Antikrist – Falske Profeten

När vi håller ögonen på Antikrist och den Falske profetens framträdande så kan det ju vara värt att tänka på att det finns många tolkningar om vem de kan vara.

Här följer en del förslag som kanske kan tas i beaktande.

  • Det är en och samma person!
  • Det är den politiske ledaren i Europa + Den religöse ledaren i Europa (The Holy Roman Empire)
  • En Muslimsk ledare från Mellanöstern (Vilket inte vi tror på)

Utvecklingen mot Upp 13 och den kommande freden i Israel kommer att visa oss vem det här handlar om. Och vi är rädda för att vi kommer att få vara med om den här svåra perioden. Någon annan bild hittar finner vi  inte i bibeln hur mycket vi än letar. Det vore ju förståss skönt att få slippa men det är nog en typisk västerländsk önsketeologi.

Om du tittar på Kina så har ju församlingarna vuxit med miljoner trots förföljelse och starka restriktioner mot den sanna församlingen. De lever ju mitt i en vedermöda och det tycks ju vara andligt nyttigt. För den naturliga församlings utvecklingen där har ju fullkomligt exploderat i Andens kraft och liv utan några ideer hämtade från företagsvärlden.

En del misstänker att Solana sitter någonstans bakom det som nu sker och drar i trådarna. Glöm inte bort vem som först nämnde att Palestinierna skulle gå med i FN. Så att FN skulle få laglig rätt att sätta åt Israel. Det var Solana friskt understödd av Påven. Obama snappade sedan upp det och i September presenteras fredsplanen för FN:s säkerhetsråd.

Det här kan var ett rävspel på väldigt hög nivå. Undrar om inte Solana kommer att stanna kvar och svinga sig upp till en ännu starkare position. Endast tiden kan avgöra detta. Men tiden är så nära att huvudrollsinnehavarna i ändetidens stora pussel måste nu vara fullt synliga på världsarenan. Man sätter inte in någon politiskt oerfaren på de här viktiga posterna.

Vi vet att saker och ting håller på att utvecklas i Europa som är mycket intressant ur ett profetikst perspektiv. Irland ska snart rösta om fördraget och rykten säger att  Ja – sidan tar hem det här.

En utrikesminister post skall skapas inom EU som får en permanent plats i FN:s säkerhetsråd vilket kan skapa de globala förutsättningarna för Upp 13 och hornet Antikrist..

En del forum är jätteintressanta att följa och ett forum talade om Uppenbarelseboken 13:5

Upp13:5 Och det fick en mun sig given som talade stora ord och vad hädiskt var och det fick makt (Exousia) att så göra under fyrtiotvå månader.

Engelska har: Power to Continue = Legal rätt att fortsätta! Vilket skulle förklara en del om det betyder att har varit på en plats men nu väljs om på något sätt.

Många tror att just ovanstående verser handlar om Lissabon fördraget och att det i grundtexten kan översättas att han fick en legitim rätt att fortsätta. Legitim rätt fås genom utkorelse och val.

Kommer man att övertala Solana till den posten? Och få honom att fortsätta 3 1/2 år till eller något i den stilen? Glöm inte bort hans uttalanden om FN och resolutionen han vill ha i FN:s säkerhetsråd. Han kan nämligen snart vara den som själv sitter där och tar beslutet.

Är det inte lite märkligt att det är så tyst om hans eventuella efterträdare? Vi tror inte att han får någon. Men skulle han få det så är nog ialla fall det ämbetet som nu växer upp ur Europa det som svingar sig upp till toppen av maktpyramiden i New World Order.

MVH OHLINS