Profetiskt: "JUST NU" - Kan uppdateras flera gånger per dag!

<< Tillbaka -- Tack alla ni som ber för oss!

"JUST NU"" ARKIV 2010 >> 2011 >>

Missa inte undervisning om Ändens tid på 4 stycken DVD - (100 kr inkl frakt) Maila! Undervisningen tar oss med i utvecklingen av profetiorna tills det vi ser idag inför våra ögon.

OBS! Elvor & Janne har möte i Pingstförsamlingen i Alafors (Göteborg) Sönd 3/4 KL 11:00 VÄLKOMMEN! Här är en vägbeskrivning från Göteborg >>

31/3

Statistiken på sidan på nedladdade Videos den här månaden tyder på att Sven Reichmanns videos är väldigt uppskattade i landet. 7916 st / hits + 257,66 Gigabite nedladdat. Predikningarna på Mp3 är lika glädjande och här är det 5900 st/ hits och 62,28 Gigabite nedladdat.

Igår skrev Nils - Olov Nilsson en insändare i dagen om Pingströrelsens "flörtande" med Rom >> Om du tittar till höger om insändaren ser du en annons om William Branham. Branham var en Latter Rain lärare med väldigt obibliska läror. På den här sidan >> nämns lite om han bibelvidriga läror. Han förnekade bland annat bibelns lära om Treeningheten och kallade den (katolskt påfund)

Han lärde att Evas synd i Eden var att hon hade sexuell relation med ormen. Han trodde att han var den kommande profeten Elia. Latter Rain rörelsens hemsida >> (lägg märke till loggan) Härnär man talar om Guds Rike >> är det samma tankar som Rick Warren och T Blair för fram. Och ett rent New Age citat kan du också finna på sidan.

When we once realize that this universal and unlimited power of spirit is at the root of all things and of ourselves also, then we have obtained the key to the whole position - "The Kingdom of Heaven is within you".

Ta och jämför det uttalandet med Peter Halldorfs (Ur boken Jungfrumark)

"Inom alla stora religioner finns viktiga pusselbitar av sanningen. Gud är självklart oändligt mycket större än kristendomen. Han är verksam inom de mest skilda religiösa världar."

 

 

30/3

Läs det här blogginlägget på Aletheia >> om hur Al Qaida medlemmar nu plötsligt strider med Amerikanska trupper i kriget mot Libyens Khadaffi. Med tanke på det blir ju händelserna den 11 September 2001 ännu mer intressant eftersom de länkas till just Al Qaida. (Tillfällighet eller konspiration? Ja vem vet?)

29/3

Sven Erik Sköld på bloggen Aletheia >>

Pingströrelsenav i dag >> har gjort sig av med den profetiska dimensionen – d.v.s. direktkontakten med Gud/Huvudet – och ägnar sig därför åt olika typer av marknadsundersökningar, både innanför och utanför kyrkväggarna, plus andra former av människoverksamheter; ofta av underhållningskaraktär, oaktat att JESUS och Hans apostlar inte kom som underhållare; d.v.s. för att roa oss människor. Man famlar omkring, därför att kommunikationen med Huvudet saknas. (Ohlins: Givetvis finns undantag)

28/3

Den Iranske ledaren Ahmadenijad ser upproren runt Arabvärlden som sista stegen innan den 12:e Imamen (Deras Messias) skall träda fram. >>

 

27/3

Tack alla kära vänner för en trevlig dag ute på Vrångö i Pingstkyrkan på temadagen. Ett stort tack till församlingen som ordnat allting så fint. Och givetvis ett stort tack till Jesus!

 

26/3

Hastigheterna i den senaste tidens stormar skrämmer forskarna. Även våghöjderna har ökat. >>

D Wilkerson skriver i "Synen: " Det ser ut som om många människor kommer att göra bättring, när naturen kommer med dessa våldsamma straffdomar. Men eftersom de korta perioderna av lättnad gör, att det ser ut som om naturen har "slagit sig till ro igen" blir den här "bättringen" kortvarig. Snart så gläder man sig igen åt värme och solsken och till synes normala väderleksförhållanden. Men utbrott av ännu värre slag följer snart. Piloter kommer att rapportera om de värsta väderleksförhållanden i flygets historia. De mest intensiva orkaner kommer. Många delar av världen får uppleva de strängaste vintrarna hitintills. Europa kommer att plågas av överväldigande kyla.

25/3

Jesus måste vi ha med oss i båten i de här stormiga tiderna. Allt tycks vackla nu i EU, Vi har sett Portugals regeringskris >> & >> & >> Och nu varnar man för Spaniens ekonomi igen >> Frågan är om EU:s pengar räcker till kolossen Spaniens problem? Nu börjar även länder som Finland och Tyskland svaja i frågan av inrikespolitiska själ.

Från Blogg : "Att finna Gud i rymden är som att finna bagaren i bullen" (Smile)

24/3

Vad för hemlighet gömmer man i kärnkraftsolyckan i Fukushima? Man tar här emot 3,500,000 ggr den normala dosen och kallar det för säkert >>

Så är vi både ledsna och besvikna över blindheten hos kristna "ledare" i Sverige >> Om man inte förstår att den kommer att finnas Två Jesus i ändetiden. En sann och En falsk är denna bok att rekommendera Faith Undone översatt till Svenska av oss här >> Sprid detta budskap till så många du kan. När vi var i Jerusalem fick vi ett profetiskt budskap om att nu gäller det att rädda liv och varna för nu är det allvar.

Fönstret stängs för förhandlingar mellan Israel och Palestinierna i September >> Räkna med att trycket på Israel kommer att öka närmaste tiden. Så har vi dessa konstiga solförmörkelser som kommer på Jerusalemdagen 3 år i rad nu. (1 Juni i år) Är de tecken på att hedningarna nu verkligen börjar trycka på just Jerusalemfrågan? I så fall kommer det ännu större naturkatastrofer för de nationer som försöker lyfta "stenen"? (Sak 12:3) Johnny Widell har en intressant Mp3 undervisning i den här frågan >>

23/3

Gå in på Latter Rains hemsida och läs hur de ser på Guds Rike. Fiendens villoläror är så nära sanningen. Läs noga så får du se New Age budskapet. >> Kolla in loggan på sidan inte undra på att Herren varnade >>

En geolog slår larm om att en spricka finns under jättestaden Tokyo. Det är press på jordplattan under staden så en jordbävning på 7,5 kan klyva staden mitt itu. >>

Världsbankens vill ha ny roll i mellanöstern för att bemöta ekonomiska och sociala problem (666) >> Det här börjar bli intressant eller hur? Först kommer uppgifter om att George Soros och multinationella företag stod bakom upproren. >> Nu kommer världsbanken och skall "rädda" dem som har det svårt, jag finner inga ord. Först skapar man kaos sedan kommer man för att lösa kaoset.

2 Tess 2:9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta.

 

22/3

Internationella trupper mot Irak och nu mot Libyen. Profetiorna antyder att "Vilddjuret" kommer en dag att gå emot Israel för att implementera FN resolutionerna. (Lagar som är över nationernas >>) Idag kom nyheten att även Sverige kan komma med i de insatser som görs mot Libyen (Sv) >> Förresten ni kommer väl ihåg alla lögner som spreds om massförstörelsevapnen som gjorde att de anföll Irak? Tro därför inte alla rapporter som ni nu får höra genom media, för NWO handlar om kontroll och den som står i vägen skall elimineras.

21/3

Idag kommer det en "fundering" om Rick Warren - Tony Blair och "världskyrkan" som Majlis Seppänen översatt ifrån Constance Cumbeys Blogg  >>

20/3

När vi var i Jerusalem bodde vi i Maale Adummim med utsikt mot oljeberget. Vilken otrolig upplevelse att sitta och bedja och tänka på vem som snart skall sätta sina fötter på det berget. (Sak 14)

När Väst talar om demokratier i mellanöstern så menar man inte vad många tror att man menar. Nej man bereder väg för en toppstyrning som världen tidigare inte sett sedan Nimrods dagar. Jerry Golden har skrivit en intressant artikel >> 666 systemet är Ekonomi - Religion - Politik (Upp 13) och FN och Kvartetten har huvudrollen. Var "supermånen" igår ett tecken från Gud (LK 21:25) för på samma dag anföll "NWO" militärerna Libyen.

19/3

Tillbaka igen efter en intressant tripp till Israel. Vi hälsade på vänner i Jerusalem och så skådade vi fåglar förståss. Det första vi mötte var ca 20 sädesärlor vid Ben Gurions flygplats antagligen med destination Skandinavien. Vi kan också berätta att skolbarnen i Israel ofta tränar inför en eventuell jordbävning. Så har vi följt utvecklingen i Japan varje dag i CNN. Stackars människor!

Är Japanska skalvet en del av ett kluster? Forskare varnar för att Kalifornien kan vara nästa ställe att drabbas >> Och det är vad David Wilkerson säger i boken synen.

Ifrån boken Synen så står det så här; ”Ett annat jordskalv, möjligen i Japan, kommer att föregå det jag ser drabba oss. Jag hyser inte det minsta tvivel på denna kommande massiva jordbävning på vår kontinent”. Och det som kommer att sedan komma, är historiens mest tragiska jordskalv och det i USA. Det kommer att nå så högt på Richterskalan att det överträffar ett par av de större jordbävningarna tillsammans.

7/3 - 18/3

Nu blir det ett uppehåll på sidan till och med den 18/3 men det kommer att finnas undervisning att lyssna till varje dag ända tills vi öppnar butiken igen - MVH OHLINS

MIssa inte Jerry Goldens profetiska dröm om utvecklingen i mellanöstern. Om han fått detta från Herren når kaoset SaudiArabien och därifrån sänker hela världen in i ett mörker >>

UNDERVISNINGEN

NYHETERNA

6/3

 

5/3

Kommer "världssamfundet" (NWO) befalla anfall på Libyen precis som man gjorde mot Irak? >> Det är väl något i den stilen som kommer att "tvinga" länderna in i den falska fred som bibeln talar om. Glöm inte bort Bushs tal om en ny väldsordning >> Nu sa Obama flera gånger i sitt tal att nu talar vi med "EN RÖST"

På våra videos om ändetiden visar vi vad vilddjuret i Upp 13 består av, EU + Ryssland + USA + FN (Talesman T Blair "Lejonmunnnen = England") skall vi återigen få se "vilddjurets" militära muskler spännas?

Upp 13:4 och man tillbad draken, därför att han hade gett sin makt åt vilddjuret. Och man tillbad vilddjuret och sade: "Vem är som vilddjuret, och vem kan strida mot det?"

 

 

4/3

I många år har man backat men nu kommer Israel att sluta sig till de internationella sanktionerna mot ärkefienden Iran >> Man kommer att straffa varja företag som överträder förbudet. Bed för den grupp av Kristna som drevs från sina hem i Laos de har varken mat eller vatten >> Den Ryska björnen rustad till tänderna är inte att leka med >> (Hesekiel 38-39) Stod Rothshilds bakom upploppen i mellanöstern? Och i så fall handlar det om girighet? >>

3/3

Det står att läsa i gårdagens DN att NATO - ledda styrkor dödade 9 barn i en bomräd i Norra Afganistan. >> Tänk om det hade varit Israeliska plan? Hela världen hade skrikit rakt ut och FN hade gått i taket av ursinne. Slår vad om att det här kommer att "Tystas ner" inga utredningar här inte.

 

2/3

Mörkret och den antikristliga anden gör sig gällande i världen. Den här domstolen tycker att den kristna tron är skadlig för barnen >> Muslimsk ledare varnar för att upproren i mellanöstern skall komma till USA >> (Kan det vara de upploppen Wilkerson såg?)

1/3

Man kan inte varna nog för Emerging Church och dess förföriska läror. Lennart Jareteg har uppdaterat sin sida efter en "hackerattack" med nytt material i ämnet >>