Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN med Parousia Mission (med Elvor & Janne)
Tyvärr är vi tvungna att ställa in våra möten tills vidare p g a den nya pandemilagen. Vid allmänna sammankomster gäller fortfarande max 8 personer. Om man bryter mot lagen kan det bli böter. Vi fortsätter att lägga ut undervisning som vanligt.

Parousia Mission Göteborg 29/11-2020 Mer från Göteborg
Janne: Ondskan på höga platser (Mp3) Text
Elvor: Som det var från början (Mp3) Text

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning (då är det nyhetsvärdet vi förmedlar).
/Elvor & Janne

___________________________________

’Traditionalist Catholics’ destroy homes of 5 Mexican evangelical families

60% rise in Christians killed worldwide in 2020: Open Doors report

M kräver att vårdpersonal ska vaccinera sig
Inför partiledarsamtalen som hölls med regeringen på fredagen krävde M-ledaren Ulf Kristersson nationella riktlinjer för hur regioner, kommuner och arbetsgivare ska agera om till exempel personal på äldreboenden inte låter sig vaccineras.– Det kan man inte låta varje arbetsgivare själv sköta, regeringen måste ge Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen i uppdrag att skapa tydliga riktlinjer, säger han. Moderatledaren är livrädd för att det ska vara upp till varje arbetsgivare att dra upp riktlinjer, med risk för flera hundra olika versioner med kaos som resultat.
OHLINS: Tvångsvaccination med andra ord. Låt oss be till Gud att det stoppas.

Då kommer tredje vågen – trots vaccinen

Iran and Europe are Heading for a Clash of Civilizations

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Radical Progressives Are Now In Control Of Everything, But They Are Merely A Tool Of The Deep State Swamp

Stora hotet i Danmark – muterade viruset

Iraq’s Economy Nears Collapse

Health Experts Call For Suspension Of Pfizer Vaccination Among Elderly After Norway Deaths

9.000 migranter på väg till USA till fots
En stor grupp av migranter från Honduras, på väg till USA i hopp om ett bättre liv, har vuxit till omkring 9.000 människor.
OHLINS: Det har ju hänt förr och nu kommer det igen ganska lägligt, ja man kan ju få undra i alla fall?

YouTube Bans NTEB Prophecy Podcast Episode That Exposes The Democratic Deep State And The Incoming Biden Reich Of Pure Totalitarian Terror

Joe Biden’s First Day In Office Will Take A Shot At God By Enacting Legislation To Officially Remove The Biblical Two Genders And Sign The Equality Act

Bill Gates Becomes America’s Largest Farmland Owner With Shock Purchase Of 242,000 Acres, Will It Be For Food Production Or FEMA Camps For Anti-Vaxxers?

Stop Forwarding QAnon Emails Saying That Trump Is Going To Overturn The Election, The Whole Thing Is A CIA Psyop And You’re Being Played

Shock As UK Now Mandating Biometric Immunity Passports And Begins Refusing Entry To Supermarkets And Banks For People Not Wearing A Mask

ECB-chefen Christine Lagarde efterlyser global reglering av Bitcoin. Som vi på denna sida under lång tid hållit fast vid så kommer inte Eliten och centralbankerna att tillåta en oreglerad kryptomarknad. I december kunde vi se hur G7-ländernas finansministrar krävde en kraftig reglering av marknaden för kryptovalutor. Den tidigare chefen för IMF och nuvarande ECB-chefen Christine Lagarde markerade vid en Reuterskonferens under onsdagen ytterligare vikten av reglering och påpekade att Bitcoin inte är en valuta utan en mycket spekulativ tillgång. ECB-chefen krävde att Bitcoin skall regleras av finansiella myndigheter. Det måste finnas regler och dessa måste tillämpas och överenskommas på global nivå menade Lagarde. /Rune 

Robert F. Kennedy, Jr.: Int’l. Message for Freedom and Hope
OHLINS: Detta måste ses innan det censureras bort. Yttrandefriheten stryps men låt oss inte låta fruktan ta över. Vi har vår trygghet i Jesus Kristus och inte i politik eller politiker.

”Vita män är roten till allt ont” – Marx och nyvänstern i ny skrud
Utifrån en intersektionalistisk utgångspunkt delas mänskligheten in i olika raser och i ett antal olika kön. Överst i makthierarkin står vita män och längst ner i hierarkin finns hbtq-personer och fattiga kvinnor som tillhör icke-vita raser, skriver Torbjörn Aronson.
OHLINS: Här ges en kortfattad beskrivning av marxismen – en falsk utopi och en ond plan som alltid har misslyckats och har kostat många människors liv. Marxismen är orsak till polariseringen. Marxismen är det som engagerar Antifa och BLM i USA med våldsuppror. (Videos på nätet från upproret i Capitolium visar att de var inblandade där, kanske till och med ledande och ansvariga). Skuldbeläggning av västvärlden för tredje världens fattigdom och hatet mot ”den vite mannen” har alla sina rötter i dagens marxistiska strömning. Hit hör abortföreträdare och hbtq-organisationer. Likaså den obalanserade och ofta hatfyllda feminismen. Dit ska inte räknas sund strävan efter rättvisa och jämlikhet. Marxism är globalismens ledares filosofi.

Elvor Ohlin: KLÄDBYTET

Mer än 42,6 miljoner aborter under 2020
Den vanligaste dödsorsaken på jorden under 2020 var abort. Totalt 42 miljoner ofödda dödades i aborter enligt Worldometer, vilket kan jämföras med den näst vanligaste dödsorsaken, smittsamma sjukdomar, som skördade 13 miljoner människoliv.

Flera döda i jordskalv i Indonesien

Svenska grupperna som sprider falska uppgifter om coronavaccinen
OHLINS: Pressen ökar ”häxjakten” på vaccinmotståndarna. Agendan bara kör på! Antalet döda i Sverige med covid-19 har nu överstigit 10 000 personer. Om inget görs är det fullt möjligt att ytterligare 5 000 personer kommer att dö de närmaste två månaderna, menar virologiprofessorn Fredrik Elgh. – Det är fullt möjligt att få ner smittspridningen till en tredjedel, om vi stänger ner under tre-fyra veckor.

Kvadratmetersreglen bör gälla även för kyrkor
Vad säger att inte den regel som gäller i butiker, en person per tio kvadratmeter, skulle kunna tillämpas på lokaler för religiös verksamhet där det dessutom ofta är högt i tak? Om religionsfriheten hade setts som viktig, ja oundgänglig, hade man tvingats tänka utanför boxen. Det hade inte hjälpt alla kyrkor, men åtskilliga. (Elisabeth Sandlind)
OHLINS: Reaktionerna från kristna ledare har väl varit väldigt lam? Starka protester borde ha hörts för längesedan. Nu är det för sent.

Janne Fritt ur hjärtat: Isaskars män förstod tidens tecken

Does Anyone Else Find It Odd That Despite Winning It All, The Democrats Seem To Be Terrified And Are Working Frantically To Head Something Off?
Whatever it is, the Democrats are not acting like the victorious group that won it all, they are acting like guilty criminals who just burnt down the Reichstag, and now have to arrest witnesses to avoid detection.

Joggande judinna mördad – ett offer för tystnadskultur
Jag undrar vad Sverige hade sagt om det blivit hotat med förintelse av ett närliggande land i över 40 år? Men nu är det ju inte Sverige som är hotat; det är Israel, och då är det visst okej. Världen håller tyst, och en del länder sluter i stället avtal. Det finns de som tycker det är jobbigt att man tjatar om antisemitism, att man tjatar om hur Israel särbehandlas av media och internationella organisationer, att man tjatar om det palestinska uppviglandet och de palestinska lögnerna om Israel och judarna. Bra! Det tar jag som en komplimang. För det ska vara jobbigt att vara tyst. Det ska vara jobbigt att tysta ner och förminska. Det ska vara jobbigt att inte göra något. (Christina Toledano Åsbrink)

Israelisk teknik kan coronasäkra luften på bussar och barer
Aura Airs luftreningsteknik bygger på en kombination av fyra olika sätt att rena luften. Först fångar ett förfilter in stora partiklar, såsom damm, pollen, insekter och djurhår, samt dålig lukt och till viss del virus och bakterier. Ytterligare ett filter neutraliserar sedan bakterier, virus och parasiter. Därtill finns en komponent som desinfekterar luften med UVC-strålning, och slutligen finns en så kallad ”sterioniserare”, som renar luften genom jonisering. (Världen idag)

Vaccintvekan bland vårdpersonal

Tungviktarna på Di:s konferens: Pandemin kan bita sig fast till 2024

Experter tror att immunitetspass kan bli krav för event och resor
En del länder och flygbolag kräver redan i dag ett negativt coronatest för inresa, och det talas om krav på vaccinationsintyg för exempelvis biobesök och restaurangbesök. Allteftersom vaccinationerna mot covid-19 kommer igång ställs nu frågan om vad en vaccination betyder för den enskilda personen.

The Blitzkrieg Social Media Ban Of Trump And Conservatives Actually Shows You That They Could Also Ban Child Sex Trafficking But Choose Not To

Why the name Corona? Mystery Babylon ?

Vårdhem i New York hade noll dödsfall men två veckor efter att covidvaccinationerna inletts har 24 av de 300 i boendet avlidit. Ingen vet ännu med säkerhet orsaken till den plötsliga ökningen av dödsfall. Vad man med säkerhet vet är att fram till 29 december hade det inte förekommit några dödsfall orsakade av Covid-19 på vårdhemmet. Den 29 december skedde det första dödsfallet och efter att 80 procent av de boende vaccinerats har under en period på mindre än två veckor 24 av de 300 vårdtagarna avlidit i  sviterna av covid-19.

Elvor Ohlin: Kraft i kraftlösa tider (nu i text)

1Petr 5:10-11 All nåds Gud, som har kallat er till sin eviga härlighet i Kristus, han skall upprätta, stödja, styrka och befästa er, sedan ni en kort tid har lidit. Hans är makten i evighet, amen.

Denna ”Roadmap” som vi fick via mail, visar att planen med tvångsvaccinering (direkt eller indirekt) och ett covid-pass planerades långt före covid19 fanns.

Vaccinsamordnaren öppnar för massvaccinering

Abortpositiv pastor valdes in i senaten
Efter förra veckans val står det klart att baptistpastorn Raphael Warnock får en senatsplats och därmed blir Demokraternas förste afroamerikanske senator från Georgia. 25 svarta pastorer vädjar nu i ett brev till Warnock att överge sin liberala syn på abort. En av undertecknarna är Alveda King, brorsdotter till Martin Luther King.

Övergreppsskandal skakar kyrkan i Brasilien

Nätjättar tystar konservativa: ”Hot mot yttrandefriheten”
USA:s president Donald Trump blockeras på sociala medie-plattformar som Twitter. På samma forum tillåts Irans Ayatollah och Turkiets president sprida propaganda utan reaktion från techjätten. Det som nu sker beskrivs av kritiker som ett hot mot yttrandefriheten och början på en strid om vilka röster som ska få höras i offentligheten.
Den ryske demokratiaktivisten Aleksej Navalnyj är en av många som höjer rösten mot nätjättarna som blockerar Trump och andra röster man uppfattar som obekväma. Det är frågan om ”oacceptabel censur”, skriver han på Twitter.

Tvångsvaccinering för vårdanställda införs i Sverige – Personal berättar
ÄLDREOMSORGEN. NewsVoice kan avslöja att vårdanställda i Stockholm idag fått förhandsinformation om att det införs tvångsvaccinering för vårdanställda eftersom den som vägrar avskedas. Kravet på vaccinering mot Covid-19 gäller för all vårdpersonal inom all äldreomsorg. Kravet ställs även på läkare. Tvångsvaccinering för vårdanställda eller villkorad rätt att säga nej med bestraffning? Inget yppades den 9:e januari om att det skulle röra sig om tvångsvaccinering, men personal inom vården säger till NewsVoice att deras chefer uppger att det handlar om ett tvång eftersom den som vägrar får sparken.
Andra argumenterar att det fortfarande handlar om frivillig vaccinering eftersom den som tvivlar fortfarande kan vägra utan det leder till en påtvingad vaccinering, men i praktiken innebär detta att ”frivilligheten” är villkorad eftersom vägran påföljs av en omedelbar bestraffning. Den som vägrar kan ju inte ha kvar sin anställning.

OHLINS: Om de här uppgifterna stämmer så har vi hamnat i kontrollsamhället redan.

Facebook tar bort allt innehåll med slagordet ”stoppa stölden”

After Three Years, GoFundMe Removes Our Fundraiser After Suddenly Deciding That Our Content Now Violates ‘Prohibited Conduct’ Terms

OHLINS: Det sprids en hel del falska nyheter på nätet nu. Vi bör alla vara försiktiga. Allt som inte är PK kallas felaktigt för ”konspirationsteorier” men det finns också verkliga sådana. Om de sprids kan det ge anledning till att dra åt censuren ännu mer. Det skulle enbart gynna de som styr världen in i The Great Reset.

Bible Prophecy Update – January 10th, 2021
OHLINS: Eskatologin håller vi inte med om och en del annat om DNA men utvecklingen gällande vaccinen är ganska skrämmande! Helt kort så säger han så här.
Kommer vaccinet utvecklas till märket? Ja
Tvångsvaccineringar alltså? Ja
Vaccinet blir ett slags operativsystem i kroppen? Ja
Operativsystemet blir kopplat till finansiella systemet? Ja
Koncentrationsläger för nekarna? Det verkar så, ja

Tidningen Dagen skriver ”Jesuitpräst leder bönen när Biden svärs in”
(Artikeln är enbart för prenumeranter, vilket vi inte är. /Ohlins)

Larm: Personer utan bank-id hamnar utanför
– Vi pratar om att vi ska ha ett samhälle för alla men när det kommer till kritan så känns det lite som att man är en andra klassens medborgare, säger han. …Conny Bergqvist betonar att han inte har något emot att få hjälp, men återkommer hela tiden till att det måste få ske på hans villkor. – Jag tycker att det är en grundläggande mänsklig rättighet att själv få avgöra när jag ska be om hjälp. Nu har jag inget val.

Janne – Fritt ur hjärtat: När ropen tystnar och Pravda tar över

Muterat coronavirus smittar många i Marseille

Germany Arms the Middle East Against Iran

Strömavbrott i Pakistan
Ett stort strömavbrott har lett till att nästan hela Pakistan är utan el. Huvudstaden Islamabad och miljonstäder som Karachi, Rawalpindi och Lahore är mörklagda.

100 DAYS OF DARKNESS: The Coming Oppression Of The Biden Reich Will Create The Least Free Generation That America Has Experienced Since 1776
We are still 11 days away from the January 20th inauguration of Joe Biden, but the purge of Christians and conservatives is already well underway. Last night, as fascist Twitter took down the account of the president of United States, Donald Trump, they also began to purge millions of followers from the profiles of patriots and Christians. The NTEB Twitter account has lost 700 followers since last night, but higher profile people like actor Kevin Sorbo had 40,000 of his followers scrubbed in just hours. Welcome to the Biden Reich. Right now in Washington DC, the Democrats are have reached a nirvana-like state of blood lust against Donald Trump, first and foremost, but they have instructed their fellow Liberals who run Apple, Google, Twitter, Facebook, and Instagram to begin silencing anyone and everyone who would dare speak against this coup. What you say in the Capitol riots on Wednesday was not the coup, that was a reaction. The coup is what is currently underway at the hands of our leaders who have taken control of our constitutional republic and are right now bringing the world thing down to the ground. If you want to see an excellent picture of what America will look like in the Biden Reich, go watch ‘The Man In The High Castle’. Then you’ll know exactly what I’m telling you about right now.

Upp 18:3 Ty av hennes (världskyrkan och det antikristna systemet politiskt/religiöst) otukts vredesvin har alla folk druckit, och jordens kungar har bedrivit otukt med henne, och jordens köpmän har blivit rika genom hennes omåttliga lyx.” (en elit eller världsregering styr över regeringar och länder, dessa jordens köpmän blir allt rikare) 4 Och jag hörde en annan röst från himlen säga: ”Gå ut från henne, mitt folk, så att ni inte tar del i hennes synder och drabbas av hennes plågor.

Ett digitalt krig startade inatt – men det stannar inte vid Trump
”Det inte omöjligt att vi under Joe Bidens tid som president kommer att få se ett initiativ till reform av lagstiftningen som reglerar sociala medier. En lagstiftning som ju också kommer påverka svenska användare.” (SvT)

Upp 18:23 och ingen lampas sken skall längre lysa i dig. Och ljudet från brud och brudgum skall aldrig mer höras i dig. Dina köpmän var jordens stormän, ty genom din svartkonst (PHARMAKEIA) blev alla folk vilseledda.

OHLINS: Allt ljus kommer att försvinna från staden Babylon. De kommer att fyllas av sina egna tankar. En dom är på väg, det är ”ett prisgivande” för att de inte gav kärleken till sanningen rum. (2 Tess 2). Samma makter som står bakom vaccinet och läkemedelsindustrin står bakom allt digitalt också. Bli inte ett dugg förvånade vänner, om en del av oss som varnar nu plötsligt ”försvinner” från nätet. Vi har haft en del drömmar om hur de tar över (”tåget”, ”företaget Harmagedon”) och tystar dem som tror att Jesus är enda vägen och världens Frälsare.

Amir Tsarfati: Special Update from Washington D.C.
OHLINS: Amir Tsarfati och pastor Mike berättar direkt från Washington DC. De var med på den stora demonstrationen med väldigt många människor. Den var stillsam, fredlig och lugn. En mindre grupp våldsverkare intog sedan Capitolium. En av dem är en ökänd Antifa-anhängare. Dessa är inte representativa för demonstranterna. Presidenten tvärvände inte alls i sin attityd emot demonstranterna, som media felaktigt påstod. Fördömandet gällde naturligtvis våldsverkarna som måste fördömas både bland republikaner och demokrater. Men oavsett politisk ståndpunkt, ska sanningen fram och lögnen avslöjas.

FrågaMagnus Stenlunds video SwebbTv
En undran Magnus. Denna ”Great reset” kommer vel att drabba even mycket rika personer och även politiker kommer väl att bli överflödiga. Är dessa bara nyttiga idioter och lurar sig själva med att tro att dom kommer att undantagas från oligarkernas planer..?

Svar: Bra fråga Jenny, den bottnar i om vi ska tro att de är idioter eller onda. Jag tror att de är huvudsakligen onda, eller i alla fall att de ser en utveckling som innebär att de blir de enda med nettoförmögenhet kvar att tala om, de vinner då makt. Förmögenheten kommer relativt andra människor att ha ökat och kommer sedan att öka igen även i absoluta tal. Jag tror att de har AI som ett äss i rockärmen. Kanske för mycket att hoppas på att de faktiskt vet att de kommer klara att hålla produktionen mer eller mindre igång, trots 20-30% permanent arbetslöshet, men jag gissar att de i a f räknar med att kunna ersätta väldigt många av dem som nu sparkas, som de annars varit tvungna att sparka på annat sätt. Medborgarlön och socialbidrag är då enda sättet att hålla efterfrågan uppe. Men vilka kommer få det? Staten kommer kunna ställa hårda villkor. Vi blir mutade och piskade på samma gång att lydigt ’ställa oss i soppkön’.

Lars Bern om USA som faller i bitar, Pandemilagen och oprövade vaccin
(Swebb_Tv) Vi går mot kommunism och ”medborgarlöner”. De som rättar sig i ledet får lön, den som inte gör det utestängs. Bibelns ändetidsscenario är faktiskt rakt framför våra ögon (Upp 13) Lars Bern: Att få bort kontanterna handlar ju om att leda oss in i detta ”Tvångssystem”.

Antifa Violent Impostors at DC Election Crimes Protest 2020 – Meet Crisis Actor Jake Real Info

Does Our Country Have A Prayer? (Video)
OHLINS: Nationell bön.. intressant! Finns det en agenda bakom? (Dominionism – Kingdom Now = se Sverigebönens 7-bergen-lära)
Lätt att dras med när många samlas? Det gäller att ta reda på vad de står.

The Purge: Parler Is Down As Apple And Google Threatens To Deplatform Free Speech Site While Twitter Permanently Suspends Trump’s Account

Congress Drafts Articles Of Impeachment And Will Seek To Have President Trump Removed Before The Inauguration Of Joe Biden On The 20th

The Jesuit ‘America Magazine’ Gives Enthusiastic Support To Rabid Pro-Abortion ‘Religious Liberal’ Democrats Raphael Warnock And Joe Biden

WEEKLY WATCHMAN – PROPHECY NEWS

Janne Fritt ur hjärtat: Ärad av människor eller Gud

Ny pandemilag ger regeringen rätt att stänga köpcentrum
Riksdagen har godkänt den nya pandemilagen som ger regeringen rätt att stänga köpcentrum, gym och begränsa kollektivtrafik. Lagen börjar gälla redan på söndag.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: January 20th Will Usher In A Time Of The Same Type Of Spiritual Darkness That Rose Over Nazi Germany In 1933

Florida Doctor Gregory Michael Dies After Receiving Pfizer COVID Vaccine That ‘Produced Sores’ And Caused Him To Have Hemorrhagic Stroke

Biden Calls Trump Supporters ‘Domestic Terrorists’ While Defending 6 Months Of Burning, Looting And Murder From Black Lives Matter Rioters

Donald Trump Is Being Removed From Social Media As Bipartisan Congress Is Right Now Working To Remove Him From White House Via 25th Amendment

REICHSTAG FIRE 2021: After The Carefully Orchestrated Events In The Capitol Yesterday Were Finished, Democrats Now Have Control Of All Of It

Elvor Ohlin: Fredsbudbärare eller Fridsbudbärare 1/3-2016 (nu i text)

Iran Is Now Enriching Uranium to 20 Percent

Hammarskjöld: En tillfällig pandemilag gör Sverige till en diktatur
Björn Hammarskjöld säger att tillverkarna av de aktuella mRNA-vaccinerna inte kan garantera att dessa vacciner tvingar kroppscellerna att producera rätt sorts proteiner med avsikten att få kroppen att producera antikroppar. Om det inte är fastställt att vaccinerna producerar rätt proteiner kan i princip vad som helst hända i kroppen. Jesper Johansson frågar om hur vi kan betrakta kommande krav på att den person som vill resa eller tex besöka en konsert måste uppvisa ett intyg på att denne vaccinerats. Detta strider bla mot GDPR, det relativt nya integritetsskyddet som införts inom EU. (NewsVoice)

Trump’s New World Religion by Jackie Alnor
Christians were shocked and appalled when United Methodist pastor, a Missouri congressman, Emanuel Cleaver, gave the opening prayer for the new 2021 Congress, and concluded it saying: “We ask it in the name of the monotheistic god, Brahma, and god known by many names by many different faiths. Amen and awoman.”
OHLINS: En världsreligion håller på att skapas och vi vet att Gud tillåter det, enligt Bibelns profetior. President Trump har tagit många bra och rätta beslut när det gäller att främja kristen tro i USA och han är en sann israelvän (det var känt långt innan han blev president). Som varje president har han rådgivare omkring sig. En del är sunda kristna, andra är väldigt osunda. Vi är medvetna om att finns flera sidor att belysa här. Vi delar inte de slutsatser som artikelförfattaren drar och med Joe Biden som president kan den antikristna utvecklingen gå ännu snabbare. Det bör vi i vilket fall ha klart för oss.

Norges smittskyddsdirektör: Stäng inte skolan i Sverige

As America Descends Into Turmoil, Sudan Becomes The Latest Nation To Sign The Abraham Accords And Normalize Relations With Israel

Many Who Charged The Capitol Building Today Have Communist Tattoos And Look Just Like ANTIFA Pretending To Be Trump Supporters

US Capitol On Lockdown And Tear Gas Fired As Trump Supporters Charge The Police And Gain Access, Frantic Congress Sent Into Immediate Recess

Minst fyra personer har dött i samband med attacken mot kongressbyggnaden i Washington DC, twittrar journalisten Jill Colvin för nyhetsbyrån AP. En av dem är kvinnan som sköts till döds av polisen inne i byggnaden.

Antalet allvarliga biverkningar från de nya mRNA-vaccinerna kan var 50 gånger högre än från vanliga influensavaccin. Den oberoende journalisten och tidigare medarbetare för New York Times, Alex Berenson, ifrågasätter i likhet med allt fler läkare säkerheten med Covid-vaccinerna från Pfizer-BioNTech och Moderna, detta efter att flera dödsfall inträffat som bedöms vara relaterade till vaccinationerna. Bland annat menar Berendson att urvalet i tredje fasen är för litet och inte innefattar äldre och skörare personer. Han pekar även på att de första rapporterna från CDC (amerikanska folkhälsomyndigheten) är oroväckande. I en twittertråd den 5 januari skriver Berenson att andelen patienter som upplever allvarliga eller potentiellt livshotande reaktioner av COVID-19-vaccinerna kan vara mycket högre än de data som samlats in av CDC. Siffror pekar på att allvarliga komplikationer per antal doser som hittills distribueras är ungefär 50 gånger högre än graden av biverkningar orsakade av influensavaccin. /Rune

Nya varianten av covid-19-viruset har konstaterats i Uppsala.
Johan Nöjd, smittskyddsläkare i Region Uppsala misstänker nu att mutationen från Storbritannien kan ha fått fäste i samhället.

Gaza Terrorists Join Forces for ‘Army Drills’

Varannan svensk ler mindre nu än innan pandemin
Jes 24:3 Jorden blir helt utplundrad och fullständigt ödelagd. Ty HERREN har sagt detta. 4 Jorden sörjer och tynar bort, världen försmäktar och vissnar bort, jordens stolta folk försmäktar. 5 Jorden har blivit orenad under sina invånare, ty de har överträtt Guds undervisning, kränkt lagarna och brutit det eviga förbundet. 6 Därför förtär en förbannelse jorden, de som bor på den måste straffas för sin skuld. Därför tynar jordens invånare bort, bara några få är kvar. 7 Vinmusten sörjer, vinstocken tynar bort. Alla som var hjärteglada suckar. 8 Det är slut med pukornas fröjd, de gladas sorl har upphört. Det är slut med harpans glädje. 9 Man dricker inte vin under sång, rusdrycken är bitter för dem som dricker den.

Kongressen öppnade – med bön till hinduisk gud
En bön som inkluderade alla gudar och ett könsinkluderande ”amen and awoman”. Det bads av den demokratiske politikern och metodistpastorn Emanuel Cleaver när han inledde öppnandet av USA:s 117:e kongress på söndagen. Tilltaget möter kritik.
OHLINS: Förfallet kan gå snabbt när de ogudaktiga får inflytande.
Ps 36:2 I mitt hjärta hör jag vad synden viskar till den ogudaktige. Det finns ingen gudsfruktan inför hans ögon.

Dagens feminism är oförenlig med kristen tro
Gapet mellan kvinnorörelsens och den bibliska världsbilden har vidgats. Som kristna kan vi inte ta över denna rörelses budskap rakt av, skriver Olof Edsinger.

Välkommen till landet där regler gäller för alla utom för mig
OHLINS: Inte för att Aftonbladet förtjänar uppmärksamhet men denna kritik är befogad och bra skrivet.
Tre av fyra har litet förtroende för Eliasson

Portugisisk sjuksköterska dör plötsligt efter att ha fått COVID-vaccin. Den portugisiska sjuksköterskan och kirurgassistenten 41-åriga Soinia Azevedo dog plötsligt efter att fått sin första dos av Covid-19 vaccin. Azevedo var en av de 538 i sjukvårdspersonalen på ett cancersjukhus i Porto som förra onsdagen fick den första injektionen av Pfizer-BioNTech vaccinet. Hon åt middag med sin familj på nyårsaftonen och hittades död i sin säng morgonen därpå. Azevedo var före injektionstillfället helt frisk. /Rune

New York Air Traffic Control Hacked With Chilling Message Saying ‘A Plane Will Be Flown Into The Capitol On Wednesday’ Avenging Soleimani Killing

IT’S OFFICIAL: After Praying To The Hindu God Brahma, Congress Passes New Rules Bill Banning Biblical Gender To Force Transgender Ideology

Emmanuel Macron Looks To Forge Technology-Based Partnership With Biden Administration As France Now Prioritizes A Digital Great Reset

If Georgia Elects Racist, Pro-Abortion Democrats To The Senate It Will Give Complete And Total Control To Joe Biden And His Godless, Marxist Agenda

Janne: Fritt ur hjärtat: Elias Gud är densamme idag!

Beslut i USA-kongress: Slopa ”mor” och ”far”
”Det här är ett uppenbart maktövertagande av demokraterna i representanthuset”, twittrar den republikanske kongressledamoten Ted Budd.

Israel to become natural gas-independent for the first time

Danmark inför ännu strängare restriktioner – och går in i den högsta nivån av sin coronastrategi. Efter spridningen av den brittiska muterade virusvarianten i Danmark blir det nu bland annat förbjudet att samlas fler än fem personer. – De restriktioner vi har haft är inte nog, sa Mette Frederiksen, Danmarks statsminister, på en pressträff under tisdagen.
En forskningsrapport från Storbritannien har slagit fast att den nya virusformen kan vara 56 procent mer smittsam än det vanliga coronaviruset.
OHLINS: Kan vi vänta oss något liknade vid nya Pandemilagen? Inget kommer bli normalt igen. Vi bör vara beredda på det. Obs! Se Runes nyheter längre ner på denna sida.

NBC News Warns That ‘Christian Nationalism’ Is Stopping People From Getting Vaccinated And That ‘Overcoming This Hurdle’ Must Be Addressed For Herd Immunity
OHLINS: De kristna blir mer och mer målet för deras Marxism

Jeanette Höglund, grundare av Vid din sida, har valts till Årets stockholmare 2020. Samtidigt har Black lives matter och andra vänsterextremister försökt få Höglund bortplockad från tävlingen.
”Jag blir förtvivlad när extremvänstern hoppar på mig”, skriver hon i ett öppet brev.

Tysk vårdpersonal vill inte vaccinera sig och i Frankrike växer motståndet mot vaccinet

Viktig artikel av Brandon Smith: Covid-mutationerna visar att lockdowns är utformade för att pågå för evigt. Smith skriver bland annat följande:  Ta Pfizer-vaccinet nu så kan du få ett immunitetspass i några månader och då blir det ogiltigt med varje ny mutation av viruset. Du måste då underkasta dig ÄNDLÖSA vaccinationer, många av dem icke testade och potentiellt farliga. Som den tidigare VP för Pfizer och andra läkare har varnat för är dessa vacciner som rysk roulett och kan orsaka ett autoimmunt svar som leder till sterilitet eller andra skadliga reaktioner . Vaccinerna i sig är en bekväm kortvarig lösning även om de fungerar. De kräver flera doser under en månad och förnyade vaccinationer ska ske möjligen varannan månad. I grund och botten slutar det aldrig. Med mutationerna och begränsade antikroppar från vaccinerna kan eliten hålla kvar lockdowns och mandat många år framöver. För de människor som faktiskt tror att den covid-krisen kommer att sluta efter massvaccinationer är jag ledsen att säga, du har blivit lurad. Varje enskild del av etableringssvaret och varje offentligt uttalande de gör indikerar att de planerar att kränka dina medborgerliga friheter under lång tid framöver.  Allt mutationsberättelsen gör är att ytterligare avslöja vad den verkliga agendan är – Vad eliten vill ha är en oändlig låsning. Vi ser en galen riktning mot totalitarism med Covid som ursäkt. SLUT CITAT. /Rune

Democrats Have Placed United States 117th Congress Under A Curse By Opening The First Session With Prayer To The Hindu Pagan God Brahma

Trump lovar nya valsiffror i kväll

Flera kroatiska orter drabbade av jordskalv

Chinese officials raid home Bible study, detain preacher and 5 worshipers
OHLINS: Landet man hämtar sina influenser ifrån i Nya Världsordningen. Det är Guds folk som är Satans fiender inte de som han redan äger.

What Do We Know about the COVID-19 Vaccine?
Dr. Brown interviews Dr. Frank Shallenberger about the new vaccine.

Läkare intensivvårdas efter covid-vaccin
En mexikansk läkare, med tidigare historik av allergiska reaktioner, intensivvårdas efter att fått Pfizer/Biontechs vaccin mot covid-19, uppger Mexikos regering. Den 32-åriga kvinnan drabbades av hudrodnad och andningssvårigheter efter injektionen. Inom 30 minuter fick hon krampanfall. Kvinnan, som får vård i delstaten Nuevo León i norra Mexiko, har enligt diagnosen hjärn- och ryggmärgsinflammation. Enligt Mexikos hälsodepartement har det vid kliniska studier av vaccinet inte framkommit att det kan orsaka hjärn- och ryggmärgsinflammation.

”Ger vaccin bara skydd i nio månader?”
OHLINS: Vaccinen är ett enda stort experiment – och ett sätt att öka restriktioner och kontroll.

Gates advarer om ny krise: – Fem ganger så dødelig som corona
OHLINS: De skall skrämma folk till Nya Världsordningen.

ISRAELI SCIENTISTS VINDICATE TRUMP: UV LIGHT KILLS COVID 99.9% OF THE TIME

Spaniens hälsominister säger att landet kommer att föra ett register över personer som inte vill vaccinera sig mot covid-19. Det personliga hälsoregistret skall dessutom spridas till övriga EU-länder.
– Vi kommer att göra en notering om personer vägrar behandling för att se till att det inte är någon miss i systemet, till exempel att de här personerna inte har givits möjlighet att bli vaccinerade, säger han.
OHLINS: Vi har väl aldrig under vår levnad upplevt en sådan splittring i världen. För eller Emot olika saker. Rapporter om att vänner splittras i frågor som Vaccin, Trump, USA, Klimatet mm mm.

Kravet: Bryt lockdown – ge oss flockimmunitet

WARNING: The Global Campaign To Vaccinate The World Is Actually A Pharmaceutical-Driven Biosecurity Military Agenda Designed To Enslave Us

Janne: Fritt ur hjärtat 2021 – Mr Globalist and You

Statsepidemiolog Anders Tegnell menar att frågan är svårnavigerad ur ett jämställdhetsperspektiv, men att han tror att ett vaccinationsintyg kan bli aktuellt – i alla fall för resor. – Det kan finnas grupper som inte kan vaccinera sig på grund av medicinska orsaker, och det kommer finnas de som inte är vaccinerade för att de fortfarande väntar på sin tur.– Det här kan bidra till en ökad ojämlikhet. OHLINS: VAD VAR DET VI SA FRÅN BÖRJAN? Förslaget: Vaccinerade får ett ”covid-19-pass”
I Danmark vill många införa ett så kallat Covid-pass som ska visa att man antingen är vaccinerad eller har testat negativt nyligen. Med ett covid-pass ska man kunna flyga, åka kollektivt, samt besöka konserter och fotbollsmatcher. – På det här sättet kan vi komma ifrån ett system med restriktioner och öppna upp samhället igen, säger Michael Svane, som är vd för Dansk industri.

Vaccinmotståndet ska inte ges luft
När nu covidvaccinet finns behöver vi mobilisera mot allt det motstånd som väntas komma från den här starka rörelsen. Samhället behöver fortsatt stå enat och farliga konspirationsteorier har ingen plats här. För alla som kan måste ta vaccinet om pandemin ska förintas. (AFTONBLADET)

Nytt vågspel för Danmark – bära eller brista som gäller
När pandemins andra våg sköljer över Norden är det återigen Danmark som inför tuffast restriktioner. Frågan är om det knäcker landets ekonomi eller om minusränta och en bra näringslivsmix återigen kan rädda en av Sveriges viktigaste handelspartner.

Catherine Austin Fitts | Full Interview | Planet Lockdown
OHLINS: Mycket sanningar sägs i denna video, som händer nu!

But a prominent astrophysicist at the National Center for Atmospheric Research, Scott McIntosh, foresees the sun going gangbusters. The cycle is already off to a fast start, coinciding with the recent publication of McIntosh’s paper in Solar Physics. The study, with contributions from several of his colleagues, forecasts the nascent sunspot cycle to become one of the strongest ever recorded. The weather on the sun matters because solar outbursts can unleash radiation into the Earth’s atmosphere that is dangerous for air travelers; interfere with spacecraft and satellites; and, in a worst-case scenario, inflict significant damage on Earth’s power grids.

OHLINS: Luk 21:25 Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna, och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån.
Sedan kommer kometen Holmes 17 P att närma sig jorden igen.

New York State Assembly Proposes New Bill A416 That Would Take “Disease Carriers” And Place Them In ‘Holding Area’ Designated By Governor Cuomo

WARNING: Pope Francis In His New Year’s Angelus Commands Catholics To ‘Trust Themselves To The Gaze Of Mary’ Because She ‘Can Do All Things’, But She Can’t

Democrats Nancy Pelosi And James McGovern Introduce New Rules For Congress Eliminating Gender Terms Like ‘Father, Mother, Son And Daughter’

OHLINS: Bra och informativa videos båda två men de kommer från 7:e-dags adventisterna, vilket är bra att veta eftersom allt ska prövas. Det verkar som vaccinet är startskottet som till slut leder fram till märket. Genom Pandemin kan de styra lagar och omständigheter i den riktningen med total kontroll.

The Mutated Virus Is a Ticking Time Bomb
OHLINS: Eländet lär nog ju fortsätta. Var beredda på det.

Brittiska virusmutationen sprider sig i Danmark
Den brittiska virusmutationen fortsätter att sprida sig i Danmark. Hittills har 86 fall konstaterats men det verkliga antalet kan vara uppemot nio gånger högre, visar en rapport från Statens Serum Institut.

Kinas jättedamm hotar freden: ”Ett vapen”

SD tvingar regeringen offentliggöra censurmötet med Google

Mikael Willgerts Nyårstal 31 december 2020
OHLINS: Mikael Willgert ger mycket viktig information om det som pågår i Sverige och världen, The Great Reset mm.

Muslim Mayor Of London Sadiq Khan Lights Up The New Year’s Eve Sky With Black Lives Matter ‘Marxist Fist ‘ As Part Of The Fireworks Display

The Abraham Accords Forever Changed The Middle East As Israel Is Now On A Rendezvous With Destiny And The Daniel 9:27 Peace Covenant Confirmation With Antichrist

Efter Israel-avtalen: Nya allianser stöper om Mellanöstern

RED ALERT WARNING: PREPARE

Are the Unlawful Roots of the Netanyahu Witch Hunt About to Be Exposed?

Will President Trump Bring Turkey Back to the West?

Ps 118:14 HERREN är min starkhet och min lovsång, han blev min frälsning.
Ps 56:11 Med Guds hjälp skall jag prisa hans ord, med HERRENS hjälp skall jag prisa hans ord. 12 På Gud förtröstar jag och fruktar inte. Vad kan människor göra mig?

Tysk stad har utvecklat strategi att bekämpa corona utan nedstängning