Profetiskt Just nu ARKIV

Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN
Parousia Mission/Göteborg
Söndag 1 maj Kl 11:00 Emanuelskyrkan Kungsbacka
Söndag 15 maj Kl 14:00 i Wartagården /Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Janne: Lidandets välsignelse /Text (17/4-22)
Elvor: Se Guds lamm! /Text (17/4-22)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

_____________________

Ryskt militärplan har kränkt svenskt luftrum

Just Days After Macron Election Victory, France Announces Creation Of A Digital Identity App For Citizens To Access Public And Private Services
Just days after the re-election of globalist President Emmanuel Macron, the Ministry of the Interior has announced that it will be crafting a smartphone application to house a new digital identity. The biometric app, which is based off the new identity card, was signed off in a decree by Prime Minister Jean Castex and Interior Minister Gérald Darmanin on Tuesday. The app will allow users to scan their physical identity card and it will be uploaded to be used to access public or private services. The new system comes in place of the previous attempt by the government in 2019 to implement a digital identity.
OHLINS: Det innebär kära vänner att de sedan digitalt kan stänga ute vem man vill i från samhället.  

Warren B Smith – Spiritual Experiences: What Spirit? (Winnipeg Prophecy Conference)

Natos stridsfartyg på ubåtsjakt i Sverige

Bethel Prophetess Says Jesus Walked Into Her Room With A Ring and Asked Her to Marry Him
OHLINS: Samma lära som Knutby ”Kristi Brud” igen alltså…demoniskt så klart

Många skadade i drabbningar på Tempelberget

Ryska gasen kan splittra Europa

Shocking New Poll Reveals Nearly Half Of All Israelis Fear A Second Holocaust Is Coming, And They’re Exactly Right But Don’t Know Why They’re Right

Tragisk enhet i riksdagen för abort i hemmet

”Vi räknar med att höja räntan ytterligare ett antal gånger stadigt under året”
Riksbanken höjer styrräntan – blir plusränta för första gången sedan 2014

Covid-19: Kommissionen uppmanar medlemsländerna att förbereda sig på nästa fas av pandemin

Förra Pfizer-toppen: ”Vaccinen fungerar inte, och de är inte säkra”

ELON MUSK is doing something BOLD and the LEFT HATES IT!!! (James Kaddis)

Russia Cuts Of Gas Pipeline To 2 NATO Nations In Dramatic Escalation Of Tensions Leading Speculation On Expansion Of Conflict Across Europe

Regeringen agerade olagligt när gränserna stängdes med anledning av coronaviruset, enligt en domstol i Nya Zeeland. Enligt den 140 sidor långa domen ledde covidrestriktionerna till att landets medborgare fråntogs sina rättigheter och att tillräcklig hänsyn inte togs till personliga omständigheter.

Elon Musk | ”In a Lot of Ways It’s Like a Fitbit In Your Skull with Tiny Wires”

What RUSSIA wants from ISRAEL may SURPRISE you!!! (James Kaddis)

”Everything is About to be Good!” with Don Stewart and Tom Hughes

Aftonbladet anklagas för att blunda för förföljda kristna
”Testa att fråga lite kristna araber, kaldéer, syrianer och assyrier vad som fick dem att fly till Sverige. Det finns rätt många som vill bränna inte bara biblar (vilket ska vara tillåtet, liksom att bränna koraner) utan även människor”, fortsätter han. ”År 2020 var drygt 309 miljoner kristna svårt förföljda och diskriminerade pga sin tro, 4761 mördades för att de var kristna”, framhåller debattören Peter Sellei i samma forum.

Priserna på europeisk gas rusar efter Gazproms besked

Nu släpper den tidigare ateisten kristen musik
Vittnesbörd: I femtio år var Skellefteåbon Håkan Lindh en övertygad ateist och engagerad politiker. Men när han öppnade dörren i hjärtat på glänt för Gud öppnades en helt ny värld, där han nu brinner för att vittna och sjunga om Jesus.

Manifestation mot abort stördes av högljudda aktivister
I lördags arrangerade organisationen Livsval en manifestation mot abort på ett torg i Lund. En grupp meningsmotståndare försökte störa och blev därmed polisanmälda. – De var inte aggressiva, men skrek glåpord, berättar Plamen Najdenov från Livsval.
OHLINS: Det är bra, rätt och modigt att försvara de allra minsta och försvarslösa. Hatet som möter, avslöjar alltför väl synden i människan. Vad är nästa steg? Fråga Kalifornien som nyligen drev igenom en lag som är så grotesk, att du knappast kommer att tro att det är sant. Där tillåts att ”abortera” en baby som är född och upp till 28 dagar gammal. Ja, du läste rätt! Kan någon tvivla på att sådan ondska inte väcker Guds vrede? Man kan alltså utan att straffas döda (mörda) sitt nyfödda barn. Här talas inte längre ens om ett foster. Kristna har protesterat i Kalifornien utan gehör och många erbjuder sig att adoptera dessa bebisar så att de får leva. Gud välsigne dem!
(Vi har fått informationen från kristna vänner i USA, som var med och demonstrerade mot den nya lagen. Hoppas att kristen media kollar upp detta bättre. Lagen säger inte exakt de orden men det är vad den innebär i praktiken).

Uppdatering 2022-05-10 med citat från Los Angeles Times:
(Sv) Lagförslaget, som du kan läsa här, tar bort kravet på att en rättsläkare måste utreda ”dödsfall relaterade till eller efter känd eller misstänkt självframkallad eller kriminell abort.” Lagförslaget förbjuder att använda en rättsläkares uttalanden på intyget om fosterdöd ”för att fastställa, väcka eller stödja ett straffrättsligt åtal eller en civil skadeståndsgrund mot någon person.” ”I princip är hela poängen att vi vill se till att om du genomgår ett missfall, om du genomgår en dödfödsel, om du genomgår en självframkallad abort, så har du en självframkallad abort, att du inte åtalas för det. ”, sa församlingskvinnan Buffy Wicks, demokraten som representerar East Bay och en av lagförslagets sponsorer. Men det tillåter fortfarande myndigheter ”att kunna undersöka fakta om ett nyfött barns död, inklusive om barnet föddes levande och när och hur barnet dog.”

Covid-19-informationscentret: OKÄND FORM AV HEPATIT – NY SJUKDOM HOS INJICERADE BARN

Sarons ledning vill bejaka samkönade äktenskap
Ledningen för Saronkyrkan i Göteborg föreslår att EFK-församlingen framöver bejakar ”människor som lever i samkönade äktenskap”. Av respekt för dem med en traditionell äktenskapssyn ska pastorerna dock inte viga samkönade par. EFK-ledningen kritiserar inte förslaget.
OHLINS: Kompromissens väg inom kyrkorna leder alltid bort från bibelordet, dvs. bort från Gud och hans närvaro, bort från Jesus. Frågan för oss kristna är inte vad vi vill eller tycker, utan vad Gud säger om sin skapelse och sin vilja. Gud välsignar aldrig det som han själv har sagt är fel eller en synd. På sådd kommer skörd. Valet ligger hos oss.  Troligen hade SEA rätt när de såg att avsteg från Bibelns [klara] budskap var det som gjorde att EFK lämnade samarbetet med dem. Samtidigt påstår vissa (pingst)pastorer att det är ”obibliskt och riskfyllt” av en kristen att inte tillhöra en kyrka? Gör tvärtom och lämna dessa kyrkor som inte ens sätter Guds ord i centrum utan sin egen köttsliga vilja. Det är större risk att förlora tron inom dessa kyrkor än utanför. Pingst är lika illa ute, som länge har öppnat för ockulta krafter (andar) inom New Vine och Hillsong som är kopplade till Bethel Church (i det närmaste en new age-kyrka). Förutom detta all påverkan från trosrörelsen/trosförkunnelsen och ekumeniken med KK.
Bed istället till Gud att hitta en sund gemenskap, om så bara en bönegrupp. Tacka Gud ständigt om du tillhör en församling som tar avstånd från allt detta och rensar ut all surdeg, istället för att ta in den. Sådana kyrkor är allt svårare att finna i den här tiden.

Elon Musk, The Man Who Wants To Implant a Microchip Into Everyone’s Brain Just Bought Twitter, Should You Be Worried? Nah, It’ll Be Great!

Italy Becomes Latest Nation To Experiment With The Social Credit System From Communist China To Force Behavior Modification On Its Citizens

Uppgifter: Sverige och Finland skickar gemensam Natoansökan

In France, ‘Man Of Sin’ Emmanuel Macron Easily Defeats His Challenger To Win The Presidency And Retain De Facto Control Of Europe

Bitte Assarmo: Jag tror majoriteten av medborgarna ger Ebba Busch rätt
…Ebba Busch menade att det hade varit rimligare om påskhelgens upplopp resulterat i 100 skadade islamister än 100 skadade poliser. Hon ställde sig frågan varför polisen helt enkelt inte sköt skarpt när de hotades till livet. Och det är faktiskt en högst rimlig fråga, som jag är säker på att majoriteten av medborgarna ställt sig både en och två gånger efter det som hände. Om inte polisen verkställer våldsmonopolet när de utsätts för regelrätta mordförsök av en antidemokratisk mobb, när ska de då göra det? (Bitte Assarmo)

Under Attack By Spectre–This Is No Drill

I Sverige måste alla kunna leva med att bli motsagda och få kritik
Vi är ett demokratiskt och jämlikt land, med grundläggande och mycket långtgående religionsfrihet, tankefrihet, åsiktsfrihet, yttrandefrihet, tryckfrihet, mötesfrihet och demonstrationsfrihet. Här ska inte finns skyddande bubblor, varken runt Bibeln, Koranen eller någon annan helig text. Här måste alla kunna leva med att bli motsagda och kritiserade. Accepterar man inte det bör man välja att bosätta sig någon annanstans. Tar man till våld för att motarbeta de friheterna bär man det fulla ansvaret för det och måste lagföras och straffas. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Muhammed spred sin religion genom att mörda och döda dem som vägrade följa honom. JESUS gav sitt liv och bar våra synder för att frälsa och förlåta. Han är Guds Son. De två går inte ens att jämföra men yttrandefrihet och religionsfrihet ska vara en självklar rättighet. GUD har gett oss en fri vilja.
Bologna i Italien introducerar pilotprojekt för socialt kreditsystem och digital plånbok
ÖVERVAKNING. I Italien i kommunen Bologna har ett “pilotprojekt” annonserats som syftar till att ge duktiga medborgare poäng – sociala krediter – om de sköter sig. En app följer och styr upp deltagarnas dagliga liv. Dygdigt beteende belönas. Allt sker inom ramen för kommunens digitala innovationsplan för åren 2022-2024.

OHLINS: Problemet är att det som anses ”duktigt” numera ofta är en ockult världsbild och en sjuk Agenda. Kina är som sagt några steg före. Att t ex gå till kristna gudtjänster och sammankomster ger minuspoäng och personen straffas på många sätt. Vem trodde något annat?!

Ryssland kvar i G20 trots Ukrainakriget
OHLINS: Därför att allt kanske inte är som det ser ut?
Presidentfrun Olena, 44, står på Putins dödslista.

Inflationssmäll och räntechock – så stresstestar du din ekonomi

New Social Credit App to Reward Italian Citizens for ‘Virtuous Behavior’

Regeringen vill ha ”belöningssystem” för goda medborgare
OHLIN: Nu börjas det.

Let’s TALK about how to STOP AB2223!!!

This is Coming Next! | Prophecy Update with Tom Hughes

Radical Far-Left Eco-Activist Group Extinction Rebellion Holds Earth Day Rally In Washington Celebrating Religion Of Wicca And Earth Worship

Insändare. ”Lyssna på oss som drabbats av vaccinets biverkningar”

Barnmorskor ska inte kalla en födande person för kvinna
Förlossningspersonalen vid ett brittiskt sjukhus ska inte längre använda sig av ord som antyder att den som föder barn är en kvinna. Anledningen handlar om att personalens språkbruk inte ska kränka transpatienter, skriver Daily Mail.
OHLINS: Det här är så sjukt, så man knappast finner ord.

Kristenheten bör bjuda starkare motstånd mot S-regeringens skolpolitik
I en seriös politisk debatt är det dock saklighet som måste komma i första rummet. Och här brister det allvarligt i regeringens kampanj.

Så här ska inte en polis uttrycka sig
Våldsreaktionerna framstår präglade av akut bristande impulskontroll, som inte lämnar något utrymme för reflektion mellan stimuli och respons. Ett sådant beteende är oförenligt med att leva i en civilisation – eftersom det civiliserade samhället vilar på planering, konsekvensanalys och ömsesidigt respektfull självkontroll. Det finns inget krav på att leva i den svenska civilisationen, men de som önskar göra detta måste rätta sig efter denna civilisations grundprinciper. Om du inte kan hantera uttryck av åsikter du ogillar utan att tillgripa våld förtjänar du inte rättsligt ”skydd” från dessa åsikter. Du visar dig däremot oförmögen att ta det ansvar som krävs för att leva i en demokrati. (Henrik Jönsson)

Varför kastar folk sten mot polisen i Sverige – och i Israel?
Tänk er reaktionerna ifall det israeliska utrikesministeriet … skulle passa på att tillrättavisa den svenska regeringen för polisens ingripande och uppmana parterna att hitta en fredlig lösning? (Tomas Sandell)
OHLINS: Vi minns mycket väl Margot Wallströms dåraktiga uttalanden när det gäller Israels kamp mot terrorister. Att det man säger kan falla över eget huvud är ganska lärorikt, trots allt. Det kanske är dags att inse att även svenskar kan bli dödade av stenkastning, vilket ändå bara är den ”mindre” våldsgraden i upplopp och terror?

Paludan brände koran i Danmark – gick helt lugnt till
Enligt Paludans parti Stram kurs är den danska polisen mer fruktad än den svenska.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Abraham Accords Are Preparing To Usher In The Coming Third Temple In Jerusalem And Antichrist

DANIEL 9:27 WARNING: End Times Author Joel Rosenberg Conducting ‘Abraham Accords Delegation of Evangelical Business & Media Leaders’

Putin Gives Chilling Warning To West With Test Launch Of Russia’s Sarmat-28 ‘Satan II’ Intercontinental Ballistic Missile Capable Of Carrying Nuclear Payload

Raketer och flyganfall i Mellanöstern

Regeringen vill snabba på processen mot ett eventuellt beslut om Natoansökan. Den säkerhetspolitiska analysen ska nu vara klar 13 maj i stället för den 31 maj.

Nu höjs reporäntan som styr i vilken riktning boräntan ska gå, det är alla i princip överens om. Nordnets sparekonom Frida Bratt tror att räntan kan fördubblas, men kanske inte mycket mer än så. Det skriver hon i ett blogginlägg på Nordnets hemsida där hon också visar att månadskostnaden för ett bolån kan öka med mellan 3 000 kr och 6 000 kr. OHLINS: Detta kommer att få stora konsekvenser som tillsammans med inflationen kan bli förödande för många. Detta kommer föra oss ännu närmare ”The Great Reset”.

Was John G. Lake’s Most Popular Miracle a Lie?

2022 04 17 John Haller’s Prophecy Update ”It’s Babel All Over, Again”

SAUDI ARABIA wants a DIVORCE!!! (James Kaddis)

This Is All By Design! | Prophecy Update with Tom Hughes

Prophecy Update Top News Headlines – 4/20/22

Ny topp för inflationen i EU
Inflationen i EU steg till 7,8 procent i mars, konstateras i nya siffror från Eurostat. Det är 1,6 procentenheter mer än i februari och en rent hisnande ökning på årsbasis, jämfört med 1,7 procent i inflation i mars 2021.

Detta kallas för priming
Man förbereder människor psykologiskt… /Danijel Trkulja

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

DeSantis Leads Florida Lawmakers Vote To End Disney’s Special Tax Privilege After The Magic Kingdom’s Support For Gender Grooming Of Kids

”You Use Lockdowns to Get People Vaccinated.” – Dr. Anthony Fauci

The MID-EAST is changing RAPIDLY!!!

Vaccine Skeptics are the True Critical Thinkers

En svensk intifada
Intifada är en nyckel för att förstå de våldsutbrott och den kriminalitet där gäng av unga killar, och även barn, är inblandade. Sverige har haft och har en stor invandring från muslimska länder. Därför behövs nya utblickar och tolkningsraster för att förstå vad som sker. Ett sådant avgörande raster är händelseutvecklingen i Mellanöstern och Nordafrika. …Värderingskollisioner och normsystem behöver synliggöras och ett flertal ingredienser i dem aktivt motarbetas. Det kommer inte att bli enkelt, men är heller inte omöjligt. Alternativet är ökad social oro, fortsatta våldsspiraler, misstro och ytterligare cementerad segregation. (Annika Borg)
OHLINS: Artikeln är skriven 2020 men den är mer aktuell än någonsin. Svenska regeringen trodde (i sitt högmod) att den kunde tala om för Israel hur man agerar mot upplopp. Margot Wallström kallade det för ”avrättning” när terrorister som mördar oskyldiga bekämpades i Israel. Då borde vem som helst förstå att detta kommer att falla över eget huvud. Vad gör svensk polis nu? Springer och gömmer sig? Det är inte polisens fel men något är väldigt fel i svensk politik.

Helgens kravaller kan inte mötas med en ”tycka synd om”-attityd
Det är under normala förhållanden polisens uppgift att upprätthålla ordning och hindra våldsyttringar i samhället. Men när en i landet organiserad, och möjligen från andra länder stödd, våldsbrottslighet blir alltmer aggressiv måste frågan ställas om inte polisen måste få hjälp av den försvarsmakt som har just detta – försvaret av landet – som sin uppgift. Det är inte rimligt att vårt samhälle, och vår poliskår, ska utgöra enda försvarslinje mot ”terrortrupper” med fokus på att inte bara skada utan också döda samhällets företrädare.
Vi måste också få en helt annan möjlighet att utvisa våldsverkare, genom begränsade uppehållstillstånd och hårdare regler för medborgarskap. Det svenska samhället måste helt och fullt markera att de svenska värderingarna, friheterna och rättigheterna kommer att försvaras och att detta ska accepteras av alla som vill leva i Sverige. (Carin Stenström)

Paludan var inte ens i flera av de städer som hade islamska upplopp

Konflikten trappas upp efter oroligheter på Tempelplatsen

Tio år av turbulens – så sjönk Libanon ned i krisen

FDA Springs Into Action Over 100 Reports Of ‘Lucky Charms’ Cereal Poisoning, But What About The One Million Plus Reports Of Adverse Vaccine Reactions?

Sad And Terrifying Moment When The Easter Bunny Had To Swoop In To Prevent Pretend President Joe Biden From Speaking Nonsense To Reporters

”Deception in the Church – The Great Apostasy” with Brandon Holthaus and Tom Hughes

Disneyläcka visar behovet av skydd mot sexualisering av barn
Att tongivande krafter inom Disney är överlåtna till uppgiften att indoktrinera barn blev än mer uppenbart sedan ett zoom-möte med Disney-personal nyligen läckt ut. Där säger en personal i nyckelfunktion att företaget har en ”homosexuell agenda”. En annan säger att man regelbundet ”lägger till queerness” i sina barnprogram. Disney har också medvetet tagit bort alla hälsningar som ”mina damer och herrar” liksom ”pojkar och flickor” vid föreställningar i Disneys nöjesparker. Istället har personalen instruerats att säga ”hej allihopa” eller ”hej vänner”.

Ukrainska judar på väg till Israel berättar om kriget
Hon har inget att återvända till, allt ligger sönderbombat i ruiner. Jana längtar efter familjens gemensamma framtid i Israel. – Där vill vi leva som en familj igen.

Tvååringar ska ”tvångs-inskrivas” i förskolan
Medan världen är upptagen med pandemi och krig håller flera tunga beslut på att fattas i svensk familje- och sexualpolitik. Regeringen vill nu att alla barn från det år de fyller tre ska skrivas in i förskoleverksamhet, även om föräldrarna har löst annan barnomsorg. Samtidigt visar ny forskning att vissa barn riskerar att fara illa i förskolan.

Dödssiffran stiger efter översvämningarna i Sydafrika

”Sri Lanka är bankrutt – största krisen sedan självständigheten”


Glad Påsk! Jesus lever!

”Varför söker ni den levande bland de döda? Han är inte här, han har uppstått… (Luk 24:5-6)

How Transhumanism & Pharmakeia Is Tied To The End Times ”Image of the Beast”
Transhumanism is a technocratic system that is being pressed by the global elitists and especially by Klaus Schwab, founder of the World Economic Form (WEF) and driver of the Fourth Industrial Revolution that is bringing about the WEF’s planned and orchestrated Great Reset a.k.a. the New World Order.

Rick Warren: Francis Collins And I Became Friends At The Davos World Economic Forum

2022 04 10 John Haller’s Prophecy Update ”When Arsonists Advocate for Fire Prevention

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Russia Continues To Rain Down Cruise Missiles On Ukraine, How Much Longer Until Putin Decides To Go Nuclear?

NATO may fail! Next: Revived ROMAN EMPIRE!!!

A Noticeably Disoriented Joe Biden Finishes Speech Calling Himself A ‘Full Professor At UPenn’ Then Slowly Turns To Shake Hands With An Invisible Person

Sverige: Våldsamma upplopp i flera städer under påskhelgen
Ungdomar städade Sveaparken i Örebro efter upploppen: ”Vi ville visa kärlek”
Syriska kulturföreningen fördömer det våldsamma upploppet i Örebro
Ung man skjuten i nacken i Järfälla
Tonåring skjuten i bröstet i Skarpnäck

Border Protester from Gaza Crosses Line from Death to Life
He used to join the angry crowds at the Gaza border with Israel, protesting and demanding Israel be returned to Palestine. A logo on his clothing declared “For sure we will return”. But Omar (not his real name) now spends his time reading the Bible and petitioning the God of Israel with prayers for his family!

Hundreds of Palestinians arrested after violent 6 hour riot at the Temple Mount, US deeply concerned, Palestinians threaten escalation

I want to shout from the rooftops that “the blood still saves!!” I want to fall on my face and praise the God of Heaven and Earth who went to Hell in my place and came back again to give salvation to me as a free gift. Away with Easter and give me Jesus!

The Earth Only Has A 3 Month Supply Of Food – How 90 Days Could Change Our World
At this moment, we are still eating food that was previously grown, but it is the food that will not be grown in the months ahead that will be the real problem. Because the truth is that we do not have much of a buffer to work with at all.

Jordan may join Israel in storing up wheat in preparation for global famine

Disney video reveals company-wide campaign to help people ’transition’
Disney is reportedly assisting employees and their children with sex change and “gender affirmation” procedures through the company’s benefits program.

Våldsamt upplopp inför manifestation i Örebro

Stram kurs i Sverige – detta har hänt
Våldsamma upplopp har skett i Linköping, Norrköping, Stockholm och Örebro som en reaktion på att det danska högerextrema partiet Stram kurs meddelat att de skulle hålla möte på orterna.
OHLINS: Varför bränna koranen för att provocera? Varför har vissa länder oftare oroligheter och krig? Två frågor som man borde få ställa. Stenkastning och att sätta i brand (bilbränning) är ingen svensk ”vana” men vanlig i Mellanöstern. Aldrig tidigare har blåljuspersonal mötts av sådant, förrän de senaste åren i Sverige.

Elon Musk and the Transhuman Wing of Conservative, Inc

Pope Francis Goes Fully Woke Declaring ‘We Are Racists’ If We Believe In Borders, But Not A Word About His Pedophile Priests Molesting Children

What’s Happening in Shanghai Is Coming Here! | Prophecy Update with Tom Hughes

The NEW WORLD ORDER is coming to a country near YOU

Dr Lee Merritt: Vi ser en aldrig tidigare skådad dödlighet orsakad av Covid-19-vaccinerna
Vi ser en “markant, aldrig tidigare skådad ökning” av dödlighet orsakad av Covid-19-vaccinerna, med hänvisning till data från USA, Storbritannien och Tyskland, påpekar Merritt.

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: We Are Being Bombarded With Lies And Misinformation On All Sides, Here’s How You Can Have Biblical Discernment

Things are Shaking – What is Coming?

Fearless Gov. Ron DeSantis Signs Legislation Into Law That Bans All Abortions In The State Of Florida After 15 Weeks, Saying ‘We’re Here To Protect Life

Israel Achieves Historic First With Successful Interception Of Moving Targets Using An Energy-Based Laser Weapons System Much Like ‘Star Wars’

You have to SEE this to BELIEVE it!!! (JAMES KADDIS)

The wholesale prices in Germany rose at a record pace in March. Compared to the same month the previous year, wholesale prices jumped by 22.6%, as the Federal Statistical Office announced on Tuesday in Wiesbaden. This is the highest increase since calculations ever began in 1962. In February, the rate was already high at 16.2%, which has been surpassed here in March. Month-on-month, wholesale prices rose 6.9%, which is yet another record increase.

The Center for American Progress, Funded By George Soros, Is Praising Title 42 Ending Decision By Biden Administration To Open Our Borders With Mexico

Tribulation Rising: The Globalists Need a War
The words of Klaus Schwab are haunting. He stated some time ago that, “The Great Reset Needs a War.” The Ukraine crisis could end abruptly with a surrender on the part of Mr. Zelensky. …The international concern is that the next tactic will be a cyber- attack on a sovereign nation, even derailing the banking system. Out of those ashes will come a digital ID system. The ultimate goal of the one-worlders is to institute a new digital currency. That would give them ALL control. (Jan Markell)
OHLINS: Samma beslut som i USA pågår samtidigt i EU om en digital valuta, digitalt ID-system och därmed superkontroll. Det är ingen tillfällighet. Avslutningen på Markells artikel är vi däremot inte överens om. Hur långt ska det gå innan ”pre-tribare” inser att de förlitar sig på en falsk lära? Gud är mäktig att leda och hjälpa sitt folk genom allt. Det är Bibelns budskap.

Vaccinationsindustrin lurade skolmedicinen och världen – värdet av vaccin ifrågasätts
Vaccinationsindustrin tillskrev sig själva äran att ha reducerat de stora farsoterna i världen. I själva verket har industrin fört allmänheten och det medicinska samhället bakom ljuset genom att skriva om historien. De globala vaccinationsprogrammen startade efter att farsoterna nästan försvunnit.

Vaccinforskare erkänner: Nedgången av barnsjukdomar berodde inte på vacciner utan bättre levnadsstandard
“Som vaccinolog skäms jag nu över att lära mig … vad som verkligen har orsakat nedgången av infektionssjukdomar hos barn, förbättringen av saniteten innan vaccinerna införs för nästan alla dessa barnsjukdomar” – Vaccinutvecklaren dr Robert W. Malone på Tucker Carlson Show. Vaccinationsindustrin tillskrev sig själva äran att ha reducerat de stora farsoterna i världen. I själva verket har industrin fört allmänheten och det medicinska samhället bakom ljuset genom att skriva om historien. De globala vaccinationsprogrammen startade efter att farsoterna nästan försvunnit.

43 döda efter lerskred i Filippinerna

SVT:s medarbetare i New York: ”Ser tungt beväpnade poliser och militärer här”

Amerikansk inflation fortsatt uppåt. Tisdagens amerikanska inflationssiffror för mars månad utföll i linje med prognoserna. Den årsbaserade inflationen steg med 0,6 procentenheter till 8,5 procent vilket är den högsta sedan december 1981. Kärninflationen (exklusive energi och livsmedel) steg 0,1 procent på årsbasis till 6,5 procent. Mest oroväckande är den kraftiga ökningen av livsmedelspriserna som på årsbasis steg 0,9 procentenheter till 8,8 procent, den största ökningen sedan maj 1981. Ökningen ligger i linje med världens skenande livsmedelspriserna som enligt FN:s index visar att de globala livsmedelspriserna steg 12,6 procent under mars månad. /Rune

Man In The Netherlands Is Right Now Using A Microchip From Biotech Firm Walletmor Implanted In The Back Of His Hand To Buy And Sell

Kalla fakta granskar hbtq-bemötande inom Pingst
I samtalet med John håller Åström fast vid synen att homosexuella handlingar är synd, att människan alltid är älskad av Gud men att handlingarna vi gör inte alltid är i linje med Gud.

DET KOMMER ATT BLI EN NY VÄRLDSOREDA
OHLINS: Det kom en rapport om att ”EU inför en digital valuta i slutet på 2022/2023 och ett digitalt ID för alla EU-medborgare. EU har som mål att göra alla kontanter värdelösa inom 18 månader. Europeiska rådet ska ha ändrat resolution 2361 och motsätter sig inte längre obligatorisk vaccination”.
Oavsett detta: Låt oss inte bli skrämda av det som pågår. Hos Gud är makten och han har alltid utvägar och hjälp till alla som förtröstar och ber till honom.
Psalm 62:6  Endast i Gud har du din ro, min själ, ty från honom kommer mitt hopp. 7 Endast han är min klippa och min frälsning, min borg, jag skall inte vackla. 8 Hos Gud är min frälsning och min ära, min starka klippa, min tillflykt har jag i Gud. 9 Förtrösta alltid på honom, du folk, utgjut era hjärtan för honom. Gud är vår tillflykt. Sela.

Manifestation mot Disneys främjande av hbtq i barnfilmer
– Jag bryr mig inte om vad storföretagen säger. Vi vill se till att föräldrar kan skicka sina barn till skolan för att få utbildning, inte indoktrinering, säger DeSantis enligt medier.

Allt fler frågetecknen kring Bidens affärer i Ukraina

Palestinska araber plundrade Josefs grav – och sköt judar
Palestinska araber har skottskadat två judiska män som försökt ta sig fram till Josefs grav för att be. En palestinsk mobb ska även ha vandaliserat och plundrat platsen, rapporterar israeliska medier.

Vaxxed By Machines, Tracked By Machines: Humanity To Be Augmented One Cell At A Time

Kaotiska och våldsamma scener från ett nedstängt Shanghai

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Anthony Fauci Predicts A Fourth Wave Of COVID, And Right On Time, Here It Comes Again As Macron Leads Rival

And so it BEGINS!!! (James Kaddis)

Den stora lögnen”, diskuterades av Adolf Hitler i Mein Kampf. Hitlers propagandachef Göbbels konstaterade att en stor lögn fungerade bättre än en liten, eftersom få människor var beredda att acceptera att man verkligen kunde ljuga så grovt som storlögnare gjorde. Dessutom om propaganda var enkel att genomskåda så skulle den vara total verkningslös, den skulle då på ett sätt inte existera. Propaganda måste vara svårupptäckt och för gemene man ”orimlig” för att den ska ha en effekt. /Danijel Trkulja (FB)

Hillary Clintonkampanj och DNC får böter för att ha finansierat Steele-rapporten
I april bekräftade New York Times att delarna av rapporten var falska och många påståenden var ogrundade.
OHLINS: En annan rapport säger att Donald Trump nu stämmer Hillary Clinton för de lögner som hon spred. Kommer svensk mainstream media att erkänna sin delaktighet i spridandet av dessa lögner och falska påståenden? Troligen inte.

20 ihjälskjutna i år: ”Har startat oerhört olyckligt”
Polisens gängexpert Gunnar Appelgren befarar att 2022 kan bli det värsta året någonsin. – Känslan är att det är risk att det kan bli det. Det har startat oerhört olyckligt på det sättet, säger han.
OHLINS: Det hade varit bättre om politikerna i ett tidigt skede hade sagt (erkänt) sanningen, istället för att förneka problemen. Nu verkar det vara för sent – i alla fall väldigt svårt – att stoppa.

Anthony Fauci Predicts A Fourth Wave Of COVID, And Right On Time, Here It Comes Again As Macron Leads Rival

Skydda våra grundlagsskyddade fri- och rättigheter – Namninsamling

Viktig dom stoppar transkrav i skolan
Minoriteten har inte rätt att ta majoriteten som gisslan. Alla har rätt till sin kroppsliga integritet, även den överväldigande majoritet som vill byta om med dem av samma kön. Förhoppningsvis kan denna dom bromsa de vuxna ideologer som sätter sina radikala ideal före ungdomars långsiktiga välmående. (Världen idag)

Prophecy Update: When You Cannot Buy or Sell
OHLINS: En världsregering, digitalisering, världsekonomi och världsreligion. Allt är nära förestående. Vi tror inte att Jesus kommer osynligt och hemligt (pre-trib) men Gud kommer att hjälpa sina barn genom allt som kommer.

Obligatorisk Covid-19-vaccination stoppas av tyska lagstiftare
På samma sätt som Tyskland valde den Österrikiska regeringen i mars att stoppa tvångsvaccination. Enligt bestämmelsen som stoppades skulle den österrikiska polisen ha rätt att kontrollera människors covid-19-vaccinationsstatus och utfärda böter på upp till 600 euro, skriver Epoch Times.
OHLINS: Tvångsvaccinering är ett djävulska påfund. Bra att de kan ta rätta beslut ibland och stoppar sådant.

Forskare vid Berkely vill koppla upp människors medvetanden till global superhjärna
Forskare vid Berkeley University och US Institute for Molecular Manufacturing föreslår att man i framtiden ska kunna koppla ihop våra hjärnor till ett interaktivt nätverk via nanorobotar som kan fungera som ett slags internet. Sedan denna forskning först började nå strålkastarljuset år 2019 så har flera bolag som till exempel Facebook, eller Meta som de kallar sig idag, gått ut och sagt offentligt att de också undersöker möjligheterna kring detta. Om detta skulle visa sig möjligt så skulle det i realiteten bli som att korsa en människa med en robot.
OHLINS: Som kristna förkastar vi allt detta. Vilka ”tankar” vill man påverka med när människor leker gudar? Avskyvärt, är ordet.

Dallas Love Field Airport In Texas Is Now Testing Giant 7-Foot Tall ‘SCOT’ Robots To Monitor The Unmasked And Track Passengers Using Facial Recognition

Incredible! Biden Sanctions Fulfilling God’s Promise to Israel!? | Tom Hughes with Robert Colucci

Prophecy Update Top News Headlines – 4/8/22

Ukrainsk missionsprofil bland Butjas dödsoffer

Gudstroende fortsätter vara en viktig kraft i vetenskapsvärlden
Intressant i sammanhanget
är att de yngre forskarna generellt uttryckte ett större mått av gudstro än äldre, något som möjligen avspeglar att det är fler i den äldre generationen som bärs av (själv)bilden att vetenskap och tro är varandras motsatser. Låt oss hoppas att denna utveckling ska fortsätta! (Olof Edsinger)

Woke har blivit redskap för global maktelit att utöva förtryck
I Woke-rörelsen förenas samhällsomstörtare, politiska extremister och kapitalister. Genom att värna och bejaka en extrem feminism och antirasism, liksom alla upptänkliga sexuella varianter, ska man osynliggöra och tysta den majoritet som bär upp samhället och ger det en framtid.

As Vladimir Putin Is Spotted With The Russian ‘Nuclear Football’ While Attending A Funeral, Germany Is Massively Ramping Up Their War Machine Production

Israel TARGETED in Deadly ISIS Terror Attack Amid Historic Summit W/ Arab Allies | Watchman Newscast

Sanktioner tvingar rysk ekonomi på reträtt

BEVIS FÖR ATT LASTBILSATTACKEN I STOCKHOLM VAR EN PSYOP!

Rysk inflation steg till 16,7 procent. Fredagskvällen bjöd på de officiella ryska inflationssiffrorna. Inflationen för mars steg på årsbasis 7,5 procentenheter till 16,7 procent. Den månatliga inflationen steg från februaris 1,2 procent till mars 7,6 procent vilket kan peka på en aktuell rysk inflation på årsbasis kring 100 procent. Enligt en av president Bidens ekonomiska rådgivare har Rysslands inflation nu nått 200 procent på årsbasis eller 2 procent per vecka. Man menar att Rysslands ekonomi kommer att krympa med 10 till 15 procent fram till slutet av 2022 och att landet är på väg mot ekonomiskt kaos. Frågan är hur mycket av detta som kommer att slå tillbaka i form av eskalerande västinflation/stagflation i spåren av restriktionerna? /Rune

Baguettepriserna ökar i Frankrike – bagaren Jean-Philippe är bekymrad

World Economic Forum Calls For Digital One World Currency

Ekumeniken avancerar år 2022 – nu lanseras receptiv ekumenik i Sverige | Per-Arne Imsen

Food Chain Reaction: A Global Food Security Game
2015 hade man denna övningen. Food Chain Reaction: A Global Food Security Game
Man övade olika scenarier med inflation, handelskrig, ökade matpriser etc…/FB: Danijel Trkulja

Globala matpriser på rekordnivå

Kyrkan är ingen intresseförening man kan välja bort
Då undrar jag vilken syn man har på kyrkan. Är kyrkan bara en intresseförening lik andra eller är kyrkan verkligen Kristi kropp, som Bibeln beskriver det, där jag som enskild troende utgör en del av den? Delarna i en kropp fungerar ju bara tillsammans med de andra delarna, aldrig ensamma.
OHLINS: Det här verklighetsfrånvända resonemanget kräver svar. För det första: de flesta kristna som inte går till en kyrka, gör det inte därför att de tror att de är förmer eller inte behöver andra kristna. Tack vare vår hemsida (hemsidor) har vi fått kontakt med många kristna över hela landet som inte går till en kyrka. Många kyrkor och församlingsledningar tar in falska läror (vanligast kanske är herraväldesteologi, framgångsteologi och 7-bergenläran) som går tvärt emot Bibelns budskap och/eller bygger mänskliga verk (läs pyramidstrukturer och företagstänk) som leder till lagiskhet och religiöst slaveri. Laglöshet och lagiskhet är som bekant två sidor av samma mynt.
Att vara med i dessa river ner Guds verk istället för att bygga upp. Det är då sunt att inte vilja bli påverkad eller förlora sin frihet i Kristus. Andra kyrkor öppnar för nyandlighet (ockultism) genom yoga, mindfulness mm. Åter andra kyrkor öppnar för samkönade äktenskap, som är emot Bibelns budskap om äktenskapet. I vissa kyrkor har en lagisk bokstavstro övertaget (ex calvinism) som förblindar och hämmar allt sunt andligt liv. Det finns alltså många orsaker att inte gå till en kyrka, utan hellre finna en mindre andlig gemenskap t ex i en husförsamling eller hemgrupp. Detta är alternativ om det inte finns en sund kyrka dit man kan gå, för det finns också sådana fortfarande även om de inte är så många. I alla sammanhang finns problem eftersom vi alla är vanliga människor – men när ledningen i en kyrka står för det osunda tvingas man många gångar att ”hålla sig borta” och inte gå dit, utan finna gemenskap på annat håll.

Kanadapastor om fängelsetid: ”Behandlades som hundar”
Efter närmare två månader i fängelse har den kanadensiske pastorn Artur Pawlowski fått komma hem men har nattligt utegångsförbud. Pastorn som dömdes för sitt stöd till lastbilskonvojen berättar nu om sina 51 dygn innanför murarna.

Lena Hallengren inviger Sveriges första covidvaccinfabrik
OHLINS: Det här är verkligen sjukt! Covid är inte längre klassat som samhällsfarligt. Vad är meningen med detta? Vad är planen bakom? Ska det spridas ut fler virus för att få kontroll?
Här kan man skriva under på Hallengrens avgång och emot denna galenskap:
Vi kräver att Lena Hallengren avgår med omedelbar verkan!

Bibelns trovärdighet stärks återigen av forskningen
De som av olika skäl har kritiserat Gamla testamentet har ofta hävdat att det inte fanns någon utvecklad judisk kultur i Israel så tidigt i historien, och det saknas utomstående bekräftelser på de gammaltestamentliga uppgifterna. Men i tillägg till alla övriga arkeologiska fynd har vi nu – rent konkret inslaget i ett litet paket – en bekräftelse på såväl en tidig judisk närvaro i landet som på en väl utvecklad religiös och språklig kultur, uttryckt precis som det beskrivs i texterna om Guds bud genom Mose och Josua. (Per Ewert)

Covid-smittade barn separeras från föräldrar
Kinesiska myndigheter för en intensiv kamp i hopp om att stoppa covid-utbrottet i jättestaden Shanghai med 26 miljoner invånare. Då är också alla metoder tillåtna, anser man.
…– Helt omänsklig, sammanfattar 39-åriga Lucy Zhu sin situation för The New York Times. Hennes tvååriga dotter fördes i tisdags förra veckan ensam till ett allmänsjukhus söder om Shanghai efter det att Lucy Zhu testades positivt. Fyra dagar senare har Lucy Zhu fortsatt inte fått ha någon kontakt med sin dotter. – Läkaren skickade en video vid lunchtid. I hela rummet var det bara en sjuksköterska men jag såg omkring tio barn, säger hon till tidningen.

FN-diplomaten: ”Viktigt tillfälle som bör tas tillvara på”

Israelisk polis: Misstänkt terrorist dödad i eldstrid
Attacken ägde rum strax efter kl 21 på en bar på Dizengoff Street i Tel Aviv, en populär gata med många barer och restauranger. Två civilpersoner, 27 och 28 år gamla, dödades i attacken enligt polisen. Ytterligare 13 skadades, varav fyra vårdas på sjukhus för livshotande skador. Läget i Israel är spänt efter flera terrordåd i slutet av mars.

När de omkring 25 miljoner invånarna i Shanghai tvingas hålla sig hemma har de svårt att få tag i mat.

In A Live-Stream Video Ukrainian President Zelensky Tells United Nations To Step Up And Stop Russia Or Dissolve The Entire UN Security Council Immediately

America Is Being Taken Down From Within To Set the Stage for the NWO | Prophecy Update w/ Tom Hughes

This is MUCH WORSE than anyone ever thought!!! (James Kaddis)

Ny studie: Var femte som fått dos tre blir smittad inom två månader

The Real Globalist ’Mastermind’ Behind the Great Reset: ’Prophet’ Jacques Attali (Videos)

Report: Former Hillsong pastors say they were threatened by Brian Houston
Two former European pastors have accused Hillsong co-founder Brian Houston and the church’s general manager of sending threatening emails during a dispute over the transfer of their church, cash, and assets to Hillsong Australia, according to ABC News in Australia.
OHLINS: Vi kan intyga att Hillsongs strategi att ta över byggnader i mångmiljonklassen är vanlig. Detsamma gjordes med f d Gileadkyrkan när Camilla och Anders Olsson var pastorer.
De gav kyrkan med tillhörande fastighet med många lägenheter i centrala Göteborg till Hillsong. Värde i mångmiljonbelopp. Enligt Pingst ledare Daniel Alm (mail-citat): ”gick det rätt till och Pingst är glada över att ha Hillsong ibland oss”. Så släppte Pingst in ”girighetsmaskineriet” eller ”den trojanska hästen”, som många kallar Hillsong, rakt in i Pingst. Avsaknad av urskiljning är bara förnamnet, kan tyckas. Istället för att rensa ut surdegen, släpps den in öppet och blandas i allt?
Hillsongs högste ledare Bryan Houstons avgång nyligen, efter ett par historier om alkohol och mycket opassande uppträde mot ett par kvinnor, kanske bara är början på avslöjanden? Det är vanligt förekommande bland dessa självutnämnda s k apostlar inom NAR. ”Som man sår får man skörda”, säger Bibeln. Pingst ledning kanske får en del att fundera över?

While You Were Distracted by Will Smith, the International Elitists Met at The World Government Summit
Schwab gave a talk entitled, Our World Today… Why Government Must Act Now?.  “Thank you, to his excellency for enabling this initiative to define a longer-term narrative to make the world more resilient more inclusive and more sustainable,” Schwab stated during his address. The use of the term narrative is important because in January 2021, Klaus and the World Economic Forum announced the next phase of The Great Reset, The Great Narrative.

Tjänstemannaansvaret nedröstat i all tysthet, härnäst grundlagsändringen

The Radical Far Right Neo-Nazi Group Azov Battalion Has Emerged As The Main Defender Of Ukraine, But What Does That Mean For The Future?

Ryske ultranationalisten Zjirinovskij död

Israels koalition vacklar – Netanyahu hoppas återta makten

This NEWS is BIG!!! Here we GO!!! (James Kaddis)

Prophecy Update: The AI Invasion!

Dr. Robert Malone: Let’s Start Doxing the World Economic Forum

Orbán vann valet – sitter kvar vid makten i Ungern
Orbán har från EU mött hård kritik och anklagas för att ha styrt Ungern i en mer auktoritär riktning. Bland ungrarna har dock hans parti fått starkt stöd bland annat för satsningar på en familjevänlig politik. Strax innan vallokalerna stänges hade nära 70 procent röstat, en hög siffra för landet. Över 200 internationella valobservatörer övervakade valet. Parallellt med parlamentsvalet genomfördes även en folkomröstning om hbtq-frågor. Väljarna ställdes bland annat inför att rösta ja eller nej till om det ska vara tillåtet att propagera för könsbyte hos minderåriga,..
OHLINS: EU och inte minst svensk mainstream media uttrycker sig nedlåtande om Orbán. Han står för konservativa och kristna värderingar, vilket inte är populärt. Många kristna i Ungern tackar Gud för valresultatet.

Allt fler unga ångrar könsändrande behandling
Allt fler vittnar om hur försök till könsbyte och könsförändrande behandling istället ökat lidandet och många väljer nu detransition, att trots nya plågsamma behandlingar försöka återvända till sitt ursprungliga kön.

While You Were Distracted, International Elite Meet To Plan World Government
(Google översättn.) Medan mycket av ”mainstream”-världen har ägnat den senaste veckan åt att besatta och debattera kändisspektaklet kring skådespelaren Will Smith som slår komikern Chris Rock, träffades den internationella eliten i Dubai för världstoppmötet 2022.Under Schwabs korta föredrag nämnde han också sitt favoritprojekt ”den 4:e industriella revolutionen”, som i huvudsak är framtidens digitala panoptikon, där digital övervakning är allestädes närvarande och mänskligheten använder digital teknik för att förändra våra liv. Ofta förknippade med termer som Internet of Things, Internet of Bodies, Internet of Humans och Internet of Senses, kommer denna värld att drivas av 5G- och 6G-teknik. Naturligtvis, för Schwab och andra globalister, lämpar sig 4IR också för mer central planering och toppstyrning.Omedelbart efter Schwab kom en panel som inte gjorde några försök att dölja globalisternas mål. Panelen, Are We Ready for A New World Order?
…I beskrivningen av panelen står det: ”Teknik skapar nya möjligheter eftersom den förenklar processer, möjliggör omedelbar feedback och i slutändan förbättrar kundupplevelsen. I den offentliga sektorn skapar digitalisering och artificiell intelligens en ny modell för styrning – ”osynliga” regeringar som är mer smidiga, lyhörda, mänskliga -centrerad och datadriven. I denna session kommer globala beslutsfattare och experter att dela med sig av sin djärva vision och erfarenhet av att använda teknik för att eliminera byråkrati och förnya statliga tjänster för framtiden.” Det som inte sägs i panelbeskrivningen är att att göra regeringen ”osynlig” faktiskt kommer att leda till en värld utan ansvar för regering och politiker.

VIDEO: Australian Senator Alex Antic on the World Economic Forum

20 Alarming Facts About The Emerging Global Food Shortage
En verkligt mardrömslik global matkris är över oss, och hundratals miljoner oskyldiga människor kommer att lida djupt som ett resultat.

A Morning Out With David and Goliath
Israel Today: My seventh-grade son is out on a field trip today. They’re visiting the site where David and the Israelites fought Goliath and the Philistines. Mind you, he goes to an average public school, not a religious institution. …When they go out to learn and explore local history, they are learning and exploring the story of Israel and her God, even if inadvertently. The Lord has made it so that the land itself draws His people nearer to Him. (Ryan Jones)

Världen rusar rakt mot en klimatkatastrof, men verktygen finns för att bromsa den globala uppvärmningen och undvika de mest förödande konsekvenserna – de behöver bara omsättas i handling. Det var budskapet när FN:s klimatpanel IPCC i veckan publicerade sin rapport med fokus på metoder för att begränsa klimatförändringarna.
Jes 24:3 Jorden blir helt utplundrad och fullständigt ödelagd. Ty HERREN har sagt detta. 4 Jorden sörjer och tynar bort, världen försmäktar och vissnar bort, jordens stolta folk försmäktar. 5 Jorden har blivit orenad under sina invånare, ty de har överträtt Guds undervisning, kränkt lagarna och brutit det eviga förbundet. 6 Därför förtär en förbannelse jorden, de som bor på den måste straffas för sin skuld. Därför tynar jordens invånare bort, bara några få är kvar. 7 Vinmusten sörjer, vinstocken tynar bort. Alla som var hjärteglada suckar.

French President Emmanuel Macron Is Being Hailed As The Only One Who Is Capable Of Resolving The Crisis With Russia And Ukraine, But Why?

Så ska Kina undvika ”mardrömscenario” – skulle slå mot svenska företag

As Biden’s Approval Rate Continues To Sink With Even Democrats, Barack Obama Makes Appearance At White House To Check On His Third Term

REVEALED: Zelensky Was Offered a Peace Deal to Prevent War, But Rejected It

Ekeroth: ”Ungern visar vänsterns antidemokratiska värderingar”

A Dispensation of Heresy (Documentary Exposing Dispensational Theology) (You Tube)
OHLINS: Vi är tydligt framme vid Upp 6, även om resepredikanter åkt runt i kyrkorna
i åratal och bedyrat att församlingen inte är kvar efter Upp 4. (Dags att bekänna och rensa ut surdegen)

Matproduktion är inget som faller omkull över natten, inte heller är det något man enkelt inte kan prognosticera.
Nu spelar alla dumma och förvånade, precis som med elproduktionen och energiförsörjningen. Många tror att myndigheter är inkompetenta men det stämmer inte. Kompetensen har dom, men dom har lite välvilja mot befolkningen och stor lydnad för deras ägare och mästare.(Se även denna länk)
Globala Agenda 2030 implementeras i minsta detalj. /Danijel Trkulja

Nu krävs att Sverige vidtar snabba åtgärder för att förhindra hungersnöd
Ukraina har kallats “världens brödkorg” på grund av sin stora spannmålsproduktion. (Anna Starbrink)

Många judar lämnar hamnstaden Odessa
Nu förstörs det judiska samhälle som byggts upp efter kriget. Odessa-rabbinen Avrahamn Wolff säger till DN att mindre judiska församlingar troligen försvinner för gott från Ukraina. – De flesta rabbiner som flyr från mindre städer i Ukraina till Israel eller USA har inte för avsikt att komma tillbaka, säger han till DN.

Kampanjen #Talaomdet – Våga prata med varandra om vaccinskadorna!
Trots 30 års debatt fortsatte svenska myndigheter att förneka riskerna med amalgam, som diskret fasades ut. Det tog 40 år för myndigheterna att sluta förneka riskerna med rökning. Ytterligare en utdragen skandal är vaccinerna och aldrig förr har så många skadats som av de experimentella mRNA-injektionerna.

Ledaren nr 160 – Tjänstemannaansvaret nedröstat i all tysthet, härnäst grundlagsändringen. (Swebb-Tv)

They are Calling Him “THE PROPHET” Yuval Noah Harari with Comments from Dr. Zev Zelenko

Leaked Audio: Perry Stone Threatens to Kill Himself after Sex Abuse Allegations+ Head of Security Calls him ‘Predatory’ OHLINS: De osunda predikanterna verkar falla som käglor nu…
2Ti 3:8 Liksom Jannes och Jambres satte sig upp emot Mose, står dessa män emot sanningen. Det är människor med ett fördärvat sinne. Deras tro håller inte provet.
2Ti 3:9 Men de kommer inte längre att ha någon framgång. Deras galenskap skall bli uppenbar för alla, liksom fallet blev med Jannes och Jambres.

As The Russian Army Pulls Back From Kyiv, Satellite Photos Reveal Evidence Of Mass Graves And Horrific Civilian Casualties At Hands Of Russian Army

Tysk detaljhandel höjer priserna med mellan 20 och 50 procent. Bara dagar efter att Tyskland rapporterade den högsta inflationen under en generation med en årlig inflationstakt på 7,6 procent varslar nu tyska detaljhandeln om omedelbara matprishöjningar på mellan 20 och 50 procent. Länken visar en beräknad kostnadsökning för en normal smörgås. Enligt Joachim Rukwied, ordförande för bondeföreningen, är livsmedelsförsörjningen i Tyskland säkerställd i minst ett år till – men efter detta är prognoserna mindre säkra. Med rykten om livsmedelsbrist har dock stormarknader börjat begränsa inköpen av matoljor och mjöl i syfte att förhindra bunkring av varor som riskerar att ta slut. Högst sannolikt kommer vi att se ett liknande scenario även hos oss i Sverige. /Rune

The Lebanese government announces the bankruptcy of the state and the Central Bank

VINDKRAFTS-BLÅSNINGEN – Olönsam omställning

”Finland väntas gå med i Nato – Sverige väljer samma väg”

The Dangerous Legal Structures of Hillsong Church

Hur väst gick förlorat: En vacklande världsreservvaluta

Svenskarnas räntesmocka: 100 miljarder

’What’s going on’: Tennis world stunned after Miami Open carnage
OHLINS: Var det därför Djokovic vägrade ta vaccinet?

German Retailers To Increase Food Prices By 20-50% On Monday
OHLINS: Naturligtvis blir Sverige drabbat på samma sätt! Tänk dig framtida räntehöjningar
samtidigt så kommer ett scenario som detta samhället ej klarar av. Gissa vilket system vi tvingas in
i då? ”The Great Reset” (The New World Order) Glöm inte bort att det här aldrig kan komma om inte Gud
tillåter det för sina syften. / Massive Preiserhöhungen bei Aldi: Fleisch, Wurst und Milcherzeugnisse werden ab Montag teurer 
Heb 11:24 I tron vägrade Mose som vuxen att låta sig kallas Faraos dotterson.
Heb 11:25 Han valde att hellre bli illa behandlad tillsammans med Guds folk än att en kort tid leva i syndig njutning.
Heb 11:26 Han räknade Kristi smälek som en större rikedom än Egyptens alla skatter, ty han hade sin blick riktad på lönen.

Justin Trudeaus beundran för Kina väcker ilska
Coronarestriktionerna i Kanada och följdverkningarna på ekonomin har varit bland de hårdaste i hela världen. Efter att Kanadensarna började uppmärksamma Trudeaus auktoritära beteenden  har flera artiklar grävts fram där Trudeau uttrycker beundran för Kina.
OHLINS: Att det väcker ilska är sannerligen ett gott tecken.

Efter rysk reträtt – döda invånare på gatorna i Butja

Flera personer har skjutits i Sacramento

World Events in Bible Prophecy – (4/1/22)

How the Syrian Crisis Is Ending

Woke Walt Disney Company Leading Charge Against Children, Vows To Help Overturn Florida Parental Rights Bill HB 1577 Designed To Keep Kids Safe

Stor hungerkris på Afrikas horn

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: The Global Elites Behind ‘Build Back Better’ And The ‘Great Reset’ Now Openly Calling For Creation Of New World Order

Citibank Says That By 2030, The Metaverse Will Be A $8 Trillion Dollar Business With Over 5 Billion Users Logging In On A Daily Basis

Rekordinflation I euroområdet. Den årliga inflationstakten i euroområdet steg i mars till 7,5 procent jämfört med 5,9 procent i februari. Nivån är den högsta någonsin och klart över marknadens prognoser på 6,6 procent. Inflationen slog ett nytt rekord för fjärde månaden i rad och är nu mer än 3 gånger över ECB:s mål på 2 procent. Den så kallade kärninflationen (exklusive energi, mat, alkohol och tobak) steg även den från 2,7 procent till 3,0 procent. /Rune

They Are Telling Us That This Will Be Catastrophic! | Prophecy Update with Tom Hughes

This FRACTURE may change EVERYTHING!!! (James Kaddis)

Shanghai nedstängt – runt 26 miljoner berörs
OHLINS: Känns lite som en överdrift om det handla om Omicron?
Naturligtvis drabbar det försörjningsleden ifrån Kina och därmed hela världen.

Great Reset Promoter Klaus Schwab Says The Time Has Come For All World Governments To Unite And Take Control Of All Global Systems
(Google översatt) Great Reset Promoter Klaus Schwab säger att det är dags för alla världsregeringar att förenas och ta kontroll över alla globala system. Schwab berömde också världsregeringens toppmöte som en plats för regeringar att ”gå bortom krishantering”, samtidigt som han tillade: ”I kristider är regeringarnas roll viktigare och mer relevant än någonsin.” Med hänvisning till globalisternas eviga valkris – klimatförändringar – sa Schwab att globalt sammanlänkade utmaningar krävde globala, samarbetande svar på överstatlig nivå. WEF själv har aldrig varit blyg att förutsäga sin egen roll i en föränderlig värld. Schwab skrev till och med en bok som firade coronavirus-pandemin, inte som en kris utan en möjlighet till ett ”nytt normalt”.
OHLINS: Detta är inga konspirationsteorier. Det är dags att vakna för alla som sover och tror att världen ska bli som vanligt.

Russia’s invasion of Ukraine is sending shock waves around the world. The effect of those will be felt clearly in the Middle East. High food prices helped trigger the Arab Spring over a decade ago. On the futures market, food prices are rising at their fastest rate in 60 years, for good reason. Russia and Ukraine produce one quarter of the world’s wheat. Much of that will be wiped out or hard to export due to the war in Ukraine. Egypt’s government maintains stability by handing out heavily subsidized bread. If high prices are sustained, the whole country is at risk. But the Middle East isn’t just becoming more unstable—it’s also becoming more important. Europe is looking for an alternative energy supplier. That process is not moving quickly enough to help Ukraine. In 2020, European nations bought one quarter of their oil from Russia and 40 percent of their gas. But buying less from Russia means buying more from somewhere else. In the United States, the Biden administration is hamstringing American attempts to produce more. The Middle East and North Africa comprise the obvious region for Europe to turn to.
Jesaja 19:10 Landets stöttepelare (Allt man förlitade sig på ekonomiskt och socialt) skall krossas och alla som arbetar för lön gripas av ångest. (Inflationen brödbrist?)

Disney Employees in Florida Arrested for Human Trafficking as Videos Appear Online Showing Top Disney Executives’ Desire to Sexualize Children with Transgender Teaching

Forces on highest alert ahead of Temple Mount Friday prayers, start of Ramadan

Dödlig skottlossning mot poliser i USA