Profetiskt: "JUST NU" - Kan uppdateras flera gånger per dag!

<< Tillbaka -- Tack alla ni som ber för oss!

"JUST NU"" ARKIV >>

Missa inte undervisning om Ändens tid på 4 DVD - (Nu 100 kr inkl frakt) Maila! Undervisningen tar oss med i utvecklingen av profetiorna tills det vi ser idag inför våra ögon.

 

31/12-10

Kan något gott komma från Kina? Ja man stänger ialla fall ner 60,000 Porrsiter. >> Men i andra andetaget förbjuder man det så populära Skype >>

30/12-10

När USA skulle göra sina nya 100 dollars sedlar gjorde de dem så svåra att förfalska så att de själva inte klarade av att göra nya sedlar >>. Nu skall forskare lägga in datainformation i sedlarna som skall kunna användas för information. Vi närmar oss Upp 13 med stormsteg.

Måste slutligen få citera Berndt Isaksson:

P.S. Det har kommit några inlägg till Samtalsforumet som jag anser raljerar och på ett orättfärdigt sätt angriper förkunnelsen om Jesu snara tillkommelse. Den attityden är mycket dominerande bland många kristna idag, inklusive kristna bloggar och hemsidor. Jag avser dock inte att låta även denna min hemsidas Samtalsforum bli en plats där man raljerar om Jesu tillkommelse och spanandet efter tidens tecken. De som avser att göra så hänvisar jag till andra forum. Ett viktigt syfte med denna hemsida är att den ska vara en plats där vi som älskar sanningen om Jesu tillkommelse och undervisningen om tidens tecken ska kunna mötas till samtal och uppbyggelse. (Tack Berndt!)

29/12-10

Tänk dig att ha jobbat hela livet och äntligen skall få ut pension och då finns det inga pensionspengar. Det kan bli en verklighet för många Amerikaner >>

Ännu ett tecken i stjärnorna (Planeterna)? En väldig storm har upptäckts på Saturnus.

Luk 21:25 Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna (Astron) och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån.

28/12-10

Ben - Eliezer: USA kan erkänna den Palestinska staten snart om inte Isral börjar agera för fred. >> 4 Latinamerikanska länder har gått före och erkänt den Palestinska staten, USA riskerar följa efter 2011.

 


 27/12-10

Man börjar nu på allvar ta upp frågan om inte man helt skall ta bort kontanterna. Man menar att ett samhälle utan kontanter skulle reducera den organiserade brottsligheten >> Tänk vad olika de framtidsutsikterna varierar, the Economist tror på kraftig ekonomisk återhämtning 2011 >>

26/12-10

NWO:s plan är ett gränslöst globalt samhälle där tekniken håller koll på invånarna.(Upp 13) Nu uttalar sig en kongressman i USA om att gränser i framtiden kommer att vara onödiga >>

25/12-10

Världen är sig inte lik, inte ens den Israeliska. Rabbinen Mordechai Eliyahu talade om en plan att föra fram Messias. Han menade att man kunde använda helgdagar som Jul och Nyår för att kunna göra det. >>

 

24/12-10

Kanske det tydligaste budskap vi har hört Herren tala till oss om inför denna svåra tid som kommer är följande: Jag skall göra er så beroende av mig (HERREN) så att ni inte kan leva en sekund utan att vara helt berorende av min ledning och min kraft.

Det är också det budskapet som vi brukar predika. Men idag höjs andra röster om ett ledarskap som tydligen skall bli starkt på ett annat sätt. Vi står var och en inför ett vägval: Att kliva upp eller att kliva ned!

De som kliver upp nu kommer att hamna på en Tågresa som leder till en stängd dörr. (När svårigheterna kommer) De som orkar vänta på Gud och förbli i honom kommer att få en öppen dörr (Nyckel) till frälsning. (Rakt igenom svårigheterna) (Du väljer!)

23/12-10

Fräckheten och girigheten i "framgångskyrkor" tar sig allt värre uttryck. Universal Church i Storbritannien uppmanar sina anhängare att ta lån eller att sälja sina egendomar för att ge pengarna som "gåvor till Gud". >> Man använder sig av falska vittnesbörd, energisk lovsång, trummor, ljuseffekter och tungotal för att påverka givandet. Pastorn erbjöd vid ett tillfälle remsor av sin slips - som påstods ha Guds kraft till mirakel och helande - i utbyte mot pengar.

2 Petr 2:3 I sin girighet kommer de att med falska argument sko sig på er. Men domen över dem är sedan länge verksam, och deras undergång sover inte.

22/12-10

I terrroistbekämpningens namn kommer kontrollsamhället nu smygande. En hel spionorganisation byggs nu upp i USA. (Sv) >> Och vem är terrorist? Ja enligt många bedömmare kommer religiös "extremism" att i framtiden klassas dit. Dvs - Alla som tror att Jesus Kristus är enda vägen till Gud.

Vi tror att den lagändringen kommer när världsregeringen och antikrist träder fram. (Styggelsen som upphöjs)

Dan 7:25 Denne skall tala mot den Högste och ansätta den Högstes heliga. Han skall sätta sig i sinnet att förändra heliga tider och lagar, och de skall ges i hans hand under en tid och tider och en halv tid. (3 1/2 år)

Luk 21:34 Men akta er för att berusa er och dricka er fulla och låta era hjärtan tyngas av det dagliga livets omsorger så att den dagen plötsligt kommer över er 35 som en snara. Ty den skall komma över alla som bor på jorden. 36 Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly (EX) allt det som skall komma (särskilt de sista 3 1/2 åren) och kunna bestå inför Människosonen."

 

21/12-10

En stor explosion har skett på planeten Saturnus >> & >> Det är mycket som sker i rymden just nu lägg noga märke till det. Solen är väldigt orolig och stora explosioner visar sig på den. Och detta sker samtidigt som det nu kommer en total månförmörkelse den 21 Dec >>

Luk 21:25 Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna (ASTRON) och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån.

 

20/12-10

Bed gärna för en av våra evangelistvänner som är sjuk i en lungssjukdom, att han får hälsan tillbaka så att han och hans fru kan sjunga och vittna om Jesus tillsammans igen. Massprotester har brutit ut i Vitryssland, 1000 tals vågade demonstrera mot president Alexandr Lukasjenko >> & >>

19/12-10

En otrolig press sätts nu på det lilla landet Israel >> av världens stora Javier Solana nämns som den förste i en lång lista som står upp för Palestinierna mot Israel >> Bibelns profetia om en delning av landet drar nu nära.

Joe 3:2 skall jag samla alla hednafolk (Huvuden och Horn) och föra dem ner till Josafats dal. Där skall jag hålla dom över dem för mitt folks, min arvedel Israels, skull, som de har förskingrat bland hednafolken. De har delat mitt land

Sef 3:8 Vänta därför på mig, säger HERREN, på den dag då jag står upp för att ta byte. Ty detta är mitt domslut: Jag skall förena folk (Huvuden) och samla kungariken (Horn) för att utgjuta över dem min förbittring, hela min vredes hetta. Ty av min nitälskans eld skall hela jorden förtäras.

Upp 13:2 Vilddjuret (Det ihopsamlade NWO ) som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och stor myndighet. 3 Ett av dess huvuden (Tyskland) såg ut som om det hade blivit slaktat och dödat, men dess dödliga sår hade läkts. Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det,

För mer info beställ videon

18/12-10

Större USA-underskott än väntat i bytesbalansen. >> I längden kan inte ett land ha negativ bytebalans för landet förblöder.

Förklaringstext om bytesbalansen (hämtat från wikipedia) Bytesbalansen är ett mått som används inom nationalräkenskaper och makroekonomi.

Bytesbalansen är skillnaden mellan vad som produceras och vad som förbrukas inom landet. Är bytesbalansen positiv har landets fordringar på utlandet ökat. Är bytesbalansen negativ har utlandets fordringar på det egna landet ökat. Bytesbalansen beståndsdelar är: Handelsbalans Tjänstebalans Faktorinkomster Löpande transfereringar Bytesbalansen är en del av ett lands betalningsbalans. Bytesbalansen och kapitalbalansen utgör tillsammans landets finansiella nettosparande. Bytesbalansen och bruttoinvesteringarna (nyinvesteringar och ersättningsinvesteringar) bildar tillsammans landets bruttosparande.

17/12-10

En mycket sorglig sanning fanns den 12/12 i dagen. En pingstförsamling vars glädje var att nå ut med ordet. Där man hade LP och även Närrradio och Bibelskola och evangelisation. Nu är det mesta borta men ändå skryter man att man har sådan framgång. Man måste ju fråga sig framgång ur vems ögon? >>

Nu får ju vi rapporter från hela landet och även från andra länder. Det är skrämmande men samma utveckling där. Vi känner till en församling i Sverige som flera andra vill ta efter för man har lyckats säger man. Men kan du tänka dig att samma kyrka har tagit bort bönen ur församlingens program.

Upp 3:1 Skriv till församlingens ängel i Sardes: Så säger han som har Guds sju andar och de sju stjärnorna: Jag känner dina gärningar. Du har namnet om dig att du lever, men du är död.

I USA har Rick Warrens Purpose Driven Church tagit över hela kyrkor och samfund. Flera millioner som inte rättat sig i ledet har slängts ut ur församlingen och stora splittringar har kommit. Det man kallade förnyelse har visat sitt rätta ansikte nämligen föraktet som är kännetecknet på antikrists ande 2 Tess 2. Kolla in den här videon som handlar om en del av detta >>

16/12-10

Jan Markells nyhets brev nämner ändetidens krig mot de heliga >> Och varför detta sker. 10 tecken på att intresset för Amerikanska statspapper minskar och ett finansiellt harmagedon närmar sig >> Gadaffi vill visst uppfylla biblisk profetia genom att samla en Afrikansk armé på 1 mIlj man >>

15/12-10

Fler och fler protestantiska kyrkor har ekonomiska svårigheter nu >> Man upplever hur offren kraftigt minskat på Söndagarna och man har fryst personalens löner mm. Precis som David Wilkerson skriver i Synen om det ekonomiska läget i ändens tid.

Mail: Enligt aftonbladets omröstning vill över 70% ha strängare bevakning efter terrordådet i Stockholm. Och sådana här nyheter hjälper knappast >>

14/12-10

Vi tror på en kommande stark man från Europa och därför tyckte vi nyheterna i ALJASEERA var intressanta. Araberna tycker att EU borde bryta sig loss från USA:s påverkan i politiken. >> Undrar om det inte är precis vad vi kommer att få se snart. Även att EU kommer att ta över fredsprocessen mer och mer.

13/12-10

Terrordådet i Stockholm fick oss att tänka på den förökade kontroll som troligen blir följden. En vän till oss som numera bor i Israel drömde innan hon åkte att kontrollsamhället kommer till Sverige >> Videos: USA:s försvagning av dolllarn som kommer få dramatiska följder. >> & >> Kommer matkravaller i USA? >>

12/12-10

Vi har haft möte hos Karin Jansson i Skara och vi sänder en hälsning därifrån. Tankarna har hela tiden gått till Broder Brians nyheter igår. >> Det är en väldigt profetisk tid vi lever i. Vi såg att man samtalat om "Ropa efter vargen" på Berndts Samtalsforum, att få balans i alla nyheter om ändetiden kontra Jesus. Själva ser vi det snarare så att nyheterna om ändetiden driver oss till Jesus, för alla känner vi bävan för det som sker.

Kanske fariseernas taktik är bra i detta fallet: Sila myggen och svälja kamelerna (smile!) Han sa ju att när ni SER allt detta ske då må ni resa upp era huvuden.

11/12-10

FN:s generalsekreterare vill ha en fundamental transformation av den globala världsekonomin. Förändringarna skall tydligen komma igenom en beskattning av utsläppen. Ser vi en början emot ekonomin i uppenb 13 komma? >> Samtidigt varnar Vita Huset för en djupare ekonomisk kris >>

Detta ser ut som slutfasen för hela världen. Om ingen fred nåtts till April 2011 i Israel kommer man att implementera Solanas plan >> & >> & >> (Antikrist?)

10/12-10

Gordon Brown: (Globalist) Jag tror att vi kommer att få se en storkris i Euroområdet under de första månaderna av 2011. (Sv) >> Ungefär samma oro hyser vår Finansminister Anders Borg över läget (Sv) >>

9/12-10

Wikileaks grundare Assange växte upp i en New Age liknande sekt. Ja många är frågetecknen kring hans gripande. >> Nu anklagar Australiens utrikesminister USA för att det var de och inte Wikileaks som släppte läckorna >>

8/12-10

Akut böneämne: En evangelist som vi känner har fått en allvarlig sjukdom i lungan.

När man trodde att WEU (EU Armén) inte längre var profetiskt i ljuset uppstår det i en ny form igen. Och håll i er nu, man vill att ledningen i WEU skall bestå av 10 stater. >> (Mycket Intressant)

Igår fick vi brev om nya parkeringstillstånd här i Göteborg. Dessa har koder som kan läsas av med läsare av P - vakterna. Det känns som om kontrollsamhället kommer väldigt nära nu.

7/12-10

På tal om falska under och tecken så kolla in den här videon från Fort Lauderdale i USA >> guldstoft + diamanter menar man vara tecken på Guds välsignelse.

Bibeln säger att i ändens tid skall falska vägvisare komma och förleda människor bort från vägen. Och det som skall känneteckna dem är att falsk under och tecken skall bekräfta att den falska vägen skulle vara sann.

Sanna vägen är korsets väg och välsignelsen är en rening från all ondska.

Apg 3:26 För er först och främst har Gud låtit sin tjänare träda fram, och han har sänt honom för att välsigna er genom att vända var och en bort från sina onda gärningar."

Och så har vi ställt oss frågan vad är det för flod som rinner i Floda? Erevna Blogg försöker att förklara det >>

6/12-10

11 September 2001 Fejkat? Resultatet blev nog precis det Nya Världsordningen (Globalisterna) ville med sina planer. Jimmy skrev på Berndts blogg följande: >> Man släpper numera medvetet information för att säga att Internet skall censureras. WikiLeaks Julian Assange är en CIA - COINTELPRO AGENT >>

DÄRFÖR FÅR DU VETA HÄR LÄNKARNA ATT - Julian Assange Is WikiLeaks A CIA COINTELPRO Operation? 1/3 Webster Tarpley 02 augusti, 2010 >> Is WikiLeaks A CIA Operation? 2/3 >> Is WikiLeaks A CIA Operation? 3/3 >>

"Friheten på internet är hotad. Professionella hackare har inte mycket att vara rädda för – till skillnad mot den vanliga nätsurfaren. Efter Wikileaks senaste publicering väntas världens regeringar skynda på utvecklingen mot ett slutet nät." ( Dagena Nyheter >>)

5/12-10

Företrädare för mer än 50 trossamfund mötte samfundsminister Stefan Attefall. Samtalet leder bland annat till främjandet av Interreligiösa råd och alla är positiva och även de som kallar sig bibeltroende verkar blunda för konsekvenserna i sin ekumeniska strävan. Attefall "vill främja framväxten av interreligiösa råd i kommunerna, liksom se över de framtida formerna för kontakt mellan regeringen och trossamfunden". >> Detta är troligen den översvämning som Gud varnade mig (Elvor) för i drömmen. >>

Vidare: Men Anders Arborelius, biskop i Stockholms katolska stift, varnade för ett synsätt som gör trossamfunden till verktyg för staten eller samhället i stort – Om man förr såg religionen som ett hinder för integration, så kan det nu finnas en risk för att religionen instrumentaliseras. När det gäller integration är det som med lycka - det blir inget av att bara tala om det, men om samhället i stort fungerar på alla nivåer, så kommer det av sig självt.

Ett intressant uttalande. Det finns en risk att man blir styrd och manipulerad... precis som ekumeniken många gånger går tillväga. Det här leder rakt i famnen på AoC, RKK, Tony Blairs Faith Foundation och Rick Warrens PEACE-plan (FN:s plan). Warrens vision är att församlingarna skall vara ett instrument för NWO i framtiden. Läs i Faith Undone >> Rick Warren visar den trebenta stolen dvs. församlingen skall arbeta tillsammans med staten (FN) - Skökan skall rida på vilddjuret (Upp 17:3).

Joel 3:7 Se, jag skall väcka upp dem från den ort dit ni har sålt dem, och det ni har gjort skall jag låta komma över era egna huvuden.

4/12 -10

För er i Göteborgsområdet har vi möten i Pingstkyrkan på Vrångö i helgen. I kväll är mötet klockan 19 och på Söndag klockan 11:00 och ni är hjärtligt välkomna. Det går färja ifrån Saltholmen 17:30 >> Pingstkyrkan på Vrångö ligger inte långt från kajen.

Mail:

Jämför med vad Wilkerson skrivit! >> Nya siffror visar att arbetslösheten i USA stiger igen. Samtidigt misslyckades president Barack Obamas budgetkommission med att enas om åtgärder för att minska den stora amerikanska statsskulden. USA har en statsskuld på 14 000 miljarder dollar och ett galopperande budgetunderskott. Om inget görs riskerar USA en statsbankrutt.

Det var inte Europeiska centralbankens, ECB, beslut i går att behålla sina nuvarande stödinsatser som lugnade ner räntorna på irländska och portugisiska statsobligationer. I stället handlade det om att ECB, utan säga något officiellt, gjorde ett ovanligt stort köp av statsobligationer. >> & >>

3/12-10

En profetisk torka? Judar från hela världen ber om regn i Israel >> Det slog mig att strax innan Herrens dag skall det vara torka i Israel säger Profeten Joel. Läs Joel det 1:a kapitlet.

Joe 1:12 Vinstocken är förtorkad och fikonträdet har vissnat, granatträdet, palmen och äppelträdet, ja, alla träd på marken har torkat bort, glädjen har vissnat bort från människors barn.

Joe 1:17 Utsädet ligger förtorkat under klumpar av jord, förrådshusen står öde och ladorna förfaller, ty säden har torkat bort 18 Hur stönar inte boskapen! Kreaturshjordarna irrar omkring, de finner inget bete. Även fårhjordarna går under. 19 Till dig, HERRE, ropar jag, ty en eld har förtärt betet i öknen och en eldslåga har förbränt träden på marken. 20 Också de vilda djuren längtar efter dig, ty vattenbäckarna har torkat ut och en eld har förtärt betet i öknen.

2/12-10

FN kräver rekordmycket pengar till nästa år för att täcka alla behoven >> David Wilkerson skriver i Synen att nödhjälpsfonderna skall tömmas. En annan intressant sak som står i den boken är att Europa kommer att plågas av svår kyla. >> Ja det har ju varit köldrekord i flera länder nu och flera har frusit till döds i Polen >>

1/12-10

Veckans Affärer tänker till lite i en artikel om den ekonomsika krisens konsekvenser. >>

För att rädda Irland, Portugal och Spanien undan en ekonomisk katastrof krävs närmare 700 miljarder euro. Det spår SEB i en ny rapport om Piigs-ländernas lånebehov. Men om lånebehovet överstiger 50 procent av respektive lands BNP är EU och IMF:s stabilitetsfond inte tillräcklig. Och skulle Italien drabbas blir räddningspaketet genast astronomiskt – 1 700 miljarder euro.

Vi fick just ett mail: Annedalskyrkan ”Svenska kyrkan” sviker inte sitt rykte. Ljus för Gaza Annedalskyrkan Lördagen den 18 dec Bl.a. KG Hammar

Upprop: Tänd ett ljus den 18 December och be till Herren om välsignelse för Eretz Israel.

OBS! I funderingen idag nämner vi om kännetecken på om din församling håller på att fångas. Redan har det kommit mail där man känner igen skeendet. Kära ni maila till oss och berätta vad som sker ni får vara anonyma om ni vill.