April 2017 News (Eng) – Fler Dagliga nyheter  (Sv) Profetiskt ”Just nu” ARKIV 

pm-1
Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946

Senaste från Parousia Mission:

Elvor Ohlin: Huvud eller Svans (Mp3)
Janne Ohlin: Farlig surdeg (Mp3) (Text >>)

NÄSTA MÖTE Parousia Mission – Söndag 18 Juni Kl 14:00
Mötesplats: Wartagården
____________

Ny Runes hörna: EU kärna tar sikte mot Federation (Pdf)

Pelle Hörnmark deltog i banbrytande världsmöte om enhet mellan alla kristna
OHLINS: De som följer Pelle Hörnmark i den här ekumeniken, som kallas enhet, kommer helt klart att sluta i famnen på den profetiska avfallets kyrka, som Bibeln kallar skökan. Om man kan finna gemenskap med mariatillbedjan-, relik- och helgondyrkan, avlat, spiritism, påvedöme och alla andra traditioner som ingår kommer nog steget inte vara långt till att finna gemenskap med islam. Påven och vatikanen är redan steget före när det gäller Interfaith.
Matt 15:14 Låt dem vara. De är blinda ledare för blinda. Och om en blind leder en blind, faller båda i gropen.”
Jud_1:3 Mina älskade, fastän jag är mycket ivrig att skriva till er om vår gemensamma frälsning, finner jag det nödvändigt att skriva till er och uppmana er att fortsätta kampen för den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga.

Norge kräver att få tillbaka palestinabidrag
”Efter nyheten om att ett nyöppnat kvinnocenter på Västbanken namngetts efter en palestinsk terrorist kräver Norge att biståndspengar betalas tillbaka.”

Världens blickar mot Jerusalem:
Shock As President Trump In Israel Blows Off Promise To Move Embassy To Jerusalem Saying ‘That’s A Good One’
OHLINS: Sak 12:2 Se, jag skall göra Jerusalem till en berusningens kalk för alla folk runt omkring. Också Juda skall drabbas, när Jerusalem blir belägrat. 3 Det skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk. Var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk skall församla sig mot henne.
Alla jordens folk samlas i FN så vi förstår att stora saker kan vara på gång i fredsprocessen.

Dådet i Manchester: Det här vet vi
”Minst 22 är döda och över 50 skadade efter en explosion vid popstjärnan Ariana Grandes konsert i Manchester Arena i går kväll.”

new-world-order

Facebook Founder Calls For Creation Of New World Order ‘Global Superstructure’ To Control Humanity
Facebook founder Mark Zuckerberg stated his belief that the world is in need of a ‘global superstructure’ in a recent article from the New York Times Magazine.
OHLINS: Ja vi förstår att det måste komma snart för allt måste uppfyllas.

Chip i handen kan ersätta vanliga SJ-biljetter
OHLINS: ”Märket” i handen eller pannan som Bibelns profetior varnar för, kommer att vara kopplat till vår tro och bekännelse men än en gång blir vi påminda om utvecklingen i den riktningen. Att det går stegvis för att påverka alla i en viss riktning, gör det inte mindre förrädiskt.

Trump i Israel: Nytt liv i fredsprocessen?
Kan den oförutsägbare Donald Trump på något oväntat vis få liv i fredsprocessen i Mellanösternkonflikten? En antydan till svar kanske kommer nu när USA:s president besöker israeliska och palestinska toppledare.

Vem visar politiskt mod i Jerusalem?
”För det första är det noterbart att Sverige gärna tar ställning med en diplomatisk närvaro i östra Jerusalem, där konsulatets hemsida tydligt visar på ett stöd till den palestinska sidan. Detta har fått en del praktiska konsekvenser, som exempelvis då konsulatet härom veckan firade Sveriges nationaldag. Fel datum, noterar kanske den beläste. Som förklaring angav konsultatet att man i år valde att flytta på högtidligheterna på grund av att ”firandet sammanföll med ramadan”.
Att visa ödmjukhet inför andra kulturer än den egna är något gott. Men när ödmjukheten går bara i en riktning, och utfallet blir att man nära nog utplånar sig själv i syfte att blidka den andre, då har man gått över anständighetens gräns. Både USA och Sverige borde våga visa avsevärt större civilkurage i relation till Jerusalem.” (Per Ewert)

OHLINS: Avfall på kompromissernas väg går fort. Istället för att uppmana unga att se på Skam Unga kristna känner igen sig i Skam-Sana, borde Joel Halldorf varna för programmet. Det räcker nämligen att se reklamen för att inse. Vi tar därmed avstånd både från programmet och för Joel Halldorf. Han  går den vägen som vi har varnat för i många år: Att närma sig Rom (RKK) är bara första steget till religionssynkretism. Här ger Halldorf uttryck för att kristna och muslimer ber till samma Gud, vilket är en stor lögn.

Trump kramad i Mellanöstern
AMMAN. USA:s president Donald Trump reser till Saudiarabien och skriver vapenkontrakt för enorma summor. Ändå välkomnas han som en fredsduva i Mellanöstern.

Senators Push For President Trump To Keep Promise To Recognize Jerusalem As Capital Of Israel
Action in the upper chamber this week comes as President Trump leaves for Saudi Arabia today on a trip that will include sites in Israel and a visit with Palestinian Authority President Mahmoud Abbas in Bethlehem.

Varför manipuleras vi att tro att Islam betyder fred?

European Union Days Away From Launching Controversial New EU Military Headquarters In Brussels
OHLINS; EU armén kommer samman ….

66

WEEKLY WATCHMEN 

Will Trump Push Israel Too Far in Search of Peace?

Påven hoppas att Trump mjuknar på avskilt möte
ROM. Påve Franciskus är först ut med att ta emot Donald Trump i Rom. Redan klockan 8.30 på morgonen den 24 maj träffas Trump och påven inne i Vatikanens högtidliga audienssal.

Hamas hot består trots nya signaler
Den palestinska terrororganisationen Hamas har ändrat några formuleringar i sitt program och bytt ledare. Dess värre betyder dessa förändringar i praktiken ingenting. Det är bara ännu en variant på den vanliga taktiken att skicka ut motsägelsefulla budskap till olika mottagare. En taktik som både Fatah och Hamas ofta använder. Hamas påstås numera acceptera en palestinsk stat som lever vid sidan av Israel. Samtidigt upprepar organisationen att målet förblir Israels utplånande. Samarbete med Israel avvisas och våldsam kamp mot den judiska staten uppmuntras. Några rader om att enskilda judar inte är Hamas fiender blir meningslösa när dessa judars stat fortfarande ska förintas.”

Germany Holds the Key to Europe’s Future
Europe’s electorates remain angry and edgy, dismayed over policies on immigration, the economy, and the future of the European project

”De fick lägga tågbiljetten under huden” (!!!)

Börskollaps i Brasilien efter mutskandal

Predikan av Frank Mangs från 1967:Avfällingen

Mosque Takes Over Pentecostal Church In North Carolina As Pastor Prays To Allah In Opening Service
EDITOR’S NOTE: What does the compromised Laodicean church look like these days? It looks like this. Local pastors in North Carolina not only helped a mosque to take over a church building, but they also participated in the opening service in prayer to the moon god Allah. Do you think these pastors took a moment to tell their new Muslim neighbors that without becoming born again by faith in Jesus Christ alone they would burn for an eternity in a place called Hell? Nope. That would be hate speech.

”Myndigheterna läcker dina säkerhetshål till kriminella”
OPINION · ”Om inte NSA kan hålla tätt – varför skulle svenska säkerhetstjänster lyckas bättre? Risken med förslaget om hemlig dataläsning är alltså att utomstatliga kriminella än en gång får en lista på säkerhetshål serverad på silverfat. Det hände nyss, och det finns ingen anledning att tro att det inte blir ännu värre nästa gång”, skriver Jon Karlung, VD Bahnhof.” (Svt)

Vi behöver personlig relation till Guds Ord
”Bibelläsandet bland Guds folk är en av de främsta indikatorerna på deras andliga hälsa.” (Olof Edsinger)

Ett skräckexempel på avkristning
Den svenska avkristningen har nu nått så långt att saken uppmärksammas internationellt. Vårt land har blivit skräckexemplet på eftergiftspolitik och avkristning.” (Anders Bylander)

pulpit&pen

5 Marks of a False Gospel

Trump klampar in i Mellanösterns minfält

“En global maktelit förstör demokratin i Sverige”
Det lilla fåtal bankfamiljer som tidigt kom att förstå och skrupellöst utnyttja svagheter i de västliga ekonomiska systemen för att sedan reglera denna kriminella verksamhet har än idag ofantlig makt över ekonomin och politiken genom sina institut och lobbygrupper vars makt sträcker sig långt in i Sveriges hjärta Rosenbad och hotar hela fundamentet för vår medborgarmakt. Det skriver Lars Bern, känd veteran inom det svenska näringslivet.
OHLINS: Det finns troligen en dold agenda, och det kan förklara de vi tycker konstiga beslut som tas av regeringen. Vi är alltså på väg mot ett kontantlöst samhälle och en Ny världsordning (Upp 13)

Israel wants White House to explain U.S. official’s Western Wall comment
Israel wants the White House to explain why a U.S. diplomat preparing President Donald Trump’s visit to Jerusalem said Judaism’s Holy Western Wall in its Old City is part of the Israeli-occupied West Bank, an Israeli official said on Monday.

Jesus i fokus i medier efter partiledardebatt
” – Jesus mättade 5 000 personer med fem bröd och två fiskar, men Stefan Lövfen, du är ju inte Jesus! Orden kom från Liberalernas partiledare Jan Björklund i söndagens partiledardebatt i SVT:s Agenda. – Nej. Jag är väldigt bra, men inte så bra. Det kan jag säga, svarade statsminister Stefan Löfven. …”Jan Björklund till Stefan Löfven: Du är inte Jesus” satte Aftonbladet som rubrik på en artikel. Även Dagens Nyheter, Dagens Industri och Svenska Dagbladet återgav citatet. Att Jesus mättade 5 000 personer verkar i texterna vara självklart. Partiet Liberalerna har lagt citatet högst upp på sin Facebooksida.” (ViD)

88

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

North Korea Modernizes Weapons Program And Is On An Accelerated Path To Build Nuclear ICBMs
OHLINS: Hotet blir allt farligare från detta land.

new-world-order

(P-A Imsen skrev detta på Facebook)
NYA REGLER FÖR SAMFUNDENS STATSBIDRAG FRÅN 1 JULI I ÅR. HUR KOMMER KYRKORNA ATT AGERA?
Nu har staten bestämt sig för att ta det ett steg längre och få ett starkare grepp om trossamfunden och dess ledare. Åtminstone de som vill ha statens pengar. Med den nya omorganisationen av ”Nämnden för statligt stöd för trossamfund” (SST) så utgår makten från en generaldirektör tillsatt av regeringen. Och nämnden blir istället en myndighet. Dess primära uppgift ändras från att ha varit att fördela bidragspengar till samfunden till att föra dialog med samfundsledarna. Men också att bedriva utbildning i hur staten menar att religion ska vara. För att ta emot bidragspengar förväntas ledare inom kyrkor, samfund, moskéer, buddisttempel etc. som motprestation genomgå en utbildning där en av huvudpunkterna är något som kallas ”Scriptural Reasoning (SR).” Det är ett internationellt program bestående av en tredagarskurs, en retreat på en ort med gemensamt boende, där mycket går ut på att jämföra heliga böcker och olika vägar till gud enligt ett kursprogram, och lära sig att inkludera andra religioner. Att lära kristna predikanter att de inte ensidigt ska predika ur Bibeln utan också kan citera Koranen och andra religioners böcker i sina gudstjänster. En utbildning och träning för att ge en mera öppen attityd mot synkretism.
INFORMATIONEN HAR GÅTT UT TILL SAMFUNDEN.
HITTILLS INGA SYNLIGA REAKTIONER.
OHLINS: Det här kommer att dela upp Kristenheten och ge ett vägval. (Upp 13) Vi har varnat för detta redan innan vi startade hemsidan.

Merkel och Macron ser reformerat EU

Pope Francis canonises two children at Portugal’s Fatima shrine

pulpit&pen(Betel Church) Kris Vallotton’s False Gospel of Prosperity

berean

Furtick joins Rod Parsley’s 2017 N.A.R. “Dominion Camp”

Luther hänvisade både till Skriften, förnuftet och samvetet

OurLady
Pope’s prayer to the Blessed Virgin of Fatima
(Eng)
(Vatikanradion) Pope Francis bad på fredagen i utställningsdomstolens lilla kapell i Fatima och överlämnade sig i förbindelse med sina bröder och systrar till Our Lady of Immaculate Heart (Vår Fru av det Obefläckade Hjärtat). En guldros var den personliga gåvan han lämnade vid hennes fötter. Detta är hans bön:
Den Helige Fadern: Hail Heliga drottning, Saliga Virgin (Jungfru) av Fatima,
Lady of Immaculate Heart (Vår Fru av det Obefläckade Hjärtat), vår tillflykt och vår väg till Gud!
Som en pilgrim av Ljuset som kommer till oss från dina händer,
Jag tackar Gud Fadern, som i varje tid och plats är i arbete med mänsklighetens historia;
Ave O dulcis Virgo Maria! Helige Fader: Hail, Nådens Moder…”

OHLINS: Påvens bön är den värsta hädelse och bön till en avgud, en demon. Hur är det möjligt att den som bekänner sig som kristen dras till ekumenik med denna främmande hedniska religion? Han eller hon är bedragen. Katolicismens kärna och grund är ”ett annat evangelium, en annan Kristus och en annan ande”, än Bibelns. Den så kallade ”karismatiska rörelsen” bland katoliker är fejk, så länge man inte omvänder sig och gör upp med katolicismen, precis som man gjorde i Apg 19 och som gäller all främmande religion och ockultism.
Lägg märke till att villolärare inte sällan utger sig för att vara bibliska och håller bibliska predikningar (det går även att stjäla utkast) för att sedan föra in sina irrläror stegvis.
På svenska:
Påven Franciskus inledde vakan inför 100-årsminnet i Fatima
Med Kristus och Maria lever vi i Gud. Faktumet är att ”om vi vill vara kristna måste vi vara marianska; vi måste erkänna den esentiella, levande och relationen full av Försyn som förenar Jungfru Maria till Jesus, ett förhållande som öppnar den väg som leder oss till Honom” (Paulus VI, tal till Vår Fru av Bonaria, i Cagliari, 24 April 1970). Varje gång vi ber rosenkransen, på denna heliga plats eller någon annanstans, intar Evangeliet sin plats i livet för individer, familjer, folk och hela världen.
OHLINS: Man häpnar över denna hädelse och avgudadyrkan som pågår helt ogenerat och kallas ”kristet”. Vår Fru, jungfru Maria, som också kallas Himlens drottning och Modergudinnan är en avgud och en falsk kopia av Jesu mor.
Jer 7:18 Barnen samlar ihop ved, fäderna gör upp eld och kvinnorna knådar deg för att baka offerkakor åt himlens drottning. För att kränka mig utgjuter de drickoffer åt andra gudar.
Följden blir att ockulta uppenbarelser uppmuntras:
Barn som såg Maria i Fátima nu helgon

Marcus Jonsson: Diakonia har fel om Israelkritik
”Med den måttstock som Diakonias Joakim Wohlfeil tillämpar skulle även FN-chefen urholka innebörden i begreppet antisemitism. Det skriver Marcus Jonsson.”

‘Abbas has decided to sign peace deal with Israel’

Ewa Jonsson: Jerusalem har varit det judiska folkets huvudstad
De som i dag kallar sig palestinier har aldrig, i hela världshistorien, haft en egen stat men nu hävdar man plötsligt att Israel ockuperar Västbanken och Östra Jerusalem för palestinierna. När jag bodde i Västra Jerusalem, bodde det en arabisk familj i grannhuset. De levde ett vanligt israeliskt liv och hade det bra på alla sätt. Överorden haglar, bland annat att det före­kom etnisk rensning när araberna flydde, påhejade av sina arabiska bröder och ibland­ på grund av den israeliska arméns framfart. Tystnaden är total då det gäller lika många judar som bodde i omkringliggande arab­länder och tvingades lämna allt. Om arabländerna hade gjort vad Israel gjorde: hjälpt flyktingarna, integrerat dem, låtit dem få ett hem, arbete, mat, utbildning etcetera så hade problemet ”palestinaflyktingar” varit obefintligt.” (Ewa Jonsson)

Largest Global Cyber Attack In History By Hacker Group Shadow Brokers Leaves World Governments Stunned
OHLINS: Detta måste ju givetvis åtgärdas för att ”beskydda” och kan vara ett led i NWO:s planer. Uppenbarelseboken kommer att uppfyllas och det kommer att se helt naturligt ut. Bara de som har Andens ljus kommer att förstå vad tiden är.

Ahead Of Trump Visit, Netanyahu Declares All Embassies, Especially The US, Should Be In Jerusalem
EDITOR’S NOTE: Just mere days before President Trump is scheduled to visit Israel, on the 50th anniversary of the reunification of Jerusalem, PM Netanyahu said that the US Embassy, as well as all other nation’s embassy, should be moved to Jerusalem. Is Trump heading to Israel to announce the prophecy infused and game-changing move? He will be in Israel May 22-23, after stopping in Saudi Arabia and before he goes on to the Vatican.

Fake News Media Silent As Christians In The Middle East Being Driven Out By Islamic Terrorism

WEEKLY WATCHMAN

Vad gör vi när de sista vittnena är borta?
Samtidigt som nazisterna mobiliserar finns det snart inte några överlevare efter Förintelsen kvar.

Extrem kyla är hotet
OHLINS: Inte värmen då?

Tobias Billström (M): Båda regeringarna visste hur migrantkrisen skulle brisera
OHLINS: En uppgjord agenda?

Beth Moore Teams Up With Prosperity Preachers at Hillsong Conference
Want dryness relief? You won’t find it in Beth Moore. Wherever she is, you are sure to find a hormone-filled hullabaloo of female falsity. But usually, her events are geared toward leading women astray–though many men do frequent her events. This year, she’s being shipped in all the way from the states to Sydney, Australia, to preach her flimflam at the largest Hillsong event of the year.

apostle

Benny Hinn’s claims to being an Apostle.

Fake News Media Hid The Fact That Mexico Was World’s Second Deadliest Country With 23,000 Murders In 2016
OHLINS: Ja, vad döljer man inte… se bara i Sverige. Man arbetar enligt Agenda 2030 eller en ”Ny Världsordning”. (VÄRLDSREGERING)

The infamous hacktivist group Anonymous has released a chilling new video — urging people across the globe to “prepare” for World War 3 — as the US and North Korea continue to move “strategic pieces into place” for battle
In addition, China has reportedly urged its citizens in the Hermit Kingdom to return home as tensions continue to escalate over their nuclear weapons program.
OHLINS: Vi är troligen framme vid vad Jesus sa: ”Krig och rykten om krig”
Matt 24:4 Jesus svarade dem: ”Se till att ingen bedrar er. 5 Ty många skall komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall leda många vilse. 6 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Ty detta måste hända, men därmed har slutet ännu inte kommit.

The Heresy Of Preterism Compared And Contrasted To Bible Prophecy And Doctrine Rightly Divided

Turkish Dictator Recep Erdogan Calls For Muslims Worldwide To ‘Flood Jerusalem’, Warns Trump On Embassy
EDITOR’S NOTE: After staging a coup in Turkey and successfully seizing power in a 2017 version of Hitler’s Enabling Act, warned U.S. President Donald Trump to not fulfill his campaign promise to move the United States Embassy from Tel Aviv to Jerusalem. Not only that, he also called on Muslims worldwide to ‘flood Jerusalem’ and “drive out the occupiers’.

Donald Trump JUST submitted to Pope Francis’ One World Religion Agenda (2017)

Latest Radiation Readings From Inside The Fukushima Reactor Are Unexpectedly High
A new radiation reading taken deep inside Japan’s damaged Fukushima Daiichi nuclear reactor No. 2 shows levels reaching a maximum of 530 sieverts per hour, a number experts have called ”unimaginable”.

Kyrkan stänger sina förskolor om S-förslag går igenom
”Peter Ekman säger att visst skulle kyrkan kunna fortsätta driva förskolor, även om alla kristna inslag plockades bort. – Men ser man på det stora hela faller det på sin egen orimlighet om vi inte får vara kyrka i den verksamhet vi driver. Svenska kyrkan har omkring 4 000 barn på sina förskolor runtom i landet, och skulle de stänga ned är det kommunen som skulle få ta över ansvaret för all verksamhet. Vilket skulle se olika ut i olika kommuner.”

S-politiker poserade vid bild på terrorist
”Vid en bild på den palestinske terroristen Marwan Barghouti poserade socialdemokraternas Europaparlamentariker Marita Ulvskog i slutet av april. – Det är häpnadsväckande, säger kristdemokratiske parlamentarikern Lars Adaktusson, som är djupt kritisk till regeringens Israelpolitik. Under texten finns en bild där hon poserar vid ett porträtt av Marwan Barghouti – Fatahledare dömd för bland annat fem mord, mordförsök och medlemskap i terroristorganisation. Barghouti var misstänkt för ytterligare 21 mord – mord som inte kunde styrkas – och ska från israeliskt fängelse ha arbetat för militanta palestinska grupper.”

111
Ny Ohlins fundering (Elvor Ohlin) 7/5-2017

Globalists Celebrate As The George Soros Funded Jesuit Candidate Macron ‘Wins’ In Landslide Victory
George Soros is poured money into Google and her opponent Emmanuel Macron to stop Marine Le Pen, and today it seems Soros has won yet another victory for the globalists
EDITOR’S NOTE: His campaign slogan is ‘En Marche‘, which when translated to English means ‘Move On’. Just like the name of the Soros-sponsored moveon.org. Hmmm. His campaign received huge financial assistance from globalist George Soros. Hmmm again. New French president Emmanuel Macron was trained in the Jesuit school system. Hmmm again. Google and Facebook used Soros-funded groups to “help the French electorate make sense of what and who to trust” before casting their votes. That’s my final “hmmm”, and you wonder how Macron won in a landslide? Hmmm.

Entire Pentecostal Congregation In Arizona Including Pastor & Wife Converts To Catholicism
OHLINS: En skrämmande nyhet men snart förvånar inget i denna sjuka värld. Var denne pingstpastor köpt från början? Jesuit? Eller dragen av ”villfarelsens makt”? Och vad upplever man i den katolska eukaristins magi och hädelse? Ska Mike Gendron och andra före detta katoliker få rätt i att detta kommer att bli avgörande och kan förknippas med det antikristna ”märket”..

WEEKLY WATCHMAN

Joel C Rosenbergs blogg
OHLINS:
Många har redan hunnit uppmärksamma president Donalds Trump kommande rundresa med Interreligiös prägel. Är Rosenberg katolik, precis som Walid Shoebat, när han nu kallar katoliker för ”Jesu efterföljare”? Villfarelsens makt är stark (2 Tess 2) och många har redan böjt sina knän för Baal – det vill säga påvedömet. Vi kan vara beredda på att Jesu sanna efterföljare, pånyttfödda kristna, kommer att klassas som ”extremister” och ”emot fred” när vi bekänner JESUS, Guds Son som enda vägen till Gud och enligt Bibeln [Guds ord] förkastar katolsk tradition och människodyrkan. AoC och Agenda 21 har som mål att åstadkomma en världsreligion, en världsregering och en global ekonomi – En ny (ockult) världsordning som påven (den falske profeten) återkommande promotar. Trumps resmål:

  • Saudiarabien – Islams högborg
  • Israel – Judendomens hemland
  • Vatikanen – den falska Kristendomens högborg

OHLINS FORTSÄTTNING: Vi tror att vi är inne i ett profetiskt ”Shift” nu som gäller både Religiöst, Politiskt , Ekonomiskt. Det måste komma en skiljelinje i kyrkorna också: Dra ut från Babylon! Följ Andens röst nu, inte människoupphöjda Apostlar och s k ”Församlingsbyggare” – Nu kommer det en väg som blir väldigt svår att skilja från den äkta vägen – pressen kommer att öka för ”De är ju så många” och så många kan ju inte ha fel eller? Man fyller stora arenor med folk men rätt vad det är så börjar dessa ledare att peka ut riktningen mot Rom….Och med Bibeln som stöd kan vi säga: Där råder en annan Jesus! Det verkar som om Hillsong och dess undersåtar i Sverige har blivit Pingströrelsen i Sveriges favoriter. Det oroar oss för huvudförsamlingen i Australien har ingenting emot Rom.  Hillsong embracing Roman Catholicism and the false social gospel

Obama Interferes In French Presidential Race, Endorses Macron Over Populist Candidate Marine Le Pen
EDITOR’S NOTE: Obama is back from his post-presidency vacation, and the first order of business for his new shadow government is to meddle in the sovereign elections in France for their next president. Do you think he sent operatives over there to cause trouble like he did when he sent his thugs to Israel to try and stop Netanyahu? One can only assume he has. Why does he want to stop Marine Le Pen? Because she is the people’s candidate, they call her the French Donald Trump. If France were smart, they would elect Marine Le Pen in a landslide.

OHLINS: Det tycks väl ganska klart att både Trump och Obama egentligen är globalister båda två. Vi får se hur det går med Trumps framtida fredsförhandlingar – Men de är ute efter en Ny Världsordning. Denna världsordning kommer sedan att sluta i katastrof och Harmagedon.

watch_jerusalem

WATCH JERUSALEM NEWS

Trump Meets With Abbas Who Says There Will Be ‘No Peace Without Jerusalem Capital For Muslims’
EDITOR’S NOTE: President Trump’s meeting with Palestine president Mahmoud Abbas presented a rather tricky balancing act. Tricky because candidate Trump ran on a campaign promise of moving the American Embassy from Tel Aviv to Jerusalem, and recognizing Jerusalem as “Israel’s eternal capital”. But Abbas stated today that without East Jerusalem being given to the palestinians as their capital, there will be “no peace deal”. In the end, it all comes down to one thing and one thing only – who controls Jerusalem. Exactly how the Bible said it would be in the end times.

Familjen som förbereder sig för ”undergången”
SALT LAKE CITY. De är rädda för krig, naturkatastrofer och samhällskollaps. Katastrofer de inte tänker möta oförberedda. Det här är USA:s preppers – en subkultur som växt till en folkrörelse. Och en folkrörelse som efter presidentvalet slår rekord och lockar anhängare bland både demokrater och republikaner och i alla samhällsklasser.

Öppet brev till regeringen: Hur vill ni förklara ert handlande?
”Sveriges regering, hur har ni låtit er köpas av den arabiska världen? Ni stöder gång på gång de diktatoriska och judehatande arabiska staterna och så fort chansen uppstår väljer ni att kritisera den enda demokratiska staten i området, öppen för både judar och araber, skriver debattören Anders Sjöberg. Historiekunskapen kan inte vara så låg hos er i regeringen vad gäller det judiska folket och deras land som det nu verkar. Ni är ju tänkande, intellektuella människor. Efter hur Sverige röstade i FN angående Jerusalem, så blir det därför tydligt att ni måste ha en dold agenda…” (Anders Sjöberg)

Cult of Mary Going Pentecostal for Pentecost: Pope To Celebrate Catholic Charismania
According to the Catholic webzine CruxNow, “Pope Francis has invited thousands of Catholic charismatics and members of Pentecostal and Evangelical churches to Rome to celebrate Pentecost and mark the 50th anniversary of what became the Catholic Charismatic Renewal.”

Trump besöker påven och Nato
Donald Trumps första utlandsresa som USA:s president kommer att inkludera Israel, Vatikanen och Saudiarabien, säger en amerikansk regeringskälla. Trump kommer också att närvara vid ett Natomöte i Bryssel den 25 maj och delta i G7-mötet på Sicilien den 26 maj. Trump to wade into Middle East politics on first foreign trip

Israel-
Enligt Bibeln tillhör Jerusalem Israel
Olofsson hävdar att det förekom ”etnisk rensning” 1948 då araberna ”fördrevs” från landet. Sanningen är precis tvärtom. När Ben Gurion läste upp Israels självständighetsförklaring klockan 16 den 14 maj 1948, var den en utsträckt hand till den arabiska befolkningen om att i samförstånd och försoning delta i det nya landets uppbyggnad.  …Den verkliga sanningen var, och är, att araberna av sina ledare uppmanades att lämna landet för att underlätta för fem länders välbeväpnade arméer att förinta den nya staten Israel med sin militärt helt underlägsna lilla judiska folkgrupp. Hade det gått som arabernas ledare önskat hade inte Gunnar Olofsson behövt skriva sin artikel, men då hade inte heller Guds Ord och löften till det judiska folket varit sanna.
Den andra punkten är att Olofsson varnar för förstörelse av kulturarv, som hamnar under Israels kontroll. Även den mest notoriske fiende till Israel borde inse att sanningen även här är precis tvärtom…” (Magnus Jonegård, Henry Nordin)
OHLINS: Väldigt bra att det finns människor som bemöter Gunnar Olofssons lögner om Israel.

Terrorister prydde skyltar i Vänsterpartiets majtåg
”Med bilder på personer som är dömda för terrorbrott tågade ”Palestinska huset i Göteborg” med i Vänsterpartiets första maj-tåg i Göteborg måndags. – Återigen så visar Vänsterpartiet att man inte är ett parti som är trovärdigt när det gäller arbetet mot terrorism, säger Tobias Petersson från tankesmedjan ”Perspektiv på Israel”.”
OHLINS: Ibland är det svårt att finna ord för att beskriva människors dårskap utifrån hat.

Gud talar genom sina profeter
”De bibliska profetiorna är starkare och tydligare än kanske någon gång i historien. Det händer mycket nu men det är ganska tyst i våra kyrkor om det största av hopp! Jesu tillkommelse! Varför så tyst? De bibliska profetiorna om den yttersta tiden är så djupt förknippade med Israel och det judiska folket. Det blir politik för många. Man köper omvärldens bild av det judiska folket och Israel, där Israel görs till en våldsverkare och en stat som vill slå mot sina grannar. Man ser inte att det är en andlig fråga. Judarna och Israel är Guds egendomsfolk. Öppna dina andliga ögon! Det finns för många teologer och för få bibelläsare, hörde jag någon säga. Naturligtvis inte hela sanningen men kan förklara en del. (Bengt Klintenberg)
OHLINS: Några av förklaringarna till att det äkta profetiska ordet har tystnat och tystats, är att man har öppnat för trosrörelsens herraväldesteologi, 7 bergen-läran, Bill Johnsons och Rick Warrens inflytande.

Ny Runes HörnaProfetisk Solförmörkelse  (Pdf)

Kritik mot Sverige efter Unesco-röstning
”Tillsammans med länder som Pakistan, Qatar och Egypten röstade Sverige, som enda EU-land, för den Unesco-resolution som i princip fastslår att Israel inte har rätt till Jerusalem. Nu höjs kritiska röster mot Sveriges agerande. – Det är ett smaklöst agerande av svenska regeringen. Sverige profilerar sig nu som västvärldens i särklass mest israelfientliga land, och det sker i samarbete med arabvärldens värsta diktaturer. Det är smaklöst och Margot Wallström måste förklara sig, säger Liberalernas partiledare Jan Björklund, enligt TT.” (ViD)

Sverige återigen i dåligt sällskap
I stället för att kroka arm med Mellanösterns enda demokrati­ väljer regeringen att ställa sig sida vid sida med Israels hätskaste fiender.” (Elisabeth Sandlund)

Bil körde in i folkmassa i USA – flera döda och många skadade
Flera personer har skadats efter att en bil kört in i en folksamling i Massachusetts i USA.
Vittnen på plats berättar för Fox News att bilen accelererade under dådet samt undvek att köra på bilar utan siktade på människor.

Här träffas Rysslands president Vladimir Putin och Turkiets dito Recep Tayyip Erdogan. På onsdagen ska de två världsledarna tina upp de frostiga relationerna länderna emellan. Mötet – där kriget i Syrien står högst på agendan – hålls i Putins residens vid Svarta havet.

Efter Saudibråket kritiseras regeringen för en ny FN-röst – denna gång om Israel. Sveriges ambassadör i Tel Aviv har kallats upp till utrikesdepartementet och mottagit en protest. Liberalernas partiledare Jan Björklund: – Ett smaklöst agerande av den svenska regeringen.(EXPRESSEN)
LIGHTHOUSE TRAIL NEWS

UNESCO Passes Resolution Critical of Israel’s Conduct in Jerusalem and Gaza

Jan_Markell

JAN MARKELL NEWS

As I state in my book, Trapped in Hitler’s Hell, quoting Dr. Natan Kellermann, there is something unprecedented about the European Holocaust. For the first time in the bloodstained history of the human race, a decision was birthed in a modern state, in the midst of a civilized continent, to track down, register, mark, isolate, dispossess, humiliate, concentrate, transport, and murder every single person of an ethnic group as defined by the perpetrators.

The fiddling with temperature data is the biggest science scandal ever
New data shows that the “vanishing” of polar ice is not the result of runaway global warming
(The Telegraph – UK)

Denver Cancels Saturday’s Global Warming March After Storm Dumps Foot of Snow
No, they weren’t all too stoned to march. A spring snowstorm dumped a foot of snow across the region, and the blizzard forced organizers to move the event to Sunday.

Katoliker och kopter har enats om dopet
”Katoliker och kopter har enats om att godta varandras dop. Därmed kan mötet i Egypten mellan den katolska och den koptiska kyrkans påvar ses som ett viktigt steg i arbetet för kristen enhet.”
OHLINS: Kompromisser kantar vägen till falsk enhet med ett lärosystem som saknar biblisk grund, är fyllt med avgudadyrkan och som lär att dopet och kyrkomedlemskap (i katolska kyrkan, under påven) frälser och är avgörande. Dra inte in där! Dra ut därifrån, säger Guds ord! Den som inte är född på nytt kan inte se Guds rike, enligt Jesu egna ord. Barndop, vuxendop eller medlemskap kan aldrig ersätta hjärtats omvändelse och en levande tro på Guds evangelium, som är rent och sant och fritt från avgudadyrkan, människodyrkan och kontakt med de döda (spiritism).

Sorgligt beslut i riksdagens utrikesutskott

Dominionism and the Rise of Christian Imperialism
OHLINS: Detta varnade vi för senaste Parousiamötet, Latter Rain och RKK finner varandra i denna teologin.
Vi tror att detta kan vara den vita hästen i Upp-boken.

The New Apostolic Reformation is an apostate Christian movement built upon a hyper-authorarian pyramid scheme structure. Each of these ministries has their own guru-like apostle that sits at the top of their ministry. But the whole movement, because of it’s affiliations, really reflects a much larger global pyramid structure much like the Catholic Church which is built upon a world-wide spread of archdiocese ministries. In other words, the larger structure, because of their affiliations and lines of authority, reflects many pyramids building up into a larger pyramid.

Video: Heidi Baker’s demonic impartations

Video: Angus Buchan NAR False Prophet

Jesus Culture is not just a popular Christian band but a movement

Storbritanniens tidigare premiärminister Tony Blair kommer att ge sig in i inrikespolitiken igen, för att kämpa emot Brexit. OHLINS: Förslag finns även från D Trump att få honom som fredsförhandlare i Mellanöstern

Blogginlägg Tricia Tillin: The Empty Chalkboard