Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN
Parousia Mission/GöteborgSöndag 3/10 Kl 14:00 i Wartagården
Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Janne: Rik inför Gud (Mp3) Text 26/9-2021
Elvor: Kallade till tjänare och vittnen (Mp3) Text 15/9-2021

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube

INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

__________________________

18 talibaner har lämnat islam för att följa Jesus

Kroatiens president: “Vi kommer inte att vaccinera oss mer

Forskargrupp obducerade 40 patienter: 30-40% dog av fatala vaccinskador
VACCINSKANDALEN. Den 20:e september 2021 hölls en konferens vid det patologiska institutet i Reutlingen i Tyskland där resultaten från obduktioner av 40 personer som fått Covid-19-vaccin presenterades. Slutsatsen är att minst 30% av dödsorsakerna var resultatet av fatala vaccinskador. Den mer troliga siffran är 40%, enligt forskar-teamet.

Jeremy Chardy: I regret getting vaccinated, I have series of problems now

FLORIDA’S RADICAL NEW COVID PLAN

Forskare: gränsvärdet för tillåten mobilstrålning måste sänkas kraftigt
Forskare från miljöorganisationen Environmental Working Group i USA har publicerat en vetenskaplig undersökning och analys som drar slutsatsen att gällande gränsvärden är alldeles för höga.

Covid19 – konspiration eller teori Slutplädering och domskäl- Fjärde Statsmakten 105.
Man ska inte tro att västvärlden är mycket bättre än totalitära stater som Kina. Liknande statsskick kan lika gärna bli verklighet här, och coronasmittan kan leda fram till sådana auktoritära verktyg. Införandet av covidpass är ett sådant exempel. Det påpekar Swebbtvs ekonomiske och politiske kommentator Magnus Stenlund i en ny intervju. Samtidigt har vårt ledarskap blivit dummare och dummare, och därmed också ondare och ondare, menar Stenlund.– Detta är väldigt farligt. Det finns forskning som visar att dumhet och ondska korrelerar väldigt väl, säger han.

I en ny intervju fortsätter Magnus Stenlund analysera ett filmklipp med den brittiske farmakologen Michael Yeadon, som hävdar att covidpassen som införs i världen är ett sätt att kontrollera mänskligheten. Den första intervjun kan ses HÄR. Enligt Magnus Stenlund vänder sig Yeadon medvetet inte till den grupp ”troende” som redan accepterar införandet av sådant som covidpass utan till den grupp skeptiker i samhället som han tror kan agera och försöka stoppa utvecklingen Risken är mycket hög att man implementerar ett kontrollverktyg som gör sådana här scenarier fullt möjliga. Och då har man inte längre möjlighet att säga ifrån. Detta är farhågan. Därför måste man agera för att stoppa det, säger Stenlund.

Han menar att det ligger i farans riktning att västerländska stater försöker införa ett socialt kreditsystem för invånarna, likt det i Kina, med exempelvis ansiktsigenkänning och krav på covidpass för att de ska få delta i samhället. – Vi får inte tro att Kina är ensamt om att vilja sådana här saker. Vi har ju redan övergivit den gamla definitionen av liberalism och humanism, den idétradition som alla partier utom kommunisterna tidigare förespråkade. På sistone finns det ju auktoritära regimer både i öst och väst. Vi själva har en vänsterauktoritär lightversion, som tackar ja till alla sådana här kontrollverktyg. Sverige har redan förlängt den så kallade pandemilagen. Detta är alltså ett drömverktyg, fortsätter Magnus Stenlund.

– Den som har sådan här kontroll har en kontroll som är allt annat än demokratisk. Man kan införa snabba förändringar som hindrar personer som inte tagit covidvaccinet från att röra sig fritt i samhället. Även brottsligheten används som förevändning för mer övervakning. – Samtidigt har vi fått ett alltmer fördummat samhälle. Förr i tiden var det till exempel respektingivande att vara politiker. Idag är det ofta vilka jönsar som helst som är det. Det finns inga meritokratiska principer. Därför har vi fått en lägre kvalitet i ledarskapet. Det blir dummare och dummare. Till slut står man där utan hjälp. Alla är lika dumma. Det blir en ansamling av dumhet, förklarar Magnus Stenlund och menar att denna grupp ledare blir väldigt enkel för den globala eliten att kontrollera. Globalisteliten har rentav ett intresse av att dumma människor styr länder, påpekar han. Duktigare människor stoppas också av de dumma makthavarna, eftersom de senare inte vill bli av med sina positioner. – Detta är väldigt farligt. Det finns forskning som visar att dumhet och ondska korrelerar väldigt väl. Med lägre IQ finns det också större risk för personer att hamna i kriminalitet. Människor med lågt IQ på höga positioner ger ett mer ondskefullt samhälle. För de har inte samma förmåga till empati. Och detta sprider sig ut över samhället. Den stora massan följer sedan med i ett flockbeteende. Detta gör även flocken ond i stället för god. Det var precis det man såg i kommuniststater. När det gäller coronaviruset betonar Magnus Stenlund , likt Michael Yeadon, att antikroppar – som det ensidigt tjatats om i media – inte utgör hela skyddet mot covid-19 eller ens det mest centrala. Den som får covid-19 och besegrar viruset får ett brett skydd, med T-celler och minnesceller. Personen får skydd mot hela viruset, inte bara spikproteinet. Likaså är påståenden om att läkemedel som Ivermektin inte fungerar mot corona upprörande, eftersom data tydligt visar att det fungerar, anser han. Enligt Stenlund går det inte heller att få ta ett covidtest som visar att man har just ”deltavarianten” av viruset, varför hela sanningen kring den senaste vågen av coronaviruset är svår att fastställa. – Det måste vara något lurt i statistiken. Vi matas hela tiden med falsk information. Och det kan inte bara en slump eller slarv, säger Magnus Stenlund.


Who is Controlling the Biden Presidency?

Inflationstakten i Tyskland steg till 4,1 procent i september

JOHN F. KENNEDY VARNADE 1961 för att samhället gradvis anpassats till en dold toppstyrning, som i en sekt. I podden läser vi ett stycke den bästa anti-sekt text jag känner till. /Rigmor
”Vi är omgivna av en ogenomtränglig och hänsynslös sammansvärjning [JFK syftar på ”secret societies”] som ur det fördolda påverkar oss allt mer – genom infiltration istället för anfall, genom omstörtningar istället för organiserade val, genom hemlig insatstrupper nattetid istället för arméer i dagsljus. Detta dolda system har värvat enorma mänskliga och materiella resurser för att bygga ett upp sitt täta, högeffektiva maskineri där militär, diplomati, underrättelsetjänster sammankopplas med storfinans, vetenskap, politiska beslut. Inom hemliga sällskap sker förberedelser i det tysta, bortom debatt och öppenhet. Deras misstag begravs utan rubriker. De tystar oliktänkande istället för att uppmuntra dem. Deras omkostnader blir inte ifrågasatta, inga rykten om dem publiceras, deras hemligheter avslöjas inte. Detta dolda system styr Kalla Kriget, som gör att undantagstillstånd råder som i krigstid, vilket inte hör till demokrati … Det var därför Solon, lagstiftaren i Aten, förklarade att det är ett brott när medborgare inte uttrycker motsatta uppfattningar. Det är därför våra medier skyddas av lagen om yttrandefrihet, den enda verksamhet som är specifikt skyddad av USA:s konstitution. Det skyddet har inte pressen fått för att i första hand ROA och UNDERHÅLLA och inte för att påtala det som är trivialt och sentimentalt eller för att helt enkelt ge publiken vad den vill ha – utan för att informera, uppröra, reflektera och visa på faror som hotar oss, peka på våra möjligheter, belysa våra kriser och de val vi står inför. Pressens uppgift är att leda, forma, utbilda oss och ibland även väcka ilska hos den allmänna opinionen.” /RR översättn. (Saxat från Sektpodden)

Knutbyledaren: Livets ord var vår förebild (Del 2 Sektpodden)
Med fräck, amerikansk predikostil bröt pastor Ulf Ekman på 1980-talet mot svenska frikyrkors folkliga fromhet. F d knutbypastorn Peter Gembäck: …Ulf Ekman förkunnade att den som offrade pengar till Livets Ord skulle få framgång, bli frisk och rik på pengar. …Livets ord var vår förebild.. och Toronto.

Ulf Ekmans Gud har ändrat sig (Del 1 Sektpodden)
”Ulf Ekman hade i Guds namn lovat rikedom, hälsa, lycka till sina medlemmar och predikat hat mot andra. Han bytte 2014 tro, förebärande att han lydde sin gud som nu ändrat sig. Ulf Ekman tog inte ansvar för djupa, religiösa trauma med förvirring han åsamkat barn och vuxna som trott på hans gudsbild, världsbild och människosyn. I media pratade han om sin egen inre resa. Varför satt han inte i närkontakt och lyssnade i ånger med empati på enskilda människor som han vilselett? Varför sökte han inte gottgöra? Han liknade i detta en fjärrstyrd sektmedlem under ledare bortom vårt synhåll.”
OHLINS: Och nu är ogräset sått i hela kristenheten!

Brittiska (Planerade?) bränslekrisen kan pågå i månader – hundratal soldater inkallade
Ohlins: Precis som vår kommande Elkris: Vi såg det inte komma!

Medier: Polis som vittnat bodde i huset
En polis som arbetat mot organiserad brottslighet och vittnat i flera rättegångar bor på adressen där explosionen ägde rum, uppger flera medier. Polisens presstalesperson uppger dock att det är för tidigt att säga om det finns en koppling till gängkonflikter.

Ökad risk för vanligt folk att drabbas av våld
Risken för att tredje person ska råka illa ut i samband med sprängningar och skjutningar har ökat under de senaste tio åren. Det säger polisens expert på gängkriminalitet, kommissarie Gunnar Appelgren, till Dagens Nyheter.
OHLINS: Det var väl inte många som trodde på ”experternas” påstående för några år sedan, att ”våldet inte har ökat”? Då undrar man i vilken värld de lever? Förnekelsens? Våldet börjar likna palestinsk terrorism: att ta skydd bakom oskyldiga, gärna barn.

AUSTRALIA RELEASES THE KRAKEN | World Needs to See the Abuse of “Emergency Powers”
OHLINS: En skrämmande video om polisens övervåld mot oskyldiga och fredliga demonstranter i Australien.

Brinkemo: Är Sverige på väg att bli ett maffiasamhälle?
Maffian i Italien är inte ett parallellt samhällssystem, den äter sig in i själva samhällskroppens institutioner och politik. I Italien finns lagar för att motverka detta, men hur ser beredskapen ut i Sverige? (Per Brinkemo)

Sluta tjata om en tvåstatslösning
Hamas stadgar talar om jihad, inte fred; talar om att förinta den judiska staten, inte leva tillsammans; uppmanar alla araber och muslimer att fortsätta jihad mot Israel, och så vidare. Där finns ingenting om en tvåstatslösning, inte ens som en liten fläck i horisonten. (Christina Toledano Åsbrink)

On The Fence About Taking The Vaccine? Watch Stephen Colbert And His Dancing Syringe Drag Queens Do The ‘Vax Scene’ And Your Doubts Will Vanish Away!

PÅVEN TALAR HÄR ETT NEW AGE-BUDSKAP. LÄGG MÄRKE TILL DET.

Evergrande är inte Kinas ”Lehman”, det kan vara värre än så! Problemet med Evergrande är att det är ett symptom på en modell som bygger på hävstångsexperimentell tillväxt och försök att blåsa upp BNP till varje pris med spökstäder, oanvänd infrastruktur och en ohämmad byggsektor. Evergrandes skuldkedjemodell är inte ovanlig i Kina. Många kinesiska företag följer strategin med att stapla ständigt ökande skulder för att kompensera för dåligt kassaflöde och svaga marginaler. Evergrandes totala finansiella skuld motsvarar nästan en fjärdedel av Rysslands hela BNP och överstiger hela subprime-bubblan i USA 2007/08 vilken ledde fram till finanskrisen. /Rune 

MÅSTE BARA HÖRAS OTROLIGT KORTFATTAT OCH BRA

Hälsomyndighet i USA köpte delar från aborterade foster
USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet upphandlade organ och vävnader från aborterade foster. Det avslöjar organisationen Judicial Watch. Bland de dokument som en domstol beordrat hälsodepartementet att lämna ut finns en lista med styckpriser för bland annat fosterskalle. Inköpen kan strida mot amerikansk lag. …Under president Donald Trumps administration infördes 2019 restriktioner för användning av fostervävnad inom statligt finansierad forskning, något som ändrades av Biden-administrationen i april 2021, skriver Washington Post.

CLOWN SHOW: Dems Eat Their Own As Disgraced General Milley Throws Failure Pretend President ‘Walkaway’ Joe Biden Under The Bus In Congress

North Korea Launches State-Of-The-Art Hypersonic Missile In Defiance Of Pusillanimous United Nations Security Council Resolutions

Trenden universalism ligger i strid med Jesu egna ord
Men kristen tro är också uttalat partikulär när det gäller räddningen – och det är här som universalismen stöter på problem. Jesus är enligt Nya testamentet den enda vägen till Gud och därför måste evangeliets budskap, ett budskap som kallar människan till omvändelse och tro, förkunnas för alla folk, i varje ny generation. Det perspektivet har sitt starkaste fäste hos Jesus själv. Det är han mer än någon annan i Bibeln som varnar för möjligheten att gå förlorad. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Vi vill allvarligt varna för Peter Halldorf som under många år har spridit villoläror som mysticism, universalism och strävan att enas med påven. Låt ledare som Halldorf gå dit de vill men följ dem inte.

18 talibaner ska ha lämnat islam och tagit emot Jesus
18 talibaner har nyligen tagit emot Jesus och lämnat islam, rapporterar Ljus i Öster. Missionsorganisationens lokala missionärer lärjungatränar nu konvertiterna, ett livsfarligt arbete för både dem och de nyfrälsta.

Skotthål i fastighet efter skjutning i västra Stockholm
OHLINS: Skjutningar är inte bara dagliga nyheter i Sverige. Det händer ofta på mer än en plats dagligen numera.

Lavan på La Palma har nått havet – risk för giftig gas

Frankrike stänger sex moskéer
Sex franska moskéer kommer att stängas och verksamheten i två organisationer kommer att stoppas. Det efter misstanke om att radikal islamistisk propaganda produceras där. (svt)

Explosionen i Göteborg: Detta har hänt
En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse är upprättad och polisen har inlett en så kallad särskild händelse.

450 000 vårdanställda riskerar att sparkas efter nya vaccinkrav
Vårdpersonal kan få tillbaka sin anställning om de väljer att vaccinera sig. I New York är det ungefär 16 % som inte är fullvaccinerade vilket motsvarar 450 000 vårdanställda.
OHLINS: Varenda människa borde inse att det är något som inte stämmer. Trots att smittan framför allt sprids bland fullvaccinerade, ska dessa [ej färdigtestade] vaccin tvingas på dem som är friska, där många har antikroppar och ett bra naturligt immunförsvar. Överdrifter och lögner sprids som aldrig förr via media. Otroligt många människor har fått sina liv förstörda (se videon från Israel längre ner på sidan) men det tystas och mörkas. Vem kan tro annat än att det är onda krafter bakom? (Vi känner ett antal personer som är drabbade på samma sätt i Sverige av vaccin. Det var exakt det som experter varnade för i ett tidigt skede men som har tystats effektivt).
Var leder detta tvång och tal om vaccinpass? Det leder till samma superkontroll av människor och slavmentalitet som i Kina, allt enligt planerna i Agenda 2021 och 4IR.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten ökar nu trycket på den personal inom vård och omsorg som inte tagit sina sprutor. Arbetsgivare inom vård och omsorg har rätt att fråga om personal är vaccinerad mot covid-19 eller inte, säger socialminister Lena Hallengren på en pressträff. – Vidare kan det också finnas möjligheter till omplacering av den som inte vill vaccinera sig. Anna Starbrink, liberalt sjukvårdsregionråd i Region Stockholm, vill gå ett steg längre. Hon vill att vårdpersonal som vaccinvägrar ska kunna sparkas.
OHLINS: ”Maffiametoder” även här i Sverige!

Democrat NY Governor Kathy Hochul Tells The Unvaccinated ‘I Need You To Be My Apostles’ Demanding They ‘Listen To God And Take The Vaccine!’

Copeland vill ha pengar till ännu ett jetplan
Evangelisten Kenneth Copeland är känd för sin förkärlek till att äga jetplan. Nu uppmanar han folk att skänka pengar till ännu ett, så att han som ovaccinerad ska kunna flyga fritt för att kunna predika.
OHLINS: Bibeln säger att girigheten aldrig får nog. Kan man finna ett bättre exempel än denne [Trosrörelsens] främste falske lärare och falske profet? Copeland ska inte kallas ”evangelist” eftersom hans sprider ett falskt ”evangelium”. Detsamma gäller övriga s k framgångsteologer i samma kategori.
Här är världens 10 rikaste pastorer (2019)
2Petr 2:2 Många skall följa dem i deras utsvävningar, och för deras skull kommer sanningens väg att smädas.3 I sin girighet kommer de att med falska argument sko sig på er. Men domen över dem är sedan länge verksam, och deras undergång sover inte.

Meteorit tros ha ödelagt stad – kan vara Sodom
Forskningen bygger bland annat på 15 års utgrävningar av området och kalkyler av vad ett meteoritnedslag skulle få för konsekvenser. ”Detta följdes av en detonationsvåg med hög temperatur och hyperhastighet som demolerade och pulvriserade murar av lertegel över hela staden, jämnade staden med marken och orsakade utbredd mänsklig död”, skriver forskarna i studien.

Nya vulkanutbrott på ön La Palma
Lavan flödar och börjar närma sig havet, uppger nyhetsbyrån Reuters.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Black Lives Matter Says That Joe Biden’s Vaccine Mandate Targets Blacks, And Guess What? They’re Right.

Kraftigt jordskalv på Kreta
Ett kraftigt jordskalv inträffade på centrala Kreta klockan 8.17 svensk tid. Jordskalvet är lokaliserat 21 kilometer sydost om Heraklion och uppmätte 6,0 i magnitud.

Många vittnesbörd om svåra biverkningar, allvarliga sjukdomar och dödsfall i Israel efter vaccineringen:
The Testimonies Project was created to provide a platform for all those who were affected after getting the covid-19 vaccines, and to make sure their voices are heard, since they are not heard in the Israeli media. We hope this project will encourage more and more people to tell their story.

Kravet: Ta spruta innan midnatt – eller få sparken
OHLINS: Det här är fruktansvärda övertramp på människors frihet och självklara rätt att bestämma över sin egen kropp. Må kristna ledare inte göra sig delaktiga i denna ondska. Ny forskning visar att de som haft covid har immunitet. En del antikroppar försvinner men de som är kvar förstärks efter hand. De som inte har haft covid ska inte behöva tvingas till vaccinen som blev ”nödgodkända” och som inte ens är färdigtestade förrän år 2023 – det finns ingen garanti för att de någonsin blir godkända. Den som tar vaccinen är naturligtvis fri att göra det, på egen risk.
(Se videon ovan från Israel).

One World Religion Headquarters Set to Open Next Year
A One World Religion Headquarters is set to open in 2022. The headquarters will be called The Abrahamic Family House and is being built on an island in the middle eastern city of Abu Dhabi. The headquarters is being done in collaboration with Pope Francis and Sunni Muslim leader, Sheikh Ahmen al-Tayeb, after they both signed a global peace covenant called the Document of Human Fraternity for World Peace. The stated purpose of the Abrahamic Family House is to bring understanding and tolerance among the faiths, but there are a couple of notable challenges. First, Abu Dhabi is a part of the UAE where it is illegal for Christians to proselytize and conversion from Islam is prohibited. The Pope represents Roman Catholicism where Christians are free to convert to Islam, but citizens of Abu Dhabi are not free to choose Christ.
OHLINS: Sedan ganska många år har liknande projekt talats om i Jerusalem. Oavsett var ”huvudkvarteret” blir, vet vi att det går helt enligt Bibelns beskrivning och varning för en världsreligion och en världsregering i ändens tid.

Vulkanforskaren: ”Utbrottet kan pågå i veckor”

Våldet eskalerar i Afghanistan – döda kroppar visas upp på torg

Message from Alexander Cooney to all Police Officers in Australia (Eng)
Polis i Australien: ”Covid handlar inte om hälsa. Det handlar om kontroll och inget annat.”

Bibeln ser ut att få rätt igen
Asteroid utplånade Sodom o Gomorra ?

Globalism – Pope Claims His Critics Are Performing “Work of the Devil”

A Defiant Anthony Fauci Defends The Funding Of The Wuhan Lab That Leaked The Chinese COVID-19 Coronavirus, Says It’s All Been “Very Successful”

Today, Hillsong is falling apart before our eyes. Several pastors and leaders have either resigned or been removed due to multiple sex scandals and now the CEO of the organization is facing criminal prosecution

DET ÄR HIT DE VILL HA OSS NU

Kryptovalutor Kinas centralbank (PBOC) har fastslagit att alla transaktioner i kryptotillgångar är olagliga, rapporterar Bloomberg News.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The COVID-19 Vaccine Is Now Being Called A Mandatory ‘Software Update’ For A Human Operating System

En journalists jobb är att avslöja, inte att ljuga. I ett antal artiklar har NA vinklat DFM (Divine Favour Mission) och dess ledarskap på ett sätt som vi uppfattar ohederligt. (Peter Gembäck fd Knutby skriver öppet på FB följande) Saxat: Skrämmande läsning som Tommy Dahlman från DFM delar. Jag har med ett visst intresse följt utvecklingen inom en ”kristen” organisation som heter Divine Favour Mission, DFM. Den leds av den tidigare pingstpastorn Mattias Lekardal och hans sidekick Tommy Dahlman. Är man intresserad av deras olika förehavanden så är det bara att googla dem. Det jag blir skrämd av är att jag känner igen så mycket av hur de talar om media från min egna tid som mediaansvarig i Knutby Filadelfia. Vi ifrågasattes med all rätt av media som pratade med avhoppare som sade sanningen om oss. Detsamma händer nu med DFM. Människor som varit med och blivit utnyttjade börjar berätta vad de varit med om och det är skrämmande berättelser. Tommy Dahlmans försvar är precis som vårat i Knutby var. Det är medias fel det som sker. Vi som grupp blir orättvist behandlade. Detta är en attack från djävulen. Media ser inte allt det goda som sker inom gruppen och det kanske fulaste av allt man ger sig på källorna. Jag gjorde också så, sade att källorna inte är trovärdiga för att det finns saker i deras liv som jag vet men som jag inte kan berätta. Man gömmer sig bakom tystnadsplikt och att man ska vara en finare människa som står över dessa informanter. I det genmäle som Tommy Dahlman delar så finns inte ett ord om att de gjort några direkta fel. Han kommenterar inte med ett ord sin skatteskuld eller för den delen hans sexköp. Jag tror att för de allra flesta som ser på detta på avstånd är det uppenbart att saker inte står rätt till. Precis lika uppenbart som det var för många att det inte stod rätt till i Knutby. Men för den som står nära är det inte lika uppenbart, för den som har förtroende för dessa herrar så är man fortfarande i deras våld. Men jag är övertygad om att det fortfarande finns tid att agera i omsorg till dem som lyssnar. Känner du någon som tillhör DFM så prata med dem. Det är rätt att kritisera DFM.

Läkare kritiska till vaccinering av barn
Några som motsätter sig myndighetens beslut att vaccinera barn från tolv års ålder är 24 läkare som skrivit en debattartikel i Läkartidningen. Vid ett beslut om läkemedelsbehandling för hundratusentals barn får det inte finnas något som helst tvivel om att nyttan överstiger riskerna, anser läkarna. De påpekar att samtliga coronavacciner har ett villkorat godkännande och ”kanske inte ens blir godkända i slutändan”. …Dessutom används en ny teknologi, mRNA-vaccin, som aldrig tidigare godkänts för användning på människa”, skriver de. (VID)
OHLINS: Det läkarna skriver angår alla men barn är särskilt utsatta (fetstil av oss i inlägget).

Norge klassar corona som en influensa

Åtta döda på boendet – Ingelas oro för mamman
Sju av de döda på äldreboendet var fullvaccinerade.

S blundar för sitt eget spelberoende

1Tim 6:8 Har vi mat och kläder skall vi vara nöjda med det.9 Men de som vill bli rika, de råkar ut för frestelser och snaror och många oförnuftiga och skadliga begär, som störtar människor i fördärv och undergång.10 Ty kärlek till pengar är en rot till allt ont…

USA nekade bidrag för kontroversiell coronavirusforskning i Whuan

Talibanerna: Avrättningar och stympningar återinförs

Fängelsepastor: Stor gudslängtan på fulla anstalter
I takt med att Sveriges fängelser blivit överfulla har arbetsbördan för anstalternas präster och pastorer ökat. Celia Enes, fängelsepastor i Kumla, säger att hon och kollegorna inte har en chans att räcka till, men att Jesus ändå är verksam inne på landets anstalter.
”Allt fler vill prata om att ta sig ur gäng”

Marscherade för att ”stoppa tåget”
Få barn blir allvarligt sjuka i covid-19. Samtidigt vaccineras miljontals barn världen över mot viruset. Nu agerar föräldrar och andra som är oroliga över samhällets påtryckningar och menar att det går för fort.

GREAT RESET: Doconomy Teaming Up With Mastercard To Unveil Highly-Invasive Credit Card That Shuts Off When Your ‘Carbon Footprint’ Gets Too High

Joe Biden Intentionally Allowing Haitian Illegals To Swarm Texas And Orders Thousands Of Them To Be Released Into Towns Across America

Bill Gates Shocked And Surprised When Liberal PBS News Host Grills Him On His Close Relationship With Convicted Pedophile Jeffrey Epstein

Avhoppade predikanten: Finns en salafist i varje svensk moské
Anas Khalifa var under 20 år en av de mest inflytelserika salafistiska predikanterna i Sverige. Idag kallar han salafismen, en fundamentalistisk form av islam, för en cancer – en världsbild som sprider sig snabbt bland unga. – De sprider hat mot kristna och judar, starka fördomar om andra grupperingar. Grundbudskapet är hatet, säger han i SVT:s 30 minuter.

Både principer och hänsyn behövs i migrationspolitiken
Asylbeslut ska inte baseras på impulsiva känslor, utan på förnuft. Men det är inte förnuftigt att å ena sidan släppa in personer som sannolikt har deltagit i Islamiska statens brott mot mänskligheten och samtidigt utvisa oskyldiga små barn från en stabil hemmiljö till en helt oviss framtid i ett land de aldrig besökt. (Per Ewert)

Treåriga Tim ska utvisas till Nigeria – har aldrig varit där
Historien om Tim har rört upp starka känslor, och familjehemmet där han bor oroar sig för vad som ska hända när utvisningen träder i kraft.

Australien har förlorat 30 procent av sina koalor på tre år

Utbrottet på La Palma intensivare – och lavan fortsätter mot kusten

De ser sina hus slukas av lava – ”Allt går upp i rök”

Israeli Ambassador: I Expected More From a US Congressperson
Israel Today: Gilad Erdan takes Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) to task over blocking Iron Dome funding …“I would expect a Congressperson to understand that Israel is defending its citizens against Hamas, a designated terrorist organization,” Erdan tweeted. “Your amendment further legitimizes their heinous attacks against innocent civilians, as well as antisemitic lies.”

Lost Tribe Celebrates Sukkot
“We fervently hope that next year, they will be able to do so in Israel” Like many Jews around the world, the Bnei Menashe community of northeastern India are gathering to celebrate Sukkot this week. In their festival prayers, the Bnei Menashe offered a special plea, to fulfill their age-old dream to make Aliyah to Israel during the coming year.

Beware False Teachers with Good Doctrine and Bad Ethics

Kronan kan bli offer för kinesiska kollapsen

VIDEO: Hillsong Hell: Disturbing accusations expose the celebrity-favoured church | 60 Minutes Australia
OHLINS: Dessa avslöjanden är fruktansvärda men inte helt förvånande. Vad kan man vänta sig i en ytlig kyrkorörelse som denna, med unken framgångsteologi som är ett falskt evangelium?
Gal 6:8 Den som sår i sitt kötts åker skall av köttet skörda undergång, men den som sår i Andens åker skall av Anden skörda evigt liv.

Israelisk aktör evakuerade 41 afghanska kvinnor
Ansträngningarna för att rädda människor ut ur Afghanistan fortsätter. En israelisk hjälporganisation lyckades nyligen evakuera 41 kvinnor, som flögs till Förenade arabemiraten. Samtidigt försämras villkoren för afghanska kvinnor alltmer, trots tidigare löften om motsatsen. …Enligt flera nyhetskällor har talibanstyret upplöst Afghanistans ministerium för kvinnofrågor och i samma byggnad återinfört departementet för dygd och sedlighet – det mest hatade och fruktade departementet under den förra talibanregimen.

Riksdagen väntas i dag förlänga covidlagen i fyra månader.
Det ger regeringen möjlighet att återinföra restriktioner om smittläget skulle kräva det.

De uppfann medicin mot covid – för 50 år sedan

Kristna behöver börja läsa sin bibel
Om vi vill leva som Jesu lärjungar behöver vi formas av hans ord. Det gör vi bäst om vi själva möter bibeltexten, inte enbart vad andra säger och skriver om den, skriver Hans Lindholm. …Till exempel har jag mött många medelålders och äldre som säger sig ha läst Bibeln tidigare men inte gör det längre. Varför har det blivit så? (Hans Lindholm)

Västbanken riskerar att bli det nya Afghanistan
Om Israel fattade motsvarande beslut som USA och evakuerade sina militära styrkor från det område där militant islamism och jihadism är djupt rotad skulle sharialag och medeltida fundamentalism sannolikt vara vad som väntar det palestinska folket, skriver Lars Adaktusson, KD. (Dagen)

Studie: Tidiga larm om IS-resor ignorerades
Ungdomsarbetare i Göteborg försökte varna om att radikaliserade personer reste till Syrien redan 2013. Först två år senare agerade staden, enligt en ny studie.– De försökte slå larm, men det var ingen som lyssnade, säger forskaren Christer Mattsson. (VID)

Sverige och Israel återupptar dialog
– Israel är en liten ö av demokrati i en region av diktaturer och auktoritära regimer i Mellanöstern, och borde kunna förvänta sig större politisk solidaritet från den svenska regeringens sida, sade han bland annat. Nu, med en ny israelisk regering på plats, och inför Sveriges kommande ordförandeskap i International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA), har Sverige tagits till nåder igen. (VID)

Hyrde ut under flyktingkrisen – värdarna nekas ersättning

Jordbävning skakade södra Australien
Flera byggnader har skadats i en jordbävning med magnituden 5,8 i sydsödra Australien. Det ovanliga skalvet sägs vara ett av det största i området på över 200 år

Se förödelsen efter vulkanutbrottet på Kanarieöarna

Oroligheter vid gränsen mellan Serbien och Kosovo

US Army Promoting The ‘7 Tenants Of Satanism’ To Encourage Service Members To Get On Board With Biden Mandatory COVID-19 Vaccine Push

The New World Order Agenda On Full Display At United Nations General Assembly, Exempting Themselves From COVID Vaccine Mandates And Passports

It doesn’t make any sense that the Bill & Melinda Gates Foundation would invest so heavily into Microsoft competitors, but taking into consideration these companies involvement in the recently launched “Contact Tracing” software that tracks everybody’s location and possible exposure to viruses, it suddenly becomes crystal clear. Gates is investing in them because they are helping fulfill the vision of complete control of the human biosphere through invasive vaccine mandates, certifications and tracking systems. This investment shows a complete foreknowledge of the coming pandemic, the hyped models he funded, and the proposed solution in form of tracking software, vaccine mandates and certification. Without question everything we have collectively experienced can be directly linked back to Gates and his funding and control of the WHO as pointed out by Robert Kennedy Jr.

The master plan behind the Covid crisis
The American president Franklin Delano Roosevelt once said: ‘Nothing happens accidentally in politics and when something happens, you can bet on it that it was exactly planned that way.’

How many more young lives will be sacrificed on Gates’s vaccine altar?

Thousands of Swedes are inserting microchips into themselves – here’s why

VI ÄR DÄR NU UPP 13 – DETTA LADES UPP 2014

Evergrandes kris kan skaka hela den globala ekonomin. Krisen i den kinesiska bygg- och fastighetsmarknaden är ingen ny företeelse. Undertecknade lyfte problemet med en extremt överhettad bygg- och fastighetsboom i en Hörna redan för ett flertal år sedan. Fenomenet har existerat i över ett decennium och idag uppskattas att det finns uppemot 50 nybyggda kinesiska städer planerade för en befolkning på en halv till en miljon innevånare. Problematiken ligger i att nära nog inga bor i dessa städer. Se klipp här och här. Sedan ett år har den kinesiska regeringen skärpt lånekraven till den aktuella sektorn vilket är den största orsaken till att problemen i en sedan länge överetablerad marknad nu bubblar upp till ytan. Till detta kommer att den kinesiska medelklassen använt lägenhetsmarknaden som ett spekulationsobjekt och sedan länge köp in sig i lägenhetsprojekt redan på projekteringsstadiet, satsningar som nu kan gå upp i rök i en avstannande byggsektor./Rune 

Covid Pass in Lithuania and throughout Europe

Sjuksköterskan Jodi O’Malley avslöjar för Project Veritas att patienter skadas allvarligt av covidvaccinerna. Inne på akutkliniken är vårdanställda upprörda över att dussintals fall inte rapporteras som vaccinskador.

Majoritet för vigseltvång efter kyrkovalet
I valrörelsen har ärkebiskop Antje Jackélen markerat kraftfullt mot detta. – Den hållningen är omöjlig därför att den strider mot kyrkans tro, bekännelse och lära, sade hon nyligen i Studio Ett. Men flera grupper, däribland Socialdemokraterna, fortsätter att profilera sig i frågan om vigseltvång.
OHLINS: En kyrka ska aldrig någonsin drivas av politiker. Hoppas att ärkebiskopen orkar stå emot trycket i den här frågan.

Hillsong Church Founder Brian Houston Forced To Step Down Amid Charges He Covered Up His Pedophile Father Frank’s Rape Of A Young Boy

SATAN’S SEAT: Pope Francis The King Orders The Country Of Vatican City Closed To All Catholics Who Have Not Received A COVID-19 Green Pass

Israel Rolls Out COVID-19 Isolation Enforcement To Tens Of Thousands Of Israelis Using GPS Tracking System But Receiving 3rd Dose Opts You Out

Why Is There Suddenly An Extremely Severe Shortage Of Workers All Over The World?

MASSIVE POLICE BRUTALITY RECORDED IN AUSTRALIA DURING RALLY FOR FREEDOM.

Meet Iran’s New Radical Islamist Government

Gråtande kinesiska bostadsköpare som hotar med självmord. Skulder på 2 600 miljarder kronor som inte kan betalas. Nu slår Kinas fastighetskris till mot Stockholmsbörsen.

Här följer länken till ovanstående video för den som vill dela den.

Detta är ett ljudklipp från Keith Malcomson (Engelska)
OHLINS: Detta är nog vad vi själva och en del av våra vänner har upplevt i drömmar de senaste åren. Kära vänner nu är tiden sen.

A DOCTOR’S GRAVE WARNING FOR ISRAEL

Vulkanutbrott på Kanarieöarna

Janne: Nu är hela serien på 7 delar färdig att laddas hem på svenska
Evolutionen är mörkrets agenda från start till mål 14/9-21
Covid 19 en “Täckmantel” – Uppdaterad 19/9-21
The Great Reset – Den kommande ekonomiska krisen 16/9-21
En Socialistisk (kommunistisk) världsregering 16/9-21
Den 4:e Industriella revolutionen 17/9-21
Förändra människan genom Bio/Data teknik 18/9-21
Transhumanism 19/9-21

Italien kommer att införa vaccinationskrav för att få gå till jobbet. Utan ”Green Pass” kommer ingen att få arbeta och inte få någon lön. De som vägrar riskerar att bli av med jobbet. De som inte har Green Pass för vaccin måste varje dag på jobbet visa upp ett nytaget covidtest, vilket regeringen hoppas ska vara för dyrt och krångligt för att folk ska välja det alternativet. Den som inte kan jobba får ingen lön och riskerar även att förlora jobbet. Förslaget väcker protester, men opinionsundersökningar visar att runt 80 procent av italienarna är positiva till det. Sedan tidigare är tio olika vaccin, bland annat mot flera barnsjukdomar, obligatoriska i landet.

Stoppa häxjakten på oss ovaccinerade
Debatt: Ingen kan tvingas till vaccin enligt de lagar som finns i Sverige. Men moraliskt har stämningen piskats upp till att man är osolidarisk och beskylls för att pandemin fortsätter. Vad hände med vikten av att få tänka och tala fritt i ett demokratiskt samhälle?, skriver Peter Wahlbeck.

Egypten bygger ny huvudstad – mitt i öknen
”…Istället lockas de av det som ska vara en ”smart stad” och en teknologisk hub. Folk vet att standarden på infrastruktur och service i den nya huvudstaden blir den högsta levnadsstandarden i Egypten. De vill uppgradera sina liv… ..Omplaceringen av egyptiska myndigheter och institutioner planeras till år 2024. Bland annat byggs ett 385 meter högt torn som kommer att bli Afrikas högsta byggnad. Kina är huvudinvesterare i byggnaden som ska bli ett nytt finansiellt centrum. Det här är Egyptens framtid och det kommer att påverka hela regionen.”
OHLINS: Hur ska man sammanfatta? De fattiga göre sig ej besvär?

Uppgifter: IS-kvinnorna släpptes efter förhör – fria att röra sig i samhället
Detta utan att det gjorts en ordentlig bedömning om de fortfarande är radikala och kan utgöra en fara för samhället. …En av de utvisade, en kvinna från Göteborg, misstänks för folkmord, brott mot mänskligheten och krigsbrott.
Ranstorp om hanteringen av IS-kvinnorna: ”Blir förbannad”

Pingstkyrkans byggnad Smedjan i Skärhamn eldhärjades på fredagen – polisen utreder mordbrand.

They Will Use The COVID-19 Vaccine ‘Religious Exemption’ To Make It Easier To Identify The Body Of Christ When Time Comes For The Camps

Lisa Boda: När Dalarna börjar locka med ekosexuella workshoppar är gränsen nådd OHLINS: Nu sjunker människan snabbt ner i New Age träsket.

Jesus är herre – inte politikerna eller folket
Därför borde partipolitiken försvinna från svenska kyrkan
Partisystemet tvingar kristna till kompromiss. Det passiviserar i själva verket kyrkan. De kristna följer en vapenvägrare i sandaler som predikar förlåtelse, men Jesus är ingen fridsam blomsterhippie: han kräver sanning, offer och civilkurage från var och en som kallar sig hans lärjunge. (Sofia Lilly Jönsson)

Covidforskning i Halmstad indikerar: Antikroppar mognar och blir bättre

Seizing On The Weakness Of The Biden Administration, Communist China Announces Warships Could Soon Be Stationed Off Coast Of Hawaii

CASH GRAB: Forecasting $26 Billion In COVID-19 Vaccine Sales In 2021, Greedy Pfizer Now Pushing FDA To Approve Never-Ending Booster Shots

Health Ministry chief says coronavirus spread reaching record heights

Klimatkarusellen Elsa Widding
Video med Elsa Widdings svar till Svt, som uppenbarligen sprider falsk information när det gäller klimatet(!). Det verkar som att alltför många litar på oseriösa forskare. Bra att någon vågar avslöja felaktigheter. Förtroendet för Svt sjunker som en sten men det är värt att lyssna på Elsa Widding.

Iran Receives Abandoned U.S. Military Equipment

Etiker: Vilseledande debatt om vaccinpass och barnvaccination
Både vaccinpass och vaccination av barn väcker etiska frågor. Det anser medicinetikern Mats Johansson, som tycker att den rådande debatten har varit både vilseledande och otillräcklig, om inte direkt oärlig. … – Mötesfrihet, demonstrationsfrihet och min rätt att gå vart jag vill – det är grundläggande rättigheter, men nästan som över en natt började folk tjoa om att vi måste stänga ner, förbjuda och stänga skolorna. Jag menar inte att restriktioner är fel, men jag oroas av den lätthet med vilken man föreslår begränsningar av människors liv. Hur snabbt vi ropar på tvångsåtgärder. Det är oroväckande, säger han.
OHLINS: Rådande debatt kan nog sägas vara både just vilseledande, otillräcklig och oärlig. Snaran stryps åt m a o.

Skjutningar i Sverige – se var och när

Jordbävning i Kina kollapsar hem och dödar minst två personer

Tony Blinken Confirms That When ‘Walkaway’ Joe Biden Ordered His Cowardly Pullout From Afghanistan, Muslim Child Brides Were Taken

As Australia Announces That They Are Working To Advance The New World Order, They Are Also Pushing The Global D10 Ten Nation Confederacy

Den globala skulden når nya rekordhöjder. Enligt Institute of Finance (IIF) ökade den totala globala skulden – som inkluderar stats-, hushålls- företags- och bankskuld men utesluter derivat och olika andra exotiska produkter – till en ny rekordhöjd på nästan 300 biljoner US-dollar under det andra kvartalet, vilket  motsvarar runt 2,6 biljarder SEK (1015). Under de 18 månaderna som förflutit sedan covid-starten har den totala skulden ökat med häpnadsväckande 36 biljoner US-dollar. I rapporten slår man fast att ökningen av hushållens skulder har varit i linje med stigande huspriser i nästan alla större ekonomier i världen och varnar på den enorma bostadsbubbla som centralbankerna skapat. /Rune

Iran Receives Abandoned U.S. Military Equipment

Shocking New Study Shows That Half Of All COVID Hospitalizations Were Overreported To Create A False Narrative Of The True Amount Of Cases

Joint Chiefs Chairman Gen. Mark Milley Secretly Conspired With Communist China To Undermine The Authority Of A Sitting United States President

Joe Biden stäms för vaccinkravet: ”Vi måste skydda Arizona”
OHLINS: I det här läget är en stämning mycket bra emot den fascistiska Agenda som ligger bakom tvång och nedmonteringen av demokrati, människors valfrihet och åsiktsfrihet.

Ethiopia’s War Draws in the Wider World
A war in Africa is having global consequences.

Amerikansk inflation planad ut i augusti. Tisdagens med stort intresse emotsedda amerikanska inflationssiffror visade på en utplaning.  CPI (baserad på en korg med varor inklusive energi och livsmedel) sjönk med 0,1 procent på årsbasis. Kärn CPI (baserad på korg med varor exklusive energi och livsmedel) sjönk med 0,3 procent på årsbasis. Utmärkande är framför allt prisuppgången på bensin som stigit 42,9 procent på årsbasis. Inte enbart USA uppvisar oroande inflationssiffror. SCB publicerade idag nivån på svensk inflationstakt vilken var högre än förväntat då inflationen steg 2,4 procent på årsbasis. /Rune

Möte om antisemitism – polisen om hotbilden
Om knappt en månad står Malmö värdstad för en internationell konferens som syftar till åtgärder mot antisemitism och hågkomsten av Förintelsen. Evenemanget innebär ett säkerhetspådrag i klass med det under EU-toppmötet i Göteborg, då stora delar av staden stängdes ner. – Det blir en stor operation. Vi kommer ha stöd från i princip hela Sverige för att klara detta, säger Mattias Sigfridsson, biträdande polisområdeschef.

Klimatkrisen (Romklubbens – Agenda) tvingar tv-vädret bli allvarligare

SD: Svenska kyrkan ska inte vara en snäv elitgrupp som dömer
Vi vill varken se en sverigedemokratisk eller socialdemokratisk kyrka. Vi vill se en kyrka trygg i sin tro och tradition, välkomnande för troende och icke-troende, i hela vårt land och med kyrkan i utlandet. (Aron Emilsson)
OHLINS: Vi tillhör inte Svenska kyrkan och anser att kyrkan ska vara fri från politik. Vi håller oss utanför partipolitiken här på hemsidan men artikeln är ändå värd att läsa.

Regeringen: Kyrkor ska granskas mer
– Offentliga bidrag ska inte gå till verksamheter som inte är förenliga med samhällets grundläggande värderingar. Nu får myndigheterna bättre möjligheter att säkerställa det, säger kultur- och demokratiminister Amanda Lind (MP) i pressmeddelandet. (VID)
OHLINS: Hyckleri och brist på moral finner tydligen ingen gräns när det gäller beslutsfattare? Man stöder RFSL:s våldspropaganda och antikristna s k ”värderingar”, som vi har kunnat läsa om tidigare men ger sig på kyrkor som står upp för sin tro? Dags för kyrkorna att göra sig fria från bidrag och lita på Gud istället.
Ps 118:8 Det är bättre att ta sin tillflykt till HERREN än att lita på människor.
Jes 2:22 Förlita er inte på människor, som bara har en vindpust i sin näsa! Vad är de att räkna med?

Jordskalv i Valdemarsvik – största på 12 år i sydöstra Sverige

Joe Biden Succeeded Where Benedict Arnold Failed, and Our Deep State Was In on It

”Ivermektin skulle kunna vara det som avslutar pandemin”

Vätgasen ska rädda Inlandsbanan

Back In The 1980’s, Anthony Fauci Would Not Allow Doctors To Consider Any Other Drug Than AZT To Treat HIV-AIDS And It Killed Thousands Of People Back in the 1980’s, Anthony Fauci was an up-and-coming star at the National Institutes of Health, and he stepped into the battlefield of HIV-AIDS to see what he could do. By the time he was done ”fixing things”, tens of thousands of HIV-positive patients would be dead, and their cause of death would be the drug he pushed doctors to prescribe for their treatment, AZT. It was during this time period that people who come to no longer trust government health agencies like the CDC, the FDA and the NIH. Anthony Fauci was the star villain in the AIDS crisis, and he is repeating that same behavior right now in 2021 with the COVID-19 vaccine boondoggle.

Baptisterna 73 år före med kvinnlig rösträtt
Men faktum är att jämställdhetsarbetets pionjärer finns inom – just svensk – kristenhet och frikyrklighet. Redan 73 år innan den allmänna kvinnliga rösträtten skrev baptisterna i södra Halland in allas (även kvinnors) lika rösträtt i sin församlingsstadga. Det förtjänar att lyftas fram och inte tystas ner. (Världen idag)

Dags att ersätta naivitet med krass realism i svenskt bistånd
Det bistånd som fungerar bäst är sådant som byggs nerifrån och upp, lokala projekt som rör hälsa, utbildning och vägar. De idealistiska projekten, som uppifrån försöker fostra fram jämställdhet och demokrati, har inte fungerat. För den som varit involverad i internationellt missionsarbete är detta ingen nyhet. Kristen mission har alltid utgått från människorna på marken och gett både bröd och evangelium till hungrande människor. (Stefan Gustavsson)

Authorities In Israel Are Baffled Why The Part Of The Dead Sea Connected With God’s Judgment On Sodom Has Turned A Fiery Blood Red

Mein Kampf Becomes Bestseller in France

Högre risk för vaccinbiverkning än allvarlig infektion för pojkar
OHLINS: Det är nog bäst att inte vaccinera barnen alls med dessa nya vaccin, som inte ens är färdigtestade före 2023.

Storm på väg mot USA – med livshotande styrka

Erbjud hjälp till kvinnor som ångrar påbörjad abort
En abortläkare gjorde 2019 en studie för att bevisa att det var ineffektivt och farligt att stoppa en påbörjad abort med progesteron. Studien, i vilken enbart tolv kvinnor deltog, avbröts eftersom vissa kvinnor behövde blodtransfusioner och operationer på grund av kraftiga blödningar. Dock var det kvinnorna i kontrollgruppen, vilka hade fått Mifeprex plus ett placebo, som drabbades av dessa komplikationer. Ingen av kvinnorna som fått Mifeprex plus progesteron behövde sjukhusvård eller operation på grund av kraftiga blödningar. Majoriteten av kvinnorna som fick progesteron hade levande barn vid utvärdering av studien (i länken vid 31–39 min). Borde inte progesteron också i Sverige kunna erbjudas till kvinnor som i ett tidigt skede ångrar en påbörjad kemisk abort? (Thomas Idergard)

Misstänkta tester av långdistansrobotar i Nordkorea

Militären bekämpar spanska storbranden

Yesterday Donald Trump Spoke At 9/11 ‘Moonies’ Conference Organized by Deceiver ‘Mother’ Moon Where He Praised The Unification Church Cult

Vaccinernas dåliga skydd odlar fram deltavarianten och andra mutationer – Lars Bern i Fjärde statsmakten 102

Why Are Joe Biden And The Democrats Bragging About Drone Strike In Kabul That Only Took Out An Innocent US Aid Worker And His 7 Beautiful Children?

As Joe Biden Launches War Against Americans, Putin Launches Massive War Games With 200,000 Troops In Bold Warning To America And The West

Ett starkt vittnesbörd: Gud räddade Tore ur havets mörka vågor

Uppgifter: Våldsamma strider i Myanmar

Minst en död efter jordskred i Mexiko

“My Moriel Memories” – Part 1 by Jackie Alnor
OHLINS: Vi har länge satt frågetecken kring Jacob Prasch.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Twin Towers Came Down, The New World Order Went Up, And Then COVID-19 Was Released To Finish The Job

Pretend President Biden To Announce The Start Of Mandated COVID-19 Vaccinations, Beginning With All Federal Employees And Subcontractors
OHLINS: Biden är en av Karl Swaubs närmaste vänner..

Interview with Christine Lagarde, President of the ECB, conducted by Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman of the World Economic Forum, on 30 August 2021

TRUST THE SCIENCE?? Deranged And Deluded Democrats Assert That Menstruation Is Not Only For Women, Start Using Term ‘Menstruating People’

Rysk stormanöver oroar grannländerna

Taliban Soldiers Released By Obama And Biden In 2014 Are Key Members In New Government Slated To Celebrate Inauguration On September 11th

Utgå inte ifrån att alla konspirationsteorier är falska
Får något etiketten konspirationsteori uppfattas det som osant. Men en etikett om att något är ett påhitt kan även sättas på sanningar, till exempel för att dölja sanningen om någonting, skriver Daniel Eiserman. …En av de värsta konspirationsteorierna kan man tänka sig florerade i Tyskland under andra världskriget. Det spreds rykten om att judar samlades ihop och gasades ihjäl. Det ville förstås ingen tro, både för att det skulle kräva ansvar och agerande, och för att tanken ansågs orimlig. Förklaringen, att det bara var lösa rykten, fungerade därför utmärkt på de flesta. Man fick ju all information man behövde för att slippa koppla in samvetet och agera. (Daniel Eiserman)

Vad ser Gud när han blickar ut över Sverige?
När Gud blickar ut över Sverige ser han ett land som inte håller måttet. Så är det. Men som kristna tror vi oss känna till det som är lösningen för vårt land, ytterst sett. Nämligen det budskap som predikats i Sveriges kyrkor i nästan tusen år, budskapet om Jesus Kristus, Guds egen kärleksgåva till varje människa. När man tar emot honom sker verklig, inre, förändring. Omvändelse. Resultatet kommer att synas i allt från brottsstatistik till relationsproblem. Så sträck på dig, du Kristi kyrka, och fortsätt ge dessa goda nyheter till ett Sverige som längtar efter lösningen. Du har den! (Jonas Adolfsson)

Varnar för att införa vaccinpass: ”Indirekt tvingande”
Johan Westerholm som driver sajten Ledarsidorna.se lyfter i en debattartikel i Expressen också fram andra risker. – De med vaccinpass invaggas i en falsk trygghet, att de inte smittar och inte kan smittas, och riskerar därmed att falla tillbaka i ett beteende där Folkhälsomyndighetens grundläggande rekommendationer inte längre efterlevs.
OHLINS: Hur lätt är det inte att fösa medborgarna i den riktning som man vill och har bestämt i förväg? Trots att alla borde känna till att vaccinerade både kan smittas och smitta andra (bra kommentar av Westerholm) är det som bortglömt när falsk skuldbeläggning sprids för att tvinga alla att ta vaccin. Hur är det med alla som inte kan eller får ta vaccin p g a sjukdom? Det är en helt bortglömd grupp som inte ens nämns. Både demokratin och barmhärtighet håller på att monteras ned i samhället.

Tsunamivarning efter skalv i Mexiko

Joe Rogan Ponders Suing CNN For Their Lies And Disinformation Regarding His Use Of FDA-Approved Drug Ivermectin To Beat COVID-19 Coronavirus

Moderaterna vill se över 2 000 nya övervakningskameror

Freedom Of Information Act Reveals Anthony Fauci Is Lying About Funding Wuhan Institute of Virology For Gain Of Function COVID-19 Research

‘Horse dewormer’ overdose story debunked: We have no such doctor & treat people as normal, hospital says

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: UN World Health Organization Unveils Plan To Give Every Human Being On Earth A Digital COVID-19 Vaccination Passport

Joe Biden Left Hundreds Of Americans Stranded In Afghanistan, Now They’re Being Hunted House To House By The Taliban In Kabul

Regeringen vill höja fordonsskatten för bensin- och dieselbilar

Runes Hörna: Med fokus på september och Shemitah

Hamas Terror Spokesman Abdel Latif al-Qanou Said On Saturday They Are Ready To Resume Incendiary Balloon Attacks On The Jews And Israel

White House And Main Stream Media Scrambling To Cover For Joe Biden As He Continues To Say Crazy, Conflated Things That Are Absolutely Not True

Mystery Unidentified Aerial Vehicle Photographed In Daylight Flying Over The Philippines As Local Air Force Issues ‘Scramble Order’ But Cannot Catch

Jesus kan inte ha fel i fråga om bibelsyn
Att kristenheten är delad i så många frågor beror på bibelsynen. Men om Jesus trodde bokstavligt på Skriften kan hans efterföljare göra samma sak, skriver Bertil Swärd.

DN-recensent: Knutbybok ”normaliserar” pingstvänner

Avskedad lärare kliver fram: Därför vägrade jag säga hen till eleven
För Världen idag berättar Selma Gamaleldin att anledningen till att hon nu väljer att gå ut offentligt är att hon tror att det som hände henne kommer att hända i andra skolor under åren som kommer. – Jag vill att alla ska vakna upp och förstå vad det är som händer. Det handlar om våra barn, säger hon. – Finns inte lärarna där och kämpar för barnen så kommer barnen att gå under i det här.
OHLINS: Det här kan bara hända i en mycket sjuk värld och ett mycket sjukt land, som i det här fallet är vårt eget Sverige. Gud välsigne läraren som kämpar emot dessa sataniska krafter mot barnen.

Blodfettsmedicin lovande behandling mot svår covid-19
En medicin som sedan länge används för att sänka fetthalten i blodet hos vissa patienter tycks också kunna tvärbromsa allvarlig covid-19. I en färsk israelisk klinisk studie blev allvarligt sjuka covid-19-patienter snabbt bättre sedan de fått medicinen. …Ytterligare en positiv faktor, enligt Nahmias, är att fenofibrat är en mycket säker medicin som patienter har använt i årtionden för att reglera sina blodfetter. I och med att forskarna dessutom bara föreslår tio dagars behandling med medicinen för allvarligt sjuka covid-19-patienter menar han att säkerhetsprofilen i det fallet är enastående. (VID)

Special Ops Veterans Group ‘Pineapple Express’ Doing What Our Government Refuses To Do, Rescue The Hundreds Of Stranded Americans In Kabul

Nu bygger Australien sitt första interneringsläger
Även om australiensisk massmedia och landets politiker försöker utmåla lägret som någonting fullständigt normalt och nödvändigt så är många djupt kritiska och menar att Australien definitivt håller på att övergå till en klassisk totalitär diktatur där mänskliga rättigheter är ett minne blott.
Den allvarligare frågan? Vad händer om någon inte vill åka till ett karantäncenter? Australien håller redan nu på att begränsa när människor tillåts lämna sina hem och när de kan träna. Militären skickas dörr till dörr tillsammans med polisen för att upprätthålla nedstängningarna. Små flickor pepparsprejas för att de säger att de vill gå ut och leka. Det är vad som händer just nu. Snabbspola fram tills när regeringen öppnar det företagssponsrade karantänscentret och någon kommer till din dörr och säger att du måste sättas i karantän”, skriver den konservativa profilen Steven Crowder.

Stor besvikelse över nytillkomna amerikanska augustijobb. Endast 235 000 arbetstillfällen tillkom under augusti månad vilket är i nivå med januarisiffrorna. Tillgången var 485 000 mindre än prognoserna som pekade på 720 000./Rune

UPDATE: Is Pfizer Vaccine to Blame for Israel’s High COVID Infection Rate?
Top media personality slams disregard for Israeli study showing vaccinated more likely to be infected than those with natural antibodies. Ministry of Health responds (Källa: Israel Today)

Joe Biden Is Outraged That Texas Dared To Stop The Murder Of Unborn Babies At 6 Weeks Old, Vows To Restore Life-Ending Abortion Services

Det är dags att reagera mot RFSL:s våldspropaganda
Men var finns åtgärderna, uppmärksamheten och avståndstagandet från den uppmaning till brott som RFSL bedriver och som också innehåller råd angående narkotikaanvändning? Här inser förbundet att man befinner sig på farlig mark och garderar sig genom ett påpekande att narkotikabruk inte är lagligt. När det gäller råd angående grovt våld tycks förbundet anse att det är tillåtet. (VID)

Råd om ”våldtäktslek”, strypning och droger på RFSL-sajt
På sajten SLM Sexperterna som drivs av RFSL Stockholm ges råd om hur ”rape play” (våldtäktslek) ska bli så realistisk som möjligt. Det finns även tips på akter som kan genomföras tills ”man knappt kan andas”. (I denna artikel redovisar vi fler detaljer som kan vara obehagliga att ta del av.) (VID)
OHLINS: Ska vi förvånas över ondska och grymhet i den här världen? Det vidriga RFSL tycks vara djävulens ägo helt och hållet.

Minst 45 döda i ovädret Ida på USA:s östkust

Is Pfizer Vaccine to Blame for Israel’s High COVID Infection Rate?
ISRAEL TODAY: Top media personality slams disregard for Israeli study showing vaccinated more likely to be infected than those with natural antibodies

UFC Commentator And Podcaster Joe Rogan Tests Positive For COVID, Takes Ivermectin, Monoclonal Antibodies & Vitamins, Recovers In 3 Days

Stunning Upset At FDA As Two Top Vaccine Decision Makers Resign Due To Vast Booster Shot Overreach By CDC And Biden Administration Actors

Det är dags att reagera mot RFSL:s våldspropaganda
Den fråga samhällets juridiska och politiska företrädare nu måste ställa sig är om staten kan fortsätta att finansiera en direkt livsfarlig och nedbrytande verksamhet, eller om organisationen inte snarare borde åtalas för uppvigling och uppmaning till brott. Att uppmana till våld som kan få dödliga konsekvenser är ett grovt brott.

The Times pekar ut Sverige som ”hotspot” för vapenbrott
Skjutningarna och den ökande gängkriminaliteten i Sverige uppmärksammas i flera utländska medier. Sverige pekas bland annat ut som Europas ”hotspot” i fråga om vapenbrott av den ansedda tidningen The Times. Den negativa publiciteten har lett till oro i svenskt näringsliv.

Talibanerna omringar motståndsrörelsen i Panjshirdalen – striderna fortsätter

Präst hade relation med ung pojke – straffas med avkragning

Democrat Nancy Pelosi Blocks The House From Reading The Names Of 13 US Servicemembers Killed In Afghanistan Into The Congressional Record

Now That Biden Has Armed The Taliban, How Long Until We See Hostage Videos Of The Hundreds Of Americans He Left Stranded In Kabul?

In America, Public School Teachers Are Now Training Their Students To Follow ANTIFA And To Pledge Allegiance To The LGBTQ+P For Pedophile Pride Flag

Brazil Launches A Nationwide COVID Vaccination Passport That Takes Effect September 1st Focusing On Major Cities Rio de Janeiro And São Paulo

WAR CRIMES: Pretend President Joe Biden Leaves 250 Americans Stranded In Kabul, Calls The Afghanistan Evacuation An ‘Extraordinary Success’

WINNING: Emmanuel Macron Stuck His Neck Out And Gambled His Entire Presidency On The COVID-19 Passport Only To Win Big To Surprise Of Everyone

Skräckslagna kristna i Afghanistan: Be för oss
– Men det finns inget generellt giltigt svar på hur de kristna har det. Det finns inga organiserade församlingar som man vänder sig till. Vi vet dock genom våra kontakter att kristna är livrädda, de gömmer sig. De flesta vill ta sig därifrån. Men det finns undantag, vi hör om kristna som säger: ‘Jag stannar. Gud är med mig. Det enda vi har nu är Jesus som går med oss i den här situationen’. (Dagen)

Norska kommuner får mer pengar för vindkraft – ska minska det lokala motståndet
OHLINS: Ingen vill tala om allt avfall som blir efter förbrukade vindkraftverk, alla rovfåglar som dödas och oljudet som stör både människor och djur.

”Trovärdigheten påverkas mycket – han ses som inkompetent”
OHLINS: Skulle det vara en nyhet?

Sveriges utrikesdepartement har mage att kalla sig för Israels vän
Rydberg nämner mot slutet den verkliga orsaken till sin insändare: han vill att Israel ska förnedra sig till att komma till Malmö den 13 oktober. Då ska internationella forumet för minnet av Förintelsen försöka tvätta bort Sveriges rykte som fientlig mot judar och israeler. Utan höga israeliska deltagare blir det pinsamt. Sverige skämmer dock hellre ut sig än att stödja världens enda judiska stat. Snacka går ju alltid – eller hur? (Anders Bjerkhoel)

Stoppa covidvaccination av barn! Läkaren Hanna Åsberg i Lördagsintervju 94