Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 4 augusti Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
(Obs! Vi har uppehåll i juli månad)
Mer från Göteborg Senaste 9/6-2024:
Janne: Herre led mig dag för dag /Text/Youtube
Elvor: Jakobs kamp till seger /Text/Youtube

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida
Parousia Mission finns även som en grupp på Facebook
Parousiamission Göteborg finns på Telegram som grupp LÄNK
⇒ Bibeln för yngre Parousia Mission

Missa inte ParousiaMission-Podden

 

 

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

_____________________________

Profetisk Uppdatering 16 Juli 24 (Video – Youtube – Svenska)
Senaste nyheterna på Parousia Mission Göteborg Sverige (Telegram)
Profetisk uppdatering 15 juli 2024 (Video – Youtube – Svenska)

_____________________________

FRITT UR HJÄRTAT 16 7 24 BE SÅ FÅR DU

Ett års regn på en dag, massiva översvämningar drabbade centrala Kina
Allvarliga, utbredda översvämningar drabbade delar av centrala Kina den 15 och 16 juli 2024, då rekordstora skyfall, med upp till ett års värde på 24 timmar, krävde minst fyra liv.

Kraftfull derecho spränger genom Mellanvästern och lämnar ett spår av förstörelse
En mäktig och dödlig derecho svepte över Mellanvästern den 15 juli 2024 och lämnade en 800 km lång väg av förstörelse från Iowa till Indiana. Stormen, med vindbyar som nådde upp till 169 km/h (105 mph), orsakade omfattande skador, strömavbrott som drabbade hundratusentals och minst ett dödsfall. National Weather Service utfärdade många tornadovarningar när stormen fällde träd, slet tak från byggnader och störde resor över regionen.

8 Shocking Details That Have Just Emerged That Are Sparking New Theories About The Attempt On Trump’s Life
OHLINS: Efter mordförsöket på Donald Trump finns det många frågetecken över Secret Service agerande och icke-agerande.

Bethel Redding – Bok Hidden Path and Beyond Del 12
OHLINS: Otroligt informativt och bra.

Tyskland halverar militärt stöd till Ukraina

LIGHTHOUSE TRAILS

As The Details Of The Trump Shooting Continue To Unfold, We See Thomas Matthew Crooks Was Only One Piece In An Elaborately Staged Event

Why Did The Republican National Convention Feature The New World Order And The All-Seeing Eye Of Horus, Has The Next President Already Been Selected?

EU får backning för hemliga avtal om covidvaccin

Gunilla Persson landar med helikopter på Emilia Lindbergs tältmöte
Mello-artisten och sångarevangelisten möts i Örnsköldsvik för att sjunga och berätta om Jesus tillsammans.
OHLINS: Ibland gör sig kristna enbart löjliga för att få uppmärksamhet, med kändisar som dragplåster. Många som kallar sig ”kristna” bland kändisar har inte en susning om vad äkta biblisk tro handlar om. Gud behöver dessutom inga kändisnamn för att dra människor till sig. Tvärtom.

Ja till hbtq i kyrkan kommer även att leda till ett ja till polyamori
Episkopalkyrkan i USA ska utreda frågan om att bekräfta polyamorösa relationer. En olycklig utveckling där teologin avvecklas, konstaterar ledarskribenten och varnar för samma utveckling i Sverige. …Vår förståelse av livet måste förstås utgå från Skaparens intentioner med sin skapelse. Och om den råder det ingen oklarhet. Som Jesus säger: ”Har ni inte läst att Skaparen från början gjorde dem till man och kvinna?” Och han fortsatte: ”Därför skall en man lämna sin far och sin mor för att leva med sin hustru, och de två skall bli ett.” (Matt 19:4). Här finns både könspolariteten och antalsbegränsningen med. Gud har skapat människan till man och kvinna och det är en man som ska leva med sin hustru. Om vi kan ignorera könen kan vi förstås ignorera antalet. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Avfallet i kristna sammanhang är ofattbart sjukt men likväl förutsagt i Bibeln, för att vi inte ska dras med i fördärvet.

Danmark först i världen med att införa koldioxidskatt på jordbruket
Som det första landet i världen kommer Danmark att införa klimatskatt på jordbruk. Men många bönder är kritiska.
– Det är något märkligt i att beskatta en naturlig biologisk process – en ko är ju en ko, säger den danska mjölkbonden Kaare Larsen. Danmark blir först i världen med att införa en koldioxidskatt för landets jordbruk, från och med år 2030. Den världsunika överenskommelsen mellan regeringen och flera branschorganisationer är i linje med Danmarks mål att nå koldioxidneutralitet år 2045.

Skogsbränder som utlösts av Hizbollahs strider ödelägger Israels nordliga territorier
Israels nordliga samhällen har ödelagts av det gränsöverskridande eldutbytet mellan terroristorganisationen Hizbollah och Israels försvarsstyrkor under de senaste nio månaderna. Det är dock inte bara hemmen och samhällena som har drabbats av striderna. Skogarna i Israels norra region har upplevt katastrofala konsekvenser av det nästan dagliga utbytet av raketer , murbruk och drönare. Shali Ben-Yishai, chef för den norra regionen vid Keren Kayemeth LeIsrael-Jewish National Fund (KKL-JNF), genomförde nyligen en pressturné för att visa omfattningen av den ekologiska katastrofen i norr. Under turnén berättade Ben-Yishai att över 30 000 hektar mark, inklusive jordbruksfält och skogar, har bränts på grund av Hizbollahs attacker efter kriget den 7 oktober, vilket gör det till den största förstörelsen av naturen sedan grundandet av Israel 1948. Mellan 5 000-6 000 tunnland skog, en del av den återbeskogad genom JNF:s arbete, har förstörts av bränder. ”Detta är den största naturkatastrofen sedan staten Israel grundades och något som kommer att ta år att reparera”, sa Ben-Yishai.
OHLINS: Hallå, alla som kämpar för miljön! Har ni somnat? Ska ni inte protestera mot terrorister som är miljöförstörare? Detta är katastrof både för människor, djur och natur. Bryr ni er inte?

Sommar i Swebbtv 16 juli 2024 med Stefan Torssell, sjökapten, författare och debattör
Dagens sommartalare på Sommar i Swebbtv heter Stefan Torsell. Han är en uppskattad författare, grävande journalist och bloggare. Stefan arbetade på Sjöfartsverket när han kom i kontakt med anhöriga till omkomna i estoniakatastrofen. Det fick honom att börja gräva i denna märkliga historia.
Efter år av efterforskningar kom han ut med sin bok om Estonia som han också har berättat om i ett program här på Swebbtv. I ett annat program här har han berättat om sin kartläggning av muslimska organisationers överenskommelser med socialdemokraterna.

Profetisk Uppdatering 12 Juli 24 (Video – Youtube – Svenska)

Glastonbury möter motreaktioner för att ”fira terrorismen”
Det brittiska musikevenemanget har blivit en plattform för antisemitism.

Ny EU-rapport: 96% utsatta för antisemitism före 7 oktober
Antisemitismen i Sverige och Europa var mycket hög redan innan Israel den 7 oktober 2023 drabbades av den värsta massakern på judar sedan Förintelsen, enligt en ny rapport från EU:s värdegrund (FRA). Efter massakern har hatet mot svenska och europeiska judar exploderat.

Ramattack i centrala Israel skadade fyra IDF-soldater efter att Hamas uppmanade palestinier att ”eskalera sammandrabbningar”Fyra IDF-soldater skadades på söndagseftermiddagen i en kombinerad fordons- och skottattack vid Nir Tzvi-korsningen nära Tzrifin i centrala Israel. Enligt rapporter från Magen David Adoms räddningstjänst är två av de skadade i kritiskt tillstånd, medan de andra två fick måttliga och lindriga skador. De sårade fördes till Shamir Medical Center (Assaf Harofeh-sjukhuset) i Be’er Ya’akov. IDF bekräftade senare att de sårade var en IDF-officer och tre soldater.

Profetisk uppdatering 10 juli 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Fritt ur hjärtat 13 7 24 Den Rättfärdige Guden

Donald Trump utsatt för mordförsök på kampanjmöte

Joe Biden i ett privat samtal på måndagen till donatorer sa till dem att ”det är dags att sätta Trump i en bullseye” 5 dagar före mordförsöket, sammanträffande?

Aron Flam: Väst och Sverige är lata och fega
”Du behöver inte ställa dig frågan vad du hade gjort under nazismen. Det du gör idag är vad du hade gjort under nazismen”.

PRIVATA gröna haverier slukar DINA SKATTEPENGAR

”Centralbankerna kommer att behöva följa vädret”
OHLINS: KLIMATET_EKONOMIN_AGENDAN
Klimatet förändras genom att rymdvädret ökar och jordens magnetfält försvagar
det är detta som påverkar jorden. Människan kommer att fångas i sin egen visdom
och ingenting förstå det kommer likna Egypten och Farao och deras visa män.

Profetisk Uppdatering 7 Juli (Video – Youtube – Svenska)

77 valar döda efter strandning: ”Fruktansvärt”
OHLINS: Förändringar i jordens magnetfält?

SHOCKING DUTCH COVER-UP: THEY KNEW ABOUT VACCINE INJURIES AND HID THE DATA | w Clayton Morris (Google översatt) CHOCKERANDE NEDERLÄNDSK TÄCKNING: DE VISSTE OM VACCINSKADOR OCH GÖMDE DATA. Videon är enbart på engelska.
OHLINS: Experter avslöjar än en gång mängder av skador och dödsfall av covidvaccin. Mest skrämmande är lögnerna och försök att mörka sanningen. Här gäller det Nederländerna men detsamma sker överallt där man spred eländet. ”Ingen tar ett vaccin för andra. Ett vaccin tar man för sin egen skull!” Så sant! Tro aldrig deras lögner och hyckleri. Dessutom var också den falska ”godheten” en fet lögn. Vaccinen varken skyddade från smitta eller från att smitta andra. Ta inga covidvaccin! De är livsfarliga och har förstört eller dödat tillräckligt många människor. Hur många fler kommer att drabbas??

Bethel Church Hidden Path Del 11 (Svenska)
Otroligt bra och informativ video om Bethel Church och NAR
Detta kommer att infiltrera konferenserna alltmer så det gäller att
noga väga vad som predikas mot Guds ord.

Kinas varning till Nato: Provocera inte fram en konfrontation

Svensk militär ska träna i New York

In An Amazing Coincidence, Emmanuel Macron’s Main Rival For Power, Marine Le Pen, Is Now Under Investigation For ‘Illegal Campaign Financing’

Ukraina rullar ut en robotarmé – blir testlabb

Profetisk uppdatering 3 juli 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Växjös hemlösa ska få egna lägenheter: ”En fördel för alla

OS i München 1972 skulle vara en motpol till Hitlers olympiska spel 1932. Tyskland ville visa sig som en modern och liberal demokrati. Men OS förvandlades till en mardröm, när palestinska terrorister attackerade de israeliska idrottarnas logi. Serien går igenom de dramatiska händelserna och nyttjar ett rikt arkivmaterial och intervjuer med personer, som upplevde slaget. Terrorister och deras offer samt tyska myndigheter intervjuas. Serien belyser den djupa konflikten i Mellanöstern, som fortgår än i dag. Produktion: LOOKSfilm/rbb/SWR/BR/ARD/France Télévisions/VPRO/SVT, Tyskland 2022

LÄS Karin Janssons Nyhetsbrev och Bilaga:
Marknadsplats Rörelsen… 7 Berg… NAR-profeten Jonathan Cahn – DEL 20 >> /
Bilaga: Jonathan Cahns Kabbala & Historien om Kabbala >> /

Runes Hörna BRICS-och-Saudiarabien-signalerar-paradigmskifte-i-den-globala-ekonomin.pdf

Fritt ur hjärtat: Den Levande Tron!

Fyra döda i skyfall i Sydkorea

International Bird Flu Summit

Varför har kyrkostyrelsen valt denna väg till ny kyrkoledning?
Equmeniakyrkan är en stor kyrka, det är obegripligt att det inte finns goda kandidater till kyrkoledarskapet bland dem som valt att arbeta inom vår organisation. Varför har kyrkostyrelsen valt denna väg till ny kyrkoledning – skuggkandidat, ändrade spelregler kring ledarskapets organisation, ingen kandidat till biträdande inifrån kyrkan, ingen presentation eller utfrågning kring ledarskap och teologi? Och till råga på allt inte gett ombuden annat val än att rösta ja eller nej i augusti; några alternativa kandidater eller annan typ av ledarskap får inte lanseras. Vi är, som framgår, oroade. För att inte säga bekymrade. (Erik Amnå, Marie Demker)
OHLINS: Vi har ingten åsikt om detta men lägger ut som information.

Såg sin pappa bli mördad – nu har 12-åringen själv utsatts för rån
Tolvåringen såg sin pappa Mikael mördas i en gångtunnel i Skärholmen i våras. En månad senare blev sonen själv utsatt för väpnat rån – och nu kräver Mikaels syster lagändringar.
…Aneta är syster till mördade Mikael och dessutom vän med mamman till Adriana, flickan som mördades i en gänguppgörelse i Botkyrka för fyra år sedan. Nu kräver hon lagändringar för att bekämpa gängvåldet och ge bättre stöd till offrens anhöriga.  – Efter Mikaels död kände jag återigen att det här måste leda till förändring. Vi får höra att det inte är lätt att ändra lagar. Men könslagen gick lätt att införa. Och under covid gick allt snabbt, säger Aneta, som inte vågar släppa ut sina barn längre. Hon uttrycker i artikeln sin besvikelse över politiker som med sina beslut låter offren ta smällarna.
OHLINS: Dessa ord (med fetstil) borde ropas ut till politikerna. Det avslöjar helt hur illa det är ställt i samhället.

Israels största utmaning sedan 1948?
Tillbaka från en vecka i Israel kan jag konstatera att det är en helt annan sak att vara på plats än att sitta i Sverige och ”tycka”. Att träffa och tala med israeler, ta del av samtalen i samhället och känna stämningarna – det ger en helt annan och ny förståelse för dagens situation. Jag inser ännu mer än tidigare Israels utsatta läge, på många olika sätt. Jag ser landets styrkor men även svagheter, och jag förstår att vi vänner som bor utanför Israel i dag har en ännu större uppgift än annars i att stötta detta judiska land som vi älskar.
…Jag saknar ord för att beskriva det vi såg och hörde. Vittnesmålen träffar mig som slag i solar plexus. Bilderna och filmerna från den 7 oktober likaså. Beskrivningarna av trauman från överlevande och familjer till överlevande är så svåra att höra, men vi måste lyssna. Israel är ett land som lider av ett kollektivt trauma och situationen är komplex. Man måste vara stark, för man befinner sig i krig. Inte bara med Hamas och andra terrorister i Gaza, utan även med större delen av världen på det opinions­mässiga planet. (Ulf Cahn)

Allt fler ofödda barn med Downs syndrom aborteras
Andelen barn födda med Downs syndrom borde öka men minskar istället, visar en ny rapport. En av de främsta orsakerna är den avancerade fosterdiagnostik som i dag erbjuds gravida. Nu behövs samtal om vad vi letar efter med testerna och varför, menar Svenska Downföreningen.

Fritt ur hjärtat 7/7 – 24 Räkna med Gud /

World Economic Forum founder Klaus Schwab told delegates at a conference in China this week that humanity needs to be “forced into a collaboration” with globalist entities.

Profetisk Uppdatering 2 Juli – 24 (Video – Youtube – Svenska)

Skyfall och jordskred i Nepal – många döda

Israelisk fyrabarnsmamma berättar om livet i Israels bortglömda krigszon
Israel är bara lika stort som Skåne, Halland och Blekinge tillsammans och lever mitt i ett extremt fientligt grannskap. Fienderna står i kö för att utplåna världens enda judiska stat och Mellanösterns enda demokrati där minoriteterna har yttrandefrihet och religionsfrihet. I årtionden har Israel demoniserats av världen, men israelerna står fast vid sin rätt att leva ett tryggt liv i sitt land. På samma sätt är Aviva fast besluten att leva i säkerhet i sitt hem i norra Israel.

Rapport: Allt fler amerikaner oroas över ökad antisemitism
En ny Gallupundersökning i USA bekräftar känslan av osäkerhet hos amerikanska judar, och allt fler amerikaner anser att antisemitism är ett allvarligt problem. – Det är anmärkningsvärt. Rädslan är verklig, säger Jeff Jones, chefredaktör på Gallup. En ny Gallupundersökning visar att 81 procent av amerikaner ser antisemitism som ett mycket allvarligt eller något allvarligt problem – en ökning från 57 procent mot för 20 år sedan när under­sökningen senast gjordes. Nästan hälften av de tillfrågade anser att det är ett mycket allvarligt problem, vilket är en kraftig ökning från de nio procent som svarade så vid förra undersökningen. – Vi ser en ganska stor ökning av antisemi­tism. Saker och ting har verkligen för­ändrats mycket under de senaste åren, säger Jeff Jones, chefredaktör på Gallup, till Newsweek.

Concern about major eruption ! Both Volcanoes erupt at the same time ! #Italy #Stromboli #Etna

Minst åtta döda i ryska attacker i Donetsk

Minst tio döda i orkanen Beryl

Rabbin i Paris: ”Det finns ingen framtid för judar i Frankrike”
Rabbin Moshe Sebbag, synagogsföreståndare i Paris, tror inte på en framtid för judar i Frankrike. Detta efter högerextrema Nationell samlings senaste valframgångar. Han uppmanar unga judar att emigrera på grund av den ökade antisemitismen. – Idag står det klart att det inte finns någon framtid för judar i Frankrike, säger han.
… – Judar positionerar sig i mitten eftersom de inte vet vem som hatar dem mest, men det är samtidigt under dessa centerledare som antisemitismen skenat i Frankrike, säger Sebbag.
OHLINS: Artikeln säger att högern NR har haft kopplingar till nazismen, även om Marine Le Pen distanserar sig från partiets grundare. ”– Få judar kan tänka sig att rösta på Nationell samling, säger Moshe Sebbag och förklarar att inte heller Vänsteralliansen NFP, som hamnade på andraplats i valomgången, är ett alternativ för den judiska befolkningen, då många på vänsterkanten har försvarat massakern den 7 oktober och ställt sig bakom pro-palestinska protester.”

Turkey’s fury spills over into Syria | Eastern Express

2024 excess deaths Dr John Campbell

Hizbollah: Avfyrat 200 raketer mot norra Israel
Shiamilisen Hizbollah säger sig ha avfyrat 200 raketer och explosiva drönare mot israeliska posteringar i gränsområdet och mot Israelannekterade Golanhöjderna. Israel svarar med luftangrepp mot södra Libanon. …Beskjutningen sker dagen efter ett israeliskt angrepp i Libanon, som dödade en högt uppsatt militär ledare inom Iranstödda Hizbollah.
OHLINS: ”En högt uppsatt militär ledare” är i själva verket en terroristledare som har försett terrororganisationer med vapen. Ordvalen har stor betydelse, eller hur Expressen?!!
FN har redan beslut i en resolution 1701 om att ”Hizbollah ska avväpnas”. Hur gick det med den? Tvärtom har Hezbollah utökat sin arsenal enormt. 150 000 raketer är riktade mot Israel. Om FN (Förenade Nötterna?) hade gjort det de skulle, hade situationen sett helt annorlunda ut idag.

Förskolor i Göteborg genomförde egna pridetåg under West pride
I andra paragrafen, regerings­formens andra kapitel som JO hänvisar till står det: ”Ingen får av det allmänna tvingas att ge till känna sin åskådning i politiskt, religiöst, kulturellt eller annat sådant hänseende. Inte heller får någon av det allmänna tvingas att delta i sammankomst för opinions­bildning eller i demonstration eller annan meningsyttring …”Att förskolebarn förutsätts delta i Pride har fått många att reagera. När Förskole­förvaltningen publicerade ett inlägg om saken på Facebook kom flera kritiska kommentarer in om att detta är ett uttryck för ideologisk aktivism. ”Barn måste skyddas emot denna typ av politisk vänsterliberal propaganda”, skriver en person.
OHLINS: BRA att många reagerar och säger ifrån. Att bli påtvingad andras åsikter, är högst intolerant och ska inte vara tillåtet. Det har ingenting med människors ”lika värde” att göra, utan en åsiktskorridor som man vill tvinga barnen in i. Det strider helt emot åsiktsfrihet, yttrandefrihet och demokrati. Dessutom står Pride inte för frihet, utan är känt för perverst, sadistiskt och människofientligt beteende som nedvärderar människor fr a sexuellt. (Detta har vakna journalister uppmärksammat i många år både med bildbevis och i artiklar).

Israel Uppdatering 4/7-24
Pro – Hamas – Progressiv vänster samarbetar störta Västvärden
Detta är en stark Ögonöppnare vad som verkligen sker idag

There is a ’huge’ revolt in Europe: Andrew Bolt

As Joe Biden Prepares For His ‘Dignified Exit’ Will Kamala Harris And Michelle Obama Be The Ones The Democrats Put Their Faith In To Win It?

Hizbollah avfyrar 100 raketer mot Israel som hämnd

As Joe Biden Prepares For His ‘Dignified Exit’ Will Kamala Harris And Michelle Obama Be The Ones The Democrats Put Their Faith In To Win It?

Brandkårens varning till turisterna på Kos: ”Bör vara oroliga”

Flera döda i orkanen Beryl
Minst sex människor har dött i Karibien i orkanen Beryl, den starkaste som dragit in över området på 20 år. På onsdagen väntas ovädret slå hårt mot Jamaica där utegångsförbud införts.

Profetisk uppdatering 1 juli 2024 (Video – Youtube – Svenska)

The globalist cabal needs to control the food supply in order to control the masses. The World Economic Forum proposed ending gardening in general. Every nation is watching their farmland bought in bulk, with places like America seeing land taken away through eminent domain laws. The UK imposed a tax on chickens simply to prevent people from having the ability to source their own food. Now, Denmark is implementing a tax for cow ownership. Denmark has imposed a 672 krone ($145) tax per cow owned by any individual in an attempt to combat climate change. People must pay the government for the luxury of owning livestock as they are threatening the climate. The government has paid for scientists to back these claims and falsified studies that state that gardening or owning livestock of any kind threatens the existence of planet Earth. Like COVID, we are blindly forced to trust “the science” when it is clear propaganda.

As Riots Set Paris On Fire Yet Again, The French Far Right Battles The Far Left As President Emmanuel Macron Regroups To Plot His Next Move

Footage of tsunami in the Caribbean! Super hurricane Beryl destroys ships and homes

Very Hard Times are Coming – Charles Nenner

Profetisk Uppdatering 29 Juni – 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Bränderna härjar i Grekland – premiärministerns varning: ”Står inför en farlig sommar”

Profetisk uppdatering 28 juni 2024 (Video – Youtube – Svenska)

Israels Vänner samlades till konferens i Värnamo: ”En stark markering”
Israels Vänners sommarkonferens, och liknande sammanhang, kommer bli allt viktigare för kristna svenskar som vill stödja Israel och det judiska folket när kristna kyrkor alltmer ”sticker huvudet i sanden” i frågan om Israel. Det tror Anki Ander, ordförande för ”Israels Vänner”, vilka höll sin 60:e sommarkonferens i Värnamo i helgen.
… – Det finns ett enormt sug i år märker man, konstaterar Anki Ander, ordförande för Israels Vänner, en organisation som med Bibeln som grund vill visa på en positiv hållning gentemot Israel och det judiska folket och som funnits sedan 1923. – Det är fler här än förra året. Det märks när vi får börja ”knö ihop” folk för att de ska få plats. Vissa berättar att de har tillhört en kyrka i 30 år, men att deras församling inte står upp för Israel. Nu vet de inte vart de ska ta vägen. Jag tror att Israels Vänner kommer att betyda mycket för Guds folk i framtiden, säger hon.
OHLINS: Israels vänner står verkligen upp för Israel och har en viktig uppgift i den saken.

”Kaskad av raketer” – största attacken från Gaza mot Israel på sju månader
En kaskad av raketer avfyrats mot Israel från Khan Yunis i södra Gaza under måndagsmorgonen, uppger den israeliska militären (IDF). Attacken uppges vara den största som riktats från Gaza mot Israel under de senaste sju månaderna. …Ingen människa skadades i attacken och inga andra skador rapporteras heller. Israeliska styrkor besvarade attacken genom att slå till mot uppskjutningsplatsen, enligt IDF. Terrorstämplade Islamiska jihads väpnade gren har tagit på sig attacken, som kom dagen efter att den israeliska försvarsministern Ben Gallant vid ett besök i Rafah uppgett att Hamas var avklippta från sin vapenarsenal.

Beryl has Become The Fastest Developing Storm In History!