Fler dagliga Nyheter (Sv) – (Eng) News  – Profetiskt Just nu ARKIV

parousia6
Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

Parousia Mission Göteborg 17/6-2018 Mer från Göteborg
Janne: Gud är en förtärande eld (Mp3) Text >>
Elvor: Att vandra i umgängelse med Gud (Mp3) Text >>

Parousia Mission Kungsbacka – Mer från Kungsbacka
Elvor:  Guds väg är alltid den bästa (Mp3) 20/6-2018 Text >>
Janne
: Formad och Brukad (Mp3) 6/6 2018  Text >>

KOMMANDE MÖTEN – PAROUSIA MISSION (med Elvor & Janne)
(Vi har uppehåll i juli månad)
Parousia Mission/Göteborg – Söndag 12/8 Kl 14:00  i  Wartagården
Parousia Mission/Kungsbacka – Ej fast bokat ännu!

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: 
Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta nyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse.
/Elvor & Janne

………………………………………..

 

Ny Runes Hörna: Ny Blodmåne över Jerusalem den 27 Juli   (Pdf)

watch_jerusalem

WATCH JERUSALEM NEWS

weekly_watchman

WEEKLY WATCHMAN 

Israel vårdar syriska barn i skydd av natten
”Över hundratusen flyktingar har flytt mot de av Israel ockuperade Golanhöjderna. Men trots den blodiga offensiven i sydvästra Syrien, håller Assadregimens ärkefiende gränsen stängd. I tysthet och skydd av mörkret släpps dock barn in för att få vård av israeliska läkare.”

Todd Bentley Sees “Financial Angel” in Yoga Pants, Wrestles Another
Bentley said, “I’m in my hotel and in my bathroom and it’s the middle of the night. And I turn my light on, and there’s a man in there. I look at this man without a shirt on, and I think he must’ve gone in the wrong room…Then I noticed he’s wearing really funny, like, white yoga pants; like really tight, ballet-type pants and Aladin-like golden slippers and I realize, this isn’t a man. This is an angel.”

OHLINS: Det är heltokigt att denne man är ”lös igen” vad du än gör : Tro honom inte!

Vann tiotusentals fångar – blev mördad i sitt hem
”…Initiativet och Oscars dagliga besök på fängelset startade en process där medlemmar i olika kyrkor i Medellin involverades. Bön- och bibelstudiegrupper startades inne på fängelset och ett antal år senare även en tvåårig pastorsutbildning. I dag räknas omvändelserna i många tiotusental sedan Oscar började sina besök. Varje vecka möts kanske 100-talet fångar i Bella Vistas fängelsekyrka, där man döper omvända fångar och lovsången stiger mot taket med orden ”Fri, fri, Jesus har gjort mig fri”. Med tatuerade armar sträckta mot himlen ropar de befriade fångarna ut sin bekännelse, trots att de kanske har 15 år kvar av sina fängelsestraff…”

Räddad pojke fadderbarn hos Compassion
”Världen över har folk följt dramat och knäppt händerna för pojkarna i grottan Tham Luang i Thailand. En av pojkarna som nu har räddats är fadderbarn i den kristna organisationen Compassion. – Tack så mycket för alla böner och all uppmuntran, säger hans mamma i en film på organisationens Facebook-sida.”

Lars Adaktusson: Avskyvärt och oacceptabelt
”Att Vänskapsförbundet Sverige-Israel har utsatts för hot och attack under Almedalsveckan är ”deprimerande och tungt”. Det menar KD-politikern Lars Adaktusson, ordförande i förbundet. – Det som är så dystert är att det här är en del av en större verklighet, säger han.”

Nuri Kino: Sveriges regering är tondöv för kristofobi
”Mitt under pågående folkmord mot kristna utser regeringen ett sändebud som ska jobba mot antisemitism och islamofobi. Varför undantas världens mest förföljda grupp – de kristna – från uppdraget? skriver Nuri Kino.”

Över 140 döda i japanska vattenmassor

Stort jordskred drabbade Island

Pojkarna får träffa sina föräldrar genom glasvägg
”Efter drygt två veckor, instängda utan mat i grottmassivet Tham Luang, har åtta pojkar hittills räddats. Nu kommer officiella uppgifter från sjukhuset: Pojkarna bär solglasögon för att skydda ögonen från dagsljus. Hittills har fyra av dem har fått möta sina föräldrar genom en glasvägg. ”I morse frågade de första fyra efter choklad och bröd”, skriver The Guardians Asienkorrespondent Michael Safi på Twitter efter en pressträff med sjukhuset.”

Jan_MarkellJAN MARKELL NEWS

Archaeologists Have Discovered The Entrance Gate To The Biblical City Of Zer, Also Known As Bethsaida

HATE SPEECH: Christian Doctor David Mackereth In UK Fired And Deemed ‘Unfit To Work’ For Crime Of Saying Gender Is Determined At Birth

Extremhetta i Kanada – 54 döda

En död i våldsamma skogsbränder i USA

weekly_watchman

WEEKLY WATCHMAN 

In his remarks, Pope Francis urged governments to honor their Paris commitments and said institutions like the IMF and World Bank had important roles to play in encouraging reforms promoting sustainable development.

watch_jerusalem

WATCH JERUSALEM NEWS

Hot och vandalisering mot Israelförbund i Almedalen
”Israelflaggor revs ner när Vänskapsförbundet Sverige-Israel utsattes för inbrott i Almedalen natten mot torsdagen. Två dagar tidigare hotades förbundet av personer som sade sig vara palestinier. Under politikerveckan har förbundet dessutom fått besök av Nordiska motståndsrörelsen.”

Många varnar för ogenomtänkt AI
”Artificiell intelligens kan förstärka våra möjligheter att leva det liv vi önskar. Men den kan också förstöra dem. Därför krävs stränga regleringar för att förhindra förvandlingen till ett modernt Frankensteins monster”, avslutar hon ett dokument som efterlyser mellanstatligt samarbete, standarder och regleringar på området.” (Eva Janzon)

Mellanösterns bästa granne
”…Detta är vid sidan om det flera år långa projekt som kallas ”God granne” där Israel har tagit emot mer än fyra tusen sjuka och skadade syrier på israeliska sjukhus. En man som flytt från Daraa uttryckte i ett israeliskt tv-reportage i förra veckan en allt vanligare inställning bland syrierna som bor nära den israeliska gränsen. Han sade att syrierna har blivit vilseledda i mer än femtio år om att det är Israel som är fienden, men nu bombas de av sin egen regering. ”Vi vill att Israel ska försvara oss”, sade han.
Att Israel hjälper civilbefolkningen i fientliga länder eller områden är inget nytt. Under de år som Israel kontrollerade en säkerhetszon i sydliga Libanon på 80- och 90-talen, strömmade libaneserna över gränsen till Israel både för att jobba, sälja sina varor och för att få sjukhusbehandling. Gränsstängslet kallades därför ”Det goda stängslet”. Det var först när Israel drog sig ur Libanon och terrororganisationen Hizbollah tog kontroll över södra Libanon som trafiken över gränsen upphörde.”

Designargumentet för Guds existens
”Vi börjar med det många menar är det starkaste vetenskapliga argumentet för Guds existens: designargumentet. Det finns flera versioner av detta argument, men alla utgår de från något som verkligen tycks vara designat (exempelvis DNA-information eller universums finjustering) och där av sluter man sig till att detta bäst förklaras av verklig design. Här ska vi titta närmare på designargumentet utifrån universums finjustering.”

Australien drar in bistånd till de palestinska territorierna
”Bistånd till de palestinska territorierna riskerar att gå till politiskt motiverat våld – det menar Australiens regering som nu drar in delar av landets bistånd. Pengarna kan gå till ”aktiviteter som Australien aldrig skulle stödja”, säger utrikesministern Julie Bishop.”

lighthouse

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

This Israeli Tech Helped In Search For Missing Boys Soccer Team in Thailand
manifest

Ett manifest i mänskligt övermod?

Är Världen idag infiltrerad av Kingdom now?
Elvor: ”Vad är det för sorts “väckelse” som dessa talar om egentligen, när man ska inta De sju kullarna/pelarna (även kallade bergen eller sfärerna)? När man tror att man ska “kristna” hela nationer och införa världsfred, trots att Bibeln beskriver något helt annat? Detta “kristnande” som blandas med politik och makt är inte det Bibeln kallar Guds rike och sådant kan bara sluta i katastrof. Problemet är att dessa som säger att de “har mandat” (tala om papegojsnack!) att inta De sju kullarna, själva är vilse. De använder och ändrar Jesu ord för att passa deras egna planer..”

Kritikstorm mot ”pedofillåt”
”En sång gjord av komikerna Simon Gärdenfors och Anton Magnusson som i positiva ordalag beskriver våldtäkt mot barn har de senaste dagarna fått tiotusentals att reagera. Spotify har plockat bort sången och upphovsmännens uppträdanden avbokas på plats efter plats. Polisen har också fått ta emot anmälningar.”
OHLINS: Tack och lov att detta fruktansvärda, djävulska tilltag stoppas – och förhoppningsvis också fälls i domstol.

Kristne tv-profilen Kjell Gustavsson har avlidit
”Jag känner ingen som så helhjärtat och hängivet har ägnat sig åt TV-inspelningar för att föra fram evangelium till folket”, skriver han och berättar att Cymbal-tv har producerat tusentals program för de kristna tv-kanalerna.

Bill Hybels ’Entered Into Sin,’ Willow Creek Elders Now Admit, Apologizing for Not Believing Women
Elders of Willow Creek Community Church in Illinois have now admitted that founder and former senior pastor Bill Hybels ”entered into sin,” adding that they should have believed the women who made sexual misconduct accusations against him earlier this year.

Prophetess Stacey Campbell Participated in and Promoted Catholic Event that’s in submission to the Magisterium of the Church

Ännu ett jordskalv i Sverige: ”Väldigt ovanligt”
”Det är det tredje skalvet som inträffar i Sverige på väldigt kort tid. Det första var på midsommardagen i Skara. Efter det kom ett i Kalix bara en vecka senare, och nu har det skakat i Skaraborg igen. Vanligtvis mäter man bara upp ett stort jordskalv om året. – Det skalvet vi hade på midsommar var stort för att vara i Sverige och sedan kom det i Kalix som också var stort. Och nu detta, det är väldigt ovanligt.”

Då kan du se århundradets längsta totala månförmörkelse
Seklets längsta, totala månförmörkelse inträffar den 27 juli, rapporterar Business Insider. Den kommer att vara i hela 1 timme och 43 minuter och vara synlig för dem som finns på östra halvklotet. Här ingår Europa, Afrika, Asien, Australien och Nya Zeeland.

WEEKLY WATCHMAN

watch_jerusalem

WATCH JERUSALEM NEWS