Fler dagliga Nyheter (Sv) – (Eng) News  – Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN (med Elvor & Janne)
Ellös, Orust (se adress) söndag 29/9 Kl 17:00
Parousia Mission/Göteborg söndag 6/10 Kl 14:00 i Wartagården

Parousia Mission Göteborg 8/9-2019 Mer från Göteborg
Janne: Korsets kraft och Riket (Mp3) Text >>
Elvor: Hoppet om Jesu återkomst och Riket -Guds tron i Elam (Mp3) Text >>

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: 
Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta nyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse.
/Elvor & Janne
_______________________________

Skolverket skär i historieundervisningen – allt om västerländska civilisationens ursprung ska bort

Varning för Riksbankens nya register
Riksbanken vill ha ett nytt register över svenska folkets tillgångar. Frågan ligger på riksdagens bord och det ska tas upp till beredning i Finansutskottet denna tisdag.

China forces churches to sing national anthem, raise Chinese flag to honor Communist history

Members ’brainwashed’ by mega-church into donating thousands

Bible Scholar Joseph Atwill In His Book ‘Caesar’s Messiah’ Argues That Jesus Was A Myth Created By The Romans To Keep The Jews Pacified And Paying Taxes

28-åring återvände från Syrien – försökte mörda

Roine Swensson: Behåll Lewi Pethrus dna i församlingarna
Det jag först vill nämna är Lewis starka och djupa tro på Gud, hans ord och löften och hans rika möjligheter att förvandla mänskligt sett omöjliga situationer. Lewi var en trosmänniska som gick igenom många svårigheter men fick uppleva hur hans tro växte och utvecklades genom dessa. Denna segrande tro är beskriven i hans mest kända sång ”Löftena kunna ej svika”…”

OHLINS: Eftersom många pingstpastorer och andra präster och pastorer har underlåtit att varna för mängden av falska apostlar och profeter (NAR, EC), osunda sammanhang (läs pengagalna trosförkunnare likaväl som liberalteologer), saknas urskiljning och ”surdegen” har infiltrerats i de flesta kyrkor. Vilsna ungdomar åker skytteltrafik och hämtar oren andlighet från Bethel Church i Redding i brist på bibelkunskap. Boken The Physics of Heaven – där Bill och Beni Johnson är medförfattare – avslöjar att de medvetet hämtar in New age i kyrkan.
Detta är resultatet av många års tystnad då rädslan för att stämplas som dömande och kritisk har tystat sund bedömning och prövning som vi är skyldiga att göra, enligt Bibeln. Istället har många bland ledarna lyssnat på Bill Hybels (GLS företagsidéer från en del av världens mest kända och rika ledare) och spridit Rick Warrens böcker och därmed släppt in världens ande med vidöppen famn. Dessa herrar uppmanar att inte tala om tidstecken, ändetid eller Jesu återkomst utan fokuserar på det jordiska och samlar ytterst till Påven i en falsk ekumenik. Förvirringen tycks vara i det närmaste total.
Medan Kinas kristna är förföljda: Kina tvingar kyrkor byta ut budord mot presidentcitat erbjuds talarstolen till en israelsfientlig gudsförnekare. Det sker i Sverige!

Ef 5:10 Och pröva vad som är Herren kärt. 11 Ha inget att göra med mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället.

Varför slutar prästen jobbet?

Nya FN-rapporten: ”Kapitalismen största hotet mot världens befolkning”
OHLINS: Manipulerade rapporter som skall få oss in i ett kommunistiskt/vänsterorienterat New World Order? De kommer snart att lyckas (Upp 13).
I dagarna vände sig 500 FORSKARE med ett öppet brev till FN. Budskapet: DET RÅDER INGEN NÖDSITUATION

Verkligheten hann ikapp optimisterna
Tvärsäkra uttalanden om tillståndet i svensk ekonomi och migrationens vinster har visat sig felaktiga. Verkligheten hann ikapp optimismen. (GP)

Vittne såg ”saknad” Estonia-kapten vid liv på finska Utö
Lördagsintervju 63 med f.d. dykare i marinen Håkan Bergmark om ett spränghål på Estonia

Charismatic And Emergent Churches Embracing New Age Paganism As Occultic Practice Of The Enneagram Replacing Teaching Of Bible Doctrine

CIVIL WAR: The 2020 Battle Lines Now Clearly Drawn As Democrats In Congress Choose Impeachment As Their Only Means Of Stopping Trump

WEEKLY WATCHMAN

Företagen bakom Gretas korståg
OHLINS: Otroligt att man går på den här manipulationen…

Watch As Pope Francis Says Jesus Was A ’Failure On The Cross’ (VIDEO)

Klimatbluffen: Tucker Carlson om Greta Thunbergs krokodiltårar

Global warming data FAKED by government to fit climate change fictions

Förslag om religion till C-stämman: Gör kyrkan ”all-religiös”
OHLINS: Är detta en test? Det kommer att tvingas på oss, var så säkra.
(Upp 13) Det stämmer med världskyrkan som Påven håller på att ena.

New Discovery: Biblical-Era Royal Steward Adonijah

NOTHING BURGER: White House Releases Full Transcript Of Ukraine Phone Call, Trump’s Approval Rating Hits 2.5 Year High As Americans See Through Pathetic Democrat Ploy

Nancy Pelosi Allowed The Radical Progressives In Her Own Party To Push Her To Make The Worst Strategic Mistake In Modern Political History

DAY OF WONDERS: Facebook Spends $1 Billion Dollars To Purchase Tech Company That Will Allow You To Control Your Computer Using Only Your Thoughts

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

THE WINNER! President Reuven Rivlin Formally Gives PM Benjamin Netanyahu Mandate To Form New Government In Israel As Chaotic Election Cycle Ends

Fake News Media Salivating As 145 House Democrats Order 4PM Meeting Today On Beginning Impeachment Hearings On President Trump, But What About Burisma Holdings?

Oil Tanker Dispute: Iran’s Radical Thinking on Display

Trudeau och den motsägelsefulla liberalismen
”…Och för det andra: Allt som är lagligt är inte lämpligt. Det finns många nedsättande utspel mot samer, amerikaner, hinduer, kristna och så vidare som aldrig borde ha uttryckts. Även här uppstår dock paradoxen att vissa sådana utspel skarpt avvisas av det liberala etablissemanget, medan andra tvärtom applåderas.Maskeradbutiker och medier lider ju inte direkt brist på mer eller mindre illvilliga avbildningar av nunnor, präster eller vanliga frikyrkokristna. Här blottas något av den liberala kulturens obehagliga, ja, rent av hycklande inställning. Och misstanken väcks att det kanske egentligen inte är rasism eller fördomar man vill motverka. I realiteten verkar agendan snarare vara att försvara vår kulturs vänsterliberala grundsyn, samtidigt som man kan vara extremt fördomsfull mot grupper som kan antas ha en annan värdegrund.  Ett råd för hur vi människor bör uttrycka oss kan nog bäst sammanfattas i följande: ett varmt hjärta och ett sunt förnuft. Det räcker långt. (Per Ewert )

Ilja, 24, överlevde dödsolyckan mot alla odds – sex av hans vänner dog
…”Vi pratade mycket om livet efter detta” Tiden i Skandinavien kommer Ilja alltid att bära med sig som ett ljust minne, mitt I allt det mörka. De sju vännerna levde i vildmarken, fiskade sin egen mat och åkte skidor. På kvällarna blev det ofta långa och sena samtal.
– Vi var kristna allihop, så vi pratade mycket om livet efter detta och varför vi är satta på jorden. Sådana djupa frågor pratade vi mycket om. Men även om mycket annat, om jobbet, framtidsplaner och så. Olyckan utanför Masugnsbyn som Ilja var inblandad i skedde i en kurva som Trafikverket varnats för flera gånger..”

Underskott på kvinnor – ett växande problem
”..Tragiken i detta är så uppenbar att den knappast behöver kommenteras. Men som avslutning kanske vi ändå kan notera två saker.För det första: att mänskligheten består av ungefär hälften kvinnor och hälften män är en grundläggande ordning i Guds skapelse. När vi manipulerar denna balans, får det stora och ödesdigra följder. För det andra: att klassisk kristen tro är ett effektivt motmedel mot alla de fenomen som i dag orsakar underskott på kvinnor runt om i världen. En motivering så god som någon för mission och evangelisation i andra länder och kulturer än vår egen! (Olof Edsinger)

Rätt av Sölvesborg att inte hissa prideflaggan
”..Nu hävdar förespråkarna för prideflaggan att den står för alla människors lika värde och att det därför är självklart att kommunen ska använda den symbolen. Men det är ett ihåligt resonemang. Pride är en sexualpolitisk lobbyrörelse, nära knuten till RFSL, med en agenda av normupplösning. Detta känner alla väl till. Och stat och kommun ska inte gå lobbyorganisationers ärende och skylta med deras symboler. De ska representera alla sina medborgare. Därför ska kommunen varken flagga för facket eller för arbetsgivarna, varken för politiska partier till höger eller för politiska partier till vänster, varken för sexliberala grupper eller för stränga asketer, och varken för kristna, för muslimer eller för sekulärhumanister. …Mitt i all mångfald är vi samtidigt en nation, och vi behöver uttryck och symboler som förenar oss. Ett sådant uttryck är språket och det är därför välkommet att det nu ska införas språkkrav för svenskt medborgarskap. Sedan lång tid har vi också en symbol som innesluter alla, nämligen den svenska flaggan.. (Stefan Gustavsson)

Parti med muslimfokus lanserades i Sverige
Bakom det nya partiet står politikern Mikail Yüksel, som tidigare uteslutits ur Centerpartiet för samröre med turkiska, högerextrema organisationen Grå vargarna.
…”Yüksel säger sig vilja representera ’det mångkulturella samhället och förorterna’. Det provocerande är dock att han inte förstår att detta samhälle och Sveriges förorter innehåller många som inte alls delar hans ensidiga fokus på endast en religiös grupp”, skrev tre företrädare för kristna grupper i en replik i Aftonbladet.De påpekade att hatbrott mot andra religiösa grupper än muslimer har ökat mer än de islamofobiska hatbrotten, och att det inte sällan är personer som har lämnat islam och blivit kristna som är offren.

Kommer klimatpaniken leda till en ny världsordning? (Lennart Jareteg)
OHLINS: Ja, precis som vi har sagt länge att man använder detta för att upprätta en Världsregering. De förstår inte att nedbrytningen av den här jorden är någonting som skall förbereda för en ny.. Vi ser redan en uppdelning och ”skökan” kommer att sitta på Vilddjuret. Glöm inte det.

NSW Police continues investigation into actions of Hillsong preacher Brian Houston Brian Houston, the Hillsong preacher that Prime Minister Scott Morrison is accused of attempting to bring to the White House, remains under police investigation for failing to report his father’s sexual abuse of children.

President Trump At United Nations Tells Gathered World Leaders That Human Rights ‘Come From God’ And Not From World Governments

Leftist Progressive Puppet Teen Greta Thunberg Gives Outrageously Bad Acting Performance At UN That Left People Thinking ‘Sunset Boulevard’ Instead Of Climate Change
OHLINS: Bibeln säger att världen skall ”slitas ut” innan Jesus kommer. Men bakom detta vänsterprassel står New Age och deras falska kristus.

Dan 7:7 Sedan fick jag i min syn om natten se ett fjärde djur, som var skrämmande, fruktansvärt och mycket starkt. Det hade stora tänder av järn, det slukade och krossade och trampade det som blev kvar under fötterna. (VÄRLDSREGERING = TROLIGEN GENOM KLIMAT OCH EN KOMMANDE EKONOMISK KRASCH) Det var olikt alla de tidigare djuren och hade tio horn. 8 Men medan jag betraktade hornen fick jag se hur ett annat horn sköt upp mellan dem (VÄRLDSLEDAREN) ett litet horn som stötte bort tre av de tidigare hornen. Det hornet hade ögon som liknade människoögon och en mun som talade stora ord. 9 Medan jag såg på djuret sattes troner fram, och den Gamle av dagar satte sig ner. (JESU TILLKOMMELSE) Hans kläder var vita som snö och håret på hans huvud var som ren ull. Hans tron var av eldslågor och dess hjul var av flammande eld. 10 En ström av eld flödade och gick ut från honom. Tusen gånger tusen tjänade honom, och tiotusen gånger tiotusen stod inför honom. Han satte sig ner för att döma, och böcker öppnades. 11 Jag fortsatte att se på, eftersom hornet talade så stora ord. Medan jag såg blev djuret dödat, och kroppen förstördes och kastades i den brinnande elden.

Ancient Copper-Smelting Slag Confirms Biblical Dating for Edomite State

The Catholic-Muslim Interfaith Council Created By Pope Francis Announces New Chrislam Headquarters Opening In 2022 That Combines A Mosque And Church According To Signed Covenant

Iran Warns United States And Saudi Arabia To ‘Stay Away’ As They Display Their Khordad-3 Air Defense Missile System In Annual Military Parade

Why Jonathan Cahn and His Revelations Must be Ignored

Gängens skräckvälde – härjar i matbutiken
– Det är mycket stök. Folk kommer in och äter helt obehindrat ur salladsbaren och från brödavdelningen, säger butikschef Anna Nyberg till DI. Nu har matbutiken tvingats kalla in säkerhetsvakter.

Farligt människoförakt ökar i klimatdebatten
Att utmåla människor som ett problem, en sjukdom som måste begränsas, har sin grund långt tillbaka i den mörkgröna miljörörelsen. Historien är mycket tydlig: En sådan inställning slutar aldrig väl, skriver Mathias Sundin och Magnus Aschan.

Chinese scientists develop handheld sonic weapon for crowd control

Kraftig explosion i Angered i Göteborg

DÅ: Bränder i soprum NU: Gängskjutningar
Debattören: Orsakerna är desamma men få orkar se sambandet (Ihsan Kellecioglu)

Pope Rejects ’Excessive Demand for Sovereignty’, Pushes Idea of Global Authority
OHLINS; Då kan vi vara framme vid upp 13 inom en snar framtid. Vilken kandidat för den falske profeten! (Se även) Pope Francis issues new call for world leaders to act on the climate emergency

Breaking Pope Prophecy Alert: The Vatican’s SEPTEMBER SURPRISE! – Everything is About to Change!! (Viktig info!)(Obs, lämna ”sabbatssnacket”)

Skulle rapportera om islamiskt center – utsattes för stenkastning
Journalister från SVT Uppsala har utsatts för stenkastning. Det skedde när ett tv-team skulle filma en intervju med personer som vill bygga ett islamiskt center. Då landade flera stora stenar bredvid dem.
…journalisterna upptäckte sedan att en stor sten kastats in bakom bakrutan på deras bil och att däcken var uppskurna.
Kyrkoledare till politiker: Sätt inget tak för invandringen
Presidiet för Sveriges kristna råd uppmanar i ett öppet brev riksdagens samtliga partiledare att värna människovärdet och inte inskränka asylrätten. På sociala medier har det öppna brevet delats flera hundra gånger, men även mött kritik.
OHLINS: Sveriges (anti?)kristna råd innebär troligen att problemen som finns kommer att öka. Ett stort antal kommuner är i ekonomisk kris och många äldre, sjuka och andra utsatta grupper drabbas hårt. I många förorter härjar gängkriminella och sharia-lagar råder som parallellsamhällen. Är det då läge för SKR att gå i ok med den falska ”godhetskulturen” som globalismens röda agenda vill ge sken av?!

The Protestant Reformation vs. The New Apostolic Reformation | Costi Hinn (Video)

110 kommuner går med förlust. 80% arbetslöshet bland utomeuropeiska invandrare

The Dangerous Mainstreaming of Anti-Semitism

Sverige blir ny medlem i president Emmanuel Macrons exklusiva försvarssamarbete European Intervention Initiative, som bland annat ska kunna användas i samband med terrordåd och oroligheter vid EU:s gränser. OHLINS: Kan detta växa upp och bli till något profetiskt?

Släkting sa upp bekantskapen efter diskussion om invandring
Klimat, genus, invandring. Det är några exempel på frågor som väcker starka känslor och splittrar svenskarna. För Jan Roostal har det politiska engagemanget och sättet att uttrycka det på haft ett högt socialt pris.

WEEKLY WATCHMAN

Australia PM’s adviser: climate change is UN hoax to create new world order

Breaking News: Phoenix church victim of Hillsong take-over
Take-Over – a hostile, tyrannical, immoral, unethical, unbiblical or illegal way in which a ‘church’ schemes, re-brands and takes over another church. The move is usually presented as a surprise and often occurs when the members of the congregation, (whether they are the pastors, elders or laymen), have no say in the matter. The take-over is presented as the best way forward for the church. [Source]
OHLINS: Ja vad hände egentligen med Gilead (Göteborg) – Connect Church – Hillsong? Fanns det en agenda? NAR ?

Birds Are Vanishing From North AmericaThe number of birds in the United States and Canada has declined by 3 billion, or 29 percent, over the past half-century, scientists find.

Students At Union Theological Seminary ‘Confess Climate Sins To Plants’ In Shocking End Times Display Of The Prophesied Lukewarm Laodicean Church Of The End Times

Öppet brev till regeringen: Hur vill ni förklara ert handlande?
Sveriges regering, hur har ni låtit er köpas av den arabiska världen? Ni stöder gång på gång de diktatoriska och judehatande arabiska staterna och så fort chansen uppstår väljer ni att kritisera den enda demokratiska staten i området, öppen för både judar och araber, skriver debattören Anders Sjöberg.

Christian Church Is Left Vandalized With Satanic Graffiti After Standing Against A Drag Queen Story Hour Event At Their Local Public Library

Moabite Altar Inscription: Earliest Reference to ‘Hebrews’?

Storbritannien har lämnat in Brexit-dokument till EU

Islamists set fire to 2,000 Jewish & Christian lands in Israel – Media is silent to avoid damaging Islam’s image

JUST NU: Iran hotar med ”fullskaligt krig”

Leif GW Persson: Partiernas gängsamtal är meningslösa
Politikerna kommer inte att stoppa våldet. Persson riktar hård kritik mot gängsamtalen med alla riksdagspartier – utom SD. Brottslingarna ”bryr sig inte ett pillekvitt”, samtidigt som vi andra drabbas av stora inskränkningar i vår rättssäkerhet med de föreslagna lagändringarna.
OHLINS: Det har vi ju sagt hela tiden att detta är en agenda och nu kommer
påtvingade säkerhetslagar och det slutar med Upp 13. (Märkning)

Jakob Prasch: Islam är Guds redskap för att döma Israel och den Kristna världen som har vänt honom ryggen!

Amerikanska centralbanken (Fed) sänkte ikväll onsdag räntan med 25 punkter ner till målområdet 1,75-2,00 procent. Beslutet var dock inte enhälligt. Åtgärden är en uppföljning av den globala centralbansstrategi som allt mer gräver ner sig med ett sikte på uttalade negativa räntenivåer, något som hotar hela den globala ekonomin. Fed-ordföranden Powell medgav vid kvällens presskonferens att de också tänker använda alla sin verktyg och medgav att man kommer att återstarta de digital sedelpressarna inom en snar framtid med kommentaren: ”Det är verkligen möjligt att vi måste återuppta den organiska tillväxten i balansräkningen förr än vi trodde.” Frågan är hur Fed kommer att kunna hantera detta nya räntemål. För första gången sedan Finanskrisen tvingades Fed de senaste dagarna att två gånger genomföra akuta interventioner på repomarknaden för att undvika panik i systemet. Repo-marknaden spelar en avgörande roll i det finansiella systemet eftersom det gör att bankerna snabbt kan låna pengar. Men den här veckan började räntorna på repomarknaden växa upp till skrämmande nivåer. Som värst var den så kallade ”overnight rate” uppe runt 10 procent jämfört med Fed:s målområde mellan 2,00 och 2,25 procent. Åtgärden är i själva verket en form av ”kvantitativ lättnad”, och många är oroliga för att detta tillfälliga ingripande inte kommer att lösa de större problemen som har resulterat i den aktuella situationen./Rune

20 New Age Practices that are Infiltrating the Church

Biblical Archaeologists Discover The City Of Edom, And Why This Is An Amazing Marker On The End Times Bible Prophecy Timeline

Radical Islam Hijacks Iraqi Politics

Pope Francis Invites World Leaders To May 14, 2020 Global Educational Alliance At Vatican Reptile Hall For ‘Nurturing The Dream Of Humanism’

SETTLED SCIENCE: Rising Seas, The Coming Ice Age, And Other Laughable Nonsense From 50 Years Of Failed Doomsday Climate Predictions By Democrats

Sveriges arbetslöshet nu bland de högsta i Europa
OHLINS: Allt bara pekar åt fel håll !

Fastest growing church has no buildings, no central leadership, and is mostly led by women

EU-panik när Marine Le Pen hyllar nya titeln kommissionär för skydd av den europeiska livsstilen

Är klimatkrisen överdriven & vem ska betala för omställningen? (VIDEO)

Lyssnade på Lars Berns senaste inlägg bl.a. angående Equmeniakyrkan och Sida-bidrag. Här är vad som är i görningen. Detta var också vad Wilkerson talade om och vad jag refererade till i en av de senaste Hörnorna. / Mvh Rune

OHLINS: Ja det ser ut som om politik och religion nu smälter samman, precis som uppenbarelseboken talar om CITAT: Utredningen tar avstamp i Anna Ardins arbete och hennes bok ”Politisk och profetisk diakoni” som syftar till att ge diakonin större makt över kyrkornas verksamhet och inriktning samtidigt som teologins betydelse minskar. Ardin menar även att diakonin bör ha en uttalad politisk och aktivistisk roll i samhället.

Analys: Miljö och klimat tappar stort bland väljarna
OHLINS: David Wilkerson ”Synen” sid 21 Kap 10 – Ett bakslag för miljöivrare och ekologer. D.W ser hur allt kommer att vända när det börjar drabba folks plånböcker….

Valet i Israel: ”Vi har satt punkt för Netanyahus styre”

California Senate Passes Resolution ACR-99 Telling Christian Pastors To Stop Preaching Against The LGBTQ+P For Pedophile Ideology And Embrace It

Lars Bern och Mikael Willgert kommenterar negativ ränta, klimatkannibalism och klanvåld

DAYS OF NOAH: US Navy Spokesman Makes Official Statement Confirming Existence Of UFOs, Says Videos Should Never Have Been Shown To Public

“Varför är Gudrun Schyman och feministerna tysta när kvinnor våldtas?”
OHLINS: Var tog nu det väldiga engagemanget vägen? Är det för att det ”krockar” med den pinsamma verklighet man måste tysta ner?

Domstol i Kanada fastslår: tillåtet kalla känd klimatalarmist skojare

Video: ‘Sing Hallelujah to the Lord’ Becomes Anthem for Hong Kong Protests Against China’s Communist Push

Oron i studentstaden: ”Våldet har kommit även till oss” Sprängattentatet som polisen misstänker var riktat mot en livsmedelsbutik har skakat om studentstaden Lund. En ung kvinna skadades – och grannar i området berättar om rädslan för att bli offer för nästa explosion. – Min första tanke är att nu har våldet och kriminaliteten kommit även till oss, säger Helena Heyman, 75, boende i Lund.

Pope Francis invites religious, political leaders to sign ‘Global Pact’ for ‘new humanism’

Sexbrottsepidemin är ett importerat problem (Expressen)

Samarbetet mellan Stockholmspolisen och polisen i New Jersey ska motverka vapenvåldet i Sverige. Före detta polischefen Rick Fuentes ser allvarligt på situationen i Sverige. – Jag har jobbat inom polisen i 40 år och jag har aldrig hört eller sett något liknande, säger han.

Bengtsfors vill inte ta emot fler nyanlända (GT)
Samstyret SD, M, KD och det lokala Sol-partiet i Sölvesborg vill pröva bosättningslagen mot principen om kommunalt självstyre. Förslaget klubbades igenom på förra veckans kommunfullmäktige. Bengtsfors vill nu följa Sölvesborgs exempel. Kommunen har tagit emot 700 nyanlända på tre år, och anser att det är orimligt att staten lägger kostnaderna på kommunerna. Sölvesborg vill skicka nyanlända till S-kommuner: Ni som sa det var lönsamt OHLINS: Men skulle det inte gå med vinst eller har vi blivit totalt lurade av en dold agenda? Nu slår både Janne Josefsson och Wilhelm Agrell larm: Sverige går under

Sverige tar hjälp av Israel för att bekämpa judehatet i skolorna (DN)

NO WHITES ALLOWED: The Newest Craze On College Campuses Is Barring White People From Having A Voice While Claiming To Be For ‘Diversity And Inclusion’

SEDUCED BY BETHEL
But Johnson’s duplicity is easy to identify. How can we be sure everything is consistent with scripture when we rely on a “presence” to take us beyond scripture?

Kinesiska polisens glasögon identifierar ansikten på millisekunder

SKL:s varning: Risk för stora neddragningar
Många av landets mindre kommuner kommer tvingas till omfattande neddragningar i välfärden och dra in på mycket av den kommunala servicen under kommande år. Den bedömningen gör SKL, och menar att regeringens utlovade höjning av statsbidragen omgående behöver dubblas.
OHLINS: I spåren av den kommande recessionen kan mycket otrevliga saker börja visa sig en eskalering av våldet exempelvis.

Arab world is keeping close eye on Israel’s elections

Close Associate of Todd Bentley Calls on Bentley to Step Down

Netanyahu vows to annex Jewish settlements in Hebron

Appellate Court Upholds $900K Damages Award in Case Where Televangelist Blamed Granddaughter for Her Own Rape

Why Arabs Hate Palestinians
OHLINS: Intressant!!!!!

Välkommen till det nya ”exitsamhället” (Expressen)

Netanyahu holds final cabinet meeting before vote in Jordan Valley

Islamister startar förskolor och familjedaghem

Har du någonsin undrat varför EU har öppnat sina yttre gränser vidöppna så att horder av muslimska flyktingar kan flöda fritt över våra gränser?

Nu slår både Janne Josefsson och Wilhelm Agrell larm: Sverige går under

NASA admits that climate change occurs because of changes in Earth’s solar orbit, and NOT because of SUVs and fossil fuels

It is Past Time to Out the NAR (New Apostolic Reformation) as a Dangerous Cult Part I

Expert om oljeattackerna: ”Jag lägger all skuld på Iran”
Höjda oljepriser, en eskalerande situation och Ryssland som en joker i leken. Mellanösternexperten Jean-François Seznec ser stora risker efter attackerna mot de saudiska oljeanläggningarna.

Omtyckte pastorn ledde arbete mot psykisk ohälsa – tog själv sitt liv

Kyrkan i Luleå ryter ifrån när kommunen avslutar hjälp till psykiskt sjuka

Iran-Backed Militants Launch Drone Strike On Saudi Arabia’s Aramco Refineries Wiping Out Over Half Of The Kingdom’s Oil Refining Capabilities

Trump: Vi är redo att skydda Saudiarabien

Russian Billionaire’s Plan To Create A ‘Noah’s Ark’ In Outer Space City Called ‘Asgardia’ Has Already Signed Up Hundreds Of Thousands Of People

Mannen bakom klimatlarmen fälld som bedragare
När Al Gore presenterade sin film om klimatet, byggde han mycket av sina slutsatser på den s.k. ”hockeyklubbsgrafen”. Den visar ett tämligen jämnt klimat sedan tusentals år. Men i vår tid gör den raka kurvan ett plötsligt hopp och visar drastiskt höjda temperaturer i nära framtid.

United States B-2 Stealth Bomber With Call Sign ‘DEATH’ Lands At British RAF Base In Gloucestershire For NATO Training Mission Stunning Onlookers

WEEKLY WATCHMAN

Watch As Hilarious 3-Minute Video Of Last Night’s Third Democratic Debate Shows You That Donald Trump Lives Inside All Their Heads, And He’s Winning

Biblical Archaeologists And Preservationists In Israel Horrified As Plan Is Approved To Install Cable Cars Flying Over The Western Wall Near Mount Zion In Jerusalem

Attacker mot israeler i Warszawa och Berlin

Mission är bättre än dialog
Debatt: Svenska kyrkan behöver ägna mindre tid åt religionsdialog och mer åt evangelisation, skriver Patrik Pettersson. …”Det är symptomatiskt att Egnell och Nordin helt utelämnar missionsbefallningen ur sitt resonemang om dialog med de som ännu inte är kristna. Den kristna kyrkans mission – den kristna kyrkans förkunnelse till omvändelse, tro och förlåtelse – existerar inte i den verklighet där Centrum för religionsdialog positionerar sig. Men Svenska kyrkans huvuduppgift är mission enligt missionsbefallningen. Den som menar att det inte är så eller menar att det är på något annat sätt har ställt sig utanför den kristna kyrkan och har gjort sig själv till en del av en annan gemenskap, oklart vilken. ”Bry er inte om dem: de är blinda ledare för blinda. Och om en blind leder en blind faller båda i gropen.” (Matt 15:14) (Patrik Pettersson, präst i Sv k)

Iran Rejoices, Israel Braces: The ‘B-Team’ Is No More

G7-länder uppmanas främja fosterdödande
I Kanada är det lagligt att göra abort ända fram till födseln. Nu rekommenderar ett internationellt jämställdhetsråd de mäktiga G7-länderna att införa liknande lagar. Rådet uppmanar även länderna att förbjuda så kallad ”desinformation” om abort.
Kritiken är nu även hård mot det internationella rådets rekommendationer till G7-länderna. – Det är oklart hur promotande av extrema abortlagar ska utöka kvinnors makt. Som många vid det här laget vet, är könsselektiva aborter orsak till att 63 miljoner kvinnor ”saknas” bara i Indien, och troligtvis miljoner fler över hela världen. Ironiskt nog främjar jämställdhetsrådet en praxis där kvinnor är de främsta offren, säger Cathrine Robinson, talesperson för prolife-organisationen Right To Life UK i ett uttalande.
G7-länderna består av Stor­britannien, Frankrike, USA, Kanada, Tyskland, Italien och Japan. Rekommendationerna från jämställdhetsrådet riktas dock inte bara till dessa länder, utan till hela världen. (ViD Sara Andersson)

Internationell knarkhärva stoppades – av rytande säl

ECB sänker räntan och startar nya köp av obligationer
Som förväntat sänkte idag den Europeiska Centralbanken (ECB) räntan, nu med 10 punkter ner till minus 0,5 procent. Sänkningen är ett led i den globala centralbanksstrategi som nu sveper över världen. Syftet är att stötta den allmänt sviktande ekonomin. Därtill kommer att ECB också på allvar åter ämnar få snurr på de digitala sedelpressarna och skall från och med november köpa obligationer för 20 miljarder euro per månad och som det heter, ”så länge behovet föreligger”. Även ökningen av krediter är en allmänt dominerande strategi hos de globala centralbankerna. Den amerikanska centralbanken (Fed) upphörde under sommaren med den tidigare rådande reduceringen av sin balansräkning och kommer nu även de att återigen öka sina köp av obligationer. Problemet är att ju längre man skjuter de globala problemen framför sig ju större blir sedan kraschen.
Detta globala experimentet med räntenivåer på noll eller därunder och en aldrig sinande ström av nya krediter har tidigare aldrig förekommit i världshistorien och man rör sig nu på okänt territorium. Fortsättningen styrs av hur länge obligationsmarknaden orkar överleva, en marknad som nu uppvisar inverterade räntekurvor vilket historiskt alltid varslat om förestående recessioner. Nästa intressanta datum är 18 september då Fed tillkännager nya riktlinjer för räntesatser och stimulanser. /Rune

Stora översvämningar drabbar södra Spanien
Sydöstra Spanien har drabbats av det värsta regnovädret på 100 år, vilket har lett till stora översvämningar i regionen Valencia. Två personer har rapporterats döda och över 250 000 skolelever har tvingats stanna hemma på grund av ovädret.

A New ‘Reformation’ That Many Don’t Realize They’ve Joined
If you thought apostles and prophets only lived way back in Bible times and have long since disappeared, think again. Contemporary people calling themselves apostles and prophets have many followers. They are vigorously active in churches in the United States and throughout the world. Odds are, some are active in your own community. These men and women claim they have the God-given authority, divine strategies and miraculous powers needed to advance God’s earthly kingdom so that Christ can return. And they offer people a choice.If you submit to their leadership, then you too will work mighty miracles. You’ll become part of a great end-time army that will bring about a world revival and cleanse the earth of evil by calling down hailstones, fire and the other judgments of God described in the New Testament book of Revelation.

Generalen Benny Gantz siktar på att ta över efter Netanyahu

EU condemns Netanyahu plan to annex Jordan Valley
Brussels warns such a move could effectively kill any remaining hope for a two-state solution

Köldknäpp orsakar väderkaos i Spanien – två döda

Ingves mardrömsdag: Inflationen, kronan – allt rasar
OHLINS: Liknar mer och mer Tyskland innan ondskan tog över.

Israelisk student slogs medvetslös i Warszawa
En grupp israeliska gäststudenter i Warszawa attackerades brutalt av unga män från Qatar som skrek ”befria Palestina”, ”befria Gaza” och ”fuck Israel”. En av studenterna blev slagen medvetslös och fick uppsöka sjukhus för bruten näsa. ”Historien upprepar sig i Warszawa”, skrev hans bror på Facebook efter misshandeln.

”Palestinavännen” Ann Linde blir ny svensk utrikesminister
Ulf Cahn anser att den svenska utrikespolitiken ger uttryck för hyckleri.– Det är ett snack om en feministisk utrikespolitik, men den verkar inte gälla i vissa fall. Och det är mycket snack om att man håller fanan högt när det gäller demokrati och mänskliga rättigheter, men samtidigt visar man ofta på motsatsen. Det finns en skillnad mellan det man påstår sig stå för och det man i handling gör. Ulf Cahn menar att detta beror på att lojaliteterna krockar med ideologin, och att man då väljer att strunta i ideologin. – Precis som Sverige ofta har gjort genom historien så sätter man sig på sina höga hästar. Vi vill vara viktiga i världen.

Margot Wallströms arv av felaktiga val
Regeringen Löfven fick från början in tre statsråd av den typen. De två första försvann inom två år: Mehmet Kaplan, som blev mer känd som representant för islamism än för sitt bostadspolitiska uppdrag, samt Aida Hadzialic, som mer blev en företrädare för religionsfientlighet än en ansvarsfull gymnasieminister. Den tredje aktivistministern hängde kvar i hela fem år. Men nu är det till slut över, och många ropar: Äntligen! Det kontroversiella med Margot Wallströms statsrådsperiod är inte att hon varit en engagerad politiker. Inte heller att hon ibland, på god grund, har rutit ifrån mot diktatoriska regimer. Det verkligt problematiska är att hon alltför ofta har gått utanför sitt normala fögderi som utrikesminister och klampat in i situationer där hon ställt sig på moraliskt sett helt fel sida.

Frikyrka i Sala svängde om Pride-uthyrning
OHLINS: Om inte kyrkan vågar stå för vad Bibeln säger utan hellre vill hålla sig väl med världen än med Gud, bör dess existentberättigande ifrågasättas. Vi ska ge Guds kärlek och Guds evangelium till alla människor men kyrkan är Guds hus och församlingens hem. Liksom i våra privata hem där vi har rätt att bestämma själva vad som ska accapeteras där och vad vi släpper in och stänger ute, gäller detsamma i kyrkan. Pride har inget i kyrkan att göra (och feghet är ingen dygd).

Avslöjade handel med foster – riskerar straff
Inom kort avgörs det om personerna som avslöjade USA:s största abortutförare, Planned parenthoods handel med fosterdelar ska ställas inför rätta på grund av sina hemliga inspelningar. Under utfrågningen ska det ha framkommit att förmedling av fostervävnad har förekommit regelbundet.

Klimatförändringar har varit en rutinmässig skrämseltaktik sedan 1930-talet

”Ekonomen Martin Armstrong skriver en mycket avslöjande artikel på sin blogg ArmstrongEconomic.Com där han avslöjar den historiska bakgrunden till dagens CO2-hysteri genom en tillbakablick på medias tidigare galenskaper. I maj 1932 skev Jefferson City Post Tribune: Antarktis glaciärer krymper och om temperaturen stiger två eller tre grader kommer alla stora världsstäder som New York, London, Paris och Los Angeles att ligga under vatten. Maj 1947 skrev Warwick Daily News: Förändringarna i Arktis klimat nu är så allvarliga att en Internationell instans bör tillsättas för att följa utvecklingen. Februari 1969 skrev The New York Times: Nordpolen kan vara en öppen sjö inom ett till två decennium.
Januari 1977 är risken omvänd då vi väntas gå mot en global extrem nedkylning. Times Magazine skrev under rubriken ”The Big Freeze.”: Vetenskapsmän varnar för att jordens medeltemperatur riskerar att sjunka 20 grader Fahrenheit. Häpnadsväckande är att orsak uppges vara att människor skapar en global nedkylning. ”Klimatet har ALLTID rört sig cykliskt. Alla som vågar hävda att klimatförändringar INTE orsakas av människor blir förlöjliga eftersom detta är en politisk fråga som används för att höja skatter och för att reglera mänsklig aktivitet genom att ta bort allt större andelar av våra mänskliga rättigheter och friheter. De som attackerar alla som förnekar mänsklig inducerad klimatförändring är antingen hjärntvättade eller har ett egenintresse i hela bedrägeriet.” /Rune

Netanyahu Exposes Iran’s Nuclear Facade

On The 18th Anniversary Of 9/11, Here Are Some Things That I Will ‘Never Forget’ About The Day That Completely Changed Our American Way of Life

Biblical Archaeologists Uncover Tiny First Temple Seal Inscribed With ‘Belonging to Adoniyahu, Royal Steward’ In Dig At Western Wall In Jerusalem

Canaan vs. Israel: Helpless Natives Against Evil Imperialist Power?

Worshippers Flock To Holy Trinity Church In Chicago To Bow Down And Pray Before An Icon Of The Virgin Mary That Started Weeping Oil Like Substance

Devout Muslims Celebrate The Festival Of Ashura That Commemorates The Death Of Husayn Ibn Ali, Grandson Of The Prophet Muhammed, By Bleeding

Netanyahu: Israel vill annektera Jordandalen
Israels premiärminister Benjamin Netanyahu vill införa israelisk suveränitet i bland annat Jordandalen på den ockuperade Västbanken om han vinner valet den 17 september.

Victims of Bill Johnson’s SOZO Ministry speak out
Many churches are bringing a practice called SOZO into their ministry, at the peril of damaging the sheep and possibly shipwrecking their faith. SOZO Prayer is a technique based on psychology and used by so-called “inner healing ministries” sweeping churches today.

6 skäl till varför vi inte bör försöka höra Guds hörbara röst

Panic In Downtown Baltimore As Police Discover A Van Loaded With Over 1,000 Gallons Of Gasoline Prompting Immediate Inner Harbor Evacuations

With Their New Nest Hub Max, Google Is Able To Conduct 24-Hour Per Day Audio And Video Surveillance Of Everything You Say And Do In Your Own Home

Lighthouse Trails

Netanyahu reveals site where Iran ‘experimented on nuclear weapons development’ Netanyahu: “This is what I have to say to the tyrants of Iran: Israel knows what you’re doing, Israel knows when you’re doing it, and Israel knows where you’re doing it,” Netanyahu added, speaking first in Hebrew and then repeating his statement in English. “We’ll continue to expose your lies.”

Kriminalkommissarien: ”Bygger på gängheder – man måste agera om man kränks” – Antalet skador på kropparna och antalet patronhylsor som påträffas har fördubblats mellan 2011 och 2018, säger han.

Wretched: False Prophet Fiasco. (Video)
OHLINS; Kolla in videon när en falsk profet avslöjas. Hur sjuk har inte denna rörelse blivit?!

ANTIFA Has Become Indistinguishable From The Neo-Nazis And It’s Time We Demand That Congress Condemns Them As A Domestic Hate Group:
After Charlottesville, the media rightly demanded that President Trump and all Republicans condemn the neo-Nazis and the KKK. So where are the calls for Democrats to condemn antifa — and the brutal public condemnation for those who fail to do so? If black-clad neo-Nazis had attacked peaceful protesters at a “No to Racism in America” march in Berkeley, politicians in Washington would be falling over themselves to express their disgust — and any who failed to do so would be vilified. But when neo-communists commit this kind of violence, they get a pass from the left. That cannot be allowed to stand.

Cyborg Magician Anastasia Synn Has 26 Microchip Implants As She Implants One Live At ‘Biohack The World’ Tech Conference In Las Vegas

Kraftig tyfon i Tokyo – 900 000 utan ström

Iran Builds New Military Base in Eastern Syria
Uppladdning pågår inför finalen!

Fabulously Wealthy Televangelist Fraud Benny Hinn Dramatically Renounces The Prosperity Gospel But Is Keeping All The Millions He Made From Preaching Lies And Deceiving People

Ängsliga domstolar spär på skjutningar bland gängkriminella
En bidragande förklaring till att skjutningarna ökat kan vara att de som skjuter gör det för att de kan. De har tillgång till vapen, de är kapabla till våld och det är i princip riskfritt att ta till vapen, skriver åklagare Thomas Ahlstrand.

IT BEGINS: Amazon Now Testing Payment System Launching Soon At Whole Foods That Scans Your Hand And Allows You To Complete Your Purchase

WEEKLY WATCHMAN

Margot Wallström avgår

Pope Francis calls it an an ’honor’ to be attacked by church conservatives

Känd advokat skjuten i lägenhet i centrala Stockholm
En känd advokat skottskadades på Kungsholmen i centrala Stockholm på fredagsmorgonen. Enligt uppgifter till Aftonbladet har mannen träffats av flera skott när han var på väg till jobbet. Polisen uppger att flera personer har plockats in på förhör – enligt Aftonbladets uppgifter är en av dem en kvinna.

Antisemitism kan inte längre förkläs i Israelkritik
..Men det är samtidigt tankeväckande att det var den undanflykten han tog till – rimligen utifrån antagandet att den som kritiserar Israel automatiskt placerar sig på den ”goda” sidan i Sverige. Ett sådant synsätt tycks ha blivit gängse i såväl en radikal muslimsk kontext som ett sekulariserat svenskt medielandskap och politiskt vänster- eller högerextrema miljöer.Det är positivt att tingsrätten undvek att gå i den fällan, och i stället kunde slå fast att antisemitiska utspel förblir brottsliga, även om man försöker klä dem i antiisraeliskt salongsfähig kostym. 
Men även om antisemiter fälls för brott så har deras uttalanden ändå en förmåga att sätta sig i människors sinnen. Det är också därför den judiska befolkningen i Malmö känner sig alltmer utsatt, där allt fler inte ser någon annan utväg än att fly till andra platser, där man hoppas finna den trygghet som Skåne inte längre tycks kunna ge.. (Per Ewert)

Fem överraskande fakta om klimatförändringar som aldrig publiceras i dagliga MSM Det har skett cykliska förändringar i klimatet under de senaste 10 000 åren. Det finns inte en enda klimatforskare som förnekar detta väl etablerade faktum. Klimatet har alltid förändrats.Fram till minst 1600-talet inträffade alla dessa förändringar när nästan alla människor var jägare, samlare och bönder. Industrialiseringen skedde inte förrän på 1600-talet. Därför drevs inga av dessa tidigare klimatförändringar av mänskliga utsläpp av koldioxid. Under de senaste 2000 åren steg globala temperaturer minst två gånger till nivåer som var mycket lika dagens och ingen av dessa varmare perioder orsakades av människor. Under större delen av de senaste 10 000 åren var Arktis och Antarktis ismassanivåer lägre än dagens. Isbjörnar – som ofta används som tecken på klimatkatastrofen – är en av de viktigaste arterna i Arktis. I motsats till rädslan för deras utrotning har antalet isbjörnar faktiskt ökat under de senaste två decennierna. NASA har förutspått att de förestående två solcykelminimum mellan 2021 och 2041 kommer att inleda en period av global nedkylning likt solcykelminimumet under 1600-talet. CO2 har aldrig hållit i temperaturkontrollratten och gör det inte heller idag. Det skulle vara naivt att inte erkänna att en uppenbar snedvridning av rapportering i våra nyhetsmedier förekommer./Rune

King Hezekiah: Archaeology Teaches a Lesson in Nation-Saving Faith

2020 Democratic Contender And New Age Witch Marianne Williamson Says Hurricane Dorian Shifted Its Path Because Of ‘Visualization, Meditation And Mind Control’

Trump Considering Using A Social Credit Score Tied To Data From Smart Devices To Monitor American Citizens To Decide Who Gets To Own Guns

German Military Bases in Africa: Preparing the Whirlwind

From Impartation To Psychiatric Nightmare
OHLINS: Missa inte denna post från Tricia Tillin – här är länkarna till berättelsen från NAR.
My Uneasy Experience at House Fire Ministries- Part 1
What Happened After We Left House Fire Ministries? Part 2
How the New Apostolic Reformation Movement Affected My Son- Part 3
How The NAR Movement Almost Killed My Son- Part 4
From Impartation to a Psychiatric Nightmare- Part 5
Waking Up From Deception of NAR – Part 6

Orkanen Dorian har nått USA – dödssiffran stiger
Orkanen Dorian har parkerat utanför Floridas kust – och rör sig sakta norrut längs den amerikanska östkusten. Orkanmyndigheten varnar för ”livshotande stormvågor och farliga vindar”. Samtidigt stiger dödssiffran i spåren efter orkanen.
Dorian slog rekordhårt mot Bahamas

Korta fakta om brexit-kaoset

Hongkongs ledare drar tillbaka kritiserat lagförslag

Vi hörde nyss på nyheter från Israel att Iran och Ryssland har upprättat starkare band. Ryssland skall hjälpa Iran ekonomiskt undan USA och deras dollar. Det verkar precis som vi sagt att blockaden av Iran pressar dem närmare bibelns profetior. (Hes 38-39) I programmet nämndes även att vi ser nu hur väst blir ett block och Kina – Ryssland det andra. Vi har sagt att Ryssland startar striden på Herrens Dag.

Katarina Hedman: Börja undervisa om kvinnors självklara rätt att leda i kyrkan Under de 25 år jag tillbringat i skandinavisk frikyrklighet har jag inte en enda gång på en vanlig gudstjänst hört någon undervisa om kvinnors självklara rätt att leda på samma premisser som män, skriver Katarina Hedman.
OHLINS: Vi känner inte till Katarina Hedman men denna uppmaning är aktuell och borde tas på allvar av varenda präst och pastor. Är det bibelundervisningen över lag som brister?? Bibeln ger en fast grund att stå på när det gäller jämställdhet i Guds församling /Guds rike. Det ska undervisas om i varje generation!
Adam och Eva Del 1 Adam och Eva Del 2 Adam och Eva Del 3

New Evidence Emerges That The Real Reason Pope Benedict Suddenly ‘Retired’ Was Because Of End Times Cabal Headed By George Soros, Barack Obama And Hillary Clinton

Benjamin Netanyahu Says That Efforts Are Underway For Trilateral Security Summit Between The United States, Israel And Russia To Be Held In Jerusalem Before Elections

At least one million people under evacuation orders in South Carolina, Georgia, Florida

Kronan nu sämst i OECD – officiellt en skräpvaluta

Kristen man utsatt för kränkande attack under Jönköping Pride
Under årets Prideparad i Jönköping utsattes en kristen man för kränkande behandling. Mannen som varje år stått längs paradvägen med skylten ”Mamma Pappa Barn = Sant” blev nedslagen för tre år sedan. I år fick han ketchup slängt i ansiktet. …Några av orsakerna till att han står där med sin skylt år efter år är kyrkornas tystnad i frågan, att ungdomar mår psykiskt dåligt samt att det inte finns någon som står upp för familjen, menar han. – Under paraden får jag många positiva samtal med ungdomar som är helt förvirrade. Jag visar inget agg, utan försöker visa kärlek på mitt sätt, säger Börefelt, och fortsätter: Under förra årets festival gick Börefelt fram till Svenska kyrkans stånd i Rådhusparken efter paraden. – Jag ville fråga dem hur de tänkte, men då kom en diakonissa fram och sade att jag fick gå därifrån. De ville inte bli förknippade med min skylt, säger han.
OHLINS: Detta visar väl bara vilken ”kärlek” det är bakom det mesta i denna parad.

AFA-flagga med i Jönköpings Prideparad

Våldet i Sverige omfattande – jämförs nu med Mexiko
Knarkkrigets Mexiko, södra Italien – och Sverige. När det kommer till antal granatattacker respektive dödsskjutningar per invånare är den jämförelsen i sin ordning, enligt svenska forskare. – Sverige kommer upp i liknande siffror som Mexiko, säger Manne Gerell, en av forskarna bakom studien.

Minst fem döda i Bahamas-ovädret

Kinaexpert: ”Ökat våld är Kinas skrämseltaktik”
Protesterna i Hongkong fortsätter med eskalerat våld och ökad polisbrutalitet. – Polisen har trappat upp våldet, troligen på order av Kina för att skrämma och kväsa upproret, säger Kinakännaren Torbjörn Lodén.

Hittade 24 kilo sprängmedel på skogspromenad
Under helgen hittade två personer 24 kilo sprängmedel i en skogsdunge i Sundbyberg.

Tältmöten bland shoppingsugna i Ullared
I tolv dagar arrangerar Noas ark mission tältmöten i anslutning till den populära butiken. Mitt bland shoppingsugna besökare spelar de kristen musik och arrangerar möten intill campingen. Och det har gett resultat.

Vem ska betala om Sverige blir som Malmö?

Israelisk armépostering beskjuten av Hizballah
Paul Widen: ”..Hizballah-kontrollerade nyhetskällor hävdade omedelbart att flera israeliska soldater hade dödats och sårats i attacken, däribland en högt uppsatt befälhavare, samt att flygtrafiken till och från Ben Gurion-flygplatsen hade dirigerats om med anledning av attacken. IDF besvarade omedelbart angreppet med artillerield och beskjutning från stridshelikoptrar mot Hizballahs positioner i södra Libanon. Informationen från den israeliska sidan var inledningsvis mycket knapphändig, samtidigt som IDF (Israels försvarsstyrkor) genomförde en välplanerad skenmanöver med helikopter-evakuering av till synes sårade soldater från den angripna armébasen för att förleda Hizballah och skapa intrycket att något mycket allvarligt hade inträffat. Som väntat valde då Hizballah att betrakta angreppet som en framgång, avbröt eldgivningen och drog tillbaka sina styrkor från området..
En knapp timme senare uppgav dock IDF att inga soldater hade dödats eller skadats i attacken.”

Dorian har nått Bahamas – starkaste orkanen i modern tid
Orkanen Dorian har nått Bahamas – ”Be för oss”
Den tropiska orkanen Dorian drog in över önationen Bahamas under söndagen. Vindar med hastigheter på över 80 meter per sekund har fått hela hustak att flyga av och USA:s nationella orkancenter varnar för risken för ”katastrofala översvämningar” på grund av stormen. Det finns ännu inga rapporter om att någon har dött till följd av ovädret.

Talesperson för IRA-gruppen: Vi omgrupperar – fler attacker kommer
Storbritanniens stundande utträde ur EU väcker mörka minnen och oro för nya våldsamheter på den delade irländska ön. En av de våldsamma grupperna är CIRA, vars talesman säger till SVT Nyheter att den senaste tidens attacker kommer att fortsätta.

‘Killer Drone’ Warfare: Iran’s New Terror Strategy in the Middle East

Latest Christian Movie From Kendrick Brothers ‘Overcomer’ Is A Must-See Tale Of God’s Love And Power To Redeem Even The Most Hopeless Situation

Flera döda i skjutningar i Texas

Egyptier vägrade ta i hand med israelisk judomästare
Israelen Sagi Muki vann guld i världsmästerskapen i judo i Tokyo på onsdagen. Det gör honom till Israels första manliga världsmästare inom sporten. I semifinalen vann Muki över egyptiern Mohamed Abdelaal, som vägrade skaka hand med honom efter matchen.

Funkisfamiljer väntar fortfarande på lagändring
Barn med funktionshinder får fortfarande ingen assistans för sondmatning, trots att regeringen lovade lagändring till sommaren.