Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN
Parousia Mission/Göteborg
Söndag 17 april Kl 14:00 i Wartagården /Vägbeskrivning HÄR
Söndag 1 maj Kl 11:00 Emmanuelskyrkan Kungsbacka
Mer från Göteborg
Elvor: Guds mäktiga verk /Text (Kungsbacka 27/3-22)
Elvor: Med Jesus i stormen /Text (20/3-22)
Janne:
Dom över Guds hus /Text (20/3-22)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

__________________

Skrämmande vittnesbörd om mörkret i dagens Kristenhet, En Otäck läsning
OHLINS: Begrunda och bedöm själva…

Amir Tsarfati: Special Update: What’s Next in the Ukraine War?

Joe Biden Promoting ‘Transgender Day Of Visibility’ With Approval Of An ‘X’ Gender Designation On American Passports Starting On April 11

Om Ryssland stänger av gasen sjunker Europa ner i en djup kris

Världen är på väg in i en global livsmedelskris 2022
MATBRIST. Världen bevittnar för närvarande början på en global livsmedelskris 2022, driven av följdeffekterna av en pandemi och på senare tid de stigande bränslepriserna och konflikten i Ukraina, skriver World Economic Forum (WEF). Logistiska problem med spannmål och mat runt om i världen kommer att bli betydligt värre till följd av kriget.
OHLINS: Det går tydligen som WEF vill? Men dessa ”köpmän och jordens kungar (politiska ledare)”, som Bibeln beskriver dem, ska stå till svars en dag inför himlens Gud. Att ”skapa kriser” för att själv gå i vinst är inget annat än ondska. WEF har självsäkert talat om i förväg vad som kommer och ”profeter” är de definitivt inte. Hur kan de då veta? Är de med och planerar?
Upp 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: ”Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen.
6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: ”Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.”

Forskning: Större risk för skilsmässa för den som varit sambo
– Vi tror ofta att ha mer erfarenhet är bättre. Men det vi ser med förhållanden är precis tvärtom, säger psykologen Galena Rhoades. (Tidningen Dagen)

Nato räcker inte för ett Sverige i krig med Gud
Men oavsett vilken väg Sverige väljer – Nato eller ej – så är det beslutet ändå sekundärt. Här finns nämligen ett grundproblem: Sverige ligger redan i krig med en mycket större makt, nämligen sin egen Skapare, Bibelns Gud, som har tillbetts och älskats av vårt folk i nästan tusen år. …I lagens namn har vi som nation legitimerat dödande av ofödda barn och brutit ner kärnfamilj och äktenskap, med barnen som de största förlorarna. Vi har nu gått så långt – bort från Skaparen och hans design – att pojkar och flickor i vissa svenska klassrum ombeds att fundera över vilket kön de egentligen tillhör. Samma barn får lära sig att vårt lands kristna tro i själva verket bara var en saga och att vi bara är en produkt av slumpen, ett cellpaket utan mål och mening. I folkleden fuskas det med bidrag till enorma belopp och på gator och torg har våld blivit en del av vardagsbilden. (Jonas Adolfsson)
(Fetstilen är gjord av oss/Ohlins)

Gav biblisk hbtq-syn – frias helt i rätten
Den finska riksdagsledamoten Päivi Räsänen har inte gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp för uttalanden om homosexualitet, utan frias på alla åtalspunkter. Det meddelade Helsingfors tingsrätt i en dom på onsdagen.
OHLINS: Äntligen goda nyheter mitt i allt mörker.

Fembarnspappa och ukrainare döda i ny terrorattack i Israel
En palestinsk terrorist öppnade på tisdagskvällen eld i staden Bnei Brak nära Tel Aviv och sköt fem förbipasserande till döds. Det är det tredje terrordådet mot israeler på en dryg vecka och i Israel varnar man nu för ytterligare eskalering när muslimska fastemånaden står för dörren.

Globalt pandemifördrag kan leda till överstatlighet
Nationalstaterna kan då inte längre självständigt bestämma vilka pandemibekämpningsåtgärder de vill införa.
Jurister: Grundlagsskyddade rättigheter hotas av ny pandemilag
Kommer utegångsförbud, reseförbud och förbud mot samlingar i hemmet bli en del av den svenska strategin vid framtida pandemier? Frågan om en ny pandemilag och eventuella inskränkningar i grundlagsskyddade fri- och rättigheter utreds just nu av regeringen. 15 jurister varnar för följderna.
OHLINS: Bibelns profetior blir alltmer tydliga i det som sker. ”Överstatlighet” är bara förnamnet. Förslavande med ”pandemi” som orsak är inte svårt att påstå (ljuga om), för att fösa mänskligheten in i den globala Agendan. Imorgon är inte covid längre en ”samhällsfarlig pandemi”. Enda orsaken till att den påstods vara det över huvud taget, är att WHO ändrade definitionen av vad en pandemi är, för inte längesedan. Av vilken anledning? Det inger noll (!) förtroende. Tvärtom.

The Impossibility of Christian Transhumanism

On The Opening Day Of The 2022 World Government Summit In Dubai, The First Item On The Agenda Was About Preparing To Receive The New World Order

Tysklands inflation når nya rekordhöjder. Den tyska inflationen för mars månad steg på årsbasis till den högsta sedan återföreningen 1990. Detta visar onsdagens preliminära inflationssiffror från federala statistikbyrån Destatis. Konsumentprisindex för mars månad steg till 7,3 procent vilket var en ökning med 1,2 procentenheter på årsbasis vilket var en hel procentenhet över förväntan. Även inflationen under senaste månaden visade en markant uppgång och steg från 0,9 procent till 2,5 procent. Siffrorna kommer sannolikt att lägga press på Europeiska centralbanken att höja räntorna för att bekämpa stigande priser. /Rune

Covid 19-pandemin har tvingat svensk vård att koncentrera sig på akut krishantering, och som en konsekvens av det har flera regioner avbrutit sina påbörjade upphandlingar av nya it-system. Samtidigt har det blivit allt mer uppenbart att vården behöver digitaliseras, och under pandemin blev digitala möten och användningen av e-tjänster ett måste för att hindra smittspridningen.
OHLINS:
4:e Industriella revolutionen (The Great Reset) skulle komma snabbt som en Tsunami! De sa själva att Pandemin var precis vad de ville ha!

FN: Risk för global matkris i krigets spår
Kriget i Ukraina kan leda till den värsta livsmedelskrisen i världen sedan andra världskriget, varnar FN:s livsmedelsprogram WFP.

Iraq Finishes First Stage Of Building Massive Border Wall On Syrian Border In Nineveh To Keep Rising Tide Of Islamic State Jihadis From Attacking

UAE, United States And Israel Launch Religious Coexistence And Tolerance Chrislam Group Ahead Of The Opening Of The Abrahamic Family House

Expert: Därför hävdar Putin att Ukraina är nazistiskt
– Han knyter an till en retorik från Stalin-tiden och utnyttjar att Ukraina inte gjort upp med delar av sitt förflutna, säger Ukrainaexperten Per Anders Rudling.

Flera döda i motorcykelsattack nära Tel Aviv
Minst fem människor dödades när en motorcykelförare öppnade eld öster om Tel Aviv på tisdagen. Det var det tredje dödliga dådet i Israel på en vecka. Attackerna fördöms av FN, USA och den palestinske presidenten Mahmud Abbas.

”Vi har en cybersäkerhetsskuld som vi inte betalat av”

Christianity’s “Trip” to the East
There is rarely a week that MCOI doesn’t receive an email or message from a former New Ager that has become a Christian asking where they can find a good Bible-teaching church? Many who have left the New Age and become born again have been shocked to find New Age mysticism and practices in the churches.

Super-Secret Spy Technology Group DARPA Creates New War Program Called ‘In The Moment’ Which Will Allow AI To Make Battlefield Decisions

Vaxxed By Machines, Tracked By Machines: Humanity To Be Augmented One Cell At A Time

Kanadas exempel på ”demokrati” smakar bittert
Det som sker i Kanada påminner mer om Kina än vad man kan förvänta sig av en västlig demokrati. Religionsfrihet och yttrandefrihet rasar i värde och utvecklingen sätter rampljus på den tidigare ultraliberale Trudeau. Justin Trudeau är något av en kronprins i World Economic Forum (WEF), ett elitistiskt och globalistiskt maktprojekt utan demokratisk kontroll, som smider stora planer för världen. Dess starke ledare Klaus Schwab har meddelat att Trudeau liksom halva hans regering har genomgått WEF:s skola för unga ledare. Är detta månde det källsprång där Justin Trudeau får sin inspiration? För oss som tror på demokrati och mänskliga rättigheter smakar det kanadensiska exemplet bittert. (Jonas Adolfsson)
OHLINS: Vi tackar för en mycket bra artikel om det som vi länge har varnat för men som lögnaktigt har kallats ”konspirationsteorier” av main stream media. Det som måste ske, kommer att ske. Men Gud har alltid sista ordet och kontrollen över hela världspolitiken. Bibeln är Sanningens bok som hjälper oss att förstå tiden vi lever i.

The United States And Israel Host An ‘Unimaginable’ Abraham Accords Summit including The United Arab Emirates, Bahrain, Morocco And Egypt

Bennett: Israel Faces New Battle Against ISIS
For the second time in less than a week, Israeli Arab terrorists affiliated with ISIS went on a murderous rampage on Sunday evening, killing two Israeli police officers and wounding 12 other people, two seriously.

Two Israelis killed in shooting attack, ISIS claims responsibility

Hunter Bidens laptop avslöjar finansiering av biovapenlab i Ukraina
Mailen visar att Hunter Biden hjälpte till att finansiera ett amerikanskt militärt forskningsprogram för biovapen i Ukraina och att Putins anklagelser faktiskt inte är propaganda. Uppgifterna bekräftas av The Daily Mail och andra källor.

Uppgifterna om Bidens Ukrainamejl stämde
Kort före presidentvalet 2020 gjorde The New York Post ett avslöjande som kunde ha försämrat Joe Bidens chanser att väljas till president – om det hade tagits på allvar av de stora mediekanalerna. Avslöjandet avfärdades av de flesta, och först nu medger konkurrenten, inflytelserika The New York Times att dokumenten i fråga var äkta.

Hillsongpastor lämnar efter ledarkrisen – startar ny kyrka
“Det handlar inte bara om Houstons felsteg, utan om en genomgående och systematisk upphöjelsekultur. Kulturen vi alla har varit delaktiga i och ansvariga för har en baksida och en slagsida som det behöver talas om, och som behöver städas ut. Hierarkin, särbehandlingen och dyrkan av ledare måste ta slut”, skriver Marie Fuglset Idland i Vårt Land.
OHLINS: När grunden är fel blir hela bygget fel.

Dokument bekräftar: Bidens son finansierade biolabb i Ukraina

Prophecy Update: Biden’s Signs Executive Order to Create a Digital Currency (Updated Version)

This is truly EMBARRASSING and OUTRAGEOUS!!! (James Kaddis)

OBAMA’S THIRD TERM: In 2014, America Overthrew The Government Of Ukraine, In 2022 Biden Just Announced Regime Change Is Coming To Russia. 

White House Furiously Backpedals After Biden Tells US Troops In Poland That ‘When You’re There’ In Ukraine ‘You’re Going To See’ People And Tanks

Welcome to Prophetic Consulting with Magnus Sund
Once you have filled out the application you will be sent to a link to pay. You will pay ahead of time the fee for the 30 minute session. This allows the prophetic consultant to be blessed financially for their time but also your time with this prophetic consultant will be a blessing. After you have paid an email will be sent to the prophetic consultant and they will set up a time to meet with you over email.
Svenska: När du har fyllt i ansökan kommer du att skickas till en länk för att betala. Du betalar i förväg avgiften för 30 minuters session. Detta gör att den profetiska konsulten kan välsignas ekonomiskt för sin tid, men även din tid med denna profetiska konsult kommer att vara en välsignelse. Efter att du har betalat kommer ett e-postmeddelande att skickas till den profetiska konsulten och de bestämmer en tid för att träffa dig via e-post.
OHLINS: Behöver kanske inte kommenteras mer än en stor varning! Detta är absolut inte sunt utan hör hemma i ”nyandligheten”. Här blandas bibelord med att ta betalt för ”profetia” (spådomar). Det är helt emot Bibelns budskap. Häpnadsväckande att dessa får komma in i kristna församlingar. Orden från Emerging Church ekar, där åtskilliga f d  pastorer redan är djupt inne i new age och det ockulta.
Här talar de om de 7 bergen (Kingdom Now – Dominion)
Mika 3:6 Därför skall en natt utan syner komma över er, och mörker utan spådomar. Solen skall gå ner över profeterna och dagen bli mörk över dem. …11 Stadens hövdingar dömer för mutor, prästerna undervisar för betalning och profeterna spår för pengar. Ändå stöder de sig på HERREN och säger: ”Är inte HERREN mitt ibland oss? Olycka skall inte drabba oss.”

Is the Pope the False Prophet? | Prophecy Update with Tom Hughes

Sanktioner mot Ryssland – biter sig väst i svansen? Den här artikeln av Chris MacIntosh pekar på de inflatoriska riskerna som kan uppstå när sanktionerna mot Ryssland eskalerar. Här följer en kort sammanfattning: Ryssland är en stor leverantör av de mest eftertraktade råvarorna av den globala konsumtionen inklusive palladium 46 procent och platina 15 procent samt dessutom guld, olja, naturgas, kol, nickel, aluminium, koppar och silver samt en betydande del av världens veteexport. Risken är att det inte kommer att dröja länge innan Ryssland blir världens största oljeproducent samtidigt som man idag levererar en betydande del av Europas olje- och naturgaskonsumtion. En tänkt nedstängning av rysk naturgas och världen kommer att behöva betydligt mer kol varav Ryssland är en av de fem största globala leverantörerna. En utökning av kärnkraft kan bli ytterligare ett problem då Ryssland svarar för 50 procent av världens produktion av anrikat uran samtidigt som cirka 20 procent av USA:s elförsörjning kommer från kärnkraft. Dessutom är Ryssland ledande exportör av gödningsmedel, en produkt som redan idag sett kraftiga prisökningar. Slutsats: Skulle resten av världen sanktionera Rysslands råvaruexport, skulle vi sannolikt se en globalt galopperande inflation, inte minst i Europa. /Rune

Kim Jong Un Wears Leather Jacket And Aviator Frames As North Korea Releases ‘Top Gun’ Style Video For Their Latest Nuclear-Capable Missile Launch

Manipulationer kan ligga bakom rekordhöga elpriser

ATT LÄRA SIG HÖRA GUDS RÖST | MAGNUS SUND (Video)
OHLINS: Så här har vi aldrig lärt oss höra Guds röst i alla fall. Det kommer genom en
vandring där mitt eget jag dör mer och mer. Vad är det för skillnad på detta och New Age?
Du kan menar man gå i skola och lära dig bli profet! Det här låter som New Wine – Betel Church.

Det pågår redan ett tredje världskrig

Vi behöver Jesu vägledning snarare än omläsningar av evangeliet
Replik. Låt oss fokusera på det vi har gemensamt: Viljan att vara en inkluderande gemenskap som utan att tumma på Bibelns undervisning välkomnar alla i församlingen som vill vandra mot en större Kristuslikhet, skriver 14 debattörer. ..Troheten mot Kristus och hans ord är riktmärket för kristna kyrkan, inte anpassningen till tidsandan som är i ständig förändring.

Sovjetunionen, KGB, PLO och effekten av antisemitisk propaganda
Spridandet av antisemitiska lögner i boken Sion Vises protokoll är kanske en av ryska tsardömets mest framgångsrika och mörka prestationer, eftersom boken fortfarande publiceras, säljs och tas på allvar i både den muslimska världen och den allmänna antisemitiska världen.
…SIG var en propagandamaskin som spred antisemitiska lögner och desinformation om just Israel och USA. Man syftade på att så ett frö av naziliknande hat mot judar i den muslimska världen, för att sedan använda detta hat till ett blodbad riktat mot den judiska, och demokratiska, staten Israel.  Men SIG var inte bara en propagandamaskin – SIG innebar även ekonomiskt och militärt stöd till de terrorgrupper som förklarat Israel som sin fiende. Dessa terrorgrupper fick dessutom träning tillhandahållet av Sovjetunionen. Det antas att Sovjetunionen hade inte mindre än 15 000 agenter som på heltid sysslade med just desinformation, där den judiska staten var en av måltavlorna. (Christina Toledano Åsbrink)

Pastor fängslad i 40 dagar – bön får fångar att omvända sig
Den kanadensiske pastorn Artur Pawlowski har nu suttit fängslad i sex veckor för att ha talat till protesterande lastbilschaufförer. Varje dag står en grupp kristna utanför fängelset och ber, vilket lett till att flera fångar omvänt sig och tagit emot Jesus. …Enligt sonen har domaren två gånger nekat pappan att bli frisläppt mot borgen med motiveringen att han är ”en fara för allmänheten” och att det vore orättvist, eftersom han har förmågan att samla in pengar. – Det är en total laglöshet vi ser i vårt en gång så vackra land Kanada. Vår premiärminister har fängslat fler pastorer än kommunistiska Kina har gjort under de senaste två åren. Det är fullkomligt vansinne.
Lastbilskonvojledare på fri fot – hyllad som hjälte
Tamara Lich, organisatör för den uppmärksammade kanadensiska lastbilsprotesten, släpptes nyligen efter att ha varit arresterad i nästan tre veckor. I samband med frisläppandet mottogs Lich som en hjälte, rapporterar medier.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: We’re Losing The Frightening Gaslighting Battle To Control Our Thoughts And Make Us Submit To The New World Order

Pope to consecrate Russia and Ukraine to Immaculate Heart of Mary

WW3: Russian Controlled State Television Says Putin Will Launch Nuclear Missiles If NATO Peacekeepers Dare To Set Foot Anywhere In Ukraine

PHOTOSHOP FAIL: The NBC Today Show Caught Softening The Features Of Transgender Swimmer William ‘Lia’ Thomas To Make Him Look More Feminine

We TOLD YOU this was COMING!!! (James Kaddis)
OHLINS: Lyssna nu öppnas dammluckorna – New World Order!

Janne – Rensa ut surdegen
Janne – Vilket bord väljer vi att äta av?

The US regime now fancies itself the leader of some kind of new world order in which are revived old notions of a ”free world” (i.e., the ”first world”) followed by lesser regions of poorer states and rogue states. The United States, though, is no longer in any position to remake the world in its image. It’s not 1945 or even 1970, so the United States will find itself contending with a Global South that has many more options than it did in the first decades following the Second World War”.

United States Formally Accuses Russian Military Of Committing War Crimes In Ukraine As Possible Prelude To American Intervention

2022 03 20 John Haller’s Prophecy Update ”There Shall Be Speculations and Rumors of Speculations”

Nadal har fått andningsproblem: ”Som en nål”
OHLINS: Jaha hur många skall det bli innan de vaknar?

Klimatlagar slår medvetet mot församlingarna? 
OHLINS: Det är exakt vad som ligger bakom alltihop egentligen hatet mot Kristus. De vill
ha tillbedjan av jorden istället.

Kristen prolife:are blir första kvinnliga presidenten i Ungern
– Min tro är central för förståelsen av ett familjevänligt Ungern, sade hon strax före jul i samband med att hon utsågs till presidentkandidat, uppger norska Dagen. Generösa skattelättnader är ett verktyg som, under Nováks tid som familjeminister, infördes för att uppmuntra unga ungerska familjer att skaffa fler barn. Landets familjepolitik är inskriven i grundlagen där det bland annat framgår att en mamma är en kvinna och en pappa en man, vilket är något som rört upp känslorna inom övriga EU.
OHLINS: Hur är det möjligt att en sådan självklar sak – att en mamma är en kvinna och en pappa en man – kan uppröra? Vet de inte hur barn blir till? Hur sjuk är inte den här världen i sin strävan att förkasta Guds ordning!
Transperson tog guld i simmästerskap för damer – ifrågasätts
Transpersonen Lia Thomas fortsätter att simma ifrån sina kvinnliga konkurrenter i simbassängen. Nyligen tog Thomas guld i NCAA-mästerskapet i simning. Flera röster är starkt kritiska mot att en person som föddes som man tillåts tävla i damklassen.
OHLINS: Detta bör rimligen inte uppröra EU. ”Som man bäddar får man ligga”.

The Handwriting on the Wall for the World Daniel 5:1 31 (Brandon Holthaus)

Ukraine crisis accelerating rise of Central Bank Digital Currencies
OHLINS: Alla måste väl ändå hålla med om att det är något skumt görningen? En stormakt
som vill inta ett annat land hade startat med att slå ut all kommunikation för det första.

It’s World DOWN SYNDROME day!!! (James Kaddis)

Ny turbulens i Divine Favour Mission
Även den norska grenen, Divine Favour Norge, har enligt Dagen brutit med DFM, sedan Tommy Dahlman inte lämnade organisationen, trots uppmaningar och anklagelser om ”manipulation, maktbegär, lögner och hot”. Tillförordnad ledare är nu Tommy Dahlman, som i ett inlägg på Facebook säger att han utsatts för ett ”kuppförsök”. – Någon måste ju stanna kvar och sopa upp och sedan ombilda, säger han, och förklarar att det tillsatts en interimsstyrelse.
OHLINS: Ska man skratta eller gråta av eländet? Falska apostlar avslöjar sig alltid förr eller senare. Det sorgliga är att de lyckas lura och skada människor under vägen. Men hur kommer det sig att kristna inte lär sig att ta avstånd från allt som är kopplat till rörelser som predikar ”framgångsteologi”, trosförkunnelse eller andra falska evangelier som ”kliar i öronen”?

Hbtq-profilerad Equmenia-kyrka drabbad av konflikter
Konflikten ska enligt tidningen ha djupnat efter anställningen av den nya pastorn Esther Kazen 2020. Kazen är i sociala medier mer känd under namnet ”feministpastorn” och har bland annat tagit ställning för abort och samkönade äktenskap och öppnat för ett ifrågasättande av jungfrufödseln.
OHLINS: Varför inte byta religion helt? Den som inte tror på Bibeln utan är blind för Guds ord och Guds rike, borde inte kalla sig kristen. En sådan församling är dömd att misslyckas med det uppdrag som Guds sanna församling är kallad till.

Tornado bildad i New Orleansförort efter oväder

De nu krigförande länderna förser världsmarknaden med en tredjedel av världens vete och många andra viktiga råvaror, så genomslaget kommer att bli stort. Kina hamstrar dessutom sedan tidigare i vinter gigantiska mängder mat och har nu mer spannmål lagrat än resten av världen tillsammans. Regeringar tvingas därför nu stoppa export för att säkerställa sin respektive nations behov. ”En perfekt storm” har nu blåst upp som kan komma att kollapsa den globala logistikkedjan, med svåröverskådliga följder.

Biden On ‘Significant Opportunities’ In Current Events: ‘There’s Gonna Be A New World Order Out There’

Shock As Ukraine President Volodymyr Zelensky Declares Martial Law, Seizes Control Of All Media And Outlaws All Political Opposition To His Own Party 
We have told you from the very beginning of this crisis that started when Russia invaded on February 24th, that nothing was as it seemed and everything was on the table and up for grabs. When you understand that what is actually happening, under the cover of war, is nothing short of a complete realignment of eastern Europe, and that the Barack O’Biden administration in 2014 funded a revolution in Ukraine to install New World Order leadership to bring about the very results you are watching right now, it all makes sense. If you think Zelensky is one of the good guys, you are very mistaken and quite deceived. The first casualty of war is the truth, and as world leaders are applauding Zelensky as a hero, when he absolutely is not, the truth of this situation is something the media is desperately trying to bury. World War 3 may actually already have started…stand by.

Kraftigt jordskalv i Taiwan

Pretend President Joe Biden At The Business Roundtable Quarterly Meeting Calls For America To Be The One To Bring In The New World Order

Lockdowns kan bli vardag även i Sverige

Forskning på LTU: snart kan mammutar och andra utdöda djur återskapas – men vill vi det?

Albanien backade om homoäktenskap – pastor ärar Gud
Beskedet välkomnas som ett bönesvar av Akil Pano, känd radioprofil och pingstpastor som den 24 mars står inför rätta i ett DO-mål för uttalanden om hbtq-frågor.

KINGS OF THE EAST: China Now Has 3 Fully Militarized Artificial Islands In The Philippines In Largest Military Buildup To Take Place Since WWII

After Ukraine, Watch Israel and Iran

USA larmar: Kina har militariserat tre öar

Öppet brev mot WHO:s maktövertagande pandemiavtal – World Council for Health WHO kan inte tillåtas kontrollera världens hälsoagenda och inte heller genomdriva bioövervakning. Samtidigt som det får finansiering från offentliga källor som tillhör folket, är det fångat i en evig intressekonflikt eftersom det också får betydande finansiering från privata intressen som använder sina bidrag för att påverka och dra nytta av WHO:s beslut och mandat. Till exempel bidrar Gates Foundation och den Gates-finansierade GAVI-vaccinfrämjande alliansen med över 1 miljard euro per år.
World Council for Health, en koalition av forskare, läkare, advokater och organisationer för det civila samhället, motsätter sig Världshälsoorganisationens åtgärder för att genomföra ett maktövertagande i form av ett globalt pandemiavtal, medan världens uppmärksamhet avleds av den senaste världskrisen. Det föreslagna WHO-avtalet är onödigt och är ett hot mot suveränitet och orubbliga rättigheter. Det ökar WHO:s redan nu kvävande makt att förklara omotiverade pandemier, införa dehumaniserande lock-downs samt genomdriva dyra, osäkra och ineffektiva behandlingar mot folkets vilja. WCH anser att människor har rätt att delta i alla avtal som påverkar deras liv, försörjning och välbefinnande.

LRF varnar för hotad livsmedelsförsörjning
Isa 65:13 Därför säger Herren HERREN så: Se, mina tjänare skall äta, men ni skall hungra, mina tjänare skall dricka, men ni skall törsta, mina tjänare skall jubla, men ni skall stå med skam,

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: America In 2022 Has Become More Of A Propaganda State Than Anything That Nazi Joseph Goebbels Ever Imagined Possible

Så reagerar Andreas Nielsen på uppgifterna om Hillsonggrundaren
Det han ville lyfta var de uppgifter som kommit fram kring Hillsongs grundare, australiern Brian Houston, och att han vid två tillfällen brutit mot den uppförandekod som finns för samfundets pastorer. I bägge fallen handlar det om olämpligt beteende mot kvinnor, vilket skett då han varit påverkad av alkohol eller medicin.
Från tidigare artikel: ”Gick berusad in på kvinnas hotellrum och skickade olämpliga sms” – Hillsong ber om ursäkt för Brian Houstons beteende mot två kvinnor.
OHLINS: Hillsong tillhör NAR och Trosrörelsen. Gång på gång avslöjar de s k ”apostlarnas” beteende att deras lära och grund är falsk och inte håller måttet. Framgångsteologin ger en mycket dålig frukt, än en gång. Det är ingen lätt uppgift att försvara sådant men vissa fortsätter ändå.
Jesus sa:
Matt 7:16 På deras frukt skall ni känna igen dem. Inte plockar man väl vindruvor från törnbuskar eller fikon från tistlar? 

GOD may NOT be who you think HE is!!! (James Kaddis)

Yuval Noah Harari | ”They Trade and Make Billions of Dollars and You Don’t Use Humans as Consumers”

Mitt Vittnesbörd På Svenska ✝️🇸🇴 
OHLINS: En Somalisk Muslimsk tjej fann Jesus.

Is The New World Order Now Admitting That The Hunter Biden Laptop Story Was In Fact True As A Way Of Getting Joe Biden Out Of Office?

Programmet handlar också om ”trollkarlens andra hand.” Vad är det egentligen som sker bakom den hypnotiska medierapporteringen, först om Corona non-stop i två år, och nu om Ukraina?
Ekonomijournalisten Ernst Wolff kallar det för ”The biggest financial takedown in history”, en medveten ödeläggelse av värdens valutor med syfte att införa ett globalt, digitalt valutasystem.
Varför rapporteras det knappt något om detta i media? Fungerar tsunamin av ensidiga nyheter som en gigantisk distraktion från det vi faktiskt borde prata om?

God will NOT let this foolishness go UNPUNISHED!!!

Prophecy Update: Biden Signs Executive Order to Create a Digital Currency

Putin Orders Russian Military To Fire First Ever Nuclear-Capable Hypersonic ‘Kinzhal’ Missile On Ammunition Depot In Ukraine On Friday

Visste ni att havet vid Krim färgades blodröd 2 år innan Rysslands invasion ? Ryssland kommer
troligen starta kriget på Herrens Dag tillsammans med Kina.
Joel 2:30 Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare. 31 Solen skall vändas i mörker och månen i blod, innan HERRENS dag kommer, den stora och fruktansvärda.

Janne Ohlin: Jag hade en profetisk dröm i natt: Dom över Guds hus – Villfarelsens andemakt

Modern Worship = Western White Magic Hypnotism? 
BREAKING: A HUGE Hillsong Scandal Just Broke!!! Is This The End of Hillsong?!

Ignatius av Loyolas andliga övningar
OHLINS:
Enligt ett skärmklipp på Fb gör Pingsts ledare Daniel Alm reklam för Ignatius av Loyolas andliga övningar. Detta är österländsk ockult andlighet och panenteism, som vi med all kraft vill varna för.

Tilltron till FN:s förmåga att skapa fred och säkerhet har i decennier utgjort en ryggrad för Sverige. Efter Rysslands anfallskrig mot Ukraina är det istället vapenleveranser, försvarsutgifter och Nato som dominerar debatten. Har Putins krigsmaskin gjort FN irrelevant?

Ukraine – Phase 2 of the Great Reset | Prophecy Update with Tom Hughes

Predictive Programming? An Infographic Video From 2019 Accurately Called For Russia To Invade Ukraine By March Of 2022, Leading To WWIII

There is NO WAY this one has a happy END!!! (James Kaddis)
When China decides to spy on Israel and then supply that information to Iran, there is no possible way that ends well.

Prophecy Update Top News Headlines – 3/16/22

He’s Got a NEW Idea for YOUR MONEY!!! (James Kaddis)

”Man vill sänka Putin, han hindrar The Great Reset”
Swebb-TV

En ohelig allians bestående av M, SD, KD, L och V är överens om att ytterligare sänka drivmedelskostnaderna – och därmed köra över regeringens förslag.

Broder Josef – Min Väg ur Kalvinismen

This is happening in TURKEY and it’s a big deal!!! (James Kaddis)

One World Religion Headquarters Set to Open Next Year

NATO Calls up Hundreds of Thousands of Troops Ready to Begin WWIII | Armstrong Economics

Amerikanska centralbanken höjer räntan. Under onsdagskvällen meddelade Fed att man höjer räntan med 0,25 procentenheter till spannet 0,25-0,50 procent. Man eftersträvar fortsättningsvis en aggressiv räntebana som skall innebära en höjning vid vart och ett av de återstående sex mötena 2022. Förväntningar på ekonomisk tillväxt minskar samtidigt som man kraftigt höjer sina inflationsutsikter. /Rune

Kolla här vad det står i läkartidningen om Covid 19. Goda anledningar att pröva höga doser C-vitamin vid covid-19
I flera av de experiment som gjorts har man injicerat megadoser av C-vitamin flera gånger dagligen under ett antal veckor utan att patienterna har fått några allvarliga biverkningar. C-vitamin har även visat sig kunna bota olika typer av virusinfektioner [3].

Allt större utländskt ägande i svensk vindkraft

Jordbävning vid Fukushima – tsunamivarning utfärdad

Pope Francis To Place Russia And Ukraine Under A Curse By Performing The ‘Consecration To The Sacred Immaculate Heart Of Mary’ Idolatry Ritual

It’s hard to believe that this is actually happening!!! (James Kaddis)

NATO Throws Down The Gauntlet To Putin By Announcing ‘Hundreds Of Thousands’ Of Alliance Troops Are Now On ‘Heightened Alert’ Over Ukraine

Biologins vetenskapliga framsteg avslöjar evolutionslärans orimlighet
Evolutionsläran bygger helt och hållet på föresatsen om godartade mutationer. Men mutationer förstör – de skapar ingen ny, uppbyggande variation. Det är välkänt inom alla biologirelaterande områden (inte minst medicinen) att mutationer till varje pris ska undvikas, skriver biologen Maria Andersson.

Oansvarig energipolitik slår tillbaka mot regeringen
Sverige har alltför
länge haft en alldeles för ogenomtänkt energipolitik, och det visar sig nu. Regeringens hastigt framlagda räddningspaket för att hantera konsekvenserna av den egna politiken andas mer populism än verkligt ansvarstagande. (Per Ewert)

Ryssland väntas gå i konkurs

Republicans Vow That Should They Take Congress In November They’ll Open A Full Investigation Into Anthony Fauci And The Wuhan COVID-19 Lab Leak

Great Reset plan B – Cyberattacker!

Experter varnar: Nytt fraktkaos efter Kinas nedstängningar

USA varnar: Kina redo att bistå Ryssland militärt
OHLINS: Utvecklingen går fort och exakt det som Bibeln förutsagt.

NATO Taunts Putin By Launching ‘Cold Response’ Training Exercise Using 30,000 Troops And 50 Warships Near Russia’s Border In Norway

People Freak Out As ‘Alien Drone Swarm’ Lights Up The Night Sky Over Austin, Texas With Giant Scannable QR Code Promoting ‘Halo’ Series

Ett globalt inferno av kärnproportioner skakar valuta- och råvarumarknaderna. Svensk/schweiziske Egon von Greyerz, grundare och delägare till Matterhorn Asset Management AG, sammanfattar dagens globala situation på ett ytterst förträffligt sätt. Alla bör begrunda den här artikeln. Här följer en sammanfattning av det viktigaste: Von Greyerz har i flera år varit tydlig med att världen närmar sig slutet av en ekonomisk, finansiell och monetär era som med katastrofala följder kommer att påverka mänskligheten i årtionden. Von Greyerz poängterar att måste komma ihåg att varken Putin eller Covid är orsaken till den ekonomiska katastrof som vi nu närmar oss. Dessa händelser är katalysatorer som kommer att ha en stor effekt eftersom de träffar en gigantisk skuldbubbla av en storleksordning som aldrig tidigare skådats i historien. Och det krävs uppenbarligen väldigt lite för att sticka hål på denna episka bubbla. Vad som är otvetydigt är att alla valutor kommer att falla till NOLL under de närmsta åren. Det är också glasklart att alla tillgångsbubblor – aktier, obligationer och egendom – kommer att implodera samtidigt som det leder till en lång och djup depression. (Svarta Hästen, mitt tillägg). Vi fick varningen 2006-09 men centralbankerna ignorerade den och lade bara till nya värdelösa skulder till befintliga värdelösa skulder för att skapa värdelösa skulder i kvadrat – ett uppenbart recept på katastrof. Den globala marknaden för spannmål, vegetabilisk olja och konstgödsel var extremt trång redan före Rysslands attack. Det som händer nu är en Svart Svan för råvaror över både energi- och jordbrukssektorerna. World Food Programme varnade för en katastrofal livsmedelsbrist för flera hundra miljoner människor i november förra året. Det som händer nu kommer att göra detta exponentiellt värre. Allt går upp vertikalt. Hela produktionskedjan är under press från alla håll, säger FN:s före detta chef för jordbruksmarknader. Dynamiten i en global råvarukris och brister som kastas in i den redan katastrofala skulden och den globala monetära elden kommer att skapa ett inferno av kärnkraftsproportioner. Om ett mirakel inte stoppar detta krig mycket snabbt (vilket är extremt osannolikt), kommer världen snart att gå in i en hyperinflationär råvaruexplosion (tänk både energi, metaller och mat) kombinerat med en katastrofal deflationär tillgångsimplosion (tänk på skulder, aktier och fast egendom). Världen kommer att uppleva totalt okända konsekvenser utan möjlighet att lösa någon av dem under mycket lång tid./Rune

Are these preachers FAKE or REAL??? (James Kaddis)

Iran Fires A Dozen Ballistic Missiles On US Consulate In Iraq With A Stern Warning Of ‘Harsher Response’ To Come Against ‘Zionist Regime’

This Can’t Be Stopped! | Prophecy Update with Tom Hughes 

Prophecy Update: The Endgame: The Mountains of Israel

Are you KIDDING me??? He’s doing what? (James Kaddis)

Ukraine Prime Minister Volodymyr Zelensky Asks For Peace Talks With Russia To Be Held In Jerusalem In Stunning End Times Development On Saturday

Jordskalv drabbade Dalsland

Många superrika svenskar. Sverige intar en tätposition då det handlar om antalet rika personer i relation till landets BNP och vi följer tätt inpå oligarkerna i Ryssland. Här finns ett överdimensionerat antal mycket förmögna miljardärer från affärsvärlden och aristokratins värld och det i ett litet land. Här finner vi de intressen som kontrollerar globala aktörer som H&M, Securitas och Tetra Pak. Ikea-grundaren Ingvar Kamprads förmögenheter skingrades å andra sidan vid hans död 2018. /Rune

EU vill förbjuda ’klimatbovar’ att ställa upp i val – svenska regeringen positiv

With COVID Mandates All But Over, Miami Braces For Nearly 600,000 Spring Break Partiers After 5 West Point Cadets Die From Fentanyl Overdoses

Matprischock väntar – ”börjar likna dramatik”

Ryssland upprepar varning till Sverige

Hbtq-aktivism bemöts bäst med trovärdig forskning
Församlingens vägval kan aldrig baseras på en önskan att accepteras av en ständigt föränderlig tidsanda. Att anpassa samhällets, vårdens och kristenhetens beslut efter ideologiska krav från den grupp som för tillfället ropar högst är ett svek. Både mot personer i hbt-gruppen, när deras djupare behov förbises, och mot alla andra behövande människor som inte kan påräkna samma stöd från etablissemanget. Jesus tog emot alla som sökte upprättelse och en ny väg i livet. Vi ska göra detsamma, men vår omsorg behöver vila på verkligheten, inte på illa underbyggd aktivism. (Per Ewert)

Arbetare kan ha funnit vattenkälla som beskrivs i Hesekiel
Vid utgrävningar i Jerusalem nyligen hittades en tidigare okänd vattenkälla. Bibelläsare menar att denna upptäckt finns beskriven i Hesekiel. – Profeten sade att vatten skulle rinna från Jerusalem. Och mot alla förväntningar ser vi faktiskt detta i dag, säger rabbin Yosef Berger.

Kim Jong-Un Says North Korea Planning A ‘Monster’ Intercontinental Missile Launch In April In Return To Proactive Nuclear Arms Testing Program

As Sanctions Against Russia Take Hold, They Are Having The Effect Of Devastating Economies All Over Europe, Who Will Be The First To Fall?

Artificial intelligence is DANGEROUS!!! Or is it?? (James Kaddis)

Prophecy Update: The Economies Collapsing: What Should You Do?

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: After First Denying It, The Biden Administration Amazingly Now Admits The Presence Of Bioweapons In Ukraine Biolabs

A GLOBAL MONETARY & COMMODITY INFERNO OF NUCLEAR PROPORTIONS

Politikerna gynnade bilen – nu straffas medborgarna
Men plötsligt bytte den politiska ledningen strategi: den tidigare inriktningen som man arbetat så hårt för, var nu förkastlig. Dock tog man inte på sig något eget ansvar för omsvängningen. Är det en klok utveckling att lägga stora delar av landet öde och kanske, på grund av höga kostnader för lantbruket, också för fäfot, utan brukade åkrar som ger mat på bordet? Nej, det är en dåraktig politik och ett förakt för medborgarna som kommer att straffa sig. (Carin Stenström)

Middle East Update: The Hook in the Jaw of Russia

Idag torsdag kom de amerikanska inflationssiffrorna för februari vilka visar en fortsatt ökande inflationstakt. På årsbasis steg inflationen i februari från januari månads 7,5 procent till februaris 7,9 procent, den högsta nivån sedan januari 1982. Livsmedel- och energipriserna var de sektorer som främst var drivande i eskaleringen. Även kärninflationen (exklusive energi och livsmedel) steg på årsbasis från januari månads 6,0 procent till februaris 6,4 procent, även detta den högsta siffran på 40 år. Siffran för kärninflationen visar att inflationstakten nu genomsyrar alla sektorer. Den 16 mars är det nu upp till amerikanska centralbanken (Fed) att hantera den eskalerande inflationen, möjligen får vi då se en första, men sannolikt försiktig räntehöjning. Trots att även euroländerna ser en kraftig  inflationsökning beslutade idag den europiska centralbanken (ECB) att låta räntenivån ligga kvar på oförändrade 0,0 procent. ECB signalerar dock att man avser att avveckla stimulanserna snabbare än beräknat. / Rune

Låt inte Macron göra EU mer statsstyrt

Propaganda & krig (Video)
Intressanta tankar!

Ukrainakriget kan orsaka global matkatastrof
Konsekvenserna av Rysslands invasion av Ukraina riskerar att orsaka en global matkatastrof. Hotet om uteblivna exporter från två av världens största matproducenter sammanfaller med matpriser som skenade redan innan kriget. – Kommer innebära en katastrof för hela världen, speciellt dem som redan kämpar för att mata sina familjer, säger IFAD:s ordförande till The Guardian.

Prophecy Update Top News Headlines – 3/9/22

CRYPTO FEVER: Biden Signs Executive Order Authorizing The Creation Of A Digital Dollar As World Continues Moving Closer To A Cashless Society

The World Failed To Take Adolf Hitler Seriously And Paid The Price, We Would Do Well To Take Putin Seriously And Get Prepared For Nuclear War

Prophecy Update: I Don’t Know What to Believe Anymore (JD Farag)

Prophecy Update – The Birth Pangs of Israel That Lead to Her Covenant with the Antichrist
OHLINS: Väldigt intressant. Han talar bland annat om vaccinets förstörande verkan på Israel. Antisemitismen kommer att driva Judar till Israel.

Myndighet slår fast: Citera Bibeln om hbtq kan bli olagligt
Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) föreslår att regeringen utreder ett förbud av ”omvändelseförsök” gentemot hbtq-personer. När Världen idag ställer ett antal följdfrågor till myndigheten blir det tydligt att förslaget kan få långtgående konsekvenser för kristna församlingar i Sverige.
OHLINS: Det är inte förvånande. Av den intensiva lobbyverksamhet som har bedrivits går Sveriges ledare – om det här går igenom – allt längre i gudsförakt och människoförakt. Politikerna tar sig rätten att pracka på kristna sina snedvridna åsikter och det kallas ”religionsfrihet”?

Svenskar har fått nya hädelseparagrafer att förhålla sig till
Redan i dag finns det dessutom en inkonsekvens om vilka konfessionella inslag som är okej. För samtidigt som en kristen förskola i Flen hotas med vite om 10 000 kronor på grund av en kort bordsbön vid måltider, är personal på andra förskolor fria att hålla i yogapass, fira Pride eller tillämpa könsneutralt språk i verksamheten – det vill säga agera utifrån olika livssyner. (Jacob Rudenstrand)
OHLINS: Rubriken kan lika gärna vara: Svenska politikers hyckleri.

FN-spelet om vilka som ”beklagade” rysk invasion
Mest slående är att verbet ”fördöma” den ryska invasionen nedgraderades till att enbart ”beklaga” angreppet. ..Sammanfattningsvis visar det att de länders regeringar som inte var beredda att gå emot och ens ”beklaga” den ryska invasionen av Ukraina styr nästan hälften av jordens totala befolkning. (Lennart Sacrédeus)

S-minister skyllde dieselpriser på Putin – får våg av mothugg
Rekordhöga bränslepriser – SD+M+KD kräver sänkt skatt
Mer än hälften av det rekordhöga bensinpriset utgörs av skatter. Och ju högre bränslepriser, desto större blir statens momsintäkter.

Crazy End Times Alliance Of Emmanuel Macron, Xi From Communist China And The Rising Military Might Of Germany In Talks Over Russia Ukraine Invasion

Germany Responds to Russia With an Explosive Announcement!
Last week witnessed a monumental turn in world history. German Chancellor Olaf Scholz announced the return of a strong, militaristic Germany. His speech in the Bundestag was greeted with a standing ovation—with support coming from all Germany’s political parties! Politico called Scholz’s measures ”nothing less than the most dramatic political shift in modern German history.”

Lite i medieskugga av ukrainainvasionen kommer under den närmsta veckan viktiga inflations- och räntebesked från europeiska och amerikanska centralbankerna. Den 10 mars beslutar europeiska centralbanken (ECB) om den fortsatta räntenivån och samma dag kommer även februaris inflationssiffror från amerikanska Bureau of Labor Statistics. Den 16 mars offentliggör sedan den amerikanska centralbanken (Fed) sin fortsatta räntepolitik. Inte minst Fed:s ställningstagande kommer att få stor inverkan på den fortsatta finansiella utvecklingen. Fed har allt sedan pandemiutbrottet försvarat den låga räntenivån (0,25 procent) med konsekvenserna av pandemin och att inflationen skulle vara av övergående natur. Inflationen har dock fortsatt uppåt och torsdagens inflationssiffror kommer sannolikt att göra avtryck på Fed:s räntepolitik. Som ett brev på posten kom nu ukrainakrisen som ytterligare en förevändning för att vara återhållsam med räntevapnet. Här kan vi se hur den amerikanska 2-årsräntan och Fed:s räntenivå under de senaste tio åren i stort följts åt men gapet har sedan hösten 2021 ökat och är nu 1,25 procentenheter. Frågan är om man har modet att höja räntan och riskera ytterligare och kanske kraftigare fall på börserna? Vågar man strypa tillgången på pengar som man signalerat eller låter man sedelpressarna rulla? /Rune

Adam Cwejman: Stämpla inte folkligt missnöje som högerextremism
Ledare: Behandlingen av demonstranterna i Kanada är ett tecken i tiden: politiska eliter tål inte kritik av fel slag. (

Max Winter ställs inför Förvaltningsrätten för allas vår rätt till åsikts- och mötesfrihet

Minst 18 döda efter översvämningar i Australien
Skyfallen vräker ner över stora delar av Australiens östkust och har orsakat vad som beskrivs om ”aldrig tidigare skådade” översvämningar.

Ryssland hotar att stänga av gasleveranser via Nord Stream 1

China calls Russia its chief ’strategic partner’ despite war

Is Klaus Schwab the Most Dangerous Man in the World?

Don’t get it twisted, TAIWAN is in DANGER!!!

VIDEO: Makthavarna du aldrig valde | Dokumentär om den globala finanseliten
Den globala finanseliten påverkar samhället genom plattformar som World Economic Forum och Bilderberggruppen. I den här dokumentären av Jonas Nilsson får vi se hur den påverkan går till i praktiken.

Allt fler Gazabor läser hebreiska – vill ha jobb i Israel

America’s Boeing E-4B Nightwatch ‘Doomsday Plane’ That Can Survive Nuclear War Spotted During Training Mission As Putin Threatens World War

Make way for the FINAL ANTICHRIST, he’s around the corner!!!
1/ Hyperinflation
2/ Räntehöjningar
3/ Krasch
4/ Upp 13 – Kontantfritt samhälle

Right On Cue, Israel Now Inserts Itself Into The Ukraine Invasion By Flying To Moscow On Shabbat To Speak With Putin After Getting Macron’s Blessing

Approaching The Appointed Day | Prophecy Update with Tom Hughes

Is Putin Using His Invasion Of Ukraine As A ‘Hook In The Jaw’ With America And The West To Pull Them Into WWIII? It Already Seems To Be Working

Kan Israel bli Europas gasleverantör?
Kriget i Ukraina har lett till stora diskussioner om Europas beroende av rysk gas. Israel kan nu positionera sig för att bli en viktig gasleverantör till den europeiska marknaden, skriver Jerusalem Post.

Ep 2717b – Ukraine First, Taiwan Second, Stage Is Set, Watch What Happens Next

We are going to ask the question today, based on evidence we will present to you in their own words, could it be possible that we are not watching the beginnings of World War 3, but instead looking at Phase III of Build Back Better?

Prophecy Update – Putin’s Religion and the Gog of Magog Invasion
OHLINS: Detta måste ni bara lyssna till ! (Obs! Pretribläran annars bra)

RUSSIA just dropped off MAJOR equipment in SYRIA!!!

Putin’s spiritual destiny

Europe’s Largest Nuclear Power Plant Zaporizhzhia Has Been Hit By Russian Tank Attacks And Is Now On Fire With Radiation Levels Rising Hourly

As Russia Bombs Ukraine, Emmanuel Macron Calls For March 10th Meeting To Discuss Creation Of A European Army With Himself As The Leader

Bethel Claims Miracles. What Proof Do They Have?
Stories of healings at Redding’s Bethel Church draw faith-filled visitors each year. But Bethel has not yet provided proof of a single medically verified miracle. Shasta Scout discusses the medical research organization hoping to change that, and how faith tourism contributes to Bethel’s revenue.

Lars Bern kommenterar invasionen av Ukraina

If Russia moves against Ukraine, the West will impose strict sanctions against Russia. This could lead to a cyber-attack against US institutions and vital resources (either by Russia and possibly China, or by our own intelligence agencies – run by globalists – who could conveniently blame such an attack on Russia). Such an “attack” would almost certainly trigger a financial collapse and lead to Martial Law here in the US. At that point, all bets are off. Anything could happen. Politically conservative Christians, Jews, and other patriots would be targeted, and a form of Marxist socialism would be imposed. Think it can’t happen here? Look at Canada.

Den ryska lag mot ”fejknyheter” kring kriget i Ukraina som klubbades på fredagen innebär ett steg mot en totalitär övervakningsstat i stil med Stalins Sovjetunion. Att i sociala medier kalla kriget för vad det är, nämligen ett krig, kan nu ge upp till 15 års fängelse.

Skräckscenariot: Då kan världsekonomin kollapsa
OHLINS = ”The Great Reset”

Vetepriset upp 40 procent på en vecka
Upp 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga: ”Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i handen. 6 Och jag hörde liksom en röst mitt ibland de fyra väsendena säga: ”Ett mått vete för en denar, och tre mått korn för en denar, och oljan och vinet får du inte skada.”
OHLINS: Vad har man rest runt och predikat för er ? Vi har själva hört det. Upp 4:1 Därefter såg jag, och se, en dörr stod öppen i himlen, och den röst jag först hade hört tala till mig, som en basun, sade: ”Kom hit upp, så skall jag visa dig vad som måste ske härefter.” 2 Genast kom jag i Anden, och se, en tron stod i himlen och någon satt på tronen. Man menar enligt Pretrib att församlingen inte skulle finnas kvar på jorden efter Kapitel 4. Vi har alltid gått emot detta för det stämmer inte enligt Guds ord.

Wait, What?! Biden Wants Trans Youths To Reject God’s Design In Order To Reach Their ‘God-Given Potential’
OHLINS: Ett bibelord till president Biden:
Ps 50:16 Men till den ogudaktige säger Gud: ”Hur kan du tala om mina stadgar och ta mitt förbund på din tunga, 17 du som hatar tillrättavisning och kastar mina ord bakom dig?

VIDEO: A Prayer || Ukrainian Christian Song (text på engelska)

Vad händer om Ryssland överger SWIFT? – Västs ekonomi kollapsar?
EKONOMI & DEBATT. Ryktet går att The Great Reset tar nästa steg genom att krascha SWIFT med hjälp av Putin och att Ryssland går över till ett kinesiskt system. Politiker och massmedia hävdar att Ryssland kastas ut, men Putin kan  sedan länge ha förberett Ryssland för att lämna SWIFT.

Totalförsvaret har skadats av attacken på familjerna
Attackerna på familjen som samhällsgrund har varit intensiva under sextio-sjuttio år. Marken har beretts av media och opinionsbildare, som målmedvetet kränkt och förtalat landets viktigaste bas, familjen. Makthavande politiker har följt upp med lagstiftning och ekonomiska sanktioner för att försvaga äktenskap och familj och beröva individer och föräldrar ansvar och uppgifter. Resultatet har blivit lättstyrda medborgare men ett sårbart samhälle, med växande sociala och mänskliga problem. (Carin Stenström)

Grön svängning granskades: ”Regeringen mutade Preem”
Att Preem får gratis utsläppsrätter från staten och samtidigt ändrat sig från satsning på olja till biobränsele tyder på att Preem ”mutats”. Det menar den konservativa debattören Rebecca Weidmo Uvell som granskat regeringens hantering av frågan.

Ryska styrkor har tagit över kontrollen vid kärnkraftverket Zaporizjzja

Brand vid kärnkraftverk i södra Ukraina släckt

Sverige och Danmark i marinövning i Östersjön

ON THE PRECIPICE OF A NEW WORLD ORDER – Gary Kah
OHLINS: Från minut 48: De kommer pressa sanktioner mot Ryssland. Detta kommer att föra med sig
Cyberattacker som sänker det Ekonomiska systemet. Undantagstillstånd kommer i USA mm.

WHO vill ta makten genom nytt fördrag!

Demokratisk världsallians behövs
OHLINS: Nu börjas det igen …vi vet att det inte alls
kommer att bli någon sann demokrati.

ISRAEL just made a friendly gesture to RUSSIA!!!

FN-ambassadören: ”Ryssland hotar att invadera Finland och Sverige”

Pandemilagen slopas sista mars

Ukraine and the Antichrist

The Great Reset | Understanding The Great Reset Organization Chart of Klaus Schwab’s Control

Så preppar svenskarna: ”En extrem försäljning”

Ryskt stridsflyg har kränkt svenskt luftrum öster om Gotland

Svensk-finländsk militärövning i Östersjön

Kina kommer inte att delta i västländernas sanktioner mot Ryssland. Det meddelade ordföranden för China Banking and Insurance Regulatory Commission, Guo Shuqing, på onsdagen, enligt Reuters.

Analytiker: Drivmedelspriserna kan stiga mot 30 kronor

In Not So Subtle Message To Israel And The Jewish People, Putin Orders Air Strike On Holocaust Memorial Babi Yar In Ukraine Capital City Of Kyiv

RUSSIA’S newest deal with CHINA is set to fail!!!

Prophecy Update Top News Headlines – 2/28/22

De här AI-skapade personerna sprider rysk propaganda: Så ser du att de är fejk

Pretend President Joe Biden Says That He Has The Backs Of ‘Younger Transgender Americans’ So They Can Reach Their ‘God-Given Potential’, Oh Really?

Amid The Russian Firestorm In Ukraine, The Story You Are Not Seeing Is The Re-Emergence Of Germany As A Military Powerhouse And That’s Very Not Good

Wheat prices soar to highest since 2008 on potential Russia supply hit

RUSSIA INVADES UKRAINE: What Are The Prophetic Implications For Israel? | Live with Tom & Bill Salus

Look at How the Media Framed This Conflict from 2014!

Uppgifter: Belarus har gått in i Ukraina

Lavrov till USA: Flytta kärnvapnen från Europa

Israeli Strategic Analyst Breaks Down Russia’s Move Into Ukraine | Watchman Newscast
OHLINS: Hur man ser på saken från Israeliskt håll.

Why Russia is Invading Ukraine (VIDEO)
OHLINS: En väldigt bra video om Ryssland – Ukrainakrisen.

Why Did Emmanuel Macron Just Make A Surprisingly Passionate Plea For Jews To Retain Control Of The Temple Mount In Jerusalem?

Huge Explosions Rock Ukraine Capital City Of Kyiv After Putin Ordered Banned Cluster Munitions Used Against Civilians In Possible War Crime

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Putin Activates Nuclear Option, Not Just In Ukraine, But His ‘Satan-2’ Hypersonic Missile That Can Hit The UK

En halv miljon har nu flytt från Ukraina

EFK-pastorer ogillar Sea-utträde
Sea står upp för bibeltro och är en nödvändig motkraft mot liberalisering och urvattning av evangelikal teologi och står också upp för en klassisk kristen hållning i äktenskaps- och sexualfrågor, menar pastorerna.

Christer Nilsson: I huvudet på Putin – enmanskrigaren
Två saker har Stalin och hans beundrare Putin gemensamt. Båda ville krossa den ukrainska nationalismen. Båda drömde om att härska över jordens största imperium och att utvidga detta i samma anda som Ivan den förskräcklige på 1500-talet och Peter den store på 1700-talet.

Satellitbild: Rysk konvoj 64 kilometer lång