Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 18 februari Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste 21/1-2023:
Elvor: Är Israel Guds egendomsfolk? (Ersättningsteologi och Darbyism)/Text/ Youtube /
Janne:
Den Aronitiska välsignelsen /Text / Youtube /

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida
Parousia Mission finns även som en grupp på Facebook
Parousiamission Göteborg finns på Telegram som grupp LÄNK

 

Missa inte nya ParousiaMission-Podden
Senaste 22/1-24

 

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne
_________________________

Profetisk uppdatering 31 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)
Senaste heta nyheterna från Parousia Mission Göteborg Sverige (Telegram)
ProfetiskUppdatering 31/1 -24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

________________________

British Heart Foundation release Dr J Campbell
OHLINS: Detta varnade ju massor för när Vaccinerna kom ut nu får de rätt

500 Hamasterrorister tillfångatogs och tillfångatogs i Khan Yunis-området. I underrättelseutredningen delar terroristerna med sig av en mängd högkvalitativ operativ information för den fortsatta utvecklingen av kriget i Khan Yunis. (Telegram)

Profetisk uppdatering 30 jan 2024 kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

“I now recognize that the fight is beyond medical freedom. What we are fighting for is freedom.” Dr. Robert Malone

Storbritannien förbereder sig för att skicka ett hangarfartyg till Röda havet för att ersätta det amerikanska hangarfartyget USS Dwight Eisenhower som en del av hanteringen av huthiernas åtgärder mot fartygstrafiken i Röda havet. (TELEGRAM)

De flesta pro-palestinska demonstranter är inte bara anti-israel, de är också anti-amerikanska
Gör inga misstag: Majoriteten av demonstranterna som stöder Hamas vilda slakt av oskyldiga judar stöder också att ta kontrollen över Amerika – genom våld, såsom att stänga flygplatser och sjukhus, eller genom kulturell erövring, såsom DEI:s hegemoni i skolor, regeringar och företag. Som sådan är Israel kanariefågeln i kolgruvan. Dess kapitalistiska, demokratiska och religiösa värderingar placerar den helt i marxisternas sikte. Pro-palestinska/Hamas demonstranter är verkligen anti-israeliska och anti-amerikanska, styrda av en vileneo-marxistisk ideologi som motsätter sig västerländska värderingar och uppmuntrar till våldshandlingar som syftar till att störa det civila samhället. Sådana pro-palestinska demonstranter som bryter mot lagen borde möta hårda konsekvenser – eftersom deras handlingar inte bara hotar Israel… de hotar Amerika också. (James Sinkinson)

ProfetiskUppdatering 30/1- 24 Kl 07:00 (Video – Youtube – Svenska)

Förintelsens minnesdag – då ekade hatet mot judar i Stockholm
I lördags, på Förintelsens minnesdag, hölls en flera tusen personer stor propalestinsk demonstration i centrala Stockholm där det skanderade ramsor om Israels utrotning och förekom grova antisemitiska budskap. Och utanför Stora synagogan möttes Förintelseöverlevande och deras anhöriga av hat i samband med en minnesstund.
OHLINS: Vad säger alla som försvarade den stora muslimska ”massinvandringen” år 2015? Detta är konsekvensen och vi vill inte se detta i Sverige.

Sida pausar stöd till UNRWA: ”Ska gå till seriösa aktörer”
Den svenska biståndsmyndigheten Sida pausar sina utbetalningar till FN-organet UNRWA. Det efter anklagelser om Hamas-kopplingar. – Ett väldigt bra beslut, säger biståndsminister Johan Forssell (M).

Former And Future President Donald Trump Gets Nominated For Nobel Peace Prize For His Work In Facilitating The End Times Abraham Accords

Iran Is About To Find Out Just How Committed They Really Are To The ‘Axis Of Resistance’ With Their Militia Proxies That Regularly Attack Israel And The US

Första människan har fått Musks hjärnimplantat

Profetisk uppdatering 29 jan 2024 KL 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

Frankrike och Sverige har sedan tidigare ett strategiskt partnerskap och detta ska nu utvidgas till att omfatta nya områden som innovation, försvar, kärnkraft, rymd och skog. ”15-20 regeringsöverenskommelser och kommersiella avtal kommer skrivas under”, säger Håkan Åkesson Sveriges ambassadör i Frankrike till Ekot.

ProfetiskUppdatering 29/1 – 24 Kl 07:00 (Video – Youtube – Svenska)

MARK IT DOWN: Elon Musk Proudly Tweets On X That The First Human Has Received His Implantable Neuralink Brain Chip, Will YOU Be Next?

Israels ambassadör: De svenska artisternas upprop är en present till Hamas
1 005 svenska artister kritiserar i ett upprop Israels agerande i Gaza, och kräver att landet utesluts ur Eurovision Song Contest. Nu svarar Israels ambassadör Ziv Nevo Kulman på kritiken. – Att signera det här uppropet är att ge en present till terroristerna i Hamas.
OHLINS: Att artister väljer att tro på Hamas alla lögner säger bara att de är okunniga och borde bojkottas själva. Efter allt som Israel genomlider? Efter all den hjälp som Israel har sänt och sänder in i Gaza? Efter allt som Israel gör för att skydda civila?
Dessa artisters röster väger lätt och det enda man kan hälsa dem är: SKÄMS! SKÄMS!

Stora bondeprotester i Europa – men inte i Sverige

”Belägringen av Paris” – Bönder stängde ingångarna till den franska huvudstaden i protest mot den gröna agendan. Klimatförändringarnas vansinne hotar försörjningen för miljontals människor i Europa. (Telegram)

En rapport på CNN-kanalen: President Biden överväger att inleda attacker på iransk mark efter att ha träffat högt uppsatta underrättelse- och säkerhetstjänstemän i sitt kabinett.
DET HAR VARIT MYCKET SNACK INNAN MEN KANSKE KANSKE? (Telegram)

Nazi Collaborator George Soros Floods Texas With Millions To Turn Red State Blue

Profetisk uppdatering 28 jan 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

Hizbollahs inblandning i kriget splittrar Libanon

Here Come the Cyborgs: Mating AI with Human Brain Cells
Scientists are trying to inject human brain tissue into artificial networks because AI isn’t working quite as well as we have been led to think. AI uses a horrendous amount of energy do its kind of parallel processing, while the human brain uses about a light bulb’s worth of power to perform similar feats. So, AI designers are looking to cannibalize some parts from humans to make artificial networks work as efficiently as human brains. But let’s put the fact of AI’s shortcomings aside for the moment and examine this new cyborg innovation.

En av UNRWA-anställda som misstänks vara inblandad i massakern den 7 oktober kidnappade en kvinna och deltog sedan i massakern på kibbutzen. En annan UNRWA-anställd delade ut ammunition. Detta enligt en underrättelserapport som Israel överlämnat till USA. Enligt rapporten deltog totalt 12 av byråns anställda i attacken, och Israel hävdar att tio av dem är Hamas-agenter och en är en Islamiska Jihad-agent. Sju av de arbetare som var inblandade i attacken är lärare i UNRWA:s skolor. New York Times kunde avslöja identiteten på en av arbetarna som deltog i massakern, som arbetar som lagerchef. (Telegram)

Trots att de är allvarligt skadade i Gaza uppmuntrar IDF-soldater från den messianska judiska familjen andra

När flera nationer skär ner finansieringen till UNRWA, kräver israeliska ledare att ledarskapet avsätts, avlägsnas från Gaza Katz anklagade UNRWA för att tjäna Hamas terror snarare än att hjälpa civila i Gaza. ”Vi har varnat i åratal: UNRWA förevigar flyktingfrågan, hindrar fred och fungerar som en civil arm av Hamas i Gaza”, skrev Katz på X (tidigare Twitter) på lördagen. Katz uppmanade vidare FN att ”ta omedelbara personliga åtgärder mot UNRWA:s chefer.” ”UNRWA är inte lösningen,” sa Katz. ”Många av dess anställda är Hamas-medlemmar som identifierar sig med dess mordiska åsikter och hjälper dem att ge skydd åt terroristaktiviteter och upprätthålla dess styre.”
OHLINS: Israel har varnat i 8 år. Detta kan bara pågå i en mycket sjuk värld, full av ondska.

Unikt silvermynt upptäcktes under utgrävning i de judeiska bergen

Advokat kritisk till polisens utökade kamerabevakning: ”Sverige på väg att bli en auktoritär stat”

ProfetiskUppdatering 28 1 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 27 jan 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

Skolböcker använda i UNRWA

Inte bara huthierna.
Iran meddelade att revolutionsgardets flotta beslagtog och konfiskerade ett tankfartyg med cirka 2 miljoner fat ”smugglad” olja och en besättning på 14 asiatiska arbetare. (Telegram)

Islamistisk terrorattack mot en italiensk kyrka i Istanbul, Turkiet. 2 beväpnade män attackerade kyrkan under söndagsmässan. Minst en dödad och andra skadade. (Telegram)

Den israeliske ministern Gideon Sa’ar tillkännager planer på att lämna in en stämningsansökan mot den islamiska regimen i Iran till Internationella domstolen i Haag för folkmord. (Telegram)

Amerikanska soldater dödade i drönarattack

President Bidens svar på incidenten där amerikanska soldater dödades och skadades vid gränsen mellan Jordanien och Syrien: ”Vi kommer att lamslå de ansvariga vid en tidpunkt och på en plats som passar oss.” (Telegram)

Amerikanskt stöd i en krigssituation kan inte längre tas för givet om Donald Trump vinner i höst, varnar politiker och säkerhetsexperter. Nu höjs röster för att satsa på egen europeisk avskräckning.
OHLINS: Macrons dröm en stark Europeisk armé skulle vara svaret

Detta är rent vansinne. Dagens jetström. Den 26 januari 2024. Fullständigt sargad och förvriden bortom all normalitet och oigenkännlighet. Den snurrar också på ekvatorn, vilket den aldrig ska göra. Jetströmmen är för tung på grund av den atmosfäriska kompression som sker. Den är fylld med strålningssådda vattendroppar. Det kommer bara att fortsätta att bli tjockare och tätare och tyngre. (FACEBOOK)
OHLINS: POLSKIFTE OCH ETT MAGNETFÄLT SOM FÖRSVAGAS KOMMER DET BEREDA VÄGEN FÖR UPPENBARELSEBOKENS KATASTROFER?

ProfetiskUppdatering 27/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

FÖRINTELSENS  MINNESDAG 27 JANUARI 2024
Manifestation mot antisemitism
NORRMALMSTORG, STOCKHOLM LÖRDAG 27 januari 2024 kl 12.00

En enorm luftbro med krigsmateriel från USA till Israel är på väg och Libanon förstår att detta är riktat mot dem.Anländer:
Fler F-35 flygplan av avancerad typ (tredje skvadronen för Israel),
25 F-15 stridsflygplan,
12 Apache-helikoptrar,
Och tiotusentals kanoner och tunga kulsprutor. Betalningen kommer från det årliga amerikanska biståndet, som alltid går tillbaka till amerikanerna, när de köper sina vapen. (Telegram)

Den libanesiska kanalen LBC rapporterar: ”Ett okänt arabland har försett Hizbollah med underrättelser om att Israel kommer att inleda en storskalig militär operation i Libanon.” (Telegram)

Tusentals infanterisoldater från Golanibrigaden som lämnade Gaza anlände till den norra gränsen.
Dessutom har hundratals stridsvagnar under de senaste dagarna rört sig norrut (Telegram)

Rapporter i de arabiska nätverken om en massiv koncentration av IDF:s pansar- och infanteristyrkor vid den libanesiska gränsen. Av den information som kom ut rapporterades det om tunga pansarkolonner som tog sig norrut på vägarna. (Telegram)

Profetisk uppdatering 26 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Sold As A Savior For The Environment, The Cold Reality That EVs Are Unsustainable Now Clearly Evident As Tesla, GM And Ford All Furiously Slashing Prices

ProfetiskUppdatering 26/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Brand på oljetank i Röda havet efter Huthi-attack

Is Anyone Surprised That United Nations Employees Took Part In The Deadly October 7th Attacks On The Jews And Israel? I’m Sure Not.

FN-anställda anklagas för delaktighet i attacken

Österrikes utrikesministerium: Anklagelserna om att UNRA-personal är inblandad i Hamas barbariska terroristattack mot Israel är chockerande och alarmerande. FN måste vara oklanderligt, vi kräver ett omedelbart svar
(Telegram)

Profetisk uppdatering 25 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)
(Om FN-organet UNRWAs samröre med terror/nazistorganisationen Hamas)

De kidnappar skamlöst Förintelsens minnesdag för egna syften
Det som skaver i mig allra mest är att så få människor verkar förstå att om judar hade haft någonstans att fly när Hitler härjade, så hade vi i dag inte behövt några minnesdagar. (Anna Nachman)

Kristen nordkorean i riksdagen: ”Hittade bibel nedgrävd i mina föräldrars trädgård”
En kristen nordkoreanska Kim Sang-Hwa som flytt till Sydkorea talade inför svenska riksdagsledamöter i onsdags. Hon berättade bland annat att barn lär sig att ange sina föräldrar och att hon hittade en bibel nedgrävd i sina föräldrars trädgård. – Kristna som avslöjas och andra ”hot mot regimen” deporteras till arbetsläger och kolgruvor, berättade hon. Ofattbart lidande och eskalerande förföljelse av kristna. Så skulle man kunna sammanfatta den senaste rapporten från Open Doors gällande kristnas situation världen över. Det land som toppar listan över länderna där förföljelsen är som värst är – vilket varit fallet nästan vartenda år den senaste tiden – Nordkorea. (Världen idag)

ProfetiskUppdatering 25/1 – 24 Kl 07:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 24 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Ivermectin and vaccine injury Dr J Campbell

AI-bedragare stal dotterns röst – lurade Ann-Lis på pengar

Jag blir bestört när kristna hukar i stödet för det judiska folket
ANTISEMITISM. Poängen är att Gud utvalde det judiska folket, trots deras ofullkomlighet, att vara bärare av gudsuppenbarelsen, skriver Robin Lundgren.
Därför, i en tid av växande antisemitism och judehat, är det viktigare än någonsin att kristenheten erkänner och står upp för det judiska folk ur vilkets tro och historia vår egen tro och civilisation sprungit. Det är där vi har våra rötter. Föreställningen att vår civilisation föddes under upplysningstiden är en humanistisk uppfinning. Synen på människan, omsorgen om de svaga, utbildning och rättvisa lagar, våra fri- och rättigheter – allt detta som vi vanligtvis tillskriver progressiva rörelser från 1700-talet och framåt har i själva verket mycket djupare rötter: tankeströmmarna går ända tillbaka till tio Guds bud. De har utgjort den normgivande kärnan i civilisationens framväxt.

ProfetiskUppdatering 24 1 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Efter att Turkiet godkänt Sveriges anslutning till Nato: President Biden skickade ett brev till kongressledamöter och uppmanade dem att godkänna försäljningen av F-16 till Turkiet (TELEGRAM)

Irans president Raisi efter sitt möte med Erdogan: ”Turkiets säkerhet är vår säkerhet. De vill så split mellan länderna i regionen. Vårt sätt att motverka det är att täta samarbetet. (TELEGRAM)

Joe Biden Launches A Terrifying First 2024 Campaign Rally In Virginia, Demanding He Be Reelected On The Shed Blood Of Dead Babies In The Womb

Profetisk uppdatering 23 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

”Vi måste stänga UNRWA för gott”, säger tidigare israelisk Knesset-ledamot
”Hamas är en produkt av dagens UNRWA, men förövarna av massakern på [israeliska] idrottare i München [1974] var också barn från lägren, de var också produkten av UNRWA:s skolor.” …Eftersom UNRWA automatiskt registrerar nästa generation som flyktingar, har UNRWA ID i grunden blivit en palestinsk identitetsmarkör, med de tjänster som det tillhandahåller bara tjänar som en ursäkt för att fortsätta existera. Sammanfattningsvis sa Wilf att UNRWA:s huvudmål idag är tvåfaldiga. ”Först, håll ett frågetecken över den judiska staten tills det finns en återkomst. Det är det enda som gör slut på flyktingstatusen, slutet på Israel. Så det här är en organisation som håller konflikten vid liv generation efter generation tills judarna inte har en stat längre.” ”Det andra målet som blev mycket tydligt i kölvattnet av den 7 oktober, det är att frigöra mördarna för att kunna mörda israeler.” Wilf hänvisade till en intervju nyligen av den höga Hamas-tjänstemannen Mousa Abu Marzouk, där han sa att tunnlarna under Gaza var avsedda för Hamas att bekämpa Israel, inte för att skydda civila.
OHLINS: FN-organet UNRWA har blod på sina händer. Hamas uppviglar till folkmord med FN-organets stöd. Det kan bara pågå i en sjuk värld.

Rätt och sanning dyrköpta skatter i kriget Israel–Hamas
Att få slut på den pågående spiralen av våld och död vore förstås önskvärt. Men skulden för det lidande som har drabbat civila på båda sidor vilar på Hamas. En långsiktig fred uppnås inte genom att våldsmän tillåts mörda och kidnappa och därefter komma undan med det. Den nås när skyldiga ställs till svars, och när terrorrörelser som Hamas avväpnas så att de aldrig mer kan sprida skräck och död. (Per Ewert)
OHLINS: Inget ”nytt” men desto fler som säger sanningen desto bättre.

”Så förändras militära hotbilden med ett svenskt Natomedlemskap”
Ett Natomedlemskap bedöms minska risken för ett ryskt angrepp mot svenskt territorium. Men samtidigt ökar riskerna för hybridattacker såsom påverkansoperationer och sabotage. Dessutom är alla medlemsländer utlämnade till sig själva i väntan på att Nato tar beslut om kollektivt försvar.

Dödliga attacker mot Kiev och Charkiv

Med fullbordandet av omringningen av Khan Yunis, en berättelse från den 4:e divisionen: Djupt inne i Khan Yunis gick brigaden in i en av byggnaderna med kulor i piporna. Hela byggnaden var tom men till sin förvåning fann de ett äldre par i en av lägenheterna. En förhörsledare kallades in för att dubba dem på arabiska och fråga vad — de fortfarande gör där. De berättade för honom att alla sprang iväg för att hitta en skyddad plats, men deras familj och grannar övergav dem för att dö hjälplösa och ensamma. Efter en lång tid lyckades IDF i en operation med inte mindre än 30 soldater mata dem (på bilden) och överlämna dem till Röda Korset så att de kunde flytta dem till ett skyddat område. Så mycket för en liten historia om moralen hos invånarna i Gaza gentemot sitt folk. (TELEGRAM)

ProfetiskUppdatering 23/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Efter den långa förseningen: Turkiets parlament ratificerade äntligen Sveriges medlemskap i Nato. Ungern är det sista landet som ännu inte har ratificerat medlemskapet. (TELEGRAM)

Donald Trumps tal (Telegram)
Talet översatt till svenska ungefär så här:
Jag kommer omedelbart att återinföra och utöka Trumps inreseförbud från länder som lider av terrorpest, och jag kommer att införa en stark ideologisk screening för alla invandrare. Om du hatar Amerika, om du vill avskaffa Israel, om du sympatiserar med jihadister, då vill vi inte ha dig i vårt land.

Profetisk uppdatering 22 jan 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

OERHÖRD SORG!
IDF:s talesman tillät publiceringen att 21 reservsoldater dödades igår i en incident i centrala Gazaremsan.
En pansarvärnsmissil som avfyrades av Hamasterrorister aktiverade laddningar som soldaterna använde i Alma’azi-området i mitten av Gazaremsan för att spränga Hamas byggnader. Som ett resultat av detta kollapsade byggnader där soldaterna uppehöll sig. Hittills har namnen på tio av offren publicerats. Familjerna för alla utrymmen har uppdaterats.
Under de närmaste timmarna kommer namnen på de ytterligare 11 platserna att tillkännages.
Namnen på de tio utrymmen som fick publiceras är:
Generalmajor Matan Lazar, 32 år gammal, från Haifa, en krigare i bataljon 6261, brigad 261, stupade i strid i södra Gazaremsan.
– Major Hadar Kapeluk, 23 år gammal, från Mvo Beitar, klassbefälhavare i bataljon 8208, brigad 261, dödades i strid i södra Gazaremsan.
– Sergeant-Major (res.) Sergey Gontmaher, 37 år gammal, från Ramat Gan, en krigare i bataljon 8208, brigad 261, stupade i strid i södra Gazaremsan.
– Major (res.) Elkana Yehuda Sfez, 25 år gammal, från Kiryat Arba, en krigare i bataljon 8208, brigad 261, stupade i strid i södra Gazaremsan.
– Yoval Lopez, 27 år gammal, från Alon Shavut, en krigare i bataljon 9206, brigad 205, dödades i strid i södra Gazaremsan.
– Major Yoav Levi, 29 år gammal, från Yehud-Monoson, en krigare i bataljon 8208, brigad 261, stupade i strid i södra Gazaremsan.
– Major Nicholas Berger, 22 år gammal, från Jerusalem, en krigare i bataljon 8208, brigad 261, stupade i strid i södra Gazaremsan.
– Major Cydrick Garin, 23 år gammal, från Tel Aviv-Yafo, en soldat i 8208:e bataljonen, 261:a brigaden, dödades i strid på södra Gazaremsan.
– Generalmajor Rafael Elias Mosheyoff, 33 år gammal, från Pardes Hana-Karkur, en krigare i bataljon 6261, brigad 261, stupade i strid på södra Gazaremsan.
– Generalmajor Barak Haim Ben Valid, 33 år gammal, från Rishon Lezion, klassbefälhavare i bataljon 6261, brigad 261, stupade i strid i södra Gazaremsan.
Må deras minne välsignas 💔(TELEGRAM)

Premiärminister Netanyahu: Igår upplevde vi en av de svåraste dagarna sedan kriget bröt ut.
I våra hjältars namn, för våra liv, kommer vi inte att sluta kämpa förrän den absoluta segern. (Telegram)

ProfetiskUppdatering 22/1 –  24 – Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Svensk klimatprofil stödjer Hamas – önskar att han varit på plats 7 oktober
Andreas Malm är lektor på Lunds universitet och klimataktivist med stort inflytande i både svenska och globala klimatrörelsen. I videoklipp som nu sprids kallar han det palestinska ”väpnade motståndet” heroiskt, han säger att han jublar över brinnande israeliska stridsvagnar och önskar att han varit på plats när Hamas blodiga terrordåd utfördes 7 oktober.
…Som författare och aktivist kan Andreas Malm beskrivas som en av den nutida klimatrörelsens ideologer. Världen idag har tidigare berättat att Malm själv uppgett att han tagit intryck från tyske filosofen och nazisten Martin Heidegger, som också kom att påverka Adolf Hitler. Heidegger beskrivs ha stått för en världsbild där miljön och naturens blomstring står över människan.
…Många har också på sociala medier varit upprörda över att Malm kan fortsätta vara anställd på Lunds universitet.
OHLINS: Den här mannen ska varnas för med full kraft. Att han försvarar den demoniska ondska som Hamas-terroristerna utförde är vidrigt, avskyvärt och sataniskt. Då måste man undra hur den här mannen har det ställt? Har han själv samröre med terrorister? Är han sjuk? Hur kan en sådan vara lektor på ett universitet? Han borde sägas upp med omedelbar verkan. Vi känner enbart avsky och fördömer helt den antikrists ande som Malm representerar.

Videoexperter har bekräftat att filmen som sändes av Al Jazeera idag, som påstods visa skador från Israels flyganfall i Gaza, i själva verket var iscensatt av kameramannen och Al Jazeera-personalen. Iscensättningen innehöll dåligt skådespeleri, uppenbart fejkblod och individer som rörde sig synkroniserat med kameran medan de låtsades vara skadade. Sådana bedrägliga metoder är inte bara oetiska utan också djupt respektlösa mot dem som verkligen lider av denna konflikt. Det finns inget behov av ”Pallywood”-teater; Skäms på de inblandade. (Amir Tsarfati Telegram)

Israelisk militär: Byggnad rasade efter skjutning – 21 dödade

Sju döda i masskjutning i Illinois – skytt död

ParousiaPodden – Hyckleriet i Gaza /22/1-24

Amerika är en nation med gränser som avsiktligt har brutits för att tillåta en aldrig sinande flod av illegala migranter att komma in och ansluta sig till bidragssystemet. Över 10 miljoner illegala invandrare har gjort detta sedan Biden låtsades ta över 2020. Texas satte nyligen upp stängsel med rakbladstråd för att hjälpa till att bromsa tillströmningen, och idag röstade USA:s högsta domstol med Biden-administrationen för att tillåta FBI att ta ner trådstängslen. De konservativa domarna John Roberts och Amy Coney Barret var de som gav dem segern.

Virgin Atlantic Airlines ägnar stor uppmärksamhet åt att följa DEI-riktlinjerna och firar dragqueens när deras plan faller i farligt förfall

EU:s medlemsländer är ”i princip” överens om att dra igång en EU-insats för att säkra fartygstrafiken på Röda havet.
– Vi diskuterade de olika alternativen för en sådan insats. Nu behöver vi röra oss mot enighet för att veta när vi kan dra igång den, säger utrikeschefen Josep Borrell på sin presskonferens efter måndagens EU-utrikesministermöte i Bryssel. Flera EU-länder har redan aviserat att de gärna deltar i en insats. Sveriges utrikesminister Tobias Billström (M) konstaterar att stödet är stort, men att det ännu är tidigt i processen. – Om det här kommer att kunna materialiseras så sker det kanske till nästa rådsmöte den 19 februari, säger Billström i Bryssel.
OHLINS: Ja det kan börja i det lilla men sluta med en EU armé så småningom. Detta är exakt vad Macron
önskar driva igenom.

Kraftiga väderomslag: ”Mycket som talar för klimatförändring”
OHLINS: Ja precis bibeln talar om de största klimatförändringarna i historien och ingår i Guds domar men detta kommer de aldrig att förstå.

ProfetiskUppdatering 21/1 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Vi upplever något helt fruktansvärt i västvärlden. Hamas sa just att frisläppandet av gisslan ENDAST skulle ske under följande villkor:
– Krigets slut
– Fullständigt tillbakadragande av den israeliska armén från Gaza
– Frisläppande av ALLA palestinska fångar, inklusive de som dömts för mord i terroristattacker
– Internationella garantier för att Hamas ledarskap kommer att lämnas att styra Gaza, OCH inte kommer att bli måltavla för Israel
Hamas kräver praktiskt taget Israels kapitulation (detta är sannolikt åsikten hos Sinwar – Gazas slaktare som leder folket i Gaza på ett självmordsuppdrag). Dessa förhållanden borde göra varje anständig människa fullständigt rasande, och det borde vara en snackis för varje politiker och media/nyhetskanal. Det bör inte heller finnas några uppmaningar till eldupphör och INGA veckovisa protester, så länge dessa villkor består.
Dessutom är Bidenadministrationens påtryckningar på Israel att inleda samtal om tvåstatslösningen helt enkelt skamliga.
Israel står inför ett existentiellt hot och en bedräglig, självmordsbenägen fiende. vilket lämnar Israel med endast två val; att antingen utplåna Hamas eller acceptera att de kommer att sitta kvar vid makten i utbyte mot gisslan, bara för att sedan genomföra mer den 7 oktober (”om och om igen tills Israel är utplånat”, som de förklarade). Man förhandlar inte om en politisk lösning mitt under brinnande krig, medan fienden håller ett spädbarn och tiotals civila som gisslan. Skäms på dig, Biden, och på varje ”progressiv” politiker som direkt förbiser Hamas fräckhet, inklusive David Lammy! (Amir Tsarfati Telegram)

I morse förklarade det jemenitiska parlamentet alla amerikanska, brittiska och israeliska regeringars statliga, militära och ekonomiska strukturer som terroristorganisationer. (Amir Tsarfati Telegram)

Officiellt: Turkiet uppmuntrar inte längre export till Israel
Även om Israel blev den tionde största destinationen för export från Turkiet 2022, tog det turkiska handelsministeriet bort Israel från ”listan över exportdestinationsländer” för 2024. (Telegram)

Profetisk uppdatering 20 jan 2024 Kl 17 (Video – Youtube – Svenska)

Stökigt när ovädret Isha drar in över Sverige: 30-tal SMHI-varningar

Många begravda i jordskred i Kina
44 personer har begravts i ett jordskred i Yunnanprovinsen i sydvästra Kina på måndagen, rapporterar statliga medier.

Hamas mål är inte att vinna kriget – Hamas mål är inte att förlora
Washington Post rapporterar: USA uppskattar att Hamas fortfarande har tillräckligt med vapen för att fortsätta strida i flera månader till, och att Hamas försöker återupprätta ”Hamaspolisen” i stora delar av Gaza City. Enligt uppskattningar har IDF eliminerat 20 till 30 procent av Hamas terrorister, en siffra som är mycket lägre än det mål som sattes upp i början av kriget på vägen mot att krossa terroristorganisationen Hamas. Hamas överlevnadsförmåga väcker än en gång frågan om Israel kan uppnå krigets mål, som är: att återlämna de kidnappade och eliminera Hamas. Även om Hamas drabbades hårt enligt USA:s och Israels uppskattningar, strävar Hamas efter att överleva kriget till varje pris. Hamas mål är inte att vinna kriget – Hamas mål är inte att förlora. Och om du frågar mig – denna rapport från Washington Post är en billig propaganda som syftar till att byta ut Israels ledarskap!  Israel kommer ALDRIG att låta Hamas sitta kvar vid makten! (Amir Telegram)

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tillbakavisar att han är öppen för en tvåstatslösning, vilket USA:s president Joe Biden antytt efter ledarnas samtal i fredags.

New York Times från Pentagon-tjänstemän:
Omkring 70 amerikanska soldater har skadats i de pro-iranska milisernas attacker i Irak och Syrien i omkring 120 attacker sedan kriget började. (Telegram)

Rysk gasterminal brinner vid Östersjön

Arabiska medier rapporterar att i USA:s kvällsattack i Jemen eliminerades två medlemmar av det iranska revolutionsgardet tillsammans med en högt uppsatt Houthi-rebell vars namn inte nämndes. Enligt rapporterna var de iranier som dödades i Jemen experter på missiler som kom för att ge råd till huthierna. Dessutom rapporterar araberna att attacken utfördes av en amerikansk UAV mot en Houthi-militärbas i al-Bayda-provinsen, Sha’ab al-Mahdra-området där iranierna och de dödade huthierna bodde. (telegram)

ProfetiskUppdatering 20/1 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Rapporter från Jemen om att Houthierna planerar att stänga alla tre stora vattenvägar i Mellanöstern.
Enligt rapporter överväger Houthierna att genomföra en plan som de kallar ”Al-Aqsa-triangeln” genom att stänga de tre viktigaste vattenvägarna i Mellanöstern: Bab al-Mandab-sundet (redan stängt), Hormuzsundet (missilavfyrat) och Suezkanalen (faktiskt stängd). Detta kommer att stoppa olje- och gasexporten från Saudiarabien och Gulfemiraten till världen. Nåväl, en palestinsk stat kommer omedelbart att stoppa det, som om det vore av intresse för shiiterna, dumma baydaner. Börja ta hand om Houthierna redan nu, er intighet sporrar dem bara. (Telegram)

Uppgifter: Huthimilisen tränad i Iran
Iran och Hizbollah hjälper Huthimilisen med dess attacker i Röda havet, uppger källor till Reuters. – En grupp huthier var i Iran förra månaden och tränades i att använda ny teknik och robotar vid en av revolutionsgardets baser, säger en av de iranska källorna till nyhetsbyrån.
OHLINS: Det har Israel varnat för länge. Dags att vakna.

MAN SER HUR FARLIGA ÄMNEN KOMMER UT I NATUREN
Något som Margot Wallström ska presentera på uppdrag av den Ukrainska regeringen: Ryssland skulle stå till svars för krigsbrott av miljöförstöring. Det är oljespill, utsläpp av kemikalier, …det kommer ut en rad farliga ämnen i naturen som riskerar människors hälsa. Enligt Margot Wallström finns lagliga möjligheter att få miljöbrott under krig prövade vid internationella domstolar. Men i inslaget direkt efter nämner man alltså inte att även Ukraina gjort sig skyldiga till ”krigsbrott” i så fall! TROTS att de hade med detta precis innan. Det är alltså ett krigsbrott för Ryssland, men OK om Ukraina förstör deras oljedepåer? SVT och vänstern i ett nötskal. Samma regler ska väl gälla bägge sidorna? /Karin Jansson

Senior Hamas Official: ”The Two-State Solution is Unacceptable”

ProfetiskUppdatering 19/ 1 – 24  Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Rapporter i Libanon om att Israel genom medlarna gav ett ultimatum till Hizbollah – ”en diplomatisk överenskommelse om ert tillbakadragande från vår gräns i slutet av januari, annars kommer vi att agera militärt”.
(Telegram)

Experterna: Sverige kan få krigsekonomi

Nato har varnat för att väst bör öka förberedelserna för det oväntade, inklusive ett krig med Ryssland, eftersom Moskvas fullskaliga invasion av Ukraina närmar sig tvåårsstrecket mitt i oron över eventuell politisk trötthet bland några av Kievs västerländska allierade. – Vi måste inse att det inte är en självklarhet att vi är i fred. Och det är därför vi [Nato-styrkorna] förbereder oss för en konflikt med Ryssland, sade den nederländske amiralen Rob Bauer, chef för Natos militära kommitté, i Bryssel inför starten av alliansens största övning sedan kalla krigets slut. (TELEGRAM)

(Telegram)
Låt oss vara problemlösare. Alla gillar en bra problemlösare.
Problem #1: Det är för många oskyldiga som dör i Gaza?
Lösning: Hamas kapitulerar, återlämnar gisslan och vips så dödas inga fler.
Problem #2: Finns det en humanitär kris i Gaza?
Lösning: Hamas kapitulerar, återlämnar gisslan och vips så blir det ingen mer kris.
Problem #3: Gaza håller på att förstöras?
Lösning: Hamas kapitulerar, återlämnar gisslan och vips så blir det ingen mer förstörelse.
Problem #4: Vi behöver ett eldupphör nu!
Lösning: Hamas kapitulerar, återlämnar gisslan och vips så blir det eldupphör.
Känner du av ett mönster? Det stämmer. Vartenda dödsfall drabbar Hamas och så snart de kapitulerar och återlämnar vår gisslan kommer den dagen som genom ett trollslag att vara slutet på kriget.
Så istället för att komma till Israel med klagomål och problem, gå till Hamas med lösningen.
Ser du det här? Vi behöver mer av detta.
(Hillel Fuld på X)

Huthirebeller satsar på sociala medier: ”Propagandan har lyckats”
Ett oerhört brutalt styre. Så beskriver SVT:s utrikesreporter Stina Blomgren Huthierna i Jemen, en shiamuslimsk milisgrupp som nu fått allt större närvaro i sociala medier – även på engelska.

Kyla lamslår södra USA – tiotals döda

At World Economic Forum 2024 In Davos, Emmanuel Macron Laid Out His Plan To Implement Two State Solution

Profetisk uppdatering 18 jan 2024 Kl 17:00 (Video – Youtube – Svenska)

Chronic inflammation and cancer Dr J Campbell

Rysslands uppmaning till Hamas: Släpp gisslan

Konflikten i Röda Havet slår hårt mot världshandeln

Sverige deltar i rekordstor Natoövning

Skarpa moment i stor Natoövning: Trupptransporter genom Sverige

Sirener 🚨 i Haifa
Dussintals F16-plan dånar nu över hela norra Israel. (Telegram)

Indonesien drar Israel inför Internationella domstolen för den ”illegala 70-åriga ockupationen av Palestina”. Detta är ett andra och separat förfarande! Logiken i världens största muslimska land är att även om beslutet bara är ”moraliskt bindande” kommer det att öka trycket på västländerna. (Telegram)
Brottsanmälningar har lämnats in i Schweiz mot Israels president Isaac Herzog som deltog i World Economic Forum (WEF) i Davos på torsdagen, rapporterar den schweiziska nyhetsbyrån Keystone-ATS (Telegram)
Ps 2:7  Jag vill kungöra HERRENS beslut. Han sade till mig: ”Du är min Son, jag har i dag fött dig. 8 Begär av mig, så skall jag ge dig hednafolken till arvedel och hela jorden till egendom. 9 Du skall krossa dem med järnspira, slå sönder dem som lerkrukor.” 10 Handla nu vist, ni kungar, låt varna er, ni domare på jorden!

Farligt när Social­demo­kraterna förfalskar historien
Det är förvisso sant att ett tungt ansvar ligger på Alliansregeringen och att inget av de traditionella riksdagspartierna kan peka finger åt någon annan. Men det förändrar inte situationen för Social­demokraterna. De förde varken en stram migrations­politik i regerings­ställning eller som ledande oppositions­parti – oavsett vilka blå dunster de än försöker slå i väljarnas ögon. Man kan skratta högt åt sådana uppen­bara lögner eller skaka på huvudet över partiets gränslösa spinn-doktorer, eller rodna lite skamset å de ledande social­demokraternas vägnar – som Andersson, Johansson och Ygeman – som så oför­blommerat vill manipulera opinionen inför nästa valrörelse. Men situationen är allvarligare än så. (Stefan Gustavsson)

Den libanesiska tidningen Al-Jumohariya rapporterar från sina källor: en ambassadör från ett stort europeiskt land har utfärdat varningar till högre tjänstemän i den libanesiska regeringen om att ”kriget närmar sig Libanon” och det finns en växande rädsla för att situationen kommer att bli okontrollerbar.
Samma ambassadör påpekade för de libanesiska tjänstemännen att fransmännen och amerikanerna hittills har hindrat Israel från att utvidga kriget i Libanon. (TELEGRAM)

Det israeliska flygvapnet attackerade 12 mål i skogsområdet i staden Ramiya, söder om Libanon. Pansarvärnsrobotar slogs ut. (Telegram)

ProfetiskUppdatering 18/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Till och med Al Jazeera rapporterar nu:
Döda kroppar av 21 civila israeler som hålls fångna av Hamas och som hittats av IDF i Khan Yunis.
Hamas slaktar gisslan. (Telegram)

Internationella atomenergiorganet IAEA:s inspektörer räknar med att Iran nu har tillräckliga mängder höganrikat uran för att bygga flera kärnstridsspetsar, sade generaldirektör Rafael Mariano Grossi till Bloomberg News

Profetisk uppdatering 17 jan 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

IDF:s talesman på arabiska avslöjar:
Heltidsanställda lärare vid utbildningsministeriet i Gaza ”befriades” från sina arbeten ungefär tio dagar före massakern den 7 oktober för att delta i militär utbildning. (Telegram)

Resenärer fast på tyska motorvägar
Väderkaoset fortsätter att skapa problem på flera håll i Europa.
På motorvägar i Tyskland har hundratals fordon under natten stått stilla på grund av snö och halka, och i Skottland varnas för trafikstörningar.

Concordia-universitetet i Montreal ställer in sina judar för att blidka den antisemitiska mobben.
Idag meddelade dekanus Andrew Woodall judiska studenter att administrationen inte tillät dem att sätta upp ett pro-israeliskt bord på universitetsområdet som skulle kräva frigivning av israelisk gisslan. När studentledare ifrågasatte detta antisemitiska beslut sa Woodall att ”vi gör det här för att skydda er” från ”radikala grupper”. Vilken moraliskt korrupt, dum ursäkt från en svag och misslyckad ledare. När kommer Montreal-samhället att vakna upp och tala ut? Jag frågar å de judiska studenternas vägnar i er stad som är under attack! (Telegram)

Samir Abu Eid om Irans attacker: ”Ett budskap till Israel”
Mellanöstern håller andan efter nyheten om en dödlig pakistansk attack i Iran på morgonen. Det alltmer oroliga läget i området har fått befolkningen att bäva för storkrig. – Alla jag träffar är djupt oroade, säger SVT:s Mellanösternkorrespondent Samir Abu Eid.

Konflikten mellan Pakistan och Iran trappas upp
Enligt revolutionsgardets nyhetsbyrå FARS meddelar Iran att man ska genomföra militärövningar i provinsen Sistan i Baluchistan bara timmar efter att Pakistan attackerat mål på landets territorium. Ett antal avancerade system kommer att användas för första gången i övningen, som kommer att genomföras ”i ett helt verkligt format och inte i en simulering”, sade befälhavaren för luftvärnsbasen, Hatem al-Anbiya. (Telegram)

ProfetiskUppdatering 17/1 – 24 – Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Bill Gates At Davos 2024 Says That The New Era Of AI Vaccines Will Include His Human Implantable Quantum Dot Microneedle Delivery System ‘Patch’

Profetisk uppdatering 16 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Pakistan mot Iran
Utrikesdepartementet har kallat hem ambassadören från Iran
Den iranska ambassadören, som för närvarande befinner sig i Teheran, kommer inte att tillåtas återvända till Pakistan i detta skede. (Telegram)

Fritt ur hjärtat: Demoniskt betryck!

De senaste 7 dagarnas händelser i Mellanöstern och världen bevisar vad ingen vill erkänna i ord:
Vi befinner oss redan i ett världskrig!
Iran attackerar Syrien, Irak och Pakistan
Jemen attackerar amerikanska och brittiska fartyg
Irakiska miliser attackerar Israel
Israels attacker i Libanon och Gaza och på Västbanken
Ryssland anfaller Ukraina
Kina hotar Taiwan
Turkiet anfaller kurderna
Nordkorea anfaller ö i Sydkorea.
(TELEGRAM)

Pakistan har meddelat att man betraktar gårdagens attack med ballistiska missiler från regimen i Iran mot Panjgur i Pakistan som en attack mot landets suveränitet. Pakistan varnade också mullorna i Iran för att attacken kommer att få allvarliga konsekvenser. OHLINS: Kan detta vara en starten på en ny Shia – Sunni konflikt som splittrar Israels fiender? (Telegram)

Child excess deaths, 8% Dr J Campbell

ProfetiskUppdatering 16/1 – 24  Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Pro-Hamas Terror Group Targets Memorial Sloan Kettering Cancer Center In New York City Shouting At Cancer Patients Through The Windows

Hamasledare på EU:s terrorlista
EU:s medlemsstater satte på tisdagen Yahya Sinwar, en av Hamas politiska ledare, på EU:s terrorlista. Alla hans tillgångar i EU blir därmed frysta. Europeiska finansiella aktörer förbjuds också att ha något samröre med honom. Sinwar har pekats ut som hjärnan bakom attacken mot Israel 7 oktober.
OHLINS: GODA NYHETER!

Profetisk uppdatering 15 jan 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

World Economic Forum EXPELS Christians from ’demonic’ Davos promenade

Rapporter i Libanon: IDF genomför nu den starkaste och mest kraftfulla vågen av attacker sedan krigets början i södra Libanon, minst 30 attacker mot 15 olika mål. Rapporter om intensiv närvaro av flygvapnet i norra Israel.
(TELEGRAM) Tunga bombningar i Khan Yunis, från och med nu. (TELEGRAM)

Fotojournalist i Gaza skrattade åt klipp på död israelisk soldat
I en livestreamad video på Instagram från den 7 oktober syns två skrattande Gaza­baserade fotojournalister visa filmmaterial från Hamas attack på Israel. Den ene, som bland annat har arbetat för Reuters, uppmanar dem som har möjlighet att ta sig till området kring den överträdda gränsen mot Israel.
OHLINS: Vi vet sedan tidigare att journalisten blev uppsagd, när han avslöjades i början på kriget. Flera ”fotografer” är Hamas-anhängare – terrorister.

Tesla Robot Optimus Is Now Able To Deftly Fold A Shirt As Machine Learning And AI Greatly Speeding Up The Coming Humanoid Takeover

Jordskalv i hela Norge

ProfetiskUppdatering 15/1 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Låt det sjunka – det är inte miliserna – Iran självt attackerade amerikanska mål! (TELEGRAM)
OHLINS: SVARAR USA ELLER?

Tesla Robot Optimus Is Now Able To Deftly Fold A Shirt As Machine Learning And AI Greatly Speeding Up The Coming Humanoid Takeover

Leaked War Plans ‘Alliance Defense 2025’ Reveal That Germany Is Secretly Preparing For Russia To Start World War 3 Against NATO Allied Countries Europe and Germany preparing for Russian leader Vladimir Putin to expand war in Ukraine and attack NATO ally countries in 2025 leaked docs ‘Alliance Defense 2025’ show.

The second Pandemic – Dr J Campbell

The Same People That Brought You ‘Event 201’ Are Right Now Crafting The Disease X Act of 2023 And A Whole Lot More The Disease X Act of 2023 is a critical piece of legislation that aims to ensure our country is prepared to respond to emerging diseases with the potential to cause global pandemics. Remember ‘Event 201’?

Profetisk uppdatering 14 jan 2024 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

Är det som händer i Israel-Gazakriget ett folkmord på palestinier?
Anklagelserna som Sydafrika lägger fram sträcker från det löjliga till det absurda, och har mer form av onda intentioner mot Israel än ärlig oro över faktiska brott. Exempel på sådana anklagelser är till exempel att Israel utför utomrättsliga avrättningar av fångar och medvetet dödar civila. Dessutom baserar Sydafrika sina anklagelser på citat tagna ur sin kontext, fabricerade citat baserat på icke-existerande personer, samt tveksamma och opålitliga källor. Att Hamas attackerade civila i Israel, begick de mest fruktansvärda brott i modern tid, och dessutom använder sig av mänskliga sköldar, nämns inte en enda gång. Sydafrikas anklagelser liknar därför mer blodförtal än något annat eftersom de är falska rakt igenom.
Om det däremot är någon som på allvar skulle kunna anklagas för genocid är det Hamas; det är bara att läsa deras stadgar. De 36 para­graferna är genomsyrade av konspirationsteorier och judehat, där det främsta målet är att förinta staten Israel, sionism och judar världen över. De har alltså för avsikt att utrota världens judar. Det kan knappast bli mer genocidalt än så! (Christina Toledano Åsbrink )

Terror­attack i Israel – barn på väg hem från skolan drabbades

Människor har mejats ner av bil i Israel – en död
En person ska ha dött och 18 har skadats när människor mejats ner med bil och knivskurits i staden Ra’anana i Israel, rapporterar Haaretz.

Här är identiteterna på terroristerna som utförde attacken i Ra’anana, enligt Shin Bet:
Attacken utfördes av två terrorister:
1. Ahmed Zidat, 25 år, bosatt i Bnei Naim/Yitir.
2. Mahmoud Zidat, 44 år, bosatt i Bnei Naim/Yitir.
De två är släktingar. De är illegalt bosatta i Israel och har hindrats från att resa in i landet på grund av att de har uppehållit sig illegalt ett stort antal gånger. Båda terroristerna greps. De två överfördes till en Shin Bet-webbplats. Utredningen av attacken fortsätter. (Amir Tsarfati – TELEGRAM)

Två invånare i Hebron anlände med knivar, bröt sig in i fordon, knivhögg förarna och började köra över invånarna på flera platser i Ra’anana. En del av de skadade i den allvarliga attacken i Ra’anana är ungdomar som återvänt från skolan.Säkerhetsstyrkorna opererar nu i byn Dora i Hebron-distriktet – platsen för attacken i Ra’anana (Amir Tsarfati – TELEGRAM)

Kommer du ihåg min artikel från april 2023? Den ursprungliga planen som formulerades av Hamas ledare, tillsammans med ledarna för Hizbollah och befälhavarna för Irans revolutionsgarde, var en kombinerad attack där styrkor från Gazaremsan, Libanon och Syrien skulle bryta sig in i Israel samtidigt, medan en spärreld av precisionsmissiler skulle avfyras mot strategiska mål som kraftverk och flygbaser i Israel. Planen förverkligades inte eftersom Hamas inte var redo att dela med sig av sin egna planer till iranierna och Hizbollah. Diskussioner om denna plan har förts sporadiskt sedan 2021. USA:s snabba ingripande efter den sjunde oktober omintetgjorde dock den operativa idén. Informationen publicerades av Muhammad Dragama, en av de två viktigaste och mest pålitliga palestinska journalisterna, på en saudisk nyhetssajt. (Amir Tsarfati – TELEGRAM)

En 19-årig man har gripits i Antwerpen i Belgien, misstänkt för att ha planerat en attack mot stadens stora judiska minoritet. Mannen greps i lördags efter att polisen fått ett tips kvällen innan, sade justitieminister Paul Van Tigchelt till belgiska tv-kanalen VTM i söndags. Enligt åklagare i Antwerpen misstänks mannen även för olaga vapeninnehav. Några uppgifter om vad 19-åringen planerade eller hur nära han var att agera finns inte.

Stor manifestation mot anti­semitism planeras i Stockholm
– Vår målsättning är att kunna fylla Norrmalmstorg i Stockholm med människor som vill visa sitt stöd för judar i Sverige och som tar ställning mot antisemitism. Det säger Marco Strömberg, en av initiativtagarna till en manifestation mot antisemitism som är planerad till Förintelsens minnesdag den 27 januari.

ProfetiskUppdatering 14 1 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Lavan har nått Grindavík – flera hus i lågor

IDF publicerar uppgifter om 100 dagars krig: (Från Telegram)
Mer än 11 000 raketer från söder och norr, 61 reservdagar i genomsnitt per reservist och 9 000 offer för posttraumat:
På Gazaremsan:
Omkring 9 000 terrorister eliminerades
2 generaler och 19 befälhavare med magadims rang i Hamas eliminerades
Mer än 50 befälhavare i MP-graden
Omkring 30 000 mål attackerades
Omkring 2 300 misstänkta greps för förhör i AMN:s enhet 504
Omkring 9 000 raketuppskjutningar från Gaza som trängde in på landets territorium
Vid den norra gränsen:
Omkring 170 terrorister eliminerades
Omkring 750 mål attackerades
Omkring 2 000 raketuppskjutningar som trängde in på landets territorium från Libanon
Omkring 30 missioner korsade gränsen till Israel från Syrien
I Judéen och Samarien:
Över 2 650 efterlysta personer greps
Varav cirka 1 300 är Hamas-agenter
Mer än 40 divisionsbefordringar
14 ruiner av terroristhus
Personal:
Cirka 295 000 reservister rekryterades från krigets början
Cirka 45 000 av dem (15 %) befriades från reservtjänst och återgick till aktiv tjänst
Cirka 61 reservdagar i genomsnitt för varje reservposition
1 % av reservtjänarna – över 60 år.
118 000 av dem (40 %) – föräldrar till barn.
medicin:
Omkring 970 skadade evakuerades i samband med 415 raketevakueringar
Cirka 1 700 utrymningar till häst
Cirka 215 livräddande medicinska behandlingar inom alla sektorer
Cirka 9 000 posttraumatiska offer
Omkring 75 procent av dem återvände till striderna
Offer:
522 Krigets martyrer
188 av dem i markmanövern på The Strip
36 martyrer i operativa olyckor, varav 19 i bilaterala skjutningar
2 536 sårade sedan krigets början
Humanitärt bistånd till Gaza:
137 920 ton humanitär hjälp i inspekterade lastbilar
7 653 lastbilar med bistånd inspekteras av Israel

Profetisk uppdatering 13 jan 2024 Kl 15:00 (Video – Youtube – Svenska)

4 Hizbollah-terrorister som infiltrerade israeliskt territorium i Mount Dov-området dödades.
(Telegram)

Disease X Dr J Campbell

Nordkorea har avfyrat ballistisk robot

16-åring död i Örkelljunga – två pojkar gripna för mord
En 16-årig pojke misstänks ha mördats natten till söndagen i centrala Örkelljunga. Två jämnåriga pojkar greps inte långt efter misstänkta för mord.
OHLINS: Unga mördare blir allt vanligare i vårt land..

Israel: Ambassad i Sverige var tilltänkt terrormål

Nytt vulkanutbrott på Island
Ett nytt vulkanutbrott har inträffat på Reykjaneshalvön norr om isländska Grindavík, rapporterar Visi

Experten om fraktstoppet i Röda havet: ”Kommer ta flera månader”
Oron i Röda havet gör att handelsfartyg från Asien tvingas ta omvägen runt Afrika, något som fått priset att rusa. – Viss frakt som kostade 1 000 dollar för en månad sedan kostar nu drygt 4 000 dollar ungefär, säger Jacob Minnhagen från Göteborgs hamn.

ProfetiskUppdatering 13/1 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 12 jan 2024 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

USA tillkännager nya anfall i Jemen
Tomahawk-missiler avfyrades mot en radarplats som drivs av Houthi-rebellerna, sade centralkommandot
(Telegram)

Houthi-militanter riktade av misstag in sig på ett tankfartyg som transporterade rysk olja i en missilattack på fredagen utanför Jemen, sade det brittiska sjöfartssäkerhetsföretaget Ambrey.
Organisationen United Kingdom Maritime Trade Operations (UKMTO) sade att de hade fått en rapport om en missil som avfyrades 90 sjömil sydost om Jemens hamnstad Aden. ”Befälhavaren rapporterade en missil som landade i vattnet 400-500 meter bort och följdes av tre små farkoster”, står det i UKMTO:s meddelande och tillägger att det inte fanns några personskador eller skador. (Telegram)

ProfetiskUppdatering12/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Avskyvärt nog hade vi brytt oss om offren varit svenskar
Frida Park: Till de tusentals våldtagna och mördade i Nigeria verkar inte empatin räcka

MANIFESTATION MOT ANTISEMITISM

Ett mirakel på sabbatskvällen: Tre palestinska terrorister infiltrerade den judiska bosättningen Adora nära Hebron i avsikt att massakrera judar. IDF-styrkor kunde jaga och döda dem. På deras kroppar hittades:
M 16 automatkarbin
8 molotovcocktails
Yxa
Pepparspray
Ficklampor
Knivar
Massor av ammunition
(FRÅN TELEGRAM)

Profetisk uppdatering 11 jan 2024 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

New brain virus Dr J Campbell

Trump trotsade domare – tog ordet i rätten
Trots att han nekats ett formellt uttalande under slutpläderingen av bedrägerirättegången mot honom i New York tog USA:s expresident Donald Trump ordet. Han kallade bland annat rättsprocessen för ”ett bedrägeri”.

Den iranska flottan tillkännager igår övertagandet av fartyget ”St. Nicholas”, utanför Omans kust.
En oljetanker som tidigare var inblandad i konflikten mellan Washington och Teheran om transport av råolja och brott mot sanktioner, tillkännagavs det i Iran. (Telegram)

USA:s försvarsminister Lloyd Austin: Vi träffade mål relaterade till Houthiernas drönare, kryssningsmissiler, radarsystem och flygkontrollkapacitet. Amerikansk tjänsteman: Attackerna har en stor inverkan på huthiernas förmåga att fortsätta attackera fartyg i Röda havet. (Telegram)

Iran hotar naturligtvis med att svara.
Det finns inget annat alternativ än att konfrontera den islamiska regimen. (Telegram)

ProfetiskUppdatering 11/1 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 10 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

The U.S. Securities and Exchange Commission Approves First-Ever Spot Bitcoin Exchange-Traded Funds As Cryptocurrency Moves Mainstream

Det finns många absurda och bedrägliga saker i domstolsförhandlingen i Haag idag, men huvudsaken är att den beskriver en verklighet där Israel en morgon invaderade Gaza utan att tala om den fruktansvärda dagen för massakern den 7 oktober. En händelse som både är ett folkmord och brott mot mänskligheten som begicks mot det judiska folket. (Telegram – Amir Tsarfati)

USA:s utrikesminister Blinken: ”Den bästa lösningen för att isolera Iran är att Israel samarbetar med länderna i regionen på en väg mot att etablera en palestinsk stat. USA är inriktat på att förhindra en explosion på Västbanken. Det är häpnadsväckande hur Demokraterna i Amerika är besatta av en palestinsk stat. De förstår inte att det inte finns en chans på en miljon år att någon i Israel någonsin kommer att gå med på detta efter den 7 oktober! (Telegram – Amir Tsarfati)

Det iranska revolutionsgardets sjöstridskrafter i ett officiellt tillkännagivande: ”Vi erövrade en amerikansk oljetanker i Omanbukten”! Amerika projicerar svaghet och attackerna blir mer och mer uppenbara och frekventa! (Telegram)

Nu börjar rättegången om folkmord mot Israel

Trots stärkt krona – matpriserna fortsätter uppåt

Covidfallen rusar – 10 000 dör varje månad
OHLINS: Förklarar man ”Pandemi” kan man ju skapa världsregering genom WHO mandatet i FN (m h a fantasinummer).

ProfetiskUppdatering 10/1 -24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 9 jan 2023 Kl 21:00 (Video – Youtube – Svenska)

DNA and Florida Dr J Campbell

Nya attacker från Huthimilis mot handelsfartyg i Röda havet

Lyssna till både hjärta och hjärna i Israel-Palestinakonflikten
Vi hör antisemitiska rop även i västvärlden, ofta med företrädare som saknar historisk kunskap eller är tydligt ideologiskt eller islamistiskt präglade.
Vi har i sammanhanget att ta hänsyn till att Hamas (i likhet med Hizbollah) är en terrororganisation. Dess politiska gren har styrt i Gaza under en längre tid. Tunnlar har byggts, vapengömmor tillskapats. Hamas önskan är ingen tvåstatslösning, utan att Israel utplånas som stat. Dess rätta ansikte uppvisades den 7 oktober: vedervärdigt avrättades oskyldiga, många av dessa boende i kibbutzer med progressiv, välvillig inställning till fredssamtal.
Under årtionden har mångtusende raketer avfyrats mot Israel från både söder och norr. Hamas och Hizbollah, men även Fatah, har genom åren brukat människor som sköldar. …Den kristna etiken ser till intentionen bakom en gärning och det behöver tillämpas i nämnda konflikt. Jämför hur Hamas och Israel har agerat. Medan Hamas utför massmord på civila utan förvarning utfärdar Israel varningar inför ett anfall och söker aktivt undvika civila dödsoffer. (Kjell O Lejon)
OHLINS: Bra, men det finns fortfarande inget som heter ”Palestina”.

Nära 45 miljoner ofödda dog i aborter under 2023

”En oacceptabel skam” – fascistisk manifestation väcker ilska i Italien

”De oskyldiga i Gaza”: Telegramgruppen med 3000 UNRWA-lärare på Gazaremsan firade och hyllade massakern den 7 oktober: kallade mördarna för ”hjältar”, hyllade den ”utbildning” som terroristerna fått och delade bilder på döda och kidnappade israeler. Vi har skärmdumpar av det hela. (Amir – Telegram)

Rapport: Sydkorea flyttar tung utrustning till gränsen mot Nordkorea
Mitt i en allvarlig upptrappning av relationerna med Nordkorea flyttar Sydkorea tung utrustning, inklusive stridsvagnar, till den 38:e gränslinjen, som är den inofficiella gränsen mellan länderna. Jag vill tillägga att det förra veckan publicerades nyheter om att Nordkorea befäster sina vaktposter i den demilitariserade zonen och placerar ut minor längs viktiga transitvägar. (Amir Telegram)

ProfetiskUppdatering 9/1 24 (Video – Youtube – Svenska)

”En oacceptabel skam” – fascistisk manifestation väcker ilska i Italien

Filadelfia och Livets Ord tar avstånd från jude­fientlig predikan

Profetisk uppdatering 8 jan 2024 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Trump i avgörande förhandling om immunitet

Domstolen: Arbetsgivare kan kräva vaccination vid pandemi
Arbetsgivare kan kräva att anställda vaccinerar sig – det står klart efter att svenska kommunalarbetareförbundet drivit en tvist i Arbetsdomstolen rörande tre anställda som vägrat följa arbetsgivarens policy om vaccination mot covid-19. Företaget stängde då av de tre och stoppade deras löneutbetalningar, och fick alltså sedan rätt i Arbetsdomstolen. Detta innebär att en privat arbetsgivare under en pandemi kan kräva att de anställda ska vaccinera sig.

Ryska hånet: Försöker ge Sverige en geopolitisk vikt som landet inte har
Att tonläget i Sverige höjts om risken för krig har inte gått obemärkt förbi. I Ryssland hånas varningarna.
”Tydligen är det så här de försöker ge Sverige en geopolitisk vikt som landet inte har”, skriver Aleksej Pusjkov, ordförande för informationsutskottet i ryska senaten och en av Vladimir Putins viktigaste allierade i sociala medier.

Från Telegram: IDF-styrkorna utökar markmanövern djupt inne i staden Khan Yunis
Dussintals terrorister eliminerades och en mängd olika vapen och underjordiska schakt lokaliserades
IDF:s talesman säger att brigadens stridsgrupper under Division 98 under det senaste dygnet utvidgade manövern i djupet av Khan Yunis och utförde attacker under vilka omkring 40 terrorister eliminerades, en mängd olika vapen lokaliserades och betydande schakt lokaliserades. Bland vapnen som hittades av soldaterna i fallskärmsjägarbrigadens stridsgrupp fanns 12 Kalasjnikov-gevär, fyra laddade RPG-kastare, dussintals granater och västbomber. Enligt tillkännagivandet gjorde Kafirbrigadens stridsgrupper en räd mot en kriminell byggnad i Khan Yunis och lokaliserade en beväpnad terrorist. Styrkorna sköt mot terroristen och dödade honom. Under en aktivitet av Golanibrigadens stridsgrupp i Al Ma’azi-området i mitten av Gazaremsan, genom underrättelsevägledning, identifierade en styrka från Enhet 636 terrorister från Central Camps Brigade i området. Styrkorna ledde ett flygplan från flygvapnet som anföll och eliminerade gruppen. Under det senaste dygnet har marinstyrkorna attackerat militära utposter, lagerlokaler och fartyg som används av terroristorganisationen Hamas flottstyrka på Gazaremsan.

ProfetiskUppdatering 8/1 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

WHO försöker ta makten – Vad gör regeringen?

Profetisk uppdatering 7 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Därför varnar svenska regeringen och ÖB för krig
Det kan bli krig i Sverige och svenskarna bör förbereda sig för krig. Uttalanden de senaste dagarna från ledande politiker och militärer är kanske inte det svenskarna vill höra, men Rysslands anfallskrig mot Ukraina innebär ett ökat hot också mot Sverige.

Tromber och översvämningar – stökigt väder runtom i Europa

Karlshamnsverket igång efter extremkylan
Reservkraftverket i Karlshamn är i drift, rapporterar P4 Blekinge. Oljekraftverket kör med båda blocken på morgonen och förmiddagen efter den senaste tidens kyla som drabbat hela landet. ”Saker som blåst avgör, det ska blåsa mer de närmaste dagarna och då minskar pressen på elsystemet och därmed också sannolikheten för att Svenska kraftnät ska beordra att vi är i drift”, säger Karlshamnsverkets platschef Henrik Svensson till kanalen.

Wall Street Journal: ”Terroristerna i massakern den 7 oktober kommer att få stipendier från den palestinska myndigheten” (Telegram)

Tusentals ungdomar tvingas mönstra mot sin vilja
Must: Militära hotet mot Sverige har förvärrats

The Great Taking Exposes the Financial End Game

Stort ryskt angrepp inlett – sirener över hela Ukraina

Fruktad bipest upptäckt i Gävle – ”äts upp inifrån”

ALARMERANDE NYHETER: Assads styrkor släpper lös kemiska vapen med vit fosfor mot Idlibs bostadsområden.
En fruktansvärd attack mot oskyldiga civila. Men det internationella samfundet bryr sig inte eftersom de inte kan skylla på Israel. (Telegram)

ProfetiskUppdatering 7/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Profetisk uppdatering 6 jan 2024 Kl 16:00 (Video – Youtube – Svenska)

Monstertornado drar in – då smäller det: ”Herregud”

Tusentals hemlösa efter bränder i Bangladesh

ProfetiskUppdatering 6/1 – 24 Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Franska judar flyr till Israel: ”Oro för mina barn”
Antalet judar som vill lämna Frankrike för Israel har ökat dramatiskt sedan Hamas terrorattack den 7 oktober, rapporterar Times of Israel. Enligt israeliska myndigheter har franska ansökningar om att flytta till Israel ökat med 430 procent tiden efter attacken. – Jag kan inte längre se mig själv bo i Frankrike med allt som händer. Jag är orolig för mina barn varje dag, det är inte längre ett liv, säger en mamma i Paris till tidningen.

Profetisk uppdatering 5 jan 2023 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Andakt 6/1-24 : Vandra i Ljuset (Youtube)

Cykelmigranter hade spionuppdrag i Norge

ProfetiskUppdatering 5/1 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Dubbelsmockan mot England – inte sett något liknande på 130 år

Profetisk uppdatering 4 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Mitt i det växande hotet från Iran och dess ombud rusar israeliska stridsflygplan över hela landet från den libanesiska gränsen i norr till Röda havet i söder. Israel är i högsta beredskap någonsin! (Telegram)

Hizbollah har dragit tillbaka sina terrorister från den israeliska gränsen med två till tre kilometer.
(Telegram)

Sydkoreanska öar evakueras efter nordkoreansk beskjutning

WEF and excess deaths Dr J Campbell

Soldiers Discover 1,500-Year-Old Candle in Gaza Envelope Troops Staging Area
Enligt Sarah Tal, IAA:s västra Negev-arkeolog, ”Detta är ett ljus från den bysantinska perioden, för cirka 1500 år sedan, känt som ett ”sandalljus.” Används för ljus, det var vanligt i gamla tider. Den tillverkades i en form och är typisk för låglandet och södra Israel.” ”Kriget skapar extraordinära situationer även på den arkeologiska fronten”, säger IAA:s direktör Eli Escusido. ”Israels land, särskilt området kring Gaza, är mättat med historia och gamla fynd, och IAA samarbetar med IDF för att bevara dem även under krig. Jag gratulerar soldaterna till deras vaksamhet och demonstrationen av gott medborgarskap, och påminner alla om att när man upptäcker ett fornfynd är det viktigt att lämna det på sin plats och ringa IAA:s inspektörer, så att våra forskare skulle kunna extrahera så mycket information som möjligt från fyndet om platsen där det upptäcktes.”

ProfetiskUppdatering 4/1 24 Kl 07:00 (Video – Youtube – Svenska)

Nya dystra mordrekord i Sydafrika

Rekordkall januarinatt i Kvikkjokk-Årrenjarka

Göteborgs kristna på knä – bad för Israel och det judiska folket
Lovsångerna steg till Israels Gud när flera hundra kristna stod upp mot antisemitism och för Israels rätt till existens i centrala Göteborg på lördagen. – Detta är en av de bästa sabbaterna jag varit med om, sade Dan Fibert från judiska församlingen, djupt berörd av den värme och kärlek som kristna uttryckte denna dag.

EMA: Covidvaccinen är inte godkända mot smittspridning
Pfizers och Modernas mRNA-vaccin mot covid-19 har aldrig godkänts för att förhindra smittspridning. Det bekräftar Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) i ett svarsbrev till åtta EU-parlamentariker.
OHLINS: Stastistiken visar att covidvaccin orsakar långt fler dödsfall än covid. Släng skräpet.
TA ALDRIG COVIDVACCIN, är vårt råd.

Översvämningar och snökaos – så är vädret i resten av Europa

Så kunde totalkaoset på E22 uppstå

Profetisk uppdatering 3 jan 2024 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

At least 1 dead in shooting at Iowa high school; scene now ’secured’: Officials
(Skolskjutning, minst en död)

Terrorgruppen IS tar på sig ansvaret för attentat i Iran
Terrorgruppen IS tar på sig ansvaret för onsdagens blodiga attentat i Iran som dödade nästan 100 personer, rapporterar flera nyhetsbyråer. FN:s säkerhetsråd har fördömt attackerna.
OHLINS: Svt borde nu skämmas över de indirekta anklagelserna mot Israel. De borde lära sig att inte lyssna på terrorister och terrorregimer, som har för vana att ljuga.

Så räddades 379 passagerare från japanska flyget – på 90 sekunder: ”Ett mirakel”

Jessica blev av med jobbet – ersattes av AI
Jessica Lynn Nalbach och 24 andra anställda på Göteborgsbaserade spelföretaget Mindark tvingades nyligen lämna sina tjänster. Spelutvecklaren har som många andra nämligen beslutat att förlita sig allt mindre på mänsklig personal och istället satsa på AI-teknik för att öka produktiviteten.

Klaus Schwab: “Vi har penetrerat världens regeringar”
Klaus Schwab har särskilt under coronaeran blivit känd för sina totalitära samhällsvisioner präglade av globalism, massövervakning och transhumanism. WEF-ledaren har bland annat deklarerat att ”människa och maskin” kommer att ”smälta samman” och visionerat om att människor ska ha inopererade mikrochipp som ett led i denna utveckling.
OHLINS: Dessa ledare har Kinas kontrollsamhälle som förebild och har stort inflytande. Tyvärr.

ProfetiskUppdatering 3/1 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Irans president fördömer attacken: Ni kommer betala priset

Epstein-dokumenten har släppts – hundratals namn med

Lighthouse trails news

Bill Clinton mentioned over 50 times in documents linked to suit filed by Epstein accuser: report

Most Of The Anti-Israel Protests In New York City Are From Pro-Hamas Group ‘Within Our Lifetime’ That Openly Calls For Eradication Of Jews And Israel

Profetisk uppdatering 2 jan 2024 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Elvors NATURFILM med Sång: Min Gud är verklig

Explosioner i Iran – över 100 döda
OHLINS: Svt anklagar indirekt Israel – utan bevis. Hoppas de blir anmälda!

Why is there Abnormal Physiology in the Vaccinated Heart?

Bill Gates, Big Pharma and the Global War Dr J Campbell

Turkiets inflation tar ny fart – väntas nå ny topp i vår
Konsumentpriserna i Turkiet rusade uppåt med 64,8 procent i december jämfört med ett år tidigare.
Den turkiska inflationen väntas fortsätta uppåt till en ny topp i maj.

USA:s underrättelsetjänst är säker på sin bedömning att Hamas och Islamiska Jihad använde Shifa-sjukhuset i Gaza för en rad olika terroristsyften som en del av sin kampanj mot Israel, inklusive högkvarter, träningsaktiviteter, ledning och kontroll, vapenlagring och innehav av åtminstone en del gisslan.
DET HAR VI SAGT I TRE MÅNADER NU… (Amir Telegram)

ProfetiskUppdatering 2/1-24 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Nio gånger fler ihjälskjutna i Sverige än i hela övriga Norden

Brics utmanar väst om makten: ”Det kommer att ta tid”

Macron till Israel: Undvik att trappa upp

Kallaste januarinatten på 25 år

Profetisk uppdatering 1 jan 2024 Kl 16:00 (Video – Youtube – Svenska)

Iranian Warship Alborz Enters The Red Sea As Missile Strikes Increase In Support Of Terror Group Hamas And Houthi Rebels In Yemen

They’ve Waited 5 Years To Do Anything With The Jeffrey Epstein Documents Because They Are Hoping To Use It To Stop Donald Trump From Running For President

Känd abort­­motståndare: Stor­bank har stängt mitt privat­konto

Tidigare Hizbollah­krigare vittnar om omvändelse: ”Jag mötte Jesus”
Den tidigare Hizbollah-krigaren Afshin Javid hade planer på att omvända kristna till Islam. Men ett dramatiskt möte med en ljus­gestalt i ett malaysiskt fängelse omkastade planerna totalt. Det var han som blev omvänd. – Jag mötte Jesus och blev förlåten, berättar han.
OHLINS: Vi har lagt ut videon tidigare där Afshin Javid berättar mer om sin omvändelse.

30 judar i Sverige vittnar om hur de utsatts för anti­semitiskt hat och hot
Göteborgs-Posten har pratat med ett flertal judar som vittnar om hat, hot och skade­görelse som antisemiter gjort sig skyldiga till under hösten. Inom polisen ser man med oro på den ökande anti­semitismen. – Vi ser en eskalering av hat och hot, säger polischefen Per Engström till tidningen.

New anti cancer ’vaccine’ Dr J Campbell

ProfetiskUppdatering 1/1 24 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Minst 48 döda i jordbävningen i Japan

Kim Jong Uns nya varning till USA

Zelenskyj om målen för kriget 2024: ”Försvara i öster”

Sydkoreas oppositionsledare knivhuggen under pressträff

Hamas rings in 2024 with rocket barrage on central Israel

Minst 30 döda i skalvens Japan

USA drar tillbaka hangarfartyg från Medelhavet

Profetisk uppdatering 31 dec 2023 Kl 17:00 (Video – Youtube – Svenska)

Tre döda efter knivdåd i Norge

ProfetiskUppdatering 31/12 -23 Kl 10:00 (Video – Youtube – Svenska)

Tsunami-larm i Japan
En fem meter hög tsunami-våg väntas träffa delar av den japanska västkusten på måndagen. Detta efter en stor jordbävning skakat landet på nyårsdagen.

(Amir Tsarfati Telegram) Israelerna tillbringar nu det nya året i skyddsrum när landet utsätts för massiv raketbeskjutning.
De ”oskyldiga” palestinierna i Ramallah (Västbanken) tar emot det nya året med att skandera att de vill ha Hamas! De är stolta över massakern den 7 oktober.

Varningen inför nyår: Risk för nytt vulkanutbrott på Island