Fler dagliga Nyheter (Sv) – (Eng) News  – Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN (med Elvor & Janne)
Parousia Mission söndag 26 januari Kl 14 i Wartagården Göteborg

Parousia Mission Göteborg Mer från Göteborg 1/12-2019
Janne Ohlin: Vem tror du att du är? (mp3) Text >>
Elvor: Hela skapelsens Återlösare (mp3) Text >>

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: 
Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta nyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse.
/Elvor & Janne
_______________________________

A Bethel Redding School Masquerading as an Assemblies of God Bible Institute?

Planerade attentat mot julmarknader
De misstänkta terrorister som greps och häktades i Danmark under den gångna veckan kan ha planerat attentat mot julmarknader, skriver Ekstrabladet. Israeliska underrättelsetjänsten Mossad ska ha tipsat sina danska kolleger om vad som var i görningen. Ingen vill dock bekräfta uppgifterna.

Flirtandet med religiösa extremister är inget nytt
Samhället och de politiska partierna blinkar förvånat och verkar fullständigt överrumplade. De borde de inte vara. Samarbetet mellan Socialdemokraterna och islamistiska krafter inleddes för ett kvarts sekel sedan. Båda parter var medvetna om att samarbetet var ren byteshandel: inflytande mot röster. Den anti-demokratiska och religiöst extremistiska utveckling vi idag betraktar inom de politiska partierna i allmänhet och inom socialdemokratin i synnerhet, är därför inte tragiska misstag i arbetet. Det är istället frukten vi skördar efter decennier av islamistisk entrism.
OHLINS: Vi vill undvika partipolitik, som ni säkert har märkt. Var och en är fri att rösta som man vill och inget politiskt parti har rätt i allt. Först som sist är det inställningen till Bibeln och Guds bud och hur mycket det får påverka ett land, som är avgörande. Den här artikeln är inte den första som avslöjar och förklarar det samhälle vi har idag och den är värd att läsa, oavsett politisk tillhörighet. Fakta kan trots allt inte bortförklaras. Till detta kan vi också påminna oss om Sveriges roll som en företrädare i den nya världsordningens globala Agenda.
Det är bara Guds ingripande, som svar på ödmjuk bön, som kan rädda Sverige.

Precis som vi misstänkte, kontrolleras Greta Thunberg av George Soros
Förutom det faktum att Thunberg själv kommer från en familj av frimurare, har hennes mamma förmodligen haft band till den bayerska Illuminati-grundaren Adam Weisshaupt, Neubauer, hennes kontrollant, arbetar för en stor globalistisk enhet som arbetar för att implementera Agenda 2030 i Tyskland via Paris klimatavtal. Neubauer är också medlem i Alliance 90, De gröna och Gröna ungdomarna, tre kommunistiska organisationer som använder ”hotet” om klimatförändringar som ett skydd för att driva sina svepande politiska förändringar över hela världen – förändringar som naturligtvis kommer att eliminera frihet och friheten för att ”rädda planeten.”

Missnöjet kokar bland Sveriges fattigpensionärer
– Det stod att jag skulle få 8 100 kronor. Jag började gråta, och tänkte hur i herrans namn ska jag klara av att leva på det här, säger han. Båda grupperna kräver att pensionssystemet ska göras om. Pensionärer i gula västar har som krav att alla ska få 16 000 kronor skattefritt. – Det finns inte en människa som klarar sig på mindre. Hyran och mat ska betalas, säger Dan Glimmerås.
OHLINS: Det är en skam för Sveriges styrande och det är orättfärdigt att behandla sina egna medborgare på det här sättet.

Nya gatuprotester i Libanon

Europe’s Dangerous Appeasement of Iran

IRAN: King of the Middle East
In 1994, Watch Jerusalem editor in chief Gerald Flurry warned that Iran was about to rise and dominate the Middle East. He said Tehran would lead a powerful and dangerous alliance of Islamist states and organizations, and would increasingly push against the West, especially Europe.

President Trump Signs Executive Order To Fight Anti-Semitism On American College Campuses And End ‘Discriminatory Intimidation And Harassment’ Against Jews

Kraftigt jordskalv i Filippinerna

Dödligt oväder i Frankrike – man sveptes iväg av vatten

Stenkastning mot polis i Göteborg
Under den senaste veckan har polisen också vid flera tillfällen blivit attackerad på ett liknande sätt i stadsdelen Kronogården i Trollhättan.

Hey Sinner!” The False Gospel of Todd White and Dan Mohler

Pope Francis/Vatican Launch eRosary to Help Bring About “World Peace”

Warning Against NAR In Israel (Click ”CC” For English Subtitles)

Tolv ensamkommande hamnar på gatan​ – Gävle kommun stoppar bidrag
Gävle kommun drar in sitt bidrag på en miljon kronor per år till Frälsningsarméns lägergård utanför Rörberg. Där bor ungdomarna i dag. Flera studerar eller har praktikplatser.

Deutsche Bank Meltdown $250 Trillion Debt — Be Ready !! (VIDEO)

weekly news

Does The Plastic Surgery That Hillary Clinton Just Had On Her Face Signal That She’ll Soon Be Announcing A Run At The 2020 Democratic Nomination?

The Persian Gulf Is About to Become Dangerously Crowded

Has the NAR hijacked the White House?

Stefan Löfven sågas efter utspel om antisemitism
Det som började som ett ordbråk mellan statsminister Stefan Löfven (S) och M-ledaren Ulf Kristersson har lett till en uppskruvad debatt om hyckleri, judehat från vänster och antisemitism till följd av invandring. ”Så här ljudliga blir reaktionerna aldrig när judar i dag i Sverige faktiskt attackeras för att de är judar”, menar debattören Benjamin Katzeff Silberstein.

Den brittiska socialistdöden är en seger för ett friare Europa

Väljarna är trötta på det politiskt korrekta
När väljarna protesterat har politiker och medier valt att skälla ut dem, i stället för att öppet diskutera samhällsutvecklingen. På så sätt är SD:s framgång skapat av det SD-kritiska etablissemanget. Det är väljarna som slår tillbaka, trötta på det politiskt korrekta. Vad som efterfrågas är konkreta lösningar på problemen i Sverige. De partier som på allvar och med konsekvens tar sig tillbaka till verkligheten kan också räkna med väljarnas röster. (Stefan Gustavsson)

Stor valseger för Boris Johnsons konservativa

VIDEO: David Horowitz The War to Destroy Christian America

Kris Vallotton — Mocking the Poor with Eight Arrogant and False Contrasts
Kris Vallotton is the number two in charge over at the cesspool known as Bethel Church. Bethel is ground zero for the New Apostolic Reformation and has embraced nearly every false teaching out there today. They are chief proponent of the false signs and lying wonders heresies and operate a heretical school where they pretend to be able to teach you the gifts of the Holy Spirit

Ge inte efter för Kinas hot mot Sverige
Adaktusson: Vår frihet, demokrati och rättsstatliga principer är inte förhandlingsbara

In A Stunning End Times Turn Of Events, Jewish Prayer Has Returned To The Temple Mount As Talk Of Rebuilding The Temple Ignites Controversy In Israel

Chrislam Founder Rick Warren Partnering With Mosques To Teach Muslims That God Of The Bible And Allah Are The Same
OHLINS: Rick Warren och Brian Houston är falska lärare som förför många kristna in i en (falsk) världsreligion. En Trojansk häst är verksam mitt i kristenheten. Falska profetiorn om den s k ”enheten” har uttalats sedan många år tillbaka i Trosrörelsen och på Livets ord. Avfallet sprids därmed effektivt. Allt för att bli ”många” och ”stora”.
Rick Warren Hopes His Partnership With Roman Catholic Leader Will Become ‘Model’ for World

Här tillkommer nu ytterligare en numerologisiffra som gör detta med fullmånen mer intressant. Från 9/11 fram till den aktuella fullmånen har det gått exakt 6 666 dagar. Som jag sa  igår, har varit lite försiktig de senaste åren med talanalyser men tveklöst är det så att mycket av sol- och månförmörkelser, förutom högtidstetraderna, som skett de senaste åren är förknippade med många olika tal som alla knappast kan var en slump. Sedan har fler nya intressanta uppgifter framkommit om de månförmörkelser som jag skrev om 2017. Kanske gör jag en uppdatering av den i en Hörna. Mvh Rune Johansson

How The Followers Of The Roman Catholic Church Are Blinded To The Fact That Their Religion Is Really Old Testament Idol Worship

Is God Trying To Tell Us Something By Giving Providing A ‘Long Night’ Full Moon On The 12th Day Of The Twelfth Month At Exactly 12:12 AM?

Amerikanska centralbanken (Fed) lämnade ikväll onsdag sin styrränta oförändrad i spannet 1,50 till 1,75 procent. Den amerikanska inflationen har under hösten visat en ökning med novembersiffror på 2,1 procent baserad på årsbasis. Även den svenska inflationen är på uppgång med novembersiffror på 1,7 procent, även detta på årsbasis. Fed:s beslut tillsammans med den svenska utvecklingen talar för att Riksbanken den 19 december kommer att höja sin styrränta med 25 punkter till 0,0 procent. /Rune Johansson

DEBATT. Det svenska samhället har byggts av ordentliga och systematiska register över var människor bor. Det har lagt grunden för ett decentraliserat styre på kommunal nivå där vi betalar skatt till vår kommun och tar del av välfärdssystemet utifrån var vi bor.En fungerande folkbokföring är en del av den svenska modellen för att styra ett samhälle. Den senaste tiden har vi sett flera exempel på felaktigheter i folkbokföringen. Människor använder flera identiteter och är folkbokförda på uppenbart felaktiga adresser. Iraks försvarsminister är ett exempel, personen som utförde terrordådet på Drottninggatan ett annat. Problemet är dock mycket mer omfattande än så.
OHLINS: Var så säker, det kommer systematiska register på vart varenda människa håller till på jorden. Har man nu ordnat till ett kaos för att få till stånd detta???

Planerat lagförslag i EU kan placera migrationskritiker i psykiatrisk vård
Angela Merkel uppges vara drivande part för att få igenom ett nytt lagförslag som kan dra dissidenter till psykiatrisk vård. Även om förslaget kan uppfattas som extremt finns indikationer på att denna typ av lagförslag är tänkbart. Senast idag meddelade Sveriges Radio att justitieminister Morgan Johansson föreslagit att svenska journalister som granskar terrorister ska kunna klassificeras som personer i samröre med terrorism. Förslaget innebär att en dömd journalist kan få upp till 2 års fängelse.

Greta Thunberg och hennes far ställs för första gången mot väggen

Will Germany Soon Use Armed Drones in Afghanistan?

Kanye West Will Join Lecrae And Hillsong Young & Free At ‘Strength to Stand’ Teen Christian Conference In Pigeon Forge Tennessee In January

Nike Launches New Islamic ‘Victory Swim Collection’ Which Includes Burka-Style Full Coverage Suit As Well As A Swim Hijab For Muslims

Sex döda efter skjutning i Jersey City

Israeliska framsteg i kampen mot svår cancer
Israeliska forskare kan ha hittat en effektiv behandling mot bukspottkörtelcancer, som hittills varit en ökänt svårbehandlad cancerform. En studie från Tel Aviv University visar att en viss liten molekyl får just dessa cancerceller att dö under celldelningen.

National Geographic Undermines Jerusalem Archaeology

Is The Silver Body Paint And Outfits That Kanye West Uses In New Opera ‘Mary’ A Nod To The Silver And Blue Master’s Apron Of Freemasonry?

The Danger in Division

Ekström ställdes mot väggen om islamism i skolböcker
Utbildningsminister Anna Ekström riktade udden mot konfessionella friskolor då hon fick svara på frågor gällande avslöjandet att islamistisk propaganda finns i läromedel på svenska skolor. – Är det inte dags att den socialdemokratiska regeringen slutar sila mygg men svälja kameler? sade KD-politikern Gudrun Brunegård som var den som tagit initiativ till debatten.

Muslimsk FN-personal nekar kristna syrier hjälp
– De flesta av FN-arbetarna, 99 procent, är muslimer. Och de behandlar oss som om vi är fiender. Det kommer vittnesmål om att kristna blir skrattade åt, hotade och tillsagda att de inte borde ha lämnat islam för kristen tro. CBN tar Sverige som exempel på ett europeiskt land som nu samtidigt sänder kristna flyktingar in i dödsfara till muslimska länder.

”Inget vanligt vulkanutbrott”

Russia, Iran, China 1st War Drill “Message To World”—Signs of the Last Days (VIDEO)

Muslim Ilhan Omar Recites Islamic Prayer To Allah At Catholic Church In One World Religion Chrislam Service Attended By Over 25 Members Of The 116th Congress

Ungern ger Facebook rekordböter – planerar strafflagstiftning mot ökade nätcensuren

India and Russia back China’s call for ’new world order’

EU godtar inte vita invandrare – kräver Polen fyller landet med ”färgade, muslimer och homosexuella”

Televangelist Fraud Kenneth Copeland Is So Surprised By Inside Edition Reporter That He Winds Up Telling The Truth And Exposing Himself

Over 30,000 scientists say ’Catastrophic Man-Made Global Warming’ is a complete hoax and science lie

Massive Protests Threaten Iran’s Power Across the Middle East | This Week From Jerusalem

Morgans ‘Lag om utlandsspionage’ avser tysta vanliga svenskars regimkritik och ‘hat’, inte utländska agenter.

Elton John Biopic ‘Rocketman’, First Major Film With Gay Sex Scenes, Was Partially Funded By The Vatican Through Their Centurion Global Fund

Deceptive New Netflix Series ‘Messiah’ Heralds The Coming Of The Biblical Antichrist And Has Based The Main Character On Dajjal Of Islam

Popular evangelist, Reinhard Bonnke dies

Democratically-Controlled Congress Today Passed A Two-State Solution Resolution Calling For Israel To Be Divided And The Land Given To Create A Palestinian State

Saudi Air Force Officer Mohammed Saeed Alshamrani Kills 3 People And Injures Several Others In Mass Shooting Terror Attack At Naval Air Station Pensacola

CHRISLAM UPDATE: Pope Francis Said That In Order To Have A ‘Universal Peace’ The ‘Scourge Of Christian Fundamentalism’ Must First Be Eliminated, That’s You

Bomba d’acqua a Teulada: fiume esonda e fa strage di pecore
Sardinien: En ”vattenbomb” träffade byn Telulada tidigt på eftermiddagen. …Många djur har dött.

Antalet döda efter attack i Bagdad ökar kraftigt

Cilène bor i Paris: ”Aldrig sett så många kravallpoliser”

Iran Brutally Crushes Deadliest Protests in 40 Years

End Times Deceiver Kanye West Will Be The Main Event When False Teacher Joel Osteen Comes To Yankee Stadium For ‘Night Of Hope’ 2020 Spectacular In May

MALARKEY MELEE: Joe Biden Explodes On Man Asking Questions About Ukraine At Iowa Town Hall, Calls Him ‘Fat’ And Challenges To Push Up And IQ Contest

Efter alla tonåringars klimatprotester och plakatbärande är det nu dags för den radikala livsstilsförändring som krävs efter att vi äldre ansvarslöst förstört deras barndom. LETTER ON HOW TO ADVISE A TEENAGE DAUGHTER ON ‘CLIMATE CHANGE’, en tänkvärd artikel av Martin Armstrong./Rune

CIVIL WAR 2: Nancy Pelosi Commands Congress To Proceed With Articles Of Impeachment Against President Trump To Undo 2016 Election Results

Can Germany Stop a Second Islamist Revolution in Libya?

Islamist började tvivla på Koranen – fann Jesus
Kurden Zanyar var en hängiven muslim som var del av en radikal sunnigrupp. Koranens ord om att döda otrogna fick honom dock att börja ifrågasätta islam. I dag är han kristen och lever under dödshot. – När jag började läsa om Jesus förstod jag hur totalt annorlunda han är jämfört med Muhammed, säger han när Världen idag möter honom i Irak.

Felaktigt om israelisk ockuperad mark
Område A ska vara under full palestinsk kontroll. Område B ska vara under palestinsk civil kontroll med delad israelisk och palestinsk säkerhetskontroll. C-området ska vara under full israelisk kontroll. Det är område C, som den palestinska myndigheten och Israel i samförstånd undertecknat avtal om, som allt det felaktiga talet om ”ockupation” et cetera gäller. (Ingvar Nilsson)

Var fotbollshuligan – förvandlades av Jesus
Torbjörn Lindkvist arbetar som trygghetsvärd på en skola i Tynnered, förorten där han själv växte upp och påbörjade ett liv med droger. Efter femton år flyttade han tillbaka förra året och gick med i Opalkyrkan. – Cirkeln är sluten. Jag lämnade Tynnered förstörd och kom tillbaka som en helt ny människa, säger han.

Abortpositiv agendajournalistik ger vilseledande rubriker
Frågan är vem som vinner på att riskerna med abort negligeras, för det är inte kvinnor som gagnas, menar Brita Storlund och Cecilia K Björfjell från Människovärde, som påpekar att de första feministerna ansåg att abort innebar exploatering av kvinnor.

Upprörande angrepp mot palliativa vården
Men när den palliativa vården angrips, då tycker jag det är upprörande! När lobbyisterna för dödshjälp till äventyrs fått sin vilja igenom, är det sedan den palliativ vården som ska ifrågasättas? Kanske tacksamt för politikerna? Den kostar ju. (Roland Persson)

Why is God so obsessed with the Jews?

Böneutrop och hinduiskt mantra i svensk kyrka
Muslimskt böneutrop och hinduiskt mantra är några av inslagen i helgens arrangemang ”En bön till mänskligheten” i Korpilombolo kyrka, Pajala. – Det här är en mångreligiös teatral konsert med önskan om fred för alla människor på jorden, oavsett religiös uppfattning. Det är det övergripande skälet till att vi upplåter kyrkan, säger Åke Nordlundh, präst i Pajala församling. …Alla är dock inte lika glada över evenemanget. En läsare hör av sig till Världen idag och uttrycker oro över den mångreligiösa samlingen. Det är allvarligt att en kristen församling ger plats åt muslimska böneutrop och hinduiska mantran, menar han. (Ingrid Byström)

OHLINS: Liksom en pånyttfödd kristen aldrig skulle tillåta seanser, yoga eller andra ockulta övningar i sitt hem, borde inte heller en kyrka tillåta religiöst mörker i det hus som kallas församlingens hem. Sådant kallas avfall, i Bibeln. Det enda positiva är att det finns några som reagerar emot det. Religionssynkretism är det som kännetecknar ”skökan Babylon” i Bibelns profetior. En ”sköka” i grundtexten är antingen en prostituerad eller en kvinna som är otrogen med många män. Hon är motsatsen till Guds folk, som bildligt och andligt kallas ”Kristi brud”.

Blue Flag 2019: Germany and Israel Build a Strategic Partnership

Speculation Is Rising That A Jesuit Takeover Of The Roman Catholic Church Is Underway With Pope Francis Leading The Charge From Vatican City

13 döda i filippinskt oväder

Hantering av konvertiter påvisar rättsskandal
Exemplen på problem i samband med konvertit­utredningarna kan mångfaldigas, och det här var bara några axplock. I många fall är sättet som Migrations­verket agerar på fullt möjligt att beskrivas som en nutida rättsskandal. (Olof Edsinger)

Tidskriften Project Syndicate samlar tidigare stats- och regeringschefer och som har bland annat Bill Gates som finansiär samt Carl Bildt och andra statsmän som stående kolumnister. Project Syndicate upplåter nu publicistiskt utrymme till Greta Thunberg, Luisa Neubauer och Angela Valenzuela. Detta sänder en tydlig signal att även Project Syndicate, med dess finansiärer och kolumnister, ger antidemokratiska rörelser utrymme i den allmänna debatten. Med budskap där Extinction Rebellions idéer om klimatdiktatur och demontering av det fria västs demokrati är en av huvudpunkterna.

Kristen gatupredikant utsatt för hatbrott av muslimer – hotade med mord

Saharaöknen är täckt av en meter snö – efter första snöfallet på 40 år
OHLINS: I dessa temperaturhöjningarnas dagar (smile)

Christian evangelist murdered in Turkey, sparking fear among Christian community

Newly Formed Arab Council Publicly Decries BDS and Seeks Reconciliation with Israel

Hillsong Phoenix Hosting Roman Catholic Speaker in January 2020 along With Francis Chan

Ekonomisk kamp för flyktingtäta kommuner: ”Ser med skräck på framtiden” (DI)

Delingpole: Greta the Teenage Climate Puppet Goes Full Marxist
Environmentalists are often green on the outside, red on the inside. Their movement is essentially a global socialistic redistribution exercise hiding behind a mask of green righteousness.
OHLINS: Läs gärna om Gorbatchev (NEW AGE) som raserade Sovjet. Han var på exakt samma sätt. New World Order är Marxism – när skall folk fatta det ?
Mikhail Gorbachev was the last head of state of the Soviet Union, and helped to bring about a peaceful end to the Cold War, for which he was awarded the Nobel Peace Prize in 1990. He has since remained active in global and humanitarian affairs, most notably through his leadership of the Gorbachev Foundation. He is also the founder of the Geneva-based Green Cross International, an independent nongovernmental organization that addresses security, poverty, and environmental degradation.

Multiple Day And Nighttime Sightings Of A Strange ‘Snake-Like’ UFO Across Several US States And Even As Far Away As Scotland Are Baffling The Experts. OHLINS: LK 21:11 och det skall bliva stora jordbävningar, så ock hungersnöd och farsoter på den ena orten efter den andra, och skräcksyner skola visa sig och stora tecken på himmelen. (1917)

SVT-program anmäls – gick på klimatstrejk med Greta Thunberg
SVERIGE I SVT:s nöjesprogram Allt för Sverige får deltagarna klimatstrejka tillsammans med Greta Thunberg. Nu har programmet anmälts.
– Allt skall vara så POLITISKT KORREKT inom svensk media, skriver en missnöjd tittare.

Svenska kyrkan samlar in pengar – för moskébygge
Sedan ett antal år driver Svenska kyrkans församling i Nacka ett projekt för att bygga en moské i anslutning till den befintliga kyrkan i Fisksätra i Stockholm. Den planerade gemensamma byggnaden går under namnet ”Guds hus” och beräknas kosta 39 miljoner kronor, ett belopp som kyrkan nu försöker samla in via en stiftelse. Kritiker har ifrågasatt om kyrkan verkligen ska bygga moskéer och om den inte istället borde fokusera på den kristna tron

Svenskar bildar egna gäng? Man märker att svenska ungdomar skapar liknande gängbildningar för att ha en chans att försvara sig, så även jag men just ikväll var mitt vanliga ”gäng” inte med, säger en av killarna som var med vid förnedringen i Örebro till nättidningen Nyheter Idag. Han förklarar vidare att Örebro är hårt segregerat mellan den invandrartäta västra delen och den svenska östra delen, och att det ”kokar mellan grupperna” – inte bara mellan svenskar och invandrare utan även mellan invandrare från olika delar av världen. OHLINS: Jesu egna ord visar att detta är tidstecken….
Luk 21:10 Vidare sade han till dem: ”Folk (ETNOS) skall resa sig mot folk (ETNOS) och rike mot rike.

Muslimsk kvinna försvarade judisk familj i tunnelbanan

Här invigs Sveriges första hbtq-altartavla i S:t Pauli kyrka i Malmö
OHLINS: Malmö utmärker sig som ett internationellt skräckexempel där antisemitismen gjort att många judar har flytt staden. Islamisterna härjar med skjutningar och explosioner och kriminaliteten är hög. Som om inte det skulle räcka, kan vi läsa om en kyrka som inte drar sig för att häda himlens Gud och Bibeln, Guds ord på detta sätt. När sådana mörka krafter härjar och släpps lösa, är det bara Gud som kan förändra som svar på bön.
Malmöpolisen varnar: Håll ögonen öppna efter bomber

Rune Johansson (Runes hörna): De för årstiden extrema väderförhållanden med snö och köldrekord som inleddes vid månadsskiftet september/oktober över stora delar av USA, återkommer nu med förnyad styrka. Ett kraftigt oväder med snöstorm har rört sig in från väster och gett snö strax nordost om Los Angeles. Vädersystemet fortsatte under lördagen vidare in över Colorado med stora mängder snö, vilket vållat stora svårigheter i trafiken. Ovädret väntas nå nordöstra USA söndag/måndag med som mest över 30 cm nysnö.

United Nations Secretary-General Proposes Sending A Global Military Force Into Gaza To Defend Hamas From Israel After Terrorists Fire Rockets

Is Iran’s Power Slipping?

France Postures to Confront Iran

ONE WORLD RELIGION: Pope Francis Traveled To Thailand And Presented Buddhist Supreme Patriarch With ‘Declaration On Human Fraternity’ Peace Covenant Of Chrislam