Profetiskt: "JUST NU" - Kan uppdateras flera gånger per dag!

<< Tillbaka -- Tack alla ni som ber för oss!

"JUST NU"" ARKIV >>

Temadag om ändens tid med Elvor&Janne Lörd 16 Oktober i Malmbäck - Se PDF Affischen >>

 

30/9-10

Obama har en konstig religion ena dagen säger han att han är Kristen och nästa dag är han Muslim. Kanske detta är det som knyter samman de 2 religionerna. (Katolska Maria >>) >> & >> Vi förväntar oss en allt större frekvens av Mariauppenbarelser över världen innan antikrist kommer fram. Ja i USA visade hon sig nyligen i form av en stubbe som massor av människor tillbad >> Nyhet i dagen idag om Obamas Mariabild >>

Lägg också märke till UFO hysterin runt om i världen >> & >> och kom ihåg att falska under och tecken skall ske vid antikrists framträdande.

2Tess 2:9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta.

 

29/9-10

Nu börjar profan nyhetsmedia i USA tala om bibliska plågor. Först spred sig lössen med blixtens hastighet i hela USA och Kanada. Nu står man inför nästa invasion Stinkbaggen har fullkomligt exploderat i antal och hotar äta upp grödorna för lantbrukarna >> Kristian har haft en dröm om en båt med ett ledarskap som kraschar i ett smalt passage med en båt >> Den ligger helt i linje med vad Herren visat flera av oss och tiden närmar sig med hast.

 

28/9 - 10

Upp 6:8 Och jag såg, och se: en gulblek häst. Och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde efter honom. Och åt dem gavs makt över en fjärdedel av jorden, makt att döda med svärd och med svält och (Kai) med pest och genom (Hupo) jordens vilda djur. (Theria)

De senaste årens utbrott av Sars - Svininfluensa - Fågelinfluensa mm. Vi tror inte det handlar om Lejon och Leoparder mm. Utan om mycket mindre män farligare djur nämligen Bakterier och Virus. Vi ser en mördarbakterie spridas nu över världen som ingenting biter på. >> I går rapporterade vi om ett nytt dödligt virus i Frankrike >>

27/9-10

Här kommer ännu ett vittnesbörd >> om att Herren kallar ut människor från osunda sammanhang. Vi har fått kontakt med många som har fått sina ögon öppnade den senaste tiden. Gud samlar själv en helig kvarleva åt sig inför sin återkomst. Sven Reichmanns bok "Allt är inte Gud som glimmar" har fått tryckas upp i en nyupplaga och kan beställas här. >> För flera år sedan profeterade David Wilkersons medarbetare Carter Conlon i en predikan i Times Square Church precis det vi ser nu. "Gud kommer att kalla ut människor från osunda sammanhang. Se till att ta emot dem och kasta inte sten på dem".

Rom 11:4 Men vad svarar Gud honom? Jag har lämnat kvar åt mig sjutusen män som inte har böjt knä för Baal.

26/9-10

Ett nytt kapitel är klart i den så aktuella boken Faith Undone >> Det här smyger sig in i församlingarna idag så det gäller att vara vaken.

25/9-10

Skakande budskap från Emanuel Minos (Video) om vad som kommer att ske innan Jesus kommer tillbaka. Synen han läser upp ifrån är vad en 90 årig kvinna fick på 60 talet. Hon såg bland annat framgångsteologin komma >>

24/9-10

Guds hemliga ställe!

Psa 91:1 Den som sitter under den Högstes beskydd och vilar under den Allsmäktiges skugga 2 han säger:"I HERREN har jag min tillflykt och min borg, min Gud som jag förtröstar på.

Psa 91:1 He that dwelleth in the secret place of the most High shall abide under the shadow of the Almighty. 2 I will say of the LORD, He is my refuge and my fortress: my God; in him will I trust.

Det finns ett underbart ställe att vara på och det är i Guds hemliga plats, Där inne i Jesus Kristus har vi allting vad vi kan önska oss.

Kol 2:2 för att de skall bli undervisade i kärlek och styrkta i sina hjärtan och nå fram till hela rikedomen i en fast övertygelse, som ger rätt insikt i Guds hemlighet, Kristus. 3 I honom är vishetens och kunskapens alla skatter gömda.

Katolska EU vill att Påven skall leda den globala fredsrörelsen >> Och så har vi SKR som också drar åt freden >> Och så har vi alla passagerarna .... Kanske det är dags nu att stiga av tåget. (1 Tess 5:3)

23/9 - 10

EF 6:10 Till sist, bli starka i Herren och i hans väldiga kraft. 11 Tag på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp. (Gk: En mycket skickligt riggad fälla - snara) På den här sidan håller vi på med att försöka genom Guds nåd avslöja den fällan som kommer att "smälla igen" och avsluta de sista 3 1/2 åren på jorden.

Satan har en snara på gång ser vi den? En falsk andlighet >>

Luk 21:34 Men akta er för att berusa er och dricka er fulla och låta era hjärtan tyngas av det dagliga livets omsorger, så att den dagen plötsligt kommer över er 35 som en snara. Ty den skall komma över alla som bor på jorden. 36 Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly (EX - Fhuego - Komma igenom) allt det som skall komma och kunna bestå inför Människosonen."

Läs detta bibelstudie som handlar om frälsning Heb: YASHA >>

22/9-10

Vad är egentligen meditation? Många av oss ser det som om man funderar över något ämne eller något. Men i New Age så är det precis tvärtom här gäller det istället att tömma och stilla sitt sinne. Man vill med olika metoder få tankarna att stanna så att man kan nå ett skifte i "medvetandet".

Följande råd ger New Agaren - Joseph Martinez: Man startar med att stänga sitt sinne och det är svårt för många. Men när man kommit dit så är det öppet för de gudomliga krafterna och stiga ner och gå in den individuelle mottagaren. Det börjar som en liten ström men senare kommer det i vågor. Detta är både förvandlande och renande och det är just genom denna "kraften" som den gudomliga förvandlingen kommer att ske. Från Boken: For many shall come in my name. (Ray Yungen sid 19)

Vad då för förvandling? Jo att man upplever sig ett med skapelsen som man sedan börjar tillbe mer än skaparen (Rom 1) Vart kommer den här kunskapen ifrån? Jo demoner och det kommer nu även in i Kristenheten 1 Tim 4:1

21/9-10

Precis som vi rapporterade igår och anade så hade man verkligen blåst upp den här nyheten om den kristna "självmordssekten"I verkligheten satt man i bilar utanför en skola och bad för skolbarnen >> Idag kommer en Ohlins Fundering. Den kommer att handla om: DEN SISTE FARAO OCH DET SISTA EXODUS del 1 >>

 

20/9-10

Efter att ha hört media blåst upp alla möjliga fall där "Kristen" är med så vad skall man tro om den här nyheten? I Kalifornien rapporeras om en "Kristen sekt" som väntade på "uppryckandet" och man menade att de skulle ta självmord efter Gudstjänsten. >> Lägg märke till hur ordet "fundamentalist" används som ett skällsord numera. Man kommer säkert att "blåsa upp" det här precis som man gjorde vid Koranbränningen. Enligt FN:s religiösa gren AOC >> " Many Cultures - One Humanity " (New Age) finns förslag på HUR man får TRO.

19/9-10

En läsare gjorde oss uppmärksamma på EU:s nya globala charmoffensiv. För att öka sin globala makt ska EU bygga upp ett närmare samarbete med de nio mäktigaste länderna i omvärlden – och inleda en tätare dialog med sex ”strategiska partnerstater (EU + dessa 9 länder = 10) (EU + 6 = 7) - Behöver inte betyda något men intressant är det ju >>

 

18/9-10

Det fortsätter att röra sig på den profetiska arenan och nu gäller det ekonomin. Ekonomin är den 3:e pelaren i NWO:s vision (Upp13): De andra två är Religion och Politik. Rick Warren en medlem i CFR och påverkar många ledande pastorer i vårt land talar också om en 3 bent stol >> (NWO - Upp13) >>

Senaste tidens mail och telefonsamtal gör oss smärtsamt medvetna om att evangelikala ledare i vårt land nu troligen anslutit sig till Warrens nätverk och anammar hans undervisning. Videos: >> & >> & Rick Warrens Occult deception 1 2 3 4 Warren Smith: 1 James Sundqvist Video : Rick Warren världens farligaste pastor >>

Internationella valutafonden (IMF) är ett överstatligt organ i nära samarbete med Världsbanken i det internationella valutasystemet. FN-samarbetet sker inom ramen för ekonomiska och sociala rådet. IMF är formellt ett underorgan till FN. (Kommande världsregeringen) (se gårdagens kommentar) IMF förbereder sig att leda NWO ekonomi när dollarn sjunker (kraschar?) >>

17/9-10

Kingdom Now lärorna infiltrarar våra kyrkor, The Berean Call har idag ett mycket tänkvärt studie om lögnen Kingdom Now/Dominionism >> Citerar: The Kingdom-Dominionist rörelsen fortsätter spridas speciellt bland Karismatikerna och till våra dagar så förespråkar Jack Hayford >> George Otis Jr., and C. Peter Wagner en form av Kingdom Theology som innebär att ta tillbaka makten som Adam o Eva förlorade i Eden. En av ledarna för rörelsen förklarar "Jesus gav oss sin auktoritet" och vi skall nu ta tag i den och börja organizera och ta tillbaka styret över jorden och det gäller inte bara andligen utan ekonomiskt politiskt skolpolitiskt och socialt också.

Samme ledare förklarar varför: Kristna måste ta tag i sin Gudagivna auktoritet: Jesus är i himlen tills allting är under upprättat under hans fötter. Han vill inte och kan inte komma tillbaka fysiskt till denna jorden föränn Kyrkan har infört måttet av Guds regering här på jorden.

Det här är ren och skär villfarelse och jag är rädd för att man talar om världskyrkan istället för Kristi brud.

UNITED NATIONS, Sept. 14 (Xinhua) >> The UN General Assembly opened Tuesday its 65th session at UN headquarters in New York, with Joseph Deiss, former minister for foreign affairs of Switzerland, serving at the helm. "I hope that this session will meet the great expectations placed in us. We have an obligation to deliver results. The issues to be discussed are too serious for that obligation not to be our primary motivation, which pushes us to move beyond our purely national interests and truly work for the benefit of all," Deiss told delegates at the opening session. Stressing that the session began "with a heavy agenda," Deiss highlighted three broad areas to focus: to ensure the Millennium Development Goals (MDGs) to be achieved; to reinstate the United Nations and the General Assembly at the center of global governance; and to promote sustainable development. "Our efforts in the three areas will make essential contributions towards peace and security, international cooperation and friendship between peoples," Deiss said.

Med Rött = Att Insätta FN och FN Församlingens ledning i centrum av en VÄRLDSREGERING. Rick Warrens PEACEPLAN och KINGDOM NOW/DOMINION = FÖLJER EXAKT FN:S AGENDA ! (MT 24:45-41) (UPP 13)

16/9-10

Conctance Cumbey skriver att: i New Age boken "Armageddon Script" beskrivs planen att ställa Judendom Kristendom och Islam mot varandra. Man har inte i New Age något till övers för den som tror på en enda Gud. >> Det föklarar varför media ofta hetsar upp saker och ting.

Inför Katolska Karismatiska konferensen i Stockholm 29-31 Oktober så borde Roger Oaklands Faith Undone läsas. Just nu är 6:e Kapitlet klart >> Man blir skakad när man läst igenom den här boken. Citat från Kap 6:

En "mystisk bönerörelse" (med mystiska upplevelser) som förs in av Katolska munkar och godkänns och accepteras av Vatikanen borde väl sända varningssignaler till varje vaken Kristen. (särskilt i denna sena tid) Att med olika "tvångstekniker" kunna "tvinga" tankarna till tystnad för att sedan nå en slags "trancetillstånd" och nå en andevärld. (som sedan förändrar mina tankar så att skapelsen blir större än Gud) Det här är ingenting annat än rent österländskt tänkande och deras sätt att nå andarna. Det här är en fullständigt förbjuden väg att gå enligt bibeln.

15/9 -10

Ett mycket allvarligt och angeläget böneämne! Kära troende vänner var med och bed för 10-årige Mirco i Tyskland! En vän till oss (pingstpastor i Hamburg) har meddelat detta. Mirco försvann spårlöst på kvällen den 3 september då han skulle cykla hem från en skater-bana. I förra veckan hittades hans byxor nära en soptunna och man tror sig också ha hittat hans t-shirt i närheten men inget spår av pojken. Platsen är 10 km från gränsen och man fruktar att det är sex-maffian från Holland som har fört bort pojken. Polishundar kunde följa spår till en bondgård ca 4 km från hemmet, men sedan tog spåren slut. Cykeln hittades på en åker. Tidvis sökte mer 1000 poliser samtidigt efter pojken. Mirco är med i Royal Rangers, hans föräldrar tillhör en pingstförsamling och farfar är pensionerad pingstpastor. Låt oss vara med i bön för familjen och alla berörda! Vi vet genom vår vän i Tyskland att farfar hälsar och är tacksam för all förbön. De ber mycket för gärningsmannen/männen och vill att han vänder om och blir frälst. Sprid gärna detta böneämne i Sverige till kyrkor och bönegrupper. Vi återkommer när vi har mer information. För er som läser tyska: >>

Watchers Lamp: Det kommande kaoset och den nya världsordningen >> Dr. Henry Kissinger " Kaos kan komma att ske men det övergår så småningom i en ny ordning "

14/9-10

Mail från Finland: Minns du videosnutten om åskovädret som du skickade till mig? Upplevde redan då att det var profetiskt. Igår hörde jag Nathan Leal prata om en liknande dröm han haft, att himlen blev helt svart och att det från det svarta droppade ner bitar på jorden som förvandlades till tornados. Samma sak med den stora vågen som Roger Oakland berättade om. Det är allt samma sak. Härav följer några saker:

1. Mörkret kommer att komma med en sådan snabbhet över jorden att det inte finns tid att reagera innan man sveps med. Om man missat att förbereda sig tillsammans med Herren finns det ingen tid att göra det sedan när den mörka tsunamin kommer.

2. Mörkret kommer att vara så kompakt att ifall oljan i lampan är slut kommer man att vara dubbelt blind. Dels ser man inte den smala vägen i mörkret när lampan inte kastar sitt sken på marken utan går vilse och dels ser man inte smutsen på sina kläder som man normalt skulle se och kunna åtgärda när lampljuset faller på ens kläder. Man tror sig vara ren fast man är smutsig! Vilket öde, att vara dubbelt blind! Att var dag ta tid för ordet samt att gå in i sin bönekammare är alltså av största vikt. (Mkt tänkvärda ord att ta till sig)

Artikeln från Unsealed Prophecy från 12/9 (Sv) >> Läs den igen och kolla sedan in den här artikeln skriven av Javier Solana som handlar om global ekonomi >> (Något är på gång)

 

13/9-10

Mycket har spekulerats om 11 september 2001 och mycket är "Skumt" kring händelserna, Var det till och med ett verk av Illuminati? >> Man säger att världen aldrig blir sig lik sedan dess. Den "Bibliska plågan" sänglöss började först i USA nu i hela Kanada. Människan står som ett frågetecken och vet inte varifrån de kommer >> När det börjar det krypa i våra sängar i Sverige är bara en tidsfråga.

 

12/9 - 10

Pastor med vänner skulle evangelisera för Muslimer i Kansas, men det hela slutade handbojor och häkte hos Polisen i staden >> Det är en kuslig förändring pågång av attityden mot kristna. Det berättas för oss att innehållet i flera filmer och TV-serier medvetet försöker måla upp att kristna är trångsynta och farliga. Men även detta är tidstecken som inte får missas.

Luk 6:22 Saliga är ni, när människor hatar er och stöter bort er, när de hånar och smutskastar er, allt för Människosonens skull.

 

11/9-10

Obama bygger en ny Global struktur.

Hillary Clinton till CFR - Globalisterna i ett möte: " Detta är ett nytt amerikanskt ögonblick som har kommit in i våra Internationella relationer ett ögonblick då vårt globala ledarskap är väsentligt även om vi måste leda in på nya vägar.">>

Nej detta är inga nya vägar alls. utan man följer Planen = Lägga allt under FN som vi rapporterade om igår. Lyssna till videon med Busch från 1991 så får vi höra vilka nya vägar Clinton menar. >> Vad är det för styrka av internationella trupper man har börjat tala om skall ner till mellanöstern? >> Varför skickades alla Amerikanska trupper hem från Irak så lägligt? Ja vad planerar Obama egentligen ? Fann fler som också arbetar på globala strukturer just nu nämligen J Solana och Henry Kissinger, >> som har sagt att Obama skall leda oss in i den nya världsordningen >> Och mitt i allt detta förbereds "neutraliseringen" av alla fundamentalister >> (SE BRODER BRIAN IDAG >>) (CONSTANCE CUMBEY >>) Alice Bailey >> Det börjar koka ordentligt i den profetiska grytan nu. Kom ihåg att Nya Världsordningen >> bygger på 3 ben eller pyramider om ni så vill >> Religion + Ekonomi + Politik.

10/9 - 10

Upp 13 kommer allt närmare med sin Nya (Ockulta) Världsordning >> Från FOX News kommer nyheten att FN skall ta tag i sin roll att leda världsagendan. >> Ni som följer profetiorna vet vad som är på gång. Särskilt stycket om en "ny teknik" för ett "civilt samhälle" verkar bekant.

9/9 - 10

Mycket skall man hör innan öronen ramlar av en brukar man ju säga lite skämtsamt. Att få höra Kommunisten Fidel Kastro försvara Israel hade man väl inte förväntat sig >> (God may Bless Cuba?)

Ett litet mikrochips i maten låter väl gott? Nej vi talar här om datachps eller RFID chips som sänder ut radiovågor som man sen kan läsa av i en läsare. Nu planerar man att lägga sådana chips i vår mat eller i vår frukt. Det finns tydlingen ingen hejd på vad vi människor kan hitta på för något. >>

Pred 7:30 Dock se, detta har jag funnit, att Gud har gjort människorna sådana de borde vara, men själva tänka de ut mångahanda funder.

8/9 - 10

Mail: Jordbävningen i staden Christchurch (KristnaKyrkan) på Nya Zeeland får mig att undra om det inte är ett tecken från Herren. Staden har 342 000 innevånare och jordbävningen var i paritet med den på Haiti. Ändå överlevde varenda människa denna jordbävning. Endast fasaderna på husen rasade. Ska den Kristna Kyrkan skakas nu så våra fasader rasar? Bara en tanke... Mvh Hans Ps! Andrew Strom tror precis samma sak.

 

7/9-10

Hej! Karin Jansson rapporterar: Dagen skriver om ett helandeunder >> Vi ser mirakler, människor blir frälsta och Guds härlighet kommer som på Fars dag 1995, säger John Kilpatrick, som är med i möteskampanjen, till Charisma. Kilpatrick var tidigare pastor i Brownsville, Pensacola, där en fem år lång "besökelsetid" började 1995. - Redan händer här mer än i Brownsville, sa han redan i slutet av juli enligt Charisma.

Det är ju uppenbart att det är "samma folk" bakom denna väckelse som var i Lakeland... När detta kom ut på Dagen, så blev jag bara påmind om att i sista tiden skall det vara "Rykten om helanden..." Ja, tiden får visa...

6/9-10

Vi arbetar med att även göra en översikt av Roger Oaklands "Faith Undone". Man blev lite skakad när man undersökte rötterna till Emerging Church och Rick Warren och Bill Hybells gamla nätverkskompisar. Man kan spåra denna rörelse bakåt till Bob Buford - Peter Drucker vars rötter är väl invuxna i Mystikens mylla. >> Rick Warren >> & >> verkar att dra sig tillbaka dit >> Kundalinivarning finns nu att ladda hem i PDF för den som vill skriva ut >>

5/9-10

Någon som såg helgmålsringningen i går 17:50 ? >> (Svt Play) Buddistiska munkars böner.

Jag sammanfattar ur Roger Oaklands bok Faith Undone sid 119 " Jag har varit i Burma 2 ggr då såg jag hur Buddister och Katoliker bad tillsammans ja de rabblade och repeterade ord som böner. Och de gjorde det genom att samtidigt räkna pärlor i ett radband. Ja både Katoliker och Buddister använder sig av radband för att hålla reda på hur många gånger de repeterat en viss bön. Jag har frågat dem varför de gjorde på det här sättet? Svaret jag fick var att de gjorde detta så att de kunde koncentrera sig för att tränga in i andevärlden. Att hålla på att rabbla olika fraser för att komma nära Gud är inte bibliskt det är Sataniskt." (Se även Magi - Mystik >>)

Det sker något i andevärlden nu över jorden som är så starkt i villfarelse så bara den som vandrar nära Herren har kraft att kunna urskilja det här. Precis som en kär syster som vi känner upplevde profetiskt >>

4/9-10

Gjorde en intressant upptäckt nyss. När kartan för fred blev till i Annapolis 2007 om delning av Israel dök den största och märkligaste kometen i världshistorien upp vid namn Holmes 17/P >> Kolla vad som dyker upp igen 7 år senare nämligen 2014 >> (se den 22 mars) Den här gripande videon om Israel måste ni bara se >>

3/9-10

Vi har senare tid fått en del mail där man påstått att Wilfrid Stinnisen skulle vara rätt i läran. Men vad säger man när man läser detta? Titta på den här predikan med Stinnisen från 8 december som handlar om "Marias obefläckade avelse". >> Där säger han: "Från och med sitt livs första ögonblick har Maria varit fri från arvsynd. Den smitta från människans arvsynd som drabbar mänskligheten har Maria skonats ifrån och hon var från början fullkomligt syndfri."

Arborelius citerar i sin predikan: "Inkarnationens mysterium" >> Mystikern Johannes av korset: " När Sonen blir människa, förenade han hela människosläktet med sig själv och gav det del av sin egen skönhet. Genom att anta vår skapade natur, upphöjde han allt skapat. Fadern klädde genom sin sons gestalt de skapade varelserna i stor skönhet därmed att han gav dem deras övernaturliga existens. Detta förverkigas när hans son blev människa, och upphöjdes till gudomlig skönhet och följdaktligen allt skapat i henne, eftersom han förenade sig med naturen hos allt skapat när han gjorde sig till människa " En Panteistisk livsåskådning som gör att skapelsen tillbeds? Se studiet syndafallet - Mystiken >>

Att Johannes av korset stod för Pantheism är tydligt här: " Min älskade Gud är de höga bergen de underbara djupa dalarna och skogen. De outforskade öarna och de brusande vattnen " (John of the Cross Timothy Freke the spiritual canticle, the wisdom of the Christian mystics 1998 p.60) >> (Info)

2/9-10

En sak som är säker är i alla fall att den som lyckas lösa den här freden måste ha tillräckliga resurser bakom ryggen för att kunna ge Israel "Fred och ingen Fara" 1 Tess 5:3 + Hes 38:8-11 >> Obama erbjöd ju Israel att få vara under sitt kärnvapenbeskydd men det räcker faktiskt inte. Här måste in massor av internationella trupper för övervakning av gränserna. Är detta scenariot bibeln beskriver som leder till uppresandet av styggelsen som orsakar förödelsen (Världsregering)? Eller kommer fredsprocessen att fortsätta ett tag till? Clinton: Vi kommer göra allt vi kan för att ge säkerhet till det Israeliska folket >>

 

1/9-10

Och här kommer orkanen Earl nu uppgraderad till en 4 så det är mycket kraftiga vindar. Kommer orkanen in över Washington lagom till fredskonferensen den 2 September? >> & >> Ny undervisning klar i bibelskolan >> Vi tar upp både syndafallet och mystiken. Kan det vara just mystiken som är orsaken till den omoral vi sett avslöjas inom Katolska Kyrkan senaste tiden? Ja bibeln ger oss svar på allt.