Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN Parousia Mission
Nästa möte: Söndag 19 mars Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste:
Elvor:
Uthållighet i prövningar /Text (19/2-23)
Janne: Vara Lärjunge och Ljus /Text (19/2-23)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

_____________________

Building the “KINGDOM OF GOD” on EARTH for a one world government- historical evidence!
OHLINS: Här avslöjas och bevisas Rick Warrens falska liberalteologi och del i arbetet för en världsregering och den globala politiska Agendan som banar väg för en världsledare (antikrist).

Is it time to divide Jerusalem?

2023 02 26 John Haller’s Prophecy Update ”Converging on the Accelerator”

Iran THREATENS Trump; Claims NEW Missile Can Hit Israel & U.S. Ships | Watchman Newscast

Mörka änglar vägrar att lämna Sverige utan strid
Tänk om det
faktiskt är så att Sverige har ockuperats av mörka andliga krafter som inte tänker flytta på sig såvida de inte möter en större kraft? Kan det vara så att bön och fasta, som Jesus sade, är det enda som kan driva ut dessa mörka änglar från Sverige? (Sven Almkvist)
OHLINS: Är det Sven Almkvists bakgrund i Trosrörelsen och dess falska läror om ”andlig krigföring” som lyser igenom? Vi har varnat och kommer fortsätta varna för den falska andligheten där ”andlig krigföring” ingår. Ingen kristen har makt eller rätt att strida emot andefurstar/fallna änglar. Bibeln varnar allvarligt i Judas brev och 2 Petr 2. Vårt uppdrag är att be till Gud för människor och för vårt land. Sverige som folk har i stort förkastat Guds bud och det som har präglat landet av gamla tiders väckelser till välfärd, ärlighet och respekt för Bibeln. Det som sker idag är konsekvenserna av landets utveckling som öppnat för andligt mörker, då man förkastar Guds bud och Bibeln. Girighet och själviskhet råder. Endast Gud har makt över onda andekrafter och andefurstar, inte vi. Den s k andliga krigföringen kommer ur läror utifrån högmod och maktbegär. Den är definitivt inte biblisk.

Visselblåsare om transvården: Vi skadar våra barn
”Vi tillfogar våra utsatta patienter permanent skada.” Orden kommer från visselblåsaren Jamie Reed, som under fyra år arbetade i ledande befattning på Washington University Transgender Center vid St Louis barnsjukhus.

Ungern skickar delegation till Sverige: ”Spridit fake news”
– De senaste åren har det spridits lögner och påhittade nyheter om Ungern av regeringstjänstemän i Sverige, ganska regelbundet, säger Szijjarto till SVT Agenda.
OHLINS: Ungern gör nog helt rätt. Sveriges ensidiga synsätt och ofta visat förakt emot den som värnar kristna värderingar, lyser ofta igenom. Kanske är det orsaken här också(?).

Snöoväder lamslår Kalifornien: ”Insnöade och strömlösa”

OHLINS: Missa inte det här fantastiska vittnesbördet (ovan) av en judisk man. Halleluja!

Populär influencer lämnade trans-identitet efter Jesus-möte

Prophecy Update: Digital IDs: When You Cannot Buy or Sell
OHLIN: Den kristna advokaten Jan Markell intervjuar personer om covidvaccinen. Många lögner avslöjas från Folkhälsomyndigheten. En pilot kan aldrig mer flyga och han kan inte lära sin dotter att bli pilot, som var hennes dröm osv. Myndigheter tvingade många att ta vaccinen med hot om uppsägning. Nu säger de lögnaktigt att de visste och sa innan att vaccinen inte hjälper eller skulle stoppa pandemin. Vaccinen har istället dödat och skadat väldigt många men ingen tar ansvar, utan pratar om en ny pandemi. Det kommande digitala ID:t kommer att kontrollera allt och bestämma vem som får köpa och sälja.
Vi närmar oss Upp 13 men vi ska lita på Guds omsorg.

Ovanligt snöoväder i Kalifornien
Stränder stängs för besökare och flyg ställs in. Amerikanska delstaten Kalifornien drabbas av vinterkyla och snöstorm. Över 100 000 invånare var strömlösa på söndagen, rapporterar TT. Utöver strömavbrott slår även översvämningar, åskoväder och igensnöade vägar mot delstaten. Där Los Angeles är extra utsatt med hårda vindar.I San Fransisco rapporterades den kallaste dagen på 132 år när temperaturen sjönk till fyra grader i fredags. OHLINS: Är det ”födslovåndorna” och kaos över hela världen som startar..?

Emma Bouvin: Jordbävningarna har gjort att allting står och väger för Erdogan

Experten: Ukraina kan förlora det här kriget
Det är viktigt att inse att Ukraina kan förlora det här kriget”, säger den amerikanska statsvetaren Ian Bremmer. Stödet till landet riskerar att minska om kriget pågår länge.

Israeler och palestinier möts för samtal

2023 02 23 Midweek Update: Wars and Rumors of Wars

Militära vapen från Ukraina erbjuds kriminella i Sverige

Bennett: Fanns en god chans att uppnå vapenvila i Ukraina


Nytt Nyhetsbrev av Karin Jansson

Kina lägger fram fredsförslag
Kina uppmanar Ryssland och Ukraina att sätta sig vid förhandlingsbordet, och lägger fram ett fredsförslag med tolv punkter. Kina vill bland annat se ett stopp på sanktionerna mot Ryssland. OHLINS: Kina som hotar Taiwan – uppträder som en ”Fredsduva”?

The Saucon Valley Middle School In Hellertown Pennsylvania Gives The Green Light To Launching An After School Satan Club For Young Children

China giving Russia weapons and ammo ’could lead to World War III’

Asbury “Revival”—Letter to the Editor Raises Concerns About Possible Pre-Planned Exploits

Rysslands president Vladimir Putin sade på onsdagen att han inväntar ett besök av Kinas president Xi Jinping. Det rapporterar Bloomberg News.

Flera raketer mot Gaza

Sex raketer mot Israel – elva döda på Västbanken

The perfect storm of crices converging in 2023. Mycket bra artikel som reder ut begreppen inflation kontra penningmängd. Här följer en kortare sammanfattning av de väsentligaste punkterna: – Att förstå pengar är intuitivt och enkelt. Pengar är helt enkelt något användbart för att lagra och byta värde. Människor har använt stenar, glaspärlor, salt, boskap, snäckskal, guld, silver och andra varor som pengar vid olika tidpunkter. Tyvärr accepterar idag största delen av mänskligheten tanklöst alla värdelösa digitala varianter eller papperslappar som deras regeringar ger dem som pengar. De som anförtror statliga valutor sina besparingar kommer snart att uppleva en hård ekonomisk verklighetskontroll när denna långvariga villfarelse ger efter för verkligheten. Denna trend av skenande valutaförsämring är redan i rörelse, accelererar och är ostoppbar. Många anser att den amerikanska dollarn är den bästa av alla fiat-valutor Men även enligt den sneda officiella statistiken som underskattar verkligheten tappar den amerikanska dollarn 7-8 % av sin köpkraft varje år, (många länder förlorar årligen tvåsiffriga tal i köpkraft). Det betyder att alla som har amerikanska dollar kommer att förlora 50 % av sin köpkraft vart nionde år. Inflation är ett av de mest missbrukade orden. Den ursprungliga och KORREKTA INNEBÖRDEN AV INFLATION ÄR EN ÖKNING AV PENNINGMÄNGDEN. Prisökningar är inte inflation. I stället är de en effekt av inflationen – en ÖKNING AV PENNINGMÄNGDEN. Federal Reserve (amerikanska centralbanken) har nyligen skapat mer pengar ur tomma intet än vid någon annan punkt i USA:s historia. Sedan starten av Covid-hysterin i mars 2020 har USA:s penningmängd ökat med otroliga 39%. Med den globala ekonomin i kaos och hotet om en ”Great Reset” befinner vi oss nu i den största snedvridningen som någonsin funnits i finansmarknadernas och den globala ekonomins historia. /Rune

Kraftig jordbävning i Tadzjikistan
En jordbävning med en magnitud på 7,2 har inträffat i Tadzjikistan, nära gränsen till Kina, rapporterar Reuters.

PHARMAKEIA ALERT: Street Drug Xylazine Known As ‘Tranq’ Is Creating Literal Zombie Populations In Predominantly Democrat-Controlled Cities Across US

mRNA in blood after 28 days

BREAKING NEWS: Francis Chan, Rick Warren And NAR Were Already Planning A Revival At Asbury University In Video Released 7 Days Before It All Started

Tricia Tillin: How God Prepared Me For Asbury
This is just my personal testimony, for something that happened last year. I now believe it was of God’s guidance to prepare me for what is going to happen as a result of the Asbury “revival”. OHLINS: Det var Tricia Tillin som varnade kristenheten innan Toronto: HON VARNAR FÖR EN NY FALSK ANDEUTGJUTELSE IGEN!

As America Ramps Up Its Proxy War With Russia Through Ukraine, Vladimir Putin Suspends Nuclear Treaty And Threatens Start of World War 3

Nytt salmonellalarm – 160 000 höns avlivas

Putins besked: Pausar nedrustningsavtal

The Asbury Revival: observations from a local pastor

Nya jordbävningar i Turkiet – skadade byggnader ska ha kollapsat

As quickly as it started, the Asbury University revival is scheduled to end at 2:00 PM this afternoon, is that how the Holy Spirit operates?

Must: Underrättelsehotet från Ryssland kommer att öka

Israel’s Fmr National Security Advisor WARNS About Growing Iran Drone THREAT | Watchman Newscast

Evidence Shows the Asbury Event Wasn’t Spontaneous, But Planned Weeks in Advance
OHLINS: Alla s k väckelser som är kopplade till NAR (falska väckelser) brukar vara planerade i förväg och sätts igång av människor.

The Church of England and the Future of World Anglicanism
The Bishops were adamant that the church was not changing its official doctrine of marriage, which is still understood to be a lifelong commitment between a man and a woman. However, the decision to offer prayers of blessing and to unequivocally accept and affirm people in same-sex relationships seems to challenge that assertion. 
OHLINS: Vem kan styra Gud? Ingen. Ändå tror dessa människor att de kan tvinga Gud att välsigna något som är emot hans vilja. Sådant kallas fantasier och inbillningar, inget annat.

Turkiet avslutar hjälpinsats i ruinerna
Över 44 000 människor i Turkiet och Syrien har mist livet i naturkatastrofen enligt den officiella räkningen. Det verkliga dödstalet befaras ligga avsevärt högre.

Minst 23 döda efter skyfall i Brasilien

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: 2022 Netflix Series ‘White Noise’ Is Set In The Year 1984 About A Train Derailment In Ohio With An ‘Airborne Toxic Event’

Janne: Gud människan och andemakterna del 6 Youtube/Text

Uppgift: 15 döda efter israelisk attack i Syrien

Dödstalen stiger – 11 döda efter cyklonen Gabrielle

Breaking-Moon stands still!
It’s happening again now. Just like it did before and before and before. ”The thing that has been, it is that which shall be; and that which is done is that which shall be done: and there is no new thing under the sun.” Ecclesiastes 1:9.

Clas Svahn: Venus och Jupiter snart ett par på kvällshimlen

Jan Eliassons varning om stridsflyg: ”Stor risk för kärnvapennivå”
Om Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj får gehör för sina önskemål om stridsflyg kan Rysslands invasion av Ukraina ta en domedagslik vändning, enligt toppdiplomaten och tidigare utrikesministern (S) Jan Eliasson. – Det är stora risker att det når ändra fram till kärnvapennivån, säger Eliasson i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Woke Evangelical Org Claims Asbury Revival is Moving School Toward Affirming Queers

Vaccine brain injury

Allt kärvare relationer Ryssland-Israel

Bethel School of Supernatural Ministry visits Stone to Flesh School of the Heart & Bishop O’Connell
(BETHEL & CATHOLICS). CATHOLIC priest lays hands on BETHEL REDDING pastor, prays, then motions inverted cross. in return BETHEL pastor lays hands on CATHOLIC priest, and prays. (prayers concerning end of days defilement within the end times congregations.. deliver us from all evil, FATHER of HOLINESS, in Jesus name, YESHUA! and cleanse us to THY likeness!). the wise will understand, sacred grace. ❤
OHLINS: Och så har vi Asbury. De finner varandra nu den falska Ekumeniken. Vi har varnat för detta sedan Toronto – den svarta floden som stiger och stiger… Gud folk dra er bort från dem NU.

Rick Warren is Going to Asbury University in an Effort to Spread the Revival to 20 Million Students on 4,300 College Campuses
OHLINS: Aldrig någonsin skulle man från en sann och äkta väckelse med sunda ledare kalla Rick Warren, som förleder mängder in i [falsk] ekumenik, NAR och till påven. Ingen mer prövning lär behövas. Nu ska man sprida detta som är totalt upphajpat av media. Må Gud hjälpa de studenter som är ärliga sökare och ärliga kristna (att de får urskiljning att ta avstånd från falska lärare).

Splash in the Love of Jesus? – Checking the Asbury ”Revival” Receipts

Danska höghus evakuerade på grund av stormen Otto

Rune Johansson (Runes hörna): Vi ser nu att den senaste tidens maktförskjutning öster ut på bekostnad av västs inflytande utvecklas allt mer. I takt med att handeln mellan BRICS länderna och övriga oljerika länder växer äventyras det amerikanska inflytandet och pressen mot den amerikanska dollarn tilltar när handeln gradvis flyttas till andra valutor. Här ett intressant inslag från Aktuellt 16 feb.

It’s An Engineered Deception- It’s All Planned! | Prophecy Update with Tom Hughes

Filadelfia vill välkomna även barndöpta som medlemmar
Även barndöpta ska kunna välkomnas som medlemmar i Filadelfia Stockholm. Det förslaget från församlingens ledning möter blandade reaktioner.
OHLINS: Lika lite som någon kan leva på sina föräldrars tro, kan någon leva på föräldrarnas dopbeslut. Dopet ska ske först i en ålder då man själv (ingen annan) har kommit till tro och själv tar beslutet att följa Jesus. Dopets innebörd är att begrava det gamla och uppstå med Kristus till ett nytt liv med honom. Det kan inte och behöver inte ett spädbarn. Spädbarnsdopet är en [katolsk] tradition som har förts vidare men den tar bort själva innebörden i dopet och är inte ett bibliskt dop. Den som har växt upp i en tradition kan behöva lång tid att inse att den inte är biblisk. Men att en kyrka som i alla år sedan start har praktiserat och predikat det bibliska dopet, plötsligt vänder kappan efter vinden, är sorgligt och fel väg att gå. Hjälp istället de ”barndöpta” till sund och biblisk insikt om den välsignelse och djupa innebörd, som det bibliska troendeopet har.
Dopets innebörd i Jesu efterföljelse

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: From Billy Graham And Rick Warren, To Mohamed bin Zayed And Pope Francis, The Complete History Of Chrislam
As the Abrahamic Family House opens its doors, we give you the complete timeline of the rise of Chrislam, including the role that Billy Graham played in its creation. For nearly 14 years, we here at Now The End Begins have tracked the rise of Chrislam from its early days when Rick Warren was promoting it under Pope John Paul II, all the way up to 2019 when the covenant was signed in Abu Dhabi, to this very moment where we are witnessing the grand opening of the palace of Chrislam known as the Abrahamic Family House and the One World Religion of Antichrist. Are we really that far along on the end times timeline? You better believe it, and if you don’t, this Podcast will make a believer out of you.

We Need to Have a Chat (AI ChapGPT) Prophecy Update with John Haller

Minst åtta döda efter cyklonen i Nya Zeeland

Bethel Church Openly Practicing Islamic Mysticism

OHLINS: Vad händer i Asbury Seminary Chapel? Om detta vore en äkta väckelse skulle de omedelbart avsäga sig 24/7-bönen som lär ut Kontemplativ bön och avsäga sig Lectio Divina. Det här är s k andliga övningar som hör hemma i hednisk österländsk andlighet och mysticism men har inget med Bibeln att göra. I 5 Mos 12 säger Gud uttryckligen att vi inte får tillbe honom på hedningarnas sätt. De här övningarna ingår i Asbury och står tydligt med bild och text på deras egen Fb-sida. Här finns stora frågetecken. De har också Advent Vesper sedan många år, som är en katolsk och ortodox liturgi.

Jurist om våldet: Sluta skylla på fattigdom och droger
– Man måste sluta skylla allt på fattigdom och narkotika. Alla fattiga blir inte kriminella. Och det är inte bara narkotikahandel som leder till mord, det är mycket heder, machokultur och hämndmotiv.

Who *REALLY* is the Antichrist?

SMHI varnar: Stormen Otto drar in över södra Sverige

Today’s The Day! The Abrahamic Family House In Abu Dhabi Set To Open And Will Serve As The International Headquarters Of The One World Religion Of Chrislam

A Tale of Revival and Super Bowl Prophecy (Asbury college in Kentucky)

Dark Outpost 02.15.2023 Coincidence Or Conspiracy? Ohio Chemical Spill Cover-Up!

Lågkonjunkturen blir kännbar i alla delar av Sverige och utsikterna för den svenska ekonomin är osäkra, skriver Nordea i en ny rapport om de regionala utsikterna. Byggmarknaden har inte gått så här trögt på 30 år och hushållen drar nu ner på sin konsumtion till följd av stigande räntor och hög inflation.– Jämfört med i höstas så skriver vi ner utsikterna för alla delar av landet. Småland tillsammans med Västsverige, har det fortsatt tuffast, säger bankens chefsanalytiker Susanne Spector.

Otrohet som norm är bara ett uttryck för själviskhet
Klassisk visdom, precis som perspektivet i den kristna tron, säger att våra begär inte bara kan släppas fria, utan behöver formas för att inte bli till skada. I många situationer behöver lust och begär underordnas gemenskap och sammanhang. Det är en viktig del av det vi kallar kärlek. (Stefan Gustavsson)

Förslag: Ta bort orden ”mor” och ”far” ur föräldrabalken
Begrepp som ”mor” och ”far” ska ersättas med ”förälder” i föräldrabalken. Det är förslaget i en utredning. ”Sveriges kvinnoorganisationer ser med stor oro på hur man inom svensk offentlig förvaltning och lagstiftning tycks vrida tillbaka klockan”, skriver representanter för ett 30-tal kvinnorättsgrupper som motsätter sig förslaget.

Norsk rapport: Kärnvapen allt synligare i norr

Everyone Is Talking About The Asbury Revival But So Far It’s Very Little Scripture, Lots Of Emotions, And Hillsong And Bethel Music, So That’s Not A Great Start Just remember, real revival is always preceded by the preaching and teaching of God’s preserved word, the Asbury Revival seems to be quite light on these things.
(Sv) Alla pratar om Asbury-väckelsen men än så länge är det väldigt lite av Skriften, massor av känslor och Hillsong och Bethel-musik, så det är ingen bra början. Kom bara ihåg att verklig väckelse alltid föregås av predikan och undervisningen av Guds bevarade ord, Asbury Revival verkar ta ganska lätt på dessa saker.

Om Asbury Revival på FB öppet: Tydligen är folk från NAR inblandade som vanligt!
Brian Roden Have you watched the videos… ? Sadly i was part of this here and i Mexico, huge conferences that lasted days, emotions emotions emotions… unbiblical teachings, no gospel, lots of singing For sure… is not that i am skeptical that God can work in our generation, but this is exactly the same as all those fake revivals in history that amount to nothing, except for the exposure it brings through the media and that it fuels charismatics / pentecostals to believe their own lies about healing, miracles and nonsense… there is a reason why the only people you see encouraging this are all the ones tied to NAR or pentecostal churches…
OHLINS: Vi kunde höra exakt samma rapporter från Toronto – Pensacola – Lakeland – så vad skiljer? Vi får avvakta och se. Det finns flera orosmoment, som att det ska finnas kopplingar till NAR. Andra säger att det är enbart känslomässigt och sjungs lovsång dygnet runt. Så har ingen äkta väckelse kommit till och lär inte heller komma. Åter andra rapporter säger att det är (känslomässig) Bethel Church-lovsång. Det som kännetecknar äkta väckelser är förkrosselse, syndanöd (ett gammalt begrepp som är lika aktuellt och nödvändigt idag), biblisk förkunnelse och äkta/sanna under. Allt detta har saknats i det som har kallats ”väckelse” sedan 90-talets Toronto och frukten har inte varit god.

You’re familiar with non-Christian teachings that simply reject traditional Bible truth. Perhaps just as dangerous are Christian teachings that distort the Gospel, twist Scripture, and introduce New Age and mystical thinking into the faith. Authors Holly Pivec and R. Douglas Geivett expose one such set of fringe teachings that have quickly become mainstream in their new book, Counterfeit Kingdom: The Dangers of New Revelation, New Prophets, and New Age Practices in the Church.

Everyone Is Talking About The Asbury Revival But So Far It’s Very Little Scripture, Lots Of Emotions, And Hillsong And Bethel Music, So That’s Not A Great Start
Just remember, real revival is always preceded by the preaching and teaching of God’s preserved word, the Asbury Revival seems to be quite light on these things.
Let me start off by saying that it is a little too early to tell if the Asbury revival is a work of the flesh or a work of the Holy Spirit, at this point the jury is still out, and it could easily go either way. That, I believe, is a true and fair assessment of what’s going on over there at Asbury University. If real revival of the Holy Spirit is indeed breaking out, sign me up and I will happily go and be a part of it. Now let me tell you what I consider to be provably false revival. The Lakeland Revival of 2008 was a sham from the start, and it featured demonic preacher Todd Bentley enthralling his followers with angel’s feathers falling from the ceiling, as well as gold teeth dropping out of the sky. I feel the same way about the Brownsville Revival and the Toronto Blessing, total Word of Faith nonsense.

Video: Klaus Schwab Calls For Global Government To “Master” AI Technologies

Zelensky | Who Is Volodymyr Zelenskyy? Why Did Zelensky Dance In Drag? Why Did Zelensky Hug Emmanuel Macron Like This? Why Did Zelensky Visit Marina Abramović ’s ”Crystal Wall of Crying?” Why Is Emmanuel Macron Hanging with Yuval Harari?

Att gymnasieelever tvivlar på Darwin är inget samhällsproblem
Det är ett friskhetstecken när många gymnasieelever ifrågasätter evolutionsteorin. Det skriver Johnny Bergman i detta debattinlägg där han kritiserar mediaröster som utmålar Malmöelevers skepsis till evolutionsläran som ett stort problem. …Ledaren var orolig för att uttrycket ”evolutionsteori” uppfattas som att den bara är en teori bland andra teorier. Som slutkläm konstaterade man sedan: ”Vi vill inte ha vaccinskeptiska doktorer i framtiden. Och inte heller lärare som jämställer Adam och Eva med Darwin”.
OHLINS: Hur sjukt har samhället blivit? ”Covidvaccinskeptiska doktorer” är tvärtom de bästa läkarna och lärare som inte tror på evolutionsteorin är lärare som tänker själva. Det är verkliga sundhetstecken.

Polis dödad i knivdåd i Jerusalem

WHY IS NOBODY TALKING ABOUT THIS: Something Terrifying Is Going On!

Norsk rapport: Kärnvapen allt synligare i norr

Noah’s Flood, Atlantis, and the Okotok
Noah’s flood, in the Bible, is dated at about the same time as other flood stories from almost every ancient culture. Stories about a huge and deadly flood are found in the Australian outback, the mountains of Ecuador in South America, in China, in the stories of Gilgamesh and Noah’s flood from the ancient Middle East, and in the Greek story of Atlantis. We now know that ocean levels rose about 130 meters / almost 430 ft. when ice-age glaciers melted and large land areas were flooded. Did you know that the sea between England and Denmark contained Doggerland, now the Dogger Banks and fishermen have pulled up ancient human tools from the sea bottom, and the British Isles were more like the British peninsula?

The idea that every continent could rapidly move to a new location as civilization is ruined by earthquakes and tidal waves may seem extreme. But even Albert Einstein endorsed this theory: ”Significant shifts of the crust of the earth have taken place repeatedly and within a short time…. A movement of the earth’s crust over the rest of the earth’s body.” More importantly, THE BIBLE repeatedly describes pole shifts and their effects – both in the past, and in our future.

Magnetic Pole Reversal comeback Expected: Was this Prophesied by Malachi?

State of Mind The Psychology of Control Documentary

Ny meteor denna gång över norra Italien

Filadelfiakyrkan i Stockholm kan få barndöpta medlemmar
“Den samlade församlingsledningen föreslår att vi ska erbjuda medlemskap på ekumenisk grund”
OHLINS: Utvecklingen i Filadelfiakyrkan och tystnaden från övriga Pingst avslöjar ett avfall bort från Bibeln. Pingst börjar bli ett avskräckande exempel på att vara människor till lags mer än Gud. Utan tvivel tvingar detta fram en delning för dem som vill följa Guds ord och vara trogna sin Herre och Gud.

Tre döda i cyklon i Nya Zeeland

Siffran stiger – över 41 000 döda efter jordskalv

It’s Starting To Look Like The United States Blew Up The Nord Stream Pipeline In Covert CIA Operation To Stop Flow Of Russian Gas To Europe

Asteroid Lights Up the Night Sky Above the English Channel: When Should People Worry About Space Rocks Hitting Earth?

Mutskandalen Qatargate fortsätter att skaka EU-parlamentet
BRYSSEL. Hemlig avlyssning, tiotals miljoner i kontanter, underrättelsetjänster och EU-politiker. I medier kallas den misstänkta muthärvan för Qatargate, men egentligen är det Marocko som står i centrum. DN berättar historien som skakar Bryssel ett år före nästa EU-val. I helgen begärdes ytterligare en EU-parlamentariker häktad.

Last Week, A Stunning Bolt Of Lightning Struck The 125ft High Christ The Redeemer Statue In Brazil In Possible Harbinger Connected To UFOs

OHLINS Detta ligger öppet idag på Sverigebönens Fb-sida och visar hur man har spårat in i NAR (New Apostolic Reformation) precis som vi redan varnat för åtskilliga gånger. För att agera på detta sättet tror man alltså på C Peter Wagners – Territoriella andemaktslära. Kjell Sjöberg var inte en ”bönegeneral”, som vissa påstår. Han spred falska läror om s k andlig krigföring som Bibeln varnar allvarligt för i Judas brev och 2Petr 2.
Citat: I helgen besökte ett team från Sverigebönen Värmland: Anne Nielsen, Eva-Britt Öhman och jag; Christer Dahlberg. Vårt utgångsord för helgen var från 1 Mos 26:18: ”Isak grävde på nytt fram de vattenbrunnar som hade grävts på hans far Abrahams tid men fyllts igen av filisteerna efter Abrahams död. Och han gav dem samma namn som hans far hade gett dem” De gamla väckelsebrunnarna i Värmland ska grävas upp och fästen från fienden ska brytas ner!
Vårt första stopp blev i Karlskoga där vi som representanter för Sverige bad Herren om förlåtelse för hur svedjefinnarna blev behandlade på 1600-talet. De hade välkomnats för att öka befolkningen, men de förde med sig folktro och magi och ett kungligt dekret utfärdades att de skulle utrotas. De drevs ut ur skogarna och när kvinnor och barn gömde sig i sädesfälten tände man eld på dem så att de brann ihjäl. Vi bad om Jesu försonande blod över hela området och mot den påverkan som skedde genom skogsfinnarnas magi och trolldom.
På lördagen medverkade vi på en bön och bibeldag: ”Hjärta för Värmland” på Sörgårdens bönecenter utanför Kil. Dagen leddes av Sverigebönens samordnare i Värmland: Håkan Kruse och gårdens ledare Bengt Ohlsson. Lovsången leddes av ett team från Korskyrkan i Karlstad. Ett 35-tal bedjare hade slutit upp och vi mötte en stor längtan efter att Gud ska röra vid Värmland. Jag undervisade om upprättelsen av Davids fallna: ”de två flodfåror av upprättelse som flyter parallellt, men som en dag kommer att flyta samman i ett frälst Israel och en upprättad församling” (citat Kjell Sjöberg) och hur Gud reser upp bedjare och lovsångare för att genomföra detta. Anne delade information om våra böneuppdrag och inspirerade till bön. Det var en dag av stark uppmuntran både för oss i teamet och de värmlänningar som kommit. Så fint att stå tillsammans i bön och uppmuntra varandra!
På söndagen bad vi vid Selma Lagerlöfs Mårbacka. Selma representerar och skildrar den svenska kultur påverkad av bondesamhällets folktro som var präglad av en fascination för det övernaturliga där naturen ansågs besjälad. Samtidigt pågick en folkväckelse där många kulturpersonligheter blev frälsta t.ex. August Strindberg. Selma var fascinerad av Jesus i sin tonår, men tog sedan avstånd från den kristna tron och gick djupare i teosofi, ockultism och spiritism. En andlighet som hade ett fäste i det område där hon bodde. Vi bröt detta fäste och den påverkan den gudlösa kulturen har på vårt land.
Vi åkte sedan till Deje och upplevde ett stort mörker över platsen. Vi bad vid ”Kulturhuset” – dåtidens Folkets hus – som är den plats där det första svenska nazistpartiet bildades av veterinären Birger Furugård 1924. Hans porträtt hänger i ett garage som är känt som ”hatbaren”. I denna lokal samlas nazister och på senare år har nynazismen vuxit inte bara i Deje utan i hela Värmland.
Utanför garaget bad vi att rötterna av nazism, främlingsfientlighet skulle grävas upp och bekännas som synd. En ande av död och faderlöshet ska brytas. Guds eld över Värmland som smälter det frusna. Herre vänd hat till kärlek! Låt din kärleks eld drabba dessa vilsna män! Vi bad också mycket för Kristi Kropp i Deje.
I Molkom bad vi vid Ängsbacka kursgård. Ett center för New Age med ”festivaler” för kundaliniyoga och tantrasex. Vi bad om syndanöd och en ande av överbevisning. Att de som kommer dit ska må dåligt och istället söka Jesus. Vi passerade Väse, där Herman Lundborg växte upp. Han startade världens första rasbiologiska institut i Uppsala som inspirerade Hitler till förintelsen. Vi bad angående detta. Vi avslutade helgen på samma sätt som vi inledde den – med en stund fin gemenskap och god mat hos Håkan Kruse i Kristinehamn. Vi är tacksamma för alla som stått med oss i bön och för alla böneteam som reser runt i Värmland. Låt oss fortsätta be om Andens vind över detta vackra landskap!

Israel i sorg: Två pojkar dog i nytt palestinskt terrordåd
Två bröder, sex och åtta år gamla, miste livet i en palestinsk terrorattack då en bil i hög fart körde in i en folkmassa i en busskur i Jerusalem under fredagen. Totalt dödades tre personer i attacken.

Folkets Radio – ”Det är någonting som inte stämmer”
Tre erfarna sjuksköterskor som vägrar vara tysta om sina iakttagelser.

Jamie Walden – Cosmic Events, World War. The Massive Global Deception Occurring!
OHLINS: Detta är värt att lyssna till vad som är på väg mot jorden snart. Uppenbarelsebokens budskap bekräftas om att himlen och jorden skall skakas.
Heb 12:26 Den gången kom hans röst jorden att skaka, men nu har han lovat och sagt: Än en gång skall jag komma inte bara jorden utan också himlen att skaka.  27 Orden ”än en gång” visar att det som skakar skall försvinna, eftersom det är skapat, för att det som inte kan skaka skall bestå.  28 Då vi alltså får ett rike som inte kan skaka, låt oss vara tacksamma och tjäna Gud efter hans vilja, med vördnad och fruktan.  29 Ty vår Gud är en förtärande eld.

Ryska kärnvapenfartyg i Östersjön – första på 30 år

Högre inflation i USA än väntat

”Då står Moldavien som nästa land på Putins lista”

WHO om jordbävningen: Värsta naturkatastrofen på ett århundrade

I attended the Asbury Revival and Here’s What I Saw
OHLINS: Tydligen någon ny s k ”väckelse” på gång? Under videon finns en bra kommentar.
I think many Christians do want revival. However, they do not really understand what true revival is. They want to experience Christians of all types come together and sing emotionally. To them, often due to lack of sitting under biblical preaching and not knowing church history and of true revivals, they are content with this. To them, it does not matter if those claiming to have been moved by the ”revival” continue to support abortion, homosexuality, transgenderism, alcohol, immodesty, etc., as long as they all sing together; whereas in true revivals, jails were emptied, police officers were bored because of lack of crime, bars closed because they had no customers, sports teams were disbanded because people no longer cared about such entertainment, families were restored, biblical marriage was promoted, people stopped taking God’s name in vain, debts were paid, communities were changed, and more.
In this, people may come for the experience, think it is a move of God, yet leave supporting the same sins that they supported before.
Millions of liberal Christians who support sin meet together every week in church buildings and sing good hymns, yet still support sin. In a real revival, people repent of their sins, leave them, and oppose them. Historians are still debating whether some revivals in the past were real revivals, yet many proclaim this a revival after a day or two. We must be careful. I hope we will see people turn from sin they they used to embrace–even in the church. Something as simple as the uniforms that the Asbury volleyball players wear, for example, would not be supported by the players experiencing revival, for they would want to dress modestly.
Many are hopeful, as am I. However, when the second temple was built, many rejoiced, while those who had seen the magnificence of the first temple wept, knowing the true glory of God.

False teacher Todd Bentley posts he is ‘booked to spend several days’ at ‘Asbury revival’ — university says he was not invited to speak

Why Is Anyone Surprised That The Same Damar Hamlin Who Was Throwing Illuminati Hand Signs Wore A Jacket To Super Bowl That Mocked Jesus Christ? OHLINS: Det är tydligt att det snabbt växer upp en hata-Jesus-rörelse. Det skrev David Wilkerson om. De kommer ju inte åt Jesus, så de kommer att hata hans folk istället.

Elon Musk Will Be In Attendance At The World Government Summit This Week Along With Klaus Schwab And His Vision For ‘The State of the World’

Elvor Ohlin: Den falska andligheten del 2/ Youtube/Text

Dödligt virusutbrott utan botemedel

Prophecy Update: The Road to the Tribulation

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Mystery Surrounds Unexplained Flying Objects Being Shot Down By US Military As Total Now Reaches Four, What Are They?

Deaths in the pandemic

China Spy Balloon: EMP attack next?

Microsoft says its new text-to-speech AI can clone your voice, tone and all, from a three-second snippet of audio. It’s called VALL-E, and we have mixed feelings.

COVID Shots | ”The Internet of Things Is Moving Inside the Human Body” + ”The Fourth Industrial Revolution Changes You If You Take Genetic Editing.” – Klaus Schwab + ”People Will Literally Be Part of a Network.” Yuval Harari

Titta på ”HBTQ-paret som avslöjades med det vidrigaste brottet. Men media är sena med rapporteringen.” på YouTube OHLINS: Herren måste bara komma snart! (Tack gode Gud att det avslöjats!)

Gigantisk tsunami utplånade dinosaurierna
OHLINS: Man snuddar vid sanningen om Noas flod!

Sveriges ekonomi sämst inom EU

Tidigare medlem vid profilerad strålskyddsorganisation tvärvänder om mobilstrålning

Filippinerna: Kina använde militär laser
Det kinesiska fartyget anklagas också för att han gjort farliga manövrar alltför nära det filippinska.
Händelsen ska ha inträffat den 6 februari i närheten av de omtvistade Spratlyöarna i Sydkinesiska sjön, där filippinsk militär är stationerad. Spänningarna har de senaste åren tilltagit runt Sydkinesiska sjön. Kina gör anspråk på nästan hela havet, men även Brunei, Malaysia, Filippinerna, Taiwan och Vietnam anser att de har rätt till delar av de handelstäta farvattnen. Incidenten ska ha inträffat bara dagar efter det att USA och Filippinerna slutit avtal om att ge amerikanska trupper tillgång till ytterligare fyra militärbaser i Filippinerna.

Nya Zeeland: Nödläge efter cyklon
Nödläge råder i fem regioner i norra delen av Nya Zeelands Nordö, däribland landets största stad Auckland, sedan cyklonen Gabrielle dragit in norrifrån norrifrån, enligt New Zealand Herald. Cirka 30 vädervarningar är utfärdade. Omkring 58 000 hushåll är redan utan el, och det väntas ta upp till en vecka innan strömmen åter fungerar i vissa områden. I Auckland hålls alla skolor stängda, och invånarna uppmanas att hålla sig inne. Såväl tåg som flyg till och från staden har ställts in. OHLINS: Väldiga naturkatastrofer runt hela jorden just nu.

Efter jordbävningen i Turkiet – här har berggrunden kluvits itu
Dramatiska drönarbilder visar de ödesdigra effekterna i den turkiska provinsen Hatay. En stor olivodling i Altinözü-distriktet har kluvits och bildat en 200 meter bred spricka. Omkring 33 000 har hittills bekräftats döda i den stora jordbävningen som drabbade Turkiet och Syrien på måndagen. FN befarar att dödssiffran kan bli dubbelt så hög, skriver nyhetsbyrån TT.

Skjutningar i Sverige år för år

2023 02 12 John Haller’s Prophecy Update ”We Need to Have a Chat”

Svaret om aliens efter att objekten sköts ner

At Super Bowl Halftime Show, Rihanna Keeps The Satanic Spirit Of Last Week’s Grammys Alive And Kicking In Demonic Aerial Display With Fallen Angels

Dark Outpost Weekend BOMBSHELL: Documents Prove Moderna Created COVID!

Israels president ber regeringen skjuta upp reform: ”Utgör hot mot demokratin”

Yep the NAR cult church I left embraces Stacey Campbell a known false prophet and they also endorse what I call Beth-evil – bill Johnson’s cult in CA! When times get even darker seek the truth and light of God and His sovereign word. He is and will Forever be our refuge.

F4F | Do Christians Need Demons Cast Out of Them?
Thanks for sharing this it needs to be shared. My mother has epilepsy from brain surgery as a child. The amount of times we had pastors and visiting ministers tell the church my mother was demon possessed due to her seizures and not to have anything to do with us until the demons were cast out. The times I was bullied and left out of things by Christian kids because of this teaching are to many to count.
This video is such an answer to prayer🙏🏽 I was involved in “deliverance ministries” for a while. I never could figure out how if they weren’t there how could they “manifest”. Thank you for addressing this / Thank you for exposing this heresy that has caused people to scramble around with works rather than grace through faith in Christ and His finished work on the cross. Curiously, is it me, or does some of the things (especially the spiritual cleansing) seem to be in line with witchcraft. OHLINS: Bra att fler tar upp detta för massor kommer dras in i denna villfarelse.

Nära 8,5 miljoner doser covidvaccin slängda

Predictive Programming A look Backward (Pysops)

Förstör inte kyrkan med PK-ideologi
Debatt: Om biskoparna drivs av en ideologi som inte stämmer överens med den kristna tron – utan vill närma sig en icke-biblisk regnbågsreligion – borde de starta ett nytt samfund.

Svenskarna snålar på nästan allt: ”Som en ny folkrörelse”
Svenska folket ställer om när vi möts av de kraftigaste kostnadsökningarna sedan 90-talet.
Mat, krogbesök och elförbrukning är områden där det snålas mest, enligt en ny stor undersökning.

Bethel and Bill Johnson’s Bridge to the New Age and Spiritual Fakery.

International concern, excess deaths

PHYSICS OF HEAVEN – WORSE THAN THE SATANIC BIBLE

ET’s are Demons – Christian UFO Abduction Research

Holly Pivec FB (Vi har köpt hennes bok Counterfait Kingdom som vi skall kommentera senare)
Kris Vallotton at Bethel Church in Redding wrote and shared this Facebook post yesterday. It is very telling because it shows what he believes about present-day apostles. Here are six things Vallotton’s words reveal.
1.) Vallotton believes there is an “apostolic reformation” underway, and that he (and Bethel) is part of it.
2.) Vallotton critiques today’s churches for being primarily led by pastors and teachers, rather than apostles. As long as this is the case, he argues, the church will be “powerless.”
3.) Vallotton defends the use of the title “apostle” for present-day apostles.
4.) Vallotton argues that resisting the title apostle is the reason the church at large today “is powerless in society, and has little impact on culture.”
5.) Vallotton says the reason people resist the title “apostle” is because “we fear powerful people” and “we resist what feels powerful.”
—–a.) He is clearly not just viewing the apostles—in Bethel’s ”fivefold ministry”—as being merely missionaries or church planters.
—–b). This shows how Vallotton views Bill Johnson (the apostle at Bethel, whom Vallotton and others at Bethel have repeatedly referred to as an “apostle”).
—-c.) It also reveals how Vallotton views himself as a prophet (presumably one with great power).
6.) Vallotton sees apostles as necessary for “the transformation of society” which is Bethel’s redefinition of the Great Commission. So, without powerful apostles, the church will not be able to complete its greatest task–the Great Commission.
These six things are important to note because so often NAR leaders (and their defenders) engage in gaslighting when their critics point out that they teach these things. They say that NAR leaders, including Bethel leaders, have never claimed to have any special power and authority. They also say there is no such thing as a New Apostolic Reformation or that they have never heard of this movement (though, ironically, Vallotton titled his post “Apostolic Reformation”).

Fler än 50 000 kan ha dött i katastrofen

Janne: Gud människan och andemakterna del 5/ Youtube /Text

Dödssiffran efter skalvet i Turkiet och Syrien kan dubbleras – eller mer därtill. Det säger FN:s biståndschef Martin Grffiths enligt Sky News.

Flera legionellautbrott – smittan ökar

Märkliga fenomenet – en del av solen har lossnat
En stor bit solplasma har lossnat från solens yta och snurrar nu kring solens nordpol som en gigantisk polarvirvel. Ett fenomen så ovanligt att forskare inte verkar kunna förklara det, rapporterar Space.com.

Då är vi illa ute om kontanterna försvinner

Jewish Man Freed by Jesus from Decades of Torment | Jeff’s Testimony

Israel ROCKED by Another Jerusalem Terror Attack; WARNS Iran Over Syria | Watchman Newscast

What Does The Strange UFO-Shaped Cloud, Blue Lighting, And The HAARP Weather Manipulation Program Have To Do With The Earthquake In Turkey And Syria?

THE BIG PICTURE $ an article by Warren B Smith

Israel’s Syria DILEMMA: Stop Iran But ANGER Russia? | Watchman Newscast

Flera påkörda i Jerusalem – sexåring död

Ignorance Of The Bible Isn’t Just A Problem In Our Culture—It’s A Problem In The Church

21 000 döda i jordbävningskatastrofen

New Tech Can See People Through Walls Using WiFi
It’s eerily accurate.

Russia Is Preparing To Launch Blistering New Offensive Against Ukraine By Mobilizing 500,000 Troops And Thousands Of Tanks, Jets And Rocket Systems

Elvor Ohlin – Den falska andligheten del 1 – Youtube /Text

Zelenskyj till EU: Hela Europa hotas av Ryssland

Surveillance Capitalism | CBDC | ”If You Want Into a Room & There Is a Picture of Kim Jong-un On the Wall & the Bracelet Picks Up the Signs of Anger Because It Has Access to Your Brain This Is Very Bad News for YOU.” – Yuval Noah Harari

Ukraine’s Zelensky Gives Eerie ‘Sermon’ In Church-Like Westminster Hall In The UK Demanding ‘Jets For Freedom’ That Had Surprising Antichrist Vibes

dr. Jessica Rose – Folk vill inte erkänna att blivit lurade – Läkaruppropets konferens 2023

Trial Balloons Prophecy Update with John Haller

Israel Due for MAJOR Earthquake? Iran Reveals UNDERGROUND Air Force Base | Watchman Newscast LIVE

Varning för andlig krigföring i profetisk dröm 8/2-2023

Israel Aid Workers in EPICENTER of Turkey Earthquake; Israel Offers SYRIA Aid | Watchman Newscast

Cracks in the Ataturk Dam after earthquakes
The Atatürk Dam in southeast Turkey appears to be in critical condition after two devastating earthquakes of 7.5 and 7.8 on the Richter scale occurred relatively close to it. Reports are coming from Turkey saying that “there are many cracks in the dam after strong earthquakes.” The surrounding areas have already been evacuated. Experts warned that the dam could break at any moment, and the resulting devastation could affect an area of ​​30 square kilometers near the dam.

Dråpslag hotar bolåntagare – snart biter räntesmällen på riktigt

Ny räntesmocka väntar från nya Riksbankschefen – så ligger förväntningarna
Räntechefen: Bli inte förvånad om Riksbanken höjer 75 punkter.

Frankrike inför ”porr-pass”: Bank-ID krävs för porrsajter

Över 11 200 döda i jordbävningarna

Artiklar om pandemikonferens stämplades av Facebook
I Världen idags rapportering från konferensen om pandemihanteringen fick både arrangörer och myndigheter komma till tals med olika perspektiv. Trots det beläggs dessa artiklar på Facebook med en text som hänvisar till ”pålitlig information” om vaccin mot covid-19. Samtidigt ifrågasätts nu den journalistiska praxisen att låta båda sidor komma till tals i Kanada.
OHLINS: Facebooks diktaturfasoner är välkänt. Fb-ägarna borde ställas mot väggen för att sprida felaktig information och tysta fakta. Ensidighet kännetecknar det mesta av media nu för tiden. Att Läkaruppropets stora konferens inte ens har nämnts i någon annan tidning(?) eller i någon nyhetsrapportering  på tv, är en stor skandal. Lycklig den som kan tänka själv och ta reda på sann fakta – när media tiger och t o m tystar den.

Amerikanska räntebetalningarna på statsskulden har nu en exponentiell utveckling. Sedan tidigare känner vi till den ständigt växande amerikanska statsskulden. Samtidigt som Washington nu nått det nu gällande skuldtaket för statsskulden har det första kvartalet av det nya räkenskapsåret (1 okt – 2022 till 31 december 2022) nått ett nytt rekord för budgetunderskottet, till stor del driven av inflationskostnader. Allt är en stor tickande bomb där endast räntekostnaderna för skulden inom kort kommer att nå 1 biljon USD per år./Rune

Thailand kan riva avtal med Pfizer efter att kungadömets kronprinsessa hamnat i koma
Kungahuset angav “hjärtproblem” som orsak, men den kände vaccinkritikern och professorn i mikrobiologi vid universitet i Mainz i Tyskland, Sucharit Bhakdi (76), menar att kronprinsessan kollapsade efter sin tredje Covid-booster.

Över 8 000 döda efter skalvet

FN:s interreligiösa harmonivecka firades i Sverige – väcker kritik
Världen idag har talat med förkunnaren och författaren Claes-Göran Bergstrand om hur han ser på firandet av FN:s interreligiösa harmonivecka. – Det är inte ett arrangemang som faller inom ramen för den kristna kyrkans uppdrag, hur kärleksfullt och ödmjukt det än kan framstå, anser han. Det handlar ju om fred. Är inte det bra? – Nej, inte i förlängningen, om man tittar på vad FN själva deklarerar. I deras målsättningar och stadgar framgår det att man arbetar för att införa en ”One World Religion”. I beskrivningen av detta arbete kommer världsreligionerna att smälta samman och ersättas av en enda religion som hyllar människan, individen och förnuftet. Bergstrand säger att FN tidigt blev influerat av ockultism, såsom teosofi och frimureri, genom den engelska författarinnan Alice Bailey som lanserade filosofin bakom new age.
OHLINS: Som vanligt utmärker sig SKR i den falska ekumeniken och Interfatih-religionen. Precis som Bergstrand säger är FN:s världsreligion ockult New age och gudsfientlig. Att blända människor med ”världsfred” är ett gammalt trick som många låter sig luras av men som endast är en påklistrad etikett. På samma sätt kommer en världsledare [antikrist] att påstå sig stå för fred och trygghet.
1Tess 5:3 När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.
Dan 8:25 Genom sin klokhet (list) skall han lyckas väl med sitt svek. Han skall anse sig själv överlägsen (säga sig vara gud), och han skall fördärva många mitt i deras trygghet (han säger sig stå för fred och trygghet). Ja, han skall sätta sig upp mot furstarnas Furste (Jesus Kristus/Gud), men han skall krossas utan hjälp av människohand.

VPN-vd om EU-lagen Chat Control: ”Kan bara jämföras med totalitära stater”
EU-kommissionen arbetar för närvarande med ett nytt lagförslag som innebär att EU:s medborgare ska få sin kommunikation alltmer extremt övervakad. Om lagen, som blivit känd som ”Chat Control”, går igenom ska alla telefonsamtal, sms, meddelandeappar, mejl med mera att övervakas. Detta gäller även privata bilder och filmer som sparas i molnet. Det är socialdemokraten Ylva Johansson som står bakom förslaget och menar att det ska användas i syfte att förhindra barnpornografi och grooming. Jan Jonsson, vd på Mullvad VPN, menar dock att den här typen av lagförslag inkräktar på människors liv och att det bara kan jämföras med totalitära Kina.

Rysk charmoffensiv mot Afrikas militärregimer

At The Moment When The Church Of England Turns God Into A Gender Neutral Non-Binary Entity, They Will Be Worshipping Antichrist, And That’s Fact

Janne – Gud människan och andemakterna del 4 Youtube/Text

Globalist Predators are Ensuring you are dependent on them for Survival – Leo Hohmann

Hotfulla ord från Moskva om eskalerad konflikt

Johanna Michaelsen – The Beautiful Side Of Evil Personal Testimony

Risk för ekumeniska bakslag lyftes vid EFK-möte om hbtq
OHLINS: Skulle en brytning från missionsländerna p g a att man öppnar för samkönade vara ett ekumeniskt bakslag och ”en risk”? Hur är det att bryta med Gud när man går på tvärs med Guds ord, Bibeln? Då kan vi prata risk och till och med katastrof!

Benny Hinn’s Nephew Calls Bethel Church Leader Kris Vallotton ’False Prophet’ Who ’Deceives People’
(OHLINS: Vi ber om ursäkt för en missvisande kommentar innan och vill klargöra att Costi Hinn är mycket bra och sund).

Witnesses To The Massive 7.8 Earthquake In Turkey Remarked That ‘It Was Like The Apocalypse’ As Death Toll Now Passes 3,700 Souls And Rising

Luftvärnssystemet Patriot används i Göteborg

LIGHTHOUSE TRAIL NEWSLETTER

The 2023 Grammys Call On Satan During Performance Of ‘Unholy’ Then Immediately Cut To A ‘Brought To You By Pfizer’ Promo, Awake Yet?

Detta har hänt: Jordbävning i Turkiet

2023 02 05 John Haller Prophecy Update “Trial Balloons”
The Reality Is; the only way to get achieve ’Net Zero’ is with ZERO HUMANS, and Zero Animals! The debased-minded GOD hating, lost fools are absolutely deceived. The Lord of hosts has obviously given the wicked over to serving the emptiness of their false gods. They have proudly exalted themselves above the most High

Prophecy Update: Why God Laughs at the Global Elites (Part 1)

Bethel SOZO Exposed: A Dangerous Approach to Spiritual Healing

World Premiere: Died Suddenly

Var femte måste köpa mat med sparpengar
Inflationen har drabbat svenska hushåll hårt. Var femte person har tvingats ta av sina sparpengar för att köpa mat det senaste halvåret, enligt Swedbank. ”Olyckligt”, enligt privatekonomen Arturo Arques.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Pfizer Hires Hollywood Celebrities To Shill For Their ‘Clot Shot’ As Americans Stay Away From The Booster In Droves

Stigande dödssiffra i Turkiet
Skadorna efter nattens massiva jordbävning i Turkiet börjar nu bli synliga.
Hittills rapporteras över 170 människor ha dött men dödssiffran befaras stiga.

Ryssland och Iran fördjupar sitt samarbete med en miljardsatsning. De båda länderna planerar att bygga en gemensam fabrik för att tillverka 6 000 militära drönare de kommande åren

Ryska hotet i norr – kartlägger under vatten: ”Allvarligt”

Yuval Noah Harari | ”The New Technologies Make It Possible to Actually Start Creating New Life Forms and To Change Humanity Our Bodies and Minds.”

Brutala kylan förlamar nordöstra USA
Vinterkylan har tagit ett ordentligt grepp om USA:s nordöstra delar. Med 40 minus och mycket hårda vindar har den upplevda temperaturen i New Hampshire landat på 78 minusgrader, skriver Reuters.

Excess deaths, MP calls for urgent and thorough investigation

En vad vi tror äkta profetisk dröm Daniel Emanuel Loven lade ut offentligt på FB idag. Han har haft liknade drömmar som vi fått förut så Guds Ande bekräftar bara tiden är kort. Så här är drömmen han fick: Märklig dröm jag hade under sen natten/tidig morgon. – ”Jag vaknade upp och var ensam i ett hus som jag väl känner till. Det var konstigt för det var skumt ljus ute, ett konstigt mörker. Jag gick in i köket och tittade på klockan, den var exakt 13:30 på eftermiddagen. Så jag gick ut, men ute var det sot eller något som gjorde hela luften grumlig och tung att vara i. Allt detta svarta som flög omkring täckte hela solens strålar, och hela himlen bar som ett rött lock över himlen. Jag sökte efter min familj, men visste inte var dom var. Sedan hörde jag hur bilar kom i hög fart och bromsade in utanför huset och jag hörde många fotsteg komma åt mitt håll. Och sedan kom en stor mans gestalt in med efterfölje, han bar en svart slängkappa. (en blandning av darth vader och en Natsi-general). Man kan tydligt säga att denna man inte var min vän eller inte kom i något vänskapligt syfte, snarare för att hota. Efter att dom lämnat mig så försökte jag lokalisera mig, jag kom fram till en stuga på tomten men jag kom inte in till den, det var som att hela stugan var omsluten av ett stort glaslock (ostkupa). Och Jag hörde en röst ropa över detta glaslock ”Barosch”. Jag försökte springa emot stugan, men jag studsade bara därifrån. Jag kunde bara ropa ett ord ”Jesus”, gång på gång, ”Jesus”. Jag var förtvivlad, och då ropade samma röst till mig igen, du är min, men så här kommer människor att känna och så föll jag till marken av utmattning och i samma stund som jag gav upp, så sögs jag in med en väldig kraft innanför glaskupan och sprang in till stugan. Där satt människorna efter väggarna och höll om varandra. Allt påmindes av en form av krigs tillstånd.”

Implanted Microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum and The Great Reset

Dr Malone delar en allvarlig varning: mRNA-vacciner injiceras i vår matförsörjning

Ex Bethel Student Tells All – Jesse Westwood’s Testimony

Pfizer-skandalen växer: Vet inte vad som pågår i kroppen – nåt ”konstigt”

Janne: Gud människan och andemakterna del 3 Youtube / Text

Läkare säger han hittat spikprotein ”inuti varje cancercell”

Nytt rekord när isande vindar slår mot USA

Experterna om Erdogans ”äktenskap” med Putin

Minst 13 döda i skogsbränder i Chile

Bethel’s 98 Million Dollar Boondoggl
OHLINS: Falska tecken följer Bethel Church ockulta New age-”kristendom”, framgångsteologi (NAR) och 7 bergen-läran (NAR). Mammonsdyrkan försvaras, liksom man gör i Hillsong och övriga NAR och New wine. De uppfyller profetian med råge.
Matt 24:11 Många falska profeter skall träda fram och bedra många.
Att läsa: Nyapostoliska Reformationen (NAR)

ALICE BAILEY & the seven mountain MASHUP
OHLINS: Videon visar likheterna mellan den ockulta Nya världsordningen (NWO) och C Peter Wagners NAR och 7 Mountain-Mandate. Det borde vara en tankeställare för de organisationer och församlingar som tror på den icke-bibliska 7 bergen [mandat]-läran, som passar som hand i handske i avfallets politiska (ockulta) världsreligion Babylon (Upp 13, 17-18). 7 bergen-läran kommer därifrån och sprider ett falskt [världsligt] gudsrike.

As The Spy Balloon From Communist China Continues To Float Freely Over The United States, A Compromised Joe Biden Has Pusillanimous Response

British regulators limit covid vaccines

Israel Airstrikes Target Hamas; U.S. Forces SEIZE Massive Iran Weapons Shipment | Watchman Newscast
The Watchman with Erick Stakelbeck

2023 02 02 John Haller Midweek Update – They’re Watching

CIA: Kina förbereder invasion av Taiwan

Elvor Ohlin:  Alla stridsmän dog (Nu i text)

Nu inspelat: VARNING FÖR SARAH YOUNGS ”JESUS” Text HÄR

Dolly Parton släpper ny låt: ”Gud gav mig den i en dröm”
I en dröm upplevde den kristna artisten Dolly Parton att hon mötte Gud, som var bekymrad över det som pågår nere på jorden. Nu har hon släppt en ny sång utifrån drömmen, med en text om hur Gud varnar sitt folk. …”Jag gav dig en bok, du läste den inte. Jag gav dig mitt ord, du lyssnade inte på det. Jag gav dig en karta, du sa att du inte behövde den. Nu har du tappat orienteringen och vandrar planlöst”, sjunger hon bland annat i sången, som under sin första vecka har fått över 200 000 spelningar på Spotify.
YouTube: Dolly Parton – Don’t Make Me Have To Come Down There
OHLINS: Dolly Parton bekänner sig som kristen. I annat fall är det väl ”stenarna som ropar”?

Visst är en tvåstatslösning möjlig – om vissa kriterier uppfylls
Argument som detta och liknande både hörs och skrivs ofta. För det mesta från människor som inte bor i Israel, och utan erfarenhet av Mellanöstern med allt vad det innebär av klansamhällen och islam. Det hörs även från människor och organisationer med en bestämd anti-Israelagenda. Med andra ord: De är inte argument förankrade i en jämställd verklighet. (Christina Toledano Åsbrink)

Israeli PM Benjamin Netanyahu To Meet With Emmanuel Macron In Paris Thursday To Discuss Ways To Expand And Accelerate The Abraham Accords
(Översatt) Som vi har berättat, och markera det, är hela poängen med Abraham-avtalet att skapa en palestinsk stat på gränsen till Israel, vilket är exakt vad Sheikh Abdullah bin Zayed sa till FN i september 2020. Och det enda som kommer att tvinga Benjamin Netanyahu att gå med på det, är att få muslimerna att gå med på att låta judarna bygga ett tempel. Vem är bättre för att underlätta det än den vi refererar till som den bibliska ”syndens människa”, Emmanuel Macron?

Brain Transparency & CBDCs | ”Is It a Future You Are Ready for? It’s a Future That Has Already Arrived.” – Nita A. Farahany (Futurist and Duke Professor of Law & Philosophy Speaking at the 2023 World Economic Forum Annual Meeting)

Janne: Gud människan och andemakterna del 2
Text: Här
Beror verkligen vår framtid helt beroende av att Jesus har hand om den
eller beror den på att vi människor konfronterar andemakter? Det här är viktigt att vi förstår!

Heroin avkriminaliseras i provins i Kanada

After Selling Off His BioNTech Stock For A Cool $500 Million Profit, Bill Gates Suddenly Starts Talking About All The ‘Problems With The Current Vaccines’, Hmm
OHLINS: Är det möjligen så att Bill Gates är besatt av pengar? Mycket (!) tyder på det.

The Infiltration of Christianity (Fritz Springmeier & Timothy Alberino)

The Biggest Buzz In The Tech World Right Now Is Something Called ChatGPT And It Will Bring Our Global Society A Giant Step Closer To The End

GREAT RESET THEATER: As Egg Shortage Worsens, The Largest Supplier Of Chicken Eggs In The Country, Hillandale Farms, Coincidentally Burns To The Ground

Skaparen av mRNA: ”Riskerna med vaccin överväger nyttan”
Robert Malone utvecklade mRNA-tekniken som används i vaccinen mot covid-19 men varnar nu för effekterna. Han var en av talarna under Läkaruppropets konferens i Stockholm.
OHLINS: Det här är mycket viktig information som måste spridas. Vi vill framför allt rekommendera videon från Swebbtv med Sture Blomberg.

Vad har Jenin med Jerusalem att göra?
Man kan sällan sätta fingret på direkta lögner i rapporteringen från våra medier – men det är inramningen, startpunkten, ordvalet och den ständigt tydligare vinklingen av hur händelserna bör förstås, vilket i slutändan skapar en helt annan bild än den som nakna fakta beskriver. …Det sätt på vilket man dagen före hade rapporterat om IDF:s operation var definitivt inte mindre, snarare mer, fördömande än rapporteringen från missdådet vid synagogan i Jerusalem. Sanningen är att det inte finns någon som helst jämförelse. (Roar Sörensen)