Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 17 mars Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Årsmöte efter ordinarie möte och fika.
Mer från Göteborg
Senaste 18/2-2024:
Janne: Vägd på en våg /Text/ Youtube /
Elvor: När Gud talar /Text/ Youtube /

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida
Parousia Mission finns även som en grupp på Facebook
Parousiamission Göteborg finns på Telegram som grupp LÄNK

 

Missa inte nya ParousiaMission-Podden
Senaste 22/1-24

 

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne
_________________________

Profetisk Uppdatering 29 2 24 De falska profeterna del 3 + Newsflash med väckelsesång
Senaste heta nyheterna från Parousia Mission Göteborg Sverige (Telegram)
Newsflash videoklipp 28 2 24  (Youtube)
Profetisk uppdatering 28 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

_________________________

Vladimir Putin Has Been Preparing Tactical Nuclear Weapons As A Response To Any Direct Aggression Against Russia By Western Nations

Torka kan få Teneriffa att utlysa nödläge

ProfetiskUppdatering 27/2 24 De falska profeterna del 2 – Newsflash med väckelsemusik

Defense Minister Gallant warns: Iran wants to turn Ramadan into another Oct. 7, set fire to West Bank
(Google översatt) Försvarsminister Gallant varnar: Iran vill förvandla Ramadan till ytterligare en 7 oktober, sätta eld på Västbanken. ”Hamas huvudmål är att ta Ramadan, med tonvikt på Tempelberget och Jerusalem, och förvandla det till den andra fasen av deras plan som började den 7 oktober. Iran och Hizbollah sprider detta mål”, fortsatte Gallant och betonade. att Israel bör göra allt för att lugna spänningarna på varje arena. Å ena sidan anser Gallant att Israel bör sträva efter detta mål genom att eliminera alla terrorister som försöker elda upp området med terrorattacker. Å andra sidan betonade Gallant att Israel där det är möjligt bör sträva efter att minska trycket på palestinier ”eftersom vi inte vill att detta tryck ska förvandlas från enskilda incidenter, så farliga som de är, till en helt annan händelse.” …”Under den här perioden måste vi å ena sidan vara mycket beslutsamma inför terrorism, men försiktiga i andra frågor.”

När Emmanuel Macron säger att EU-trupper kan slåss mot Ryssland för Ukraina, säger EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen ”Förbered dig på krig” French president Emmanuel Macron says European troops should be prepared to fight against Russia in solidarity with Ukraine
As Emmanuel Macron Says EU Troops May Fight Against Russia For Ukraine, European Commission President Ursula von der Leyen Says ‘Prepare For War’

Profetisk uppdatering 26 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

“SELF-SPREADING” VACCINES TAKE A DANGEROUS STEP FORWARD

Trots arga bönder – tung klimatlag godkänd i EU

Satellitbilder visar jättebygge i Egypten – tros vara flyktingläger

Peru har deklarerat ett hälsonödläge i flera av landets provinser, det efter att Peru drabbats av ett stort antal fall av denguefeber.

Profetisk Uppdatering 25 2 24 De falska profeterna – Nyheter med Väckelsesång

Överfullt på svenska häkten – nu kan idrottshallar bli sovsal

The 4 lighthouse declarations Dr J Campbell

Den australiensiska Megachurch-pastorn Corey Turner erkänner sexuella övergrepp med pastorskamraten
Neuma Church, en karismatisk megakyrka som till synes modellerad efter Hillsong, har nio platser i Australien, samt campus i Bangkok, Thailand och San Francisco. Inledningsvis nämnde styrelsen för Neuma Church Turners ”hälsa och välbefinnande” som orsaken till parets abrupta avgång. Fem dagar senare klargjorde ett uttalande från kyrkan att ”en olämplig relation” mellan Corey Turner och Hilliar, en verkställande ledare vid kyrkan, hade lett till båda avgångarna.
OHLINS: Detta är bara en i den långa raden av fallna pastorer inom NAR, Trosrörelsen och Hillsong. Rapporter kommer nästan dagligen från olika håll i världen. Vad beror det på? När människor tar sig tjänster som ”apostlar”, ”profeter” och ”pastorer” utan Guds kallelse, får man ta konsekvensen av det. Gud är inte med och de har inte kraft att stå emot frestelser. Motiven kan redan från början vara egen vinst. Förutom självutnämning har de en falsk trosgrund från Kenneth Hagin, ett högmods”evangelium” som ytterst gör människan till gud och gudar (lyssna på Benny Hinn, K Copeland m fl). Detta är en villfarelse som har spridits i många sammanhang genom ekumenik och leder till högmod. Bibeln säger att högmod går före fall. Kung Salomo skrev: Inget nytt under solen.
Vad är det som driver dem? Begär efter pengar och rikedom, positioner och makt brukar gälla först som sist. För att få in medel krävs mega, många, stort… så att de kan leva sina lyxliv och alla vill de hålla sig väl med påven(!). Detta är INTE biblisk kristen tro.
Lägg till detta falska profetior om en megaväckelse som sprids i dagarna. Vilka ska betala? De kristna. Nej, ge dem inte ens en krona. Om du ger till dem gör du dig delaktig i att sprida villfarelsen och uppmuntrar deras girighet.
1Kor 7:23  Ni har blivit köpta och priset är betalt. Var inte slavar under människor. 

Enligt Channel 12 News i Israel avslog den israeliska militära underrättelsetjänsten begäran från det södra kommandot om att föra attackhelikoptrar närmare Gaza timmarna före massakern den 7 oktober. Liknande order gavs till infanteri- och marinstyrkor timmarna före massakern och anledningen till det är att den militära underrättelsetjänsten var övertygad om att det bara var en övning och ville inte avslöja och bränna sina källor inne i Hamas i Gaza.  Det behöver inte sägas att dessa källor så småningom visade sig vara opålitliga och värdelösa.
Nu måste jag göra det mycket klart – premiärministern informerades inte vid något tillfälle om hela det nattliga dramat. Hans telefon ringde först klockan 06.29 när attacken redan hade börjat.
Så alla oansvariga falska rapporter som om Netanyahu visste i förväg och gav order om att ”avgå” kommer från okunniga människor som inte vet något om situationen! (Amir – Telegram)

OGRÄSETS VÄCKELSE STÅR FÖR DÖRREN

”Like A Warzone”: Farmers Surround EU Headquarters Building

Israeliska messianska ledare uppmanar till 3 dagars bön och fasta i hela landet

Ungern röstar ja till Sverige i Nato

Brazilian opposition shows solidarity with Israel after president makes Hitler comparison

GODKÄND FÖR PUBLICERING.
Omkring midnatt före attacken den 7 oktober identifierade israelisk underrättelsetjänst att hundratals terroragenter i Gaza aktiverade israeliska SIM-kort i sina telefoner. Massakern i södra Israel inleddes klockan 06.30 på morgonen, då omkring 3 000 terrorister bröt sig över gränsen till Israel, mördade 1 200 människor och tog 253 som gisslan.
Den mest häpnadsväckande informationen är att denna kritiska information inte avslöjades för försvarsministern och/eller premiärministern, utan endast stannade hos den militära underrättelsetjänsten. Så mycket var IDF djupt inne i politiken istället för att förbereda sig för ett krig! (Amir Telegram)

Profetisk uppdatering 24 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Läckan från Kreml visar hjärntvätten inför valet

Det är 2024 och Twitter (X) är fyllt av fler västerländska Hitler-beundrare än 1934. Judar runt om i världen MÅSTE börja packa – Israel är ert gudagivna Hem! (Amir/Telegram)

John and Neil – Dr J Campbell

ProfetiskUppdatering 23 2 24 Undervisning Nyheter med Väckelsesång

Vi känner på oss att det är något på gång när det gäller det stora avfallet. Väldigt konstiga
profetior över Sverige av män som har en annan ande. Denna person Serge Da Rosa (Med flera i NAR) har profeterat en våldsam väckelse över Sverige (Falsk) Men lyssna på vilken ande han säger detta och läs 1 Johannes
Han citerar ifrån den Demoniskt influerade Passion Bible – Han säger uttryckligen att vi är Gudar.

På Enarssons möte i Kalmar säger Ricardo Matos att kristi kropp är Kristus
Norge skall finansiera den sista väckelsen, säger han. VAKNA GUDS FOLK !
ANTIKRISTS ANDE INVADERAR KRISTENHETEN.

SWEBBTV: Sverige har finansierat indoktrinering av barn genom UNRWA
I detta program samtalar programledare Mikael Willgert med Sara Lönnström och Mikael Heinig om FN-organisationen UNRWA. I efterdyningarna efter terrordådet den sjunde oktober 2023 mot Israel har det kommit fram att personer anställda i biståndsorganisationen UNRWA som är aktiv i Gaza har varit direkt delaktiga i dådet. Sara Lönnström som länge varit engagerad i Israel är ordförande i organisationen Sweden UNRWA Reform som har granskat UNRWA. Mikael Heinig är entreprenör med långvarigt engagemang i konflikten mellan Israel och de omkringliggande områdena.
Sverige har nu nyligen avbrutit sin finansiering till UNRWA då det framkommit att personal därifrån varit inblandade i terrordådet mot Israel. Granskningar som Sara och Mikael gjort visar dock på att UNRWA länge ägnat sig åt jihadistisk indoktrinering av barn i Gaza. UNRWA har bedrivit skolundervisning med starkt ideologisk undervisningslitteratur framtagen för att underminera judisk närvaro i Israel. Kartor som används saknar spår av Israels existens och arabiska terrorister hyllas. UNRWA har även årligen anordnat sommarläger för arabiska barn där barnen genom rollspel och teater fåtts att leka jihadism.

Amerikanska centralkommandot:
Som ett resultat av huthiernas attack mot det brittiska fartyget Rubymar för några dagar sedan skapades ett oljebälte på 18 mil i havet. Fartyget var också lastat med gödningsmedel som orsakar miljöskador till havs.
Greta, är du fortfarande kvar? (Telegram)

Profetisk uppdatering 22 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Change in death stats Dr J Campbell

Polisinsats på Säpos högkvarter – gasläcka misstänks

The Tech Titans Control Every Aspect Of Our Global Society From Determining Your News Feed To Electing Leaders, Can Anything Stop Them Now?

ProfetiskUppdatering 21/2 – 24 Undervisning – Nyheter under väckelsesång

Khaled Salih: Varför har palestinierna som enda folk ett eget FN-organ?
När det ottomanska riket avskaffades tillkom flera nya stater genom territoriella delningar. I kölvattnet av våldsamheterna drabbades, flydde och utsattes många grupper för lidanden. På 1920-talet skedde mellan Turkiet och Grekland ett omfattande befolkningsutbyte. Närmare 1,5 miljoner människor fördrevs från Turkiet (mest kristna), medan en halv miljon muslimer (mest turkar) fördrevs från Grekland. I samband med delningen av Indien 1947 fördrevs mellan 10 och 15 miljoner människor, som utsattes för ett befolkningsutbyte mellan det reducerade Indien och den nybildade staten Pakistan. Alla förlorade sina hem, sin egendom och sina gravplatser. Varför betraktas inte de, deras barn och barnbarn som flyktingar med evig rätt att återvända och befria sina hemländer? Palestinierna lyckades, genom ett tillfälligt flyktingorgan, skickligt omvandla sin flyktingstatus till ett oupphörligt politiskt krav. Ett FN-organ gjordes om till en unik och permanent palestinsk organisation, UNRWA, som inga andra flyktingar i världen har tillgång till.

OHLINS: Judarna ”ockuperar” inget land. Judarna fick återvända till sitt eget hemland, som Gud hade lovat (Bibeln). En liten del var araber men judarna var i majoritet även i slutet på 1800-talet när återvändandet satte fart. Landet har aldrig varit arabiskt och ”den palestinska flyktingfrågan” är en stor fet lögn. Romarna och Kejsar Hadrianus kallade judarna ”palestinier” år 135 med syfte på filisteerna (tidigare fiender, läs om Goliat i Bibeln). Därav fick landet ”Palestina” och hade inget som helst att göra med araberna. Efter sexdagarskriget 1967 började araberna kalla sig ”palestinier” för att påstå att landet var deras.
Sanningen måste upprepas så att inte lögnen får fäste. Den har redan fått fäste hos alltför många.

Khaled Hassan om X:
De fortsätter att säga åt oss att låta palestinierna ha en självständig, suverän stat. När vi påpekar att det kan sluta med ett försök att utplåna Israel från kartan, säger de att de kommer att ge oss ”säkerhetsgarantier”. Vilka garantier fick vi när ni såg hur Iran tog över Syrien, Irak och Libanon och mördade amerikanska soldater?
Var i befann du dig när shiamuslimska terrorister och deras anhängare dödade tiotusentals syrier? Var befann du dig när israeliska turister slaktades i Egypten för några veckor sedan, med bilder på deras kroppar som cirkulerade till jubel från miljontals människor över hela den muslimska världen? Var är du NU när judar i Skottland blir ombedda av polisen att stoppa undan sina halsband med Davidsstjärnan för att undvika att ”provocera” den pro-palestinska mobben? Till och med våra egna riksdagsledamöter är rädda för sina liv. Var är dina ”säkerhetsgarantier” för dem och vår ryggradslösa talman i huset? Och vad gör vi om palestinierna börjar samla på sig terrorister och raketer i denna hypotetiska stat som de gjorde i Gaza? Vad ska vi göra med era ”säkerhetsgarantier”? Du vill att vi ska sätta mer än hälften av världens judar på spel, bara så att några politiker, ledda av en äldre man som inte stannar kvar länge, kan ta några fina bilder och ta åt sig äran för att ha löst konflikten. Du kan skjuta dina säkerhetsgarantier där solen inte skiner. De antisemitiska, folkmordsgalningarna, som omfattar alla palestinska grupper/rörelser, kommer aldrig att få en stat. Detta är de ”garantier” vi kan ge dig. (TELEGRAM)

To Understand The Globalists We Must Understand Their Psychopathic Religion

Shock As Huge Section Of Cell Phone Service Across America Goes Down Leaving People To Ask Is It A Solar Flare Or Possibly EMP Attack?

Terrordåd i Israel – man öppnade eld i bilkö

Unikt: Messianska judar och kristna araber enas i böne­upprop för Israel

Styret i Transnistrien har kallat till kongress – dagen innan Putin ska hålla tal. Nu spekuleras det i att den moldaviska utbrytarregionen formellt ska be om att ingå i Ryssland. Konsekvensen kan bli ett utvidgat krig i Östeuropa, enligt Jakob Hedenskog, analytiker vid UI.

En elev till attack mot andra elever på en gymnasieskola i staden Wuppertal i västra Tyskland, under torsdagsmorgonen. Minst fyra personer uppges ha skadats enligt tyska medier.

Profetisk uppdatering 20 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

FRA: En ”perfekt storm” av hot mot Sverige
En perfekt storm. Så beskriver FRA:s generaldirektör de många olika hot som sammanfallit mot Sverige i myndighetens årsrapport för 2023. – Det har varit ett år av allvarligare hot än någonsin egentligen, säger Björn Lyrvall.

Profetisk Varning – Kommer det en ny sjukdom över jorden?
På två eller 3 vittnen skall allt avgöras…

Profetisk uppdatering 18 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

I nya dokument som IDF extraherade från Khan Yunis avslöjades det att Hamasledaren var säker på att Hizbollah skulle öppna en ny front: ”Vi fick ett löfte om att axelmakterna skulle delta i det stora ’befrielseprojektet’.” Medan Hizbollah dröjde med att testa framgången för operationen i söder hade IDF tid att öka styrkorna i norr. (Telegram)

DEN LJUGANDE ÅKLAGAREN – EN FARS I SVEA HOVRÄTT

HIS KINGDOM COME? Prince William Makes Startling Announcement About Gaza War Leading Royal Watchers To Suspect He’s Preparing To Be King

HIS KINGDOM COME? Prince William Makes Startling Announcement About Gaza War Leading Royal Watchers To Suspect He’s Preparing To Be King

ProfetiskUppdatering 17/2 – 24 / Vägen till väckelse – Nyheter med väckelsesång

IDF drog tillbaka sin sista reservbrigad från Gaza när militären närmar sig slutet av sin offensiv i Khan Younis. Den stående armén finns kvar för att fortsätta striderna mot Hamas. Reservister har skickats hem för att hjälpa till att få fart på Israels ekonomi och ge dem en paus innan de sannolikt blir inkallade igen, eftersom situationen med Hizbollah eskalerar i norr. (TELEGRAM)

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Everything You Need To Know About The Disease X Mandate And The People Who Are Bringing It To Us

Dramatisk räddningsaktion i Khan Yunis igår: I natt träffades en styrka av soldater som bodde i byggnaden av ett RPG. Som ett resultat av detta fattade byggnaden eld och som ett resultat blev soldaterna instängda inuti. En mycket påhittig stridsvagnschef slog i byggnadens vägg och beordrade jaktplanen att hoppa upp på stridsvagnen, och på så sätt tog de sig ut ur den. (Telegram)

IDF-styrkor fortsätter att strida i norra, centrala och södra Gazaremsan och eliminerade terroristgrupper som försökte attackera våra styrkor. Styrkorna i den 7:e brigadens stridsgrupp fortsätter intensiva strider i västra Khan Yunis och har eliminerat dussintals terrorister under det senaste dygnet. Brigadens attackcell ledde ett flygplan, med vilket några av terroristerna eliminerades genom snabba avstängningar, andra terrorister eliminerades genom stridsvagnseld och krypskytteeld. Soldaterna i Givatibrigadens stridsgrupp i Khan Yunis identifierade ett antal terrorister beväpnade med en RPG-missil och ett vapen av Kalashnikov-typ och eliminerade dem på kort avstånd. Flygvapnet under ledning av eldcentralen i division 98 attackerade ett Hamas-vapenlager i området kring staden Khan Yunis, under attacken upptäcktes subexplosioner i området som tyder på att det fanns många vapen i området. I mitten av remsan fortsätter Nahal-brigadens stridsgrupp att operera och eliminerade ett antal terrorister under det sista dygnet. Under striderna identifierade brigadens brandanläggning en terrorist i området, riktade krypskyttseld mot honom och han eliminerades inom några minuter. (Telegram)

Newsflash 18 2 24 – Nyheter med väckelsesång

Loss of lives Dr J Campbell

American Nazis March On Tennessee Capitol In Nashville Wearing Masks While Waving Swastika Flags And Looking Like A Federal Psyop

Israeli President Herzog exposes antisemitic Hamas handbook ‘The End of the Jews’ at Munich conference

USA: Fem nya attacker mot Huthirörelsen

USA: Fem nya attacker mot Huthirörelsen

Profetisk uppdatering 16 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Forskare: ”Sluta larma om Golfströmmen!”

Indien har enligt uppgift levererat 20 Hermes 900-drönare till Israel. Även om detta normalt inte skulle ses som betydande, kan Indiens vapenleveranser till Israel öka eftersom Biden-administrationen hotar att skära ner leveranserna på grund av sin oenighet med Israel om det senares krig mot Hamas i Gaza. (Telegram)

White clots USA Dr John Campbell

Egypt Builds Massive Wall To Prevent Flood Of Palestinian Migrants As Israel Says They Will Invade Rafah To Bring An End To Hamas

WARNING: The Hallow Prayer App Pushed By Mark Walberg And ‘The Chosen’s Jonathan Roumie Is Designed To Convert You To Roman Catholicism

Profetisk Uppdatering 15/2 – 24 Undervisning-Nyheter med Väckelsesång

Megakyrkor rasar i antal medlemmar – unga besvikna på ledarkulturen
OHLINS: Många megakyrkor är byggda enligt en pyramidstruktur, en marknads- och företagsmodell. Från början kallad Cellkyrka och G12. Castellano, Bill Hybels och Rick Warren är de mest kända förespråkarna. Hit kan också räknas Hillsong och andra som tillhör NAR. Denna maktstruktur är inte biblisk och många av dess ledare är enbart ute efter rikedom och att samla så många människor som möjligt. Om de är kallade av Gud för sin uppgift är nog sällsynt, om det ens förekommer i sådana megakyrkor(?).
Låt det som är byggt på sand rasa… men hoppas att ungdomarna kan finna äkta biblisk gemenskap där man fördjupas i bibelordet. Det är inte lätt att finna sådan gemenskap i den här tiden, då det vanligaste är det ”som kliar i öronen” tillsammans med en osund ekumenik med katolicismen och en rörelse bort från Bibeln till förmån för ”liberalteologi” (läs urvattnat och kraftlöst budskap). New age-inspirerade urdåliga bibelparafraser som The Message och The Passion gör inte saken bättre. Gud ser i vilket fall till varje enskild person och kan leda var och en rätt, som söker honom ärligt och uppriktigt.

Egypt Builds Massive Wall To Prevent Flood Of Palestinian Migrants As Israel Says They Will Invade Rafah To Bring An End To Hamas

WARNING: The Hallow Prayer App Pushed By Mark Walberg And ‘The Chosen’s Jonathan Roumie Is Designed To Convert You To Roman Catholicism

400 nöjesprofiler i brev: Vi stödjer Israels medverkan i Eurovision
OHLINS: Inte för att vi bryr oss om Eurovisionen men med tanke på alla korkade och urbota okunniga (antisemitiska?) artister som ville stoppa Israel, är detta ett mycket bra initiativ.

De vill att både Trump och Jesus tar hem det
Aktuell film om den evangelikala rörelsen borde väcka en seriös diskussion. I forskningslitteraturen kallas ibland detta för dominionism, en politisk teologi vars slutgiltiga mål är att skapa nätverk av kristna ledare, församlingar och parakyrkliga organisationer som kan uppnå herravälde. I Sverige är det just Världen idag som kanske allra tydligast uttryckt denna lära om att väckelsekristna bör försöka kontrollera vad man ser som samhällets sju maktsfärer: ekonomi, familjefrågor, religion, utbildning,..
OHLINS: Vi förkastar Dominion-läran (Herraväldesteologi) men är det inte typiskt att världens människor ständigt talar om undergång – men när det stämmer med Bibelns profetior är det plötlisgt inte aktuellt?! ”Harmageddon” kan man skratta och förlöjliga. Bibeln får rätt därför att Gud är Gud. Ogudaktiga människor tror att de vet bättre än sin Skapare. Verkligen patetiskt.

Should You Be Scared? OpenAI Introduces Sora ‘Text-To-Video’ AI That Absolutely Stuns Social Media With Mind-Bending PhotoReality

Sanctuary City Denver Is Being Pushed To The Breaking Point With Illegal Immigrants As Biden Administration Refuses To Close Our Border

Profetisk uppdatering 14 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Uppgifter: Egypten bygger flyktingläger i öknen

Islamisk predikant satte sig i en taxi och sa till taxichauffören: – Bror, snälla stäng av radion, för som den heliga Koranen säger får jag inte lyssna på musik, för på profetens tid fanns det ingen västerländsk musik, som är de otrognas musik. Taxichauffören stängde artigt av radion, stannade taxin och öppnade dörren. predikanten frågade honom: – Brorsan vad gör du? Taxichauffören svarade artigt: På profetens tid: Det fanns inga taxibilar, inga bomber, det fanns inga högtalare i moskéerna att skrika över, det fanns inga självmordsattacker. Så håll tyst, gå ut och vänta på kamelen. (FB)

ProfetiskUppdatering13/2 – 24 Undervisning – Vittnesbörd – Nyheter med Väckelsesång

Ökat försvar utlovas i Nato

Ryssland ”rasslar med sablarna” i Arktis

Newsflash 14/2 – 24 Väckelsesång_Nyheter från IDF mm

Flera skjutna vid Super Bowl-parad

Varningen i USA: Allvarligt nationellt säkerhetshot – i rymden

Profetisk uppdatering 12 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Ett iranskt ”civilt” containerfartyg seglar i Röda havet eller Medelhavet, de civila containrarna gömmer ballistiska missiler med lång räckvidd, en verklig fara som kommer att bli verklighet i takt med att relationen mellan Iran och Syrien stärks. Som vi vet har Ryssland denna kapacitet, nu återstår bara att dela denna kapacitet med Iran. Här har alltså ytterligare en front lagts till – västra Medelhavet. (Abu Saleh) (Amir – Telegram)

”Ryssland kan attackera baltiskt land – som test”

”Den förnyade palestinska myndigheten”:
Mahmoud Abbas organisation: ”Vi förde djupgående förhandlingar i Qatar mellan Fatah och Hamas, och vi kom överens om att bilda en teknokratisk regering, som kommer att bestå av experter. Man kom överens om att Salam Fayed skulle bli premiärminister på grund av hans internationella kontakter. Den här regeringen kommer att genomföra återuppbyggnad och förbereda val, med uppgiften att ta den palestinska frågan ur den återvändsgränd han hamnade i, eftersom det finns internationellt stöd för tvåstatsidén. Med andra ord: den ”förnyade palestinska myndigheten” är med Hamas. Vilket skämt (Amir – Telegram)

ProfetiskUppdatering 11/2 – 24 – Vittnesbörd-Väckelsesånger-Nyheter- Sverige och Judarna

Anställd på Migrationsverket misstänks ha sålt arbetstillstånd

Flera personer skjutna vid tunnelbana i New York – en död

Newsflash – 12/2_24 – Väckelsesång – Videoklipp från IDF

Larmen om sepsis
Sepsis kan vara livshotande för de som drabbas. Det allvarliga tillståndet orsakas av en infektion som gör att immunförsvaret överreagerar och börjar attackera kroppen. Enligt Folkhälsomyndigheten har andelen som fått sepsis på grund av invasiva A-streptokocker dubblerats sedan 2018 i Sverige.

Mer om den dramatiska operationen i Rafah på natten: För att inte utsätta gisslan för fara sänkte specialstyrkorna ner dem med rep från andra våningen till botten, utan att gå igenom första våningen där en onödig risk kunde ha skapats. (Telegram)

NBC-rapport: President Bidens ilska mot Netanyahu växer efter hans oförmåga att ändra Israels militära åtgärder. Biden säger i slutna samtal att han inte kan övertyga Netanyahu att gå med på en vapenvila, och att Netanyahu ”dödar honom” och att det är omöjligt att samarbeta med honom. I slutna samtal kallade Biden Netanyahu minst tre gånger för ordet ”A**hole”. Jag föredrar att vinna och bli synad på det sättet än att förlora och få en komplimang! (Telegram)

Skjutning på grekiskt handelskontor – fyra döda

Desinformation av professor på Göteborgs universitet angående Sveriges reaktion på UNRWA:s terrorkoppling

Profetisk uppdatering 10 febr 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Det är häpnadsväckande att världen köper detta falska narrativ om Hamas att vi riktar in oss på civila. Hamasterrorister klädda i civila kläder men ändå beväpnade med RPG, AK-47 eller pansarvärnsmissiler räknas som civila offer…
Räddningsoperationen av gisslan började klockan 01.00 efter långa veckor av förberedelser, träning och modellering. Mobilitetsenhet 5515 förde i hemlighet Shin Bet och de israeliska försvarsstyrkorna till Shabura-området i Rafah. Samtidigt angrep flygvapnet dussintals närliggande mål. Styrkan kom ner från taket och detonerade en bomb för att bryta sig in genom dörren på andra våningen, eliminerade Hamasvakterna och plockade upp de två kidnappade. Ytterligare beväpnade Hamasmän sköt från närliggande byggnader, men IDF-soldaterna som var utplacerade på gatan sköt mot dem i en strid som varade i en lång timme. Evakueringen till en säker landningsbana utanför området involverade deltagande av 7:e brigadens stridsvagnar och massiv eldgivning från flygvapnet. En Blackhawk-helikopter förde Fernando och Luis till Sheba-sjukhuset i säkerhet – där deras släktingar väntade på dem. (Amir Tsarfati, Telegram)

Newsflash uppdatering 10 Februari – Med väckelsemusik (Video – Youtube – Svenska)

Ett öppet brev till Davos-folket 
(Google-översatt) …Din läskiga Bond-skurk, Klaus Schwab, ordförande för World Economic Forum, har öppet efterlyst ”permanent interaktion mellan regeringar och tillsynsmyndigheter å ena sidan och näringslivet å andra sidan” – med andra ord för ett slags global fascism 2.0. Samtidigt hävdar Schwabs oljiga hantlangare, Yuval Harari, att ”mänskliga rättigheter bara existerar i fantasin.” Man behöver inte vara profet för att se vart detta är på väg. (Rob Jenkins)

”Begreppet jihad måste stoppas”, säger ”Son of Hamas” under Israels besök
Den engelska urspungliga artikeln HÄR

(Google-översatt) Yousef talade också om sin tid som elev i UNRWA:s skolor i Judeen och Samarien och om han och hans klasskamrater fick lära sig att hata Israel och judarna. På frågan om Hamas grundande stadga, som kräver dödande av judar över hela världen och inte bara i Israel, uttalade han: ”Folket som skrev Hamasförbundet är ett gäng galningar. De är inte lämpliga att vara en del av något mänskligt samhälle.”

Hon skulle mördas i Irans misstänkta terrorplan: ”Min värld föll ihop”
Efter Ekots avslöjande träder nu ännu en av de svenska judar som Iran misstänks ha planerat att mörda fram.
OHLINS: Är detta frukten av den orimliga invandringen 2015 utan någon som helst kontroll? En dom över Sverige som förra regeringen dragit över oss, för att vinna muslimska väljare på bekostnad av judarna? En konsekvens av att politiker och main stream media alltför länge vägrade erkänna sanningen om gängkriminalitet, eftersom den var och är störst bland invandrare från korrupta länder? Det gäller att våga se verkligheten som den är, innan det är för sent och rädda det som räddas kan. Det gäller även barn och ungdomar som lockas in i kriminalitet. Bibeln säger: ”Ty kärlek till pengar är en rot (kan översättas: roten) till allt ont” (1Tim 6:10).

Fria ord: Korruptionen som breder ut sig i Sverige förskräcker

Israel: Hamas-tunnel under Unrwas huvudkontor
OHLINS: Bra att både svt och tv4 skriver om det men de vill så klart inte tro på det. Svensk media vill hellre tro på lögner från Hamas, tydligen. Då går det fort ut i nyheter – men väldigt sakta att korrigera sig (om alls) när HAMAS LÖGNER blir avslöjade. Vill man dra förbannelse över sig så får man.

Israel: Tunnlar hittade under Unrwas högkvarter i Gaza

Svenskar från Mellanöstern misstänks för bedrägerier som finansierar Hamas med miljarder
TV4 Nyheter avslöjar att ett par hundra personer med rötter i Mellanöstern har lurat banker att ge dem lån i miljardklassen, som skickats till terrorregimen Hamas på Gazaremsan.

Desinformation av professor på Göteborgs universitet angående Sveriges reaktion på UNRWA:s terrorkoppling
Fredagen den 2 februari 2024 publicerade Svenska Dagbladet en debattartikel om UNRWA-biståndet författad av Helena Lindholm, professor i freds- och utvecklingsforskning, Göteborgs universitet och Nina Gren, universitetslektor i socialantropologi, Lunds universitet. MIFF-medlemmen Mikael Heinig har den 7 februari 2024 i ett öppet brev till universitetens ledning skarpt kritiserat dem för desinformation.

Profetisk uppdatering 8 febr 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

ProfetiskUppdatering 8/2 – 24 Kl 07:00 (Video – Youtube – Svenska)

Jordbävning på Hawaii – magnitud på 5,7

Hör vulkanutbrottet – mardrömsljudet från underjorden

Avgasförbud kommer i centrala Köpenhamn

Åsikt: Mirror of Misconduct: Hur IHOPKC Crisis Manager gestaltade bilden han anställdes för att fixa (Google-översatt till svenska)
OHLINS: Vi har varnat för NAR, IHOP/KC och Trosrörelsen sedan 1990-talet. Tänk om kristna kunde lyda bibelordet som uppmanar till att pröva allt och bedöma rätt – då skulle inte så många bli vilseledda och lurade. Att välja att lyssna på det som ”kliar i öronen”, leder alltid till fördärv. Hur många avslöjanden ska behövas om girighet, sexuella synder (sexuellt ofredande, otrohet mm), maktmissbruk och annat missbruk för att förstå att allt detta bygger på en fel grund och ett falskt ”evangelium”? Bibelordet är lika aktuellt idag:
2Kor 11:3  Men jag är rädd för att liksom ormen med sin list bedrog Eva, så skall också era sinnen fördärvas och vändas bort från den uppriktiga och rena troheten mot Kristus. 4  Ty om någon kommer till er och predikar en annan Jesus än den vi har predikat, eller om ni tar emot en främmande ande eller ett främmande evangelium som ni tidigare inte tagit emot, då fördrar ni det bara alltför väl.

Svenskar finansierar Hamas – polisen utreder avancerat upplägg
Personer i Sverige misstänks hjälpa till att finansiera terrorstämplade Hamas genom ekonomisk brottslighet. TV4 Nyheterna kan nu avslöja att polisen utreder ett avancerat upplägg med skenanställningar i svenska företag. Hundratals miljoner kan ha hamnat i Gaza.

Detta är det mest effektfulla utdraget från hela intervjun med Putin och sammanfattar perfekt galenskapen i USA:s nuvarande utrikespolitik.
”Behöver USA det här? Varför? Tusentals mil från ditt nationella territorium. Har du inget bättre för dig? Du har problem på gränsen. Problem med migrering. Problem med statsskulden. Mer än 33 biljoner dollar. Ni har inget bättre för er, så ni borde slåss med Ukraina?
Vore det inte bättre att förhandla med Ryssland?”
Putin är en ond person men en briljant strateg.
Han vet exakt vilken knapp han ska trycka på för att få stöd från den amerikanska allmänheten. Han har helt rätt i en sak – USA:s utrikespolitik är en katastrof. Att ignorera källan till problemen i Mellanöstern, som är den jihadistiska agenda som stöds och främjas av Iran, kommer aldrig någonsin att lösa problemen. Du kan deklarera femtiotusen gånger din vilja att ha en tvåstatslösning och till och med erkänna en imaginär palestinsk stat, och ändå, om deras vilja att utplåna Israel, som drivs av Iran, inte kommer att tas itu med – kommer det bara att göra Amerika svagare och se dummare ut i världens ögon i allmänhet och Mellanöstern i synnerhet! / Amir telegram/

Missnöjet stiger mot Biden – två felsägningar på en vecka
Den senaste veckan har USA:s president Joe Biden blandat ihop Frankrikes nuvarande president Emmanuel Macron med den sedan länge döde presidenten François Mitterrand. Han har också blandat ihop Angela Merkel med den avlidne Helmut Kohl. Nu visar en ny mätning att Biden är den minst populära president i modern tid.

Hamas pogrom belyser förståelse för psykedelika

POSTCARDS FROM THE EDGE: Heartbreaking New Photos Emerge Of Jews In Poland Being Deported And Unaware They’re Headed To Auschwitz

Profetisk uppdatering 7 febr 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Island: Lavan närmar sig Blå lagunen
Ett nytt vulkanutbrott vid isländska Sýlingarfell är synligt från storflygplatsen Keflavik. Den världsberömda Blå lagunen är utrymd. Både vatten- och elförsörjningen i området är hotad och ett lokalt undantagstillstånd har utlysts.

The Great Reset is Dead, Long Live the Great Reset

Risk för att utbrotten närmar sig Reykjavik

Nato-sprickan mellan USA och Ungern allt djupare

En beväpnad terrorist öppnade eld mot IDF-trupper nära Shavei Shim’on i Samarien, mirakulöst nog kunde han inte träffa någon soldat förutom att han träffade en soldats hjälm.Terroristens skottlossning träffade en palestinsk bil och två arabiska förbipasserande skadades Terroristen eliminerades av våra styrkor. (Telegram)

Biden glömmer bort Hamas – rättas av reporter

ProfetiskUppdatering 7/2 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Säpo har stoppat flera iranska attentat

What are these / Dr John Campbell

Saudi Arabia Says No Abraham Accords With Israel Until The Jews Agree To Give Up Land To Create Palestinian State Via The Two State Solution

Profetisk uppdatering 6 febr 2024 Kl 20:00 (Video – Youtube – Svenska)

Lanseringen av Apple Vision Pro inleder en dystopisk värld där människor och datorer är oåterkalleligt sammankopplade som vi länge har varnat dig för

Tucker Carlson tillkännager att han är i Moskva för att intervjua Vladimir Putin och kommer omedelbart under eld från nya världsordningsglobalister

MAID Expansion Temporarily Halted

ProfetiskUppdatering 6/2-24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Kulturella faktorer bakom sjunkande korruptions­statistik i Sverige
Alternativet till samvete är antingen kaos eller fler poliser. I Sverige rör vi oss mot kaos, och för att hindra det får vi därför nu strängare lagar och fler poliser – medan det vi egentligen behöver är fler vakna samveten. Till detta kommer nya företeelser som följer med migrationen. I många länder är det arabiska ordet wasta välkänt. Det står för inflytande och kontakter: Vem känner du? Körkort, antagningar, fortkörnings­böter, köplats, jobb – allt går att fixa med rätt kontakter.  Wasta ses ofta inte som korruption, utan som något naturligt och självklart. För den som har en position att kunna hjälpa en släkting eller vän kan det snarast uppfattas som moraliskt rätt att hjälpa till. Så finns det inbyggt i kulturen ett värderingssystem som går på tvärs med – och konstant undergräver – den gemensamma lagstiftningen och samhällets olika regelverk. (Stefan Gustavsson)

Explosioner i Kiev – flyglarm i flera regioner

Våld och stölder i butiker –Örebro län i topp på mörka listan

USA: Två fartyg attackerades utanför Jemen

Bilderna visar förödelsen i brandhärjade Chile

Indien vill bygga stängsel längs 160 mil gräns

New Age, Ockultism och Österländsk Andlighet
En översikt med korta förklaringar till några begrepp och utövandeformer.
Begreppen New Age, Ockultism och Österländsk andlighet är samlingsnamn, ett slags ”paraplybegrepp” som vart och ett rymmer en ofantlig massa ord, begrepp, företeelser och övningar. Det här häftet har kommit till i syfte att sprida lite kunskap om några av dessa. Det ger absolut inga djuplodande kunskaper i detta enormt stora ämne, men förhoppningen är att det skall kunna ge lite information och samtidigt vara en varningsklocka. (Conny Alpsten)
OHLINS: Vi rekommenderar det här häftet om New age. Det är bra både som information och varning för  österländsk andlighet. Kalla Fakta (Tv4 Play) är också värt att ta del av som fortfarande går att streama:
Lockad till självmord – historien om Lova

IDF:s talesman: Vi beslagtog 20 miljoner NIS i kontanter i Hamastunnlarna i Khan Yunis – pengar som tillhör Yahya Sanwar. Vi beslagtog också dokumentation om pengaöverföringar på mer än 150 miljoner dollar från Iran till Hamas och Yahya Sanwar under det senaste decenniet. (Telegram)

Profetisk uppdatering 5 febr 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

LIGHTHOUSE NEWSLETTER

Euthanasia is a ’Human Right’
Austria’s Constitutional Court has Devilishly Ruled so, Thereby Enabling the Ending of Religious Freedom and Private Property

Det har blivit ”vardag” i Sverige:
Explosion i Vänersborg
Explosion i Strängnäs: 20-tal boende evakuerade

Willow Creek Community Church tillkännager stängning av Chicago Campus
”Vid den tiden hade vi löften att finansiera nästan hela köpet med en plan för att bära en ansvarsfull skuldnivå i linje med storleken och budgetnivån på campus vid den tiden,” sa Dummit. En arkiverad webbsida som tillkännager köpet noterade att 40 procent av Willow Chicagos driftsbudget gick till att hyra Auditorium Theatre och utrymme för barntjänst. Den nya byggnaden skulle förbättra Willows förmåga att ”förflytta människor i att bli helt hängivna efterföljare av Jesus”, stod det på webbsidan. ”Men sedan dess . . . Willow i stort och Willow Chicago gick igenom några ganska betydande förändringar. Och medan Chicago var en växande församling, står vi inför ett ohållbart ekonomiskt scenario, säger Dummit.
OHLINS: Härifrån har kristenheten vilseletts runt om över hela jorden med att införa Bill Hybels obibliska företagstänk i församlingsstrukturen. Må det rasa, allt som är byggt på sand (världslig och mänsklig visdom).

ProfetiskUppdatering 5/2 – 24 KL 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Om Farrokhzad var SD – vad hade ni sagt då?
Med andra ord: skattebetalarna står för Farrokhzad uppdrag att upprätthålla ett offentligt samtal om konst med ”med yttrandefrihet och den konstnärliga friheten som grund”. Redan när hon tillträdde 2022 fanns det således frågor man önskar att landets kultursidor hade ställt. Som hur det är förenligt med uppdraget att anse att Sverige måste ”avstå från israeliskt deltagande i kulturutbyten”. Det var betydelsen i ett upprop som Farrokhzad skrev under 2019 (Aftonbladet 2/4/19). Frågorna ställdes inte då. Och de har inte ställts sedan 7 oktober, när Farrokzhad deltagit i och i sina sociala medier uppmanat till demonstrationer mot folkmord som ignorerar Hamas attack. På Sergels torg, framför hennes arbetsplats. (Hynek Pallas)
OHLINS: I ett Sverige som blir allt mer korrumperat, är de som avslöjar sanningen värdefulla. Antijudisk, antiisraelisk ”pro-palestinsk” sanningsförnekare, intar positioner i samhället. De ska avslöjas och borde hindras att sprida lögner.

Profetisk uppdatering 4 febr 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Kommer du ihåg när USA avbröt F-35-avtalet med Turkiet och införde sanktioner mot Turkiets försvarsindustri på grund av att Erdogan i princip var galen? Nu planerar Turkiet att köpa ryska S-400, rapporterade Bloomberg på Bloomberg. USA har beslutat att sälja F-35 till Turkiets rival Grekland. (Telegram)

Covid vaccines are safe ?

Sämsta mätningen för en president sedan 2008

Försvarsalliansen mellan Indien och Israel växer sig starkare! 🇮🇱🇮🇳 Indien tillverkade och exporterade 20 banbrytande israeliska Hermes-900 UAV! Indiens Adani Defence & Aerospace och Israels Elbit blev den första enheten att tillverka UAV:er utanför Israel. (Telegram)

ProfetiskUppdatering 4/2- 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Jordanien hjälper Israel att kringgå Jemens blockad av Röda havet. Lastfartyg lägger till i Förenade Arabemiraten, där varor lossas och transporteras med lastbilar till Saudiarabien via utsedda rutter. Från Saudiarabien reser de till Jordanien via motorvägar, och når så småningom Israel genom Jordanfloden och anländer till Haifa. Den islamiska regimen i Iran är inte särskilt glad. (Telegram)

När Dietrich Bonhoeffers ord från 1944 avslöjar svensk nyfascism

Profetisk uppdatering 3 febr 2024 Kl 19:00 (Video – Youtube – Svenska)

Trump i häpnadsväckande rubriker i en intervju med Fox News: ”Det var meningen att Israel skulle delta i mordet på general Qassem Soleimani tillsammans med oss. Två dagar innan mordet sa de till oss att ”vi kan inte göra det”, så vi bestämde oss för att göra det själva. Israel var en del av det, Bibi var en stor del av det.
Mer från Trump: ”Iran kommer att ha kärnvapen om 60 dagar, och Biden tillåter dem att göra det!
Nu är de ett mycket rikt land och de håller på att ta över Irak. (Telegram)

(5670) Emanuel Minos: Israel – et tegn i tiden!
OHLINS: Lyssna på Minos från 2004 nyss digitaliserat..

Reportage: Manifestationen mot SVT lördag 3 februari i Stockholm!

EU har blivit ett ”monster” – bönder reser sig i land efter land
EU har spårat ur till ett ”monster” som hotar europeiska lantbruk. Det är därför man ser bondeuppror i land efter land i Europa. Det säger den tidigare SVT-journalisten Chris Forsne i Swebbtv. EU fjärmar sig allt mer från den europeiska befolkningen och skyddar inte sina egna medborgare. ”Det kan inte fortsätta så här”, påpekar Forsne.

Så äter sig brottslig­heten in i det svenska samhället
Enligt en rapport från den Europeiska kommissionen omsätter de kriminella i Sverige 10 procent av BNP, vilket motsvarar 50 procent av stats­budgeten.

Kraftiga skogsbränder rasar i Chile – över 50 döda

ProfetiskUppdatering 3/2-24 – Kl 09:00 (Video – Youtube – Svenska)

Två män döda efter skottlossning i Göteborg

General Council of Brotherhoods and Guilds In Spain Commissions Painting Of ‘Gay Jesus’ For Holy Week 2024 That’s Actually A Picture Of Antichrist

Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Jordanien hjälper Israel att kringgå Jemens blockad av Röda havet. Lastfartyg lägger till i Förenade Arabemiraten, där varor lossas och transporteras med lastbilar till Saudiarabien via utsedda rutter. Från Saudiarabien reser de till Jordanien via motorvägar, och når så småningom Israel genom Jordanfloden och anländer till Haifa. Den islamiska regimen i Iran är inte särskilt glad. (Telegram)

Huthirebellerna hotar återigen att skära av den fiberoptiska kabeln som går längs Röda havets botten om USA och Storbritannien slår till mot jemenitiska flygplatser igen. Denna kabel driver kommunikationskanaler som förbinder Europa, Afrika och Mellanöstern. Om kabeln skadas kommer det att påverka den geopolitiska stabiliteten, finansmarknaderna och informationssäkerheten. (Telegram)

Profetisk uppdatering 2 febr 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

USA angriper mål i Syrien och Irak: ”Vårt svar inleddes i dag”

Kraftiga skogsbränder rasar i Chile – flera döda

Knivattack vid tågstation i Paris – flera skadade

Tucker Carlson Interviews Ed Dowd (Complete, Unedited Interview) THE TRUE COUNT OF COVID ”VACCINE” DEATHS – För Info

ProfetiskUppdatering 2/2 – 24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)

Rätt av Sverige att avbryta korrupt FN-samarbete i Gaza

USA har bett Sverige delta i Röda havet

Spänningarna ökar på Koreahalvön efter vapentester

USA angriper mål i Syrien och Irak: ”Vårt svar inleddes i dag”

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Västvärlden måste sluta tro att dess kärnvärden är i linje med radikal islam. Du förstår, i den civiliserade världen har vi några grundläggande övertygelser. Om du till exempel behandlar någon med respekt och värdighet kommer de att återgälda detta. Saken är den att radikala islam inte delar den värderingen. Du kan behandla en radikal islamist med all värdighet i världen, men du är fortfarande en otrogen och de vill att du ska dö, oavsett hur du behandlar dem. Västvärlden måste förstå att radikala islams krig inte handlar om mark, mänskliga rättigheter eller något annat än ett religiöst ideologiskt krig mot allt vi tror på.
Vi gillar att ge dem fina namn som Hamas, Hizbollah, Houthier, ISIS, Islamiska Jihad, etc. Du kan kalla dem vad du vill, det är samma skräp. Du kan marschera för dem dag och natt, men lura inte dig själv att tro att om de hade en chans att ta den 7 oktober till en teater nära dig så skulle de inte tveka en sekund. att de skulle tveka en sekund. Om inte Israel besegrar Hamas i detta krig så kommer de att göra det! Väst står på tur!
Saken är den att det inte är politiskt korrekt att säga det, men radikal islam är en global farsot. Det här handlar inte om Israel. Det här handlar inte om mark. Det här handlar inte om en stat. Det handlar om döda judar och västvärldens nederlag. Ett annat exempel, som det tog mig flera år att ta till mig, är att vi i väst har moral. Vi har etik. Vi har röda linjer som vi aldrig skulle korsa. Det finns vissa saker som ALDRIG är ok.
Så är inte fallet med radikala islam. Det är dags att vi internaliserar detta. För dem är våldtäkt ok. Pedofili är ok. Att stympa kroppar är ok. Att bränna familjer är ok. Att halshugga spädbarn är ok. De har INGA röda linjer. Den mest tragiska delen av det hela är indoktrineringen av barn som får lära sig att mörda otrogna från noll års ålder. Du kan inte sluta fred med en ideologi som anser att du inte har rätt att existera. Det är verkligen dags att västvärlden förstår att det är både löjligt och farligt att ta deras värderingar och applicera dem på den radikala islams värld.
Precis som ingen moralisk människa tyckte att det var en bra idé att sluta fred med nazisterna… Precis som alla förstod att Tyskland måste avnazifieras, även om det innebar att många oskyldiga liv gick förlorade, så gäller samma sak för samhällen som styrs av radikala Islam. Det går inte att fixa dem. Det är inrotat från innan de kan prata… Det är dags att vi slutar tala vårt språk och börjar tala deras. Det är det enda sättet för oss att effektivt bekämpa den farsot som radikala islam utgör, som långsamt förstör oss inifrån.
(Hillel Fuld på X) – Hillel Fuld är en amerikansk-israelisk teknikrådgivare, bloggare och vloggare.

Det saudiska Sky News-nätverket, från en högt uppsatt tjänsteman vid USA:s försvarsdepartement:
Strategiska B1-bombplan avgick från en flygbas i England på väg till ett uppdrag i Mellanöstern. (Telegram)

Profetisk uppdatering 1 febr 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Här är fraserna som avslöjar AI-botarna i dina sociala medier-flöden

Island: Nytt stort utbrott kan komma nästa vecka

ProfetiskUppdetering 1/2-24 Kl 07:00 (Video – Youtube – Svenska)

Inkommande rapporter om självmordsdrönare som avfyrats av iranska proxygrupper som slår till mot den amerikanska militärbasen i Al-Omar i östra Syrien just nu. (TELEGRAM)

Brittisk polis har namngett en misstänkt som kastade en alkalisk substans över en kvinna och två unga flickor i Clapham som Abdul Azedi. Försök att gissa hans religiösa tillhörighet….(Telegram)

Profetisk uppdatering 31 jan 2024 Kl 18:00 (Video – Youtube – Svenska)

Ödesdag väntar för Ukraina i Bryssel

Ovädret Ingunn är här – svenskt vindrekord kan ha slagits
SMHI har preliminärt uppmätt över 50 meter per sekund i medelvind.

Nya attacker i Jemen – handelsfartyg träffat

Här stoppas knarkubåten – fraktade kokain för 520 miljoner

ProfetiskUppdatering 31/1 -24 Kl 08:00 (Video – Youtube – Svenska)