Fler dagliga Nyheter (Sv) – (Eng) News  – Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN (med Elvor & Janne)
Kungsbacka Emanuelskyrkan 2 februari Kl 11:00
Parousia Mission söndag 23 februari Kl 14 i Wartagården Göteborg
Årsmöte efter ordinarie möte

Parousia Mission Göteborg Mer från Göteborg 26/1-2020
Elvor: När vi går genom Bakadalen (tåredalen) (mp3) Text >>
Janne: Ärans Konung (mp3) Text >>

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: 
Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta nyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse.
/Elvor & Janne
______________________________

Nu lämnar Storbritannien Europeiska unionen
Den 23 juni 2016 röstade britterna för att Storbritannien ska lämna EU. Vägen från folkomröstning till utträde har varit snårig för Storbritannien. Men när januari nu har tagit slut år 2020 har landet officiellt lämnat unionen. Något som uppmärksammas på flera håll på brittiska öarna och runt om i Europa.

Nästan 12 000 smittade av Wuhanvirusetviruset – kan slå ut influensan

Coronaviruset bekräftat i Jönköping

Iraq: Still Firmly in Iran’s Grasp

WHO utlyser globalt nödläge

Smittskyddsexperten: Viruset dubbleras var sjunde dag

In Shocking Development, Arab Nations Across Middle East Support Trump Peace Plan Tell Palestinians To Return To Negotiating Table With Israel
The Trump administration has wooed officials from Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Oman, Bahrain, and other nations in the region in an effort to transcend the political impasse, and to some extent they are responding. The most important regional players—Saudi Arabia and the U.A.E.—both urged Palestinian leaders to accept the Trump plan as a basis for new talks with Israel, a move that would force them to make significant concessions, such as Israeli annexation of the Jordan Valley.

Watch As Lead Pastor Of Hillsong Church In Sweden Smashes Guitar After ‘Eye Of The Tiger’ Played As Part Of Their Sunday ‘Worship Service’

Johan Westerholm: Att kritisera islam är inte islamofobi
Islamismen är närbesläktad med både kommunismen och fascismen. Den hämtar argument ur de religiösa urkunderna Koranen, Haditherna samt Profetens sunna. Och den tar skydd genom att gömma sig bakom religionen islam och hävda att alla dess kritiker och granskare skulle vara islamofober. Ett mycket effektivt sätt att tysta debatten.Dagens islamism, den sunnimuslimska, som bäst kan representeras av det globala Muslimska brödraskapet har hämtat inspiration i nazismen under 1930-talet vilket är väl dokumenterat i Niclas Sennertegs ”Hakkorset och halvmånen” (2015). Men även så den shiamuslimska, som gestaltas av terrororganisationen Hizbollah, som är mer besläktad med den sovjetiska marxismen från 1960-talet där den iranske islamisten och politiske aktivisten Ali Shariati lät sig inspireras av Marx. Den senare processen resulterade i bland annat den iranska revolutionen 1979.

Stå upp mot antisemitismen i vår tid

Massinvandring har förstört vår möjlighet att kunna hjälpa
Sanningen är att Sverige ansvarslöst förstört sin möjlighet att kunna hjälpa fler flyktingar på ett rättvist sätt – även om vi skulle vilja. Sverige var en gång ett land dit man kunde fly för att få asyl och hjälp. Men asyl förutsätter att det finns gränser, trygghet och en urskiljning av vem som kommer och hur många. Det är den, enligt mig, obibliska och gränslösa politik som Grenholms artikel underblåser som skoningslöst förstört denna kapacitet att hjälpa. …Det är ingen överdrift att påstå att Sverige är för jihadister i dag vad Argentina var för nazister efter kriget.
…Sverige har sjunkit till den grad att vi bör svälja vår stolthet och råda kristna att hellre fly till Ungern och andra östeuropeiska länder som är villiga att ge kristna en asyl värd namnet. Det är inte bibliskt försvarbart att staten fortsätter att ta pengar från äldre och sjuka för att ge till fler migranter. (Johannes Enarson)
OHLINS: Kommentaren om Grenholm bör också uppmärksammas. Det är tyvärr den obibliska verklighetssyn som många kristna ledare har anammat och som leder till det kaos som Bibelns profetior varnar för. Citat: Jag menar att Grenholms universalistiska globalism ytterst slutar i att nationer upplöses.

Pinsamt när islams roll för judehatet undveks i Aktuellt
Inte med ett ord nämnde samtalet var problematiken faktiskt ligger. För detta handlar ju inte alls om okunskap, utan snarare om ideologiskt motiverad missaktning mot det judiska folket.
Antisemitismens mörker kan bara motas genom att tala öppet och peka med hela handen, inte ursäkta eller sopa under mattan av illa motiverad ideologisk hänsyn. Samhället måste visa en verklig nolltolerans mot det judehat som främst sprids via islamiska och vänsterradikala miljöer. Elever i svenska skolor som har mage att vägra lyssna på en judisk talare ska självfallet sättas på plats i stället för att ges vetorätt.Om dagens Sverige vill ge verklig betydelse åt Förintelsens minnesdag behöver vi avbryta den låtsaslek som blundar för verkligheten och i stället ta krafttag mot vår tids reella judehat. Annars är vi inte bättre än de som svek det judiska folket på 30-talet. (Per Ewert)
OHLINS: Vi reagerade på samma sätt under nämnda intervju. Det är bra att det uppmärksammas offentligt.

Gideoniterna öppnade för kvinnor – fick se tillväxt
OHLINS: Att man nu har lika villkor för män och kvinnor var sannerligen på tiden.

Vår vän AnnaKid Kumlin har lämnat den här jorden för att vara med sin Frälsare och Herre. Hennes röst har tystnat här och en konstnär, poet och sann israelsvän har slutfört sin kallelse. Vi tänker särskilt på dem som står henne närmast och tackar Gud för hennes tjänst för honom och allt hon fick betyda. Psalmens ord tycker vi stämmer in på Kid:

Ps 45:1 Mitt hjärta flödar över av vackra ord, jag säger: Min sång gäller en konung. Min tunga är en snabb skrivares penna.

Pope Francis Summons Microsoft And IBM Heads To Rome To Sign ‘Call For Ethics’ Covenant Ensuring The Vatican Retains Seat At AI Technology Table

Communist Bernie Sanders Pulling Away From Democrats Warren And Biden As He Surges To A Commanding Lead In California And New Hampshire

Förälder tar strid mot mindfulness på Habos skolor
Nu vill Habo kommun införa mindfulness på lektionstid på alla kommunala grundskolor. Syftet är att motverka den psykiska ohälsan som ökar bland kommunens barn och unga. Men det finns risker med metoden, menar Johanna Winther, en förälder som Världen idag har talat med. – Mindfulness kan även orsaka psykisk ohälsa och öppna upp för en negativ andlig påverkan, säger hon.
OHLINS: Mycket bra initiativ av denna förälder. Låt oss sprida detta och be för att det ockulta mörkret stoppas.

Yitzhak Rabin i repris
Paul Widen: Det har gått mindre än 25 år sedan dess, men otroligt mycket har alltså hänt, eftersom det som Netanyahu å det mest bestämdaste motsatte sig 1995 och då beskrev som ett existentiellt hot mot staten Israel idag plötsligt är “en fantastisk plan för Israel och en fantastisk plan för fred”. Det är samtidigt fascinerande att se att många av dem som regelmässigt hänvisar till Yitzhak Rabin som en fredskämpe och en visionär uppenbarligen inte har en aning om vad han faktiskt förespråkade. Om Rabins fredssträvan förtjänade Nobels fredspris, varför beskriver nu många så kallade mellanösternexperter Trumps i princip identiska fredsvision som ett hån mot det palestinska folket, ett hot mot världsfreden och diverse andra hysteriska tillmälen och invektiv? Det är nästan att man börjar misstänka att de faktiskt inte alls är experter på Mellanöstern.

Donald Trump announces his Middle East peace plan
OHLINS: Att president Trump skulle bli accepterad som en världsledare (AK) enligt Bibelns profetior, är knappast troligt. Att den här ”fredsplanen” kommer att accepteras, är därmed tveksamt men kanske idén kommer att användas av någon annan längre fram(?). Det är en rad profetior som kommer att uppfyllas på ”det lilla hornet” som beskrivs i det profetiska ordet. Vi följer utvecklingen.

LIGHTHOUSE TRAIL

Kobe Bryant And Nike Created The Kobe System Brand That’s Filled With More Illuminati Symbolism And Satanic References Than You Can Imagine

Fake News CNN Host Don Lemon And Panel Guests Mock Trump Supporters Labeling Them As Uneducated And Illiterate Rubes From The South

More aftershocks expected following 7.7 magnitude earthquake between Cuba, Jamaica

With Netanyahu By His Side, President Trump Unveils His ‘Deal Of The Century’ Plan For Peace With Jerusalem As Undivided Capital Of Israel

Palestinian Demonstrators In Ramallah Set Fires To Protest Trump’s Middle East Peace Plan Without Having Heard Any Of The Actual Details Of It

US health experts hosted fictional coronavirus pandemic ’tabletop exercise’ simulation to see how authorities would react – three months BEFORE the outbreak in China

Trump’ Mideast peace plan includes Palestinian statehood, annexation of settlements

Signs of an Awakened Kundalini
OHLINS: Jämför med de falska eldar som tänds idag!

Bill Gates ”förutsåg” coronavirus-utbrott och finansierade coronaviruspatent (FakeNews eller ?)

Inshallah’: Prince Charles praises ’Islamic culture’ and prays in Arabic for Middle East peace

Coronavirussmittade dubbleras vartannat dygn – fortare än sars
Antalet smittade av det nya coronaviruset dubbleras varannat dygn. Det är fortare än sars, konstaterar Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar. Utbrottet var oundvikligt, anser han.

Invasion av gräshoppor – värsta i Kenya på 70 år

Flydde judehatet i Sverige – pekar ut muslimer som bakomliggande

Students At University of Missouri Will Now Be Forcibly Required To Install Location Tracking App SpotterEDU To Monitor Their Movements

President Trump Welcomes PM Benjamin Netanyahu To White House, Says ‘Deal Of The Century’ Peace Plan To Be Released Tuesday At Noon

Över 100 döda av viruset – man i Tyskland smittad
Enligt Björn Olsen är de närmaste veckorna avgörande för utvecklingen. – Det måste bli värre först innan det blir bättre. Han säger att utbrottet var oundvikligt och en ofrånkomlig konsekvens av sättet som djur behandlas. – Det här är ett skitvirus som vi inte ska ha hos människan. Vi har helt enkelt fått det för att vi håller på med de här.. konstiga djurmarknaderna. – Många säger i dag att de inte såg det här komma. Det stämmer inte, flera av oss som håller på med den här typen av virus har sett det komma hela tiden. Vi har varnat för det här i tjugo års tid. Han berättar att när stressade djur låses in i burar som staplas ovanpå varandra så skiter djuren ner på varandra, de utsöndrar virus. Björn Olsen säger att problemet med djurmarknader har varit jättestort.

Rolf Bromme: Avkriminalisera inte narkotika
Idéfattigdomen inom politiken får inte bli ännu ett missgrepp i narkotikapolitiken. Så länge narkomanvården inte kan hjälpa beroendesjuka missbrukare till en drogfrihet, finns det ingen vettig anledning att stoppa de förebyggande åtgärderna, där lagstiftningen är den viktigaste ingrediensen, eftersom problemen inom beroendesjukvården betyder att endast några enstaka procent av de sjuka blir kvitt sina missbruksproblem. Narkotikaklassade mediciner hjälper inte de sjuka att bli drogfria. I stället hjälper medicinerna dem att befästa sin beroendesjukdom.

Did Illuminati Predictive Programming Show The Helicopter Crash That Killed Kobe Bryant Yesterday In Chamberlain Heights Cartoon From 2017?

Allt är uppgjort och vi låter oss bli lurade utan att blinka
Intressant video från den norska motsvarigheten till Uppdrag Granskning, som visar hur Greta Thunberg blev världskänd och det handlar inte om en ren slump om någon mot förmodan skulle tro det – tvärtom är allt mycket välregisserat och det framgår med tydlighet i filmen.

Three Rockets Thought To Be Fired By Iran Score Direct Hits On The US Embassy In Baghdad Located In Heavily-Fortified Green Zone In Iraq

End Times Prosperity Gospel Deceiver Paula White Calls For ‘All Satanic Pregnancies To Miscarry Right Now’ During Sermon Earlier This Month

75 Years After The Liberation Of Auschwitz, Shocking New Documentary Shows Holocaust Concentration Camp Horror With Never-Seen Color Images

Kristna halshuggna till jul, västvärlden somnar om
Hur mycket större och mer utdraget ska detta krig mot kristna behöva bli innan väst ser det som ett ”folkmord” och agerar för att förhindra det?

Så lurade Walter Frankenstein Gestapo – och överlevde förintelsen
Walter Frankenstein överlevde andra världskriget genom att gömma sig. Han tillbringade 25 månader under jord i Berlin. Tack vare mycket hjälp och en stor portion tur klarade han sig från att bli upptäckt.

75 år sedan Auschwitz befriades
Bakåt går blickar och tankar för att minnas och aldrig glömma det ohyggliga som skedde; framåt för att det på måndag, mänskligt att döma, kan vara sista gången som överlevare från förintelselägret fortfarande orkar finnas med och kan delta vid ett stort högtidlighållande.
Framåt berör tankarna att ögonvittnena snart är borta och inte längre kan berätta eller svara på våra frågor – eller genom sin fysiska närvaro ge den särskilda dimension, även andligt sett, som bara de som överlevde de ofattbara händelserna kan förmedla. (Lennart Sacrédeus)

Med anledning av Daniel Alms kritik mot Dagens ledarsida
OHLINS: Vi anser att Daniel Alm är helt vilse när han försvarar Bethel Church i Redding, som sprider falska läror och för in new age-andlighet i kristenheten. Alms försvar av Bethel bekräftar den breda väg som rörelsen har valt när den både öppnar för falsk karismatik och världsliga strukturer som (Bill Hybels) Global Leadership Summit och Rick Warren. Må Gud bevara och hjälpa de medlemmar och församlingar som håller sig borta från allt sådant.

Gitten Öholm: Gud, förlåt oss våra skulder mot judarna
Det som föregick nazisternas övertag på 30-talet var bojkotter. När inte det lyckades gick man försiktigare fram för att vinna befolkningens aktiva stöd eller åtminstone passiva samtycke. Låt din handling bli mer än en tumme upp på Facebook då Minnesdagen för Förintelsen den 27 januari markeras. Låt hellre din dagliga bön innehålla ord om välsignelse över judarna och deras hemland Israel. Då vill han också sända den väckelse och välsignelse vi behöver uppleva på nytt i vårt land!

Auschwitzmuseet slår besöksrekord

Tauba Katzenstein: ”Såren läker – men de försvinner inte”
94-åriga Tauba Katzenstein överlevde ghettot i Lodz samt koncentrationslägrena i Auschwitz, Sachsenhausen och Ravensbrück. Trots att 75 år passerat sedan befrielsen lever minnena och sorgen kvar.

Global Ecumenical Event Partners NAR, Word-Faith and Mainstream Ministries

Klart: ”Klimatförändringar” giltigt skäl för asyl
Det har FN bestämt, och det kan redan handla om hundratusentals personer. (VI HAR REDAN VÄRLDSREGERING!!!)

Scientists find evidence of global warming on Mars

Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) menar att de som kallar sig Sverigevänner i själva verket är Sverigehatare. I TV4:s Nyhetsmorgon valde hon att lyfta fram KD-ledaren Ebba Busch Thor som exempel i intervjuämnet ”Sverigefiender”. – Att gå ut och säga att Uppsala kommun har varnat tjejer från att gå ensamma på stan dagtid ger ändå en oerhört allvarlig bild, sa hon. (EXPRESSEN)

Den sittande regeringen och dess politiska kollaboranter börjar mer och mer att dras åt det totalitära hållet. Enligt den allt skarpare retoriken kan alla som inte gillar regeringens politik betraktas som brottslingar. Förskjutningen pågår i ett makligt tempo men är likväl otroligt oroväckande, eftersom det i princip innebär att sittande makthavarna betraktas över 20% av Sveriges röstberättigade befokning som ett säkerhetshot. Den här attityden har justitieminister Morgan Johansson redan gett prov på då han gick till attack mot journalisten Ivar Arpi. Nu hotas alla alternativa röster i Sverige av påtryckningar och repressalier från dem som sitter vid makten. Vanlig kritik kan snart bli betraktad som ett brott.

Londonpolisen ska börja använda AI-identifiering
OHLINS: Med ”ökad trygghet” som ursäkt, införs global superkontroll steg för steg, förutagd i Bibelns profetior. Det som används för människors ”trygghet” kan snabbt vända till något annat.

Minst 30 döda i brasilianskt oväder

CHRISLAM COVENANT: Is Trump Preparing To Combine His ‘Deal Of The Century’ Middle East Peace Plan With Pope Francis’ Abrahamic Faiths Initiative?

People Flee Their Homes After Massive 6.8 Earthquake In Eastern Turkey, Felt As Far Away As Israel, Leaves 18+ Dead With Over 300 Injured

Mike Pence Has Secret Closed-Door Meeting With Pope Francis, Receives ‘Angel Of Peace’ Medallion And Signed ‘World Peace Day 2020’ Document

Cottage Grove Church vill göra sig av med sina äldre medlemmar
När en församling i USA önskade nå en yngre målgrupp bestämde de sig för en ovanlig åtgärd. Att helt enkelt göra sig av med sina äldre församlingsmedlemmar.
OHLINS: Med ett sådant kärlekslöst och obibliskt handlande avsäger man sig indirekt rätten att kallas ”kyrka” eller ”kristna”. Det är tyvärr inte ovanligt att avfallet tar sig sådana uttryck även här i Sverige – men då görs det oftast med förändrat innehåll i gudstjänsterna och sägs inte alltid öppet. Det är kanske ännu värre hyckleri? Hur vill sådana människor själva bli behandlade när de blir gamla? Vill de bli utstötta och föraktade?

JESUS SA:
Matt 7:12 Därför, allt vad ni vill att människorna skall göra er, det skall ni också göra dem. Detta är lagen och profeterna.

Därför var mordet på generalen en sådan ”elegant lösning”
Den iranska revolutionen visste att inget förenar folket som en yttre fiende och en martyr. Så den mördade självsvåldige islamisten Soleimani blev en samlande nationell hjälte. Men sedan sköts det ukrainska planet ner, och folket insåg att de blivit lurade, skriver Soheila Fors.
Den främsta drivkraften hos den religiösa eliten är drömmen om den islamiska staten. Den chockartade förlusten i Yom Kippurkriget mot Israel 1973 ledde till en stor omvärdering och självrannsakan. Hur hade man kunnat förlora mot en lilleputtstat trots sina egna enorma samlade resurser? Svaret blev, att eftersom muslimerna hade lämnat Allah, hade Allah lämnat muslimerna. …Allt såg ut att lyckas. Men så sköts det ukrainska planet ner. I dag förstår folket att de blivit bedragna.

Tron bar Iréne när föräldrarna blev mördade
Den 19 oktober 2011 förändrades Iréne Antbys liv för alltid. På en gård utanför Alingsås hittades hennes föräldrar mördade och hela hennes tillvaro rasade. Nu har Iréne skrivit en bok om händelserna – och inte minst om hur Gud burit henne genom allt mörker. – Mitt i balansgången mellan kaos och frid finns det ändå en klippa att stå på, säger hon.
OHLINS: Många minns säkert när det hände? Vi minns det eftersom det fanns vänner till familjen i den kyrka som vi skulle predika den dagen. Det var chockartat och man undrade hur det skulle gå för de närmaste, om de skulle orka att gå vidare och förlåta? Med Guds kärlek och kraft är det möjligt. Tack, Herre!

Kristen tro är mycket mer än vackra ord
Om vi vill möta 20-talets religiösa öppenhet får vi inte enbart spela med utifrån dess sekulära förutsättningar. Gud talar inte bara genom sin skapelse. Han har också talat ”många gånger och på många sätt … genom profeterna” och han har ”talat till oss genom sin Son” (Heb 1:2). Vi måste hålla samman Guds kommunikation till oss genom Skapelsen, Skriften och Sonen. (Stefan Gustavsson)

Coronaviruset har nått Europa – tre fall i Frankrike

En jordbävning med magnituden 6.8 har inträffat i östra Turkiet. Skalvet ska ha inträffat i närheten av staden Sivrice, rapporterar AP.

China Goes On Lockdown With Wuhan Coronavirus As Health Authorities Alarmingly Predict Sickness Will Soon Infect 350,000 In Chinese Province

Judar uttryckte oro för Sverige vid Löfvens Jerusalembesök
Oro för judars situation i Sverige möter statsminister Stefan Löfven under besöket i Israel. – Svenska judar oroar sig för antisemitismen och känner sig inte helt bekväma med att visa offentligt att de är judar, säger Jonathan Greenblatt, chef för Anti-Defamation League, till TT. Under besöket i Jerusalem konfronterades Löfven även med att Sverige är en av huvudfinansiärerna UNRWA, som använder palestinska läroböcker som innehåller antisemitism.

Judiskt liv och judisk död
Paul Widen: Israels huvudstad är annars inte ett så värst populärt resemål för världsledare och diplomater, då som bekant ytterst få länder överhuvudtaget erkänner att Jerusalem är Israels huvudstad. Den heliga staden är nämligen ett diplomatiskt minfält, där ett par steg i fel riktning eller ett par ord uttalade i fel sammanhang riskerar att tolkas som politiska ställningstaganden i konflikten mellan Israel och palestinierna. En noggrant koreograferad ambivalens kommer därför att prägla de besökande dignitärernas samtliga rörelser och ord under deras vistelse. Denna ambivalens kan man även se exempel på i den svenska regeringens pressmeddelande inför statsminister Stefan Löfvens avresa, som bara uppger “Jerusalem” som destinationsort, dvs. inte “Israel”. Att Löfven överhuvudtaget kommer att befinna sig i Israel medger man bara indirekt när man förklarar (felaktigt) att Yad Vashem är “den israeliska myndigheten till minne av Förintelsens offer”.

I Kina föds allt färre barn trots flerbarnspolitiken
Ettbarnspolitiken infördes 1979 och ledde inte bara till färre födslar utan också till en obalans i könsfördelningen. Den strikta regeln med ett barn per familj fick till följd att många aborterade sina flickfoster. De närmaste tio åren väntas kvinnor mellan 25 och 30 år minska med 40 procent.De som bröt mot förbudet mot fler barn kunde förvänta sig böter, att bli av med jobbet och ibland även tvingas till aborter. En del lyckades kringgå förbudet genom att inte registrera sina spädbarn eller gömma undan dem. De officiella siffrorna är därför osäkra.
Barnmorska om tvångsaborter i Kina: “Jag dödade foster på 7–8 månader”
OHLINS: En grym och gudsfientlig politik får konsekvenser.
I spåren av abort: Underskott på 177 miljoner kvinnor
Det är ett underskott på 177 miljoner kvinnor i världen på grund av könsselektiva aborter. Det framgår av dokumentären ”De försvunna kvinnorna” som visas av SVT. Bakgrunden till aborterna är, enligt dokumentären, familjeplaneringskampanjer som drivits av västländer som USA och Sverige.

Invasion av gräshoppor – värsta i Kenya på 70 år
Flera afrikanska länder har drabbats av omfattande förstörelse av åkrar och skördar. Det är miljontals gräshoppor som står för förstörelsen.
OHLINS: På videon kan man föreställa sig hur det var i Egypten på Mose tid. (2Mos 10)

Dödssiffran stiger – 25 bekräftade dödsfall
Samtidigt har minst 830 människor diagnosticerats med lungviruset i landet. Myndigheterna undersöker även ytterligare 1 072 misstänkta sjukdomsfall, skriver TT. Viruset uppkom i staden Wuhan i slutet av förra året och har spridit sig till flera andra kinesiska städer. Enstaka sjukdomsfall har även registrerats i USA, Thailand, Sydkorea och Japan.
Coronaviruset sprider sig – nionde staden i Kina isoleras
Två misstänkta fall av Coronaviruset i Finland

Brist på el hotar delar av Sverige: ”Har kommit väldigt snabbt”
OHLINS: Och så stänger vi för kärnkraft?

Why Is Germany Leading the Push for a Libyan Peace Process?

S/MP/C/L stoppade tillägg om förföljelse av kristna
(Världen Idag)

”Kärleken från Gud var så överväldigande”
Under hela sin uppväxt brann David Nazareth för islam och var en jihadist som ville få kristna att konvertera till islam. Men Gud förde honom från sitt hemland till Sverige – där han mötte Gud. – Tomheten försvann och för första gången i livet kände jag mig älskad, berättar han.

Förintelseceremoni med Löfven hotas av palestinska araber
Statsminister Stefan Löfven och ett 40-tal andra stats- och regeringschefer deltar på torsdagen vid en ceremoni till 75-årsminnet av befrielsen av Auschwitz på Yad Vashem i Jerusalem. Samtidigt manar en officiell tidning för palestinska myndigheten till våld och dödande för att avbryta minneshögtiden.
OHLINS: Kan det möjligen bli en ögonöppnare och väckarklocka för den svenske stadsministern? Hoppas det.

Ny teknik bäddar för antikristligt system
Klart är dock att apokalypsens ord ser ut att gå i uppfyllelse mitt framför våra ögon. Intrycket förstärks av att det så ofta tycks vara kristna som i dessa system drar det kortaste strået. Från Kina rapporteras om kameror som sätts upp inne i de statskontrollerade kyrkorna, och på flera håll delar myndigheterna ut minuspoäng till troende som evangeliserar. Sedan två år tillbaka är det därtill förbjudet för alla medborgare under 18 år att gå i kyrkan! Låt oss därför be för våra syskon i Kina och Indien, såväl som i andra delar av världen där Guds församling blir förföljd. Och låt oss vara uppmärksamma på det antikristliga system som genom ny teknik har fått en genomslagskraft som bara för något årtionde sedan lät som science fiction. ”Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal”, skriver Johannes i Uppenbarelseboken (v 18). Varje tid och kultur som sätter människan i centrum löper i någon mening risken att bli en tummelplats för vilddjuret och hans härjningar. På den punkten kvalar tyvärr även vårt eget land in. Herre, förbarma dig! (Olof Edsinger)
OHLINS: Bra att allt fler uppmärksammar det som pågår framför våra ögon. Det är inte läge att samla så många som möjligt (se förra inlägget) i en organiserad ekumenik med en osalig blandning av läror och andlighet. Det är tvärtom tid att ha Bibeln i centrum och rensa ut det som vilseleder, så att Guds nåd och kraft kan överflöda.
1Tim 1:14 Vår Herres nåd överflödade och med den tron och kärleken i Kristus Jesus.

Uppståndelsebön för död flicka skapar debatt i Sverige
I december bad församlingen Bethel i Kalifornien, USA, i flera dagar för att en tvåårig flicka som plötsligt avlidit skulle återuppstå. Miraklet uteblev, och initiativet har blivit omdebatterat också i Sverige. Kritiker menar att bönen är ett ”varningstecken”, andra pekar på att Jesus faktiskt sagt att hans efterföljare ska uppväcka döda. …Ledar­artikeln har fått bland andra pingstledaren Daniel Alm att reagera. I ett Facebookinlägg skriver Alm att timingen för utspelet, under samma vecka som Knutby­rättegången, ”visar att man distan­serar sig från den pingst­karismatiska rörelsen genom att vilja visa sig duktig och granskande”.
OHLINS: Bethel står för en mängd falska läror som definitivt inte bär god frukt. Att en pingstledare ändå försvarar rörelsen (som ingår i trosrörelsen och NAR) är både pinsamt och sorgligt. Att Bethels pastorer fegar ur och inte ens kan erkänna och stå för sina obibliska läror om ”allas helande alltid” och att ”en kristen aldrig ska vara sjuk, ordets kraft mm”, plus anammande av New age-andlighet (Läs om boken The Physics of Heaven), är än värre. Kritiken emot dem är befogad. Fruktan för förföljelse eller marginalisering i samhället – om så är fallet – får aldrig öppna för kompromiss med falska rörelser eller läror som strider emot Bibeln för att bli många och stora. Det är att förlita sig mer på människor än på Gud och förödande i slutänden.

Mer än 42 miljoner aborter under 2019
Under förra året genomfördes 42,2 miljoner aborter globalt, enligt sajten Worldometers. Samtidigt visar ny forskning att fler kvinnor än vad som tidigare framkommit lider av psykisk ohälsa efter en abort. (Daniel Teglund, ViD)

”Kriminella nätverk i olika regioner kan stötta varandra”
Polisen ser den senaste tidens sprängningar som hot mot privatpersoner och inte mot samhället, det säger Palle Nilsson, kommenderingschef för operation Rimfrost.
OHLINS: Det hotet har nog de flesta redan kunnat inse? Fientlighet mot Bibeln och förnekelse av Guds välsignelse som ger ett land trygghet, tillsammans med naivitet gentemot andra religioner är ingen bra kombination för ett land. Religion, livsåskådning och trosuppfattning är ingen privatsak. Det påverkar alla områden i livet vare sig man är ateist eller troende.

SVT:s Stina Blomgren: ”Libanons nya regering väcker nya protester”
– De som protesterar nu ser den här regeringen som mer av samma gamla korrupta ledarskap. Regeringen domineras av det Iranstödda Hizbollahpartiet och deras allierade. Kritiker ser det som riskfyllt eftersom Hizbollah är terrorstämplade av bland andra USA och Libanon är i akut behov av ekonomiskt stöd utifrån just nu. – Landet står vid randen av ekonomisk bankrutt och folk har inte kunnat ta ut sina pengar från banken under de senaste månaderna. Så för vanliga libaneser ökar nu fattigdomen i takt med den djupa krisen.
OHLINS: Hizbollah är en terrororganisation som har terroriserat Israel i många år.

Palestinian Authority Broadcasts Program Telling Its People That The Western Wall Belongs To Muslims Will Become Capital Of Islamic Caliphate

Nytt parti med muslimer i fokus
– Sveriges muslimer upplever dagligen både fysiska och verbala personangrepp av rasistisk karaktär, säger ordförande Mikail Yüksel. Partiet vill att så kallad islamofobi ska få en särskild brottsklassificering och ogillar debatten om att förbjuda slöjor i skolan. – Det är inte slöjan som ska bekämpas, det är förtrycket. Samtidigt har föräldrarna rätt att uppfostra sina barn utifrån deras kultur och religion, säger han.
OHLINS: Tyvärr förekommer nog förtryck mot oskyldiga muslimer men vi kan också konstatera att muslimer är ”väl representerade” bland fr a gängkriminella och antisemiter, vilket framkommer tydligt i media. En skrämmande utveckling, minst sagt.

Clive Adams: Bristen på samtal om tro ger psykisk ohälsa
Jag vill därför utmana den kristna kyrkan att ta ledningen för att driva frågan om det existentiella perspektivet som en självklar del av att vara människa. Oavsett trosinriktning behöver vi erkänna att alla människor är existentiella varelser. Som existentiella varelser har vi alla en livsåskådning och kan därmed inte vara neutrala.Jag och Frälsningsarmén står för det vi tror på. Vi tror på Jesus Kristus som Guds son och personlig frälsare. Vi tror att i honom finns vägen till sann upprättelse och svaren på livets stora frågor. Genom att uppmärksamma det existentiella perspektivet och ärligt dela med oss av det vi tror på kan vi ge de upp­växande generationerna en fast grund att stå på.

Kina varnar: Viruset håller på att mutera
Antalet bekräftat insjuknade i det nya sarsliknande lungviruset ökar nu i allt snabbare takt. Under natten mot onsdagen bekräftade kinesiska myndigheter att 440 människor har insjuknat – och att nio av dem har dött.
– Viruset anpassar sig och muterar, säger Gao Fu, generaldirektör för det kinesiska smittskyddsinstitutet.

Kraftig explosion i bostadshus i Norrköping
Strax efter klockan sex på onsdagsmorgonen inträffade en kraftig explosion i ett trapphus till ett bostadshus i Hageby i Norrköping. Flera personer har fått lindriga skador. – Det var en kraftig explosion. Vi har evakuerat de boende från trapphuset, säger Lennart Ågren, operatör på räddningstjänsten.

Antalet sprängdåd ökar kraftigt i Sverige

Minst fyra döda i spansk vinterstorm
– Gloria är den värsta stormen som drabbat regionen på vintertid sedan januari 1982, säger meteorologen Olivier Proust, på Météo France till Franceinfo.

EU Just Days Away From Sanctioning Iran

Hospitals Across The US Make Deal To Sell Your Medical Records To Technology Giants Like Microsoft, Amazon And IBM In $3 Trillion Dollar Healthcare Boom Market

Clearview AI App Allows Strangers To Instantly Retrieve All Your Personal Information Simply by Snapping Your Picture As They Pass You On The Streets

Daniel Mämecke: En del av Bethels undervisning är i grunden new age-fenomen
OHLINS: Bethel Church med Beni och Bill Johnson i spetsen har länge spridit New age in i kyrkorna. I boken The Physics of Heaven uttrycker författarna att de ”tar tillbaka det som New age har stulit”. Sanningen är att vi kristna har ingenting att hämta i New age, eftersom det står för ockult andlighet.

Fruktade coronaviruset har spridit sig till USA
Det första smittade fallet har bekräftats i delstaten Washington och läget för personen beskrivs som allvarligt, skriver New York Times.

Fjärde person död av nya viruset
En fjärde person har dött av det kinesiska coronaviruset. Samtidigt börjar nu myndigheter runtom i världen screena flygpassagerare som reser från Wuhan i Kina. – Du kan inte till fullo förhindra att smittan sprids till landet, säger Brendan Murphy, medicinskt ansvarig vid det australiska regeringskansliet.
Forskare: Över tusen kan ha smittats av virus

Sexuella revolutionen banade väg för pedofili
Filmtiteln La dolce vita har letat sig in i vardagsspråket och finns ju bland annat som en välkänd schlagerlåt: ”Jag vill leva La dolce vita.” När Anita Ekberg i filmen badar i Fontana Di Trevi framställs hon som en överjordiskt vacker gudinna. Den berömda scenen signalerar kropp och sensualitet som källan till lycka. Den som ser hela den långa filmen, slås av att det inte är lycka som följer i den sexuella revolutionens spår. I stället är det ödslighet och tomhet som präglar gestalternas liv. På det sättet är filmen profetisk. Den visar vad som händer när man gör kropp och sexualitet till sin gud. Alla avgudar leder åt samma håll: Människan blir förslavad och övergiven. Det är bara när vi erkänner Skaparen som vår Gud som skapelsens olika aspekter finner sin riktiga plats, inklusive kropp och sexualitet. (Stefan Gustavsson)

Sand- och hagelstormar i Australien
Efter bränderna – och efterlängtat regn – har Australien drabbats av både hagel- och sandstormar. I huvudstaden Canberra vittnar boende om hagel stora som golfbollar och i New South Wales har boende filmat när stora moln av tjockt damm färgat himlen först djupt röd och sedan becksvart.

Frankrike: Åtta länder redo för europeisk insats i Hormuz

Suleimani’s Death and America’s Exit Strategy from the Middle East
Will Europe be bold enough to fill the void created by the United States? And how will Iran respond?

Dags för Iran att återknyta de historiska banden till Israel
När Israels premiärminster Benjamin Netanyahu håller tal som rör hotet från dagens islamistiska regim i Iran, påminner han ofta om ländernas gemensamma historia. Det var ju tack vare det persiska storrikets första kung, Kores den store, som judarna kunde återvända till Jerusalem efter den babyloniska fångenskapen. I dag vårdas minnet av kung Kores, drottning Ester, Mordokai och Daniel av många stolta iranier. Judarnas historia är även iraniernas historia. Om det inte hade varit för den islamiska revolutionen 1979, skulle Iran antagligen fortfarande vara nära lierad till Israel. Men i och med införandet av politisk islam förvandlades lsrael i stället till en ärkefiende, som måste besegras och förintas till varje pris. (Tomas Sandell)

139 nya fall av mystisk sjukdom i Kina

Fartyget för hemlösa hotat – kan förstöra havsutsikten för storföretagen
”Livbåten för hemlösa” har funnits i hamnstaden Göteborg i över hundra år. Nu riskerar fartyget att bli utan kajplats – den kan förstöra havsutsikten för ett av landets största fastighetsbolag. Det här är historien om hur det flytande härbärget Betelskeppet hamnat i rättslig strid med näringslivet för andra gången på kort tid.
– Deras argument är att vi är ”en betydande olägenhet”. Jag kan meddela att det är en betydligt större olägenhet att tvingas ut i hemlöshet, säger Bernt Ljungquist, styrelseordförande för Betelskeppet.
OHLINS: Vänner, fortsätt att be för Betelskeppets framtid och sprid gärna informationen vidare. Detta är en kamp mellan en ”jättes” pengar gentemot människovärde. Vilket är viktigast?! Här står ”David mot Goliat”.

Adam Cwejman: Så blev sprängdåd och rånade barn det nya normala
I exempelvis Polen mer än halverades antalet personrån mellan sekelskiftet och 2010-talet. Sverige avviker från utvecklingen. I Nationella trygghetsundersökningen har andelen personer som rapporterar att de utsatts för personrån ökat varje år från 2014. Från 0,6 procent för sex år sedan till 2018 års 1,4 procent. Förra året ökade även antalet sprängdåd i Sverige till häpnadsväckande nivåer. Till och med november månad hade 236 sprängningar ägt rum i landet.

Klimatbluffen: Greta Thunbergs Facebook hanteras av FN & hennes pappa

Våldsamma protester i Beirut – 160 skadade

United States Commits To Fully Supporting The Chrislam Abrahamic Faiths Initiative As VP Mike Pence Prepares For Private Meeting With Pope Francis At Vatican Next Week

Amazon Go Cashierless Stores Will Soon Allow Customers To Use Their Palms To Process Payment As World Moves Closer To Mark Of The Beast

Det var min 92-åriga mamma som blev rånad och misshandlad före nyår
Mitt eget raseri har övergått i ett slags sorg och nedstämdhet. Jag kan inte låta bli att fundera över hur dessa unga förövare har blivit så förhärdade, nästan avhumaniserade, när de utan att tveka svårt misshandlar en 92-årig kvinna i hennes eget hem. Hur kom de över den spärren, den gränsen som för de flesta av oss är okränkbar? För mig innebär det att allt är möjligt och allt har tyvärr redan hänt. En mamma med spädbarn i famnen, unga pojkar som fortfarande är barn mördas på öppen gata.I mammas fall blev tilliten till människor en dödsfälla. Hjälp ingen som ber om hjälp, kanske blir du rånad och slagen, blir den logiska slutsatsen. Det är ingen bra utveckling för ett samhälle som, i likhet med alla samhällen, ytterst bygger på omsorg om varandra och tillit. När detta försvinner och rädslan tar över, vilka blir vi då? (Chris Marschall)

Over 900,000 Christians have been martyred in the last 10 years, a Christian research firm affiliated with Gordon-Conwell Theological Seminary in Massachusetts estimates.

Is It Possible For Someone To Be A Christian Witch? The Answer Is A Resounding ‘No’ But The Reason Why May Actually Surprise You

Ett elitstyre är bättre än demokrati – i alla fall om världen ska lyckas lösa den akuta klimatkrisen, enligt professor Jørgen Randers. Flera klimatexperter lyfter fram en tydlig förebild: diktaturen Kina.

Chockhöjningen: 20 kr / mil för att ladda elbil
OHLINS: Jaha, nu vaknar Gamarna !!!

Pastor Mboro allegedly visits hell, battled and killed satan
OHLINS: Det blir bara värre och värre…

Demonic Kundalini Spirit at The Send Conference? Watch and Tell Us Your Thoughts

Joseph Mattera adds his NARpostolic ‘weight’ to the latest Todd Bentley scandal.

Lars Gunther: Illavarslande när Jan Rosman ändrar Trosrörelsens historia
OHLINS: Det är ”illavarslande” men inte särskilt förvånande. Om trosrörelsens ledare omvänder sig och verkligen gör upp med sina obibliska rötter från K Hagin och Copelands (ny)gnosticism och andra falska läror, faller hela bygget. Det vore räddningen men är mindre troligt då man inte ens vill erkänna sanningen, trots bevismaterial i mängd.

More Evidence Continues To Come Out Pointing To The Fact That Jeffrey Epstein Did Not Kill Himself But Was In Fact Murdered In His Prison Cell

Två döda i sars-liknande virus
Har spridit sig till svenskparadiset Thailand

Minst 437 miljoner SEK av allmänna medel har gått till tre organisationer tillhörande sekten Ikhwan (Bröderna) år 2016

Nytt lungvirus i Kina spritt till Japan

Global Turmoil Abounds As Researchers Now Saying That Over 40% Of The World’s Population Is Going To Experience Civil Unrest In 2020

Computer Wearables Company Mojo Lens Offering Contact Lenses With Augmented Reality Speeding Our Transition From Humans Into Cyborgs

Regeringen skyller kommunkrisen på pensionärer och ”90-talister”
OHLINS: Vad är det man vill dölja?

FN bedriver historiens största bedrägeri

Iron Beam: Israel’s New Missile-Intercepting Laser Technology

Irans exprins: Regimen kan falla inom några månader

IDF Attacking Terrorist Targets In Gaza Strip After Hamas Launches Incendiary Balloons And Fires 4 Rockets Into Southern City Of Sderot In Israel

NYET! The Entire Russian Government Resigns After President Putin In ‘State Of The Nation’ Address Proposed Changing Russia’s Constitution

Brandman: Elbilar en av de största farorna

Hänsynslös förföljelse mot världens kristna fortsätter
Förföljelsen av kristna i världen slår nytt rekord, enligt Open Doors årliga sammanställning, där tilltagande militant islamism är en av huvudorsakerna.  – De kristna har i ett antal år varit världens mest förföljda religiösa grupp, konstaterar Peter Paulsson, generalsekreterare på Open Doors i Sverige.
50 länder där förföljelsen mot kristna är som värst

Pope to Students: Stop Preaching Jesus!
“Pope Francis told Christian high school students this weekend they should respect people of other faiths and not attempt to convert them to Christianity, insisting “we are not living in the times of the crusades.” Asked by one of the students Friday how a Christian should treat people of other faiths or no faith, the pope said that “we are all the same, all children of God” and that true disciples of Jesus do not proselytize. (The Pope said) …The last thing I should do is to try to convince an unbeliever. Never.” –

Alaska volcano: Major eruption grounds flights sparing travel chaos and safety alerts

FN bedriver historiens största bedrägeri
FN:s mål var att i samband med nästa stora miljökonferens, den i Rio 1992, sjösätta en global maktordning – Agenda 21. Inför konferensen hade de globalistiska lobbyisterna i Romklubben lanserat klimatfrågan som motiv för införandet, i en skrift som hade titeln The first Global Revolution. (Lars Bern)
OHLINS: Vi som är kristna och läser Bibeln vet att det är förutsagt att människan ”jorden slits ut” p g a synden och tidstecken skildrar stora katastrofer. FN:s Agenda handlar om att föra in en ny världsordning m h a klimatalarmister. Det är två helt skilda saker.

Trump Calls for EU Takeover of the Middle East
OHLINS: Detta kan vara väldigt profetiskt om en ledare som upprättar en falsk fred kommande från gamla romarriket.
Dan 9:26 Men efter de sextiotvå veckorna skall den Smorde förgöras, helt utblottad. Och staden och helgedomen skall förstöras av folket (ROMARRIKET) till en furste som kommer. (ANTIKRIST) Men slutet kommer som en störtflod. Intill änden skall det råda krig. Förödelse är fast besluten.

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår att antalet asylärenden minskat kraftigt efter en regeringsåtgärd i somras. Men en genomgång av ministerns Twitter-inlägg visar att statistiken han hänvisar till inte stärker hans påståenden, skriver Kvartal. Nu KU-anmäler Moderaterna Morgan Johansson. – Man undrar om Morgan Johansson vill bli ihågkommen som Sveriges ”fake news”-minister, säger Maria Malmer Stenergard, migrationspolitisk talesperson hos M. (Expressen)
OHLINS: Varför ljuger alla? Både här och i USA handlar det politiska spelet mest om hat och lögner.

Både KD och M hotar nu med att rikta ett misstroende mot statsminister Stefan Löfven för att fälla regeringen. – Han är inte lämplig som statsminister, säger KD-ledaren Ebba Busch Thor. Det blir därmed Vänsterpartiet som avgör regeringens öde. Och V-ledaren Jonas Sjöstedt kräver nu inflytande över regeringens politik för att den ska få sitta kvar – annars är partiet redo att fälla Löfven. (EXPRESSEN)

Pope Francis Invites Freakish Circus With Scantily-Clad Women Doing Sexually Charged Dances To Perform In Reptile Shaped Vatican Hall

Syrian Army Says Israel Carried Out Airstrikes On Their T-4 Military Base Near The City Of Homs In Western Syria

Böneveckan för kristen enhet
OHLINS: Eftersom vi har fått frågan om hur vi ser på ”böneveckan” från flera håll, ger vi svar här. Syftet med den s k böneveckan är att förena alla med Romersk-katolska kyrkan och påven (texten ovan är citat från SKR:s hemsida). Som vi vet, sätter RKK mänskliga traditionen (och även avgudadyrkan) både jämsides och över Bibeln.
Uppenbarelseboken kallar den falska världskyrkan som blandar sanning och lögn, ”blandar surdeg i degen”, för en [andlig] sköka (Upp 18). SKR talar felaktigt om Jesu bön om enhet och säger att ”kärleken förenar”. Bibelns klara och tydliga ord är att det är sanning och kärlek och kärlek till sanningen som förenar. Detta saknas där man medvetet blandar in villfarelser, istället för att rensa ut dem och förkasta dem. (2Tess 2)
Den organiserade ekumeniken som SKR och Kyrkornas världsråd står för är inte biblisk. Vi väljer att ta avstånd från detta. Vi bör be Gud om ödmjukhet, urskiljning och klarsyn istället för att be om en ”enhet” som inte är sanktionerad från himlen.

Tidigare medlem: Mormonkyrkan är inte en kristen kyrka
De tillber en annan Jesus än Bibelns.
De frågor som borde avgöra om man talar om olika religioner borde vara ”Vem är Gud?” och ”Vad ger frälsning?” Vem är Gud? Joseph Smith ger ett uppseendeväckande svar. Gud är en upphöjd människa. Vad ger frälsning? Upphöjelse är det yttersta målet för en sista dagas helig, att själv bli Gud. Detta kan endast uppnås genom Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heligas olika sakrament såsom dop och tempelritualer samt genom lydnad till kyrkans alla påbud. Det är inte samma svar som den kristna tron ger.
…Efter fyrtio år som mormon blev jag kristen för elva år sedan. Jag tänker med tacksamhet och kärlek tillbaka på allt jag fick hos de sista dagars heliga. Det blev dock slutligen oundvikligt att medge att det är en annan Jesus man tillber än Bibelns. (Christina Hanke)

Ny prognos: Arbetslösheten ökar – når 7,2 procent 2020
Arbetslöshet – utrikes födda
OHLINS: Personer som inte orkar jobba heltid men som har heltidsjobb, har tvingats skriva in sig på arbetsförmedlingen som 100% arbetssökande – och nekats sjukersättning. De finns med i statistiken och därmed minskar antalet sjukskrivna i slutet på 2019. Vissa siffror kan därmed delvis vara missvisande.

I Was A Buddhist, Living In Darkness For Over 30 Years, But Jesus Christ Saved Me

Kardinal Arborelius till Hässleholm
Bakom arrangemanget står Hässleholms kristna samarbetskommitté som består av Evangeliska Fosterlandsstiftelsen (EFS), Evangelisk Lutherska Föreningen (ELF), Equmeniakyrkan, Katolska kyrkan, New Life Church, Pingstkyrkan och Svenska kyrkan.
OHLINS: Kompromisserna fortsätter och därmed också avfallet. Det har funnits – och finns kanske fortfarande? – många predikningar på nätet av Arborelius som tillber, upphöjer, vördar och ärar katolska ”jungfru Maria” (himlens drottning) över alla andra. Vad har ljus gemensamt med mörker? (2Kor 6:14)

Göteborgs skuldberg växer – skrev under nytt låneavtal

Här knuffas 73-åriga kvinnan ned framför godståget i Lund
OHLINS: Vad händer? En explosion av våld senaste åren!

Israel Today: Rabbis bring Jesus home
We’re witnessing the undoing of 2,000 years of Jewish rejection and animosity towards Jesus, a miracle by any estimation.
OHLINS: Artikeln går inte att läsa utan att vara prenumerant men vi ser tillräckligt för att veta att det här är stora nyheter och starka profetior om Israel, som gäller den yttersta tiden.

Våga tala klarspråk om förföljelsen av kristna
Under lång tid har det talats tyst om förföljelsen av världens kristna och den främsta anledningen till övergreppen. Att kristna är offer och muslimer påfallande ofta förövare passar illa i en världsbild präglad av begränsade politiska synsätt och förutfattade meningar, skriver Lars Adaktusson (KD). (Expressen)

Why Are Volcanoes All Over The Globe Suddenly Shooting Giant Clouds Of Ash?
OHLINS: Tidstecken: Blod – Eld – Rökmoln ?

Arbetslösheten fortsätter öka och är nu uppe i 7,4 procent, skriver Arbetsförmedlingen på tisdagen. Därmed ökar arbetslösheten för sjätte månaden i rad.
OHLINS: När nu Kommunerna sätter in sina besparingar kommer troligen värre siffror presenteras.

Varför är biståndsbudgeten 17443 miljoner högre än polisens budget?

Barcelona avtalet – När politikerna sålde ut Europa mot olja (Youtube)

Förföljelsen av kristna värre än någonsin

Dagens Sverige: 100-tals miljarder kr till falska identiteter och kvinnor som lever i skräck

Islamister planerade ”stort våldsdåd” i Tyskland

Hebrew Inscription: ‘Surprising’ Indication of Israel’s Borders

Unknown Jet Aircraft Continue To Bomb Iranian Militias In Eastern Syria And Iraq Border Since Drone Strike Killed Qassem Soleimani Two Weeks Ago

Kanye West Joins Up With End Times Deceivers New Apostolic Reformation For Display Of ‘Signs, Miracles And Wonders’ At ‘Awaken 2020’ At Sun Devil Stadium In Arizona

Sex döda när marken öppnade sig under buss i Kina

Kommissionären: Vi upplever vår värsta kris någonsin
Mer än 5 000 brott relaterade till gängkriminalitet utreds just nu i Europa. Debatten ikväll handlade till stor del om den senaste tidens skjutningar och bombdåd i Malmö och andra svenska städer. Det var Moderaterna som begärt debatten. – Regeringen i Sverige har tappat kontrollen. Polisen i Sverige behöver hjälp från Europol och ett ökat polissamarbete. Jag vill inte vakna en dag igen, som jag gjorde i morse, då jag såg att det var ännu en allvarlig bombning i min hemstad Stockholm. Situationen har fullständigt eskalerat, och vi behöver hjälp, sade den moderata EU-parlamentarikern Arba Kokalari.

Iranier vägrade vanära Israels och USA:s flaggor
Bilderna på när hundratals demonstranter i Iran undviker att gå på USA:s och Israels flaggor som finns avbildade på marken har blivit virala på nätet. Det fåtal som valde att kliva på flaggorna blev utskällda av de övriga.
OHLINS: Vi som såg Rapport igår kunde äntligen konstatera att andra bilder visades på tv inifrån Iran än de som sörjde ”generalen” (snarare massmördaren och terroristen) Qassem Soleimani som dödats. Stora demonstrationer pågick med iranier som är vänligt inställda till USA och Israel. De ropade ”Vi vill inte ha islamiska republiken”. De vill bli fria från islam. Det händer mycket i Iran, där också en väckelse pågår och muslimer omvänder sig och tar emot Jesus som sin Frälsare.

Demokratins grundprincip är förlorad i Sverige
Helena Edlund: Präst, författare, skribent.

70.000 i handen och 3.000 per månad utan beviskrav för ensamkommande
OHLINS: Kan detta verkligen stämma? Det är ju ett hån mot våra egna utslagna och fattigpensionärerna

Stefan Löfven öppnade Pandoras ask och den blir mycket svår att stänga. Nu läggs förslaget om en europeisk minimilön fram. Det som låter bra på papperet är i själva verket ett stort hot, skriver Abir Al-Sahlani (C).

Iranier vägrade vanära Israels och USA:s flaggor

Iranian Protesters In Tehran Refuse To Step On American And Israeli Flags As President Trump Continues To Support Their Protests Over Social Media

Explosion i Stockholm – boende har evakuerats

Agenda 2030 translation – New World Order disguised as Sustainable Development (YouTube)
OHLINS: Dan 7:7 Därefter fick jag i min syn om natten se ett fjärde djur, övermåttan förskräckligt, fruktansvärt och starkt; det hade stora tänder av järn, det uppslukade och krossade, och vad som blev kvar trampade det under fötterna; det var olikt alla de förra djuren och hade tio horn. 8 Men under det att jag betraktade hornen, fick jag se huru mellan dem ett annat horn sköt upp, ett litet, för vilket tre av de förra hornen blevo bortstötta; och se, det hornet hade ögon lika människoögon, och en mun som talade stora ord.

Pensionssystemet ska ge trygg försörjning till de äldre – inte vinster till skojarbolag. Hur kan S stå bakom detta misslyckande? skriver Jonas Sjöstedt (V). (EXPRESSEN)

I en intervju med SVT berättar en dansk polis att kriminella gäng består av 98 procent unga män med annan etnisk bakgrund. SVT oroar sig samtidigt för att polisen misstänkliggör invandrare.

Katarina Östholm: Den gröna bluffen – om miljöbilar och andra vackra lögner

Kraftig ökning av anlagda skogsbränder
Anlagda skogsbränder har ökat markant de senaste åren. Det visar statistik från Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB) som TV4 har beställt från myndigheten. Förra året bedöms 1 107 stycken skogsbränder ha varit anlagda, 1998 landade antalet på 231 stycken.
OHLINS: Varför registreras inte detta som terrordåd?

Is The Lord Allowing You To Go Through A Tough Time Right Now? He’s Doing It To Help You Grow In Grace And To Trust Him With All Your Heart

Iranians Riot In The Streets Of Tehran Demanding The Ayatollah Resign After Iran Admits To Killing 176 People When They Shot Down Ukrainian Jetliner

Thunberg pressar Siemens om kolgruva
OHLINS: Det här börjar bli urlöjligt. Vad vet hon om detta? Andra makter drar i trådarna och ger henne order givetvis.

Fake News CNN Settles Multi-Million Dollar Lawsuit With Conservative High School Student Nick Sandmann For Publishing Lies About MAGA Incident

The Apostate Church: The Modern-Day Judas? (T Tillin)
The story of Judas Iscariot and his betrayal of Jesus may seem like a “one-off” in history, never to be repeated. Yet there is a way of seeing this man and what he did in a broader sense as the ultimate betrayal of the Body of Christ now on earth.

Why has the Sun gone quiet?
Strange behavior may hide deeper meanings within our star.

Världshistoriens största blåsning – 11000 forskare om klimatkrisen

Okänt virus orsakar lunginflammation i Kina

Nytt jordskalv utanför Puerto Rico

Astronauten om utomjordingar: De finns och lever bland oss
OHLINS: En väldig fokusering på UFO och sånt. Förberedelse för något (ockult)?

Många skrattade åt Göran Perssons oro – nu förstår vi (Expressen)

These men were all gathered in Lakeland, Florida, to officially ”commission” Todd Bentley to become part of the ”Super Apostle” club. This is what the founder of the New Apostolic Reformation, C. Peter Wagner, said: ”I take the apostolic authority that God has given me and I decree to you Todd Bentley:
> Your power will increase.
> Your authority will increase.
> Your favor will increase.
> Your influence will increase.
> A new supernatural strength will flow through this ministry.
> A new life-force will penetrate this move of God.
> Government will be established to set things in their proper order.
> A higher level of discernment to distinguish truth from error.
> New relationships will surface to open the gates for the future!”
> And rainbow-colored unicorns will spread golden pixie-dust and shift the atmosphere!!
OHLINS: Genomfalska apostlar: C Peter Wagner, Bill Johnson, Rick Joyner, Che Ahn, John och Carol Arnott och många fler.

Glaciärer spåddes vara borta 2020 – varningsskyltar tas nu bort när isarna blev kvar. Skyltar som förutspådde att glaciärerna skulle försvinna innan år 2020 från den amerikanska nationalparken Glacier i Montana, plockas nu ner. Isen är kvar, profetiorna till trots. Glacier National Park sträcker sig över den kontinentala klyftan längs Montanas gräns till Kanada. Ända sedan Al Gores film från 2006, ”En obekväm sanning”, har parkens glaciärer använts som slagträn i klimatdebatten.
Glacier National Park to replace signs saying glaciers would be gone by 2020

Australian Jewish boy forced to kiss Muslim classmate’s shoes, drawing outcry

Did Russian Warship ‘Aggressively Approach’ US Destroyer In Arabian Sea Yesterday In A Show Of Support For Iran And Their Conflict With America?

Iran erkänner: Vi sköt ner planet av misstag

Environmentalists Want To Take Your Food, Your Home, And Your Children
OHLINS: Denna planets framtid? Har de läst Bibeln?

Sverige har länk till illegala bosättningar och byggen
Utöver detta är det upprörande att man i Sverige har mage att bli upprörd då man blir ertappad med sina brottsliga handlingar! …Sammanfattningsvis är alltså Sverige med och bygger illegala bosättningar i Israel, på israelisk mark. Det är den svenska länken, som nu börjar likna en hel kedja. (Christina Toledano Åsbrink)

GEORGE SOROS BAKOM FLODEN AV ASYLSÖKARE – SÅ HÄR GÅR HAN TILL VÄGA

USA:s första icke-binära person blir åter man
– Den juridiska registreringen har nu rättats till och hbtq-förespråkare kan inte längre använda mitt historiska icke-binära domstolsbeslut för att främja sin giftiga agenda, sade han och tillade:– Jag är och har alltid varit man. Det är min biologiska sanning, det enda som håller mig kvar i verkligheten. I mars 2019 gick Shupe ut på Twitter och berättade att han kommit till tro på Gud. – För första gången i mitt liv medgav jag i dag på min morgonpromenad att jag är ett Guds barn. På min väg framåt kommer jag att omfamna tro för att upprätthålla mig. Psykiatri har inte botat mig. Transgenderismen har inte hjälpt mig. Nu är det tid att ge Gud och min nyfunna tro en chans, skrev han. (Linda Wall)

Vad talar mest emot evolutionsteorin? (GENESIS)
OHLINS: Mkt bra att veta för att kunna svara ateister

Volcanoes Melting West Antarctic Glaciers, Not Global Warming

The Cover Up Continues In Jeffrey Epstein Murder As Only Existing Video Of His First ‘Suicide’ Attempt Has Been Erased And Recorded Over ‘By Mistake’

The English Monarchy Has Lasted Since 827 AD, But Is Meghan Markle About To Bring The Whole Concept Of A Royal Family Crashing Down To The Ground?

När religiösa grupper nu möts, har andaktsstunder tillsammans och tänder hopp i människornas hjärta, skapas nya förhållningssätt och glädje. En ny kultur uppstår, där ungdomar som uppfylls av hopp använder konst, kultur, musik och sina insikter i grannskapsarbetet. Hjärtans band tänds och med mycket humor och värme tar de religiösa samfunden del av grannskapsbygget runt om i Sverige.
OHLINS: Kom ihåg att vi i flera år varnat och varnat för ett falskt Guds Rike. Sverige Bönens 7 Berg börjar bli kusligt likt detta falska rike.

”Vi har alla blivit lurade” Inga-Lisa Sangregorio har skrivit en bok om det svenska pensionssystemet för att hon är arg. Arg på att så många gamla är fattiga, arg på att vi lurats tro att många års arbete skulle leda till en hygglig pension. Hur kunde det gå så illa?

Elektrifisering av verdens bilpark: Vil ødelegge jorda fullstendig.
OHLINS: En väldigt intressant artikel på Norska.

US Officials Are Sure That Iran Shot Down The Ukrainian Jetliner After Satellites Show Iran Launched Two Surface-To-Air Missiles Before Crash

At The Council Of Trent In 1545, The Roman Catholic Church Declared Their Opposition To The Gospel Of The Grace Of God Preached By The Apostle Paul

Israel’s Economy Booms Amid EastMed Pipeline Deal

Glacier National Park to replace signs saying glaciers would be gone by 2020 – OHLINS: Lögnerna börjar ”Krackelera”.

Vår syn på kön hade platsat i Monty Python
Ur kristen synvinkel innebär utvecklingen inte bara ett förnekande av den givna biologiska verkligheten, utan också ett förnekande av Guds tanke i skapelsen. Han skapade oss till sin avbild, till manligt och kvinnligt. Det är i honom och i hans kärlek till oss som vi finner vår sanna identitet, som vi kan börja se helande av egen trasighet och som vi kan börja förstå oss själva. (Stefan Gustavsson)

Den så kallade klimataktivisten Greta Thunberg erkänner nu officiellt vänsterns världsbild och agenda genom en nyligen publicerad artikel i Project Syndicate.

När Församlingen blir en plats där herdar drivs av makt
OHLINS: Tänkvärt att läsa för vi har hört samma vittnesbörd från flera håll om just det här när ”trosundervisningen” (köttet) tar över. (Källa: Bibelfokus)

Medications You’re Taking May Not Only Affect Your Body But May Also Be Radically Altering Your Personality To The Point Of Mental Illness

Israel Unveils Stunning New Hyper-Advanced Technology That Allows Them To Intercept Incoming Missiles Through Laser Beam Defense System

Annika Borg: Två decennier av Israelhat inom Svenska kyrkan
Det finns inget oskyldigt över kyrkoledarnas agerande och det utrikespolitiska spelet. Måltavlan är tydlig och klar: den judiska staten Israel.

Bad att vinden skulle vända – överlevde branden
David Geoffrey såg hur lågorna kom allt närmare staden där han driver ett Bed and Breakfast. Det fick honom att vända sig till Gud i bön. Själv är han nu övertygad om att Gud svarade honom. …Jag var ateist. Jag bad till Gud, bad till Jesus att vända vinden.

Tidigare S-politiker anhållen för människosmuggling

Kinas nye super-kraftverk: Spyr ut seks ganger Norges totale klimautslipp
OHLINS: Ja ni läste rätt! Vad sysslar vi med här i Lilleputtlandet egentligen?

Islam group urges forest fire jihad
OHLINS: En gammal nyhet från 2008 men förklarar kanske många bränder i västvärlden? Nyheten presenteras i Brisbane Times.
Islamister planerar skogsbränder i väst
Genom att anlägga skogsbränder kan man göra stor skada trots liten insats. Detta tar Islamiska staten nu fasta på när man uppmanar muslimer i västvärlden att bränna ner skogarna i sina nya värdländer.

Climate change doesn’t cause fires’

World Wildlife Federation Paid $70,000 to Activists who Set Fire to Amazon Forest Makes you wonder if the ”climate emergency” crowd here in Australia are behind the lighting of fires as a fear tactic to introduce weather taxes!

2370 terror attacks against Jews in Judea and Samaria in 2019

Lärare i Malmö vittnar: ”Barnen får lära sig om svenskar som otrogna hundar redan i lågstadiet”

Israel NAR Leaders And Their Friends
OHLINS: Här är en liten påminnelse om att allt behöver faktiskt inte vara Gud fast man ”säger sig” älska Israel.

Hezbollah Says They Will Attack Israel If United States Responds To Iran Missile Attack By The Iranian Revolutionary Guard Corps On Tuesday

Just Days Before Conflict In The Middle East Exploded, Rare Solar Eclipse Mirage Created The Image Of ‘Red Devil Horns’ Rising Over The Persian Gulf

Iran Fires Dozens Of Ballistic Missiles At US Troops As It Begins ‘Operation: ‘Martyr Soleimani’ And The 82nd Airborne deploys to the Middle East

Australia: Muslim teen laughs after appearing in court for setting grass fire
Australia has just arrested a number of arsonists who are accused of setting the wildfires that are ravaging the country. Could they have anything to do with the fact that jihadis have identified setting fires as a tool of jihad? OHLINS: Bjud dem på tårta och kaffe tänker de säkert om …(Sverigemodellen)

Sexism och hot på gymnasieskola: ”Tjejer är skapta för att våldtas”
OHLINS: Det är vidrigt och hemskt när moralen kollapsar i ett land. Därför varnar oss Gud i sin godhet, vart vägarna leder.

Australien: Tusentals hem har blivit eldens rov

Israel slog turistrekord igen – kinesiska besök ökar mest

City of David archaeologists say 2,000-year-old central Jerusalem market found
Stone table top used to measure liquid volumes located in large courtyard in City of David’s Stepped Street, which archaeologists believe was the central market

2010-talet – de grundlösa påståendenas decennium
OHLINS: Man ljuger därför att man vill föra in en dold agenda.

6.4 & 5.8 quakes strike Puerto Rico one day after a 5.8 strikes

Ensidigt när Sidas tidning spred kritik mot Israel
”Israel rev svenskt biståndsprojekt”. Det var rubriken i tidningen Omvärlden som den svenska biståndsmyndigheten Sida står bakom. I artikeln riktas allvarliga anklagelser mot Israel men bakgrunden till rivningen, som bland annat handlade om viktiga arkeologiska fynd, saknas och den israeliska sidans argument utelämnas.

Skogsbränder i Australien är anlagda – närmre 200 pyromaner gripna
OHLINS: Troliga Terrordåd alltså! Knivar och tändstickor tycks vara populära redskap hos en del..

Air Force Launches 52 F-35A Lightning II Jets In Training Exercise Say It Is ‘Completely Coincidental’ and Has Nothing To Do With 52 Strikes Trump Warned Iran With On Saturday

United States And Canadian Embassies Warn Their Citizens Living In Israel About Possible Missile Attacks From Iran And Proxies In The Coming Days

Nancy Pelosi Crafting A New ‘War Powers Resolution’ That Will Protect Iran And Accuse President Trump Of ‘War Crimes’ For The Killing Of Rogue Iran General Qassem Solemani
OHLINS: Hur sjukt har inte politiken blivit?

Ingemar Vänerlöv: Selektiv information ger klimatångest
Den klimatinformation medier tillhandahåller är selektiv och därför missvisande. Med en mer komplett bild hade klimatångesten dämpats, skriver Ingemar Vänerlöv.

Digital Giant Samsung Causing Stir At CES 2020 Technology Show With The Unveiling Of Their Neon AI Brand ‘Core R3’ Artificial Human Tomorrow

Bombs Or Bibles? The Only Solutions To The Middle East

’Hottest place on the planet’: Penrith in Sydney’s west approaches 50 degrees

Kritiken mot SVT:s Erika Bjerström visar hur omöjligt det är att kritiskt granska Greta Thunberg.

Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige för all framtid.

Iran Announces They Will Pay $80 Million To The Person Who Kills President Trump, Says Will Immediately Start Enriching Uranium For Nuclear

DEBATT. Sverige har allvarliga problem. Gängkriminella styr hela stadsdelar och brottsligheten tar tryggheten ifrån oss. Samtidigt är den ekonomiska tillväxten låg, välfärden brister och Sverige är bland de sämsta i EU på att bekämpa arbetslöshet. Politiken har övergett reformer till förmån för nödlösningar. Ett tydligt exempel är att 1,6 miljoner svenskar från och med den här månaden får höjd kommun- eller regionskatt. Regeringen har skyfflat över problem på kommunerna och nu försvagas förutsättningarna för jobb och tillväxt ytterligare när det blir mindre lönsamt att arbeta. Oron växer nu hos många för att välfärden inte ska finnas där när den behövs eller för hur det ska gå med den egna ekonomin. Samtidigt ökar rädslan hos allt fler att familj och vänner ska drabbas av brott. Att Sverige bedöms ha lägst tillväxt i hela EU nästa år samtidigt som vi tillhör de länder med högst arbetslöshet i EU, är ett kraftigt underkännande av regeringens politik. (EXPRESSEN)

Senior Palestinian claims Jesus was an Islamic martyr
A number of Palestinian leaders have this week claimed Jesus as one of their own, but one went further, naming him as the first Islamic Shahid.

Därför baktänder Löfvens och Reinfeldts migrationsexperiment

Europa: Kristendomsfientliga attacker slår rekord år 2019
Kristendomsfientligheten sveper över Västeuropa där kristna kyrkor och symboler under 2019 blev attackerade dag efter dag.

Trump sa nej till attacken – sedan såg han bilderna
Beslutet blev inte okontroversiellt ens i Trumps administration. Man ifrågasatte om man kunde lita på uppgifterna som sa att Soleimani planerade en attack som skulle döda hundratals människor och som skulle riktas mot amerikanska medborgare i området. – Vi agerade för att stoppa ett krig, vi agerade inte för att starta ett, sa Donald Trump efter attacken. – Jag kan säga att president Trumps beslut har räddat amerikanska liv. Suleimani planerade en aktion, en större aktion som skulle ha riskerat dussintals, om inte hundratals, amerikanska liv. Den var nära förestående, sa den amerikanske utrikesministern Mike Pompeo.

Iraqi Parliament Holding Extraordinary Emergency Session Today To Vote On Ousting All United States Military Presence In Retaliation For Soleimani Hit

Om Iran som svar på den senaste utvecklingen fundera på att stänga Hormuzsundet skulle råoljepriset enligt experter stiga till $150 fatet mot dagens runt $68. Varje dygn passerar en tredjedel av världens sjöburna oljetransporter genom sundet. Ett så högt oljepris skulle snabbt förpassa den redan svajiga globala ekonomin in i en kraftig recession och skicka upp den globala inflationen, i OECD-länderna med så mycket som 3,5 till 4 procent. De närmsta veckorna kan bli avgörande för den fortsatta utvecklingen. Oavsett utgången kommer risken för att något stort skall ske att sannolikt sätta en premie på oljepriserna den närmsta tiden. Redan har vi sett hur oljepriset tillsammans med guldpriset stigit på grund av ovissheten./Rune

Nu kollapsar välfärden runtom i Sverige (Expressen)
OHLINS: Nu får vi betala politikernas tokigheter

A ROYAL Navy nuclear-powered submarine armed with Tomahawk cruise missiles is in position to strike Iran if tensions give way to war in the Middle East.

Dag blev natt när röken drog in över Nya Zeeland
THAMES. Semester och blå himmel? Här på Nya Zeeland blev den plötsligt orange på söndagseftermiddagen lokal tid. Jag var inte ensam om att undra. Svaret: Skogsbränderna i Australien förmörkade himlen även 250 mil bort.
IS uppmanar sina anhängare att starta bränder i USA och Europa

54 suspicious people have been arrested for 69 bushfire-related offences in NSW | 7NEWS

Försvarsalliansen Nato kallar in till ett extramöte på måndagen för att dryfta utvecklingen i Irak och i Mellanöstern, rapporterar nyhetsbyrån NTB och den norska tidningen VG.

Antisemitismen i Malmös skolor är en stor skam
Judehat grasserar i Malmös skolor. Politikerna har reagerat fruktansvärt långsamt – men nya tag måste tas.
OHLINS: ”En stor skam” är bara förnamnet. Att det berodde på den muslimska invandringen från Mellanöstern fick ingen säga. Det var ”rasistiskt”. Var så goda, politiker, och ta hand om konsekvenserna som ni har ställt till med.

Britain Sends Two Warships And Mobilizes SAS Troops To Persian Gulf As UK Prepares For Revenge From Iran In Middle East After Rocket Attack Today

In An Unprecedented Move, Iran Raises The Red Flag Of Battle For First Time In History In Stunning Harbinger Of ‘A Great Battle’ On The Horizon

DN Debatt. ”Sverige illa rustat för fortsatt stor invandring”

Därför flyr inte migranterna till arabländerna
OHLINS: Intressant!

Radikal feministgrupp attackerade pingstkyrka i Tyskland
Guido Kasch, församlingens pastor, säger i ett uttalande från kyrkan att församlingen är chockad över attacken. ”Men tyvärr är vi inte förvånade, eftersom vi upplever ett hårdnande och allt mer fientligt klimat för evangeliskt kristna”, skriver han. Det har redan tidigare förekommit hot mot kyrkan, säger Guido Kasch, särskilt från vänsterhåll.

As An Article In The Jerusalem Post Is Warning The Middle East To Brace Itself, We Ask Just How Likely Is Killing Of Soleimani To Spark WWIII?

DEATH TO AMERICA: Tens Of Thousands Of Muslims Jam The Streets In Baghdad As Iran Vows Revenge For The Killing Of Top General Qassem Soleimani

Trumps advokat: 5,3 miljarder skattedollar gick till Soros och andra NGO:s i Ukraina OHLINS: Den där Soros dyker upp som gubben i lådan överallt.

Jesper Sundén:Riskabel start på 2020 stärker Irans hårdföra falang

USA skickar ytterligare 3.000 soldater till Mellanöstern

2020: How Near Are We? (Tricia Tillin Blogg)

Nu kollapsar välfärden runtom i Sverige (Expressen)
OHLINS: Var är vinsten ???? Känn er blåsta !!!!

Scooby-Doo Investigation Over! Brown Finds God Supernaturally Gifted Todd Bentley! After pouring oil over Bentley’s head the NAR went home and then God revealed that Bentley was a fraud, having an affair on his wife with their nanny. He stepped down in disgrace but that disgrace would not stick as the NAR still wanted his potential revenue generation. They assigned Johnson and Rick Joyner to oversee his ”restoration” which appeared to be merely divorcing his wife and marrying his nanny. After he was restored, Bentley settled in Texas and started his silliness again. Last year it was uncovered that he had engaged in a series of inappropriate and sexual relationships with interns, including sexting with them and sharing the sexual exploits of his wife. Try and keep in mind that this is someone claiming to be a pastor.

NSW bushfires: police set to charge a dozen with arson

Ska kristna ägna sig åt österländsk meditation?

Secret Government report warns over 48 British Islamic schools are teaching intolerance and misogyny to future imams

S lovade billigare bussresor – nu höjs priserna
För ett och ett halvt år sedan lovade Socialdemokraterna i Uppsala att pensionärer ska få åka kollektivt billigare under lågtrafik. Men löftet har ännu inte infriats – och nu höjs priserna. – Medlemmarna tar upp det vid i stort sett varje möte, säger Kaija Nyström från Pensionärernas riksförbund (PRO).

South Korea declares state of emergency as ’unprecedented’ wildfires force thousands to flee

Orbán varnar för muslimskt Västeuropa: ”Bara kristendomen kan rädda oss”

Belgien: Den första islamiska staten i Europa?

President Trump Orders Pentagon To Kill Iran’s Elite Quds Force General Qassem Soleimani In Stunning Payback For Attack On US Embassy In Baghdad

One Of The Domestic Terror Groups Behind The Recent Rise In Anti-Semitic Violence Against Jews Is Called The Black Hebrew Israelites
So why has the news that a synagogue in the Netherlands stopped posting the time of services upset me above all? Because it is vivid proof that anti-Semitism is driving Jews underground in the West.

Bara fem av hundra anmälda våldtäkter leder till dom (SVT)
OHLINS: Då kommer eländet öka tills folk ropar efter kontroll…det kommer var så säker Upp 13…..

Australia fires: Race to evacuate thousands before conditions worsen
Australian authorities are racing to evacuate thousands of people stranded in the states of New South Wales and Victoria before high temperatures and strong winds return — with the military helping people escape the deadly wildfires by air and sea.

Missnöjet kokar bland Sveriges fattigpensionärer (SVT)

Will Ethiopia Survive 2020?
Islamists threaten to hijack internal ethnic and religious division.

Judehat bland elever i Malmö skrämmer och provocerar lärare
Hon tog av sig sitt hebreiska halssmycke av rädsla för sina elevers judehat. Han såg sina elever spotta snus på Davidsstjärnor. Hon sörjer att hon inte vågar visa sin judiskhet på skolan där hon jobbar. När han tog studentexamen i Malmö hade han överlevt nazisternas mordfabrik Auschwitz. Här berättar de om sina erfarenheter av antisemitism i Malmös skolor.

Dagen när det blev omöjligt att arbeta
OHLINS: Intressant läsning om det kaos som nu börjar drabba ”vanliga” medelklassen. Helena Edlund: Präst, författare, skribent.

Jan Rosman: Trosundervisning är inte framgångsteologi
OHLINS:LÖGN!

After Joint War Games With Russia And China Conclude, Iran Tells The United States That Their Days Of Middle East Dominance Are Over

The NAR False Prophet Brigade Present Their Schizophrenic Holy Spirit for 2020. A major plank in the platform of the NAR and the apostate church is a focus on false signs and lying wonders. This is largely driven by what we refer to as the false prophet brigade. They exist solely to generate money and power for themselves. They prop each other up to give the appearance of street cred. For example, the Calamari Queen, Jennifer LeClaire is under the ”covering” of James Goll. That means she pays Goll tribute (cash) to be able to claim that she is held accountable by Goll, who is equally false. Conversely, LeClaire then sells her own covering for up and coming false prophets directly from her website. For about $400 per year, you can claim covering and accountability from LeClaire. This brigade then spreads out across the world doing prophetic conferences and speaking at local assemblies to promote ands protect the brand. OHLINS: Vi hörde att en del kända namn även här i Sverige har varit i himlen och hälsat på. Detta tycks vara ”innelögnen” för en Apostel måste ju ha sett Jesus. Den här rörelsen har spårat ut ordentligt.

Exposing the Agenda and Origins of ”The Passion Translation” (VIDEO)

Healer? Heal Thyself!

A good subtitle for this article might be ”Practice What You Preach!” There is no doubt that God can and does heal people today. But the false doctrines of the Word-Faith Movement about ”declaring” healing, ”name-it-and-claim-it”, etc. have been proven to be lies by the very people who sell this deceit. If you don’t know about where these famous ”faith healers” go when they need healing, you may be surprised. Why couldn’t they heal themselves when they purported to be able to heal others by virtue of their superior faith? What happened to the extraordinary faith they claimed to have, enough faith to heal and be healed? Since they are the ones who taught that all you have to do is claim the healing that is in the Atonement (Is. 53:5) why did they not do so? Don’t their deaths prove that what they were preaching was a lie and pragmatic witchcraft rather than biblical relality?The following examples are listed alphabetically. Do the math. Be a Berean. Learn to discern!

Varnar för dollarkrasch – extrem risk för Sverige
Varningen är tydlig: Dollarn står inför en snar kollaps. Det uppger ett svensk-amerikanskt valutaproffs som har studerat historiska mönster. Långt ifrån alla håller med. (SvD)

IS uppmanar sina anhängare att starta bränder i USA och Europa
Terrororganisationen IS uppmanar sina anhängare att starta bränder i USA och Europa som en del av jihad för att skapa ekologiska förluster, skriver Daily Mail.

Extreme Weather | The Tipping Point (Video)

Top Discoveries in Biblical Archaeology 2019

RUMOURS OF WAR: Thousands Of Pro-Iranian Militia Storm US Embassy In Baghdad Shouting “Death To America” As President Trump Says “Iran Will Pay”

U.S. Strikes Back Against Iranian Aggression in Syria and Iraq

Thousands Flee to Shore as Australia Fires Turn Skies Blood Red
The country’s east coast was dotted with apocalyptic scenes on the last day of the warmest decade on record in Australia.

The bushfires in Australia are so big they’re generating their own weather — ’pyrocumulonimbus’ thunderstorms that can start more fires

New Ad For Portal From Facebook Features New Age Witch Kim Kardashian Sitting In A Kundalini Yoga Triangle To Awaken The ‘Serpent Spirit’

Don’t Call Them UFOs, But 2019 Was The Year The United States Government Finally Admitted Increasing Presence Of Unidentified Aerial Phenomena

Expert warns Earth’s magnetic field will collapse
A science writer warned that the Earth’s magnetic field has been drastically weakening over the past hundreds of years. If this continues, the magnetic field could end up collapsing completely. The magnetic field is a protective layer around Earth that shields the planet from radiation and highly-charged particles emitted by the Sun. Recent reports from NASA confirmed that the magnetic field’s current state has been decreasing for the past centuries.