Profetiskt: "JUST NU" - Kan uppdateras flera gånger per dag!

<< Tillbaka -- Tack alla ni som ber för oss!

"JUST NU"" ARKIV >>

Missa inte undervisning om Ändens tid på 4 DVD - (120 kr inkl frakt) Maila! Undervisningen tar oss med i utvecklingen av profetiorna tills det vi ser idag inför våra ögon.

30/11-10

Den seismiska aktiviteten har vi ju kunnat konstatera har höjts på jorden med en massa jordbävningar och vulkanutbrott som följd. Ett konstigt fenomen har dykt upp i Indonesien där en ö av lera >> plötsligt har dykt upp ur havet >> Detta är givetsvis ett tecken precis som det nya tecknet i Jupiter. >> Även solen fortsätter att vara orolig nu utvecklas fler solfläckar >>

Luk 21:25 Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna (Astron) och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån.

29/11-10

Ännu fler "tester" för ett kommande kontantlöst samhälle? Påstått fel i en enda fil slog ut uttagsautomater i hela Australien >> (Man kan ju undra?) Se även den 27/11 nedan.

28/11-10

Berndt Isaksson skrev på sin sida igår om att det kan vara någor stort på gång nere på Koreahalvön. Nu kommer uppgifter om att det är ett massexodus av Nordkoreanska arbetare från Ryssland >> I vilket fall som helst så kommer detta som sker nu att bara skynda på den globala agendan.

UPP 6:4 Då kom en annan häst ut, en eldröd, och åt honom som satt på den gavs makt att ta bort freden från jorden och få människor att slakta varandra. Och ett stort svärd gavs åt honom.

Vilket kaos det är i världen! Dags att läsa Lance Lamberts profetia från 1992 om New World Order kanske? >> Bloomberg skriver att hjälpen till Irland inte kommer att hjälpa utan räntorna kommer att krossa Piigs länderna >>

Här kommer en intressant artikel: Hur EU kan få Israel att söka freden. >>

27/11-10

Skrämselpropaganda inför det kontantlösa samhället

Det är väl såna här grejer som kommer att leda fram till vilddjurets märke senare. Det är skrämmande men man kan stjäla din kortkod med en bärbar läsare som man bara håller i närheten av din plånbok. >> Mer rapporter om det kommande kontantlösa systemet >> och här >>

26/11-10

Den senaste tidens uppladdning i Korea har väl ingen missat. Aletheia skrev om detta igår >>. Nyheten kom också att USA sänder krigsfartyg till området. Militärt mäktiga Kina som borde känna sin bundsförvant N Korea väl varnar nu för konsekvenserna om det rika Sydkorea hotar Nordkorea >>

Irlands mörka ekonomiska framtid

Om Irland använder sig av hela det lån som har erbjudits, och dessutom den prognos som nu föreligger statsskulden i år, så kommer de att hoppa upp till ungefär 130 procent av BNP i statsskuld, säger Pär Magnusson, chefsanalytiker på banken RBS i Stockholm. >>

Ett land som har en sådan statsskuld och, som i dagsläget, en ränta på 8 procent, måste betala 10,5 procent av BNP varje år, bara i ränta, berättar Pär Magnusson vidare. Det innebär att landet antingen måste ha ett budgetöverskott på 10,5 procent eller så ska BNP växa med räntenivån, det vill säga 8 procent om året. ? Båda sakerna är omöjliga just nu, säger Pär Magnusson-

På tal om bråket i Irland ni kommer väl ihåg att Irländarna inte ville gå med i EU:s Lissabonfördrag? Man var rädd för att EU skulle utvecklas till en auktoritär maktstruktur. Och nej sägarna får tydligen rätt. EU:s hjälppaket får den konsekvensen att Irland hamnar in under EU:s maktapparat.

 

25/11-10

Precis det som inte få hända det som Brian Roberts skrev om: Håll ögonen på Spanien! >> Igår rapporterade man om att investerare blir rädda och drar sig för att investera i Portugal och Spanien. Broder Brian sa att vi skulle hålla ögonen på dessa länders räntenivåer. Citat från artikeln >>

LISBON, Portugal – Portuals and Spaniens lånekostnader steg kraftigt på Onsdagen. Det var när investerare började oroa sig över att nivåerna på ländernas skulder är ohållbara och att de nu står på tur att bli nästa länder för EU att ta sig an. En stor strejk i den offentliga sektorn i Portugal underminerade ännu mer förtoendet där. Räntan på statens 10 åriga obligation bröt nu igenom 7% barriären på morgonhandeln. Även den 10 åriga Spanska statsobligationen ökade från 4,91 % till 5,08 & vid handelns början. Dessa två länder är ännu inte vid randen av konkurs men deras höga räntor gör att deras redan stora skulder blir ännu svårare att finansiera.

24/11-10

Håll med om att det just nu är spänt i världen. Men precis som Broder Brian antyder i dag så kan detta vara ett gyllene tillfälla att smyga sig fram när allas ögon nu är riktade åt ett annnat håll. Den här Koreakonflikten är så allvarlig att den faktiskt hotar hela världen. Om inte annat så hotar den världsekonomin som inte orkar med några störrre kriser just nu.

23/11-10

I senaste Broder Brian varnade han för att om problemen kommer i Spaniens ekonomi så kan det ta EU rakt in i en dödsstörtning. >> Pär Magnusson som är chefsanalytiker på Royal Bank of Scotland sa nu följande: Europa kan hantera både Irlands och Portugals kriser. Det stora testet kommer när Spanien ber om hjälp. ”Det vill man helst inte tänka på, men det är en tidsfråga">>

Gud samlar "Huvuden" och "Horn" (Sef 3:8) Ryssland "Björnen" går mer och mer in i händelsernas centrum >> Den här nyheten kan ger oss svaret på varför NATO nu kan prioritera mellanöstern (Se gårdagen)

Sak 14:2 Ty jag skall samla alla hednafolk till strid mot Jerusalem...... (Harmagedon) Samma sak kommer mot de som bor i det himmelska Jerusalem (Dvs bruden) En gissning (Se 19/11) + Elvors dröm >>

 

22/11-10

NATO kommer in i bilden för att "påtvinga" en fred i mellanöstern. Om en överenskommelse blir klar i mellanöstern så behövs internationella styrkor på plats >> Vi går mer och mer mot profetiornas uppfyllelse.

Lyssna noga på vad de säger på videon >> så förstår man att tiden är kort att verka i media för "fundamentalister" Dvs - de som tror Jesus är enda vägen till Gud. Här kommer kriget mot de heliga.

Dan 7:21 det hornet som jag ock hade sett; föra krig mot de heliga och bliva dem övermäktigt, 22 till dess att den gamle kom och rätt blev skipad åt den Högstes heliga och tiden var inne, då de heliga fingo taga riket i besittning.

21/11-10

Internationella valutafondens Dominique Strauss-Kahn vädjar till länder att ge sin makt till EU för att kunna lösa den ekonomiska krisen. >> Vi tog upp den utvecklingen på vår video hur de 4 vindarna/hästarna är sända från Gud. Nu skapar de globala problem måste lösas med globala medel. Gud blåser lite på jorden och människorna står där rådlösa vid havet och vågornas dån. Det är Gud som tvingar upp vilddjuret!

20/11-10

Ni som följt nyheterna har väl märkt ökningen av seismisk aktivitet. Jordbävningar och nu vulkanutbrott över hela världen. Sjunkhål och mystiska sprickor i jorden. Nu har man upptäckt en ny spricka vid Rocky Mountain med en seismisk aktivitet nog att starta en jordbävning på 7,5. >> (Läsning Jes 24)

19/11-10

Vi har fått många kontakter tack vare hemsidan och en av dem är Fredrik Näsberg. Här kan ni se honom vittna om sin frälsning. Det är underbar att höra vad Jesus kan göra när han kommer in i en familj. Video >>

Matbrist kan leda till uppror nämnde, man i ett TV-program igår >> De 4 vindarna (hästarna) blåser över jorden och skapar globala problem och det tvingar fram globala lösningar. Bakom allting står förstås en Allsmäktig Gud som har berett en klippa åt oss att stå på.

Upp 13:11 Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden; det hade två horn, lika ett lamms, och det talade såsom en drake.

Med den senaste tidens utveckling har vi sett 2 horn tydligt resa sig upp: Tony Blair och Rick Warren. Det handlar om goda gärningar utan Guds Ande. >> Se gårdagens varning från Constance Cumbey.

 

18/11-10

Solana var den 1:e som sa att den nya Palestinska staten skulle vara en fullvärdig medlem av FN >> Senare har även Obama gått på samma linje. Vad skulle detta föra med sig för Israel? Jo att profetiorna med hast går i uppfyllelse. Vi ser och hör redan starkt hat och irritation över att man inte har löst fredsavtalet där nere.

Vi förstår att den nuvarande ekonomiska stormen är länkat till en kommande världsregering. Broder Brian trodde till och med att de nu upptryckta 600 miljarderna redan var bestämt pga att man kände till EU krisen >> Men ser Israel som en fiende till den nya värlsordningen precis som Irak var. Bibeln talar ju om ett liknande scenario men denna gång kommer folken att dömas.

Constance Cumbey har en varning och extra uppdatering för att vi kan vara framme vid preludiet till den kontrollen över det ekonomiska som "tha mark of the beast" innebär >> Constance Cumbey: Det verkar som Tony Blair och Rick Warren är samarbetspartners för att föra in den nya världsreligionen >> Lyssna nu till detta alla som envisas att predika över hans böcker. New Agarna själva har satt upp Rick Warren som en av sina egna Gurus >> Det säger väl allt!

Inte bra att Magnus Person upphöjer den Antisemitiske Reepalu >> & >> i Dagen idag >> För övrigt var artikeln mycket skrämmande - DEN VAR MÄNNISKOCENTRERAD!

17/11-10

Inflationshotet är överhängande i världen. Idag höjde Syd Korea räntan till 2,5 % för att motverka inflationen. >> Ju högre räntor desstå mindre köpare av varor. Och ju mindre konsumtion ju större chans att världen aldrig kommer ur den ekonomiska krisen. Ja vi vet och förstår av bibelns profetior att ekonomin i Upp 13 närmar sig. Vi kan se inflationen i den svarta hästen i uppenbarelseboken 6. Om USA:s ekonomi >>

 

16/11-10

Verkligt krisläge i Europa om inte centralbanken griper in >> Irland kommer inte att klara sig utan hjälp mycket längre >> Rompoy vill kontrollera ekonomin >> Om inte länderna köper USA statspapper är det ute med Amerikanska ekonomin >> Mer ekonomiska rapporer på Berndt Isakssons hemsida >> Repris: Barack Obama: We Must Embrace Globalism And The Emerging One World Economy >> (= UPP 13) Emerging och Emerge används flitigt inom New Age så man vet verkligen vad man talar om.

Toronto "bartendern" Rodney Howard Brown som fick så många att bli "fulla" kommer till Sverige för att "väcka". >> (Obs! Ingenting vi rekommenderar) Annonsen lovar till och med ett stort "uppvaknande" frågan är bara vilka ögon som öppnas.

1 Mos 3:6 Och kvinnan såg att trädet var gott att äta av och en fröjd för ögat. Trädet var lockande eftersom man fick förstånd av det, och hon tog av frukten och åt. Hon gav också till sin man som var med henne, och han åt. 7 Då öppnades ögonen på dem båda, och de märkte att de var nakna. Och de fäste ihop fikonlöv och gjorde höftskynken åt sig.

15/11-10

Obama fortsätter att pressa Israel och Netanyahu. Precis som förutsagt. Om inte Israel lyder honom så hotar han med att ställa Israel till svars under FN:s världsdomstol för Gaza. >>

14/11-10

Clinton varnar Hizbollah för att starta bråk och stridigheter i mellanöstern >> Ni har inte en chans mot FN:s tribunal säger hon. Ja vad säger bibelordet om det kommande vilddjuret ? (NWO) På DVD skivorna förklarar vi exakt vad vi nu ser hända.

Upp 13:2 Vilddjuret (NWO) som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon. Och draken gav det sin makt och sin tron och stor myndighet. 3 Ett av dess huvuden såg ut som om det hade blivit slaktat och dödat, men dess dödliga sår hade läkts. Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, 4 och man tillbad draken, därför att han hade gett sin makt åt vilddjuret. Och man tillbad vilddjuret och sade: "Vem är som vilddjuret, och vem kan strida mot det?" 5 Och åt vilddjuret gavs en mun som talade stora och hädiska ord, och det fick makt att göra så i fyrtiotvå månader.

13/11-10

Hämtat på Facebook: If you're not a part of and submitted to a vision bigger than yourself you're missing out. Even Jesus submitted to his Fathers vision! // Andreas Nielsen (Hillsong)

Detta är modernt "ledarskap" i en liten ask. Papegojsnack, som Elvor brukar kalla det!

Jes 55:8 Mina tankar är inte era tankar, och era vägar är inte mina vägar, säger HERREN. 9 Nej, så mycket som himlen är högre än jorden, så mycket är mina vägar högre än era vägar och mina tankar högre än era tankar.

Joh 3:8 Vinden (Anden) blåser vart den vill, och du hör dess sus, men du vet inte varifrån den kommer eller vart den far. Så är det med var och en som är född av Anden."

Jak 4:13 Lyssna nu, (GK: Kom till nutid!) ni som säger: "I dag eller i morgon skall vi resa till den eller den staden och vistas där ett år och göra affärer och tjäna pengar." 14 Ni vet inget om morgondagen. Vad är ert liv? Ni är en rök, som syns en liten stund och sedan försvinner. 15 I stället borde ni säga: "Om Herren vill och vi får leva skall vi göra det eller det." 16 Men nu skryter ni och är självsäkra. Allt sådant skryt är av ondo. (Gk Alazoneia = Världen >>)

Ser ni att bibeln till och med går emot det nya ledarskapets metoder med sina världsliga visioner? Inte undra på att Rick Warren hånar dem som sätter sig in i grekiska och hebreiska språket. Det avslöjar dem ju!

Barack Obama: We Must Embrace Globalism And The Emerging One World Economy >> Lägg märke till ordet The Emerging (Emerging Church) Pastor - Bob Dewaay: Ordet Emerge eller Emerging brukar användas flitigt av New Agare för att beskriva Panentheism = Gud är i allt. (Det är precis vad Rob Bell tror och undervisar - Se Faith Undone >>

Det här är ett tal som har starka New Age betoningar. Och man ryser när man vet att den störste Emerging Church förespråkaren Rick Warren också talar om Global ekonomi och är medlem i CFR. De kommer nu att föra in NWO och de kommer att tro att det är i Guds namn. (Upp 13)

OBS! Vi medverkar i Radiofull Full Gospel  Lörd 13/11 Mellan 23:00 - 24:00 tillsammans med Ove Larsson. Ämnet kommer att bli vår senaste fundering om hur fienden försöker infiltrera kyrkan >> Programmet kan följas direkt på Webben >> eller Närradion GÖTEBORG 94,9 MHz

 

12/11-11

Obama är ju just nu på resa till Indien och Asien. Han yttrar sig ju också titt och tätt med sin vältalighet som många har märkt. Men vad är han egentligen? Ja han är Kristen ena veckan. Andra veckan är han Muslim. En annan gång är han världsmedborgare. Ja vem är han egentligen denne Obama? En sak som är säker han bryter i alla fall mark för en ny världsreligion >>

 

11/11-10

Vi såg en videointervju med f d ockultisten och New agaren Joanna Michaelsen. Det hon säger får oss att känna en ännu större oro över att "en annan Jesus" försöker infiltrera församlingarna >>

Vi fick ett mail idag från en läsare som ville göra oss uppmärksamma på vart Stanley Sjöberg står. Han fick en fråga till webbkyrkan:

Stanley vars är du nu behöver vi dig mer än någonsin. Detta är ett seriöst rop i förtvivlan. Vad händer på Livets Ord, Vad sysslar Ulf Ekman med. Gå in på Aletheia och se videon som handlar om UE och hans kärlek till påvar och maria. Det är så skrämmande med den tystnad som råder bland er "stora" predikanter. Sätter mitt sista hopp till dig när jag i kärlek och uppriktig sorg för vad som händer ber dig höja upp din röst och verkligen HELIGT ryta ifrån. Detta krypande för UE måste omgående upphöra om vi skall ha något som helst förtroende för dig med flera som andliga ledare. Ber att Gud skall leda dig i detta /Läsare

Stanley Sjöberg svarar honom:

Jag har stort förtroende för pastor Ulf Ekman och följer hans tänkande, hans arbete, det han skriver och även om jag inte känner till allt han säger, så har jag mött hans personlighet i flera samtal. Jag har dessutom stor respekt inför många kristna ledare inom den katolska kyrkan, inklusive påven Benedictus som är klart evangelisk i sin undervisning om Jesus och med stark förankring i Bibeln som Guds Ord. Samtidigt ser jag också svagheter, sådant som jag bedömer som felaktigheter... men det finns jämförbar vilsenhet även i alla andra kyrkor. Kära norrlänning... jag märker att Du bor i Norrland... vårt gemensamma problem är Islam, Humanisterna, New Age och kyrkoledare som förnekar Jesus som Gudomlig. Ulf Ekman är en viktig andlig ledare som behöver vårt stöd, tycker jag.

Gud bevare kvarlevan! Läs Enhet under Påven på Aletheia >>

10/11-10

Hörde ett mycket allvarligt budskap från den Messianska Juden Jakob Prash. Visste du att Israel har det största aborttalet i världen i förhållande till folkmängd? Han berättade om Todd Bentleys återkomst och att Todd och hans fru nu samtalar med Kennet Hagins ande. (Ljudklipp>>) Han säger också att den ekumeniska rörelsen är Babylon och en dom från Gud.

(Ps! Karin Jansson tillägger att det kan vara Oral Roberts ande han menar - Se video >>)

Citat: Håller er kyrka på med Purpose Driven och R Warren? Håller er Kyrka på med Emerging Church? Är er kyrka indragen i den organiserade ekumeniken? Dra ut därifrån snabbt!

Jer 51:6 Fly ut ur Babel! Var och en må rädda sitt liv, så att ni inte går under genom dess missgärning. Ty detta är för HERREN en hämndens tid då han vedergäller Babel vad det har gjort.

9/11-10

Den seismiska aktiviteten har ökat markant är det många som lagt märke till. I Indonesien har en ny ö skapats på bara en enda vecka >> Vi tror att detta ligger helt i linje med Joels profetia

Joel 2:30 Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare. 31 Solen skall vändas i mörker och månen i blod, innan HERRENS dag kommer, den stora och fruktansvärda.

Gud talar till hela jorden. Det drar ihop sig till delning av Israel och Harmagedon. Och detta är basunstötar till jordens innevånare att göra sig redo att möta skaparen. Snart är tider av ljumhet och glättighet över i Guds hus. En eld är på väg med rening och prövning av varje motiv.

8/11-10

Obama besöker Indien >> men han reser inte med lätt packning. Med på resan skall 34 krigsskepp, 13 stridsflygplan, Full kommuniceringsutrustning. Och en möjlighet att kunna trycka igång USA:s kärnvapen med en knapptryckning.

Helt I linje med gårdagens nyhet om förföljelse så kommer rapporter från Barnabas Fund. Kristna som vill stå för Jesus i Västvärlden bör förbereda sig på förföljelse. >>

7/11-10

Constance Cumbey >> nämner New Age planen och att föra de monoteistiska (En enda Gud) religionerna mot varandra. Och det är väl det vi sett ta form sedan 11 November 2001. Återigen dyker Rick Warren som är så populär bland våra pastorer upp i hennes tankegång. Jag (Janne) hade en gång en sån konstig dröm nämligen att förföljelsen kommer från våra egna led. Den "Utfrysning" av sanna lärjungar som rapporteras in särskilt från USA kan vi snart se här som en trolig utveckling framöver även i vårt land.

6/11-10

Idag har vi skrivit lite om den profeterade jordbävningen i Sverige >> Phil Buck hade en profetisk uppenbarelse om en jordbävning som kommer att drabba kyrkan >> Den var nedtecknad i Andrew Stroms nyhetsbrev 11/2-2010

5/11-10

Alla profetior skall testas! David Owuor var på beök i Uppsala och profeterar om en stor jordbävning som skall drabba Sverige >> (Video) Obs! Missa inte EFS Prästen Evalotta Kjellberg predikan Mp3 >> Hon säger att kristenheten i Sverige har fått en Guldkalvsreligion. Jerry Potter hade ett exakt likadant budskap till Sveriges kristenhet vid ett besök 1984.

4/11 -10

Nouriel Roubini var mannen som varnade för finanskrisen 2008 och han fick rätt. Nu ser han ännu en huslånekris komma om ingenting görs. >> Om huspriserna i USA faller 5 -10 % och det kommer de att göra med nuvarande kurs. Ja Wilkersson skriver ju i Synen att nya kriser kommer att följa varje falskt uppsving.

 

3/11-10

Hebr 9:28 så blev Kristus offrad en gång för att bära mångas synder, och han skall en andra gång träda fram, inte för att bära synd utan för att frälsa dem som väntar på honom.

Den katolska nattvarden - eukaristen - tros enligt en del f d katoliker kunna vara kopplad till Förödelsens styggelse. Enligt RKK förvandlas brödet och vinet bokstavligt till Jesu kropp och blod och "han offras oblodigt vid varje mässa" (nattvard), men det är både magi, avgudadyrkan och hädelse. "Maria" kallas för nattvardskvinnan. Enligt Andra Vatikankonciliet blir man förändrad till det man tar emot, alltså Kristus, precis som Antikrist kommer att sätta sig i Guds tempel och säga sig vara Gud (2 Tess 2). Enligt RKK upprättas Guds rike när alla kommer in under påvedömet och tar del av "den eukaristiske Jesus". Eukaristin är populär både i Emerging Church, på  konferens senast med S:ta Clara kyrka och Ulf Ekman m fl. och på Bjärka Säby. >> & >> & >> Läs också Berndt Isakssons reflektion över sann eller falsk enhet >> .

2/11-10

Lyssna till predikan av Helena Nilsson från Oskarshamns pingstkyrka! Helena kom in i New age men fick möta Jesus Kristus till frälsning och befrielse >>
Helena säger om new age -infiltrationen i församlingarna: "Jag märker hur nyandlighet kommer in både i församlingar och i våra privata kristna liv på grund av att vi helt enkelt saknar kunskap... I församlingar idag anordnas kristen zenmeditation, kristen qigong... Sen har vi något som är populärt, det är kristen yoga eller tikva som det kallas... Ordet "kristen" kan vi stryka. Det finns inga rörelser i yogan som inte är djupt förankrade i den hinduiska religionen. Som jag sa tidigare betyder yoga förening, och det innebär att jag ska genom yogans rörelser tömmas på mina sinnen och förenas med mitt eget gudomliga inre".
Om församlingarna och gudstjänsten: "Namnet Jesus hörs inte lika mycket i våra gudstjänster längre. Jag kan sitta på en gudstjänst och jag hör inte namnet Jesus en enda gång...Han (satan) vill infiltrera i våra predikningar så att vi får ett uddlöst budskap, där talet om korset, Jesu blod, himmel och helvete inte längre har någon plats. Det här är ju väldigt tidstypiskt för de sista dagarna... Hon avslutar med uppmaningen: "Vi ska inte skämmas för det rena, enkla evangeliet om Golgata kors! Vi ska vara frimodiga, för det ÄR en Guds kraft till frälsning, helande upprättelse och till befrielse för människor idag - och det finns ingen annanstans".

1/11 - 10

Oneness >> är en ockult enhet som påstår att "Gud är i allt och allt är Gud", alltså att alla är gudar. Det är en panteistisk tro. Yoko Ono är new agare och vill fastställa en dag när alla bekänner sig till den enheten. Enligt New age är "separation" att inte inse att alla är ett och att allt är "Gud" - det är synd, enligt dem. Enligt New age-planen måste alla rensas bort som vägrar erkänna människans gudomlighet, eftersom det hindrar energiflödet i kosmos och Matreyas (Antikrist) framträdande. Bibeln förutsäger detta antikristliga uppror och människans självförgudning.

Upp 13:8 Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte har sitt namn skrivet i livets bok som tillhör Lammet som är slaktat från världens grundläggning.