Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Söndag 13 augusti Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
(Mötet i augusti är en vecka senare än vanligt p g a restaureringsarbete i Wartagården)

Mer från Göteborg
Senaste 30/7-2023 (Pingst Betel Vrångö):
Elvor: Varför tillåter Gud? /Text/ Youtube / Soundcloud
Janne:
Jesus är underbar  /Text / Youtube / Soundcloud

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida efteråt.
Vi sänder även mötena direkt live från Facebook i en privat grupp.

________________________

Polen: Wagnersoldater försöker infiltrera landet

ILTV News Flash – July 31, 2023

Qatar JUST SHOCKED Europe With Massive Gas Cuts | Embraces China

Zelenskyj: ”Oundvikligt” att kriget når Ryssland

As unvaxxed man denied organ transplant dies, his wife is asked to donate his organs

OPEC JUST DROPPED A Massive Bombshell | Leaves The West Terrified
OHLINS: Manipulation som skapar högre inflation och därmed nya räntehöjningar.
Gas Prices Will Skyrocket In August As Supply Faces Massive Drop

What Just Happened On Our Earth!!! July 2023 #Naturaldisasters

Israel Daily News – July 30, 2023
OHLINS: Profetiska saker är pågång att uppfyllas

Hamaskritiska demonstrationer i Gaza

Drönare uppges ha träffat ryska departement

Elbrist i Egypten: ”Undvik att ta hissen”

Oväder i Kina: tiotusentals evakuerade

Satsning på snabbtåg i Israel – och till Saudi?

Freedom of speech DR J Campbell

Eftersom Ryssland måste använda kärnvapen om ryskt territorium erövras, så bör omvärlden be för att ryska armén kan stå emot Ukraina. Det hävdar den ryske ex-presidenten Dmitrij Medvedev på söndagen: – Våra soldater förhindrar att att en världsomfattande kärnvapenbrand bryter ut.

Forskare: Vår livslängd kommer att öka till 120 år
Redan nu används AI för att ställa snabbare diagnoser och för att hitta bättre och effektivare behandlingar vid till exempel cancer. Och utvecklingen går fort.
OHLINS: Här är en hel del som måste motsägas.
För det första beror bränderna på t ex Rhodos inte alls på ”klimatförändringar”. Till och med SRP1 har sagt (och flera andra nyhetskanaler) att de är anlagda(!) och minst 11 personer är arresterade. En av bränderna uppstod av en slängd cigarett. Att bränder är anlagda är nog den vanligaste orsaken om vi drar oss till minnes. Så var det i Kalifornien. En annan orsak är att man inte gör de normala åtgärder som kan stoppa bränder.
För det andra är läkares råd inte alltid goda. Många läkare föll för propagandan för de livsfarliga covidvaccinen. Dödstalen efter vaccinen är skyhöga sedan många får ta konsekvenserna av dem. Med AI kan en sådan åtgärd som farliga vaccin bli påtvingad. Vi vänder oss helt emot det. Att leva längre liv i klorna på globalisternas Agenda är ingen framtid att eftersträva.
För det tredje hör yoga hemma i hinduism och är farlig för alla människor, eftersom det öppnar för ockulta krafter och demontillbedjan. Mantran (avgudanamn) och kundalini är inte att leka med.
Psalm 139:16  Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklat foster. Alla mina dagar blev skrivna i din bok, de var bestämda innan någon av dem hade kommit. 

Förhör om ufon i amerikanska kongressen: ”Har hittat utomjordiska varelser”
USA har fått tag på utrustning som kommer från rymden. Det var vittnesmålet som den före detta underrättelseofficeren David Grusch lämnade i den amerikanska kongressen när ett förhör hölls om utomjordiskt liv i veckan.
OHLINS: Nej, några utomjordingar finns det inte och inte heller UFO. Däremot pågår en demonisk aktivitet som kommer att öka enligt Bibelns profetior. UFO hör hemma i det ockulta och ”ses” ibland av dem som håller på med New age. Demoner är fallna änglar som kan visa sig t ex som mörka skepnader. Vi minns Todd Bentelys ”ängel Emma” i Lakeland, som ett exempel på demonisk aktivitet. I den falska karismatiken (till skillnad från äkta och ren sådan) öppnas för detta mörker eftersom urskiljning föraktas och pengar styr.
2Tess 2:9  Den laglöses (Antikrist) ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10  och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 

Indiens premiärminister, hindunationalisten Narendra Modi, såg nöjd ut när han nyligen ledde ett uppmärksammat yogapass vid FN:s högkvarter i New York. Den uråldriga praktiken har blivit ett viktigt diplomatiskt verktyg för Modi.

Matrevolution i Argentina – nu tar grönsakerna plats på grillen
OHLINS: Propaganda för agendan

Elvor&Janne Ohlin Video 10 min – Som i Noas dagar…

‘Rambling’ Emails Reveal CREEPY Correspondence Between Jeffrey Epstein & Bill Gates: Report

Chockraset i svensk ekonomi: ”Inte möjligt”

Ökande trend att fuska vid snabbkassorna

Worldcoin – Another Step To Global Biometric ID

Den radikala medelvägen är splittrande, inte enande
Det är tydligt att EFK:s styrelse bejakar opinionen att gå i en mer liberal-progressiv riktning i synen på samkönade relationer. Ingen i EFK:s styrelse har gjort någon markering i att inte hålla med om rapportens slutsatser. Att 51 pastorer reagerar på rapporten i ett offentligt utspel visar på en ledning som går i otakt med stora delar av rörelsen. Arbetsgruppens kompromisslösning är splittrande, inte enande. (Stefan Swärd)
OHLINS: Gud välsigne dessa 51 pastorer i EFK.

Studera budskapet i Pride innan du ställer dig under flaggan
”Relationsanarki” lyfts i flera Pride­seminarier fram som ideal. Kinkykvarteret, med sitt fokus på våldsutövning, dominans och smärta i lusthöjande syfte, fortsätter som tidigare. Flera arrangörer lyfter även fram ”chemsex” – hur droger används som en del i sexlivet. Propagerandet för prostitution fortsätter, i år uppsminkat som ”sexarbete”. Arrangören Red Umbrellas hemsida visar dock att man i likhet med RFSL och RFSU vill legalisera prostitution. Om det offentliga Sverige verkligen tycker att dessa inslag är samhällsnyttiga kan de förstås gärna stödja arrangemanget. Politiker brukar dock i alla andra sammanhang vara negativa till våld, droger och sexköp. Men så länge Pride marknadsförs och tolkas enbart som något frihetligt och positivt, kan arrangörerna fritt fortsätta sin opinionsbildning och till och med få den applåderad av makten. (Per Evert)

EFK-pastorer: Därför kritiserar vi samfundets hbtq-rapport
Huvudproblemet med rapporten är, enligt de tre ledarna, en tvetydighet i slutsatserna och råden. Detta i och med att den å ena sidan slår fast att samkönat sex är en synd enligt Bibeln, å andra sidan uppmanar församlingarna att välkomna samkönade par som medlemmar och ledare. – Man försöker bejaka det som man kallar för synd. Det går inte ihop. Mitt hjärta är att alla människor ska få del av en nåd, men också av sanning, säger Ruben Johansson.

Israel Commemorates Tisha B’Av

Mystiska massdöden: 100 valar strandade

Israel’s Enemies GLOAT Over Judicial Protests; Iran Missile Targets U.S. Forces? | Watchman Newscast

Israel Daily News – July 27, 2023

Portugal Stadium Event Leaders Zoom Saturday, July 1, 2023
Man kan knappt tro att detta är sant. De dras till Rom och den falska världskyrkan. Villolärarna samlar skaror…
Stacy Campell som profeterade över Todd Bentley i Lakeland. De har absolut inte bibelns Jesus utan en annan jesus.

Fake Asbury Revival Has Led To Unprecedented Cooperation Between Charismatics And Roman Catholic Church At ‘The Change’ Event In Lisbon.
Bill Johnson and Bethel Church are joining forces with Pope Francis and the Roman Catholic Church at ‘The Change’ event in Lisbon starting on August 4th in Portugal. We made a lot of people mad when we told you, and showed you, why the phony Asbury Revival was mostly nothing more than a marketing campaign, carefully conceived and craftily executed. One of the reasons this was so is because of something called the Catholic Charismatic Renewal which has been working since the late 1960’s to reunite wayward Protestants with Mother Rome. We even did a Podcast on that very same subject, warning you not to get involved with it. I am all for revival when it’s the Holy Spirit that’s doing it, but I care not for the man-made kind that appeals to the flesh instead of to the soul and spirit. When DL Moody preached, he had the big crowds but he also had the Holy Spirit, and as a result, you would see a massive change in the culture after he left. The same thing happened when Billy Sunday preached, movie theaters closed down and liquor stores went out of business! How did this happen? Because it was a work of the Spirit, that’s how. In a Spirit-led revival, all the focus is on God and the people are very much made aware of their sinful condition. In man-made revival, God gets lip service while the people are exalted. There is a lot of talk of ‘increase and prosperity’ instead of repentance. All this brings us to Bill Johnson, Bethel Church and the Roman Catholic Charismatic Revival.
(Google översättning)
Den falska Asbury-Väckelse har lett till ett aldrig tidigare skådat samarbete mellan karismatiker och romersk-katolska kyrkan vid ”The Change”-evenemanget i Lissabon. Bill Johnson och Bethel Church går samman med påven Franciskus och den romersk-katolska kyrkan vid ”The Change”-evenemanget i Lissabon som börjar den 4 augusti i Portugal. Vi gjorde många människor arga när vi berättade för er, och visade er, varför den falska Asbury Revival (väckelsen) mestadels inte var något annat än en marknadsföringskampanj, noggrant uttänkt och listigt utförd. En av anledningarna till att det var så är på grund av något som kallas den katolska karismatiska förnyelsen som har verkat sedan slutet av 1960-talet för att återförena egensinniga protestanter med Moder Rom. Vi gjorde till och med en podcast om samma ämne och varnade er för att inte engagera er i det. Jag är helt för väckelse när det är den Helige Ande som gör det, men jag bryr mig inte om den konstgjorda sorten som tilltalar köttet istället för själen och anden. När DL Moody predikade hade han de stora folkmassorna men han hade också den Helige Ande, och som ett resultat skulle ni se en massiv förändring i kulturen efter att han lämnade. Samma sak hände när Billy Sunday predikade, biografer stängdes och spritbutiker gick i konkurs! Hur hände det här? För det var ett Andens verk, det är så. I en Ande-ledd väckelse är allt fokus på Gud och människorna är mycket medvetna om deras syndiga tillstånd. I den mänskliga väckelsen får Gud läpparnas bekännelse medan människorna är upphöjda. Det pratas mycket om ’ökning och välstånd’ istället för omvändelse. Allt detta för oss till Bill Johnson, Bethel Church och den romersk-katolska karismatiska väckelsen.
OHLINS: Exakt det som Herren har varnat för. Vi uppmärksammade tidigare att Asbury University kontinuerligt praktiserar Ignatius av Loyolas s k andliga övningar, som hör hemma i nyandlighet och andligt mörker, det ockulta. I en äkta väckelse rensar man ut sådant skräp men det har tydligen inte gjorts här.
På ”The Change”-konferensen är en stor mängd villolärare (inklusive NWO-agenten Rick Warren) och falska profeter som redan har öppnat för oren ockult andlighet och new age-tekniker (Bill johnson, Chris Valotten, Patricia King). Så sorgligt. De samlar alla till påven och den falska världskyrkan (skökan Babylon) och religionssynkretism, vilken påven promotar. Det låter ”andligt” och ”kristet” men tro dem inte. De ska ”frälsa en miljard” människor. Ja, det ska vara skryt, stort och högt för dessa ledare. Vem trodde något annat? Falska under och tecken är troligen att vänta, även överdrifter och lögner. Likaså ockulta manifestationer som i Toronto, Pensacola och Lakeland. Vi har hört det många gånger förut men nu ökar villfarelsens makt.
Matt 24:4  Jesus svarade dem: ”Se till att ingen bedrar er. 

Big Pharma funds medical establishment DR J Campell

Earth Is Spinning Faster Now Than It Was 50 Years Ago

VÄRMEREKORD PÅ SARDINIEN STÄMMER INTE!
OHLINS: Vi såg Rapport på tv och hörde själva att de påstår att det var värmerekord med 48.2 C den dagen. Vi misstänkte att det inte är sant och tog genast kontakt med våra vänner på Sardinien. Dessa lögner och överdrifter pågår runt om i världen globalt för att driva igenom Agenda 2030, The Great Reset, genom klimattjat.
Citat från Sardinien: Sardinien har nordlig mistral vind sedan igår och temperaturen har äntligen sjunkit till 31 grader vilket är mer som det brukar vara. …Det har innan igår varit 37-38 grader i skuggan där vi bor vid syd kusten och 41 grader in i byn. …Det onormala var att det var 37 grader varje dag…
Hur många fler lögner sprids utan att avslöjas? När avslöjanden av lögnen kallas ”konspirationsteorier” har det gått långt både med avfall och ogudaktighet.

Alltså, de kristna turister som besökte Israel för att gå i Bibelns fotspår kunde inte ta sig till en av de kanske mest sensationella arkeologiska platserna, beskriven i just Bibeln, på grund av palestinskt våld. Sedan Osloavtalen skrevs under i början av 1990-talet har palestinierna brutit dessa avtal konstant. En del av avtalen handlar om just arkeologi, där den palestinska myndigheten förbundit sig att bevara och skydda arkeologiska fynd och platser, oavsett ursprung. Det som hände, och händer, vid Josuas altare på Ebalberget belyser problematiken med den palestinska myndighetens vandalisering och medvetna förstörelse av arkeologin i Samarien och Judéen. (Christina Toledano Åsbrink)

Israelexpert: Nya lagarna kan jämföras med svenskt system
Protesterna mot den israeliska regeringens nya lagreformer har varit många och högljudda, men i måndags röstades det första av fyra förslag igenom. Israelkännaren Ulf Cahn menar dock att förslagen inte är så konstiga ur ett svenskt perspektiv. …Varför insisterar den israeliska regeringen på att rösta igenom lagarna trots att de är så impopulära bland en stor del av befolkningen?  – Man har majoritet, man gick till val på det och man har tyckt det länge. Det är väl alltid bra om man har en så bred överenskommelse som möjligt, men vad gör man om det inte går? frågar Cahn retoriskt. Han påpekar också att vissa av demonstranterna försökt hindra Knessetledamöter från att ta sig in i parlamentet. – Man kan ju diskutera hur demokratiskt det är, säger han.

Militären i Niger: Vi har avsatt presidenten

Elvor&Janne Ohlin – Billy Crone Fd i New Age och Ockult intressant klipp (5 Minuter svensk text)

Elvor&Janne- Manipulationen av nationerna del 3

Israel Daily News – July 26, 2023

USA höjer styrräntan med 0,25 procentenheter, meddelar den amerikanska centralbanken Federal Reserve. Nu ligger styrräntan i intervallet 5,25-5,5 procent – den högsta nivån på 22 år.

How Word-of-Faith Creates Spiritual Burdens
OHLINS: Kenneth Hagin brukar kallas ”trösrörelsens fader” och i hans villolära (lögnlära) har trosförsamlingarna sina rötter, tyvärr.

One in 35 Dr J Campell

Företag varnar efter nya lagen: Kan sluta sälja vissa läkemedel

Kaos i Tyskland! Hård storm river av tak och slår ner träd i Berlin!

Ulf Kristersson: Korankrisen ökar risken för brutala terrorangrepp

Scanna ditt öga – få ny kryptovaluta

Flera döda i Italien och nya bränder i Portugal

För den som orkar läsa (Pdf) World Economic Forums utveckling
Det som är riktigt intressant är att 2006 kommer världsreligionen in i agendan. Vilket
direkt får oss att tänka på uppenbarelseboken 13.

Fed-besked kan slå hårt mot svenska bolån

Feds dilemma: ”Har inte råd med ett misstag till”

Eldinferno och hagelstormar: ”Apokalyptiskt”

Is the Hand of the Lord For You or Against You? – Holly and Tony

🔴Sonora Was Slammed by Damaging Sandstorm!🔴 Horrific Storms in The US /Disasters

Israel’s Biblical Highway REVEALED by Mike Pompeo & David Friedman

Forskare varnar för kollaps av Golfströmmen

Trust & Freedom tar upp kampen mot WHO:s försök att gripa makten över världens folk
OHLINS: Vi känner inte till det här initiativet mer än det som går att läsa sig till. I vilket fall är det mycket bra att det finns människor som vill kämpa emot den här sortens maktambitioner.

Kyrkan försvagas när sekulära trender får allt större plats
Vad händer när sekulära trender tränger in i kyrkor och blir auktoriteter i frågor som direkt rör den egna kristna identiteten? I praktiken åstadkoms en inre sekularisering, där den egna kristna traditionen försvagas. Kriser och konflikter följer lätt en sådan utveckling. …Oavsett vilken kyrkosyn som en församling har är församlingsgemenskapens utformning ytterst sett motiverad av en teologi baserad på Bibeln. Om Bibeln lämnas som auktoritet, skapas osäkerhet och fragmentering. Detta leder sedan till tillbakagång. (Torbjörn Aronson)

Tege Tornvall: Så här fuskas det med högre klimattemperaturer
Här i Leksand kan det varma dagar vara uppåt 40 grader på vår bakgård vid garagen. Vi har garagen i länga med asfalt utanför och våra hus mittemot. Där gassar solen utan luftväxling, och termometern sitter på en mörk vägg. Tacka för att det blir varmt, men på tur ut i det fria visade bilens termometer runt 25 grader. Det är den verkliga temperaturen, 14-15 grader lägre än vid garagen och behaglig sommarvärme. Nära hälften av all ”rekordvärme” på norra halvklotet mäts på flygplatser enligt en studie av statistikern professor Ross McKitrick. Han och geologen dr Steve McIntyre avslöjade den så kallade hockeyklubban, som visade 1000 år jämn temperatur trots den varma medeltiden och den periodvis kalla Lilla Istiden.

Elvor&Janne – Profetiskt – Supermanipulationen av världen del 2
OHLINS: Rökridåer och Manipulation av världshändelserna för att få oss in på deras väg.

Det är inte helt ovanligt att asteroider närmar sig jorden, men astronomer – och i synnerhet Nasa – håller normalt koll på asteroider som kommer i närheten av vår planet. Därför händer det sällan att en glödande asteroid passerar oss utan att någon lägger märke till det. Icke desto mindre har en större asteroid lyckats stryka oförmärkt förbi oss den 13 juli 2023.

Fully-Vaccinated USC Star Freshman Basketball Player Bronny James Age 18 Suffers Cardiac Arrest During Workout In Los Angeles On Monday

Arsonists behind Corfu’s devastating wildfires as Greece ‘at war’

Nine arrested for sparking Greece’s wildfires

TWITTER: 11 st migranter gripna på #Rhodos för att tänt eld på olika ställen! Ingenting om detta i Svenska dagstidningar. Varför inget om det i: @Nyheterna@svtnyheter @Aftonbladet
? Men i #Ungern är det på nyheterna varje dag!

ILTV News Flash – July 25, 2023

Anders Carlberg: Hela Israel är på väg att bli som Västbanken

Hagelkaos i Italien – svenskars bilar förstörda

Common deficiency and dementia Dr J Campell

Despite Massive Extended Protests, The Netanyahu Government Pushes Through Passage Of ‘Reasonableness Act’ Limiting Power Of Israeli Courts

EU kommer kunna blockera innehåll på sociala medier
EU kommer snart att kunna stänga ner sociala medier under upplopp. Detta efter att Frankrikes president Emmanuel Macron talat om ”förbud” i samband med upplopp och EU-kommissionären Thierry Breton hänvisat till EU:s nya lag mot problematiskt innehåll på nätet. Macrons uttalande har lett till jämförelser med länder som Kina och Iran.
OHLINS: Självklart kan det jämföras med kontrollen och de människofientliga diktaturerna i Kina och Iran. Det är så Agenda 2030 kommer att fungera.

Filippinerna evakuerar inför supertyfon

Robotar ska spara 100 000 arbetstimmar i Region Västerbotten: ”Gör att vi räcker till”

Elvor&Janne Ohlin – Supermanipulation av Nationerna (Youtube 17:25 Min)

I filmen ”hemligheten om FN” går en mycket högt uppsatt person, Calin Georgescu, som arbetat inom FN i 18 år ut och avslöjar FN:s mörka hemligheter. Han är expert på området hållbar utveckling och var VD för FN inom detta område. Dessförinnan var han ordförande i Europa för Romklubben(1). I filmen avslöjas vilka som styr FN och deras verkliga planer.

Flera döda i algeriska bränder

Tornadon slår mot stad i Schweiz – skapar kaos

Vittnesbörd: ”Se till att ingen bedrar er”

Målet för supereliten är global makt och minskad befolkning – Hans Erixon i Fjärde Statsmakten 173
OHLINS: Rekommenderas! Detta är en verklighet nu.

Jewish Israeli Psychologist finds Jesus

How the Iraq War Changed the World

Yellowstone Volcano Update — July 2023 — NEW THERMAL FEATURES at Yellowstone!

otroligt! 40 miljoner utan el! Hemsk sandstorm och läskigt mörker! Mexiko

Netanyahu Receives Pacemaker

Israel Daily News– July 23, 2023

Stormen chockade folket i Italien! Tornados och hagel drabbade Milano, Italien

Excess deaths, lack of debate Dr J Campbell

Elvor&Janne _ Sann omvädelse – Videoklipp (6 Minuter)

Katrin var fast i en spiral av mörker – sedan bröt ljuset in
I början såg Katrin Eklunds kontakt med den ockulta andevärlden så ljus och härlig ut. Men efter en tid såg hon andra, mörkare sidor. Svårt sjuk ropade hon desperat: ”Gud, hjälp!” – och livet förändrades drastiskt. …Hon utövade yoga och gick kurser i meditation, akupressur och andra nyandliga praktiker.

TV7 Israel Watchmen Talk – Col. (Ret.) Dr. Eran Lerman, Former Senior Intelligence Officer

🔴Hellas is Burning: a Hundred of Homes Gone!🔴Strong Typhoon Hits China/Disasters

Emergency NATURAL DISASTERS from 15.07. – 21.07. 2023

Tornado damage to North Carolina Pfizer plant will create long-term shortages of certain drugs, experts fear

Tidstecken – Jes 19 (Youtube)
OHLINS: Hur i detalj detta uppfylls då skall ni veta att klippet från Egypten i videon
är från en nyhetsrapportering.

NASA Confirms Largest Comet Ever Seen Is Heading Towards Earth

Skottland högg ner 16 miljoner träd för att bygga vindkraft
OHLINS:
Smart, smartare, smartast? Inte! Dårskapen styr.

Läkare: Cancerfall skjuter i höjden efter massvaccineringen
Kritiken mot det så kallade covidvaccinet fortsätter. Nu hävdar den världsledande kardiologen Peter McCullough att sprutorna undertrycker kroppens förmåga att motverka cancer.Han kallar spikproteinet, som ”vaccinet” får kroppen att producera, är det mest sjukdomsalstrande proteinet någonsin. McCullough hänvisar till en studie som enligt honom visar att sprutorna kan kuva kroppens system för att kontrollera tumörer. – Vilket betyder att vår förmåga att hålla cancerceller i schack går förlorad, säger Peter McCullough i Prather Point. Men inte bara det. Man har dessutom hittat något som han kallar för tumörfrämjande. – Så vi har nu en situation, datan börjar samla sig, där dessa mRNA-sprutor främjar cancer, fortsätter den världsberömda läkaren. Vi ser hur cancerfallen skjuter i höjden. Vi kan inte slutgiltigt säga att det är vaccinen som orsakar det, men just nu finns det ingen annan förklaring. I alla länder som genomgick massvaccinering, skjuter cancerfallen i höjden. OHLINS: Därför att Göteborg är en Agenda 2030 stad.

Miljontals människor riskerar hunger och död till följd av Rysslands beslut att inte förlänga spannmålsavtalet med Ukraina. Det konstaterade Martin Griffiths, chef för FN:s organ för humanitär hjälp, när FN:s säkerhetsråd diskuterade de humanitära konsekvenserna av Rysslands beslut.

Tuffare bostadsmarknad väntar i höst

Brist på Antabus i hela landet

110 skadade i italiensk haglestorm

Kristen sajt varnar föräldrar för nya Barbiefilmen

Tusentals döda pingviner i mystisk massdöd

CEO Of Tech Company OpenAI Says To Prepare Yourself For The Coming ‘World ID’ Using Iris Scan Technology Via A Device Called ‘The Orb’

Ohlins – Tidstecken 21 Juli 2023.mp4

Håkan Boström: Förkastligt att ställa de äldres hälsa mot klimatet
Göteborgs stad har ingått ett 12-årigt hyreskontrakt med Hemsö fastigheter som byggt och äger det nya äldreboendet i Sandarna, som öppnade i februari. Men fastighetsbolaget har bara följt de krav som kommunen ställt. Det som gör den här historien extra moraliskt tvivelaktig är att Göteborgs stad inte bara försummat att kräva komfortkyla vid upphandlingen utan tvärtom krävt att det inte ska finnas någon kylanläggning – för klimatets skull! Det vill säga inte de äldres inomhusklimat utan den globala uppvärmningen.

Nya ryska attacker mot spannmålslager

Svagare rubel får Ryssland höja räntan

White House Orders Shorter Steps On Air Force One For Aging President To Navigate, But Joe Biden Continues To Fall Sparking Concern

Google Is Testing An AI Tool Named ‘Genesis’ That Will Create News Stories Using Artificial Intelligence And Be Disseminated Through The Legacy Media

Hemlösa dör när Phoenix slår värmerekord

Tidstecken 20/7-23 – Janne Ohlin

Fyra döda i storm i Kroatien: ”Som jordens undergång”

Mecca Under Attack by Bizarre Insect Plague ~ Shocking Footage
OHLINS: Kolla in denna video !

Irak kastar ut Sveriges ambassadör – ”risk att andra länder följer efter”

ILTV News Flash – July 20, 2023
OHLINS: Stark profetisk händelse Israel sluter förbund med Marocco
(Abrahamsförbundet)

Naturfilm från Hönö 19/7-23 – Janne Ohlin

Adverse reactions and under reporting DR J Campbell

A Whopper of a Storm Speeds Towards Earth | Space Weather News 20 July 2023

Israel Daily News

Israel Airstrikes Target Damascus; PROPHETIC Syria Showdown Near? | Watchman Newscast

Volcano Update: wall collapse, first casuality and threat to the southcoast highway. 19.07.23 Day 10

Här sveper stormen in över Balkan – flera döda

Så drabbas vi av Kinas hackande ekonomi
Kina, världens näst största ekonomiska makt, bromsar in. Marknader över hela världen påverkas – och i slutänden även svenska pensioner. – Vi har hamnat i en rävsax, konstaterar Kinakännaren Gunnar Lindstedt.

Svenska ambassaden i Irak satt i brand

Ryskt hot mot fartyg som seglar till Ukraina

BEAST MODE: Colorado Begins Mark Of The Beast ‘Proving Grounds’ As Amazon One Allows Payments With Your Palm At 11 Whole Foods Locations

Dubbla straff för gängkriminella – regeringen håller pressträff

Stämmer det att man föds med sin sexuella läggning?
Saknas det biologiskt stöd för grundtesen så är rapporten i sin helhet byggd på sand, och det påtalade redan vår mästare vad som händer om man bygger på det underlaget, skriver Kent Revedal. …Jag vände mig till den instans i Sverige som är ytterst ansvarig för att hålla koll på den medicinska forskningen – Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, SBU. Som svar på frågan om det finns medicinsk evidens för att man föds med en viss sexuell läggning ges svaret av deras avdelningschef: …Jag tror att de flesta av oss med rätta ser den nyfödde och det unga barnet som utan sexualitet. Att det är något som väcks gradvis med åren, och sen fortsätter utvecklas livet ut på olika sätt.
OHLINS: Det finns alltså inga biologiska stöd för att någon föds som homosexuell eller bisexuell. Men Equmenia väljer att bygga på sand (mänsklig föreställning och ett rätt uttryck av skribenten) istället för på klippan (Guds ord). Pinsamt, minst sagt.

Bibeln ger en stark grund för privat äganderätt
Den andra sidan är lika tydlig. Vi ska ge kejsaren vad som tillhör honom – men allt tillhör inte honom! Bibeln ger en stark grund för privat äganderätt. Det är motiveringen bakom det sjunde budet: ”Du ska inte stjäla” (2 Mos 20:15). Det som någon annan äger har varken du, jag eller staten rätt till. Undervisningen om generositet i Bibeln bygger på samma princip: Jag är kallad att ge, men jag kan bara ge av det som är mitt. (Stefan Gustavsson)

Israel FIRST STRIKE In Coming War with Iran Proxies? Biden & Bibi Meeting Set | Watchman Newscast

🔴Huge Rabbit Fire is Burning Out California!🔴 Major cyclone hit Brazil/Disasters

Holy Roman Empire Then and Now

Dangerous Authoritarian Control Through Digital ID, CBDC’s and Persecution of Dissenters

July 19, 2023: Massive Wall Collapse at the Iceland Volcano!

”Hettan har blivit en förbannelse”
I städer runt om i Sydeuropa försöker invånarna hantera extremvärmen bäst de kan. – Det enda folk pratar om är hur varmt det är, säger Paola Marconi som bor i staden Brescia i Italien.
OHLINS: Hör ni hur stenarna ropar? Läs vad Jesaja säger här 1917 års översättning.
Jes 24:6  Därför uppfräter förbannelse jorden, och de som bo där måste lida, vad de hava förskyllt; därför förtäras jordens inbyggare av hetta, så att ej många människor finnas kvar.

Ryska forskare varnar för kraftig ”solinflammation”

Israel Daily News– July 18, 2023

Excess deaths with Senator Rennick Dr J Campbell

Democrats Continue Steamrolling Republicans Now With Jack Smith And Shock Pending Indictment Of Donald Trump For January 6th Plotting And Planning

Stora bränder i Grekland – över 1 000 evakuerade
Joel 2:30  Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare.  31  Solen skall vändas i mörker och månen i blod, innan HERRENS dag kommer, den stora och fruktansvärda.32  Och det skall ske att var och en som åkallar HERRENS namn skall bli frälst. Ty på Sions berg och i Jerusalem skall det finnas en räddad skara så som HERREN har sagt, bland kvarlevan som HERREN kallar.

Bristen på läkemedel förvärras av svag krona

Putins drag ”en del av ett större spel” – sätter press
OHLINS: Om Irwin Baxter (Endtime Ministries) har rätt kommer Ryssland (Björnen Dan 7)
att vara ett rike som ingår i NWO. (Världsregeringen – De är med i Kvartetten) Om det är så finns det verkligen”Ett större spel” lett av Eliten som leder fram till en falsk världsfred en kort tid. (Manipulation 1 Tess 5) Detta innebär alltså att Eliten som äger all media medvetet manipulerar mänskligheten åt det håll de vill = Globalism.
Globala problem säger de kräver alltså globala lösningar = Världsregering under FN. (Vi är på väg med stormsteg)

U.S. Fighter Jets Head to Middle East as WARNING to Iran; Biden BLASTS Bibi? | Watchman Newscast

EU-ja till omstridd miljölag – kan slå mot svenskt jordbruk
Den konservativa gruppen EPP anser att förslaget är för långtgående och varnar för en livsmedelskris om det inte finns tillräckligt med jordbruksmark. ”Denna omtvistade del av EU:s ’Green Deal’ syftar till att återställa runt 20 procent av ekosystem till en förmodern situation. Helt orealistiskt. Kommer slå mycket hårt mot svenskt skogs- och jordbruk. Stort antal företag verksamma i de gröna näringarna kommer slås ut och många kommer bli arbetslösa”, skriver Charlie Weimers (SD) på Twitter.
OHLINS: Hur ska vi förstå det här? Jo, det ingår i Agenda 2030. Låt oss komma ihåg vad som är förutsagt i Bibelns profetior: matbrist och hungersnöd på många platser. Målet i agendan är – hur dåraktigt det än låter – att fösa in alla människor i städerna med superkontroll genom att allt digitaliseras. Ett kontrollsystem likt Kinas är planerat globalt och allt kallas ”grön omställning” eller ”hållbar utveckling” för att ”rädda planeten”. Alla självständigt tänkande människor förstår att det leder till katastrof men propagandan är stark och pågår dagligen för att vi ska tro att det är ”för vårt bästa”. Med människor som Klaus Schwab, Bill Gates, Soros, Fauci …Harari i globalisteliten är hela mänsklighetens existens hotad men hos Gud är makten och det han har bestämt kommer att ske. Därför uppmanas vi att vända oss till honom och ta emot vår enda räddning: frälsningen i Jesus Kristus.

Iceland Volcano Update | State of the Eruption After One Week!

Profetior om nådens regn över Sverige
OHLINS: Allt tycks vara fel här men det kliar kanske i mångas öron? Den ene av dessa s k profeter reste omkring redan på 90-talet och påstod att ”Gud har sagt att väckelsen är här. Den kommer inte, den är redan här”. Men Gud ljuger inte och han blandar aldrig sanning med lögn eller sund lära med villolära (som Skoglund indirekt påstår när han reser omkring för att ena i falsk ekumenik). Det var ingen väckelse och är fortfarande ingen väckelse, utan en falsk profetia och önsketänk av Birger Skoglund och det är inte första gången.  Den andra av dessa s k profeter påstår alltså att Gud talar som om en rörelse själv har påverkat världen..? Gud delar inte sin ära med någon.
Vi tror på en äkta väckelse från Gud när hans tid är inne men han har visat att den kommer genom tårar, nöd och bön. Den äkta väckelsen kommer inte enkelt när vi vill och den kommer inte att välsigna villoläror utan rensar ut dem.
Tilläggas kan att Cindy Jacobs är en falsk profet som helst talar om pengar och hon tror att judar ska bli frälsta om kristna blir välbärgade och rika. Undrar om de som sväljer detta vet vem hon är? Tycker de att hon är värd att ta på allvar?!

Elvor Ohlin: NATUR-VIDEO från Botaniska Trädgården, Göteborg (ca 10 min)

Janne Ohlin: Naturvideo från Botaniska med Evangelium (12 Min)

Kamala Harris vid klimattal: ”Minska befolkningen”
Inom klimatrörelsen finns det röster som de facto vill se en minskning av jordens befolkning för klimatets skull. (Mattias Backlund)

Everything you need to Know About The Grand Ethiopian Renaissance Dam
OHLINS: Den Allsmäktige Guden visste naturligtvis detta redan innan världen skapades.
Jes 19:6  Strömmarna skall stinka, Egyptens kanaler krympa ihop och torka ut, rör och vass vissna bort. 7  Ängarna vid Nilen längs flodens strand och alla sädesfält vid floden, skall torka ut, fördärvas och bli till intet. 8 Nilens fiskare skall klaga, alla som kastar ut krok i floden skall sörja, de som lägger ut nät i vattnet skall bli modlösa.

Läkaruppropets hemsida är omgjord
På hemsidan: Vi genomför en ny internationell konferens sista helgen i september, på Johannesbergs slott. Fokus blir de övergripande orsakerna till pandemin, eller snarare plandemin då mer och mer talar för att pandemin var planerad och iscensatt av några mycket mäktiga företag, internationella organisationer och besuttna privatpersoner. Konferensen kommer att syna några av de mäktiga och ”osynliga” företagen (Vanguard, Blackrock m m) och överstatliga organisationerna (WHO, World Economic Forum, EU, Världsbanken m m).

2023 07 16 John Haller’s Prophecy Update “Shocks”
OHLINS: Det kan vara bra att veta att John Haller nu efter att ha djupstuderat Bibeln förnekar en Pre-Trib eskatologi. (Tack och lov för alla som gör det).

Stoppat spannmålsavtal riskerar skapa hunger och svält

Synen på Ryssland och Ukraina splittrar när Europa möter Latinamerika i Bryssel

Lisebergstornet träffades av blixten – attraktioner fick stänga

Ryssland förlänger inte spannmålsavtalet, rapporterar norska VG med hänvisning till Reuters.Nu väntar prishöjningar på matvarorna i Sverige. På mjöl och bröd – men även andra livsmedel. – Om man inte får till ett avtal, så har vi ett allvarligare läge. Just nu står det och väger, säger Lars-Erik Lundkvist, näringspolitisk expert på LRF. OHLINS: VAKNA UPP !!!!!
Upp 6:5  När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: ”Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6  Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: ”Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.” 

Katastrofväder i Kina – Rekordvärme och översvämningar
OHLINS: Vänta nu ett tag… WEF och FN har redan beslutat i förväg att ”klimatförändringar” ska uppta större delen av alla nyhetssändningar efter p(l)andemin (den av globalisterna förutsagda coronaspridningen). Hissnande uttalanden görs för att hänvisa allt till ”klimatförändringar”. Det är propaganda. Visst är det ett tidstecken som Bibeln talar om och som Jesus själv tar upp i sitt eskatologiska tal (Matt 24). Men här handlar det om att driva fram Agenda 2030.
I Sverige skylls numera a l l t på klimatet. Övergödsling av åkrar ger mineralbrist och beror inte på klimatet men allt påstås bero på det. Detta är bara ett exempel av många. 25-30 C värme kallades förr ”äntligen badväder” men idag kallas det ”extrem värme”. Vi ska inte låta oss luras av dessa dumheter, utan vara uppmärksamma på lögner och överdrifter som numera är vardag.

På ett dygn kan 2 000 flyktingar komma över Medelhavet till Italien – efter år av minskande antal närmar sig antalet nu flyktingkrisen 2015.

Tsunamivarning i Alaska efter skalv

Över 30 döda efter kraftigt oväder – flera hittade i översvämmad vägtunnel i Sydkorea

Försök att förneka David motsägs av källor – och ny 3D-teknik
Utvecklingen inom bibelforskningen visar att man ska vara försiktig med att avskriva Bibelns sanning för tidigt eller vara för snabb att göra myt av det som texterna presenterar som historia. Gång efter gång är det Bibelns kritiker som har fått backa, efterhand som ny forskning och nya arkeologiska utgrävningar har gett oss ny kunskap och ny förståelse av Israels historia. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Vi har aldrig hört att ”kristna” har ifrågasatt om David har levt. Då måste man nog istället ifrågasätta dessa kristnas tro!

Janne: Ny video – Tidstecken 15/7-23 /Youtube /Instagram

Emergency NATURAL DISASTERS

Dr Manniche and John are abused Dr J Campbell

Italien varnar rött i 16 städer

UN Prepares ’Emergency Powers’ To Set The Stage For Global Government
Nästa september kommer globala ledare att samlas för ”The Summit of the Future” (Framtidens toppmöte), och under den konferensen är FN:s medlemsländer planerade att ”anta en pakt för framtiden”I september 2024, mindre än två månader före nästa presidentval i USA, kommer FN att stå värd för ett landmärke ”Framtidens toppmöte”, där medlemsländerna kommer att anta en pakt för framtiden. Avtalet kommer att befästa många politiska reformer som FN har erbjudit under de senaste två åren som en del av dess genomgripande Our Common Agenda-plattform. Även om det finns många radikala förslag på dagordningen, kanske ingen är viktigare än FN:s plan för en ny ”nödplattform”, ett fantastiskt förslag att ge FN betydande befogenheter i händelse av framtida ”globala chocker”, som en annan världsomspännande pandemi. Om det blir någon form av en stor ”global chock”, är det sista vi borde önska att FN har befogenhet ”att säkerställa att det finns ett enhetligt, globalt svar på krisen”.
Elvor Ohlin: Bibelns profetior om den siste världsledaren Antikrist (en falsk ”världsfrälsare”) beskriver globalism och en global agenda där politiska ledare och rika företagare (köpmän) styr världspolitiken. Vi är bara ett steg från uppfyllelsen av en världsregering genom FN. En enda (planerad?) kris räcker för att FN [med stöd av WEF] tar full kontroll över hela jorden helt öppet. FN har dessutom befogenhet att förlänga sin världskontroll på obestämd tid. På FN:s egen sajt kan man läsa om Framtidens toppmöte 2022-2024 och om Framtidspakten 2024: ”En handlingsinriktad pakt för framtiden kommer att godkännas av stats- och regeringschefer vid toppmötet, som visar upp global solidaritet för nuvarande och framtida generationer.”
Bibeln visar att hela Agendan kommer att leda till katastrof både politiskt, religiöst och ekonomiskt. Den bygger på superkontroll och förslavande av sällan skådat slag när yttrandefrihet, åsiktsfrihet och religionsfrihet inte längre finns. Redan nu förbereds alla genom den propagandan som pågår. Man vill utplåna Guds gränser som skyddar oss. Men friheten i Jesus Kristus och tron på honom kan ingen ta ifrån oss. Gud bevarar sina barn, sitt folk, som troget håller sig till honom. ”Vilddjuret” (den antikristna världsmakten) tillåts politisk makt över hela jorden men den kan inte övervinna de troende andligt som följer Jesus (Guds lamm). Guds gåva och erbjudande om frälsning går ut till alla folk innan slutet och innan Jesus kommer tillbaka. Det är dags att göra sig redo att möta Gud.
Upp 13:7  Och åt vilddjuret gavs makt att strida mot de heliga och att besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och folkslag. 
Upp 12:11  De övervann honom genom Lammets blod och genom sitt vittnesbörds ord. De älskade inte sitt liv så högt att de drog sig undan döden. 
1Joh 2:18  Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist skall komma, så har redan nu många antikrister trätt fram. Av detta förstår vi att den sista tiden har kommit.
Joh 3:16  Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.
Luk 9:23  Sedan sade han till alla: ”Om någon vill följa mig, skall han förneka sig själv och varje dag ta sitt kors och följa mig.  24  Ty den som vill bevara sitt liv skall mista det, men den som mister sitt liv för min skull, han skall vinna det.  25  Vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen men förlorar sitt liv eller själv går förlorad? 

Filmen om ”Fjällgården” – hör Birgit och Elon Mattssons berättelse om hur Herren kallade dem.
De har tagit hand om många människor i kris genom åren och även sett verkligt mäktiga omvändelser och många bönesvar. (En av Elons bröder är Sven Olof Mattsson som ledde rehabiliteringen i Göteborg där Janne kom in 1989).

Global Finance Shock and Sweeping Climate Controls Measures to Establish Great Reset

Victor Davis Hanson on Great Reset Plan to ERASE National Sovereignty & Borders | Watchman Newscast

Flera döda i regnoväder i Sydkorea

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Biden Authorizes Active Duty Troops To Ukraine As Central Bankers Planning CBDC Currency Implant Microchips

Norden vill ha egen Natobas – experter varnar

I helgen väntas flera värmerekord i USA och i Las Vegas uppmanas invånarna att undvika solen. Samtidigt sörjer Kanada efter att en 19-årig räddningsarbetare dött i ett försök att få kontroll på en skogsbrand.

Efter smittlarmet: Djurägare bör hålla koll på sina djur

Tora-bränning planerad utanför ambassad

Lavrov till attack – ”Allt är en västkonspiration”

Värmeböljan Kerberos drabbar södra Europa
OHLINS: Mycket märkligt. Hur man än söker på internet på olika städer i de länder och områden som nämns, hittar man maxtemperatur på 42 C de tio närmaste dygnen. De flesta dagarna ligger temperaturen på 30-35 C. Enligt dessa rapporter är det helt normalt väder, för att vara mitt i sommaren. Har vi missat något?

If The Secret Service Truly Cannot Solve The Riddle Of The Mystery Cocaine Packet, How Are We To Believe The White House Is Safe From A Terrorist Attack?

Israel Daily News Full Episode – July 13, 2023

Volcano wildfires spread to 5 km, threaten entire Reykjanes peninsula now.

Bad Australian vaccine data Dr J Campbell

Behind the music – Coldplay

Extremhetta i Europa – över 40 grader varmt

NASA reсently dіscovered а mаssive аsteroid сontaining аn enormouѕ quаntity of gold
OHLINS: Om de lyckas ta hem den till jorden skulle guldet minska sitt värde katastrofalt.

Stoltenberg: Hela Sverige geografiskt viktigt för Nato

ILTV News Flash – July 12, 2023

Israel THWARTS Hezbollah Attempt to BLOW UP Lebanon Border Fence | Watchman Newscast LIVE

Aerial View of New Iceland Volcano at Little Ram🔥33 hours since its start! 🌋 4K Drone 12.07.23

Ryska försvarsministeriet: Wagner har lämnat över sin militära utrustning

Israel & U.S. Launch JOINT Military Drills as Biden SLAMS Israel Again | Watchman Newscast
The Watchman with Erick Stakelbeck

New form of immunization Dr J Campbell

AGENDA 2030: The USDA Approves Bill Gates Lab-Grown ‘Frankenfood’ Meat As Our Global Society Lurches Ever Forward Into A Dystopian Abyss

Putin planerar resa till Kina

Ryssland svar efter USA:s besked om klustervapen till Ukraina

Svensk kristenhet står nu på randen till stor kyrkosplittring
I kristna media och möten hävdas gång på gång att enheten måste bevaras samtidigt som nya liberala läror på dessa områden ska accepteras. Det är ett manipulativt försök att vrida runt armen på det bibeltrogna fotfolket i kyrkorna. Det kommer inte att lyckas. Förr eller senare kommer urladdningar och schismer om inte makthavarna besinnar sig. Hur lång tid det tar och var smärtgränsen går i olika kyrkor är ännu så länge ovisst. (Torbjörn Aronson)
OHLINS: Den falska enheten i den organiserade ekumeniken inom SKR har pågått länge. Förr eller senare dras allt till sin spets och det visar sig om samfunden vill ära Gud eller ära människor, befria eller förslava. Med ”enheten” som en avgud har man öppnat för liberalteologi, vilket inte är ”teologi”, utan ett mänskligt tankegods. En splittring är därmed oundviklig och nödvändig för att bevara Guds evangelium rent och oförfalskat.
2Kor 2:17  Vi är inte som de flesta, som för egen vinning förfalskar Guds ord. Nej, i Kristus predikar vi med rent sinne inför Gud det ord som kommer från Gud.

VILNIUS. Natos nya, biffiga försvarsplaner beskrivs som den största förändringen för alliansen sedan kalla kriget.När Sverige kliver in i planeringen som medlem är det med fem ess på hand – men kraven kommer att vara höga.– Vi kan inte bara sitta och känna oss för, det finns en annan förväntansbild på oss, säger experten Anna Wieslander.

Värre att miljoner muslimer saknar frihet än att Koranen eldas
Låt oss inte tappa perspektiven. Det är mer upprörande att miljoner muslimer världen över är fråntagna religionsfrihet och yttrandefrihet än att en person i Sverige bränner en koran. Det är mer upprörande att så många muslimer i Sverige i praktiken inte kan njuta av den yttrandefrihet och religionsfrihet svensk lag ger dem än att en person visar brist på omdöme i hur han framfört sin kritik av islam. När får vi se tusentals muslimer på Medborgarplatsen i Stockholm kräva frihet för muslimer att utan repressalier kritisera islam och lämna islam? (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Vi är inte positiva till koranbränning i syfte att provocera och ser det som onödigt, men det är en förståelig reaktion av den som har lämnat islam och vill kämpa för sin frihet. Samtidigt kan vi tacka Gud för att det är just den bristen på frihet och tron på en gud som inte kan hjälpa eller svara på bön (enligt imamernas egna ord), som har gjort att många istället har sökt sig till Bibeln och funnit den sanna friheten och syndernas förlåtelse, som bara finns i Jesus Kristus.

Immense fissure of erupting lava seen from north Litlihtutur eruption, Iceland 2023 Drone July 10

Tucker carlson tonight 7/11/23 E.P 9 | BREAKING FOX NEWS July 11, 2023

Pope Francis Appoints Men And Women To Create A ‘Synodal Church’ That Will Affirm The LGBTQIA Movement As Part Of The Roman Catholic Church

Profetiska nyheter – Isländska vulkanen och Jetströmmarnas förändring
OHLINS: Någonting otäckt håller på att hända med jorden precis som Bibeln säger skall ske.

Emmanuel Macron Defies United States Warning And Authorizes Sending SCALP Long-Range Missiles To Ukraine In Fight Against Russia

Putins bittra nederlag – Östersjön blir ”Natohav”

Janne Profetiskt del 3 Uppror i nationerna

Ryssland varnar för konsekvenser efter det historiska beskedet om Sveriges Nato-inträde.
Ulf Kristersson ser en risk med rysk påverkan.– Jag tvivlar inte ett ögonblick på att Ryssland kommer att försöka göra vad de kan för att försöka störa den här processen, säger statsministern i en TT-intervju.

Draget: 100 000 koraner till Sverige

OHLINS: John Haller berättar i sin senaste video att förra veckan hade Rick Warren och [new age-pastorn] Bill Johnsson en konferens ihop i Amsterdam. Någon som har problem med det? Ja, stora problem men inget förvånande, eftersom de båda är med i NAR.

Hit Movie ‘Sound Of Freedom’ And Hit Streaming Show ‘The Chosen’ Just Two Of The Properties Produced By Mormon-Owned Angel Studios In Utah
(Google översatt) Mormonerna som äger och driver de mycket framgångsrika Angel Studios i Provo, Utah, kunde inte vara mer nöjda med öppningen av deras nya succéfilm ” Sound Of Freedom” vid biljettkassan. Den tog en tredje plats med en öppning på 40 miljoner dollar. Det är ganska bra. Deras succé-streamingshow ”The Chosen” är inte heller slarvigt gjord. Studion är uppkallad efter ängeln Moroni som startade mormonismen med Joseph Smith 1830.Du bör bry dig om dessa saker, och du bör inte stödja kätterska grupper som låtsas vara kristna som predikar ”ett annat evangelium” som aposteln Paulus varnade för. Det gäller den romersk-katolska kyrkan lika mycket som mormonerna. På tal om ’The Chosen’ , säger Deseret News ”när Jenkins talade vid  Utah State University i mars , sa Jenkins att han har sett att ’The Chosen’  sammanför människor av olika trosriktningar och religioner  på anmärkningsvärda sätt. Bibeln: Men om vi,  eller  en  ängel från himlen , predikar något annat evangelium för er än det vi har predikat för er, låt honom vara förbannad. Galaterbrevet 1:18
OHLINS: ”The Chosen” är med andra ord ännu ett försök att sammanföra alla religioner i en antikristen världsreligion som vilseleder människor.

Michael, 58, svaldes hel av en val – överlevde
OHLINS: Läs bibelns berättelse om Jona

Lava sprutar ur sprickor utanför Reykjavik

Bilar spolas bort i Putins semesteridyll

Sverige får Nato-ja: ”En historisk dag”

Alarmerande höga gifthalter i EU-bornas blod

Extremvärme och översvämningar, så ser det ut i världen just nu. Juni i år var den varmaste junimånaden som hittills uppmätts, och havsytornas temperaturer slår rekord. Bland annat har Nordatlantens temperatur ökat med 1,5 grader. – Det är dramatiskt högt jämfört med tidigare temperaturer i området, säger Omar Baddour, chef för klimatövervakning på Meteorologiska världsorganisationen (WMO).
OHLINS: Extremväder är förutsagt i Bibelns profetior och framför allt av Jesus själv. Problemet är att det används och missbrukas för att genomföra den slavliknande, människofientliga globala Agendan med Klaus Schwab i täten. Än värre är det när man överdriver till lögner för att genomföra sina planer.

Israel Daily News – July 10, 2023

New WHO International Health Regulations concerns Dr J Campbell

Utbrottet har börjat på Reykjaneshalvön

En värmebölja har dragit in över Spanien med temperaturer på upp emot 44 grader i södra delarna av landet. Den statliga vädermyndigheten AEMET säger att värmeböljan orsakas av massiv het luft från Nordafrika.

Naturfilm med Elvor o Janne

Israels parlament ska rösta igen – stora protester väntar

Dödliga skyfall i sydvästra Japan

Nordkorea hotar skjuta ned USA:s ”spionflyg”

Israel Daily News – July 09, 2023

Inflationen är alldeles för hög och det är långt ned till målet på en inflation på 2 procent, enligt ledamöterna i Riksbankens direktion.Den svaga kronan har ökat risken för att inflationen ska bita sig fast på en alldeles för hög nivå, konstaterar de i ett protokoll.
OHLINS: Räkna med nya räntehöjningar med andra ord…

Help! I’ve Lost My Healing!

2023 07 09 John Haller’s weekly Prophecy Update “The Dots Are Connecting..”.

Den ukrainska motoffensiven går långsammare än väntat. Trots att kriget kan komma att pågå länge är det inte aktuellt med kvinnlig värnplikt ännu, berättar Ukrainas biträdande försvarsminister för SvD. Men synen på kvinnor i strid förändrats fort i landet.

Luftvärn skyddar Natos toppmöte

Filosofen som berör maktelit: AI skriver snart religiös text (endast för prenumeranter, vilket vi inte är)
Yuval Noah Harari, känd historiker och filosof, liksom globalist och AI-visionär, tror att AI snart kan komma att skapa religiösa texter. – Tänk en religion vars heliga bok är skriven av AI, det kan bli verklighet om några år, säger han i en intervju med journalisten Pedro Pinto på Youtube.
OHLINS: Harari är en globalist som öppet hånar, förnekar och samtidigt hädar Gud och kristen tro. En ”helig bok” som sådana personer står bakom med hjälp av AI, kan inte leda till något annat än en antikristen världsreligion som vilseleder människor bort från sanningen.

Föräldrar i USA kan förlora vårdnaden om transbarn
Föräldrar i Kalifornien som motsätter sig transideologin kan förlora vårdnaden om sina barn. Att inte bekräfta sitt barns ”könsöverskridande identitet” betraktas, enligt ett lagförslag, som kränkande. Kritiker menar tvärtom att förslaget är en kränkning av både barns och föräldrars rättigheter.

Tiden inne för alla partier att lämna kyrkopolitiken
Kyrkliga beslut bör göras på teologisk grundval. Helst på god teologisk grund, ibland på sämre, men aldrig utifrån partipolitiska överväganden. Svenska kyrkans system med sekulära partier som styrande i kyrkomötet var orimligt redan från början, och för varje år som gått sedan statskyrkans avskaffande har systemet blivit alltmer oförsvarligt. …Partipolitikens tid i kyrkan får vara över nu. Tidigare synder kan få vara er förlåtna, nu får ni ta er partibok och gå. (Per Ewert)
OHLINS: 1Tim 6:10  Ty kärlek till pengar är en rot till allt ont. I sitt begär efter pengar har somliga kommit bort från tron och vållat sig själva mycket lidande. 

Intresset från staten att styra frikyrkorna växer sig allt starkare
Under 2000-talet har statliga och kommunala bidrag ökat, liksom strävanden att via dessa påverka frikyrkorna i frågor som rör alltifrån skola, bistånd, föreningsbidrag till sexualetik och mycket annat. …Frikyrkorna kom till för att bygga ett församlingsliv fritt från statens inflytande och baserat på medlemmarnas personliga tro, offentliga trosbekännelse och kristna livsstil. Om denna församlingssyn spelat ut sin roll bör dessa frikyrkor avvecklas och återgå till Svenska kyrkan. (Torbjörn Aronson)

Excess heart deaths Dr J Campbell

Insändare
Islamisering är det verkliga hotet mot demokratin

Videon börjar med att jag (Janne) berättar en profetisk syn jag (Janne) fick från Herren för 1 vecka sedan i bön. Gå gärna in och tryck på prenumererar så vi får tillräckligt med följare för att Parousia Mission kan kunna sända live på Youtube. OBS! VIDEON ÄR TEXTAD TILL SVENSKA. OBS! Glöm inte att prenumerera på kanalen tack på förhand.

Meteorologer varnar för värsta värmeböljan i USA

”Nato måste börja prata om hur en fred kan se ut”

Ryssland anklagar Turkiet för avtalsbrott

Polen förflyttar trupper till gränsen mot Belarus

Pope Francis Gives Private Audience At Vatican To Former US President Bill Clinton And Alex Soros, Son Of End Times Arch-Villain George Soros

Kristen företagare fick rätt i yttrandefrihetsmål i USA
Den kristna webbdesignern Lorie Smith hade rätt i att tacka nej till att skapa hemsidor ämnade samkönade giftermål. Detta fastslår nu USA:s högsta domstol. – Det här är inte bara en seger för mig, utan för oss alla, säger Lorie Smith efter domen. …Även organisationen ADF gjorde ett uttalande efter domen. ”Domstolen förmedlade ett starkt och tydligt budskap: Yttrandefrihet är för alla amerikaner, och staten kan inte tvinga dig att säga sådant du inte tror på”, skriver de.
OHLINS: Tack gode Gud, för ett rätt och riktigt domslut! Att bli påtvingad andras åsikter i denna frågan, är inget annat än sataniska angrepp. President Biden står för en skrämmande intolerant och odemokratisk politik. Motståndarna till domen avslöjar sitt hat:
Domstolsbeslut utlöste attack mot rättsorganisation
”Medan vi frimodigt går i motvind för att försvara religionsfrihet, yttrandefrihet och livets helgd vet vi att motståndare kommer att göra oss och vårt arbete till måltavla. Exakt det gör de just nu.”

Ytterhögern näst störst i Tyskland
Det radikala ytterhögerpartiet Alternativ för Tyskland (AFD) är mer populärt bland tyskarna än det varit någon gång tidigare. I en ny opinionsmätning är partiet näst störst.

Kraftigt skyfall i norra Spanien

Vittnesbörd OHLINS  den 5 Juli. Herre led mig varje dag i din vilja vill jag va om det än genom lidande bär.

UN ’Summit of the Future’ Will Set The Stage For New Global Order In 2024
”Istället för att hävda USA:s självständighet och suveränitet har Vita huset uttryckt sitt stöd för nödplattformen. USA:s ambassadör Chris Lu noterade i åtminstone två tal i mars 2022 att Biden-administrationen stöder nödplattformen, tillsammans med många andra förslag som ingår i ’ Vår gemensamma agenda.’ Biden gick faktiskt med på att sälja ut oss genom att stödja ge ”FN större kontroll över amerikanernas liv än det någonsin har haft tidigare”, varnade han.

Vad gör Iran i palestinska Jenin?
Världen har sedan länge glömt de 700 000 judiska flyktingar som tvingades fly från arabländerna när Israel utropades 1948. Även de närmare en halv miljon flyktingar som tvingades lämna finska Karelen när Sovjet ockuperade området under andra världskriget föll snabbt i glömska. Men i Jeninlägret ärver palestinska araber sin flyktingstatus i tredje, fjärde och femte generationen. Den hopplöshet som denna cynism skapar är just den gisslansituation som Iran vill ha för att lättare kunna skapa terrorister. (Ruben Agnarsson)

Upprop mot WHO samlar tusentals namnunderskrifter

Sverige behöver lämna WHO!
OHLINS: Skriv gärna under uppropet. Kommentarerna på sajten förklarar vad WHO håller på med. ”WHO ges en diktatorisk makt”, WHO utgör en hälsofara”, ”..deras rekommendationer är både ogrundade och ovetenskapliga”. WHO ges makt att försöka tvinga på oss livsfarliga [covid]vaccin. Detta leder till superkontroll, oavsett vad man påstår i nuläget.
WHO lanserade globalt nätverk för vaccinpass

Oklart om Sverige ska ansluta sig till WHO:s globala nätverk

Fler sprängningar i år – polisområde Syd sticker ut

U.S. Navy CONFRONTS Iran Near Strait of Hormuz, FOILS Oil Tanker Seizure | Watchman Newscast LIVE

Storbritannien: Ryssland har flyttat stora styrkor

Viral Vaccine paper Dr J Cambell

Torkan ger sämre skörd än vanligt

The United Nations 2023 SDG Summit Marks A ‘New Phase Of Accelerated Progress’ Towards Agenda 2030 And Their Sustainable Development Goals

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

GREAT RESET: Cities In California Rolling Out Aerial Drone Police Crafts Capable Of Opening Doors, Smashing Through Glass And Tracking Vehicles

Stora protester i Israel efter polischefs avgång

Runt 1 600 jordskalv har noterats runt Islands huvudstad Reykjavik de senaste dagarna, vilket tolkas som en signal om att ett vulkanutbrott kan vara nära förestående. Den seismiska aktiviteten har fått Islands meteorologiska myndighet (IMO) att höja varningen för flygtrafiken från grön till orange nivå. Skalven startade på tisdagseftermiddagen under vulkanen Fagradalsfjäll på Reykjaneshalvön, drygt 30 kilometer från Reykjavik. Vulkanen har haft flera utbrott de senaste två åren vilka lockat hundratusentals besökare.

Oväder i Amsterdam – hundratals flyg inställda

SwebbTV kommenterar FOI-rapporten “Rutten demokrati” om fria nätmedier
De mer nya konservativa fria medierna beskrivs som ett hot mot den liberala demokratin och påstås sprida desinformation. Rapporten använder sig av svepande påstående och använder sig av bland annat Expo som källa, skriver SwebbTV.

Israelisk insats i Jenin motoffensiv mot terror
Den pågående israeliska militära operationen i Jenin i Samarien beskrivs som den största på två decennier i staden. Israels försvarsmakt säger att man redan uppnått de flesta av sina mål i syfte att slå tillbaka mot terrorism och uppger att insatsen troligen avslutas inom kort. …Enligt en talesperson hade Israels militär i förväg valt ut ett antal mål, bland annat en omfattande gömma för vapen och sprängämnen under en moské, som även fungerat som kommandecentral för Islamiska Jihad. Några timmar in i operationen hade man nått de flesta av dessa mål, skriver Jerusalem Post.
OHLINS: Vi är vana vid en ensidig rapportering på svt där endast palestinier brukar få uttala sig och Israel utmålas som syndabock. Tv4 gav en bra och balanserad nyhetsrapportering härom kvällen. Här förklarades att Israel är ute efter de terrornästen som finns i Jenin. Den här artikeln förklarar på samma sanningsenliga sätt Israels agerande.
Jenin visar att många inte ser vidden av den palestinska terrorn
Det är svårt att förstå hur den demokratiska delen av världen inte ser den palestinska terrorismen, antisemitismen och judehatet för vad det är. Kanske behöver de ögondroppar? (Christina Toledano Åsbrink)

Israel NAR LEADERS and their friends – part one

Russia’s Internal Strife; Implications for the Mideast – Jerusalem Studio

IDOLATROUS NEW AGE PATRIOTIC NATIONALISM – happy 4th of July – re-uploaded

🔴Record Rain Brought Destruction to Hunan!🔴Major Derecho in Central US/Disasters

Dramatic increase in Diabetes Dr J Campbell

Varningen från Zelenskyj: Ryska sprängladdningar på kärnkraftverket

Macron orubblig när Erdogan protesterade

Israels militär uppger att fem raketer avfyrades mot södra Israel från Gaza tidigt på onsdagsmorgonen. Bara timmar senare meddelade Israel att man besvarat raketskjutningarna med luftburna attacker mot Gaza.

Flera skadade när bil körde in i folkmassa i Tel Aviv – Hamas tar på sig attack: ”Hämnd”
Bilföraren ska också ha klivit ur bilen för att knivhugga ytterligare personer, rapporterar Reuters. En israelisk polischef sade i en intervju att åtta personer skadats, varav två är i kritiskt tillstånd, rapporterar AP.
OHLINS: Israels armé attackerade terroristnästen i Jenin tidigare som har blivit en fristad för terrorister. Det finns inget försvar för ”hämnd” mot Israel.

Filadelfia Stockholm inför nedskärningar och köpstopp
Sveriges största frikyrka gick under förra året med omkring sju miljoner i förlust. I ett nödrop om ökat givande skriver föreståndaren för Filadelfia Stockholm, Niklas Piensoho: ”Vi har nästan tomt med pengar i kassan.”
OHLINS: Kan det ha att göra med Piensohos liberalteologi? Om Guds välsignelse saknas över en församling hjälper det föga att ”gå i tro”.

Experten om Elon Musks nya Twitterspärr: ”Allvarligt för Twitter”

A One World Religion – a Closer Look at the Emerging Church ?
OHLINS: Emerging Church världsreligion promotas sedan många år, bl a av Rick Warren. Kommer Pingst och andra samfund att fortsätta följa denne guru bort från sanningen? Rick Warrens böcker har spridits i många kyrkor liksom hans ”bibel”, som inte är en äkta Bibel utan en new age-parafras: The Message. Rick Warren, Rob bell, Brian McLaren och många andra inom EC uppfyller det Jesus varnade för: att ”alla blir ett” och tillsammans ”Kristus” i ”evolutionen” som gör alla till gudar. Satans lögn är urgammal men man kallar den ”en ny världsordning”, (New age).
Matt 24:4  Jesus svarade dem: ”Se till att ingen bedrar er. 5  Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias (Kristus), och de skall leda många vilse.
När kristna ledare påstår att New age har spelat ut sin roll (vilket Niklas Piensoho sa för en del år sedan) , är de grundlurade. Den ockulta världen har planerat medvetet att inte gå emot kyrkorna, utan istället beblanda sig och infiltrera kyrkan. Men var och en som ärligt ber Gud om urskiljning, får bönesvar.
Jak 1:5  Om någon av er brister i visdom skall han be till Gud, som ger åt alla villigt och utan förebråelser, och han skall få den.

Israel MAJOR Military Operation Targets Iran-Backed Groups in Jenin | Watchman Newscast

Sodom & Gomorrah: Is God’s Wrath A WARNING To Our Modern Era? | FULL EPISODE | The Rosenberg Report

Ryssland har satt in ytterligare 180 000 man i Ukraina, meddelar den ukrainska militären. Trupperna sätts in vid fronten i Bachmut och runt Donetsk.– En stark grupp styrkor har satts in – över 120 enheter, säger Serhii Cherevatyi, talesperson för de ukrainska trupperna vid östfronten, enligt CNN.

Sveriges kristna råd fördömer koranbränningar och vill att de ska kunna räknas som hatbrott. En bibelbränning skulle dock inte vara lika laddad, tror Sofia Camnerin, generalsekreterare för Sveriges kristna råd (SKR).

Israelisk militärräd fortsätter på Västbanken

Intern maktkamp driver stora protester i Irak

Stor del av Sveriges försvar kan styras av Nato

Påve Franciskus sluter upp i kritiken mot koranbränning

Crisis of Conscience: Anti-Semite Learns He’s a Jew

”Våga diskutera de destruktiva inslagen i Pride”Det är angeläget att de som går med under regnbågsflaggan får veta vilket innehåll den faktiskt representerar. Inte minst gäller detta för de två statliga myndigheterna Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen, som finns med som huvudsponsorer, men samtidigt har myndighetsuppdrag som på flera sätt riskerar att motverkas av det innehåll som Pride förmedlar. …Precis som ifjol intar Pride en bejakande attityd till droger. …Deras budskap är att prostitution ska legaliseras och koppleri ska bli tillåtet. Detta öppnar för en avgrund av mänskligt lidande som samhället omöjligen kan ställa sig bakom. …I det övriga programmet bejakas dock våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.” RFSU lär besökarna att ”fascineras, upphetsas och njuta av bondage, dominans, undergivenhet, sadism och masochism”. Detta hyllande av att skada den egna kroppen är en riskfaktor för många, inte minst dem som har ett självskadebeteende. (Per Evert)
OHLINS: Hoppas att ni alla läser den här artikeln. Att det finns kyrkor som öppnar för Pride och försvarar detta är vidrigt och ofattbart. Ingen sund människa kan väl någonsin försvara regnbågsflaggan och Pride, när man vet vad det står för?!

Franska regeringen i krismöte – kan införa undantagstillstånd
På söndagskvällen höll Frankrikes president Emmanuel Macron ett krismöte tillsammans med landets toppministrar och säkerhetstjänstemän för att diskutera den kaotiska situationen i landet, rapporterar Le Monde. Frågan om ett undantagstillstånd ska införas ska även ha diskuterats.Enligt franska medier meddelade president Macron efter mötet att han under måndag och tisdag ska ha nya möten med politiska ledare och 220 borgmästare i de drabbade områdena.

Israeliska styrkor anföll Västbanken – tre döda

Israel to buy 25 F-35 jets from the US in $3 billion deal

Israel Daily News – July 02, 2023

You NEED to run… NOW!

Syrian missile explodes over Israel

2023 07 02 John Haller Prophecy update “Convergence, Part ***”

US Intelligence final report Dr J Campbell

Filadelfia Stockholm vädjar om pengar – kassan nästan tom
OHLINS: Inte undra på att Pingst uttryckte missnöje över SWISH predikanter…..

Ubåt med 3,5 ton narkotika stoppades i Mexico

Masskjutning på fest i Baltimore

Skuldberget blev droppen – försökte ta sitt liv
Sverige, Var femte överskuldsatt person har försökt ta sitt liv minst en gång, visar en ny svensk studie. En av dem är Fredrik Tjulander som blev stoppad de två gånger han inte ville leva längre.
– Då levde jag för att dö, inte för att leva, säger han.

Extremparti kan bli maktspelare i Spanien
Motstånd mot hbtq-personers rättigheter, förnekande av mäns våld mot kvinnor och blinkningar till Francodiktaturen. Om knappt en månad kan extremhögerpartiet Vox bli en del av Spaniens regering.

Den kortaste Wagnerföreställningen någonsin.
Det var ett skämt, naturligtvis, på sociala medier. Låt vara ovanligt välfunnet.
Dessutom var det sant. Wagnergruppens uppror förra helgen mot den ryske överguden präglades av samma starka teatralitet som de evighetslånga operorna av den tyske tonsättare som privatarmén enligt vissa uppgifter har hämtat sitt namn ifrån. Gruppens härförare Jevgenij Prigozjin själv är en grotesk gestalt som kunde vara uppstigen ur Wagners egen underjord: en förbittrad och aggressiv svartalf som ruvat på sitt stulna guld tills han samlat tillräckligt med resurser för att utmana den mäktige tyrannens styre. Därtill kännetecknades föreställningen, som många Wagneruppsättningar, av vrede, våld och hög volym – samt ett enormt engagemang från en stor publik. Det säger något om världens konstitution att många demokratiskt sinnade människor plötsligt kunde finna sig hålla tummarna för en brutal folkmördare som berikat sig själv med hjälp av samvetslös tortyr, våldtäkt och massmord på civila. Hände det verkligen? Jo, men efter bara några timmar var det slut. Kortare än en normal uppsättning av ”Ragnarök”. Det var nästan så att man kunde ta på besvikelsen när Prigozjin blåste av sin marsch mot Moskva – som ett avbrott mitt i aktens crescendo. LÄS HELA ARTIKELN

Syrien: Israelisk attack mot Homs

Gamla fartyg med rysk olja hot mot Östersjön

LRF: Räntan och torkan driver på matpriserna
Höjd ränta och snustorra åkrar – det ger högre matpriser som riskerar att driva på inflationen ytterligare, enligt Lantbrukarnas riksförbund, LRF.

Rysk ”helvetesmaskin” bromsar ukrainska motoffensiven

Earth Is spinning faster now than it was 50 years ago

Magma bryter sig igenom marken.
Kiselrika magmautbrott utlöses av bubbelkärnor i magma, inducerade av kosmiska strålningsmuoner.
Kosmiska strålar är en form av högenergistrålning som rör sig genom rymden med nästan ljusets hastighet.
De härstammar från solen, utifrån solsystemet i vår egen galax, och från avlägsna galaxer.
När partiklarna i kosmiska strålar kolliderar med atomer i toppen av jordens atmosfär spricker de, sliter isär atomer i en våldsam kollision och producerar en ”dusch” av partiklar, inklusive muoner, som tränger igenom jorden och orsakar bubblakärnor i magma. Ju svagare jordens magnetosfär blir, desto mer kommer kosmiska strålar in. (Den försvagas snabbt nu) Something Weird Is Happening In Earth’s Magnetic Field & NASA is Worried Ju mer kosmiska strålar som tränger igenom jorden, desto mer fortsätter magma att växa och expandera och färdas, gräver sig under jorden och bildar nya underjordiska magmakorridorer och fingrar, och flyttar sig slutligen upp till jordens yta. /Facebook – JOHN Traczyk OBS! Glöm inte denna dröm som Yvonne fick som brukar gå på våra möten!

TV7 Middle East Review – Analyzing June 2023

Avhoppad toppdiplomat: Putins regim mot kollaps

Jenin visar att många inte ser vidden av den palestinska terrorn
Internationell media beskrev händelsen som en israelisk attack på palestinska civila, som en attack mot journalister. Alltså, ytterligare en i mängden av lögner om Israel som på sikt skadar både landet och judar världen över. Det är svårt att förstå hur den demokratiska delen av världen inte ser den palestinska terrorismen, antisemitismen och judehatet för vad det är. Kanske behöver de ögondroppar? (Christina Toledano Åsbrink)

#491 swebbtv med Lars Bern och Mikael om Nato och mer

Protestors at Messianic Concert in Jerusalem | Jerusalem Dateline – June 30, 2023

Israel Mossad Operation INSIDE IRAN Nabs Terror Operative, FOILS Cyprus Plot | Watchman Newscast

🔴Major Sandstorm Sends Hundreds to Hospitals in Iran!🔴Floods in India!/Disasters On June 25-27, 2023

Canadian Fires & Smoke. June 25-30, 2023. No Narration Analysis Step By Step. John Traczyk

Media Firestorm Ensues After It’s Suggested The French Constitution Be Changed As To Allow Emmanuel Macron To Have A Third Term As Ruler

I en bank i Luxemburg och en i Belgien ligger motsvarande 2 300 miljarder kronor som EU beslagtagit från den ryska centralbankens valutareserv. Frågan är vad man ska göra med pengarna.

Australien första land att tillåta medicinsk ecstasy

Fortsatta protester i Frankrike – nära 500 gripna

Don’t Believe THIS! | Midweek Update with Tom Hughes

Jättelik solfläck fördubblad i storlek på ett dygn pekar rakt mot jorden