Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN (med Elvor & Janne)
Parousia Mission söndag 9 augusti Kl 14 i Wartagården Göteborg

Parousia Mission Göteborg Mer från Göteborg 14/6-2020
Elvor: Gud vet slutet redan från början (mp3) Text >>
Janne: Elden närmar sig (mp3) Text >>

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning (då är det nyhetsvärdet vi förmedlar).
/Elvor & Janne
_____________________________

Nearly 50 Percent Of All The Jobs Lost During The COVID-19 Pandemic “May Be Gone Permanently”

Two high school girls in India discover asteroid moving toward Earth

Franklin Graham warns of ‘all-out socialism’ if Americans don’t vote for leaders ‘who love this country’

If Only America Had a Tisha B’Av

Rekordras för USA:s BNP. Andra kvartalets amerikanska BNP-siffror kraschade med 32,9 procent. Även den privata konsumtionen har sjunkit kraftigt, hela 34,6 procent, detta i kölvattnet av Covid-19. Dess värre ser även den amerikanska arbetslösheten ut att bita sig fast och nyanmälde arbetslösa ökade för andra veckan i rad. Bedömare menar nu att 50 procent av de förlorade arbetstillfällena riskerar att aldrig kommer åter./Rune

COVIDOCRACY: The CDC Is Partnering With The Pentagon And The Department Of Defense In A ‘Joint Venture’ To ‘Deliver A Vaccine’ To Every American

Fauci The Fraud Is Now Saying That Masks Are Not Enough, We Need Goggles And Full Face Shields For Flu Season And Not Just For COVID

Väst fick olja i utbyte mot tyst stöd för anti-israeliskt FN-organ
Många var försöken från FN:s sida att lösa det arabiska flyktingproblemet, men samtliga förslag förkastades såväl av Arabförbundet som av flyktingarna själva. 1958 hade världen fått nog, och UNRWA såg sin existens hotad. Under mycket starka påtryckningar av Saudiarabien tilläts dock UNRWA leva vidare, och sedan 1959 med en helt annan agenda – att utnyttja de arabiska flyktingarna i ett politiskt spel i det oändliga. Deras i dag 71-åriga existens är bevis nog. Varför gav man då efter för Arabförbundets krav och Saudis påtryckningar? Svaret är framförallt olja! Samtidens absoluta energikälla var olja, och priset för att den skulle fortsätta flöda från öst till väst var överkomligt; stryk den oljeproducerande arabvärlden medhårs och tillåt dem sprida sin anti-Israel agenda, blandad med gammal god antisemitism. Därför blommar i dag antisemitismen! (Christina Toledano Åsbrink)

”EU kan bli global aktör som kräver underkastelse”
En annan tänkbar vinnare är länder som Kina, menar han. – Kina har redan lånat ut stora belopp till länder i Afrika. Det vore ett skräckscenario ifall samma sak hände i EU. Jan Sturesson påpekar att Kinas framfart i Afrika har inneburit att man i vissa länder erbjudit samma övervakningssystem som i Kina. Och just denna fråga är ytterligare något som oroar Jan Sturesson med coronapandemin: Risken för ett kontrollsamhälle även i Europa. (Jan Sturesson)
OHLINS: Om EU går den här vägen, kommer profetior uppfyllas som vi har varnat för i många år.

Hård press på Kinas oregistrerade kyrkor
Förföljelsen mot kristna har eskalerat kraftigt under coronapandemin. I Kina är läget just nu värre än i Nordkorea bedömer missionsorganisationen Ljus i Öster som arbetat med landet sedan 1970-talet.

Larmrapport: Kristna tvingas avsäga sig sin tro för att få nödhjälp
I flera länder, främst i Asien, uppmanas kristna att avsäga sig sin tro annars får de inte del av den nödhjälp som delas ut under pandemin. Det framgår av larmrapporter från den internationella missionsorganisationen Open Doors som slår fast att det handlar om tvångskonverteringar.

Ideologi ännu tydligare på reducerat Pride
Även om årets Pridevecka är decimerad, så hålls ändå ett anmärkningsvärt stort antal programinslag, med väl känd profilering. Istället för fysiska träffar hålls webbsända seminarier om hur sadism, maktspel och våld kan inkluderas i ungas sexualitet och skolundervisningen, hur man genomför rollspel där en part spelar hund och en annan ledare, eller konkreta sexualinstruktioner av sådant slag att det knappast passar på någon tidnings ledarsida. Allt detta är alltså precis som vanligt. Det verkligt intressanta är att det reducerade programinnehållet gör att Prides ideologiska profil framträder ännu tydligare. Utöver intresseorganisationerna RFSU och RFSL domineras utbudet helt av två avsändare: Vänsterpartiet, samt rubriceringen ”Kyrkorna på Pride”, i realiteten bestående av Svenska kyrkan. …Årets Pridevecka bekräftar än en gång att Pride inte är en röst för mänskliga rättigheter, utan en ytterlighetsrörelse för extrem queerideologi, oavsett om den framförs av politiker eller kyrkor. Övriga samhället har all anledning att samlas till motreaktion och börja hantera Pride enligt den profil de faktiskt själva förmedlar. (Per Ewert)
OHLINS: Hur lågt kan man sjunka? Är det konstigt att många människor mår dåligt i de här kretsarna? Nej, det är inte konstigt. Det är en ofrånkomlig konsekvens.

Twitter reportedly censors moving Bible message from Tim Tebow: Labeled ‘Sensitive content’

Facebook censors Christian ministry for allegedly promoting ‘conversion therapy’

We Are In The Process Of Completely Losing America

Scientists Begin Construction of World’s Largest “Fusion Reactor”

Jews Allowed Access to Running Water on Temple Mt Bringing them Closer to Temple Service

In First, Iran Launches Ballistic Missiles From Underground

Polen utmanar Europa i genusfrågan
Polens beslut att dra sig ur den så kallade Istanbulkonventionen om våld mot kvinnor är en del i ett växande motstånd i östra Europa mot vad man ofta beskriver som ”genusideologin”. Oron gäller att könsroller ska luckras upp och att familjer ska få allt mindre att säga till om när de uppfostrar sina barn.

Katastrofal översvämning plågar Bangladesh – en fjärdedel av landet under vatten
En fjärdedel av Bangladesh ligger under vatten sedan en av de värsta översvämningarna på årtionden drabbat landet. Samtidigt som landet håller på att återhämta sig från två cykloner och är hårt drabbat av pandemirestriktioner.

Det dagliga våldet fortsätter som vanligt i Sverige:
Dubbla skottlossningar i Trelleborg under natten – två personer gripna
Kvinna ihjälskjuten – man gripen
Pojke knivrånad i Majorna
Storbrand i skola i skånska Hjärup
Minst 50 anlagda bränder i Lund i år – ny skolbrand sent igår kväll

Fynd från Bibelns kungatid hittades nära USA:s ambassad
120 krukor varav många är märkta ”Tillhör kungen” har hittats på en utgrävningsplats i närheten av USA:s ambassad i Jerusalem. Platsen tros ha inrymt ett lager där skatter som togs upp av kungarna Hiskia och Manasse förvarades. I Andra Kungaboken 18 står det att Hiskia var en kung som förtröstade på Herren och ”hade framgång i allt han företog sig”. Två kapitel längre fram står det att han visade sin skattkammare, sitt vapenförråd och ”allt som fanns i hans förrådshus” för kungen i Babel. Nu verkar det som om ett av kung Hiskias förrådshus har hittats tre kilometer söder om Gamla stan i Jerusalem.

Federala styrkor skickas till ytterligare städer i USA

Junkies Openly Shooting Up On The Streets Of Liberal Democrat Mayor Bill Di Blasio’s New York City As ‘Defunding The Police’ Wreaking Havoc

Hon såg mirakel i slummen: ”Soppan tog aldrig slut”
Den här artikeln påminde mig om när Janne och jag (Elvor) hade ansvar för ”DEN ÖPPNA KYRKAN” på 90-talet i dåvarande Pingstkyrkan (Gilead), en verksamhet som innehöll bön & lovsång, bibelundervisning, utåtriktad verksamhet/evangelisation, litet café i entrén och gratis sopp-lunch för människor med missbruksproblem, uteliggare och psykisk svaga. (Vi skulle kunna skriva en bok om allt som hände de åren).
SOPPLUNCHEN hade vi varje tisdag i kyrkan under 4 år. Vid ett tillfälle hade vi missbedömt totalt och hade bara soppa för knappt hälften av alla som kom. Gode Gud, hjälp! Vad gör vi?! Vi bad att Jesus skulle välsigna soppan – och häpet såg vi på hur soppan räckte och det blev över (!) när alla hade ätit sig mätta. Det var ett påtagligt under framför våra ögon!

The Price Of Gold And The Price Of Silver Are Both Soaring Into The Stratosphere As Global Economy Hangs In The Balance

VISA announces global plans for crypto payments – will go global with major tokens

Israel Uncovers Major Archaeological Find from the Times of King Hezekiah and Manasseh

Social Media on Warpath as Trump video removed and Trump JR restricted on Twitter

Newly developed AI capable of identifying prostate cancer with ‘near-perfect accuracy’ in medical breakthrough

Group Of Medical Doctors Exposing The Plot To Stop Hydroxychloroquine And Promote The Very Expensive Remdesivir Have Web Site Removed

Gallup bekräftar: Svenska journalister står till vänster
Jämfört med svenskar i allmänhet står journalister längre till vänster, fler vill införa republik och fler anser att invandring är positivt för Sverige. Dessutom är journalister mindre benägna att beteckna sig som kristna, enligt en norsk undersökning som genomfördes 2019.
OHLINS: Javisst är det så och det märks i det mesta som svensk media förmedlar och inte minst när det gäller fientligheten mot Israel.

Iran Pressures Iraq on U.S. Withdrawal

Four asteroids to buzz past Earth in single day

America’s Major Cities Are Being Turned Into War Zones, And It Is Not Going To End In November

Putin claims Russian Navy to possess hypersonic nuclear strike weapons

California Church Concerned City May Cut Off Utilities to Their Building for Continuing to Meet Despite Restrictions

The First Group Of 30,000 Planned Volunteers Receive Untested And Unproven COVID-19 Vaccine In World’s Largest Coronavirus Trials

Get Ready For Google ‘SkinMarks’, A Smart Tattoo That Will Turn Your Skin Into A Digital Touchpad To Control Your Devices Via Embedded Sensors

Guldpriset når ”all time high”. Oro för en fortsättning av Covid-19, ökande spänningar mellan USA och Kina samt en rad övriga problem fick guldpriset att under natten till måndagen nå ett nytt ”all time high” på $1943. Tidigare rekordet var från hösten 2011, då i spåren av finanskrisen. Även den kraftiga prisuppgången för silver fortsätter. Det framstår allt mer troligt att vi nu ser slutet på flera decenniers manipulation av guld/silverpriserna vilket kan driva priserna enormt mycket högre och sätt allt större press på US-dollarn./Rune

Sverige bedöms vara stor förlorare på EU-budget
– 70 till 75 procent av Sveriges export går till Europa, klarar sig inte Europa får Sverige ekonomiska problem, säger Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB, enligt Svenska Dagbladet.
Resonemanget sågas av Lars Anell. Ska vi ta pengar från våra lador och ge bort till länder för att de ska kunna köpa våra varor? frågar han sig i Svenska Dagbladet.
OHLINS: Orättvisa och orättfärdighet råder ofta i den här världen. Vilken nåd det är att vi inte behöver ha vår tillit i pengar, utan i Gud.

Hebr 13:5 Lev inte för pengar, utan nöj er med vad ni har. Gud har själv sagt: Jag skall aldrig lämna dig eller överge dig. 6 Därför kan vi frimodigt säga: Herren är min hjälpare, jag skall inte frukta. Vad kan en människa göra mig?

Fler än 100 pastorer döda i covid-19 i Bolivia

KD-politiker vaknade av smäll på altanen: ”Det var tändvätska överallt”
– Jag blev lite förvirrad när jag såg lågorna. Minnen kom tillbaka från kriget och förföljelsen i Iran.

Hundratals brandmän bekämpar skogsbränder i Portugal

Musikcafé på nätet blev en hit
Korskyrkan i Umeå når ensamma äldre med läsarsånger.

Muslims Who Listen to Arab Christians Who Know Hebrew 
“Reading the Hebrew Bible in Hebrew is a privilege, because some of the Muslim’s claims regarding the corruption of the Bible has to do with the wrong meanings of the words in the Hebrew Bible due to inaccurate translations. That’s when our Hebrew language helps – we tell them the exact meaning in the original language, and if it’s hard for us to understand (since it’s ancient Hebrew, not modern) we can check in Hebrew resources and find the accurate meanings and the true history behind the scriptures and the meanings.” (One for Israel)

Fears of Harbingers as DC bombarded with lightning storm and Statue of Liberty struck by lightning

Black armed militia planning Louisville, KY march claims it’s ‘Not F—ing Around’

UK Christian Ministry Loses Bank Accounts After ‘Mob Rule’ Campaign: ‘It Will Be Churches Next’ OHLINS: Detta har vi sett komma genom Andens varningar…

30 miljoner amerikaner riskerar sin försörjning. Detta sedan kongressen ännu inte har hittat en kompromiss om att utöka veckotillskottet till regelbundna arbetslöshetsersättningar, ett tillskott som löper ut i helgen. Som en del av CARES-lagen har ett veckotillskott på $ 600 tillkommit för att hålla drabbade hushåll flytande under de senaste månaderna. Ett uteblivit tillskott hotar resultera i att miljoner amerikanska hushåll inte längre kan betala sina skulder. Varningar kommer samtidigt om att en ytterligare utökning av CARES-lagen, och därmed statsskulden, skulle riskera att snabbt urholka förtroendet för en redan pressad amerikansk dollar. Om inte detta vore nog så börjar antalet nytillkomna arbetslösa amerikaner nu åter att stiga för första gången sedan slutet av mars. /Rune

Revolutionärerna själva de värsta förtryckarna
De ultraprogressiva som ständigt söker nya förrädare att slå ner riskerar att göra slut inte bara på sina tänkta fiender utan i slutänden även på sig själva. När alla gamla statyer har välts, och alla levande fiender slagits ner ser även revolutionärerna att deras himmelrike ändå inte kommit. Denna galenskap måste få ett slut innan samhällsskadorna blir oreparerbara. Skräckväldet i Frankrike slutade med att Napoleon satte stopp för eländet, bara för att ersätta det med en egen totalitarism. Måtte alla sunda krafter i vår värld i dag sätta in sina krafter för att välja rätt väg mellan att låta de fria radikalerna slå sönder ännu mer av befintlig ordning eller att den folkliga frustrationen manar fram ett annat totalitärt samhälle. Den balansen måste vi klara. (Per Ewert)

Ett rejält bakslag för Israel om Joe Biden följer i Obamas spår
Obamas inställning till Israels säkerhet och trygghet, kombinerat med ett allt större stöd till palestinierna direkt och via olika FN-organ, skadade allvarligt de israelisk-amerikanska relationerna. Obama gav Israel ett sista knivhugg i ryggen genom att släppa igenom den famösa resolution 2334 i FN:s säkerhetsråd i december 2016, några veckor innan han lämnade presidentämbetet. Resolutionen var djupt anti-israelisk, den befrämjade antisemitism, gav ensidigt stöd till palestinsk falsk historieskrivning – som att kalla Tempelberget för Haram al Sharif, den arabiska termen för den plats som uppenbarligen var platsen för de judiska templen. Maken till historieförfalskning, med amerikanskt passivt stöd, får man leta efter.
Jämför med Trumps politik gentemot Israel. Han har sedan början stått på demokratin Israels sida mot diktaturerna runt landet, han har sett den unika relationen mellan länderna och visat att han värdesätter den, han har sett det iranska hotet och tagit det på allvar. Han har tagit kampen mot FN-systemet och dess vidriga behandling av Israel i olika FN-organ, genom att stoppa amerikanskt stöd till UNRWA och ständigt stå upp för Israel i till exempel säkerhetsrådet. Han har erkänt Jerusalem som Israels huvudstad och öppnat ambassad där – i motsats till samtliga presidenter de senaste 25 åren som vägrat göra det, trots kongressens beslut redan på 1990-talet. Trump kom också med en seriös och detaljerad fredsplan mellan Israel och palestinierna, inte att förglömma… (Ulf Cahn)
OHLINS: Vi som är kristna behöver inte ta parti för den ena eller andra sidan – och absolut inte låta oss påverkas av svensk media som ofta är vänstervriden och vinklad när det gäller Mellanösternpolitik. Vi behöver inte heller försvara eller ”hylla” president Trump. Faktum kvarstår dock: Trump har stått upp för Israel som ingen annan president och det för med sig välsignelse. (1Mos 12:3; 4Mos 22:12)

Ovädret Hanna har nått Texas

Dubbla orkaner drabbar USA – varning för livshotande översvämningar
USA förbereder sig på tre kraftiga oväder, varav två med orkanstyrka väntas drabba landet under söndagen. Meteorologer varnar för kraftiga regn och översvämningar.

Rysk ubåt passerade Öresundsbron: ”Odramatiskt”

No, the Beast is NOT Here: A Response to Celeste Solum
Tricia Tillin ger svar (Eng)

Russia just secretly tested an “anti-satellite weapon” in space

Thousands in Iran Accept Jesus Christ Amidst COVID-19 Pandemic

Many Americans See The Hand Of God At Work In Current Events

China and Russia ‘developing deadly drones which attack without human approval’

China Now Forcing All Citizens To Activate Health Code On Smart Phones For Restaurant And Store Access, Only A Green Code Will Let Them in

August Landmesser Didn’t Salute Adolf Hitler 1936, And MLB Relief Pitcher Sam Coonrod Didn’t Kneel To Black Lives Matter On Opening Day Thursday

Bill Gates warns multiple coronavirus vaccine doses likely needed and schools should stay closed for another year

U.S on the verge of new lockdown, mutation causing outbreaks to spread, deaths could reach 300,000 by year-end

The Next Revolt?
Violent protests have reached all the way to Jerusalem.

2 700 år gamla kungasigill hittade i Jerusalem
Sigill från 700 år före vår tideräkning har spridit ljus över hur administrationen i det historiska Juda rike fungerade. Bland annat visar de hur man samlade in skatt.
OHLINS: Bibelns trovärdighet och judarnas rätt till sitt land är snart oräkneliga.

MP-ministrar placerar i kol- och oljefonder

Budgeten är gigantiskt steg mot EU-stat
Övertydligt nog tar EU därmed ett gigantiskt steg i riktning mot en federal statsbildning, med krav på egna finansieringskällor som EU-skatter. Till detta har Sveriges regering medverkat – och bidragit genom EU till en kraftigt ökad skuldsättning för våra egna skattebetalare.  Sannerligen är det svårt att se som en framgång. (ViD)

Ola Wong: Medierna vill uppfostra svenskarna
Svenska medier får svidande kritik i journalisten och Kinakännaren Ola Wongs sommarprat. Det glapp som han upplevt mellan verklighet och den officiella sanningen gjorde honom så frustrerad att han till slut blev sjuk.– Jag vågar påstå att det i journalistkåren finns en uppfattning om att uppgiften är att driva på i progressiv aktivistisk riktning, säger han. …Han berättar att hans pappa ibland uttryckte sig ganska extremt om svenskarna: ”Vi kineser hade inget val att bli hjärntvättade, men ni svenskar har ett val och ni gör det ändå.” Ola Wong vill själv inte gå så långt, men menar att alltså att det finns ett visst korn av sanning i faderns ord. – Den här benägenheten att låsa sin flagga och identitet till en åsikt är farlig, säger han. (Sara Andersson ViD)

Kulturskribent i GP: ”Mitt foster är ingen cellklump”
Ett foster som kan slå kullerbyttor och har lärt sig att känna igen sin mammas röst är inte någon liten cellklump eller något ”grodyngel”. Det påpekar Göteborgs-Postens skribent Anna Björklund i en krönika i tidningen. I texten berättar hon om sin egen graviditet och frågar sig varför varenda svensk väntas ställa sig bakom den svenska abortlagstiftningen. (Sara Andersson ViD)

Split societies, global chaos and World War Three: We could be in for the most tumultuous era in modern history

Marxist Revolution In Full-Swing In Portland As Thousands Of ANTIFA And Black Lives Matter Militants Face Federal Law Enforcement Agents

Once-in-500-year’ storm strikes Northland in New Zealand

Elon Musk claims his Neuralink chip will allow you to stream music directly to your brain

End Times Birth Pains – What’s Coming Next?

Kanye West Says COVID-19 Vaccine is “Mark of the Beast”

Joe Biden In Virtual Campaign Speech To Million Muslim Votes Summit Says ‘I Wish We Taught More In Our Schools About The Islamic Faith’

Naboth’s Vineyard Found in Jezreel?

For the first time in history, Coin shortage prompts bank to pay you for spare change

Iran’s president Rouhani says 25 million Iranians may have been infected with coronavirus

Deadly Hailstorm Destroys Crops In Western MN Causing Loss Millions Of Dollars

Contact Tracing May Become Latest Surveillance Tool For Police

Germany Secretly Exports More War Weapons

Kristna i Kina krävs avsäga sig sin tro eller förlora sina socialbidrag
Fattiga kristna i Kina riskerar förlora statliga bidrag om de inte avsäger sig sin tro och ersätter bilder av Jesus med bilder av kommunistiska ledare.
OHLINS: Låt oss be för våra trossyskon som är förföljda.

Kentucky Couple Who Tested Positive For COVID-19 Placed Under House Arrest In Chilling Sign Of What’s To Come Under The Great Global Reset

Oliktänkande trängs undan: ”Skrämmande”
Bari Weiss, redaktör och opinionsskribent på New York Times, lämnar tidningen. Hon anger långvarig mobbning och utfrysning på grund av ”fel” åsikter som skäl. Hon berättar att hon hotats av kollegor, beskyllts för att ”skriva om judarna igen” och för att vara rasist. Nu larmar även andra profilerade journalister om den snabbt smalnande åsiktskorridoren.
Och Weiss vittnesmål är bara en del av ett mönster där flera debattörer i USA nu larmar om hur samhällsdebatten snabbt ritas om och där allt oftare bara en viss typ av åsikter kommer till tals i de etablerade medierna. (Samuel Teglund, ViD)
OHLINS: ”En viss typ av åsikter” är som vanligt den vänstervridna propagandan som alltid har varit ateistisk och gudsfientlig – och numera ingår i den globala agendan.

Palestinier uttalade sig positivt om Israel – greps
Det som framkommer i videoreportaget är att flera palestinier, och enligt deras uppgifter många andra palestinier med dem, mycket hellre skulle vilja hamna under israelisk kontroll än att förbli under palestinska myndighetens kontroll. – Israelerna är en miljon gånger mer medkännande än den palestinska myndigheten. Israelerna behandlar oss som vänner och soldaterna är raka. Hos oss vill var och en ha allting. Alla tar bara hand om sig själva. Det är därför som vi aldrig kommer att få någon stat, säger en ung man på arabiska.
(David Spånberger, ViD)

Rekordhöga aborttal oroar i Storbritannien
Antalet aborter ökade i England och Wales förra året och nådde rekordnivå. Mest ökade aborter som gjordes på grund av avvikelser hos det ofödda barnet. … – Statistiken fortsätter att visa en ökande och förfärlig mänsklig tragedi. Förlust av människoliv i den här skalan är chockerande och upprörande, säger han och frågar sig hur landet kan tillåta abort ända fram till förlossningen när det gäller barn med avvikelser, samtidigt som man engageras av omsorg för samhällets sårbara under coronapandemin. (Kerstin Schönström, ViD)

Statues of Jesus being beheaded across the Country

Why Jonathan Cahn, His Mysteries, Keys and Revelations Must be Ignored

Experts Warn a ‘Horrible Surprise Coming’, US-China Military Clash Within Six Months

Death Valley just set the record for the planet’s hottest temperature in years

In Potential Alliance Against Turkey, Israel and Greece Strengthen Military Ties

There Are Nationwide Shortages Of Aluminum Cans, Soda, Flour, Canned Soup, Pasta And Rice

GO BLUE: National Association Of Police Organizations Endorse Trump For President, Ditching Joe Biden And The Democrats In Stunning Fashion

COVID-19 Has Been Weaponized To Demoralize And Destroy The Global Population As The Elites Are Now Bringing In The New World Order

Nick Cannon Said That ‘Black People Are The True Hebrews’, But The Bible Says Blacks Came From Ham And The Jews Came From Shem After The Flood

China Begins Mass-producing Stealth Fighter

Prepare Yourself, They Are Now Building A System That Will Use Smart Cameras To Force You To Wear A Mask And Observe Social Distancing

Chance of San Andreas Mega-Quake Has Been Increased By Ridgecrest Quakes

Kroger cashiers to stop giving customers coin change in latest on “National Coin Shortage”

Scientists Discover That The One Big Assumption That Everyone Has Been Making About COVID-19 May Be Dead Wrong

Multiples volcanoes erupting around the world along with hundreds of quakes striking near or under lava craters

On This Day In History In 1555, Roman Catholic Pope Paul IV Issued A Papal Decree Forcing The Jews Of Rome Into A Ghetto Like Adolf Hitler Later Did

After Turning Iconic Church into Mosque, Erdogan is now Targeting Temple Mount

Florida man crashes into church, sets it on fire with parishioners inside

Many say converging of religions around the world is a sign of the Apocalypse unfolding

Bank of England Begins Debating Digital Currency Creation

Alaska Airlines flight makes an emergency landing in Seattle after passenger threatens to kill everyone on board unless they accepted Jesus was a black man

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

George Soros Giving $220 Million To Black Radical Race Groups That Are Working To ‘Reimagine Public Safety’ By Getting Rid Of The Police

Unlikely Iranian bedfellows foster secret 25-year deal with China
OHLINS: Profetiorna fortsätter uppfyllas.

Job Losses, Bankruptcies And Store Closings Are All At Apocalyptic Levels As The U.S. Economic Collapse Rolls On

HERE IT COMES: Bill Gates And His GAVI Vaccine Alliance Launching AI-Powered ‘Trust Stamp’ Combining A Vaccine And Digital Biometric ID In West Africa

The Reality of a Nuclear-Armed Iran

Macron Warns Netanyahu To Not Proceed With Annexation Of Judea And Samaria But To Divide Israel For Palestinians In Two State Solution

Utah governor declares state of emergency due to ‘civil unrest’

Record Snow and Freezing Temps Strike South America and Nepal Experiences Deadliest Monsoon In 11 Years

A never-before-seen bacteria has killed over 60,000 fish in California

Rare Heatwave Event To Grip The US This Weekend

Dutch ID Cards To Become Gender Free – Could More Of Europe Follow?

4 mysterious objects spotted in deep space, unlike anything ever seen

Remember The Psy-Op Called The Great Toilet Paper Shortage? Now We Are Pretending There’s A National Coin Shortage So We Go Cashless

250 Billion Barrels: Israel Discovers Oil Deposits Similar to Saudi Arabia
Hes 38:11 Du skall säga: Jag skall dra upp mot det obefästa landet, jag skall angripa dem som bor där i trygghet, alla som bor där utan murar och varken har bommar eller portar. 12 Ty du vill plundra och röva och vända din hand mot ödelagda platser, som nu åter är bebodda, och mot ett folk som har samlats från hednafolken och som nu har boskap och ägodelar, där de bor i landets mitt.

Jon kom ut ur återvändsgränden av drogmissbruk
För Jon Larsson var alkohol och droger ett ständigt sällskap från tidig ålder. I mer än 20 år har han levt i grovt missbruk, kriminalitet och psykisk ohälsa. Alla tänkbara behandlingsmetoder har han testat, men det enda som gjorde skillnad var hjälpen från ovan.

Sports Illustrated Putting A Transgender Fake Woman On Its Swimsuit Issue Cover Is A Perfect Metaphor For A Hopelessly Lost And Dying America

NY Times Accuses Churches as ‘Major Source’ of COVID-19
OHLINS: Vi förstår ju var detta kan leda.

BIRTH PANGS: Idaho Hasn’t Stopped Shaking Since March 31st

Oracle in Israel Announces That The “Messiah is Here”

Satanic Temple threatens lawsuit if ‘In God We Trust’ appears on new Mississippi flag

Is America Heading For Another Civil War?

Mysterious Explosions Expose Iran’s Continued Nuclear Ambition

Does A Series Of “Mystery Explosions” Inside Iran Mean That The Next Big Middle East War Is About To Begin?

Iran says world ‘must respond’ to Israel after blast at nuclear site

Researchers say protests didn’t contribute to Covid-19 spreading but health official says Trump rally ‘Likely’ source of virus surge.

The Enemies Of President Trump Are Attacking Him En Masse From Every Angle And On Every Level To Stop Him From Winning Reelection In November

Black Lives Matter Takes Aim at Israel

China Threatens to Blow up US Aircraft Carriers

Coronavirus expert warns Americans will be wearing masks for ‘several years’

Brightest Comet In 7 Years Is Coming In July That Won’t Be Visible Again for Over 6,000 Years

Evidence Emerging Of Airborne Spread of COVID-19, Virus getting “Out of Control”

The United States is ‘looking at’ banning TikTok and other Chinese social media apps

Colorado Attorney General Threatens to Stop Bible Conference

Texas County To Arrest COVID-19 Positive Residents Who Refuse To Self-Isolate

The World Economic Forum Tells Us That The Fourth Industrial Revolution Will Completely Merge Man And Machine With Implantable Technology

Heavily Armed Black Militant Group NFAC Terrorized Guests At Stone Mountain Park In Georgia On July 4th, Demanded Land For ‘New Black Nation’

Violent Crime Is Surging Dramatically In Major Cities All Over America

IDF attacks Hamas targets in Gaza in response to rocket barrage

Georgia governor declares emergency, Deploys 1000 National Guard members to Atlanta, Violence escalates

Netanyahu and Kurz: A Two-Faced Partnership

George Soros Launders $40,000,000 Into Anti-Trump Super PAC From Various NGO Front Groups, More Than Twice What He Spent Last Year Buying Votes

Melbourne stängs ned – ber om federal hjälp

Världens plågsamt naiva syn på Kina
Kina är en framtida supermakt med stark militär utveckling. Så länge kommunistpartiet håller i trådarna måste omvärlden börja se Kina för vad det är. En aggressiv stormakt med globala ambitioner att sprida sitt totalitära samhällssystem. Inte bara en attraktiv marknad för västerländska företag.
OHLINS: Den globala Agendan är likväl marxistiskt vänster-röd och Bibeln beskriver en global diktatur i de yttersta dagarna. Man kan säga att Kina visar vägen.

Jer 17:7 Men välsignad är den man (människa) som förtröstar på HERREN, den som har HERREN till sin förtröstan.

Saxat från FB: I Alingsås har vi ett färskt exempel på detta där det i går skedde ett stort bråk i staden där en gruppering hamnade i bråk med en annan gruppering i en kriminell uppgörelse. Sex män har anhållits misstänkta för grov misshandel och enligt vittnen deltog mellan 15-20 män i åldrarna 18 till 30 i bråket. Enligt åklagaren Mattias Sjösten pågår det en etnisk konflikt mellan olika invandrar­grupper i Alingsås och det är den som ligger bakom gårdagens storbråk i staden. -”Det är tre olika grupperingar som ligger i konflikt med varandra. Det här bråket i går har att göra med deras konflikt. Men exakt vilka av de här grupperingarna som är inblandade och i vilken omfattning vet jag inte. Vissa av de här grupperingarna är etniskt definierbara. Det finns risk för fler liknande våldsuppgörelser i Alingsås framöver och det kan hända att den stackars laglydige hundägaren som är ute på promenad hamnar mitt i eländet. Det är ett generellt problem, det gäller inte bara i den här utredningen.”
OHLINS: Precis vad Bibeln talar om: folkgrupper mot folkgrupper.

Bill Randles varnar för Jacob Prasch som numera blandar in kabbalistiska (ockulta) tankar och sprider villfarelse (Eng)

Ebola-Like Virus Continues Wiping Out Thousands Of Pet Rabbits in Southwestern U.S.

Rare case of brain-eating amoeba confirmed in Tampa Florida

Suspected case of bubonic plague registered in China, days after Mongolian outbreak

Kristne aktivisten: ”Hongkong nu i skräckvälde”
Många kristna ledare och demokratiaktivister kan komma att drabbas av den nya säkerhetslagen för Hongkong, larmar människorättsorganisationen ICC. Den kristne aktivisten Joshua Wong skriver på Twitter att staden nu går in i ”en era av skräckvälde”.

Peter Halldorf ”Därför sörjer jorden” (Video) Obs! Han har passerat gränsen till New Age /Mystik..

2 Petr 3:1 Detta är nu det andra brevet som jag skriver till er, mina älskade. I båda har jag med mina påminnelser velat väcka ert rena sinne, 2 så att ni tänker på det som är förutsagt av de heliga profeterna och på budskapet från Herren och Frälsaren som ni har hört från era apostlar. 3 Framför allt ska ni veta att det i de sista dagarna kommer hånfulla människor som drivs av sina begär och som hånar er 4 och säger: ”Hur går det med löftet om hans återkomst? Sedan fäderna dog har ju allt fortsatt precis som det varit sedan skapelsens början.” 5 De bortser medvetet från att det för länge sedan fanns himlar och en jord som uppstod ur vatten och genom vatten i kraft av Guds ord. 6 Genom vatten och Guds ord dränktes den dåtida världen och gick under. 7 Men de himlar och den jord som nu finns har genom samma ord sparats åt eld och bevaras fram till den dag då de gudlösa människorna ska dömas och gå under.

Flera smittade av böldpesten – stad i krisläge

As The Net Of The New World Order Draws Tighter, Christians Need To Be Bolder Than Ever Witnessing The Gospel Of The Grace Of God To The Lost

Här är coronalarmen inifrån Göteborgs äldreboenden
Smittade äldre som skickas från sjukhus till äldreboenden utan varning, chefer som förbjuder skyddsutrustning och coronasjuk personal som går till jobbet. Hundratals anmälningar om missförhållanden och arbetsskador har gjorts under våren mot Göteborgs äldreboenden. Här är larmen inifrån äldreomsorgen.

The New Apostolic Reformation New Age Cult

Kan uppviglingen BLM leda till att invandrargrupper börjar skjuta mot varandra? OHLINS: Väldigt tänkvärt!

Bright fireball explodes over Tokyo, Sonic boom reported throughout Japan

53 countries just backed China’s draconian Hong Kong crackdown

The U.S. Continues To Move Closer To a Digital Dollar

Det känns som om landet ockuperats inifrån
Två aktuella myndigheter, Folkhälsomyndigheten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, har tillsammans cirka 1 500 anställda. Två storföretag, med andra ord. Ändå har de inte lyckats med de mest centrala uppgifterna: att skydda medborgarna från allvarliga hot. …MSB framhåller på sin hemsida de stora förmånerna med att jobba på myndigheten. Och här har man verkligen varit framgångsrik. Vad sägs om sju veckors semester, betald ledighet för att ägna sig åt familjeangelägenheter, betald ledighet för sjuk- och tandläkarbesök, extra föräldra- och sjukersättning? Överskiktet i samhället tycks vara väldigt homogent – samma värderingar, samma politiska agenda, samma inriktning på att gynna de egna och gemensamma intressena. (Carin Stenström)

Second round of Saharan dust reaches the U.S. after first huge plume dissipates

Fauci warns coronavirus surge ‘way beyond worst spikes we’ve seen’

‘If Trump Doesn’t Allow Israel to Annex, He’ll Lose Evangelical Support’ warns Evangelical Leader

Why Israel Is the “End Times Epicenter”

Gog and Magog Nations, Russia, Iran and Turkey Warn Israeli strikes in Syria are ‘destabilizing’

Common Sense Tells You That If They Make You Wear A Mask, They Will Make You Take The Vaccine, And Make You Take The Digital Immunity Passport

Swedish police seize books criticizing Sweden’s collaboration with Nazis
OHLINS: Jo ”De Röda” uppmärksammas utomlands också.

Här vaktas Linnéstatyn av Firman Boys
Inrikes. Ett femtiotal AIK-anhängare från huligan­organisation Firman Boys samlades i Humlegården i Stockholm för att skydda statyn av Carl von Linné från att vandaliseras av extremvänstern. Nu hyllas de i sociala medier.

Brevduvor flyger mystiskt vilse – ”Något måste ha hänt i atmosfären, men vi vet inte vad” OHLINS: 5 G – Vad kommer ske med djuren nu?

Hos 4:1 Hör HERRENS ord, ni Israels barn! Ty HERREN går till rätta med dem som bor i landet, (Heb: Eretz/Jorden) eftersom ingen sanning och ingen kärlek och ingen kunskap om Gud finns i landet. (Heb: Eretz/Jorden) 2 Man svär och ljuger, mördar och stjäl och begår äktenskapsbrott. Man far våldsamt fram, och blodsdåd följer på blodsdåd. 3 Därför sörjer landet, (Heb: Eretz/ Jorden) och allt som lever där tynar bort, både djuren på marken och fåglarna under himlen, till och med fiskarna i havet förgås.

Jennie sköts ihjäl – pojkvännen fick sex års fängelse
OHLINS: De kriminella invandrarnätverken verkar allt oftare skörda sina offer bland unga kvinnor (som inte inser riskerna med en relation?).

Läraren: Jag kunde inte ha gjort på annat sätt
– Det har funnits en debatt en längre period om att elever lite tar makten och att man aldrig får röra elever. Därför hoppas jag att Högsta domstolens dom blir något positivt för lärarkåren, att lärare faktiskt vågar ta konflikter. I de allra flesta fall går det ju att prata elever tillrätta, säger Sören Claesson.
OHLINS: Högsta domstolens beslut var mycket bra.

Larmet från Kina: Muslimska kvinnor tvångssteriliseras

Tullen i USA beslagtog tonvis med löshår från Xinjiang
Frakten kommer från Xinjiang-provinsen i Kina och myndigheterna misstänker att det producerats i de så kallade omskolningslägren som finns i området.

Nytt palestinskt miljardbistånd: ”Upprörande”

Liberal Hypocrite Mayor Of Seattle Jenny Durkan Orders Police To Break Up CHOP The Moment BLM Soldiers Showed Up At Her Front Door With Demands

NFL To Begin Playing The ‘Black National Anthem’ Before Games Starting In Week 1 As Sports Now Using Platform For Forced Social Justice

Now The End Begins Now Blocked By Brazilian Air Force For ‘Extremism’ As Global Silencing Of End Times Voices Increases Around The World
OHLINS: Det närmar sig med hast, att de styr vad du skall läsa och tänka.(Pravda)

Bill Johnson’s New Moneymaker: Bethel Launches Accredited Music College

Arabiska slavhandeln
OHLINS: Ja, men ingen vågar protestera mot Araberna? Kom igen nu BLM! Här har vi verklig slavhandel som även pågår idag. Allt som inte passar Vänsterns agenda tystas givetvis i Media.

Inside the Mind of NAR False Teacher Kris Vallotton

Russia Put Bounties on American Forces in Afghanistan
The latest iteration of the ongoing Russia collusion hoax to bring down Donald Trump.

WHO varnar för nytt virus – efter larm från forskarna

Från Constance Cumbey Blogg:
Six months ago, George Soros suggested a ”revolutionary situation” in America and the world would take place before the November 2020 elections. Now, Antifa has taken over a six-block area of Seattle, WA. Do you think it’s just coincidental? Billionaire economic manipulator, Marxist group funder, Israel hater and former Nazi collaborator George Soros detests President Donald Trump and his policies. In fact, Mr. Soros doesn’t seem to care much for America and Israel, either, given his regular and massive funding of anti-American and Israel-bashing organizations.

The more you know about George Soros, the more deeply disturbing the facts become. Six months ago, and long before COVID became a ”crisis,” George Soros met with a group of multi-national billionaires and power brokers at the World Economic Forum in Davos, Switzerland. During that meeting, Soros seems to have accurately predicted the chaos now erupting across the United States… ”The stock market, already celebrating Trump’s military success, is breaking out to reach new heights. But an overheated economy can’t be kept boiling for too long. If all this had happened closer to the elections, it would have assured his reelection.” Apparently, Mr. Soros does not like a booming economy in the United States – or a successful middle class. But what he said next is chilling given our current circumstances…

In January 2020, there was NO ”revolutionary situation” in America. The U.S. economy was booming, unemployment rates were near all-time lows and household income statistics were higher than they had been in decades.So, what happened? The fact is that Soros, who has repeatedly referred to himself as a ”god” that ”creates and controls” everything, has a distinctive record of purposefully destroying the economies of countries with leaders with whom he disagrees. In 1993, Soros crashed the British pound which earned him $1 billion in a single day. In 1997, Soros saw an opportunity in the valuation of the Thai baht, so he crashed that monetary system and took all Southeast Asia and Hong Kong down with it in what is now known as ”the Asian crisis.” Soros made $790 million on that coup. In 2012, Soros attacked the Japanese Yen, raking in $1.5 billion. And there are many more examples of his rapacious activities.

In Soros’ approved biography, ”Soros: The Life and Times of a Messianic Billionaire,” Malloch-Brown, who was then Vice President of the World Bank, recounts a 1987 meeting with Soros to discuss funding revolutionaries to topple the government of Chile. Less than one year later, Chile’s President was removed from power. Brown later went on to become the head of the United Nations Development Fund. Even ultra-liberal columnists like Near East journalist Phil Butler understand the nation-breaking power George Soros wields, saying in a January 8, 2016, article ”Billionaire hedge fund mechanic George Soros has a finger in every political pie there is. If there is a crisis on our world, it’s a safe bet he’s had a hand in it.” And nearly every time Soros broke a country’s economy, he complained about said economy in the months leading up to the crashes…. just like Soros did in January at the Davos conference. That was just three months before America’s booming economy went over a cliff due to a flu-like disease that has a death rate comparable to the flu in any given year – 0.26%.
How does George Soros do it? When one is among the wealthiest people in the world, with 8 billion in personal wealth, plus control of a billion dollar plus hedge fund AND a 38 billion dollar foundation dedicated to funding many hundreds of subversive organizations, it would seem anything is possible.

Kommentar Cumbey Blogg: ”The World Economic Forum is not to be sneezed at. It has been operation in exclusive and expensive Switzerland quarters under the leadership of its founder Klaus Schwab. It is the group that holds the highly influential and exclusive Davos conferences every year in Davos, Switzerland. Those leading the initiative on the Global Reset include Prince Charles. Interestingly, he said at the May 29th meeting this year that he had been seeking this global reset for the past 38 years — the exact time frame I have been working on fighting same. The New Agers, of whom Prince Charles is most definitely one, trace a great disappointment to May 1982, May 20th, 1982 to be precise, the day that Benjamin Creme disappointed them including John Earl Fetzer founder of the Fetzer Institute. Documents from the Fetzer Institute I have reviewed from their online repository state that they expect to be successful now whereas in May 1982 they were not because now a majority of people are SBNR — Spiritual but not religious. Similarly, New Ager Isobel Blackthorn pretty much blames our work against the New Age Movement and the implementation of Alice Bailey writings on THE REAPPEARANCE OF THE CHRIST for slowing their agenda nearly 40 years. They are definitely on the march now. What you are seeing is ”World Revolution” in apparent full blow throttle.I suspect the ”New Normal” is one more synonym for ”New Age.” Hopefully, I’m wrong about all of the above”.
/Constance

Kan vi verkligen föra samman Kommunism och New Age?
Constance Cumbey svarar: ”A very brief and biblical response to your Communism v New Age question. What was Lucifer’s end goal? Did Lucifer want the world to be all atheist? Or, did Lucifer desire worship as God? The answer should suggest itself”.

Disney, Nickelodeon Promote LGBTQ Agenda to Kids, Airing ‘Pride’ Ads for the First Time

Hellish 2020 to get even hotter with ‘potentially historic’ heat wave in July

Is The Nationwide Coin Shortage Being Used To Push Us Toward A Cashless Society?

Worsening drought in Puerto Rico prompts state of emergency, leaving 140,000 without running water

Implementering, inte annektering
Ytterligare ett ofta repeterat argument är att ”Israel ska annektera Jordandalen”. Enligt Black’s Law Dictionary betyder ordet ”annektering” att ett land inkorporerar nyförvärvat territorium i den nationella domänen, som en integrerad del därav. Men Jordandalen är en del av Israel och därmed inte nyförvärvat. Ett land kan inte annektera sig självt, oavsett vad EU, FN, eller Vatikanen säger. I papperskorgen. Palestinierna är den enda nation i världen som erbjudits självständighet ett flertal gånger med internationellt stöd, men alltid nekat – och samtliga gånger utan några som helst negativa konsekvenser för deras egen del. Tvärtom. För var gång de nekat har de i stället erbjudits ännu mer nästa gång. (Christina Toledano Åsbrink)

Skottlossning i Tensta – SL-buss beskjuten
En SL-buss har träffats av skott i samband med en skottlossning i Tensta i nordvästra Stockholm. Händelsen utreds som mordförsök.

Andningsskydd med falsk märkning kan ha spridit smitta

Domstol gav trakasserad messiansk församling rätt
Efter åratal av trakasserier från extrema ortodoxa judar, har en messiansk församling i den israeliska staden Ashdod fått upprättelse i domstol. Enligt domslutet måste alla demonstrationer mot församlingen hädanefter hållas på minst 100 meters avstånd.
…– Domaren var bra – prisad vare Herren – och fattade direkt beslut om besöksförbud. Hon sade att de inte kan komma närmare än 100 meter och måste genomföra sina protester på ett korrekt sätt, återger pastorn. En intressant detalj är att aktivisterna inte opponerade sig mot domarens förbud, utan sade sig gå med på det.  – Även deras egna ortodoxa advokater känner till lagen, konstaterar Pochtar. Församlingen kan nu fira både 15-årsjubileum och segern i domstolen, även om de vet att aktivisterna kommer att komma tillbaka till området utanför kyrkan. (David Spånberger, Världen idag)

Trafikljus med samkönade par blir kvar
I anslutning till Pride har Stockholms stad flera år i rad satt upp tillfälliga trafikljus föreställande samkönade par. Nu beslutar staden att trafikljusen ska sitta uppe permanent i syfte att ”lyfta hbtq-rörelsen”.
OHLINS: Då finns det pengar?! Bedrövligt.

Protesters In Africa Reject COVID-19 Vaccine From GAVI Alliance, Saying They Don’t Want To Be Bill Gates ‘Guinea Pigs’ In Racially Motivated Trials

BUSTED: Ghislaine Maxwell Arrested On Charges Related To Prostituting Children As Young As 14 To Pedophile And Clinton Confidante Jeffrey Epstein

In Bold End Times Moves. Pope Francis Instructs Vatican To Move Against Israel’s Annexation Of Judea And Samaria By Summoning Ambassadors

Dr. Anthony Fauci warns new virus in China has traits of 2009 swine flu and 1918 pandemic flu

St Albans Cathedral will replace traditional Nativity scene featuring Virgin Mary with a painting of the Last Supper featuring a black Jesus in solidarity with Black Lives Matter

One of the largest restaurant franchisees in the US expected to file for bankruptcy

Terror groups aiming to deploy new Jihad attacks through ‘coronavirus spreaders’

President Obama Was Planning Another Hit Against Israel

2020 Democratic Presidential Nominee Joe Biden Says He Is ‘Constantly Tested’ For Cognitive Decline As His Mental Illness Gets Harder To Hide

Charismatic False Prophet, Todd White, Compares Holy Spirit to Pooping Dog

RUMORS OF WAR: Hezbollah vows to Wage War Against Israel This Summer

Coming Eclipse Over America Is A Warning Of Things To Come

New swine flu with ‘pandemic potential’ discovered in China

YouTube shuts down more far-right channels over “hate speech”

Israeli Archaeologists Find Ancient Artifacts from the Time of Ezra and Nehemiah

Rekordmånga judar vill utvandra från USA och Kanada
Judiska amerikaner ansöker i rekordtakt om att få emigrera till Israel, uppger hjälporganisationen Nefesh B’Nefesh. Antalet ansökningar som togs emot från årsskiftet fram tills mitten av juni var det högsta sedan organisationens grundande för nära 20 år sedan.

Socialist Bernie Sanders signs anti-semitic AOC letter calling for aid cuts if Israel annexes in Judea and Samaria
OHLINS: Alla som har hört våra temadagar om Ändens tid, minns säkert AOC. Här dyker FN-organet upp igen.

Palestinska araber röstar för annektering
Den israeliska journalisten Tzvi Yechezkeli gjorde för ett par veckor sedan ett mycket intressant reportage, där han med dold kamera gick runt och talade med palestinska araber som lever under det palestinska självstyret (PA). Deras identitet skyddas i reportaget, men budskapet de ger är entydigt: i princip alla vill bli annekterade av Israel. …Det kanske mest talande exemplet – som visar att PA-ledningen är mycket medveten om att de är i otakt med folket – var att PA har skapat ett förbud mot att flytta till de områden man tror Israel kommer att annektera. En grupp män i 30–40-årsåldern, som till och med var villiga att låta sig synas, sade att de redan hade kollat upp möjligheten. (Roar Sörensen)

FN propagerar för yoga, abort och feminism
Den som senaste månaden följt FN:s olika mediekanaler har bland annat kunnat ta del av hyllningar av yoga och dess andliga aspekter, uppmaningar att forma sina barn till feminister, en ordlista för att göra språket könsneutralt och utspel mot abortkritiker. …FN hänvisar också till den kända yogaläraren B K S Iyengar, som under sin livstid kritiserade att västvärlden försöker sekularisera yogan. Han har bland annat påpekat att flera positioner har namn som relaterar till hinduiska gudar och övernaturliga väsen. …En FN-chef sprider i flera inlägg budskapet att corona är ”naturens sätt att sända oss ett budskap” och att viruset visar att vi ”pressat in naturen i ett hörn”. Ett av de absolut vanligaste ämnena på FN:s konton under perioden handlar om hbtq och könsidentitet. I en artikel av UN News går man till attack mot så kallad ”konverteringsterapi”, alltså grupper som erbjuder hbtq-personer behandling för att försöka förändra sin könsidentitet eller sexuella orientering. (Samuel Teglund, Världen idag)
OHLINS: FN är det organ som kan uppfylla profetian om det sista globala anti-kristna och antisemitiska världsväldet ”Babylon”.
FN-konto tog vänsterextrema AFA i försvar

Knutby hade behövt starkare bibelgrund, Halldorf
En tro på att varje ord i Bibeln är inspirerat av Gud är precis vad ett sekulariserat och sargat Sverige behöver, skriver teologen Anders Gerdmar. …När jag ser UG:s granskning slås jag av hur Knutbysekten inte alls låter Bibeln styra, utan att olika tilltal som kallas profetiska, olika märkliga och inte på något sätt bibelförankrade idéer, samt ett obibliskt ledarskap styr deras beteende. En biblisk livsstil hade inte gett något som helst stöd för fysisk misshandel, för absurda religiöst motiverade sexuella relationer, för kontroll, övergrepp och psykisk terror.Kristi brud-läran saknar ju totalt stöd i Bibeln. För att inte tala om hustrumord. Det som borde diskuteras är varför en församling med de rötter man ändå hade djupt ner i Pingst kunde hamna i detta.
OHLINS: Jag (Elvor) har sett UG:s serie om Knutby och tycker att den är skrämmande men också mycket intressant. Jag vill lägga till något till den kommentar som jag skrev tidigare om läror utifrån lögner i Knutby:
Åsa Waldau kallade sig själv ”himlens drottning”. Här är blindheten total då ”himlens drottning” är en avgud (demon) som väckte Guds avsky (Jer 7, Jer 44). Som vi väl känner till används epitetet också på ”modergudinnan, Moder jord (Gaja) och den katolska ”syndfria” Maria. Troligen var Waldau och övriga påverkade av den demonen (onda andars läror, 1Tim 4:1) men att kalla läran ”kristen” är en hädelse. Knutby-församlingen befann sig långt, långt utanför Bibeln med sjuka argument likt Bill Johnson och Bethel Church: ”Gud går utanför sitt ord” (detta för att försvara ockulta inslag).

Bernie Sanders, AOC And The Other Pro-Muslim Lawmakers In Washington Call For Reduction In US Aid To Israel If Annexation Of Judea Starts On July 1st

WARNING: ANTIFA Fascists Planning Nationwide July 4TH Civil Disruption Events Across The Country As #AllCountriesMatter Starts Trending

New World Order Fear Merchant Anthony Fauci Warns That ‘100,000 New Cases Per Day’ Of COVID-19 Coming Because States Reopened Too Soon

NBA Will Paint ‘Black Lives Matter’ On Basketball Courts As Well As Allowing Players To Replace Their Names On Jerseys With Social Justice Messages