Profetiskt: "JUST NU" ARKIV 2010 >> 2011 >>

 DVD
 Sponsor

 

30/11

Det är (stor) skillnad mellan kristendom och islam (Sv) >> En muslim förnekar att Jesus är Guds Son och att han dog för våra synder, att han uppstod och sitter på Faderns högra sida. Islam förnekar behovet av syndernas förlåtelse. En jämförelse bevisar hur fel dom har som tror, att det finns fler likheter än olikheter eller att tron på något övernaturligt gudomligt skulle förena över religionsgränser. Läs här en muslims kommentarer till den kristna bekännelsen.

(Dagen) Islam dominerar efter arabisk vår (Sv) >> Den arabiska våren blir allt "grönare" och islams färg dominerar hela Nordafrika. Många fruktar att hamna ur askan i elden, att militanta islamister ska införa sharia-lagar. Det skulle framför allt drabba den kristna minoriteten. (Se PDF 2 sidor om den gröna hästen Upp 6 >>)

Vladimir Putin är han "Gog" i Hesekiel 38 - 39 ? Kolla in våra 2 video >> & >> Nytt hot mot väst >>

__________________________________________________

29/11

Arabiska sanktioner mot Syrien (Sv) >> I går dödades minst 23 civila och tolv ur säkerhetsstyrkorna i olika våldsamheter runtom i landet, enligt samma grupp. Mer än 3 500 människor har dödats sedan protesterna började, enligt FN.

EU kämpar med de slutliga marknadsdragen för att undvika kollaps (Sv) >> Moodys höjer tonläget mot Europa >> och varnar för att flera länder kommer att ställa in sina betalningar, vilket var precis vad David Wilkerson sa skulle ske

Jude-hatet hettas upp när den Islamistiska vintern blir kallare >> Det öppna politiska hatet mot Israel verkar sprida sig i regionen. Det pågår redan i Egypten. Muslimska brödraskapets andlige ledare vill ta Jerusalem från judarna. Man räknar med att MB kommer att få 40% kontroll i parlamentet och därmed kommer också attityden mot Israel förvärras.

28/11

Banker förbereder sig för eurokollaps (Sv) >> "För inte länge sedan betraktades det som otänkbart. Men nu förbereder sig stora banker för en kaosartad splittring av eurozonen".

Förmänskliga inte Uppenbarelseboken (Sv) >> "Det är oerhört viktigt hur vi uppfattar Uppenbarelsebokens budskap, en gudomlig uppenbarelse eller ett budskap som Johannes förmedla... Det är en unik gudomlig uppenbarelse som vi har i Bibelns sista bok. Det är därför felaktigt att förminska och förmänskliga dess budskap".

27/11

Vi vill tacka gruppen i Borås för den fina temadagen ni anordnade. Vi vill även passa på att tacka våra läsare för allt stöd vi fått av er genom mail, telefon mm. Vår sida Truerefrormation.net har på senaste tiden haft besöksrekord. Glädjande nog verkar fler få upp ögonen för att vi verkligen lever i tidens avslutning.

Som ni kanske märkt har en debatt rasat på olika bloggar om Lagen (Torah). Sven Reichmann har en intressant undervisning här som heter "Lagen Binder" (Video) >>

Du påverkas av sänkt betyg i Euroland (Sv) >> Sänkt kreditbetyg: räntan på statens obligationer stiger och det blir dyrare att låna pengar, vilket i sin tur ökar statens skuld. Då måste man höja skatter eller skära ned utgifterna, vilket drabbar välfärden. Försämrad efterfrågan ger låg tillväxt vilket även påverkar andra länder då deras export minskar. Det blir som ringar på vattnet.

Många blev förvånade i Israel när messiansk lovsång spelades på radion strax innan sabbaten började. Även om messianska (Jesus-troende) judar i Israel har en uppförsbacke för att bli accepterade i israel, finns det positiva saker som händer. De största motståndarna är ultra-ortodoxa judar som är emot mission i landet. Orsaken är framför allt den blodiga förföljelsen som har gjorts av kyrkan i Guds namn i historien. I vilket fall upplever messianska judar mer tolerans och frihet än någonsin i Israel skriver Israel Today >>

Först Påvens "önskan" att världens ekonomier skall underordna sig en global auktoritet. >> Sedan kommer troligem början på uppfyllelsen nämligen att EU nu vill sätta sig över länders ekonomier och tvinga in dem under en central makt. >> Går vi mot ett återuppstått The Holy Roman Empire ? I så fall kan Mike Gendron få rätt i sin syn på Eukaristins betydelse i ändens tid (Mp3) >>

25/11

De våldsamma drabbningarna i Kairo mellan kravallpolis och demonstranter fortsatte under natten till torsdagen. Stora skaror unga män flydde in på bakgatorna vid Tahrirtorget, flämtande efter luft efter polisens tårgasangrepp. >> Kan det här vara början på profetian i Jes 19?

Jes 19:1 Profetia om Egypten. Se, HERREN far fram på en snabb sky och kommer till Egypten. Egyptens avgudar bävar inför honom, och egyptiernas hjärtan smälter i deras bröst. 2 Jag skall uppegga egyptier mot egyptier, broder skall strida mot broder och vän mot vän, stad mot stad och rike mot rike.

Massorna trängdes när en "påstådd" relik av Maria anlände till den Rysk Ortodoxa kyrkan i Moskva >> En tydlig trend vi kan se annars är en ökning av mariauppenbarelser >> världen över >> För att bereda den avfallna världskyrkan för ett falskt Gudrike under en falsk kristus "Eucharist Christ" >>

Hålet i Greklands statsbudget för 2011 växer >> rapporterar grekiska medier med hänvisning till färska siffror från myndigheter i Aten. Intäktsmålet för årets första tio månader missas med 2 miljarder euro (18,5 miljarder kronor), enligt tidningen Kathimerini. Samtidigt har årets utgiftstak spräckts med 1,1 miljarder euro (10,2 miljarder euro). Årets utgifter för socialförsäkringar har också sprungit iväg långt över budget.

24/11

Irwin Baxter: >> Arabvåren vem ligger bakom? Detta händer bara inte av en slump så organiserat utan att en hjärna och en plan finns bakom. Hur som helst det kommer att bli en Arabisk vinter av det här. Man säger att man vill ha demokrati och val men det är Islam som kommer att segra i dessa val. Sekulariserade ledare byts nu ut mot ett Islamskt styre det är precis vad som sker i de här länderna nu. Det kommer tillslut att bli Sharialagar i de här länderna. Islam tolererar inga minoriteter när man väl kommit till makten så det kommer förföljelser.

Irwin Baxters menar att grundtexten säger att hästens färg är grön och inte gulblek. Grön färg är Islams officiella färg. (Se bilderna) Vi är alltså långt inne i uppenbarelsebokens händelser och inget "hemligt bortryckande" ännu vad vi vet.

Upp 6:8 Och jag såg, och se: en gulblek (Chloros = Grön) häst. Och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde efter honom. Och åt dem gavs makt över en fjärdedel av jorden, makt att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

Schäuble, den tyske finansministern säger, att vi behöver en stor fiskalunion (upplösning av alla nationalstater). Det är den enda lösningen för finanskrisen, säger han, och att Tyskland efter 1945 "aldrig har varit en suverän stat". >> (tyska) När det sker, kan vi också förvänta oss att den ledare som Bibeln kallar "antikrist" snart träder fram. Ser vi nu uppkomsten av ett nytt Holy Roman Empire? >>

23/11

Superutskottet skulle försöka minska USA:s skenande statsskuld. Det blev ett supermisslyckande. Då skyller president Barack Obama på republikanerna. (Sv) >> Citat ur Profetia från Lance Lambert, Jerusalem 17/4 - 2011 >>

"Inom kort kommer jag att tillåta ännu mer seriösa domar över de västerländska länderna. Jag kommer att göra dem till intet, jag kommer att vända dem upp och ner, jag kommer att mala dem till pulver. De kommer inte att veta vad som drabbade dem. Det kommer att verka som om det inte finns någonting kvar av det som jag en gång verkade i de nationerna, särskilt i Supermakten. (USA) Jag kommer att ta ned den till svaghet, hon kommer inte längre att vara stark, utan ynklig bland nationerna."

Forskare varnar för katastrof i Fukushima >> Kan det vara en vink om att en profetia i uppebarelseboken nu skall börja att uppfyllas?

Upp 8:10 Den tredje ängeln blåste i sin basun. Då föll en stor stjärna, brinnande som en fackla, ner från himlen, och den föll över en tredjedel av floderna och vattenkällorna. 11 Stjärnans namn är Malört. (Tjernobyl på Ryska) En tredjedel av vattnen förvandlades då till malört, och många människor dog av vattnen, som hade blivit förgiftade.

22/11

Palestinierna som hela tiden har uppskjutit och vägrat fredssamtal med felaktiga anklagelser mot Israel, säger sig nu vara trötta på samtal (!) och är beredda att strida istället. Ska en ny terrorvåg av djävulskt och besinningslöst våld börja? >> Eurokrisen bereder marken för Antikrist kommande i ett nytt Supereuropa? >>

21/11

Är Harry Potter-böckerna bara spännande och ofarlig litteratur? Kan ungdomar hålla isär sagor och det ockulta? Meningarna går isär men den här artikeln visar att Potter inte alls är ofarlig. Hur många fler leds in i ockult verksamhet och tron på mörkrets makter och häxkonst? De kristna som varnar har all orsak att göra det. (Sv) >>

Jack Kinsella: Satan hatar Judarna därför att Gud har sagt att de skall tillbaka till sitt land i slutet av denna tid, och när det sker vet han att hans tid är kort". Och han tror att hans enda chans är att förstöra Israel. Världen hatar Israel därför att dess existens visar att bibelns Gud är en verklighet.

20/11

Ännu ett förunderligt tecken i himlen denna gång på Satunus >> Tänk så exakt profetiorna slår in en efter en för att hjälpa oss att förstå tidens tecken inför Herrens Dag.

1 Tess 5:4 Men ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv.

Joel 2:30 Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare. (Vulkaner)

Andra delen av videon om Ryssland i Profetian Hes 38-39 klar och Youtube länken är här >> (Obs! För att se videon i full storlek klicka i nedersta hörnet på videon.

19/11

Irwin Baxter >> Vi ser nu hur FN har fått en operativ armé i NATO så, Vad är egentligen Obamas budskap till Netanyahu gällande alla hot Israel utsätts för?

Irwin: "Jag tror att det är så här: " Era (Israels) gränser går inte att försvara hur mycket vapen ni än skaffar er. Er nation är helt enkelt för liten, men om det internationella samfundet (Världsregeringen upp 13) garanterar era gränser så får ni hela världen på er sida. Om ni bara kommer in i en överenskommelse med det internationella samfundet så kommer ni att få en global fred med säkerhet"

Irwin Baxter: Jag blev så förvånad då jag såg att Israel började träna med Natos trupper för ett tag sedan. Det som händer är att NATO nu spelar en nyckelroll i den världsregering som sätts upp just nu under FN.

Constance Cumbey: En annan tanke som slagit mig förutom det uppenbara "Kaoset" vi ser nu som är New Agarnas agenda att skapa genom Occupy Wall Street anhängarna. Den här globala rörelsens kaos kan rättfärdiggöra en "Världsregering" för att kontrollera dessa gränslösa massorna. Gränslösa upplopp eller en gränslös världsregering båda sakerna är skrämmande.

"Om vi ser upplopp nu hur skall det då inte bli när vi får en ekonomisk kollaps? Kära vänner världen kommer aldrig mer att bli sig lik igen" (Janne Ohlin)

18/11

Den här kombinationen av skuldkris och energikris får Japan ner för räkning >>

Det kommer definitivt att en ny finanskris och den ligger alldeles runt hörnet, säger fondmäklar legenden Mark Mobius. Den kommer därför att vi har inte lyckats lösa de problemen som orsakade den första krisen. Nu flaggar vi för fullt och varnar för den kommande finanskrisen. >>

17/11

Här är 1:a delen av en video vi producerat om Ryssland i Profetian Hes 38-39 (Del 1) Tryck på helskärmsläget längst ner till höger för bättre bild. YOUTUBE >>

16/11

Krönika: Den som väntar på kulmen väntar förgäves. Dagens lösningar föder nya kriser. Karusellen snurrar nu så fort att det knappt går att urskilja vilka som kastats av och vilka som sitter kvar. (Sv) >>

Israel anklagas ligga bakom 2 dåd >> & >> En läsare från Danmark uppmärksammade oss på den här artikeln >> (Vattnet blev som blod Upp 16:3)

Pastor Brian har de 2 senaste gångerna varnat för att det kan vara Spanien som blir det 3:e landet som kommer in under EU:s tvångsreglering. >> & >> Han menar att då är Antikrists framträdande nära. Idag kom ytterligare bekräftan på att Spanien är inne i en kris.

Spanien på väg att bli finansiellt monster (Sv) >> & >> Lånebehovet på cirka 200 miljarder euro 2012 gör landet till ett ”stort monster”, som nu kan vara på väg att väckas enligt strategen Nicholas Spiro. >>

15/11

De rika i Italien tar sina pengar ur systemet, Italien ser ut att bli ett ekonomiskt Krakatau (vulkan)  

En spännande ny Pastor Brian (Pdf) >> 2 länder har nu underkuvats av EU och kommit in under dess ekonomiska kontroll. Det återstår 1 land så kan profetian gå i uppfyllelse som säger att det skall bli 3 länder innan Antikrist stiger fram. Kan det bli Spanien? Där finns ju en viss person med efternamnet Solana.

Vår första Youtube - Video  >>

14/11

Antisemitism och hat från Brooklyn >> till "lilla" Malmö >>

Judit Popinski kom hit efter att ha blivit räddad ut från Hitlers koncentrationsläger. Då säger hon behandlades vi med stor kärlek här i Sverige. Men plötsligt förändrades allt och hatet flammade upp. Jag trodde aldrig att jag skulle få se det här hatet igen, ja aldrig i Sverige i allafall säger Judit. - >> (Eng)

Upp 12:12 Glädjens fördenskull, I himlar och I som bon i dem. Men ve dig, du jord, och dig, du hav! Ty djävulen har kommit ned till er i stor vrede, eftersom han vet att den tid han har kvar är kort." 13 Och när draken såg att han var nedkastad på jorden, förföljde han kvinnan, som hade fött gossebarnet.

13/11

Endtime radio 11/11 - 11 >> Irwin Baxter: Iran och Ryssland tillkännagav öppet att man nu har en militärpakt. (Hes 38-39) FN säger nu att Jerusalem inte tillhör någon. ???? (Sak 14) På 7 årsdagen av Arafats bortgång hölls en minnesstund. Man kunde inte hålla tillbaka hatet mot Israel här heller utan anklagade Israel för att ha dödat Arafat med gift >>

Kinas plötsliga militära uppbyggnad och närvaro i Stilla Havet tvingar USA att förstärka sin militära närvaro i norra Australien >> Kina är idag den enda militärmakt som skulle kunna sätta in 200 milj man (Upp 9:14-16)

Nyss på TV rapporterades att Arabförbundet inte längre stöder Syrien. >> Detta ser ut att bli en kopia på vad som hände innan NATO attackerade Libyen. Frågan är om vi inte får se "vilddjurets" armé i aktion snart igen. >>

12/11

100 tals kända rabbiner har genom åren haft den uppfattningen klar att Jesus är Messias. Den skaran av troende judar ökar idag för vi närmar oss profetiornas uppfyllelse >>

11/11

"Inget samfund är så beroende av Bibeln som katolska kyrkan", hävdar katoliken Anders Piltz. Antingen känner han inte till sin egen religion eller också har han inte läst Bibeln alls eller också tror han att vi är dumma i huvudet och går på vad som helst(?). Om katolska kyrkan vore beroende av Bibeln och tog Guds ord på allvar skulle den för längesedan ha rensat ut alla avgudar och all död religion och gärningslära i form av mariatillbedjan, helgondyrkan, avlater, reliker, mässa (eukaristi), botgöringar, sakrament, s k "heligt" vatten, för att inte tala om den obibliska läran om skärselden och annan "Tradition". Tyvärr bygger Rom-kyrkan på fel grund och därför är hela bygget fel. Om en sådan kyrka ska översätta Bibeln och avgöra hur den ska utformas (troligen den enda tillåtna i framtiden om de får bestämma) kan det bara leda till katastrof. Det är tillräckligt illa med vissa allvarliga översättningsfel i Bibel 2000. (Sv) >>

Tyskland och Merkel ser i krisen en chans att kunna omstrukturera Europa >> Irwin Baxter säger att Europa skall stå upp i ändens tid och bli en maktfaktor, med en stark politisk ledare och en religiös i ett återuppstått The Holy Roman Empire >> & >>

10/11

Dr Doom: Goldman kan bli nästa MF Global". Enligt ekonomiprofessorn på New York University, som gjorde sig ett namn som en av få som förutspådde finanskrisen, är kvartetten alldeles för beroende av kortsiktiga lån för att såväl kunna finansiera sin verksamhet från dag till dag som satsa vidare på långsiktiga riskfyllda placeringar. (Sv) >>

Snart kommer den in rakt över Alaska superstormen som alla väderstationer i hela USA talar om. >>

Obs! Pastor Brian idag är intressant >> Nu är det enligt källor 65 % chans för ett haveri i ekonomin. Den Italienska 10 åriga ränteobligationen låg på 7,2 % och Spaniens ökade. >> Kolla in bilden vi tog på vår gamla katt Milli (17 år) hon litar helt på sin "husses" ekonomi. På samma sätt manar Herren själv oss att överlåta oss i tro till hans ekonomiska möjligheter i den här tiden.

9/11

Irvin Baxter Endime Ministries 4/11 >> "Det råder ingen tvekan om att alla dessa protester världen över är noga planerade och organiserade. Och det är de för att föra fram en global revolution och för att föra in en socialistisk (kommunistisk) världsregering. En artikel här i USA säger att ACORN betalar folk för att gå ut och protestera. De vill att vi skall underordna oss en kommunistisk världsregering " (Upp 6 - Röd häst?) You Tube - Video >>

Irvin Baxter Endime Ministries 7/11 >> " Troligen är det någon som ger Obama order vad han skall göra. Att han fick fredspriset är ju löjligt så många dödsfall som hans politik står bakom. Deras plan är att plocka bort Iran för att de står i vägen för den nya världsordningen som de vill skall ta över kontrollen över hela mellanöstern. De ser Ahmedenijad och den religiösa regimen i Iran som ett stort hinder för detta. Vi kan förstå att det var precis det här som skedde med Libyen. Det vi ser nu med FN och NATO >> och Internationella Domstolen är en Världsregeringen redan i aktion." (Upp 13)

Luk 21:26 Människor skall ge upp andan av skräck, i väntan på det som skall komma över världen. Ty himlens krafter skall skakas. 27 Då skall man se Människosonen komma i ett moln med stor makt och härlighet. 28 Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning."

8/11

Räntorna som Italien måste betala på sin statsskuld nådde i går rekordnivåer sedan euron infördes. De närmar sig sju procent vilket av många anses vara den smärtgräns då landet inte längre kan låna på den öppna marknaden utan tvingas gå till IMF och EU:s räddningsfond för att be om hjälp. Omvärlden litar helt enkelt inte på att Italien ska kunna betala sina skulder. Enda skälet till att räntan inte redan slagit igenom taket är att Europeiska centralbanken, ECB, stödköpt italienska statspapper. >> (Sverige investeringar i Italien och kommer drabbas hårt om de faller)

Jasmine på Berndts samtalsforum: Hej. Är det (!!??) någon som anser att följande 'Halloween-partajande' är lämpligt för en ungdomsledare i United-church, Malmö! - Kolla själv på facebook (Officiellt) >> Halloween är en ockult fest och här är 10 orsaker till att en kristen inte skall fira detta (Eng) >>

Israel och USA kommer att ha den största och mest betydelsefulla militärövningen tillsammans någonsin. >> Ja trycket stiger hela tiden i mellanöstern. Blir det ett "minikrig" innan den falska freden sluts? Som Pastor Brian brukar säga: Tiden får utvisa detta! I vilket fall som helst tycker vi oss se NATO trupper i Israel när Hes 38-39 inträffar.

Blocken som skall dra ner emot den sista striden vid Harmagedon tycks sättas ihop snabbt. Här kommer nya uppgifter på att Ryssland och Kina alltmer står tillsammans. >>

7/11

No fly Zon över Irak upphör snart >> Kan det öppna för snabb Israelisk attack på Iran? Men samtidigt sker nu det Jesus sa skulle komma i ändens tid nämligen "Rykten om Krig"

6/11

Canandaigua, N.Y. — En ökning av matpriserna detta år har slagit mot den lokala affären och restaurangerna, det i sin tur slår emot folk som köper sin mat från dessa platser. Ägarna av restauranger och affärer har inget val utan måste höja sina priser. "Priserna har bara skenat i höjden det är helt galet" sa Mike Hetelekides ägaren till restaurangen The Villager Restaurant and Diner i Canandaigua. Vi måste också höja för att täcka kostnaderna >>

Upp 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: "Kom!" Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: "Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.

Inflationen stoppades den 16e november 1923 då man införde ”Rentenmark”, valutakursen var då 4,200,000,000,000 mark för en dollar, då fanns det mer än 2000 olika sorter av nödpengar i cirkulation och man hade ätit över 20 000 hundar under endast 1923. >>

En Tysk 500,000000 Mark - sedel och Tyskt Frimärke på 20,000000 Milj Mark (1923)

Det här föregick Nazipartiets maktövertagande i Tyskland. Skall den här bilden upprepas globalt? Då var det Hitler som steg fram och nu blir det Antikrist som hela världen kommer att hylla.

Han kom till makten när hälften av Tyskarna var arbetslösa. I början såg det bra ut och han sänkte arbetslösheten rejält. Men sedan kom hans rätta ansikte fram. Samma sak säger bibeln skall ske med Antikrist. I början ska han manipulera sig fram till makten genom politiskt rävspel men snart skall hans rätta ansikte visa sig och förföljelsen kommer.

Gerald Celente talar ut om faran med den vacklande Euron. Han menar att man bara skyller på Grekland för allt är på väg att falla ihop. Se bara här på USA:s startade sedelpressar, jag säger er rakt ut det här kommer de aldrig att klara av nu. (Eng)  

Här ser vi en del statistik de senaste åren över alla raketer som Hamas skickat in i Israel från Gaza. Det gör att israeler lever under ständigt dödshot, dagligen. Sedan Israel lämnade Gaza 2005, har attackerna bara fortsatt. Terrororganisationen Hamas har tydligt visat att de varken vill ha fred eller uppgörelser utan de vill utplåna Israel. >>

5/11

Constance Combey: Är "Ockupera Wall Street" New age? Är påven katolik? Simmar fiskar? New agaren och ockultisten Barbara Marx Hubbard uttrycker sin glädje över Ockupera Wall Street- aktionen. Det handlar om en New age-revolution och ett förändrat tankesätt. Den ockulta onenessblessingen är ett av medlen för att påverka människor in i ett antikristligt tänkesätt och för att öppna för ockult andlighet. Det är ett enda stort förberedande för Antikrist. >>

Oneness - Rörelsen (New Age) räknar med ett "skifte" i världsmedvetandet år 2012.

4/11

Pingstpredikanter mot gängvåld i London (Sv) >>

Upploppen förra sommaren var oförlåtliga och rättsväsendet agerade snabbt och hårt. Gängkulturen liknar alltmer den i USA. Men dessa ungdomar tillhör den växande underklassen. En av pingstevangelisterna berättar: Jag brukade vakna upp hemma, oftast utan frukost. Jag gick till skolan arg som ett bi och det var omöjligt att sluta tänka på vad farsan hade gjort. När någon provocerade mig fick han stryk. Sedan blev jag utkastad ur salen. Ingen undrade någon- sin varför jag var så arg, säger Gavin. Och för Gavin, och kompisarna Daniel och Theo, var det inte löften om hårdare tag som lockade dem till kyrkan, utan kärleksbudskapet. Snart ska Gavin hälsa på sin livstidsdömde far och säga att Jesus älskar honom också.

Israel testar nya missiler som kan bestyckas med kärnvapen. Dessa missiler har en kapacietet att nå ända till Iranska områden. >> (Debka) Men räcker de till mot Ahmadinejads "Smarta Bomber" ? (Se bild ovan) 

Nu hotar EU Greklands folk att säga Ja i folkomröstningen - Annars inga pengar!

3/11

Ur katastrofer kan det komma något gott

När vi jobbade i en församling här i Göteborg på 90 -talet kom en av våra utsända missionärer hem och predikade i församlingen en söndag. Hon bad sedan om förbön för ett andligt genombrott i Japan. När vi stod där och bad till Herren om att han skulle välsigna Japan fick jag (Janne) se en syn. Jag såg för mitt inre en Japansk affärsman som slog ut med armarna och hela hans ansikte lyste av förtvivlan och hopplöshet. Vi förstod att Japan kommer att få stora ekonomiska svårigheter och det kanske är ett måste för att öppna Japanen för evangeliet. Den senaste i raden av ekonomiska katastrofer drabbade Hondafabriken i Thailand >> (Rykten säger att människor blivit frälsta i Fukushima)

Uppgifter kommer som gör gällande att Israel laddar upp för att panga på Iran. Redan har Israel fått 50 sk "Bunker Busters" av USA >> Netanyahu vill ha Knesset på sin sida för att slå till mot Iran >>

2/11

USA ökar sin militära närvaro i Mellanöstern efter Irak >> & >> Skall bli intressant att följa utvecklingen på detta. Helt klart handlar detta om en kommande "Falsk" fred i Israel och med det Internationella samfundet som garant. Samtidigt så försöker Israel nu uppgradera sin kärnvapen arsenal >> Mellanöstern laddar upp för det sista slaget som vi vet är oundvikligt. Men då kommer Han!!!!!

Vetenskapen säger att de skador som nämns i Sak 14 som skall drabba Israels fiender bara kan uppnås på naturlig väg genom en neutronbomb. Rykten säger att Israel besitter sådana. >>

Sak 14:12 Detta är den plåga med vilken HERREN skall slå alla de folk som drar ut mot Jerusalem: Han skall låta deras kött ruttna medan de ännu står på sina fötter, deras ögon skall ruttna i sina hålor, och deras tunga skall ruttna i deras mun.

Israel går med på 24 timmars väntan innan man utökar sin Gaza offensiv. Egypten arbetar för att få till ett totalt eld upphör >>

Constance Cumbey hade rätt om vilka som står bakom "Arabupproret" som "Ockupera Wallstreet". Den här artikeln visar att både Påvens som Gorbatchews plötsliga framträdande inte var en slump >> Vi är framme nu i den tid bibeln så klart målar upp för oss i Upp 13. Blir kyrkorna nästa mål?

1/11

En mystisk fläck upptäckt på Uranus >> 

Luk 21:25 Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna (GK: Astron) och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån. (Ps 2:1 Ger bilden av ett folkhav i uppror mot Gud) Och ur det upproret stiger ett vilddjur (Politiskt Ps2:2 +Upp 13:1-8 ) Och samtidigt ett Religiöst >> (Upp 13:11-18) >> (Tecknen stämmer exakt)

Joel 2:30 Och jag skall låta tecken (Heb: Övernaturliga = Onormala) synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare. = Är det alla dessa vulkanutbrott som startat över hela jorden?

Många är bedrövade av dessa nya obibliska församlingarna som brukar kännetecknas av ytlighet och skryter med stora antal men ingen sann omvändelse som bär frukt i ett förändrat liv. John MacArthur är inte positiv. Lyssna på en intervju (Engelska) >>