Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN med Parousia Mission (med Elvor & Janne)
Tyvärr är vi tvungna att ställa in våra möten tills vidare p g a den nya pandemilagen. Vid allmänna sammankomster gäller fortfarande max 8 personer. Om man bryter mot lagen kan det bli böter.Vi fortsätter att lägga ut undervisning som vanligt.

Parousia Mission Göteborg 21/2-2021 Mer från Göteborg
Janne: Jesu död och blodets kraft (Mp3) Text
Elvor: Guds svaghet är starkare än människor (Mp3) Text

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning (då är det nyhetsvärdet vi förmedlar).
/Elvor & Janne

____________________________

RIV DEN BÄRANDE VÄGGEN

Back In 2019 We Warned You That A Global Tax Connected With The Appearing Of Antichrist Was Coming, And Joe Biden Just Signed Off On It

Elin lämnade nyandligheten och fann friden hos Jesus
Elin ägnade alltmer av sin tid till meditation och yoga, men detta gav henne ingen ro i själen. I stället tilltog det inre mörkret inom henne. …Jag skulle själv inte orka med en tillvaro utan min tro på en god och kärleksfull Gud. Inom det nyandliga tror man att alla kommer till Gud på sitt eget sätt, men numera vet jag att Jesus är enda vägen till gemenskap med Gud. (Världen idag)

Leaders From The European Union Have Decided This Week That A Digital Vaccination Certificate Must Be Ready For Roll-Out By This Summer
OHLINS: Då är vi redan där. Det handlar inte om Vaccin utan om registrering av alla människor på jorden.
1/ Pandemin
2/ Covidpass (Början på registreringen av alla)
3/ Fortsatta ”Lockdowns” ”Press på Antivaccers”
4/ Ekonomisk katastrof (Great Reset)
5/ Registrering av alla människor UBI – Märket mm (Agenda 2030)
Vi kan förvänta oss ”Klimat-nedstängningar”, ”fredade zoner” mm.

Ryssland rustar upp sina militärbaser i Arktis. Man satsar stora resurser på att tillverka krigsmaterial som går att använda i hård köld.

Video: HILLSONG WORSHIPS BUDDHA GOD GUANYIN
OHLINS: Till den här rörelsen har flera pingstkyrkor med värdefulla fastigheter överlåtits. Hur är det möjligt?

Pope Francis To Hold Interfaith Prayer Service At Birthplace Of Abraham
OHLINS: Han råkar bara ha vägarna förbi? Allt annat är ju ”konspirationsteorier”. Nej, påvarna har förespråkat och arbetat för Interfaith i många år. De har ingen biblisk tro, snarare babylonisk hedendom. Vårt råd kommer alltid att vara: Följ inga pastorer eller präster som anammar påvens religion!

Ett annat exempel är påståendet om att påven och Katolska kyrkan genom sin religionsdialog planerar att skapa en ny världsreligion. Inlägg från teologen Leif Carlsson.
OHLINS: När fienden omringade Jerusalem hade (”konspiratören”) Jeremia varnat länge. I denna undervisning från Missionskyrkan i Skillingaryd ser Carlsson inget hot från Islam? Vi ber er att lyssna på vad han säger i den här intervjun. Citat: ”Bibeln är människors tolkningar av olika gudsmöten. Jag tror att bibeln är ett mänskligt dokument där människan reflekterar över Gud. Där människor tolkar olika händelser de varit med om som de då beskriver som Guds ingripande. Sedan tror jag att Gud använder de här berättelserna för att kommunicera till oss. (Obs! Lyssna från minut 6,00 till 8:40).
Med en sådan bibelsyn som ges uttryck för här, kan man hamna var som helst. Tron vilar då på gungfly och ”sand”. Lyssna istället på Jesu ord och varningar och ta dem på allvar: ”Se till att ingen bedrar er.” Vi som följer Jesus och förstår att Bibeln är Guds ord får räkna med falska beskyllningar, lögner och förutfattade meningar, från dem som är andligt blinda.

Helsingfors stänger ned

Oväntade trendbrottet: Färre väljer elbilar i Sverige
OHLINS: Vadå oväntat? Folk är ju inte dumma! Elen räcker snart inte tack vare klimat-tjatarna som sågar av grenen de sitter på.

”Ett starkare EU är ett starkare Nato”

Hoten mot judar i Sverige är en skam
Andelen brott med antisemitiska förtecken ökar i så gott som varje europeiskt land. Det är en mycket allvarlig, och skrämmande, utveckling, skriver David Lega.

The Globalist Agenda: The COVID Plandemic is Just The Beginning

Israel adopts law allowing names of unvaccinated to be shared
OHLINS: Precis som de spetälska på Jesu tid?

Fondchefen Peter Costello menar att de centralbanksledda interventioner som gjordes för att rädda kapitalmarknaderna från likviditetsbrist under fjolåret har lagt grunden för en enorm sårbarhet i både ekonomin och finansmarknaderna, skriver Financial Times.

It’s Bill Gates Versus Elon Musk With The World’s Billionaires Battling For Control Of Digital Currency Bitcoin As Value Skyrockets Over 400%

Professor: Vaccinintyg kan ge oss frihet igen
Digitala vaccinationsintyg kommer bidra till att vi får tillbaka rörelsefriheten igen, skriver professor Gunnar Klein, som är med i WHO:s expertgrupp, på SvD debatt. Gruppen arbetar nu fram en plan för hur vaccinationsintygen kan komma att användas globalt. Klein medger att det kan bli tal om inskränkningar i friheten för den som inte vaccinerar sig, men menar att det finns större värden att ta hänsyn till: ”Är det inte rimligt att ibland genom regler sätta stopp för den fria vilja som väljer att sprida smitta?”, skriver han. OHLINS: Det härt tankesättet kommer de att fortsätta med gällande de kommande klimat-nedstängningarna.

CIRCULAR REASONING: Biden Brings Back ‘Kids In Cages’ From The Obama Era While Promising This Is Not Kids In Cages From The Obama Era

Fler än åtta barn får idrotta – men inte ha aktivitet i kyrkan
Barnverksamhet inom fritid, kultur och idrott är undantagen åttaregeln, men inte barnverksamhet som innehåller ”religiösa inslag”. Det beskedet från Länsstyrelsen i Västra Götaland har nu fått Brålanda pastorat i Svenska kyrkan att göra en anmälan till Diskriminerings-ombudsmannen (DO).

‘Blessings Of Liberty’: How ‘The Equality Act’ Viciously Attacks Christians, Freedom, Society, Sex, And You

Janne: Fritt ur hjärtat-Babylon!
Du utsätts för medveten ”hjärntvätt” varje dag!
Rom 12:1 Så förmanar jag nu er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er andliga gudstjänst. 2 Och anpassa er inte efter den här världen (Formas och Hjärntvättas) utan låt er förvandlas genom sinnets förnyelse, så att ni kan pröva vad som är Guds vilja, det som är gott och fullkomligt och som behagar honom.

Från 10:39 in i videon: Cardinal Muller –
World Economic Forum (WEF) använder denna Covid pandemi för att få till en “Great Reset” (Nollställning av hela världen) för att förändra värderingarna (Tankesättet) hos alla människor på den här jorden. (Hjärntvätt) Det är en medveten handling för att kontrollera vad varje människa tänker och säger. Det här är alltså vare sig någon slump eller konspirationsteori.

NEJ DETTA ÄR INTE KONSPIRATIONSTEORIER DET ÄR EXAKT VAD BIBELN SÄGER

Genetics Confirms the Recent, Supernatural Creation of Adam and Eve

DAYS OF NOAH: American Airlines Flight #2292 Has A Verified UFO Encounter At 37,000 Feet With A ‘Long Cylindrical Object’ Flying Over Their Heads

Militärens biologiska mRNA-vapen liknar “covidvacciner”
DEBATT. De så kallade covidvaccinerna är egentligen inte vacciner. Det handlar om experimentellt och genetiskt mRNA-material som förs in i kroppen via injektion. Genmaterialet som sprutas in går förbi immunförsvaret och kan skapa kaos i cellerna. Metoden liknar hur militären utvecklat biologiska stridsmedel som innehåller messenger RNA (mRNA).

Passage Of The ‘Equality Act’ Will Make The Bible A Banned Book With Christians In Prison For Preaching The Gospel Of The Grace Of God

Covid19 vaccin, biverkningar och mutanter (med cellbiolog Ann-Cathrin Engwall)

Charismatic Prophetess Says if You Challenge Her, Her Angels Will Kill You

Dr. Michael Brown – False Prophets are not False if They Were Sincere When They Prophesied Falsely

Lars Åberg: Antisemitismen i Malmö: Hur blev lärarna ett antisemitiskt problem? Under de senaste tjugo åren har judiska församlingen i Malmö förlorat nästan två tredjedelar av sina medlemmar; många har enkelt flyttat från staden. Under Ilmar Reepalus (S) tid som kommunstyrelsens ordförande (1994-2013) fördjupades misstron mot den politiska ledningens förmåga – och vilja – att gå emot de växande antijudiska stämningar som följde med den ökande invandringen från Mellanöstern.

30-40 procent sjukskrevs i Mariestad efter vaccinering

I den tunga vetenskapliga tidsskriften Science efterlyser två framstående vaccinforskare en global satsning på att ta fram ett universalvaccin som är effektivt mot alla varianter av coronavirus som kan föras över till människor, skriver AFP.

Regeringens nya coronabesked
Ohlins: Nej inget kommer att bli som vanligt efter detta! Kom ihåg vad vi har sagt från början.
1/ Pandemi
2/ Covidpass (Registreringen kan börja Globaliseras)
3/ Ekonomisk ”Reset” (Registreringen har Globaliserats)
4/ Märket – Global Lön – Global Skatt

Fullmåne i Sverige 2021 – då kan du se supermånen
En supermåne innebär att fullmåne inträffar när månen är väldigt nära jorden, och alltså upplevs väldigt stor. Det inträffar under 2021 två gånger över Sverige, 27 april och 26 maj.

Peace in the Middle East: Can It Be Bought?

OHLINS: Vissa påstår felaktigt att fler än vanligt dog 2020 p g a covid. Den siffran som man utgår ifrån är felaktig eftersom den inte tar hänsyn till befolkningsmängd. Enligt Statistiska Centralbyrån dog färre än genomsnittet år 2020 och dödssiffran var helt normal. Självklart ska korrekta siffror räknas i procent som tar hänsyn till folkmängd. Låt inte missvisande siffror få skrämma eller oroa, varken från kristna ledare eller andra, som underblåser fruktan och vilseleder.
Döda i procent år 2020: 0,95 %
Genomsnittet döda i procent sedan år 2000 (de senaste 20 åren): 0,97 %

Var tredje tysk vill inte vaccinera sig

De uppfann medicin mot covid – för 50 år sedan
En vanlig astmamedicin, Pulmicort, ger goda resultat även i vården av covidsjuka. Det visar en studie från Oxford. Upptäckten hälsas med glädje av två grånade seniorer – forskarduon vid Draco i Lund som uppfann medlet för 50 år sedan.

RINOS Brett Kavanaugh And Amy Coney Barrett Side With The Other Corrupt Liberal Justices In Refusing To Hear 2020 Election Voter Fraud Cases

MAN OF SIN: Emmanuel Macron’s End Times Dream Of A 10-Nation European Army Gets Major Boost From European Council on Foreign Relations

Obama’s Shadow Government

Professor: 20 000 sökte hjälp för följder av mindfulness
Förklaringen till denna oönskade effekt ligger i hur mindfulness-meditation påverkar hjärnan. Vissa övningar går ut på att lägga märke till sina tankar och känslor utan att reagera eller döma. ”I praktiken kan detta öka din förmåga till känslomässig reglering, så att du inte längre är så mottaglig för vredesutbrott, till exempel”, skriver BBC Worklife. Men i stället för att ge bättre fokus kan dessa övningar trubba av alla känslor, både negativa och positiva, så att man inte längre upplever någon stor glädje eller lycka.

HOW CAN A GLOBAL CONSPIRACY WORK? – QUESTIONS FOR CORBETT

Corona Crisis Control – Digital Identification Für Alle
A digital identity for every citizen on the globe has been identified by the World Bank and World Economic Forum as an important part in the realisation of the Sustainable Development Goals. The right to a legal identity is a part of Global Goal 16 (Peace, Justice and Strong Institutions). An effort to achieve this is the ID2020 Alliance. A Public-Private Partnership between United Nations agencies, World Economic Forum, Foundations and Big Tech-corporations. Their grand goal do however raise some concerns about loss of privacy, mass surveillance and population control. It comes with a price that might have severe implications for the freedom of man.

One Week After Jews Cry Out For Antichrist, Pope Francis Will Hold A Chrislam One World Religion Prayer Meeting In Ur Where Abraham Was Born

Bill Gates Wants to ’Cover the Sun’ to Help Counter Global Warming

Catherine Austin Fitts varnar för bitcoinfällan och en kommande UBI. Tidigare assisterande amerikanske bostadsministern och investeringsrådgivaren Catherine Austin Fitts intervjuas här av Greg Hunter. Fitts varnar för att bitcoin är en fälla för allmänheten. När eliten försöker köpa upp allt guld, silver och all jordbruksmark är detaljhandeln det sista de behöver konkurrens från. Istället flyttar de dem till kryptohandeln. Det talas nu om att man kan driva bitcoinkursen ända till 300 000 USD och Fitts säger att detta är absolut möjligt. Detta är ren politik och har inget att göra med ekonomi. Centralbankerna kan skriva ut så mycket pengar de vill och spendera dem i bitcoin för att få dig in på den här marknaden. Kom ihåg att när de väl bestämt sig för att införa digitala centralbankensvalutor kommer de att ta bitcoin till noll. Fitts varnar för en mörk framtid om centralbankerna får allt de vill ha. När de bestämmer sig för att stänga av våra bankkonton och inför en obligatorisk digital universell grundinkomst (UBI) som ersättning innebär detta ett totalitärt system genom det finansiella systemet. Acceptera, i annat fall är du utestängd från att göra transaktioner, luckan är stängd och du behöver nu fundera på hur du skall kunna handla mat. Fitts framhåller här beträffande UBI det som även undertecknad försökte förmedla i senaste ”Hörnan”. /Rune

Skyhöga räkningar efter Texasoväder
Elpriset i Texas tilläts höjas till nio dollar per kilowattimme, vilket är uppemot 300 gånger högre än normalpriset, och vissa kunder har fått elräkningar på tusentals dollar under den senaste veckan.

Israel Launches Their QR Code COVID-19 Digital Vaccination ‘Green Pass’ As Jews Cry Out For ‘Messiah Now!’, But Guess Who’s Going To Show Up Instead?

”All time high” för uppsagda i välfärden

LÄNKEN HÄR

Delar av den för Sverige livsviktiga Golfströmmen har försvagats kraftigt. Det rapporterar en grupp forskare i ett kommande nummer av tidningen Nature Geoscience. Längst i norr har havsströmmen mattats av med 10-20 procent, och den är nu svagare än den varit på 1 600 år. Forskarna varnar för att den riskerar att stanna helt – något som skulle göra svensk vinter till en helt annan historia. Fler vinterstormar och temperaturer ner mot minus 50 grader kan göra vårt klimat mer likt hur det var under istiden.

Elvor Ohlin: Min brudklänning (nu i text & bild)

‘President’ Biden Urges Congress To Pass Demonic ‘Equality Act’ Which Erases God-Given Gender Distinctions And Paves The Way For Legalized Pedophilia

Sverige – fattigpensionärernas land – och alla som jobbar tills de stupar

En intressant historisk bild (Svenska)
Ännu mer fakta och statistik (Svenska)

Big Tech Spending Big To Replace Smart Phones With Wearable Augmented Reality Devices That Will Allow User To Create Their Own World

Whistleblower Video Footage of Forced COVID Vaccines in German Nursing Homes Goes Public

Dallas Faith Groups Help Shelter Homeless Texans During Deep Freeze

När Jesus kommer tillbaka är det som domare
Modern kristen förkunnelse har lagt stor möda på att argumentera för att Gud inte längre dömer, men Jesu återkomst står i omedelbar relation till hans roll som domare, skriver Svante Rumar.
…Jag menar inte att dagens förkunnare medvetet står och ljuger i predikstolarna, men jag är övertygad om att de flesta vet att de inte förkunnar hela sanningen. Dels beror det på att förkunnarens eget samvete genomborras av budskapet, och dels att man inte vet hur ett sådant budskap ska formuleras. Det finns säkert fler anledningar till frånvaron av förkunnelsen, varav Leif Carlsson i sin artikel belyser några, men känslan att ingen vill höra ett rannsakande budskap om Jesus som domare tror jag är en av de främsta. (Dagen)

Pandemin påskyndar digitaliseringen inom sjöfarten

FN-chefen vädjar om global vaccinationsplan
FN:s generalsekreterare António Guterres efterfrågar en internationell (Global) plan för vaccinering mot covid-19, och varnar för att den ojämlika tillgången till vaccin utgör ett hot mot både den globala hälsan och världsekonomin. I nuläget har 75 procent av alla använda doser i världen getts till människor i tio länder – medan 130 länder inte hunnit vaccinera någon alls. – Världen är i brådskande behov av en global vaccinationsplan som sammanför de som har nödvändig förmåga, vetenskaplig expertis, produktionskapacitet och finansiella muskler, säger Guterres under ett virtuellt säkerhetsrådsmöte. Han tillägger att G20-länderna har bäst möjligheter att få till stånd ett globalt vaccinationsprogram och lovar fullt stöd från FN.
OHLINS: Jaha där ser vi åter igen VACCIN-GLOBALT. Alla länder har inte ens covid-smitta men ändå vill man vaccinera. Vi känner vårdutbildad personal som berättar att hela den ordinarie vårdpersonalen är utslagen, sjuk och alla är sjukskrivna efter vaccinering. Biverkningarna är många och otäcka. Bara början? Liknande rapporter kommer allt tätare. Varför nämns det inte på nyheter? Vill man tysta ner?

Communist China Is Far And Away The World’s Worst Polluter Yet Not A Single Democrat On The Left Will Call Them Out, Why Is That?

Gov. Andrew Cuomo Killed 10,000 New Yorkers By Executive Order, Then Lied About It And Tried To Hide It, Why Isn’t This The Scandal Of The Decade?

Pope Francis Says COVID Vaccine Is ‘Not An Option’ As Vatican Says They Will Fire All Employees Who Refuse To Submit To The DNA-Altering Jab

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Death Toll Rising From COVID-19 Vaccine As ‘President’ Biden Begins Process Of Submitting America To Globalists

DETTA MÅSTE NI BARA LYSSNA TILL VAD SOM SKER I USA mm

Coronavaccinerna kan ha orsakat 501 dödsfall i USA. Uppgifterna kommer från CDC (amerikanska motsvarigheten till svenska Folkhälsomyndigheten) och ett federalt program som samlar information om biverkningar som inträffar efter att en person fått ett vaccin. Från uppstarten av vaccinationerna fram till 29 januari har 11 249 personer rapporterat att de upplevt en biverkning mot antingen Pfizer- eller Moderna vaccinet (mRNA-vacciner). Bland de rapporterade fallen klassificerades 4 106 som ”inte allvarliga”, 1 066 resulterade i sjukhusvistelser, 383 ”livshotande”, 156 resulterade i permanent funktionshinder och 501 resulterade i mottagarens död. Uppgifterna beträffande dödsfallen anses icke tillförlitliga, kan vara undervärderade och den arbetsgrupp i Vita huset som handhar COVID-19 har nu bett CDC att genomföra en omfattande studie om hur många som dött efter att ha fått vaccinerna och om några av dödsfallen kan ha andra orsaker. Båda vaccinerna har klassificerats som experimentella, har endast erhållit tillstånd i den rådande nödsituation och har inte erhållit fulla licenser. /Rune

Christian Pastor In Edmonton Canada Is Arrested And Placed In Jail By COVID Police For The Crime Of Holding A Church Service For His Congregation

Vatikanen, den som vägrar vaccinet riskerar att få sparken

Snö överraskar i Jerusalem

Nickelodeon Kid’s Program ‘Blues Clues & You!’ Releases New Alphabet Learning Video ‘P Is For Pride’ Indoctrinating Children With LGBTQ+ Agenda

”Inspireras” av palestinsk intifada – får toppost av Biden
OHLINS: Biden står för det ena beslutet värre än det andra, som det ser ut.

Låt våra kyrkor få samlas under samma regler som för butikerna
Denna inkonsekvens bör omedelbart rättas till. Låt kyrkorna få samlas under samma regler som gäller för affärer! …Religionsfrihet och mötesfrihet tillhör de mest grundläggande av våra fri- och rättigheter. (Stefan Gustafsson)

Brian Houston announces transition from Hillsong Church leadership

Microsoft wants to store data as DNA

Bill Gates Says That Only Poor Nations Should Be Allowed To Eat Real Meat, And Wealthy Nations Forced To Consume Synthetic Lab Substitute

Emmanuel Macron Positions France As An Ally Between Israel, Egypt And United Arab Emirates In Hopes Of Assuming Lead In Abraham Accords

Elbilar passar inte i Norden – tappar upp till 46% räckvidd vintertid

Israel set to open stores, gyms and culture Sunday in major move toward normalcy

WHO varnar afrikanska länder för ebola

Vittnesbörd: ”Jag är så tacksam att Jesus fick tag i mig”
För 19 år sedan satt en berusad Lars Sjöberg utanför Smyrnakyrkan i Göteborg och irriterade sig på dess moderna arkitektur. Fyra månader senare döpte han sig i den kyrka han tidigare förbannat.– Det ögonblicket kommer alltid att finnas kvar i mig. Det är som om Herren säger: ”Du ska aldrig glömma varifrån du kommer”, säger han.

Ingen får tvingas att vaccinera sig
Det är bara att hoppas att regeringen nu besinnar sitt ansvar att tydligt och klart upplysa alla om att följa Europarådets påbud: Ingen får tvingas att vaccinera sig. Ingen som inte är vaccinerad får diskrimineras på något sätt. (Christer Nilsson)

PARIS. Den franska regeringen vill upplösa och förbjuda den högerextrema organisationen Génération Identitaire (Identitära generationen), som legat bakom flera uppmärksammade aktioner på senare år.
OHLINS: Läs artikeln, det börjar dras åt i Europa. Vad tror ni händer med dem som tror att Jesus är enda vägen till Gud? ”Extremister?” ”Fundamentalister”, som inte vill vara ett med vårt nya Globala kommande system?

Visselblåsare på tyska vårdhem larmar om att äldre dör efter vaccination med Pfizer/BioNTech-vaccinet, Sedan godkännandet av de kontroversiella mRNA-vaccinerna har många oroande rapporter kommit om allvarliga biverkningar och dödsfall efter injektioner av Pfizer/BioNTech. Rapporterna kommer bland annat från Tyskland, Israel, Norge, Portugal, Sverige och Schweiz. /Rune

Bilden på kyrkan och gymmet fick vingar
När Jacob Zetterman en kväll såg det upptända gymmet på nedervåningen och den nedsläckta kyrkan ovanpå skyndade han hem efter kameran. Bilden, som blivit en viral succé, illustrerar med all önskvärd tydlighet hur olika coronarestriktionerna drabbar skilda verksamheter.
Ebba Busch (KD): “Orimligt att kyrkor regleras hårdare än varuhus”

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Democrats Lied About The Capitol Hill Riots And They Lied About George Floyd To Force Marxist Agenda

COVID-19 Vaccine Makers AstraZeneca and Janssen Announce They’re Now Expanding Trials To Include Pregnant Women And Newborn Babies

A recently thwarted terrorist plot against the U.A.E. Embassy in Ethiopia shows Iran’s intent on expanding its influence in the region.

Japan drabbat av kraftigt efterskalv till jordbävningen 2011

Second Phony Impeachment Against Donald Trump Ends Exactly The Way The First Phony Kangaroo Court Impeachment Ended, Democrats Lose

Vaccinpass är folkhälsofascism
I Sverige tvingas ingen att vaccinera sig. Inte ens för sjukdomar som är mycket farligare, dödligare än covid-19. Ett starkt folkligt stöd för säkra och väl beprövade vaccin har uppnåtts på frivillig väg. Men framhastade coronapass innebär statlig utpressning, skriver Nils Littorin, läkare och debattör.

A Former Terrorist’s Plea to Stop Supporting the Palestinians

Region Sörmland stoppar vaccination av personal – 100 personer fick biverkningar

Dammsugardebatt avslöjar misslyckande
Man kan inte både ha kvar kakan och äta upp den. Det fungerar inte att både välkomna nya elintensiva företag till Sverige och samtidigt strypa elleveransen. En regering som med ena handen genomför symbolhandlingar med plastpåseskatt och elcyklar, men med andra handen köper kolkraft och bidrar till ökade klimatutsläpp, den har ingen trovärdig miljöpolitik. En bättre lösning är en säker kärnkraft och möjlighet att dammsuga våra bostäder även på vintern. (Per Ewert)

Kuwaiti Singer Announces She is Converting to Judaism
In a video that stunned much of the Arab world, the Kuwaiti singer and actress Ibtisam Hamid, known by her stage name Basma al-Kuwaiti, sent shockwaves through that world when she announced Wednesday her intention to renounce Islam and convert to Judaism.

Ravi Zacharias Hid Hundreds of Pictures of Women, Abuse During Massages, and a Rape Allegation

Vad är ett människoliv värt i Sverige?
Kanske kan de traumatiska upplevelser jag delar med många svenska familjer bli en allvarlig tankeställare för alla som vill skapa ett mer värdigt och empatiskt samhälle, skriver Claes Kampe.

Politiken delar Rysslands församlingar
Bakom den senaste tidens demonstrationer i Ryssland döljer sig en stor generationsklyfta, som även märks i de evangeliska församlingarna.

53 Dead in Gibraltar in 10 Days After Experimental Pfizer mRNA COVID Injections Started.
Gibraltar is a British Colony at the southern tip of the Iberian Peninsula attached to the country of Spain. It’s population is just over 30,000 people, and it is best known for its huge “rock,” the “Rock of Gibraltar.” I have been contacted by residents in Gibraltar stating that 53 people have died in 10 days immediately following the roll out of injections of the Pfizer mRNA COVID injections, and calling it a “massacre.”

Elvor Ohlin: Temadag om Ändens tid (nu i text och bild)

Fritt ur hjärtat: Du måste tjäna någon!

Televangelist Frederick KC Price fighting for life after COVID-19 ravages heart, lungs and kidneys

I Don’t Know About You, But There Is Something Very Creepy About All These COVID-19 Vaccine ‘MegaSites’ That Could Easily Become Detention Centers

It’s Time To Hit Facebook, Twitter And All Liberal-Run Social Media Where It Hurts By Installing Ad Blocking Software Into Your Web Browser Now

Amerikanska centralbankens ordförande Jerome Powell sade på onsdagen att den amerikanska arbetslösheten är nära 10 procent.  Powell menade att Bureau of Labor Statistics, som levererar de officiella arbetslöshetssiffrorna, dramatiskt har underskattat försämringen på arbetsmarknaden i spåren av pandemin. (Bureau of Labor Statistics officiella siffra för januari var 6,3 procent). Powells uttalande får anses uppseendeväckande. Den välrenommerade ekonomen John Williams har under många år hävdat att de officiella arbetslöshetssiffrorna är kraftigt manipulerade och Williams menar att den amerikanska arbetslösheten för januari 2021 var 25,7 procent./Rune

BANANA REPUBLIC: Impeachment Trial Of Donald Trump Shows That America Exists In A State Of Civil War With The Party In Power Conducting A Coup

Mark Cuban Will No Longer Allow His Dallas Mavericks To Play The National Anthem Before The Game As We Confirm Our Boycott Of All Pro Sports

Coronamedicin från Israel väcker hopp
En covid-19-medicin som tycks lugna ett överaktivt immunsystem i lungorna har utvecklats vid ett sjukhus i Israel. I en första studie på 30 coronapatienter kunde alla utom en av dem lämna sjukhuset inom tre till fem dagar. (Världen idag)

Utan respekt för livet vacklar hela samhället
Självrespekt och respekt för sina medmänniskor är grunden i ett livskraftigt samhälle. Inte minst gäller detta den starka kraft som sexualiteten utgör. Missbrukas den, vacklar samhället. …Abort är här den naturliga konsekvensen av en sexualitet som helt frikopplats från respekt och medmänsklighet. Det är till detta liv, i nöjeskvarteren i Stockholms innerstad, som unga flickor lockas, utnyttjas och får sina liv sargade. En samhällsvinst? Nej, snarare en katastrof som drabbar hela samhället. (VID)

Bibelöversättare satte rekord mitt under coronapandemin
Den internationella organisationen Wycliffe Associates, som arbetar med bibelöversättning, satte rekord i antal färdigställda översättningar förra året. (Världen idag)

Time: Organiserad skuggkampanj förde Biden till Vita huset
Time ger nu Trump rätt i att det fanns en organiserad konspiration där storkapitalister och företagsledare tillsammans med vänsteraktivister och andra lobbyister verkade unisont i en ohelig allians för att få bort den sittande presidenten.
OHLINS: Vi lever verkligen i en sjuk värld. Här erkänner en ”globalist-tidning” hur det amerikanska valet gick till – trots att det gick som de själva hade planerat? Länken till originalet i Time, finns i artikeln.

Pastor kidnappad – Open Doors uppvaktar ambassad i Stockholm

Hatstämplandet omöjliggör balanserat samtal om abort
Att epitetet kvinnohatare klistras på alla abortkritiker bidrar inte till en konstruktiv och respektfull debatt, skriver Johanna Byman, Cecilia K Björfjell och Brita Storlund.

Moderna erkänner att deras mRNA-vaccin mot covid-19 är ett operativsystem

Kraftiga jordskalv längs Eldringen
En jordbävning som mätte 7,7 i magnitud har registrerats sydöst om Loyalty Islands i Nya Kaledonien. Ögruppen ligger öster om Australien i södra Stilla havet.

I can’t even comment on this yet – the false prophets now offerring Biden prophecies in place of Trump ones. (Från Facebook) OHLINS: Elvors reaktion: det ante mig, de är bara ute efter makt och pengar och vänder kappan efter vinden.

Nu drabbas Australien av bränder och lockdown – samtidigt

ID2020 Launching The Good Health Pass Collaborative To Produce Digital Identifications For People To Prove They Have Received The COVID Vaccine

Anthony Fauci And New World Order Elites Proudly Throwing The Signs Of The Master Of The Second Veil Found In Freemasonry Occultic Practices

Canadian Province Bans Church Gatherings ‘Indefinitely’

The Swedish activist has inflamed strong feelings in India, not least by tweeting a toolkit with campaigning advice for farmers. By doing so, she was showered with allegations of being part of an international criminal conspiracy as the document she linked to became the target of a police investigation for sedition and conspiracy.

Biden (Katolik) at prayer breakfast, calls out ‘political extremism’
Still, Biden campaigned for the White House as someone who could unify Americans, and the breakfast gave the nation’s second Catholic president a chance to talk about his vision of faith as a force for good. “For so many in our nation, this is a dark, dark time,” Biden told those watching the event. “So where do we turn? Faith.” Sen. Chris Coons, D-Del., said the event is “an inclusive and positive” one that “recognizes the teachings of Jesus but is not limited to Christianity.” OHLINS; Ekumeniken David Wilkerson talade om sker med hast i USA nu.

Denmark Seeking to Force Churches to Submit Sermons to Government
European Anglican Bishop, Robert Innes, is expressing concerns that the country of Denmark is seeking to require churches to translate and submit their sermons to the government. In a mind-blowing act of violence against the free expression and practice of religion, the state may require approval before a church can addres their own congregants.

Janne: Profetisk utveckling 3

Musk kommer inte ta coronavaccinet och kritiserar lockdowns
Intressant att notera i vaccindebatten är att Elon Musk, grundaren av Tesla och SpaceX, i en intervju nyligen deklarerade att han inte kommer att ta coronavaccinet eftersom han inte tillhör någon riskgrupp och detsamma gäller hans barn. Musk kritiserade också de nedstängningar som skett och kallar det ett stort misstag, där människor framstår som irrationella eftersom vi har att göra med ett virus med mycket låg dödlighet och hög smittspridning.
Elon Musk says he WON’T get a coronavirus vaccine because he’s ’not at risk’ and says the pandemic has ’questioned my faith in humanity’ because people have become ’irrational’

Trumpadministrationens tillslag mot pedofilringar var globalt

Replik: Alla partier är abortmotståndare
Aborträtten trumfar livsrätten i svensk politisk debatt, trots att lagen slår fast att en gravid kvinnas rätt att bestämma om sitt ofödda barns liv upphör efter vecka 18, skriver Lennart Sacrédeus.
…Det är något som inte är friskt i Sverige när det heter att en människa är modig som säger att abort innebär att ett liv släcks. Något mod ska inte krävas, hos någon enda av oss, för att uttrycka en sådan självklarhet, det alla innerst inne vet. Min önskan och övertygelse är att den dagen kommer då vi, äntligen, kan föra ett lugnt och sakligt offentligt samtal om vad en abort faktiskt är, nämligen ett utsläckande av liv. Att det lyfts fram mer att det i Sverige är olagligt att släcka livsdugliga fosters liv samt att vi, med väckta samveten, kan arbeta för att få ned aborttalen väsentligt.

Den eviga dansen mellan marxism och liberalism
Så länge som konservatismen betraktas som fiende nummer ett, kommer liberaler och marxister att vandra hand i hand. (Olof Edsinger)

Nazism, fascism och socialism har alla sin rot i kommunism
Föreställningen om att ”vänsterkanten” står i kontrast till ”högerkanten” är falsk. De system som befinner sig i det här spektrumets ytterkanter, som socialism, fascism och nazism, är alla rotade i kommunism. Och alla delar de en tro på grundläggande kommunistiska koncept såsom kollektivism, planekonomi och klasskamp.

SVT uppmanade svenskar att inte dammsuga
”Intressant är att SVT inte någonstans resonerar kring vad den här elbristen beror på. De berör inte med ett ord hur nedstängningen av kärnkraft har lett till att elen inte längre finns där den behövs, och att vi därför blir beroende av koldioxidintensiv centraleuropeisk el. Ingenting sägs om politiskt ansvar, utan det är dammsugande, duschande och vattenkokande Svenssons som ska råda bot på situationen. Inte en journalistisk fråga ställs om vad som hade kunnat vara annorlunda”, skriver han. (Världen idag)

Elen räcker inte i Sverige – risk att hushåll blir strömlösa

Please Tell Me Why Parler Was Deplatformed When It Was Facebook That Was Used To Organize The Riots That Led To The Death Of Five People?

No, Donald Trump Will Not Be Sworn In As President On March 4th As QAnon Says Will Happen, There Will Be No ‘New Republic’ Formed On That Day

Signaler från BIS varslar om en kommande attack mot bitcoin Ett tal av BIS-chefen Agustín Carstens visar att centralbanken helt enkelt vill stoppa alla former av pengar som inte kontrolleras eller utfärdas av centralbanker. Det framstår som om BIS vill stoppa eller kraftigt begränsa användningen av bitcoin och övriga kryptovalutor. Möjligen kan vi snart få se att en strukturerad attack mot bitcoins värde kommer att göras, kanske tidsinställd för att sammanfalla med någon form av kryptobedrägeri med avsikt att skrämma bort människor från bitcoin. Efter en sådan händelse kan det vara mycket lättare att anta lagstiftning för att förbjuda privata digitala valutor. /Rune

Libya: ‘Historic moment’ as UN-led forum selects new interim leadership

Europarådet slår fast i resolution: Vaccinationer får inte vara tvingande och ingen ovaccinerad får diskrimineras OHLINS: Men det förhindrar alltså inte Covidpasset.

Persecution of Christians ‘Steadily Worsening’ in India as Pastors Are Charged with ‘Forced Conversion’

Nytt fynd: purpurfärgat tyg från kung Davids tid
Forskare i södra Israel har funnit tretusen år gamla rester av purpurfärgat tyg från tiden för kung David och kung Salomo. Det är det första fyndet av just purpurfärgade textilier från järnåldern i regionen, och tas som intäkt för att samhället i södra Israel var mer utvecklat än man hittills anat. (Världen idag)

Minst 170 saknas fortfarande efter glaciärraset i Indien

Kraftverkschefen: Då slocknar Sverige – räkna med akuta elkriser framöver

Democrats Silent As Domestic Terror Groups Black Lives Matter And ANTIFA Storm Through Streets Of Washington DC Shouting ‘Burn It Down!!’

Nästan fullständig nedstängning i flera norska kommuner

Snöstorm lamslår Nederländerna

Janne: Fritt ur hjärtat: Profetisk utveckling del 2
Hör och häpna FN vill samla en förstärkt ”Mellanösternkvartett”. För en fredskonferens för att ”dela landet” Israel bara inom ett par veckor. Ni som har följt oss genom alla år ni vet vad vi sagt om ”Mellanösternkvartetten”. Nu exakt 14 år senare verkar allt upprepas allt igen. Till och med Kometen Holmes 17 P tar exakt samma bana igen. Kan detta vara den sista ”årsveckan” eller 7:an ?

Moskén vill öppna för vaccinationer

EXAKT BESKRIVNING

UK plans early G7 virtual meeting and presses ahead with switch to D10
South Korea, India and Australia to be invited to join face-to-face summit in June
Elvor: Det här kan vara mycket intressant. Som jag tog upp i senaste PM-predikan Guds suveräna makt – oavsett vem som kommer att ”träda fram öppet” enligt 2Tess 2 – ska ”de 10 hornen” (10 ledare) först finnas på den världspolitiska arenan.

God’s House is an innovative collaboration between Christians and Muslims in the Stockholm suburb of Fisksätra. Together we aim to build an interfaith community centre consisting of a church and a mosque joined by a glazed central atrium and in doing so create a positive space for meetings, activities and opportunities.
OHLINS: För sanna kristna är det här hädelse och inget annat. Jesus, Guds Son, är enda vägen till Gud.

Danmark inför testkrav och tio dagars karantän
Krav på coronatest och tio dagars karantän. Det gäller för i stort sett samtliga som vill resa in i Danmark, meddelar danska transportdepartementet. OHLINS: Inse att detta kommer inte att försvinna utan verka fram en ”Transformering” av hela världen.

Views from a rabbi, a priest & an imam on the Abrahamic house being built in Abu Dhabi (Youtube) OHLINS: Lagändringar från toppen av den religiösa pyramiden (Upp 13) kommer försöka tvinga oss bort ifrån att säga: Jesus Kristus är enda vägen till Gud.

RIGGED: Time Magazine Posts Shocking Admission That Biden Election Was Orchestrated By A ‘Well-Funded Secret Cabal’ That ‘Changed Rules And Laws’ / Adolf Hitler said that he did what he did to ‘restore Germany’ and to ‘save the Reich’, but what he really did was overt criminal activities designed to transfer all power to himself. It is the same with the stunning admission in Time Magazine today that in order to ‘save the election’, a slithery cabal of Democrats took billions of dollars and rigged it from top to bottom. Thanks for admitting what we already knew.

Sid Roth – Prophetic Word for 2021
OHLINS: Vet inte om man skall skratta eller gråta detta är fullkomlig dårskap.

Fritt ur Hjärtat: Profetisk utveckling

Hammarbykyrkan: ”Muslimer möter Jesus – riskerar livet”
Den persisktalande gruppen i Hammarbykyrkan har under några år växt med ett hundratal nyfrälsta muslimer. Detta trots att de pressas av av utländska regimer som gör allt för att stoppa dem. …Evangelisation har sedan den iranska regimens tillträdde alltid varit strängt förbjudet. Om den hemliga polisen upptäcker att du gett någon en bibel kastas du i fängelse. Om ett dop förrättas kan konsekvenserna bli mycket värre än så. För en muslim är det enligt iransk lag förbjudet och straffbart att konvertera. 

Well, Joe Biden has now been president for exactly 14 days, and in that incredibly short period of time America has become unrecognizable. US energy independence achieved under Donald Trump has now been reversed with the cancellation of the Keystone XL Pipeline, costing over 11,000 American jobs. Illegal immigrants are beginning to surge over our borders in record numbers with Biden vowing record numbers by next year. And 75,000,000 Americans have been declared to be domestic terrorists by the now all-powerful radical Left, can things get any worse? Actually, this is just the appetizer, the ’main course’ is coming, and you’re really gonna hate every bite.

TV4: 800 misstänkta hatbrott mot kyrkor

French President Emmanuel Macron Offers Himself As Broker Of Peace Deal Between The United States And Iran In Stunning Antichrist Foreshadowing
OHLINS: När Europa börjar komma in i centrum av fredsprocessen börjar det bli riktigt intressant.

Kat Kerr Claims a Talking Scroll in Heaven Will Soon Expose Massive Voter Fraud
OHLINS: Profetrörelsen har spårat ut fullständigt.

World Economic Forum:s nästa årsmöte och därmed planeringen för ”The Great Reset” skjuts fram från maj till augusti WEF tillkännagav under onsdagen att de kommer att omplanera det särskilda årsmötet i Singapore som ursprungligen planerades till maj. Med anledning av svårigheten med olika internationella restriktioner och karantänkrav meddelade organisationen att mötet kommer att skjutas fram till augusti för att ge mer tid för ”nödvändiga arrangemang”. /Rune

Ryskt militärplan irriterar Estland

Sveriges mål: Digitalt vaccinationsintyg till sommaren
Ett digitalt intyg som visar att man är vaccinerad mot covid-19 ska vara på plats till sommaren. Det är regeringens mål, enligt digitaliseringsminister Anders Ygeman. – När Sverige och länder runt om kring oss börjar öppna upp kommer det sannolikt ställas krav på vaccinationsintyg för att resa och delta i andra aktiviteter. För att intyget ska fylla sin funktion arbetar Sverige både nationellt och internationellt Ett sådant intyg måste vara erkänt av världens länder. Av den anledningen arbetar Sverige aktivt med WHO och EU (GLOBALT) för att intygen ska hålla en internationell standard, (GLOBAL) säger socialminister Lena Hallengren (S). OHLINS: Vad var det vi sa? Allt följer bara en noga uppgjord agenda – Kontroll av varenda människa på jorden. Global Lön – Global Skatt men bara OM DU …..
1/ Pandemin
2/ Covidpass – Global Kontroll börjar införas din frihet börjar begränsas
3/ En Ekonomisk härdsmälta (Great Reset)
4/ Märket – Total Global Kontroll slutförs – Din frihet försvinner totalt

Tusentals varianter av det coronavirus som orsakar covid-19 har upptäckts runt om i världen då viruset fortsätter att mutera.

Låt oss även minnas allt motstånd som gjordes under Förintelsen
Bilden av judar som passivt gick in i döden är seglivad men inte riktigt sann.
Att vilja överleva sina plågoandar, att vägra låta dem segra – kanske är detta det yttersta motståndet på den individuella nivån i de vidriga omständigheter judarna levde under. Men det fanns förstås hjältemodigt motstånd även på en annan nivå. Många känner till upproret i Warszawagettot, som började den 19 april 1943. Jag saknar ord för det mod de unga flickorna och pojkarna visade. Kampen var förstås omöjlig att vinna, men de höll ut längre än såväl Danmark och Norge som Frankrike och Holland gjorde när de anfölls av Tyskland. (Ulf Cahn)

Skamligt att dela ut ett Leninpris i Sverige
Vladimir Lenin (1870–1924) ledde den ryska revolutionen 1917 och är portalfigur för den sovjetiska enpartistaten. Diktatur, svält, terror och död följde i hans spår. Det var under Lenin som Gulag, den ryska versionen av koncentrationsläger – eller för att använda den inhemska terminologin, ”korrektions- och arbetsläger” – började byggas upp över hela Ryssland. Direkt efter maktövertagandet 1917 inrättade Lenin den hemliga polisen, tjekan, som hade till uppgift att rensa ut motståndet mot revolutionen. Så påbörjades en fruktansvärd hetsjakt på människor. Inte för att de begått några brott, utan enbart för att man kunde beskrivas som ”klassfiende”. Enligt Lenin måste ”ohyran” utrotas. (Stefan Gustavsson)

Portugal och Spanien inför lag om assisterat självmord
Kritiken mot lagen har varit stark, både från landets stora katolska kyrka och från läkarkåren. Biskoparna uppmanar bland annat spanjorerna att skriva ett livsslutsdirektiv som styrker att de avstår dödshjälp om de senare i livet inte kan uttrycka sin önskan. Olika högskolor för läkare, apotekare och tandläkare i Madrid och Katalonien har dessutom gått samman i ett gemensamt uttalande där de kräver en förstärkt satsning på palliativ vård och att dödshjälpslagen återkallas, enligt Respekt. (Världen idag)

Te anhållna efter dödsbranden i Anneberg
Tre ungdomar anhölls på tisdagskvällen efter branden i Anneberg. De är misstänka för mord och grov mordbrand. Även ett barn som är under 15 år ska höras.
OHLINS: Man finner inga ord.

Biden Administration Issues Order For Police To Begin Arresting People Caught Without A Mask On Their Faces And Prosecute Them Criminally
Creating a vast network of law enforcement officials empowered to enforce these mask rules will of course provide a handy new excuse for monitoring and surveilling citizens. Meanwhile, deputizing federal agents, state authorities, and local cops to enforce transit mask rules will open up all sorts of new police harassment and abuse opportunities.
OHLINS: Sakta men säkert dras snaran åt men det är ju ändå bara ”konspirationsteorier”.

Antikrists ande – Från FB
A warning, for all who are blinded to the rising presence of the antichrist spirit. Government and religion must come together in preparation for the masses to accept the earths final government. A monstruous beast which will stamp the whole world by governmental rule and religion of the Antichrist. For those who have eyes to see, the populations of the world are being programed even now. To accept a world wide government, and world wide religion.

FENCED IN Germany to hold Covid rule breakers in REFUGEE CAMPS under new crackdown to stop Brit mutant virus explosion

Planned Parenthood CEO Alexis McGill Johnson exclaimed in an interview with Business Insider she is “completely over the moon” that abortion rights champion Kamala Harris is now vice president.

Funny thing, flip over any rock talking about abortion, and it always leads back to Bill Gates, vaccines and eugenics every time. Did you know that Planned Parenthood was originally called ’The Negro Project’ because their main target was how best to reduce the black population by aborting black babies? Did you also know that Margaret Sanger, the white woman who created ’The Negro Project’ was a Nazi-style eugenicist? Did you further know that Bill Gates Sr. once ran Planned Parenthood? See what I mean? This bloody trail will take you to the same place each and every time. Funny how that is. What a thing, man, what a terrible thing.

Nazisten som räddade judar
Som kommendant för ett litauiskt arbetsläger tror man att den tyska majoren Karl Plagge under andra världskriget lyckades skydda över 1 000 personer från nazisternas plan att utrota Europas judiska befolkning. Genom överlevares vittnesmål berättas den osannolika historien om arbetslägret HKP och major Plagge som av en del kallats ”den gode nazisten”. (Svt Play)

WHO-team utesluter inte att viruset är från labb
Ett team från världshälsoorganisationen WHO befinner sig i kinesiska Wuhan för att utreda coronavirusets ursprung. Enligt Sky News uppger en medlem i teamet, läkaren Peter Daszak, att de gjort fynd ”som ingen har sett förut”. Teamet utesluter inte möjligheten att viruset kommer från ett laboratorium.

Coronapass införs i Danmark

Inflationen i euroområdet tog fart igen i januari
OHLINS: Förr eller senare startar det!
Upp 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: ”Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: ”Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.” (= HYPERINFLATION)

Magra vintermånader plågar restauranger: ”Befarar kommande blodbad”

Snart kan corona-pass vara verklighet – så kan det fungera
OHLINS: Ett covid-pass leder inte bara till mer kontroll. Det finns andra risker också.

Liberals At NY Times And Harvard Now Calling For Creation Of ‘Ministry Of Truth’ By The Biden Administration To Control What People Say And Think

Eugenicist Bill Gates Calling For A ‘Global Alert System’ And ‘Pandemic Fire Squad’ To Deal With Next Viral Outbreak He Promises Us Is Coming

Biden river upp Trumps migrationslagar

Understanding the Times – Nyhetsbrev!
OHLINS: Man börjar tala om ”utrensningar” av troende. Illavarslande signaler från USA. Ni bör lyssna på videon den bekräftar vad många upplevt profetiskt. Förutom Pre-trib läran som presenteras är vi helt överens.

Biden Reich Is Not Only Keeping The Troops In Downtown Washington DC, They Are Bringing In New Troops Daily In Stunning Fascist Foreshadowing

CORONAVIRUSVideo: Weirdo Bill Gates Calls For ‘Global Alert System’ Ahead Of ‘Next Pandemic’

Hur miljöaktivister skapade en lögn för att manipulera deltagarna på World Economic Forum För att pressa världen till The Great Reset har möljöaktivister inga etiska gränser när de framför ren fiktion för att saluföra sina teorier. I det aktuella fallet lägger man skulden för valrossdöd på den globala uppvärmningen, vilket visat sig vara ren fake. /Mvh Rune

Fossilized Fish on Mount Everest—Proof of the Flood?
1 Mos 7:17 Floden kom över jorden i fyrtio dagar, och vattnet steg och lyfte arken så att den höjde sig över jorden. 18 Vattnet tilltog och steg högt över jorden, och arken flöt på vattnet. 19 Ja, vattnet bredde ut sig mer och mer över jorden, till dess det täckte alla höga berg under hela himlen.

SKR:s Martin Luther King-pris har vänsterpolitisk slagsida
Kristna kyrkor brukar sällan tala väl om skadegörelse, inbrott, stöld eller acceptera samarbete med terrorism och islamism. Men när Sveriges kristenhet sedan 2005 delar ut Martin Luther King-priset är frågan vilka krafter som egentligen främjas? … Martin Luther King använde ickevåld som metod och reagerade starkt mot svarta som mobiliserat genom inbrott och skadegörelse. Men den svenska juryn har valt att hylla just detta.
2021 års pris gick till ”Goda grannar” och projektets huvudmän, Svenska kyrkan, Islamic Relief och Stockholms moské. Flera mycket noggranna debattörer har kunnat visa såväl Stockholms moskés som Islamic Reliefs kopplingar till Muslimska brödraskapet, islamism, terrorklassad verksamhet och antisemitism. (Lars-Göran Berg och Thomas Forslin)

Joe Biden tar bort stopp för abortbistånd
OHLINS: Avfallet tar ny fart. Barnets rätt till ett liv och en framtid finns inte.
Vi anser inte att Jonathan Cahn är en profet och inte heller sund i sin lära men detta var bra sagt till presidenten:
”Herr president, hur kan du placera din vänstra hand på Bibeln, Guds ord och sedan med din högra hand underteckna lagar som existerar som strider mot hans ord? Hur kan du placera en hand på ordet som förordnar mänskligt liv som heligt, och i Guds bild från befruktningen, och sedan med den andra handen, underteckna lagar till existens som kommer att förkunna dödandet av det mänskliga livet, av dessa barn? Hur kan du åberopa Guds namn i din ed och lägga din hand på hans ord och sedan genomföra lagar som kommer att undertrycka hans ords framgång, som kommer att censurera hans ord och de som främjar det?”

Fem skadade efter bråk och larm om skottlossning i Helsingborg
OHLINS: Våldet ökar i landet som vände Guds bud ryggen. 366 skottlossningar år 2020. Det är väl ingen som längre påstår att inte våldet har ökat?!

Anti-Trump Group ‘The Lincoln Project’ Co-Founder John Weaver Revealed To Be A Homosexual Pedophile Who Preyed On 14-Year Old Boys

CALIFORNIA SNOWSTORM: STALLED ATMOSPHERIC RIVER “ON STEROIDS” DELIVERS 4 FEET OF SNOW IN 24 HOURS

KENNETH HAGIN MOVE OF THE HOLY GHOST – ENJOY!
OHLINS: Bra att påminna sig hur sjukt det såg ut. Vi är rädda för att vi snart kommer att få se det igen, dvs dessa ockulta krafter i kyrkor med Kenneth Hagins villoläror.

Todd Bentley Is Back! Reveals New 25-Year Ministry Mandate After Being Visited By Angels.
Charismatic “prophet” Todd Bentley, the only huckster in the whole of Christianity that Dr. Michael Brown has ever bothered to condemn (and that only slightly), is up to no good, revealing that he’s had a string of angelic encounters and personal visions from Jesus who told him that the time of waiting is done, and that he’s about to embark on a new 25-year ministry mandate.

Bibelstudie Elvor Ohlin: KLÄDBYTET (del 2)

Skottar vill bli självständiga från Storbritannien

Polisens varning om kravet på negativt coronatest

Timvikarier på boende tackar nej till vaccinet

THE DAYS OF LOT: Joe Biden Secretary of State Antony Blinken Orders LGBTQ+ Pride Flags To Be Flown At All US Embassies Around The World

10 Steg till folkmord. (Titeln är ju inget rolig)
OHLINS: En sjuksköterska sätter in stegen i nuvarande pandemin. När du sätter in den profetiska bilden blir det ännu tydligare.
Masker – Lockdowns – Vaccin – Covidpass – Märket. En riktig ögonöppnare
när vi bråkar om Vaccinet planeras större saker.

Israel förlänger landsomfattande lockdown

Snöfall stoppar bussar och tåg under morgonen
OHLINS: Sedan när klarar man inte av lite snö i södra Sverige?! Vad är det som händer?

Hbtq-frågor ska prioriteras av USA:s nya utrikesminister
OHLINS: Pride-flaggan ska åter igen tvingas på alla När ogudaktiga ledare styr råder ingen åsiktsfrihet eller demokrati. Intoleransen härskar och blinda kristna ledare applåderar?!

Norskt par: “Vi gifter oss på H&M – för att få ha fler gäster!”
Det norska paret överväger att gifta sig hos H&M eftersom de bara får ta in tio bröllopsgäster i kyrkan – oavsett hur stor den är. – Vi får inte ens in alla våra syskon. Då gifter vi oss hellre hos H&M, där vi får vara 120 personer, säger Asbjørn Sandøy.
OHLINS: Det här avslöjar hur fullständigt orimliga och orättvisa regeringens restriktioner är.