Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte söndag 1 oktober Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Senaste 3/9-2023:
Elvor:
Jesus botar från spetälska /Text/ Youtube / Soundcloud
Janne:
Fruktans snara /Text / Youtube / Soundcloud

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtube-sida efteråt.
Vi sänder även mötena direkt live från Facebook i en privat grupp.

_________________________

Profetisk uppdatering 30/9-23
Ohlins: Ai – Kunskapens tråd – Kontroll – Smyglagar
innehåller länkar till Youtubevideos – AI – Textad Svenska

Budgetbråk: USA:s statsapparat kan stängas ner i natt
Natten till söndag tar budgetåret slut i USA och statsapparaten kan stängas ner. I brist på en ny statsbudget ska politikerna rösta om en temporär 45-dagarsbudget under lördagskvällen, rapporterar CNN.

Zuckerbergs plan för nya Facebook

Massinvasionen skapar stora problem i Paris
Lössproblemet i kollektivtrafiken är uppe på högsta politiska nivå och transportminister Clement Beaune har utlovat rejäla insatser mot inkräktarna. Ohlins: Man kan inte låta bli att tänka på plågorna i Egypten

LIVE: Vaccine Bioweapon SURVIVORS SPEAK OUT, Stew Sits Down With Brittany Galvin & Karolina Stancik

Polis får nu möjlighet att rikta hemliga tvångsmedel mot personer som inte är misstänkta för brott. – Det här är ett paradigmskifte när det gäller de brottsutredande myndigheternas möjlighet att övervaka människor, säger Fredrik Bergman Evans, chef för Centrum för rättvisa.
OHLINS: Bibeln ser utvecklingen överstatlighet förändrade lagar mot de som tror på Jesus som den enda vägen. (= Kommande brott ?). Koppla detta till kameror och AI och du har kommit in i det samhälle Antikrist kommer att styra.

Här gör de vingummin och biff – av potatis: ”Helt galet”

Canada’s Ukrainian Nazi embarrassment was no accident The cheers for a collaborator highlighted something the media and foreign-policy establishment are ignoring: Ukrainian nationalism’s ongoing antisemitism problem.

Profetisk uppdatering Tidstecknen 29/9-23
Heb 12:25 Se till att ni inte avvisar honom som talar. Ty om inte de kunde komma undan, som avvisade honom när han varnade dem här på jorden, hur mycket mindre skall då vi kunna det, om vi vänder oss bort från honom som varnar oss från himlen. 26 Den gången kom hans röst jorden att skaka, men nu har han lovat och sagt: Än en gång skall jag komma inte bara jorden utan också himlen att skaka. 27 Orden ”än en gång” visar att det som skakar skall försvinna, eftersom det är skapat, för att det som inte kan skaka skall bestå. 28 Då vi alltså får ett rike som inte kan skaka, låt oss vara tacksamma och tjäna Gud efter hans vilja, med vördnad och fruktan. 29 Ty vår Gud är en förtärande eld.

Enda rimliga är att hålla staten så religiöst neutral som möjligt
Om någon religion kommer att dominera i Sverige ska det inte bero på att staten premierar eller skyddar den på ett annat sätt än andras tro skyddas. Staten ska garantera lika villkor för allas tro. Det är enda framkomliga väg i ett pluralistiskt samhälle. I en sådan frihet kommer jag ibland tvingas se eller höra sådant jag finner kränkande för min tro. Och i sådana konflikter ska staten inte ta ställning. Det har den nämligen gjort förut. Konventikelplakatet (från 1726 till 1858) förbjöd bönesamlingar i hemmet – vilket ledde till regelrätt förföljelse av frikyrkliga. Hädelse var förbjudet fram till 1970. Så sent som på 1960-talet dömdes svenska komiker till böter efter ett satiriskt radioinslag om nattvarden. (Mats Selander)

🔴Freak Flooding Ravaged Cape Town!🔴3 Strong Tornadoes Hit Italy! /Disasters On September

New York gick under VATTEN! Skrämmande översvämningar i Brooklyn, NYC, USA

Sinister developments Dr J Campbell

De flesta av USA:s populära nationalparker kan behöva stänga för besökare, varnar inrikesdepartementet. Om inte kongressen kommer överens om statsbudgeten kommer det inte att finnas pengar till löner för parkanställda.

Undantagstillstånd i New York efter stora översvämningar

Israel Daily News – September 28, 2023

Studie: Massvaccination mot covid resluterade i 17 miljoner dödsfall

När ett land går sönder
Låt oss se sanningen i vitögat: Om Sverige vore en patient skulle diagnosen vara självskadebeteende. Törnrosa-sömnen är över och uppvaknandet är inte behagligt. I framtiden kommer det skrivas avhandlingar om hur Sverige gick från att ha varit ett föredöme som land till ett avskräckande exempel. (Michael  Delavante)
OHLINS: Tänkvärd beskrivning. Vi rekommenderar inte den här sajten i sin helhet men en och annan artikel är läsvärd.

Sälar och sjölejon döda i fågelinfluensa

Israel’s Plan to Become WORLD LEADER in Artificial Intelligence | Watchman Newscast LIVE

The CDC Launches Outrageous Propaganda Campaign Directed Towards Children Saying ‘Benefits Of COVID-19 Vaccination Outweigh The Risks’, They Don’t

Smyrnapastor: Homosexualitet inget hinder för medlemskap

Läkare varna för turbo-cancer efter covidvaccinet

Bara veckor efter de senaste väderkatastroferna i Grekland hotas landet på nytt

Gaza riots draws IAF strikes; ISA foils Iranian cells plotting terror in Israel TV7 Israel News

Israel kommer att underteckna ett förbund som kräver delning av landet för fred och materiellt välstånd
Abrahamavtalen har turboladdat det, men det finns också det arabiska fredsinitiativet. Så Israel kommer att delas, de kommer att skingras, och Jerusalem kommer att förstöras av Antikrists arméer. Judar älskar att säga ”aldrig mer!” men profeterna säger ”en gång till”. Just nu är rubrikerna fyllda till överflöd med berättelser som förklarar att tvåstatslösningen är på väg att hända, och gissa vad? Det är det!

Janne – Själavård grunden del 1 (Video – 14 minuter)
Själavård del 2 (Video – 23 minuter)

Maskerade gäng plundrade Philadelphiabutiker

The World Rapidly Changed Last Week!!!

The Arab Peace Initiative calls for a Palestinian state through the Two State Solution as the only hope for Israel to normalize relations with the Arabs

Israel Daily News – September 26, 2023

Israeli Movement to See Temple Rebuilt in Jerusalem

Nya utbrott från en orolig sol. Jordens magnetfält blir svagare och svagare. Bevis för att havsströmmarna förändras i snabb takt. (26/9-23 Video 1 minut text svenska) Med rött är en möjlig översättning från hebreiskan.
Ohlins: Älskade vänner kan detta vara ett tidstecken en varning för Guds vrede? Är dessa verser bokstavligen?
Hab 3:2 HERRE, jag har hört budskapet om dig och jag bävar. HERRE, låt ditt verk få liv igen i våra dagar, låt det bli känt i vår tid. I din vrede må du tänka på att förbarma dig. 3 Gud kommer från Teman, den Helige från berget Paran. Sela. Hans härlighet övertäcker himlen, av hans lov är jorden full. 4 Hans glans är som ljuset, strålar går ut från hans hand, där är hans styrka dold. (Heb: Det finns en plats att gömma sig på i hans hand) 5 Framför honom går pest (Heb: Eller en katastrof)  och brinnande feber följer i hans spår. (Heb: Hans fötter glöder och blixtrar av värme) 6 Han träder fram (Han står upp) och jorden skakar (Skakar sönder) för hans blick (Han är så våldsamt arg att han skakar) bävar (Han sänder skräck och fruktan) över hednafolken. Urgamla berg splittras, eviga höjder sjunker ner. Hans vägar är eviga. 7 Jag ser Kushans hyddor i nöd, tältdukarna i Midjans land darrar. 8 Är HERREN förbittrad på floderna? Är din vrede upptänd mot strömmarna eller din förbittring mot havet, när du far fram med dina hästar, med dina segervagnar? 9 Avhöljd och blottad är din båge, som edsvurna pilar är ditt ord. Sela. Du låter floder klyva jorden.

Jämför verserna med uppenbarelseboken lägg märke till:
Hab 3:4 strålar går ut från hans hand, där är hans styrka dold. (Heb: Det finns en plats att gömma sig på i hans hand)  Hab 3:5 brinnande feber följer i hans spår. (Heb: Hans fötter glöder och blixtrar av värme)
Upp 1:15  Hans fötter liknade skinande malm som glöder i smältugnen, och hans röst lät som dånet av väldiga vatten. 16 I sin högra hand höll han sju stjärnor, och ur hans mun gick ett tveeggat, skarpt svärd, och hans ansikte lyste som solen, när den skiner i all sin kraft. 17  När jag såg honom, föll jag ner som död för hans fötter, och han lade sin högra hand på mig och sade: ”Var inte förskräckt. Jag är den förste och den siste

Medvedev: Ryssland redo för krig med Nato

Janne Ohlin: Min bekännelse – Bibeln 5/9-23 (Video: 23 minuter)
Pröva oss är nyttigt vad vi tror och vad vi predikar /Soundcloud/
Glöm inte att prenumerera på kanalen och tryck gilla på videorna

CLOWARD PIVEN: New York City Preparing For A ‘Worst Case Scenario’ As Cost To House Illegal Immigrants To Reach $1Billion Dollars Over The Next 3 Years

Regeringen storsatsar på 6G – men kritiseras för minskade forskningsanslag

ONS UK data Dr J Campbell

Russian supersonic missiles destroy nearly 1,000 tons of grain in strikes on Black Sea port of Odesa

Gravitas: ’Disease X’ could be 20 times deadlier than the Wuhan virus | WION

Toppmötet för hållbar utveckling i FN proklamerade stolt manifestet för den nya världsordningen som är Agenda 2030 (Google översättning) Förra veckan var en sådan tid av aktivitet i slutet av tiden att vi skulle vara uppenbart försumliga i våra uppgifter om vi inte gav dig en sammanfattning av alla åtgärder som ägde rum vid FN: s SDG-toppmöte. Utöver allt detta, borta i Europa, höll Emmanuel Macron, som lämnade FN-mötet, ett möte med kung Charles och påven Franciskus. Daily Mail UK rapporterade att påven var rasande efter att ha tvingats ”kalla fötter” i väntan på att Macron skulle anlända. Ahh, maktbalansen skiftar redan, gillar du inte det?
OHLINS: Den som vet vad Agenda 2030 är och att Göteborgs stad är i topp när det gäller klimatet, skall inte förvånas över att man på Frihamnskyrkans invigning i princip avslutar med bönen enligt agendan.

Profetisk uppdatering 23 sept 2023 Del2 Israel i fokus (Video 40 min svenska)
Israel i fokus del 2. Falsk fred i Mellanöstern och delning av landet. Tidstecken som visar att tidens slut är nära och Jesu tillkommelse närmar sig.

Profetisk uppdatering 23 sept 2023 Del1 Israel i fokus (Video 26 min, svenska)
Israel i fokus del 1. Falsk fred i Mellanöstern och delning av landet. Tidstecken som visar att tidens slut är nära och Jesu tillkommelse närmar sig.

Iran UNVEILS World’s “Longest-Range Drone,” Holds JOINT Military Drills in Syria | Watchman Newscast

🔴Tornadoes Outbreak Slammed China’s Cities!🔴 Floods in France! /Disasters

Korruptionen – en fråga om liv och död för ukrainarna
– De som försvarar vårt land dör i brist på utrustning samtidigt som våra politiker stoppar skattepengar i sina egna fickor. Det är oacceptabelt. …Nyligen skakades landet av ännu en skandal som tvingade försvarsministern och hans stab att avgå. Affären, köp av onödigt dyra jackor till armén, väckte avsky i landet.

’Digital Abomination’: Transhumanism, the New AI Religion and the Globalist Agenda for Your Future
Ohlins: Yuval Harari WEF sa för många år sedan att Silicon Walley är grunden för den nya religionen

Vem hade för tio år sedan kunnat föreställa sig att vi skulle ha mängder av barn i de tidiga tonåren som tigger om att få begå ett mord för att höja sin status?

Excess deaths in 2023 confirmed Dr J Campbell

Himlen attackerar Brasilien!!
I Brasilien började de första timmarna av våren med extremt mycket regn i delstaten Rio Grande do Sul. Den mest drabbade kommunen var Bagé, som led omfattande skador. Den 23 september, vid ungefär klockan 04.00, drabbades kommunen av kraftigt regn och stora hagelstenar. Hagelstenarna nådde storleken av golfbollar.

Grunden till själavård vilar på Jesus Kristus

Tidstecken: Solen uppträder onormalt 23/9 (Video svensk text 3 min)
Luk 21:25  Tecken skall visa sig i solen, i månen och i stjärnorna, och på jorden skall folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och bränningarnas dån. 26 Människor skall ge upp andan av skräck, i väntan på det som skall komma över världen. Ty himlens krafter skall skakas. 27 Då skall man se Människosonen komma i ett moln med stor makt och härlighet. 28 Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning.” 29 Han gav dem också en liknelse: ”Se på fikonträdet och alla andra träd. 30  Så snart ni ser att de knoppas, förstår ni av er själva att sommaren redan är nära.
OHLINS: Den som nu kan sin bibel förstår att ingenting på jorden kommer någonsin i denna tid gå tillbaka till det normala vi är på väg mot det extrema som uppenbarelseboken talar om.

Jan Markell SHOCKING PROPHECY 💙 The Next Crisis Awaits – Dr. Mark Hitchcock and Jeff Kinley

Israel Just Made History At The United Nations!!!
Premiärminister Benjamin Netanyahu talade nyss inför Förenta Nationernas Generalförsamling vid den 78:e sessionen, och det han sa var historiskt! Idag kommer vi att granska vad han sa och erbjuda den bibliska betydelsen av det som just har ägt rum. Detta är en video du inte vill missa! (James Kaddis – Engelska)

Janne: Profetiskt budskap 7 ord 22/9-23

Covid-19 har lång historik, fiasko i G20, svinpest och UFO:n i Omvärldsanalys 48

Enormt lerskred vid E6 i Stenungsund (Världen som inte ser det profetiska ordet ser ju bara klimatförändringar)
Ohlins: Detta är ett fenomen som faktiskt händer över hela världen är detta med ett tidstecken?
Jes 24:15  ”Ära därför HERREN i öster, ära i havsländerna HERRENS, Israels Guds, namn.” 16  Från jordens ände hör vi lovsånger: ”Ära till den Rättfärdige!” (Detta måste vara att Jesus förhärligas genom evangelium) Men jag sade: Jag arme, jag arme, ve mig! Förrädare förråder. (Manipulation WEF + FN) Ja, med förräderi förråder förrädarna. (Manipulation WEF + FN) 17  Fruktan, fallgrop och snara väntar er, ni jordens invånare. 18  Det skall ske att den som flyr undan förskräckelsens rop störtar i fallgropen, och den som kommer upp ur fallgropen fångas i snaran. Ty fönstren i höjden är öppna och jordens grundvalar skakar. 19  Jorden brister, ja, den brister. Jorden rämnar, ja, den rämnar. Jorden vacklar, ja, den vacklar. 20  Jorden raglar som en drucken. Den svajar fram och tillbaka som en vakthydda i trädets topp. Dess missgärning vilar tung på den. Den skall falla och inte mer resa sig.
1/ Evangeliet ut till hedningarna (Har skett)
2/ Sedan står det om manipulation precis vad vi ser nu Plandemin + Klimatet (Sker nu)
3/ Då skall himmlen öppnas med domar regn snö mm (Sker nu)
4/ Forden skall då börja skaka sönder och spricka (Sker nu)
5/ Jorden skall börja vobbla på sin axel (Sker nu)

Vaccine mRNA contaminates breast milk Dr J Campbell

🔴Deadly Floods Keep Slamming Spain!🔴Anvil Fire Burns in Oregon! /Disasters On September 14-17, 2023

Netanyahu: Israel ’on the cusp’ of historic agreement with Saudi Arabia | Latest News | WION

500 miljarder kronor. Kommunernas pensionsskulder äter upp pengar som behövs för barn och gamla.
Nu hotar neddragningar när inflationen fått skuldberget att skjuta i höjden.

Netanyahu Tells UN “New Middle East” Coming as Israel/Saudi Peace Deal Looms | Watchman Newscast

Borgmästare Eric Adams hävdar att invandringen är på väg att ”förstöra New York”. Hur ska metropolen hantera krisen utan att svika sina ideal och bryta mot lagen om allas rätt till tak över huvudet?

Russia-Ukraine LIVE: Russia launches mass missile attack on Ukrainian energy infrastructure | WION

Janne: Kom och förbli i Herren och hans nåd 21/9-23 (Video 21 minuter)

Den upptäckta läckan ligger i Landsortsdjupet ungefär 3 mil sydost om Nynäshamn. Den hittades under en expedition ledd av forskare vid Stockholms universitet och Linnéuniversitetet, enligt ett pressmeddelande från Stockholms universitet. ”Vi vet att det kan bubbla ut metangas från grunda kustnära havsbottnar i Östersjön, men jag har aldrig sett en så intensiv bubbelavgång tidigare och definitivt inte från ett så djupt område” säger Christian Stranne, docent i marin geofysik vid Stockholms universitet, i pressmeddelandet.

A New AI Religion | The Global Lane – September 21, 2023

A Nuclear Saudi Arabia to Counter Iran? Crown Prince Says Israel Deal CLOSE | Watchman Newscast LIVE

En skriande brist på lokaler och myndigheter som inte vet hur många migranter de förväntas ta emot.
I Italien larmar kommunerna om ett allt svårare läge i spåren av de tusentals migranter som fortsätter att komma till Lampedusa.– Läget är kaotiskt, säger Matteo Biffoni, borgmästare i staden Prato i Toscana.

Tidstecken förföljelse och censurering 20/9-23 Svensk text (Video 8 Minuter)

En lärare i Texas har fått sparken efter att han visat en illustrerad version av Anne Franks dagbok för sina elever. I USA kräver religiösa föräldraorganisationer förbud mot böcker som berör sex, ras och historia. ”Detta leder till fördomar, våld och hat”, säger kritikerna. OHLINS: Vad skall man säga? Hela samhället har fått demoniskt fnatt.

Netanyahu meets Biden in New York, Biden declares ironclad support for Israel | WION
2 Pe 3:10  Men Herrens dag kommer som en tjuv, och då skall himlarna försvinna under våldsamt dån och himlakroppar upplösas av hetta och jorden och de verk som är på den inte mer finnas till. 11 Då nu allt detta går mot sin upplösning, hur heligt och gudfruktigt skall ni då inte leva, 12  medan ni väntar på Guds dag och påskyndar dess ankomst – den dag som får himlar att upplösas i eld och himlakroppar att smälta av hetta. 13 Men nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor, väntar vi på efter hans löfte. 14 Därför, mina älskade, eftersom ni väntar på detta, gör allt ni kan för att leva i frid, rena och oförvitliga inför honom 15 och räkna med att vår Herres tålamod tjänar till er frälsning. Så har också vår älskade broder Paulus skrivit till er enligt den vishet som han fått, 16  och så gör han i alla sina brev, när han talar om detta. I dessa brev finns en del som är svårt att förstå och som okunniga och obefästa människor förvränger till sitt eget fördärv – något som också sker med de övriga Skrifterna. 17  Därför, mina älskade, då ni redan vet detta, var på er vakt, så att ni inte dras med i de laglösas villfarelse och förlorar ert fäste.

French President Emmanuel Macron Skipped United Nations Summit In Order To Pay Obeisance To King Charles And Solidify His Base Of Power

Highly mutated COVID-19 variant found in at least 10 states

Turkiet höjer styrräntan till 30 procent
Ohlins: Då kan ni tänka er vad räntan ligger på deras kreditkort

Oslo slutar med kött i kommunala förskolor
1Tim 4:1  Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer somliga att avfalla från tron och hålla sig till villoandar och till onda andars läror. 2  De kommer att förledas av hycklare och lögnare som är brännmärkta i sina samveten 3  och som förbjuder folk att gifta sig och befaller dem att avstå från mat (KÖTT) som Gud har skapat för att tas emot med tacksägelse av dem som tror och känner sanningen.

Saudi Crown Prince MBS says ties with Israel getting ‘closer’ | World DNA | WION

Bilister rasande över föreslagen kilometerskatt på elbilar

Israel’s New AI-Powered Tank

CO2 påverkar inte klimatet nämnvärt – dr. i klimatologi Hans Jelbring i Swebbtv Vetenskap 82

Hälften av de anställda sparkas – ersätts av AI

Globalt havsavtal tar steg mot förverkligande
67 länder skrev under det globala havsavtalet i FN under onsdagen. Men varje land måste ratificera avtalet enligt sin egen nationella process. Fördraget träder i kraft 120 dagar efter det att 60 länder ratificerat det. Efter 15 år av förhandling enades FN:s medlemsländer tidigare i år om avtalet som ska skydda djuphaven. Det syftar till att skydda de hav som inget land äger eller kan bestämma över och som täcker 45 procent av jordens yta. Avtalet ses också som avgörande för en överenskommelse från förra året om att skydda 30 procent av världens hav och landområden senast 2030. Mads Christensen, chef för Greenpeace International, hoppas att avtalet ska träda i kraft till 2025, då nästa FN-havskonferens äger rum i Frankrike.– Vi har mindre än sju år på oss att skydda 30 procent av haven. Det finns ingen tid att förlora.

’BAD MOVE’: Saudi Crown Prince warns of Iran getting a nuclear weapon

FN-chefen António Guterres satte tonen när han samlade världsledare för ett toppmöte om klimatkrisen i New York på onsdagen. – Mänskligheten har öppnat helvetets portar, sade han i sitt inledande tal.

VAERS data made transparent Dr J Campbell

Israel Daily News – September 20, 2023

Nära 34 000 grisar på totalt tolv gårdar i regionen Lombardiet i norra Italien har slaktats för att förhindra spridning av svinpest.

Pope Francis Forms Alliance With Bill Clinton And Alex Soros In End Times Coven To Address ‘Climate Change, Migration And War’ From The Vatican.
På måndagen engagerade påven Franciskus den tidigare amerikanske presidenten Bill Clinton via Zoom och betonade brådskan med att hantera klimatförändringarnas ”katastrof,” migrationskrisen och kriget.
Bill Clinton är en av de mest korrupta politikerna som Amerika någonsin har sett, och det säger en hel del. Vi har en hel sektion ägnad åt ”Clinton Body Count”, ta en titt någon gång och se vad det handlar om. Sedan har vi påven Franciskus, ’Kristi ställföreträdare’, som verkar aldrig kunna predika evangeliet om Guds nåd, men kan oändligt tala om klimatförändringar, migration och krig. Varför är det så? Antikrists rike håller på att bildas.

The Cultural Affairs Committee In New York City Have Called For The Immediate Removal Of Statues Of George Washington For Reparations Task Force

ILTV News Flash – September 20, 2023

Pluto – Neptunus och nu Saturnus tur att uppträda onormalt.

Connie Frisbee’s surprising reaction to ‘Jesus Revolution’ movie
(Google översättning) När hon (Lonnie Frisbees fru) gick för att se filmen väckte det en stark reaktion. ”Jag kan säga er att 90% av filmen inte är sant”, hävdar Connie. ”Sanningen är att det är väldigt rörigt att hantera människor. Och de vill göra det väldigt snyggt. De har gjort i ordning det hela så mycket att det bara stinker till himlen för mig – och vitkalkat det. Så var det inte.”

Dr. Peter McCollough i Expertutfrågning i EU-parlamentet (svensk text)
OHLINS: En av världens främsta experter säger sanningen om alla koordinerade organisationer som mörklagt och konspirerat för att sprida falsk information om det farliga covidvaccinen, som de vill tvinga på oss. SNÄLLA NI, SE VIDEON OCH TA DEL I INFORMATIONEN. DEN ÄR LIVSVIKTIG eftersom nya farliga vaccin är på gång.
Vaken.se: Det var under ett tal vid Europaparlamentet som den världsledande kardiologen Peter McCullough återigen varnade för det så kallade covidvaccinet. – Vilken är vägen framåt? Vägen framåt är helt klart att ingen ska ta en ny dos. Ingen. Enligt läkaren borde alla covidvaccin tas bort från marknaden. – Covid-19-vaccinen och alla deras avkomlingar och framtida boosters är inte säkra för mänskligt bruk, fortsätter han. Jag ber er, som styrande organ, att utöva alla påtryckningar och påfallande brådskande ta bort vaccinen från marknaden. I USA går det jurisdiktion efter jurisdiktion. Vi kommer få bort dem delstat för delstat, om den federala regeringen inte gör det. Det kommer hända, och det kommer hända över hela världen.

Elon Musks företag letar försökspersoner för hjärnimplantat

Nya medicinska koder för COVID-19-vaccinationsstatus väcker oro bland experter
Experter säger att koderna inte passar med den internationella klassificeringen av sjukdomar, som har diagnoser för sjukdomar och andra orsaker till vårdbesök. ”De behandlar icke-vaccination som om detta är en farlig exponering som därför förtjänar att registreras som en medicinsk exponering”, säger Dr. Harvey Risch, professor emeritus i epidemiologi vid Yale School of Public Health, till Epoch Times. ”Det har aldrig gjorts, såvitt jag vet.” CDC svarade inte på förfrågningar om kommentarer för denna artikel.
OHLINS: Ingen ska tvingas ta dessa farliga giftsprutor. Detta går under rubriken förföljelse och är naturligtvis en del av den antikristna människofientliga globala Agendan.

Iran’s Raisi WELCOMED at UN; Israeli General Calls For RENEWED U.S. Leadership | Watchman Newscast

Dr. Peter McCollough i Expertutfrågning i EU-parlamentet
Ohlins: Sprid detta så mycket ni bara kan.

Sydkorea ger 250.000 kronor i ersättning till covidinjektionsavlidnas familjer

Joe Biden is ’falling apart before our eyes’
Ohlins: Väldigt bra

Israel Daily News – September 19, 2023

Canada, National Citizens Inquiry Dr J Campbell

Joe Biden i FN Israel måste delas (Bra artikel på svenska)

USA till Saudiarabien: Militärpakt mot erkännande av Israel

Vad kan få Filadelfia att upplåta sina lokaler för ”mörk energi”?
Filadelfiakyrkan som byggdes upp under stora uppoffringar av enkla gudfruktiga församlingsmedlemmar för att vara ett Guds hus och ett bönens hus, vad skulle de sagt om de hade fått se detta hända? skriver Mats Olofsson.
Läs Ohlins fundering 20/8-2011 Elvor Ohlin: En kyrka är en byggnad som är avsedd för Guds församling och Guds verk och den är ett vittnesbörd om, att här samlas människor som tror på Gud. Byggnaden är inte helig i sig, det är sant. Din villa eller din lägenhet är inte heller helig. Men skulle du släppa in vem som helst i ditt hem? Skulle du låna ut ditt hem till en ockult seans eller till någon som hyllar satan och öppnar för mörkrets makter? Kyrkan är församlingens hem. Vågar man handskas med det hemmet hur som helst? Dessutom varnar Bibeln för att släppa in vem som helst i sitt hem.
2Joh 1:9 Den som inte förblir i Kristi lära utan går utöver den, han har inte Gud. Den som förblir i hans lära har både Fadern och Sonen. 10 Om därför någon kommer till er och inte för med sig denna lära, så skall ni inte ta emot honom i ert hem eller hälsa honom välkommen. 11 Den som välkomnar en sådan gör sig medskyldig till hans onda gärningar.

Toppmötet för hållbar utvecklingsmål i FN i dag diskuterar obligatoriska vaccinationer, digitalt ID och hållbara städer Under 2015 engagerade sig mer än 190 världsledare till 17 mål för hållbar utveckling (SDG) för att hjälpa oss alla att få slut på extrem fattigdom, bekämpa ojämlikhet och orättvisor och åtgärda klimatförändringarna. Bibeltroende kallar detta för den nya världsordningen. ”Se, ni bland hedningarna och akten och undrar häpnadsväckande, ty  jag  skall utföra ett verk i era dagar,  som  ni inte kommer att tro, fastän det blir sagt till  er .” Habakuk 1:5 (KJB) Bland de många SDG:er som FN föder på oss, har vi jämställdhet, globala vaccinationer och naturligtvis digitalt ID, inte bara för dig utan för hela familjen. Överst på listan är mandatet för ’hållbara städer’ som redan nu pågår i ett pilotprogram i 14 amerikanska städer . Det handlar om att begränsa vår rörelse, begränsa oss i 15-minutersstäder som alla är en del av Antikrists kommande rike. Målen för hållbar utveckling utvecklades 2015, med ett måldatum för 2030 för slutförande. Saker och ting är nästan på plats.

Janne Ohlin – Dra ut ur henne mitt folk 18/9-23 (Video 40 minuter)

’No Apologies’ From ’Weaponized’ Banks Canceling Faith Groups
Ohlins: Vi har länge varnat för detta de kommer använda lagar
kallat ”Hatbrott” ”Terroristgrupper” och förfölja troende och detta har redan börjat.
9/11 (Worldtrade Center) var egentligen ett startskott på den här utvecklingen. Plandemin var
startskottet på hur detta skulle fungera i praktiken. Det FN nu egentligen samlas kring där Påven spelar en stor roll är att skynda på  utvecklingen av Psalm 2. (Det är antikrists ande som driver dem)
Psa 2:1  Varför rasar hednafolken, varför tänker folken fåfängliga tankar? 2  Jordens kungar reser sig och furstarna rådslår med varandra mot HERREN och hans Smorde: 3  ”Låt oss slita sönder deras band och kasta av oss repen.”

Gravitas: Pirola Outbreak: Is the UK prepared?
Ohlins: Ni trodde väl inte att det var över? Ny Covid variant sprider sig.
Dr. Kelly Victory: The new COVID-9 boosters are not safe, efficient or necessary

Det senaste året har flera av USA:s storstäder tagit emot hundratusentals migranter och allt fler amerikaner anser att det pågår en kris. SVT:s utsända har besökt New York, där frågan orsakat en djup spricka inom det demokratiska partiet. Ohlins: Naturligtvis kommer detta orsaka kaos vilket man redan har lösningen på och det heter kontroll.
Farage: Invasion of Lampedusa will destroy Europe.

Rekordmånga skuldsatta tvingas söka hjälp
Ohlins: Att få så många som möjligt skuldsatta är ett effektivt sätt att ta över ett land – Karl Marx

myndigheter får svidande kritik av Riksrevisionen för kortsiktiga beslut utan konsekvenstänk kring bland annat kärnkraften – beslut som bidrog till ett sämre svenskt elsystem.

IAF Strikes Hamas in Gaza; Iran bans IAEA inspectors, reducing scrutiny further TV7Israel

Hamas Vows New ESCALATION Against Israel as Multi-Front War Looms | Watchman Newscast

Regeringen avsätter totalt 220 miljoner kronor för att rusta upp Sveriges skyddsrum och stärka räddningstjänsten i händelse av höjd beredskap eller krig.– Det viktigaste är att komma i gång med det här arbetet för det får inte stå stilla längre, säger Carl-Oskar Bohlin, minister för civilt försvar (M).
Ohlins: En bra bild som man kan ta och applicera på den andliga striden också.

Activated Vitamin D trial Dr J Campbell

FN möts för att speeda upp Agendan diskuterar tvångsvaccineringar, Digitalt ID mm
Ohlins: Artikeln översatt till svenska.

Vägen mot agenda 2030
OHLINS: Reklam för böcker i slutet på videon vill vi inte sprida men videon är en påminnelse om vad Agendan leder till.

Danska läkaren: ”Vaccinskador riskerar att ignoreras i politiserad debatt
OHLINS: Det är inte den ende [läkaren] som reagerar. Många häpnar nog över nyhetsrapporteringens fejk-nyheter på svt, där de skyller hjärtsjukdomar på covid. I själva verket är det covidvaccinen som ger skador och mängder med sjukdomar och inte covid.

Satellieter över Maui när bränderna startade
Växande bevis indikerar att bränderna på Maui orsakades av vapen med riktad energi.

Janne: Uppenbarelsens Ande – Frihet från betryck 17/9-23

Artikeln i Vatikan News:
Men korsvandringarna har funnits längre än så. Det var för 10 år sedan som Alf Lax hörde orden ”Sverige är världens mest avkristnade land” och i den stunden fick intuitionen att man borde föra ut korset på vägarna. ”Det kan väl du göra Alf” hörde han i sitt hjärta och efter den uppmaningen byggde han det första cirka tre meter höga korset i trä och började vandra. Efter några år och över hundra mil vandring ensam med korset, kände han att Sveriges kyrkor borde enas i detta, och han kontaktade Mats Nyholm som är präst i S.ta Clara kyrka i Stockholm. Fler korsvandrare anslöt och efter att ha gått från Haparanda till Ystad, en sommar och vidare till Paris en annan, fortsatte man denna sommar vidare från Paris till Rom. ”Vi bad under vägens gång för de vi mötte och för länderna vi gick igenom”, säger Mats Nyholm som är präst i S:ta Clara kyrka i Stockholm. Det stora korset ledde till många möten och samtal, och spontana stunder i bön längst vägen, tillsammans med de som stoppade de och undrade. Haparanda – Rom via Paris är över 500 mil till fots. Den 30 augusti nådde korsvandrarna Rom efter sommarens etapp på 1500 kilometer, under en gassande sol. Den sista vägsträckan var det 4 pilgrimer som bar korset: Mats Nyholm och Fredrik Weflö som är präst i Söderledskyrkan i Norrköping; och två volontärer i S:ta Clara i Stockholm, Roland Furtenbach och Lars Blomkvist. Väl på plats i audienshallen fick de fem svenska korsvandrarna sitta längst fram. ”Påven tycker om den här typen av initiativ”, sa hans sekreterare. Och efter sin trosundervisning som denna morgon fortsatte serien om ivern att evangelisera, hälsade påven på dem och utbytte några ord. Samtidigt överlämnades korset till påven, eller anförtroddes, med tanken att hämta det i Vatikanen nästa sommar. Varför det? ”Vi tänkte fortsätta bära korset till Jerusalem nästa sommar, men vi vet fortfarande inte hur vi ska få ihop det och vilken fätdväg vi väljer.” Under tiden gavs detta kors som en gåva till påven Franciskus med det ömsesidiga löftet att be för varandra.
OHLINS: Vi finner en intressant artikel från Bibelfokus.se/ Med tanke på att Mats Nyholm och Sankta
Claras inblandning i Korsvandringen undrar vi verkligen de bakomliggande motiven och inblandningen det här känns inte drivet av Guds Ande. Till och med de utvalda skall kunna bedras säger Jesus och det är exakt vad som sker just nu.

Citat från O)hlins fundering 2011 Elvor:
Constance Cumbey, kristen advokat (den förste som avslöjade New Age-religionen) säger: >>
Vi lever i profetiskt intressanta tider och vi måste försäkra oss om att vi verkligen står på den rätta sidan när allt bryter ut. Vi ser nu hur New Age har ett starkt socialt nätverk och kaos är precis vad de vill skapa. Vi kan inte sticka huvudet i sanden och låtsas vara neutrala längre. Det de planerar kommer att ske vare sig vi vill det eller ej och Gud kommer att tillåta det för sina syften.
Vi måste lära känna Gud nu och komma närmare honom för det är bara han som kan ta oss igenom det här. Det viktigaste är att du måste se till att du står på rätt sida i slaget för annars finns inte hans hjälp tillgängligt. Det gäller att tillbe den sanne Guden han som har skapat himlen och jorden och inte gå in i New Age religionens Interfaith som tillber jorden och universum.  Kodordet för rörelsen är reformation och transformation och förändring där allt gammalt måste bort, så nu kanske du förstår att det kanske inte var Gud överhuvudtaget.

Ont ska med ont fördrivas. I ett projekt i Honduras testas nu en ovanlig metod för att få bukt med den tropiska infektionssjukdomen denguefeber. Viruset som sprids med myggor ska nu stoppas – med andra myggor.
OHLINS: Detta är Bill Gates myggor dessa har förut orsakat sjukdomar där de inte varit förut. Bill Gates stöder ju
depopulation så detta är nog ingenting som får fler människor att överleva snarare tvärtom. Pressen målar ut Putin
som en Hitler men Bill Gates flyger under radarn.

Profetiskt budskap – Dammluckorna öppnar sig är vi beredda? 16/9-23
Här är länken till Fritt ur hjärtat idag.

Elvor Ohlin (Länk om korsvandring till Rom finns längre ned här):
Kommentar till Alf Lax och alla som välsignar hans audiens hos påven. Eftersom pm är avstängt efter att vi vänligt men bestämt har haft personlig dialog och Alf har bett mig och andra som ifrågasatt hans audiens hos påven att inte skriva mer på hans Fb-sida (vilket jag naturligtvis respekterar), ger jag svar här. Efter vår dialog uttrycker Alf på sin sida öppet att vi som kristiserat honom kallar honom ”villolärare” och har skrivit att ”påven inte kommer till himlen” mm. Det bör korrigeras.
VEM har sagt att påven inte kommer till himlen? Nej, om han inte vänder om gör han inte det men ingen har sagt att han inte kan vända om. Enligt påvens EGNA ORD blir alla frälsta oavsett tro och religion (universalism). Enligt påvens EGNA ORD tror han på samma gud som muslimer. Ingen har sagt att du är en ”villolärare” men om du tror som påven? Ja, då är du det (vilket vi vet att du inte är och inte tror så). Det jag och andra har reagerat på är att DU SIGNALERAR att påven är sund och rätt. Du påverkar inte vår tro ett ögonblick men du kan påverka osäkra kristna och andra att tro att det påven säger är sant och rätt. Då gör du/ni er skyldiga till att vilseleda.
Nådens Evangelium är Guds evangelium. Budskapet om Jesus förnekas i alla andra religioner, ismer och trosuppfattningar och därför måste vi också vara tydliga med det Jesus själv sa:
Joh 14:6  Jesus sade till honom: ”Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Horrific Storm Surge and Spring tide unleashed Chaos on South Africa’s Coastline – Gordon’s bay

Kanada misshandlat! Orkanen Lee, stormflod, starka vindar bombarderar Nova Scotia

Weather Warfare: “Beware the US Military’s Experiments with Climatic Warfare”

Therese Larsson Hultin:Britter snart fattigare än östeuropéer

The Big Filament Explodes, Impacts Expected | S0 News Sep.16.2023
Solen påverkar hela systemet

Profetiska syner om ändetidens världsreligion

Brian Simmons falska evangelium 15/9-23 (Video 20 min svensk text)
NAR (New Apostolic Reformation) har en falsk profet vid namn Brian Simmons – Han säger sig fått personligt besök av både Jesus själv som Billy Graham. Han blev uppryckt till det himmelska biblioteket säger han i ett möte med Jesus där finns Johannes 22 sa han. Brian Simmons säger tydligt här i klippet att församlingen nu är KRISTUS.
Matt 24:5 Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall leda många vilse.

Profetisk uppdatering 2023 14/9 – 23 (Video 41 minuter 15/9-23)
OHLINS: Tillbedjan av skapelsen och Påvens Encyklika

Något som varit helt osynligt i massmedia är konsekvenserna av massvaccineringen mot Covid-19 och nu när ännu en runda med dosutdelning av det ”uppdaterade” vaccinet står för dörren, som våra beslutsfattare lagt nya miljarder på, är det så klart ett ovälkommet ämne. Något som varit helt osynligt i massmedia är konsekvenserna av massvaccineringen mot Covid-19 och nu när ännu en runda med dosutdelning av det ”uppdaterade” vaccinet står för dörren, som våra beslutsfattare lagt nya miljarder på, är det så klart ett ovälkommet ämne. Masanori Fukushima, japansk professor och ordförande i en organisation som studerar vaccinskador (Japanese Society for Vaccine-related Complication, JSVRC) pratade om covidvaccinen på en presskonferens nyligen och konstaterade då att det inte är en läkemedelsskada eftersom vaccinet inte är inte ett läkemedel, utan ett biovapen med alla typer av toxicitet. Masanori Fukushima, japansk professor och ordförande i en organisation som studerar vaccinskador (Japanese Society for Vaccine-related Complication, JSVRC) pratade om covidvaccinen på en presskonferens nyligen och konstaterade då att det inte är en läkemedelsskada eftersom vaccinet inte är inte ett läkemedel, utan ett biovapen med alla typer av toxicitet.

Nasa kan inte bevisa att ufo-iakttagelser har med utomjordingar att göra, men menar att ”vi har mer att lära” innan vi avfärdar deras existens, enligt en ny rapport. Nu tillsätts en ufo-chef för att komma närmare sanningen.

Big News – Land Uplift Again in Iceland – Magma Getting Closer – Thermal Drone Video

Georgia USA underwater! Cars floating in water, flash flooding in Atlanta, GA

Libya Rejects Israel & 20000 Dead In Biblical Storm

Profetisk uppdatering (Video 15 minuter svenska)

Lögner – Manipulation – Ufos – Aliens (Video 14 minuter)

Fritt ur hjärtat: Ufos Aliens och Kristendom
Dr. Huffling is Associate Professor of Philosophy and Theology at Southern Evangelical Seminary and Bible College.

Fritt ur hjärtat: Vad hände med protestantiska reformationen i Västeuropa? 15/9-23

Artificial Intelligence & Bible Prophecy: A NEW Tower of Babel? | Watchman Newscast

De senaste veckorna har antalet bekräftade fall av covid-19 ökat och just nu vårdas 120 personer på sjukhus i Region Stockholm. OHLINS: Nu börjas det….

Sociala medier introducerade idén att jag kunde vara en pojke.'”
Cole började berätta för sina vänner och familj att hon var en pojke när hon var 12 år gammal, efter att hon hade introducerats för könsidentitetsideologi genom sociala medier. Hon började ta testosteron och pubertetsblockerare vid 13 års ålder och genomgick en dubbel mastektomi vid 15 års ålder. Vid 16 års ålder detransitionerade hon.”Jag bestämde mig för att helt sluta med transitionen,” säger Cole. ”Det var för mycket för mig, och jag visste att jag inte kunde fortsätta ljuga för mig själv.” Cole deltar i ”The Daily Signal Podcast” för att förklara hur hon blev involverad i transgender-rörelsen och varför hon till sist valde att lämna den. Idag arbetar Cole för att förhindra att andra unga människor går samma väg som hon gjorde. Detrans Awareness Day Panel Discussion With Detransitioners For ’No Way Back ’Documentary

Spanien sjunker igen! En massiv översvämning drabbade Madrid, bilar skadades

Covid booster jabs for all Dr J Campell

Över 11 000 döda efter översvämningarna i Libyen
FN-organet Meteorologiska världsorganisationen, WMO, har tidigare sagt att de gått ut med varningar till myndigheter i de drabbade områdena, enligt AP. Men myndigheterna i östra Libyen varnade inte de boende för att dammarna ovanför Derna kunde kollapsa. – Om det hade funnits en normalfungerande meteorologtjänst hade de kunnat varna människor, säger WMO:s chef Petteri Taalas till AP.

As Congress Is Preparing For Impeachment Hearings On Pretend President Joe Biden, His Son Hunter Biden Just Got Indicted On Federal Gun Charges

Mystiska blåa ljus på himlen minuter före jordbävningen

Controversy erupts as Canada pushes MASKS mandates and tracking | Redacted with Clayton Morris

(Fritt ur hjärtat) Useless Eaters – Hitlers tankesätt – Syndens människa 

(Fritt ur hjärtat) Satan bedrar en hel värld – UFOS – Laglöshetens hemlighet

IAF bombs Syria twice in 5 hours; President Herzog stresses need for leadership TV7Israel News 14.09

Israel lockas in i fällan genom Abraham Accords / 14/9-23

MEP Mislav Kolakušić – Nature Restoration (Citizen Starvation) Law

China tracks at least 143 warplanes and 56 warships entering air defence zone in four days as part of Beijing’s ‘island encirclement patrol’ near Taiwan

Meet your AI-Robot Replacements
OHLINS: Detta samhälle vill vi inte ha iallafall

Nej till sanktioner mot Ryssland och stopp för vapenleveranser till Ukraina. Slovakiens segertippade Robert Fico går till val med Moskvavänliga paroller som hotar sammanhållningen i EU – och kan bli en triumf för Putin.

Covid ombord på grundstött kryssningsfartyg
VärldenEtt tredje försök att få loss ett kryssningsfartyg som har gått på grund i Grönland har misslyckats.
Ombord finns sammanlagt 206 personer. Några har insjuknat i coronaviruset.

Arkeologer gör [häpnadsväckande] upptäckter i landet Israel (Google översättning)

Germany mourns! The entire city freezes, a hail storm leaves Worms battered

Hon såg ingen framtid som pingstpastor och lämnade rörelsen”. Jenny Bergh utmanar Pingst FFS att jobba mer med sin manliga ledarkultur. ”Jag tillhörde inte normen, anpassade mig, och tappade till slut mig själv.”.
OHLINS: Vi tar inte Jenny Bergh i försvar eftersom vi inte känner till den specifika situationen. Vad vi däremot kan säga är att utvecklingen inte alls förvånar. Pingst FFS har valt att följa Rick Warren och andra (gurus) med mänskliga visioner och metoder. Allt sådant leder alltid till orättvisa och ojämställdhet emot Guds vilja och plan, hur bra det än låter från början. Detta påpekade jag (Elvor) när det blev ett samfund. Världens ande för in världens tänkesätt i kyrkan. Av enstaka bibelord har många falska läror formats som har förtryckt kvinnor i tjänst för Gud och sådant tar vi helt avstånd ifrån. I Guds rike tjänar män och kvinnor sida vid sida när den Helige Ande får leda Guds verk.

Crime In Washington DC Is So Violent And Out Of Control That Many Residents Are Now Afraid To Walk The Streets Or Go Out In Public At Night
År 2023 har mord i Washington DC ökat med 30% och rån med 70%, en trend som inte visar några tecken på att sakta ner. Våra ledare i Washington verkar vara villiga att ge miljarder dollar till Ukraina, men knappt något till Maui när de hade den fruktansvärda och misstänkt anlagda branden förra månaden. Gå till Philly, San Francisco och New York City, och du kommer att se människor som är drogade, lutande sig över med nålar i armarna. Tror du att du kan lösa klimatkrisen? Försök att lösa hemlöshet och drogberoende först i städer som Washington, och kom sedan och prata med mig om att städa upp planeten.

Kinas problem är våra problem

Man skjuten till döds i Vasastan i centrala Stockholm
En man i 20-årsåldern sköts till döds på öppen gata i Vasastan i Stockholm på onsdagen.
OHLINS: Skjutningar sker dagligen i Sverige och inte sällan mer än en per dag. Om man inte hade vägrat att se problemen utan tagit tag i det i ett tidigt skede – och låtit bli att skrämma folket med falska anklagelser som ”rasist” – hade det kanske kunnat bromsas upp. Alltihop har gått överstyr och verkar omöjligt att stoppa nu.
Expert om våldsspiral där anhöriga skjuts: ”Läskig utveckling”

Evakueringar i Libyien efter larm om ny damm som kan brista

Profetisk varning 12/9 förstår vi tidens tecken?
Gud varnar oss för vad som sker just nu 2023 och 2024

Fruktad myra upptäckt i Italien – kan spridas

Spanien misshandlat! Super hagel storm och översvämningar spränger hem och bilar i Burriana

The Code Dr: J Campell
OHLINS: Mkt intressant video vad som kom fram vid Nurnbergrättegången
angående försök på människor.

Israel-Saudi peace to change the Middle East; President Herzog calls for prayer TV7Israel News 13.09
OHLINS: Kolla in dessa nyheter så förstår vi att vi är i slutet av tiden

ILTV News Flash – September 13, 2023

Stan Dayo: Det handlar inte om koldioxid från utsläppen nu utan allting som vi ser just nu av vilda naturfenomen kan kopplas till rymdvädret där solen spelar en stor roll. Solen som normalt sett skall vara ganska lugn nu men uppträder väldigt oroligt med en massa utbrott på dess yta som påverkar vädret på jorden. Forskare vet att allt detta hör samman. Just nu så ser vi hur solen är väldigt ostabil och det kommer en massa strålning från den som drabbar jorden. Vi kan även se hur det ekonomiska systemet ser ut att haverera genom Brics. Damaskus kommer att störtas för att bli en ruinhög. Det går inte att stoppa agendan nu det har redan gått alldeles för långt nu i deras planer. Håll ett öga på både Kung Charles och Saudis ledare Mohammed bin Salman Al Saud de kommer att spela en stor roll i ändens tid. Den 18 september dyker det upp ett otroligt tecken i stjärnkonstellationerna som liknar upp 12. Bank i Australien kan nu stänga ditt bankkonto om du säger fel saker precis som det kommer att bli globalt med ”hatbrott” och FN:s globala lagar om olika saker. Du kommer att få se attacker mot hemsidor och sociala medier där man säger sanningen snart.

Påven den falske profeten (Text)

Över 5 000 befaras döda efter kraftigt oväder i Libyen

Iran Building TERROR AIRBASE Near Israel/Lebanon Border | Watchman Newscast

Plastpåseskatten tas bort helt 2024

Profetiska nyheter 12/9-23 Dom över Mecka (Video 9 min svensk text)

Tusentals övergrepp i katolska kyrkan i Schweiz – ”Toppen av isberget”

Ett falskt Gudsrike >> 12/9-23

Representanthuset inleder en riksrättsutredning mot USA:s president Joe Biden.
Det meddelar den republikanske talmannen Kevin McCarthy på X, tidigare Twitter.

Ny studie: mRNA-vaccinerna har startat pandemi av VAIDS – ett allvarligt skadat immunförsvar

Striden om vattnet: Egyptisk ilska mot Etiopien
Vattenkriget mellan Egypten och Etiopien har gått in i en ny fas. Etiopien uppger att man fyllt den kontroversiella Renässansdammen vid Blå Nilen, och beskedet möts av egyptisk ilska. …Kontroversen om dammen har mullrat i mer än ett decennium. År 2013 filmades ett egyptiskt regeringssammanträde där man diskuterade en bombning av dammen i Etiopien.
Jes 19:5  Vattnet i havet skall torka ut, floden sina och ebba ut. 6  Strömmarna skall stinka, Egyptens kanaler krympa ihop och torka ut, rör och vass vissna bort. 7  Ängarna vid Nilen längs flodens strand och alla sädesfält vid floden, skall torka ut, fördärvas och bli till intet. 8  Nilens fiskare skall klaga, alla som kastar ut krok i floden skall sörja, de som lägger ut nät i vattnet skall bli modlösa. 9  De som bereder lin och de som väver fina tyger skall komma på skam. 10  Landets stöttepelare skall krossas och alla som arbetar för lön gripas av ångest. 

Tio tusen saknas efter översvämningen i Libyen

Så här tycker ledsen mamma (Insändare) Många svenskar har nått smärtgränsen nu.
Jag är så himla trött på räntehöjningarna och ovissheten om när allt ska vända till det bättre. En bolåneränta som höjts flertalet gånger och gett flera tusen till i utgifter de senaste månaderna och det bankerna ger som plåster på såren är en högre sparränta. Men vad hjälper det när man får ta av sina besparingar för att ha råd och kontot tillslut är tomt? Om några dagar avslutas min föräldraledighet, då vårt hushåll inte går runt på endast en full lön och föräldrapenning. Alla mina sjukpenninggrundande föräldradagar är då slut och mitt barn är precis ett år fyllda. Alldeles för liten för att börja på förskola men i vårt hem har vi inget val. Många vakna nätter har det blivit med ångest över att vårt barn är för trött för att orka med dagarna på förskola, hur ska pedagogerna kunna ge barnet den närhet och trygghet det behöver i denna ålder? Barnet kan ju inte gå, inte äta själv och har aldrig sovit borta eller ens utan oss föräldrar i hemmet. Hur kan vi som föräldrar göra så här mot vårt barn? Usch. Nu blev det ännu en vaken natt med tankar men jag fick ju åtminstone dela dem här. Jag hoppas att det vänder snart. Vi behövde mer än en hög sparränta. En ledsen mamma

Österrike flaggar för åtgärder under huden (Svenska)

Digitalt ID föreslaget och världsregering på G 20 (Svenska)

Kommer det största organiserade massmordet i världshistorien att undgå ansvar?

OHLINS: Sverige behöver lämna WHO! Vi vill uppmuntra att skriva under. WHO och FN är ett steg från att bli världsregering, vilket är förödande.

OHLINS: Youtube: David Wilkerson video synen: Naturkatastrofer. (Svenska) Hawaii i beredskapsläge efter vulkanutbrott – Video 49 sekunder.
Vad som än sker över jorden så måste vi förstå att det är Gud som ytterst sett har all makt och kontrollerar alla händelser – inte Eliten eller Satan.
Heb 12:25 Se till att ni inte avvisar honom som talar. Ty om inte de kunde komma undan, som avvisade honom när han varnade dem här på jorden, hur mycket mindre skall då vi kunna det, om vi vänder oss bort från honom som varnar oss från himlen. 26 Den gången kom hans röst jorden att skaka, men nu har han lovat och sagt: Än en gång skall jag komma inte bara jorden utan också himlen att skaka. 27 Orden ”än en gång” visar att det som skakar skall försvinna, eftersom det är skapat, för att det som inte kan skaka skall bestå. 28 Då vi alltså får ett rike som inte kan skaka, låt oss vara tacksamma och tjäna Gud efter hans vilja, med vördnad och fruktan. 29 Ty vår Gud är en förtärande eld.

Israel Daily News – September 11, 2023

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Here In Year 3 Of Obama’s Third Term, The Wheels Are Starting To Come Off Of The Bus In Major Biden Malfunction

Kometen passerar jorden – första gången på 430 år

Fågelinfluensa bakom fynd av döda sälar

Minst 2 000 människor tros ha dött och flera tusen saknas till följd av översvämningar i Libyen, rapporterar AP med hänvisning till det lokala styret.

Katastrofal minskning av födelsetal i Sverige – Läkargrupp kräver svar av regeringen

OHLINS: Varning! ”Vi kallar det för det Svenska ”Redding”.
Så skriver en följare av våra hemsidor och uppmärksammar oss på en så kallad ”predikantskola” som heter Sallander ministries i Närke. Den här skolan är kopplad till New age-kyrkan Bethel Church i Redding Kalifornien som leds av Bill Johnson och Chris Walloten m fl självutnämnda NAR-apostlar, som också har inspirerat New Wine-rörelsen. Många luras av deras påstådda profeterande som i själva verket är spådomar. Även en spådom kan stämma men var leder den? Den leder in i ockult andlighet och mörker. Bethel Church-pastorerna har för länge sedan uttalat att de ”stjäl tillbaka tekniker (metoder) från new age som satan har stulit” i boken The Physics of Heaven. På det sättet öppnar de upp för New age och demonisk andlighet. Bibelns Gud, den ende sanne Guden, är väldigt tydlig och klar om att vi inte får hämta något alls från det ockulta eller ta del i det. Allt och alla som har kopplingar till Bethel Redding ska därför varnas för. Ett av många typ-exempel är när ”profeter” i Bethel Church profeterade över en häxa, att Gud var nöjd med henne. Så fungerar spådom. som kommer från lögnens ande.
5Mos 18:10  Hos dig får inte någon finnas som låter sin son eller dotter gå genom eld eller befattar sig med spådom, teckentydning, svartkonst eller häxeri, 11  ingen som utövar besvärjelsekonster, ingen andebesvärjare, ingen som bedriver trolldom och ingen som söker råd hos de döda. (Bill och Beni Johnson har själva berättat om ”gravesoaking”, dvs. att gå till gravar och ”hämta smörjelse” från döda. Detta har de lärt ut på sin ”övernaturliga skola” som är en ockult skola.) 12  Ty avskyvärd för HERREN är var och en som gör sådant, och för sådana vedervärdigheters skull fördriver HERREN, din Gud, dem för dig. 

VÄLDIGT VIKTIG VIDEO: Dr. David E Martin: Sanningen om Covid – tal inför EU-parlamenetet. SVENSKTEXTAD

LÄS: Vittnesbörd och profetiska drömmar 10/9-2023

Ändens tid 10/9-23  Gud skall skaka himmel och jord. (Video svensk text 15 min)
Gud dömer världen genom kosmiska katastrofer som även orsakar en del naturkatastrofer vad kommer människan att tro? Korrumperade globalister och mutade forskare säger ju något helt annat. Den här videon visar hur rymdväder kan hota all AI teknik och slå ut hela systemet på nolltid. David Wilkerson ”Synen” (1973) Världen skall snart se begynnelsen av födslovåndorna. Det kommer genom historiens mest dramatiska väderförändringar. Jordbävningar  och fruktansvärda naturkatastrofer som vida övergår allt annat vi skådat.
OHLINS: Vi har alltså chansen just nu att genom profetiorna öppna upp för att evangeliet skall få ingång i människors hjärtan. Gud visar sin kraft i naturen för att varna mänskligheten och vill visa henne på nåden innan domen kommer.

Taiwans försvarsdepartement uppger att sammanlagt 39 kinesiska stridsplan, 13 krigsfartyg och ett hangarfartyg har siktats runt ön under söndagen och måndagen.

Efter larmet om den afrikanska svin-pesten har flera länder stoppat gris-kött från Sverige, enligt SR:s Ekot.
OHLINS: Är det inte märkligt att allt sker så lägligt nu för tiden? Bill Gates och övriga globalister som styr Agenda 2030 vill inte att vi ska äta kött. Då hoppar plötsligt svinpest från Afrika till Sverige på vildsvin. Allt griskött stoppas och vad händer? Troligen går många grisbönder i konkurs eller tvingas nödslakta djur. Är det inte märkligt? Eller högst planerat och iscensatt, som så mycket annat.

Den kinesiska fastighetskrisen har satt fastighetsjättar i konkurs och fått hela Kinas ekonomi att gunga. Men det är framförallt vanliga kineser som fick ta smällen när bostadsbubblan sprack. – Vi betalar av lånen men får inte vår lägenhet, säger Feng Chengqi, en av många kineser som betalat för en lägenhet som aldrig byggts klart.

USA:s rävspel mot Israel uppfyller profetiorna (Fritt ur hjärtat 10/9-23)
En artikel översatt som visar vilket hyckleri som ligger bakom Obama vilket hat mot Israel det måste finnas.
Men vi vet att allt detta leder bara till profetiornas uppfyllelse och de möter Guds stora knytnäve vid Harmagedon.

OHLINS: Svt:s serie Transkriget Del 1 Tänk om ni har fel är värd att se. Här får vi höra om oron hos forskare och i vetenskapen för hormonbehandling. Det är i puberteten som man växer och utvecklas. Könsdysfori bottnar oftast i autism, ångest och andra besvär. Hormonbehandlingen som stoppar puberteten gör i själva verket att ”man förstör den faktor som gör att man läker ut i puberteten” och blir det biologiska kön som man är född med. ”Vården skapar sina egna patienter”. Detta säger en specialistläkare i barnpsykiatri. En professor säger om transkulturen:Det är vår tids kultursjukdom”.
Transkriget Del 2

Flera republikaner går nu till domstol för att försöka stoppa Donald Trump från att finnas med på valsedlarna 2024. Det hela kan sluta i USA:s högsta domstol och leda till en konstitutionell kris i USA.

Etiopien uppger att man fyllt den kontroversiella Stora etiopiska renässansdammen vid Blå Nilen.
Uppgiften väcker omedelbar egyptisk ilska. OHLINS: Profetian i Jesaja 19 uppfylls att Nilen torkar ut.

Youtube video 6 minuter: Ni skall bli som Gud – Människan skapar Zoombies
OHLINS: Detta är så vidrigt så man kan spy åt det – Jesus kom snart!

Isobel Hadley-Kamptz: Tänker vi stanna kvar när Elon Musk låter antisemitismen flöda fritt på X?

Profetiska Nyheter 9/9-23 (Video 17 minuter svenska)
Vatikanen – Lucifer – UFO – CERN – Israel – Abbadon – Rymdväder mm

Forskare över hela världen fortsätter att ”leka Gud”, och vi kommer alla att behöva leva med konsekvenserna. Varje dag genomförs otroligt bisarra experiment i hemliga laboratorier runt om i världen. Jag har upprepade gånger varnat mina läsare för de mycket dödliga sjukdomar som utvecklas i sådana laboratorier, men även andra typer av extremt sjuka experiment äger rum. Till exempel rapporteras det att en forskargrupp nu har lyckats skapa en mänsklig ”varelse” som inte har en mor eller far. Faktum är att den skapades ”utan att använda spermier, ägg eller livmodern”… / Authored by Michael Snyder via The Economic Collapse Blog,

Trots varningarna – stopphormoner har getts till över 40 barn
Hör överläkaren berätta: ”Blev kallad transfob när jag försökte sätta stopp”
1Jh 5:19  Vi vet att vi tillhör Gud och att hela världen är i den ondes våld. 20  Vi vet att Guds Son har kommit och gett oss förstånd, så att vi känner den Sanne, och vi är i den Sanne, i hans Son Jesus Kristus. Han är den sanne Guden och det eviga livet. 21  Kära barn, var på er vakt mot avgudarna.

En väldigt avslöjande artikel.
Martin Hedrenius, 25, lever med könsdysfori. Han sökte sig till transvården och fick sin diagnos – men valde att avstå behandling. När Martin var liten kallades han ibland Martina på grund av sitt långa hår. Under tonåren blev känslorna av att inte känna sig hemma i sin kropp starkare. – Jag träffade människor som uppmanade en att känna inåt, att hitta sitt inre jag. (NEW AGE) Han bytte namn till Martina och upplevde sig redo för större förändringar. Men i kontakt med vården kom tvivlen och han genomgick aldrig någon medicinsk behandling. – Jag tror att jag hade trivts bättre om jag hade varit född annorlunda. Men det kan jag inte veta.

Rom 1:23  De bytte ut den odödlige Gudens härlighet mot bilder av dödliga människor, av fåglar, fyrfotadjur och kräldjur. (NEW AGE – Mystiken = Förändrat medvetande påverkat av demonisk aktivitet) 24  Därför utlämnade Gud dem så att de följde sina egna begär och bedrev allt slags otukt och förnedrade sina kroppar. 25  De bytte ut Guds sanning mot lögnen (Vetenskapen – Evolutionen – Transhumanismen) och tog sig för att dyrka och tjäna det skapade (Agenda 2030 – Det Jordiska-Gaia) i stället för (Eller mer än) Skaparen, han som är välsignad i evigheter, amen. 26  Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor (LESBISK) bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. 27  På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män (HOMO) och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse. 28  Och eftersom de inte ansåg det vara något värt att ha kunskap om Gud, utlämnade Gud dem åt ett ovärdigt sinnelag, så att de gjorde sådant som är mot naturen. (TRANS + PEDO)

Egyptens inflation nu uppe i 40 procent.

Jordbegravning i ekkista med tjusiga metallprydnader är bland det minst klimatsmarta du kan välja inför sista vilan.– Det bästa sättet är nog att ruttna på en gödselstack, säger Eva Pohl som grottat ner sig i begravningsmetodernas klimatpåverkan. OHLINS: Nu har det verkligen spårat ur på allvar

Lula: Putin välkommen till G20-mötet i Brasilien

Elvor & Janne Israel profetiska händelser 8 9 23 (Svensk text – Video 14 Minuter)
OHLINS: I början sammanfattas videon med Jack Hibbs och Amir Tsarfati.

New Mexico Gov. Michelle Lujan Grisham Signs Trial Balloon ‘Emergency Order’ Suspending The Right To Carry Firearms In Public

Staden går i konkurs – kan inte betala kvinnliga anställda

I en rapport från Mozilla Foundation får bilföretag kritik för att deras insamlande av data riskerar att kränka den personliga integriteten, det rapporterar dagstindningen SvD.
Nya bilar är i många fall utrustade på ett sådant sätt att de enligt organ- isationen samlar betydligt mer data än vad som är nödvändigt. 84 procent av de 25 biltillverkare som studerats har möjlighet att dela data till utomstående. 76 procent kan sälja data och 56 procent kan dela med sig av uppgifterna till myndigheter om det begärs av dem enligt rapporten.

Kaoset på årets Burning man antog rent bibliska proportioner. Jag tänker på leran, men också på de festivalbesökare som steg upp i ottan för att boarda ett privatplan och kopulera i luften. Det är en lika symbolisk som förebådande bild, skriver Hanna Fahl. (DN) OHLINS: Hoppas att fler vaknar upp efter detta ”Tecken” på Guds vrede från Himlen som kom ned över denna Sataniska festival

Hundratals döda efter jordbävning i Marocko
Skalvet inträffade vid midnatt, svensk tid och hade sitt epicentrum uppe i Atlasbergen, omkring sju mil sydväst om Marrakesh. Enligt US Geological Survey (USGS) var skalvet på magnituden 6,8 och är därmed den kraftigaste som drabbat den delen av Marocko på över 120 år.

Tragedy in Athens! The whole world is shocked!

Sad excess deaths Dr J Campbell

Pentagon lanserar ny ufo-sajt
OHLINS: Se till att ingen bedrar er

6.8 Earthquake Morocco, Africa / 6.6 Earthquake Kermadek Islands / Hurricane LEE Forecast
OHLINS: Förökad seismisk aktivitet

Popocatépetl Volcano ERUPTIONS ⚠️ MASSIVE Amounts of SO2‼️

Korsvandrarna nådde Rom – Jerusalem nästa mål
Elvor Ohlin, öppen kommentar till Alf Lax på Fb:
Du skriver att ”korset är det väsentliga hos påven”? Korset kan knappast vara det väsentliga i katolicismen. Det är krucifixet och eukaristin som säger att ”Jesus offras oblodigt igen och igen varje mässa” och att ”prästen förvandlar brödet bokstavligt till Jesu kropp”, vilket är hädelse och magi.
På korset på Golgata utropade JESUS: Det är fullbordat! …och ”Fader, i dina händer överlåter jag min ande”. Allt annat är villoläror och lögner, både JDS och katolicism. Inga mer offer kan någonsin göras. Sådant är avskyvärt inför Gud och hädelse. Ett enda namn [JESUS] är givet och inga andra namn. Alla vi andra är syndare som behöver frälsning och det gällde Jesu mor Maria likaså. ”Himlens drottning, vår fru, madonnan” osv. är avgudanamn från babylonisk hednareligion som så mycket annat som hämtats därifrån till RKK. Du kan inte blunda för sanningen hur länge som helst och det kan ingen annan heller.
När det är någon man känner som är pånyttfödd och har fått en kallelse från Gud, är det extra upprörande att ni väljer att hålla er väl med människor istället för Gud. Tidigare pingstledare försvarade sig med att de skulle vara med i SKR ”för att påverka”. Jag skrev en Ohlins fundering då (juni 2010) VEM PÅVERKAR VEM? Det gick som vi trodde men vi hade förväntat oss att ni skulle vakna och vända om under resans gång. Så har det inte blivit och det är mer än sorgligt. Då undrar man vad som driver er? Vad är motiven egentligen? Är priset för högt för er att vara trogen Jesus och Bibeln och stå för det? Är du/ni inte skyldiga att försöka vittna för påven att han går förlorad om han inte vänder om, istället för att intala er själva ”frid och ingen fara”??
Menar du och ni andra kristna pastorer och evangelister som vet sanningen, att ni vet bättre än t ex Richard Bennett som var katolsk präst i 30 år? Han började enbart läsa Bibeln och insåg att det han lärt och lärde ut hela sitt liv inte var sant. Han blev pånyttfödd och frälst och resten av sitt liv vigde han åt att försöka väcka katoliker (som han älskade och såg som sina vänner). Han tvingades ändå lämna KK eftersom han blev utfryst och förföljd.
Mike Gendron är en annan välkänd (i USA) f d katolik som det finns mycket bra undervisning av på youtube. Likaså insåg han att det han lärt inte stämde med Bibeln. Han blev också frälst och lämnade KK.
Det mest iögonfallande är ändå det som hänt i NWO (påven promotar den nya världsordningen där alla religioner ska förklaras lika värda, allt annat är terrorism, exklusivitet och fanatism som ska utplånas – du har inte rätt att säga att du tror på den enda sanningen) och det som pågår i Abu Dhabi. Påven säger att han tror på samma gud som muslimer, vilket är en omöjlighet. Då gör man Gud till en lögnare. Som jag skrev tidigare här har påvarna samlat alla religioner till ”bönemöte” sedan år 1986.
Jag tror inte att någon här hatar människorna eller påven. Men vi är kallade att stå för sanningen och tala om för människor om de är på fel väg. Det är sann kärlek.

Professorn: Svinpesten kan bli dödsstöten för svenska grisbönder
Ohlins: Allt som sker bara ramlar rakt in i deras agenda är inte det märkligt?

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: After Calling To ‘Defund The Police’ Anti-Cop Minnesota Democratic Party Official Left Bloody In Violent Carjacking

Newly discovered asteroid zooms within 2,500 miles of Earth

Skapare av svensk hbtq-sajt får fängelse för barnsexbrott
En av den svenska hbtq-kontaktsajten Qruisers skapare har dömts till 7,5 års fängelse för våldtäkter och andra sexualbrott mot totalt 13 pojkar. Enligt Expressen ska mannen ha straffats extra hårt på grund av att han återfallit i samma typ av brottslighet.

Connie Frisbee’s surprising reaction to ‘Jesus Revolution’ movie
(Google översättning) Jonnie Frisbees fru om filmen Jesus Revolution: När hon gick för att se filmen väckte det en stark reaktion. ”Jag kan säga er att 90% av filmen inte är sant”, hävdar Connie. ”Sanningen är att det är väldigt rörigt att hantera människor. Och de vill göra det väldigt snyggt. De har gjort i ordning det hela så mycket att det bara stinker till himlen för mig – och vitkalkat det. Så var det inte.”

Tyskland godkänner omstridd värmelag

När medicinen tar slut
Listan på vanliga läkemedel som det råder brist på kan göras lång.
Runt 1 000 stycken är just nu restnoterade hos Läkemedelsverket – och larmen om tomma hyllor hos apoteken duggar tätt inför hösten.
Hur kommer det sig?

Motarbetat seminarium i Riksdagen: Hur säkra och effektiva är covidvaccinerna?
“Genom olika rapporteringssystem har ett stort antal allvarliga biverkningar konstaterats som en följd av Covid-19 vaccinering. I det största av dessa rapporteringssystem, VAERS, i USA har det visat sig att Covid-vaccinerna har fler svåra biverkningar än alla andra vacciner sammantagna under 32 år”, skriver Elsa Widding.
OHLINS: Vi råder alla att inte ta några covidvaccin!
Jornalisten: Jag ångrar att jag tog vaccinet – fick autoimmuna problem

Newly discovered comet visible in night sky this weekend
A comet called Nishimura discovered just a month ago could be visible to the naked eye this weekend, offering stargazers a once-in-a-437-year chance to observe the celestial visitor. The ball of rock and ice, whose exact size remains unknown, is named after the Japanese amateur astronomer Hideo Nishimura who first spotted it on August 11. It is rare that comets reach their moment of peak visibility so soon after being discovered, said Nicolas Biver, an astrophysicist at the Paris Observatory.

Vill pressa vätgaspriset – med Bill Gates hjälp
Ohlins: Jaha vad är denna blodigel ute efter?

Hongkong under vatten efter rekordregn

Israel Facing MULTI-FRONT War Within Two Years? Hamas Leader’s Threat | Watchman Newscast LIVE

Fem punkter om: Svinpesten

INCREDIBLE TIMES‼️ Hurricane LEE Forecast For U.S./ Canada / Hurricane JOVA

Huge Banner Declaring ‘Trump Or Death’ Dropped During The Playing Of The National Anthem At Yankee Stadium Last Night Signals ‘Civil War’ 2024

Torrential rains kill over 14 in Greece, Turkey & Bulgaria | WION Climate Tracker

10 Tropical STORMS WORLDWIDE‼️ / Solar FLARES and MASSIVE C.M.E.

Hynek Pallas: Därför kan AI bli lösningen på det identitetspolitiska tjafset

Larm om ballistiska robotar i östra Ukraina

Personligt vittnesbörd: Fri från Livets ord och Arken

EXCLUSIVE: The Rise of Artificial Intelligence with Erick Stakelbeck | TBN Special

Klimatmöte vill se global skatt på koldioxid
Ohlins: Då krävs en överstatlig kontrollmekanism

Best Economic Documentary I have Watched ” FOUR HORSEMEN ”

Russia-Ukraine war LIVE: Falling debris from Russian missile attack causes damage near Kyiv | WION

The Jesuit Origins of Dispensationalism and the Futurist Antichrist belief
OHLINS: Väldigt intressant!

Sanningen om 11 september – Psykologer talar ut (svensk text)
OHLINS: Vad hände egentligen 11 september? Vi såg husen falla exakt som vid en sprängning. Alltför många frågetecken – idag finns många bevis för att sanningen är en annan än den som serverades i media. Varför vill människor inte veta? En grupp psykologer förklarar hur vi kan reagera och varför. Detsamma ser vi i vårt land när det gäller Agenda 2030. Man vill inte tro att makthavare kan ha så onda motiv. Psykologerna ger intressanta inlägg förutom att de inte kan gå ”hela vägen” i läkedomsprocessen. Då skulle de bli tvungna att säga: Jesus är enda svaret!

Den största rättegången i svensk historia har inletts
Stora delar av befolkningen var emot verksamheten, så Sudans regering lejde milisgrupper för att ta kontroll över områden som var intressanta för bolaget. Resultatet blev våldsamma strider mot lokalbefolkning där 160 000 människor tvingades bort och 12 000 dog.

Will Israel Pull The Trigger On Signing The Abraham Accords With Saudi Arabia Even If It Means Finally Implementing The Two State Solution? Yes.

US Government Forced To Release New Document Revealing The World’s UFO Hotspots After Stunning Testimony From Pentagon Whistleblower

UNconventional Grey (documentary)

Israel-Gaza Tensions on the Rise; Prospects of Escalation – Jerusalem Studio 792

Israel, Greece and Cyprus discuss inclusion of India in energy partnership | Latest News | WION

Are drug regulators for hire? Dr J Campbell

471- Leo Hohmann – Government Enforcement is going into “Beast Mode”

9/11 Explained In 5 Minutes

Massive Protest in Oxford Against 15-Minute Cities

‘We messed up badly’: Former Google X boss warns of AI threat

STRONG M Class Solar Flares‼️ Earthquake WATCH⚠️ / World Weather Forecast

Antisemitic Neo-Nazi Group Goyim Defense League Hold Labor Day Weekend Demonstrations In And Around Orlando To Harass And Threaten Jews

Alla bibelläsare borde förstå att vad det talas om i det senaste programmet av SVT:s Vetenskapens Värld. AI och transhumanism med mera är exakt vad Gudsordet beskriver i Upp13. Missa inte detta program. /Rune

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

2023 09 03 John Haller’s Prophecy Update “Woke Lunatics”

Ebola and ‘Floods’ At Burning Man Festival in Black Rock, Nevada?

Fiery tornado (firenado) at the Burning Man Festival 2023 in Black Rock Desert in Nevada

Is Evidence Based Medicine now impossible?

61 ERUPTING VOLCANOES WORLDWIDE‼️

Elvor&Janne 2/9-23 – Dra ut ur NAR sekterna
OHLINS: Samma mönster känner vi ju igen från starten av Trosrörelsen. Vi vill än en gång också varna för Heidi Baker och Linda Bergling – som säger ”Torontoväckelsen har aldrig slutat, den fortsätter”. Den som kan försvara en sådan falsk s k väckelse med ockulta krafter som nu kommer med en ny våg, går knappast Guds ärenden. Vi varnar därmed för Arken än en gång. (Hedid Baker räcker med att se på video på nätet för att se att hon rör sig i den ockulta andligheten och är en falsk profet)

Rysk attack på gränsen till Rumänien

The LORD Cancels ‘Burning Man’ 2023 By Using Some Of The Weapons In His Arsenal That The Book Of Job Says Have Been ‘Reserved Unto The Day Of Battle’

Blodigt våld mellan eritreanska grupper i Israel

Saturday night Earthquake update. Space Weather info. 9/2/2023
Oroligt vid jättevulkanen ST Helen (Vulkanisk aktivitet)

China miscounted its population, now the economy is in crisis | If You’re Listening

Las Vegas sjunker igen! Översvämningar på gator och kasinon i Las Vegas Strip, Nevada

Liberalerna: Ja till permanenta Nato-baser (I Sverige)

What’s going on? Fires broke out in Tianjin, Beijing, and Shanghai, as well as earthquakes…

The SHOCKING Truth: Burning Food Factories, Bird Flu, & Engineered Food Crisis
När du sett denna video förstår vi att slutet är nära för uppenbarelsebokens profetior.

Tiotusentals fast i lerkaos på Burning Man
OHLIN: Vad Gud tycker om öppen Satansdyrkan. Avloppen i toaletterna
blandades med leran och temperaturen sjönk rekordsnabbt. (Video) Virvelstormar med eld börjar jaga människor
har aldrig sett något liknande en varning för Guds vrede över synden.
Tiotusentals fast i lerkaos på Burning Man (Gp) Kolla in videon i länken Gud kan inte tala tydligare.
Jer 30:23  Se, HERRENS stormvind, full av vrede, bryter fram, en härjande storm! Över de ogudaktigas huvuden virvlar den ner.  24  HERRENS brinnande vrede skall inte vända åter, förrän han har utfört, ja, förrän han har fullbordat sitt hjärtas tankar. I den yttersta tiden skall ni förstå det.

Elvor&Janne 1/9-23 – NAR är Främmande eld

CONTAMINATED GAS IN FLORIDA STRANDS PEOPLE JUST AS HURRICANE HITS TRAPPING… – TEOTB
OHLINS: Detta är ofattbart först Maui sedan detta och allt annat som sker.

FACTS ABOUT BILL GATES AND HIS PLANS FOR THE WORLD (The Banned Video)

Nu vill allt fler köpare hoppa av sina kontrakt på nybyggda bostäder. Ökningen är hela 65 procent i år, enligt SBAB och Booli. Försäljningen av nyproduktion har störtdykt, och nu hotar avstannade byggen och konkurser i bostadsbranschen, spår SBAB.

Djingis Khan skapade världshistoriens största imperium för 800 år sedan. En blodbesudlad bedrift, men han är fortfarande Mongoliets nationalhjälte. Och det tar påven fasta på. – Att imperiet kunde införliva så avlägsna och varierande områden genom seklerna vittnar om era förfäders anmärkningsvärda förmåga att erkänna kvaliteter hos folken i detta vidsträckta territorium, och att låta dessa kvaliteter tjäna gemensam utveckling, sade Franciskus i ett tal i Ulan Bator, rapporterar nyhetsbyrån AP.

Carl-Göran Ekerwald: Vänskap betonas både i Koranen och Bibeln
OHLINS: Falsk propaganda för en falsk världskyrka

Israel ON EDGE as Iran Holds Terror Summit with Hezbollah & Hamas in Lebanon | Watchman Newscast
The Watchman with Erick Stakelbeck
690 000 prenumeranter

YOU HAVE TO SEE THIS‼️ 6.1 Earthquake Kamchatka / Hurricane Idalia Canada Forecast

As COVID-19 cases continue to rise nationwide, a new variant dubbed ‘Pirola’ emerges just as latest mRNA ‘vaccines’ are scheduled to be released in amazing coincidence
By this point, if you can’t see what’s coming and what they’re doing, you almost deserve to get tagged, it’s really that obvious. In the UK, they have picked September 11th as the official release date of the new COVID mRNA ‘vaccines’ and booster shots. In America they are slated to be released roughly at the same time. In a ‘stunning coincidence’, scientists are now warning us about the latest variant they’ve named ‘Pirola’ that is ‘sweeping the globe’. We call this Predictive Programming.

Karin Eriksson: ”Budskapet känns som en aloha-hälsning från helvetet”
Lahaina drabbades av en brand i augusti 2018 men den gången lyckades räddningspersonalen begränsa skadorna till 21 hus. Redan då framkom kritik mot beredskapen. Varför togs sirenerna inte i bruk? Varför sinade vattenposterna? Varför förblev elledningarna strömförande när stolparna blåste omkull? Varför fanns ingen evakueringsplan? Varför kom inga textmeddelanden om att utrymma staden? Varför fick nödställda ingen hjälp? Fem år har gått. Nu tvingas överlevarna från branden 2023 att upprepa frågorna.
OHLINS: Vi har lagt ut många video, även från Hawaii. Det som avslöjats är inga ”konsipirationsteorier”. De är fakta.

Psyop Stew Peters on Pfizer’s and Bill Gates Mosquito Malaria ’Vaccine’ Scam! [14.07.2023]

Bill Gates Admits His GM Mosquitoes Are Causing Deadly Malaria Outbreak in U.S

Taiwan’s Dengue Fever Death Rate Average for 2023 Outbreak: Expert | TaiwanPlus News
Dengue fever crisis grips Latin America
New cases of Dengue fever in Miami-Dade, Broward

2 Mos 8:16  Därefter sade HERREN till Mose: ”Säg till Aron: Räck ut din stav och slå i stoftet på jorden, så skall därav bliva mygg i hela Egyptens land.” 17  Och de gjorde så: Aron räckte ut sin hand med sin stav och slog i stoftet på jorden; då kom mygg på människor och boskap. Av allt stoft på marken blev mygg i hela Egyptens land. 18  Och spåmännen ville göra detsamma genom sina hemliga konster och försökte skaffa fram mygg, men de kunde icke. Och myggen kom på människor och boskap. 19  Då sade spåmännen till Farao: ”Detta är Guds finger.” Men Faraos hjärta förblev förstockat, och han hörde icke på dem, såsom HERREN hade sagt. (1917 års översättning)

Tigermyggan rör sig längre norrut – ägg hittade i Sverige
Ohlins: Livsfarlig sjukdom i Paris orsakad av mygga nu hittad i Sverige

BILL GATES – This is Bill’s mosquito factory in Colombia. It’s the largest in the world.
30 million genetically modified mosquitoes are released every week into 11 countries.
Because Bill knows better than nature, what could possibly go wrong.
OHLINS
: Vilket sammanträffande han var med i New York precis innan Covid bröt ut
så råkade man träna just på ett sådant scenario. Kolla in denna Video

Ivermektin är bevisat botemedel mot covid – Låt ingen säga något annat annat
Dr. Joseph Mercola: ”Hur många dog i onödan till följd av dessa kommandon?” Mercolas fråga är bra. De som dog av covid dog på grund av brist på behandling. För att ett otestat vaccin ska kunna tas i bruk under ”nödanvändningstillstånd” får det inte finnas några botemedel. Därför var det medicinska etablissemanget, som fungerar som marknadsföringsagent för Big Pharma, tvungen att förneka att det fanns några botemedel och förhindra läkare från att bota patienter med Ivermectin och HCQ innan kunskapen om botemedlet spred sig. Annars skulle dagordningarna för Dödsskottet blockeras.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: As Netanyahu Remains Mostly Silent, Christians In Israel Experiencing Persecution From Orthodox Jews

Elvor&Janne- Profetisk varning 30/8 -23 – en kommande falsk väckelse

LÄS Birgits profetiska dröm om avfall (och en falsk väckelse?)

Putin och Erdogan möts

The Joe Biden & Klaus Schwab Connection, and the Growing Christian Censorship | Billy Crone

2023 08 31 John Haller Midweek Update

Natural immunity wins Dr J Campbell
Ohlins: Ovaccinerade i Israel klarar Covid 19 överlägset bättre än Vaccinerade

Supertyfon stänger skolor och börsen i Hongkong
OHLINS: Om det stämmer med ”super” låter vi vara osagt. Idag kallas ofta en vanlig sommarvärme för ”extremvärme” i media.

Imamer arrangerade ”njutningsäktenskap” – förening får bidrag

Danmark: Kors får brännas men inte Koranen
Det ska dock fortsatt vara tillåtet att bränna det kristna korset, enligt den danska regeringen, något som sker bland annat på black metal-konserter.

Svensk lag kan inte styras av stämningar i Mellanöstern
Kritiken mot Sverige kommer från auktoritära icke-demokratiska stater som saknar yttrandefrihet, religionsfrihet och mänskliga rättigheter. Den kommer från länder som kräver att Koranen som bok, Muhammed som person och islam som religion ska hedras och undandras kritik. Det är länder som Sverige har stor anledning att kritisera! Dessa länder kommer inte att nöja sig med att koranbränningar förbjuds. Nya krav kommer om det visar sig att Sverige – som Danmark nu gör – ger efter för diktatorers, terrorgruppers och religiösa extremisters uppfattningar. (Stefan Gustavsson)

Fritt fall för restaurangbranschen – nära 500 konkurser sedan årsskiftet
OHLINS: I Agenda 2030 ingår att få bort småföretag. Endast vissa utvalda jätteföretag ska finnas. Är det orsaken?

Davids liv förstördes av transideologin
Steven Crosson: Idén om kön som en social konstruktion har inget med verkligheten att göra
Davids fall visar på allvaret när teoretiker och kirurger leker med människors liv utan att ta ansvar för de långsiktiga konsekvenserna av sitt handlande. Även om samtiden inte tillåter ifrågasättande av teorierna och ingreppen behöver dessa granskas. Annars kommer historiens dom bli desto hårdare.