På den profetiska arenan just nu verkar det vara lugnt förutom de stora bränderna som rasar i Europa och på andra platser på vår jord. Det brukar gå hand i hand med de tecken som visar sig på himlen.

Det har kommit kommentarer på vår förra fundering 21/8-04 >> av en vaken trossyster som vi citerar här.

Dagens funderingar är precis vad jag också tror. Solana vill inte verka för angelägen att fatta den post han i stort sett har skapat åt sig själv… han kommer att bli ’övertalad’ att fortsätta. Jag är övertygad om att det hela kommer att ske så ’sneaky’, att folk som inte vakar, inte kommer att märka så mycket. Det är en av anledningarna till att jag tror att templet inte nödvändigtvis behöver stå på plats för att man ska kunna återuppta offrandet, (som sedan stoppas av antikrist.) Jag tror också att den världsekonomiska situationen, svininfluensan, TV-sporten m.m. kommer att ta fokus från vad som händer i Israel. Folk kommer att ha fullt upp med sitt. Jag är rädd för att vi går in i en mångfacetterad krisperiod. Men Gud har full kontroll! Han kommer att luttra och pröva sin kyrka, och förhoppningsvis kommer det att leda till att en del av dem som sover vaknar. Det är i alla fall min bön. Men, som sagt, om man inte är vaksam så tror jag det är fullt möjligt att missa tecknen. Skulle antikrist komma in på scenen i en ’yes we can’ – kampanj, så skulle han dra till sig hela världens uppmärksamhet. Jag tror att det ’lilla hornet’ skjuter upp relativt obemärkt…

Mvh XX

Och så har en broder från Finland gjort en mycket intressant iakttagelse angående ekonomin och den sista totala solförmörkelsen över Asien och han skriver.

Hej!

Det var trevligt att höra att fler från Finland läser era sidor. Såg annars igår på tv ett aktualitetsprogram som handlade om Finlands ekonomi. Förre statsministern Paavo Lipponen intervjuades och svarade på frågan om det ekonomiska läget såhär: ” Det här börjar likna Harmageddon. Läget är mycket allvarligt”.

Har också lagt märke till en annan sak, kanske ni också har gjort samma observation. Nämligen efter solförmörkelsen den 22.7 ( som endast syntes över Asien) har en massa katastrofer drabbat just Asien: en mängd jordbävningar, torka i Indien och Kina, tyfoner över Kina och Taiwan samt ett utbrott av lungpest i Kina. Knappast tillfälligheter!
Hälsningar, XX

När det gäller oss så har vi lagt in 3 stycken mp3 predikningar som du kan lyssna till som vi upplever är ett aktuellt budskap till Guds folk.

MVH/ Ohlins