Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 21 januari Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Senaste 26/11-2023:
Janne: Där har Herren fäst sitt namn /Text / Youtube / Soundcloud
Elvor: Messiaslinjen genom Bibeln (vår koppling till judarna och Israel)/Text/ Youtube / Soundcloud

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida
Parousia Mission finns även som en grupp på Facebook
Parousiamission Göteborg finns på Telegram som grupp LÄNK

 

Missa inte nya ParousiaMission-Podden
Senaste 9/11-23

 

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

_________________________________________

Profetisk uppdatering 30 nov 2023 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)
Nyheter 30/11 fram till 22:00  Ladda hem och sprid PDF – HÄR
Senaste heta nyheterna från Parousia Mission Göteborg Sverige (Telegram)
ProfetiskaNyheter 30/11 – 23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

____________________

Sammandrabbningar med terrorister och eliminering av dem med krypskyttar: fallskärmsjägarbrigadens stridsgrupper ansluter sig till de andra brigaderna som strider i Khan Yunis-området på södra Gazaremsan Fallskärmsjägarbrigadens stridsgrupp började operera den här veckan i Khan Yunis-området, efter två månader av betydande strider i norra Gazaremsan, och anslöt sig till styrkorna i Division 98 som strider i södra Gazaremsan.
När de kom in i området inledde stridsgruppen en attack mot ett antal terroristinfrastrukturer, inklusive observationsposter, pansarvärnsposteringar och ammunitionslager som tillhör terroristorganisationen Hamas. Dessutom eliminerade jaktplanen terrorister på korta avstånd, brigadens prickskytteteam identifierade och eliminerade terrorister exakt, och jaktplanen arbetar ständigt med att lokalisera tunnelschakt och underjordiska ledningar i området. Som en del av sin kamp identifierade soldaterna en terrorist som kom ut ur ett schakt med en RPG-missil i sin riktning, avfyrade och dödade honom. Efter det identifierade jaktplanen tre terrorister i närheten av dem, och när ett flygplan från flygvapnet dirigerades till platsen eliminerades en av dem, de andra två terroristerna som flydde identifierades med RPG-missiler mellan två närliggande byggnader, pansarstyrkor avfyrade stridsvagnar mot dem och terroristerna eliminerades. I en annan attack förstördes en militär infrastruktur som tillhörde befälhavarna för South Khan Yunis-bataljonen. (Telegram)

Profetisk uppdatering 29 nov 2023 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

”Det mest magra program lockar fler deltagare än bönemötet”
Allt annat verkar vara populärt, förutom bönemöten. Det mest magra program lockar fler deltagare än bönemötet. Man kan ställa till med vad skräp som helst under religiös etikett och få folk att komma. Ja det är nästan så, att ju magrare programmet är, desto bättre går det på en del håll! Men är det fråga om ett bönemöte, då heter det: ”Jaså, är det bara ett bönemöte. Då bryr jag mig inte om att gå dit.” Det finns ju glädjande undantag, men i allmänhet är det så. (Ur boken Segrande liv av Lewi Pethrus)

Skola stängs efter risk för radikalisering – även förskolor i Stockholm utreds

”Ukraina kan inte vinna det här kriget”

Hamas invites Elon Musk to Gaza Strip

ProfetiskaNyheter 29/11 -23 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 28 nov 2023 Kl 1900 (Video – Youtube – Svenska)

NY NATURFILM Elvor Ohlin: På Klippan

Pope Francis Is Ruthlessly Purging Roman Cardinals Who Oppose His Pro-LGBTQ+ Mandates As He Continues To Create The Affirming Catholic Church

Ett jordskalv med magnitud 3,9 har inträffat i Sunnmöre, västra Norge, rapporterar VG.
– Det är kraftigt i norska mått, säger seismolog Mathilde Sörensen till tidningen.
Skalvet inträffade 50 kilometer från kusten i Bremanger. – Det var som någon tog tag i sängen och skakade den, säger en boende till VG.

Folkmordsanklagelser borde riktas mot Hamas – inte Israel
Där palestinska terrorister slår till utan förvarning för att orsaka maximal död, gör Israel tvärtom allt de förmår för att förvarna så att civila kan fly. Där Hamas medvetet placerar stridande förband bland civila, försöker den demokratiska staten Israel så långt de förmår skydda civilas liv – på båda sidor.
…Världens ensidiga anklagelser just mot Israel tycks vila på andra motiv än en saklig bedömning av världsläget. Dessa angrepp syns snarare växa fram ur en religiöst och ideologiskt grundad antipati mot den judiska staten. Seriösa samhällsaktörer borde därför med emfas avvisa den här sortens anklagelser och i stället rikta sådana åt det håll där de hör hemma – nämligen hos terrorrörelsen Hamas. Denna rörelse kommer att behöva stoppas för gott, för att trygga säkerheten hos det judiska folket och även hos den palestinska befolkning, som har lidit nog under långvarigt förtryck från sitt eget korrumperade ledarskap. (Per Evert)

Allt fler hjältehistorier sprids efter Hamas blodiga attack
En familj räddade mellan 30 och 40 personer från Hamas terror vid musikfestivalen den 7 oktober, medan en pappa räddade 20 personer när han kom för att hjälpa sin dotter. Flera vittnesmål om hjältedåd i samband med de fasansfulla attackerna sprids nu.

Bonde hyllas efter massakern på festivalen – räddade 120 personer 
Med fara för sitt eget liv gjorde jordbrukaren Oz Davidian ett 20-tal turer med sin bil till det musikfestivalområde där Hamas massaker pågick. Genom det ska han ha räddat omkring 120 personer, trots att han själv utsattes för beskjutning. – Som genom ett mirakel träffade inget av skotten bilen, säger han.

Väderkaos mitt i kriget: ”Handlar om överlevnad”

Här är svenska bränslecellsgeneratorn som utmanar dieselaggregatet

Sverige går in i recession – det kan konsekvenserna bli

Everyone was suceptible Dr J Campbell

ProfetiskaNyheter 28/11 – 23 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Hamas-gisslans vittnesmål: Min dotter kan inte längre prata
– Det mest chockerande av att träffa henne igen är att hon bara viskar. Jag måste lägga mitt öra mot hennes mun för att höra vad hon säger, säger Thomas. Hon var tillfångatagen i omkring 8 veckor, men hon trodde själv att det var ett helt år.  – Förutom viskandet var det som ett slag i magen. Ett helt år, säger han. Emily har berättat att hon inte blivit slagen. Gisslan fick alltid frukost. Ibland lunch, och ibland något att äta på kvällen. Bröd och olivolja. Barnen var tvungna att vara tysta och fick rita och spela kort.

Joe Biden arbetar för att hålla Hamas vid makten i Gaza över palestinierna trots Israels edsvurna deklaration att ”utplåna dem från jordens yta”

Minst 40 civila dödades i en jihadistattack i Burkina Faso i helgen, uppger kontoret för FN:s högkommissarie för mänskliga rättigheter. Fler än 42 personer skadades. Enligt kontoret var det upprorsmän från den islamistiska extrema organisationen JNIM – som har kopplingar till terrorrörelsen al-Qaida – som gick till attack mot en militärbas, hem och läger för internflyktingar i staden Djibo. Kontoret uppger att attacker mot civila är ”oförlåtliga och måste stoppas”, och att det är ett krigsbrott att avsiktligt rikta in sig på civila. Burkina Faso har i åratal kämpat mot ett jihadistuppror med kopplingar till terrorrörelserna al-Qaida och IS. Tusentals människor har dödats och över två miljoner har fördrivits inom landet.
PA:s högste tjänsteman Jabril Rajub: ”Händelserna den 7 oktober var en naturlig reaktion på förtryck. Ockupationen och dess brott är ansvariga för händelsen. Aktionen var en del av det palestinska försvarskriget och nästa utbrott kommer att äga rum på Västbanken. Och för att avsluta med ett budskap om enighet: ”Hamas är en integrerad del av den politiska strukturen. Den pågående kampanjen är början på enighet med målet att etablera en palestinsk stat på alla palestinska territorier.” Rajub, en högt uppsatt minister, var en stjärna i Genèveinitiativets ”Partners-kampanj”!
Vad Rajub antyder är att den Palestinska Myndighetens militära styrka (som USA så flitigt hjälpte till att bygga upp och finansiera) skulle kunna göra mot israeler nära Västbanken vad Hamas gjorde mot israeler nära Gaza. Den amerikanska administrationen måste vakna upp! Den palestinska myndigheten är mer av samma sak! Det är Hamas, ISIS-nazister!
(Amir Tsarfati Telegram)

Profetisk uppdatering 27 nov 2023 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

Hela gränsen mot Ryssland stängs

Elon Musk
World’s Richest Man Elon Musk Visits Netanyahu In Israel As Some Call For Him To Be Given A Seat On UN Security Council As A ‘Global Player’

Tillvaron som Hamasfånge: Ris, tystnad och toakö
Det var mörkt, de sov på plaststolar och gavs mest ris och bröd att äta. Men de fick också läkartillsyn. I takt med att fler ur gisslan friges når detaljer om tillvaron som fånge hos terrorstämplade Hamas ut.

Försvaret varnar för ökat hybridhot: båtflyktingar möjligt scenario

ProfetiskaNyheter 27/11 – 23 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

NATURVIDEO Elvor Ohlin: En rundtur i naturen
”Jag ser Gud bakom allt jag ser”

När ondskan sitter med trumf på hand
Glädjen över oskyldiga som släpps fria grumlas av ondskan de utsatts för och priset – att skyldiga personer nu går fria – som Israel måste betala. (Stefan Gustavsson)

Kristersson: Ryska aggressionen allt närmre de nordiska länderna

Geert Wilders seger kan ändra hela Europa

Sex unga inför rätta för halshuggen lärare

ProfetiskaNyheter 26/11 -23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Elever dödshotade judar i klassrum i Malmö – polisanmäldes ej
Några dagar efter Hamas terrorattack i Israel och efter att Israel inlett sina bombningar i Gaza ville en elev på en gymnasieskola ha en tyst minut för de palestinska offren i Gaza. Läraren godkände önskemålet, men det hela urartade snart till flera dödshot mot judar. Detta enligt dokument som Sydsvenskan tagit del av och som även återges av Expressen. – Alla judar borde dö, sade en annan. Trots lärarens försök att lugna ner stämningen och säga att elevernas uttalanden var oacceptabla fortsatte elever att fälla kommentarer om att alla judar förtjänar att dö. De talade även om att det som hände i Nazityskland var bra och att de önskade att de varit med. Samtidigt gjorde en elev Hitlerhälsning. – Alla israeler ska brinna. Hela Israel ska brinna, sade en elev.
OHLINS: Detta är en skandal av stora mått. Sådana elever vill vi inte ha i Sverige.

Excess deaths in 2023 Dr J Campbell

Miljoner människor utan el i Ryssland

Profetisk uppdatering 25 nov 2023 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

ProfetiskaNyheter 25/11- 23 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Flickorna var gisslan hos Hamas – nu är familjen återförenad
– Jag drömde att vi fick åka hem, berättar femåriga Raz Asher när hon äntligen får träffa sin pappa igen.

Anhöriga till gisslan: Nästa gång kan det vara i ditt land
Under onsdagen arrangerades ett seminarium i riksdagen där två anhöriga till Hamas-gisslan gav sina berättelser och upplevelser om kidnappningarna den 7 oktober och tiden fram till i dag.

Gamla konspirations­teorier styr fortfarande Israeldebatten

Våg av grov antisemitism sprider sig i svensk offentlighet
Konstnären Stina Wollter sprider konspirationsteorin att Israel själva iscensatt terrordådet 7 oktober. Författaren Kajsa Ekis Ekman försvarar Hamas massaker framför en skylt med texten ”Intifada”. En prisbelönt S-profil för vidare judehatisk propaganda i nivå med Nazitysklands. Här är några aktuella exempel på hur antisemitismen breder ut sig i offentligheten.
OHLINS: Det är bra att de antisemitiska lögnhalsarna avslöjar sig, så att vi vet vilka de är.

Profetisk uppdatering 24 nov 2023 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

El Niño stryper Panamakanalen – hotar internationella sjöfarten

ProfetiskaNyheter24/11 – 23 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Nordkorea: Nu ser vi Hawaii
Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har analyserat bilder av den amerikanska flottbasen Pearl Harbor på Hawaii från sin nya spionsatellit, enligt landets statliga nyhetsbyrå KCNA. Tidigare i veckan kom uppgifter om att satelliten Malligyong-1 ska ha blivit placerad i omloppsbana runt jorden. Sydkoreanska uppgifter pekar på att uppskjutningen var lyckad, men satellitens exakta funktionalitet är okänd. Enligt nordkoreanska uppgifter har satelliten förutom bilder på amerikanska flottbasen Pearl Harbor även gett Kim detaljerad visuell information kring ”mål” i Sydkorea. Nordkorea har i år genomfört rekordmånga vapentester, vilket ytterligare har ökat spänningarna i relationen till Sydkorea och dess nära allierade USA och Japan. Landet misstänks vidare få mer avancerad teknologi från Ryssland – i utbyte mot vapen som den ryska invasionsmakten använder i Ukraina.

Flera drönarattacker i Kiev

Uppgift: George Floyds mördare knivhuggen

”Ny våg av tiggande romer riskerar att spridas över Europa” – varning från hjälparbetare i Rumänien

Vladimir Putin vet vilken explosiv fråga hög invandring är för Europa.
Så han tvekar inte att utnyttja migranterna som vapen. Det är precis vad som pågår vid Finlands gräns.

Fico: Rysslands och Ukrainas konflikt ”frusen”

Expert: ”Fler länder borde skicka asylsökande till tredje land”

Höjd säkerhet på kyrkans julbasar efter terrordådet

Så rapporterar ryska medier om situationen vid finska gränsen

Ekonomens varning: Då slår tyska skuldkrisen mot hela Europa
Den tyska budgetkrisen är en enorm utmaning för både Europeiska Centralbanken, ECB, och regeringen i Berlin och kan leda till allvarliga konsekvenser långt utanför Tysklands gränser. Det säger bankjätten Citis chefsekonom för Europa Christian Schulz till Di, och påpekar att finansministerns försök att runda grundlagen bara löser halva problemet.

Profetisk uppdatering 23 nov 2023 Kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

Omfattande vandalisering av Stockholmskyrka
OHLINS:Ja vem kan ha gjort det man undrar ju nu efter allt?

Sjukhus i Peking överfulla – 7 000 patienter om dagen

Den israeliska tidningen Haaretz sprider ”lögnaktig propaganda”.
Det menar Israels kommunikationsminister som nu hotar tidningen med åtgärder. – Om regeringen vill stänga Haaretz är det hög tid att läsa Haaretz, säger tidningens publisher Amos Schocken i ett uttalande.

Tyskt budgetkaos – nödläge kan utlösas
OHLINS: Gröna omställningen har ingen råd med varnades ju om redan innan

Klart med ny högerregering i Nya Zeeland
OHLINS: Undrar varför så plötsliga högervindar?

ProfetiskaNyheter23/11 – 23 – 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Uddevalla: Stökig man greps med machete i väskan

Listade Hamasmedlemmar släpps vid utväxlingen med Israel

Nederländsk politisk jordbävning

ChatGPT founder Sam Altman Worldcoin crypto project to scan ‘every human’ eyeball through ‘orbs’ raising security concerns

AI-forskaren: Girigheten vinner över säkerheten
– Vi är på väg förbi den ”vanliga” AI:n mot en som vi inte riktigt vet hur man kontrollerar. Och vi har varnat för att om det blir en kollision mellan säkerhet och girighet, kommer girigheten att vinna om det inte finns lagar och regler, säger Max Tegemark, AI-forskaren och professorn i fysik, under torsdagens Aktuellt. De två styrelsemedlemmarna som precis fått sparken menar Tegemark är ett exempel på det här. Enligt amerikanska rapporter ville kvinnorna sätta stopp för det nya projektet Q* som tar teknologin till en helt ny nivå.

Tre barn skadade efter attack i Dublin – upplopp

Upplopp i Dublin efter knivattack
Våldsamma upplopp pågår i Dublin efter knivattacken utanför en skola. En femårig kvinna och hennes lärare skadades allvarligt.
OHLINS: Knivmannen är från Algeriet.

Estlands försvarsminister: Så förstördes ledningarna på bottnen
Ett kinesiskt fartyg med kopplingar till Ryssland pekas ut för att ligga bakom flera fall av misstänkta sabotage på Östersjöns botten. Nu avslöjar Estlands försvarsminister för SVT att utredningen visar att fartyget släpat sitt ankare längs havsbotten i hundratals kilometer. – Det är svårt att tro att det bara var en olycka, säger Hanno Pevkur.

Profetisk uppdatering 22 nov 2023 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

Upplopp i Dublin, Irland, efter att fem personer, varav tre barn, skadades i en knivhuggning av en muslim från Algeriet. (Telegram)

Ny chockhöjning av turkiska styrräntan

Cyberattack mot Svenska kyrkan – beskrivs som allvarlig

Fler gripna i Belgien efter terrorattacken mot svenska fotbollssupportrar

Sjukdomsvåg i Kina – WHO begär information
OHLINS: Är det dags igen?

Läkare: Sjukhusdirektören vid Al-Shifa gripen

Räntepaus från Riksbanken: ”Risker kvarstår”

Extremt hög strålning uppmätt i Stockholm

Depression, high levels DR J Campbell
OHLINS: Viktigt att veta om Vaccinskador!

Profetiska Nyheter 22/11 – 23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Uppgifter: Ryssland hjälpte Nordkorea med spionsatellit

Geert Wilders överlägsen i Nederländerna

Norge överväger stängd ryssgräns

Attempted Terror Attack, Possibly Islamic, At Rainbow Bridge Checkpoint On The US And Canadian Border Was Part Of A Larger Effort To Kill Civilians

Bilexplosion på bro mellan USA och Kanada – två döda

Profetisk uppdatering 21 nov 2023 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Iron Beam laser defense system set to become operational earlier than expected

ProfetiskaNyheter 21/11- 2023 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Israel Has Approved A Deal With Hamas That Will Pause The Fighting For 4 Days In Order To Obtain The Release Of At Least 50 Hostages, But Is It A Trap?

Joe Biden Ironically Celebrates His 81st Birthday With A ‘Dumpster Fire’ Cake That So Perfectly Pictures The Damage He’s Done During Obama’s Third Term

Israel säger ja till vapenvila – gisslan friges

Statsministern avbröt möte i Göteborg – efter pro-palestinsk protest
– Jag tänker inte acceptera att antisemitiska uttryck sprids i Sverige på grund av att man tycker olika om konflikten, sa Ulf Kristersson kort innan han avslutade mötet.
OHLINS: TACK GODE GUD FÖR VÅR STATSMINISTER DENNA KVÄLL. GUD VÄLSIGNE HONOM!

Regeringen: Skärp krav på hederligt levnadssätt
Det kan till exempel röra sig om bidragsfusk, annat missbruk av välfärdssystemen, skulder till det allmänna eller till privatpersoner eller om association eller deltagande i gängkriminalitet eller terrorverksamhet.

Profetisk uppdatering 20 nov 2023 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

Avtal klart om stridspaus mellan Israel och Hamas

Expertens coronavarning: ”Ser en jättespridning”

Kristersson öppnar för att beväpna fler tulltjänstemän

Stängsel byggs vid finländska gränsövergångar

Tyska razzior mot antisemiter på nätet

Turkiskt försvarsbolag säljer kängor till Ryssland

43 procents ökning av kortbedrägerier

ProfetiskaNyheter 20/11 – 23 – Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

De nio lögnerna om Israel och vad de egentligen betyder
(Google översättning)

Tegmark: 50 procent risk att människor utrotas om inte AI kontrolleras

Cannabisboom blev för stor – Thailand ångrar sig
OHLINS: Hur dum får man bli?

Profetisk uppdatering 19 nov 2023 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Tystnaden om de nya moskéerna är farlig
…Intervjun ger ett trevligt intryck av verksamheten. Men den som vill veta mer om ordförandens värderingar kan gå tillbaka till en intervju som han gjorde i samma tidning sju år tidigare. Då sa han att judarna styr världen och Sverige och att judarna agerar värre än Hitler. Uttalandena kritiserades av SKMA som grovt antisemitiska och farliga.  I dag, sju år senare, fullständigt dryper hans sociala medier av tal och klipp från Hamasledare, stöd till terrorgrupper och hyllningar av terrorattackerna mot Israel, med fraser som ”Detta är en dag av glädje och lycka. Den som inte gläds denna dag över Mujahideens seger är en hycklare”. (Sofie Löwenmark, Expressen)
OHLINS: Är det naivitet eller feghet som råder i Sverige? Vad säger nu alla kyrkor som ville öppna för muslimsk invandring? Här i Expressen är det i alla fall en som vågar säga sanningen. Vad gör ni när moskéerna sprider lögner och antisemitism??

TELEGRAM (Amir Tsarfati): Lettlands president på solidaritetsbesök i Israel Lettlands president Edgars Rinkevich anlände i dag på ett solidaritetsbesök till Israel och träffade landets president Yitzhak Herzog. Den lettiske presidenten sa under sitt möte med Herzog: ”… Vi stöder Israels rätt att strida, vi stöder också – och vi kommer att försöka göra vårt bästa för att se till att alla som hålls som gisslan friges, detta inbegriper att arbeta med det internationella samfundet och utöva påtryckningar.
Naturligtvis anser vi också att den situation som Israel står inför är mycket farlig, inte bara för ert land, för er region, utan faktiskt också för planeten. Jag hoppas att alla i gisslan kommer att släppas mycket snart. Jag hoppas att vi också kommer att få se mer stöd och solidaritet [med Israel] från det internationella samfundet.” Lettland blev självständigt efter upplösningen av det kommunistiska Sovjetunionen 1991 och har idag cirka 2 miljoner invånare.

New syndrome Dr J Campbell

Lastfartyget Taken by Houthierna i Jemen transporterar bilar från Turkiet till Indien.
Detta kommer att påverka många länders handel. (TELEGRAM)

Här är vad våra styrkor har avslöjat under de senaste veckorna:
Hamas använde Shifa-sjukhuset som kommandocentral
Hamas förvarade vapen och sprängämnen på sjukhuset
Hamas byggde en 55 meter lång terrortunnel under sjukhuset
Hamas mördade 19-åriga Noa Marciano på Shifas område
Hamas transporterade gisslan med våld genom sjukhuset.
Shifa-sjukhuset är en lång lista över Hamas krigsförbrytelser.
(TELEGRAM)

Tystnaden om de nya moskéerna är farlig

Grindavik håller andan inför vulkanutbrottet: ”Blir ingen vanlig jul i år”

ProfetiskaNyheter 19 11 23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 18 nov 2023 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Kina: Vi vill arbeta för fred i Gaza

Idioterna kapade ett internationellt fraktskepp*
Fartyget tillhör Rami Unger. Det fanns inga israeler ombord Houthiernas mål är att allvarligt skada den israeliska handeln Huthiernas kapning av lastfartyget nära Jemen i södra Röda havet är en mycket allvarlig händelse på global nivå. Detta är ett fartyg som lämnade Turkiet på väg till Indien med en internationell civil besättning, utan israeler.
Detta är inte ett israeliskt fartyg.
(Telegram)

Ökning av corona – det här gäller i Dalarna just nu

Vänstern och stora delar av media silar mygg och sväljer kameler
Om inte varningsklockorna redan börjar ringa hos oss andra och även bland vänstern, kommer vi snart finna oss på helt fel sida i historien. Mordgalna islamister som Hamas, ISIS, Hizbollah, Al-Qaida med flera vill först och främst utrota alla judar, därefter kommer alla otrogna, det vill säga du och jag. (Per Hallin)

Västvärlden måste förstå den arabiska Mellanösternkulturen
Det är därför inte konstigt att ordet ”islam” betyder underkastelse. Att man följer en religion som heter ”underkastelse” – det borde i sig förklara en hel del, utan att ens behöva gå in på detaljer. Denna religion har också som mål att genom våld erövra världen, med judarna som första måltavla (därefter de kristna och sedan övriga). Det borde ha blivit tydligt efter massakern i Israel den 7 oktober, då muslimer och deras beundrare i väst går ut och förklarar öppet våld på världens judar. Varför? Därför att de kände att de hade återtagit hedern genom att förnedra Israel. Det gav dem styrka och mod på global nivå. Det är dags för väst att lära sig lite Mellanösternsnack. Och det där ansiktslyftet är min personliga rekommendation. (Christina Toledano Åsbrink)

Palestinsk ambassadör sprider konspirationsteorier om Israel
I en intervju med Dagens Nyheter anklagar Palestinas ambassadör Rula Almhaissen Israel för att vara en terroriststat samt påstår att Israel möjligen tillät Hamas terrorattack i syfte att motivera bombning av Gaza. Ledarskribenten Peter Wennblad menar att det borde bekymra S att en representant för Fatah, av S benämnt som ”kära systerparti”, torgför denna konspirationsteori.
OHLINS: Detta borde bekymra S och alla andra som tror på lögnerna (plural). Att Israel skulle stå bakom massakern är en satanisk lögn och konspirationsteori. Den andra lögnen är att Israel ”ockuperar” land. Judarna har djupare rötter i Israel än något folk i något land i hela världen! Judarna ockuperar inte – de äger landet. Israel har aldrig någonsin varit ett arabiskt land. Vi upprepar detta gång på gång, för att inte löngen ska få fäste.

Stor räd mot islamistiska grupper
Hundratals poliser har genomfört en räd på totalt 54 platser runt om i Tyskland under torsdagsmorgonen, meddelar landets inrikesdepartement. Orsaken är flera organisationers misstänkta kopplingar till den Iranstödda shiamilisen Hizbollah.
OHLINS: Tyskland har förstått allvaret och kämpar emot terrorismen.

Ebba Buschs uppmaning till Magdalena Andersson: Ring Jimmie Åkesson
Vice statsministern kallar S-ledarens agerande ”ovärdigt” och uppmanar Andersson att ”hålla rent” mot antisemitism i sitt parti. – Mitt råd till Magdalena Andersson är att hon ska ringa Jimmie Åkesson. Han har erfarenhet av att utesluta personer med tveksamma åsikter, säger Busch.
OHLINS: Ett bra råd av Ebba Busch!

ProfetiskaNyheter 18/11 -23 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

‘My role is to preserve unity’: Macron defends absence from Paris march against anti-Semitism

Björn Wiman: Varifrån kommer all denna plötsligt uppvällande destruktivitet?
OHLINS: Går inte att läsa mycket men fler märker den plötsliga demoniska aktiviteten
på jorden

Propalestinska demonstrationer runt om i Europa

Israelisk regissör dödades i Hamas massaker – nu premiärvisas hans film

Argentina i ekonomisk kris inför valet: ”Folk gömmer dollar i matlådor”
Med en valuta i fritt fall har den amerikanska dollarn blivit ett slagträ i den andra omgången av presidentvalet i Argentina. Ingen vill längre ha den inhemska peson. – Med inflationen måste vi spara det lilla vi tjänar i dollar, säger en en argentinare SVT har pratat med.

Vart har Jesus tagit vägen?
Av en tillfällighet hamnar jag på hemsidan för Svenska kyrkan Västerås. Där är det inte lätt att hitta Jesus; han omnämns knappt. Med stigande förvåning läser jag sida efter sida. …Formuleringen ”oavsett tro” återkommer på flera ställen; det verkar vara ett viktigare budskap än tro på Jesus. …Frågan om kyrkans varumärke handlar om mer än image; det handlar om innehåll. ”Jag skäms inte för evangeliet. Det är en Guds kraft som räddar var och en som tror”, säger Paulus i Romarbrevet 1:16. Frågan är: Skäms vi? (Stefan Gustavsson)

Profetisk uppdatering 17 nov 2023 Kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

Kontakten bruten med Musks jätteraket

Oavsett om den israeliska militären, IDF, lyckas utplåna Hamas så har terroristerna redan vunnit en delseger. För nu bråkar alla om Israel och Palestina igen – och helt nya generationer undrar vad det är som händer.
OHLINS: Därför är det viktigt att nå ut med sanningen och alla troende har ett ansvar att berätta det.

Fritt ur hjärtat: Ett liv utan brist! 18/11-23
VIDEO: Andakt – Ett liv utan brist !

Sjukhus i Gaza evakueras – hundratals går till fots

Israeliska bosättare gör sig redo att återvända till Gaza

Anhöriga till gisslan i Gaza: Vi kräver svar

Profetiska Nyheter 17/11- 23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Flera döda efter jordbävning i Filippinerna

Så fick svensk låt om att ”krossa sionismen” internationell spridning på sociala medier

Profetisk uppdatering 16 nov 2023 Kl  20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Skjutning på sjukhus i USA

Ryssland vill förbjuda hbtqi-rörelsen

The Left Made A Monster, And Now They’ve Become One!!!

Chalmers backar – tillåter manifestationer

”Högst sannolikt” att Hamascentral legat under Gazasjukhus
Världens blickar riktades i veckan mot Gazas största sjukhus al-Shifa som Israels armé gick in i. Experter, tidigare uppgifter och videomaterial pekar mot att terrorgruppen Hamas haft en kommandocentral under sjukhuset. – Allting talar för det, säger Anders Ekholm vid Försvarshögskolan till SvD.

Jordansk polis griper en person som bränt ner en julgran och möbler i en kristen skola.
(Telegram) Precis som vi varnat för Kristna blir nu måltavlor också (Upp 12)

HD river upp snippamålet – måste tas

ProfetiskaNyheter16/11 -23 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Plötsligt står jag i en propalestinsk demonstration, och häpnar över vad som sägs
Steven Crosson: Antisemitismen växer, och det säger något samhällets moraliska ryggrad.
…Nyligen införde Sverige en terroristbrottslag. En person som deltar, främjar eller understödjer en terrororganisation kan dömas för brott. Något för ordningsmakten att påminnas om, i tider när Hamas oblygt hyllas utanför landets kommunhus. Lagstiftning och allmän ordning är viktiga ting. Men än viktigare är ett samhälles moraliska ryggrad: de normer och värden som dikterar vad som är acceptabelt och vad som är ohederligt. Antisemitism kan aldrig accepteras. Oaktat under vilken fana som vajar när hatet förs fram.

Väckelsen som drog fram på jobbet fick Peter att tänka om
På 1970-talet var Peter Jarbratt aktiv inom proggrörelsen, arrangerade musikfestivaler i Norrköping och hade kulturrevolutionens Mao Zedong som sin stora förebild.
…– Gud är ju allsmäktig och har skapat alla människor, hela jorden och universum. Var det ens möjligt för mig att komma i kontakt med den Allsmäktige? Om jag skulle börja be så skulle ju Gud sätta fokus på mig – ”Boom! Där är Peter Jarbratt.” De kristna kollegorna hade lärt honom hur han skulle be en frälsningsbön, och till sist vågade han knäppa sina händer, trots att han var rädd för vad som skulle kunna hända. Tänk om rummet där han var plötsligt skulle fyllas av änglar?

Hon fritogs från Hamas – mammans hängivna böner väcker uppmärksamhet

Nästan 300 000 slöt upp bakom Israel i Washington

Västbanken och Gazaremsan – hur hänger de ihop?
I nyhetsrapporteringarna hör vi om begrepp som Västbanken, Golanhöjderna, nybyggare eller bosättare, ockuperat landområde och så vidare. Vad innebär detta och hur hänger de olika omstridda landområdena ihop? (Max Federmann)

Omtumlande omvändelse hos ledande religionskritiker
Hirsi Alis huvudfokus sedan hon lämnade islam efter 11 september-dåden har riktat sig just mot den muslimska världsbilden. Hennes kraftfulla kritik också av religionen som sådan gav henne stor uppskattning inom den då så starka nyateistiska rörelsen. Men den som följt henne på senare år har också märkt att hon också har blivit alltmer kritisk mot den västerländska wokerörelsen. Till slut valde hon alltså i helgen att offentligt berätta att hon tagit det definitiva steget bort från sekularismen och i stället blivit en kristen.

En pro-palestinsk aktivistgrupp delade en skrämmande karta över New Yorks landmärken på sociala medier och uppmanade till ”direkt aktion” för att ”globalisera intifadan”. En pro-palestinsk aktivistgrupp som kallar sig ”Within Our Lifetime” delade en skrämmande karta över New York Citys landmärken på sociala medier, där de lyfte fram byggnaden som inrymmer New York Posts nyhetsrum, Grand Central Station och Museum of Modern Art – och uppmanade till ”direkt aktion” för att ”globalisera intifadan”. De fortsatte med att säga att ”var och en av platserna på denna karta återspeglar platsen för ett kontor som tillhör en fiende till både det palestinska folket och koloniserade människor över hela världen. Idag och i framtiden kommer dessa platser att vara platser för folklig mobilisering till försvar för vårt folk.”

Krigare från Bislah-brigaden och Yalam-enheten gjorde räder mot befälhavaren för den norra regionen av terroristorganisationen Islamiska Jihad, som inkluderar kontor för högre tjänstemän i terroristorganisationen och en fabrik för produktion av strategisk ammunition. Under denna räd lokaliserade jaktplanen tunga raketer, drönare och andra stridsmedel. Styrkorna förstörde utposten. Dessutom opererade Givati-styrkorna i området kring en skola där Hamas-agenter gömde sig. Under aktiviteterna eliminerade styrkorna aktivisterna och placerade ut vapen på skolområdet. (TELEGRAM)

Computer-Generated AI ‘Jesus’ On TikTok Part Of End Times Deception Encouraging Viewers To Say ‘I Believe’ And Promises ‘Good News Soon’ If You Do. Don’t.

Estland slår larm efter finska beskedet

ProfetiskaNyheter 15/11 – 23 Kl 22: 00 

Anna-Lena Laurén: Ryssland kommer att fortsätta skapa problem vid finska gränsen

”Grindavik står på en geologisk schweizerost”

IDF på Shifa-sjukhuset: Sheldag-styrkor och andra styrkor som leds av den 36:e divisionen fortsätter att operera i Shifa-sjukhusområdet. Shifa’ är ett komplex som består av flera byggnader och är det största sjukhuset på Gazaremsan. Verksamheten där är fokuserad – med inslag av en speciell operation för allt och vad som helst, som styrs i etapper och en kontinuerlig bedömning av situationen. Krafterna rör sig från byggnad till byggnad och skannar våning för våning. Allt detta medan det fortfarande finns hundratals patienter och sjukvårdspersonal.
Aktiviteten genomförs med diskretion, tålamod och noggrannhet. samtidigt som man gör en bedömning av situationen på fältet och en undersökning som genomförs på plats. Hittills har inte en enda sjukvårdsanställd eller IDF-soldat skadats i aktiviteten. Vi arbetar med insikten att det finns många fler terroristinfrastrukturer i området som är väl begravda. Redan nu, efter att ha skannat några av byggnaderna, vapnen, underrättelsematerialet, inklusive information om händelserna den 10 september, har militär teknik och militär utrustning, högkvarter, kommunikationsmedel – allt som tillhör Hamas – lokaliserats. I skanningarna lokaliserades tekniska hjälpmedel, inklusive datorer där information och dokumentation om de bortförda hittades. Medlen överfördes för inspektion och utredning. Man måste komma ihåg att Hamas, från det ögonblick då sjukhusen avslöjades för några veckor sedan, arbetade för att dölja terroristinfrastruktur och dölja bevis. Det är en komplex, kontinuerlig och utvecklande verksamhet som leds av en särskild enhet. Upptäck ny information hela tiden (TELEGRAM)

Hård kritik mot Erdogans besök i Berlin

Hundratals poliser har genomfört en räd på totalt 54 platser runt om i Tyskland under torsdagsmorgonen, meddelar landets inrikesdepartement. Orsaken är flera organisationers misstänkta kopplingar till den Iranstödda shiamilisen Hizbollah

Italiensk maffia-enhet till Södertälje

Starmer möts av strömavhopp – vägrar vapenvila

ProfetiskaNyheter 15/11 – 23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Tiotusentals brasilianare gick ut på gatorna i dag för att protestera mot Lulas regering och för att ta avstånd från dess icke-stöd för Israel. (Telegram)

Profetisk uppdatering 14 nov 2023 Kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

Israel: Vi har hittat kommandocentralen i al-Shifa-sjukhuset

Israels problem – går inte vinna kriget på distans

Joe Biden Administration Extends Sanctions Waiver Giving Iran Access To $10 Billion As Missiles From Iranian Proxy Attacks Rain Down On US Troops

Parents have been left furious over a new After School Satan Club which is set to launch for students at Lebanon Elementary School in Connecticut

– IDF avslöjar ny information om Hamas underjordiska högkvarter i Gaza City. – Förvåning över omfattningen och sofistikeringen av det underjordiska nätverket, jämförbart med IDF:s egen ”grop” under Kirya-militärhögkvarteret i Tel Aviv. – Ett speciellt schakt med en hiss som når ett djup av 30 meter, vilket tyder på en mycket sofistikerad infrastruktur. – Skyltar som hittats inne i tunneln tyder på att det kan finnas högt uppsatta Hamas-tjänstemän, inklusive Hamas-ledaren Yahya Sinwar i Gaza och Hamas militäre ledare Mohammed Deif. – Tunneln är utrustad med avancerade bekvämligheter som syrgas, luftkonditionering och avancerade kommunikationssystem. – Strategiskt fokus har lagts på att avveckla Hamas tunnelnätverk, som hittills har förstörts till cirka 30 procent. Källa: Jerusalem Post (TELEGRAM)

Excess deaths in 2023 Dr J Campbell

Ryska oljetankrar kan stoppas av Danmark

TV7 Israelnyheter 14 november (svensk text)

Domare i Frankrike har utfärdat arresteringsorder för den syriske presidenten och tre medhjälpare för att ha använt kemiska vapen. Domare i Frankrike utfärdade arresteringsorder för Syriens president Bashar al-Assad, hans bror Maher al-Assad och två andra högt uppsatta tjänstemän för att ha använt förbjudna kemiska vapen mot civila i augusti 2013, i attacker som dödade mer än 1 000 människor. n”Det franska rättsväsendets utfärdande av arresteringsorder mot statschefen Bashar al-Assad och hans medarbetare utgör ett historiskt rättsligt prejudikat. Det här är en ny seger för offren, deras familjer och de överlevande och ett steg på vägen mot rättvisa och hållbar fred i Syrien, säger advokaten Mazen Darwish, grundare och vd för Syrian Center for Communication and Freedom of Expression (SCM). Han tillade: ”Undersökningsdomarna i Frankrike har sagt vad de tycker om den här typen av brott. Ingen är immun. Och vi förväntar oss att de franska myndigheterna respekterar offrens lidande och rättigheter tillsammans med det franska rättssystemets beslut.” (TELEGRAM)

‘Let our people go’: Nearly 300,000 rally in Washington for Israel, hostages’ release
OHLINS: Nära 300 000 (290 000) samlades i Washington DC till stöd för Israel. En profetisk händelse där judar och kristna står tillsammans.

ProfetiskaNyheter 14/11- 23 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Den ryske ex-presidenten Dmitrij Medvedev varnade för tredje världskriget och kallade Polen för ”Europas hyena”. – Hans olika utbrott tolereras och tjänar sannolikt Kremls syfte genom att kasta rått kött till vargarna i de mer extrema kretsarna, säger tidigare utrikesministern Carl Bildt.

IDF-styrkor opererar just nu på ett målinriktat sätt på Shifaa-sjukhuset. Verksamheten äger rum i ett specificerat komplex för vilket det finns underrättelseinformation som tyder på terroristverksamhet från terroristorganisationen Hamas sida och i enlighet med ett operativt behov. Innan vi gick in på sjukhuset stötte våra styrkor på sprängämnen och terroristpatruller och ett slagsmål uppstod där terroristerna eliminerades. IDF-styrkorna levererade medicinsk utrustning, kuvöser och barnmat på uppdrag av staten Israel till Shifa-sjukhuset.
IDF:s medicinska team tillsammans med arabisktalande soldater finns på plats i fält för att se till att den medicinska utrustningen når dem som behöver den. (TELEGRAM)

Står Europa inför inbördeskrig?

Israels militär (IDF) uppger att dess styrkor har gått in på al-Shifa-sjukhuset i Gaza, som de hävdar används för militära syften av terroriststämplade Hamas.

Profetisk uppdatering 13 nov 2023 Kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

Tyskland förbjuder propalestinska ramsan ”From the river to the sea”

Bill Gates Has Already Spent Over A Billion Dollars To Control The US Food Supply Chain With Patented Fertilizers, Fake Meat And Massive Farmland Purchases

IDF-krigare tog kontroll över terroristorganisationen Hamas centrala regeringscentra
Stridsgruppen från den 7:e brigaden tog över Hamas lagstiftande församling, regeringsbyggnaden, Hamas polishögkvarter och en teknisk fakultet som fungerade som ett institut för produktion och utveckling av vapen. Under operationen tog de stridande kontroll över ”Gizat”-anläggningen, som innehåller träningsanläggningar för terroristorganisationen Hamas, operationshögkvarter, förhörsanläggningar och häkten. Vapen och Hamas tränings- och studiematerial fanns i anläggningen. Dessutom gjorde soldaterna i Golanis brigadstridsgrupp en räd mot guvernörens husbyggnad, som används som en terroristanläggning och som innehåller militära och polisiära kontor för Hamas-organisationen, kontor för Hamas militära underrättelsetjänst, organisationens högkvarter och andra utposter inklusive utposter som användes av terroristorganisationen Hamas för träning inför infiltrationen till Israel lördagen den 7 oktober. (TELEGRAM)

Det oundvikliga övertagandet: Digital identitet och total kontroll kommer
Inget ID, ingen åtkomst skulle ändra karaktären på identifierings- och verifieringssystem över hela världen. Även om det kan tyckas vara vettigt på vissa nivåer, är hotet mot personliga friheter och potentialen för missbruk av regeringen enormt. På samma sätt som digital valuta ger myndigheter möjligheten att spåra och registrera alla finansiella onlinetransaktioner du gör, kommer digitalt ID att ge samma sak för varje klick du gör online. Vill vi verkligen att regeringen ska ha tillgång till vår webbsurfning i realtid? Regeringarnas förmåga att kontrollera vad vi ser och inte ser online skulle få Facebooks censur över ”gemenskapsstandarder” att blekna i jämförelse. Det som stämplas som ”hat” eller ”desinformation” skulle blockeras och som konservativa har lärt sig – är det ofta traditionella bibliska värderingar som stämplas som sådana. FN har inte gjort någon hemlighet av sina planer på att ha en global digital identitet som en del av de hållbara utvecklingsmål som anges i Agenda 2030. Några av de mer kontroversiella teknikerna som redan pratas om för att upprätthålla ett sådant digitalt ID-system är chipimplantat som kan sättas in i någon i chipform.

International House of Prayer anställer ny, namnlös advokatbyrå för att utreda påstådda övergrepp
För ungefär en vecka sedan meddelade IHOPKC att de hade anlitat Stinson LLP, en advokatbyrå med lokaler i 13 amerikanska städer, för att genomföra en ”opartisk granskning” av anklagelserna mot Bickle. Bickle, som grundade det karismatiska böneministeriet med cirka 2 500 anställda, studenter och praktikanter, står inför anklagelser om att han sexuellt utnyttjat flera kvinnor under flera decennier.
OHLINS: Detta verkar mer vanligt än ovanligt i den falska karismatiken NAR och Trosrörelsen.

Fritt ur hjärtat 14/11 – Spring ditt lopp

Putins brutala vinterplan ska göra Ukraina strömlöst

Israels krigsnota: 2,8 miljarder per dag

Dansk recession enligt ny BNP-siffra

Oro för sinande stöd till Ukraina: ”Utgå från långvarigt krig”

Gazabor i Sverige inte undra på mentaliteten
Kvinnan dömdes till livstids fängelse 2015 för att ha mördat 8-åriga flickan Yara Alnajjar i Karlskrona. Nu vill hon få sitt straff tidsbestämt. – Det är krig i mitt hemland Gaza och jag är väldigt orolig, skriver hon i ansökan. Det var på Valborgsmässoafton 2014 som polisen larmades till en lägenhet i centrala Karlskrona, där den 8-åriga flickan Yara hittades död. Under utredningen framkom att flickan fått utstå svår misshandel, bland annat med slag från en elsladd och en brödkavel.

Hamas använder kidnappade israeler som mänskliga sköldar, vad ska Israel göra?
För att parafrasera Yitzhak Rabin: Israel bör försöka förhandla gisslantagnas frihet som om det inte fanns något markkrig, och utföra markkriget som om det inte fanns någon gisslan. Det sistnämnda är mycket svårare att uppnå än det förstnämnda eftersom Hamas illegala användande av israeliska civila gisslantagna utgör logistiska hinder för militära alternativ som finns tillgängliga på marken. Slutsatsen är att Israel bör vara fritt att avgöra vilken balans som tycks passande.

USA: Endast 2% ska ta nya covidsprutor och 24% känner någon som dött av dem

ProfetiskaNyheter13/11 -23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

IDF Troops Find A Copy Of Adolf Hitler’s ‘Mein Kampf’ Translated Into Arabic On The Body Of Hamas Terrorist In Makeshift Military Base At House In Gaza

Lung high blood pressure De J Campbell

Hamas lögner avslöjas för världen ofattbar feghet (SPRID)

Över 100 000 deltog i fransk marsch mot antisemitism
Över 100 000 människor samlades i centrala Paris på söndagen för att demonstrera mot antisemitism, efter en drastisk ökning av hatbrott mot judar i landet. – Det finns inte en judisk familj i Frankrike i dag som inte diskuterar vart man bör skicka sina barn för att de ska vara säkra, säger en demonstrant.

Krav: Utvisa personer som sprider judehat

Profetiska nyheter 12/11 – 23 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

Utbrottet av lava började i den sydöstra kratern av vulkanen ETNA. Höjden på ask- och rökpelaren var ungefär 4500 meter över havsytan. Som en följd av utbrottet föll vulkanisk aska i flera städer längs Joniska kusten. Trots lavafontänen och rökmolnen stängde man inte av närliggande flygplatser. Enligt de senaste uppgifterna har vulkanen nu lugnat ner sig, och dess aktivitet har återgått till det normala. Etna är en av de mest aktiva vulkanerna och har varit i ett nästan konstant tillstånd av aktivitet under det senaste decenniet. Vi påminner om att man nu förväntar sig att en annan vulkan ska få utbrott i Europa. En möjlig eruption från den isländska vulkanen Fagradalsfjall hotar staden Grindavik, där cirka 4 tusen människor bor

Klimatrörelsen anklagas – ”Irans nyttiga idioter”

Svensk på Island: Det är liv som står på spel

Iran styrker greppet om sydamerika = Ett stort exodus ur alla länder innan Jesus kommer?
(Telegram Video)

EU: Nära 100 civila dödade i Burkina Faso
OHLINS: Sanningen är följandeIslamistiska väpnade grupper i Burkina Faso har dödat mängder av civila, plundrat och bränt egendom och tvingat tusentals att fly i attacker över hela landet sedan slutet av 2022, säger Human Rights Watch idag. De väpnade grupperna har också belägrat flera städer och skurit av invånarna från mat, grundläggande tjänster och humanitär hjälp.

Covidsmittan fortsätter öka – regionen går upp i stabsläge

Experterna: Putins nya ekonomiska vapen räddar ryska krigsbudgeten – och hotar Östersjön

Tommy Waller speaks at the Great Synagogue in Jerusalem

Jätteförlust för SBB – så allvarlig är krisen

Importerat krig på våra gator
Frågan man då måste ställa sig är om det inte är muslimer med judehat som är de verkliga nazisterna?
Ett flertal länder i Europa ifrågasätter Palestinska demonstrationer och hyllningar och väljer att i olika hög grad klassa dessa hyllningar som terrorbrott, något även Sverige borde överväga att göra.

Profetiska nyheter 12/11 – 23 Kl 11:00 (Video – Youtube – Svenska)

USA slår mot mål i Syrien igen

Profetisk uppdatering 11 nov 2023 Kl 16:00 (Video – Youtube – Svenska)

Står Europa inför inbördeskrig?

Broder Rashid Mohammed eller Jesus
OHLINS: Otroligt bra lyssna!

Dr. John Campbell

Klipp från Gaza anklagas för att vara ”Pallywood”-produkt

Efter att skandalen briserat i och med Macrons uttalanden ringde denne till Israels president med en ursäkt och bad om förtydligande av sina ord och betonade: ”Jag stöder tydligt staten Israel och din rätt till självförsvar. Vi lägger inte, och jag hade inte för avsikt att göra det, på Israel för att avsiktligt skada oskyldiga civila.” (Telegram)

Joe Bidens nya fadäs – snurrar förvirrat runt

Israels avancerade ”slangbella” till Finland

Islands regering samlas – förbereder sig för möjligt vulkanutbrott

Shocking Global Protests Around The World Supporting Hamas And Palestinians Are Also Calling For Death To The Jews While Praising Hitler

ProfetiskaNyheter 11/11 – 23 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

PÅLYSNING (från vänner): Polisen har gett tillstånd att ha en manifestationen för Israel söndagen den 19/11 i Jönköping. Samling kl 14 utanför SF Biografen, V Storgatan 17. Vi marscherar till Hoppets torg där det blir tal och sång. Ta med en Israels flagga eller ett batteri ljus om du har. Sedan marscherar vi tillbaka till V Storgatan. Ingen anmälan behövs. Tillsammans står vi upp för Israel . VÄLKOMMEN! Kontaktperson Karin H.L 0735120406

Bilderna från massakern i Israel var 43 minuter helvete
Steven Crosson: Jag torkar tårarna och undrar hur så djup ondska kan finnas
När filmen är
slut känns det som att rummet är slut på något. Inte luft. Något djupare. Hopp? Jag torkar tårarna. Hur kan ondska så djup finnas? Hur kan de härbärgera sådant hat? Hamas måste ha planerat detta i flera år. Hur kunde ingen veta? Hur kan människor i dag, i Sverige, fira dödande av oskyldiga? Hur kan de stå på våra gator och skrika ”from the river to the sea”, när vi vet vad det faktiskt betyder. En nation utplånad. Ett folk utrotat. Draperierna dras bort. Det är mörkt där ute.

Isländsk vulkan kan få utbrott i havet
Risken för ett vulkanutbrott på isländska Reykjaneshalvön ökar timme för timme. Lava kan när som helst tränga upp på land och i havet strax utanför den evakuerade staden Grindavik, varnar Islands meteorologiska institut.

Svenska skolelever träffade Hamasledare
Elever på en skola i Värmland fick åka på studieresa till Israel, där de träffade israeliska och palestinska ungdomar samt Förintelseöverlevare. Men de fick även en frågestund med en Hamasledare, något som den ansvarige läraren nu säger sig ångra.

Ryssland galna idé – eget internet med Kina

Profetisk uppdatering 10 nov 2023 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Försvarsminister Galant om den norra gränsen: ”Hizbollah är nära att begå ett allvarligt misstag – invånarna i Beirut kan hamna i samma situation som Gaza där de redan hissar en vit flagga och flyr hemifrån”* – Jag kom hit för att bedöma situationen i ljuset av Hizbollahs aggression – det är inte längre provokationer. Jag ser ett högkvalitativt och korrekt svar från styrkorna, vilket resulterar i Hizbollahs förluster, vi fortsätter att slå till mot dem.” ”Jag säger här till Libanons medborgare, jag ser redan att medborgarna i Gaza går med vita flaggor längs kusten och rör sig söderut. Hizbollah drar in Libanon i ett krig som kan bli aktuellt, och de begår misstag. Om han begår sådana misstag här är det först och främst Libanons medborgare som kommer att få betala priset. Det vi gör i Gaza vet vi hur man gör i Beirut. *  ”*Våra piloter sitter i cockpit, nosarna på planen pekar norrut. Vi har tillräckligt för att göra allt vi behöver i söder, men flygvapnet är riktat norrut och dess makt är mycket stor. Vi använde inte ens tio procent av flygvapnets styrka i Gaza.” * (TELEGRAM)

Håller Europa på att vakna upp?
Andra natten av upplopp i Spanien mot vänsterregeringen och den okontrollerbara muslimska invandringen
(Telegram)

Israel: Ledare i Hamas elitkommando dödade

Hundratusentals människor väntas delta i pro-palestinsk marsch i London
OHLINS: Denna kris kan vara den KRISEN man väntat på marken är beredd för
profetiska händelser Politiskt – Religiöst – Ekonomiskt

Nyheter direkt från Jerusalem
OHLINS: Vi vill varmt rekommendera den här nyhetssändningen från Israel. Låt oss sprida sanningen!

ProfetiskaNyheter 10/11 23 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Tramsigt att allt är fobi hela tiden
Ta bara islamofobi. Det finns många som diskrimineras för sin muslimska tro, vilket är oacceptabelt. Men det finns också goda skäl att kunna granska och kritisera islam och muslimska sedvänjor utan att för den sakens skull bli klassad som islamofob. På precis samma sätt som andra religioner, dess utövare och dess praktiker behöver kunna kritiseras behöver islam kunna kritiseras. Hederskultur, fanatism och diskriminering av kvinnor måste kunna kritiseras. Och se bara på alla de islamister som på svenska gator och torg tackat Allah för terrordåden på oskyldiga israeler. Är det islamofobi att kritisera detta? Nej, rimlig kritik.
Denna användning av fobibegreppet är i sin grund djupt odemokratisk. Ett fritt samhälle behöver olika åsikter. Olika sätt att leva, tro och tänka. Men när hotet om fobistämpeln hänger över varje persons panna riskerar demokratins torg att tystna. (Steven Crosson)

Experter varnar för moderna bilar – risk för avlyssning
Moderna bilar kan nu samla in känsliga uppgifter genom sina kameror, mikrofoner och sensorer, varnar svenska experter. – Har man direkt känsliga uppgifter, saker som är hemliga, så kanske man inte ska prata om det i bilen. Många bilar har ju röstkommandon och i vissa fall så behandlas den här röstanalysen utanför bilen i tillverkarens datorsystem, säger Leif Nixon. Samtidigt manas försvaret och polisen att sluta använda sig av kinesiskt ägda Volvo.
…Det är kameror, det är mikrofoner som lyssnar på vad vi säger, det är sensorer som kollar hur mycket du väger.

Försoning och frälsning i Centralasien
Det har nu gått nästan tjugo år sedan han blev utkastad från familjen. Hamid har fått leda både sin yngre bror och mamma till tro. Men pappan har vägrat ha kontakt med honom…

För de första kristna var bön nyckeln till Guds skattkammare
Vi står i själva verket långt efter den första kristna församlingen i fråga om tro och hopp och segerkraft. Det skriver Lewi Pethrus i sin bok Segrande bön från 1929 ur vilken vi här publicerar ett längre utdrag.

Kristna slöt upp när rabbiner utlyste bön för krisläget
– Det här är inte någon vanlig militär krigföring, det är ett andligt krig, sade rabbinen Tuly Weisz.

Nödläge på Island – magmaström hotar kustort

USA:s militära samarbete med Indien förstärks

Profetisk uppdatering 9 nov 2023 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

800 jordbävningar – sedan midnatt. Aktiviteten vid världskända Blå lagunen på Island talar om att ett utbrott är nära. Samtidigt varnas för gasen från ett vulkanutbrott som började på fredagseftermiddagen.

Syriens president Bashar al-Assad anländer till den saudiska huvudstaden Riyadh för att delta i ett arabiskt krismöte, som kommer att hållas på lördag för att diskutera hur man ska stoppa kriget i Gaza och fördöma israelerna för att ha ”dödat palestinier”. Rolig fakta: Assad dödade 500 000 syriska civila. (TELEGRAM)

Till alla kristna som stöder Israel. Håll dig stark och stå på dig. Du befinner dig i ett mycket stort prov i tro och lära! Gud vakar för att se, vem som kommer att stå i gapet för Hans folk. Ni är kallade för en tid som denna! Du kommer att bli hatad, förlöjligad och kanske till och med attackerad! Det är värt det! Han som är i oss är STÖRRE än han som är i världen! (AMIR TSARFATI)

Strömmer öppen för höjt straff för hatbrott

Fritt ur hjärtat: Bristen på urskiljning idag 10/11-23

ProfetiskaNyheter 9/11 – 23 Kl 09:00

Hatbrotten mot judar i Sverige ökar kraftigt
Sedan Hamas terrorattack och Israels efterföljande motoffensiv har de antisemitiska hatbrotten ökat lavinartat på flera håll i Europa. I Sverige har anmälningarna ökat med nära 50 procent. – Det har gått från muntliga hot till mer handling, säger Per Engström vid polisen.

The ‘glorious martyrs of Palestine’ who kill babies and rape women celebrated on US city streets as America’s military slowly sliding into open war in the Middle East

Our Newest Gospel Tract ‘Love The Jewish People’ Is Perfect For ‘Such A Time As This’ To Tell God’s Chosen People About The Good News Of Messiah!

Så ska New Delhi bekämpa smogen – vill manipulera fram renande regn

SD: Den socialistiska drömmen om ett mångkulturellt samhälle har blivit en mardröm

Parousia Podden 9 Nov 2023

Profetiska Nyheter 8/11 – 23 Kl 19:00  (Video – Youtube – Svenska)

Israel visar bilder från attacken 7 oktober: ”Ofattbart våld”

Pope Francis Signs Official Vatican Document Affirming Transsexuals Can Be ‘Baptized In The Catholic Religion’ In Major Embrace Of LGBTQ+

Nya fynd efter utgrävning vid Ararat – styrker Noateori
Nya utgrävningar vid den plats där vissa forskare tror att Bibelns ark stannade indikerar att människor levde där för 5 000 år sedan. Det är den tid då syndafloden, enligt många bibelforskare, kan ha ägt rum. – Det intressanta är att det är i det här området som man bör leta efter arken, säger bibelöversättaren Jonas Bergsten till Världen idag.

First high court case Dr Campbell

Lättare att vara antisemit än att vara jude i Sverige
Den växande, öppna antisemitismen i Sverige är till stor del ett importerat problem med rötter i Mellanöstern. Trots att den offentliga debatten i decennier har präglats av slagord om antirasism, allas lika värde, att inte ställa grupp mot grupp, så har antisemitismen tillåtits att gro. Historiens dom faller hård över dem som enbart velat uppmärksamma den högerextrema antisemitismen – en realitet men som i storlek och inflytande är begränsad – och som valt att se mellan fingrarna på det växande hotet från antisemitismen från Mellanöstern.
(Stefan Gustavsson)

ProfetiskaNyheter 8/11 – 23 Kl 8:00 (Video – Youtube – Svenska)

Nästan varannan ung politiker utsatt för brott

Lade fram Israelvänlig motion i riksdagen – blev mordhotad
Tidigare i år blev riksdagsledamoten Dan Hovskär (KD) mordhotad av en mejlavsändare som visade sig vara en tonårig pojke. Motivet till dödshotet var att pojken förargats över att KD-ledamoten vill flytta Sveriges Israelambassad till Jerusalem. – Vi behöver bekämpa antisemitismen, säger Hovskär till Världen idag.

Kraftigt jordskalv i Norge kändes av i länet – Tony i Mosekälla: ”Trodde det var en helikopter”
Natten till onsdagen inträffade en jordbävning i norra Norge med magnituden 4 på richterskalan. Det är ovanligt kraftigt för Norge och det märktes också av i Mosekälla utanför Tärnaby. – Det bullrade rejält, säger Tony Olofsson.

Här spränger Israel Hamas tunnlar
Enligt IDF har man funnit tecken på att Hamas förberett sig för att vistas i tunnlarna en längre tid. Bland annat så har kopplingar till rinnande vatten och syretillförsel hittats i underjordiska bunkrar, enligt IDF. Hagari säger senare under onsdagen att Hamas nu tappat kontrollen i norra Gaza och att många palestinier lämnat området för att ta sig till södra Gaza eftersom ”de förstår att Hamas tappat kontrollen i norr och det är mer säkert i söder”. Tunnelnätverket i Gaza omfattar flera hundra kilometer och används av terrororganisationen Hamas. Att förstöra tunnlarna skulle kunna minska Hamas möjlighet att genomföra attacker menar IDF.
OHLINS: Det handlar om Israels överlevnad. Vi önskar IDF all framgång i förstörelsen av mördarnas planer och vapenförråd och att eliminera Hamas.

Bartendern överlevde Hamas attack mot festivalen – återbesöker platsen
– Vid den tidpunkten talade jag helt enkelt till gud och sa – det finns inget mer jag kan göra, det är i dina händer nu. Hon tillfångatogs först, men lyckades senare fly. Då gömde hon sig bland döda människor.
OHLINS: Förutom den unga judinnans berättelse, lägg märke till att journalister ofta skriver Gud med litet g (gud), när det är kristna och judar men stort G när det gäller muslimer. Är det av feghet, tro? Bibelns GUD är densamme oavsett men det är oproffsig journalistik.

Profetisk uppdatering 7 nov 2023 kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

VIDEO Parousia Mission Livsberättelser: Lennart Janson berättar om sin väg till Jesus och livet med honom.

Här är männen som styr Hamas

Lighthouse Trail News 8/11-23

1 Tim 2:12 – Jag tillåter inte att en kvinna undervisar
Om man läser Paulus ytligt tror jag det är lätt hänt att man får för sig att den andliga sanning som Paulus vill förmedla är att kvinnor aldrig under några omständigheter får undervisa, men med hjälp av den här ”fem-stegs-raketen” landar vi i en annan djupare biblisk sanning som kan tala in i vår tid idag. (Christian Mölk)
OHLINS: Detta är en klassisk och bibelförankrad kunskap som behöver aktualiseras gång på gång. (5-stegs-modellen är säkerligen personlig men denna djupa och sunda förståelsen av bibelordet är inte ny).

Emmanuel Macron förbereder sig för att leda Paris Peace Forum 2023 där alla ögon kommer att riktas mot vad man ska göra med Israel och palestinierna när kriget i Gaza rasar vidare

Putin hyllar stärkta band med Kina

ProfetiskaNyheterna 7/11 23 Kl 08:30 (Video – Youtube – Svenska)

Svenska Margaretha bor vid gränsen mot Libanon

Experterna: Så ser hedersförtryck mot pojkar ut

Jordbävning utanför Indonesien 7,0

EU-länderna ska övertalas släppa in Ukraina

Profetisk uppdatering 6 nov 2023 KL 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

”Djävulskomet” siktad i rymden

Panik efter tung smäll för Biden: ”Partiet darrar”

Tvåstatslösning död? Netanyahu tillkännager att Israel nu kommer att ”kontrollera Gaza på obestämd tid” för att förhindra framtida terrorattacker från Hamas

ProfetiskaNyheter 6/11 Kl: 9 00 (Video – Youtube – Svenska)

”Varningarna om 30-talet var inte av omsorg om oss judar”
Alla varningar för 30-talet var bara tomma ord. Det menar de judiska profilerna Hanna Nir och Petra Kahn Nord. ”Det tycks nu som att det inte var av omsorg om oss judar som dessa argument fördes fram”, skriver de i en debattartikel i Expressen.

Stora hakkors i trapphus – misstänkt hets mot folkgrupp

Det amerikanska hangarfartyget Dwight D. Eisenhower och dess anfallsgrupp, samt en ubåt av Ohio-klass med kärnvapenkapacitet anländer till Mellanöstern när kriget rasar

Möt de 3 Hamas-terroristmiljardärerna som lever i total lyx medan de styr över det palestinska folket i Gaza som mestadels lever i extrem fattigdom

En betydande militär upptrappning äger rum i Mellanöstern när USA sätter in en imponerande uppsättning strategiska tillgångar, inklusive B1-B Lancer-bombplan. Ett av dessa bombplan, som nyligen sågs flyga över Saudiarabien, var utrustat med ett prickskyttesystem – ett avancerat målsystem som möjliggör exakta attacker från långa avstånd. Denna utveckling innebär förberedelser för eventuella konflikter, där Iran verkar stå i fokus för intresset.

Norrsken i Italiens himmel: från Alperna till Emilia-Romagna, ett spektakel utan motstycke

Inflationen åt fel håll – risk för högre ränta

Benjamin Netanyahu avslöjar sin plan för Gaza: Israel tar säkerhetsansvaret

Stor ökning av antisemitiska hatbrott i Europa

Så kan AI-bilder påverka kriget mellan Israel och Hamas

Israelerna är förvånade över storleken på de pro-Hamas-demonstrationer som organiseras av högljudda minoriteter i Amerika och avsaknaden av en stor pro-israelisk demonstration som definitivt kommer att representera majoriteten.  Kan jag föreslå att någon ska organisera det? OHLINS: Samma som organiserade allt annat helt i globalisternas färdriktning kaos med en lösning = Kontroll! (Telegram)

Profetisk uppdatering 5 nov 2023 Kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

Wall Street Journal: Biden-administrationen har informerat kongressen om sin avsikt att förse Israel med avancerade precisionsbomber i en affär värd 320 miljoner dollar. (Telegram)

Demonstranter brände på lördagen Israels flagga utanför synagogan i Malmö. ”Ett allvarligt trendbrott”, enligt Judiska centralrådet. Nu visar det sig dessutom sig att kyrkans privata mark användes för eldandet. – Jag känner mig upprörd. Vi tar helt och hållet avstånd från detta, säger Jonas Nordén, präst och föreståndare i församlingen.

Crackmissbruket växer: ”Sverige förskonas inte”

En israelisk soldat som kom ut från Gaza efter en vecka där säger på hebreiska till det israeliska folket: ”Fortsätt att be för oss. Vi ser mirakel där. Dina böner fungerar!” (Telegram)

Gatuevangelisation i Israel kan ske med fel hjärta och motiv!
På senare tid har jag fått frågan om videor som cirkulerar på internet där en amerikansk gatuevangelist inte välkomnas med blida ögon av israelerna efter traumat.
Låt mig vara mycket tydlig – själva handlingen att ladda upp den här videon avslöjar det verkliga hjärtat och motiven hos dessa ”evangelister” – för att få likes, följare och stöd.
Aposteln Paulus kastades ut från alla synagogor runt om i världen, utom kanske från Berea, i Apostlagärningarna 17:11. Inte vid något tillfälle bestämde Paulus att man skulle gå till angrepp mot och klaga över judarnas blindhet. Sanningen är den motsatta. I Apostlagärningarna 28:17-20 sade han till ledaren för judarna i Rom att även om det religiösa ledarskapet i Jerusalem ville att han skulle dö, tillade han: ”Inte för att jag hade något att anklaga mitt folk för.”  Den judiske aposteln Paulus förstod blindheten i en del av Israel och skrev till Romarbrevet, kapitel 11:
”När det gäller evangeliet är de fiender för er skull, men när det gäller utkorelsen är de älskade för fädernas skull. Ty Guds gåvor och kallelse är oåterkalleliga. Ty liksom ni förut var olydiga mot Gud, men nu hava fått barmhärtighet genom deras olydnad, så hava ock nu ock dessa varit olydiga, för att de genom den barmhärtighet som visats eder också skola få barmhärtighet. Ty Gud har överlämnat dem alla till olydnad, för att han skall förbarma sig över alla.” Om du har ett hjärta för att dela evangeliet med Israel, särskilt efter det mest traumatiska som den här nationen gick igenom i dagens Israel, var snäll och rannsaka ditt hjärta och fråga dig själv – är jag kallad att dela med mig för sociala mediers skull eller ser jag verkligen igenom deras smärta och blindhet och utövar kärlek och förlåtelse.
Israel behöver Messias, men att klaga över att de förkastar evangeliet för hela världen stärker bara antisemiterna runt omkring oss.  Använd urskillning, vishet och mycket kärlek när du närmar dig den här nationen! Alltför många ”kristna” massakrerade dem i Kristi och kristendomens namn. Bland dem korsfararna och Hitler. (Amir TTelegram)

Larmet från Island: Vulkanutbrott kan ske när som helst
900 jordskalv registrerades på Island på tolv timmar under början av helgen, enligt landets meteoroligiska institut. Det tyder på att ett vulkanutbrott kan ske inom en snar framtid. – Det kan handla om timmar, det kan handla om dagar, säger Porvaldur Pórdarson, isländsk professor i vulkanologi till Icelandic Monitor.

ProfetiskaNyheterna 5/11- 23 – KL 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

SVT:s reporter: Därför är Turkiet favoritdestination för kriminella

Flera svenskar med koppling till gängkriminalitet gripna i utlandet

ProfetiskaNyheter 4 11 23 Kl 17:00 (Video – Youtube – Svenska)

Fritt ur hjärtat: Massmanipulation och Kontroll 5/11-23

Onkolog: Jag har aldrig sett cancer bete sig så här. Unga människor, i 20-, 30- och 40-årsåldern, utvecklar aggressiva och snabbt växande ”turbocancerformer”. Dr William Makis, som har diagnostiserat 20 000 cancerpatienter under sin karriär, säger: ”Jag har aldrig sett något liknande.” ”Jag har aldrig sett bröstcancer i fjärde stadiet hos kvinnor i 20-årsåldern. Jag har aldrig sett tjocktarmscancer i fjärde stadiet uppträda hos män och kvinnor i 20- och 30-årsåldern. Leukemier som kommer att döda dig inom några dagar eller till och med timmar efter diagnosen.” Fler insikter från dr Makis: ”Turbocancer” decimerar unga läkare. Fitnessentusiaster, inte bara idrottare, dör plötsligt. (TELEGRAM)

Reuters om mötet mellan Mahmoud Abbas och USA:s utrikesminister Blinken i Ramallah:
Blinken informerade Abbas om att den palestinska myndigheten bör spela en central roll i Gazaremsans framtid.
Den palestinska myndigheten uttryckte beredvillighet.
Blinken tackade Abu Mazen för hans insatser för att upprätthålla lugnet på Västbanken.
Bara så du vet:
ABBA är en förintelseförnekare
ABBA betalar pengar till familjer till terrorister som sitter i israeliska fängelser
Abbas fördömde aldrig massakern den 7 oktober.

Uppmaningen i Gaza: Fyra timmar att evakuera

Kärnvapentestets överlevare: Regeringen visste

Elon Musk lanserar AI-utmanare till Chat GPT

ProfetiskaNyheter 4/11 23 kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

ProfetiskaNyheter 3/11 – 23 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

Nu kliver både fredsvänner och ultraortodoxa judar, som är undantagna militärtjänst, fram och anmäler sig till Israels armé. Kan ett splittrat israeliskt samhälle enas efter Hamas terrorattack?

Av Sebastian Vivar Rodriguez – spansk författare, 21 november 2004.
Jag gick på gatan i Barcelona och upptäckte plötsligt en fruktansvärd sanning – Europa dog i Auschwitz.
Vi dödade sex miljoner judar och ersatte dem med 20 miljoner muslimer.
I Auschwitz brände vi en kultur, tanke, kreativitet, talang. Vi förstörde det utvalda folket, verkligen utvalt, eftersom de producerade stora och underbara människor som förändrade världen.
Detta folks bidrag märks på alla områden i livet: vetenskap, konst, internationell handel och framför allt som världens samvete. Det är dessa människor vi brände. Och under förevändning av tolerans, och för att vi ville bevisa för oss själva att vi var botade från rasismens sjukdom, öppnade vi våra portar för 20 miljoner muslimer, som gav oss dumhet och okunnighet, religiös extremism och brist på tolerans, brottslighet och fattigdom på grund av en ovilja att arbeta och försörja sina familjer med stolthet. De har förvandlat våra vackra spanska städer till tredje världen, drunknande i smuts och kriminalitet. Instängda i de lägenheter de får gratis från regeringen planerar de att mörda och förgöra sina naiva värdar.

Och på så sätt har vi i vårt elände bytt ut kultur mot fanatiskt hat, skapande skicklighet mot destruktiv skicklighet, intelligens mot efterblivenhet och vidskepelse.Vi har bytt ut de europeiska judarnas strävan efter fred och deras talang mot att hoppas på en bättre framtid för sina barn, deras beslutsamma fastklamrande vid livet eftersom livet är heligt, för dem som strävar efter döden, för människor som förtärs av längtan efter döden för sig själva och andra, för våra barn och deras. Vilket fruktansvärt misstag det eländiga Europa begick. * Detta är en fri översättning av en artikel som enligt uppgift först publicerades i en spansk tidning. Författarens namn verkar vara en pseudonym, uppenbarligen för att undvika angrepp från antisemiter. (TELEGRAM)

Studien skulle utreda hur pandemin påverkat personer över 50 år i Storbritannien. Den visade att deras hjärnhälsa försämrades överraskande snabbt under 2020. Men orsaken uppges inte vara viruset. (Nej men Vaccinet)

Israel: ”Eliminerat” terrorister

Erdogan klipper banden med Netanyahu

Erdogan: Sverige har inte gjort tillräckligt

Ledare: Nu skrivs ”Döda judar” på svenska väggar

Flera pojkar som är placerade i sluten ungdomsvård för att ha genomfört eller planerat dödliga skolattacker har fått fri tillgång till internet. Bland dem finns pojkarna som utfört attacker i Eslöv och Kristianstad. Därmed kan de fortsatt vara aktiva på forum som glorifierar vapen och våldsdåd, visar en granskning av Expo.

Fullt kaos utbröt i det albanska parlamentet under torsdagen. Genom att stapla stolar i salen, bränna av blåa rökpjäser och skapa allmänt kaos försökte man avbryta samlingen.

Priset på kokainpasta i Colombia har sjunkit med 75 procent. Det kan ge billigare bränsle till gängkrigen i nya smugglings­navet Sverige. Högst pris betalar lokalbefolkningen längs med ”kokainets motorväg”.

Brännandet av franska flaggor under en pro-palestinsk demonstration i Paris: det är inte bara ett krig mot Israel. Detta är ett krig mot hela västvärlden, demokratiska värden och mänskliga värden som vi känner dem. Amir)

Israel tar på sig ambulansattack – ”Hamastaxi”

Experter: Mänskliga sköldar del av propagandan

ProfetiskaNyheter 3/11 – 23 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Den masspsykos vi ser runt om i världen med så mycket hat mot judar är demonisk till sin natur och sker med människor som har varit engagerade i demonisk aktivitet och demonläror till att börja med. De är det lättaste bytet!
(Amir Tsarfati)

Frankrike, vind 200 km/h. Stormen Ciaran blåser bort tak och rycker upp träd

Minst 22 döda efter jordskalv i Nepal

Krismöten inför ovädret – högsta varningen utfärdad

Protester för Palestina – i Storbritannien pressas Labourledaren Keir Starmer för sitt stöd till Israel

Profetisk Uppdatering 1/11  2023 Kl 22:00 (Video – Youtube – Svenska)

I början av sitt tal fokuserar Nasrallah på ord som hyllar de martyrer som dödades på alla arenor som en del av kriget. Nasrallah redogör för det religiösa och humanitära berättigandet för att delta i detta fälttåg, vilket enligt honom är det bästa uttrycket för att kämpa på Guds väg/för Hans skull.
Hassan Nasrallah: ”Det finns ingen mer legitim och rättfärdig kamp ur humanitär, moralisk och religiös synvinkel som en kamp mot sionisterna.” Nasrallah gratulerar Jemen och Irak för att ha gått med i kampanjen
Nasrallah: Operation ”Al-Aqsa-översvämningen” beslutades till 100 procent av palestinierna, avrättningen var 100 procent palestinsk, och palestinierna dolde den för alla. Netanyahu: Till Nasrallah: Var försiktig, ett misstag kommer att kosta dig ett pris du inte ens kan föreställa dig. Var uppmärksam på Nasrallahs ord: ”Hizbollah har gått med i kampanjen sedan den 8 oktober och vi bör inte tillfrågas när vi kommer att gå in.
Nasrallah väntar på det första steget med att förstöra observationsposterna vid gränsen och sedan förmodligen ”överraska” när vi är ”blinda(TELEGRAM)

Care home deaths Dr Campbell

Israels stabschef Herzi Halevi: ”Om Hizbollah drar in oss i strid kommer IDF att utdela en brandbomb som aldrig tidigare skådats i världen.” (Telegram)

För ett par veckor sedan gick SD-ledaren Jimmie Åkesson ut med ett tal till nationen, som har fått över en halv miljon visningar på Youtube. Nu har Sverigedemokraterna översatt talet till arabiska med hjälp av AI. Klippet publicerades på torsdagen och greppet har väckt stor uppmärksamhet. Joakim Wallerstein, SD:s kommunikationschef, berättade om satsningen på Youtubekanalen Riks tidigare i veckan – Vi har stora invandrargrupper i dag som är primärt arabisktalande, där flertalet inte tar till sig av våra budskap eller svensk medias budskap om man inte får det översatt till sitt hemspråk. Det här är ett sätt för oss att se till att de faktiskt tar del av vad vi har att säga. Det viktigaste med all politisk kommunikation är att väljarna vet vad man får om man röstar på ett parti, säger han.

Sverigedemokraterna har tidigare kritiserat andra partier för att publicera politiska kampanjer på andra språk, vilket Wallerstein också bemöter i intervjun med Riks:

– Ja, vi är emot att man i Sverige inte kan publicera ett budskap på svenska och sedan kan alla i vårt land ta till sig av det. Det vore det bästa så klart. Men nu har andra partier sett till att vi hamnat i en situation där stora delar av samhället varken kan läsa eller skriva svenska. Och det är en del budskap i den här filmen som vi vill att personer som kanske inte är svenskspråkiga också tar till sig.

I talet till nationen uppmanar Jimmie Åkesson bland annat de invandrare som ”vägrar anpassa sig till svenska samhället” att åka hem till sina hemländer.

Anders Sannerstedt, statsvetare vid Lunds universitet som forskat om SD, är inte förvånad över tilltaget.

– Sverigedemokraterna är mer än andra partier stora på nätet och ligger lite i framkant där. Därför är det inte jätteöverraskande, säger Sannerstedt till Sveriges Radio.

Experterna om risken för incidenter över Östersjön

Fritt ur hjärtat: Karismatiker avslöjas >> Don Pirozok

USA:s nyvalde talman: Bibeln är min världsbild

Kristna, gör inga misstag. Nu är det dags att stå upp
Luke Hilton: Det är som om media uppriktigt tror att de med två ögon och öron inte kan se genom fasaden. För dem som kanske har blivit överväldigade av den stora mängden och komplexiteten i nyhetsbevakningen, men här är några fakta för dig:

  • Inga oskyldiga judar skulle vara döda just nu om det inte vore för Hamas attack den 7 oktober 2023.
  • Inga oskyldiga palestinska araber i Gaza skulle vara döda just nu om det inte vore för Hamas attack den 7 oktober 2023
  • Sjukhus i Gaza skulle inte vara i fara just nu om det inte vore för att Hamas högkvarter ligger inne i sjukhuskomplexet.
  • Sjukhus, humanitära grupper och Gazas ekonomi i allmänhet skulle inte lida just nu om det inte vore för det faktum att Hamas stjäl elektricitet, vatten, förnödenheter och bränsle från folket i Gaza.
  • Mindre palestinsk-araber skulle vara döda just nu om inte Hamas hade stoppat sitt eget folk från att fly när Israel varnade dem för det. Istället greps de när de sköt sitt eget folk på gatorna, blockerade deras flykt och beordrade dem tillbaka in i sina hem så att de kunde tjäna som mänskliga sköldar.
  • Gaza kunde och skulle ha varit en blomstrande region, om det inte vore för det faktum att Hamas högsta ledare pungat in miljarder dollar för sig själva, som idag bor i Qatar för att vara säkra från Israels säkerhetsorgan.
  • Israel skulle inte vara i ett krig för sin överlevnad just nu om det inte vore för det faktum att miljontals palestinska-araber, och deras anhängare över hela världen, inte upprepade gånger skulle ha uppmanat till folkmord mot det judiska folket.

Från floden till havet är ingen trevlig, pro-palestinsk sång. Det är inte en slogan för palestiniernas frihet. Istället är det en uppmaning till att utrota det judiska folket från deras gamla hemland, från Jordanfloden, till Medelhavet, inklusive allt och alla däremellan. (slut citat)

Den här helgen kommer att avgöra om vi är på väg in i ett världskrig eller inte. Beslutet fattas i Teheran. Talet hålls i Beirut. Svaret kommer att avgöras i Tel Aviv!  Det israeliska flygvapnet är redo. Bomber laddas och missiler monteras. ALLA våra F-16, F-15 och F-35 är tankade och alla piloter är i sina baser! (Telegram)

Statsepidemiologen: ”Antalet smittade fortsätter öka”

Toppmötet om AI – det här kom man fram till

ProfetiskaNyheter 1/11 – 23 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Efter kriget: Antisemitismen exploderar i Europa
Synagogor attackeras, Davidsstjärnor klottras på väggar och judar drabbas av hot och våld. På flera håll i Europa har antalet antisemitiska hatbrott ökat lavinartat sedan kriget mellan Israel och Hamas bröt ut. – Antisemitismen i våra länder suger näring ur den här konflikten, säger religionsforskaren Svante Lundgren.
OHLINS: Barcelonaavtalet 2015 bäddade för detta

Slutet för Greta Thunbergs rörelse?

Oron: Hamas 2.0 kan hota Europa
OHLINS: Eliten pumpar ju in pengar för att organisera upplopp och kaos
så ”Mannen” kan träda fram snart

Davidsstjärnor på Parisfasader: ”Avskyvärt”

Israels försvarsmakt uppger att man har dödat Hamas-toppen Muhammad A’sar.
Uttalandet kommer dagen efter det att man hävdade att Ibrahim Biari, en annan Hamas-topp, dödats i en israelisk flygräd.

Europa rustar för ovädret Ciarán

Försvarsavtal mellan USA och Sverige i hamn

Vulkanutbrott på Kamtjatka – spydde aska över en mil
Eurasiens största aktiva vulkan har fått ett utbrott. Det handlar om vulkanen Klusjevskaja Sopka på Kamtjatka-halvön i östra Ryssland. I flera dagar har vulkanen spytt ut aska och på onsdagen nådde askmolnet 14 kilometer över havet. Utbrottet kan därför utgöra en risk för flygtrafiken, enligt experter. Den ryska statliga nyhetsbyrån Tass rapporterat att förskolor i två samhällen på Kamtjatka hålls stängda på grund av nedfallande aska.

Israeliskt utkast: Fördriv alla till Egypten

Påven till klimatmötet

Profetisk Uppdatering 31 okt 2023 (Video – Youtube – Svenska)

Väskor förbjuds på alla större evenemang

L-politiker: Det är Hamas som ockuperar Gazaremsan
När Aron Emilsson efter debatten får en fråga om vad han anser om proportionaliteten i Israels anfall så svarar han att det ”är viktigt att stå upp för Israels rätt att försvara sin existens” som demokratisk stat. – Det är en konflikt där en part bär skulden och det är Hamas som terrororganisation. Skulle man lägga ner vapnen så skulle Hamas terrorister välla in och vi skulle kanske inte se ett Israel med en judisk befolkning längre.

44 polisanmälningar om hatbrott mot judar sedan Hamas attack

Fritt ur hjärtat 1/11-23- Amir Tsarfati – Händelser och Judarna

Profetiska Nyheterna 31/10 – 23 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Rysk-judiske ledaren: Första pogromen mot judar i moderna Ryssland

Kinesiska Huawei lanserar ny telefon – beskrivs som enormt steg för tillverkningen av chip
I och med den snabba utvecklingen av avancerade chip väcks en diskussion i USA gällande nationell säkerhet. – Man är rädd att kinesisk militär ska få tillgång till tekniken och kunna utveckla användningen av AI inom militären, säger Fouad Youcefi.

Parousiamission Göteborg Sverige, [2023-11-01 07:24] Jemen befinner sig mitt i en humanitär kris och en stor del av befolkningen hotas av hunger. I stället för att lösa denna kris har Jemen just förklarat krig mot Israel och skjuter raketer mot Israel. Återigen – allt är andligt! Demonisk! (Telegram)

Parousiamission Göteborg Sverige, [2023-11-01 07:25] 🇮🇱✊
IDF:s talesman: IDF:s markaktivitet på Gazaremsan fortsätter; Sedan striderna började har IDF attackerat mer än 11 000 mål för terroristorganisationerna

IDF:s kombinerade styrkor attackerade många terroristmål över hela Gazaremsan under natten, inklusive operativa högkvarter och grupper av Hamas-terrorister.

Under striderna igår identifierade IDF-krigare många terrorister från terroristorganisationen Hamas som barrikaderade sig i ett flervåningshus i Jabaliya-regionen i norra Gazaremsan. Byggnaden ligger nära en skola, en vårdcentral och myndighetskontor. Jaktplanen ledde flygvapnet som attackerade terroristerna.

Dessutom identifierade IDF-styrkor ett fordon med pansarvärnsmissiler när det körde mot styrkorna som opererade på Gazaremsan. Därefter dirigerade markstyrkorna ett flygplan som sköt mot fordonet. En träff har upptäckts.

Lies and secrets Dr J Campbell

Ryssar som opponerar sig mot kriget är nationens fiender och borde avrättas, sa nyligen den ryske Duma-ledamoten Andrej Gurulev. – Det visar hur djupt vissa i Ryssland har sjunkit, säger tidigare utrikesministern Carl Bildt.

Kritik mot polisens bensinuppmaning: ”Blivit lite löjligt”