Profetisk syn om Interfaith

Hej!
Måste berätta om en profetisk bild jag fick för ett par dagar sedan när jag var ute och joggade. Jag fick för min inre syn se hur en massa människor, Katoliker , Protestanter , Frikyrkliga, Muslimer m fl. De människorna kom nu gående rakt emot mig och de började att omfamna varandra som om de tillhörde en enda stor kärleksfamilj.

Det såg verkligen ut att vara sant och riktigt! Ett bibelord dök plötsligt upp som står i Johannes om att världen skall förstå att fadern sänt mig osv.

Joh 17:21 Jag ber att de alla skall vara ett, och att såsom du, Fader, är i mig och jag i dig, också de skall vara i oss, för att världen skall tro att du har sänt mig. 22 Och den härlighet som du har gett mig har jag gett dem, för att de skall vara ett, liksom vi är ett:
23 jag i dem och du i mig, för att de skall vara fullkomligt förenade till ett. Då skall världen förstå att du har sänt mig och har älskat dem så som du har älskat mig.

Jag fick se hur en massa människor drogs till denna ”mystiska” kärleksfamilj som verkade bestå av Jesu sanna lärjungar. Men plötsligt var det som om det som om deras ansikten förvandlades som i den värsta skräckfilm på denna kärleksfamilj. Deras ögon blev röda och jag fick se att de hade vassa huggtänder.

Först då upptäckte de människor som hade dragits till denna skara att de var lurade men det var försent. Jag tänkte att det var orättvist mot dem eftersom de verkligen hade blivit bedragna men verkligheten var den att de först hade bedragit sig själva. Jag kom då att tänka på det bibelord i 2 Tess där det står om att Gud låter villfarelsens ande komma som straff.

2Tess 2:7 Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. 8 Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. 9 Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten.

Sammanfattningen av visionen: Det som slog mig var att den kärlek som dessa människor visade varandra verkligen såg helt äkta ut. Jag tror många kommer bedras av denna falska enhet. Man måste verkligen älska sanningen ( Jesus ) för att inte bli bedragen!
Mvh
Broder från Finland