Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte: Söndag 14 maj Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste (16/4-2023):
Elvor:
En vandring med ett högre syfte /Text /Youtube /
Janne:
Vad Anden säger till församlingarna /Text /Youtube /
Vi vill uppmärksamma er på att juni-mötet, är framflyttat en vecka till 18 juni (istället för 11 juni).

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

OBS! Bli en följare även på Soundcloud
eller Livevideo från Parousia Missions Youtubesida efteråt.
Vi sänder även mötena direkt live från Facebook i en privat grupp.

______________________

Dags att prata om vaccinet, biverkningar och WHO – Elsa Widding i Swebbtv Embedded (Censurerad på YouTube)
OHLINS: Förtal och lögner från svensk media om Widding är skrämmande och skandalöst.

Norge tar över i Arktiska rådet – utrikesministern om hotet från Ryssland

Nya bilder avslöjar hur ett aktivt svart hål producerar en jetstråle av laddade partiklar som når utanför sin egen galax synliga gränser.– Det skulle inte vara så bra för eventuellt liv om en planet vandrade in i strålen. Den skulle förstöra atmosfären, säger radioastronomen John Conway.

Mentally Failing Joe Biden Has ‘Cheat Sheets’ That Tell Him Where To Stand, What To Think, And What Questions Reporters Will Be Asking Him

It’s Happening! | Midweek Update with Tom Hughes

Intervju med Hans Wolfbrandt, styrelsemedlem i New Wine
OHLINS: Här vill vi än en gång varna för den falska rörelsen New Wine. Detta är inget annat än new age-inspirerat av orena andar från Bill Johnson och Bethel Church.
2Kor 11:4  Ty om någon kommer till er och predikar en annan Jesus än den vi har predikat, eller om ni tar emot en främmande ande eller ett främmande evangelium som ni tidigare inte tagit emot, då fördrar ni det bara alltför väl. 5  Jag menar inte att jag på något sätt är underlägsen dessa väldiga apostlar. 

Israel firade 75 år – med facklor, tal, grillning och flygparader

Amir Tsarfati on Israel & The COMING Tribulation: Bible Prophecy Update | The Watchman FULL EPISODE

Risk att vi tappar kontrollen över AI? Det har redan hänt

Hbtq-splittring i USA växer – allt fler församlingar lämnar metodistsamfund
I helgen godkändes utträdet för 264 församlingar ur samfundet United Methodist Church (UMC). Det betyder att över 2 000 församlingar lämnat samfundet sedan förra året och orsaken är splittring i hbtq-frågan. …Totalt har nu 2 095 församlingar lämnat UMC sedan 2019, de allra flesta under förra året. Totalt har nu omkring sju procent av samfundets församlingar lämnat UMC.
Elvor Ohlin: Dessa församlingar gör ett bra beslut när de lämnar UMC.
Som en del av er kanske märker tog jag bort länken till Mats Selanders intervju med Ray Baker. Den är delvis lärorik och intressant men efter att ha hört hela, blir summan ett slags daltande som inte stämmer med bibelordet. Att utgå ifrån att hmosexualitet är medfött i den här tiden när det snarare är en trend som propageras, stämmer inte. Ray Baker har valt helt rätt väg personligen, följer Jesus och han är lyckligt gift med en kvinna (genom Guds under). Men ska en församling tvingas acceptera ett lesbiskt par som har barn? Bort det.
1Kor 5:9  I mitt brev till er skrev jag att ni inte skulle ha något att göra med otuktiga människor. 10  Jag menade inte alla otuktiga här i världen, inte alla giriga och utsugare och avgudadyrkare. Då måste ni ju lämna världen. 11  Jag skriver nu till er att ni inte skall umgås med någon som kallas broder (broder eller syster), om han är otuktig, girig eller avgudadyrkare, förtalare, drinkare eller utsugare. Inte heller skall ni äta tillsammans med en sådan.

Kommunanställda vågar inte anmäla gängkriminellas barn
Barn till kriminella i Göteborgsområdet skrämmer personal och besökare på bibliotek och fritidsgårdar. Det avslöjar radioprogrammet Kaliber som uppger att kommunal personal, av rädsla för repressalier, inte vågar polisanmäla eller orosanmäla.

Ny hård kritik mot SVT och SR: ”Bidrar till kulturkrig”
Högerdebattören Henrik Jönsson menar att svenska public service-bolag bidrar till det kulturkrig man anklagar andra för. Och konservativa skribenten Ronie Berggren anser att svenska journalister inte låter insatta personer i kontroversiella ämnen komma till tals. Public service driver på polariseringen i samhället, varnar de.
OHLINS: En mycket befogad kritik!

In 2021, Joe Biden’s Department of Defense Awarded A Billion Dollar Contract To Peraton To ‘Counter Misinformation’ By Censoring Social Media Content

Lady at Bethel Church Gets Baptized so She Can Be a “Warrior for God in the Animal Kingdom”
Bethel church, som är mest känd för att häda den Helige Ande, predika ett falskt evangelium och omsätta sådant som skulle få till och med häxor att rycka till – sådant som gravesoaking – leds av dess ledande ”apostel”, Bill Johnson, som har gjort några av de mest upprörande påståendena i kristendomens historia. …Men i en nyare session, och ännu mer bisarr, döpte Bethel en kvinna som sa att hon ville bli döpt för att hon vet att Gud kallar henne att vara en krigare för honom i djurriket, och att hon inte kan göra det utan Gud.

Naivt perspektiv bakom ny sed med ”självfirmation”
Individualismen betonar individen, den enskilda människans betydelse och frihet. Vägen dit går genom ökad frihet i förhållande till religion, tradition, släkt, familj – och ytterst sett till Gud. Men utifrån det sista stora steget, friheten från Gud, växer inte individens betydelse längre. Tvärtom. Utan Gud som skapare förminskas människans betydelse. Om Gud inte finns, vilket värde har då den ansamling celler jag består av? Vem är jag om min existens ska relateras nedåt, till naturen, och inte uppåt, till Gud? (Stefan Gustavsson)

CBDC’s and the silencing of dissenting media voices

EU-uppgörelse: 70 procent fossilfritt flygbränsle 2050

This Is Hard To Believe! | with Tom Hughes & John Haller

2024: Crown Prince Mohammed Bin Salman Launching NEOM As The First Of Many 15-Minute Surveillance Cities In Partnership With Communist China

Five Wounded in Jerusalem Terror Attack

Därför gläder vi oss över Israels 75-årsdag
Det är något historiskt enastående att Israel 1948 åter blev en stat, som trots sin unikt utsatta situation ändå har kunnat försvara sin självständighet och sin demokrati. Vi önskar därför Israel ett hjärtligt mazel tov – lyckönskningar och välsignelse inför den framtid som endast Gud känner! (Per Ewert)

Hbtq-frågan ska inte vara en mätstock för bibeltrohet, Gerdmar
Det gemensamma Pingst är och har varit teologiskt stabilt. En positionsförändring är inte aktuell i äktenskapsfrågan. Den församling som skulle vilja förändra den synen får också förändra sin relation till Pingst. Sedan finns en mängd frågor där biblisk trohet och pastoral känslighet ska hanteras i relation till medlemskap och uppdrag i den lokala församlingen. (Daniel Alm)
OHLINS: Intressant. Betyder detta att Filadelfia Stockholm ska lämna Pingst eller ska bibeltroende fortsätta att tvingas lämna Filadelfia? Kan Niklas Piensoho vara kvar som pastor? Hur  ”stabilt” är Pingst teologiskt med influenser från trosrörelsen, Hillsong och NAR, globalistagenten Rick Warren och företagstänk från Willow Qreek, ekumenik och Peter Halldorfs mysticism? Med den blandningen måste man nog ifrågasätta stabiliteten. Mest känsligt verkar det vara att nämna orden synd och omvändelse? Att enbart tala om Guds nåd och kärlek kan bli lika flummigt och obibliskt som gamla tiders lagiskhet var obibliskt.

VIDEO: Muslimer stör ut kristna i Göteborg: ”Allahu akbar”
OHLINS: När blev islam en ”fredens religion”, som vissa påstår?!

Lavrov varnar världen för en ”farlig tröskel”

The ‘Last Truth Teller’ Tucker Carlson Is Unceremoniously Fired From Fox News As Word Got Out He Was Planning To Expose Truth About Network

Vad kan hända när vi blir enade i tron?
Är det möjligt för Kristi kropp i Sverige att nå fram till trons enhet i större mått än vad vi gjort? Det är inte bara möjligt utan helt nödvändigt om vi vill se de större andliga genombrotten komma. Men spänningarna och striderna uppstår då vi som troende vant oss vid att främst identifiera oss med en kyrko- eller samfundsidentitet. (Jonny Folgander)
OHLINS: Den dagen Foglander och andra Livets ordare gör upp med sina rötter hos Kenneth Hagins ruttna mylla, kommer han (de) att möjligen kunna se klart. ”Lite surdeg syrar hela degen”. Den ”enhet” som blandar surdeg i alla sammanhang idag kommer inte minst från LO och trosrörelsens prestationstro och s k framgångsteologi, andlig krigföring a la C Peter Wagner mm. Det handlar om frälsningsavgörande frågor och ett främmande evangelium.
Fortsätt till påvekyrkans ”enhet” alla som vill och följ dessa ledare som har för vana att hota den som vågar ifrågasätta deras ”smörjelse”. Valet är fritt. Men någon väckelse kommer det inte ur den syrade degen. Glöm det!

Elvor Ohlin: Att stå på Guds sida Del 2 /Soundcloud / Youtube / Text

Algmassan som syns från rymden på väg mot Floridas kust

The ѕun іѕ beіng ѕhowered by а ‘рlаѕmа wаterfаll’ thаt іѕ іmрoѕѕіbly fаѕt, whісh іѕ 60,000 mіleѕ tаll

Artificial Intelligence Beast. The Rising Threat to Humanity!

En jordbävning med den preliminära magnituden 7,1 inträffade i Stilla havet under natten mot måndagen. Skvalet inträffade klockan 02.41, svensk tid, vid Kermadec-öarna, ungefär 100 landmil nordost Nya Zeelands nordö.

2023 04 23 John Haller’s Prophecy Update ”Transitioning and De-Transitioning”

TV7 Israel Editor’s Note –Israel’s right of self-defense amid threat of regional conflict

The Coming Roman Empire | Sunday Night LIVE with Tom Hughes & Bill Salus

Torka i Spanien – priset för olivolja når rekordnivå

Breaking: ”Volcano Massive Eruption” / Mike From Around World / Paul Begley

Nya covid-varianten: Arcturus

Janne: Smärtans Son eller Högra handens Son / Text /Soundcloud / Youtube

En talande bild av den amerikanska statsskulden. Visualiseringen utgår från 1$ -sedeln som personen håller i handen (högst upp till vänster). Bilden med flygplanet är nära det budgetunderskott runt 1 trillion USD som USA under senaste åren årligen tillfört statsskulden, en summa som för övrigt var HELA den amerikanska statsskulden 1981. Alla som kan lägga ihop två och två förstår säker att detta är en skuld som amerikanska staten aldrig kan återbetala, i stället ökar skulden år från år med hjälp av Fed:s digitala sedelpressar. Utgången kommer förr eller senar att resultera i hyperinflation/kollaps av USD eller att man inte längre förmår betala räntorna. Båda scenarierna lika förödande. /Rune

Rare Green Comet Seen for the First Time in 50,000 Years Is Making Its Closest Approach to Earth Tomorrow

Det ofattbara sveket mot våra äldre

Ångrar att han försökte byta kön – uppmärksammas i P3
Mikael ångrade sitt påbörjade könsbyte till kvinna, avbröt hormonbehandlingen och kände att han fick livet tilllbaka. I en dokumentär i P3 berättar han sin historia om ensamhet, utanförskap och sökande efter identitet. Han berättar även att hans problem senare visade sig bero på Aspergers syndrom, autism och ADD.

Abort under hela graviditeten kan bli lagligt i Maine
Den amerikanska delstaten Maine går mot att avskaffa sin tidsbegränsning för abort. I dagsläget tillåts ingreppet bara fram till att barnet kan överleva utanför livmodern, men enligt ett lagförslag, som väntas gå igenom, ska det bli tillåtet under hela graviditeten.
OHLIN: Med en sådan lag kommer man inte ens kunna försöka bortförklara med falska argument, att abort inte är (barna)mord. Om lagen går igenom avslöjas roten till synden öppet och det som har varnats för besannas. När man går över en gräns som Gud har satt, går man snart över nästa gräns osv. Den utförsbacken blir allt brantare. Många kristna får lida för sitt ställningstagande i abortfrågan under vägen men det slår aldrig fel: Gud är Gud och Bibeln är sann. En biblisk utgångspunkt är bergfast och med tiden avslöjas lögnen helt.

Nasa: ”Vi kan träffas av en solstorm när som helst”
En kraftig solstorm skulle kunna slå ut vattensystem, banker och kommunikation på en gång. Det finns ett ständigt hot från rymdväder, som solstormar, berättar Yari Collado-Vega i Vetenskapens värld – Solstorm.

Janne Heb Del 8 Jesu Kristi barmhärtighet och Trofasthet /Text / Soundcloud / Youtube /

Israel Prepares for MULTI-FRONT War; Says Iran Pouring BILLIONS Into Terror | Watchman Newscast

Stan Deyo – Global Events heating up with Increased chance of Catastrophic Results

Cyberattack mot Europas flygledning
OHLINS: Naturligtvis kommer dessa hot att tvinga fram mer kontroll

Digitalt id-kort ska finnas till sommaren

Hillsong board agreed to pay Brian Houston, wife $350K annually in retirement package
OHLINS Ju djupare man gräver i den här tunnan ju värre stinker det. Det kommer avslöjas
mer, var så säkra på det. Gud låter inget kött få berömma sig.

Robotar sätts in på New Yorks gator – ”ägg” och ”hund” ska stötta polisen
Ett stort rullande ägg och en robothund. De ska vid sidan av mänskliga poliser bekämpa brottsligheten i New York.Tillskotten har dock fått kritik – både för den saftiga notan och för att de kan användas för övervakning.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Paganism Is On The Rise, The Return Of The Gods Just Might Come Through AI And The Metaverse

Elon Musks jätteraket exploderade under jungfrufärd

Ovanlig solförmörkelse lockade tusentals

Kinas varning: ”Leker ni med elden blir ni brända”

Kyrkor får ta del av miljonsatsning till hjälp för utsatta

Nya oroligheter i Israel efter terrorattacker

Janne Ohlin: Hebreerbrevet Del 7 Jesu Kristi Död / Text / Soundcloud / Youtube /

Disneyland In Florida Hosting First-Ever Transgender ‘Pride Nite’ Protesting DeSantis Move To Stop Grooming And Recruiting Of School Children

Voyager 1 Just Turned Back And Made A Terrifying Discovery

USA: Kina jobbar på drönare med överljudsfart

Saudi Crown Prince OPPOSES Israel Strike on Iran as Hamas Leaders Visit? | Watchman Newscast LIVE

Mystiskt ljussken över Kiev
OHLINS: De dyker nu upp lite överallt.

Is This Really Happening? | with Tom Hughes & Lee Brainard

Tucker Carlson: It is hard to believe this is happening

Tonight’s Eclipse Is So Rare, the Next One Won’t Be Happening Until 2031 — How to See It

Varför tvekar kristenheten att tala om att onda andar existerar?
OHLINS: Så startar en artikel i Dagen av Olof Edsinger. Men ingen kristen håller väl med om att de inte existerar? Vi har istället varnat så många gånger i obalansen hur vi som kristna skall förhålla oss och agera. Judas brev och Matt 7 varnar oss för att  det kommer en lära som är obalanserad och går över bibelns klara gränser i frågan. Att Edsinger nu tydligen gör sig ett med New Wine är naturligtvis det också ett varningstecken för oss. Vi förkastar allting som har med Bethel Church och Trosrörelsen därför att båda kommer från samma teologi. Vi har inte Dagen så vi kan inte läsa hela artikeln.

SOYLENT GREEN: Phase 2 Of The Great Reset Will See Climate Change ‘Justice’ Being Administered Through The Auspices Of Your Carbon Footprint Tracker

Oregon’s Ban On Christians Adopting Violates The First Amendment — And Good Sense

FOX and Friends 4/19/23 [7AM] | BREAKING FOX NEWS April 19, 2023

Tucker Carlson: Democrats are stoking racial violence

We’re Being Distracted To What’s Really Going On… | with Tom Hughes & Nathan Jones

Israel Hosts Iran Crown Prince; Iran’s President Vows to DESTROY Tel Aviv & Haifa |Watchman Newscast

Sju palestinier skjutna vid räd på Västbanken

NAR, BETHEL CHURCH, AND THE NEW AGE CONNECTION

Huge ‘alien’ comet the size of Mount Kilimanjaro is streaking straight towards the Sun and scientists think it may have come from another solar system Ohlins: många nya potentiella faror börjar lura från rymden och något måste ju komma därifrån förr eller senare säger skriftem

Prison officials deny retaliating against woman who complained about male ’satanist’ watching her shower
Since SB132, Ichikawa said she has personally heard from some 200 women who “need to talk to someone,” so she provided her personal cell phone number for them to contact. And while she and her formerly incarcerated partners remain dedicated to the cause, she’s calling on Christians and non-believers alike to get involved. “This is a huge injustice, because no matter what these women have done, under no circumstances should they be further subjected to this kind of cruel and unusual, very intentional punishment and erasure,” she said. “We need the Body of Christ to act as if part of their own body is in prison because it is, and it is being fiercely persecuted.”

Patrik Stigsson: Därför kan AI bli människans undergång
AI är en konkurrent som människan varken kan tämja eller utrota. Håller vi på att förlora kontrollen, som Elon Musk menar i ett öppet brev? Och går den utvecklingen att bromsa? Nej, vi står inför en större förändring, menar författaren Patrik Stigsson. …Orden Gud uttalar i Första Mosebok kan ses som grundackordet till hela vår civilisation: ”Var fruktsamma och föröka er, uppfyll jorden och lägg den under er. Råd över havets fiskar, himlens fåglar och alla djur som rör sig på jorden.” Paniken som uppstår när Gud nu tycks vara på väg att lämna över stafettpinnen till AI – den artificiella intelligensen – tog sig nyligen formen av ett öppet brev, undertecknat av bland andra Elon Musk.
OHLINS: Ateistens evolutionsteori och Trosrörelsens herraväldesteologi möts i föreställningen att människan har fått herravälde över skapelsen. Bibelns budskap är däremot att Jesus är given all makt i himmel och på jord. Det var aldrig meningen att människan skulle råda över skapelsen på egen hand utan Guds ledning. Den föreställningen utgår från synden och syndafallet som sätter jaget i centrum och leder till människans och skapelsens undergång. Häri har artikelförfattaren rätt. Gud lämnar inte över stafettpinnen – har aldrig gjort det. Han varnar däremot för konsekvenserna av synden och erbjuder frälsning och räddning i evangelium om Jesus, för var och en som tar emot. Domen kommer och Gud har sista ordet men han ger alla möjlighet att ta ställning och välja sida.
Rom 1:16  Jag skäms inte för evangelium. Det är en Guds kraft som frälser var och en som tror, först juden och sedan greken (hedningen, dvs icke-juden). 17  Rättfärdighet från Gud uppenbaras i evangelium, av tro till tro, som det står skrivet: Den rättfärdige skall leva av tro. 18  Guds vrede uppenbaras från himlen över all ogudaktighet och orättfärdighet hos människor som i orättfärdighet undertrycker sanningen. 19  Det man kan veta om Gud är uppenbart bland dem, Gud har ju uppenbarat det för dem. 20  Ända från världens skapelse ses och uppfattas hans osynliga egenskaper, hans eviga makt och gudomliga natur genom de verk som han har skapat. Därför är de utan ursäkt. 

Kraftig detonation på Kirseberg i Malmö

Uppgifter: Skottlossning i Sudan trots vapenvila

Hela EU-parlamentet kommer att få rösta om sin syn på förslaget om en ny asyl- och migrationspakt.
SD har samlat tillräckligt många underskrifter för att kräva en omröstning.

Musk told Carlson that Google’s Larry Page once told him about plans to build a ”digital god.”
Elon Musk Confirms Development Of Non-Woke AI Bot ”TruthGPT” To Rival Microsoft And Google

A Rare Hybrid Eclipse Is Coming! It Only Happens Once in 10 years

Shocking New UN-Backed Document ‘The 8 March Principles’ Pushes To Normalize Pedophilic Sexual Relations Between Adults And Children

A hole in the bottom of the ocean! | World News | WION

2023 04 16 John Haller’s Prophecy Update ”Welcome to the New World Disorder”

Rare Hybrid Annular-Total Solar Eclipse Set for April 20th

David Sorensen: Shocking Report about the Agenda to Normalize Pedophilia
OHLINS: Skulle Gud inte döma människor för dessa vidrigheter? Jo, tack och lov.
Upp 15:4  Vem skulle inte frukta dig, Herre, och prisa ditt namn? Ty endast du är helig, och alla folk skall komma och tillbe inför dig, ty dina rättfärdiga domar har uppenbarats.
Ps 94:2  Res dig, du jordens domare, vedergäll de högmodiga vad de har gjort! 3  Hur länge skall de ogudaktiga, HERRE, hur länge skall de ogudaktiga triumfera? 

Nu inleds största militärövningen på 30 år

Scientist discovers ’erased’ 1,750-year-old New Testament translation using ultraviolet photography

Hillsong board agreed to pay Brian Houston, wife $350K annually in retirement package
Hillsong Church agreed to a retirement package for founder Brian Houston and his wife, Bobbie, in 2010 worth AU$350,000 or more in collective annual cash compensation, including health insurance if he chose to live outside Australia, plus potential housing and property maintenance assistance, according to church documents reviewed by The Christian Post.
OHLINS: Pengar, pengar, pengar. I slutändan handlar  väl allt om pengar för trosförkunnare (NAR, Trosrörelsen)? Igen och igen.
2Petr 2:3  I sin girighet kommer de att med falska argument sko sig på er…

Minst 97 civila döda i oroligheter i Sudan

Sandstormar begraver forna Babylonien

Meteor explodes in Israel’s atmosphere, Israeli Astronomical Association says
A meteor exploded in the atmosphere above northern Israel on Saturday, with the resulting air burst being audible throughout the country, according to the Israeli Astronomical Association and corroborated by local experts.

Ryssland har antagit rekordmånga lagar – vill tysta all opposition

The Nile River FINALLY Dried Up But Now Something Emerged!
Jes 19:5  Och vattnet skall försvinna ur havet, och floden skall sina bort och uttorka. 6  Strömmarna skola utbreda stank, Egyptens kanaler skola förminskas och sina bort; rör och vass skall förvissna. 7  Ängarna vid Nilfloden, längs flodens strand, och alla sädesfält vid floden, de skola förtorka, fördärvas och varda till intet. 8  Dess fiskare skola klaga, alla som kasta ut krok i floden skola sörja; och de som lägga ut nät i vattnet skola stå där modlösa.

After Warning About The Dangers With ‘Releasing The Demon’ Of AI, Elon Musk Creates New Artificial Intelligence Company He’s Calling X.AI

Tyskland stänger sista kärnkraftverken
Janne Ohlin: Jag hade en dröm för några år sedan om en kommande vargavinter
det blev så kallt att till och med Göta älv frös. Om den drömmen slår in
kommer vi svenskar särskilt att drabbas. Vart skall vi då importera vår el ifrån?
Chefen om kärnstoppet i Tyskland: Kan påverka Sverige

Netanyahu says God to help Israel beat its foes; Iran: Israel’s demise looming TV7 Israel

Katt & Robin Vs The early church

Will Israel Face Iran ALONE? Iran VOWS Jerusalem Will Belong to Palestinians | Watchman Newscast

This Is Really Bad! | Midweek Update with Tom Hughes

Israels ambassadör: Lögner om Tempelberget utlöser våld mot judar
Israel önskar inget annat än att lugn skall kunna vidmakthållas för alla dem som önskar bedja och leva i fred. Så länge som Israel emellertid orättfärdigt fördöms och terrorister belönas, är vi dömda att se våldet eskalera i nutid och återkomma i framtiden närhelst det passar Hamas destruktiva agenda. (Ziv Nevo Kulman)

Hyper-Charismatics claim that the Gospel is ineffective unless there are miracles, signs, and wonders to accompany it.Here’s why this is not just wrong, but indicates a fundamental misunderstanding/misuse of the Gospel itself. (Youtube)

Macron Wins Again! Despite Millions Of French Protesting In The Streets Of Paris, Top French Court Passes Controversial Retirement Age Increase Bill

Elvor Ohlin: Polskifte i det profetiska ordet / Soundcloud /Youtube / Text

Massiva översvämningar i Florida: ”Händer en gång på 1000 år”

Får man tro som det står i Bibeln i dag?

Västvärlden kollapsar för att den förnekar verkligheten – Ur ruinerna reser sig något nytt och bättre För den som kan frigöra sig från massmediernas massiva påverkan och propaganda är det uppenbart att samhällena i Västvärlden allt mer avlägsnar sig från verkligheten. Likriktningen av människors tänkande och verklighetsuppfattning, för mer och mer tankarna till George Orwells dystopiska bok 1984.
OHLINS: Nej, nej, nej, vill vi ropa ut. Vi är helt överens om utvecklingen som beskrivs och som pågår nu men tyvärr kommer inte ”något bättre ur ruinerna”. Tvärtom, säger Bibeln att något värre uppstår. Ur kaos kommer en falsk messias-gestalt [Antikrist, profetiskt bildspråk: vilddjuret och dess världsvälde] träda fram och kommer att bedra hela världen.
Upp 13:7  Och åt vilddjuret gavs makt att strida mot de heliga och att besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och folkslag. 8  Alla jordens invånare kommer att tillbe det, alla som inte har sitt namn skrivet i livets bok (alla frälsta som illhör Jesus Kristus/Messias) som tillhör Lammet som är slaktat från världens grundläggning. (Guds eviga plan: Jesu försoningsdöd och uppståndelsen) 9  Den som har öron må höra. 

Florida skärper abortlag

Ett svek att tiga om änglars och demoners existens
Att vara okunnig om kampen i den andliga världen riskerar i praktiken att göra oss mer sårbara, men också mindre effektiva, i vårt arbete för Kristi rikes tillväxt, skriver Olof Edsinger.
OHLINS: Det här är ett citat av Olof Edsinger från en artikel som bara är för prenumeranter (vi kan inte läsa den). Edsinger har skrivet en bok om ”andlig krigföring”. Var står han i den här frågan? Är han påverkad av New vine-rörelsen?
Vi vill än en gång varna allvarligt för den sortens ”andliga krigföring” som Trosrörelsen och LO har spridit i många år och som gått ut från C Peter Wagner och NAR (New vine). Att sprida villoläror om att befalla andefurstar och djävulen är ännu farligare än att att tiga om mörkrets krafter. Vi har inte heller tillåtelse att befalla änglar, som Beni och Bill Johnson lärt ut. Sådana villoläror utgår från högmod. Högmod går före fall, säger Bibeln.
I Daniels bok (GT) får vi en inblick i den andliga världen men ingenstans får vi tillåtelse att strida emot dessa andefurstar. Tvärtom varnas vi för sådant i Judas brev och i 2 Petr 2. Enskilda människors befrielse kan vi däremot få vara Guds redskap att hjälpa men det är bara JESUS/GUD som kan befria en människa från onda andar och demoner. (Trosrörelseförsamlingar i Göteborg har ”befallt ned andefursten Poseidon”, ett antal gånger. Detta är enbart galenskap och dårskap, som fokuserar mer på djävulen än på Gud. Hur många bönegrupper har inte splittrats p g a sådant!?).

Simprofil attackerad vid tal om transpersoner i damidrott

Janne Heb Del 6 – Fullkomnas gemom Lidandet /Text / Soundcloud /Youtube

They’ve Named The Latest COVID Variant ‘Arcturus’ Which Is From The KJB Book Of Job Speaking About Antichrist But Missing From All The Modern Versions

Polisen larmar om ny livsfarlig drog

Nu slår jättecyklonen till: Farligt vara ute
I just spoke again with the person who left me this comment. This nuclear physicist and astrophysicist know about the approaching binary Sun and imminent Pole Shift cataclysm. Rocks are now forming in the compression of the mangled and contorted weighed down jet stream and falling to Earth. 500 tornadoes just ravaged the U.S. More are coming.What happened on March 23, 2023 with the weak Geomagnetic Storm creating such elevated G4 to G5 conditions with rare red auroras reaching as far South as Florida (evidence of a G8 to G9 storm) is an incredibly dire warning far worse than first believed. Far far worse than first believed. Earth’s protective bubble, the magnetosphere, has dangerously weakened past what was anticipated. Now the peak of the Sun’s solar maximum has been pushed up by an incredible year and a half to just 6 months from now! That’s a huge warning sign. All of these events this year have been huge warning signs! The earth is wobbling. The compasses keep shifting back and forth! And we’re three weeks beyond the 40⁰ degree mark forecast with the magnetic North Pole still racing toward Siberia!
For all those who thinking there is time left you are sorely mistaken. Stop everything you are doing and do some research and investigating. Read between the lines. Use your discernment.
Warnings and alarms are being sounded by the hour now. There is constant steam of warnings exploding through my news feed. Get your house in order. Get ready now. This is it. Everyone keeps going back to sleep. I’ve never seen anything so heartbreaking. Now is not the time to slumber. Wake up. Events are escalating at a fever pitch. The economy is crashing. The system is being collapsed. World War III has both feet in the door. The United States is in a state of emergency with no one at the helm. The dollar is crashing. Billions are leaving the banks. Trillions are being printed. It’s over. Get it together. Get informed. Warn everyone. Warn them all.  (Urklipp från FB)

Dom slår fast –förseningsavgift på lån förbjuds

Candace Owens: To survive woke culture, you have to become a liar

Anthony Fauci and the Public Health Establishment | Robert F. Kennedy, Jr.

Flera ukrainska hamnar förblir stängda: ”Världen får inte tillräckligt med mat”

Jerusalem ‘not interested in war’; Israel bars entry of Jews onto Temple Mount

Iran RELOADS in Syria for Israel Strikes; REOPENS Embassy in Saudi Arabia | Watchman Newscast LIVE

Stop Pretending Nothing Is Wrong | with Tom Hughes & Dr Andy Woods

Tucker Carlson: These politicians are mimicking civil rights leaders

Skatten på plastpåsar slopas
OHLINS: Det var alltså pengar detta handlade om och ingen miljö. Precis som biltullarna i städerna avslöjades sedan hade med pengar att göra.

Butikernas hyresuppror: Flera kedjor säger upp kontrakten
OHLINS: Snart finns inga småbutiker kvar i stan

Anheuser-Busch Brewing Company Suffers $3 Billion Dollar Loss After Using Transgender Woman Dylan Mulvaney For Bud Light Paid Promotion

The Leaked ‘Pentagon Papers’ Show That Special Forces From The United States And United Kingdom Are Operating On The Ground In Ukraine

Varnar om barnbilderna: ”Kommer dränka polisen”

Ungern bryter EU-linjen: Sluter gasavtal med Moskva

Rising US-Iran tensions in the Mideast – Jerusalem Studio 763

Tucker Carlson Tonight {FULL} 4/11/23 FULL HD | TRUMP’S BREAKING NEWS April 11, 2023

Taiwan: Kina verkar förbereda ett krig
There is a storm coming the likes this world has never seen before. Your jokes, your sarcasm, your unbelief or attempt to rationalize or discount the unexplainable, bizarre, unprecedented and never before seen sights and events that are occurring around the world and in the sky and in space right now are not welcome here. There is nothing common, natural or normal about what is happening and exponentially accelerating right now. With that said, I would like to add, Google is not your friend. They will have an explanation for you when the sky is on fire to calm your concern. John Traczyk – FB
2Petr 3:1  Detta är redan det andra brevet som jag skriver till er, mina älskade. I båda har jag genom mina påminnelser velat väcka ert rena sinne, 2  så att ni tänker på vad som har blivit förutsagt av de heliga profeterna och på budskapet från Herren och Frälsaren som ni hört era apostlar förkunna. 3  Framför allt skall ni veta, att i de sista dagarna kommer det människor som drivs av sina begär och som förtalar och hånar er 4  och frågar: ”Hur går det med löftet om hans återkomst? Ända sedan våra fäder dog förblir ju allting precis som det har varit från världens begynnelse.” 5  De som påstår detta bortser från att det för länge sedan fanns himlar och en jord som uppstod ur vatten och genom vatten, i kraft av Guds ord. 6  I vatten och i kraft av Guds ord dränktes den dåtida världen och gick under. 7  Men de himlar och den jord som nu finns har i kraft av samma ord blivit sparade åt eld och förvaras till den dag då de ogudaktiga skall dömas och bli fördömda.

Things You Are Not Allowed To Know | with Tom Hughes & Alex Newman

Netanyahu: ”We Will Beat Our Enemies” | Jerusalem Dateline – April 11, 2023

Japan beställer långdistansrobotar

Iran vs Israel | CBN NewsWatch

Falling ’fireball’ meteorite seen on Maine radar for first time, NASA says

Vulkanutbrott i ryska Fjärran östern

Säpo: Kina spionerar mot näringsliv, forskning och politik i Sverige

Han odlar 100 miljoner mjölmaskar i Orsa – ska bli mat

Nära 100 kinesiska flyg – pressen ökar på Taiwan

LGBTQIA-Affirming Pastor Andy Stanley Has A Tremendously Low View Of The Bible And Because Of That Is Attracting Thousands To His Ministry

Artificial Intelligence Open-Source Application Bot ChaosGPT Is Prepared To ‘Destroy Humanity’ And Is Already Recruiting Other AI Applications To Help

Tennessee inför begränsningar för dragshower
Republikaner i flera amerikanska delstater vill lagstifta för att skydda barn mot dragshower med oanständigt eller pornografiskt innehåll. I Tennessee infördes nyligen en sådan lag.
OHLINS: Ett bra steg på väg. Borde förbjudas helt.

Våldet trappas upp i Israel – förenklad bild i svenska medier
En italiensk turist och två brittisk-israeliska systrar, samt deras mamma, har dött i misstänkta terrordåd i Israel i påskhelgen. I helgen har det också skjutits raketer från såväl Libanon som Syrien mot Israel, vilket lett till motattacker. Samtidigt ges två olika mediebilder av polistillslaget i al-Aqsa-moskén som påstås vara en orsak till eskaleringen.

Läcka: Egyptiska raketer till Ryssland?

Behold Israel with Amir Tsarfati

Präst vill inte viga samkönade par – har nekats flera tjänster
Världen idag kommer i en serie artiklar att granska frågan om klassikt bibeltroende prästers situation inom Svenska kyrkan idag, en institution som nu ställer om för att bli helt hbtq-anpassad. Först ut är berättelsen om prästen Åke, som har sökt tjänster på plats efter plats och som vid varje intervju fått frågan om han är beredd att viga samkönade par. Varje gång har han svarat nej och hittills har han inte fått någon av de tjänster han sökt.
OHLINS: Det här visar på skillnaden att vara namnkristen eller att ha en levande tro. Att ta avstånd från och utestänga den som tror och följer Guds ord i Svenska kyrkan? När Bibeln nonchaleras bör man stänga igen kyrkan för gott och ägna sig åt något annat. Allt annat är hyckleri.

Vengeance is Ours – THEOSOPHICAL INROADS

Hezbollah & Hamas Leaders Hold TERROR SUMMIT; Iran Ring of Fire Targets Israel | Watchman Newscast

Swiss vaccination John Campell

Biden blåser av covidnödläge i USA

The Dalai Lama Is A Minister Of Satan Who Takes Delight In Sexually Abusing Young Boys, Telling One To ‘Suck My Tongue’ In Horror Video

Dalai Lama, den tibetanska buddismens andliga ledare, är i blåsväder. Detta efter att en video spridits där den 87 år gamle mannen kan ses kyssa en ung indisk pojke på munnen samt be honom att suga på hans tunga. “Hans helighet vill be pojken och hans familj om ursäkt”, heter det i ett uttalande.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Emmanuel Macron In China With Xi Jinping Makes Move Against United States, Calls For New Default Currency

Kina: Självständigt Taiwan och fred omöjligt

Försvaret ska öva på att stoppa ett stort väpnat angrepp på Sverige.
Militärövningen blir den största på över 30 år och kommer att märkas i en stor del av landet.

Schweiz tvärvänder – covidvax är farliga och läkare kan straffas
Schweiz, ett land som med viss rätt kallas världens enda demokrati, hade tuffa covidrestriktioner och fordrade covidcertifikat för restaurangbesök. Nu, när fakta ligger på bordet, är de schweiziska myndigheterna inte sämre än att de kan ändra sig. Läkare som injicerar människor kan nu dömas till straffansvar.

Amerikanskt militärfartyg nära Kina

After COVID-19, Time for the World to Brace for Deadly Marburg Virus? | Vantage with Palki Sharma

Ingraham: We’re headed for crises we haven’t seen in decades

2023 04 09 John Haller’s Prophecy Update ”Re-Ordering”

TV7 Israel Editor’s Note – Tensions surrounding Jerusalem’s Temple Mount

Nya luftrörelser ger fler extremväder
Job 37:5  Gud dundrar underbart med sin röst, han gör stora och outgrundliga ting.
Job 37:6  Snön befaller han: ”Fall ner till jorden!”, och regnet: ”Fall tunga skurar av regn!”
Job 37:7  På alla människors händer sätter han ett insegel, så att alla skall lära känna hans gärningar.
Job 37:8  Vilddjuren drar då in i sina gömslen, de blir kvar i sina hålor.
Job 37:9  Stormen kommer från sin kammare, och med nordanvinden följer köld.
Job 37:10  Gud sänder frost med sin andedräkt, och de vida vattnen fryser till.
Job 37:11  Han lastar skyarna med väta och sprider sina åskmoln vida omkring.
Job 37:12  De driver i alla riktningar efter hans rådslut och utför allt vad han befaller dem på jordens yta.
Job 37:13  Han låter dem komma för att straffa eller för att gagna hans land eller för att visa hans godhet.

Våldsspiralen efter stormningen av al-Aqsa-moskén

Kina fortsätter omringa Taiwan

Prophecy Update | April 2023 | Israel in Chaos – Brett Meador

Angels in the Charismatic Movement: A Huge Distraction

Senaste om kriget i Ukraina

Kameror sätts upp i Iran – för att straffa kvinnor

Israel attackerar mål i Syrien efter raketbeskjutning

Elvor Ohlin – Att stå på Guds sida Del 1 Soundcloud / Video / Text

Mom Explains What It Took to Rescue Daughter From Transgenderism

Tucker Carlson: Transgenderism is America’s fastest-growing religion

EU-chef: Israel har rätt att försvara sig

Kritiserade EU-förslaget: Så kan dina vanliga familjefoton stämplas som pedofili
Vi har byggt ett system som George Orwell, författare till den dystopiska romanen 1984, inte hade kunnat drömma om. Så beskriver professor Stefan Axelsson det nya kritiserade EU-förslaget ”Chat Control”. – Inte ens Östtysklands säkerhetspolis Stasi hade övervakning på den här nivån, säger han till SVT Nyheter.
OHLINS: Och detta är bara början. Vänta bara tills det börjar handla om dina religiösa åsikter och det kommer, lita på det.

Elon Musk’s brand new satellites are ’falling out of the sky’ in huge headache for SpaceX

Osynligt monster rusar i rymden: ”Är helt otroligt”

Masks in hospital, don’t work Dr Campell

Is This Going To Be The End of America? | Tom Hughes & Bill Salus

Nordkorea testar undervattensdrönare med kärnvapenkapacitet

Kina militärövar i Taiwansundet

Israel STRIKES BACK Against Hamas in Lebanon & Gaza After MASSIVE Rocket Barrage | Watchman Newscast

En död och flera skadade efter attack i Tel Aviv

The IDF Calls Up Reservists As Israel Launches Rare Airstrikes In Lebanon And Gaza Strip While Feasts Of Unleavened Bread And First Fruits Begin

Våldsspiralen fortsätter – explosioner hörs i Gaza

Vi önskar alla en Välsignad påskhelg /Elvor & Janne

Israel BOMBARDED By Hamas Rocket Barrage From Lebanon; Hezbollah Supports? | Watchman Newscast

Young People Dropping Dead | The Global Lane

A Spike in Mysterious Deaths – Why are Young People Suddenly Dropping Dead Worldwide?

Court docs suggest Brian Houston was in ‘blackout drunk’ stage during DUI arrest
OHLINS: Det blir ett ljudligt brak när stora höga träd faller i marken

Large sinkhole in Daisetta starts growing 15 years after appearing, Texas
The Daisetta sinkhole, dormant for 15 years, started growing again on April 2, 2023, putting residents and officials on alert. The town, with a population of less than 1 000 people, is located approximately 89 km (55 miles) northeast of Houston. There are about 100 homes located in the immediate area.

Freezing rain hits Ontario and Quebec, leaving more than 2.5 million people without power, Canada
A sprawling Colorado low brought freezing rain and thunderstorms to Ontario and Quebec on April 5, 2023, causing power outages for more than 1 million customers or about 2.5 million people. Unfortunately, it’s expected that some of the residents will remain without power through the weekend.

Ryssland hotar att lämna spannmålsavtal
Ryssland kan lämna spannmålsavtalet med Ukraina om inte hindren för rysk export tas bort, säger utrikesminister Sergej Lavrov, som är på besök i Turkiet under fredagen.

Se slukhålet – två barn och en man hamnar i kokande vatten

Läget i Mellanöstern det värsta på många år
Påskveckan i Mellanöstern brukar innebära spänning och våld.
Men nattens anfall och motanfall innebär att den israelisk-palestinska konflikten trappas upp på ett sätt som den inte har gjort på väldigt länge, enligt bedömare.

Våldsspiralen fortsätter – explosioner hörs i Gaza

Israel beskjuter mål i Libanon

Macron en faktor bakom Kinas tystnad

Jesus Taught Donna Rigney The SECRET to Commanding Angels
OHLINS: Stark demonisk villfarelse! (Judas brev)

Ensam fembarnsmor i stark helandetjänst
Året är 1902 och Maria Lindgren, fembarnsmor och nyligen änka, är svårt sjuk i cancer. Hon släpar sig till en gudstjänst i Örebro i hopp om att bli helad. Men på gudstjänsten händer ingenting. Hon kliver ut på Storgatan och där möter Gud henne – han ger henne en syn och i samma stund är hon botad. Det blir början på en makalös helandetjänst som ska betjäna många både i och utanför landets gränser. …Maria Lindgren skulle komma att få en av de starkaste – men kanske minst uppmärksammade – helandejänsterna i svensk kyrkohistoria, en slags kvinnlig motsvarighet till Karlstadspredikanten Fredrik Boltzius.
OHLINS: Detta är ett fantastiskt vittnesbörd om en helandetjänst av en Guds tjänarinna, som Gud använde mäktigt. Varför så lite uppmärksammat? För att det är en kvinna? Gud gör inte skillnad och använder vem han vill, när han vill och till vad han vill i det Nya förbundet i Jesu blod.
Gal 3:28  Här är inte jude eller grek, slav eller fri, man och kvinna. Alla är ni ett i Kristus Jesus. 29  Om ni nu tillhör honom är ni Abrahams avkomlingar, arvingar enligt löftet.

Israel har inlett flygattack mot Gaza – mål träffade

”Kinas ökande inflytande i världen innebär stora risker”

Janne: Heb Del 5 – Vad är då en människa? Text / Soundcloud / Youtube /

Putin bakom turkiskt Nato-nej till Sverige
Ryssland kan vara en dold aktör bakom Turkiets hårdnackade hållning mot Sverige i Natofrågan.
Det säger Sveriges tidigare Turkietambassadör Michael Sahlin till TV4 Nyheterna.– Det här är en del av Erdogans balansgång mellan öst och väst och mellan Ukraina och Ryssland, säger Michael Sahlin.

‘Show Me the Toes’: Two Lessons Learned from John Lindell and Bill Johnson’s Stunning Miracle Claim
The leaders of James River Church near Springfield, Missouri—an Assemblies of God church—claim that hundreds of miraculous healings occurred during the recent “Week of Power” conference hosted by the church on March 12-March 16. But the most stunning miracle claim of all was made by a woman named Kristina Dines who had three toes amputated some years ago. Dines claimed that after the “apostle” Bill Johnson asked if anyone needed a “creative miracle”—and after some other conference attendees prayed for her toes—she watched in shock as three missing toes grew back on her foot in a span of 30 minutes. Following her stunning miracle claim, it was repeated publicly by the lead pastor of James River Church, John Lindell, as well as Johnson. It was also reported by national media—including USA Today, Daily Mail, and Newsweek—after a local Christian, who desired to see proof of the regrown toes, created a website named ShowMetheToes.com, urging people with evidence to send emails. To date, no photographic or video evidence has been offered. OHLINS: Lögner och åter lögner precis som i de andra falska
väckelserna fortsätter de ”missbruka” Herren  sin Guds namn.

Putin kritiseras i rysk tv: ”Regimen kommer att falla”

Kinesiska krigsfartyg runt Taiwan

Elva länder går samman för att stoppa inflationen

Tucker Carlson: This will lead to poverty all over the US

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

Leader Of The Group ‘Return to the Mount’ Detained By Police On Suspicion He Was Preparing To Sacrifice A Paschal Lamb On The Temple Mount On Passover

”HE’S COMING BACK” Scientists TERRIFYING New Discoveries at Jordan River Defies All Logic

Janne – Heb Del 4 Dras ej bort av strömmen /Text /Soundcloud/Youtube

Jeremy (Ex32° freemason) – Updated Warnings!

Highlight: UFOs and Occultism

Vi gör individen en otjänst om vi öppnar för medlemskap utan troendedop
Att öppna medlemskapet för troende från annan doptradition är att i praktiken säga att troendedopet inte är så viktigt som det framställs i Bibelns texter, skriver David Svärd.
..I Apostlagärningarna ser vi flera exempel på hur dopet sker omedelbart eller i nära anslutning till att personen i fråga kommit till tro på evangeliet. Dopet hör till ingången och initieringen i det kristna livet. Otillräcklig eller bristande undervisning kan dock leda till att troende inte låter döpa sig efter sin omvändelse, vilket var fallet med lärjungarna som döptes först efter mötet med Paulus i Efesos (Apg 19:1–7).

Allt stöd till Hamas förbjuds i ny fatwa
Hamas är skyldigt till terror mot den egna befolkningen och får därför inte stödjas. Det fastslår ett Irak-baserat muslimskt råd som utfärdat en fatwa mot den militanta islamistiska palestinska organisationen Hamas.

It’s Coming | with Tom Hughes & Curt Reed

4th Damascus strike amid Israel-Iran escalation; US Strike-Group moves vs Syria TV7Israel News 04.04

Oroligheter vid al-Aqsamoskén i Jerusalem

Donald Trump Posts ‘I Can’t Believe This Is Happening In America’ And Is Then Immediately Placed Under Arrest As He Steps Into New York City Courthouse

Pentagon Tries to Cast Bank Runs as National Security Threat

This Beast Keeps Getting Stronger! Long Track Nocturnal Tornadoes, Huge Blizzards & More..

Kina varnar USA: ”Hotar freden i regionen”

Another Tornado Outbreak is Coming…

Leo Hohmann – One-world beast system is roaring into reality, but is anyone listening?

Fler värmeböljor och kraftiga stormar
OHLINS: Eftersom man inte räknar med Gud måste ju Greta ha rätt

Nya bilder från Fukushimareaktor väcker oro

Asteroid the size of 787 matzahs set to pass over Earth on Passover – NASA

MAGA SAGA: Donald Trump Takes Manhattan As Eyes Of The Nation Riveted On Arrest And Arraignment Spectacle Unfolding In New York City Today

The 2023 Country Music Television Awards Show Featured Drag Queens While Calling For ‘Gun Control’ One Week After A Transgender Shot And Killed 6 Souls

WHO är på väg att bli en diktatorisk makt i världen – Stoppa processen

The 2023 Country Music Television Awards Show Featured Drag Queens While Calling For ‘Gun Control’ One Week After A Transgender Shot And Killed 6 Souls

Outrageous Betrayal Of Israel – Biden Training And Arming Palestinian Troops
..Unlike the program being initiated by the Biden administration, the original program, supervised by U.S. Lt. Gen. Keith Dayton, was explicitly designed to train Palestinian troops in riot control and other police methods to control civilians–not counterterrorism. As Dayton put it at the time, ”we don’t give out any guns or bullets.” The new program proposed by the Biden administration is distinctly unlike the original plan in that explicitly provides ”guns and bullets” and the training to use them, creating a special force of armed PA security forces. For its part, the PA agreed to stop its efforts to bring forward a draft resolution in the United Nations Security Council condemning Israel’s decision to build and legalize more settlements. In the article in JNS, Glick cited a report by Israel’s Channel 14 as outlining the US plan to train PA security forces in Jordan. Glick pointed out the fatal flaw in the plan; the direct involvement of PA security personnel in terrorist attacks targeting Israelis.

The Dollar Is In Trouble! BRICS Nations Developing New Reserve Currency
(Google översättning) USA var den största ekonomin i världen. På 1970-talet blev den globala bankverksamheten i princip dollarcentral. Med Sovjetunionens fall kom hela världen, mer eller mindre, under den amerikanska dollarns dominans…” ”Det är nu på väg bort. Kina och Ryssland börjar bygga ett alternativt valutablock”, förklarade John Carney på söndagen. Tyvärr håller jag med honom. När USA:s relationer med både Ryssland och Kina fortsätter att gå nedåt, kommer båda dessa nationer att ha ett mycket starkt incitament att driva de-dollariseringen ytterligare. Och det är riktigt dåliga nyheter för USA, eftersom vår valuta är källan till vår ekonomiska makt och det är det viktigaste vi exporterar. Det här är en historia av enorm betydelse, men tyvärr tror de flesta amerikaner fortfarande att våra ledare vet exakt vad de gör och att de har allt under kontroll. Ursprungligen publicerad på Economic Collapse Blog – publicerad med tillstånd.

Ryssland: Stärker militären i väst

Mitt i ekonomiska krisen – blancoskulderna skenar i Sverige

Finland blir Natomedlem i morgon: ”Historisk dag”

Två stora hål upptäckta i solen

This Tornado Outbreak Will Be Different…

BREAKING NEWS: ISRAELI STRIKE IN DAMASCUS

Swedbank: Bolåneräntor på 4,5 procent

Stark bolid lyste upp kvällshimlen

The Scariest Tornado I’ve Ever Chased – Rolling Fork, MS
OHLINS: Det är fruktansvärda krafter i en tornado

Få araber deltar i protesterna i Israel

Rekordhög import räddade vinterns elförsörjning
En elimport motsvarande tre kärnkraftsreaktorer. Så stort var behovet från utlandet när efterfrågan på el var som störst den gångna vintern, enligt Svenska kraftnät. Hade inte svenskarna dragit ner på förbrukningen hade det kunnat bli kritiskt.
OHLINS: Vilka dårar har satt oss i denna situation?

Dagen har testat det nya svordomsfiltret
Efter år av klagomål – nu finns teknik för att få bort svordomarna på tv – se Dagens test – Vill du bli av med svordomarna när du tittar på tv? Nu finns snart den möjligheten. Tack vare en helt ny teknik baserad på artificiell intelligens kan nu Dagen presentera en prototyp till ett svordomsfilter.
OHLINS: Det blir säkert ett tacksamt verktyg för många kristna men det lär nog bli ”hackigt värre” när alla svordomar ska filtreras bort? Bättre att stänga av tv:n.

Tornador slår mot USA – minst 26 döda

Formerly Gay Man Could Go to Jail After Sharing Testimony of Finding God, Embracing Bible

Janne – Heb del 3 Jesu härlighet och tjänst / Text /Soundcloud /Youtube

Object mistaken as a galaxy is actually a black hole pointed directly at Earth
In a distant galaxy, a supermassive black hole spewing radiation at near light speed has shifted its angle by a whopping 90 degrees to point directly toward Earth — a sharp turn that’s puzzling physicists.

Hätska reaktioner mot kyrkans trans-inlägg

No, Sorry Joe Biden, Transgenders Were Not ‘Made In The Image Of God, But They Have Become The ‘Soul Of Our Nation’ Because We Are Now As Sodom Was

Forskarna sätter tänderna i 3D-printad mat

Minst sju döda i tornador i USA
VärldenMinst sju döda och tiotals skadade rapporteras från sönderslitna samhällen i den amerikanska mellanvästern och södern, sedan en monsterstorm dragit fram. Hundratusentals hushåll saknar ström.

Över 100 anlagda bränder i norra Spanien

Rysslands lista: Sex länder ses som vänner

Tornador slår sönder städer i USA
Minst en person har dött och flera har skadats sedan en tornado rivit ner taket under en hårdrockskonsert i delstaten Illinois på fredagskvällen.Flera dödsfall rapporteras också från sönderslitna samhällen i den amerikanska mellanvästern och södern.
OHLINS:
Hårdrocksbesökare brukar öppet hylla Satan och göra Satanshälsningen med handen. Det är så mycket nu som är direkt tecken på varningar från himlen så man kan undra om inte alla dessa virvelstormar är det också.. Men bara de som tror på Gud s ord nu kommer att förstå att allt inte är en slump.
Jer 23:18  Men vem har tillträde till HERRENS råd, så att han kan se och höra hans ord? Och vem har aktat på hans ord och lyssnat till det? 19  Se, HERRENS stormvind, full av vrede, bryter fram, en virvlande storm! (Som en Tornado) Över de ogudaktigas huvuden virvlar den ner. 20  HERRENS vrede skall inte vända åter, förrän han har utfört och fullbordat sitt hjärtas tankar. I den yttersta tiden skall ni inse och förstå det. (Bara de troende)

Disagreement Isn’t Murderous Hatred, and Those Who Say Otherwise Are Grooming Killers
In recent years, much has been said about the rising threat of right-wing fascism. The mainstream media has tirelessly warned about the danger the straight white Christian male poses to society. Social media companies have ramped up their efforts to crack down on the new “extremism,” formerly known as “conservatism,” and otherwise known as your grandmother’s politics. But in the absence of right-wing violence that matches their alarmism, left-wing commentators and politicians have had to invent new, ever-increasing threats, such as “hate speech.” If they can’t convince people that certain words are “violence” in need of silencing, then they’ll simply suggest conservative Christians will probably inspire violence someday, so it’s best to nip such dangerous rhetoric in the bud today.

Inside Israel’s NOTORIOUS Site Known as “The Gates of HELL” During Time of Jesus | Watchman Newscast

EVERYTHING is About To Change… Forever!! | with Tom Hughes & Scott Townsend

Nya vädervarningar i USA