Vår vän Robert hade en profetisk dröm för flera år sedan.
Han berättar:

Jag såg i min dröm människor som gick och demonstrerade. De hade händerna uppsträckta och med hänförelse ropade de ”Bort med korset, bort med korset”. En del gick och samlade ihop pengar i bössor för ändamålet. Jag frågade människorna varför de gjorde detta? De visste inte varför de demonstrerade, de hade inget svar.

OHLINS: Det är som när Jesus sa: ”De har hatat mig utan anledning” (Joh 15:25). Den som hatar Jesus, hatar också hans efterföljare. När Paulus förföljde de kristna och blev slagen av hästen på vägen till Damaskus, frågade han: ”Vem är du Herre?”. Jesus svarade: ”Jag är Jesus. Den som du förföljer”. Så helt och fullt identifierar sig Jesus med sitt folk. Han har lovat att vara med oss varje dag intill tidens slut. Det betyder också att han ger oss kraft för varje dag och stund.

Robert berättade att han hade en Syn för något år sedan där han såg att alla flaggor i Skandinavien låg ner på marken istället för att stå upp och vaja för vinden. OHLINS: De har gett efter för globalismen!