Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN
Parousia Mission/GöteborgSöndag 23/1-2022 Kl 14:00 i Wartagården
Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Janne: Guds hemlighet (Mp3) Text 28/11-2021
Elvor: Staden med murar och portar/Guds löften (Mp3) Text 28/11-2021

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

________________________

Vi önskar alla en Fridfull helg och ett Gott Nytt År!
/Elvor & Janne

2022 – ett år att stå upp för friheten
Detta frimodiga initiativ påminde om en historisk sanning: De flesta regimer vill ogärna stöta sig med alltför starkt motstånd. En kristen kyrka har sin naturliga roll som profetisk motröst varhelst en stat reser sig mot centrala bibliska värderingar. Erfarenheten i vaccinpassfrågan påminner om att ett välgrundat, frimodigt motstånd faktiskt gör skillnad. Ett annat välkommet exempel var uppföljningen av kyrkomötets hårt kritiserade beslut att peka ut den demokratiska staten Israel som apartheidstat. (Per Ewert)

Succé för israeliska hantverkslådor till utlandet
Utöver att hjälpa hantverkarna har tjänsten också ett andra huvudsyfte, nämligen att levandegöra Bibelns berättelser. Varje lådas hantverksprodukter kommer från ett särskilt område i Israel, och åtföljs av foton, berättelser, en beskrivning av områdets historia och hänvisningar till relaterade bibelställen.

Nya Texaslagen räddar hundra foster om dagen
2021 blev ett ”rekordår” för abortbegränsningar i USA, med sammanlagt över hundra lagstadgade begränsningar fördelade på ett tjugotal delstater. Medan aborträttsförespråkare förfasar sig, gläds livsrättsförespråkare över de tusentals liv som uppskattas ha räddats bara i Texas.

Dödstalet på Filippinerna fortsätter stiga

Antalet dödsskjutningar kvar på rekordnivå

Snökaos i USA: 180 centimeter – på bara två dygn

USA: Bränder når städer i Colorado

SEAL 3 – The RIDER on the BLACK HORSE!!! (James Kaddis)

JFK to 9/11: Everything is a Rich Man’s Trick (Video)
OHLINS: Innehåller många fakta.

Elon Musk Says Neuralink Will Chip People As Early As 2022, The Singularity Of Transhumanism Is He..

Emergency! Watch General Flynn Predict Omicron Variant, New Lockdowns, And Controlled Economic Depre

Dr. Sherri Tenpenny Explains How Depopulation Through COVID Vaccines Works [mirrored]

Dr Shankara Chetty: Covidagendan handlar sannolikt om att kontrollera världspopulationen
WOW Läs det här! (Samma som videon tidigare men här i text)

SEAL 1 – The RIDER on the WHITE HORSE!!! (James Kaddis)

Prophecy Update Top News Headlines – 12/29/21

Mänskligheten som offer “räddas” av teknologin i den nya totalitära Staten
Vårt världssamhälle förvandlas nu snabbt till en form av global diktatur genom stegvisa maktövertaganden med hjälp av covidrepression och övervakningsteknologi. Det varnar professor dr Brad Evans som nyligen intervjuades av samhällsdebattören Brand Russel. NewsVoice kommenterar. Dr Brad Evans förklarar historiskt hur diktaturer och totalitära regeringar tidigare använt sig av taktiken offer-räddare för att införa total kontroll över folk. Lite mer detaljerat kan man säga kombinationen: hot – offer – räddare. I dagens totalitära utveckling utgörs hotet av “hypade” virusscenarier som ska sätta skräck i hela populationer. Offret för dessa “pandemier” är mänskligheten och räddaren i nöden är Staten med den statskontrollerade övervakningsteknologin i sin hand.
OHLINS: NewsVoice ser det vi ser i utvecklingen och det som alla kristna borde se. Sajten kan vi inte rekommendera som helhet, men nyheterna är ofta bra.
10 länder simulerade cyberattack mot det globala finanssystemet – “Collective Strength”
Aktion: Nej till vaccinpass (gäller en olaglig kartläggning av ovaccinerade och emot vaccinpass)

OHLINS: Vi vill än en gång varna för The Message, som är en dålig bibelparafras med new age-termer.
“Bible” removes salvation from Romans 10:13
NEW BOOKLET: Eugene Peterson’s Mixed Message: A Subversive Bible for a New Age
The Message – en granskning
Om trenden att utgå från The Message snarare än den vanliga Bibeln består, utgör detta en betydande risk. Det kan innebära ett övergivande av Guds ord till förmån för en dålig kopia.

Dr. Shankara Chetty is a Medical doctor with a natural science background in genetics, advanced biology, microbiology and biochemistry. He live and works in South Africa, where he also treated over 8000 patients from C 19 without the need of hospitalisation or death for the patients. (Svensk text)
Citat av Dr Shankara Chetty: ”Ingen hade behövt dö…jag önskar att patienterna skulle förstå, läkare skulle följa men jag tror resan som jag tagit under de senaste två åren har lett till att jag insåg, att det finns en större agenda för detta. En mer ondskefull agenda pågår. Trots allt hittade jag ett sätt att lösa pandemin men ingen vill lyssna…”
OHLINS:
Vi råder alla att se hela videon för att förstå det som händer. När ni kommer till ca 1 timme och 20 minuter lyssna noga. Denne läkare har en slags gudstro men oklart om han är kristen. Jämför det han säger med Syn nr 3 och tilltalet. Nu ”ropar stenarna” högst (i så fall), för att citera Jesu ord. Allt detta skrev Rosa Koire en bok om redan år 2011 (det finns föredrag av henne på YouTube).

Let’s TALK about the first 4 SEALS in REVELATION 6!!! (James Kaddis)

POLICE ARREST 5 PEOPLE IN DOWNTOWN NEW YORK CITY FOR ATTEMPTING TO ORDER LUNCH AT BURGER KING WITHOUT BEING VACCINATED OR WEARING A MASK

Prophecy Update: Just Around the Corner 
OHLINS: Total kontroll på väg. Lyssna, det skall från mobilen in i dig.
Han tar upp 11 projekt de håller på med just nu. Man tror knappt det är sant vilken ondska.
Han beskriver en tidslinje som de själva säger ska starta 2022 och införas helt till Sept 2022. En märkning av dig kopplat till en datavärld och det övernaturliga. Ondskan blir som vid Noas dagar innan floden.
Matt 24:37 Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst.
Om vi sett motstånd nu i nationerna mot vaccinpass, vilket är bra, är det ingent mot vad som kommer när detta införs. Klaus Schwab talar om att människor skall bli argare när de ser planen. Ps 2:1 Varför rasar hednafolken, varför tänker folken fåfängliga tankar? (Upproret är egentligen riktat mot Gud och hans folk)

Detta departement som tydligen skall delta och införa Satans plan på jorden.
OHLINS: Lyssna på denna video, så förstår ni vilka som kommer kallas ”hot och extremister”. Det är de som ser igenom deras lögner och varnar för dem. Kan ni gissa när det startade? Det startade vid 9/11 som många redan då. Nu vid Pandemin får de precis den kris de behöver igen, för att upprätta den världsordning de så länge planerat. Allt faller på plats för märket kommer genom en ekonomisk krasch av valutasystemet. En ekonomisk kris är vad de 10 länderna nyss övade i Jerusalem.

Ex Pfizer Chief Scientist Dr. Michael Yeadon: Mass Murder With Vaccine Passports/ Top Up Vaccines?!

Elavbrott: Dark Winter  
OHLINS: Intressant video. Är vi utsatta för manipulation? Tänk då efter när ni sett denna video och ställ frågan: Varför övade 10 länder i Jerusalem nyss om en global kris i det ekonomiska systemet? Man sa att det kommer nedstängning ca 1 1/2 vecka.  Hur är det möjligt att denna artikel kan komma utan att beskriva varifrån man tänker hämta elen?

Jesus är Herre! Åtminstone borde det vara så!

Rumble — Prophecy Update: What’s Their Next Move? Pastor Tom Hughes

Ytterligare sju personer döms efter BLM-demonstration

Jag skäms över hyckleriet i mitt fosterland
Jag är kritisk till den migrationspolitik som fördes i mitten av 2010-talet, men de som förde den har ett ansvar för dess följder, skriver Peter Luthersson.

Annika Borg är inte ensam om att bli utmobbad för sina åsikter
För att få positioner och utnämningar inom Svenska kyrkan i dag känns det som om det krävs att man har passande åsikter med de arbetande i Kyrkans hus i Uppsala. Det skriver debattören och före detta kyrkopolitikern Bengt Olof Dike.

Svenskt företag lanserar covidpass som mikrochip
OHLINS: De förnekar s k ”konspirationsteorier” (dvs. allt som inte är enligt den numera enda tillåtna åsikten). Vad kommer sen? Ett märke för att få gå ut, för att köpa och sälja??
Chippning av svenskarna – en komplettering till vaccinpassen?

2021 12 26 John Haller’s Prophecy Update “Will 2022 Be 2020, Too?”
OHLINS: Haller är Advokat och har en väldigt balanserad information på det som sker.

Staden New York kräver att nästan alla privata företag förbjuder ovaccinerade att besöka arbetsplatsen.

KULTUR. Vi kan förvänta oss ett turbulent Sverige om regeringen beslutar sig för att införa obligatoriska vaccinpass när etniska svenskar och nysvenskar går samman för ett gemensamt motstånd mot coronarepressionen. Det varnar Petrit Latifi vars familj kommer från Kosovo.

Ex-West Ham and Manchester City player Sinclair – who became a TV pundit after his retirement – posted a controversial tweet in November in which he pondered: “Everyone I speak to about these heart problems suffered by footballers (which worryingly seem to be happening more regularly) are they linked to covid vaccines or not??” Elsewhere, Southampton legend Le Tissier – known as one of the most skillful stars of his generation – has been a vocal critic of vaccine mandates. Appearing on GB News earlier this month, he demanded an inquiry into the series of players who have suffered heart scares, which was added to by Manchester United’s Victor Lindelof in his team’s most recent match against Norwich City.

Regeringen föreslår att utvidga tillträdesförbudet till simhallar och bibliotek, utöver rådande möjlighet till förbud på butiker.

United Nations Again Finds Israel the Worst Country in the World

Snökaos i Japan

Elvor Ohlin: En god hustru (Bibelstudie om Ords 31)

Omikronsmittad turist jagades i hela Thailand
OHLINS: Hela artikeln är enbart för prenumeranter men vi kan läsa oss till att en israelisk turist jagades av polis när ett omikrontest visade positivt. Omikron beskrivs som en vanlig förkylning men överdrivs till att vara ett ”dödshot”. Sedan när, blev en förkylning ett dödshot?! Mannen som jagades gick självmant till polisen – nu visade testet negativt. Hanteringen av turisten kan inte ses som annat än väldigt sjukt och obehagligt.

Norge stärker försvaret mot Ryssland

Event 201 was not only financed by the Bill & Melinda Gates Foundation, but also by far left political agenda groups like Open Philanthropy Action Fund, the Johns Hopkins Center for Health Security, and the World Economic Forum. The same people who created the Great Reset and the Fourth Industrial Revolution (4IR). Waking up, yet?
(Texten översatt) Event 201 finansierades inte bara av Bill & Melinda Gates Foundation, utan också av extrema vänsterpolitiska agendagrupper som Open Philanthropy Action Fund, Johns Hopkins Center for Health Security och World Economic Forum. Samma människor som skapade den stora återställningen och den fjärde industriella revolutionen (4IR). Har du vaknat ännu?
En av Bill & Melinda Gates Foundations många investeringar, förutom vacciner och utöver finansiering av nyhetskanaler, var skapandet av något som kallas ”Event 201 – A Global Pandemic Exercise” (En global pandemi-övning) där dussintals av världens mest framstående läkare, forskare, vetenskapsmän och militär har krigsspelat hur ett globalt pandemiutbrott skulle se ut. Och om du inte visste det, så inträffade bara några veckor senare ett globalt pandemiutbrott? Oj, vilket fantastiskt sammanträffande.

Lena Hallengren lär ha sagt detta i SVT – Saxat från FB 
Citat: Ikväll hörde jag något på SVT:s nyheter ang vaccinationer. Socialminister Hallengren proklamerade att man ska kartlägga vilka som inte vaccinerat sig, var de bor samt vad de gör. Det här fick mitt topplock att lätta! Det är inget annat än ren o skär kommunism!
OHLINS: Det är så uppenbart att det går inte att missa att de är brickor i ett spel. Magdalena Anderson är med på The Great Reset, det säger hon själv.
Magdalena Andersson: “Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten” (Great Reset) – Hon försöker få oss att tro att allt ska gå tillbaka till det som var innan Covid 19 men det är omöjligt! Covid 19 kom just för att världen skall ”resettas”. Om ni läser nyheten under här, kommer militär att tvingas in under det kaos som uppstår. Magdalena Anderson vågar inte säga det hon måste naturligtvis veta om att det kommer uppstå panik. Längre ned i nyhetsflödet finns en nyhet att man övat på en krasch i finanssystemet i Jerusalem nyligen. Troligen är den planerad på samma sätt som Pandemin.

Globalist Great Reset Will Require ‘Vast Military-Style Campaign’: Prince Charles
U.K.’s Prince Charles calls for a worldwide “fundamental economic transition” that is accomplished without the approval of sovereign nation-states, “beyond even the governments of the world leaders.”

Flygkaos i hela världen – tusentals inställda plan

Dr. Rashid Buttar – Canadian leaked email plan for the Great Reset
Full, uncut version of Dr. Buttar’s reading of leaked email from Canadian PMO.This outlines plans for further lockdowns, prison camps, economic collapse, vaccination mandates, & ”Freedom Passes” to be made available for those compliant with UN Agenda 21/2030 & ”The Great Reset” (as described on the World Economic Forum’s actual website).

Catherine Austin Fitts Explains Coming Financial Reset And How To Protect Yourself

Svåra översvämningar i Brasilien – 11 000 lämnar sina hem

It’s A Mess, But Jesus Is Coming! | Tom and James Prophecy Podcast

Make NO MISTAKE! We ARE in the LAST DAYS!!! James Kaddis

Vi står inför ett stålbad! Vänd om!

NO JOKE: NASA Hires Priests To Help Prepare Humanity For Alien Contact In Center Of Theological Inquiry Program At Princeton University

Humanity 2.0 to host Authors of The transHuman Code and Artificial Humanity for a ‘Meeting of The Minds’ at the Vatican – Rome, Italy July 29th, 2019 OHLINS: Detta är väl talande? Världskyrkan går i spetsen för att datateknik skall planteras in i människokroppen. (Tvingas sedan? Upp 13)

Vaccinerade personer sprider virus, blir sjuka och dör | NTD NYHETER

2nd Pathology Conferencone Dec. 04, 2021 at 5:00 p.m. in Berlin, Germany
Text på svenska:
Professorernas chockerande upptäckt Ett antal tyska professorer har dragit sitt strå till stacken genom att mycket professionellt och noggrant obducera avlidna vaccinerade samt studera prover från de så kallade vaccinerna.

The EMPEROR has NO CLOTHES!!!

Janne Fritt ur hjärtat: Ett visst slags trä! 

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: New York Passes ‘Truth in Vaccination’ Law That Mandates Jail Time For Falsifying A COVID-19 Vaccination Card

Dr. Erik Enby reviews the Pfizer vaccine under the microscope

Are You Ready For What’s Coming!? | Prophecy Update with Tom Hughes

ALLAH is the BEST of DECEIVERS!!!

Satanic Temple Holiday Display Returns To Illinois State Capitol And Installs ‘Baby Baphomet’ Manger Scene As Roman Catholics Call On Virgin Mary

Revanschistisk nazism i hela västvärlden

Försvarsmakten: Drönare utgör växande hot – vill slå ut dem
Samtidigt kan drönarna hota flygtrafik, filma skyddsobjekt och dessutom byggas om till vapen, skriver Försvarsmakten.
OHLINS: Såg de det inte komma? Det var inte så svårt att ana vilka problem som följer. Vi kan lägga till störning av allas vår integritet, fågel- och djurlivet. Det är ett stort ansvar att hantera drönare, helt enkelt.

You Have Been Spooked!
The Role of Intelligence Assets, Sensationalised Statistics, Psychological Techniques, and the Pharmaceutical Mafia in Official Policy Against Covid-19
OHLINS: Bra skrivet av Alan Morrison …exempel:
I should say that although some of what I write in this essay pertains particularly to the situation which has developed in the UK, it is still applicable to many other parts of the world, only with a different cast of characters. So here, right at the outset, I have to bring a rather shocking statement before you. It is one which many will baulk at; but I hope that by the end of this essay, it will not be so surprising. Here it is: Contrary to popular belief, what you have to remember is that the vaccine has not been made to counteract the virus, but the virus was created so that people would take the vaccine. This is the terrible reality about Covid-19 and the only conclusion to which a sane person can come if s/he examines all the evidence and deception, including the stances and attitudes of government health people. Until people realise this and understand why, this whole episode of history will be a mystery to them.

Saxo Banks galna spådomar inför 2022

Ny global simulationsövning. IMF, Världsbanken och tio länder har i Jerusalem hållit ”simulationsövning” av en tilltänkt kollaps av det globala finansiella systemet. Vi vet sedan tidigare vad simulerade pandemiövningar har varslat om. Den aktuella simuleringen angav en allvarlig krisperiod som varade i ungefär en och en halv vecka och där bankerna vädjade om akut likviditetshjälp i en mängd valutor för att sätta stopp för kaoset när kunder tar ut sina pengar och begränsar tillgången till likviditet vilket lämnar bankerna i oordning och ruin. Övningen varslar om att sannolikheten ökar för att en ”skapad” attack på finanssystemet kan vara när förestående. /Rune

Stunning Covid data from Denmark
But not for the reason you’ve been told; the story is vaccine failure, not Omicron

Regeringen inför vaccinationsmorot – Stockholm lägst andel med tredje dos
Socialminister Lena Hallengren utlovar en extra ekonomisk morot för de regioner som lockar personer som hittills har avstått från att vaccinera sig att ta en första och andra dos. Det kommer även en nationell Vaccinationsvecka

Edsinger, professor och läkare kritiserade transvården i SVT
Mikael Landén, professor i psykiatri vid Göteborgs universitet, fastslog betydelsen av det naturliga könet. – Man kan inte byta sitt juridiska kön. Det finns män och det finns kvinnor. Sedan finns det mycket ovanliga intersextillstånd, men det finns inga mellanformer, sade han.

Patriarkatet är en del av problemet med gängkriminalitet
OPINION: Hur vi än vrider och vänder på statistiken så är det män som utöver våld och förtryck. Det är mycket sällsynt att kvinnor är förövare, de är nästan alltid offer. Vilka är de bakomliggande faktorerna kring att män organiserar sig och utövar kriminalitet och övergrepp, skriver Conny Brännberg. …Som Frida Park nyligen skrev i en ledare talas det för lite om det självklara: “Att en trygg uppväxt där barnet får kärlek och därtill lära sig om rätt och fel, etik och moral, är själva grunden för att motverka att unga påbörjar sin brottsliga bana.” Jag tror att det är möjligt att förändra samhällets stora konflikter, men det sker inte genom lagar och hårdare straff, det sker genom en förnyad mentalitet hos individen.

Chiles judar oroas över landets nya president
Boric, däremot, beskrivs av den israeliska tidningen Jerusalem Post som ”anti-sionist”, och enligt Israel Hayom ska han ha anklagat Israel för ”folkmord” och i statlig tv kallat landet ”en mördarstat”. …Jerusalem Post påpekar vidare att Chile har den största palestinska diasporagruppen utanför Mellanöstern, med 350 000 palestinsk-chilenare, att jämföra med landets 18 000 judar.

Araber i Jerusalem föredrar israeliskt styre framför palestinskt
I en ny opinionsundersökning bland arabiska invånare i Jerusalem svarade över 90 procent att de föredrar att Israel behåller makten över staden, framför ett överlämnande till den palestinska myndigheten.

Sprängningarna fortsätter trots krafttag – över 80 hittills i år

Horrible similarity with today’s pandemic

Prophecy Update Videos: ”Prophecy Update Top News Headlines – 12/22/21″

A “GRIM WINTER” is coming if you “DEFY” us!!!

Bill Gates Says We Need To ‘Cancel Christmas’ And Predicts That The New Gain-Of-Function Omicron Will Be Worst Phase Yet Of The COVID Pandemic

Tyska vaccinskeptiker vill lämna landet – överväger att flytta till Sverige

Astra Zeneca och Oxford uppdaterar vaccin mot omikron
OHLINS: Ursäkta men det är nära noll förtroende hos många. Inte ett enda har visat sig fungera
istället tjänar de 1000/dollar sekunden på folks rädslor.

Läkarna om bisarra fenomenen i vaccinerades blod: ”Har aldrig sett något liknande”

Många befaras saknade efter jordskred i Myanmar

Vaccinpass och åtgärder är hysteriskt och onödigt
Det är med stigande oro över de alltmer totalitära tonerna kring covidhanteringen som vi, så här inför julen, med hjälp av en liten sifferexercis, önskar ge perspektiv på hysterin, skriver David Eberhard och Ashkan Fardost. (EXPRESSEN)

Kyrkan tar efter samhället – nu är alkohol det nya normala
Med detta sätter jag punkt för debatten från min sida men vill önska er alla en vit jul som sedan får övergå till ett vitt nyår och förhoppningsvis ett vitt liv i framtiden. (Henrik Bååth)
OHLINS: Rubriken har ändrats. Vi antar att det beror på ett fel som gjorts på tidningen Dagen.

IRAN is a BIGGER PROBLEM than you THINK!!!

SCAM CITY: After Berating People For Not Wearing Them, CNN Now Admits Cloth Masks Are Useless And Do Nothing To Protect Against COVID

Biden White House Fear Mongers Launch ‘Operation Dark Winter’ Telling The Unvaccinated That Nothing But ‘Severe Illness And Death’ Awaits Them. Today is not only the first day of Winter, it is also Day 645 of 15 Days To Flatten The Curve, and thus far there has been no let-up in the end times action on a global scale. As Delta was just about over, right on time as if cued up by a dystopian DJ, Omicron dutifully arrived to frighten the biblically illiterate. Have you not read our article on the beginning of sorrows , if not you should go check it out. Make no mistake about it, many will die during the Omicron outbreak, but it won’t be because they’re unvaccinated, lots of vaccinated people are dying and not just from COVID, they are dying from the vaccine. According the VAERS website maintained by the CDC, over 20,244 souls have died after getting the jab, and that number is off by a factor of 10 according to Harvard Medical. So you do the math, but anyway you slice it, that’s a lot of dead, jabbed people. Now, let’s talk about the ‘dark winter’.

FHM: Vaccinbevis räcker inte för att hindra smittspridningen

Krav på vaccinpass kan utökas – JO kritisk

Staff Librarian In Washington, DC, Instructed Third Graders To Reenact Hitler’s Holocaust By Acting Out The Shooting Of Jews In Ditches

Facebook Pulls Plug On Now The End Begins Page In Operation Since 2010 For Telling You The Truth About The COVID Vaccine And Digital Passport

After Leaving The Southern Baptist Church, False Teacher Beth Moore Makes Her Way Back To ‘Mother Rome’ In Anglican Church Service

”Vi ser den mörka sidan av samhället”
Sedan 2018 har över 400 personer legat döda i sina hem i minst en månad utan att något larmat om att de gått bort, visar SVT:s kartläggning. Över tio av dessa hade legat mer än ett år innan de hittades.
Begravningsentreprenören: Fler begravs ensamma
OHLINS: Med Agenda 2030, digitalisering (4IR) och restriktioner vill man isolera människor ännu mer.

Israeli forces raze structures set up at illegal outpost after deadly terror attack

Vakna upp inför inflationshotet!
USA:s centralbank har nu kungjort att de siktar på tre räntehöjningar nästa år. Ändå biter sig Riksbanken med en dåres envishet kvar vid nollräntan. Detta är oansvarigt; vakna upp i räntepolitiken!

48 personer har testat positivt för covid-19 efter en kryssning i Karibien. Totalt 6 091 personer, inklusive besättning, var ombord kryssningsfartyget Symphony of the Seas. 98 procent av de smittade var fullvaccinerade, rapporterar CNN.

Vad är det som händer i vårt samhälle? Varför står vissa i kö till fler och fler sprutor utan att ifrågasätta någonting som makten säger, medan andra totalvägrar? Fenomenet kallas massformation (ibland masspsykos eller masshypnos) och är just det som ledde fram till kommunisternas förvandling av Ryssland till Sovjetunionen och Hitlers förvandling av Tyskland från en demokrati till det totalitära Tredje riket. Diktatorer vinner inte makt och popularitet på grund av sin fantastiska personlighet eller sitt budskap – de vinner makt för att befolkningen befinner sig i en sårbar och utsatt position. Ingrid&Maria förklarar i detta program varför vi just nu är på väg mot ett totalitärt styre av hela världen – om inte fler vaknar upp ur hypnosen.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Human Implantable COVID-19 Vaccination Passport Microchip We Told You Was Coming Has Now Arrived
OHLINS: Kom ihåg att vi står inte bakom hans eskatologi, utan lyssnar endast för bra fakta.

Vaccinpassen för oss mot kontrollsamhället
DEBATT 18 forskare och läkare skriver: I Österrike stoppas nu medborgare av svartklädda, beväpnade polispatruller för att deras digitala vaccinpass ska kunna kontrolleras. De ovaccinerade beläggs med riktad ”lockdown” och beskylls för ”ett oerhört mänskligt lidande”. De styrande i landet vill från nästa år göra covid-vaccination obligatorisk. Ett lagförslag har lagts fram om att bötfälla eller fängsla de som vägrar, åtgärder som naturligtvis på ett flagrant sätt strider mot den europeiska rättsordningen. (AFTONBLADET)

2021 12 19 John Haller’s Prophecy Update “Happening Ex•plode•den•tial•ly”
OHLINS: Citat Haller: ”Övningarna” de hade innan Pandemin talade aldrig om hur man skulle bota själva viruset: Det enda de gick ut på var att förbereda alla parter på hur de skulle ta hand om informationen om Pandemin. Detta gör att jag tror allt ihop vi ser nu är ”riggat”.

New Zealand links 26-year-old man’s death to Pfizer COVID-19 vaccine

Torka i Somalia – en av fyra riskerar hungersnöd

Över 200 döda i orkanen i Filippinerna

JO utreder inte klagomål mot vaccinpassen
Världen idag har tidigare berättat om den exceptionella mängd anmälningar som kommit in till JO om vaccinpassens införande. Det handlar om cirka 11 000 klagomål, vilket är betydligt många fler än vad myndigheten brukar få in totalt under ett helt år.
OHLINS: När orättfärdigheten är i högsätet, ska sanningen tystas?

Biblar till Kina

Swedish startup wants everyone to implant their COVID vaccine passport via microchip
OHLINS: Kan det betyda början på något som Upp 13 beskriver?

FDA Documents Show Pfizer Secretly Added Heart Attack Drug to Children’s COVID-19 “Vaccines”

NTEB RADIO BIBLE STUDY: The Coming Metaverse And The Rise Of Pharmakeia Vaccines And Psychedelics Herald The Days Of Noah And Lot OHLINS: Citat: Noas dagar kännetecknades av att det övernaturliga blandades med det naturliga. Det vi kommer att se i Metaverse är inget annat än stark demonisk aktivitet berett att möta dem som går in i denna konstgjorda värld. Vi förbereds redan nu genom injektionerna att lyda regeringen för att få ett Vaccinpass. Snart kommer Antikrists regering att tvinga ett chip injiceras genom samma princip som vi redan är inne i allt vi ser handlar om kontroll inte ett dugg om hälsa.

Prophecy Update Top News Headlines

Antalet chockerande nyheter avlöser varandra nästan på daglig basis. Var och en av dessa skulle i en normal situation ge rubriker i månader men vi befinner oss inte i ett normalt läge utan i ett krig – ett informationskrig. Ett antal tyska professorer har dragit sitt strå till stacken genom att mycket professionellt och noggrant obducera avlidna vaccinerade samt studera prover från de så kallade vaccinerna.

Utvidga vaccinpass till hälsopass?
Tvångsbehandling strider mot mänskliga rättigheter. Införandet av vaccinpass väcker etiska frågeställningar. Det är frivilligt att vaccinera sig, men om du inte gör det utesluts du ur delar av samhället. Har man då ett fritt val? …Vanligaste svaret är att ovaccinerade riskerar att sprida smittan till riskgrupper. När riskgrupper inte var vaccinerade förstår jag resonemanget, men inte i dag när riskgrupperna är inne på sin tredje vaccindos. Hittills har 27 bekräftade fall rapporterats avlidna under vecka 46. Föregående tre veckor var medeltalet 31 dödsfall per vecka. Bland de rapporterade dödsfallen vecka 46 var 7 ovaccinerade, vilket motsvarar 26 procent. Vi får också dagligen skrämmande siffror på antal smittade, men som inte behöver betyda så mycket så länge människor inte blir svårt sjuka. Det höga informationsflödet och missvisande statistik leder till många tankevurpor och skrämda människor. Och varför får vi inte samma rapporter om hur många som dör varje vecka i självmord, cancer, diabetes, rökning och hjärt-kärlsjukdomar? (Läkare Amanda Lahti)

This Is What’s Next! | Tom and James Prophecy Podcast

RUSSIA and NATO may be in a NUCLEAR STANDOFF!!!

World Events in Bible Prophecy – (12/17/21)

Are Vaccine Passport Microchips Next? Sweden Gets Implanted

Janne: Fritt ur hjärtat: Håll fast i repet nåden kommer. 

TRANSHUMANISM Elon Musk Neuralink

The Globalists Immigration Endgame Revealed

Jordbävning nära Milano – byggnader skakade

Prophecy Update Top News Headlines – 

13 RULES of DYSTOPIA / DICTATORSHIPS. A Class on The Giver, 1984 & Bible Prophecy of the AntiChrist
OHLINS: Väldigt intressant undervisning och fakta hur Google har tagit bort en massa fakta från sökmotorn. Man försöker medvetet skriva om historien.

Mystisk ändring av WHO:s definition av en pandemi.
OHLINS: Bara mer och mer misstankar om att allt är ”Riggat”
Allt mer verkar tyda på att WHO är utsatt för stark påverkan för att underlätta försäljningen av vacciner
Upp 18:23 och ingen lampas sken skall längre lysa i dig. Och ljudet från brud och brudgum skall aldrig mer höras i dig. Dina köpmän (De Rikaste Företagarna) var jordens stormän (Ledare) ty genom din svartkonst (Läkemedel som Vaccin) blev alla folk (Nationer) vilseledda.

Apostles of COVID” | NY Governor Hochul Blasphemes God + REPORT of Australia’s Lockdown Crisis

Is This Man Antichrist?! | Exclusive Tom and James Prophecy Podcast
OHLINS: Ta er tid och verkligen ta in vad som sägs i den här videon
försök sprid den till alla era vänner.

World Events in Bible Prophecy – (12/17/21)

Halsbandet påstods skydda 5G-motståndare mot ”farliga radiovågar”. Nu varnar experter för att smycket är radioaktivt och kan skada dna:at. – Försäljningen måste stoppas omedelbart, skriver nederländska myndigheter i ett uttalande. OHLINS: Då är det nog tyvärr så att det är precis tvärtom mot vad myndigheterna säger ????

Another SIGN of the REVIVED ROMAN EMPIRE!!!

Över 20 döda efter supertyfon i Filippinerna

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Even If COVID-19 Disappears Tomorrow, They Are Still Going To Force You To Receive The Government Injection Anyway

Turkey Halts All Stock Trading As Currency Disintegrates, Central Bank Powerless To Halt Collapse
Rune J: Turkiets ekonomi i fritt fall

Elvor Ohlin: Budskap till förlorade söner och döttrar

Omicron is a 666 Ritual! Pfizer now says it can have Vaccine ready in 100 days – and my prediction for how long this theatre will continue

They Are Following A Script! | Prophecy Update with Tom Hughes

Vaccintvång väcker oro för totalitärt Europa
Den hade sammankallats av fem EU-parlamentariker från både höger och vänster och alla från länder som varit diktaturer – Rumänien, Tyskland, Italien, Kroatien och Lettland. …Gruppen framhöll att det som sker i Europa nu har tydligt totalitära tendenser och menade att EU kommer att gå från demokrati till tyranni i takt med att vaccintvång införs.
OHLINS: Intressant att det är länder som har varit diktaturer som reagerar. Det kallas igenkänning!

Expert: Wuhan-laboratoriet covids mest troliga ursprung
Viruslaboratoriet i kinesiska Wuhan är numera covid-19:s mest troliga ursprung. Det anser den kanadensiska molekylärbiologen Alina Chan: – Att det har sitt ursprung på det laboratoriet är mer troligt än att det inte har det, säger hon.
OHLINS: Ytterligare en expert som säger att covid är skapat av människan. Men att det skulle vara en ”konspirationsteori” var det väl ingen som trodde? Många faktorer tyder på att det inte heller var en tillfällighet att det spreds.

Utvidga vaccinpass till hälsopass?
Hur långt får man lov att påverka individuella val när det kommer till vaccination? Vad skulle du säga om myndigheterna inför hälsopass på samma grunder som vi nu infört vaccinpass, skriver läkaren Amanda Lahti.

Google till sina anställda: vaccinera er – annars får ni sparken

Hälsning från Klaus Schwabs gäng:
”Vi bör förbereda oss för en global cyber-COVID-liknande pandemi som sprider sig snabbare och längre än ett biologiskt virus, med lika eller större ekonomisk inverkan. Coronaviruskrisen ger insikter om hur ledare bättre kan förbereda sig för sådana cyberrisker.” ”Vårt ”nya normala” är inte COVID-19 i sig – det är COVID-liknande incidenter. Och en cyberpandemi är förmodligen lika oundviklig som en framtida pandemi.” ”Enda sättet att stoppa den exponentiella spridningen av cyber-COVID skulle vara att helt koppla bort alla sårbara enheter från varandra och från internet för att undvika infektion. Hela världen skulle genomgå en digital cyberlockdown tills ett vaccin utvecklades.” Varför är jag inte det minsta förvånad när nu Oracle – som WEF:s styrelsemedlem, Marc Benioff, tidigare arbetat för – orsakar denna cyberpandemi?? Hälsningar Bo F
OHLINS: Så här lät det ju ungefär innan pandemin bröt ut. De brukar tala om och ”öva” lite innan det sker och detta kommer att ske. Snacka om panik när det sker – vad tror ni kommer efter detta då? En personlig inloggnings ID för varje invånare på jorden som anses ”Godkänd” ?

Titta på ”Doktor Ann-Cathrin Engwall, immunologen, virologen och visselblåsaren som går mot strömmen.” på YouTube

Amerikanska centralbanken signalerar räntehöjningar. Under onsdagskvällen offentliggjorde centralbankens ordförande Jerome Powell att man kommer att påskynda minskningen av sina månatliga obligationsköp. Samtidigt signalerade Powell att det under senvintern eller tidig vår kommer att bli aktuellt med en första räntehöjning och därefter planeras under 2022 ytterligare två räntehöjningar. Åren 2023 och 2024 räknar centralbanken med två höjningar under respektive år. /Rune

Under flera år har det pratats och skrivits om smarta och hållbara städer. Det vill säga samhällen där byggnader, fordon, trafiksystem och andra enheter kopplas ihop och där data kan skapa digitaliserade flöden som gör städerna energisnålare, renare, tryggare och smidigare att ta sig fram i. I takt med att den femte generationens mobilnät nu rullas ut kommer de visionerna också att kunna förverkligas under de närmaste åren. – Ryggraden i den smarta staden är data, sensorer och 5G-uppkoppling. Det är 5G som för första gången gör det möjligt att skapa ekosystem med privata och publika aktörer så att det går att få med allt från företag, myndigheter och medborgare i den pågående digitaliseringsresan, säger Marcus Edenlid som arbetar med Solutions Business Development på Tele2 Företag.
OHLINS: Här ser vi alltså att den 4:e Industriella revolutionen (4IR) Klaus Schwab rullas ut som något gott. Men denna revolution kommer att vara den största ondska världen har skådat. Läs gärna dessa 7 Pdf filer om du vill ha reda på mera om Covid 19 till slutet.

Synagoga från Jesu tid upptäckt i Migdal i Galileen
Israeliska arkeologer har upptäckt ytterligare en 2 000 år gammal synagoga i Migdal i Galileen, och menar att det kastar nytt ljus över judiskt liv under Jesu tid.

Twitter Has Changed Their Terms Of Service To Provide Penalties For Anyone Who Dares Tell The Truth That Vaccinated People Can Spread COVID

MINISTRY OF TRUTH: The Aspen Institute Commission On Information Disorder Funded By George Soros And Bill Gates Aims To Control All Media Dialogue

Xi Jinping: Kinas kontroll av religionen måste öka
I ett tal förklarade Kinas president att landet kommer att fortsätta främja så kallad sinifiering av religionen och fokusera på ökad kontroll på internet. Detta skedde när det kinesiska kommunistpartiet första gången på fem år höll en nationell konferens om religiöst arbete.

Säkerhetshålet i Log4j sätter skräck i it-experter över hela världen.
Känslig information i allt från tv-apparater till elbilar kan ha hamnat i händerna på hackare.
OHLINS: Globala problem kräver globala lösningar, det kommer vi få se.

Inflationen i ledande ekonomier fortsatt uppåt. Storbritanniens konsumentprisindex steg under november med 5,1 procent på årsbasis. Upp 0,9 procentenheter från oktober. Ökningen var den brantaste på ett decennium och inflationen är nu mer än dubbel så hög som centralbankens mål. Samtidigt visar de amerikanska producentpriserna (PPI) under november på den snabbaste ökningen någonsin och steg på årsbasis med 9,6 procent och med en ökning under november med 0,8 procent. Kärn-PPI (exklusive energi och livsmedel) steg till 6,9 procent, även här den snabbaste ökningen någonsin. Siffrorna är en tydlig indikation på att inflationstrycket är fortsatt högt då PPI kommer att påverka den kommande prisbilden för de amerikanska konsumenterna. /Rune

Stanley Sjöberg: Ansvarslöst och upprörande att somliga vägrar vaccin
Elvor Ohlin: Stanley Sjöberg går i ok med världens propaganda liksom tidigare Elisabeth Sandlund och häver ur sig falska anklagelser. Eftersom tidningen Dagen numera censurerar kommentarer (se mitt tidigare inlägg) och tar bort det som inte passar dem, lägger vi ut här ifall det upprepas.
Många av oss som vägrar dessa nödgodkända (ej färdigtestade) vaccin, är människor som söker sanning, fakta och prövar den propaganda som sprids. Den håller inte måttet. Vi har följt utvecklingen i många år och sett att den globala Agendan uppfylls punkt efter punkt. När detta påpekas kallas det ”konspirationsteorier” av dem som själva agerar(!). Detta trots att de helt öppet har talat om det och skrivit böcker om det. Stanley Sjöberg kanske inte ens är insatt i Agenda 2030? 4IR? Klaus Schwabs WEF? Transhumanism? Global diktatur med en världsregering? Metavers? Vägen till kontrollsamhälle likt det som finns i delar av Kina? Han kanske inte ens ser att vaccin och vaccinpass ingår i planerna? Dags för universalisten Sjöberg att vakna över både ett och annat, i så fall.
Det är en synd inför Gud enligt Bibeln (Jak 2) att göra skillnad på människor, vilket nu sker med vaccinpass i kyrkorna. Om Stanley Sjöberg liksom många andra pastorer låter sig skrämmas av medias propaganda får han göra det. Ingen hindrar. Men kom inte och påstå att det är detsamma som att ha sin trygghet i Gud och kasta falska anklagelser mot ovaccinerade.
Snarare är det nog så att alltför många kristna ledare likt Sjöberg väljer att anpassa sig till världen och gå i dess ledband, istället för att göra som Bibeln uppmanar till: pröva allt och avslöja lögnen. Nej, vaccinen är inte ”märket” men de kan leda fram till det på sikt. Tillvägagångssättet och den dagliga hjärntvätten är framgångsrik redan idag.
2021-12-16
Svar till en debattör som uttrycker respekt för den äldre generationen som har lärt sig att lita på överhet men samtidigt beklagar Sjöbergs okunskap:
Elvor Ohlin: Det är sant att vi ska respektera den äldre generationen. Men det är allvarligt när de liknar prästen Eli eller kung Salomo på äldre dagar. Tystnad råder emot K Hagins falska trosförkunnelse och Rick Warrens eller Bill Hybels falska företagsstruktur i församlingen. Båda är globalist-agenter.
När någon nu höjer sin röst är det med falska anklagelser och grundlösa påståenden. Det är inte värt respekt utan bör med skärpa tillrättavisas oavsett ålder.

2021-12-17
Elvor Ohlin: De nya ej färdigtestade vaccinen är inte alls samma som de ”gamla vanliga”. Många har svårt att ta in det trots att det har påpekats hur många gånger som helst och går att läsa om i otaligt många sajter på nätet i uttalanden av experter. Vaccin och vaccinpass hör ihop. Vaccinpassens kontroll (KONTROLL) är själva syftet. Det är intressant att notera vilka länder i Europa som reagerar, nämligen de som har varit DIKTATURER. Den IGENKÄNNINGEN säger allt.
CITAT: Vaccintvång väcker oro för totalitärt Europa Länk
Så har vi ytterligare en expert som säger att covid är framställt av människan (på labbet i Wuhan). MÄRKLIGT att viruset spreds så exakt i tid att det stämde helt enligt Agendans plan..?! Länk

MIT-forskaren: mRNA-vaccinen kan leda till infertilitet och dödliga sjukdomar
Den profilerade forskaren Stephanie Seneff vid Massachusetts Institute of Technology menar att massvaccinationskampanjen av befolkningen med mRNA-vaccin ser ut att leda till att allvarliga kroniska sjukdomar ökar drastiskt och därtill kan orsaka infertilitet – vid sidan av den alarmerande förekomst av dödsfall som nu relateras till de kontroversiella injektionerna.
OHLINS: När enbart en enda åsikt sprids via mainstream Media borde vi alla känna varningssignaler. Det hör inte hemma i en demokrati utan i en diktatur. När all annan information från forskare och andra vetenskapspersoner tystas med stämpeln ”konspirationsteorier”, borde varningsignalerna ringa ännu högre.

Den konservativa regeringen i Storbritannien fick på tisdagskvällen parlamentets stöd för skärpta åtgärder mot coronapandemin, bl.a. krav på vaccinpass vid stora evenemang. Utan stöd från oppositionen hade det dock inte gått vägen. 99 av 317 konservativa ledamöter röstade mot vaccinpassförslaget. En ledamot drog t.o.m. paralleller till Nazityskland.

Prophecy Update: When History Repeats Itself

Mycket kraftfullt tal av europarlamentarikern Cristian Terhes igen

Saved Or Lost, Just About The Only Thing That We All Agree On Is That Our Lives Have Been Irrevocably Altered And It Will Only Get Worse

Those Shepherds Knew Exactly What To Expect When The Angel Said The Baby Jesus Was Wrapped In Swaddling Clothes And Lying In The Lamb’s Manger

Elbristen är en konsekvens av en ogenomtänkt energipolitik
Radikalt dyrare, sämre och skadligare för miljön. Svensk el har nedmonterats kraftigt och till kostnader som motsvarar 20 års rättsväsende, enligt kärnfysikprofessor Jan Blomgren.
Hur kunde det gå så snett? frågar han sig i den här artikeln.

Musk vill testa chip i hjärnan på människa
Men läkaren Philipp Heiler, expert på neurofeedback-terapi, anser att den här typen av neuroteknik riskerar att orsaka inflammation, ärrbildning och andra skador på hjärnan. …Bioetiker har framfört annan kritik mot användningen av hjärnchip. Ellen M McGee och G Q Maguire Jr skriver i en vetenskaplig artikel att implantaten kan innebära allvarliga etiska problem, framför allt när det gäller integritet och självständighet.
OHLINS: Denna transhumanism leder till totalkontroll av människan, som man tror sig kunna ”förbättra”. En skrämmande utveckling som vi vill varna för.

Inflation Inflationen i november var högre än vad analytikerna befarat och är nu på den högsta nivån på 28 år.

Exposed: Klaus Schwab’s school for COVID dictators, plan for ‘Great Reset’
Hur kommer det sig att mer än 190 regeringar från hela världen slutade hantera covid-19-pandemin på nästan exakt samma sätt, med låsningar, maskmandat och vaccinationskort som nu är vanliga överallt? Svaret kan ligga i Young Global Leaders-skolan, som etablerades och förvaltades av Klaus Schwab från World Economic Forum, och att många av dagens framstående politiska ledare och företagsledare passerade på väg mot toppen.Medan Wolff främst är känd som en kritiker av det globalistiska finansiella systemet, har han nyligen fokuserat på att lyfta fram vad han ser som den dolda agendan bakom de anti-Covid-åtgärder som vidtas runt om i världen.
OHLINS: Artikeln är på engelska men går bra att kopiera och översätta på Google.

Ett frihetsfientligt förslag om vaccinpass från Moderaterna
Det nyantagna M-programmet bär titeln ”Frihet och ansvar”. Partiets nya förslag om att införa vaccinpass för samlingar på åtta personer står dock i direkt strid med denna devis. Det vore en mycket stark begränsning av medborgerliga friheter, och den uppmuntrar inte ett personligt ansvarstagande. Snarare påminner den om totalitära system, där individernas ansvar ersätts av statliga regler ner på privat detaljnivå. (Per Ewert)
OHLINS: Tack och lov för varje medborgare som inte är indoktrinerad (hjärntvättad?) av den diktatoriska Agendan som sprids över landet och över världen. Att tänka själv och att inte tiga när man har möjlighet att opponera sig, är oerhört betydelsefullt. Artikeln är riktad till moderaterna men kan riktas till alla politiska partier som går i globalisternas ledband och som leder till ett globalt skräckvälde över folken.
Luk 21:34 Men akta er för att berusa er och dricka er fulla och låta era hjärtan tyngas av det dagliga livets omsorger (se till att ha det rätt ställt med Gud), så att den dagen (eller: den tiden) plötsligt kommer över er 35 som en snara. Ty den skall komma över alla som bor på jorden. 36 Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly allt det som skall komma (inte fastna i snaran utan vara fri och redo) och kunna bestå inför Människosonen (Jesus).”

England Becomes Latest Nation To Demand Their Citizens Receive COVID Booster Shots In Order To Be Considered Fully Vaccinated

This December Marks 33 Years Since My Older Brother Died After Taking Anthony Fauci’s ‘Miracle Drug’ AZT That Was Nothing But Pure Poison

Svenska evangeliska alliansens nya resurssida öppnar för evolution
Att Gud skapat genom evolution innebär bland annat att virusattacker, svält och dödande har varit med och utvecklat livet. Enligt evolutionen överlever de bäst anpassade. De andra dör. Så har det varit ända sedan livets början, och därmed även innan syndafallet, enligt detta synsätt. …Det finns därav två anledningar till att förkasta evolutionen. Delvis förstör det vår Gudsbild. Delvis förstör det vår tro på Bibeln. Och det är bland det mest grundläggande vi har! Till detta kan man också lägga att de naturvetenskapliga argumenten för evolutionen är dåliga, men det hinns inte med här. (Josef Moensjö)
OHLINS: I ett tidigare inlägg av Olof Edsinger uttalar han en absurd tanke som Josef Moensjö här med all rätt går emot: Om bara en möjlighet får framföras på en resursbank om vetenskap och tro menar vi att resultatet riskerar att bli en otillräcklig apologetik. (slut citat)
En god apologetik ges helt utifrån Bibeln och inte från fantasifoster. Evolutionstanken har orsakat oerhört mycket ondska, obarmhärtighet och lidande i världen och gör så än idag. Evolutionsteorin ska avslöjas för vad den är: en teori som inte håller måttet för prövning eller sann vetenskap.

Den politiska covidgalenskapen måste få ett slut

Är stubinen tänd nu? (Peter Krabbe)

Exposed: Klaus Schwab’s school for COVID dictators, plan for ‘Great Reset’

USA har aldrig sett sådan tornadostorm i december

För att spåra personer smittade med covid-19 kommer ett nytt pilotprojekt introduceras i Sydkorea, med artificiell intelligens (AI), ansiktsigenkänning och tusentals CCTV-kameror som ska sättas upp i en av landets mest tätbefolkade städer Bucheon, utanför Seoul. AI-algoritmer och ansiktsigenkänning ska användas för att analysera material som samlas in från fler än 10 820 kameror. Genom analyserna ska man kunna spåra den smittades rörelsemönster, vilka personen har haft kontakt med och om personen har burit munskydd, enligt stadens plan för projektet OHLINS: Som alla kan förstå kommer den här tekniken användas i kontrollsamhället. Tänk så perfekt denna Pandemi kom så man kunde skylla på den för att upprätta detta. En nära vän till oss som flyttade till Israel drömde att precis så här kommer det att bli i Göteborg. ”The Great Reset” är absolut ingen konspirationsteori utan den utförs helt öppet hur kan människor bli så blinda?

Vladimir Zelenko – läkaren som behandlade Trump och Bolsonaro för Covid-19

Kina, Ryssland och Iran varnas av G7

Restriktioner för vaccinerade har avskaffats över stora delar av Österrike, dagen efter en stor demonstration i huvudstaden Wien. För ovaccinerade kommer livet fortsatt vara besvärligt.

Pastor Steve Cioccolanti Christian Prophecy News (Vaccin)

Nedkopplat läser The Vaccine Moment

EXCLUSIVE IMF, 10 countries simulate cyberattack on global financial system
OHLINS: Precis som innan Covid utbrottet ”övade” man ju innan.

They’re Up To Something | Tom and James Prophecy Podcast

Bill Gates says the metaverse will host most of your office meetings within ‘two or three years’ — here’s what it will look like

Vaccinationsbevis är ren utpressning

Flygbilderna visar förödelsen efter tornadons framfart
Fler än 80 dog när ett trettiotal tornadon drog igenom sex delstater i USA.

Gotlandsinvasion exempel i rysk tv
Ett exempel på ett snabbt ryskt övertagande av Baltikum, med hjälp av att placera ut luftvärn och sjömålsrobotar på Gotland, presenterades i måndags i rysk tv. Medan presentatören beskrev saken som en västländsk fantasi, menar en svensk krigsexpert annorlunda.

Here’s the Real Threat | Special Update with Tom Hughes

Jerusalem Post Reports CDC Forced To Admit That Nearly 80% Of All New Omicron Variant COVID Cases Are Affecting The ‘Fully Vaccinated’

Fortsatt amerikansk inflationsökning under november.  Fredagens nya inflationssiffror för november från Laber Departement visar att det amerikanska konsumentprisindexet steg på årsbasis från oktobers 6,2 procent till novembers 6,8 procent. Motsvarande siffror för kärninflationen (exklusive energi och livsmedel) var 4,6 procent respektive 4,9 procent. Ökningen är den snabbaste sedan 1982.Energipriserna är de som påtagligt driver hela inflationsutvecklingen. Amerikanska centralbanken förväntas nästa vecka ta beslut om en fördubblad nedtrappning av sina tillgångsköp redan till januari. Åtgärden kan möjliggöra kommande räntehöjningar redan under våren. /Rune

Paul Widen: Den ”banala” antisemitismen är inte mindre allvarlig

Också svenska medier bör be om ursäkt
Det borde vara dags också för svenska medier att beklaga den hetskampanj mot en vald och sittande president som man okritiskt deltagit i. Hittills har Världen idag, som en av få nyhetsmedier, uppmärksammat detta. Var finns ursäkten från dem som i stort sett dagligen deltog i kampanjen mot USA:s president och därmed vilseförde sina läsare?
OHLINS: Har mainstream medias många osanningar och ensidiga (inte sällan felaktiga?) nyhetsrapportering, så indoktrinerat större delen av befolkningen så att man inte längre bryr sig, om sanningen kommer fram? Man väljer att tro på lögner och förtal?

Minst två döda i oväder i USA

Jerusalem Post Reports CDC Forced To Admit That Nearly 80% Of All New Omicron Variant COVID Cases Are Affecting The ‘Fully Vaccinated’

Domstol i Belgien: Covidpassen är olagliga
Covidpass är olagliga och kan även strida mot EU-lagstiftningen. Det konstaterar en domstol i belgiska Vallonien som beordrar att det sätts stopp för passen inom sju dagar. Samtidigt anser regeringen i regionen att det medicinska apartheid-systemet fortfarande går att tillämpa och har istället bestämt sig för att överklaga domstolens beslut.

Oregon’s most active fault continues to “build up” with earthquake swarm continuing

Janne: Fritt ur hjärtat – Smaka o se att Gud är God!

Inflationstakten i USA steg till 6,8 procent i november

Covidutbrott bland trippelvaccinerade – 68 smittade
Närmare 70 läkare och sjuksköterskor har smittats av covid-19 efter en julmiddag i södra Spanien. Samtliga var fullvaccinerade, uppger flera medier. Enligt Newsweek var samtliga fullvaccinerade och hade även tagit en så kallad boosterdos mot coronaviruset.

FN har satt upp en gigantisk staty i New York liknande Uppenbarelsebokens vilddjur. Statyn beskrivs av FN som ”En väktare för internationell fred och säkerhet” och sägs likna en jaguar (leopard) och en örn.
1Tess 5:3 När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbar undergången dem lika plötsligt som värkarna hos en kvinna som ska föda, och de slipper inte undan.
Upp 13:2 Vilddjuret som jag såg liknade en leopard, och det hade fötter som en björn och ett gap som ett lejon.

Kan det sägas mer tydligt med en staty som liknar både en leopard, en björn, en örn och ett lejon. /Rune

Swebbtv nyheter 8 december 2021

Globalisternas plan för den Nya Globala Sprutordningen – 7 faser (NewsVoice)

Mass-formation – har du blivit drabbad än?
Myndighetspersoner och media kan sprida motsägelsefull eller ologisk information och t o m uppenbara lögner, för ju mer man uppsåtligt förvirrar, desto snabbare förstör man förmågan hos folket att tänka klart och hantera krisen på ett moget och konstruktivt sätt. Verloo förklarar: “Logik kan bemötas med logik, men det som är ologiskt kan inte bemötas med logik.” En stor lögn kan vara lättare att ta till sig känslomässigt än logik och sunt förnuft. Och medan man letar efter ett vettigt motargument mot den första lögnen bombarderas man med nya. (Inger Nordangård)
OHLINS: En intressant artikel som förklarar hur en totalitär stat kommer till och hur en masspsykos fungerar. Vi vet att Bibeln beskriver de yttersta dagarna precis så – men det är bara JESUS som är svaret på människors sökande efter mening och frälsning. Jesus sa:
Matt 11:28 Kom till mig, alla ni som arbetar och bär på tunga bördor, så skall jag ge er vila.
Joh 14:27 Frid lämnar jag efter mig åt er. Min frid ger jag er. Inte ger jag er en sådan frid som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och var inte modlösa.

Tysklands nya regering vill legalisera cannabis
Den nya regeringskoalitionen i Tyskland har kommit överens om ett omdiskuterat förslag – att legalisera Cannabis. Om planen blir verklighet går Tyskland längre än något annat land i EU.

Kanada förbjuder omvändelseterapi
Kanada har godkänt en lag som förbjuder så kallad omvändelseterapi – en mycket kontroversiell form av samtalsterapi som syftar till att ändra en persons sexuella läggning från homo- eller bisexuell till heterosexuell. Metoden har av FN beskrivits som likställd med tortyr. …Den som bryter mot förbudet riskerar fängelsestraff på mellan två och fem år, rapporterar Washington Post.
OHLINS: Antikristna lagar rycker allt närmare. Den som vill ha hjälp hindras och den som vill hjälpa riskerar fängelse.
Jes 5:20 Ve dem som kallar det onda gott och det goda ont, som gör mörker till ljus och ljus till mörker, som gör bittert till sött och sött till bittert! …23 dem som för mutor frikänner den skyldige och berövar den rättfärdige hans rätt.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Anthony Fauci Says People Need To Be Forcibly Vaccinated For The ‘Communal Good’ That ‘Supersedes Individual Choices’

They Are Ready For Antichrist! | Prophecy Update with Tom Hughes

Globalisterna genomför en plan för att förstöra kryptovalutorna och ersätta dem med globaliststyrda elektroniska centralbanksvalutor. Man kommer hävda att deras system är ”säkrare” eftersom det är hårt reglerat. Detta är naturligtvis en del av det globalistiska försöket att förslava mänskligheten under digital valutakontroll, där de kan spåra alla dina utgifter, på bara några sekunder lägga beslag på pengar från dina konton , tillföra negativa räntor på dina kontoinnehav och till och med plundra dina digitala plånböcker genom ”automatisk beskattning”. En kommande ”kryptoåterställning” är det perfekta vapensystemet för den globalistiska bankkabalen att hävda sin dominans i framtiden. /Rune

New Documentary on The PCR Test Deception is Banned on YouTube – Share this Film with Skeptics

Falska uppgifter bakom ryssanklagelser mot Trump
Nyligen åtalades mannen bakom en del av uppgifterna, som visat sig bygga på falsk information och togs fram av ett företag med kopplingar till Demokraterna.
Mediers trovärdighet ifrågasätts efter avslöjande

Det digitala helvetet gör oss alla till slavar
Så fungerar det också i förtryckarsamhällen. För dem med kontakter och pengar finns alltid bekväma genvägar. Medan slavarna bygger de nya faraonernas virtuella pyramider.
OHLINS: Han vet nog inte att han uttalar sig ganska profetiskt.

The United Nations Unveils ‘The Guardian of International Peace And Security’ Statue That Looks Just Like Something From Revelation

Vaccinbevis kan krävas för privat sammankomst
Regeringen vill kunna införa krav på vaccinbevis för bland annat butiker och platser för privata sammankomster om smittspridningen ökar ytterligare. Syftet är att hindra ovaccinerade att samlas i stora grupper. Förslaget innebär ett förtydligande av beskedet som gavs på tisdagens presskonferens om en åtgärdsplan för att bromsa smittspridningen i landet. -Vi behöver ha beredskap att snabbt införa fler träffsäkra smittskyddsåtgärder om läget förvärras, säger socialminister Lena Hallengren (S).
OHLINS: Planen är att alla skall ta Vaccinet i Sverige enligt Magdalena Andersson (Globalist) annars kan vi inte starta om ekonomin i ”Great Reset”. Så det handlar om att registreras för en ny ekonomi det handlar inte om viruset men det har många sett för länge sen.

Bill Gates Says To Get Ready For A Mandatory Combined Flu And COVID Vaccine Shot At Least Once Per Year As Only Way To Stop The Pandemic

Video: Frågor till FHM – uppmanar FHM att bemöta frågeställningarna

$1,000 Per Second’ In Profits Pfizer & BioNTech Say That A Third Vaccine Shot Is The Only Way To Protect Yourself From The Omicron COVID Variant OHLINS: Det fanns en glasmästare på en ort som krossade fönster så kunde han få lite extra inkomst.

Nordiskt elbråk kan trissa upp elpriserna ytterligare

Trippelvaccinerad läkare covidsjuk – spred smittan vidare till annan trippelvaccinerad
OHLINS: Dags för fjärde sprutan? Vaccinet är ”räddningen”. Samtidigt beskrivs omikron som en vanlig lätt förkylning. Ändå skrämmer man upp befolkningen med ”en ny virusvariant”. Tänk vad det går att vända och vrida för att få sin vilja fram med osanningar, överdrifter och till och med lögner. Därtill kan man ändra informationen, än hit och än dit…
Tryggheten är inte (absolut inte) i Folkhälsomyndighetens eller i politikernas händer. Inte heller i pengar eller status.
Joh 14:1 Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro på mig (Jesus).

Varför valde medicinmännen en katastrofal strategi?
Tusentals läkare har fört fram att man kan bota i stort sett alla covidsjuka med de två gamla medicinerna hydroxiklorokin och ivermektin. Det är propaganda och iscensatt fuskforskning som fört fram att allomfattande vaccinationer varit det enda alternativet. (Lars Bern)

Inte konstigt att kyrkomötets beslut uppfattas ha antisemitiska drag
Replik. När kristna i Mellanöstern massakreras, förföljs och dödas för sin tro i dussintals stater utan att kyrkan tar något initiativ liknande det man föreslår nu, hur kan judiska organisationer inte uppfatta det som en kampanj med antisemitiska drag mot staten Israel, skriver Mats Fält och Martin Blecher, Vänskapsförbundet Sverige–Israel. (Mats Fält, Martin Blecher)
OHLINS: Det är glädjande att det finns så många klarsynta när det gäller Israel inom Svenska kyrkan och som protesterar mot kyrkomötets antisemitism.

Judar attackerade i London och New York
En judisk chanukka-firande grupp fick sin buss attackerad av aggressiva unga män på Oxford street i centrala London i slutet av november.

Mainstream Economists Are Struggling To Hide The Incoming Economic Collapse
(Google översättn.) Några av nyckelpolicyerna inom litteraturen för ”Great Reset” och vad World Economic Forum kallar ”The 4th Industrial Revolution” inkluderar Universal Basic Income (UBI), ”Sharing Economy” och så småningom ett globalt digitalt valutasystem som använder IMF:s Special Drawing Rights-korg som grund. I grund och botten skulle det vara en form av global teknokratisk kommunism, och om du åtnjuter individuell frihet låter det inte tilltalande att tvingas till totalt förlita sig på regeringen för din överlevnad. För att få ett sådant system skulle det krävas en katastrof av episka proportioner. Covid-pandemin tar globalisterna en del av vägen dit, men det räcker uppenbarligen inte. Covid har inte övertygat många hundra miljoner människor runt om i världen att ge upp sina friheter för säkerhets skull. Men kanske en stagflationär kollaps kommer att åstadkomma det som Covid inte har?…

Not One Media News Outlet Has Done A Single Story Remembering The Japanese Attack On Pearl Harbor That Took Place On December 7, 1941, But We Will

Janne-Fritt ur hjärtat: Sanningen gör oss fria

Grand Imam of Al-Azhar Ahmed El-Tayyeb Plans Major Chrislam Update With Vatican Ahead Of 2022 Opening Of Abrahamic Family House

WHY DO SO MANY STILL BUY INTO THE NARRATIVE? | Professor Matthias Desmet
OHLINS: Lång video men intressant!

Switzerland Approves 3-D Printed Assisted Suicide Sarco Death Pods That Look Suspiciously Like The Ones From The Movie ‘The Matrix’, Awake Yet?

LIVE: Våldsamma protester i Belgien – sjukvårdspersonal vil inte ha vaccintvång

A plumber found cash and checks stashed in a wall at Joel Osteen’s Houston mega-church

Snöstorm på Hawaii – snöbrist i Colorado

Now The End Begins Gets Suspended On Facebook Until 2022 As Social Media Censorship Over Vaccine Truth Reaches Epidemic Proportions

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: New York City Becomes First To Force Private Companies To Forcibly Inject Their Employees With COVID ‘Vaccine’

EU kommer inte att lägga förslag om obligatorisk vaccinering

2021 12 05 John Haller’s Prophecy Update ”Multi-Axing” (Video)

Mjölkbondens larm om gödsel och el: Kostnaderna har ökat med en miljon

Över 5 000 kvinnor har rapporterat mensrubbning efter vaccin mot covid-19
OHLINS: Samma rapporter finns i många andra länder, kopplade till covidvaccinen. (Jönköpingsposten)

”OMICRON” – A MOVIE FROM THE 1950’S ABOUT ALIEN PARASITES TAKING OVER HUMAN BODIES

Viktig markering när Sveriges biskopar tog Israel i försvar
Kyrkan har tyvärr en lång tradition av tystnad inför diktaturer. Men demokratin Israel, med medborgerliga friheter och en omfattande välfärd som omfattar samtliga medborgare, utsätts för ständiga angrepp. Denna gång fick biskoparna nog och deras reaktioner är en viktig markering. Att dessa kristna ledare inte har rösträtt i kyrkans högsta organ visar den farliga maktförskjutning som skett. Politikerna styr och en vänsterallians har tagit kommandot.

Allt fler läggs in på iva – 40 procent vaccinerade
(Expressen)

Tusentals svenska kvinnor har rapporterat mensrubbningar efter att ha vaccinerats mot covid-19. Men det dröjer innan ett eventuellt samband kan fastställas – eller uteslutas. (Aftonbladet)

OPINION. En privatperson skickade följande öppna brev till alla berörda inom regering, riksdag och folkhälsomyndigheten. Insändaren skriver: “ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” en ny vardag där fullt friska människor utestängs från samhället. “De skapar hat emot oss.”

Människor flyr vulkanutbrott i Indonesien

Holy Smokes! The New World Order! | Tom and James Prophecy Podcast (Video)
OHLINS: Priserna stiger, inflationen är här och ökar.
Upp 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: ”Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: ”Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.”
I programmet finns en videosnutt där Prins Charles av England talar om en kommande person som skall ha mer makt än de globala ledarna tillsammans. Han säger också att den personen kommer att utrustas med stor militär makt. Han nämner alltså själv vad som skall komma enligt bibeln.
Upp 17:12 Och de tio hornen du såg är tio kungar, som ännu inte har fått något rike. Men tillsammans med vilddjuret får de makt att regera som kungar under en enda timme 13 De behärskas av ett och samma sinne och överlämnar sin makt och myndighet åt vilddjuret.
De nämner att Klaus Schwab har en man bakom sig som ger honom order. Samma person som Prins Charles talar om? Kära kristna medvandrare nu är det nära.

Den nya omikronvarianten har fått Israel att utfärda ett strängt inreseförbud för utlänningar.

Virusprotest i Wien och andra Europastäder

Chippet i Hannes kropp öppnar dörrar och mäter hälsan

Många kommuner höjer bostadsrättsföreningars markhyra kraftigt. Nu måste politikerna agera så att inte bostadsrättsinnehavare tvingas lämna sina hem på grund av chockhöjda månadsavgifter.

BREAKING!!! Eric Trump, Comedian Jim Breuer, Dr. Zev Zelenko & Sean Feucht Join REAWAKEN AMERICA Tour!!

UN resolution only calls Temple Mount by Muslim name
OHLINS: Förakt mot Gud och Israel.

Antalet bekräftade fall av covid-19 bland vaccinerade i Sverige ökade kraftigt förra veckan. Av de totalt nära 12.000 bekräftade fallen var endast drygt hälften ovaccinerade. Orsaken är att vaccinernas effektivitet har minskat, enligt virologen Fredrik Elgh.

Världens livsmedelspriser nådde nya rekordnivåer under november. Siffrorna från FN:s livsmedelsindex visar en ökning med 1,2 procent från oktober och med 27,3 procent jämfört med  november 2020.

Det finns ett samband mellan biologiska effekter av strålning från trådlös teknik och Covid-19. Forskare menar att 5G och 4G kan ha förvärrat Covid-19 pandemin genom att försämra immunförsvaret. Två vetenskapliga artiklar har publicerats i ämnet under 2021.

WHO:s tidigare medarbetare Astrid Stuckelberger: ”Pandemin är planlagd för att kunna vaccinera hela jordens befolkning”

4 Videos värt att lyssna igenom om Covid 19
OHLINS: Detta kommer att få dig omskakad! Det finns i slutet på av dessa 4 videos en gammal tecknad film från 1930 som i detalj visar exakt vad som skett med Covid 19

Kraftiga cryptofall under natten. Under 18 timmar från 14.00 fredag till 08.00 lördag föll bitcoinpriset med när 18 procent. Kraftiga fall skedde även på en rad andra cryptovalutor. Nedgången har eskalerat sedan omicronvarianten upptäcktes. Utvecklingen gynnar centralbankerna genom att etableringen av deras digitala valutor blir lättare att genomföra då de kommer att garantera ett fast värde och undvika cryptovalutornas kraftiga volatilitet. /Rune

Minst 13 döda i IS-dåd i irakiska Kurdistan

Fyra döda i skolskjutning utanför Detroit

Meet Ameca, The World’s Most Realistic, And Some Say, The Most Terrifying Humanoid Robot Ever Created And It Shows Rapid AI Advancement

Över 9 000 har JO-anmält vaccinationspassen
Över 9 000 personer har hittills JO-anmält de nyinförda vaccinbevisen för inomhusevenemang. Det är fler än vad myndigheten brukar få in totalt under ett helt år. – Det är helt exceptionellt, säger Anders Jansson, informationsansvarig på JO till Svenska Dagbladet.
OHLINS: Verkligen goda nyheter.

Dricksvattnet måste bli dyrare i Sverige
OHLINS: Hallå – Maten -Elen – Bensinen och nu Vattnet?!

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Freedom Of Information Act Documents Prove FDA Covered Up Over 1,200 Deaths From Pfizer Vaccine In First 90 Days

Grekland bötfäller ovaccinerade personer över 60 år. Boten kommer att handla om 100 euro varje månad (drygt 1 000 svenska kronor) vilket motsvarar cirka 14 procent av en genomsnittlig grekisk pension. Premiärminister Kyriakos Mitsotakis menar att böterna skall uppfattas som en ”hälsoavgift”.

Billy Crone – Covid Update 4 – Dec 1, 2021
OHLINS: Detta är väldigt bra!

”Sveriges folkhjälte Sara Delin Ekstrand!”
OHLINS: En sjuksköterska berättar något som borde väcka många frågor.

Tidningen Dagen tål numera inte yttrandefrihet? Mina inlägg efter Elisabeth Sandlunds artikel är numera raderade. Censur råder. Jag la in den ena kommentaren igen men den blir antagligen borttagen. Här är den:
Elvor Ohlin: Elisabeths inlägg andas arrogans, iskyla och kärlekslöshet. Hon är en av dem som splittrar kristenheten och sprider falska anklagelser mot ovaccinerade. Det är skrämmande men inte helt förvånande. Är det redan början på förföljelse på oss som förstår vart det här är på väg och vilka konsekvenser det får? Själv skulle jag aldrig sätta min fot i en Vaccinationskyrka. Än mindre lyssna på deras förkunnare.
Det är väldigt stor skillnad på att dö med covid eller av covid. Har det fortfarande inte sjunkit in? Dödstalen i Sverige har varit helt normala, enligt SCB. Felaktiga uppgifter har spridits (medvetet?) då man inte tog hänsyn till befolkningsmängden. Statistik bör räknas procentuellt för att bli sanningsenlig och riktig. En missvisande statistik från nyhetsrapporteringar har tydligen lyckats lura många.
Det finns mängder av vittnesbörd från olika länder (inklusive Sverige) om förstörda liv och även dödsfall efter andra vaccinsprutan. Detta stoppas och tystas av mediejättarna. Är inte det märkligt? Borde inte det vara en varningsklocka? Jo, verkligen. Läkemedelsföretagen (läs ”jordens köpmän”) sägs tjäna 1000 dollar per sekund. Målet är inte ens vaccin, utan vaccinpass med totalkontroll över individen. En global diktatur håller på att skapas och det är helt enligt Bibelns profetior.
Vem som räknas som ”ovaccinerad” är förresten väldigt godtyckligt. Om Elisabeth Sandlund – som tydligen är dubbelvaccinerad – skulle få covid19 kan hon plötsligt räknas som ”ovaccinerad” för att hon inte har tagit tredje sprutan. Det sker redan i vissa länder. Då dras vaccinationspasset eller det gröna kortet in tills hon tar den tredje dosen. Hur blir det med fjärde, femte… tjugonde? Säg adjö till det naturliga immunförsvaret för gott. Lycka till. Men glöm inte var den enda hjälpen finns, när du väl är fast i fågelfängarens snara (Ps 124:6-8).
Kommentar utlagd på tidningen Dagen 2021-12-04:
Elvor Ohlin: Vad FN:s Agenda 2030, understödd av WEF, menar med yttrandefrihet och åsiktsfrihet är att ha samma åsikt som dem. Alla andra åsikter kallas ”konspirationsteorier”. Detta är typiskt för maktmänniskor och det vi ser är en global diktatur, ledd av jordens rikaste företagare (köpmän) och ledare.
Problemet när man har svalt deras osanning, är att man förblindas och tror på lögnen att allt annat är konspirationer. Så länge man håller med en maktmänniska är allt lugnt. Den dag som man ifrågasätter och kritiserar genom egen efterforskning, visar det sig snart hur ”demokratisk” och ”fri” man är. Inte alls. Man är fångad i en fälla.

Viktig markering när Sveriges biskopar tog Israel i försvar
Kyrkan har tyvärr en lång tradition av tystnad inför diktaturer. Men demokratin Israel, med medborgerliga friheter och en omfattande välfärd som omfattar samtliga medborgare, utsätts för ständiga angrepp. Denna gång fick biskoparna nog och deras reaktioner är en viktig markering. Att dessa kristna ledare inte har rösträtt i kyrkans högsta organ visar den farliga maktförskjutning som skett. Politikerna styr och en vänsterallians har tagit kommandot. (VID)

Ser regeringen hoten mot landsbygden?
De unikt höga spannmålspriserna innebär att de globala lagren inte är stora. En ytterligare minskning av det svenska jordbruket kan bli en farlig utveckling. För hela landet. (VID)
OHLINS: Enligt Rosa Koire och andra som tidigt varnade för FN:s Agenda 2030, ingår att utarma och avfolka landsbygden. Alla ska bo i städer när kontrollen ökar och blir total. Det ingår i den digitaliserade världens kontrollsamhälle. Det enda positiva med en sådan skrämmande framtid är att det om möjligt kan driva fler människor att börja söka Gud och välja att ta emot Jesus, Guds Son, som sin personlige Frälsare. Det väntar en fullkomlig värld (himlen) för Guds folk, dit alla är inbjudna.
1Kor 2:9 Vi tala – såsom det heter i skriften – ”vad intet öga har sett och intet öra har hört, och vad ingen människas hjärta har kunnat tänka, vad Gud har berett åt dem som älska honom”.
2Petr 3:13 Men ”nya himlar och en ny jord”, där rättfärdighet bor, förbida vi efter hans löfte.

Dubbelt bakslag för Bidens vaccintvåg
OHLINS: Goda nyheter.

European Union Commission President Ursula Von Der Leyen Calls For Implementation Of Forced COVID Vaccination For All EU Citizens

Medicin mot covid-19 nobbas av Sverige
Flera studier har visat att läkemedlet molnupiravir har god effekt mot covid-19. Trots detta har Sverige ännu inte valt att säkra tillgång till läkemedlet.
OHLINS: Det finns redan billiga och effektiva mediciner mot covid19 (t ex Ivermektin). Därför ska ingen tvingas att ta ett ej färdigtestat (nödgodkänt – med många frågetecken) vaccin, som inte vill. Vi avråder från att besöka Vaccinationskyrkor.

Janne: Fritt ur hjärtat: Ett profetiskt budskap – Uppmuntran till guds folk

Flicka hittade ett 2000-årigt silvermynt i Jerusalem
En elvaårig flicka gjorde ett arkeologiskt fynd i Jerusalem, när hon fann ett 2000-årigt silvermynt vid en utgrävning. Enligt experterna är detta ett mycket sällsynt fynd, som sannolikt är präglat i templet under det första århundradet.

Miljöministern i blåsväder – hade fel om kärnkraftverk

Walking In The Footsteps Of Emmanuel Macron, Austria And The European Union Begin The Process Of Universal Mandatory COVID Vaccinations

Amir Tsarfati: Breaking News
Ohlins: Rykten om krig!

EU must consider mandatory Covid jabs, says Von der Leyen
OHLINS: Von der Leven är Carl Schwaub lärjunge

Barbados Rejects British Rule A Century After England Betrayed The Jews With The Balfour Declaration Hastening Their Decline As A World Power

Svenskar opererar in vaccinpass som chip i kroppen
OHLINS: Utvecklingen blir allt mer grotesk och allt fler undrar om detta är början på det som leder fram till ”märket” i handen eller pannan (Upp13).

Vindkraften driver oss mot total systemkollaps
Debatt: ..Författarna hävdar att man kan bygga elförsörjningen på enbart förnybar energi. Detta har man provat i Kalifornien, med katastrofalt resultat. Redan innan man uppnått 30 procent vind- och solkraft har man ett så instabilt system att man tvingas till roterande bortkoppling. Det innebär att man släcker ner all el i en region i taget. Delstaten South Australia på andra sidan jorden har gjort en liknande omställning, med samma resultat: återkommande strömavbrott trots att andelen vind- och solkraft inte nått upp till 30 procent. Sverige är nu nära 20 procent, och byggs den vindkraft författarna förespråkar går vi i kapp Kalifornien. (Jan Blomgren)

Tre döda i skolskjutning utanför Detroit

Viktig information till alla Sveriges medborgare (Cecilia Berg)

Inställt julbord blev matlådor till behövande: ”Många får hjälp”

I USA har 200,000 människor dött av coronavaccinerna tom oktober 2021