Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN med Parousia Mission
Parousia Mission/GöteborgSöndag 5/9 Kl 14:00 i Wartagården
Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Janne: Jesus är ljuset (Mp3) Text 8/8-2021
Elvor: Skapade till Guds avbild (Mp3) Text 8/8-2021

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

_____________________________

Regeringen utreder extraordinära pandemiåtgärder
Regeringen vill modernisera smittskyddslagen inför kommande pandemier. Utredaren får mandat att föreslå ingripande åtgärder som till exempel tillfälligt utegångsförbud.

Taliban Celebrates Their Stunning Victory As ‘Walkaway Joe’ Leaves Hundreds Of Americans Stranded In The Terror Nation Of Afghanistan

Länktips från Bo Fjellström via Mail
Apropå era magnetiska bekanta, så finns äntligen en artikel utanför den ”alternativa verklighetens megafoner” i Nikkei Asia, ägare av ansedda Financial Times: Men kan till och med läsa om det i SvD, men bara en liten del: Kan en sanning i Japan vara en konspirationsteori i Sverige? Varför håller SvD undan den information som skulle få många även i detta land att känna igen sig? En logisk slutats måste ju vara att om det var kontaminerat vaccin som gjorde människor magnetiska i Japan, så gäller samma i Sverige! Men här har det inte lett till någon åtgärd.

Och här kommer ett tips på en världssensation av rang:
När IPCC bekräftar att deras datorsimuleringar – som alla beslut om klimatåtgärder bygger på – är ”vansinnigt skrämmande, även på kort sikt – men fel”, så borde denna nyhet analyseras och debatteras i varenda nyhetsmedia av alla slag över hela jorden. Men inget händer! Vad krävs för att folk skall reagera?? Vi är redan långt inne i den Lockstep (marschera i takt/att tanklöst följa) som Rockefeller skrev om redan i maj 2010!

In Shocking Move, The Vaccinated In Israel Will Become Unvaccinated And Lose Their Green Pass If They Refuse To Begin Receiving COVID Booster Shots

Nordkorea kan ha startat upp kärnreaktor

Skogsbränderna fortsätter – hel stad tvingas evakuera i Kalifornien

Having SARS-CoV-2 once confers much greater immunity than a vaccine—but vaccination remains vital

Saxat från FB (Ej kollat fakta)
Coronahysterin leder nu världen i en skrämmande totalitär riktning som hör hemma i diktaturer.” Från och med den 11 oktober får du inte handla matvaror i Tyskland om du är ovaccinerad. Och du måste själv betala testerna med 20 euro per gång. ”Det berättar författaren Mirjam Tapper i ett FB-inlägg. Hon fortsätter texten så här: ”Motståndarna till vaccinerna är rasande och får inte demonstrera. Människor som tillhör den så kallade kristna högern hotas. Häromveckan fick en sådan familj fly när mannen vaknade innan de hann brännas inne. ”Hur kunde masspsykosen kring det här viruset gå så här långt? Och hur tänker myndigheterna? Ska de låta ovaccinerade medborgare svälta ihjäl? När når Sverige dit?

FÅR VI FAKENEWS FRÅN AFGHANISTAN OCKSÅ?

Saxat från FB av en ”vanlig” svensk kille. Tål att fundera över.
Nu är det snart en vecka sedan jag fick vaccination nummer två. Och under hela den här tiden har jag mått fruktansvärt dåligt! Jag har konstant huvudvärk, känner mig väldigt trött, och frånvarande. Jag är väldigt arg och besviken. Är jag bara ytterligare ett offer för vaccinationshysterin? Faktum är att vi blir injicerade med experiment- vaccin. Nu har jag tagit det. Jag har det svart på vitt. Ni kan säga vad som helst. Men mina symptom är inte på låtsas. Jag hittar inte på.
Varför vaccinerade jag mig? För att inte bli utstött och ”cancellerad”. För att inte bli utmobbad på arbetet, bland vänner och i andra sammanhang. Jag kände mig tvingad, och tänkte att det är lika bra att få det överstökat. Och nu..? Vem hjälper mig nu..?
Och inte nog med det. Nu blir det snart vaccinpass. Det blir väl kontroll snart när man handlar. Och är restriktionerna släppta? Inte alls. Så varför sitter jag här och mår så dåligt. Vad var meningen med alltihop?
Hade jag vaccinerat mig om jag visste det här? Högst tveksamt. Rekommenderar jag andra att vaccinera sig? Ingen kommentar.
Dela gärna, jag vill att så många som möjligt ser det här. Jag är bara en vanlig kille, utan någon agenda, utan något mål eller något att vinna på att säga det här.

Delstaten Louisiana i USA stålsätter sig för en av de värsta orkanerna på 170 år

Hurricane Ida Is Now A Category 4 As It Blasts Ashore Gulf Coast Louisiana With 150 Mile Per Hour Sustained Winds And Stronger Than Katrina

Bankchef räknar med ökat koldioxidpris: ”Många företag kommer att slås ut OHLINS: Du kan väl räkna ut agendan? Pandemin slog ut en hel del och nu slår klimatkriserna ut de mindre. Vi står verkligen inför slutet av denna tidsålder nu.

Iran’s Next Foreign Minister
Will he change the course of Iranian foreign policy?

Hjälporganisationer evakuerar kristna från Afghanistan
Amerikanska NGO:s finns på plats i landet för att hjälpa kristna fly

‘Man Of Sin’ Emmanuel Macron Takes Control, Flies To Iraq To Steer Middle East Summit Negotiating With The Taliban About Afghan Evacuations

Fake Christian Kanye West Sets Himself On Fire For ‘Donda’ Listening Party, Then Invites Satanic Singer Marilyn Manson To Join Him On Stage

CALL HIM JOE DIVIDEN: With His Head Bowed In Defeat, The American President’s Policies Are Now Creating The World’s Largest Terror State

Vittnesbörd: Annas andliga sökande är slut
Mötet med några kristna på en new age-mässa blev början till något helt nytt, och efter många års sökande hittade Anna äntligen ”hem”.

Janne: Avslöja mörkret serie del 1 – Samma lögner som i Eden

A Disgraceful And Disgraced Pretend President Refuses To Take Responsibility For The Stunning Loss Of Human Life In Kabul Airport Attack Today

ISIS Suicide Bomber Kills 13 At Kabul Airport Including Children And 3 United States Marines As A Paralyzed Joe Biden White House Collapses

‘Walkaway Joe’ Biden Has Just Created The All-New Taliban ‘Badri 313’ Special Forces Brigade Armed To The Teeth With American Military Weaponry

WHO-expert ändrar sig – labbteori ”sannolik”
WHO tillämpade självcensur i sin bedömning av labbteorin i rapporten om virusets ursprung. Beteckningen ”extremt osannolik” gjordes för att tillmötesgå de kinesiska förhandlarna, medger den danske experten Peter Embarek. Nu säger han i stället att en laboratoriekoppling är sannolik.
OHLINS: Vilka fler ”konspirationsteorier” är sanna?

Elbilars batterier påverkar klimatet kraftigt

Ropen skalla, tvång ska gälla alla!
Det är när det personliga ansvaret kvävs som stora övergrepp kan begås. Men i dag ses inte samvetsfriheten som något som bör värnas, utan tvärtom utplånas. Barnmorskor ska tvingas utföra aborter mot sitt samvete. Präster ska tvingas acceptera en vigselordning som strider emot kristen äktenskapssyn under tvåtusen år. Från höger till vänster hyllas tvånget som ett mänskligt framsteg. (VID)

Skadestånd väckte ilska – nu får våldtagen kvinna pengagåva
OHLINS: Är svenska lagar i klass med muslimska länder när det gäller våld mot kvinnor?! Vidrigheters vidrighet. Hur är denna totala orättfärdighet ens möjlig? Stor skam åt dem som bär ansvar för detta. Privatpersoner och kristna organisationer ska inte behöva ge pengar till brottsoffer – men det är lovvärt för kvinnans skull.

Ökade krav på vigseltvång i Equmeniakyrkan
Ett stort antal personer inom Equmeniakyrkan kräver nu att alla församlingar inom samfundet tvingas erbjuda hbtq-vigslar. De har lämnat in en motion till kyrkokonferensen, men kyrkostyrelsen föreslår avslag med hänvisning till samfundets grundsyn om församlingarnas självständighet.
OHLINS: En kyrka som avlägsnar sig från Guds ord (Bibeln) är inte värd att kallas ”kyrka”. Gud välsigne de församlingar som står fast i sanningen. Det bibliska äktenskapet mellan en man och en kvinna, kan aldrig ändras. Allt annat bör åtminstone ske utanför kyrkan.
Så ser frikyrkornas ledare på hbtq-frågan

Brå har ingen förklaring – då fortsätter politiska grälet
Till slut kom den, rapporten som Brå helst hade sluppit göra, och trots att den bara bekräftar vad ”alla redan visste”, att personer med utländsk bakgrund är överrepresenterade bland brottsmisstänkta, har det utbrutit politiskt bråk om slutsatserna.
Invandrare sticker ut i studie – oftare brottsmisstänkta
OHLINS: Inga problem blir lösta av att ”stoppa huvudet i sanden”. Människosyn och kvinnosyn, lag och rätt, är begrepp som skiljer sig i olika länder. I Sverige har den judisk-kristna värdegrunden påverkat samhället men hur framtiden blir vet vi inte.

Talibaner letar efter bibelappar hos kristna afghaner
Det nya talibanstyret i Afghanistan går runt i bostadshusen och söker efter kristna. Den som har laddat ner Bibeln på sin mobiltelefon riskerar att dödas omedelbart. De uppgifterna kommer nu från källor inne i landet.
OHLINS: Låt oss be för de kristna i Afghanistan och likaså för dem som blivit [sanna] kristna och pånyttfödda i tron på Jesus Kristus, i Sverige.

Livrädda konvertiter tvingas bryta kontakten med Sverige
Afghanska konvertiter som deporterats från Sverige till Afghanistan fruktar nu för sina liv. Vissa har brutit kontakten med sina kristna hemförsamlingar i Sverige och raderat all tidigare konversation, ifall att talibanerna skulle få tag på deras mobiler.

The Pentagon On Wednesday Ordered All 1.3 Million US Troops And 800,000 Reservists To Receive The Pfizer COVID-19 Vaccinations Immediately

Israeli Trials with Already-Approved Drug Give ‘Astounding Results’ in Severe COVID Cases

WALKAWAY JOE: Events Happening Now In Afghanistan By Biden Minions Preparing Installation Of The New World Order By 9/11 Anniversary

8 av 10 är fullvaccinerade – nu ökar fallen dramatiskt
Israel var det första landet som började massvaccinera mot Covid-19.Så hur ser det ut efter ett drygt halvår? Aj, då. Israel har cirka 1 200 intensivvårdsplatser och runt 600 av dem är nu åter belagda med covid-fall. Cirka hälften av dem är äldre patienter i riskgrupper som blivit dubbelvaccinerade.

Varför du inte kan ta FN:s fördömanden på allvar
Det är viktigt att vara extremt kritisk till FN -initiativ”, säger den norska statsvetaren Janne Haaland Matlary. Det är särskilt viktigt att vara extremt kritisk till FN:s resolutioner mot Israel. ”Den som tror att det som händer i FN har någon form av hög moralisk kvalitet som är värt att begå nationellt självmord för, som Israel förväntas göras, kanske inte helt har förstått vad som verkligen händer i FN, ”skrev Odd Myrland, MIFF:s dåvarande tidningsredaktör, redan 2005. FN är en mobbningsklubb..

Sad, Sad Day For U.S. As ‘President’ Biden Bows To Taliban Demands, Will Leave Thousands Of Americans Stranded In Afghanistan After August 31

In Just 8 Months, Joe Biden And Kamala Harris Have Unleashed A Wave Of Global Human Suffering And Misery That’s Nearly Impossible To Fathom

Janne: Fritt ur hjärtat – Förbliv i Vinträdet!

Medias blackout av Ivermectin

In Macron’s France, Supermarkets Have Now Hired Bouncers To Prevent The Unvaccinated From Buying Food, Water And Medical Supplies

Biden’s Failure With The Taliban In Afghanistan Has Emboldened Iran To Hold War Games With Russia And China As It Enriches Weapons Grade Uranium

Forskare oroas av uppgifter i hemlig Pfizer-rapport
Enligt den konfidentiella, japanska Pfizer-studien uppmättes de högsta koncentrationerna av spikproteinet i äggstockarna och testiklarna. Stephanie Seneff, forskare vid Massachusetts tekniska institut, anser att det nu är tydligt att spikprotein från vaccinet transporteras via blodet till olika organ, även till hjärtat och hjärnan. – Resultaten från den här läckta Pfizer-studien, som spårar biodistribution av vaccinets mRNA, är inte överraskande men konsekvenserna är skrämmande, säger hon till Lifesite News.

Asiatisk mördargeting utrotar lokala honungsbin: ”Måste dödas till varje pris”

WATCH: Iran’s Role in the Taliban Takeover of Afghanistan

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The FDA Has Just Approved The Pfizer COVID Vaccine And Already People Are Calling For It To Become Mandatory

Medias blackout av Ivermectin
När jag diskuterade de betydande svårigheter som Indien befann sig i början av året med 414.000 fall per dag, och över 4.000 dödsfall per dag, och hur det evaporerade inom fem veckor efter tillägget av Ivermectin, får jag ofta frågan: ”Men varför nämns inte det i nyheterna?” …Den massiva minskningen av fall och dödsfall i Indien till nästan ingenting efter att man satt in Ivermectin bevisade läkemedlets effektivitet. Detta är en sanning som NIH, CDC och FDA (och Läkemedelsverket) inte kan tillåta eftersom det skulle äventyra vaccinpolitiken. (Justus R Hope)

Tvillingarna slets ur pappans armar – vattnet forsade genom samhället
Minst 22 personer har omkommit och 45 saknas fortfarande. Helgens kraftiga översvämningar har slagit hårt mot den amerikanska delstaten Tennessee.

Grace slog till på nytt – minst åtta döda i Mexiko

New Zeeland doctors speaking out with science

Sydafrikansk variant av coronaviruset drabbar vaccinerade mer än ovaccinerade

Dr Erik Enby om Pfizer covax.mov

Miljontals amerikaner varnas när nya orkanen Henri nalkas

JOE BIDEN’S WATERLOO: Hope For Stranded Americans Begins To Fade With Kabul Airport Gates Now Closed Taliban Confiscating US Passports

Enorma stimulanser i försöken att hålla den globala ekonomin vid liv.De globala centralbankerna har sedan covidutbrottet varje timma köpt obligationer motsvarande 834 miljoner US-dollar.Till detta skall adderas att den amerikanska regeringen under 2021 spenderat 875 miljoner US-dollar varje timme vilket genererar enorma budgetunderskott. Den globala ekonomin är döende och åtgärderna kan liknas vid respiratorbehandling, allt för att förhindra en marknadskrasch och ekonomisk katastrof. Det mesta av dessa pengar har som mål haft aktiemarknaden vilket resulterat i att en hel del också sipprat ner i den bredare ekonomin. Stimulanserna orsakar en enorm inflation i Wall Street-tillgångar men genererar stigande inflation inom samtliga områden vilket nu även drabbar människan på gatan. Den senaste indikationen på detta var de amerikanska producentpriserna som i juli steg 7,8 procent på årsbasis./Rune

As Upwards Of 15,000 Americans Remain Stranded In Afghanistan, A Confused And Very Old Looking Joe Biden Flees Washington To Resume Vacation

MAN KAN JU UNDRA ELLER HUR?

Did The People Who Actually Run Our Government Use Joe Biden’s Mental Condition As A Cover To Intentionally Surrender Afghanistan To The Taliban?

Professor ser fördelar med vaccinpass

Samhällets experiment med kön drabbar flickorna hårdast
De schizofrena dragen i det svenska samhället får en talande belysningav den omhuldade Pridefestival som pågår i Malmö–Köpenhamn. Å ena sidan skärps lagstiftningen gällande sexuellt våld i heterosexuella relationer, så att allt mer klassas som våldtäkt och övergrepp. Å andra sidan tävlar politiker, media, företag, ja, till och med polis och försvar om att stödja en verksamhet som öppet propagerar för våld och övergrepp. (Carin Stenström)

Hamas uppges gömma miljarder utomlands
Pengarna skulle räcka till att bygga upp hela Gaza om Hamas lade dem på att hjälpa palestinierna, i stället för på terror.

Holländsk företagare varnar för Mattias Lekardal
…Men för ett par år sedan bestämde sig Hans Versleijen för att lämna bolagets styrelse. Bakgrunden var att han reagerat på Mattias Lekardals sätt att närma sig särskilt kvinnor och unga människor att investera i företaget. – Investering är alltid en risk. Men jag kände att han lurade dem att investera i något han inte kunde lova. Risken var alldeles för stor. Du behöver fakta bakom och inte bara en berättelse – en story.

Predikant polisanmäld för olaga hot

Analys: Stor turbulens inom Divine Favour Mission
Det stormar inom och omkring missionsorganisationen Divine Favour Mission. Efter Dagens granskning av ledaren Mattias Lekardal är också marknadschefen Tommy Dahlman indragen i aggressiva diskussioner i sociala medier och har blivit polisanmäld.

Lyfte fram fel i SVT-dokumentär om S-ikon – ”censurerades”
Själv är Per Ewert mycket kritisk. – Det är synnerligen bekymmersamt att möjligheten till öppen debatt begränsas inom public service. Jag skrev här utif­rån min roll som forskare, men vem som helst måste ha möjlighet att dela synpunkter på en öppen sociala medier-sida utan att censureras, säger han.
OHLINS: Vi är numera vana vid att vi inte kan lita på public service information som inte sällan är ensidig och vinklad och behöver dubbelkollas.

Emmanuel Macron All But Outlaws Home Schooling As French Constitutional Court Votes To Make Parents Obtain Permission From Gov’t

America Right Now Is Being Run By A ‘Ghost Government’ And Is Visibly Collapsing Under The Judgment Of God For Our National Rejection Of Him

The Mediterranean Is on Fire
A weather system is turning the Mediterranean region into a hothouse. The heat dome ”Lucifer” is causing temperatures to rise and creating large-scale disasters in the process. It is affecting countries from Europe to Africa to the Middle East.

Drönarbilder: Se hur Gävle drabbats av regnet

BABYLON SPEAKS: Pope Francis Creates Commercial Calling All Roman Catholics To Join The ‘Universal Vaccination Program’ As ‘Act Of Love’
OHLINS: Han skapar alltså en ”splittring”? Vad kommer sedan? Upp 13?

The True Lesson of Afghanistan

Joe Biden Has Just Gifted The Taliban In Afghanistan With More Military Weaponry And Ammunition Than Any Other Terrorist Group In The World

Starting Today In New York City, You Will Need Mark Of The Beast Prototype ‘The Key To NYC’ To Be Allowed Access To Anything, Anywhere At Any Time

Storbrand nära Jerusalem hotade universitetssjukhus

Afghanistans kristna räknar med fler martyrer – men ser ljus
– I vissa områden har [kristna] redan fått veta att de kommer att dödas när talibanerna kommer dit, säger mannen. – Det är helt säkert så att en del personer som är kända för att vara kristna kommer att dödas, för att [talibanerna vill] sprida skräck och visa att man inte kommer att tolerera något motstånd, fortsätter han. Mannen säger att de kristna i Afghanistan just nu behöver tre saker: böner, praktisk hjälp och påtryckningar för att andra länder ska ta emot kristna flyktingar. (VID)

Haiti drabbas tredubbelt – av skalv, laglöshet och storm

Israel Issues Call For International Aid To Combat Massive Fire That Is Raging Right Now Around Capital City Of Jerusalem, Origin As Yet Unknown
OHLINS: Man kan ju inte låta bli att tänka på detta bibelställe
Joel 2:30 Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare. 31 Solen skall vändas i mörker och månen i blod, (Tetraderna?) innan HERRENS dag kommer, den stora och fruktansvärda.
Brand rasar i Saint-Tropez – tusentals evakueras

AMERICA LAST: Biden Pentagon Says That Americans Trapped Will Not Get ‘Priority Treatment’ As Afghanistan Falls Into The Hands Of Taliban

Orkanen Grace drabbar Haiti – två dygn efter jordbävningen

As ‘President’ Biden Cowers At Camp David, The United States Military Under His Order Suffering Humiliating And Crushing Defeat In Afghanistan

Pope Francis Tells Followers At Assumption Of Mary Feast That ‘Humility Is The Way To Heaven’ Urging Catholics To ‘Pray To Mary’ Shrine

Eastern Germany Sees Dramatic Rise in Anti-Semitic Offenses

Jordbävning i Haiti – minst 304 personer döda

Kraftig jordbävning har drabbat Haiti

Pingstkyrka i Frankrike vandaliserad

Samhället måste granska de negativa sidorna i Pride
När allt blir tillåtet resulterar det alltid i att människor kommer till skada. Pride driver på den utvecklingen, och för detta förtjänar de kritik. (Per Ewert)

Iran Pushes Into the Gulf of Oman

Joe Biden Has Placed Afghanistan On Brink Of ‘Humanitarian Catastrophe’ As Taliban Now Rises Nearly Unstoppable In Terrifying Ascent To Power

PPI grusade förhoppningar om en stagnerande inflationsökning. Ett dygn efter att amerikanska konsument- och kärnprisindex visade vissa tecken på ett eventuellt kommande lägre inflationstryck grusades stora delar av dessa förhoppningar när torsdagens producentprisindex (PPI) för juli månad presenterades. PPI steg till 7,8 procent på årsbasis, 0,5 procent högre än förväntat och även 0,5 procent över juni månads nivå. Risken är överhängande att detta inflationstryck framgent kommer att påverka priset i konsumentleden på ett negativt sätt. /Rune

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: America No Longer Energy Independent, The Taliban Is Winning In Afghanistan And Vaccine Mandates The New Religion

Rapport: Kommunanställda vågar inte anmäla brott och hot
Kommunanställda i Göteborg avstår ofta från att polisanmäla hot från kriminella och extremister. De är rädda för hämndaktioner och osäkra på stödet från arbetsgivaren. Tystnadskulturen gynnar brottslighet och extremism, enligt en rapport.
OHLINS: Det här kan man verkligen kalla ett mörker över landet.

Överheten måste bli tuffare i sin gränssättning mot ondska
Staten – överheten, med Paulus ord i Romarbrevet 13 – har till uppgift att sätta gränser för det onda. Den gränssättningen måste bli tydligare och tuffare i Sverige i dag. (Stefan Gustavsson)

Minst fyra döda efter kraftiga översvämningar i Turkiet

EU-forskarrapport om 5G: Troligt att strålningen orsakar cancer

IPCC:s rapport: Idel lögner!

In Virginia, Loudoun County School Board voted 7-2 To Allow Transgender Students Full Access To Bathrooms And Sports Teams Of The Opposite Sex

As The COVID Delta Variant Rages Across America And Around The World, Where Are All The Charismatic Healing Lines And Their Anointed Apostles?

Star Of Internet Series Hit ‘The Chosen’ Makes Pilgrimage To Rome To Pay Obeisance To Pope Francis At Meeting Inside The Serpent Head Building

The Demon-Infused Fascists Of ANTIFA Ruthlessly Attack A Public Christian Prayer Gathering In Portland, Howling At The Name Of Jesus Christ

Priserna som betalas av amerikanska konsumenter förändrades under juli i en mer måttlig takt men inte tillräckligt för att ge stora lättnader från de kostnadsökningar som fortsatt oroar och driver den politiska debatten. Konsumentprisindex förblev oförändrat på 5,4 procent på årsbasis vilket var 0,2 procent högre än förväntat. Kärnprisindex (vilket exkluderar livsmedels- och energikomponenter) sjönk 0,2 procent till 4,3 procent på årsbasis vilket var enligt prognos. I två tidigare rapporter från Bank of America konstateras att inflationsensökningen inte är i kommande utan redan är här. Inflationsoron stiger speciellt beträffande livsmedel och Tyson Foods Inc som är USA:s största kycklingproducent bekräftar att livsmedelsinflationen fortsätter att pressa priserna högre. Tysons VD Donnie King säger säger att högre kostnader drabbar företaget snabbare än företaget kan höja priserna, och att detaljhandelspriserna kommer att stiga den 5 september. Även de kinesiska priserna pressas nu allt högre och där oros man framför allt av kraftig ökning av producentprisindex (PPI) som nu når de högsta nivåerna sedan 2008-09, främst orsakade av stigande råvarupriser. /Rune

UK vaccine deaths reach Titanic proportions.
Jes 59:14 Rättvisan trängs tillbaka, rättfärdigheten står långt borta, ja, sanningen vacklar på torget, det som är rätt kan inte komma fram.15 Sanningen har försvunnit, och den som vänder sig ifrån det onda blir plundrad. Detta såg HERREN, och det misshagade honom att ingen rättvisa fanns.

Los Angeles City Council Votes 13-0 To Create A Vaccine Passport Zone That Will Ban The Unvaccinated From Bars, Restaurants, Concerts And Movies

In Heartbreaking Yet Terrifying Video, A Confused ‘President’ Joe Biden Unable To Respond To Secret Service Directions And Wanders Into The Bushes

Synden döljer sin prislapp
Den döljer alltid sin prislapp: “När begäret har blivit havande föder det synd, och när synden är fullmogen föder den död” (Jak 1:15) (Nima Motallebzadeh)

Vem ledde lovsångsledaren vilse?
Den kände lovsångsledaren Michael Gungor bekänner sig till en kosmisk new age-Kristus som uppenbarar sig i allting – Antikrists Kristus. Det menar Per-Arne Imsen, som pekar ut franciskanermunken Richard Rohr som källa till denna lära.
OHLINS: Alla som har följt oss genom åren vet att vi aldrig backar för att varna för falska läror, oavsett varifrån de kommer och var de förekommer. Här utfärdas varning för en katolsk mystiker som alltså leder människor rakt in i den ockulta andligheten och onda andars läror. Läs och ta varning!

Ökad kontroll med vaccinbevis: ”Otäckt”
I Frankrike patrullerar uniformerad polis offentliga platser med uppgift att kontrollera vaccinbevis. Den som vid upprepade tillfällen lånar ut eller inte kan visa upp giltigt intyg kan straffas med upp till ett halvårs fängelse.
”Otäckt. Får bara inte bli verklighet i Sverige”, skriver riksdagsledamoten Jan Ericson (M) på Twitter.

Värmeböljan Lucifer drar in över bränderna i Medelhavet
– Värmeböljan som är på väg mot Spanien kommer att vara som värst, det kan bli uppemot 45 till 48 grader.

SVT:s korrespondent: Afghanska arméns svaghet är märklig
– Det är det som är så märkligt. USA och Nato har varit där i 20 års tid och mycket av tiden har gått till att träna upp den afghanska armén, men de är svaga och inte särskilt motiverade.

Häxor verksamma inom BLM-rörelsen: ”Andlig praktik”
Att bygga altaren, göra reningsritualer och hälla ut dryckesoffer till minne av dem som dödats av polisen. …Bland kristna och konservativa opinionsbildare i USA förekommer skarp kritik mot Black Lives Matter-rörelsen bland annat utifrån det man menar är en lutning mot vänsterextremism, marxism och just antikristen andlighet. (VID)

Shock Video Shows French Police Stopping Citizens And Demanding To See Their COVID Vaccine Passports Before Allowing Them To Eat Or Drink

Accused Serial Molester And Alleged Nursing Home Killer Of 17,000+ Elderly Democrat Andrew Cuomo Forced To Resign As Governor Of New York

Denna video är faktiskt värd att se Den får oss att tänka till lite om vad som verkligen sker mellan Vänster och Höger. Vi skall ju vandra den smala vägen och då behöver vi verkligen visdom. Folk kommer att resa sig mot Folk…vi måste bevara oss i Guds Kärlek.

Katarina Janouch FB
”Det är hit Macrons Frankrike kommit, kontrollanter som kollar folks vaccinpass på caféer och restauranger. Från idag måste man även vara vaxad för att åka tåg inrikes, man får ett plastarmband på stationen (har sett film på det med). Många fransmän bojkottar idag caféer och restauranger och det kommer rapporter från hela Frankrike om tomma utskänkningsställen. Nya massiva protester mot vxtyrannin planeras. Vaxade & ovaxade strider för sin frihet sida vid sida, detta handlar inte om nåt jäkla virus utan om TOTAL KONTROLL av befolkningen! Dela gärna, detta är faktiskt helt sinnessjukt. Är det detta våra politiker och deras medlöpare i etablissemangets medier vill ha? Ett land med kuvad befolkning?” OHLINS: Ett delat folk är lättare att övervinna och manipulera.

ISRAEL ”95% OF THE SEVERE PATIENTS ARE VACCINATED” DR KOBI HAVIV, HERZOG HOSPITAL, JERUSALEM
DR RYAN COLE EXPOSES WHAT COVID-19 INJECTIONS DO TO YOUR BRAIN AND OTHER ORGANS

Första kända fallet av marburgviruset i Västafrika
OHLINS: Det får väl inte samma konsekvenser som det i Wuhan?

Jan Guillou: Adaktusson är högerextrem kristdemokrat
– Det säger mer om honom än om mig. Det är hans perspektiv som i sammanhanget är extremt, säger Lars Adaktusson till Dagen. …– Han har själv skrivit om hur han ihop med terrorstämplade DFLP var med om att planera anfall mot israeliska posteringar, och har även varit medlem i kommunistiska KFML en gång i tiden. Han har under hela sitt journalistiska liv tillhört yttersta vänstern, och att han då ser mig som extremhöger måste sättas i det perspektivet.
OHLINS: Vi är helt överens med Adaktusson. Guillou har en mörk bakgrund och har genom alla år varit extrem vänster med en ateistisk, antikristen inställning då han är israelfientlig (utan grund) och visar förakt för kristna och Bibeln. Det är bra att Adaktusson försvarar sig själv och avslöjar Guillou (och även svt:s politiska snedvridning) för vad han (och de) är.

Dags att stödja och bejaka skillnaderna mellan könen
För kristna borde det vara hög tid att resa upprorsfanan mot detta kollektiva vanvett. Vi har beskedet, klart och tydligt: Till man och kvinna skapade han dem. …Det är dags att ge våra ungdomar ett positivt besked: Var stolt över ditt kön, utveckla dina egenskaper, vårda din personlighet och se dig själv som en ansvarsfull medborgare i en större gemenskap, där dina insatser är avgörande viktiga. (Carin Stenström)

UN Secretary General António Guterres Declares A ‘CODE RED’ Global Climate Change Emergency Saying The ‘Alarm Bells Are Deafening’

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: They’re Using A Dystopian ‘Strategy Of Fear’ To Make You Believe That Only Their COVID Vaccine Can Keep You Alive

Upprättelse av kritiker till IPCC-modellerna
IPCC erkänner att deras klimatmodeller visar för höga temperaturer.

Var finns sympatin och respekten för brottsoffren?

Misstänkt skottlossning – en man gripen
OHLINS: Skottlossning är numera dagliga nyheter.

Hälsopass blir lag i Frankrike – trots massiva protester
– Alla borde kunna bestämma fritt, inte på grund av lagar. Snart kommer vi behöva ha QR-koder för allt i livet, säger demonstranten Julien Bailly, till France 24.

Vernon Coleman heter läkaren som talade vid den gigantiska demonstrationen på Trafalgar Square i London den 24 juli. Lyssna på vad han har att säga! Han är en brittisk läkare av den gamla stammen, och han står upp och berättar vad han vet och tycker om Covid-19 och de experimentella så kallade ”vacciner” som inte är godkända för användning på människor men som vi ska låta injicera oss med i all evighet.

Bränderna fortsätter plåga Grekland: ”Mardrömssommar”
– Vi pratar om apokalypsen, jag vet inte hur jag annars ska beskriva det, säger Sotiris Danikas, chef för kustbevakningen på ön Evia, till tv-kanalen ERT. …En omfattande skogsbrand pågår också på halvön Peloponnesos i närheten av världsarvet Olympia, de olympiska spelens hemvist, samt i regionen Mani. – Det är en katastrof av bibliska mått. Vi talar om en brand som täcker tre fjärdedelar av kommunen, sa Eleni Drakoulakou, vice borgmästare i östra Mani till public service-kanalen ERT.

Svår torka förvandlar kazakisk stäpp till kyrkogård för hästar

Tusentals lämnar sina hem efter skogsbränder i Aten

Fyra ihjälskjutna och 13 skottskadade på en månad

Barn under 15 år transporterar vapen åt kriminella nätverk

IDF Forced To Respond To Rocket Attacks By Both Hamas And Hezbollah On The Same Day Launching Blistering Strike On Targets In Gaza Strip

They Will Seek To Kill You! (Tricia Tillin)

Är Jerusalem helig inom islam?
Hur kan Jerusalem vara helig när den inte ens nämns vid namn i den heliga boken? Jo, därför att man har översatt namnet ”al-Aqsamoskén” till att betyda Jerusalem. Denna tolkning tar många i dag för givet, muslimer såväl som icke-muslimer – eller så tror vi i västvärlden. …Problemet är bara att al-Aqsamoskén inte stod klar förrän år 705, alltså 73 år efter Muhammeds död (år 632), vilket gör hans besök till moskén omöjlig. (Christina Toledano Åsbrink)

Stor glädje när 28 döptes i eritreansk församling i Stockholm

Nu krävs samlad strategi mot kyrkobränderna
Det finns i vissa fall naturliga förklaringar till detta, till exempel blixtnedslag och fel på elsystemet. Men i alltför många fall runtom i landet har polisen kunnat konstatera att branden varit planerad och anlagd.

Israel warns of ‘overt and covert’ response if Hezbollah rocket fire continues IDF carries out artillery strikes in response to 19-rocket barrage by terror group, heaviest since 2006 war; Hezbollah releases video of rocket fire

Hizbollah bröt stillestånd och besköt Israel
Närmare tjugo raketer avfyrades på fredagsmorgonen från södra Libanon mot Israel och tvingade boende på Golanhöjderna att söka skydd, rapporterar israelisk media. Israel svarade med artillerield.Den Iranstödda libanesiska terroristorganisationen Hizbollah har i ett uttalande tagit på sig attackerna.

Visa respekt för dem som väljer bort vaccination mot covid-19

Ett nytt segregationstillstånd: Vaccinpassen är bara början. ”Föreställ dig detta: ett nationellt klassificeringssystem som inte bara kategoriserar dig efter ditt hälsotillstånd utan också låter regeringen sortera dig på hundra andra sätt: efter kön, läggning, rikedom, medicinskt tillstånd, religiös övertygelse, politisk synvinkel, juridisk status, etc. Detta är den hala sluttningen som vi nu ger oss ut på, en som börjar med vaccinpass och slutar med ett nationellt segregeringssystem. // Om du frestas att motivera dessa drakoniska åtgärder av någon anledning – av hälsoproblem, ekonomi eller nationell säkerhet – var försiktig: det finns alltid en boomerang-effekt. Oavsett vilken farlig metod du tillåter regeringen att utföra nu, var säker på att samma metoder kan och kommer att användas mot dig när regeringen beslutar att sikta på dig. // Vem som helst kan vara kriminell när det är regeringen som avgör vad som är brott. // Det är inte längre en fråga om om, utan när.” SLUT CITAT.
Citaten är från en mycket viktig och läsvärd kommentar av författaren John Whitehead, konstitutionell advokat, konservativ författare och grundare av Rutherford Institute. Whitehead menar att det hela slutar med ett ”nationellt segregeringssystem”. Vad Whitehead glömmer är dock en viktig sak, vad vi kan läsa i Upp:13, där beskrivs hur slutscenen kommer att gestalta sig som ett resultat av den nu inslagna vägen – ett globalt antikristligt kontrollsamhälle. /Rune 

Defense Minister Benny Gantz Says Today That Israel Is Now Ready To Strike Iran To Prevent Them From Acquiring Nuclear Bomb Capabilities

Israeli scientist says COVID-19 could be treated for under $1/day

Hillsong Church Founder Charged With Concealing Homosexual Pedophile Sex Crimes Committed Against 7-Year Old Boy By His Father Frank

Designer tvingas att göra jobb åt homopar
”I hjärtat av dessa fall finns frågan om huruvida myndigheterna kan tvinga konstnärer att trampa på sina egna övertygelser. Detta är en grundläggande frihet som inte borde ifrågasättas”, skriver ADF på sin hemsida.
OHLINS: I en sjuk värld som är ”i den Ondes våld” ersätts frihet med tvång och slaveri. Det måste finnas andra designers som gärna gör jobbet. Är detta enbart för att trakassera kristna?

Här brinner det i världen

Vaccinexperten: Utesluter inte en femte dos
OHLINS: Kommer ni ihåg att detta var precis vad en del professorer varnade oss för i början innan alla ”tystades” av Pravda?

If You Think Forced Vaccinations Are Bad, Just Wait Until Liberals Here In America Finish Construction On The Chinese-Style Social Credit System

Maskrosor mot spikproteiner

Tusentals tvingas fly när bränderna når Aten

Efter kyrkbranden: Söker chip från övervakningskamera
Enligt P4 Jönköping har polisen fått in flera tips som de tittar på, bland annat några tomma bensindunkar som hittats på en gård utanför Huskvarna.

Växttäckta fasader kan kyla hus visar israelisk forskning

60-årig kvinna träffad vid skjutning i Kristianstad
Polisen misstänker att det upptrappade våldet är gängrelaterat, även om ingen exakt koppling hittills har bekräftas.
OHLINS: Ingen går säker för invandrargängens kulor där total hänsynslöshet tycks råda och oskyldiga drabbas allt oftare i skjutningar. I kombination med studien om aborter är framtiden mörk, för den som inte har lagt sitt liv i Guds händer.
Studie: Aborter leder till brist på flickor i världen
Forskarna menar att det redan 2030 kommer att resultera i ett stort överskott av unga män i delar av världen. ”Färre än det väntade antalet kvinnor i en befolkning kan resultera i förhöjda nivåer av asocialt beteende och våld, och kan i slutändan påverka långsiktig stabilitet och social hållbar utveckling”, skriver man.

In Italy has reported that the Green Pass/COVID Passport is now firmly established by law in Europe. Prime Minister Mario Draghi then took the next tiny step for tyranny. You not only need the COVID Passport to access restaurants and shows, but phase two was also to require it to get on long-distance trains, planes, and ferries. Then phase three is to require a COVID Passport to access the polling stations. Draghi has already got partial approval from the secretary of the Democratic Party Enrico Letta, who wants only vaccinated candidates on the list. Therefore, nobody can run for office without a COVID Passport and nobody will be allowed to vote.

Vittnesbörd: Plötsligt blev Gud ”på riktigt” för Alexander
Trots sitt väletablerade, sekulariserade yttre var det något som skavde inom Alexander Norén, ett tomrum som karriär och prylar inte kunde fylla.

NEW WORLD ORDER: New York City To Mandate Proof Of COVID Vaccination Via Excelsior Pass Or Be Denied Access To Restaurants And Gyms

Kraftig explosion nära diplomat- och regeringskvarteren i Kabul

Skulden till inkasso rekordhög – har dubblerats på några år
– På senare år har vi sett att pensionering är något som försämrar ekonomin och gör att man hamnar i skuldsättning.
OHLINS: Om det är pensionärer som inte ens kan leva på sin pension som drabbas, är detta en mycket skrämmande utveckling. Ett lands politiker är skyldiga att först måna om sina egna medborgare. Allt annat är ett svek.

Sverige: Fyra ihjälskjutna och 13 skottskadade på en månad
Både i fjol och i år hade 25 personer skjutits ihjäl under årets första sju månader.
Panik när skott föll i köpcentrum – 12-årige Adrian sprang för livet
Panik utbröt när skyttar på moped öppnade eld i ett köpcentrum under tisdagen. Tolvårige Adrian blev vittne till skjutningen. Han och ett tiotal andra barn befann sig på en fritidsgård där inne.

Egypten vill införa ettbarnspolitik

Enkronan kan bli e-krona i framtiden – men det finns risker
Riksbanken jobbar just nu med att utveckla det digitala betalmedlet e-krona som i framtiden kan ersätta kontanter. Men det kan finnas risker med systemet, menar SVT:s techkorrespondent Alexander Norén.

Se upp för bönetekniker som leder bort från Jesus
Eftersom bönen kan sätta människor fria och sprida Guds rike verkar Satan för att troende ska sluta be, eller börja be på ett sätt som ger honom lugn och ro, skriver Per-Arne Imsen.
Madame Guyon, en katolsk 1600-talsmystiker förklarar det här steget i Lectio Divina: “Innehållet i det du läser är inte längre viktigt. Skriften har tjänat sitt syfte … du är inte där för att förstå vad du har läst; snarare läser du för att vända dig från de yttre sakerna till de djupa delarna av ditt väsen.” Lectio Divina används också i andra religioner.
OHLINS: Detta är en mycket bra artikel med varning för den osunda och farliga ”bönetekniken” Lectio Divina. Ingen tvekan om att den har sitt ursprung hos Satan.

Fed försöker undvika en ekonomisk kollaps. Den mycket ansedde ekonomen John Williams, grundare av ShadowStats.com, säger i Greg Hunters intervju att ekonomin är mycket svagare än den verkar. Hans analys visar att ekonomin redan avtar på nytt. Detta är anledningen till att Fed precis meddelade att de inte kommer att avsluta den massiva utskriften av pengar och inleda en försäljning av obligationer. Williams förklarar att det Fed gör just nu är att försöka förhindra den ekonomiska aktiviteten från att kollapsa. Samtidigt utlöser de med den enorma utskriften av pengar en stark efterfrågan vilket driver inflationen och Williams menar att med de mått han mäter så är inflationen redan uppe i ungefär 13 procent och kommer att fortsatt stiga vilket riskerar en inflation på 20 procent nästa år. Williams säger också att om Fed börjar bekämpa inflationen tror han att även detta skulle krascha ekonomin. Sannolikt kommer Fed att bibehålla sin enkla penningpolitik med allt större utskrift av pengar för att försöka hålla systemet flytande vilket under inledningen av 2022 kan visa sig skapa en situation på gränsen till hyperinflation. /Rune

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Judgment Of God Is Literally Pulling The World Apart At The Seams As We Descend Into Global Chaos

What You Need To Do To Protect Your Body From COVID-19 Delta And How To Naturally Increase The Power Of Your God-Given Immune System

Vatican Foundation Bestows Chrislam ‘Man Of Humanity’ Award On Architect Of The Abraham Accords Crown Prince Sheikh Mohammed bin Zayed

(VIDEO) Israeli Holocaust Survivor Vera Sharav and Dr. Reiner Fuellmich Talk ’Global Genocide’ Interview with Israel holocaust survivor Vera Sharav (public advocate for human rights and the founder and president of the Alliance for Human Research Protection (AHRP)) interviewed by Dr. Reiner Fuellmich (German lawyer). Her message is extremely powerful and pertinent to today’s rising medical fascism, under the guise of a pandemic.

Israel får ny budget efter tre års dödläge

Man dog och 600 greps vid tysk coronaprotest

De svåra bränderna rasar vidare i värmeböljans Sydeuropa.
Minst fem personer har skadats i den italienska turistorten Pescara vid Adriatiska havet, efter att lågorna slukat ett naturreservat med stora pinjeskogar nära en populär strand.

Maldives Opens Five New Airports in 2019
OHLINS: Dessa öar sa klimativrarna skulle sjunka!

Åtta döda när skogsbränderna fortsätter rasa över Europa

Pandemiprotester – från Kuala Lumpur till Paris
OHLINS: Rapporter om svåra biverkningar av vaccin är många. Likaså rapporter om att vaccinerade kan smittas och smitta andra. Att covid19 har minskat behöver inte ha med vaccin att göra. Troligare är att nedgången av virus beror på antikroppar, sommar (alla virus minskar) och även försiktighet. Hur kommer det sig att vi inte hör om andra sjukdomar längre? Har de upphört? Nej, knappast. Ändå talas enbart om ”coronavirus”, trots att SCB:s statistik tydligt visade att dödssiffran inte höjdes utan snarare minskade, när covid19 spreds som mest.

Most COVID-19 cases in Massachusetts outbreak among vaccinated, says CDC (Reuters)

Russian, Chinese troops to hold joint drills in China’s north in August

The next Covid variant could kill up to one in THREE people: SAGE warns doomsday scenario is ’realistic possibility’ and UK’s vaccine roll-out may even speed up mutant strain’s emergence

Första transpersonen i OS – svensk kritik mot beslut

Brist på regn skapar problem för jordbruket: ”Vinterfodret används redan under sommaren”

Torka kan leda till energibrist i Kalifornien

Dr Francis Christian sparkas för sina tvivel att låta covidvaccinera barn

The Globalist Agenda: The COVID Plandemic is Just The Beginning
The COVID page starts the journey of world globalization. See it for yourself here.  You will see what it is impossible for this crisis to be made ONLY in the last six months. The sections on “Global Governance” and “The Fourth Industrial Revolution” have been planned out for DECADES. One world, one government, no borders. The plan is for ONE government to have complete control of all of us. Artificial intelligence, controlling our business, our food, our money, our privacy and our freedom is to be abolished forever. …A scared and divided world is easy to dominate.