Profetiskt: Pastor Brian 17/4-10

<< Tillbaka

RUBRIKERNA SÄGER ALLT

MINA TANKAR

Rubrikerna säger allt. Israel befinner sig i det profeterade ensamma hörn som förutsades för tusentals år sedan. De Förenta Staterna, Israels sista stora vän, är inte längre den vän de en gång hade. Den tionationers Västeuropeiska Unionen lämnar över sin makt till EU, precis som Daniel profeterade. Vi har vulkanutbrott och jordbävningar, och den orkestrerade ekonomiska krisen som världen upplever kommer att bli oöverstiglig när det ekonomiska Babylon faller. Dessutom så kommer kärnvapenstilleståndet mellan Iran och Israel att explodera snart, när Hizbollah avslöjar att de har sina Scudmissiler, och tro inte att det är attrapper, för det skulle de inte tjäna på.

Vi har scenariot framför oss, och inget guld, inga pengar eller besparingar kommer att bevara dig från de tragedier som kommer att komma över jorden. Endast tro på Jesus Kristus kommer att föra dig ut ur denna värld, till en värld av hopp och härlighet. Om du har någon som helst tvekan om hur nära vi är, läs bara rubrikerna, de är som tagna ur de profetiska Skrifterna. Gud välsigne er.

Broder Brian

NYHETSLÄNK

Rubrikerna är från >> & >>

Brittiska myndigheter förbjuder Israelisk turistreklam som omnämner ockuperat territorium som del av Israel
En brittisk myndighet har bannlyst en Israelisk reklam för turism som visar den Västra Muren, och kallar detta för ’missvisande’. ’Myndigheten för Reklamstandard’ sa att reklamen uttryckte att Östra Jerusalem, som varit ockuperat sedan 1967, var en del av staten Israel.

Beredskapsläge för isländsk vulkanaska tvingar brittiskt flyg ner på marken,4000 flyg över norra Europa inställda

Obs! Missa inte funderingen idag >> 17/4-10