Vi har tidigare berättat om en uppenbarelse som vi fick under en bönestund som handlade om Göteborg och Ryska soldater. >>

En läsare som vi har haft en del kontakt med har haft en dröm som bekräftar det här. Och Ryssland och Putins senaste utspel om att rusta upp försvaret för ofattbara 5000 miljarder kronor låter riktigt skrämmande. >>

9

Här är Guns dröm från tidig höst 2011:

Jag befann mig i Göteborg, troligtvis på Gustav Adolfs torg. Jag såg fullt av ryska soldater som plockade ner våra kungliga skyltar och kände att ”Sverige inte finns mer”. Jag såg en överlägsen Putin övervaka arbetet. Sen såg jag en rondellutsmyckning (jag minns det som att det var korsningen Norra Hamngatan och Östra Hamngatan) och sådana skall sättas upp överallt, alltså nya skyltar.

Det såg ut som en dryg meter hög stolpe i mitten och i formen av ett liggande hjul. Ovanpå fanns tre avgjutningar av Putins huvud ”jämt fördelat”, så att han ”såg” åt alla håll.

När jag vaknade kände jag fortfarande en slags skräck och jag tänkte; jag är nog inte så mycket pilgrim i den här världen som jag borde. Jag upplevde att drömmen kom som en varning för vad som kommer.

Gun Billman, Hallsberg

Obs! Gun får se ryska soldater på Gustav Adolfs torg exakt som Guds Ande visade oss. Och precis här hölls en Anti Israel -demonstration under 2011. När det hände sa vi till varandra: Det här kommer att dra på sig en förbannelse. Sverige har sjunkit väldigt lågt när det gäller Antisemitismen.

d

Demonstrationer mot Israel på Gustav Adolfs torg i Göteborg våren 2011