Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN /PROGRAM Parousia Mission
Nästa möte: Söndag 16 april Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste (19/3-2023):
Janne:
Guds ord uppenbaras /Text
Elvor:
Frihet från lagiskhet /Text
Vi vill uppmärksamma er på att efter mötet 14 maj kommer juni-mötet, som är framflyttat en vecka till 18 juni (istället för 11 juni).

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner stöd för den i Bibeln.
Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder inte att vi har samma eskatologiska övertygelse eller samma [tros]uppfattning. Då är det nyhetsvärdet i just den artikeln som vi förmedlar och reserverar oss från allt i övrigt på hemsidorna.
/Elvor & Janne

OBS! Nu finns vi även på Soundcloud

_______________________________

Janne Profetiskt budskap: Dags att fylla upp din Tank! Text / Youtube / På Parousia Mission /Youtube /Soundcloud 

Brittisk ammunition till Ukraina är ”nukleär upptrappning”, hävdar Ryssland
Storbritanniens beslut att sända extra potent ammunition till Ukraina klassas i Ryssland som en upptrappning mot kärnvapenkrig.– Vi är tvungna att svara, säger Putin.

FN-chefen: Vi har en perfekt storm i världen

Vaccination problems, UK Parliament

Post covid myocarditis

Billy Crone – Voodoo Vampires And The Rise Of Demon Worship 15

Den amerikanska centralbanken, Federal reserve, höjer styrräntan med 25 punkter.
Beskedet kommer efter ett två dagar långt möte där styrelsen för centralbanken försökt hitta balansen mellan att minska inflationen och hindra att fler banker kollapsar.

Technology Will Fulfill Prophecies

Is This What’s Next? We Better Get Ready | with Tom Hughes & John Haller

Will Israel RETALIATE for Hezbollah Bombing? Iran STOPS Arming Yemen’s Houthis? | Watchman Newscast

OHLINS: Vi lägger här ut ett intressant citat hämtat från tidsskriften Israels vänner. Denne chefsrabbin vet säkert bättre än de flesta andra, hur judarnas situation är i Ukraina och i Ryssland.
Chefsrabbin i exil säger att judar borde lämna Ryssland medan de kan.
Pinchas Goldschmidt, chefsrabbin i Moskva: ”Det som är anmärkningsvärt är att Vladimir Putin kallar Ukraina för ett fäste av nazister – ett land där det judiska samfundet blomstrar. Dessutom har aldrig presidenten i Ukraina, Volodymyr Zeneskiy, dolt sitt judiska ursprung och när han valdes till president fick han 70 % av rösterna. Skulle detta vara möjligt om landet hade styrts av nazister? Däremot innehåller den ryska historien, sedan århundraden tillbaka, beskrivningar av pogromer, förföljelser och avrättningar av judar.”

Tuffaste räntebeslutet på länge för USA:s centralbank
Federal Reserve står inför sitt tuffaste besked under de senaste åren, skriver Wall Street Journal inför beslutet. I ena vågskålen ligger ännu en räntehöjning och försöka fortsätta få ned inflationstrycket i USA som visserligen tappat fart (6,0 procent i februari) men fortfarande är över centralbankens inflationsmål. I den andra ta ställning till den senaste veckans globala bankkris och vilken påverkan ännu en räntehöjning kan få för den finansiella stabiliteten.
– Det kommer att bli ett väldigt tufft beslut med väldigt komplicerat kommunikationsläge, säger William English, tidigare Fed-ekonom och numera professor vid Yale till WSJ om hur Powell ska förhålla sig i anslutning till räntebeskedet.

Outrage As A New Proposed Bill In The Knesset In Israel Would Send Christians To Jail For Witnessing To Jews About Salvation In Jesus Christ

Putin om Xi Jinpings fredsplan: ”Stämmer med Rysslands synsätt”
Dagens möte mellan Xi Jinping och Vladimir Putin har nu avslutats. I ett gemensamt uttalande säger Putin att relationen mellan Kina och Ryssland aldrig varit bättre – och att Ryssland håller med om många av punkterna i Kinas så kallade fredsplan för Ukrainakriget. Ryssland och Kina har undertecknat flera avtal om att stärka samarbetet mellan länderna. Tre områden kommer de två ländernas samarbete särskilt fokusera på framöver, det gäller handel av elektronik, råvaror och energi. De ska bland annat ha diskuterat förslaget om en ny naturgasledning mellan Ryssland och Kina. Utöver handelsavtal ska kriget i Ukraina tagit stor uppmärksamhet på mötet mellan Xi och Putin. Kinas fredsförslag Kina säger sig ha tagit fram en fredsplan på tolv punkter för att lösa Rysslands krig mot Ukraina.

SVT:s Ukrainakorrespondent: ”Point of no return” för Putin

Kraftig jordbävning i Afghanistan

Andy Stanley Goes All In And Makes North Point Community An LGBTQ-Affirming Church, Hosting The Queer Friendly ‘Unconditional Conference’

Janne Ohlin – Bli inte en stötesten för Jesus och andra << (Video) >> Text
Soundcloud >> På Parousia Mission (Youtube)  >>

Kina storköpare av rysk olja
Ryssland har nu gått förbi Saudiarabien som största exportör av oljeprodukter till Kina. Det enligt en ny statistik från kinesiska myndigheter.  – Efter invasionen har Kina köpt i princip allt som Ryssland kunnat exportera genom pipelines eller som kan skeppas från hamnarna i östra Ryssland, säger Larui Myllyvirta, senior analytiker vid Centre for Research on Energy and Clean Air (CREA)

Ryssland varnar: Färre steg till kärnvapen

2023 03 19 John Haller’s Prophecy Update Some Things Are Ending

What is INITIATION? and what has it to do with the universal religion?

Jamie Walden – Shocking Global Squeeze to Create World Dictatorship. What’s Your Response?

Bankerna fortsätter rasa – Putin ännu öppen för fredslösning i Ukraina

New York District Attorney Alvin Bragg, Who Is Allegedly Angling To Have Donald Trump Arrested, Is Also Financially Supported By George Soros

Strange events

Tysk nervositet: tar ut kontanter – köper guld
OHLINS: Guldhamstrare drabbas hårt står det i boken ”Synen” av David Wilkerson, för inte ens guldet kommer att kunna behålla sitt värde.

The End Is Nigh For the Prophets of Doom

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Is Donald Trump Actually About To Be Arrested, Or Is This Just The Latest Installment Of The Great Reset Theater?

Högerextrem minister: Finns inga palestinier
Den nya israeliska regeringen visar sin extremistiska sida, enligt palestinska ledare.
Reaktionerna kommer efter ett israeliskt ministerutspel om att palestinierna är ett ”påhittat folk”.
OHLINS: Då är nog du som läser detta troligen ”Högerextrem” också, enligt dem.

2023 03 19 John Haller’s Prophecy Update ”Some Things Are Ending”

Miljontals ruttnande fiskar svåra att få bort

Islam en orsak till att protesterna pressats tillbaka på Irans gator
Irans regering kan inte både hedra Allahs vilja i exempelvis hur kvinnor bör klä sig i en islamisk stat, och samtidigt tillmötesgå folkets önskan om frihet i frågan. Det skriver två medförfattare till en ny rapport från Claphaminstitutet om ”islamiska värderingar kontra västerländska värderingar”.
…Att Irans regering skulle ge demonstranterna rätt och kompromissa med landets sharialagar framstår därmed som otänkbart. Att gå med på deras villkor skulle inte bara innebära en skamfull förlust, utan också olydnad mot Allah och förhindrande av världens frälsning. Vår bild kan framstå som oförsonlig, men vi ser som vår uppgift att upplysa och förklara ett viktigt skeende som påverkar inte bara Iran utan även den övriga världen. Vi kastar inte sten. Men vilket hopp finns då, om den iranska regimens våld lyckas kväsa folkets rop på frihet? Claphaminstitutets rapport avslutar med en diskussion kring hur västvärlden kan bemöta de utmaningar mot mänskliga rättigheter som islam utgör. Där rekommenderar vi bland annat medier och politiker i väst att våga nämna de problematiska aspekterna av islam så att allmänheten bättre förstår den religiösa grunden till svårigheter i muslimska länder.

Elvor Live från Parousia mötet Youtube:Frihet från lagiskhet/
Janne Live från Parousia mötet Youtude: Guds ord uppenbaras /

Washington och de stora bankerna roffar åt sig allt! Måste ses. Ett klipp som förklarar mycket av vad som nu pågår inom banksektorn. Senatorn James Lankford ställer finansministern i Bidenregeringen, Janet Yellen mot väggen. Amerikanska centralbanken, Finansdepartementet och FDIC har på egen hand beslutat att inte rädda de små regionala bankerna. Detta driver i sin tur en bank-run mot de små bankerna. För att rädda kapital går nu ett kapitalflöde från små till stora banker på de små bankernas bekostnad. Centralbanken, Finansdepartementet och FDIC motverkar inte bank-runs, de driver på fenomenet. Resultatet blir att 10/15 storbanker kommer att äga allt, banker som bland annat är styrande i World Economic Forum. Bäddar man för ett kommande CBDC-införande här? /Rune

Över 500 döda efter cyklonen Freddy i Malawi

Banker i USA vädjar om mer stöd

Mardröm för säkerheten om Trump grips

Putin får besök av Xi: Hopp eller fasa?

Experten om bankfrossan: ”Vi är bolånetorskar allihopa och det vet omvärlden”
Sverige befinner sig inte i en ekonomisk kris. Men den kan komma. Det säger Alexander Norén, ekonomiexpert på SVT. – Vi får verkligen hålla tummarna för att räntorna inte blir farligt höga, för då kan huset som vilar på en grund av stora lån börja rämna, och då är Sverige ett av länderna som är mer sårbara än andra, säger Alexander Norén.

Minst 15 döda efter jordbävning i Ecuador
En kraftig jordbävning skakade södra Ecuador och norra Peru på lördagseftermiddagen. Minst 15 personer uppges ha dött, men flera har fångats under spillrorna av kollapsade hus, rapporterar TT.

Nordkorea avfyrar ännu en ballistisk robot

Kremlin is ’rattled’ by Putin’s arrest warrant by ICC | Bill Browder

OHLINS: Det verkar som Trosrörelsen och Nyapostoliska Reformationen (NAR) tar ny fart för att spridas i kristenheten på bred front. Här radas falska apostlar upp i ”Global Awakening” men de är många, många fler. Det ”uppvaknandet” kommer utan tvivel att gå samman med New age ”upplysning/uppvaknande”, i tron på ”vi är gudar”. NAR har gjort sig känt för många falska läror, falska profetior och lögner om uppväckande av döda, under och tecken. Vi kommer ihåg Todd Bentleys alla lögner och ockulta s k uppenbarelser, otrohetsaffär och mycket mer. Likaså minns vi den ockulta verksamheten och manifestationerna (!) som pågick i Toronto och pågår i Bethel Church, som i sin tur inspirerar New Wine. I slutändan brukar allt handla om makt och pengar, om ”apostlar” som lever lyxliv av offrade medel. Läs nedan om nya avslöjanden om Hillsong – allmänt kallad ”En pengamaskin” på Internet – och dess ledare (åter igen!). Kom ihåg: avslöjanden om Livets ord, Stockholm Karisma Center (SKC), Benny Hinn och en mängd andra tv-predikanter inom NAR/Trosrörelsen. Är något förändrat? Skäms de för sin girighet? Knappast. Vi kan inte göra mer än att varna och det kommer vi att fortsätta med. Var och en får själv ta ställning. Kom ihåg vad Jesus sa i sitt eskatologiska tal:
Matt 24:11  Många falska profeter skall träda fram och bedra många. 12  Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta. 13  Men den som håller ut intill slutet skall bli frälst.

Breaking! We Have the (Literal) Receipts. Hillsong’s Brian Houston Routinely Spent $1500+ on Meals, $5000/night on Hotels
According to released documents from the Hillsong trove, senior leaders within Hillsong Church had corporate church credit cards that were regularly being used to buy luxury and high ticket items on the church’s dime, with former Global Senior Pastor Brian Houston in particular having an affinity for thousand-dollar meals and hotels.
Per their internal policy, if you had a Hillsong church corporate card, it must “only be used for work/ ministry-related expenses properly incurred in the performance of your duties.”

Hillsong Church Lost $2.6M After Shuttering Dallas, Atlanta Campuses Months After Opening
Days after a blockbuster report alleging that Hillsong Paid Hundreds of Thousands of Dollars to T.D Jakes and Joyce Meyer for ‘Honorariums,’ that they Charged Child-Sponsor Group’ Compassion’ $1,000,000 To Be At Their Events, and that Brian Houston Billed Church $150k for Three Day Luxury Vacation+ Other Crazy Expenses, it’s been revealed that the embattled church lost $2.6M dollars in 2021 and 2022, after investing in and then being forced to shut down its Dallas and Atlanta campuses. Hillsong has several dozen churches across the world, and each one has to pay 5% of its earnings to Hillsong Global which then allocates them. According to the whistleblower report, Hillsong Dallas, which opened in 2019, received $1,861,454 to build out the church and get the ball rolling.
OHLINS: Hillsong är känt som ”en girig pengamaskin” och verkar påminna om Stockholm Karisma Center med ”pastorer”, som levde lyxliv på offrade medel. Hur många kyrkor och fastigheter ska Hillsong lägga under sig mer? Vi har Gileadkyrkan Gbg i ganska färskt minne och det lär nog följa fler, när den andliga sömnen har sänkt sig över församlingarna och falska herdar tar för sig.

Nordkorea: ”Hundratusentals” redo bekämpa USA

Donald Trump Urges His Followers To Get Out And Protest After He Is Arrested On Tuesday As New York City DA Launches Indictment Against Him

Miljoner döda fiskar flyter upp i vildmarken

Ovaccinerad Djokovic missar Miami Open

Brittiska politiker vill se åtgärder mot pornografi
– Det är dags att parlamentsledamöterna konfronterar pornografins roll i att underblåsa mäns våld mot kvinnor, säger politikern Dame Diana Johnson. …Doktor Michael Flood är forskare inom maskulinitet och förebyggande av våld vid Queensland University of Technology i Storbritannien. Han hävdar att det inte råder någon tveksamhet kring kopplingen mellan pornografi och mäns våld mot kvinnor. – Det finns en mängd bevis för att exponering av pornografi formar unga människors och vuxnas sexuella liv, på skadliga och våldsamma sätt, säger Flood.

Över 900 döda delfiner på franska stränder

Red Heifers Return to Israel: What’s Next For These Biblical Animals? | Jerusalem Dateline

China MAKING MOVES in Middle East as Xi Heads to Russia for Putin Meeting | Watchman Newscast

Allt djupare klyfta mellan Israel och världens judar

Tucker: This is spectacularly absurd!

Assad Tells Putin He Wants MORE Russian Troops & Bases in Syria; Israel THREAT? | Watchman Newscast

Robert Kennedy Jr: Anthony Fauci utbildade kinesiska militära forskare att ta fram biovapen
“De tog pengarna som [Dick] Cheney gav dem [från Patriot Act], 2,2 miljarder dollar, och de slussade dem genom NIH, och allt gick via Anthony Fauci. Så från och med 2002 fick Anthony Fauci en 68-procentig löneförhöjning från Pentagon för att han styrde utvecklingen av biologiska vapen. Han fick en löneförhöjning på miljarder dollar per år, och sedan började han göra alla dessa funktionsförstärkande åtgärder [gain-of-function].

Pfizer visste redan i början av 2022 att covidvaccin gav ökad risk för myokardit
Project Veritas publicerade i dag svensk tid konfidentiella dokument från Pfizer som visar att företaget var medvetet om den potentiella risken för hjärtmuskelinflammation (myokardit) hos personer som fått doser av COVID-19-vaccinet.

Xi till Ryssland nästa vecka – möter Putin
Kinas president Xi Jinping åker till Ryssland på statsbesök i nästa vecka. Xi och Vladimir Putin ska enligt uppgift diskutera ”strategiskt samarbete”.

WHO:s pandemiplan väcker oro för överstatlighet

Riots Ensue In Paris After Emmanuel Macron Uses Special Constitutional Powers To Force Through Retirement Age Bill Against The Wishes Of His People

United States And Russia Move Closer To Open Conflict As Russian Fighter Jet Dramatically Intercepts And Takes Down American Drone Over Black Sea

ECB fortsätter på den inslagna räntebanan. Under torsdagen tillkännagav ECB att man höjer styrräntan med 0,5 procentenheter till 3,5 procent. Därmed förbiser man den rådande bankturbulensen men utlovar att förse bankerna med likviditet om så behövs. Den fortsatta räntehöjningen föranleds av en fortsatt mycket hög inflation i euro-området. Preliminära februarisiffror pekar på 8,5 procents inflation. Höjningen sätter ytterligare press på den amerikanska centralbanken som den 22 mars kommer med nya räntedirektiv. Något som i förlängningen även kommer att påverka det svenska räntebeslutet i april. /Rune

2023 03 15 John Haller Midweek Update

”Förföljelse” av kristna i Ukraina – Journalist: Varför tystnad från väst?

Ominous Warnings for the Financial Future. Important Info! – Gary H and Gary C

Excess deaths continue

Ryssland rustar för att rekrytera 400 000 soldater

Black Lives Matter Received An Incredible $82.9 Billion Dollars After Launching The Riots That Saw 30 People Killed And 2 Women Raped In 2020

Israel & U.S. Launch Joint Air Force Drill; Simulation for Iran STRIKE? | Watchman Newscast

Abort har inget i grundlagen att göra!
Enligt SVT Nyheter 2020 har tillgången till fri abort istället ökat i Europa, och Polen nämns som det enda undantaget från den trenden. Samtidigt är Polen det land som har lägst mödradödlighet i hela världen enligt WHO:s statistik för 2000–2017. Under denna tid ökade däremot mödradödligheten i USA, trots den dåvarande garanterade tillgången till fri abort. I abortliberala Storbritannien, där även distansaborter (telemedicin) införts, dog minst tre kvinnor av laglig abort under 2020. (Organisationen människovärde)

Moody’s: Negativa utsikter för USA:s banksystem

Tucker Carlson: This is why our big banks are incompetent

Ingraham: This is a scandal of monumental significance
OHLINS: Om Covid 19 – Fauchi ljög uppenbarligen!

There Are Only Two Destinations: Matthew 7:13-14

CERN Scientists Announced Something Weird Is Going On After They Turned On The Large Hadron Collider

The Rise Of Darkness | LIVE with Tom Hughes & Jan Markell

Kina om superalliansen Aukus: ”Fel och farlig väg”

Monster Energy Drink Company Launches ‘The Beast Unleashed’ Hard Seltzer Alcoholic Beverage Complete With 666 And The All-Seeing Eye On Every Can

Putin: ”Ryssland kämpar för sin existens”

Dödstalet efter cyklon stiger kraftigt

Årets parlamentsmöte i Peking bjöd på en ny maktuppvisning av Xi Jinping, en utskällning av USA så ärlig att Kinakännare satte kaffet i vrångstrupen och ett löfte om att Kinas militär ska bli ännu mäktigare.

New TikTok Trend Of ‘Trad Wife’ Catches On As More And More Women Showing Interest In Traditional And Biblical Marriage Roles For Men And Women

Dan Ahlmark: En centralstyrd världsstat kan inte säkra ett folkstyre någonstans i världen
Den nya världsordningen, en centralstyrd världsstat (NWO), förs idag fram som det nödvändiga och självklara alternativet till dagens länder och system. Den typ av samhälle, som bland annat skisseras i World Economic Forum (WEF), i en tolkning av NWO är dock helt frånstötande.
…Inga demokratier bör tillåta, att en majoritet av diktaturer i någon viktig beslutande internationell församling bestämmer över dem, men detta är vad man rent praktiskt gör idag i FN. …Så ide´n om en Ny Världsordning är förkastlig av två skäl – den auktoritära naturen hos majoritetsländerna samt den principiella bristen på verklig demokrati. Deltagande i ett federalt EU är förkastligt av demokratiska skäl, och därigenom praktiskt sett nog också snart av frihetsskäl.

Utraderat Israel i Amnestys reklamkampanj upprör
I en reklamkampanj från Amnesty Sverige poserar en känd palestinsk aktivist med ett smycke där Israel är utraderat. Detta väcker starka känslor. På ett subtilt sätt framför Amnesty budskapet att Israel ska utrotas, menar kritiker.
OHLINS: Är inte detta att sprida lögner, förtal och hets mot folkgrupp? Hoppas Amnesty bojkottas och anmäls. De har inget existensberättigande själva men det har Israel i allra högsta grad.

Stora risker med förslaget om krav för att rösta i Uppsala pingst
Frida Park: De föreslagna stadgeförändringarna i Uppsala Pingst riskerar att bli olyckliga.
…Det finns en överhängande risk att änkan och fattigpensionären som endast kan bistå med en kopparskärv och närvara när någon tar sig tiden att hjälpa henne till kyrkan ser detta som en uppmaning att inte rösta. Likaså att barnfamiljerna…
Krav på givande och aktivt deltagande för att få rösta i Uppsala pingst

Stefan Swärd: Gud kan döma nationer även i NT
Vi behöver fler profetröster som även kan ge ett Guds perspektiv på händelser i världspolitiken. Det skriver Stefan Swärd, fil dr i statskunskap och pastor, apropå pingstledaren Daniel Alms och tidningen Dagens kritik mot Världen idag. …Till skillnad från pingströrelsens ledare och Dagens ledarredaktion anser jag att läran om Guds dom över nationerna är en biblisk lära. När ett land drabbas av moraliskt förfall kan detta utlösa Guds dom över synden. Det är riktigt att de flesta exemplen i Bibeln på detta, och de är många, finns i Gamla testamentet. Det innebär inte att principen har upphört bara för att Jesus trädde fram för 2 000 år sedan. (Stefan Swärd)
OHLINS: Vi instämmer i den här artikeln som är en bra tillrättavisning riktad till tidningen Dagen och Daniel Alm, som verkar ha tappat skärpa och klarsyn. Vi reserveras oss däremot att Jonas Adolfsson tar Kjell Sjöberg som exempel i sin artikel. Sjöberg spred trosrörelsens icke-bibliska villfarelsen om ”andlig krigföring” och vi ser honom inte som en profet. För övrigt är Adolfssons artikel tankeväckande.

Kameror installeras i städer för klimatlockdowns. Här är vad de inte vill att du ska veta

Joe Biden om krisen: Banksystemet är säkert
OHLINS: Och det vill han att folk skall tro på? Driver Agenda 2030 och satsar på fossilt samtidigt ?
Biden-ja till oljesatsning i Alaska

Cervenka reder ut: Bankkaoset i USA

Bethel Music Is More DANGEROUS Than You Thought!

Another Wave of Turmoil Seems Close

EMERGENCY ALERT!! EUROPEAN STOCKS CRASHING!! FIRST REPUBLIC BANK DOWN 60% IN PRE-MARKET TRADING!!

Fler fall av invasiva A-streptokocker i landet efter pandemin
OHLINS: Många konstiga saker dyker upp i vaccinets spår precis som de varnat för innan.

The New Gnostics
Why should we call out these New Gnostics? We should do so for the same reason we called out the heretics like the Rick Warren who butchers the Gospel of our Lord Jesus Christ. The danger of Gnosticism is easily apparent. It denies the incarnation of God as the Son. In so doing, it denies the true efficacy of the atonement since, if Jesus is not God, He could not atone for all of mankind, and we would still be lost in our sins. This is why we have been spending so much time lately looking at the atonement and the doctrine of imputation. The New Gnostics hate these things and this is why they want to rewrite our doctrines from the ground up. My brethren, let us be wise as serpents in this, but as harmless as doves giving no opportunity for the flesh and our enemy to accuse us. Pray for wisdom and discernment as you obey Him in all you do.

Alecta om miljardförlusten: ”De födda efter -79 påverkas'”
Tolv miljarder av Alectas investeringar gick upp i rök när de amerikanska nischbankerna kollapsade.
Pensionsjättens placeringsavdelning har ”misslyckats kapitalt”, menar Lars Jonung, professor emeritus i nationalekonomi.– Det är anmärkningsvärt. De är högt betalda för att sköta detta.

VAD HÄNDER NU MED INFLATIONEN OCH RÄNTENIVÅN? Att en bank (SVB) på 48 timmar kan tappa all likviditetsförmåga är skrämmande och ett tydligt exempel på hur extremt sårbart hela det globala banksystemet är just nu. Bara detta att amerikanska finansministern, chefen för centralbanken (Fed) och chefen för FDIC göra ett offentligt gemensamt uttalande tyder på att de tydligt förstod den överhängande risken för hela banksystemet. Riskerna från SVB-dramat är dock långt ifrån över. Nästa vecka skall amerikanska centralbanken (Fed) ta ställning till den fortsatta räntenivån. Det har talats om ytterligare 50 punkters höjning men frågan är nu om man inte låter nuvarande räntenivå ligga fast, bland annat för att undvika att exponera sårbara banker ytterligare. Bidenadministrationen sitter fast i ett svårt dilemma. Om Fed pausar sin räntestrategi kan detta snabbt få inflationstrycket att åter stiga vilket drabbar amerikanen på gatan. Alternativet är en fortsatt räntehöjning som riskerar att skada den breda ekonomin, öka arbetslösheten och leda till en långvarig recession. /Rune

Tucker: This video shatters the left’s narrative about January 6

Nordkorea har avfyrat kryssningsrobot från ubåt

Amir Tsarfati: Be Ready

It missed us by 9 days

2023 03 12 John Haller’s Prophecy Update ”Suddenly”

The Trinity Under Attack: Why Modalsim Is a Threat

NY RUNES HÖRNACBDC – EN ULV I FÅRAKLÄDER

Nasa övervakar ny asteroid – kan kollidera med jorden

Tucker: The government hid this from you about Jan 6

USA utesluter räddningspaket till krisbank

Översvämningar i Kalifornien: Två döda och 10 000 evakuerade

China’s New Wave of Christian Persecution | The Global Lane – March 9, 2023

EXCLUSIVE: Eyewitness Account of ”Apocalyptic” Turkey Earthquake & Hope for REVIVAL | The Watchman

Civila krigstränar i Taiwan: ”Läget pressat”Det växande hotet från Kina gör att allt fler taiwaneser vill förbereda sig för en invasion. Rysslands krig i Ukraina befaras ytterligare ha inspirerat Peking att göra verklighet av sina hot.– Jag vill veta vad jag kan göra om kriget kommer, säger Chan, 37, som vapentränar hos organisationen Camp 66 i Taiwan.

Contagion spreads: Desperate customers line up outside First Republic Bank to take their money out – after SVB bank collapsed and sent shockwaves through market

Barn drillas i Ryska ungdomsarmén

Krisbanken har verksamhet i Sverige

Nordkorea vidtar ”åtgärder” inför militärövning

Trots protester: Ja till oljesatsning i Alaska
OHLINS: Hoppas alla fattar det Agenda 2030 handlar inte om klimatet utan om makt.

Rekordprotester mot lagförslag i Israel – rädsla för auktoritär regim

Janne Smort teologi del 2 – fortsättning av profetian del 1 /Youtube/FB/Text

Dr Paul Marik: Så här giftiga är spikproteinerna
I denna intervju producerad av American Thought LeadersEpoch Times berättar dr Paul Marik om riskerna med det giftiga spikproteinet som är resultatet av mRNA-injektionerna, vilka fem miljarder människor (av totalt 8 miljarder) i världen tagit under coronapandemin.

SVT storsatsar på dragqueens – kritiseras för sexism*
”Helt rubbat program med sjuka stereotyper av vad en kvinna är”, skriver en person som anser att programmet är ”översexualiserat” och att man ”hånar kvinnor och kvinnliga kulturella uttryck”. ”Att våra skattepengar går till detta är under all kritik”, skriver en annan.

Ung ekumenik-resa till Rom i höst (29 sept-1 okt)
Under helgen kommer bland annat påve Franciskus leda en ekumenisk bön på Petersplatsen.
OHLINS: Sveriges [anti]kristna råd förleder ungdomar in i världskyrkan och katolicism som är en babylonisk religion med kristna termer och förtecken. Detta är verkligen sorgligt.

Introducing Klaus Schwab and the Fourth Reich | Billy Crone

03-10-2023 Christian Mysticism??

Jesus Revolution or False Revival?

2023 03 10 John Haller Midweek Update

Is Bethel’s SOZO Mentally and Emotionally Damaging? Thoughts From a Mental Health Professional

Amir Tsarfati: Breaking News

Iran & Saudi Arabia RESTORE Relations; Israel to INCREASE Gas Exports to Europe? | Watchman Newscast

FEDS SHUT IT DOWN: Silicon Valley Bank Shares Shed $52 Billion In Value Sparking Fears Of A Run As CEO Begs Investors To ‘Stay Calm’ And ‘Not Panic’
Is this a one-off situation, an over-extended bank going bust as over-extended institutions tend to do, or is it the beginning of something much larger and far more vast? Keep in mind all the predictions that were made last year for 2023 being a year of rampant inflation leading to widespread financial ruin like what happened in 2010. Time will tell, of course, but the Feds have already stepped in and shut it down.

Janne: Smord Teologi (1) Youtube/FB/Text

Matbutikernas omsättning äts upp av inflationen – landsbygden drabbas hårdast

Hillsong leaders accused of money laundering, tax evasion, shopping that would ‘embarrass a Kardashian’
OHLINS: Girigheten har inga gränser!

Lars Bern: ”En myt” att Nato skyddar oss – klarar inte ens hjälpa Ukraina

Bankoron sprider sig till Europa

Forskare skapar möss med två fäder efter att ha gjort ägg från manliga celler
”Sven” reser runt och skänker spermier – har medverkat till över 20 barn
OHLINS: Går inte detta utanför alla sunda etiska och moraliska gränser? Globalist-eliten talar om att minska jordens befolkning medan vetenskapen hittar alltmer groteska vägar för att hjälpa mot infertilitet. Vi kan också ha i minnet att det gick ut varningar för att covidvaccinen kan leda till just infertilitet.
När en man ”skänker spermier” till höger och vänster måste det väl också öka en mängd andra farliga risker? Hur mår dessa barn som produceras fram som en handelsvara? Hur stor är risken för inavel om syskon (kanske ovetande) skulle bli ett par? Alla människor har ett behov att veta vem som är mamma och pappa, var vi kommer ifrån, vilket inte är en självklarhet. Hur påverkas det psykiska måendet hos barn, som växer upp i dessa onormala förhållanden?

Har Gamla testamentet inte längre något egenvärde?
De första kristna vände sig till Gamla testamentet när de skulle förkunna Kristus och det nya liv som finns i honom. Men i vår tid har dessa texter en undanträngd roll, skriver David Davage. …I kristen tro är Gamla testamentet inte en förhistoria till evangeliet – det är en central och omistlig del av evangeliet självt. Det utgör inte en spännande bakgrund – det är ett vittnesbörd om Kristus.

Masskjutning i Hamburg – minst sju döda och flera skadade

Fågelinfluensan och utbrotten

Goodbye North Pole

What in the World is Going On? | Bill Salus

Alex Newman- UNited AbomiNations Climate Agenda, Pandemic Treaty, New Age Indoctrination of Children

This Is About To Happen… And They Ridicule If You Say It! | Prophecy Update with Tom Hughes

Bethel SOZO Exposed: A Dangerous Approach to Spiritual Healing

Rymdforskare skapar udda ljusfenomen

Masskjutning i Hamburg – minst sju döda och flera skadade
Minst sju personer rapporteras ha dödats under en skottlossning i en religiös möteslokal i Hamburg i norra Tyskland under torsdagskvällen, enligt tyska Bild. Flera personer ska vara allvarligt skadade.

Tre personer skottskadade i Tel Aviv

Pope Francis Names Pro-LGBTQ Jesuit Jean-Claude Hollerich To His C9 ‘Council Of Cardinals’ As He Seeks To Reboot The Catholic Position On Homosexuality

Expert: Georgiens regering vänder sig till Moskva

Janne Ohlin: Lite vittnesbörd och annat (1) Youtube/Facebook

Elvor Ohlin: Den falska andligheten Del 3 LyssnaHÄR

Våldsamt på Västbanken – tre palestinier dödade

Bill Johnson and Randy Clark’s ‘Week of Power’ to Be Held at Flagship Assemblies of God Church Raising Questions About the Denomination’s Stance on NAR

Bombningar över hela Ukraina i natt

It’s Happening! We Tried To Warn Everyone… | With Tom Hughes & Monkey Werx US

Kyrkan förbereder för 500.000 döda i krig med Ryssland – gravfälten ses över

WHAT IF? The church is merging with the one world religion. – re-upload an oldie but a goodie

Israel Airstrikes in Syria CRIPPLE Aleppo Airport; Iranian Weapons Targeted? | Watchman Newscast

Vittnesbörd: Restored Hope Network

Macgregor: Väst har kuppats av krigsgalna, neomarxistiska globalister

Skillnaden mellan tio- och tvååriga amerikanska statspappersräntor – ett mått på sannolikheten för en förestående recession – i USA letade sig ned till minus en procentenhet under tisdagen. Det är lägre, och därmed en mer ”inverterad avkastningskurva”, än på över 40 år.

Thousands Of Angry People Protest On The Streets Of Paris Against Pension Reforms By French President Emmanuel Macron To Raise Retirement Age

The False Apostles of the New Apostolic Reformation

CBS News Gaslights The Nation By Attempting To Suggest That The Rise Of Heart Attacks In Young People Is Because They Wouldn’t Get Vaccinated

Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg håller pressträff med statsminister Ulf Kristersson. Han redogör för situationen i Ukraina och ger sin syn på Rysslands president Vladimir Putins planer. – Han förbereder sig inte för fred, han förbereder sig på mer krig, säger han.

Rättsfall med frimurare väcker frågor om opartiskhet
Flera hundra svenska jurister möter varandra i domstolarna samtidigt som man är frimurare och, enligt interna ordensdokument, lovat varandra vänskap, trohet och tillgivenhet ”utan förbehåll”. Det visar en granskning som TV4:s Kalla fakta gjort.

Klippt ur FB: New movie ” Jesus Revolution ” is out. Be on guard as it paints traditional churches as ” dead and religious.” The Jesus movement helped usher in the seeker sensitive model of church. Get rid of the traditional hymns, liturgy, creeds and confessions to help make church more friendly for the unbeliever. Decision making theology. Personal experience: 40 years ago Lonnie Frisbee, one of the main characters in the movie, called me on stage at a Charismatic church and prayed for me . I went down ” in the spirit .” This helped lead me into the dangerous New Apostolic Reformation ( Bethel, Jesus Culture, Hillsong, Elevation, Maverick City, Bill Johnson, Steven Furtick . Songs…..” Raise a hallelujah, ” ” The Goodness of God ” ” From Graves to Gardens” ” Do it Again ”).
I praise God He got me out. However, it wasn’t because of Lonnie but the grace of God.

Gender Babylon v.3: The War on Childhood Sexuality | LED Live
OHLINS: Föräldrar – Sodom och Gomorra är här vakta era barn.

Tucker Carlson Releases Video Tape From January 6 Riots At The Capitol Proving The American People Were Intentionally Deceived By Democrats & Media

Janne: Budskap om Balans /Youtube/Text

Kina: ”Konflikt och konfrontation” hotar med USA

Billy Crone – Voodoo Vampires And The Rise OF Demon Worship 12

ANOTHER Jerusalem Embassy Move Set? Plus, 3 Reasons There’s No Palestinian State | Watchman Newscast

CIA Classified Book about the Pole Shift, Mass Extinctions and The True Adam & Eve Story
OHLINS: Är det detta bibeln beskriver kommer ske nu? Snacka om timing från en allsmäktig Gud
som vet hur allting startar och slutar. OBS! Videon är inte kristet!

Israel Strike on Iran Nuclear Sites OUTLAWED by UN? Wars & Rumors of War UPDATE | Watchman Newscast

Asbury Revival – Past Records – More Evidence Not Spontaneous

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

As A Cardinal In Poland, Pope John Paul II Covered Up Child Sex Abuse At Hands Of Roman Catholic Priests By Having Them Transferred Far Away

NAR and the Asbury Revival: Why We Should Be Concerned

By Design: Behe, Lennox, and Meyer on the Evidence for a Creator

2023 03 05 John Haller’s Prophecy Update ”Artificial Intelligence, NOT Real Wisdom”

THEY LOVE THE SAME JESUS – it’s just another Jesus not found in the Bible
OHLINS: Denna är värd att se!

Giftig cocktail för bostadsrättsägare – ”finns tyvärr en okunskap”
Dyrare mat och el, stigande räntor och höjda avgifter i bostadsrättsföreningar blir en giftig cocktail under våren.
Även vid låg bostadsbelåning krymper plånboken med närmare sex tusenlappar per månad enligt en ny analys.

Televangelist Joyce Meyer gets tattoo at 79, says she did it to ‘honor God’

Trumps löfte: Kommer förhindra ett tredje världskrig
När Donald Trump intog scenen på den stora konservativa konferensen CPAC i Texas i USA, gav han flera löften. Han sa bland annat att han skulle förhindra ett tredje världskrig och lösa kriget i Ukraina.
OHLINS: Bibeln säger att det kommer att ske innan Jesus Kristus kommer tillbaka igen.

Sorgen och ilskan efter den dödliga tågolyckan växer i Grekland, där tusentals demonstranter begett sig ut på gatorna. På söndagen drabbar de än en gång samman med polis.

Här ska de superrika överleva en katastrof

Sköljde näsan med vatten – dog av amöba
En boende i Florida, USA, sköljde näsan med vanligt kranvatten och dog senare på sjukhus.
Misstanken är att vattnet var förorenat med en hjärnätande amöba – nu varnas allmänheten

Kina fortsätter att rusta militärt
Världens största armé och flotta fortsätter att växa, för åttonde året i rad. Kinas ska spendera motsvarande omkring 2,3 biljoner kronor på militären 2023 – en ökning av försvarsbudgeten med 7,2 procent.

För bara tre årtionden sedan hade astronomerna inte en aning om huruvida det fanns främmande planeter runt andra stjärnor än solen. Sedan dess har mer än 5 000 främmande planeter, även kallade exoplaneter, fotograferats av nya generationer av kraftfulla teleskop som exempelvis världens största rymdteleskop, James Webb. Astronomerna vet att många av planeterna är avsevärt annorlunda än dem vi känner till från vårt eget solsystem.Men nu har de upptäckt en så uppseendeväckande exoplanet att de har gett den tillnamnet ”den förbjudna planeten planet”, därför att den helt enkelt strider mot teorierna om hur planeter föds.

En del av våra läsare är riktigt vakna. Vi fick detta mail från en av dem. Det handlar om en varning för New Wine-konferensen 2023. Titta på denna videon här!
Hej. Jag vet inte om du redan sett New Wine sommarkonferens 2023, men jag kollade lite på Andrea Wigglesworth. I filmen delar hon sin andliga upplevelse på IHOP (i mitten av filmen). Andrea håller inte tyst med att hon är släkt med Smith Wigglesworth. Denne har inspirerat Bill Johnson, han har berättat att hans pappa berättade om honom och anmärkningsvärt sa han att det inte alla tyckte om honom. Jag läste nyss boken Smith Wigglesworth Hemligheten till hans kraft,av Albert Hibbert. Jag har den här om du vill ha den. Den speglar Smith som en mycket gudfruktig man och jag var tvungen att höra andras åsikter om honom på youtube, för att återigen se att han är en bedragare (han påstår att han uppväckt 25 ifrån de döda, men ingen dokumentation finns).

Finland röjer för miljardstängsel mot Ryssland

Ensamstående mamma i Portugal tar strid mot WHO:s globala vaccintvångsplaner
CIVILKURAGE. Marta da Silva Gameiro, tandläkare i Fatima, Portugal, har aktivt stridit mot makt och medias covid-19-narrativ redan från början.

USA:s aborttal minskar – nu vill Amnesty att FN agerar mot landet
Prolife-rörelsen har nått många framgångar i USA de senaste åren och antalet aborter minskar i flera delstater. Nu kräver Amnesty och flera andra abortförespråkande grupper i ett utspel att FN ska straffa USA på världsscenen och pressa landet att göra det lättare att utföra aborter igen. Samtidigt vill man få frågan att handla om ”mänskliga rättigheter”. …– I åratal har prolife-rörelsen utmålats som någonting den inte är. Vi bryr oss om kvinnor, vi bryr oss om deras familjer, säger hon. Ett tecken på detta är enligt abortkritikerna de många hjälpcenter som man upprättat runt om i USA för att bistå utsatta gravida kvinnor.
OHLINS: Abortförespråkare brukar utmåla sig själva som ”goda”. Sanningen är den motsatta och pengar är alltid inblandade i anspråken. De som verkligen bryr sig om och respekterar kvinnor och familjer är pro-life-rörelsens hjälpcenter.

Alm skriver till landets pingstpastorer om hbtq-syn
Pingstledaren Daniel Alm har skickat ut ett brev om sin syn på hbtq-frågan till ledare och pastorer inom rörelsen. I brevet skriver han bland annat att samfundets äktenskapssyn inte har förändrats, men att han inte har för avsikt att tydligt peka ut vad som är synd i dessa frågor.
OHLINS: Otydlighet och luddighet brukar vara uttryck för feghet. Det är inte bibliskt.

Thedéen: Styrräntan kan höjas igen i april

How The New Apple ‘Clean Energy Charging’ Released In iOS 16.1 Shows You What The ‘Sustainable’ Climate Change Tyrants Plan On Doing To Us Next

Israel SLAMS Brazil for Hosting Iranian Warships; U.S. Senator Urges Sanctions? | Watchman Newscast

Another KABBALAH GURU? And follow up to “Jesus is not your boyfriend “
OHLINS: Videon innehåller en del märkliga tolkningar som vi inte håller med om men det är bra att känna till en del om Kabbalah.

Hemlig rapport: Troligen labbläcka bakom coronapandemin
Coronaviruset uppstod troligen efter en läcka i ett laboratorium i Kina, enligt USA:s energidepartement. Uppgifterna finns i en ny hemligstämplad rapport, skriver The Wall Street Journal. FBI har tidigare gjort samma bedömning medan andra myndigheter dragit andra slutsatser. …Den nya rapporten baseras på underrättelsematerial. Departementet har bland annat kontroll över ett nätverk av laboratorier i USA, inklusive några som utför avancerad biologisk forskning, skriver The Wall Street Journal.
OHLINS: Vi är väl inte förvånade? Ryktet spreds tidigt men avfärdades som all känslig sanning i den här tiden med skällsordet ”konspirationsteori”. Vi lever i en tid där många sådana ”konspirationsteorier” avslöjas vara sanna. Lögnerna om de farliga covidvaccinen är avslöjade tack vare att allt fler sjuksköterskor, läkare och professorer inom medicin, bryter diktatoriska försök att tysta dem och vågar reagera. ”Konspirationsteorierna” var sanna. Men hur många bryr sig, om man nöjer sig med att tro på en ensidig och subjektiv, ofta helt lögnaktig propaganda?

Rune Johansson [Runes hörna]: Tyska konsumentprisindex vänder uppåt.  Den tyska inflationen steg under februari till 9,3 procent på årsbasis mot förväntade 9,0 procent. Tidigare under veckan såg vi liknande inflationsökningar i bland annat Frankrike och Spanien. Den återigen ökande inflationstakten i Europa fick den amerikanska investmentbanken Goldman att uppdatera sin inflationsprognos för euroområdet i vilken även ingick en stigande kärninflation. Inflationsspöket håller fortsatt ett hårt grepp om den globala ekonomin och fler kraftiga räntehöjningar är att vänta.

Alfons ett original som blev frälst (Youtube)

The World Economic Forum’s ’AI Enslavement’ is Coming for YOU!

Ukrainsk attack mot ryska byar

20221222 John Haller Midweek Update World on a Cliff

Iran WARSHIPS Dock in Brazil, Defying U.S. Pressure; Panama Canal Next? | Watchman Newscast

Leo Hohmann – On the Precipice of WWIII, to Implement Horrendous Great Reset!

Inflationen i eurozonen högre än befarat

Ingen såg prischocken komma – så fel hade alla om inflationen
Ingen förutsåg att svensk BNP-tillväxt skulle halveras 2022 – och det skenande pristrycket var den stora överraskningen. Men den försiktiga BNP-prognosen från HUI Research hamnade mest rätt. För 2023 spår handelsbranschens ekonomer ”ett dystert år”.

Snacka om hyckleri, rasism och antisemitism
Alltså kampen mot Israel och dess judiska befolkning, ja, judar i största allmänhet. Den där ”kampen” som världen i största allmänhet inte har något större problem med – kampen mot judarna. Snacka om antisemitism. Den palestinska myndigheten förbjuder palestinier att sälja mark till judar; de har till och med lagstadgat förbudet. Bryter palestinier mot det bestraffas de med dödsstraff. Och världen håller tyst. (Christina Toledano Åsbrink)

USA vill sanktionera Kina för att ha försett Ryssland med militärt stöd

Kina hjälper redan Vladimir Putin med produkter som behövs för produktionen i den ryska försvarsindustrin.
Det säger Hugo von Essen, analytiker vid Centrum för Östeuropastudier på Utrikespolitiska institutet.– Om det stämmer att Kina har eller kommer att öka sitt militära stöd så kommer det att få allvarliga ekonomiska, politiska och diplomatiska konsekvenser för Kinas anseende i världen.

Are You Ready To Receive Your ‘Digital Human’ Chatbot So Your Generative AI Software Will Make You Think You Are Interacting With A Real Person? Bibelordet kan förklaras med AI.
Upp 13:15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild.

Molly Gnospelius blev 14 år.
Natten mellan fredag och lördag drack hon sprit och tog tramadol, och vaknade aldrig mer. – Molly trodde att hon var odödlig, säger bästa vännen Alina Sotolongo Backén, 14. Hur kunde opiaten som de gängkriminella krigar om döda ett barn i småstaden Falun? Mollys föräldrar vill att dotterns öde blir känt, för att förhindra att det händer igen.

Polisen i Peru ertappade tre män med att dricka öl på en utsiktsplats.En av männen hade en väska för matleveranser – med en hundratals år gammal mumie i sig.– Det är min spirituella flickvän, säger mannen och menar att den tillhört familjen 600 år, enligt Sky News.

Israel tillåts inte försvara sig

Livet efter döden glömdes bort i P1-programmet
I den kristna tron är hoppet centralt och döden inte slutpunkten för vår existens. I 2 Korintierbrevet 5:1–4 beskriver Paulus det hoppet med hjälp av en ström av bilder. …Detta motiverade Paulus att ”vinna människor” (v 11) för tron på Jesus. Ordet som översätts med ”vinna” har grundbetydelsen ”övertyga”. Det apologetiska uppdraget var centralt för Paulus; det måste det bli också för oss i dag. (Stefan Gustavsson)

Ungern vill att Sveriges globalisthat mot landet upphör
OHLINS: Tyvärr är Sverige ett föregångsland i den globala agendan, där hatet mot oliktänkande snarare upphöjs och försvaras än det motsatta, som det borde vara. Beklagligt.