Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTEN Parousia Mission
Nästa möte: Söndag 27 november Kl 14:00 i Wartagården Hisingen /Vägbeskrivning HÄR
Mer från Göteborg
Senaste:
Janne:
Andlig Krigföring-tankelivet  /Text  (30/10-22)
Elvor:
Att leva med ett gott samvete /Text (30/10-22)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

______________________________

Vittnesbörd om befrielse från sexuellt mörker sprids

OHLINS: Tidningen Dagen skriver om Pilgrims höstmöte (enbart för prenumeranter) där tre religioner möts. Författarna Magnus Malm (representerar Kristendom – han är väl snarare katolsk mystiker liksom Joel Halldorf som höll i panelsamtalet?), Johannes Anyuru (representerar Islam) och Anita Goldman (representerar Judendom) säger att ”de tror på samma gud”. Vi skriver med litet g (gud) eftersom det här inte är Bibelns Gud som de tror på. Bibeln är kristallklar om den sanna kristna bekännelsen och tron. Hyckleri – att påstå att man är en kristen men förneka att JESUS Guds Son, är enda vägen till Fadern och världens Frälsare – är långt värre än ateism och andra religioner. Detta gör sig alltså både Magnus Malm och Joel Halldorf skyldiga till i sin interreligiösa gudstro. Sorgligt.
Apg 4:11 Jesus är stenen som ni byggnadsarbetare kastade bort, men som blev en hörnsten. 12 Hos ingen annan finns frälsningen. Inte heller finns det under himlen något annat namn, som givits åt människor, genom vilket vi blir frälsta.”
1Joh 4:1 Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen. 2 Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud, 3 och varje ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu är i världen. 4 Ni, kära barn, är från Gud och har besegrat dem, ty han som är i er är större än den som är i världen. 5 De är av världen och därför talar de vad som är av världen, och världen lyssnar till dem.
1Joh 1:6 Om vi säger att vi har gemenskap med honom och vandrar i mörkret, så ljuger vi och handlar inte efter sanningen. 7 Men om vi vandrar i ljuset, liksom han är i ljuset, så har vi gemenskap med varandra, och Jesu, hans Sons, blod renar oss från all synd.
Joh 14:6 Jesus sade till honom: ”Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Israel Today: Is Prime Minister Yair Lapid’s Wife a Messianic Jew?

Svensk evangelist predikade för 900 colombianska fångar
Nyligen fick evangelisten Stig Jirénius möjlighet att predika evangeliet på ett fängelse i Colombia. Responsen från fångarna var överväldigande, berättar han. ”Väckelsestämning”, skriver Jirénius.

I skuggan av kriget skyndar väckelsen fram
Ljus i Öster: Trots attackerna så ser församlingarna i Armenien hur en väckelse tagit fart i landet. Fler och fler människor kommer till tro på Jesus. …Själva säger de att de inte har någon strategi, de bara predikar evangeliet.

VIDEO: HUGE: Hospital Whistleblower SOUNDS ALARM: Nurse EXPOSES Fetal Death COVERUP

Prophecy Update: The Hour is Late!

Filmen om Fauci – Kennedy avslöjar Anthony Fauci som industricharlatan

Den polske påven saligförklaras 1 maj
Den polske kardinalen Stanislaw Dziwisz vill också att en ampull med Johannes Paulus II:s blod ska förklaras för en religiös relik. Blodet samlades upp i samband med en provtagning under påvens sista sjukdomstid.
OHLINS: Sveriges kristna råd (SKR) strävar efter enhet med påven och RKK och nu vill de också lära av andra religioner [Receptiv Ekumenik]. Det artikeln säger är vad alla i den ekumeniken gör sig delaktiga i. Gud bevare oss för sådan hädelse och demoniska läror. Villfarelsens makt är stark, skriver Paulus (2Tess 2). Den som inte tar avstånd nu riskerar att dras med. Om Peter Halldorf kunde falla för katolsk mysticism och bli förblindad – han som hade alla förutsättningar för att se vart det leder – då är det bäst att vi alla tar varningar på allvar. Hur många fler är på väg till Rom och beredda att gå i ok med påven?
1Tim 4:1 Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer somliga att avfalla från tron och hålla sig till villoandar och till onda andars läror. 2 De kommer att förledas av hycklare och lögnare, som är brännmärkta i sina samveten 3 och som förbjuder folk att gifta sig och befaller dem att avstå från mat som Gud har skapat för att tas emot med tacksägelse av dem som tror och känner sanningen.

Danijel Trkulja skriver på Fb: Det som vi ser händer just nu med världsekonomin är en klassisk manöver från storbankerna. Först gör dom en kreditexpansion, leder människor in i belåning genom billiga pengar/lån.
De skapar en miljö där pengar/kredit finns i överflöd. Dessa pengar sköljer in i fastigheter, börsen, jordbruk och blåser upp värden. Sedan drar dom åt kranarna. Dom minskar penningflödet och skapar en miljö där ALLA aktörer hamnar i minus.
Efter en tid så tvingas människor börja sälja sina tillgångar, då går bankerna och deras investment bolag in och SKÖRDAR alla dessa fysiska tillgångar. Dom har i praktiken bytt ut värdelösa nollor och ettor på en skärm mot riktiga tillgångar. På detta sätt, genom artificiella BOOMs & BUSTs, har vi fått att total snedfördelning av världens resurser där ~300 personer äger ~40% av tillgångarna. Denna gången går dom beslutsamt in för att försätta alla i konkurs. Nu använder dom hela sin verktygslåda för att genomföra denna ”skördeperiod” på så kort tid som möjligt. ( elpriser, räntor, bränslepriser, matpriser, inflation, konflikt, psyops som klimatkriser mm). Dom passar även på att minska befolkningsmängden då det inte behövs så många ”serfs” i det nya högteknologiska samhället.
”You will own nothing and you will be happy”, säger World economic Forum.
Se nya fenomenet med LisaHem, där man kan sälja sitt hus när man hamnar i ekonomisk knipa för att sedan hyra sitt hus från samma investment/fastighetsbolag. Detta är modernt, sofistikerad form av slaveri, där slaven ser sig själv som fri. Som i Aldoux Huxleys bok, Brave New World. Ondska finns. Dom som inte tror på att den finns söker sig heller inte till sanningen, istället faller dom offer för ondskan. 

Filippinskt oväder skördar offer

Storbritannien: 1 000 pastorer bakom manifest för konservativ äktenskapssyn
Läggs fram inför väntat förbud mot omvändelseterapi

Nya bilder inifrån Iran visar – allt fler kvinnor vägrar slöjan

Artificial Intelligence: Taking The World Towards The Perfection Of Global Tyranny

Halldorf och Hagman lyfte fram utpekad ”villolärare”
Det finns inget syndafall och buddismen har mycket att lära kristendomen. Så uppfattar kritiker den lära som saluförs av Richard Rohr, känd författare som nu lyfts fram av de svenska teologerna Joel Halldorf och Patrik Hagman. – Rohr är en villolärare som förkastar Jesus som frälsare, menar pastor Per-Arne Imsen, som är starkt kritisk till de svenska teologernas agerande. …Imsen anser att Richard Rohr bortförklarar att Jesus dog för våra synder. Korsfästelsen skulle, enligt Rohr, vara orsakad av olyckliga omständigheter och det skulle inte ha funnits något syndafall. I stället handlar det om att vi ska upptäcka det gudomliga inom oss. – Det där är ju gnosticism och new age som kopplas ihop med katolsk mysticism – en falsk lära som gör gällande att vi inte behöver omvända oss, säger Imsen.
OHLIN: Varning därmed för villolärarna Joel Halldorf och Richard Rohr! Mycket bra att Per-Arne Imsen tar upp detta och avslöjar den som falskeligen kallar sig ”kristna” (eller kallar sig Halldorf möjligen buddhist numera, eller gnostiker?). Det här är frukten av den organiserade ekumeniken och ”religionsdialogen”, som leder till en antikristen världskyrka.

‘Physics of Heaven’ – incorporating New Age mysticism, spirit guides, auras, angels, revival & healing energy
(Google översättn.) Vill du ha bevis på att New Age inte bara slår in dörren på Bethel (Bethel Church Redding Kalifornien), eller subtilt smyger sig in, utan snarare tas emot med öppna armar och en röd matta? Leta då inte längre än till den här boken (Physics of Heaven). Ledarna för Bethel, inklusive Bill Johnson, Cal Pierce, Beni Johnson (nu avliden), Ellyn Davis, Judy Franklin, Kris Valloton och många andra bidrar med sina tankar om varför new age-metoder som andeguider, kommunikation med änglar, kristaller, astral projektion, (besöker glory realms), att tala saker till existens, transer, maktobjekt och många många fler tillhör faktiskt kyrkan. De uppmuntrar andra att vara ”modiga nog” för att gå utanför normen och omfamna dessa koncept som den nya tiden antas ha ”stulit” allt i namnet av en andra pingst och helig väckelse.
VIDEO:
Bethel Church: Incorporating New Age Mysticism, Spirit Guides, Auras, Angels, Revival,Healing Energy
OHLINS: Föräldrar, varna era ungdomar och alla andra för Bethel Church ockulta andlighet och icke-bibliska ”helande-läror”. De lär ut new age-andlighet.

Läs om vad Sverigebönen står för: Ohlins fundering 7/3-2018 (Punkt 4)
Sverigebönen ingår i NAR och står för Dominionism (Herradömesteologi) och ett falskt gudsrike. De tar dessutom hutlöst betalt för att lära församlingar ”bön”. Tag varning!

Zelenskyy Demands That Israel Join In The Fighting Against Russia In Ukraine, But The Jew Would Be Wise To Stay Far Away From That Trap

Fake Christian Kanye West’s Disgusting Rants Are Actually Nothing More Than A Repackaging Of The Protocols of the Learned Elders of Zion Filth When Kanye West released his money-grabbing ‘Jesus Is King’ album, I warned that his conversion was fake, that he was not a real Christian, and to not support him. Soon he was showing up with Joel Osteen, with the New Apostolic Reformation, and all the other religious bottom-feeders across the landscape. In short order, Kanye proved me to be quite correct in my assessment of him. But what he’s doing now is demonic, attacking God’s chosen people, the Jews. I am a Christian, and I have been redeemed by Jesus of Nazareth, the King of the Jews. The least I can do is get myself a Genesis 12:3 blessing by defending them. One more thing, if you call yourself a Christian, and you talk trash about the Jews and Israel, you’ll give an account for it at the Judgment Seat of Christ.

Sturmarks kritik mot Julia Kronlids skapelsesyn är vilseledande
Darwins utvecklingslära har inte alls den solida ställning som Christer Sturmark, tidigare ordförande Humanisterna, gör gällande. Det skriver professorerna Ola Hössjer och Per Eriksson, apropå Sturmarks kritik mot riksdagens andre vice talman, Julia Kronlid (SD), och hennes uppfattning att Gud har skapat världen. …Vi menar dock att Sturmarks argumentation på flera punkter är mycket bristfällig och rent av vilseledande.

Flera bilbränder i Malmö i natt – 20-tal bilar förstörda

Ryska påståenden om smutsiga bomber förkastas

Emmanuel Macron Summoned To Vatican For Interfaith Meeting And Closed Door Session With Pope Francis

Man In England Becomes First Ever To Have Microchip For His Bank Card Implanted Into The Back Of His Right Hand From Biotech Company Walletmor

”Pruttskatt” orsakar stora protester i Nya Zeeland
Lantbrukare har lämnat sina åkrar och gett sig in till Nya Zeelands storstäder för att protestera mot en skatt mot boskaps pruttar och rapar. – De flesta lantbrukare har fått nog, säger demonstranten Chris.
OHLINS: Hela artikeln går bara att läsa av prenumeranter (vi är det inte) men det räcker med rubriken. Detta är exempel på människans ”fördumning” i den globala Agenda 2030 där maktmänniskor tror att de är gudar. Ofattbart korkat. Man kan tro att det är ett skämt men så är inte fallet.

Tre ögonblick som tyder på ett mer auktoritärt Kina

Experience Israel – The Pilgrim Road | Tom Hughes & Erez Sasson

What EXACTLY HAPPENS if……

After Receiving Subpoena, Donald Trump Now Has An Excellent Opportunity To Present His Case For A Stolen Election Before January 6th Committee

Prophecy Update Top News Headlines – 10/21/22

VAD BEROR DEN ÖKANDE MEDELTEMPERATUREN PÅ?

Bönekonferens inleds i Uppsala – unik bredd
Johnny Foglander konstaterar att församlingen har en unik position här på jorden, genom att Jesus har gett oss sin auktoritet att förändra förhållanden i den andliga världen. Som det ser ut i dag så tycks vi inte klara att förvalta den auktoriteten, menar han. – Vi befinner oss i ett försvagat läge där vi inte kan få det genombrott i den andliga världen som skulle behövas för att få den påverkan på landet som Gud vill se.
OHLINS: Den här falska enheten vinner mark och gör att kristna blundar för prövning utifrån Guds ord. Undra på att teologin är splittrad! Livets Ord har genom sin falska teologi och trosförkunnelse, lyckats splittra otaligt många församlingar sedan 1980-talet. Vi vill varna för LO och samtliga nätverk, som aldrig har gjort upp med sina rötter hos Kenneth Hagins lögn-evangelium, ”krigstungor”, ”krigande i andevärlden” mm, som Bibeln tydligt varnar för i Judas brev och 2 Petr 2. Falska evangelier är jag-centrerade och det återkommer ständigt hos dessa predikanter. ”Vi har auktoritet…” Trosrörelsens falska apostlar vill att du går in under deras så kallade auktoritet och makt (läs högmodsande). Nyapostoliska reformationens (NAR) idéer lyser igenom. Enligt dem blir det inte ”väckelse” förrän du underordnar dig dem. Hur många har inte spridit falska profetior om den ”enheten”. Det finns ingen ände på namn som går att räkna upp. Sverigebönen inräknad.
Vårt råd: Bevara dig ren från dessa och gå inte dit. Äkta väckelse kommer aldrig ur osunda källor. De brukar i regel stjäla Guds ord för sina egna syften (Jer 23:30). Pröva allt de säger och inte bara det som låter bra. Gud har varnat många gånger för deras falska enhet och ekumenik. Om någon till och med beskriver en äkta väckelse, var står han eller hon för mer? Guds enhet finns redan bland dem som i ödmjukhet älskar sanningen, Guds ord. Han samlar själv sina får och räddar från lejda herdar. Vi säger som Paulus:
Gal 2:5 Men inte ens ett ögonblick gav vi vika för dem och underkastade oss. Vi ville att evangeliets sanning skulle bevaras hos er.
Hes 34:11 Ty så säger Herren, HERREN: Jag skall själv söka upp mina får och ta mig an dem.

Vittnesbörd: Anders fick en total livsförvandling och befrielse ifrån missbruk och våld. När Jesus kom in i hans liv började ett nytt kapitel i Anders liv med frid, förlåtelse och upprättelse.
OHLINS: Lyssna på Anders starka vittnesbörd. Polis och myndigheter kallade honom ”djävulens son”. JESUS gjorde det som ingen människa kan göra: förlåta, förvandla, hela, upprätta och ge ett himmelskt hopp för evigheten.

Netflix Launches New ‘Vatican Girl’ Documentary About Disappearance of 15-Year Old Emanuela Orlandi Presumed Raped And Murdered By Roman Cardinal

Justice Department Announces Largest Health Care Fraud Settlement in Its History Pfizer to Pay $2.3 Billion for Fraudulent Marketing

The One World Religion Of Chrislam Now Has A Soundtrack With The Abrahamic Symphony Of Peace, Love And Tolerance, Can You Dig It?

VARNING VARNING!VARNING!

Åka till Rom? Det var bland det sista jag ville 2016 efter den förvirring som Rom vållat. Men min vän Bengt Wedemalm, (NAR) legendarisk pionjär för bland annat Ryska Inlandsmissionen, fortsatte mejla: ”Kom och var med om Battle for Europe i Rom”, en konferens med bland annat Colin Urquhart, (Kingdom Now) som var den bibellärare som öppnat upp den helige Andes värld för oss.Jag kände maningen, bokade om annat och åkte. Från första minuten talade Herren genom olika förkunnare, och ett kvällsmöte kallade Bengt fram både mig och Colin Urquhart. (Kingdom Now ( Efter ett kort personligt tilltal genom Bengt (NAR = Falsk Apostel) börjar Colin profetera om Sverige: (Givetvis New Wine (Det falska Guds Riket( = Kingdom Now)
Älta vinträdet = Guds äkta rike med korset i centrum riket upprättas inom oss genom att vi dör med Kristus
New Wine = Det falska Guds riket med omogna ungdomar i spetsen de vet ej vad Korset ens betyder /Matt 7:21-23)
Det är det senare Guds rikets förkunnelse som släppt in New Age rakt in i våra församlingar: Herren kommer ställa det blinda ledarskap till svars varför de inte vaktat på hans lära: Domen är på väg redan och den kommer helt överraskande som en blixt från en klar himmel.
Janne Ohlin: Jag har skrivit ett budskap som tydligen cirkulerat flitigt bland de kristna titeln var; Varför vågar ingen testa populära predikanters profetior 
Jag tog upp Birger Skoglund med flera Jag skulle kunna nämna många namn: Är det Gudsfruktan som försvunnit? Vi har fått heliga kor ingen får ifrågasätta – Vi vågar och går gärna i spetsen för att bryta bryta ner de här drömmarna följer oss till den verklighet vi ser idag istället man kan gråta över utvecklingen,
Man frambär sina egna hjärtans syner! Vad händer efter alla konferenser orka erkänna för dig själv läget är mycket värre än när Skoglund körde sin väldiga profetia om väckelsen han sa att Gud sagt: Du skall säga att den redan har kommit. Vi kar Ganfelt vi har kanal 10 men det har bara gått bakåt vet du vad Herren sa: till budskapet i världen idag! när vi prövar det!

”I din nation fanns det en dörr som var öppen för mig, en vid dörr, och jag rörde mig helt fritt i ditt land. Nyligen har den dörren stängts, och jag är inte längre fri att röra mig så som jag kunde då en gång … Men mitt syfte är att öppna dörren igen, och att röra mig fritt i er nation och att komma med återlösning för din nation, och att återlösa de saker som har gått förlorade under dessa senare år. Men jag är den store återlösaren och jag har inte gett upp när det gäller ditt land …Förvirringen ska ge vika för frid, för min gudomliga ordning, och du kommer att glädja dig över att den dörr jag öppnar kommer att vara vidare än den som jag tidigare öppnade och jag kommer att bli förhärligad, säger Herren.” (Alla profetior skall prövas vi känner bara djup bedrövelse tror inte detta är Guds Ande bakom mer den falska ekumeniken)


OHLINS: Det är så tydligt, så det går snart inte undvika att se det. Vi håller på att få en uppdelning av Kristenheten som tror på 2 helt olika Guds Riken Exakt vad Gud sa till Jerry Potter 1984 
Herre har varnat oss över 20 år före detta vägval vi ser nu! Så säger Herren lyssna ni folk som hat öra!
Jes 58:1 Ropa med full hals, håll ej tillbaka. Höj upp din röst som en basun och förkunna för mitt folk dess överträdelse, för Jakobs hus dess synder. 2 Väl söker de mig dag ut och dag in och vill ha kunskap om mina vägar, som om de vore ett folk som övar rättfärdighet och inte överger sin Guds domslut. De frågar mig om rättfärdiga domslut och vill att Gud skall komma dem nära. 3 ”Varför fastar vi, när du inte ser det, varför späker vi oss, när du inte märker det?” Men se, på er fastedag gör ni vad ni har lust till, och alla era arbetare driver ni hårt. 4 Ni håller er fasta med kiv och trätor, ni slåss med onda nävar. Ni fastar inte på sådant sätt nu att ni kan göra er röst hörd i höjden. (Om ni så än kallar er för Sverigebönen)
Det låter så fint Sverigebönen! Det är kött hur fina namn ni än sätter på det ni söker ära och inte väckelse! Det Gud vill se nu är ödmjukhet. Böjer vi oss inte skall du få se på tuktan över landet som heter duga.

EU-utredning om vaccinkontrakt: ”En konsekvens av sms-gate”
Europeiska åklagarmyndigheten har inlett en utredning av EU:s köp av covid-19-vaccin. Men Richard Bergström, Sveriges vaccinsamordnare, menar att utredningen är förgäves. – Här ligger ingen hund begraven, säger han. (Aftonbladet)
OHLINS: Det ligger nog många hundar begravda här.

De nya evolutionsteorierna misslyckas i sitt uppsåt
Antagligen är det föreställningen att världen är miljarder år gammal som är den egentliga orsaken till att kristna är så benägna att köpa evolutionskonceptet. Det är en helt annan intressant fråga som bara tangerats i den här artikelserien. (Det är för övrigt temat för Genesis septembernummer.) (Göran Schmidt)

Sonjas könsförvirring släppte i mötet med Jesus
Det viktigaste av allt är att de ska vända sig till Jesus, ta emot förlåtelsen och den nya identiteten i honom, råder hon. Den identiteten ändras inte och den triumferar över allt annat som kan vara förvirrande. Och till kristna vill hon ge rådet att vara lyhörd och kärleksfull mot dem som brottas med sin köns­identitet, men samtidigt stå fast vid det som står i Bibeln, även om några blir upprörda. – Vi kan inte ändra det Gud har sagt och människor behöver höra sanningen, särskilt de som är vilsna, menar Sonja.
OHLINS: En påminnelse utifrån artikeln när det gäller barnets intresse, är att inte tvinga på könsroller som är konstruerade av människor. Det är inte självklart att alla tjejer gillar att laga mat eller att bara killar leker med bilar. Gud har skapat oss olika. Låt det komma naturligt och inte tvinga på intressen som inte stämmer. Kom ihåg att Priskilla och Akvilla i Bibeln hade samma yrke och tjänade Gud tillsammans som förkunnare och som gifta, som man och kvinna.

MOLECH’S FIRE is BURNING Furiously HOTTER!!!

France faces massive national strike on Tuesday

Australien backar om Jerusalem som huvudstad
Enligt Wong bör stadens status bestämmas genom fredssamtal mellan israeler och palestinier och inte via unilaterala beslut. – Vi kommer inte att stödja en linje som underminerar en tvåstatslösning. Australiens ambassad har alltid funnits i Tel Aviv, och där kommer den att vara kvar, säger Wong.
OHLINS: Människor drar sig inte för att ta stora ord i sin lilla mun. Men nu är det så att GUD har gett judarna landet Israel och Jerusalem som huvudstad. Det senare gjordes av kung David redan 3000 år tillbaka i tiden. Dagens s k palestinier (ett namn som först användes av romarna på judar) har ingen rätt till någon del i staden eller landet. Det som gjordes till ”palestinsk” stat är Jordanien. Det är dags att sopa bort lögnerna och gräva fram fakta.

2022 10 16 John Haller’s Prophecy Update ”World in Peril”

Janne: Skara 15/10-22 Det äkta vinträdet eller det falska New Wine Del 2 (Bill Johnson) (Youtube)
(Detta var vad jag inte hann säga – lite personligt med och uppmuntran)

Nato varnar Iran: Sluta hjälp Ryssland

Prophecy Update: Why Is America So Interested in the Ukraine?

Kina utesluter inte våld för att återförenas med Taiwan

Absolutely Shameful: Covid Dictators Still Unwilling To Let Go Of Power In Australia
(Översatt på Google) Nåväl, här i Australien är Covid-diktatorerna fortfarande ovilliga att släppa all makt de krävde för att ”hålla oss säkra”. Våra orwellska överherrar har gjort extremt bra ifrån sig att hålla massorna under tummen genom att hypa upp rädsla, panik och paranoia över ett luftvägsvirus.Men precis som en rovlysten köttätare vill ha mer efter att ha fått smak för blod, så har också våra statsledare älskat den makt och kontroll som de så lätt kunnat få under de senaste åren. De vill inte ge upp det. De vill verkligen ha mer! En helt ny era har inletts och det är inte bara politikerna som älskar den. Folk som Bill Gates, Anthony Fauci, Klaus Schwab och George Soros, för att bara nämna några, har gnuggat sina händer med glädje när de ser sin nya världsordning komma till stånd så bra. För dem har det varit ett drömlopp. De möter praktiskt taget ingen opposition och känner därför att det är dags att rulla ut sin omhuldade agenda. Även kyrkan i stort har varit tyst, till stor bestörtning för kvarlevande troende som ser en stor fara framför sig om globalisterna får sin vilja igenom.
OHLINS: Vi kan tacka Gud för att vi slapp samma restriktioner som i Australien. Men när det gäller kyrkorna är läget lika illa här som där. Istället för att värna valfrihet, rätt och sanning har många kyrkor böjt sig och till och med utestängde de ovaccinerade, som har genomskådat den globala agendans syfte och mål. Bedrövligt.

Is a Third Temple Coming to Israel? Nord Stream Gas Pipelines SABOTAGED | Watchman Newscast LIVE

Press conference after Pfizer CEO Albert Bourla refused to answer in front of European Parliament

Israel förtalades på Bokmässan
Det hela blir till en farlig ström av lögner som i sin tur förgiftar naiva (eller inte) medmänniskor och ungdomar som inte har en aning om att det finns en helt annan verklighet. …Sverige som självutnämnd demokratisk högborg har dåligt byggda murar. De borde vända sig till Israel för att få hjälp med att bygga upp en äkta demokrati, där det fria ordet råder och alla kan uttrycka sin åsikt – i pluralis! (Christina Toledano Åsbrink)

Uppdrag granskning kritiseras av Kristna friskolerådet
Trygghet, välmående och hög kunskapsnivå är något som kännetecknar de kristna skolorna i Sverige.  …De kristna skolorna är de facto de med mest integrerande miljö i hela landet med öppen famn oavsett bakgrund eller tro och de bidrar till att göra svensk skola bättre, framhåller rådet och ger en rad exempel på det positiva inflytandet skolorna har på individer och samhälle. (Samuel Teglund)

Globalisterna fortsätter röva jordbruksmark – De är ”omänskliga lögnare och tjuvar”
Regeringen försöker ”döda landets jordbruk”, säger GB News Mark Steyn och hävdar att liknande statliga röveri pågår i andra länder. Krisen som politikerna påstår existerar är en lögn, enligt Vlaardingerbroek. Egentligen handlar det om att bygga bostäder för massinvandringen som regeringen bedriver, hävdar hon. Likaså handlar det om att beröva folket dess friheter och privata äganderätt. Det är en form av kommunism, i ny förpackning. (Swebbtv)
OHLINS: Agenda 2030 är i full gång.

This ’thermal attack’ can read your password from the heat your fingertips leave behind

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: With The Eyes Of The Whole World On His Every Move, Vladimir Putin Takes Center Stage Amid Nuclear War Fears

Gaza-grannen Shai vittnar om Hamas terror
Vittnesbörd: År 1965 flyttade Shai Hermesh till Kfar Aza, det israeliska samhälle som ligger närmast Gaza. Den tidigare borgmästaren och Knesset-ledamoten berättar nu om hur terrorrörelsen Hamas traumatiserar områdets barn, och om den enda lösningen han kan se. …– Våra bekymmer började när Hamas kom till makten 2005, konstaterar Shai. Det var efter att Israel hade dragit tillbaka sina trupper från Gaza som Hamas snabbt roffade åt sig makten i området från den palestinska myndigheten (PA). Shai beskriver hur Hamas började bygga upp en militärindustri och sökte konflikt med Israel.

Gäng hade skjutbana i hyresgästernas garage i Malmö

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

Amerikanska inflationen ökade mer än förväntat i september, detta trots de kraftiga räntehöjningarna. Mest oroväckande är att kärninflationen (exklusive energi och livsmedel) på årsbasis steg mer än förväntat, upp 0,3 procentenheter till 6,6 procent, den högsta nivån sedan augusti 1982.  Detta är den inflationsindikation som amerikanska centralbanken ägnar mest intresse när man tar beslut om räntesatsen. Mer än förväntat steg även inflationen månad till månad från augustis 0,1 procent till septembers 0,4 procent. Utmärkande kostnadsökningar ses även för bland annat boende och transporter. Globalt fortsätter också inflationsökningarna. Tysklands slutgiltiga septemberinflation räknat på årsbasis fastställdes idag till 10,0 procent samtidigt som den svenska inflationen i september steg 9,7 procent på årsbasis. De stora centralbankerna lär med septemberinflationen som grund fortsätta sina kraftiga räntehöjningar. /Rune

Vaccinnarrativet kollapsar när Harvard-studie visar att coronavacciner är farligare än Covid-19


Ny Ohlins Fundering 13/10-2022

GODA NYHETER:
Korskyrkan i Gävle väljer att lämna Evangeliska frikyrkan
Korskyrkan i Gävle har tillhört Evangeliska frikyrkan (EFK) ända sedan den hette Örebromissionen, som sedan gick upp i EFK. Nu upplever man att frågan om äktenskapssyn och hbtq fått för stort utrymme och har beslutat att lämna samfundet. – Vi älskar alla och Gud älskar alla, men vi ska inte lägga enorma resurser och tid på frågor där Bibeln är tydlig och klar, säger pastor Samuel Liljeblom.

Did You Know That The Biden Administration Is Allowing Communist China To Set Up Secret Police ‘Service Stations’ In The United States?

Immanuelskyrkans beslut kommer att förändra samfundsgeografin
Antingen står ett samfund för en människo- och äktenskapssyn som bygger på Bibeln och 2 000 års kristen tradition, eller så accepterar man ett alternativt, sekulärt grundat synsätt. (Per Evert)

Västerås stifts ”transblessing” av unga ifrågasätts
En mamma vars son genomgår könsbyte har hört av sig till Världen idag angående Svenska kyrkans konferens. Hon har sett hur ungdomar i grupper på internet ”hejar på” varandra att byta kön och att bryta med sina föräldrar om dessa inte är positivt inställda. Nu är hon orolig för att även kyrkan okritiskt ska uppmuntra till könsbyte. – Bara namnet Transblessing är anmärkningsvärt. Jag kan inte se hur detta går ihop med kyrkans ideologi.

As Zelensky Asks The G7 For Air Defense Support, NATO Is Just About One Step Away From Open War With Russia, Is This The End Or The Beginning?

BOMBSHELL: Pfizer During Hearing In The European Parliament Admits That Their mRNA COVID Vaccine Was Never Tested To Stop Transmission Of Virus

This Whole Thing Is Collapsing! | LIVE with Tom Hughes & John Haller

Frankrike spenderar 100 miljarder euro för att bekämpa inflationen ??? ”Det här är så dumt att vi inte ens kommenterar det längre”, citatet kommer från artikeln och det är bara att instämma. Nyligen inledde Kalifornien dessa galenskaper med nya helikopterpengar och nu fortsätter Frankrike på samma linje. Artikeln avslutas på följande sätt, ”Den enda frågan som är värd att driva vidare vid det här laget är om de verkligen är så dumma, eller om allt detta är en planerad rasering, där den idiotiska allmänheten bara ska svälja allt och tro på alla lögner.” /Rune

Miljardtillskott för Israel när gasintäkterna ökar snabbt

EFK samlades till ny processdag om homoäktenskap
– Den klassiska baptistförsamlingen hade Guds ord som ledstjärna i sina beslut. Poängen med församlingsmöten var inte att de skulle vara demokratiska utan att man gemensamt skulle söka sig fram till Guds vilja.Han påminner om hur kristna församlingar hanterade den sexuella revolution som drog fram under 60- och 70-talen. – Då var den kristna kyrkan helt enig mot den sexualliberala vågen, i alla dess delar. Bibeltexterna är samma nu som då, den stora förändringen är att samhället har förändrats. Guds ord måste väga tyngst, säger Stefan Swärd.

OHLINS: Om kyrkan bekänner sig som kristen är det Bibeln som ska gälla. Annars är det hyckleri, falsk varudeklaration och en falsk gud som man presenterar. Det är ett svek mot människor som Jesus har gett sitt liv för och som han älskar. Gud ger människan sin rätta identitet och sitt rätta värde i Kristus Jesus. Vem är människor att tro sig veta bättre än Gud, som förkastar hans ord och drar Guds helighet i smutsen? Lite surdeg syrar hela degen, som sagt, och surdegen är hyckleri. Låt oss aldrig någonsin svika alla dem som har blivit frälsta, förlåtna och upprättade i Jesus Kristus, enligt bibelordet. Låt oss aldrig någonsin svika dem som vill omvända sig och leva i Guds vilja och enligt Guds ord.
Tit 2:11 Ty Guds nåd har uppenbarats till frälsning för alla människor. 12 Den fostrar oss att säga nej till ogudaktighet och världsliga begär och att leva anständigt, rättfärdigt och gudfruktigt i den tid som nu är,

Kyrkligt utskott avslår motion om tvång att viga samkönade

Tystnad om biblisk syn första steget mot hbtq-ja
Precis som i andra viktiga frågor – och frågor om sexualitet är viktiga – så sker dramatiska omsvängningar sällan i ett enda stort steg. I stället handlar det om gradvisa processer. Steg för steg ändras inställning och perspektiv och därmed minskar dramatiken runt varje enskilt moment. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Gud kallar den processen ”avfall” (2Tess 2). Det innebär att man avviker från Guds väg och blir Guds fiende. Vad kommer Pingst FFS:s tystnad i frågan att leda till?

Paradigmskifte: EFK-kyrka sade ja till samkönade vigslar
Immanuelskyrkan i Örebro har röstat för en förändrad församlingsordning där även homosexuella par kan vigas i församlingen. Omkring 80 procent röstade ja till ändringen som innebär ett paradigmskifte i svensk frikyrklighet.
OHLINS: Varför kalla sig ”kyrka” när man förkastar Bibeln? Tack gode Gud för den ”polarisering” som skiljer på sanning och lögn, falskt och äkta, genuint och hyckleri. Låt den splittra varenda samfund och kyrka, om det krävs. Hur kommer det sig att inte EFK utesluter de församlingar som avviker från Guds ord? Är det feghet? Människofruktan? Vi ska alltid respektera människor och vi varken kan eller ska hindra allt som sker i den här världen eller hur människor lever. Men i Guds församling är det överlåtelse, ödmjukhet och efterföljelse som bör känneteckna och prägla oss. Att sätta sig över Guds ord är uppror och högmod (häxkraft och avguderi).
Gal 5:9 Lite surdeg syrar hela degen.

Prince Of The Covenant’ Mohamed Bin Zayed Flying To Russia On Tuesday To Meet With Putin To ‘Defuse The Ukraine Situation’ Before It Explodes, Can He?

 

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Vladimir Putin, Emmanuel Macron, Joe Biden Are All Talking About The Coming Countdown To Armageddon
OHLINS: Vi stöder inte Pre trib-läran om ett ”hemligt uppryckande”. Vårt kristna hopp är Jesu återkomst i makt och härlighet, synligt för alla vid tidens slut.
Tit 2:11 Ty Guds nåd har uppenbarats till frälsning för alla människor. 12 Den fostrar oss att säga nej till ogudaktighet och världsliga begär och att leva anständigt, rättfärdigt och gudfruktigt i den tid som nu är, 13 medan vi väntar på det saliga hoppet, att vår store Gud och Frälsare Jesus Kristus skall träda fram i härlighet.

En vän till oss fick bära fram ett profetiskt budskap till Guds folk. Läs HÄR

Så gick Rysslands samlade attack till

Nordkorea har avfyrat två nya robotar

Oroande om Immanuelskyrkan säger ja till samkönade vigslar
Den nya synen på människan och på vår sexualitet kan inte begränsas till H:et. Det är ett helt paket med övertygelser som vår kultur utmanar oss att ta ställning till. Om vi köper den ena bokstaven följer de andra med, det visar exemplet Svenska Kyrkan. Så hur ser Immanuelskyrkan på polyamori, bisexualitet, queer, transsexualitet …? (Stefan Gustavsson)
OHLINS: När gudsfruktan överges finns det inga gränser på hur en kyrka kan agera. Det blir som ett hån emot Gud och emot ett liv i Guds vilja.
Mika 3:9 Hör då detta, ni hövdingar över Jakobs hus, ni furstar över Israels hus (gäller också Guds församling bland alla folk): Ni avskyr det som är rätt, och allt som är rakt gör ni krokigt,

FN: ”Vi äger vetenskapen”, kontrollerar Google-sökningar om klimatet

Neil Oliver – ’…digital enslavement is coming…’

There is Something Profoundly Wrong | Prophecy Update with Tom Hughes

Warren B Smith – (Pt. 1) The Purpose Driven Movement – Interview with Ingrid Schlueter (CrossTalk)

Warren B. Smith – Truth or Consequences: The Critical Importance of Spiritual Discernment

Is This Really Happening!? | LIVE with Tom Hughes & Olivier Melnick

Video: Zelensky Wants NATO to Nuke Russia
(Sv) Zelensky vill att NATO använder kärnvapen mot Ryssland. Globalisterna i NWO uttalade 2011 att ”ett litet kärnvapenkrig” skulle kunna stoppa klimatförändringar och ”kyla ner” jorden…
OHLINS: Dags för alla att läsa Uppenbarelseboken? Vi vet att Gud har kontroll över allt och kan både stoppa och omintetgöra människans dåraktiga planer. Men han kan också utlämna människan till sin egen dårskap i förakt mot Gud. Den här videon är en varningsklocka som visar hur snabbt varningarna i Bibelns profetior kan uppfyllas i vår tid. Dags att tänka över sitt liv. Har du frid med Gud genom en levande tro på Jesus, Guds Son?
2Kor 5:17 Alltså, om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit. 18 Allt kommer från Gud, som har försonat oss med sig själv genom Kristus och gett oss försoningens tjänst. 19 Ty Gud var i Kristus och försonade världen med sig själv. Han tillräknade inte människorna deras överträdelser, och han har anförtrott åt oss försoningens ord. 20 Vi är alltså sändebud för Kristus. Det är Gud som förmanar genom oss. Vi ber å Kristi vägnar: låt försona er med Gud.

Massövervakningen är här och staten driver på
Forskare: AI-tekniken gör att vi kan bli städnigt iakttagna

Offrar gör vi först när vi ger utöver tiondet
Paulus drar en parallell till hur lön betalades till leviterna genom tiondet till hur det ska vara i den kristna församlingen. “Ni vet ju att de som arbetar i templet lever av templets intäkter och att de som gör tjänst vid altaret får sin del av offren. Så har också Herren bestämt att de som förkunnar evangeliet skall få sitt uppehälle av evangeliet” (1 Kor 9:13–14). (Bertil Swärd)

OHLINS: Det finns ingen lag i det Nya förbundet om att ge tionde. Här råder frivillighet. Jesus talade till fariséerna utifrån det Gamla förbundet, men tiondegivande kan vara till hjälp och en bra princip för givande. Då bör tilläggas att vi ska vara noga med vad och vem vi ger till. Ingen ska uppmanas att ge till en församling i avfall, som lär ut falska läror, liberalteologi, öppnar för nyandlighet eller annan villfarelse. Ge inte heller till s k nyapostoliska församlingar med framgångsteologi (trosrörelseförsamlingar och andra kyrkor med samma läror). Vi har alla ett ansvar att vara noga med var våra gåvor går, så att vi uppmuntrar det som är bibliskt, sunt och rätt. Ingen pastor eller annan anställd har rätt att leva lyxliv av en så hög lön som nämns här nedan. Ge aldrig dina pengar till sådana sammanhang, är vårt råd. Det är skamligt av pastorer och avslöjar en girighet som Bibeln kallar avgudadyrkan.
Här är en tänkvärd kommentar av Daniel Bengtsson under artikeln i Dagen som alla kan läsa: Letade lite på nätet nu över månadsinkomster för pastorer. Topp pastorerna ligger på 50 papp, vissa 60-65 papp i månaden. Har de sidoinkomster utöver detta?,  ja i många fall är det nog så. Stora församlingar har dessutom många anställda utöver just pastorerna (av förståeliga skäl). Hur mycket av mina gåvor används till pastorernas, jag ska inte säga lyxliv…eller jo det ska jag nog, för utöver den personliga lönen så reses det än hit och än dit som betalas med kyrkans insamlade medel. Jag själv jobbar inte för någon hög lön. Jag vet inte, har jag lust att betala pastorernas lyxliv? Jag tänker högt här. Jag är inte säker på att jag har den lusten. Jag tjänar själv inte hälften av vad dessa pastorer tjänar, jag är dessutom ensamlevande. Om jag skulle betala tionde så skulle jag många månader gå back ekonomiskt. Kanske jag då kan knacka på hos en av lyxpastorerna och be om ett bidrag tillbaka, då jag i många år bidragit till deras 60 000+ kr löner ? Tänk att man kan bli rik på att förkunna Guds ord, driva kyrkans hjälpinsatser med mestadels gratis volontärer och låta, inte smulor från den rikes bord utan smulor från smulor från smulor från den rikes bord sippra ner till de allra minsta i form av ett mål mat och en kaffe. Det är något som skevar här…

Israel är ett föredöme i att ta ansvar för sitt närområde och sitt land
Jag är i alla fall väldigt stolt över Israel, som trots att man lever med en mängd svårigheter och hot, ändå ständigt bemödar sig om att göra sitt land bättre. Man gör det med självklarhet och med stor optimism och tillförsikt, som om Iran, Hizbollah, IS och andra hot inte fanns. (Ulf Cahn)

Ny abortlag i Kalifornien kan skydda spädbarnsmördare

Kriminalreporter Diamant Salihu: ”Det här dödliga våldet är unikt för Sverige”
”Poliser i andra länder undrar vad det är som händer i Sverige” – Det här är en väldigt våldsam spiral, säger SVT:s kriminalreporter Diamant Salihu – som också konstaterar att det dödliga våldet i Sverige väcker starka reaktioner bland poliser i andra länder.

U.S. Department of Health and Human Services Stocks Up On Radiation Drug Nplate As Putin Edges Closer To Launching Nuclear War

Majoritet i Saronkyrkan vill se ändrad äktenskapssyn
Saronkyrkan i Göteborg som tillhör Evangeliska frikyrkan har tagit ytterligare ett kliv mot ett bejakande av homosexualitet. I en enkät bland församlingens medlemmar nyligen ställde sig en majoritet bakom församlingsledningens linje att härbärgera en dubbel äktenskapssyn.

OHLINS: Detta är ingen ”biblisk princip”, what so ever. När pastorer och andra kristna väljer att tro på lögnen är de kärlekslösa och uppmanar med sina ord människor att håna Gud och göra uppror mot honom som är helig, ren och sann. Guds vilja är tydlig och klar i Bibeln. Vårt ansvar är att kämpa för ”den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga”. Den som inte vill ödmjuka sig får aldrig Guds välsignelse och människors ”välsignelse” är tomma ord och inget värt. Vad kommer sen? Den ena kompromissen från bibelordet leder till nästa. Så har avfall alltid gått till och det kännetecknar vår tid. Hur kan de som är trogna Gud och hans ord kunna vara kvar i församlingen? Det finns bara ett alternativ och det är utträde. Kanske kommer de övriga i församlingen sedan med alla antikristna och [klassiska] falska, världsliga argument emot dem som tror på Bibeln? En påminnelse till Saronkyrkan borde nog vara att de församlingar som går mot liberalteologi minskar med tiden men de som håller sig troget till Guds ord består.
Rom 1:25 De bytte ut Guds sanning mot lögnen och tog sig för att dyrka och tjäna det skapade i stället för Skaparen, han som är välsignad i evigheter, amen. 26 Därför utlämnade Gud dem till skamliga lidelser. Deras kvinnor bytte ut det naturliga umgänget mot det onaturliga. 27 På samma sätt övergav männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes av begär till varandra. Män bedrev otukt med män och fick själva ta det rättvisa straffet för sin förvillelse.

Immanuelskyrkan fattar avgörande beslut om äktenskapssyn
Immanuelskyrkan i Örebro ska under ett församlingsmöte på söndag avgöra om man ska viga även samkönade par. Om så blir fallet innebär det ett historiskt teologiskt skifte inom EFK, där homosexuella och heterosexuella relationer likställs i en av samfundets större församlingar

YOM KIPPUR – FÖRSONINGSDAGEN
Jag minns första gången jag var i Israel på Yom Kippur [Försoningsdagen]. Allt stod stilla. En märklig upplevelse.
GAMLA TESTAMENTET/FÖRBUNDET:
Översteprästen gick in i det Allra heligaste i templet med blod från ett offrat djur för att sona folkets synder. Syndens lön är döden och någon [oskyldig] måste offras (dö) istället, för att förlåtelsen ska gälla. Förlåtelsen togs emot i tro men den var tillfällig och måste upprepas en gång om året på Försoningsdagen [hebreiska Yom Kippur]. Djuroffren var förebilder och pekade framåt på Frälsaren som skulle komma…
NYA TESTAMENTET/FÖRBUNDET:
JESUS, Guds Son, var oskyldig och syndfri. Han kom [föddes som jude i Israel] för att offra sig själv, tog straffet och skulden på korset. I tron på honom och det han har gjort får vi förlåtelse för våra synder och blir försonade med Gud. Det offret gjordes en gång för alla och gäller i evighet.
/Elvor Ohlin (från min Fb-sida 5/10)

Emmanuel Macron Unveils His New European Political Group As He Begins To Make Good On His 2017 Promise To ‘Rule Like The God Jupiter’

Det kan bli kris med elen snart och det är svårt att få tag på ved, för dem som behöver. Detta är utan tvivel planerat. -Vi blir oroliga eftersom vi drömt om de strängaste vintrarna i Europa. Kan detta ha med denna videon att göra? Varningar finns!

USA:s statsskuld har för första gången passerat 31 biljoner US-dollar. I runda tal innebär detta att varje amerikans medborgare nu är skyldig 95 000 USD eller 1 miljon svenska kronor. Statsskulden eskalerar år från år då ständiga budgetunderskott kontinuerligt spär på skulden. När Obama tillträdde som president var statsskulden strax under 10 biljoner USD och har fram till idag ökat med mer än 200 procent. I den aktuella situationen med stigande räntor blir skulden också allt dyrare att bära. Denna utveckling kan endast framgent ”lösas” på två sätt, endera genom att staten godkänner en enorm tillväxt av penningmängden och betalar sina skulder (hyperinflation) eller att man förklarar sig vara bankrutt och inte längre kan betala. /Rune

Mörka moln på USA:s bolånemarknad: ”Mest oroande utsikterna sedan 2007-2008”

10 Scriptural Reasons Not To Follow Rick Warren

Varning Ny stor övning: Storskaliga väderrelaterade händelser SAMÖ 2023
OHLINS: Vissa sammanträffanden kan inte bortförklaras. Vad är inte planerat i förväg enligt Agendan? Finns det något alls?

Sydkorea svarar med robottester efter grannens hot

Strömavbrott släckte Bangladesh

Sångevangelisten hittade hem igen efter lång ökenvandring
Personligt vittnesbörd: Musikintresset har följt Margot Ögren från tidiga år. I 20-årsåldern sjöng hon in skivor och deltog i möteskampanjer på många platser. Det fortsätter hon med än, nu tillsammans med maken Sture.

Väckelserörelsens kulturkritik var inte helt obefogad
Kulturskapande i sig är något gott och bra, men kan som allting annat perverteras och göras till ett skyltfönster för en dekadent livsstil. …Det var med andra ord inte grundlöst när man från väckelserörelsens sida förfasade sig över sin tids influencers. …Under en tid fungerade Sverige som ett Mecka för allsköns porrfilmsproducenter. (Olof Edsinger)
OHLINS: En nyttig påminnelse för oss alla idag, när ”syndakatalog” och moral ofta häcklas och förlöjligas. Det är inget försvar för överdrivna regler och laigskhet som inte har något stöd i bibelordet, men det fanns en kampvilja emot omoral och hyckleri som behövs i alla tider.

För lite prat om Jesus i Svenska kyrkan – enligt barnen
”Barn och unga önskar att kyrkan är en plats där de får prata om liv, död och andlighet i betydligt större utsträckning än de får göra nu. De vill tala mer om Jesus, mer om Gud, de vill veta mer om Bibeln och tron”, skriver stiftsrepresentanterna.

Vigseltvång fråga för kyrkomötet – Oas kallar till samråd
– Det finns en stor oro och frustration bland många präster. Det här är något som direkt berör de som riskerar att bli avkragade, mista sitt ämbete och att inte kunna utöva sin kallelse, säger inspiratören Berit Simonsson, som är en del av rörelsens ledarskap. – Om det här går igenom gör man sig av med oerhört många duktiga präster som vill följa sina samveten.
OHLINS: En sådan motion avslöjar hur illa det är ställt i stora delar av Svenska kyrkan. Ett framtvingat alternativ kanske kan bli att avsäga sig vigselrätten? Den man och kvinna som vill gifta sig kan göra det borgerligt. Sedan kan vem som helst förrätta den önskade vigseln, även den präst som inte har vigselrätt. Men det första som borde göras, är naturligtvis att kasta ut politiker och politiken ur kyrkan.

Misstänkt IS-dåd avvärjt inne i Israel
Islamiska staten når in med propaganda till arabiska israeler menar säkerhetstjänsten.

Låt hbtq-frågan leda till en ny våg av helgelse i svensk kristenhet
Här får församlingar och andliga ledare nu anledning att ge besked: Tänker vi stå med eller emot Gud i dessa frågor? Tänker vi ge vägledning åt de människor vi fått på vår lott, eller utlämnar vi dem åt samhällets ofta förvrängda definition av rätt och fel? Vägen är smal och nu är det tid för oss alla att söka Gud, att ödmjuka oss inför honom och bekänna vår synd av underlåtelse, av att ha kompromissat med Guds ord på centrala punkter. (Jonas Adolfsson)

Nordkorea avfyrar ballistisk robot över Japan

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Bill Gates And His End Times Dystopian ‘Goalkeepers 2030’ Agenda To Control The Food Supply Should Terrify You

Tillsammans = Enhets bönkonferens

Snabb ökning av konkurser: ”Kommer att sprida sig”

Två explosioner i Halmstad
OHLINS: Dagens nyheter upplyser om flera bilbränder, skjutningar och explosioner. Detta kan vi numera läsa om dagligen. Vart är Sverige på väg?

Apropå ”att kompromissa och öppna på ett område, leder till nästa och det blir till sist som ett jordskred eller en störtflod (tsunami) när alla fördämningar (skyddsmurar) brister” i senaste Ohlins Fundering, så kom jag att tänka på inlägget Slaget om porten är slaget om borgen! hos Klassisk baptism. Där är man inne på precis samma tankegångar, om än i ett annat ämne och beskrivet på ett annat sätt.

022 10 02 John Haller’s Prophecy Update ”Slapping the Red Horse”

John Leake och Peter McCullough: Modet att behandla Covid-19
Modet att behandla Covid-19 är historien om dessa läkare och forskare som på kort tid lyckades finna säkra och effektiva metoder för att behandla Covid-19. Det är också histo­rien om hur de syste­matiskt mot­arbetades av det ­medicin­industriella komplexet, som var ensidigt inriktat på vacciner som lösning på den folkhälsokris som följt i spåren av det nya viruset. …Tvärtemot vad många påstod så visade sig Covid-19 vara en i hög grad behandlings­bar sjukdom. Om tidiga behandlingsprotokoll, ­lik­nande det som dr McCullough tog fram, hade antagits som vårdstandard i USA,  så hade cirka 70 procent av landets coviddödsfall kunnat förhindras. I slutet på 2021 mot­svarade det ­cirka 610.000 dödsfall. (Peter McCullough är internläkare, kardio­­log och epidemiolog, kliniskt verksam vid Heart­Place-sjuk­huset i Dallas).

Ett paradis i ruiner – se förödelsen efter stormen Ian

Ryska kärnvapenplan flyttade till bas nära finska gränsen

ISRAELIs This A Good Thing? Israel May Share Their Nuclear Secrets And Knowledge With Arab Nations In The Abraham Accord States Round About Them

Rikspolischefen om skjutningarna: ”Synnerligen allvarligt läge”

Fler dödsoffer befaras efter orkanen Ian

Iranexperten: Återstår att se om protesterna kan leda till förändring