j

Den här sammanfattningen är gjord ifrån Jerry Goldens nyhetsbrev 28/11 – 11 och ligger helt i linje med den nöd som ligger i våra hjärtan idag. Det är en djup nöd och ett förtvivlat rop över ytligheten i kyrkorna samtidigt som tidstecknen och mörkret tilltar dag för dag.

Många har frågat mig varför jag inte skriver fler artiklar och det är inte så lätt för mig att svara på den frågan. Det finns i min ande en sådan tyngd och sorg och nöd för de många som inte lyssnar till varningarna från Ruach HaKodesh (Helige Ande). Han som så tydligt säger åt dem som tror på Yeshua Messias att förbereda sig för Guds domar som redan börjat världen över. Det vi ser nu är bara början på bedrövelsen och det kommer bli mycket värre.

k

Här i Israel ser vi hur mörkrets makter börjar stiga upp till gigantiska proportioner runt omkring oss, dessa hotar att döda alla Judar. För detta är och kommer för alltid att vara Djävulens önskan. En sak är säker vill du se djävulen i verksamhet i någonting så skall du se på hur Antisemitismen visar sitt fula tryne i Ockupera Wallstreet rörelsen och i den radikala Islamistiska revolutionen.

För detta är precis samma andemakter som drev Hitler och Nazisterna. Jag har skrivit så många gånger om det här så jag känner att jag blir tjatig. Men detta är ingen ny rörelse alls och det måste de på Gud troende förstå allvaret över. Det är skrivet i Daniel, Hesekiel , Uppenbarelseboken och igenom hela bibeln att dessa sakerna kommer i de sista dagarna.

Men bakom våra predikstolar i kyrkorna står lejda herdar och predikar ”sagor” och att allting står bara väl till. De predikar inte sanningen utan bara det som fortsätter hålla dem populära i kyrkan. De vågar inte ens nämna för sitt folk att det kanske kostar någonting. Vi vet att det finns konspirationsteorier och många har fullkomligt spårat ur idag. Men låt inte detta stoppa dig från att lyssna för att Gud har i sanning rest upp röster för att varna Hans folk idag.

Samtidigt så har djävulen försökt att förvirra med olika ”teorier” så vi måste ropa till Gud om att kunna urskilja andarna nu för att få tag på sanningen och på vem jag skall lyssna. Jag förespråkar inte Newt Gingrich för han säger så konstiga saker som till och med kan få en ateist att reagera. Ryssland (Video Del 1 Del 2) har och kommer alltid att vara en fiende till Israel och till USA. Deras planer och längtan att förstöra båda har inte minskat utan ökat den senaste tiden. De har en plan att försöka göra det idag och det har också Kina.

Båda de här nationerna har tillsammans beslutat att de kan förstöra både Israel och USA för det blir inte för svårt med Obama sittandes i Vita Huset. En sak är säker USA kanske de klarar av att plocka ner men inte Israel.
Nej Ryssland och Kina eller Islam eller någon annan kan aldrig förstöra Israel eller döda alla Judar. Det är en lögn ifrån helvetet och den är trodd av flera som idag kallar sig för ”kristna”.

Sak 12:9 På den dagen skall jag bestämma mig för att utrota alla hednafolk som kommer mot Jerusalem.

I mig lever en sanning och det är att Gud har kallat oss att rädda Judiska liv, och de senaste åren har vi fått se mirakel på mirakel när Han fört oss igenom väldiga faror och försett med medel när det sett omöjligt ut.
Jag Gud är och kommer för alltid att vara för oss så länge vi vandrar på de vägar som Han öppnar och bereder för oss. Jag vet att många är kallade att välsigna Israel men som vänt ryggen.

1 Mos 12:3 Jag skall välsigna dem som välsignar dig och förbanna den som förbannar dig. I dig skall alla släkter på jorden bli välsignade.”

Från början tror jag att den här tjänsten var för att enbart rädda de Europeiska Judarna, eller för att frälsa dem som vägrade åka hem I tid så att deras sista chans blir att åka hem och bli räddade med båt. Utan tvivel så ser jag hur en ny förintelse kommer världen. Gud har nu lagt en stor nöd på våra hjärtan för andra länder, så i USA har vi nu upprättat ”säkerhetshus” för Judar.

Det är det enda vi kan göra just nu för vi kan inte åka till USA med våra 2 båtar nu för att rädda Judar. Men om de först kan få beskydd så länge i ”säkra hus” så kan de senare förflyttas till Grekland, Cypern eller kanske Turkiet på det sättet kan vi i alla fall rädda några. Om vi bara kunde köpa större båtar så vi kunde rädda flera. När väl kriget startar så kommer inga passagerar flyg att landa i Israel. Den enda chansen blir sjövägen.

Oavsett var eller vem du är, så kommer väldigt svåra tider att komma på vår väg. Hela världen är inne i en förändring och på bara en dag kommer allt att förändras till ett katastroftillstånd. Jag vädjar till dig förbered din familj och dina älskade på det som kommer.

Shalom, Jerry Golden