Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN med Parousia Mission
Parousia Mission/Göteborg – Söndag 8/8 Kl 14:00 i Wartagården
Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Elvor: Äktenskapet ett förbund (Mp3) Text 16/5-2021
Janne: Överherden (Mp3) Text 16/5-2021

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

_______________________

Ny virusvariant i Sverige: ”Kunskaperna är vaga”

Galenskapen fortsätter – Fed:s balansräkning slår nya rekord. I flera månader har marknaderna förväntat sig att Fed skall skärpa penningpolitiken. Vid FOMC-mötet i juni antydde centralbanken till och med att den kan börja höja räntorna 2023 i stället för 2024, och centralbanken talade om att minska sitt program för kvantitativa lättnader (QE) genom att minska sina obligationsköp. Inget av detta syns dock i handling. Räntorna ligger kvar på noll. Den 21 juli stod Fed: s balansräkning på rekordhöga $ 8,24 biljoner. Enbart förra veckan utvidgade centralbanken balansräkningen med 39 miljarder dollar. Bara i juli har Fed lagt till 162 miljarder dollar till sin balansräkning vilken nu sätter rekord vecka efter vecka. Pengar som trollas fram ur sedelpressarna. Sedan finanskrisen har balansräkningen nu ökat med över 700 procent. Marknaden är i ett djupt missbruk av pengar och kräver allt större doser för att inte krascha. Var finns lösningen? /Rune

Mayor Of City In The Philippines Announces That Unvaccinated Will Now Be Banned From Purchasing Food, Clothing Or Medical Supplies

Amid Constant Flip-Flopping On Virus Transmission, Biden To Announce That All Federal Employees Must Be Injected With Experimental Vaccine

Mark Zukerberg Is Positioning Facebook To Take Over Online Worship Services And His First Line Of Attack Is Partnership With Laodicean Hillsong

Tidigare Pfizer-anställd: Covidvacciner innehåller giftig grafenoxid

Ambassadörens avskedshälsning till svenskarna: Var inte en tyst Israelvän
– Det är ingen hemlighet att relationerna varit mycket spända, särskilt beroende på det stora och strategiska misstaget att erkänna Palestina som stat. Men jag hade definitivt förväntat mig att processen mot förbättrade relationer skulle varit snabbare och tydligare, säger Ilan Ben-Dov, som haft en ”intensiv dialog” med ministrar, riksdagsledamöter och politiska ledare på olika nivåer. – Israel är en liten ö av demokrati i en region av diktaturer och auktoritära regimer i Mellanöstern, och borde kunna förvänta sig större politisk solidaritet från den svenska regeringens sida. …– Nu vill jag ur djupet av mitt hjärta tacka Israels alla vänner här, och uppmuntra dem att visa sin vänskap ännu tydligare. Var inte en tyst vän. (VID)
OHLINS: Politikernas ”fina ord” väger lätt om de inte leder till handling.

Man skjuten i Kärrtorp med livshotande skador
OHLINS: Det här vansinnet med skjutningar kostar samhället otroliga summor och drabbar svenska folket genom att övrig brottslighet kan vara svårt för polisen att hinna med. Allt tyder på att vi svenskar över lag har börjat tröttna.

Flera tromber i Västsverige – meteorologen varnar

Minst fyra döda i skogsbrand i Turkiet

Offentliganställda i USA måste vaccinera sig mot coronaviruset. Det beskedet väntas president Joe Biden tillkännage under torsdagen, uppger en högt uppsatt källa till nyhetsbyrån Reuters. Anledningen är den snabba spridningen av den mer smittsamma deltavarianten av viruset i USA. Åtgärden väntas omfatta samtliga civilanställda inom den offentliga sektorn. För den som inte vaccinerar sig väntar åtgärder så som regelbundna covid-19-tester, social distansering, munskyddspåbud och reserestriktioner. Den som inte vaccinerar sig riskerar dock inte att förlora sitt jobb, enligt uppgifterna.
OHLINS: När dårskapen regerar!

’We have rights’: the French health workers furious about COVID vaccine order... Nursing home worker Sandra Barona is so vehemently against receiving a COVID-19 shot that she said she may quit her job after French President Emmanuel Macron ordered all health workers to get vaccinated.
OHLINS: Sverige är med i EU och alla tvång Sverige har gått in under har kommit från den översta pyramiden. Det kan vi räkna med att de kommer att fortsätta med.

Did Pfizer Fail to Perform industry Standard Animal Testing Prior to Initiation of mRNA Clinical Trials?

Emmanuel Macron Stunned Everyone With Mandatory Vaccinations, Now Tech Masters Google, Facebook And The Whole World Is Following His Lead
OHLINS: En liten påminnelse bara över en möjlig utveckling framöver.
1/ Covid 19 sprids över världen nya mutationer (Medvetet eller ej?)
2/ Vaccinationspass kräver en samlad registrering av databaser
3/ Hackers och Virus (Medvetet?) hotar våra datorer och våra ID
4/ Hyperinflation skapar totalkaos i systemen
5/ Ny ekonomi med nya databaser (666)
6/ Världslön med Världsskatt
7/ Agenda 2030 drivs igenom – samma som World Economic Forum
8/ Totalt mörker och slaveri likt Egypten (GT)
9/ Domar kommer direkt ifrån Gud och Jesu tillkommelse

CNN Leading the Charge In All-Out War Against The Unvaccinated With ‘No Vax, No Service’ Campaign Designed To Force You To Be Injected Against Your Will

Att få välja läkare är inte diskriminering
Det finns numera äldreboenden för arabisktalande invandrare, där de boende kan uppleva en hemmiljö, tala sitt modersmål, förstå personalen, känna igen maten. Det är naturligtvis en stor förbättring och en stor trygghet. Ingen ser detta som en diskriminering av svensk äldrevårdspersonal. Men när det visar sig att svenska patienter vid val av läkare tenderar att välja personer med svenska namn blir det ett ramaskri, och anklagelser om rasism mot svenska vårdtagare som påstås ”välja bort läkare av etniska skäl”. (VID)

DEADLY SHOTS! Former Pfizer Employee Confirms Poison in COVID ‘Vaccine’ OHLINS: Varför får inte sådana här saker komma fram i media och testas på ett rättvist sätt kan man ju undra? Finns det en konspirationsteori som verkligen är sant gällande en lömsk fördold agenda?

Iranier besökte Israel – vill ha ”Koresh-avtal”
En delegation med exil-iranier från USA har besökt Israel för att visa att de står på det israeliska folkets sida i konflikten med Iran. Gruppen förespråkar ett framtida fredsavtal mellan de båda länderna, ett så kallat ”Koresh-avtal”. …– De iranska judarna var ett av världens äldsta judiska samhällen. Vi bodde sida vid sida med våra iranska grannar i över 2 500 år. Jag är iranier kulturellt. Mitt hjärta är fortfarande med mina bröder och systrar i landet, säger hon till CBN News. (VID)

Nu ökar kontrollen (Flammor)
En följd av Coronapandemin är en ökad kontroll över människan. Det kan motiveras med att vi behöver få kontroll på spridningen och därmed behöver vi ha kontroll på människorna som sprider epidemin. Därmed är det inte svårt att få människor att gå med på att bli kontrollerad. I och med att det är en global pandemi, så innebär det också att alla människor behöver på ett eller annat sätt hamna i en form av kontroll. …Här ser vi hur lätt man kan motivera hela världens befolkning till att kontrolleras, något som vi bara före pandemins utbrott aldrig kunnat räkna ut hur det skulle kunna gå till. Detta borde ge respekt för Bibelns profetior som visar på att detta kommer att ske.

Kändispolis liknade Israel vid cancer – anmäls för hets mot folkgrupp
OHLINS: Ett gammalt citat? Varför ligger det kvar och hur kan en minister ta honom i försvar? Oansvarigt, för att inte säga vidrigt.

Gatupräst bötfälldes för att evangelisera
Brittisk gatupredikant fick rätt när han överklagade dom (Dagen)

Ökenstad i Kina lamslogs av 100 meter hög sandstorm

Svenska läkarna om Ivermektin: ”Skulle kunna vara det som avslutar pandemin”

Stor explosion i industripark i Tyskland
Explosionen klassas som ett ”extremt hot” av den federala myndigheten för samhällsskydd och krishjälp, skriver AP.

Sjukhus översvämmade i London – myndigheter varnar för mer regn

Konservativa länder kritiseras hur de än gör
Ungern har numera tillsammans med Polen hamnat i läget där liberala kritiker slår ned på landet hur de än gör. Misstanken infinner sig lätt att utspelen egentligen inte handlar om de sakfrågor som lyfts, utan snarare om en strategi där konservativa länder och regeringar ska utsättas för ett unisont tryck ända tills de böjer sig för en liberal agenda. Men är det verkligen demokrati i ordets rätta bemärkelse? (VID)

Nursing Home Killer Andrew Cuomo Says We Need To ‘Put People In A Car’ And ‘Drive Them To Get COVID Vaccine In Their Arm, That Is The Mission’

Minnesota Medical Worker Has Her Legs Amputated After COVID-19 Vaccine Caused Arterial Blood Clots From Multiple Inflammatory Syndrome

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Riots Against Vaccine Tyranny In Europe As CDC Withdraws PCR Test That Cannot Distinguish Between COVID And The Flu

WORLD WIDE DEMONSTRATION 3.0 24th July, 2021
OHLINS: Den 24 juli hölls stora demonstrationer i över 180 städer över hela världen, bland annat i protest emot vaccinpass och tvångsvaccinering. Det har fått lite uppmärksamhet i svensk media men ett uppvaknande över den diktatoriska Agendan som pågår är positivt.

4 600 allvarliga misstänkta biverkningar av vaccinet
Av totalt 58 775 hittills rapporterade misstänkta biverkningar av covid 19-vaccin har 4 666 bedömts som allvarliga av rapportör. 273 dödsfall hos vaccinerade personer har rapporterats men det går inte att bevisa att dödsfallen har någon koppling till vaccinet, uppger Läkemedelsverket. (VID)
OHLINS: Sjukvården hinner inte med att rapportera allt och en del av de drabbade kanske inte kopplar symptom med vaccinet. Vi kan nog utgå ifrån att detta bara är toppen på ett isberg.

Om Vaccinerade människor kan vara både bärare och spridare av viruset utan att veta om det utan symptom så är ett Vaccinpass totalt meningslöst. Antingen så är detta den mest misskötta krisen i världshistorien. Eller så är detta det största bedrägeriet mot människor på denna planet någonsin. Jag lutar åt det senare ….(Scott Dulaney – Från Daniel Forslunds FB)

Föredrag med Lennart Hardell om 5G (Svenska)
Lennart Hardell är forskare och cancerläkare. Hans forskning om hjärntumörrisker bland mobilanvändare är världsledande och har i internationella utvärderingar och domstolsbeslut bedömts som mest tillförlitliga.
OHLINS: Mycket viktig information om trådlöst och 5G.

Advokat och tidigare israelisk IT-officer: 5G-strålning är farlig (Eng)
Advokaten Dafna Tachover är chef för projektet 5G och Wireless Harms som drivs av Children’s Health Defense (CHD), en ideell organisation med Robert F. Kennedys Jr som ordförande. CHF arbetar med att eliminera epidemisk och kronisk sjukdom hos barn. Tachover säger att själva pulsen av strålningen förmodligen är det mest skadliga. Dafna Tachover är advokat i New York och Israel. Hon har en bakgrund som israelisk IT-officer med erfarenheter av insatser på federal och statlig nivå.

Nya översvämningar i Europa: 25 000 blixtar, bortspolade bilar

Extremväder drar in över Kina och Japan

ÅR 1948 SKREV CARL SKOGVAARD-PETERSEN DETTA.
(TÄNK OM HAN HADE SETT DET SOM HÄNDER IDAG)
Då uppstod oräkneliga blandningsformer av Kristi evangelium och alla slags hedniska, populärfilosofiska tankar. Man kallade dem med ett sammanfattande namn för gnosticism. Det som vi i våra dagar upplever i fråga om läran är ingenting annat än en upprepning av den gammalkyrkliga gnosticismen, om än naturligtvis i modernare formel. Vi står inför en rad nya, moderna blandningsformer, som har kristet namn och ger sken av att vara kristendom, men i verkligheten har hedniskt tankeinnehåll, eller så inför de sådana nya uttolkningar av det gamla, ja eviga evangeliet, att man borttolkar den genuint kristna kärnan.” / Saxat från P-A Imsens FB-sida (Offentligt inlägg)

Vatikanen offentliggör för första gången någonsin hela sitt fastighetsinnehav bestående av 5000 fastigheter. Vatikanen släppte på lördagen information om sitt fastighetsbestånd för första gången och avslöjade att man äger mer än 5 000 fastigheter, detta som en del av dess mest detaljerade finansiella information någonsin. Den 30-sidiga budgeten visade att man äger 4051 fastigheter i Italien och cirka 1120 utomlands, exklusive dess ambassader runt om i världen. Dokumentationen visade att man äger fastigheter i investeringssyfte i exklusiva områden i London, Genève, Lausanne och Paris. /Rune

Bitvis våldsamt vid vaccinkritiska protester i Paris

Experten om eldklotet över Sverige: ”Ett väldigt speciellt fenomen

Tokyo Olympics Open In Japan With Celebrities Singing The Atheist National Anthem ‘Imagine’ Inviting People To Live In A World Without God

Snaran dras åt kring kryptovalutor. Både EU, Kina och USA flaggar för en hårdare granskning. Svenska Finansinstitutet välkomnar de tuffare tagen som kan betyda slutet för den anonymitet som präglat kryptomarknaden. /Mvh Rune

Kristna nordkoreaner smugglar “heligt ris” över gränsen
Kristna som lyckats fly från Nordkorea till Kina smugglar nu mat över gränsen till en svältande befolkning. Läget i Nordkorea har försämrats drastiskt till följd av bland annat covid-19 och en misskött ekonomi. (Dagen)

Jen Psaki Refuses To Say How Many Breakthrough COVID Cases There Are In White House After Fully Vaccinated Texas Fleebaggers Superspreader

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Forced COVID Vaccinations Will Herald The Arrival Of The New World Order And The Start Of Pharmakeia Warfare

MISINFORMATION: Joe Biden At CNN Town Hall Meeting Blatantly Lied About COVID Vaccine Protections While Exhibiting Signs Of Advancing Dementia

As Songbirds Die And COVID Ravages The Globe, A Lost And Dying World Is Waking Up To The Fact That We All Have An Unbreakable Appointment

All splittring är inte dålig – av Alan Morrison

Sveriges eKrona-mynt Finns Nu För Handel

PANDEMIC: As Biden Continues To Allow Illegal Immigrants To Pour Through Our Southern Border, COVID Rates Have Increased By A Whopping 900 Percent

Första EU-landet att kräva vaccinpass för att få handla mat eller gå till jobbet
OHLINS: Att vaccinet var frivilligt, börjar avslöjas som en lögn i land efter land. För få vill vaccinera sig – då inför politikerna tvång. Globalister? Ja, säkert. Positivt att majoriteten som läst artikeln röstar för att beslutet är ”förfärligt dåligt”. Agenda 2030 och Nya världsordningen (NWO) påminner oss om det som profetian har förutsagt i Upp 13. Mönstret är värt att känna igen, för en dag kommer det att gälla vår kristna tro och tron på Bibeln. Men Gud är undrens Gud och han har inte förändrats.
Hebr 13:8 Jesus Kristus är densamme i går och i dag och i evighet.

Sanningstro och ödmjukhet – två sidor av samma mynt
Framför allt finns det ingen människa på jorden som har förmågan att vara helt och hållet objektiv – eller på annat sätt ofelbar. Däremot har vi fått inbjudan att slå följe med honom som är just det. Vi får sträcka oss mot Jesus och be honom om hans ledning, hans vishet, hans uppenbarelse. (Olof Edsinger)

Tyst från hånare om ”kyrkornas moralpanik”
Vad stort sker, sker tyst – och tar lång tid innan alla vill inse, och erkänna, vad som inträffat. Tysta, och utan att ta ansvar för det inträffade, är i dag de personer och grupperingar som hånade gångna tiders kyrkoledare för vad dessa såg var på väg att bryta ned vårt land. (VID)

Senate Minority Leader Mitch McConnell Warned That Another Lockdown Is Coming If The American People Continue To Refuse Vaccinations

Ben & Jerry’s Ice Cream Brand Starts War With Israel By Announcing A Boycott Of The ‘Occupied Palestinian Territory’ Igniting Huge Backlash

VARNING!
Ändra ”Jesus Calling” (Jesus kallar dig) – Skadestyrning för en Falsk Kristus
Texten är skriven av Warren B Smith och är översatt till svenska.
CITAT: Oavsett om Sarah Young har lyssnat till en vilseledande ande (1 Tim. 4:1) eller till sina egna förvirrade tankar (1 Kor. 14:33) – eller en kombination av dessa två – är hon bedragen och bedrar i sin tur andra (2 Tim. 3:13) vare sig hon förstår det eller inte. Troende måste söka i Skrifterna för att se om det som sägs verkligen är sant (Apg. 17:11), och de måste testa rösterna de lyssnar till ”därför att många falska profeter har gått ut i världen” (1 Joh. 4:1).
OHLINS: Vi vill än en gång varna för denna och liknande böcker. Detta är kanalisering inom det ockulta och Sarah Young lyssnar till en oren ande (New age).
Kanalisering lärs också ut inom Bethel Church, Redding och andra New wine-inspirerade ”hyperkarismatiska” sammanhang. Detta att påstå att man sitter dagligen och Gud talar medan man skriver (till och med att pennan går av sig själv), förekommer tyvärr också i andra sammanhang. När författare inte uppmanar och leder människor till Bibeln bör man ta varning. Likaså om författaren beklagar dem som ”bara har Bibeln”. Så talar falska profeter. Gud talar aldrig emot sitt eget ord. Att skriva andaktsböcker i ”jag-form utifrån Gud” och på det sättet lägga orden i Guds mun, är att missbruka Guds namn. En allvarlig synd.

Janne: Fritt ur hjärtat – Herren vårt ljus!

Regnkaos i Kina – hundratusen evakuerade

End Times Villains George Soros And Bill Gates Form Global Access Health Partnership To Buy Mologic, A COVID Rapid Test Kit Company In The UK

Kinas extremregn: Tågvagnar fylldes med vatten

SUPERSPREADERS! 6 Fully-Vaccinated Texas Democrats Fly To Washington And Give COVID To Fully-Vaccinated Aide To Nancy Pelosi And WH Official
All parties involved were fully vaccinated. The outrage from the Liberal media? Zero.

EU-förslag om hårdare reglering av kryptomarknaden

Protesters attack Cyprus TV over Covid measures, vaccines
OHLINS: Detta är väl helt uppenbart att härska genom att söndra? Välkommen till en Ny Världsordning!

OBS! Lars Bern kräver att vaccinationskampanjen stoppas!
(Video) Blodproppar, patenterade virus, biovapen mm.

Dr. Robert Malone interviewed on the current covid crisis by Aga Wilson
VACCINES. In this interview with Dr. Robert Malone, we discuss the challenges with the mRNA vaccines and the spike proteins. We go into the logic of the noble platonic lie which underpins current US and world health strategies. We also go into the messaging and censorship of doctors and scientists globally and how that affects science.

The mainstream media may have ’accidentally’ failed to inform the world:
During the last 2 weeks here in Greece the measurements against the non vaccinated people have become extremely tight. The government started to really push a wedge between vaccinated and non vaccinated, trying to create a massive distrust and a system where citizens go against each other. 100 000 protesterade i Paris

Following Macron’s Lead, Boris Johnson In England Says Only People Who Are ‘Fully Vaccinated’ Will Be Allowed To Attend Large Public Events

Massachusetts First In Nation To Implement COVID K-9 Unit Which Begs The Question Can COVID Arrests For The Unvaccinated Be Far Behind?

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: What Is The Realistic Probability That You Will Experience An Adverse Reaction Or Even Death From The COVID-19 Vaccine?

Anna Bratt: Hela världen följer utvecklingen i Israel
Landet är världsmästare på vaccinering – men nu dämpas jubelropen av deltavarianten

Bränder rasar i Sibirien – torraste sommaren på 150 år

Minst 190 döda efter översvämningar i Europa – många saknas

Larm om detonation i Hässleholm

Stunning Discovery in Jerusalem from the Time of Jesus
“It is a truly magnificent building, one of the most splendid public buildings we know of dating from the Second Temple period.” Shlomit Weksler-Bdolah, Israel Antiques Authority.

Stadsmur beskriven i Bibeln har hittats av arkeologer

Över 150 döda efter regnovädret i Tyskland och Belgien

Tretton personer skjutna i Portland
Portlands polisbudget har minskat det senaste året, och antalet poliser beskrivs som det lägsta på ett decennium. Det beror dels på besparingar till följd av pandemin, men också till följd av krav från demonstranter till följd av Black lives matter-rörelsen.

Vaccintvång breder ut sig i allt fler länder: ”Det blir så klart begränsande”
Inget jobb, inga tågresor och inga restaurangbesök. Allt fler länder inför krav på covid-19-vaccin för att leva vad som tidigare ansetts vara ett normalt liv. Liknande krav i Sverige är dock inte troligt, enligt forskaren Björn Rönnerstrand Inget jobb, inga tågresor och inga restaurangbesök. Allt fler länder inför krav på covid-19-vaccin för att leva vad som tidigare ansetts vara ett normalt liv. Liknande krav i Sverige är dock inte troligt, enligt forskaren Björn Rönnerstrand.
OHLINS: Det kommer inte vara Sverige som bestämmer det, utan EU eller kanske till och med FN.

Bitcoin kommer inte att förbli oreglerat, enligt Riksbankens ordförande. Stefan Ingves, ordförande för Sveriges Riksbank, tror inte att  Bitcoin och andra kryptovalutor kommer att lyckas undvika reglering. Ingves menar att Sverige snart kan vidta åtgärder mot den allmänt oreglerade kryptomarknaden. Han tror att den snabba tillväxten inom kryptosektorn kommer att tvinga finansiella vakthundar att komma med kryptoregler. Erik Thedeen, chef för Finansinspektionen, instämmer med Ingves och har noterat att det är helt uppenbart att någon form av reglering behövs inom kryptobranschen. /Rune

Malmöimamen fortsätter att sprida hat mot judar (Expressen)
OHLINS: Hur är det möjligt att det kan fortgå? Han borde ställas inför rätta och utvisas.

Jan Markell – Newsletter

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Shocking New Evidence Shows That Moderna Already Had A COVID-19 Vaccine Before Outbreak In Wuhan Lab Happened

As The New World Order Rapidly Closes In, It’s A Good Time To Remind Ourselves Of The Complete And Total Victory We Believers Have In Jesus Christ

Mattias Lekardal sålde dyrt konstverk med Gud som säljargument
Gud hade valt ut köparen för ett unikt erbjudande. Det hävdade predikanten Mattias Lekardal när han sålde en tavla av en känd konstnär till en kristen efterföljare. Det sexsiffriga priset var mer än 15 gånger högre än det en auktoriserad värderingsfirma angav, visar nya uppgifter till Dagen.

OHLINS: Girigheten har ingen gräns, tycks det. Att koppla ihop den med Gud är inget annat än hädelse. Ingen bör tvivla på att Mattias Lekardal är en falsk profet som missbrukar Guds namn. Det här är frukten av att många präster och pastorer har tutat i sina medlemmar att man inte ska ”kritisera” och därmed vågar få kristna bedöma och pröva vad som är äkta. Kristna ledare som inte vågar varna för falska profeter och falska (obibliska) läror är skyldiga till att kristna är lättlurade, godtrogna och inte lyder Guds ord som uppmanar oss att pröva allt. Den organiserade ekumeniken öppnar för dessa falska profeter, där ”allt och alla ska få plats”.

Tusentals flamingor hittade döda i Turkiet

Dödssiffran stiger i Sydafrika – ”läget är oroligt”

Många döda i stormen Bernd – antalet saknade ökar

Omkring 1 300 saknas i Tyskland efter ovädret

Starting Saturday, Los Angeles Returns To 100% Mandatory Masking For All People In Indoor Public Spaces And Threatens New Lockdown

Shock As NFL Will Mandate The Playing Of The ‘Black National Anthem’ At All Events And Will ‘Encourage All Players To Protest’ Against The United States

Hur känns det att bo i ett land med tvåsiffrig inflation? Så inleder den kristne bloggaren Michael Snyder sin artikel om de aktuella amerikanska inflationstalen och fortsätter: ”På tisdagen presenterade Bureau of Labor Statistics siffror för konsumentprisindexet vilket har stigit 5,4 procent under de senaste 12 månaderna, en ökning som chockade många. Men för att göra en rättvis jämförelse med det förflutna måste vi ta hänsyn till det faktum att inflationsberäkningen har förändrats bokstavligen tiotals gånger under de senaste decennierna. John Williams från   Shadowstats.com menar att om inflationen fortfarande beräknades som det gjordes 1990, skulle den officiella inflationstakten under de senaste 12 månaderna vara cirka 9 procent . Och om inflationen fortfarande beräknades som det gjordes 1980, skulle den officiella inflationstakten under de senaste 12 månaderna hamna långt in i tvåsiffriga tal.” SLUT CITAT. Snyder konstaterar fortsättningsvis att de flesta priser i USA just nu stiger oroväckande snabbt och som Snyders rubrik poängterar ”Detta är den värsta inflationen sedan 1970-talet och scenen är iordningställd för den totala kollapsen i den amerikanska ekonomin”/Rune

Millions Of French Citizens Rush To Take The COVID Vaccine After Ruler Emmanuel Macron Promises To Isolate And Punish The Unvaccinated

FN-konferens mot rasism ledde till ny våg av antisemitism
Lämpligt tjugo år efter den ökända Durban konferensen är det hög tid för våra nordiska länder att ta sitt ansvar och klart och tydligt markera mot den planerade uppföljningskonferensen i september. (Tomas Sandell)

Utsorteringen av barn med Downs syndrom påminner om 1900-talets rashygien Dristar sig föräldrar till att behålla sitt barn, trots vetskap om funktionsnedsättning, får de gliringar om de uttrycker föräldralycka. (Alma-Lena Andersson, Margareth Berglund)

Troende är drivande i Kubas historiska protester

Tretusenårig inskription rimmar med Bibeln
En inskription på keramikskärvor, som hittats i en arkeologisk utgrävning i Judeen, talar enligt ansvariga forskare för Bibelns historicitet. Fyndet har daterats till den bibliska Domartiden, samtidigt som bokstäverna tros forma det bibliska domarnamnet ”Jerubbaal”.
Five-letter inscription inked 3,100 years ago may be name of biblical judge
OHLINS: ”Jerubaal” hette egentligen Gideon.
Dom 6:13 Gideon svarade honom: ”O, min herre, om HERREN är med oss, varför har då allt detta kommit över oss? Och var är alla hans under, som våra fäder har berättat om och sagt: ’Se, har inte HERREN fört oss upp ur Egypten?’ Nu har HERREN övergivit oss och gett oss i midjaniternas hand.”14 Då vände HERREN sig till honom och sade: ”Gå i denna din kraft och fräls Israel ur midjaniternas våld. Se, jag har sänt dig.”

Prolife-predikant ratades av sin bank – startar därför ny
Vi vill inte ha med dig att göra – det beskedet fick kristne evangelisten Nick Vujicic av sin bank efter att han hade talat om ”dödandet av ofödda barn” i en tidningsintervju. Nu startar Vujicic Pro Life Bank, en bank som särskilt välkomnar abortkritiker.

Biden White House Planning To Begin Monitoring Your Personal Text Messages On Your Mobile Device To Make Sure They Are Not Anti-Vaccine

Abraham Accords Continue Bearing End Time Fruit As United Arab Emirates Open Their Embassy In The Tel Aviv Stock Market Building Wednesday

Emmanuel Macron Makes The COVID Jab Mandatory In France For All Health Care Workers As He Vows To Achieve 100% Vaccination Threshold Shortly

Amerikanskt kärnprisindex ser den snabbaste ökningen på 30 år. Junisiffrorna för amerikansk inflation vissa en mycket oroande ökningstakt. Kärninflationindex (exkluderar mat och bränslekostnader) ökade jämfört med maj månad med 0,9 procent till 4,5 procent på årsbasis (förväntat 4,0 procent). Konsumentprisindex (ett mått på inflationen som mäts baserat på en korg med varor inklusive mat och bränsle) steg med 0,9 procent jämfört med maj månad och med 5,4 procent på årsbasis (förväntat 4,9 procent). Osäkerhet råder dock om inflationsökningen är tillfällig beroende på en uppgång under postpandemin eller om vi nu ser en långvarig inflationsökning som enligt vissa ekonomer kan led till hyperinflation. /Rune

Så det är alltså ingen myt. Stället man blir vaccinerad på är magnetisk. Det får en att fundera. (En som jag, Janne, känner som testade själv)

When Biden’s Minions Come Knocking On Your Door To Pressure You To Take The Vaccine, Knock Right Back And Give Them The Gospel Of The Grace Of God

Pentagon warns that China is developing “Space Weapons”

DELTA DAWN: Emmanuel Macron In France Announces That He Is Making The EU Digital Certificate Covid-19 Health Pass Mandatory In All Venues
The key measure announced by Macron will make the EU Digital Covid Certificate — commonly called “health pass” — mandatory in all cultural venues, including cinemas, theaters and concert halls starting on July 21. Starting in August, the health pass will be mandatory in cafes, shops, restaurants, as well as trains and planes, among other places. The pass launched on July 1 and is meant to facilitate travel within Europe and ease the pressure for multiple tests by allowing people to receive a QR code once they get tested or vaccinated and use it as official proof.
OHLINS: En kuslig utveckling mot kontrollsamhället och fort går det nu!

Lotteri ska få tjecker att vaccinera sig

NIGHTMARE ON VAX STREET: Australian Government Criticized For Releasing Pro-COVID Vaccine PSA That Outraged Viewers Called ‘Graphic’ And ‘Offensive’

Kyrka: Att inte vaccinera sig är en synd
Nu blandar sig landets inflytelserika ortodoxa kyrka in i leken och i ett uttalande slår de fast att den som inte vaccinerar sig begår en allvarlig synd. – Jag hamnar ständigt i en situation där människor kommer till en präst för att be om förlåtelse för att de inte vaccinerat sig eller sina närmaste, och att de därför ofrivilligt orsakat en annan människas död, säger metropoliten Hilarion från Volokolamsk, rapporterar Moscow Times.
OHLINS: Det här är inget annat än falsk teologi och död religion. Om människor själva läste Bibeln, borde de kunnat avslöja sådana lögner.

Våldsvåg i USA: 150 blev ihjälskjutna under en helg
Ekonomisk osäkerhet och arbetslöshet lyfts fram som tänkbara orsaker till det ökade våldet, men även att poliser har tagit ett kliv tillbaka efter George Floyds död.

Israeli data seems to show COVID vaccine protection starts fading after 6 months

Ytterligare ett steg mot det antikristliga kontrollsystemet. Bank for International Settlements (BIS), centralbankernas centralbank, utfärdade på fredagen en rapport som skrevs i samarbete med IMF och Världsbanken. I rapporten uppmanar men till samarbete ​​och sade att centralbanker borde arbeta för att uppnå “interoperabilitet” mellan sina digitalvalutaprojekt, det vill säga att man möjliggör för de olika centralbankernas digitala valutor att vara driftskompatibla. Detta kan uppnås till exempel genom att skapa gemensamma standarder och upprätta internationella betalningsinfrastrukturer. I realiteten innebär detta att ytterligare ett steg tas mot en homogen global och digital valuta, en struktur som skapar total övervakning och kontroll över samtliga transaktioner i ett kontantlöst samhälle. Ett system som möjliggör ett totalitärt antikristligt kontrollsystem. /Rune

Tyska vätgasplanet ska lyfta 2025

I hela Tigray hotades 350 000 människor akut av svält i början av juni, enligt FN. I slutet av samma månad varnade USA:s biståndschef Samantha Power för att denna siffra vuxit till 900 000 människor, enligt deras beräkningar, och ”miljoner fler är i riskzonen”.
Luk 21:10 Vidare sade han till dem: ”Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike. 11 Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen.

A peek at the system churning out super-rich pastors

Kina dammsuger omvärlden på DNA och ingen vet varför

Oppositionell läkare dr Glenn Dormer: Undvik att ta “covidvaccinerna”

SVT:s genomgång visar: Allt fler utomstående drabbas av gängkonflikter

Professor Sucharit Bhakdi: ”Vi har redan uppnått flockimmunitet och kan återgå till normalitet utan vaccin”

Shock As It’s Discovered That 30 School Districts In 15 Different States Are Teaching From Racist ‘Not My Idea’ Book That ‘Whiteness’ Is From The Devil

Delta oroar Europa – restriktioner återinförs

Dagens nyheter 10/7:
Person ihjälskjuten i Högsbo i Göteborg
Skottlossning i centrala Malmö
Tre personer skadade vid skottlossning i Stockholm
Skottlossning mot lägenhet i Helsingborg under fredagsnatten
OHLINS: Skottlossning och dödsskjutningar är dagliga nyheter sedan länge.

Kaliforniens hemliga vapen mot bränderna: getter

Stora bränder rasar i Kalifornien – tusentals evakuerade

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: As Pfizer Develops Third Shot, Prepare Yourself For Yearly Mandatory COVID Vaccinations As Gov’t Bears Down Hard

Nomura-analys: Stor risk för svensk finanskris
Tre av världens fyra största ekonomier riskerar att ramla in i en finanskris inom kort. Det vore i så fall en olycka för hela världsekonomin. Vad värre är, för svenskt vidkommande, är att det även gäller konungariket Sverige.

Så lurar läkemedelsjättar oss på miljarder
Tidigare hemliga dokument avslöjar läkemedels-jätten Pfizers smutsiga strategi för att övertala läkare att skriva ut en ifrågasatt blodtrycksmedicin. På ett advokatkontor i New York förbereds en ojämn strid mot några av världens mäktigaste och mest välbetalda direktörer.
OHLINS: Artikeln är från år 2003. Ingen ska väl försöka få oss att tro att de plötsligt har blivit ärliga??

Omöjligt vara född i fel kropp
Kyrkans kallelse är att vara en läkande och försonande gemenskap för dem som lever i krig med sin egen kropp, skriver Hanna Cajdert.

The San Francisco Gay Men’s Chorus Releases New Music Video Called “We’re Coming For Your Children” To Convert Them To The LGBTQ+ Movement

As Democrats Push To Defund The Police, Violent Crime In Cities Run By Democrats Like New York And Chicago Is Literally Off The Charts

Flygplanskrasch i Örebro – nio personer har dött

Konflikt i Negevöknen en källa till växande oro i Israel
Mellan 1970 och 1990 byggde Israel sju städer åt beduinerna i Negev, med otroligt fina finansiella förmåner endast för beduinerna. År 2003 erkände staten elva illegala bosättningar retroaktivt som legala. Meningen var att få slut på all illegal byggnation i Negev. Resultatet blev dock det motsatta! Beduinerna insåg att illegala bosättningar retroaktivt kan bli legala bara man pressar staten tillräckligt hårt, och internationella organisationer och NGO:s hoppade på tåget med slagord som ”urbefolkning” och ”mänskliga rättigheter”. …Israels goda intentioner har slagit helt fel, och resan till Negev bekräftade tyvärr bara det jag redan visste – att det kommer att krävas krafttag för att radera ”Vilda” från ”Östern”. (Christina Toledano Åsbrink)

Efter hbtq-kritiken – Orbán slog tillbaka med annonser
”Bryssel bygger en europeisk superstat som ingen gett sitt medgivande till. Vi säger nej till ett europeiskt imperium”, lyder den första punkten.
OHLINS: Vem kan motsäga Orbáns uttalande? Det pågår ju framför våra ögon hela tiden.

Haitis president mördad – attackerades i bostaden

Doctors Diagnose 17-Year-Old Student With A Heart Condition After Receiving The Pfizer COVID-19 Vaccine That Began Starving His Cells Of Oxygen

Fleet Of 10 UFOS Spotted Flying In Formation Over The International Space Station Captured On NASA Live Stream Over The Atlantic Ocean

Pending FDA Approval, The Pentagon Says The COVID-19 Vaccine May Be Mandatory As Early As September 1 For All United States Military Personnel

Vaccinerade smittas av delta i Israel

Så kallad FAKTAGRANSKNING

19 döda i skottlossningar i Chicago under en helg

Läckt “memo” beskriver en auktoritär framtid och medicinsk diktatur
Memot gör gällande att det kommer att bli stora problem med vattenbrist under åren 2022-2023, matbrist (2023-24) och hyperinflation (2024-25). Allt påstås vara en del av slutförandet av FN:s, WHO:s och WEF:s globala plan fram till år 2025.

Kristen polisprofil kräver krafttag efter dödsskjutningen
”Nu är det dags att använda alla verktyg som polisen har ifråga om lagstiftning och använda dem fullt ut. Det som möjliggjort detta dåd är åratal av misslyckad politik för rättsvårdande myndigheter och misslyckad integrationspolitik”, skriver han och uttrycker frustration över att politiker säger att det är ”oacceptabelt” utan att komma till rätta med situationen. Den kristne före detta polisen vill mitt i tragiken påminna om tron på att rättvisan ska segra till slut. (VID)

Den borttappade lagboken
Det som skedde under kung Josia har relevans även i vår tid, skriver Erling Medefjord

KNOCK, KNOCK: Joe Biden Said Today He Will Be Sending Government Officials Door-To-Door To ‘Convince People’ To Take The COVID-19 Experimental Jab

Inventor Of mRNA Vaccine Technology Dr. Robert Malone Suddenly Being Erased After He Began Warning About COVID-19 Vaccination Dangers

SECRET ANNEX: 70 Years Ago Today, Anne Frank And Her Family Were Forced Into Hiding From The Nazis Putting Jews Into Concentration Death Camps

Kyrkor sätts i brand och statyer förstörs i Kanada
Minst nio katolska och anglikanska kyrkor har de senaste dagarna brunnit ned i Kanada. Polisen misstänker att bränderna skett i protest mot de omärkta gravar med kvarlevor av barn ur ursprungsbefolkningen som upptäckts vid katolska internatskolor.

Canadian Christians Fear New Law Could Silence Them Online (Eng)
Översatt (Google): Kanadensiska kristna fruktar att ny lag kan tysta dem på nätet
Ändå är själva evangeliets hjärta att omvändelse är nödvändig för frälsning. Utan förmågan att predika omvändelse har du i huvudsak dämpat den kristna tron. Kanadas Evangelical Fellowship har tidigare varnat för sådan lagstiftning och sagt: ”Samtidigt som vi motsätter oss främjandet av hat mot någon, är vi djupt oroade över den kylande effekt som denna lagstiftning kan ha på det legitima uttrycket för religiös tro.” Det kan bara vara en tidsfråga innan vissa verser i Bibeln censureras online i Kanada för att främja ”hat”. Det kommer aldrig att hända säger du? Berätta bara för den tidigare finska parlamentsledamoten Päivi Räsänen, som nu står inför liknande böter för hatbrott och till och med fängelse för en tweet med en bild av Romarbrevet 1:24-27.

Fler knivskadade vårdas på Akademiska: ”Var femte klarar vi inte”
OHLINS: Vem vågar påstå att våldet inte ökar i Sverige?

It-säkerhetsexpert: Cyberbrott snart större än droghandeln

1984: From San Francisco To Australia, Local And National Governments Around The World Begin Mandating COVID-19 Vaccinations To Keep Your Job

”Den svarta svampen” – Mukormykos – plågar Indien parallellt med att coronavågor sköljt över landet.Över 2000 personer har dött då svampen attackerar kroppen från munhålan och ögat, upp i hjärnan. Den enda räddningen är att skära bort kroppsvävnad.

Påven inlagd på sjukhus för tarmoperation

New Government In Jerusalem Confirms The Abraham Accords For Israel As The US Senate Passes Israel Relations Normalization Act

False Prophets & False Christs Are HERE
Av Tricia Tillin

Facebook Testing User Prompts Leading People To Turn In Their Friends Who Are ‘Becoming Extremist’ And Posting ‘Harmful Content’ Like Bible Verses OHLINS: Vem orkar stå emot detta till slutet det är frågan?

Att frukta och älska Gud
Att ”frukta” Gud tycks helt enkelt inte vara särskilt inne i våra dagars kristenhet. Det låter gammaldags – som ett uttryck för en gudsbild som inte passar in på oss 2000-talsmänniskor. Men ju mer jag själv har läst i Bibeln, desto mer övertygad har jag blivit om att även vi som lever i dag behöver använda oss av ord som ”gudsfruktan”. (Olof Edsinger)

The Far-Left Climate Change Fascists At Time Magazine Now Say Your Home Air Conditioning Systems Must Be Sacrificed In Order To Save The Planet

Israels nya försvarsvapen med oerhörd precision
The 5th generation missile can be launched from the sea or the ground and hit targets 300km away with precision.

Vakna! Vårt samhälle är i accelererande förfall
Hur illa måste det bli innan det blir bättre? Poliser berättar återkommande för mig om en tilltagande hopplöshet inför situationen – om ett samhälle i accelererande förfall, skriver företagaren Lars Lundbäck. (Debatt – Expressen)

Why Don’t Christian Black Lives Matter?

VIDEO: Sekularisering och hyperindividualism – HOTSPOT
Enligt World Values Survey är Sverige ett av de mest sekulariserade och individualistiska länderna i världen. Hur kommer det sig? Och hur har vägen dit sett ut?

Kvinnoledare i Divine Favour Mission: Fel att blanda pengar och själavård
OHLINS: Vi har varnat här för Divine Favour Mission med flera artiklar från tidningen Dagens granskning (Tack, Dagen). Övriga artiklar finns länkar till här, på Nyhetssidan för juni månad. Vårt råd är att inte enbart ta avstånd från den här organisationen utan från hela trosrörelsen. Eftersom rötterna finns kvar och grunden bygger på Kenneth Hagins falska läror, bör man förkasta alltihop.
Vi får återkommande information om vad som pågår när trosförkunnelsen är inblandad. I det som kallas ”själavård” ingår ofta falska profetior (spådomar?), demonfokusering, att bryta ”generationsförbannelser” (gräva i generationer), andlig krigföring (”kriga” mot djävulen på ett obibliskt sätt), ordets makt (att i sig själv tala skapande ord som Gud). Allt detta är fördärvligt och kommer från ockulta källor. Den som vill leva i ljuset utifrån Guds ord (Bibeln) bör ta avstånd från sådant. Vårt råd är därför att även ta avstånd från varje predikant som säger sig tillhöra denna rörelse.
1Tim 6:9 Men de som vill bli rika, de råkar ut för frestelser och snaror och många oförnuftiga och skadliga begär, som störtar människor i fördärv och undergång.

Reza, 44, dog efter andra vaccindosen: ”Alvedon och vila”

Is the United States Preparing to Topple Mahmoud Abbas?

Om vi inte gör något går världen under om tio år!
Hur hoppingivande är ett sådant budskap? Särskilt som vi ständigt matas med att ”vi” inte gör tillräckligt. Kyrkor och kyrkliga organisationer har i tysthet underordnat sig detta alarmistiska budskap i och med medlemskapet i paraplyorganisationen CONCORD, vars syfte är att vara drivande i genomförandet av Agenda 2030 (Globala målen).

Clandestine Surveillance Of Americans By Unaccountable And Secretive Government Agencies Has Become ‘Business As Usual’ In Our Crumbling Society

Sporten undergrävs om upplevt kön ska avgöra tävlingsklass

Hater Mongers At Washington Post Says You Must Feel A ‘Deep Shame’ For Being White And Gives Steps On How To Overcome Your ‘White Racial Identity’

Starting August 20th, Abu Dhabi Will Be Closing Nearly All Public Areas To People Who Have Not Been Vaccinated With The COVID-19 Vaccine

Radical Leftists From George Soros Funded Sunrise Movement Storm White House Blocking All 10 Entrances As Media Remains Silent About Siege

Polis skjuten till döds i Göteborg
En polis har dött i en skottlossning i Biskopsgården på Hisingen i Göteborg på onsdagskvällen.

Värmerekord på över 49 grader – minst 200 döda i USA och Kanada

Omvändelse är inget hot utan en del av det kristna budskapet
Syftet med vår existens är större och mer underbart än vår existens. Vi finns för att älska och ära Gud. Våra liv kan nå sin fullbordan endast om vi lever i hans avsikt med att vi existerar. Det är i bundenheten till honom som den verkliga friheten finns.Stefan Gustavsson

Hur kan man hjälpa Gaza utan att Hamas drar nytta av det?
Det finns en negativ symbios mellan UNRWA och de människor de ska hjälpa. UNRWA är beroende av att flyktingarna förblir flyktingar, varför ska man annars finnas till? Och antalet flyktingar växer eftersom det palestinska flyktingskapet ärvs, i motsats till hur alla andra flyktingar i världen bedöms. Det blir i grunden ett arbete emot en fredlig politisk lösning. Detta blir extremt tydligt när man vet hur skolböcker producerade av UNRWA innehåller grova antisemitiska och antiisraeliska fördomar. Man hjälper nästa generation palestinier att radikaliseras. (Ulf Cahn)