Fler dagliga Nyheter (Sv) – (Eng) News  – Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN (med Elvor & Janne)
Parousia Mission söndag 26 januari Kl 14 i Wartagården Göteborg

Parousia Mission Göteborg Mer från Göteborg 1/12-2019
Janne Ohlin: Vem tror du att du är? (mp3) Text >>
Elvor: Hela skapelsens Återlösare (mp3) Text >>

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: 
Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta nyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse.
/Elvor & Janne
_______________________________

30 år efter revolutionen i Rumänien: ”Den största glädjen i mitt liv”
OHLINS: Kommunism sätter fruktansvärda spår.

Brandkatastrofen i Australien – enorm yta som brunnit

WATCH: Terrorist Arrested in Chanukah Celebration Machete Stabbings in Harlem

The Apostasy of Hillsong. Entertainment For The Millenials. Jacob Prasch. (VIDEO)

Hamid Zafar: Ni såg det komma men lät det ske
Gästkolumn: Att politiker påstår att de inte kunde förutse våldsutvecklingen i våra utsatta områden håller inte. Ni såg det komma men lät det ske. För det har många fått betala ett högt pris. (GP)

ERLC Publishes Article Praising Obama, Lecturing Baptists to Ease Up on Convictions

FN vill överlämna makt till Kina och Ryssland för möjligheten att kontrollera Internet. Generalförsamlingen har godkänt en resolution sponsrad av Kina och Ryssland om att inrätta en kommitté med ”internationella experter” vars roll skulle vara att stoppa ”användningen av informations- och kommunikationsteknik för kriminella ändamål.” Tolkningen av ”kriminella ändamål” riskerar dock att bli extremt subjektiv med risk för ny massiv kontroll av yttrandefriheten. /Mvh Rune

Jews Are Going Underground
A month of terrible anti-Semitic attacks culminated with a stabbing yesterday of multiple people at a Hanukkah celebration at a rabbi’s home in Monsey, New York.

Farage spår EU:s undergång: ”Ett fängelse för nationer”

United States Forces Launch Blistering Air Strike On Iranian Targets In Iraq And Syria After Iranian Militia Group Fired Rockets That Killed American

Forgotten history: 50 degrees everywhere, right across Australia in the 1800’s
YouTube: Why There Needs To Be A Public Inquiry Into The BOM

Antalet sprängdåd ökar kraftigt i Sverige
Polisen och övriga myndigheter är tagna på sängen över utvecklingen av sprängningar i landet. BRÅ visar att det skett 236 sprängningar till och med den 30 november i år. 2018 skedde det 162 fall under hela året. – Tidigare såg vi att handgranater användes. Nu ser vi hur man istället använder hemmagjorda laddningar som vapen i konflikter, säger Stefan Hector, operativ chef vid NOA. …Fram till och med den 15 december i år som är den senast tillgängliga statistiken har det skett 316 skjutningar och 38 människor har dödats. 2018 skedde 306 skjutningar och 45 dödades.

Ungern och Polen tar strid mot FN:s migrationspakt: ”Säkerhetshot”
– Det vi sade förra året, efter att Ungern, USA, Polen, Tjeckien, Israel och Brasilien hade avvisat FN:s migrationspaket, har blivit verklighet. Det var uppenbart redan vid den tidpunkten att FN, med stöd av EU, stegvis skulle försöka genomföra vad de inte lyckades med på en gång, säger han i ett uttalande. Enligt den ungerske ministern har FN under året tagit fram en rad resolutioner som hänvisar till just migrationspakten och som försöker införliva den som referensgrund i internationell rätt. Han påpekar att Ungerns ståndpunkt dock är solklar: migrationspakten får aldrig, helt eller delvis, bli del av internationell rätt. Det vore ett hot mot säkerheten i världen. Szijjártó menar att FN relativiserar gränskontroller och gör allt till en fråga om ”mänskliga rättigheter”. Men för Ungern handlar det om en säkerhetsfråga. Invandring från tredje världen leder till våld, brott, islamism och terrorism, anser Ungern.

OHLINS: Den här artikeln är informativt betydelsefull. Trots visst motstånd driver FN igenom den marxistiska, globala Agendan. Länder som vill stå utanför kallas inte sällan ”rasistiska” i svensk media. Det är inte svårt att se hur Bibelns profetior kommer att gå bokstavligt i uppfyllelse och det leder till fullständigt kaos i slutänden. Vi gör väl i att hålla fast vid Guds löften och be om Guds kraft att hålla ut och stå för sanningen och tron på Jesus Kristus/Messias i alla lägen.

FN bedriver historiens största bedrägeri. (Lars Bern)

Raketerna mot polisen kan spränga Sverige

Dyrt att leva i digitalt utanförskap (DI)

Uppgifter: Minst 90 döda i kraftig explosion i Mogadishu

Tens of thousands of Aussies engaging in ‘Agenda 21’ conspiracy on social media

ID2020 Alliance’ Will Combine Vaccinations & Implantable ID Microchips
For years we’ve been watching as Microsoft founder Bill Gates, now retired from the company he founded, use his billions to give ‘free vaccinations‘ to people in third world countries. Now Bill has become a founding partner in another company, this one is called the ID2020 Alliance, and its goal is to give every human being on Earth a digital id. How do they plan on accomplishing this feat? By combining mandatory vaccinations with implantable microchips. Genius, isn’t it? And coming soon to a theater near you, as the saying goes.
OHLINS: Jag Janne drömde att detta skedde men då finns det en väg igenom sa Herren! Jag drömde om en väg som ännu inte var invigd!

Upp 3:10 Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur (EX= Ut igenom) prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov.
1 Kor 10:13 Ingen annan frestelse har drabbat er än vad människor får möta. Gud är trofast, han skall inte tillåta att ni frestas över er förmåga, utan när frestelsen kommer, skall han också bereda en utväg, så att ni kan härda ut.

Radical Terror-Supporting Group CAIR Will Be Holding Kentucky’s First-Ever ‘Muslim Day’ To Promote Islam On January 22 In State Capitol Rotunda

Forskningen som tog hål på myten om ökenspridning
Idén om ökenspridning började växa fram i Afrika runt förra sekelskiftet. Spridningen ansågs vara en följd av mänsklig misshushållning, men modern teknik ger en ny bild av utvecklingen.

Invandringen har ändrat svensk politik i grunden (DI)
Hemlöshet kan bli ekonomisk kris för kommuner (Fastighetstidningen)
Ett exempel är Malmö där cirka 60 procent av de hemlösa är födda utomlands och ungefär hälften av dem har bott i Sverige i mindre än tre år. Det kostar. För Malmös del har kostnaderna för boende till hemlösa gått från 260 miljoner kronor 2015 till 600 miljoner kronor 2018. I Göteborg har kostnaderna ökat från 400 miljoner kronor 2011 till 1 miljard kronor 2018.– Mycket talar för att hemlösheten kommer att öka, liksom behoven av socialtjänstens stöd. Om politikerna inte tar denna fråga på allvar och agerar nu, riskerar Sveriges kommuner snart att stå inför en ekonomisk och social kris, säger Linda Jonsson.

Unga tjejer misshandlas – av andra tjejgäng

Israel’s ‘light blade’ laser may finally answer Gaza’s burning kites and fire balloons
srael’s police have successfully tested a new weapon in its arsenal that it says is the world’s first to destroy the fire kites and arson balloons that have threatened Israel from the Gaza Strip, Israel Hayom reports. It can also take down armed drones – a threat coming mainly from Iranian-sponsored militias in the north.

Jordskalv vid kärnkraftverk i Iran
En jordbävning har inträffat i närheten av ett kärnkraftverk i Iran, skriver AFP. Enligt nyhetsbyrån är skalvet av magnituden 5,1.

This Weekend The Three Nations Of China, Russia And Iran Will Hold Joint Naval Drills As Middle East Tensions Over Tehran Nuclear Capabilities Rising

Benjamin Netanyahu Rushed Off Stage During Campaign Event As Rockets Fired From Gaza Strip Targeted The Prime Minister’s Exact Location

Fortress of Antiochus Epiphanes Uncovered in Jerusalem

Kan detta vara en prototyp till det kommande MÄRKET? En osynlig ”tatueringen” med ett mönster som består av extremt små kvantprickar, dvs små halvledande kristaller som reflekterar ljus genom belysning av infrarött ljus. 

”Kristendomen för med sig goda frukter för Sverige” Underhållningsvåldet där man frossar i blod och ondska är sjukt. Ena stunden så är man mot våld och i nästa stund så njuter man av det. Hur ska vi ha det? Men så dyker det väl upp någon studie som säger att det inte blir mer våld i samhället på grund av våldsfilmer. Verkligen?Ett annat område är den kristna tron. Senaste generationer har frenetiskt försökt ”skydda” barnen från förlåtelsens och nådens frigörande budskap genom Jesus. Man berövar barnen på hopp och sann kärlek, i vetenskapens och humanismens namn. …Den kristna trons centralgestalt, Jesus Kristus, förvandlar människors hjärtan. Och det är våra hjärtan som behöver förvandlas. För varken jag eller du, är så präktiga som vi tror och menar oss vara. Må nådens och försoningens budskap ljuda i detta land igen.

Boris Johnson: ’Sharia law in the UK is absolutely unacceptable’
BORIS Johnson has branded Sharia Law in the UK as ”absolutely unacceptable”, as he slammed Church of England clerics who say the Islamic legal code should be incorporated into British law.

2020 rullar Kina ut sitt enorma betygssystem för medborgare och företag på bred front. 13 miljoner människor har redan svartlistats som opålitliga och det räcker med att glömma att koppla sin hund för att förlora poäng. För företag verksamma i Kina får systemet oöverblickbara konsekvenser, Stephanie Studer, affärskorrespondent i Kina, The Economist, Shanghai.

Jenni läste om en hemlös man i tidningen – visade sig vara hennes pappa
70-årige Sten tvingades till hemlöshet i höstas efter att bland annat blivit amputerad och rullstolsburen. Kort efter att Göteborgs-Posten skrivit en artikel om hans historia och hur Sten bodde på centralstationen i Göteborg, fick han besök av en kvinna. – Jag kände inte igen henne i början, men efter ett par sekunder fattade jag att det var min dotter, säger Sten i SVT:s Morgonstudion om återföreningen.
OHLINS: Hur är det möjligt att sådant sker i Sverige: rullstolsburen blir hemlös och bor på Centralstationen?!

Tesla Model 3 Owners Are Taking The RFID Microchip From Their Key Cards And Implanting Into Their Arms In Mark Of The Beast Warm Up Act

After Years Of Supporting The Palestinians Over Israel, The Vatican Shows They’re In Full Control Of The West Bank City Of Bethlehem On Christmas Eve

Pope Francis Tells His Followers That ‘True Disciples Of Jesus’ Do Not Share Their Faith, Says Christ-Rejecting People Are All ‘Children Of God’

”Gud använder sig av det som hänt på ett helt briljant sätt”
Redan i tonåren var Henrik Karlsson värsta sortens missbrukare, helt utan moraliska värderingar, som han själv beskriver det, och drog sig inte för att sälja droger till 13-åringar. Men en enkel bön till Gud startade vändningen i hans liv. I dag är han socialpastor i pingstkyrkan i Trollhättan.
OHLINS: När vi läser och hör i media om alla vilda kriminella som inte skyr några medel och förstör så mycket i samhället, är det underbart att ibland bli påminda om att det inte finns några hopplösa fall för Gud. Bara Jesus kan förvandla en människa inifrån och ge en ny chans och ett nytt liv – och sedan ”använda” det onda och mörka, för att rädda andra.

Bones, Seals, Altars and Destruction – Update from Shiloh

Kinas rätta ansikte
Kina är en kommunistisk diktatur, statens intressen alltid är överordnade individens och mänskliga rättigheter är inget man begriper, skriver signaturen Demokratisk senior. …Man skall heller inte glömma att målet för den kommunistiska ideologin är världsherravälde. I takt med att kammen växer lär vi få se mera som vi inte gillar.
OHLINS: Detta är inga nyheter för oss kristna som har följt det som händer i Kina och förföljelsen av kristna kineser. Dessvärre är hela den globala agendan inspirerad av samma röda politiska vindar, nämligen marxismen, men det är tyvärr inte alla medvetna om då. Världsherravälde är målet och överdriven klimathets är ett effektivt ”vapen”. Världsherravälde vill också islam och islamister ha och Bibeln har förutsagt att alla dessa kommer att få ett sista världsherravälde men det kommer att sluta i katastrof för den här världen. Världsfred och frid (!) kommer först med den sanne Fridsfursten Jesus och de som är redo och välkomnar hans återkomst:

Jes 9:6 Ty ett barn blir oss fött, en son blir oss given. På hans axlar vilar herradömet, och hans namn är: Under, Rådgivare, Mäktig Gud, Evig Fader, Fridsfurste.

”Kristen sexualsyn är det nya revolutionära”
60-talets sexuella revolution har inte hållit vad den lovade och behovet av en ny sexualsyn är uppenbar. Det menar Stefan Gustavsson, som i en ny bok lyfter fram en sann kristen syn på sexualitet. – Den kristna synen att kärlek och sex hör ihop på ett exklusivt sätt är det nya revolutionära, säger han i en intervju med Världen idag.

”Kronans fall har gjort oss mycket fattigare – är tragiskt”

Madrid: Fel fakta på miljökonferensen
Påståendena om en dramatisk höjning av havens nivå har ständigt upprepats under 30 år. En sådan är möjlig bara om landisen på Grönland skulle smälta snabbt, det vill säga även på ovansidan. Dessa påståenden avslöjar profeternas okunskap. De förstår inte att istäcket är så tjockt, att temperaturen på ovansidan är 10 à 20 grader lägre än vid havets nivå. Om klimatet skulle bli så mycket varmare som 4 grader, nås ändå inte smältpunkten på ovansidan annat än några tillfälliga timmar på sommaren.

Desecrated Graves: Why Jews Can’t Find Rest
‘Barbaric’ acts of anti-Semitism again plague Europe.

Leif GW Persson (Expressen)
Gängvåldet – ett hot mot folkhemmet

Stora nedskärningar på det sociala nästa år
– Det nöter på orken att inte ta in vikarier under en längre tid. Risken är att fler sjukskriver sig och att det blir en ond cirkel.Finansieringen till organisationer som jobbar med exempelvis insatser för hemlösa, brottsförebyggande arbete, människohandel, unga och trygghet ska också minska. – Göteborg har stora problem, både med hemlöshet, otrygghet och brottslighet som bidrar till en väldigt stor oro och hos göteborgarna.
OHLINS: Bed gärna för Betelskeppets verksamhet.

Ensam polisman attackerad – av 30-tal maskerade män

Samhälle utplånat av brand 10 mil från Sydney

Bilden visar brandkaoset – Sydney helt insvept i rök
Australien brinner. Nu kommer rena chockbilderna på hur bränderna sprider sig. Till exempel är landets största stad – Sydney – helt insvept i rök.

IMPLANTABLE DIGITAL ID VACCINATION SYSTEM IN DEVELOPMENT, YIKES? OHLINS: De kommer till och med att kräva detta av oss. Du kommer inte åt dina konton eller något annat…

Kedjor av alkohol och new age bröts när Natalie mötte Gud
– Tidigare i livet behövde jag söka andras bekräftelse för att känna mig älskad, men sedan jag tog emot Jesus behöver jag inte söka andras kärlek längre och det gav en enorm frihet. I dag beskriver hon det som att hon går igenom en helande- och upprättelseresa, och att man i en relation med Gud inte längre kan fly. – Livet är inte alltid perfekt, guld och gröna skogar, men genom de tuffa tiderna växer vi med Gud och får lita på hans trofasthet, säger hon.

Singer John Legend And Hollywood Elites Meet In London To Hand Out ‘Global Citizen Prize’ Under The Watchful Illuminati All-Seeing Eye

Sorry Snowflakes, President Donald Trump Is Not At This Moment Impeached And Will Not Be Until Articles Of Impeachment Sent To Senate For Trial

Boris Johnson, To Investigate George Soros For His Anti-Brexit Activity

Just As We Told You It Would Happen, The Vatican Now Makes Its Move To Bring Judaism Into Chrislam As The ‘Third Pillar’ Of The ‘Abrahamic Faiths’

The Bible Scoops the Scientists

Biblical Archaeologists Discover 3,100-Year Old Stone Table Within A Jewish Temple Outside Of Jerusalem Where The Ark Of The Covenant Once Sat

Socialist Bernie Sanders In Latest Democratic Debate Called Israeli PM Netanyahu ‘A Racist’ And Said America Must Become A Pro-Palestinian Nation

COUP D’ETAT: A Completely Partisan Democratic Congress Votes To Impeach President Donald Trump Setting Stage For Showdown In The Senate

CHRISTMAS STATE OF EMERGENCY: Crisis is declared as a 400,000-hectare mega blaze threatens to join a nearby bushfire to form monster inferno around Sydney OHLINS: Joel 2:30 Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare.

NAR and its Newest Trojan Horse! (VIDEO)

COUP D’ETAT: A Completely Partisan Democratic Congress Votes To Impeach President Donald Trump Setting Stage For Showdown In The Senate

Environmentalism: Evidence Suggests it Was Always and Only About Achieving World Government

Deceived Church Leaders At Bethel Church In Redding California Holding Prayer Service To Raise 2-Year Old Olive Heiligenthal From The Dead

On Thy Belly Shalt Thou Go …
Remarkable biological evidence for the Genesis account of the serpent

Arson, mischief and recklessness: 87 per cent of fires are man-made

Five Times Democrats Didn’t Care When Obama Committed Obstruction of Justice

Several Democrats defect on impeachment, as GOP holds together in support of Trump

Är poliser rädda för att ingripa i förorten? (Expressen)

Dödsskjutning i judisk butik tros vara terrorbrott
Skottlossningen och attacken mot en judisk butik i Jersey city i USA i tisdags kommer att utredas på federal nivå som ett misstänkt terrorbrott. Enligt åklagare finns det också tecken på ett antisemitiskt hatmotiv.

Migrationsverket försvarar muslimska handläggare
Fenomenet har fått kritik utifrån ett fall där en afghan sökte asyl med hänvisning till att ha konverterat från islam till kristen tro, och blev intervjuad av en handläggare med slöja. En av dem som har kritiserat både intervjun som sådan och det faktum att en asylsökande i dag inte har möjlighet att välja bort en handläggare på grund av dennas religiösa tro, är Svenska Dagbladets ledarskribent Maria Ludvigsson.

Nödläge i brandhärjat Australien

Skolverket ändrar sig – Bibeln och psalmerna får finnas med i kursplanen

Fake News Media Driving The Narrative That Men Can Give Birth Shows We Are In The Grip Of A Global End Times Spirit Of Insanity And Delusion

Massive Flood Of Illegal Immigrants Descend On New York Motor Vehicles Offices To Get Drivers Licenses On Day One Of Democrats New Green Light Law

Toddler Death at Bethel Reveals the True Damage from NAR Theology
Ground zero for the false teachings of the NAR is Bethel Church in Redding California. Their NAR dominionism values this world. Their false signs and lying wonders misappropriates scripture to convince people that they have the power of God. It is the same sin of Lucifer. It is the same sin he then tempted Eve with in the garden; to be like God. They pretend our words create as the spoken word of God does.

Katolska kyrkan i Sverige tog emot pedofilanklagade präster
Den svenska katolska kyrkan dras nu in i den internationella pedofilskandalen, med präster som misstänks ha begått övergrepp mot barn.​ SVT Nyheter kan i dag avslöja att två av de präster som anklagats i USA sedan fortsatte att arbeta i Sverige – och anklagas för övergrepp också här.

Gränspoliser: Rapport undanhölls – inför valet
OHLINS: Fortsatta ”hyckleri”avslöjanden.

Uppgifterna om Brå är extremt illavarslande (Dagens Industri)
De som talar vackert om de fria institutionerna men samtidigt använder dem för den egna och goda saken spelar ett högt spel. De är ett existentiellt hot – i förlängningen mest mot sig själva.

Details Leaked From Jared Kushner’s ‘Deal Of The Century’ Peace Plan Shows Israel Sharing Control Of Jerusalem With A Newly-Created State Of Palestine

After Years Of Protecting Pedophile Priests, Pope Francis Forced To Outlaw Vatican ‘Pontifical Secret’ Code Which Allowed Child Rape To Flourish

A Catastrophic Failure of American Policy in Afghanistan

”Vi är inte oroliga, vi är livrädda”
Vi är livrädda för att de svårast sjuka och sköra patienterna kommer dö i våra armar, skriver Laura Björnström och Akil Awad, initiativtagare till Stockholms sjukvårdsupprop.

Global Internet Censorship Lockdown Begins In Canada
In May 15th, 2019, leaders from around the world met in Paris, France, to discuss how they planned to collaborate with tech giants such as Google, Microsoft, Twitter, and Facebook to ruthlessly censor the Internet. Many world leaders, including Justin Trudeau, signed something called the ’Christchurch Call to Action’, pledging to ”eliminate terrorist and violent extremist content online”. By using a very liberal interpretation of ”terrorist and violent extremist content”, they intend to crush all online content that contradicts their agenda

Brå-skandal av stora mått
OHLINS: Förståndiga människor har sett igenom detta för länge sen.

Adam Cwejman: Brottsförnekande rådet (BRÅ)

Bethel Church ‘Dead Raising Team’ Fails to Save 2-Year-Old
In spite of having a dead-raising team who specialize in bringing the deceased back to life, Bethel Church was unable to resurrect a two-year-old despite repeated pleas for help from a leader of their church and music performance team. Jenn Johnson, who heads up Bethel Music and is a regular preacher at Bethel Church (pastored and founded by her father-in-law, Bill Johnson), repeatedly called out for the resurrection of a two-year-old from the dead over the weekend. It was tragic, and we should pray for divine comfort for the child’s family and that He might be gracious in his providence.
OHLINS: Inom den här rörelsen är det annars vanligt med lögner om uppväckande av döda.

Trump tar krafttag mot skoltrakasserier mot judar
Ett nytt direktiv från president Donald Trump ska motverka antisemitiska trakasserier på skolor och universitet, en typ av trakasserier som uppges ha ökat på senare år. Presidenten hotar skolorna med indragen finansiering. …”Det har blivit modernt bland judehatare att karaktärisera allt slags diskriminerande beteende som att det inte är kritik mot judar, utan mot Israel. Detta är en lögn”, skriver Kushner.

Samhalls målgrupp trängs ut av nyanlända

Gunmen storm Sunday church service in Burkina Faso, kill at least 14 including pastor, children

Här sprids lögner om Israel:
Israel rev svenskt biståndsprojekt
Här är sanningen om Israel:
Israel förbättrar vattentillgångarna

A Bethel Redding School Masquerading as an Assemblies of God Bible Institute?

Planerade attentat mot julmarknader
De misstänkta terrorister som greps och häktades i Danmark under den gångna veckan kan ha planerat attentat mot julmarknader, skriver Ekstrabladet. Israeliska underrättelsetjänsten Mossad ska ha tipsat sina danska kolleger om vad som var i görningen. Ingen vill dock bekräfta uppgifterna.

Flirtandet med religiösa extremister är inget nytt
Samhället och de politiska partierna blinkar förvånat och verkar fullständigt överrumplade. De borde de inte vara. Samarbetet mellan Socialdemokraterna och islamistiska krafter inleddes för ett kvarts sekel sedan. Båda parter var medvetna om att samarbetet var ren byteshandel: inflytande mot röster. Den anti-demokratiska och religiöst extremistiska utveckling vi idag betraktar inom de politiska partierna i allmänhet och inom socialdemokratin i synnerhet, är därför inte tragiska misstag i arbetet. Det är istället frukten vi skördar efter decennier av islamistisk entrism.
OHLINS: Vi vill undvika partipolitik, som ni säkert har märkt. Var och en är fri att rösta som man vill och inget politiskt parti har rätt i allt. Först som sist är det inställningen till Bibeln och Guds bud och hur mycket det får påverka ett land, som är avgörande. Den här artikeln är inte den första som avslöjar och förklarar det samhälle vi har idag och den är värd att läsa, oavsett politisk tillhörighet. Fakta kan trots allt inte bortförklaras. Till detta kan vi också påminna oss om Sveriges roll som en företrädare i den nya världsordningens globala Agenda.
Det är bara Guds ingripande, som svar på ödmjuk bön, som kan rädda Sverige.

Missnöjet kokar bland Sveriges fattigpensionärer
– Det stod att jag skulle få 8 100 kronor. Jag började gråta, och tänkte hur i herrans namn ska jag klara av att leva på det här, säger han. Båda grupperna kräver att pensionssystemet ska göras om. Pensionärer i gula västar har som krav att alla ska få 16 000 kronor skattefritt. – Det finns inte en människa som klarar sig på mindre. Hyran och mat ska betalas, säger Dan Glimmerås.
OHLINS: Det är en skam för Sveriges styrande och det är orättfärdigt att behandla sina egna medborgare på det här sättet.

Nya gatuprotester i Libanon

Europe’s Dangerous Appeasement of Iran

IRAN: King of the Middle East
In 1994, Watch Jerusalem editor in chief Gerald Flurry warned that Iran was about to rise and dominate the Middle East. He said Tehran would lead a powerful and dangerous alliance of Islamist states and organizations, and would increasingly push against the West, especially Europe.

President Trump Signs Executive Order To Fight Anti-Semitism On American College Campuses And End ‘Discriminatory Intimidation And Harassment’ Against Jews

Kraftigt jordskalv i Filippinerna

Dödligt oväder i Frankrike – man sveptes iväg av vatten

Stenkastning mot polis i Göteborg
Under den senaste veckan har polisen också vid flera tillfällen blivit attackerad på ett liknande sätt i stadsdelen Kronogården i Trollhättan.

Hey Sinner!” The False Gospel of Todd White and Dan Mohler

Pope Francis/Vatican Launch eRosary to Help Bring About “World Peace”

Warning Against NAR In Israel (Click ”CC” For English Subtitles)

Tolv ensamkommande hamnar på gatan​ – Gävle kommun stoppar bidrag
Gävle kommun drar in sitt bidrag på en miljon kronor per år till Frälsningsarméns lägergård utanför Rörberg. Där bor ungdomarna i dag. Flera studerar eller har praktikplatser.

Deutsche Bank Meltdown $250 Trillion Debt — Be Ready !! (VIDEO)

weekly news

Does The Plastic Surgery That Hillary Clinton Just Had On Her Face Signal That She’ll Soon Be Announcing A Run At The 2020 Democratic Nomination?

The Persian Gulf Is About to Become Dangerously Crowded

Has the NAR hijacked the White House?

Stefan Löfven sågas efter utspel om antisemitism
Det som började som ett ordbråk mellan statsminister Stefan Löfven (S) och M-ledaren Ulf Kristersson har lett till en uppskruvad debatt om hyckleri, judehat från vänster och antisemitism till följd av invandring. ”Så här ljudliga blir reaktionerna aldrig när judar i dag i Sverige faktiskt attackeras för att de är judar”, menar debattören Benjamin Katzeff Silberstein.

Den brittiska socialistdöden är en seger för ett friare Europa

Väljarna är trötta på det politiskt korrekta
När väljarna protesterat har politiker och medier valt att skälla ut dem, i stället för att öppet diskutera samhällsutvecklingen. På så sätt är SD:s framgång skapat av det SD-kritiska etablissemanget. Det är väljarna som slår tillbaka, trötta på det politiskt korrekta. Vad som efterfrågas är konkreta lösningar på problemen i Sverige. De partier som på allvar och med konsekvens tar sig tillbaka till verkligheten kan också räkna med väljarnas röster. (Stefan Gustavsson)

Stor valseger för Boris Johnsons konservativa

VIDEO: David Horowitz The War to Destroy Christian America

Kris Vallotton — Mocking the Poor with Eight Arrogant and False Contrasts
Kris Vallotton is the number two in charge over at the cesspool known as Bethel Church. Bethel is ground zero for the New Apostolic Reformation and has embraced nearly every false teaching out there today. They are chief proponent of the false signs and lying wonders heresies and operate a heretical school where they pretend to be able to teach you the gifts of the Holy Spirit

Ge inte efter för Kinas hot mot Sverige
Adaktusson: Vår frihet, demokrati och rättsstatliga principer är inte förhandlingsbara

In A Stunning End Times Turn Of Events, Jewish Prayer Has Returned To The Temple Mount As Talk Of Rebuilding The Temple Ignites Controversy In Israel

Chrislam Founder Rick Warren Partnering With Mosques To Teach Muslims That God Of The Bible And Allah Are The Same
OHLINS: Rick Warren och Brian Houston är falska lärare som förför många kristna in i en (falsk) världsreligion. En Trojansk häst är verksam mitt i kristenheten. Falska profetiorn om den s k ”enheten” har uttalats sedan många år tillbaka i Trosrörelsen och på Livets ord. Avfallet sprids därmed effektivt. Allt för att bli ”många” och ”stora”.
Rick Warren Hopes His Partnership With Roman Catholic Leader Will Become ‘Model’ for World

Här tillkommer nu ytterligare en numerologisiffra som gör detta med fullmånen mer intressant. Från 9/11 fram till den aktuella fullmånen har det gått exakt 6 666 dagar. Som jag sa  igår, har varit lite försiktig de senaste åren med talanalyser men tveklöst är det så att mycket av sol- och månförmörkelser, förutom högtidstetraderna, som skett de senaste åren är förknippade med många olika tal som alla knappast kan var en slump. Sedan har fler nya intressanta uppgifter framkommit om de månförmörkelser som jag skrev om 2017. Kanske gör jag en uppdatering av den i en Hörna. Mvh Rune Johansson

How The Followers Of The Roman Catholic Church Are Blinded To The Fact That Their Religion Is Really Old Testament Idol Worship

Is God Trying To Tell Us Something By Giving Providing A ‘Long Night’ Full Moon On The 12th Day Of The Twelfth Month At Exactly 12:12 AM?

Amerikanska centralbanken (Fed) lämnade ikväll onsdag sin styrränta oförändrad i spannet 1,50 till 1,75 procent. Den amerikanska inflationen har under hösten visat en ökning med novembersiffror på 2,1 procent baserad på årsbasis. Även den svenska inflationen är på uppgång med novembersiffror på 1,7 procent, även detta på årsbasis. Fed:s beslut tillsammans med den svenska utvecklingen talar för att Riksbanken den 19 december kommer att höja sin styrränta med 25 punkter till 0,0 procent. /Rune Johansson

DEBATT. Det svenska samhället har byggts av ordentliga och systematiska register över var människor bor. Det har lagt grunden för ett decentraliserat styre på kommunal nivå där vi betalar skatt till vår kommun och tar del av välfärdssystemet utifrån var vi bor.En fungerande folkbokföring är en del av den svenska modellen för att styra ett samhälle. Den senaste tiden har vi sett flera exempel på felaktigheter i folkbokföringen. Människor använder flera identiteter och är folkbokförda på uppenbart felaktiga adresser. Iraks försvarsminister är ett exempel, personen som utförde terrordådet på Drottninggatan ett annat. Problemet är dock mycket mer omfattande än så.
OHLINS: Var så säker, det kommer systematiska register på vart varenda människa håller till på jorden. Har man nu ordnat till ett kaos för att få till stånd detta???

Planerat lagförslag i EU kan placera migrationskritiker i psykiatrisk vård
Angela Merkel uppges vara drivande part för att få igenom ett nytt lagförslag som kan dra dissidenter till psykiatrisk vård. Även om förslaget kan uppfattas som extremt finns indikationer på att denna typ av lagförslag är tänkbart. Senast idag meddelade Sveriges Radio att justitieminister Morgan Johansson föreslagit att svenska journalister som granskar terrorister ska kunna klassificeras som personer i samröre med terrorism. Förslaget innebär att en dömd journalist kan få upp till 2 års fängelse.

Greta Thunberg och hennes far ställs för första gången mot väggen

Will Germany Soon Use Armed Drones in Afghanistan?

Kanye West Will Join Lecrae And Hillsong Young & Free At ‘Strength to Stand’ Teen Christian Conference In Pigeon Forge Tennessee In January

Nike Launches New Islamic ‘Victory Swim Collection’ Which Includes Burka-Style Full Coverage Suit As Well As A Swim Hijab For Muslims

Sex döda efter skjutning i Jersey City

Israeliska framsteg i kampen mot svår cancer
Israeliska forskare kan ha hittat en effektiv behandling mot bukspottkörtelcancer, som hittills varit en ökänt svårbehandlad cancerform. En studie från Tel Aviv University visar att en viss liten molekyl får just dessa cancerceller att dö under celldelningen.

National Geographic Undermines Jerusalem Archaeology

Is The Silver Body Paint And Outfits That Kanye West Uses In New Opera ‘Mary’ A Nod To The Silver And Blue Master’s Apron Of Freemasonry?

The Danger in Division

Ekström ställdes mot väggen om islamism i skolböcker
Utbildningsminister Anna Ekström riktade udden mot konfessionella friskolor då hon fick svara på frågor gällande avslöjandet att islamistisk propaganda finns i läromedel på svenska skolor. – Är det inte dags att den socialdemokratiska regeringen slutar sila mygg men svälja kameler? sade KD-politikern Gudrun Brunegård som var den som tagit initiativ till debatten.

Muslimsk FN-personal nekar kristna syrier hjälp
– De flesta av FN-arbetarna, 99 procent, är muslimer. Och de behandlar oss som om vi är fiender. Det kommer vittnesmål om att kristna blir skrattade åt, hotade och tillsagda att de inte borde ha lämnat islam för kristen tro. CBN tar Sverige som exempel på ett europeiskt land som nu samtidigt sänder kristna flyktingar in i dödsfara till muslimska länder.

”Inget vanligt vulkanutbrott”

Russia, Iran, China 1st War Drill “Message To World”—Signs of the Last Days (VIDEO)

Muslim Ilhan Omar Recites Islamic Prayer To Allah At Catholic Church In One World Religion Chrislam Service Attended By Over 25 Members Of The 116th Congress

Ungern ger Facebook rekordböter – planerar strafflagstiftning mot ökade nätcensuren

India and Russia back China’s call for ’new world order’

EU godtar inte vita invandrare – kräver Polen fyller landet med ”färgade, muslimer och homosexuella”

Televangelist Fraud Kenneth Copeland Is So Surprised By Inside Edition Reporter That He Winds Up Telling The Truth And Exposing Himself

Over 30,000 scientists say ’Catastrophic Man-Made Global Warming’ is a complete hoax and science lie

Massive Protests Threaten Iran’s Power Across the Middle East | This Week From Jerusalem

Morgans ‘Lag om utlandsspionage’ avser tysta vanliga svenskars regimkritik och ‘hat’, inte utländska agenter.

Elton John Biopic ‘Rocketman’, First Major Film With Gay Sex Scenes, Was Partially Funded By The Vatican Through Their Centurion Global Fund

Deceptive New Netflix Series ‘Messiah’ Heralds The Coming Of The Biblical Antichrist And Has Based The Main Character On Dajjal Of Islam

Popular evangelist, Reinhard Bonnke dies

Democratically-Controlled Congress Today Passed A Two-State Solution Resolution Calling For Israel To Be Divided And The Land Given To Create A Palestinian State

Saudi Air Force Officer Mohammed Saeed Alshamrani Kills 3 People And Injures Several Others In Mass Shooting Terror Attack At Naval Air Station Pensacola

CHRISLAM UPDATE: Pope Francis Said That In Order To Have A ‘Universal Peace’ The ‘Scourge Of Christian Fundamentalism’ Must First Be Eliminated, That’s You

Bomba d’acqua a Teulada: fiume esonda e fa strage di pecore
Sardinien: En ”vattenbomb” träffade byn Telulada tidigt på eftermiddagen. …Många djur har dött.

Antalet döda efter attack i Bagdad ökar kraftigt

Cilène bor i Paris: ”Aldrig sett så många kravallpoliser”

Iran Brutally Crushes Deadliest Protests in 40 Years

End Times Deceiver Kanye West Will Be The Main Event When False Teacher Joel Osteen Comes To Yankee Stadium For ‘Night Of Hope’ 2020 Spectacular In May

MALARKEY MELEE: Joe Biden Explodes On Man Asking Questions About Ukraine At Iowa Town Hall, Calls Him ‘Fat’ And Challenges To Push Up And IQ Contest

Efter alla tonåringars klimatprotester och plakatbärande är det nu dags för den radikala livsstilsförändring som krävs efter att vi äldre ansvarslöst förstört deras barndom. LETTER ON HOW TO ADVISE A TEENAGE DAUGHTER ON ‘CLIMATE CHANGE’, en tänkvärd artikel av Martin Armstrong./Rune

CIVIL WAR 2: Nancy Pelosi Commands Congress To Proceed With Articles Of Impeachment Against President Trump To Undo 2016 Election Results

Can Germany Stop a Second Islamist Revolution in Libya?

Islamist började tvivla på Koranen – fann Jesus
Kurden Zanyar var en hängiven muslim som var del av en radikal sunnigrupp. Koranens ord om att döda otrogna fick honom dock att börja ifrågasätta islam. I dag är han kristen och lever under dödshot. – När jag började läsa om Jesus förstod jag hur totalt annorlunda han är jämfört med Muhammed, säger han när Världen idag möter honom i Irak.

Felaktigt om israelisk ockuperad mark
Område A ska vara under full palestinsk kontroll. Område B ska vara under palestinsk civil kontroll med delad israelisk och palestinsk säkerhetskontroll. C-området ska vara under full israelisk kontroll. Det är område C, som den palestinska myndigheten och Israel i samförstånd undertecknat avtal om, som allt det felaktiga talet om ”ockupation” et cetera gäller. (Ingvar Nilsson)

Var fotbollshuligan – förvandlades av Jesus
Torbjörn Lindkvist arbetar som trygghetsvärd på en skola i Tynnered, förorten där han själv växte upp och påbörjade ett liv med droger. Efter femton år flyttade han tillbaka förra året och gick med i Opalkyrkan. – Cirkeln är sluten. Jag lämnade Tynnered förstörd och kom tillbaka som en helt ny människa, säger han.

Abortpositiv agendajournalistik ger vilseledande rubriker
Frågan är vem som vinner på att riskerna med abort negligeras, för det är inte kvinnor som gagnas, menar Brita Storlund och Cecilia K Björfjell från Människovärde, som påpekar att de första feministerna ansåg att abort innebar exploatering av kvinnor.

Upprörande angrepp mot palliativa vården
Men när den palliativa vården angrips, då tycker jag det är upprörande! När lobbyisterna för dödshjälp till äventyrs fått sin vilja igenom, är det sedan den palliativ vården som ska ifrågasättas? Kanske tacksamt för politikerna? Den kostar ju. (Roland Persson)

Why is God so obsessed with the Jews?

Böneutrop och hinduiskt mantra i svensk kyrka
Muslimskt böneutrop och hinduiskt mantra är några av inslagen i helgens arrangemang ”En bön till mänskligheten” i Korpilombolo kyrka, Pajala. – Det här är en mångreligiös teatral konsert med önskan om fred för alla människor på jorden, oavsett religiös uppfattning. Det är det övergripande skälet till att vi upplåter kyrkan, säger Åke Nordlundh, präst i Pajala församling. …Alla är dock inte lika glada över evenemanget. En läsare hör av sig till Världen idag och uttrycker oro över den mångreligiösa samlingen. Det är allvarligt att en kristen församling ger plats åt muslimska böneutrop och hinduiska mantran, menar han. (Ingrid Byström)

OHLINS: Liksom en pånyttfödd kristen aldrig skulle tillåta seanser, yoga eller andra ockulta övningar i sitt hem, borde inte heller en kyrka tillåta religiöst mörker i det hus som kallas församlingens hem. Sådant kallas avfall, i Bibeln. Det enda positiva är att det finns några som reagerar emot det. Religionssynkretism är det som kännetecknar ”skökan Babylon” i Bibelns profetior. En ”sköka” i grundtexten är antingen en prostituerad eller en kvinna som är otrogen med många män. Hon är motsatsen till Guds folk, som bildligt och andligt kallas ”Kristi brud”.

Blue Flag 2019: Germany and Israel Build a Strategic Partnership

Speculation Is Rising That A Jesuit Takeover Of The Roman Catholic Church Is Underway With Pope Francis Leading The Charge From Vatican City

13 döda i filippinskt oväder

Hantering av konvertiter påvisar rättsskandal
Exemplen på problem i samband med konvertit­utredningarna kan mångfaldigas, och det här var bara några axplock. I många fall är sättet som Migrations­verket agerar på fullt möjligt att beskrivas som en nutida rättsskandal. (Olof Edsinger)

Tidskriften Project Syndicate samlar tidigare stats- och regeringschefer och som har bland annat Bill Gates som finansiär samt Carl Bildt och andra statsmän som stående kolumnister. Project Syndicate upplåter nu publicistiskt utrymme till Greta Thunberg, Luisa Neubauer och Angela Valenzuela. Detta sänder en tydlig signal att även Project Syndicate, med dess finansiärer och kolumnister, ger antidemokratiska rörelser utrymme i den allmänna debatten. Med budskap där Extinction Rebellions idéer om klimatdiktatur och demontering av det fria västs demokrati är en av huvudpunkterna.

Kristen gatupredikant utsatt för hatbrott av muslimer – hotade med mord

Saharaöknen är täckt av en meter snö – efter första snöfallet på 40 år
OHLINS: I dessa temperaturhöjningarnas dagar (smile)

Christian evangelist murdered in Turkey, sparking fear among Christian community

Newly Formed Arab Council Publicly Decries BDS and Seeks Reconciliation with Israel

Hillsong Phoenix Hosting Roman Catholic Speaker in January 2020 along With Francis Chan

Ekonomisk kamp för flyktingtäta kommuner: ”Ser med skräck på framtiden” (DI)

Delingpole: Greta the Teenage Climate Puppet Goes Full Marxist
Environmentalists are often green on the outside, red on the inside. Their movement is essentially a global socialistic redistribution exercise hiding behind a mask of green righteousness.
OHLINS: Läs gärna om Gorbatchev (NEW AGE) som raserade Sovjet. Han var på exakt samma sätt. New World Order är Marxism – när skall folk fatta det ?
Mikhail Gorbachev was the last head of state of the Soviet Union, and helped to bring about a peaceful end to the Cold War, for which he was awarded the Nobel Peace Prize in 1990. He has since remained active in global and humanitarian affairs, most notably through his leadership of the Gorbachev Foundation. He is also the founder of the Geneva-based Green Cross International, an independent nongovernmental organization that addresses security, poverty, and environmental degradation.

Multiple Day And Nighttime Sightings Of A Strange ‘Snake-Like’ UFO Across Several US States And Even As Far Away As Scotland Are Baffling The Experts. OHLINS: LK 21:11 och det skall bliva stora jordbävningar, så ock hungersnöd och farsoter på den ena orten efter den andra, och skräcksyner skola visa sig och stora tecken på himmelen. (1917)

SVT-program anmäls – gick på klimatstrejk med Greta Thunberg
SVERIGE I SVT:s nöjesprogram Allt för Sverige får deltagarna klimatstrejka tillsammans med Greta Thunberg. Nu har programmet anmälts.
– Allt skall vara så POLITISKT KORREKT inom svensk media, skriver en missnöjd tittare.

Svenska kyrkan samlar in pengar – för moskébygge
Sedan ett antal år driver Svenska kyrkans församling i Nacka ett projekt för att bygga en moské i anslutning till den befintliga kyrkan i Fisksätra i Stockholm. Den planerade gemensamma byggnaden går under namnet ”Guds hus” och beräknas kosta 39 miljoner kronor, ett belopp som kyrkan nu försöker samla in via en stiftelse. Kritiker har ifrågasatt om kyrkan verkligen ska bygga moskéer och om den inte istället borde fokusera på den kristna tron

Svenskar bildar egna gäng? Man märker att svenska ungdomar skapar liknande gängbildningar för att ha en chans att försvara sig, så även jag men just ikväll var mitt vanliga ”gäng” inte med, säger en av killarna som var med vid förnedringen i Örebro till nättidningen Nyheter Idag. Han förklarar vidare att Örebro är hårt segregerat mellan den invandrartäta västra delen och den svenska östra delen, och att det ”kokar mellan grupperna” – inte bara mellan svenskar och invandrare utan även mellan invandrare från olika delar av världen. OHLINS: Jesu egna ord visar att detta är tidstecken….
Luk 21:10 Vidare sade han till dem: ”Folk (ETNOS) skall resa sig mot folk (ETNOS) och rike mot rike.

Muslimsk kvinna försvarade judisk familj i tunnelbanan

Här invigs Sveriges första hbtq-altartavla i S:t Pauli kyrka i Malmö
OHLINS: Malmö utmärker sig som ett internationellt skräckexempel där antisemitismen gjort att många judar har flytt staden. Islamisterna härjar med skjutningar och explosioner och kriminaliteten är hög. Som om inte det skulle räcka, kan vi läsa om en kyrka som inte drar sig för att häda himlens Gud och Bibeln, Guds ord på detta sätt. När sådana mörka krafter härjar och släpps lösa, är det bara Gud som kan förändra som svar på bön.
Malmöpolisen varnar: Håll ögonen öppna efter bomber

Rune Johansson (Runes hörna): De för årstiden extrema väderförhållanden med snö och köldrekord som inleddes vid månadsskiftet september/oktober över stora delar av USA, återkommer nu med förnyad styrka. Ett kraftigt oväder med snöstorm har rört sig in från väster och gett snö strax nordost om Los Angeles. Vädersystemet fortsatte under lördagen vidare in över Colorado med stora mängder snö, vilket vållat stora svårigheter i trafiken. Ovädret väntas nå nordöstra USA söndag/måndag med som mest över 30 cm nysnö.

United Nations Secretary-General Proposes Sending A Global Military Force Into Gaza To Defend Hamas From Israel After Terrorists Fire Rockets

Is Iran’s Power Slipping?

France Postures to Confront Iran

ONE WORLD RELIGION: Pope Francis Traveled To Thailand And Presented Buddhist Supreme Patriarch With ‘Declaration On Human Fraternity’ Peace Covenant Of Chrislam