Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 12 maj Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste 14/4-2024:
Janne: Herren talade till Kain /Text/ Youtube /
Elvor: Iklädda Guds vapenrustning /Text/ Youtube /

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida
Parousia Mission finns även som en grupp på Facebook
Parousiamission Göteborg finns på Telegram som grupp LÄNK
Bibeln för yngre Parousia Mission

Missa inte nya ParousiaMission-Podden

 

 

 

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

_________________________

Profetisk Uppdatering 18 April 24 (Video – Youtube – Svenska)
Senaste nyheterna på Parousia Mission Göteborg Sverige (Telegram)
Profetisk uppdatering 17 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

________________________

Högsta vaksamhet i norra Israel: säkerhetsetablissemanget bedömer att Hizbollah inleder en mycket bredare konflikt, kanske under de kommande dagarna. /Telegram /

Fritt ur hjärtat- Avslöja de falska profeterna öppet /Text / 18/4-24

Uppdatering Israel 18 April – 24 – Skiljelinjen Antisemitismen 

Bibeln för yngre del 13: Påsken Del 1 (Video – Youtube – Svenska)

Report: US agreed to Rafah operation in return for smaller Israeli response against Iran

Nato i Mellanöstern på gång?
Förenade Arabemiraten och Saudiarabien vill ha amerikanska säkerhetsgarantier liknande Israel i utbyte mot en större roll i regional allians. UAE och saudiska tjänstemän har sagt till USA: ”Om ni vill att vår roll i den regionala säkerhetsalliansen ska öka – vi vill ha amerikanska garantier för vår säkerhet, som Israel fick”

Under den senaste iranska attacken mot Israel hjälpte Saudiarabien och i mindre utsträckning Förenade Arabemiraten i försvaret av Israel tillsammans med Israel, USA, Storbritannien, Frankrike och Jordanien. Det verkar som att båda länderna är öppna för en mer permanent allians men vill ha utökade säkerhetsgarantier för USA. Relaterat till det är samtalen Saudiarabien har med USA om normalisering med Israel och förmodligen den viktigaste delen av normaliseringen för Saudiarabien är en försvarspakt med USA med säkerhetsgarantier så nära vad USA har med Nato-länder (artikel 5) ett angrepp på en är ett angrepp på alla, juridiskt bindande.
OHLINS: Kan passa exakt in på en kommande freds och säkerhetsallians inom Abraham Accords.

Teorin: Artificiellt superregn föll över Dubai

Tsunamivarning i Indonesien efter vulkanutbrott

Profetisk Uppdatering 16 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Nyheter direkt från Israel 17 April – Svensk text

Bethel Redding Bok Hidden Path / Översatt och uppläst av Clarie Engström /Youtube/

Increases / Dr John Campbell

Det iranska revolutionsgardet har börjat vidta nödåtgärder vid sina anläggningar runt om i Syrien.
* Iran har börjat evakuera sina arbetare från olika platser i Syrien. Det iranska revolutionsgardet och Hizbollah har minskat närvaron av sina högre officerare i Syrien. (Abu Saleh) / Telegram /

BREAKING: Strid IHOPKC att stänga, starta en ny organisation för att begränsa ansvar
International House of Prayer Kansas City (IHOPKC) kommer att stänga sina dörrar och starta en ny organisation, efter månader av anklagelser om sexuella övergrepp av präster mot dess grundare Mike Bickle, meddelade ledare vid ett internt IHOP-universitetets personalmöte igår. En läckt inspelning av mötet som The Roys Report (TRR) erhöll avslöjar att organisationen blöder 500 000 dollar i månaden på grund av att givare är för anslutna till den nu permanent borttagna Bickle . Ledarna hoppas att detta drag kommer att begränsa IHOPKC:s ansvar angående offrens stämningar, sa Isaac Bennett, pastor i IHOPKC:s Föregångskyrka, i mötet. ”Vi är människorna att stämma i slutet av dagen,” sade Bennett. ”Det ger betydande skulder där.”
OHLINS: Hur vore det att stänga IHOPKC och 24/7-bönerörelsen för gott? Det vore nog det enda rätta efter skandaler och falska läror som sprids. Pengarna är tydligen viktigare, som vanligt i dessa sammanhang.

Profetisk uppdatering 15 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Blås i basunen 17 4 24 Patricia King – New Age – Falsk Profet

Helsingfors / Dr J Campbell

Fritt ur hjärtat – Rädda människor ur villfarelse 17/4-24 (Artikel Justin Peters)
OHLINS: Även här i Sverige finns det vargar och många har hört av sig till oss för samtal och vägledning. Parousia Mission arbetar med att rädda så många som möjligt ut ur falska profeter och lärares nät ut i frihet i Jesus Kristus…

SD kallar hem ledamöter – för att försöka stoppa könslagen
Konflikten kring den nya könslagen har varit avgrundsdjup i Moderaterna, men nu ser statsminister Ulf Kristersson ut att gå vinnande ur striden i sitt parti. Men kritikerna i KD och SD vägrar ge upp – in i det sista försöker de stoppa lagen. – Alla våra ledamöter har kallats hem, oavsett var de befinner sig, säger Linda Lindberg (SD), gruppledare.
OHLINS: Mycket bra drag av SD.

Översvämning i Dubai efter åskoväder

Shiaislamismen i Iran och dess nätverk i Sverige
Den iranska revolutionen skapade grundplåten för shiitisk islamism och strukturerna för att sprida den över hela världen. I Sverige representeras revolutionen och regimen av Imam Ali Islamic Center i Järfälla och dess chefsimam. Advokaten Nima Rostami berättar historien om en tragedi och en akut säkerhetsrisk.
…Qudsstyrkans och Organisationen för islamisk kultur och kommunikations mission i Sverige representeras enligt entydiga uppgifter av Imam Ali Islamic Center i Järfälla. Chefsimamen vid centret heter Mohsen Hakimollahi, han är utsänd av Khamenei och fungerar som hans representant i Sverige och som böneledare för fredagsbönen. Inom det iranska systemet ses han som Khameneis representant i de skandinaviska länderna, Namayend-e-Valiye-e-Fagigh. Titeln är exakt samma som används i Iran för Khameneis representant.

Moské i Berlin tvingades stänga – pekades ut som mål av IS-K

Deadline närmar sig – 5000 kan strejka i morgon
Flera kommuner, regioner och kommunala företag har kniven mot strupen.
I morgon bitti kan 5000 medlemmar i facket kommunal tas ut i strejk.
Under onsdagen väntas parterna få ett förslag från medlarna att ta ställning till, enligt Ekot.

Reports: IHOPKC to Close Amid Ongoing Bickle Scandal

Johannes Evangelium Kap 2 Vers 13-25 /Video /

Israel – Uppdatering 16/4-24 – Youtube – Svensktextat

James River Church That Last Year Fraudulently Claimed To Heal A Woman Of Her Missing Toes Now Holds Laodicean ‘Stronger Men’s Conference’ Circus

Essential cells Dr John Campbell
OHLINS: Otäckt med alla biverkningar och plötslig död samt
Cancer som plötsligt blommar upp efter några sprutor…..
Ludmila Engquists cancer är tillbaka

Historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn brinner – torn har rasat
Ett stort område i centrala Köpenhamn är avspärrat efter att en brand brutit ut i stadens kända börshus, uppger vakthavande befäl Michael Andersen till DR. – Det här är vårt Notre Dame, säger Köpenhamnsbon Henrik Grage till danska TV2.
OHLINS: Väldigt många bränder nu för tiden..!

Profetisk Uppdatering 14 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Fritt ur hjärtat: Längtan efter en sann väckelserörelse / Text /

Pro-Hamas Supporters Funded By George Soros Launched A ‘Global Strike For Gaza’ To Shut Down Highways Across America For Hours Today

Bibeln för yngre del 12 : Josef i fängelse / Youtube  / Camilla Mattsson

Arabiska nationer – inklusive Saudiarabien och Förenade Arabemiraten – hjälper Israel i framgångsrikt försvar mot iranska attacker

”Israel har slått i varningsklockorna” om Iran i flera år
ISRAEL TODAY: Israels FN-sändebud sade att hans varningar mot Iran hade försvunnit: Israel ”försökte väcka världen till farorna från Iran och dess ombud.” Israels FN-ambassadör Gilad Erdan sa på söndagen att Irans missil- och drönarattack mot den judiska staten i lördags hade visat att Jerusalem hade rätt i sina upprepade varningar angående den islamiska republiken. Under en krissession i FN:s säkerhetsråd som Jordanien kallade till i kölvattnet av den iranska attacken, sa Erdan: ”I går kväll bevittnade världen en aldrig tidigare skådad upptrappning som är ett tydligt bevis på vad som kan hända när varningar ignoreras.”

IsraelAm: Israel har inte svarat på den oöverträffade iranska missil- och drönarattacken på lördagen, men de varnade för att de skulle svara på attacken vid en framtida tid och plats som de själva väljer. För att sammanfatta, avfyrade Iran över 100 ballistiska missiler, 30 landattack kryssningsmissiler, 150 UAV och visade sitt folk och allierade att de inte var rädda för att direkt anfalla Israel. Attacken var dämpad i sin omfattning för att undvika att provocera fram ett massivt israeliskt svar som skulle leda till ett regionalt krig. Hade Iran avfyrat tusentals missiler och drönare i samordning med Hizbollah som avfyrat tusentals missiler mot Israel, så hade resultaten utan tvekan blivit annorlunda. Men de ville uppenbarligen göra sin poäng utan att utlösa ett större svar och helt krig.
Å andra sidan visade Israel sin extraordinära defensiva förmåga genom att fånga upp 99% av alla missiler och drönare som attackerade det, de flesta utanför israeliskt luftrum. USA skickade Iran ett tydligt budskap om stöd till Israel genom att skjuta ner 6 ballistiska missiler och över 70 UAV. Brittiska jetplan sköt också ner flera drönare. Andra länder, inklusive Jordanien Saudiarabien och Förenade Arabemiraten, deltog också i avlyssningen av missiler och drönare på väg mot Israel. Budskapet till Iran är att om det blir ett regionalt krig kommer det inte bara att ställas inför Israel utan USA och en koalition av länder som är anslutna mot det.
Genom att inte svara med kraft, åtminstone inte omedelbart, har Israel fått godviljapoäng hos Biden-administrationen och det internationella samfundet, där de västallierade bekräftar sitt stöd för Israel och fördömer den iranska attacken, samtidigt som de uppmanar Israel att undvika att eskalera konflikten genom att svarar.
Enligt en israelisk TV-rapport i går kväll har premiärminister Netanyahu beslutat att skjuta upp en invasion av Rafah.
Hizbollah tog idag på sig ansvaret för en sprängladdning som skadade fyra IDF-soldater, strax innanför libanesiskt territorium. En soldat är i allvarligt tillstånd, två i måttligt tillstånd och en hade lindriga skador. Händelsen är under utredning.

Präst knivhuggen i kyrka i Sydney – direktsändes
Flera personer har attackerats av en knivbeväpnad man i en kyrka i västra Sydney, rapporterar australiska medier.
Enligt AFP har en man gripits. De fyra skadade, samtliga män i åldrarna 20 till 70, ska inte ha fått livshotande skador. Efter dådet samlades en uppretad folkhop med hundratals personer utanför kyrkan. Enligt AFP försökte de pressa sig förbi polisens avspärrningar för att nå den gripne mannen. Kyrkattacken sker bara dagar efter att en man med kniv dödade sex personer i ett köpcentrum i östra Sydney. Den 40-årige gärningsmannen sköts ihjäl av polis på plats.

Uddevalla stod upp mot judehat – flera polispatruller på plats
Politiker, präster och allmänhet. Alla samlades de på torget i Uddevalla i lördags för att ta ställning mot antisemitism – och för Israels rätt till sitt eget land. – Det är tid att säga nej till det här judehatet som vi har runt omkring oss, sade initiativtagaren Sven-Erik Berg vid manifestationen.
OHLINS: Bra, Uddevalla!

De ångrar könsbyte – varnar för den nya lagen
Elva personer som genomgått könsbyte men i dag ångrar beslutet manar riksdagen att rösta nej till könstillhörighets­lagen. Att underlätta juridiskt könsbyte riskerar att leda till fler ingrepp på unga som i själva verket behöver helt annan hjälp, menar de. …”Att unga från 16 år enklare ska få byta juridiskt kön ser vi därför som djupt oroväckande. Vi som skriver ångrar i dag att vi gjorde ingrepp på kroppen, att vi tog hormoner och för att vara ärliga: Vi känner oss stympade av den skattefinansierade vården.”
OHLINS: Lägg märke till orden: ”den skattefinansierade vården”. Så vidrigt att tjäna pengar på att förstöra ungas liv. Det kan bara ske i en ond och kall gudsfientlig värld.

Profetisk Uppdatering 13 Mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bethel Redding Bok Hidden Path / Översatt och uppläst av Clarie Engström / Del 2
OHLINS: Väldigt lärorikt och intressant från de som lämnat Bethel Church falska andlighet.

Kan vi få något rätt, tack: Den 1 april 2024 attackerade Israel inte ett iranskt konsulat i Damaskus. Det var ett terroristhögkvarter för Islamiska revolutionsgardet, maskerat som ett diplomatiskt uppdrag. Mohammad Reza Zahedi, den iranske generalen som eliminerades i attacken, var ingen Gandhi. Han var en högt uppsatt militär befälhavare för Quds som var inblandad i planeringen och genomförandet av Hamas massaker mot Israel den 7 oktober. Zahedi ledde också Irans Hizbollah-operationer i Syrien och Libanon, inklusive smuggling av ammunition och precisionsvapen till Libanon och ett nära samarbete med Hizbollahs ledare Hassan Nasrallah. Zahedi, som var jämbördig med Qassem Soleimani, hade också ”amerikanskt blod på sina händer” efter att ha varit ansvarig för ett antal attacker i regionen, som krävde amerikanska liv. Hans eliminering var en helt legitim, rättvis och laglig åtgärd. (Amir Tsarfati Telegram)

Tre år efter Jennifers vaccinskada: “Drömmer om att få tillbaka mitt liv”

De ångrar könsbyte – varnar för den nya lagen
Elva personer som genomgått könsbyte men i dag ångrar beslutet manar riksdagen att rösta nej till könstillhörighetslagen. Att underlätta juridiskt könsbyte riskerar att leda till fler ingrepp på unga som i själva verket behöver helt annan hjälp, menar de.

Bibi, If You Were Waiting For The Perfect Time To Justifiably Take Out The Iranian Nuclear Bomb Program, Your Moment To Strike Is Right Now

Senaste nytt Israel – Videouppdatering (Svensk Text)

Profetisk Uppdatering 12 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Amir Tsarfati Telegram: 99 procent av de drönare och missiler som Iran avfyrade mot Israel stoppades av luftförsvaret. Iran avfyrade 170 drönare och inte en enda kom in i israeliskt luftrum. De sköts alla ner utanför landets gränser av Israel och dess allierade. Iran avfyrade 30 kryssningsmissiler och inte en enda kom in i israeliskt luftrum. Iran avfyrade 120 ballistiska missiler mot Israel. En del lyckades ta sig förbi Israels försvar, träffade flygbasen Nevatim i södra Israel och orsakade mindre skador. En handfull drönare och missiler avfyrades från Irak och Jemen mitt under attacken, men ingen kom in i israeliskt luftrum.
OHLINS: ”Bläckfiskens huvud (eller Ormens huvud)” IRAN, ATTACKERAR ISRAEL efter att ha förlorat några av de värsta TERRORISTERNA (”höga militärer”, enligt svt) som försåg alla sina ISLAMISTISKA TERRORORGANISATIONER under Iran med vapen. Västvärldens politiker borde tacka Israel. AM ISRAEL CHAI!

Israelisk militär: Kommer göra allt som krävs
Några av de robotar som Iran under natten skjutit iväg mot Israel orsakade vissa skador på en militärbas i södra Israel, men de flesta stoppades av luftförsvaret. Det säger den israeliska militärens talesperson Daniel Hagari. Totalt ska över 200 robotar och drönare ha avlossats. ”Vi kommer att göra allt som krävs för att försvara Israel”, sa Daniel Hagari. Och för en stund sen sa den israeliska militären att de inte längre uppmanar folk att vara beredda på att ta skydd. Och Israels FN-ambassadör har bett FN:s säkerhetsråd kalla till ett extra möte efter nattens attack.
…Iran har flera gånger hotat Israel med hämnd efter en attack som dödade högt uppsatta iranska militärer på Irans konsulat i Syriens huvudstad Damaskus i förra veckan.
OHLINS: Israel eliminerade ”irans militärer”? De var terrorister som försåg alla Irans terrororganisationer med vapen för att utrota judarna.

Iran i storskaligt anfall mot Israel i natt
– Hela världen såg vad Iran är i natt: En terroriststat som attackerar staten Israel från ett avstånd på 1 500 kilometer och försöker aktivera alla dess ombud, säger Israels försvarsminister Yoav Gallant i ett uttalande på söndagsmorgonen, rapporterar Haaretz. Han uppger att angreppet inte är över. – Vi måste vara uppmärksamma och vaksamma på IDF:s (militärens) instruktioner, säger Gallant.

USA stöttar Israel – och Sverige fördömer Iran

DETTA ÄR EN ATTACK FRÅN IRAN MOT ISRAEL
100 TALS DRÖNARE OCH MISSILER
VI BER FÖR ISRAEL !

Sex har dödats i dåd i Sydney

Fem döda och flera skadade efter knivdåd i Sydney
Polisen bekräftar också att den misstänkte gärningsmannen har skjutits. Gallerian har sju våningar och är en stor knutpunkt i östra Sydney, i ett område där många människor rör sig.

Fraktfartyg bordat – Iran anklagas

Profetisk uppdatering 11 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Uppgift: Man i Malmö spottade på israeliska journalister
En israelisk reporter som nyligen besökt Malmö menar att stämningen mot Israel är mer hätsk i staden än i palestinskt styrda staden Ramallah. – Gazakriget är närvarande överallt här, säger reportern som ska ha blivit utsatt för en spottloska från en arabisktalande person.
OHLINS: Vi skäms för Malmös judehatande araber. Vi skäms för Sverige och de som har släppts in i vårt land på judarnas bekostnad, som tvingats flytta. En skam för Sverige.

”Ett samhälle utan civilkurage blir utarmat”
Hur ser ett samhälle ut när invånarna inte längre vågar visa civilkurage? Kriminologer och forskare beskriver det som ett otäckt samhällsfenomen. Men berättar också om en stark motkraft.

BREAKING: USS DWIGHT EISENHOWER ångar mot Israel! Ett djärvt drag av USA för att skydda Israel från Irans missilhot. Stå stark mot aggression! 🇺🇸🇮🇱 /Telegram/
Biden: ”Jag vill inte ge hemligstämplad information, men jag uppskattar att Israel snart kommer att attackeras av iranierna. Vi är förberedda på detta och samordnar oss tillsammans med Israel, i försvaret och särskilt i attacken.” /Telegram/
Tyskland uppmanar sina medborgare att lämna Iran. /Telegram /

Massive Rocket Fire From Hezbollah In The North Already Begun As United States Says Attack On Israel Could ‘Come Within Hours’ From Iran

SPÄRRELD AV RAKETER FRÅN LIBANON TILL NORRA ISRAEL
Den libanesiska Almiadin-kanalen: Mer än 50 raketer avfyrades från Libanon in på israeliskt territorium under de senaste minuterna. /Telegram /

Uddevalla samlas för att manifestera mot antisemitism
Med start klockan 11.00 samlas människor på Uddevalla torg för att manifestera mot antisemitism och för Israels rätt till sitt eget land.

IsraelAM: Iran har enligt uppgift meddelat USA via Oman att de kommer att mäta sitt svar på den israeliska attacken mot sin ambassad i Damaskus för att undvika en eskalering som kan leda till ett fullständigt regionalt krig. Iran indikerade också att de kommer att använda sina ombud för att svara. Jag skrev en artikel i Times of Israel som förklarade varför Iran inte vill ha en större upptrappning som leder till krig nu. En hög amerikansk tjänsteman informerade Saudi Al-Arabiya-kanalen, ”USA kommer att delta i ett svar om Teheran eskalerar situationen på ett olämpligt sätt.” Qatar och Kuwait har informerat USA om att de inte kommer att tillåta användning av baser i sina länder för attacker mot Iran. USA:s försvarsminister Lloyd Austin ska ha sagt till försvarsminister Yoav Gallant att Israel borde ha informerat USA om sina planer på attacken mot iranierna i Damaskus, för att ge USA tid att skydda sina trupper från vedergällningsaktioner IDF och Mossad har enligt uppgift godkänt operativa planer för att attackera Iran om Israel blir attackerad från iransk mark. Statsministern träffar säkerhetscheferna i dag. Amerikanska underrättelserapporter tyder på att Iran kan inleda sin attack mot Israel inom de närmaste 24 till 48 timmarna.

För en kort tid sedan attackerade israeliskt stridsflyg militära byggnader tillhörande terroristorganisationen Hizbollah, där terrorister vistades i Eyta al-Sha’ab-regionen. Dessutom attackerades en annan militär struktur tillhörande terroristorganisationen Hizbollah i A-Taiba-området i södra Libanon / Telegram
OHLINS: Följ Parousia Mission på Telegram för direkta nyheter från Israel. Nu är läget full beredskap.
https://t.me/profetiskt_parousia

WHO s Secrecy Dr J Campbell

Profetisk Uppdatering 10 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Här hotar maffiabossen sin rival i Sverige – genom barnen
Sverige beskrivs även som en fristad för kriminella.
OHLINS: Vi såg det komma – i en antikristen agenda som förkastar Gud, Guds ord och Guds gränser och bud. Med politiker som daltade med islamister och som var/är israelsfientliga, är inget annat att vänta. På sådd kommer skörd. Det enda som kan rädda landet är ödmjuk bön till Herren.

Pfizer is ’deeply sorry’ Dr J Campbell

Studie: Många brittiska muslimer vill se sharialagar
Endast 23 procent av brittiska muslimer säger sig vara emot införandet av sharialagar. Det visar en ny undersökning som väcker reaktioner. Undersökningen visar också att en stor andel av muslimerna sympatiserar med terrorgruppen Hamas och att endast en fjärdedel anser att Israel har rätt att existera som judiskt hemland.
OHLINS: Antikrists ande är verksam där ondska hyllas och sanningen ”slås ned till jorden”, i en sjuk värld.

NTEB skriver: Tucker Carlson intervjuade en anti-israelisk pastor från den palestinska myndigheten-kontrollerade staden Betlehem och framställde hans åsikter som representant för kristna ”i regionen – i Gaza, Västbanken och i själva Israel.” Under årens lopp har jag varit mycket pro-Tucker, har hållit med honom i de allra flesta fall och frågor, till och med gått så långt som att stämpla honom som ”The Last Truth Teller” redan 2020. Nåväl, han berättade inte för sanningen i sin senaste intervju med pastorn i en pro-palestinsk grupp som heter ’Christ At The Checkpoint’ som hatar judarna och Israel. Tucker presenterade Isaac som en kristen som väl representerar den kristna positionen med avseende på Israel, när denna judehatande ”pastor” faktiskt inte gör något sådant. Skäms på dig, Tucker, skäms på dig.
Och du skall bli en förvåning, ett ordspråk och ett spån bland alla folk dit HERREN skall leda dig.” Femte Moseboken 28:37 (KJB)
Medan vi är inne på ämnet har Tucker under de senaste veckorna blivit allt mer antisemitisk själv, vilket är beklagligt att se. Israel rustar sig just nu för vad alla kanaler säger kommer att bli en stark attack av iranska styrkor och ombud , och judarna behöver USA:s hjälp och stöd som aldrig förr. Tucker, du sa för några månader sedan att du hade börjat läsa din bibel själv, kanske missade du dussintals och dussintals referenser där Gud kallar judarna för sitt utvalda folk. Om du vill ha den bibliska positionen som bibeltroende kristna innehar om Israel och judar, vänligen boka mig som din nästa gäst. Det gör jag gärna. Am Yisrael Chai.

Profetisk uppdatering 9 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bibeln för yngre del 11 : Josef slav i Egypten

Efter tre månaders intensiva förhandlingar har Indonesien, det största muslimska landet i världen, normaliserat relationerna med Israel. I utbyte mot att etablera relationer med Israel kommer Jerusalem att sluta blockera Indonesien från att gå med i Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling (OECD), den ekonomiska organisation som för närvarande omfattar världens 38 ledande ekonomier. Enligt rapporten har OECD också deltagit i samtalen. Israel hade enligt uppgift arbetat för att normalisera banden med Indonesien tillsammans med Saudiarabien och andra länder innan kriget med Hamas bröt ut den 7 oktober. Men på tisdagen deltog ett indonesiskt flygplan i en luftlandsättning av bistånd till Gaza, vilket tydligen är första gången ett indonesiskt flygplan har flugit genom israeliskt luftrum. /Telegram

Det ryska utrikesministeriet meddelade att man rekommenderar ryska medborgare att undvika ”icke-nödvändiga” flyg till Mellanöstern, ”med tonvikt på Israel, Libanon och de palestinska territorierna” /Telegram

”Plötsligt kan man vara del av ett maskineri som hjälper människor dö” – nu måste läkarna bestämma sig om eutanasi

Amerikanska inflationssiffror. Även om siffrorna inte visar på stora rörelser är i princip
samtliga data en besvikelse. Inflationen på årsbasis steg med 0,3 procentenheter och
kärninflationen låg kvar på samma siffror som februari månads 3,8 procent och visar på en
fortsatt hög inflation på bred basis. Detta tillsammans med förra veckans
arbetsmarknadssiffror utesluter en snar amerikansk räntesänkning. Flera bedömare talar nu
om eventuell sänkning i september, alternativt att en sänkning uteblir helt under 2024.
Situationen kommer även att negativt påverka möjliga svenska räntesänkningar under
maj/juni. Imorgon torsdag kommer ytterligare en viktig siffra då ECB beslutar om räntenivån
för euroländerna/ ”Runes Hörna”

In A Humiliating Setback For The Kingdom, Crown Prince Mohammed bin Salman Is Forced To Drastically Scale Back Plans For The Futuristic City Of NEOM

Trickle of truth Dr J Campbell

BREAKING: Matt and Beth Redman Tell of Years-Long Abuse by Mike Pilavachi in New Documentary

Profetisk Uppdatering 8 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Vänsterpartiet i Angered propagerar för en palestinsk intifada
Den 16 mars deltog 20 personer i Vänsterpartiet Angereds öppna medlemsmöte där man hävdade att det finns behov ”av en tredje intifada”. En av programpunkterna handlade om hur ”sionism bekämpas” medan en annan belyste ”lärdomar från första intifadan”, uppger V Angered på sin Facebooksida. …V Angered har regelbundet propalestinska demonstrationer där frasen ”from the river to the sea, Palestine will be free” (från floden till havet, Palestina kommer bli fritt) ofta förekommit, en fras som många anser är detsamma som åsikten att staten Israel inte har rätt att existera. I Tyskland är frasen numera förbjuden och den klassas av flera experter som antisemitisk.
OHLINS: Ska de sprida sitt hat och ondska i Sverige nu? De borde anmälas för hets mot folkgrupp och uppmaning till folkmord.

Domstolen sätter aktivister före demokratin
Klimataktivister har lyckats stämma staten i domstol. Det är en farlig utveckling.

Så övervakas kineser i vardagen – förlorar ”poäng” om de går mot rött

Ryskt spaningsplan nära Gotland

Populär pastor och grundare av Soul Survivor, Mike Pilavachi, använde sin andliga auktoritet för att ”kontrollera människor”, vilket ledde till ”olämpliga relationer, fysisk brottning av ungdomar och massage av unga manliga praktikanter”, enligt en rapport från Church of England .
OHLINS: Han var ledare i New Wine det verkar som ledare nu avslöjas en efter en

Rare 6,000-year-old elephant ivory vessel unearthed in southern Israel (Eng)
En anmärkningsvärd upptäckt kom från en nyligen genomförd utgrävning nära Beersheva i södra Israel: ett elfenbenskärl tillverkat av elefantbete som går tillbaka till den kalkolitiska perioden (cirka 4 000 f.Kr.). Detta sällsynta fynd kastar ljus över forntida handelsförbindelser mellan det heliga landet och Egypten för cirka sex årtusenden sedan. Kallas en ”amforiskos”, eller liten burk, erbjuder detta fartyg oöverträffade insikter i förhistorisk handel och kulturellt utbyte.

‘If Hitler were alive, he would praise the UN, which is considering recognizing a Palesti-Nazi terror state,’ says Israel’s UN Ambassador Erdan

Experter varnar: Iran bygger kärnvapen i krigens skugga

Vuxenvärldens förvirring kan skapa grundlös könsdysfori hos unga
Samhället måste ta krafttag mot sexualiseringen av barn och fokusera på att ge trygghet i stället för att förvirra och skada unga. Det skriver psykologen och författaren Christer Olsson som menar att förvridna kroppsideal är en del av problemet.

45 EFK-ledare: Slå fast att äkten­skapet är mellan en man och en kvinna
I en motion inför EFK:s kongress i maj uppmanar 45 ledare att samfundets bibliska syn på äktenskapet, det vill säga ett förbund mellan en man och en kvinna, ska slås fast. EFK-styrelsen vill i dagsläget inte kommentera någon av de motioner som lämnats in inför kongressen, uppger ordförande Richard Hultmar.
OHLINS: Mycket bra!

Israel Unwired Uppdatering 9 4 24 – Israel snart omringat

Johannes Evangelium Kap 1 Vers 45-51

Israel Conducting Air Force Drills In Preparation For A Strike On Iranian Nuclear Facilities In Scenario That Could Blow The Middle East Wide Open

Explosion vid damm i Italien – minst fyra döda

IsraelAm: Hamas har avvisat Israels senaste förslag i de pågående förhandlingarna om frigivningen av gisslan. Det senaste förslaget enligt uppgift inkluderar en 6 veckors vapenvila, frigivningen av 900 palestinska terrorister från det israeliska fängelset, inklusive 100 avtjänar livstidsstraff, och återvändandet av 6 tusen Gazabor till den norra delen av remsan – i utbyte mot 40 israeliska gisslan, vilket inte skulle inkluderar IDF-soldater. Enligt en rapport i israeliska Channel 12 News hävdar Hamas att de inte känner till var 40 gisslan finns i livet.
OHLINS: För dessa onda människor är ett judiskt människoliv uppenbarligen inget värt men Gud är den som dömer till sist.
Premiärminister Netanyahu meddelade att det finns ett datum för en invasion av Rafah, för att eliminera de återstående Hamas-bataljonerna där.
Igår attackerade IDF byggnaden av Hamas inrikesministerium i Al-Ma’azi kommun i centrum av Gaza. Minst tre dödsfall har rapporterats, inklusive borgmästaren i Al-Ma’azi.
Israels nya C-Dome missilförsvarssystem, som är marinens Iron Dome-version , utförde sin första direktavlyssning igår när det sköt ner en missil som kom in i israeliskt luftrum nära Eilat. C-Dome-systemet är designat för att fånga upp raketer, missiler och drönare för att skydda maritim infrastruktur, gasplattformar och andra marina tillgångar.
Raketer avfyrades från Libanon och Syrien mot norra Israel. IDF svarade.

UK Jewry under threat in a way not seen since the Middle Ages
Storbritanniens judendom hotas på ett sätt som inte setts sedan medeltiden
”Det brittiska etablissemanget vill inte erkänna allvaret i problemet som skapats av den muslimska minoriteten”, säger journalisten David Collier.

Tachles med Aviel – ”Tack, Israel, för att du dödade iraniern!”
(översatt från Eng.) Medan världen är i uppståndelse tackar syrier Israel för att de gjorde vad ingen annan skulle göra.

5-årsnedräkningen för att skapa globala digitala ID och digital valuta
Kanske ännu mer oroande, de digitala valutorna kommer också att vara programmerbara, säger ledande experter och tjänstemän. Det kommer att ge regeringar en oöverträffad grad av kontroll över ekonomin och konsumenternas individuella beslut. I själva verket har Biden Vita huset till och med uppmanat CBDC att främja ”racial equity” och ”miljöprioriteringar.” Ledande armaturer har uppmanat dem att spåra individuella koldioxidavtryck också. Tillsammans med CBDC:er rullar regeringar runt om i världen ut digitala ID:n för att följa med dem. Den australiensiska senaten röstade just för att godkänna ett sådant system förra veckan. Flera amerikanska delstatsregeringar, inklusive några som helt kontrolleras av republikaner, driver liknande planer. Och olika organisationer associerade med Gates, Rockefeller-dynastin och FN har främjat sådana ID i flera år, inklusive genom grupper som ID2020.
I slutändan kommer de digitala ID:n och CBDC:erna att bli oskiljaktiga. Financial Times diskuterade förhållandet mellan alla olika system i det digitala infrastruktursystemet i en artikel från 2021 med rubriken ”Varför CBDCs troligen kommer att vara ID-baserade.” Det avslöjar hur CBDC och digitala ID:n kan (och kommer) att användas tillsammans för att i slutändan kontrollera människor.

Profetisk uppdatering 7 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Här tankas ryska skuggflottan – från fartyg utanför Gotland

”Tillverkning av elbilar förstör ekosystem”
Indonesien tillverkar den nickel som behövs till våra elbilar. På tio år har industrin exploderat. Med väldiga utmaningar för miljö och invånare – och massor av ”grön” kolkraft. …

Nu byggs Göteborgs hamn om – ska ta emot världens största lastfartyg
Nu startar arbetet för att Göteborgs hamn ska kunna ta emot världens största lastfartyg, med full last.
Infrastrukturprojektet på 2,5 miljarder handlar om att fördjupa kajer och farleden till Göteborg. Arbetet väntas vara klart vid årsskiftet 2027/2028. ”Det höjer beredskap och förmåga i den osäkra tid som vi lever i där livsmedelsförsörjning är väldigt viktig”, säger Andreas Carlson, infrastrukturminister.

LIGHTHOUSE TRAILS 

Profetisk Uppdatering 6 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

ONE FOR ISRAEL: Jes 45:3  Jag skall ge dig skatter som är dolda i mörkret och hemliga rikedomar, för att du skall inse att jag är HERREN, som kallar dig vid ditt namn, jag, Israels Gud. 
Det är nu sex månader in i detta förödande krig.
Många börjar leta efter svar och hopp i denna tid av nationell kris. Det är väldigt betydelsefulla dagar. Jesaja skriver om Guds löfte att ”bryta sönder dörrarna av brons och skära igenom järnstänger” i Jesaja 45:2, och ibland är det så det känns här i Israel. Motståndet mot evangeliet bland det judiska folket har varit mycket starkt, men Gud slår igenom i vår tid. För bara en vecka sedan såg vi tre personer sätta sin tro på Jesus som ett resultat av att hitta vårt material online, och det är ett fantastiskt privilegium att hjälpa andra israeler att hitta sin Messias. Han är den ende som kan rädda.

Hamasanhängare ser Israels reträtt som en seger
(SR) Israels tillbakadragande från Södra Gaza i söndags var ingen eftergift för kritik, utan en taktiskt förberedelse för en markoffensiv mot Rafah. Det sa Israels försvarsminister igår. Men i Gaza tolkar Hamasanhängare reträtten som en seger för Hamas. Samtidigt har det under kriget i Gaza hörts ovanligt mycket kritik mot Hamas. Till och med demonstrationer.

NATURFILM (2,5 min)- Elvor: Promenad till Keillers Park 

Bibeln för yngre del 10: Josef och hans bröder

Skogsbränder har börjat rasa på Kreta

Uppsnappat om solförmörkelsen

Katastrof efter dammkollapsen i ryska Orsk

Profetisk uppdatering 5 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Map Shows Fully Booked Airbnbs Along Solar Eclipse ’Path of Totality’

Klimataktivisten Greta Thunberg har frihetsberövats två gånger i Haag i Nederländerna under en pågående klimatdemonstration. Händer det fler gånger riskerar hon att straffas, enligt åklagare.

Rysk truppuppladdning vid Golanhöjderna eskalerar läget

Johannes Evangelium Kap 1 Vers 36 44 – Jesus kallar lärjungar

Profetisk Uppdatering 4 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Amerikanska solförmörkelsen riskerar lokalt kaos. Dagarna och veckorna kring 8 april och den i USA totala solförmörkelsen skapar inte enbart lokala problem. Hela den globala situationen befinner sig i något slag av allmän turbulens. Omvärldens tryck på nationen Israel ökar och risken för ett utvecklat Mellanösternkrig eskalerar dag för dag. Även på de finansiella marknaderna syns en ökande oro för krigshot och ett seglivat inflationstryck med fortsatt höga räntenivåer. Under veckan har priset på olja (brent) nått över 90 USD per fat. En nivå som under de senaste 10 åren endast överträffats under våren 2022 i samband med det ukrainska krigsutbrottet. Samtidigt har priset på guld under veckan nått ”all time high” med ett pris på över 2300 USD per ounce. Idag fredag kom nya amerikanska arbetsmarknadssiffror som visar på en fortsatt ”stark” ekonomi. Under mars månad skapades 303 000 nya arbetstillfällen viket var 50 procent mer än förväntat. Resultatet grusar sannolikt alla förhoppningar om närstående amerikanska räntesänkningar. De kommande dagarna är ur ett globalt finansperspektiv mycket viktiga. Den 10 april presenterar USA inflationssiffrorna för mars månad. Dagen efter kommer ett räntebesked från Europeiska Centralbanken (ECB) samt amerikanska producentprisindex. / ”Runes Hörna

Solar Eclipse – a Sign and a Wonder / ONE FOR ISRAEL

Om Gaza är ett folkmord vad såg jag då i Rwanda?
Israel står anklagat för folkmord i Gaza vid den Internationella domstolen i Haag. Det får mig att undra. Vilket ord ska i så fall beskriva det jag bevittnade i Rwanda 1994.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Experter varnar nu för att fågelinfluensa kan bli nästa pandemi och kommer att bli ”100 gånger värre” än covid var En läkemedelsindustrikonsult för vacciner och grundaren av Kanada-baserade BioNiagara som organiserade mötet, John Fulton, uttryckte sin oro . ”Detta verkar vara 100 gånger värre än covid – eller så kan det vara om det muterar och bibehåller sin höga dödlighetsfrekvens,” sa han. ”När det väl har muterats för att infektera människor kan vi bara hoppas att dödligheten sjunker.” Uh-huh, vi har sett den här filmen förut.

En mycket sällsynt jordbävning skakade New Jersey och Tri-State-området precis innan vi började dagens podcast om den galna sluttiden vi lever i. En sällsynt jordbävning skakade New Jersey och New York City-området på fredagsmorgonen, svajade byggnader och skickade skräckslagna invånare ut på gatorna, den starkaste jordbävningen som drabbat Big Apple på 130 år.

Lagförslag i Kanada väcker oro – kan leda till att kristna fängslas

Power of the State Dr J Campbell

Profetisk uppdatering 3 april 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Tysklands legalisering påverkar grannländer
Tysklands legalisering av cannabisbruk ökar pressen på andra länder att följa efter. Som i Frankrike, som har flest brukare inom Europa, efter Grekland.
OHLINS: Det här är helt enligt Harari och WEF som har uttalat öppet att folken ska erbjudas droger och spel. Så kan maktmänniskor styra världen. Det låter som ett 1 april-skämt men det är på fullt allvar och går hand i hand med att förstöra och ominttetgöra människors identitet. Trots att många har begått självmord efter könsbyte och de som ångrar sig har ropat ut varningar..! Vi kan enbart be och hoppas att lagförslaget stoppas.
Trots massiva kritiken: M och L driver könsbyteslag till omröstning
Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna säger nej, övriga sex riksdagspartier står bakom. Normalt sett skulle detta innebära att lagförslaget med stor majoritet kommer att röstas igenom. Men den här frågan är så kontroversiell att man inte kan utgå från det normala förfarandet.  Med tanke på det starka motståndet inom Socialdemokraterna, illustrerat av främst S-kvinnors ordförande Annika Strandhälls kritik, och hos en majoritet av Moderaternas riksdagsledamöter, kan omröstningen i riksdagen bli jämnare än förväntat.

Bibeln för yngre del 9 : Lea och Rakel / Youtube /
Ohlins: Bra initiativ av Camilla Mattsson/ Parousia Mission
Detta behövs för att väga upp alla ”sagor” man lär i skolorna.

Johannes Evangelium Kap 1 Vers 26 34 / Youtube/

Kan det vara så att någon ovan under natten har skickat varningar till Iran om att inte attackera? Meteoriter sågs över hela Iran! /Telegram /

WARNING: Israel Convenes War Cabinet And Scrambles GPS Signal In Tel Aviv As They Wait For Iranian Revenge Attack CIA Warns Will Happen Within Next 48 Hours

Israel: Attack mot ministern Ben-Gvir avvärjd

IDF:s talesman sade i ett uttalande: ”Vi är i hög beredskap på alla arenor, vi har stärkt beredskapen, vi har stridsflygplan redo att attackera för en mängd olika scenarier. Vi får inte slå oss till ro, och i samma andetag – det är viktigt för mig att betona – sker ingen förändring i direktiven från Home Front Command. Ditt ansvarsfulla beteende på hemmafronten är det som gör det möjligt att rädda liv. Min enda rekommendation är att vara vaksam, hålla sig uppdaterad och följa förändringarna. /Telegram /

Extra Israel 4 April 2024 /Uppladdning Hes 38-39
2 Klipp med Svensk Text

Elpriset höjs: ”Inte osannolikt att prata om tusenlappar”

Profetisk Uppdatering 2 April 24 (Video – Youtube – Svenska)

Here Comes the Warrior Bride of the NAR
En intressant analogi gavs för några år sedan av Paul Washer angående Kristi brud. Han berättade för de närvarande pastorerna och ledarna om en kung som reste bort på en lång resa och lämnade en förvaltare som ansvarade för sin brud. Innan han gick, instruerade han förvaltaren att följa hans lista angående hans brud utan avvikelse eller personligt tillägg. Kungens brud var enkel, prydd i sin vita klänning eller plagg som han hade gett henne utan smink eller utsmyckning. Medan kungen var borta på sin resa insåg förvaltaren att folket inte längre var intresserade av kungen eller hans brud; han hade varit borta längre än väntat, och bruden var för enkel och enkel i sitt utseende. Så stewarden bestämde sig för att ändra brudens utseende. Han gjorde om henne, och han målade hennes ansikte med avsikten att dessa förändringar skulle dra män tillbaka till kungen. LÄS VIDARE PÅ ENGELSKA…….

Kardinal Anders Arborelius som är biskop i Stockholms katolska stift, omnämns i franska Le Figaro som en möjlig kandidat till att bli nästa påve, skriver tidningen Dagen. Det är dagstidningen Le Figaro som i en artikel spekulerar om tiden efter nuvarande påve Franciskus. De första två namnen är italienaren Pietro Parolin, Vatikanens ”utrikesminister”, och den ungerske ärkebiskopen Péter Erdö. Men Arborelius är den tredje person som ”återkommer i samtalen om möjliga efterträdare”, skriver Le Figaro, och konstaterar att svensken ”figurerar i både konservativa och progressiva kretsar”.

Doctor advocates for her patients Dr J Campbell

Iran kommer INTE att våga avfyra raketer från sitt eget territorium mot den suveräna staten Israels territorium.  Raketer som avfyras från Iran kommer bara att nå så långt som till Irbil i Irak, där de hävdar att Israel har en Mossad-station. Det enda alternativet för dem att avfyra raketer/drönare direkt mot Israel är genom att använda dess närhet från Irak, Libanon, Syrien eller Jemen. / Telegram /
SENASTE NYTT: Myndigheterna i Gush Dan (centrala Israel) överväger att öppna de offentliga skyddsrummen i kväll. Det laddas upp för något stort och Israels flygvapen i högsta beredskap

After Israel Flattened Their Embassy In Damascus, Iran Vows Revenge As Fears Of A Deadly Escalation Of Wider Middle East Conflict Rise

Det israeliska flygvapnet befinner sig i högsta beredskap. /TELEGRAM)

The Biden Administration Funding Far Left Attack Groups Like NewsGuard To Censor And Silence Christian And Conservative News Outlets Like NTEB

Profetisk uppdatering 1 April 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Tsunamivarning efter jordbävning i Taiwan

Al Jazeera ska stoppas i Israel – journalister anklagas för terror

Fler än 700 skadade efter jordskalv i Taiwan
Minst fyra personer har omkommit och över 700 skadats i en kraftig jordbävning i Taiwan. Tsunamivarningar utfärdades i Japan och Filippinerna efter skalvet som uppges vara det kraftigaste på 25 år.

Detta har hänt: Skolskjutningen i Vanda
Ett barn i 12-årsåldern har dött och två jämnåriga skadats efter tisdagsmorgonens skolattack i finska Vanda utanför Helsingfors. Den misstänkte skytten ska vara ett barn i samma ålder.

Johannes Evangelium Kap 1 Vers 19 23

Ta fighten med ”Jebusiternas Andemakt” i staden du bor i för att få Väckelse – Arrey Atem 31/3/2024
Kingdom Chapel International Tv2 (MOTALA)
OHLINS: Varning detta är typiskt New Apostolic Reformation (NAR)
Kingdom Now/ Dominionist undervisning

Bibeln för yngre del 8 : Jakobs dröm

8 extremt ovanliga händelser som kommer att hända under april månad
(Google översatt)

Profetisk Uppdatering 31 Mars 24 (Video – Youtube – Svenska)

VARNING för filmen The Chosen
(Google översatt) Redaktörens anmärkning: Även om det här häftet diskuterar de obibliska lärorna från mormonkyrkan, den katolska kyrkan och New Age, bryr vi oss djupt om mormoner, katoliker och de som är involverade i New Age. …Mormonernas inflytande på The Chosen är betydande: den verkställande producenten är mormon, distributören är mormon, vissa avsnitt spelades in på en speciell mormonuppsättning i Utah, och crowdfunding och mediaexpertis tillhandahålls av mormoner.
…I säsong 2 säger The Chosen’s Jesus att han startar en ”revolution” och inbjuder alla att ”samarbeta” med honom i ”helandet av världen”. Men den sanne Kristus sa att han inte kom för att skapa revolution eller internationell fred och helande, utan snarare ”uppdelning” – för att skilja dem som önskar sanning från dem som motsätter sig den (Luk 12:51). På samma sätt talar New Age-ledare om en världsomspännande väckelse också. I båda fallen – The Chosen och New Age – är målet att bryta ner barriärer och föra samman alla trostraditioner.
OHLINS: Läs 10 punkter av varningar för en film som utger sig för att vara ”kristen” men som går emot Bibelns budskap och tvärtom är antikristen och icke-biblisk. Den är präglad av Mormoner, Katoliker och New age. Fundera också på varför NAR och många andra i kristenheten talar om en ”jätteväckelse”, samtidigt som de förtiger och tystar alla varningar som Gud har gett i Bibeln för falska rörelser, falska apostlar, profeter och lärare. Målet här är religionssynkretism som utplånar äkta och sann kristen tro och lära.
Matt 24:4  Jesus svarade dem: ”Se till att ingen bedrar er. 

Israels jordbruk ligger öde i norr

Miljöpartiets ordförande i Helsingborg poserade tillsammans med islamist och en karta där Israel är utplånat
Miljöpartiet i Helsingborg bjöd in en islamistisk organisation att föreläsa på årsmötet, varefter mp-ordföranden sveptes in i en palestinasjal och fick en tavla där Israel utplånats.
OHLINS: Vi brukar undvika partipolitik så långt som möjligt i våra nyhetsuppdateringar men om något ska varnas för och bojkottas, så är det Miljöpartiet. Det verkar vara ett vänsterparti som stinker av antisemitism, Israel-fientlighet, galenskap och hyckleri.

Ahmed: Sverige har mycket att lära av Israel 
Israel har efter 7 oktober fått klart för sig att hotet är på blodigt allvar. Inte konstigt med en lång historia av anti-judiska förföljelser. Frågan är vad som krävs för att Sverige ska ta islamismens hot på allvar, skriver Luai Ahmed.

Många frågetecken när cannabis legaliseras i Tyskland
Från och med den första april är det tillåtet att odla och inneha cannabis i Tyskland. Och det är okej att bruka drogen offentligt – så länge det inte finns barn i närheten. Lagändringen firades i natt vid Brandenburger Tor i Berlin.
OHLINS: Är det WEF:s planer som ligger bakom? Detta är vad deras främste rådgivare Yuval Noah Harari har gett uttryck för.

IsraelAm: En terrorist från Hebron som arbetade i en butik i det kommersiella området Gan Yavne knivhögg 3 personer där med 2 knivar i går (31 mars). Polisen neutraliserade terroristen. Terroristens arbetstillstånd hade nyligen återkallats och han reste in i Israel för att arbeta illegalt genom ett hål i säkerhetsstängslet.

Komikern Christoffer Nyqvist: “Covidvaccinet förstörde mitt liv”

De övervakar gränsen med flyg – ser ryska krigsfartyg varje vecka

Stor garagebrand i Vårberg
Fler än 60 bilar har skadats i samband med en brand i ett parkeringsgarage i Vårberg i södra Stockholm.

DIRECT HIT! Israel Takes Out The Consulate Of Iran In Damascus Syria With Stunning Daylight Airstrike That Killed Top Iranian General In The Process

OHLINS: Det verkar som ett nytt gubbväldesbrödraskap har startat? ”The true identity of men”. Här är Ulf Kristiansson med, han som hämtade ”smörjelse” (läs ockult smörja) från Todd Bentley i Lakeland. Hur gick det med Promise Keepers? ”Brödraskapsmodeller” har väl aldrig lett till annat än högmod och skapat maktmänniskor? (Låter som ett typiskt trosrörelse-initiativ). Det hör inte hemma i Guds rike.

Kräv att Nikon fördömer priset som ges till Associate Press för Årets bild
UNWRA Reform Sweden skriver på Fb: Jag blir fullständigt mållös! Hur kan någon komma på tanken att nominera en sådan bild i en fototävling??? Det är motbjudande att ens dela länken till petitionen för att bilden finns med. Föreställ dig om det, Gud förbjude, skulle vara någon som DU kände. Hur VIDRIGT ÄR INTE DETTA!!! Skriv på och få stopp på detta vidriga.
OLHINS: I länken kommer man till hemsidan där man kan skriva under fördömandet, vilket vi uppmuntrar alla till. Förnamn, efternamn och E-mail räcker. (Sidan är på engelska)

Profetisk uppdatering 30 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Granateld mot Libyens premiärminister

DN Debatt. ”Försvarsmakten behöver frihet att fatta de beslut som krävs”

”Vi måste ta höjd för att det blir krig i Sverige”

Nästa mål för cyberattacker: Sveriges bönder
Cyberattacker mot Sveriges bönder. Det är inte det första man tänker på, men det är i dag en högst reell risk för landets livsmedelssäkerhet. Det hävdar Marcus Nohlberg, docent i cybersäkerhet på Högskolan i Skövde.