Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 14 april Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Senaste 17/3-2024:
Elvor:
Tjänare eller herrar /Text/ Youtube /
Janne: Vår upphöjde Kung /Text/ Youtube /

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida
Parousia Mission finns även som en grupp på Facebook
Parousiamission Göteborg finns på Telegram som grupp LÄNK
Bibeln för yngre Parousia Mission

Missa inte nya ParousiaMission-Podden

 

 

 

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

_________________________

Profetisk Uppdatering 31 Mars 24 (Video – Youtube – Svenska)
Senaste nyheterna på Parousia Mission Göteborg Sverige (Telegram)
Profetisk uppdatering 30 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

________________________

Blås i Basunen på Sion Nr 6 Rodney Howard Brown / NAR
Måste ses som en varning är detta den falska 2:a pingsten
de talar om som ”väckelse” precis vad New Age väntar på?

Mysteriet: Fiskar snurrar runt och dör

Flera döda efter bilexplosion i Syrien

Profetisk uppdatering 29 Mars 24 (Video – Youtube – Svenska)

Johannes Evangelium Kap 1 Vers 14-18

Fritt ur hjärtat: Hör Herren talar (Text)
OM ni med Anden dödar köttets gärning

Profetisk uppdatering 28 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bethel Church/NAR – Del 1

Bibeln för yngre del 7 : Jakob och Esau

Johannes Kap 1 Vers 9 -13 / Video /

USA godkänner stridspaket till Israel – värt miljarder dollar

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Global cancer concerns J Campbell

CERN testar världens mest kraftfulla partikelaccelerator under aprils solförmörkelse för att söka efter ”osynlig” materia som i hemlighet driver vårt universum Den totala solenergin uppstår när månen helt blockerar solens ansikte och kortvarigt mörknar utomhus under dagtid. Skådespelet kommer att vara synligt för uppskattningsvis 32 miljoner människor längs en smal stig genom Nord- och Centralamerika. Det kommer att markera den första totala solförmörkelse som kommer att ses i USA sedan augusti 2017. Syftet med LHC är att låta forskare testa förutsägelser om olika partikelfysik, inklusive att mäta egenskaperna hos Higgs-bosonen eller Gud-partikeln, som saknades i pusselbiten för fysiker när de försökte förstå hur universum fungerar.
OHLINS: Ni minns säkert att CERN:s invigning var bland det mest sataniska som går att finna.
Rom 1:19  Det man kan veta om Gud är uppenbart bland dem, Gud har ju uppenbarat det för dem. 20  Ända från världens skapelse ses och uppfattas hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomliga natur genom de verk som han har skapat. Därför är de utan ursäkt. 21  Fastän de kände till Gud, prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan förblindades av sina falska föreställningar, så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan. 22  De påstod att de var visa, men de blev dårar. 

OHLINS: Igår på nyheterna ställdes frågor till en expert om varför intresset för häxor och magi har ökat bland unga. Svaret var Harry Potter. Det är något att tänka på för alla kristna föräldrar. Harry Potter är inte som gamla sagor eller något oskyligt. Det är sataniskt mörker som lockar och föreleder unga in i ockult andlighet.

Profetisk uppdatering 27 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Ryska värstingfästingen
De små parasiterna som kan bära på farliga sjukdomar och som sätter skräck i oss under våren och sommaren har nu också visat sig kunna vakna på vintern. Taigafästingen är en av arterna som har upptäckts i Sverige under de senaste åren. Den kan vara en bärare av nya varianter av TBE-viruset som gör att människor kan drabbas värre av ett bett. Varför kommer det fler arter av de blodtörstande spindeldjuren? Och kommer vi att behöva akta oss för fästingar under hela året? Gäst: Anna Omazic, forskare vid Statens veterinärmedicinska anstalt.

Fleet Of Russian Naval Warships Enter Bab al-Mandab Strait Into The Red Sea Amid Terror Attacks By Houthi Rebels On Merchant Shipping Lanes Landsomfattande störningar i mobiltelefontjänsten, lastfartyg som förstör broar vid stora sjöfartshamnar och den ryska flottan som hånar Nato när de gör en stor show av att skicka sitt krigsfartyg till Röda havet, bara ännu en dag i Barack Obamas ”Leave The World Behind”. Om det prediktiva programmönstret håller i sig är nästa stora sak vi kommer att se ett flygplan som faller ner från himlen. Man, jag hoppas att jag har fel om det, men tror inte det med den hastighet i vilken saker och ting vänder.

Rule by Criminals: When Dissidents Become Enemies of the State

IDF börjar isolera Rafah, beställer 40 000 tält
Åtgärderna kommer trots ett intensifierat internationellt motstånd mot en markoperation i Hamas sista fäste, som Jerusalem säger är nödvändigt för att besegra terroristorganisationen. …Som en del av förberedelserna för operationen har Israels premiärminister Benjamin Netanyahu beordrat köp från Kina av 40 000 tält för Rafah-evakuerade, som kommer att flyttas till Gazaremsan från Israel, enligt rapporten.

Fleet Of Russian Naval Warships Enter Bab al-Mandab Strait Into The Red Sea Amid Terror Attacks By Houthi Rebels On Merchant Shipping Lanes

Skjutattack i Jordandalen skadar 3 israeler, säkerhetsstyrkor jagar terrorister
Terroristen skjöt mot skolbussar med judiska barn. Terroristen öppnade eld mot privata fordon som färdades längs vägen, inklusive en buss med barn. Minst tre fordon ska ha träffats av eld från terroristen, som uppenbarligen väntade i en bil parkerad nära vägen när han attackerade.

Profetisk Uppdatering 26 Mars 24 (Video – Youtube – Svenska)

Tips på Andaktsbok: Lite Godis – en Andaktsbok från mig till dig av Ulrika Gustavsson.
OHLINS: Ulrika är en vän till oss och hon var en av evangelisterna som vi hade ansvar för i SEM på 1990-talet. Ulrika drabbades av MS i unga år. Hon har fortsatt tjäna Herren och delar med sig av sin tro på Jesus Kristus.

Bibliotek bjuder in barn till ”häx- och spådoms­skola”
Under påsklovet bjuder Uppsala stads­bibliotek in barn till ”häx- och spådoms­skola”. Barnen ska bland annat få ”tillverka egna pendlar” och försöka spå framtiden. Eventet möter hård kritik. – Det är en andlig verklighet som man leker med, säger läraren och föreläsaren Gunilla Svensson.
OHLINS: Finns det ingen som kan anmäla det här? Ska oskyldiga barn lockas in i demonisk, destruktiv och ond andlighet?! Har inte tillräckligt många i Sverige blivit psykiskt och fysiskt sjuka och besatta av detta ockulta?! Fruktansvärt, är bara förnamnet.

Vattnet tar slut i Barcelona: ”Riktigt illa”

Hoppfulla prognoser om sänkt styrränta riskerar att grusas.
Idag onsdag meddelade Riksbanken att styrräntan lämnas oförändrad på 4,0 procent. En stor majoritet av ekonomer inklusive Riksbanken signalerar samtidigt om en sjunkande räntebana. Svenska räntor är dock till stora delar helt beroende av omvärlden, inte minst räntenivåer i USA och Euroländerna. Senaste månaden har även visat på oförändrade räntenivåer i Storbritannien där Bank of England lämnade räntan oförändrad och den japanska centralbanken (BoJ) höjde under mars månad styrräntan för första gången på 17 år, detta efter att inflationen börjat att ta fart. USA har fortsatt en ”stark” ekonomi och den amerikanska centralbankens (Fed) beslut i mars att lämna räntan oförändrad skall ses i ljuset av flera styrkebesked från den amerikanska ekonomin – under årets första månader har siffror visat på oväntat hög inflation, en överraskande mängd nya jobb och höga producentpriser.
Samtidigt har Fed genom en krympande balansräkning inlett sin tidigare annonsering av kvantitativa åtstramningar (QT). Detta sker genom passiva QT, det vill säga man förnyar inte de obligationer som förfaller. Resultatet – Fed får pengar som förstörs samtidigt som tillgången på obligationslånen ökar på marknaden.

I ljuset av detta skall man ta i beaktande att amerikanska staten har en konstant stigande statsskuld som under året når 35 bijoner USD. Orsaken är ett årligen ökande budgetunderskott som under 2024 närmar sig 1,5 biljoner USD. Allt större del av den amerikanska statsbudgeten sugs upp av räntekostnader på de konstant ökande lånen.  Detta väcker frågan om räntesänkningar och QT kan leva sida vid sida och vem/vilka skall suga upp en expanderande obligationsmarknad? Risken är stor att denna situation driver upp räntenivåerna.

Parallellt med detta pressas även den amerikanska dollarn av det faktum att de globala oljeaffärerna i ökande grad handlas i alternativa valutor. Inte minst finns orsaken att finna i det faktum att BRICS under 2024 välkomnat sex nya medlemsländer i samarbetet. I detta sammanhang bör vi betänka det som nu sker på himlavalvet den 8 april med den tredje profetiska solförmörkelsen över USA. Samma dygn som förmörkelsen äger rum avslutas Ramadan och samtidigt inleds Herrens Nyår vilket är starten på den Judiska påskmånaden Nisan. Förmörkelserna 2017/2024 har dragit ett kors rakt över hela den amerikanska kontinenten, frågan är om detta är en profetisk varning om ett tillintetgörande av väst och ett globalt paradigmskifte där världen går in i en eskalerande turbulent födslovånda?
/Runes ”Hörna” (Rune Johansson)

LÅT ISRAEL KROSSA HAMAS UTAN PROTESTER

Johannes Evangelium Kap 1 / Vers 3- 5 – Video /Text/

Profetisk uppdatering 25 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bibeln för yngre Del 6

Johannes Evangeliet Kap 1 vers 1-3 i Begynnelsen / Youtube/

Why Are So Many Things From The Barack Obama Netflix Civil War Movie ‘Leave The World Behind’ Suddenly Starting To Take Place? You Know Why
(Google översatt) Varför börjar så många saker från Barack Obamas Netflix inbördeskrigsfilm ”Leave The World Behind” plötsligt ta plats? Du vet varför. Fartyget som slog in i Francis Scott Key Bridge i Baltimore hade en expertbesättning tränad i att undvika hinder, så vad hände? Lämna världen bakom sig.
Här är några saker att tänka på. Den 22 november 2023 skedde den officiella lanseringen av filmen ”Leave The World Behind” som producerades och skrevs tillsammans av Barack och Michelle Obama. Det första som händer i den filmen är en blackout av mobila enhetstjänster. Exakt 3 månader till dagen senare, den 22 februari 2024, var Amerika under 13 timmar i greppet av ett aldrig tidigare skådat och oförklarat avbrott i mobila enhetstjänster . Det andra som hände i Obama-filmen var det chockerande utseendet på lastfartyg som seglade ur kurs och orsakade kaos. Idag i Baltimore rammades en utländsk last in i och utplånade den enorma 1,6 mil långa Francis Scott Key Bridge i Baltimore, Maryland. Det är 2-för-2, en slump? Låt oss prova en till.
Tänk nu på det här: Daily Mail UK rapporterar just nu att ”lastfartyget som krossade Francis Scott Key Bridge i Baltimore över natten lotsades av en specialiserad besättning utbildad för att undvika hinder i hamnar, det har dykt upp.” Inte vilket lastfartyg som helst, märk väl, utan ett innehåller en besättning som var experter på att undvika kollisioner. Ändå, oförklarligt, misslyckades denna rutinerade och expertbesättning att åka säkert under den enorma öppningen i Baltimore-bron, istället svängde den i sista minuten in i en av de stora pelarna som höll upp det hela. Nästan som … vänta på det … en cyberattack tog kontroll över deras instrument och tvingade fram kollisionen. Nämnde jag att cyberattack är en av nyckelfunktionerna i Obamas ”Leave The World Behind”-film? Det är 3 mot 3.

Prästens förslag: Öppna en pub i en kyrka
Att ha en pub i en kyrka skulle kunna vara ett av sätten att locka nya medlemmar till Svenska kyrkan, tror prästen och stiftsadjunkten Bimbi Ollberg.
OHLINS: Vårt förslag: Sluta som präst och gå till puben.
Kyrkans uppgift är att sprida Guds evangelium så att människor finner livets mening, sitt rätta värde och får leva ett meningsfullt liv med Jesus. Att locka med meningslöst och värdelöst öldrickande, kan nog locka in nyfikna dit för en tid men någon omvändelse lär det inte leda till. Om djävulen får ett lillfinger tar han hela handen.

KD pressar M i könsbytesfrågan – begär kvittningsförbud

Brå: Fler kvinnor och barn dödas

Pingst Västerås säger upp Alm – ”ser ingen annan väg”
Daniel Alm avgick från sin post som nationell föreståndare för Pingst FFS i oktober förra året, efter anklagelser om maktmissbruk och händelser av ”sexuell karaktär”. Det handlade bland annat om en relation med en tidigare medarbetare som han själv uppger hade gått för långt, där han anmälts för makt­missbruk mot person i beroende­ställning.
OHLINS: Har Pingst börjat gå i Trosrörelsens och NAR:s fotspår, med en lång rad otrohetsaffärer och snedsteg? Kan det ha med ekumneniken och alla öppna dörrar till NAR att göra?

Sverigebilden krackelerar allt mer – nya mörka rapporter i utländska medier

Filadelfiakyrkan hyr ut sina lokaler till Idol – i påskhelgen
Filadelfiakyrkan i Stockholm bjuder in till långfredagsgudstjänster i ett konferensrum som är betydligt mindre än kyrksalen. Samma dag kommer en stor skara människor att kliva in i församlingens lokaler i syfte att uppfylla sina artistdrömmar genom att ta plats i TV4:s mångåriga succé Idol.
OHLINS: Vad gör man inte för pengar..?

Profetisk Uppdatering 24 Mars – 24 (Video – Youtube – Svenska) / Text /

Jättebro har rasat i USA – ”många i vattnet”
En 2,6 kilometer lång bro i Baltimore i Maryland har kollapsat sedan ett fartyg kört in i den, rapporterar medier i USA. Vittnen uppger på sociala medier att ”många bilar och människor är i vattnet”.

Förhöjd säkerhet i Europa efter terrorattacken i Moskva

Dag 171: Hamas rapporteras chockade över IDF:s framgångar i pågående Shifa-operation

Kyrkor och kristna församlingar kan utgöra en måltavla för terrorism under påsken, varnar Norges säkerhets­polis PST. Därför tillåts polis i Norge, som annars i huvudsak arbetar obeväpnad, att bära vapen under påsken. Samtidigt höjer Frankrike terrorhot­nivån. / Världen Idag

Profetisk uppdatering 23 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Evidence based communication CAMPBELL

Gnosticismens syn på vapenrustningen (Fritt ur hjärtat – Text)

Över 200 kidnappade skolbarn i Nigeria har släppts

Frankrike höjer terrornivån – risk för Sverige?

Stor demonstration i Lidköping mot att Lisa, 9, ska utvisas till Albanien

Minst 20 döda i kraftiga oväder i Brasilien

En allvarlig geomagnetisk storm drabbar just nu jordklotet, varnar amerikanska rymdväderobservatoriet NOAA. Stormen har den allvarligaste graderingen G4 och kan i värsta fall slå ut satelliter och störa GPS-funktioner.

Viktig uppdatering: Dr Yeadon skriver stödbrev för ett nytt brottsligt klagomål av tidigare PO Mark Sexton mot MHRA, Pfizer och Storbritanniens regering
Mark Sexton skriver ” Mina damer och herrar, snälla acceptera detta för vad det är, var respektfull och förstå hur hårt jag har arbetat för att få detta gjort IGEN. Vi känner alla till systemet, men vi är 27 månader längre fram sedan den första brottsanmälan. De kan inte kalka den här eftersom alltför många människor vet vad som händer och de överflödiga dödsfallen kan inte längre döljas eller ignoreras.
Tidigare Pfizer-VP lägger fram bevis för brott mot mänskligheten
Yeadon presenterar verifierbara bevis för att covid-19-vaccinen inte alls var vaccin, utan medvetet formulerades för att orsaka masskador och sedan olagligt påtvingades befolkningar. Han förnekar existensen av en påstådd ”global pandemi” och dokumenterar de skador som orsakats av regeringars nedstängningar och andra restriktioner som tvingade befolkningar att delta i ett dödligt experiment.

Kiev: Anfall mot ryska fartyg i Svarta havet

Israelnyheter: IDF tillkännagav tillfångatagandet av flera höga Hamas- och Islamiska Jihad-ledare på Al-Shifa-sjukhuset. Terrorister förblir barrikaderade på akuten.
Israel är fast beslutet att invadera Rafah trots USA:s motstånd. Israel är övertygat om att det kan skydda de civila där och ge tillräckligt med humanitärt bistånd. USA är inte lika optimistiskt.
Tidigare idag öppnade en terrorist eld på en minibuss nära städerna Dolev och Talmon i Benjamin-regionen i Samaria. Sex personer skadades, varav tre allvarligt. IDF-styrkor förföljde terroristen och ägnade sig åt skottlossning med honom i 5 timmar tills en helikopter sköt mot terroristen och eliminerade honom. Terroristen, Mujahad Barkaat Mansour, 32, hade avtjänat ett fängelsestraff i Israel och tjänstgjorde även i den palestinska myndighetens (PA) chefs vakt.
Igår, en sprängladdning som kastades mot en buss med passagerare på väg 3157 nära T-korsningen i Gush Etzion. Det var inga skador.
Shin Bet och polisen arresterade en terrorist som hade för avsikt att utföra en självmordsattack och eliminerade ytterligare tre terrorister i Aqabat Jabr i Jordandalen i natt.

Profetisk Uppdatering 22 Mars – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Flera personer saknas efter terrordådet på konserthuset i Moskva

Profetisk uppdatering 21 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

WHO World Authoritarians

Järnvägsboost ska stärka rysk-kinesisk vänskap
Ökad handel med Kina hjälper Rysslands ekonomi att stå emot västerländska sanktioner. Nu vill Moskva fördjupa ländernas relation genom att rusta upp den Transsibiriska järnvägen.

Kongressen överens – USA undviker nedstängning
Senaten och representanthuset har båda antagit en budgetpost på 1.200 miljarder dollar för att undvika att USA tvingas stänga ned all offentlig federal verksamhet.

Dagen efter terrorattacken mot en konsertlokal utanför Moskva väntar världen på makthögkvarteret Kremls svar och reaktioner. Rysslandsexperten Matthew Sussex har sina föraningar:– Det kommer att bli våldsamt, säger han.

Ryssland: IS tog på sig ansvaret för terrorattacken i konserthuset nära Moskva. I attacken dödades 62 personer och över 100 skadades. Bland de döda finns en 12-årig pojke.Terroristerna som utförde attacken ska ha flytt i en vit Renaultbil. En av dem dödades under attacken – de ryska säkerhetsstyrkorna hittade en sprängladdning på hans kropp. USA: ”I början av månaden delade Ryssland med sig av underrättelseinformation om möjligheten av en planerad terrorattack i Moskva.”Hamas: ”Vi fördömer starkt terroristattacken som drabbade Ryssland – vi sänder våra uppriktiga kondoleanser till ledarskapet, det ryska folket och offrens familjer. Vi önskar ett snabbt tillfrisknande för de skadade och uttrycker vår fulla sympati med Ryssland.”(Telegram)

Houthierna: ”Vi fördömer terrorattacken riktad mot ett kommersiellt centrum i Rysslands huvudstad.”

Bibeln för yngre del 5 : Abraham och Isak

Skjutning på konserthus i Moskva – flera döda
Kamouflageklädda män har öppnat eld vid ett konserthus i Moskva.
Minst 12 personer uppges ha dödats.
Filmer visar hur människor försöker fly från lokalen.

A “Massive Altar” For The Red Heifer Sacrifice Has Been Constructed In Israel

Profetisk Uppdatering 20 mars – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Kärnkraftverket i Zaporizjzja skadat

Sveriges suveränitet på väg att avskaffas

Long term sickness, massive increase Dr J Campbell

Magnus Norell: Antisemitism stoppar SVT från att visa dokumentär om terror

Profetisk uppdatering 19 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Undersökning: Rekordmörk syn på Sveriges framtid

17 skadade efter ryska robotattacker i Kiev

Lärare sålde knark från skola – bad barn dumpa kokain

Tydlig ökning av ALS i Sverige: ”Ledsen att vi blir fler”

Profetisk uppdatering 18 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Inte sett sedan 1500-talet: Skorpan under europeisk supervulkan kan vara nära att brista
Forskarna varnar för en potentiell katastrof, men understryker behovet av ytterligare undersökningar för att fastslå allvaret.

The Next Greta? Meet Xiye Bastida

IDF bekräftar att projektilen som träffade ett öppet område nära Eilat tidigt på måndagsmorgonen var en kryssningsmissil. Jemens huthier har tagit på sig ansvaret för attacken, som inte resulterade i några skador eller personskador. Incidenten är första gången som en Houthi-projektil har nått israeliskt territorium. I tidigare attacker har missiler och drönare som avfyrats från Jemen riktats mot grannländer eller stoppats av luftförsvaret. (Telegram)

Profetisk Uppdatering 17 Mars – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Män gripna i Tyskland för terrorplaner i Sverige

Två poliser skadades i natt när de kontrollerade en man i 30-års åldern. Det hände vid en kyrka i centrala Stockholm.En av poliserna fördes till sjukhus med ambulans, men fick lämna sjukhuset några timmar senare. Den andra kontrollerades på plats av ambulanspersonal. Mannen greps och är misstänkt för grovt våld mot tjänsteman och grovt brott mot knivlagen. (Aftonbladet)

Skulle hjälpa till med nödhjälpen – avrättades av Hamas

Matregler blir lätt en religion som binder människor i bojor
Vi ska passa oss för att pressa andra till sådant de är obekväma med när det gäller mat, dryck och högtider. Den som briljerar med friheten kör definitivt i diket, skriver Håkan Söderström. Enligt den bibliska historien var alla vegetarianer efter skapelsen, även djuren. Efter Noas flod började en ny tid. Djuren blev rädda för människor, vilket de inte varit tidigare. Vi kan läsa att Gud säger till Noa och hans söner i 1 Moseboken 9:3 att ”allt levande som rör sig ska vara er föda; allt detta ger jag er så som jag gav er de gröna örterna”. Därefter har människan ätit kött i 4500 år. …Mat blir lätt religion som binder människor med bojor.

”Stöd” för Putin att ta nya riskabla beslut

En Al Jazeera-journalist som arresterades i Gaza idag av IDF på terrorbasen Shifa var i själva verket en del av Hamas. Ändå fördömde internationella journalister gripandet av honom och stämplade honom som en oskyldig journalist som fängslats på felaktiga grunder. Det visar sig att han har en personlig Facebook där han älskar att skriva om sin kärlek till Hamasledaren och hjärnan bakom massakern den 7 oktober, Yahya Sinwar. (Telegram)

Strax utanför Shifa-sjukhusets direktörs kontor avslöjade IDF ett särskilt rum där Hamas-terrorister kunde operera, med vapen och terrorpengar avsedda att distribueras. Hamas missbrukar systematiskt sjukhus i Gaza för terrorismens skull. (Telegram, Hananya Naftali)

The “Blood Moon Purim Eclipse” of March 25th Will Happen at About the Same Time “The Devil Comet” Becomes Visible to the Naked Eye

Profetisk Uppdatering 16/3 – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Paramour Prophetess of Hillsongesque ”Neuma Church” släpper uttalande efter att ha legat med huvudaposteln
A month after global senior leader (and head apostle) Corey Turner suddenly resigned from Neuma Church after being discovered having an adulterous sexual affair with another pastor, his paramour has shared her own statement, likewise announcing that she and her husband were resigning from leadership. It’s a significant scandal for Australia’s newest multi-site, multi-country megachurch. With a dozen churches worldwide, they have positioned themselves to take up the mantle from Hillsong in terms of influence and cultural impact. To a greater degree than Hillsong, they are a New Apostolic Reformation congregation whose goal is to take dominion over the seven mountains of influence. This is definitely a set-back.
In a message posted to Instagram, “pastor” Stacey Hilliar, a self-described prophetess, released a joint comment with her husband Jai Hilliar, offering an apology for her actions, writing in part,”

Teologin om ”de sju bergen” får kristna att rösta på Trump
OHLINS: Den här artikeln är endast för prenumeranter. Donald Trump tog flertalet beslut som var mycket bra, när han var president. Dessvärre var han omgiven av NAR-apostlar, dvs. självutnämnda falska apostlar och profeter. Däribland Kenneth Copeland. Kanske det är dags för kristen media att uppmärksamma SVERIGEBÖNEN som också sprider Trosrörelsens och NAR:s 7 bergen-lära och Dominionism (Herraväldesteologi)?!
NAR står för Nyapostoliska Reformationen. Världen idag hade en artikelserie om 7 bergen-läran för en hel del år sedan (år 2011). Eftersom tidningen ägs av en blandning, där Trosrörelsen och Livets ord har stort inflytande, är det nog dags att pröva sig själva och rensa ut skräpet (även om hela bygget rasar då grunden är fel).

För somliga är Israel alltid problemet
Trots många anklagelser om att så skulle vara fallet fördriver inte Israel araber eller håller på med folkmord. Historielöshet och förvrängning av historien är inget att skryta med. Att påstå att vi som stödjer Israel menar att Israel inte kan göra något fel är ju nonsens. Däremot har vi fullt upp med att försvara Israels rätt att finnas. Så försök inte att nedvärdera oss som står upp för det judiska folket och staten Israel. Vi njuter inte av att så många människor dör i Gaza, tvärt om beklagar vi det djupt. Men vi kan urskilja vad som är roten till det onda. (Bengt Klintenberg)

Nu odlar Sverige sina egna jihadister
Bidragsstödd extremism, blåögda muslimska konvertiter och hur mycket vapen som helst i omlopp: Det är upplagt för katastrofala terrordåd. …Så kort och gott finns tecken på kopplingar till extremism hos alla de tre stora muslimska förbunden i Sverige. Man hade kunnat förvänta sig att den myndighet som delar ut dessa bidrag skulle dra öronen till sig, men nej. Myndighetens råd, som beslutar om just bidragsutbetalningar, består enbart av ledamöter från just – samfunden. Snacka om att sätta bocken som trädgårdsmästare. Alla dessa faktorer gör Sverige till ett växthus för terrorism, som får näring från flera olika islamistiska strömningar. Och som drar till sig presumtiva terrorister, både med invandrarbakgrund och pursvenska konvertiter som vill visa sitt värde genom att vara värst. Med tillgång till tusentals gängmedlemmars vapenarsenaler. Säpo har i uppdrag att förhindra terror. Samtidigt kan svenska politiker inte ens se till att misstänkta terrorister åtminstone får betala hyran för sina egna lokaler. De får bidrag till sånt. Inkompetensen är monumental – och kan visa sig vara fatal. (Hanif Bali)

Efter lugn natt – ökad aktivitet i vulkanen

Misstänkt bidragsfusk bland svenskar utomlands ökar kraftigt

Mäns våld mot kvinnor dödligare än gängskjutningar i flera polisregioner

Skolelever i Södertälje serverades larvfärs utan att veta

Christians risk being branded ’extremists’ by UK gov’t

Att tiga om Hamas är att gå terroristers ärenden
Hamas startade kriget. När man hävdar att Israel, en demokratisk nation med en krigsmakt som bärs upp av demokratins moraliska värderingar, medvetet dödar barn gör man det inte för palestinierna som drabbas – utan för att sprida hat. Det var Hamas som medvetet dödade barn. Det är inte Israels syfte, oavsett hur många civila offer som kriget medför. (Gunnar Hökmark)

Profetisk uppdatering 15 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bibeln för yngre del 4 : Babels torn (Youtube)

Den plötsliga kollapsen av idrottare

Putin påstår att kriget förs mot nazism i Ukraina – gör det med ryska nazister

Nytt vulkanutbrott på Island – kraftigaste på länge

Här bryter vulkanen ut på Island – igen

Globalisternas världsbild hotas – därav censurlagar och desperat åsiktsstyrning
Västvärldens globalistpolitiker är extremt bekymrade över ”desinformation” och ”hat” på nätet – påstår de. Men egentligen är de bara bekymrade över att deras egen agenda håller på att avslöjas. Därför måste den skyddas med diverse åtgärder och censurlagar. Globalisterna försöker skydda sin verklighet från att helt falla samman.

Flera personer skjutna i Falls Township, USA

Profetisk Uppdatering 14/3 – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Post viral syndrome data Dr J Campbell

Första hjälpsändningen via båt lossad i Gaza

Hönsgård i brand – över 17 000 djur döda

Sirener i Sderot – avfyrning av 2 raketer mot staden. Den ena raketen stoppades och den andra föll på en öppen plats utanför staden. I nuläget har inga personskador eller skador på egendom rapporterats. (Telegram)

Profetisk uppdatering 13 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Trots rekordsatsningar – Natochefen är inte nöjd

Covid Inquiry appears fundamentally biased Dr J Campbell

Många dödade av häxdryck i Angola

Jordbävning utanför Fukushima

Joe Biden White House Unveils Plan To Borrow $16 Trillion Dollars Which Is Actually Part Of The Cloward-Piven Strategy To Destroy America

Profetisk Uppdatering 12/3 – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Stöt i Basunen Nr 5 New Age kopian av Karismatiska församlingen /Prövar budskap av Carmelia Adeström
OHLINS: Manifested Sons Of God är Satans New Age kopia av det Karismatiska.
Ef 5:11  Ha inget att göra med mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället. 12  Vad sådana människor gör i hemlighet (Ockulta) är skamligt till och med att nämna. 13  Men allt kommer i dagen, när det uppenbaras av ljuset,

Bibeln för yngre del 3 : Noas Ark

Profetisk uppdatering 11 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Ryskt raffinaderi i lågor efter drönarattack

Putin: Ryssland redo för kärnvapenkrig

ISRAEL I FARA I NORR 12_3_24

The Current Kate Middleton Photoshop Scandal Shows Royal Family Desperately Seeking To Keep Something Secret As Conspiracy Theories Explode Online

Israel Defends After Hezbollah Launches Over 100 Katyusha Rockets From Lebanon On IDF Bases In The Golan Heights In The North

Progressive activist, former Christian pastor Shaun King converts to Islam

Profetisk Uppdatering 10/3 -24 (Video – Youtube – Svenska)

Greta Thunberg bortburen av polis – aktion vid riksdagen

Studie: Många med utländsk bakgrund är positiva till hårda tag
Längre straff, visitationszoner och mer kameraövervakning. Invånare med utländsk bakgrund i utsatta områden tror mer på hårdare tag mot gängkriminalitet än sina grannar med svensk bakgrund, enligt en ny studie.
OHLINS: Självklart är det så. Förra regeringens och politikers  vägran att erkänna att gängkriminaliteten mest sker bland invandrare, drabbar i slutänden de skötsamma invandrarna. Vi såg det komma!

Ryska Röda korset deltar i Putins barnläger
Nu avslöjar man att ryska Röda korsets personal lär ut första hjälpen och sjukvård vid militärpatriotiska träningsläger, där barn och ungdomar även tränas i närstrid och att använda vapen.
OHLINS: Det är väl inget nytt? Vad gör Röda korset i Gaza? De går terroristernas ärenden istället för att göra det de ska: bry sig om oskyldiga israelier som hålls som gisslan.

IDF: Ramadan-flare-Up kan leda till multi-front eller till och med regionalt krig
Palestinska terroristgrupper kan utnyttja den muslimska heliga månaden Ramadan för att provocera fram ett multifrontkrig mot Israel, rapporterade Channel 12 News, med hänvisning till militär underrättelsetjänst som nådde premiärminister Benjamin Netanyahus skrivbord. ”Religiösa utlösande faktorer, i första hand Tempelberget, under månaden Ramadan, kan leda till en uppblossning och eskalering på flera fronter eller till och med regionalt, samtidigt som kriget förvandlas till ett religionskrig”, säger generalmajoren för IDF:s militära underrättelsedirektorat. Aharon Haliva varnade.

BIBELN FÖR YNGRE Del 2: Syndafallet

Profetisk uppdatering 9 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Detta vet vi: Två bröder misstänkta för terrorförberedelse
Två bröder i 20-årsåldern greps efter Säpos terrortillslag i veckan. Nu har de begärts häktade – misstänkta för förberedelse till terroristbrott alternativt för deltagande i terroristorganisation. Personer runt bröderna har beskrivit för SVT Nyheter hur de tycks ha blivit allt mer religiöst aktiva den senaste tiden.

Svenska träningsformen Tikva sprids utomlands – ”Kyrkan behöver ta tillbaks mandatet”
Tikvaledaren Anna Grahn Danehammar: Kyrkans brist på kontakt med den fysiska delen av människan bidrar till att många i stället söker sig till nyandliga övningar och yogavärlden.
OHLINS: VARNING FÖR TIKVA! När Tikva lanserades på kristna konferenser för en del år sedan hade man tikvainstruktörer i kyrkorna som arbetade i det ockulta New age. Detta störde inte pastor Jansson (ja en sådan i verkligheten) som försvarade skräpet, som de sa ska ”ersätta yoga”. Vi kan tillägga att de vi känner som har blivit frälsta från New age, är mycket kritiska till detta. Troligen en kassako dessutom…
Läs Karin Janssons Nyhetsbrev om Tikva HÄR
Citat från Ohlins fundering: Tikva har i alla fall inte kunnat införas obemärkt. Ännu en artikel bekräftar det människocentrerade budskapet av en Tikvainstruktör >>(Noomi Tönnäng).  Att stärka självkänslan och att arbeta på sin egen självhjälp och självfrälsning genom olika metoder till förändring hör hemma i New age. Det är budskapet om att människan är god innerst inne och kan förändra sig själv med olika tekniker (medan ”Gud är nöjd”). Det är inte vad Bibeln säger men det förklarar varför utövande New age-are utan vidare kan vara Tikva-instruktörer. Tänket är samma, men med en ”kristen” etikett.

Profetisk uppdatering 8 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Israel: ”Sverige ignorerar terrorism”
OHLINS: Ett fruktansvärt sjukt beslut. Jimmie Åkesson har helt rätt.
Kritik mot regeringen efter Unrwa-beslutet
Det svenska biståndet till Unrwa har återupptagits efter att ha varit pausat sedan slutet av januari, det beslutade regeringen under lördagen. Något Sverigedemokraternas partiledare riktar stark kritik mot i ett inlägg på Facebook. ”Ett tungt och vanskligt ansvar att återuppta biståndet till Unrwa”, skriver Jimmie Åkesson.

Flera döda i jordskred på Sumatra

Farligt föremål hittat i Frölunda i Göteborg
Under lördagen hittades ännu ett farligt föremål i Göteborg – det tredje på två dagar.

Brandmännen var i tornet – när Lisebergs storsatsning Oceana exploderade
– För mig lät det som någon form av missil som slog ned precis ovanför oss, säger Joakim Hallenberg på Räddningstjänsten Storgöteborg.
OHLINS: Det går väl inte att undvika att bli påmind om det som hände på Hawaii..?

Profetisk Uppdatering 7/3 – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Bob DeWaay- New Apostolic Reformation Del 2 – Infiltrationen av församlingarna (Youtube Svensk Text)

BIBELN FÖR YNGRE Del1 Skapelsen

Netanyahu: Recognition of Palestinian state would be ‘huge reward’ to terror

Svenska förkunnare stämmer in i profetiska budskap om väckelse
OHLINS: Pröva dessa pyjamasprofeter ofattbart att man inte ser igenom

LIGHTHOUSE TRAILS RESEARCH PROJECT

Sällsynt feniciskt electrum-örhänge från kung Salomos tid upptäckt i Jerusalem
Ett decennierlångt mysterium kring ett fängslande arkeologiskt fynd har äntligen lösts. Avslöjandet av ett 3 000 år gammalt feniciskt örhänge, tillverkat av en dyrbar guld-silverlegering känd som electrum, har väckt spänning bland både forskare och historiker. Detta extraordinära smycke, som upptäcktes under utgrävningar i Ofelområdet i Jerusalem, presenterades officiellt för allmänheten vid invigningen av utställningen ”Kung David och Salomo upptäckte .

Profetisk Uppdatering 6 3 24 – Låt varna er! (Video – Youtube – Svenska)

8 prominent Charismatic elders declare Mike Bickle ‘unfit’ for ministry

Gripna i Tyresö har kopplingar till IS i Somalia

300 skolbarn kidnappade i Nigeria

Det förväntar sig Nato av Sverige vid ett inträde

Det här är ”Ukraina” om Medvedev får bestämma

Uppdatering ang. profetiorna till Sverige, Kritiken mot Walter Epie m.m och konferenser i Maj 2024
OHLIN: Ursäkta men är det Gud bakom behöver han inte försvaras av människor. Det här
verkar mer än märkligt så nämner han Serge daRosa igen. (New Agare) Ge inte ett öre
till detta ….Lyssna på videon igen där vi bevisar att han ÄR en falsk Profet

A Massive Security Fence Ordered To Surround The Capitol As Pretend President Joe Biden Prepares To Attempt The Teleprompter For SOTU 2024

US Power Grid Is Starting To Fail As The Relentless Energy Demands Of Clean Technology, Data Centers, EVs And Crypto Mining Are Pushing It To Blackout

Profetisk uppdatering 5 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Runes HörnaTecken i Solen Månen och Stjärnorna (Pdf)
(RUNES HÖRNA finns i menyn PROFETISKT & NYHETER)

Den amerikanska administrationen har i ett läckt meddelande till Washington Post: ”Vi överväger att inte tillåta användning av amerikanska vapen om det sker en operation i Rafah. Med andra ord: Den amerikanska administrationen är inte intresserad av att fullständigt utplåna Hamas! (Telegram)

New and damning evidence

Dödlig attack mot fartyg söder om Jemen
Två personer har dödats i en attack mot ett handelsfartyg söder om Jemen, uppger två amerikanska tjänstemän för AP som uttalar sig mot löfte om anonymitet.

En ballistisk robot som Ryssland avfyrade i dag mot hamnen i Odessa träffade exakt 300 meter från president Volodymyr Zelenskyj och Greklands premiärminister Kyriakos Mitsotakis som besökte platsen. – Vi hörde sirener, sedan satte vi oss i fordonen och hörde en enorm explosion, säger Mitsotakis. Det fanns inga dödsfall bland de två ledarnas besättningar, men fem personer utanför deras besättningar dödades. Ryssarna påstår: vi träffade hangaren där det fanns obemannade fartyg från den ukrainska armén (TELEGRAM)

Trump Sweeps While Biden Sleeps As Super Tuesday Reveals The Coming Rematch That Nobody Wants In Upcoming Presidential Election Insanity

Profetisk Uppdatering 4 3 24 (Video – Youtube – Svenska)

Gängens nya drag: Gör barn till paketmålvakter

Maskerad Hamas­sympatisör demonstrerade på Göteborgs gator
En maskerad Hamasanhängare vid en propalestinsk sammankomst i Göteborg väcker starka reaktioner. ”Detta bör vara lika olagligt som att ha en nazistuniform, och är under inga omständigheter något som ska tolereras på svenska gator”, skriver exempelvis M-toppen Fredrik Kärrholm på X.

Israel: 450 terrorister anställda av FN-organet Unrwa

Profetisk uppdatering 3 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

FN misstänker Hamas för sexuellt våld
De finns ”rimliga skäl” att anta att Hamas våldtagit kvinnor under attacken i Israel den 7 oktober och terrorgruppen kan dessutom antas fortsätta med övergreppen. Det konstaterar FN:s särskilda sändebud, Pramila Patten, i en rapport som presenteras på måndagskvällen. …”Jag har beordrat vår FN-ambassadör Gilad Erdan att återvända till Israel för omedelbara konsultationer efter försöket att tysta information om massvåldtäkterna som begicks av Hamas och dess kollaboratörer den 7 oktober”, skriver utrikesminister Israel Katz på medieplattformen X.
OHLINS: Israels ambassadör Gilan Erdan gör ett fantastiskt arbete i ett bedrövligt och värdelöst FN. Efter alla bevis emot Hamas, framstår FN som en samling hycklare där ingen ännu har fördömt Hamas fruktansvärda brott.

Därför jagar polisen RAF-pensionärerna just nu
De tre terroristerna har hållit sig undan polisen i över 30 år och är nu i pensionsåldern. Men efter att tyska polisen fått in hundratals nya tips har sökandet intensifierats och en av dem gripits.
OHLINS: Sanningen kommer ikapp.

Sju skadade efter två explosioner – på mindre än 12 timmar
OHLINS: Våldet bara fortsätter och så går det när man förnekar Bibelns Gud, som har välsignat Sverige i många år.

Sprängningar i Sverige
Två skadade i ny explosion i natt

Nu börjar stora militärövningen Nordic Response

USA:s högsta domstol avvisade Colorados domstols beslut att diskvalificera Trump från att rösta i valet. Domen säger att delstaterna inte kommer att kunna bestämma att han inte kan ställa upp i sin jurisdiktion

IsraelAM: Egyptiska medier rapporterade att det har gjorts betydande framsteg i förhandlingarna om en vapenvila och frigivningen av gisslan. Medlare är angelägna om att nå en överenskommelse innan Ramadan börjar, den 10 mars, men de fruktar att Hamas-ledaren Sinwar medvetet kommer att förhindra en överenskommelse för att ytterligare destabilisera regionen. Hamas vägrar att tillhandahålla en lista över levande gisslan och en slutgiltig lista över terrorister som de vill släppa från israeliska fängelser. Hamas hävdar att de inte känner till var alla gisslan befinner sig eller vilka som fortfarande lever.

Profetisk Uppdatering 3/3 _ 24 Varningar + Newsflash med väckelsesång

NAR CONNECTIONS – SÖK PÅ NAMN
OHLINS: SJÄLVUTNÄMNDA NAR-APOSTLAR i långa rader.
Lars Enarson – Daniel Alm – Andreas Nielsen – Joakim Lundqvist – Anders Olsson – K G Severin – Ulf Ekman – Todd White – Scott Wilson – Robert Ek – Rick Warren – Bill Hybels – Randy Clark – Oral Roberts – Paula White – Heidi Baker – Cindy Jacobs – Patricia King –  Kris Vallotton
(han med ”purple bubbles”) – Derek PrinceBill & Beni Johnson (så klart – Bethel Church, Redding) – Rick Joyner – Paul Cain – Todd Bentley (välkänd från Lakeland och många lögner) – John Arnott (känd från Toronto”väckelsen” med ockulta manifestationer) – Rodney Howard Brown (serverar ockulta drinkar som berusar och ger andlig fylla) – Brian Houston (Hillsong) Billy Graham – Kenneth Hagin (”Trosrörelsens fader”) – Kenneth Copeland (tror att han är gud) – Benny Hinn (girighetens apostel) – Loren Cunnungham (uppfann 7-bergen-läran) …är några av de mer eller mindre kända namnen med mer eller mindre extrema läror som finns med i Nätverket NAR (NyApostoliska Reformationen) med grundaren C Peter Wagner.
Vad är det som många (inte alla vad vi känner till (?)men väldigt många) av dessa på den långa listan har gemensamt? Svaret är: avslöjanden om otuktsynder, girighet, missbruk mm. NAR bygger på Trosrörelsens villoläror Herradömesteologi och Framgångsteologi. Vissa har gått över till katolicism (Ulf Ekman) och andra är ute i nyandlighetens andliga mörker, som t ex Rob Bell, Brian McLaren, Bill Johnson, Todd White och Vallotten. Kan det vara så att jesuiterna står bakom alltihop? Inte omöjligt alls. I vilket fall är detta ”en reformation tillbaka till Påven och RKK”, så inget borde förvåna oss.
Hur är det möjligt? Det är fullt möjligt eftersom det är en stark villfarelsens andemakt bakom. Den som gör sig delaktig i detta har inte Guds Ande för att stå emot lockelserna efter position, upphöjelse, makt, pengar och det man påstår är ”smörjelse”. Det finns många, många fler namn på listan och det finns namn utöver den här listan. Lars Enarson är med och han har kontakt med Jonatan Cahn. Låt varna er!
Sajtens författare skriver
(Googleöversatt till svenska): Om NAR-anslutningar

Rekordbränder i Texas: ”Känns hopplöst”

Här stannar fångarna kvar – trots fritagningen
Tusentals fångar har frisläppts i Haiti efter att ett fängelse stormats av beväpnade gängmedlemmar.

Putins nya skräckvapen – för rymdkrig med Nato
Ryssland utvecklar just nu ett så kallat EMP-vapen – ett kärnvapen för rymden, som beskrivs som ”ett allvarligt nationellt säkerhetshot” av amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon. – Det är ytterligare ett ”domedagsvapen” för att kunna skapa så stort kaos som möjligt, konstaterar Patrik Oksanen, säkerhetspolitisk expert vid tankesmedjan Frivärld.

Varför Jonathan Cahn och hans uppenbarelser måste ignoreras
(Google översatt)
OHLINS: Jonathan Cahn blandar kabbala med ockult andlighet och mysticism i sin undervisning. Vi tog därför helt avstånd sedan boken ”Harvinger” kom ut. Cahn är med i NAR och en falsk profet som vi vill varna för.

Ryssland: Drönare sköts ned i Finska viken
En drönare sköts ner i Finska viken, cirka 40 kilometer utanför S:t Petersburg, på lördagskvällen, rapporterar Ilta-Sanomat med hänvisning till ryska medier.

Några fakta om mat i Gaza:
✅Igår kom ett nästan rekordstort antal lastbilar (260) in i Gaza sedan 10/7, med 250 000+ ton totalt sedan kriget
✅Det samlas hjälp på Gazas sida av gränsövergången som FN inte har fångat upp
✅Det finns 20 fungerande bagerier i Gaza, dubbelt så många som för två veckor sedan, och levererar 2,5 miljoner bröd och pitabröd om dagen
✅Det finns inga gränser för hur mycket bistånd som kan komma in i Gaza
✅ Hamas kapar biståndet och FN mörklägger det

Profetisk uppdatering 1 mars 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Här pyr zombieeld i månader – brandmännen kämpar mot klockan

Stor polisinsats – jagar terrorister i Berlin

IDF:s talesperson:
Flyganfall mot cirka 50 terroristinfrastrukturer på mindre än 10 minuter. Styrkorna i den 98:e divisionen inledde ytterligare en attack i natt i Khan Yunis-området
I natt inledde manöverstyrkorna och eldcentralen i division 98 en omfattande divisionsattack väster om Khan Yunis för att fördjupa den operativa prestationen, samtidigt som man förstörde terroristinfrastrukturer och eliminerade terrorister i terroristorganisationen Hamas som opererar från civila anläggningar i hjärtat av det bebyggda området.
Divisionsoperationen inleddes med en öppningsflygning, inom ramen för vilken flygvapnets stridsflygplan attackerade cirka 50 terroristmål på 6 minuter med hjälp av artilleristyrkor.
Bland de mål som attackerades fanns underjordisk infrastruktur, militära byggnader, pansarvärnsställningar, instängda byggnader och samlingsplatser för terrorister som utgjorde ett hot mot styrkorna i området.

Det omfattande flyganfallet var utformat för att skapa gynnsamma förhållanden för markstyrkorna och i slutet av det inledde brigadstridsgrupperna ett överraskningsanfall mot området, under vilket de stridande plundrade terroristmål och eliminerade terrorister, styrkorna fortsätter att operera i området med intensitet. Under det sista dygnet eliminerade soldaterna i Nahal-brigadens stridsgrupp dussintals terrorister i de centrala delarna av Gazaremsan och lokaliserade vapen. I en av aktiviteterna upptäckte brigadens brandkomplex en grupp terrorister som laddade vapen och rörde sig mot stridande i området. Som svar anföll och förstörde ett flygplan truppen. (TELEGRAM)

Profetisk Uppdatering 29 2 24 De falska profeterna del 3 + Newsflash med väckelsesång

IsraelAM: IDF-talesmannen bekräftade att IDF-soldater INTE sköt mot civila palestinier som stormade lastbilar för humanitärt bistånd, koordinerade av Israel, i norra Gaza i går. Lastbilarna körde över plundrarna och dödade dussintals. Andra civila dog i stormen. Palestinierna hävdar att israeliska styrkor sköt mot folkmassan och dödade 100 civila, och media, tillsammans med några världsledare (inklusive Frankrikes president Macron) vidmakthåller denna uppenbara lögn. [Under tiden hålls över 130 israeliska gisslan fortfarande fångna och torteras och våldtas i Gaza. Allt Hamas behöver göra är att släppa dem och deras eget folks lidande. Tyvärr bryr sig Hamas bara om sina egna terrorister, som är säkert gömda och välmatade i sina underjordiska helgedomar under Gazas helvete.]

Terrorist dödar två israeler i skottlossning på Samaria bensinstation
Offren identifierades som Yitzchak Zeiger, en 57-årig far och farfar, och Uria Hartum, en 16-årig gymnasieelev.

BLÅS I BASUNEN PÅ SION 1/3-DEL 2 – Vi testar andarna
Salt&Light = Ett apostoliskt nätverk men inte på bibelns grund utan på de Nya Apostlarnas och Profeternas lära (Dominionism/Kingdom Now /NAR). Låt dig varnas !
OHLINS: Tack för allt ni skickar till oss det senaste, om info hur dessa vargar behandlar människor i de här olika nätverken. Vi är bedrövade hur man lyckas manipulera människor och suga ut församlingar på pengar… Girighet och maktlystnad!

Profetisk uppdatering 28 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bil har kört in i folkmassa i Polen

Gaza: Already a misery in the Bible
The battle in Gaza is not just a fight against Israel. It is against the God of Israel.

Massbojkott väntas på Irans valdag: ”Många går på knäna”

Försäljningen av elbilar minskar ordentligt: ”Oroväckande”

Nästa gång någon säger ”Israel existerade inte före 1948”, visa dem denna tyska bibel från 1740-talet med en karta över det heliga landet, där det tydligt står att det är ISRAELS LAND, inte Palestina. Detta är anledningen till att det på alla 75 år och äldre palestinska kartor, affischer, valuta står Palestina Eretz Israel på hebreiska. Det betyder Palestina, Israels land, …… inte araber. (Telegram)

Över 100 palestinier dödade när de väntade på matleverans
OHLINS: Som vanligt sprider media uppgifter från Hamas. Det som hände var att palestinierna inte bara försökte plundra lastbilarna utan försökte också döda och tillfångata israeliska soldater. Alla andra länder får försvara sig utom Israel, enligt ett orättfärdigt FN och stormedia.

Varnar om Putins nästa drag – 25 mil från Gotland