Profetiskt: Pastor Brian 19/3-10

<< Tillbaka

 

ISRAELS EXISTENS STÅR PÅ SPEL

VAD JAG VET

*USA:s president Obama har bestämt sig för palestiniernas sida istället för israelernas.
*Detta ställningstagande behövde ske för att profetian ska uppfyllas.
*Hur ont detta än gör, så går Guds plan helt enligt profetiorna, om det nu är den period som profeterna talade om.

VAD JAG INTE VET

*Hur långt kan Obama gå?
*Kommer EU:s Ashton att följa efter, eller krävste en starkare personlighet än hennes? Kanske Solana?
*Hur mycket kommer denna abrupta vändning i amerikansk utrikespolitik att tas upp i media?

MINA TANKAR

’DEBKA file’ är en nyhetsorganisation som ägnar sig åt att rapportera nyheter i marginalen. Ibland blir det rätt, ibland fel. Vad som gör denna nyhet så betydelsefull är ett citat från 2008:s republikanske presidentkandidat John McCain. Tydligen är det så, att om denna skyddsbarriär är på riktigt, så har Amerika officiellt vänt sig mot Israel. Då betyder det att USA blir ansvariga för att försvara Palestina (?), som aldrig riktigt historiskt har existerat som palestinier förrän 1948. Tidigare styrde olika nationer detta område, och palestiniernas nationalitet är en annan lögn från världsmakterna. Allt detta tjänar ett syfte: Israels förstörelse. Ända sedan Gud kallade Abraham och hans avkomlingar att vara ett ljus för denna värld genom en nation kallad Israel, så har Satan försökt att förgöra dem. Detta är ytterligare ett försök av världens mäktigaste nation att låta Israel veta, ur världens perspektiv, att hon inte har någon rätt att existera.

Detta är väldigt betydelsefullt om allt blir en realitet, då får vi en världsallians mot Israel. Denna dramatiska omsvängning måste inträffa, och om en försvarssköld placeras över Västbanken så kommer det att egga på Israels fiender att attackera henne. Dessutom, när våldsamheter bryter ut, så kommer det att berättiga EU och en framtida Antikrist att gå in i Jerusalem och deklarera att världen inte accepterar något offrande eller någon tillbedjan vid Jerusalems heliga platser.

Huruvida det handlar om en synagoga som Hurva, eller ett tempel återstår att se. Om det är dags nu, så måste de två vittnena från Uppenbarelseboken dyka upp på scenen inom de närmaste månaderna, åtminstone till slutet av sommaren 2010. Det kan kräva de två vittnena och offrandet sammantaget för att bringa världen till den galenskap som kommer att råda under den stora Vedermödan som bryter ut vid mittpunkten. President Obama för världen mycket snabbare till en realisering av dessa händelser, och hatet han hyser mot det judiska folket blir tydligt genom hans handlande. President Obama hyser också motvilja mot de evangeliskt kristna som utgör merparten av Israels allierade.

Vi kommer också att följa Solanas tal idag, och Kvartettens imorgon. Förvänta er en uppdatering så snart jag tolkat nyheterna från dessa händelser. Vi har intressanta dagar inför oss. Låt oss förbli i ständig bön och gemenskap med Kristus, då vi alla behöver förstå tiden vi lever i.

Broder Brian

NYHETSLÄNKAR

McCain: ”Handlar det inte lika mycket om Israels existens?” >>
Trettioårig man död av kassam-raket från Gaza. >>

Obs!  Glöm inte bort funderingarna idag här är en direktlänk dit >>