Profetiskt: "JUST NU" ARKIV 2010 >> 2011 - 2012 >>

6

 

31/3

Gigantisk soltornado 5 ggr större än jorden  

Jerry Golden: Anden visade mig för länge sedan att Europa går mot en ny Holocaust och Judar kommer än en gång att förföljas och mördas. Islam kommer att bli ett sådant stort hot för hela Europa att Judar inte längre kan vandra fritt i sådana städer som London och Paris. När jag på den tiden talade om detta så sa man åt mig att: "det kommer aldrig att ske du är inte riktigt klok". Men idag ser vi med fasa på hur detta håller på att uppfyllas, nu är dagarna räknade och det dröjer inte länge innan Judar kommer att springa för sina liv igen. Gud kommer att föra sitt folk hem igen till Israel och det med fiskare eller med jägare >> (LÄS JER 16)

Sturmark: Sluta tjafsa om att vi är intoleranta >>
Per Ewert
: - När man försöker föra saklig debatt så drar de sig ofta undan... - Det är viktigt att vara tydlig med tron men även att ha en god ton och komma ihåg att målet ytterst inte är att vinna debatter utan människor.
Christer Sturmark anser att debattonen i allmänhet är god och understryker att han vill se ett samhälle där olika åsikter finns och får framföras, även om han själv ”propagerar för ett sekulärt samhälle och en sekulär politik”. - Det är häftigt att en sådan här debatt kan väcka sådant engagemang, det är nog det jag tar med mig mest från detta. Men jag är inte förvånad, livsåskådningsfrågor berör något väldigt centralt hos oss alla människor även om alla inte är med i något aktivt sammanhang.

30/3

Ann-Sofie hittade friheten hos Jesus (Sv) (Världen Idag) >>"Ann-Sofies omvändelse öppnade väg ur missbruk och psykisk sjukdom... En kväll när grannparet ringde på hos Ann-Sofie var hon rejält bakfull. Det hindrade inte paret från att bjuda med henne ut på en promenad. De slog sig ner på en bänk och där läste mannen ur Bibeln för Ann-Sofie. – Det blev som balsam för mig härinne, säger Ann-Sofie och visar med runda rörelser i hjärttrakten. Hon minns inte vad paret sedan sa, men från den stunden visste hon i sitt hjärta att Jesus är på riktigt och att han faktiskt älskar henne."

Den globala marschen till Jerusalem (GMJ) >> Än en gång konfronteras Israel av stort hot mot sin existens. Marschen sker idag den 30 mars. Den är organiserad av Muslimska Brödraskapet, Hamas, Ayatolla-anhängare och radikal Vänster. Deras intention är att engagera 1 miljon människor för att bryta igenom Israels gränser och sammanstråla i Jerusalem. Vi vet redan att dessa människor inte vill ha fred utan står för hat, fiendskap och förgörelse. Vi kristna har en viktig uppgift att stå med Israel i bön!

Jes 62:6 På dina murar, Jerusalem, har jag ställt väktare. Varken dag eller natt får de någonsin tystna. Ni som ropar till HERREN, unna er ingen ro. 7 Och ge honom ingen ro, förrän han fast grundar Jerusalem och gör det till en lovsång på jorden.

Ps 122:6 Önska Jerusalem frid! Må det gå dem väl som älskar dig.

29/3

Joel Rosenberg, artikeln finns på vänster om webbsidan frågar varför Putin i Ryssland vill besöka Israel? Det är intressant att President Obama vill besöka Israel i juni / juli också, och Putins förväntade besök i juni är mer än bara en tillfällighet med Obamas planerade besök. Vem kommer att besöka Israel i sommar? För mig verkar det som besöket sker vid en tidpunkt när Israel förbereder en attack mot Iran. PASTOR BRIAN >>

Margaret Chan, generaldirektör på WHO varnade för att nu börjar bakterier i allt resistentare mot all vanlig Antibiotika så vi kan gå in i "Slutet på den moderna medicinens era som vi känner den" nu verkar det som om all Antibiotika som utvecklas plötsligt blivit utan verkan. Detta för nu med sig att alla rutiner för vanliga operationer som vi gör blir ohållbara. Detta gäller även nya mediciner som framställts mot Malaria, Tuberkulos, Infektioner och HIV/AIDS.>>

Avslöjande: Stephen Sizer var med och anordnade konferensen Christ at the Checkpoint. (Sv) >> "Stephen Sizer nämner här att sionism är en form av rasism och apartheid. Han fortsätter med att säga att judar har levt i området i hundratals år i samklang med kristna och muslimer? Han utelämnar att judar har bott där i kanske 1000-1500 år innan de andra ens bosatte sig i området? Varför? Har någon klippt bort det, eller gör han det medvetet? Det mest anmärkningsvärda är dock när han säger att kristna sionister är en av grundorsakerna till konflikten i Palestina / Israel? Han säger vid minst två tillfällen att landet skall delas. Frågan är vad Bibeln säger om detta uttalande?"

28/3

Två reella hot mot Israel (Sv) >> Annelie Enochson: "Goda grannar är viktigt för att man skall känna sig trygg och må väl. Det gäller för oss som individer likaväl som för länder runt om vår värld. Israel har inte begåvats med detta. De har frostiga men dock fredsavtal med två av sina grannländer: Egypten sedan 1979 och Jordanien sedan 1994. Efter den så kallade ”arabiska våren” har fredsavtalet med Egypten känts allt mer bräckligt. Likadant är det med Jordanien. Men det som oroar mest är vad som händer i Iran och i det närmaste grannlandet Syrien. Irans kärnvapenambitioner är ett reellt hot, inte bara mot Israel utan mot hela Mellanösternregionen. Att negligera den iranska regimens målsättning är inte bara ett blundande för den reella hotbilden, det är också ett svek mot det iranska folket som riskerar att cementeras under en kärnvapenstinn regim i likhet med Nordkorea..."

"Global marsch till Jerusalem" nära Israels gränser >> Israel Today Magazine: Israeliska styrkor laddar denna vecka för den årliga "Land Day" marschen med araber inne i Israel och utanför dess gränser. Evenemanget, som planeras till på fredag​​, verkar bli en svårare utmaning i år efter att regionala stormakter som Iran, Hizbollah, Muslimska brödraskapet och Hamas blev aktiva i planeringen av marschen. Tusentals människor från Mellanöstern och andra delar av Asien har enligt uppgift kommit till Syrien och börjar sin vandring till den israeliska gränsen i de kommande dagarna. Liknande marscher planeras från Jordanien, Egypten, Libanon, och inifrån de av palestinska myndigheten kontrollerade områdena. Sak 12:3 Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne.

Deras röst blir ofta hindrad eller helt tystad - men det finns många palestinier som har sett och vet att Israel faktiskt bryr sig mer om dem, än deras egna ledare. De flesta av dessa människor kommer aldrig att tala till media. Det är för riskfyllt. Men de talar till kristna och judiska humanitära hjälparbetare, volontärer, som de har blivit vänner med. En kristen hjälparbetare i Shevet Achim, en tjänst som tar arabiska barn med medfödda hjärtfel till Israel för livräddande behandling, har berättat för Israel Today. (Intervjun kommer i nästa nummer) >>

Skandal: NO-lärare anmäld för lektioner om skapelsen (Sv) >>"I den nya läroplanens första kapitel står det att ”I all undervisning är det angeläget att anlägga vissa övergripande perspektiv.” och ”Skolans arbete måste inriktas på att ge utrymme för olika kunskapsformer och att skapa ett lärande där dessa former balanseras och blir en helhet.” Johannes Axelsson kallar det för ämnesintegrering och han menar att det är exakt det han gör och att det uttryckligen uppmuntras av Skolverket."

27/3

Skandal: Kommunen tillåter inte dementa delta i andakt (Sv) >> "Dementa vid Klockargården i Löt i norra Öland får inte längre delta i andakter. Det är Borgholms kommun som säger nej. Socialnämnden säger sig inte vilja gynna en enskild religion... Andakterna har kyrkvärden Gunnar Berg ansvarat för. Han gillar inte kommunens attityd. - Jag tycker väldigt illa om beslutet. Tycker synd om de här människorna som älskat sammankomsterna och nu inte får gå på det här, säger han."

Ytterligare tecken om märket (Mail från läsare)

Produkten är till företag och t.o.m. privatpersoner! Kortläsaren är gratis såsom appen, inga fasta avgifter, pengar direkt till ditt konto…Så fantastiskt och generöst (ironi). >> Svenskt företag…

Nu är vi nog inte långt ifrån en till gratis liten pryttel som kan kopplas till mobilen och t.ex. en ny typ av streckkod >> för identifiering av privatpersoner. Kanske streckkodsläsaren kan läsa ett osynligt bläck som används vid tatueringen. Streckkoden kanske är en kod som motsvarar personnumret.

Har en känsla av att det här kan komma att gå så fort, så att många inte hinner reagera. Och kristna som är inställda på att märket kommer att vara ett chip, kommer i så fall kanske inte tro att det är någon fara med en osynlig tatuering. En annan fara jag ser är att nu är alla som varnar om chip identifierade av makterna. Så man kan väl tro att innan allt lanseras fullt ut, så kommer man att attackera de som varnar på olika vis. Förstöra webbsidor och hitta på annat som gör att de inte hinner varna eller har resurser att varna o.s.v.

Det kan därför vara idé att försöka föra in tanken genom att varna om att det behöver inte vara ett chip, den kan vara allt iform av tecken, siffror, streckkoder samt att de faktiskt kan vara tatuerade med osynligt bläck som bara ses i ett visst ljus o.s.v. Chippet kan vara en typ av ”false flag”.

New Agare samlas och campar nedanför ett berg i ett litet samhälle i Frankrike. Deras hopp står till att gömda UFO:s skall komma med Aliens och hämta dem och föra in dem i en ny tidsålder >> & >> De menar att jorden kommer att gå under den 21 December 2012.

26/3

25/3

Israelisk ilska mot ny FN-resolution (Sv) >> Det är ett hycklande råd med en automatisk majoritet mot Israel, fortsätter han.

Judiska centralrådet: Reepalu är antisemit (Sv) >> Att så uttryckligt mena att judarna lierat sig med SD, det är konspirationsteorier som har sin grund i ren och skär antisemitism.

Detta ingår i Pastorsakademin (Sv) >> enligt dem själva (Sv) >> Är det med dessa metoder man ska leda församlingar? Det är företag som leds så och det bygger på den mänskliga "styrkan" - inte på Guds kraft. Tydligen har man blandat ihop begreppen och konsekvensen lär nog bli därefter. Bibelns budskap känns på något sätt väldigt avlägset i detta.

1Kor 1:27 Nej, det som för världen var dåraktigt har Gud utvalt för att låta de visa stå där med skam, och det som för världen var svagt har Gud utvalt för att låta det starka stå där med skam, 28 och det som för världen var oansenligt och föraktat, ja, det som inte var till, har Gud utvalt för att göra till intet det som var till, 29 för att ingen människa skall berömma sig inför Gud.

24/3

Katolska kyrkans infiltration är välkänd men hur många är vakna idag? Bloggaren Deborah skriver: Pröva själv: vad vet du om infiltration? (Sv) >>

Global kommunikation och Babels torn i dag (Sv) >> "Det pågår ett teologiskt förräderi inom kyrkor och samfund. Bibeln angrips historiskt, etiskt, profetiskt och ersätts av en intellektuell humanism utan respekt för Guds Ord. Därför är det viktigt att försvara Bibelns historiska fakta och dessutom förklara innebörden och betydelsen av Bibelns berättelser och budskap. Det gäller att inte nedvärdera Guds storhet, men att inte heller upphöja auktoritära ledare som vill kväva innebörden av demokrati, tankefrihet och respekt för varje enskild individ, i samhället och i församlingen."

Kommentarstorm kring "nyateismen" (Sv) >> Per Ewert konstaterar när Dagen når honom att ämnet väcker känslor. Och han får vatten på sin kvarn. - Tonen hos en del av de som skriver kommentarer bekräftar just det vi säger i artikeln. Man är mycket upprörda, på gränsen till aggressiva i sitt sätt att debattera, säger han.

Artikeln i SvD: Nyateismen diskvalificerar sig själv (Sv) >> "Över lag tycks nyateisternas strategi vara att med högljudd retorik dölja bristen på hållbar argumentation. När man talar i intellektets och rationalitetens namn beter man sig inte så!"

23/3

Mandate Summary from iBethel.TV on Vimeo.

Detta är ren och skär "Kingom Now" propaganda ifrån Bill Johnson. Det är ett manifesterat synligt GudsRike som DE menar skall manifestera sig på jorden innan Jesus kommer tillbaka igen. Det här är inte vad bibeln talar om utan det vi här ser är ogräset ibland vetet - Se Latter Rain/Kingdom Now >> Karin Janssons nyhetsbrev. >> Bob DeWaay har en mkt bra artikel >>

Analys av Bill Johnsons bok “När himmelriket tränger fram” >>

OBS! Lägg märke till vad vi skrev igår om nätet som nu går rakt igenom alla samfund och kyrkor.
En nära vän till oss sa en gång att hon upplever att: Bara den som är född på nytt och verkligen har Jesus levande på insidan kommer att kunna urskilja den sista villfarelsen så nära Sanningen kommer den att vara.

När saltet mister sin sälta (Sv) >> Staffan Sundkvist: "Om jag tillåter mig en viss generalisering så kan man få intrycket av att frikyrkorna synes tvivla på evangeliets inneboende styrka. Med välbekanta termer hämtade från företagsvärlden och företagsekonomin reducerar man Gud till en produkt och människor till konsumenter. Att försöka "sälja" evangeliet med mål och metoder som fungerar utmärkt när det gäller kommersiella produkter är enligt min mening dömt att misslyckas. Vad man gör är att man reducerar det gudomliga till något mänskligt och därmed gör man det till en distraktion bland andra distraktioner. Att gå till kyrkan får samma dignitet eller distraktionsvärde som att gå på teater, se en bra film eller en spännande hockeymatch. En andlig upplevelse kan inte jämställas med en känslosam upplevelse på en idrottsarena." ...En utomstående blir inte övertygad om Guds närvaro bara för att församlingen beskriver den på ett modernt sätt. För en personlig omvändelse krävs ett personligt möte med Gud. Direkt kommunikation, alltså."

Interreligiöst möte i Jerusalem för att rädda planeten (Dagen) (Sv) >> "Klimat och energi var temat när kristna, judar och muslimer samlades till en interreligiös miljökonferens i Jerusalem. Människan är satt i Guds ställe när det gäller att skydda och utveckla ekologin, säger ärkebiskop Elias Chacour som deltog i mötet." Ärkebiskopen har med andra ord gått på "den gamle ormens" lögn och tror sig ha tagit Guds plats. Vilket högmod! Undra på att man sen går den breda interreligiösa vägen och är med och förbereder för den som Bibeln kallar antikrist.

22/3

Bibelteater ger en avskyvärd gudsbild (Dagen) (Sv) >> S Sjöberg: Det är fullsatt i Göteborgs Stadsteater under lång tid framöver. Jag var med och såg den omtalade föreställningen om Bibeln. Det är ett skickligt skådespel som håller publiken fångad i närmare fem timmar. Budskapet är en total förvrängning av Bibelns historia.

Ohlins: Mycket rör sig idag åt fel håll - inte närmare Jesus utan bort från honom. Bibeln säger att en andemakt skall utbreda sig i ändens tid och den kallas i Skriften för "antikrists ande". Den andemakten för med sig den laglöshet vi ser utbreda sig. Profetiskt upplever vi liksom hur ett nät dras rakt igenom alla kyrkor och där bara "de små" kommer igenom maskorna. Det viktigaste nu handlar om hjärtats inställning, KÄRLEKEN till Jesus och hans ord. (Matt 24:11-13)

Sef 3:12 Men jag skall lämna kvar i dig ett folk som är ödmjukt och svagt, och de skall förtrösta på HERRENS namn.

2 Pet 3:14 Därför, mina älskade, eftersom ni väntar på detta, gör allt ni kan för att leva i frid, rena och oförvitliga inför honom 15 och räkna med att vår Herres tålamod tjänar till er frälsning. Så har också vår älskade broder Paulus skrivit till er enligt den vishet som han fått, 16 och så gör han i alla sina brev, när han talar om detta. I dessa brev finns en del som är svårt att förstå och som okunniga och obefästa människor förvränger till sitt eget fördärv något som också sker med de övriga Skrifterna. 17 Därför, mina älskade, då ni redan vet detta, var på er vakt, så att ni inte dras med i de laglösas villfarelse (NÄTET) och förlorar ert fäste. 18 Väx i stället till i nåd och kunskap om vår Herre och Frälsare Jesus Kristus. Hans är äran nu och till evighetens dag, amen.

21/3

Medan Syrien brinner (Sv) >> Misstaget som så många västerlänningar begick var att man drog likhetstecken mellan lidande och dygd. I ena vågskålen hade man dokumenterat grymma, odemokratiska, folkrättsvidriga och maktfullkomliga militärdiktatorer på livstid. Den andra vågskålen, resonerade man intuitivt, måste därför bestå av motsatsen till dessa diktatorer: demokrati, mänskliga rättigheter, religiös tolerans och jämställdhet.

20/3

En Egyptisk presidentkandidat vid namn Muhammad Muhammad Musa påstår nu att han är den efterlängtade Islamistiske Mahdi (deras "messias") >> & >> Läs denna artikel om Ahamadenijad och Mahdi >>

Sverige var det första landet i Europa som införde sedlar och året var 1661. Nu är det landet som har kommit läöngst för att göra sig av med dem. >> Jag kan inte se någon anledning till att trycka sedlar längre säger den forne Abba sångaren Björn Ulveus.

Religionsförbud på offentlig plats? (Sv) >> Det som hände i England när två kvinnor förbjöds att bära halsband med kors har väckt tankar och frågor om vart vi är på väg. Svensk press har börjat spekulera i om det blir burkaförbud i Sverige. Då kan vi nog också räkna med förbud både mot kors och offentlig evangelisation.

Dan 11:31 Härar från honom skall komma, och de skall orena helgedomen, tillflyktsorten, avskaffa det dagliga offret och ställa upp förödelsens styggelse. 32 Dem som har kränkt förbundet skall han med smickrande ord locka till avfall, men de av folket som känner sin Gud skall stå fasta och hålla ut.

19/3

Intervju med Sigfrid Deminger: "Delaktigheten har försvunnit" (DAGEN) (Sv) >> - Om gudstjänsten blir en plats för människocentrering, exponering av människor och underhållning så har det innersta av gudstjänsten gröpts ur. Till slut blir det fara för kyrkans identitet som kyrka. Församlingen ska mötas för att fira gudstjänst, för att vara inför Gud och uttrycka sin längtan samt möta det gudomliga tilltalet i förkunnelsen, gemenskapen och förbönen. Det är en mötesplats mellan människa och Gud och får inte utnyttjas för andra syften."

Ohlins: Även om vi inte håller med Deminger i allt, finns det en hel del värdefull insikt i det han säger. Andra debattörer passar förstås på att försöka inbilla oss att räddningen är i ekumeniken med de ortodoxa kyrkorna och Rom-kyrkan. NEJ, aldrig! Räddningen finns aldrig någonsin i en kyrka som är full av tillbedjan av reliker och dödskallar, annan människodyrkan och gärningslära. Räddningen är omvändelse och ödmjukhet inför Herren Jesus - han som kom med nåden och sanningen. Obs! Läs artikeln av Stanley Sjöberg >>

Joh 1:14 Och Ordet blev kött och bodde bland oss, och vi såg hans härlighet, en härlighet som den Enfödde har av Fadern, och han var full av nåd och sanning.

Rick Warren besökte Assad i Syrien 2006 >> och prisade honom för att han ledde en moderat muslimsk nation. Det här låg givetvis i hans PEACE - Plan >> som är exakt samma plan som FN har. När bibeln beskriver avslutningen på denna tidsålder så skall denna kännetecknas av en falsk fred.

KATOLIKEN - T BLAIR "kvartettens" speciellt utsända förhandlare i fredsprocessen

1Tess 5:2 Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. 3 När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan. 4 Men ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv. 5 Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten eller mörkret. 6 Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra.

18/3

Den här videon vill visa hur Muslimer och Kristna kan gå in i Guds Rike. Men vägen man visar dit går inte igenom Guds Son Jesus Kristus som är den enda vägen in dit (Joh 14:6) Det "Riket" man talar om är likt samma Kingdom Now lära som förespråkas av de nya Apostlarna - Profeterna och Vatikanen. Man menar att Guds Rike kan ses med ögonen.

17/3

Stormuftin av Saudi Arabien har sagt att alla kykor på Arabiska halvön skall utplånas >>

Pengarna i Grekland är slut och då även pengarna till sjukvårdssektorn i landet. Detta har fört med sig en dramatisk ökning av hälsoproblemen >>

"Jag har blivit påmind om livets skörhet" (Dagen) (Sv) >> "- Det är ju det här klassiska egentligen, det man alltid vetat i förståndet men nu än en gång konstaterat: Att människor och vänner är så mycket viktigare än prylar. Jag är än mer rädd om relationerna nu. Och jag ser fram emot att börja arbeta igen, de här erfarenheterna kommer jag ha nytta av, förståelsen för folk som har det besvärligt ökar förstås."

16/3

Israel Today: Israels energisituation ser mycket bättre ut, efter upptäckten av olja och naturgas. Nya upptäckter av olja har gjorts utanför Tel Avivs kust. (Sv) >>

Väckarklocka om frikyrkligheten (Dagen) >> "...Ända sedan Babels torn byggdes är det som Gud sa, att nu ska inget vara omöjligt för människan. Jag tror att det betyder att vi kan göra väldigt mycket, få väldigt mycket att fungera och inte se att Jesus inte är med... Kyrkan har en plats genom alla tider eftersom Gud har bestämt att den ska finnas, församlingen är hans sätt att visa oss människor en plats ett sammanhang för gemenskap och tillbedjan. Däremot tror jag att vi ska se om vårt hus så att det inte blir en klubb för inbördes beundran. Vårt uppdrag är att visa människor i vår tid att Jesus lever och att det är nödvändigt att få ett personligt möte med honom. Att stå upp för det Jesus själv gör anspråk på. Att han är vägen, sanningen och livet och att ingen kommer till fadern utan genom honom."

Ohlins: Idag är "enhet" en avgud för många och man talar om "smärta" när "Gud enar". Men den enheten som buntar ihop katolicism och annan villfarelse med sann kristendom, är ingen enhet utan Babels-byggen. Den sanna enheten finns enbart i Jesus Kristus och alltid i sanningen.

Sanning blandas med lögn på smygvägar (Sv) >> Bloggaren Deborah skriver: Lillemor Hallin, som sitter i styrelsen för AKKS (Arbetsgruppen för katolsk förnyelse i Sverige) - tillsammans med Bengt Malmgren - arrangerar Alpha-kurser!!! Och i samma veva uppmanar till böndagar för 'andlig förnyelse' där man kan 'välsigna' sådana ockulta rekvisita som rosenkransar och medaljonger, figurer och....??? ...Vilken 'förnyelse' talar Lillemor Hallin om? Och om vilken 'ande'? Vilken 'ekumenisk förnyelse'? Vilken 'förnyelse' i katolska kyrkan, som står fast vid alla sina egentillverkade dogmer i den katolska katekesen?! Som i sin tur går helt mot Skriftens undervisning? En 'förnyelse' genom tillbedjan av dödskallar?!"

15/3

I USA finns det inte längre pengar att betala ut de utlovade pensionerna ur systemet. Nu finns det över hela USA samhällen som går i konkurs och där finns inga pengar över till några pensioner. >>

Paul Widén: "Det upptrappade våldet mellan Israel och palestinska terrorister i Gaza är nu inne på sin fjärde dag. Sammanlagt har över 200 raketer avfyrats mot civila israeliska samhällen, 58 bara under måndagen, med staden Gedera som den hittills nordligaste nedslagsplatsen, 35 kilometer från Gaza. Skolorna i området höll idag stängt för den andra dagen i rad och ikväll beslutades det att undervisning inte heller kommer att ske imorgon. Hemvärnet avråder allmänheten från att hålla större folksamlingar och att alltid befinna sig i närheten av skyddsrum. I praktiken innebär detta att hundratusentals människor i södra Israel i princip har bosatt sig i sina skyddsrum..." Läs vidare (Sv) >>

Arabisk kyrka som stöder Israel stängdes av palestinska myndigheten >> "Observatörer har med misstänksamhet noterat, att stängningen av First (Första) Baptistkyrkan i Betlehem kom bara en dag efter Christ at the Checkpoint -konferensen, som organiserades och hölls av Betlehem-baserade kristna ledare som inte stöder Israels restaurering. Den Messianska bloggen Rosh Pina Project noterade att Salam Fayyad, premiärminister i samma palestinska myndighet som stängde First Baptistkyrkan, hade bara ett par dagar tidigare deltagit och talat på Christ at the Checkpoint."

14/3

Martin Lönnebo försvarar Frälsarkransen i tidningen Dagen som verkar ta en alltmer katolsk inriktning i ekumenikens namn. (Sv) >> Här kan vi läsa sanningen om radbandet och dess bakgrund - som inte alls har med kristen tro att göra. Ingen sann kristen bör använda sådana hedniska och obibliska "hjälpmedel". (Sv) >> & >>

13/3

Runar Sögaard vägrade betala självrisken för en vindruta på bilen. Det ledde till en rättegång. Men där struntade Runar att dyka upp - och dömdes i sin frånvaro. I februari skrev Aftonbladet att livscoachen Runar Sögaard, 44, åtalats för bokföringsbrott och därmed riskerar fängelse. Samtidigt låg bland annat två stämningsansökningar och ett betalningsföreläggande mot honom på Nacka tingsrätt. >> (En mkt tråkig nyhet)

Christ at the Checkpoint - en skam för kristna >> "Jag slår vad om att de messianska judar som deltog i Christ at the Checkpoint inte är glada över att deras namn för alltid förknippas med denna konfernes manifest...Detta därför att delegaterna har fastnat i att förknippas med ersättningsteologi och motiverat sin avlegitimering av Israel, oavsett vad oms sades på konferensen. Många som deltog i konferensen kommer, som det ser ut, att vara glada eftersom deras fördomar (om Israel) bekräftades."

PepsiCo, Kraft Foods och Nestlé är några av de företag samarbetar med ett bioteknikföretag som har avslöjats med att hjälp av aborterade fosters cellinjer testa smakförstärkare i mat, enligt en väktargrupp från För-livet. >> >>

12/3

Den stora sprickan mellan Sunni och Shia muslimer har till och med fått SaudiArabien att stå på Israels och Västmakternas sida i konflikten med Iran. Detta skulle det stämma med det profetiska ordet i Hesekiel 38-39 där många tolkar just Saba och Dedan (Hes 38:13) som Saudiarabien. >>

Ojämnlikhet leder till fattigdom (Sv) >> "Det finns ett samband mellan två av vår tids stora globala problem - förtrycket av kvinnor och en miljard hungriga magar. Det menar Svenska kyrkans internationella chef Erik Lysén. ...Tankegångarna är inte nya. Många rapporter har redan skrivits om viken av att satsa på kvinnor för att få fart på utvecklingen i fattiga länder. När de får tillgång till hushållskassan så får det konsekvenser för hela familjen, framför allt påverkar det barnen som får större chans till utbildning och en bättre framtid."

Robert Schuller hoppar av Kristallkyrkans styrelse (Sv) >>"Robert Schullers dotter, Carol Schuller Milner, säger att hennes pappa drar sig tillbaka på grund av oenighet med styrelsen om hur församlingen ska handskas med faderns skrifter och predikningar i samband med den ekonomiska kollapsen, uppger CBS News. Schullers "ministry" har genom åren dragit in miljoner dollar i gåvor till verksamheten genom det tv-sända programmet "Hour of Power". Men på senare år har ekonomin blivit allt sämre. I oktober 2010 ansökte församlingen om konkurs, varvid man tvingade sälja den mäktiga Kristallkyrkan till det lokala katolska stiftet."

11/3

David Wilkerson: (Sammandrag - Ur "Synen" 1973) Jag har sett detta så tydligt att jag måste tala ut! Jag känner ett Gudomligt åliggande att varna predikanter och församlingar...

Rekord i konkurser av Kyrkor i USA >>

Predikanter som bygger dyrbara byggnader i Guds namn, utan att ha verklig användning av dem kommer att ställas i en allvarlig knipa. De som vill skapa ett namn för sig själva eller dras in i kostsamma projekt där inte Gud är med kommer att drabbas av ekonomisk katastrof. Bara om en man får klartecken från Gud så skall han göra det. Nu är det viktigt att man gör detta på Guds befallning annars kommer projektet att gå i konkurs.

Förföljelse och Förtal kommer att drabba Israel och Församlingen

Upp 12:12 Jubla därför, ni himlar och ni som bor i dem! Men ve dig, du jord och du hav, ty djävulen (ÅKLAGAREN) har kommit ner till er i stor vrede, eftersom han vet att hans tid är kort." 13 När draken såg att han hade blivit nerkastad på jorden, förföljde han kvinnan som hade fött barnet.

Upp 12:17 I sitt raseri mot kvinnan gick draken bort för att strida mot de övriga av hennes barn, mot dem som lyder Guds bud och håller fast vid Jesu vittnesbörd.

Israelnyheter (Sv) >> "Den som använder ordet apartheid när man talar om Israel sprider propaganda och svartmålar medvetet Israel. Den israeliska staten har inget med apartheid att göra utan där lever en arabisk minoritet på ca 20% av befolkningen och de har fulla medborgerliga rättigheter. Som alla minoriteter måste de naturligtvis arbeta för att få sin röst hörd. En del av de israeliska arabernas ledare gör det inte enklare för araberna eftersom de i konfliktsituationer ibland öppet stöder Israels fiender." Läs gärna: Israel and the Apartheid Slander by Richard Goldstone >>

Att stå på livets sida (Sv) >> Torsten Åhman: "Jesus visade direkt det ihåliga i deras argument. Det är viktigt att vi som kristna kan ta till oss kritik, men mycket av den kritik som riktas mot kristna är osaklig och osann. Vi behöver de ibland oss som med sakliga argument kan genomskåda den och förklara att det Jesus står för inte skadar människan utan befriar henne".

10/3

Detta är den senaste i raden av bakterier som har blivit resistenta mot all slags Antibiotika. Forskarna säger i artikeln att de här "nya" sjukdomarna hotar att slå ut hela civilisationen >>

Vi tror att det här också handlar om profetiornas uppfyllelse. Den grekiska grundtexten i Upp 6 där det står jordens vilda djur så handlar det knappast om Lejon eller Björnar, nej det handlar om bakterier de farligaste djuren på jorden och som människan nu med all sin visdom och kunskap totalt tappat kontrollen över.

Upp 6:8 Och jag såg, och se: en gulblek (Gk: GRÖN) häst. Och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde efter honom. Och åt dem gavs makt över en fjärdedel av jorden, makt att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur. (GK: THERION = Som i ordet Bakterier)

Det här är exakt vad Jesus sa skulle ske precis innan han kommer tillbaka igen.

Luk 21:10 Vidare sade han till dem: "Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike.11 Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen.

9/3

Nu infaller den judiska högtiden Purim, då man läser Esters bok och firar det judiska folkets räddning undan ett folkmordsdekret i det antika Persien för ungefär 2500 år sedan. Då, precis som nu, framträdde en persisk diktator som var besatt av tanken att döda alla judar. Den extremt uppskruvade spänningen som nu råder mellan Israel och Iran har alltså en övertydlig historisk parallell, vilket också uppmärksammades av Israels premiärminister Binyamin Netanyahu när han talade inför den proisraeliska lobbyorganisationen AIPAC:s policykonferens i måndags >>

Det är inte bara Grekland som nu oroar marknaden. Snabbt stigande oljepriser kan om de fortsätter förstöra världsekonomin och orsaka en snabbt stigande inflation. >> Samtidigt som sedelpressarna kör så det ryker i världens centralbanker för att förhindra en ekonomisk kollaps. >> Omständigheterna som just nu råder kommer snart att uppfylla bibelns profetior.

Här är en profetia som säger att det kommer att kosta ungefär en dagslön för att köpa lite bröd

Upp 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: "Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada."

8/3

MailOnline: Mystiska ljud har hörts komma ifrån himlen runt om hela Jorden. Ibland så har dessa ljud varit så starka att de till och med har startat billarm. Nyligen har dessa ljud rapporterats ifrån Europa till Kanada och låter allt ifrån stönanden till trumpetljud. >>

Missa inte vad Jasmine har grävt fram i sörjan med Rick Joyners och Morningstar Ministries falska apostlar i den ockulta karismatiken (Sv) >> Todd Bentleys kompis Jason Hooper åkte och kraschade sin bil i Australien när han körde rattfull. (Ingen borde vara förvånad). >>

7/3

Om vigselrätten i Pingströrelsen (Sv) >> "Ledningen för Pingst har bestämt att enbart de församlingar och pastorer som tillhör Trossamfundet Pingst ska ha vigselrätt, de pingstförsamlingar och pastorer som inte blivit medlemmar i Trossamfundet Pingst får sin vigselrätt indragen. (Enligt Dagen gäller det ett 60-tal pastorer). Alla pingstförsamlingar har fått brev från Pingst, undertecknat av Pelle Hörnmark. Där menar man att denna förändring av vigselrätten beror på kammarkollegiet, den statliga myndighet som handlägger vigselrätten. Efter kontakt med kammarkollegiets jurist Karin Granberg visar det sig att det inte finns några krav eller önskemål från deras sida om en förändring av vigselrätten för pingströrelsen...

Kolla in vad finansvärlden sa om Greklands 10 åriga ränteobligation den 18 April 2011 då den låg på 14 % >> Idagsläget så ligger den 10 åriga på över 36 % och är stigande >>

Det florerar starka rykten i finansvärlden om att man förväntar sig en Grekisk konkurs den 23:e Mars >> I så fall kan David Wilkersons profetia gå i uppfyllelse snabbare än vi anar.

David Wilkerson profeterade någon gång på 90-talet att ett land, möjligtvis i Europa, kan gå i konkurs. Det skulle kunna starta en dominoeffekt med en ekonomisk härdsmälta som följd.

Det är på gång att hända, mycket snart: ett land, och jag talar profetiskt, om jag någonsin hört något från Gud, så hörde jag det. Mycket snart kommer ett europeiskt, nordafrikanskt eller ett österländskt land att ställa in betalningarna på sitt internationella lån. När det händer kommer Mexiko att inom två veckor att ställa in betalningarna. Mexiko är skyldig 100 miljarder dollar, 80 % av det till amerikanska banker.

Det här är vad som kommer att hända. Ungefär två veckor efter att det första landet blir bankrutt (vi kommer att överleva det, eftersom det mesta av det (det första landets pengar) är lånat från europeiska banker – tyska, schweiziska och franska banker) men ett andra land kommer att gå under, antagligen Argentina eller Brasilien. Vi kommer att hämta oss från det och säga, ”Nå, kanske det inte kommer att vålla skada”. Men två veckor efter att det första landet går under kommer Mexiko att ställa in betalningar på 100 miljarder dollar. När bankerna öppnar kl nio på morgonen nästa dag kommer 15 miljarder dollar i timmen att tas ut från våra amerikanska banker. De kommer att dominera våra banker (araberna, alla latinamerikanska länder), och innan dagen är över måste USA tillkännage en bankfridag . Och vi går in i sex månader med det värsta helvete som Amerika någonsin har sett. Det kommer att bli kaos. Inte ens nationalgardet kommer att kunna lugna ner det. Vi kommer att behöva inkalla hela USA:s armé.

Video: Sanningen om Fredsprocessen i mellanöstern (Eng) >> 1996 proklamerade PLO:s ledare Yassir Arafat: "Vi planerar att utplåna staten Israel och grunda en helt och hållet palestinsk stat". Arafat fick Nobels fredspris 1994. Är världen sjuk, eller?

Israel-palestinska konflikten: Sanningen om flyktingarna (Eng) >> "850 000 judar tvingades fly från arabländerna och deras egendomar förstördes. Dessa flyktingar välkomnades i Israel och blev snabbt medborgare. 500 000 araber flydde från Israel när arabländernas utlovade seger över judarna och utplåning inte lyckades vid attackerna 1948 på staten Israel. Dessa som kallar sig palestinier är fortfarande flyktingar i arabländerna. Hur kommer det sig?! Varför har de inte fått medborgarskap och integrerats i dessa länder? Och hur kan deras antal ha växt från 850 000 till 4,7 miljoner? Därför att de aldrig har fått någon chans. De diskrimineras hindras många utbildningar, att äga land, att resa mm. 160 000 araber accepterade Israels erbjudande att stanna. Dessa är idag mer än 1250 000 medborgare med samma rättigheter som judarna." Sir Alexander Galloway: "...Arabländerna VILL INTE lösa den arabiska flyktingfrågan. De vill bevara det som ett öppet sår, som ett vapen mot Israel". Egyptens president Nasser: "Om flyktingarna återvänder till Israel, kommer Israel att upphöra att existera"

6/3

Efter att ha sett den här videon förstår man att Israeler tvivlar på Obama  

DN Opinion: "Korruptionen fräter sönder Ryssland" (Sv) >> "SvD:s avslöjande artiklar för några dagar sedan skildrades på ett närmast förödande sätt hur Putin och hans krets ekonomiskt plundrar Ryssland genom att de enligt ekonomisk expertis kontrollerar mellan 10 till 15 procent av BNP. Investeringar urholkas genom korruptionen och en stor del av befolkningen drabbas direkt eller indirekt. Korruptionens storlek har uppskattats till cirka 25 procent av BNP."

Fred i Mellanöstern (Sv) >> "Israel vill förhandla med palestinierna och överlämna 90% av Västbanken till en framtida palestinsk stat. Palestinierna säger dock NEJ och vill bilda regering med Hamas. Varför så tyst om detta i media ? ...En stor del av propagandakriget mot staten Israel består av en falsk bild av den israeliska verkligheten. Media i Sverige undviker all information som skulle kunna framkalla vissa frågor eller funderingar hos svenskarna. En sådan undanhållen information är t.ex. alla skildringar av vanliga medborgares liv och vardag i Israel. Många svenskar är inte ens medvetna om att israelerna lever ständigt under krigshot, och att människor i Israel alltid har konfronterats med död, invalidisering, bomber och sprängladdningar, alltid, sedan statens födelse 1948."

5/3

För en vecka sedan släppte Ryssland uppgifter om att man tänkte satsa ofattbara 5000 miljarder på att bygga upp sitt försvar >> (Hes 38-39) Nu kommer Kina (Kungarna från Öster i Upp 16 ?) med uppgifter om att öka sina försvarsanslag >>

4/3

Om frikyrkan: I kris men inte utslagen (Sv) >> "Frikyrkans gudstjänst bärs av lekfolket. De står för val av bibeltexter, formulerar dess böner, väljer sånger, vittnar och formar dess helhet. Hos oss blottläggs därför vår egen sekularisering så tydligt inför allas ögon. När lekfolket inte längre ber och läser Bibeln lika mycket, eller sättar av tid att lyssna in Guds tilltal till människan, så töms gudstjänsten på sitt innehåll. Gudstjänstens sekularisering blir därför såväl resultat av som orsak till att vardagen sekulariseras".

Jer 15:19 Därför säger HERREN så: Om du vänder om, skall jag låta dig komma tillbaka och du skall få tjäna mig. Om du skiljer det äkta från det oäkta skall du få vara som min mun. Detta folk skall då vända tillbaka till dig, men du skall inte vända tillbaka till dem.

3/3

2/3

En oljekris vore inte bra i det kärva ekonomiska läget världen befinner sig i >> EXTRA!!! En explosion i en Pipeline i Saudi Arabien >>

(Sv) >> Det finns inget som är så vidrigt och djävulskt som när människor påstår sig göra saker i Guds namn, när det i själva verket är ondska och synd som regerar i deras liv. Dessa "pastorer" drar ned Guds namn i smutsen när de utger sig för att vara kristna. Bibeln kallar dem villolärare, förbannade och vargar i fårakläder. Det med rätta.

Tankar om väckelse (Sv) >> "Något som föregått stora väckelser i modern tid:

1. Det har varit svåra förhållanden.
2. Guds folk har fått nöd över läget.
3. Väckelse har kommit som svar på bön.
4. Överlåtna män och kvinnor har fått bli väckelseredskap".

1/3

Länk till artikeln om "ny bibel" >>

Mat 24:3 När Jesus sedan satt på Oljeberget och lärjungarna var ensamma med honom, gick de fram till honom och frågade: "Säg oss: När skall detta ske, och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?" 4 Jesus svarade dem: "Se till att ingen bedrar er. 5 Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall leda många vilse.

Guds utvalda folk >> Nya undersökningar visar att 8 av 10 judar i Israel tror på Gud. 72 % tror på bönens kraft; 67 % tror att judarna är det utvalda folket; 56 % tror på liv efter detta. Orsaken är tydlig: Israels existens är grundad på Bibelns profetior, Guds ord.

Evolutionens Gud är en blodtörstig despot (Sv) >> "Om döden inte är ett resultat av människans synd blir synden en illusion. Om synden är en illusion blir även Guds lösning på syndens och dödens problem, Jesus Kristus, ett fantasifoster. Evolutionsteorin rycker undan grunden för evangeliet. Därför är den fullständigt oförenlig med biblisk kristendom".