Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN Parousia Mission
Nästa möte: Söndag 19 februari Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste:
Janne: Budskapet om korset /Text (22/1-23)
Elvor:
Se upp för de falska ljusen /Text (22/1-23)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

__________________

Stark kritik mot pandemi-hantering vid stort Stockholmsmöte
Vaccinskador, propaganda och tystnadskultur. Det var några av de ämnen som diskuterades under Läkaruppropets konferens om pandemihanteringen, ”Pandemic strategies – lessons and consequences”. – Vi vill uppnå en ökad medvetenhet kring de här frågorna, säger docenten Sture Blomberg som talade vid konferensen.
OHLINS: ÄR VÄRLDEN IDAG DEN ENDA TIDNINGEN SOM VÅGAR AVSLÖJA SANNINGEN?! Men varför låta Läkemedelsverket uttala sig? De verkar väl vara hjärntvättade av sitt eget tjat..?

Många frälsta när Stakset besökte våldsutsatt Eskilstuna
OHLINS: Ordet ”frälsta” får stå inom cituationstecken. Med ett [flummigt] kärleksbudskap där man tonar ner eller inte nämner omvändelse och synd eller skuld inför Gud har aldrig en väckelse uppstått. Alltför ofta sker en känsloupplevelse utan sann omvändelse i sådana sammanhang. Vi har blivit besvikna på grund av rapporter, bl a från en pastor, om att Stakset enbart predikar ”kärlek” utan skärpa och utan biblisk klarhet och hela evangeliet. Detsamma gäller en icke-biblisk syn på hbtq som Stakset gett uttryck för, då han istället anklagat bibeltroende pastorer. Det har stora risker att låta en nyfrälst så hastigt ”byta scen”, som skedde med Stakset. Än mer beklagligt att han valde Livets ord som sitt andliga hem. Att använda ett känt namn som reklam för att dra folk och låta en nyfrälst stå fram som ledare, är inte bibliskt. Tvärtom.

OHLINS: Profetiska drömmar och syner som vi lägger ut finns i menyn på Uppenbarelser/Profetia

Det står inte väl till med Sverige
Det står inte väl till med vårt Sverige, det land där nästan ingen ledande politiker eller debattör lyfter fram människans samvete eller föräldraansvarets och familjens grundläggande betydelse, tillsammans med att vuxna måste tjäna som förebilder och sätta gränser. (Världen idag)

Sju döda i blodigt terrordåd vid synagoga i Jerusalem
Sju människor miste i fredags livet vid ett attentat utanför en israelisk synagoga. Följande dag öppnade en palestinsk 13-åring eld som skadade två personer.

Avslöjar: Shiamuslimska imamer i Sverige viger kvinnor som köps för sex
– Om jag varit förundersökningsledare hade jag nog upprättat en anmälan om människohandel, säger Petra Stenkula, polismästare i Malmö.

Pakistan: Över 80 döda vid självmordsdåd i moské

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Donald Trump Calls Himself The ‘Father Of The Vaccine’ While Attacking Ron DeSantis And That Greatly Complicates Things

BREAKING: Project Veritas exposes Pfizer exec discussing ’mutating’ COVID-19 virus for new vaccines, #DirectedEvolution trends worldwide Jordon Trishton Walker, Pfizers direktör för forskning och utveckling, strategiska operationer och en vetenskaplig mRNA-planerare hävdade att riktad evolution inte är detsamma som Gain-of-Function-forskning som enligt outlet definieras som ”en mutation som ger ny eller förbättrad aktivitet på ett protein”, vilket betyder att viruset i fråga kan bli mer kraftfullt beroende på mutationen eller vetenskaplig förbättring. Journalisten: ”Så Pfizer tänker i sista hand på att mutera covid?” J T Walker: ”Well, det är inte det vi säger till allmänheten (för att kunna fortsätta sälja vaccin). ..Det var en tanke som kom upp på ett möte och vi var som…ja, varför inte? …”Tja, jag tror att hela efterforskningen av virusen och att mutera dem, liksom, skulle vara den ultimata kassakon,” svarade journalisten, som Walker erkände, ”Ja, det skulle vara perfekt,” och tillägger att Big Pharma ”… är en svängdörr för alla statliga tjänstemän.”

NHL-stjärnans nej till pride rör upp känslor
Ishockeyspelaren Ivan Provorovs beslut att inte värma upp iklädd pridefärger har orsakat debatt. En del hyllar Provorovs mod att stå upp för sin trosövertygelse, medan andra riktar hård kritik mot hans vägran att uppträda i regnbågsfärgad utrustning.
OHLINS: INGEN ska tvingas bära regnbågsflagga. Aldrig någonsin. Provorovs agerande är helt rätt.

Yuval Noah Harari | ”The Only Thing the God of the Bible Managed to Create Was Organic Beings, Trees, Giraffes, and Humans. If We Succeed Then Very Soon We Will Be Beyond the God of the Bible.”

Janne Ohlin Gud människan och andemakterna del 1

2023 01 29 John Haller’ s Prophecy Update ”Prophetic Singularity”

Kraftig överdödlighet hos unga friska människor efter Covid-19 vaccination

Stor överdödlighet efter vaccination – överläkare o docent Sture Blomberg i Swebbtv Vetenskap 69
OHLINS: Trots att (citat) ”gräddan av experter på det här området” med läkare, docenter, professorer mm och 1100 deltagande, har det inte funnits någon som helst rapportering från media. Det är avslöjande men sanningen ska fram. Låt oss sprida den här informationen.
MISSA INTE ATT SE VIDEON!
Covid-konferensen drog fullt hus
I helgen hölls en stor konferens i Stockholm med en rad framstående läkare och forskare från olika delar av världen. Inför en publik på över tusen personer talade föreläsarna om lärdomar och konsekvenser av hanteringen av covidpandemin utifrån ett vidare perspektiv.

Låt inte människors känslor få prioritet framför Guds vilja
Här riskerar vi att devalvera den kristna tron till en religiös variant av sekulär humanism, med människan i centrum och med målet att förbättra människoriket. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Biskopens ord är typiska från den som är namnkristen men saknar en levande tro. Humanism som utesluter Gud och ställer människan i centrum, har funnits sedan Adam och Eva levde i Eden och vi vet var den lögnen har sitt ursprung. Stefan Gustavsson har rätt i att människan skapades till Guds avbild men den avbilden förstördes av synden och alla är syndare (Rom 3:23). Jesus ÄR Guds sanna avbild och endast i honom finns förlåtelse och upprättelse (2Kor 4:4). Den här världen går mot sin undergång, säger Bibeln (1Kor 7:31). Sann hållbarhet finns bara hos Gud.
Här kan tilläggas att New Wines och Nyapostoliska Reformationens (NAR) 7 bergen-lärans politiskt-religiösa så kallade gudsrike kommer att brinna, enligt 2Petr 3. Sorry!

Våldsdåden i Stockholm

Döda och skadade i skalv i Iran

Elen kan stängas ner – hur hamnade vi här?

Am I Allowed To Talk About This? | Tom Hughes with Olivier Melnick

Prophecy Update Top News Headlines – 1/26/23

Olja Den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs bedömer att oljepriserna kommer att stiga till 100 dollar per fat i tredje kvartalet 2023, i spåren av Kinas återöppning av ekonomin och att oljekartellen Opec väntas strama åt utbudet. Det rapporterar Businessinsider med hänvisning till Bloomberg News. Enligt Goldman Sachs är oljeutbudet inte redo att hantera den ökade oljeefterfrågan från Kina ”på grund av de underinvesteringar som har synts under de senaste åren i oljetillgångar”, resonerar investmentbankens analytiker. Samtidigt har Opec fått tillbaka sin prismakt och väntas agera för att oljepriserna ska ligga på en förhöjd nivå, enligt Goldman Sachs. I nuläget ligger det amerikanska WTI-oljepriset kring 82 dollar per fat medan Nordsjö-oljan Brent handlas runt 88 dollar. OHLINS: Därmed stiger troligen Inflationen ytterligare och därmed också Räntorna det här är allvarligt för de hushåll som har mycket i lån. Gode Gud förbarma dig över dem som drabbas av detta kaos det finns en del som redan fått gå från hus och hem. Den här bubblan som exploderar nu är (Planerad?): Äg inget och var glad (The Great Reset)

The Great Reset | Mel K: CBDCs, The World Economic Forum’s 2030 Agenda, Is Pfizer Creating Virus Mutations? Did Bill Gates Just Admit the COVID-19 Shots Don’t Work? | Is This Really Happening or Have I Had Too Much DayQuil?

Israel ON EDGE as Jerusalem Synagogue Targeted in DEADLY Terror Attack | Watchman Newscast

Janne : Fritt ur hjärtat: Dra ut mitt folk och sök beskydd!
Även inspelad på Youtube HÄR

Sju döda efter skottlossning i Jerusalem

Russia HYPERSONIC Missile Test in Atlantic Ocean; Erdogan THREATENS Europe | Watchman Newscast LIVE

En dollarkollaps är i rörelse – Saudiarabien signalerar nu slutet på petro-statusen. Här följer en kort sammanfattning av artikeln: ”Nedgången av en valutas status som världens reservvaluta är ofta en lång process full av förnekelser. Det finns många ekonomiska ”experter” där ute som har avfärdat alla varningar om dollarkollaps i flera år. De förstår det bara inte, eller så vill de inte förstå. // Tanken att den amerikanska valutan någonsin skulle kunna avtronas som den defacto globala handelsmekanismen är omöjlig i deras sinnen. // Behovet finns dock för en minskad roll för den amerikanska valutan såväl som en nedgång i den amerikanska ekonomin för att ge plats åt centralbankernas digitala valutor (CBDC) och ett nytt globalt valutasystem som kontrolleras av IMF. // Den senaste veckan sattes dominobrickorna igång för en dollarkollaps när Saudiarabien i Davos meddelade att de nu är villiga att handla olja i alternativa valutor. // Dollarn är bara ytterligare en språngbräda mot elitens mål om en global ekonomi och en global valuta. De har dödat reservstatusen för andra valutor tidigare, varför skulle de inte göra samma sak mot dollarn?” SLUT CITAT. /Rune

New Age, Kundalini, Yoga, & Astral Projection In The Church. Yoga & Meditation Spiritually Dangerous

The World Economic Forum is now calling for the decriminalization of sex with children, arguing that laws against ”age gap love,” more commonly known as pedophilia, ”violate human rights.”
OHLINS: Världen börjar verkligen bli ett plats som Sodom och Gomorra bokstavligen talat ondskan får fritt utlopp.

Arabiskt ”universitet” i Sverige vill sprida islamisk kultur

Kristna och judar i Helsingborg går samman – bjuder in överlevare
För att uppmärksamma Minnesdagen över Förintelsens offer har flera aktörer i Helsingborg nu gått samman för att ge både skolelever och andra stadsbor möjlighet att lyssna till en av landets sista överlevare. För Judiska församlingen känns det stort att flera kristna aktörer stöttar upp och möjliggör arrangemanget.

Thunbergs klimatgrupp vill se nya palestinska våldsdåd mot Israel
Fridays for future, den inflytelserika aktivistgruppen som startades av svenska Greta Thunberg och som samlar tusentals unga världen över, förespråkar attacker mot Israel. I ett nytt inlägg uppmanar man till palestinsk intifada.
”Är ni medvetna om att det ni säger är ’yalla döda judarna’?” frågar sig Judiska ungdomsförbundet på Twitter.
OHLINS: Läs flera bra kommentarer i artikeln emot det antisemitiska ”Fridays for future”.

World Economic Forum lyfte teknik som kan läsa av tankar
Den globala finansiella och politiska eliten har ännu en gång samlats i Schweiz. En av årets talare delade entusiastiskt med sig av information om kommande digital teknik med kapacitet att läsa av människors tankar och känslor. Arrangören WEF:s grundare Klaus Schwab lyfte för en tid sedan fram kommuniststyrda Kina som ”en förebild för många länder” när det gäller att hantera ekonomi.
OHLINS: Den människa som ser kommunist-Kina som en förebild, med all den förföljelse som sker och har skett mot kristna och andra grupper, måste vara maktgalen. Den här makteliten vill leda världen rakt in i det som beskrivs i Upp 13 och 18.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Europe And United States Have Entered Into A Proxy War With Russia As Doomsday Clock Set At 90 Seconds To Midnight

BOMBEN: Säger nu att ”anti-vaxxarna” hade rätt

KATERINA JANOUCH:
Varenda mainstreamjournalist borde sova illa – och fråga sig hur de kunnat sälja ut sin journalistiska heder

OHLINS: En vän till oss hade en dröm som hon upplevde var profetisk: Profetisk dröm
Vi tror också att den har ett profetiskt budskap.

Ebba Busch och Mikael Oscarsson (KD): Judiska skolor och synagogor ska inte behöva betala för skydd
Judar har enligt svensk lag skydd som en nationell minoritet. Trots det vittnar många judar om att de blir hotade och förföljda, skriver Ebba Busch och Mikael Oscarsson, KD. …Vi behöver därför öka kunskapen om judisk historia i skolan. Genom att börja med de allra yngsta, kan vi en gång för alla bryta fördomar om judar och öka förståelsen.

GREAT RESET: European Union Approves Two More Species Of Disgusting Insects To Be Added To The Food Supply For Humans

CBDCs | ”When the Next Crisis Hits, the Elite Are Planning to Freeze the Financial System.” – Jim Rickards

As Western Battle Tanks Are Being Sent To Ukraine, A Furious Russia Vows Germany And The West Will Pay A Huge Price For Waging Proxy War Against Them

Bioterrorist Bill Gates Tells Australia The Next Pandemic Will Be Man Made, Praises Nations Like China Who Forced Draconian COVID Lockdowns

How the Occult is in Your Living Room Everyday with Stephen Dollins (Part 2)

The Occult in Your Living Room (Ex-Satanist Exposes All) P1
OHLINS: Verkligen starkt!

Deliver Us From Evil – Understanding the Times: January 19, 2023
OHLINS: Demonisk aktivitet ökar. Agenda 2030 drivs framåt och belsuten fattas av maktmänniskor i WEF:s Davos och FN. Den globala planen leder till superkontroll ”för att rädda planeten”. Alltihop är för längesedan avslöjat i Bibelns profetior och vi vet slutet: katastrof. Låt oss sätta vårt hopp till Gud och inte till maktgalna människor. Rick Warren och ”kyrkotillväxtrörelsen” är involverade och förleder många kristna ledare till avfall medan medlemmar följer dem. Om en blind leder en blind, faller båda i gropen, sa Jesus.
(Vi är överens om allt utom eskatologin. Bibeln talar inte om ”ett hemligt uppryckande”, Pre-trib, en lära från 1800-talet som har spridits vida. Jesus kommer EN andra gång synligt i härlighet (Hebr 9:28). Se länken nedan).

7 Pretrib Problems and the Prewrath Rapture (Full Movie)

VIDEO (Svenska med engelsk text): Vill folk i Sverige av med sina hus i Sverige? ”You will own nothing and be happy” (börjer 3:28 in på Videon)
OHLINS: Citatet är från Klaus Schwab på WEF och den antikristna globala Agenda 2030. Målet? Total kontroll. Du kommer i onda händer på människor som sedan kan tvinga bort dig om du inte är en lydig medborgare (slav) och håller med om deras åsikter. Detta är inte frihet utan slaveri. Röd varning för företaget IVATO, grundat 2019.

EU kräver att Sverige inskränker yttrandefriheten för att inte kränka muslimer
OHLINS: Detta kommer tillslut att drabba Kristenheten också kan vi ana.

Protesterna mot Sverige sprider sig

Fler kan inte betala avgiften för bostadsrätten
OHLINS: Detta är ett tydligt tecken på att krisen drabbar oss. Den är här och har börjat att visa sig tydligt. Sverige börjar skakas om, vilket vi tror är förutsättningen för en väckelse i det här materialistiska landet. En vän till oss har haft en dröm om långa köer till sopputdelningar här i vår hemstad Göteborg. Herren måste göra det här för att ödmjuka hårda hjärtan innan omvändelse kan ske. Jo, vi tror på väckelse men en äkta väckelse i Nåd och Sanning som går på djupet. Anden måste skapa en atmosfär som innebär en överbevisning av Synd till Förkrosselse och Han börjar alltid med sitt eget hus först! Det vi ser nu som de kallar väckelse är bara en ytlig rörelse. Den går inte på djupet och många falska s k väckelser har vi sett sedan 1980-talet.
Obs! Lyssna till denna gripande predikan med Keith Malkomson, vars fru nyligen gick bort i cancer. Nu skall han predika i en konferens 14 dagar senare. Man blir gripen.

Fynden av metaller i Kiruna kan öka spänningarna i världshandeln
LKAB:s fynd av sällsynta jordartsmetaller i Kiruna har varit ett hett samtalsämne på Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Metallerna ses som en del i att säkra den så kallade gröna omställningen. Men det finns även farhågor om att fynden kan leda till ökade spänningar i handeln mellan Kina, USA och EU.

Finlands utrikesminister öppnar för att gå med i Nato utan Sverige

”Gudsfruktan har haft en stor inverkan i mitt liv”
Vittnesbörd: Han är uppvuxen på missionsfältet och har sedan dess haft en stor längtan att själv gå ut i mission. Med gudsfruktan som håller honom på den smala vägen vill 17-årige Samuel Strömberg leva överlåtet till Gud. Han har också startat en bönegrupp för missionsbarn online. – Det är inte jag utan Gud. Jag är bara ett litet verktyg och jag älskar det, säger han.

ISRAEL TODAY: Palestinian Teen Caught Planning to Stab Israelis in Jerusalem’s Old City

Anti-vaxxers have been proven to be right, but brace yourselves as the global elites are getting ready to roll out the next round of end times shenanigans

Global Elites Plan For Next Pandemic At Davos With Digital Vaccination Tracking
(Google översättn) Ända sedan pandemin, tillsammans med nedstängningarna och försöken att införa vaccinpass, har representanter för etablissemanget varit mycket mer öppna om sin agenda och sina avsikter för framtiden. När allt kommer omkring var det Klaus Schwab som kallade Covid för ett ”sällsynt men smalt fönster av möjligheter” för att genomföra den ”stora återställningen” (The Great Reset) av den nuvarande ekonomiska och politiska ordningen. De senaste åren har visat att folkmassan i Davos fortfarande håller fast vid den avtagande pandemipaniken som ”den gamla goda tiden” då de kunde ha fått vad de ville, inklusive total centralisering.
Globalisterna fortsätter att vägra att ta itu med sina många misslyckanden, men paneler som följande säger allt – De inser att sanningen har drabbat huvudfåran och alldeles för många människor ifrågasätter nu giltigheten av restriktionerna, mandaten, maskerna och mRNA-vaccinerna. Alla dessa åtgärder har visat sig vara mestadels värdelösa för att förhindra virusspridning, och nu erkänns de negativa biverkningarna av vaccinerna, åtminstone till en viss grad.

OHLINS: De är sannerligen inga profeter men ändå vet de i förväg när en pandemi snart kommer. Är inte det märkligt? Eller planerat..?

The New Power Slap League Is Not Only The Stupidest Thing I’ve Seen Recently, It’s Also Pure Evil Promoting Violence For The Sake Of Violence

COUNTERFEIT KINGDOM The Dangers of Bethel and the New Apostolic Reformation

Jan Markell and Other Pretribulationists Changing Their Tune – Dr. Alan Kurschner

SVT:s Europakorrespondent om Tysklands avvaktande med Leopard-stridsvagnarna
– Man ser det här beslutet som någonting oerhört dramatiskt. Ett beslut som man ser skulle kunna ändra synen på Natos roll i det här kriget och i värsta fall leda i riktning mot en direkt konfrontation mellan Nato och Ryssland, säger Christopher Wendick, SVT:s Europakorrespondent i Aktuellt.

Vården av skottskadade kostar mångmiljonbelopp varje år
Moderaterna föreslår att gängkriminella ska få betala för vårdkostnaderna

Matpriser skenar – stor ökning på bara ett år

Storbank: ”Förhöjd risk” att Riksbanken höjer räntan med 100 punkter

2023 01 22 John Haller Accelerating at an Accelerating Rate

Top Israeli Official to Visit Ukraine; Russia Threatens NUCLEAR WAR if Defeated | Watchman Newscast

Han vill se 290 ”bönealtaren” resas runt om i Sverige Torbjörn Erling tror att det kan förvandla den svenska samhället
OHLINS: Om man vill tro på detta är det naturligtvis fritt fram. Vi reagerar precis som en vän: Mänskliga tankar. Står inget om att evangelisera och nöd för själars frälsning.
Sverigebönen och 24/7-bönen sprider falska läror: kontemplativ bön (österländsk böneteknik för alla religioner, New age) och 7 bergen-läran som är ett falskt politiskt-religiöst gudsrike som bygger på människors själviska ambitioner. NÄR BLEV BÖN EN HANDELSVARA? Skryt över antal och yttre verk, imponerar inte på himlens Gud. Rensa ut allt skräp (villfarelse och människocentrerade läror) så kanske Gud lyssnar!

Priset på guld rekordhögt
OHLINS: Citat från boken ”Synen” av David Wilkerson:
Människor kommer att investera i guld för att finna trygghet. De kommer snart att få en obehaglig överraskning. Priset på guld kommer att stiga till astronomiska summor. Men sjunker snabbt igen, likadant med silver. Tro det eller ej guldhamstrare drabbas svårt, detta är en av den mest betydelsefulla förutsägelserna i denna bok.  (David Wilkerson såg Synen 1973)

Kyrkor och personal ska rustas för att klara klimatförändringar

Steve Interviews Holly Pivec about the ”Counterfeit Kingdom!”
OHLINS: Rekommenderas!

Tiousentals protesterar i Tel Aviv

Iran to Receive FIGHTER JETS from Russia; Lays Out New WAR Doctrine | Watchman Newscast LIVE

Kenneth Copeland False Doctrine Extravaganza at Bethel Redding!!

Klaus Schwab – The System of the Beast | Prophecy Update with Tom Hughes

Gnostic Mentality in the Church – Bill Johnson

OHLINS: Denna video  tar upp exakt vad som sker idag i den karismatiska rörelsen: Apostlar-Profeter – De 7 Bergen Kingdom Now – jämfört med det enkla evangeliet om Jesus Kristus. Personen som talar var i den falska rörelsen i 6 år innan han kom ut. Även denna Video förklarar hur följande bibelord skulle kunna uppfyllas.
2Pe 3:3 Framför allt skall ni veta, att i de sista dagarna kommer det människor som drivs av sina begär och som förtalar och hånar er  4 och frågar: ”Hur går det med löftet om hans återkomst? Ända sedan våra fäder dog förblir ju allting precis som det har varit från världens begynnelse.”

En profetisk dröm: Yvonnes dröm

Gängexperten om sprängningarna: ”Som ett stort varigt sår på samhällskroppen”
– Risken att oskyldiga kommer till skada har ökat när man använder automatvapen och även sprängämnen, eftersom det är svårare att kontrollera.

Läkaruppropet: Stockholm Waterfront Congress Centre 21-22 januari 2023

Macron: Nu storsatsar vi på försvaret

Pfizer CEO Albert Bourla Stunned At Davos By Reporters Asking Real Questions About His Failed Vaccine, Shockingly Refused To Defend Efficacy

Bill Gates – Den bannade videon SVENSKTEXTAD

Klaus Schwab får kritik för överstatlig agenda men är populär hos miljardärer
Tusentals framstående politiker och affärsfigurer samlas just nu i Davos (Schweiz) för det årliga mötet i regi av World Economic Forum. Kritiker anklagar dem för att centralisera makten runt handplockade individer inom den globala eliten, men aldrig förr har så många miljardärer deltagit. ..World Economic Forum ger sken av att vara en oberoende, opartisk och filantropisk organisation som arbetar för allmänhetens bästa och inte är knuten till några speciella särintressen, men denna bild är falsk enligt kritiker över hela världen.
OHLINS: Schwab kritiseras för överstatlighet med all rätt. Han är utan tvivel en av de farligaste maktmänniskorna som vill ha superkontroll över alla.

Open Doors: Därför är Nordkorea det värsta landet för kristna
– Ökningen beror på att man upptäckt fler husförsamlingar. Landets antireaktionära tankelag innebär att man aktivt sökt upp kristna människor, säger Sara Bornold. Den som ertappas med att vara kristen straffas med antingen avrättning eller en tillvaro i politiskt fångläger.
OHLINS: Låt oss be för Nordkoreas kristna.

Drottning Elizabeths förre kaplan varnar för synkretism
Den tidigare hovkaplanen talar om att kristendomen är under attack och att den håller på att förpassas ut ur det offentliga rummet.

Elvor Ohlin inspelat år 2008 – Andakt och personligt Del 5

Hundreds of Athletes Globally Keep Collapsing from Cardiac Arrest – SADS

2022 01 18 John Haller Midweek Update

Sverige visar en häpnadsväckande naivitet inför brottsliga “yttrandefrihetsyttringar”
Yttrandefriheten är en grundsten i den svenska demokratin och måste försvaras med alla tillgängliga medel. Men hur behjärtansvärda motiven än är så får vi inte runda brottsbalken, skriver Per Cederberg
…Kristna i Sverige får allt oftare uppleva krafterna som vill begränsa våra möjligheter att sprida evangeliet. Det blir därför allt viktigare för oss att våga stå upp och kämpa för våra lagstadgade rättigheter. Vi har rätt att försvara och tala om vår tro. Låt oss ta på oss villighetens skor som dammar i garderoben. Men låt oss inte tala med hat i munnen. Agera i stället som goda föredömen, så att andra ser det goda vi gör och därför börjar hylla Herren. (Per Cederberg)

World Watch List: Nordkorea åter värsta landet för kristna
Islamistiska jihadisters våld mot kristna i Afrika eskalerar, uppger Open Doors i sin årliga rapport World Watch List. Organisationen berättar även att Nordkorea åter är det värsta landet för Jesu efterföljare att leva i samt om oron för Kinas kampanj i syfte att omdefiniera mänskliga rättigheter.

Joe Biden Executive Order 14067 Authorizing Creation Of Cybercurrency Known As ‘Project Cedar’ Seeks To Overthrow The US Dollar

Nya Zeelands premiärminister avgår

The Cambridge Commission On The Status of Women Promoting ‘Girlx Event’ To Groom Little Boys To Identify As Girls During Local Sports Night

Saudiarabiens finansminister: ”Saudiarabien öppet för diskussioner om handel med andra valutor än dollar”. Ytterligare en signal om att Saudiarabien är nyckeln till i vilken/vilka valutor den fortsatta globala handeln skall ske. Den amerikanska dollarn kommer att utsättas för allt starkare press i takt med att östblocket stärker sin ställning, bland annat genom en utökning av BRICS-samarbetet. /Rune

Elvor Ohlin inspelat år 2008 – Andakt och personligt Del 4

Prophecy Update: Tyranny of the Present

Man Walking Through The Mall of America Wearing A ‘Jesus Is The Only Way’ Shirt Was Stopped By Security Guard And Ordered To Remove It

Lynette Zang – Prepare Yourself Mid 2023 is going to be Crunch Time!

CBDCs | ”Central Bank Digital Currency Passports, That Last Two Years Created a Problem and Allowed a Digital ID Infrastructure to Already Be Created So a Central Bank Digital Currency Can Easily Just Swoop Right In.” – Layah Heilpern

Tidöpartierna styr om: Kraftigt minskat palestinskt bistånd
Minst 36 miljarder av skattebetalarnas pengar har under de senaste 25 åren gått till bistånd till de palestinska områdena. Det är pengar som, enligt kritiker, kan ha gått till terrorlöner och skolböcker som manar till våld.
OHLINS: Ett bra beslut från regeringen. Det är hög tid att sluta stödja terrorism mot Israel som skett länge, när man inte kan styra var bidragen hamnar.

Första mötet för rådet mot grov kriminalitet

Minst nio döda efter flera tornador i USA

Elvor Ohlin inspelat år 2008 – Andakt och personligt Del 3

Barkenbom: Pingstledningen kunde ha backat upp mig

Biden Tells Israel To Give Money To Terrorists, Not Terror Victims

Översättning till svenska: Kriget om åtta miljarder hjärnor
Strömmarna som omger oss verkar potentiellt katastrofala. På bara några år har världen utstått COVID-19-pandemin, påtvingade nedstängningar, extrem ekonomisk instabilitet, brist på råvaror och World Economic Forums försök att exploatera denna kaskad av kriser som en ursäkt för att introducera en strukturell ”Great Reset”, i vilken global livsmedels- och energikonsumtion kan regleras strikt enligt ”klimatförändringsmålen” hos en icke-folkvald kabal. Regeringarna förlitar sig alltmer på att kontrollera allmänhetens ”narrativ” och på att förtala oliktänkande. (J.B. Shurk)

Foodtechbolaget Mycorena ska tillsammans med Ica och Nybergs Deli skapa en kötthybrid, som ett mer hållbart alternativ till kött. och detta då!  Brist på viktiga näringsämnen i butikernas vegokött +  / Framtidens mat ska utvecklas med hjälp av röntgenljus och neutroner

Kritiska röster mot jättesatsningarna i Norrland – varnar för ”grön bubbla”
OHLINS: Har vi slutat tänka?

Rare complications
OHLINS: Länder börjar släppa ut sanningen om Vaccinskadorna på unga.

Biskopen och kirurgen utmanar pingstpastorer

Ukrainska drönare jagar Wagner-soldater i Soledar

Polens premiärminister: Kan bli förspel till tredje världskrig

Toppstrategen: ”Centralbankerna kan inte rädda ekonomin den här gången”

Once The Hotbed Of American Christianity, The YMCA In 2023 Has Become The Protector Of The Transgender And A Destroyer Of Biblical Womanhood

Elvor Ohlin inspelat år 2008 – Andakt och personligt Del 2

Ny israelisk arméchef ska ”förbereda för krig”

USA USA:s finansminister Janet Yellen gick på fredagen ut och varnade kongressen i USA att landet sannolikt kommer att nå sin lagstadgade skuldgräns nästa torsdag, den 19 januari, varpå flera extraordinära åtgärder i så fall skulle behöva vidtas. Det rapporterar flera internationella medier på fredagskvällen.

2023 01 15 John Haller’s Prophecy Update ”Gas-Free Gaslighting”

Dr. Stella Immanuel | CBDCs | Are the Revelation Chapter 6 Seals Being Opened? Why Do Google, CERN and the World Economic Forum Have a 666 Themed Logo? (See Documentation In Description)

Prophecy Update: Will These Prophecies be Fulfilled in 2023?

Some Random Thoughts On The Goodness And Mercy Of God After Battling COVID-19 For The Past 7 Days

Elvor Ohlin inspelat år 2008 – Andakt och personligt Del 1

My Journey Out of Catholicism
The fact is that there has never been a place in the Catholic Church for evangelistic crusades and personal decisions because every child raised Catholic is brought up with the belief that he is automatically “Christian” because he was baptized as an infant. In years past, many Anabaptists were burned at the stake because they recognized the fallacy and false assurance associated with infant baptism. … In fact, if you were to take the Eucharist out of the Catholic Mass, you would no longer have the Mass. And if you took the Mass out of Catholicism, you would no longer have the Catholic Church; and no priest can deny this.
(Om du vill läsa på svenska, kopiera text och klistra in i translate.google).

Elvor Ohlin: Dombrowskis vittnesbörd (ovan) från många år i Katolska Kyrkan, avslöjar dess falska ”evangelium” . Ingen blir frälst av spädbarnsdop och sakrament (ritualer), som är en falsk gärningslära om ”att du måste förtjäna din väg till korset”. Man blir enbart ”namnkristen” men inte sann pånyttfödd kristen av katolicism. Därför kan KK aldrig lova att en människa är frälst, utan tjänar stora pengar på att hålla människor i ovisshet med ständigt återkommande bikt, eukaristi (som bygger på en hädelse om återkommande offer), avlater mm. Detta är ett falskt religiöst icke-bibliskt system som binder människor i synd och skuld.
Alla som gör sig delaktiga i ekumenik med KK, gör sig ett med en falsk religion. Det är dit den organiserade Ekumeniken i SKR leder: in i en världsreligion med synkretism som Bibeln kallar ”skökan Babylon”. Tag varning medan tid är! Tids nog får vi räkna med lagar som förbjuder kritik av religioner, när synkretismen tar över helt. För katoliker ger Dombrowskis vittnesbörd hopp för alla som söker sanningen och söker Gud av ett ärligt hjärta. Gud hör och svarar på bön.
David Dombrowski berättar vad Katolska präster lärde ut:
Vad är ekumenik?
– Protestanterna vet inte vad ekumenik egentligen betyder för den katolska kyrkan. De tror att det betyder att protestanterna och katolikerna kan ha gemenskap tillsammans som jämställda. Vad det egentligen betyder är att protestanterna så småningom kommer att återupptas i den katolska kyrkan.
– Protestantiska pastorer har ingen makt när de gör en nattvardsgudstjänst. De går bara igenom rörelserna men ingenting händer egentligen. Endast den katolske prästen har makt och auktoritet att utföra en nattvardsgudstjänst.
– Protestanter är de förlorade bröderna eftersom de har gjort uppror mot (övergivit) den enda sanna kyrkan.
– En bra muslim, en bra hindu och en bra buddhist är frälsta. De har mer hopp om att komma in i himlen än protestanterna.
– Protestanterna har en falsk föreställning om evangelisation. Som jag just har berättat för er är människor från andra religioner redan frälsta. Men protestanterna måste återvända till den katolska kyrkan.
Dombrowskis omvändelse var för 25 år sedan och först nu berättar han sitt vittnesbörd. Han hamnade som nyfrälst i en kristen kommunitet som senare blev en sekt, när de gick in i KK. De såg sig som pionjärer av en rörelse – vilket det också blev. Idag går många kristna samma avfallets väg – genom kontemplativ bön, mysticism och s k andliga övningar.
Dombrowski ser ”kontemplativ andlighet som en bro för att föra protestanter till Katolska Kyrkan, likaså Rick Warrens Purpose Driven Life (Leva med mål och mening)”. Rick Warren har blivit en guru för många kyrkor som han fört vilse, inte minst inom Pingst, där hans bok har används som predikotext istället för Bibeln. Ofattbart..!
I Sverige sprids Kontemplativ bön bl a genom 24/7-bönen som ingår i Sverigebönen.
Läs: NÄR BLEV BÖN EN HANDELSVARA?

Fossil bank-bubbla väntar: ”Värre finanskris än 2008”

Janne Ohlin berättar från 2008 om sitt liv och att Jesus gör underverk och frälsning DEL 5 av 5

Vigseltvång i Svenska kyrkan en stark varningsklocka för frikyrkor
Friheten med två olika teologiska uppfattningar i äktenskapsfrågan kan te sig attraktiv, ett pragmatiskt sätt att lösa en utmanande och smärtsam situation. Målet ser ut att vara bevarad enhet, där medlet är friheten att tänka olika. Men den friheten är kanske i verkligheten ett medel för att – så småningom – nå det egentliga målet: Framtvingad enhet kring en ny syn på äktenskapet. Såsom det nu sker i Svenska kyrkan. (Stefan Gustavsson)

OHLINS: När präster bryr sig mer om vad tidsandan (inte teologin) säger än vad Bibeln säger, är de inte lämpade att vara präster alls. Att vigseltvång skulle komma är vi många som har anat. Kompromissernas väg är ett fallande plan som leder utför och neråt allt fortare. Bara Gud kan hindra och hjälpa mot den antikristna utvecklingen inom Svenska kyrkan. Bara Gud kan bevara de präster som är bibeltrogna.
Liknande PK-budskap kan vi läsa om från SKR. Oavsett syn på om julen är kristen eller ej (Jesus föddes troligen inte i december utan i september på en biblisk/judisk högtid), kan kristna åtminstone ta tillfället att dela evangeliet om Jesus på julen, eftersom det är en gammal tradition. Men så inte SKR, som enbart skrev om ”relationer människor emellan”. Detta kan vilken ateist som helst skriva om. Dåligt! Men SKR har väl grävt ner sig synkretismen och tappat bort evangeliet för länge sen? Var fanns julens budskap när SKR skrev jultext i Aftonbladet?

Myndighet uppmanade barn med könsdysfori att experimentera

Elvor Ohlin: BETHEL CHURCH:s falska andlighet
Jag jämför med Tikva i Kungsporten. Allt kan tydligen säljas för pengar. I Bethel Church säljer man ”Profetiska Leggings för att känna guds närvaro”. Detta har inget med Bibelns Gud att göra, så ett litet g i ”gud” är inte felstavat.

The Swiss Defense Department has approved deployment of 5,000 troops to guard Klaus Schwab of the World Economic Forum and his global elites at Davos 2023.

Janne Ohlin berättar från 2008 om sitt liv och att Jesus gör underverk och frälsning DEL 4

”Svenskt Nobelpris för utebliven evolution!”
”Vad sade du, sade du?” frågade Ebbe förvånat och Noa förtydligade: ”Du hörde rätt. Svenske Svante Pääbo fick medicinpriset 2022 för att han genom genetiska studier visat att neandertalaren var en hundraprocentig människa, på intet sätt primitiv jämfört med dagens människa.”

Bibelöversättare: Bibeln är tydlig om samkönat sex
Medan svenska frikyrkopastorer debatterar vad Bibeln egentligen säger om samkönade sexuella relationer bekräftar flera av Sveriges mest grundtextkunniga bibelöversättare den klassiska kristna tolkningen. Enligt dem är Bibelns texter tydliga med att samkönat sex går emot Guds vilja.

Majoriteten av personer som dör med covid-19 är vaccinerad
Majoriteten av de som nu avlider med covid-19 är vaccinerade. Enligt Folkhälsomyndigheten är förklaringen att det är en större andel äldre än yngre som är vaccinerade och att de avlider av olika orsaker, inte bara av covid-19.
OHLINS: Tänk vad man kan vrida och vända som det passar..!? Nu skyller de på att de äldre har andra sjukdomar. När covid härjade som mest räknades alla som covid-sjuka, oavsett andra sjukdomar. Allt gick ut på att tvinga på alla vaccinen. Statistiken visar att vaccinen inte hjälper och att dödligheten har ökat bland vaccinerade, vilket man inte velat erkänna. Många idrottare världen över har plötsligt och oförklarligt dött, vilket många har kopplat till covid-vaccinen.
Plötsligt dödsfall? Fler än 1 av 4 tror att någon de känner dött av covidvacciner – Sharyl Attkisson
COVIDSKANDALEN. Nästan hälften av amerikanerna säger att de tror att Covid-19-vaccin kan vara ansvarigt för fenomenet oförklarligt plötsligt dödsfall. Mer än 25% i USA säger att någon de personligen känner kan vara bland offren. …Dokumentären Died Suddenly (om fenomenet SADS) tar upp de negativa biverkningarna av Covid-19-vacciner, inklusive oförklarliga eller plötsliga dödsfall. Dokumentären har setts av mer än 15 miljoner människor.

Flashpoint January 2023 Prophecy Update with John Haller

Sjunkande amerikanska inflationssiffror men statsskulden ett nygammalt hot. Den amerikanska decemberinflationen sjönk som förväntat med 0,6 procentenheter till 6,5 procent räknat på årsbasis. Minskningen orsakades i första hand av sjunkande energipriser. Även inflationen för livsmedel lindrades med undantag för äggpriset som pga fågelinfluensan steg med 59,9 procent jämfört med ett år tidigare. Den amerikanska ekonomin riskerar dock att drabbas av nya hot under 2023. Förnärvarande är regeringen ungefär 64 miljarder dollar från att nå sin lagstadgade upplåningsgräns på 31,4 biljoner dollar, en nivå som kommer att överskridas om ungefär en vecka. Åtgärder av mer teknisk natur kommer dock att förskjuta den kritiska gränsen då man når skuldtaket till någon gång under hösten 2023. Innan dess måste Kongressen godkänna ännu en höjning av skuldtaket för att man inte skall tvingas ställa in betalningar.  Den amerikanska statsskulden är en ofrånkomlig tickande bomb som ständigt når nya nivåer. Problemet kan endast ”lösas” på två sätt, endera betalar man sina skulder med sedelpressarna vilket oundvikligen kommer att leda till hyperinflation, alternativt förklarar man sig bankrutt och slutar betala. Båda alternativen totalt förödande för hela den globala ekonomin. /Run

Attorney General Merrick Garland Appoints A Special Counsel Over Discovery Of Classified Government Records At Joe Biden’s Home And Office

Del 3 av Janne Ohlins: Vittnebörd på Youtube

Att rusta inför en kris kan bli kostsamt för hushållen. I Göteborg ska det nu utredas om de med lägre inkomst ska kunna få kommunalt stöd för att köpa en krislåda till hemmet.

Stefan Ingves: Domedagen är här

Protesterna i Peru sprider sig – 48 döda

Del 2 av Janne Ohlins Vittnesbörd på Youtube

Regeringen inför ivrigt “The Great Transition” och digital identitet för det teknokratiska totalitära samhället
Omställningen The Great Reset benämns idag, över två år senare som The Great Transition och pågår för fullt i hela västvärlden och i stora delar av Asien, men hos våra svenska politiker och MSM är tystnaden fortfarande total. Man kan verkligen fundera över vad detta beror på ? …Denna Digitala Identitet är en grundkomponent i World Economic Forums teknokratiska koncept över hur världsledarna skall kunna styra och kontrollera alla världsmedborgare inom en rad olika områden från vaggan till graven. (Hans Erixon)

Hur länge ska Sverige vara en udda fågel i fråga om kontanterna?
”Det är dags för svenska politiker att följa sina nordiska kollegor och ta ansvar för kontanterna”, skriver Eriksson i denna debattext, där han kräver en svensk kursändring. …Det är inte en hållbar utveckling, varken för oss som land eller för oss som medborgare. (Björn Eriksson)

Kritiserade Trump för hemliga dokument – hade likadana själv
Donald Trump har fått massiv kritik, bland annat från Joe Biden, för att ha haft flera hemligstämplade dokument i sin bostad i Mar-a-Lago. Nu kommer det uppgifter om att Biden har hemligstämplade handlingar från sin tid som Barack Obamas vicepresident. – Definitivt pinsamt, säger Ekots USA-kommentator Ginna Lindberg.
OHLINS: Ingen är väl förvånad.

Dead suddenly

Protester utanför iranskt fängelse efter dödsdomar
På tisdagen dömdes ytterligare en man till döden för deltagande i regimkritiska demonstrationer. Sverige fördömer med kraft dödsdomarna, meddelar UD.
OHLINS: Självklart ska svenska politiker fördöma detta. Ännu bättre hade det varit om politikerna hade visat sitt stöd för kvinnorna i Iran genom att vägra bära slöja, på besöket där tidigare. Alla borde känna till att slöjan symboliserar kvinnoförakt och kvinnoförtryck i Iran.

Skjutningar i Sverige år från år

Ovaccinerad för Covid? Vetenskaplig studie bevisar diskriminering

ANOTHER JESUS- Copeland, Hagin, Joyce Meyers, Bill Johnson etc. Preach another Jesus, another gospel

Israel & Biden Administration Headed for CONFLICT Over Iran & Jerusalem? | Watchman Newscast

Excess deaths in all age groups
OHLINS: Många törs inte säga svaret fast man anar det.
Många varnade innan och nu börjar dödstalen stiga.

The Very Recent Bad Year For The Totally False Prophets of Word of Faith

RUNES HÖRNACentral Bank Digital Currencies (CBDC) påverkar Kryptovalutorna

Kontantlöshet och digital valuta kan bli hot mot troendes frihet
En digital valuta skulle vara enkel och bekväm för både företag och privatkonsumenter. Men här finns också en baksida som man behöver vara vaksam över. En totalitär regim skulle exempelvis kunna strypa de ekonomiska möjligheterna för sina medborgare om de uttrycker en för regimen obehaglig åsikt. Detta fick vi ett litet smakprov på under de i grunden fredliga kanadensiska protesterna mot covidrestriktioner under namnet Freedom Convoy 2022. (Jonas Adolfsson)

De mediala vindarna fortsätter blåsa hårt kring Barkenbom
Stormen kring Josef Barkenboms video om omvändelse fortsätter. I dagarna har Aftonbladet rapporterat om saken samtidigt som tv-kändisen Mark Levengood gått ut och sågat pastorn. Barkenbom får även stöd, bland annat av pastorn Stefan Swärd.

Minst 17 död i protester i Peru

Just Like In A Dan Brown Novel, Vatican Conservatives Have Launched A ‘Secret Plan’ To Remove The New World Order Evangelist Pope Francis, Will It Work?

Brasiliens kongress stormas – kaotiska scener

Kina släpper karantänkrav

After Emmanuel Macron Becomes First Western Leader To Supply Ukraine With Tanks In War With Russia, Germany And United States Quickly Follow His Lead

What exactly is a Central Bank Digital Currency

Thrivetime Show: The ReAwakening versus The Great Reset: ”CBDCs | ”Cash Is to Be Abolished and Replaced By a Digital Currency. This Will Be Allocated to Or Taken Away from Every Person In the World Who Can Then Be Found Anywhere At Anytime Via Various Tracking Systems.” – Dr. Reiner Fuellmich”

The Swamp Stays Full As Kevin McCarthy Wins On The 15th Ballot, Ensuring Relentless Chaos For Months To Come In Both Chambers Of The House

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Get Out The Red Pills, The Matrix Is Reloading And Preparing To Bring Us A Very Wild New Year

Janne Ohlin: Fritt ur hjärtat! Kommer en skiljelinje?  
Pingstpastorn drar kyrkan upp i rätten

Elvor Ohlin: VARNING FÖR SARAH YOUNGS ”JESUS”
Gud är ingen ”pladdrare”.

Heli förlorade sin son till droger: ”Kan hända vem som helst”
De unga mår allt sämre och deras psykiska ohälsa går ofta hand i hand med tunga droger, som blir allt lättare att köpa på nätet.

Lighthouse Trails Research Journal

Hemligt dokument avslöjar EU:s plan att skapa fiktivt Palestina
Det är med andra ord inte alls omöjligt att extremt Israelfientliga mutpengar rör sig i EU:s korridorer för att producera Israelfientliga resultat. Det är till och med högst sannolikt med tanke på de senaste mutskandalerna. Dokumentets innehåll är en häpnadsväckande läsning, minst sagt. Det som framstår som bakgrundsinformation är späckat med faktafel och vad som ser ut att vara rena lögner. Man hänvisar till internationella lagar och Osloavtalen utan att verka kunna ett dugg om just dessa. Dessutom ignorerar man helt och hållet den palestinska terrorismen och vad Israel måste göra för att försvara sig mot den. Men det mest upprörande är planen, de fem pelarna, som förklarar hur EU ska hjälpa till att skapa ett fiktivt land (Palestina) i ett redan befintligt land (Israel). (Christina Toledano Åsbrink)

Stor uppslutning när ”biblisk” sagostund utmanade dragqueens Skådespelaren Kirk Cameron besökte två bibliotek

Conspiracy Theory
Live Video From The First SpaceX Falcon 9 Rocket Launch Of 2023 Shows A Very Round Earth In Beautifully Crisp Detail During Its Short Flight

Headline News
Joe Biden’s Transportation Secretary Pete Buttigieg Used Private Gov’t Jets To Attend Social Events While Regular Americans Had Their Flights Cancelled

Ödesfråga för kristenheten hur trosteologin hanteras
Debatt: Därför upplever många inom trosteologin det kristna livet som kravfyllt; allt måste bli större, bättre, häftigare. Ett alldagligt liv utan några färgsprakande tecken är i grunden ett misslyckande. Den direkta kopplingen mellan stor tro och stora tecken skapar också lätt en osund ledarkultur som privilegierar styrka och framgång där man väljer att följa den som har häftigaste vittnesbörden, störst antal följare och så vidare. Tron som kraft, brist på redskap att hantera lidande och att tro går att läsa genom yttre tecken är följaktligen symptom på trosteologins sjukdom. Men just för att teologin samtidigt innehåller dyrbara gåvor som troende sällan erbjuds inom andra traditioner behöver den helas och inte utraderas. (Mikael Stenhammar)

OHLINS:
Vi håller inte med Stenhammar eller övriga debattanter i sina analyser. Problemet i Trosrörelsens ”Trosteologi” finns redan i dess grund som är ”ett annat evangelium”, kallat Herradömesteologi (Dominion Teaching). Den grunden har tyngdpunkten på människan, ”vad jag är och har i Kristus” med tron på sin egen tro, en prestations-tro. Därav kommer s k andlig krigföring där människan tror sig ha all makt ”i Kristus”. Dessa tror sig ha rätt att driva ut andefurstar från städer och t o m driva ut djävulen ur länder (!). Herradömesteologin är grunden till att NAR-apostlar som Kenneth Copeland (Ulf Ekmans förebild) eller Benny Hinn kan säga ”jag inte bara har Kristus, jag är allt som Kristus är” och ”vi är gudar”-läran. Här är spåren tydliga till Christian Science och gnosticismen.
Ingen behöver ha någon som helst koppling till Trosrörelsen eller Livets ord för att ha ”en radikal tro på Gud, förväntan på att Gud verkar och gör mirakler, överlåtelse till Guds ord, betoningen på Guds generositet, en tro som har praktisk och materiell relevans och ett bemyndigande av den troende” (citat ur artikeln). Dessa självklara, bibliska fundament har plockats ur Bibeln och lagts på den falska grunden som Trosteologin utgör.
För att en förändring ska ske måste trosförkunnare göra upp med sin grund och ta öppet avstånd från trosrörelsens fader Kenneth Hagin. Trosteologin är en sjukdom i sig med olika symtom som ofta ger sig uttryck i andligt övermod, högmod och förakt för svaghet.
Att ta itu med symtomen hjälper föga. Det är sjukdomen som måste åtgärdas. Grunden måste byggas på fast mark, dvs. på klippan Jesus Kristus och Guds evangelium. En del som har varit med i trosrörelsen har redan innan fått en fast bibliskt grund, vilket har räddat dem från att ta allvarlig skada. Andra har tagit stor skada. Många lever med en inre förkastelse men med en hög bekännelse utåt. Andra har fallit av helt. Kanske hade en del av dem bara ett inlärt lärosystem? Desto fler som lämnar och förkastar Trosteologins lärosystem, desto bättre. Den är hämtad från Tulsa i USA och kan aldrig frikopplas från sina rötter.

Utvecklingen av AI kräver reflektion kring etik och reglering

Könsneutrala äktenskap blev ett sluttande plan

Medier tonade ner judisk koppling till Tempelberget

Spåkvinna: Toppolitiker och medieprofiler har besökt mig
Högt uppsatta politiker i Sverige har vänt sig till astrologi för att få veta mer om sig själva och framtiden. Det berättar spåkvinnan Margareta Hedin i en intervju med Svenska Dagbladet. – Alla ska verka smarta på jobbet, men privat är de någon annan, säger hon. (Världen idag)
Expert: ”Astrologi leder till otrygghet och förvirring”
Att ägna sig åt astrologi kan leda till otrygghet och svårigheter att fatta beslut. Det menar Gunilla Svensson, föreläsare med lång erfarenhet av nyandlighet. – Sorgligt, säger hon angående att högt uppsatta politiker uppges ha gått till en spåkvinna. …Har man väl börjat med tarotkort eller ”änglakort” fortsätter man kanske med att gå och spå sig och därefter blir man fast, menar hon. Detta leder i sin tur till en otrygghet, enligt Gunilla: Man blir osäker på vem man är, man vågar inte fatta beslut utan att ”fråga stjärnorna” och man söker ständigt bekräftelse för sina beslut. – Det blir som ett slaveri, säger Gunilla Svensson.
OHLINS: ”Slaveri” är bara förnamnet på ockult mörker. Allvarlig varning borde spridas och påminnas om ofta.

The Great Reset | ”The Fourth Industrial Is An All-Consuming Industrial Revolution. Affecting All Services, All Products, All Countries, and All People. All of This Has Been Set Out By Klaus Schwab.” – Gordon Brown (Former PM of the UK)

Krav på att kors tas ner från kapell – församling säger nej
En lokalförening i norska Human-etiska förbundet kräver att kors på kapell i tre församlingar ska tas ner. Men församlingsrådet i norska Löten avfärdar deras begäran. – Det är inte aktuellt, säger ordförande Mona M Nygaard till tidningen VG.

Fasansfullt ”rekord” i dödsskjutna

Biblical Archaeology
The Israel Antiquities Authority Announced Last Tuesday That The Biblical Pool Of Siloam Will Be Excavated And Opened To The Public In 2023

Monday Night Football Fans Watched In Stunned Horror As Buffalo Bills Player Damar Hamlin Collapsed From A Heart Attack During Routine Play

CBDCs | ”Paper Money Is Increasingly Becoming Worthless. The Life Span of Paper Money Is Coming to An End. So They Are Bringing In These Programmable Central Bank Digital Currencies. This Money Is Programmable.” – Maajid Nawaz (Journalist)

Den som inte berörts av missbrukets helvete kan inte förstå vad det innebär
Några tycker att alkohol i kyrkan inte är bra, men är å andra sidan bestörta över att till exempel behöva avstå från alkoholen i andra sammanhang. Det är en vämjelig ryggradslös hållning, skriver Ingvar Nilsson. …Var finns respekten i kommentarer likt dessa för de tusentals män och kvinnor som antingen lever kvar i eller som tagit sig ur missbrukseländet, eller de tusentals föräldrar, syskon och anhöriga i detta land som haft eller har ett eller flera barn som hamnat i drogernas grepp?

Ivar Arpi om dragqueens sagostunder: Lämna barnen ifre
”För ett par år sedan twittrade Storbritanniens lokala Drag Queen Story Hour (DQSH) ut pedofilmottot: ’Love has no age’”, skriver Ivar Arpi. Han hänvisar också till Världen idags avslöjanden om att tidigare RFSL-ordföranden Kjell Rindar, som invigningstalade på Pridefestivalen så sent som 2011, tidigare undertecknat ett uttalande med försvar för pedofili: ”Pedofilen skänker ömhet och kärlek … Pedofilen är inte sjuk …”, löd bland annat skrivelsen. …Ivar Arpi menar att en motståndsrörelse borde väckas också i Sverige.

I USA har många föräldrar reagerat starkt på sagostunderna.

Stockholm: Två dödsskjutningar och fem explosioner på drygt en vecka

IMF-chefen ser recession i tredjedel av globala ekonomin 2023

Gospel, What Gospel? Pope Francis Entrusts The Soul Of Pontifex Maximus Emeritus Benedict XVI To The ‘Most Holy’ Virgin Mary Queen Of Heaven

Attentat mot synagoga upprör: ”Sverige har misslyckats”
Tystnad från kommunen och blixtsnabb nedläggning av ärendet hos polisen. Det offentligas agerande efter attentatet mot Norrköpings synagoga vid inledningen av judiska högtiden chanukka möter hård kritik.

Nordkoreas ledare Kim Jong Un: Vi ska bygga mer kärnvapen

Professor John Skerritt är ansvarig för [hundra]tusentals vaccinskador i Australien enligt senator Gerard Rennick