Profetiskt: Pastor Brian 16/9-10

<< Tillbaka

ÖVERRASKANDE UTVECKLING AV FREDSSAMTALEN

MINA TANKAR

Den politiska utvecklingen som föranleder Netanyahus besök till Washington DC har inte offentliggjorts ännu, men något hände under de två dagarnas möten som gör att den israeliske ledaren reser till Amerika en dag före FN-mötet. Det är svårt att spekulera, men enligt nyhetskällor verkar det inte vara någon kris, även om bosättningsfrågan ännu inte är löst, men man verkar närma sig en gemensam nämnare. Nästa mötesomgång mellan ledarna verkar bli nästa vecka vid FN-mötet. Israels president Shimon Peres uttryckte till amerikanska utsända att man måste nå ett fredsavtal snabbt. Målsättningen är ett snabbt ramavtal om alla huvudfrågor, vilket inkluderar säkerhet, gränser, bosättningar/ flyktingar, och allra viktigast Jerusalem.

Vi får se hur det hela utvecklar sig. Det kanske är betydelsefullt, eller också är det ett möte för att avvärja en kris. För tidigt att säga. Vi kanske får veta så snart som idag eller imorgon. Verkligen intressanta tider. Broder Brian.

NYHETSLÄNK

Premiärminister Netanyahu kommer att flyga till Washington DC på söndag, i en överraskande utveckling rapporterad av Channel 1 på tisdagkvällen. >> Det verkar spegla någon form av politisk utveckling, men utvecklingens natur är inte känd.