Profetiskt Just nu ARKIV


Organisationsnr: 802473-0841
Bankgiro: 192-7946
Parousia Mission SWISH Nr: 123 503 1505

KOMMANDE MÖTE Parousia Mission/Göteborg
Söndag 2 oktober Kl 14:00 i Wartagården /Vägbeskrivning HÄR

Mer från Göteborg
Janne: Laglöshetens hemlighet /Text (4/9-22)
Elvor: Fikonträdet ett tidstecken /Text (4/9-22)

Videoserie: JESU ÅTERKOMST – eller på YouTube
INFO: Vi tror inte på PRE TRIB-läran eftersom vi inte finner belägg för den i Bibeln. Vissa sajter som vi länkar till har intressanta dagsnyheter men det betyder alltså inte att vi alltid har samma eskatologiska övertygelse eller samma trosuppfattning. Då är det nyhetsvärdet vi förmedlar.
/Elvor & Janne

_________________________

Bill Gates | Space Bubbles? | Why Is Bill Gates Trying to Block Out the Sun’s Rays with Solar GEO Engineering and Space Bubbles?

Ryska kärnvapenplan flyttade till bas nära finska gränsen

ISRAELIs This A Good Thing? Israel May Share Their Nuclear Secrets And Knowledge With Arab Nations In The Abraham Accord States Round About Them

Att man kan vara så tondöv. Nu varnar också de svenska ekonomerna Robert Bergqvist på SEB och Christina Nyman på Handelsbanken för den ansvarslösa finanspolitik som den nya brittiska regeringen tänker genomföra, inkluderande ofinansierade skattesänkningar på 45 miljarder pund. Nyman uppmanar också den nytillträdande svenska regeringen att inte gå i samma fälla. Situationen visar även på hur brister i agerandet mellan finans- och penningpolitik kan orsaka allvarliga störningar i de finansiella systemen./Rune

SL-buss med passagerare beskjuten i Sundbyberg

Ian ökar i styrka igen – närmar sig South Carolina

Exactly 7 Days After Israel And The United States Agreed To The Two State Solution, Hurricane Ian Smashes Florida Causing Catastrophic Destruction

Bank of England kapitulerar, återgår till sedelpressarna. Enligt banken kommer man att genomföra tillfälliga köp av långfristiga brittiska statsobligationer from den 28 september. Samma dag noterade bankens finanspolitiska kommitté stor risk för den brittiska finansiella stabiliteten till följd av dysfunktion på guldmarknaden. De nystartade köpen kommer att genomföras i den skala som erfordras för att nå önskat resultat. (Detta resonemang känner vi igen från Mario Draghis ECB-tid)
Rune: Det kommer dock inte att finnas några tillfälliga köp, ingen bortre gräns för dessa obligationsköp. Bank of England var den första banken som fick panik, en panik som inom kort kommer att spridas till de flesta centralbanker världen över. Hur länge dröjer det innan amerikanska Fed följer i samma spår? Kostnaderna för de nyligen inledda åtstramningarna är allt för höga vilket kommer att få de digitala sedelpressarna att snurra och de kvantitativa åtstramningarna att upphöra. Resultatet kommer att visa sig i kraftigt höjda inflationsmål.

Hurricane Ian Slams Into Florida As 155 MPH Monster Causing Over A Million People To Lose Power, People Watch Houses Float Down The Street

If Russia invades Ukraine, there will be no Nord Stream 2, Biden says

Studier och data: Covidvacciner hindrar kroppens immunförsvar och kan stimulera cancer
Enligt vissa studier ska antalet cancerfall ha ökat med över 140% efter att personer tagit den tredje dosen, därav begreppet “turbocancer”.

2022 ser ut att bli rekordår för judisk invandring till Israel
Huvudorsaken är att antalet judar som emigrerar från Ryssland och Ukraina har tredubblats, sedan Ryssland inledde sin invasion av grannlandet.

French President Emmanuel Macron Given The Honor Of Being The First Guest Invited To Biden White House For State Visit, What Do The Elites Know About Him?

Ny Ohlins Fundering (Del 2) 2022-09-27

Ny Ohlins Fundering (Del 1) 2022-09-26

Liz Truss överväger att flytta Israelambassad till Jerusalem

Fritt ur hjärtat: (Janne) Slutfegat nu Guds folk våga testa profetiorna. (Video Youtube)

Giorgia Meloni – Italy’s Common Sense | Armstrong Economics

Dr. Robert Malone | Why Did Robert Malone Invent the mRNA Vaccine Technology?

Är det italienska valresultatet en profetisk signal? Italien ser ut att få en ny regering med det högernationalistiska Italiens bröder / Fratelli d’Italia (FDI) i spetsen, ett parti med sina rötter i fascismen. Tillsammans med ytterligare två högerpartier, Lega och Forza Italia, verkar man nu sikta på att bilda en regeringskoalition. FDI:s partiledare, Giorgia Meloni, har tidigare hotat med att lämna EU-samarbetet, ett hot som under valrörelsen modererats. Endast antydningar om ett krympande EU-samarbete från unionens tredje största ekonomi riskerar att ytterligare skaka om hela samarbetet. Dessa signaler har skapat stress i EU och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade dagar innan valet med att Bryssel har verktyg mot Italien om ”fel” partier vinner valet. Lega:s ledare Salvini är en uttalad EU-motståndare samtidigt som han uttalat önskemål om att sanktionerna mot Ryssland skall upphöra. Forca Italia:s ledare Silvio Berlusconi har också uttalat sympatier för Putin. Flera opinionsundersökningar visar också att italienarna blir alltmer skeptiska till EU-samarbetet. Möjligen kan det vara så att Italiens kommande politiska vägval är början på ett nytt Europa där det gamla bytts mot något okänt? /Rune

Kraftig storm drar in över Kanada – hus sveps med ut till havs

Supertyfon på väg mot Filippinerna – kraftigaste ovädret att nå öriket i år

Senste undervisnigen från; Fritt ur hjärtat  (Janne)
1/VAD ÄR HÄDELSE? DET ÄR DET BILL JOHNSON SÄGER HÄR.
2/ Lyssna till Profeten – Yxan satt till roten
3/NEW Wine – En Fara idag!
4/Profetisk varning över New Wine
5/Gud får alltid sista ordet

Svensk överläkare varnar för att ”vaccinet” ger cancer
En överläkare som jobbar inom Region Kalmar varnar för att ”vaccinet” mot covid-19 kan ge aggressiv cancer, rapporterar P4 Kalmar. Samma sak som andra läkare varnar för.
OHLINS: Vi känner till fler läkare som har konstaterat och sett det med egna ögon. Låt det tysta dem som kallar ovaccinerade ”egoister”. Det är falska och lögnaktiga anklagelser.

Did ISRAEL just SAY that??? RUSSIA too???

Prime Minister Of Israel Yair Lapid Stands Up At The United Nations Today And Said The Two State Solution Is ‘The Right Thing For Israel’s Security’

Ibland är bästa hjälpen ett nej och en uppsträckning
Jag skulle önska att kyrkans och kristnas omsorg under den allt svårare tid som ligger framför oss skulle riktas dit den hör hemma. Till samhällets minsta snarare än till människor med tillgångar, skriver Daniel Bengtsson.

Därför backar Kyrkornas världsråd i Israelkritiken
Detta är samma Kyrkornas världsråd som aktivt bidragit till den anti-israeliska opinionen under de senaste årtiondena. De var pådrivande i den NGO-konferens i Durban, Sydafrika, i september 2000 som urartade i en antisemitisk hatfest. Förintelseöverlevaren och amerikanska kongressledamoten Tom Lantos har vittnat om hur han aldrig sedan Förintelsens dagar hade upplevt samma intensitet av judehat. Det var bland annat där som kampanjen om att stämpla Israel som apartheidstat och kraven på en världsomfattande bojkott av Israel, den så kallade BDS-rörelsen, fick sin början.
OHLINS: Kyrkornas världsråd har väl alltid varit mer antikristen än kristen, politisk istället för biblisk? Det är positivt att de tvingas att backa i det här läget. Att kalla Israel för en ”apartheidstat” är lögnaktigt och antisemitiskt.

Experten: ”Inte att betrakta som legitima folkomröstningar”
– Ryssland betraktar ett angrepp på det egna territoriet som ett möjligt hot mot den ryska federationens existens, varpå man då anser sig ha rätt att använda kärnvapen. Putin varnade redan i sitt tal den 24 februari om att Ryssland har kärnvapen och är beredda att använda dem, säger han.

Hundratals av de strandade valarna döda

Rekordet nått – 48 ihjälskjutna i år
48 personer har skjutits ihjäl i Sverige under 2022. Därmed har den tidigare dystra toppnoteringen från 2020 spräckts – trots att det bara är september. Med stor sannolikhet kommer antalet dödsskjutningar nå långt högre innan årets slut.
OHLINS: Detta är Sverige och något som var helt otänkbart för 25 år sedan. Ingen kan längre förneka att våldet har ökat. Vad ersätter man de tio budorden med, av dem som gör allt för att ”avkristna” landet? Självklart får det konsekvenser.

Mer ockult på Liseberg i Halloween – höjd åldersgräns

EU inför digitalt id 2023 – frivilligheten ifrågasätts
I september 2023 kommer EU införa digitala id-handlingar. Tanken är att detta ska leda till större säkerhet, men kritiker är rädda att det blir ett steg mot övervakning av medborgarna. …Den nederländske EU-parlamentarikern Rob Roos frågar sig samtidigt hur frivillig den digitala plånboken egentligen är. – Men ännu viktigare, hur frivillig kommer den att förbli i framtiden, eftersom den europeiska unio­nen alltid presenterar fina planer för att slutligen missbruka dem, för att införa kontroll, säger han. …– Det här är vad som gör skillnaden mellan en tyranni och en demokrati: När du vet allt om vad din regering gör så är det demokrati. När regeringen vet allt om dig är det tyranni, säger Terhes.

Russia Says They Will Use Strategic Nuclear Weapons To Defend Territory Annexed In Ukraine As Europe Comes Closer To An Unthinkable Future

Ny kraftig räntehöjning från Fed. Under onsdagskvällen signalerade amerikanska centralbanken ytterligare en räntehöjning med 0,75 procentenheter från 2,50 till 3,25 procent. Fed förutspår att räntan når 4,4 procent i slutet av året för att stiga till 4,6 procent under 2023./Rune

SHOCK: Israel Has Just Announced They Will Tell The United Nations Tomorrow That They Are Ready To Finally Agree To The Two State Solution!

Prophecy Update: The Clock is Ticking!

They MOCKED him when he SAID it. THEY WERE WRONG!!!

Saronkyrkan öppnar för att bejaka samkönade äktenskap
Inom församlingens ledning uppges det dock råda olika uppfattningar i frågan. I mejlet framhåller ledningen sin övertygelse om att enhet även när man inte är eniga, är en biblisk princip. Medlemmarna har under en veckas tid fram till i söndags, fått inkomma med sina synpunkter i frågan via en webbenkät. Samtalet är sedan tänkt att leda fram till en omröstning i frågan. …Immanuelskyrkan i Örebro är en annan EFK-församling som redan i dag bejakar samkönade relationer. Inom EFK pågår, som Världen idag berättat om, en process angående hur samfundet ska förhålla sig i den här frågan.
OHLINS: Det är förvånande, att man kan inbilla sig att det går att bygga ”enhet” med en blandning av sanning (Guds ord och vilja) och lögn (det som Gud uttryckligen säger är skadligt och synd). Hur kan pastorer och kristna bli så förblindade!? Vad ska man ge för råd om detta införs? Fly därifrån. Ljuset kommer att slockna och det kan gå fort.
2Kor 4:4 Ty den här tidsålderns gud har förblindat de otroendes sinnen, så att de inte ser ljuset som strålar ut från evangeliet…

Kristen adoptionsbyrå tvingas inte adoptera till samkönade
Staten New York försökte stänga ner en adoptionsbyrå som inte vill placera barn i familjer med samkönade föräldrar eller där föräldrarna inte är gifta. Nu får byrån, som arbetar utifrån ett bibliskt perspektiv, rätt i domstol.
OHLINS: En positiv nyhet i allt mörker.

Kritikstorm mot Disneyserie om djävulen och häxkonst
Ritualer, häxkonst, antikrist och djävulen gestaltad som en förortspappa. Den nya animerade Disneyserien ”Little demon” har fått stark kritik i USA, bland annat av rörelsen One Million Moms.

Kraftig explosion i Åstorp – en person allvarligt skadad
OHLINS: Man kan tro att vi är i krig.

Nu kommer notan på en ansvars global finans- och penningpolitik. Det är lätt att vara efterklok heter det men den här sidan har under många år varnat för den totalt ansvarslösa finans- och penningpolitik som världens centralbanker och regeringar drivit under minst ett halvt sekel. Sedan pandemiutbrottet har galenskaperna helt urartat. Att ohämmat sprida ”gratis” pengar till investerare och allmänhet och tro att detta i förlängningen skall falla väl ut är häpnadsväckande och strider mot alla grundläggande ekonomiska teorier. Dilemmat för svensk del är att de nu kraftiga räntehöjningarna till stor inte biter på vår svenska inflation då orsakerna ligger bortom vår förmåga till påverkan. Den globala situationen är om möjligt än värre än vår egen. När kostnaderna för skulderna är billiga känns allt bra, när kostnaderna för skulderna är höga är risken överhängande för en allmän kollaps. Ett enda exempel talar för sig själv, den amerikanska statsskulden som ökat med 35 procent sedan pandemiutbrottet (klicka på max år för att se den totala utvecklingen). Det otäcka är att vi nu kan vara mycket nära en total global kreditfrysning med förödande konsekvenser. De senaste årens eufori kan snabbt vändas till en mardröm. /Rune

Normalizing Brain-chips: The New ’Trans’!!!

Executive Order on Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe, and Secure American Bioeconomy – The White House

Is Anyone Really Shocked That England’s New King Charles III Is a Direct Blood Relation To Vlad The Impaler Who Inspired The ‘Dracula’ Legend?

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Pope Francis And Mohamed Bin Zayed Have Now Instituted Chrislam As The Official One World Religion At Every Level

Uppgifter: EU godkänner svensk skattesänkning på drivmedel

Kraftigt skalv vid Mexikos västkust
Jordbävning i Mexiko – varning för tsunami

En jordbävning med magnitud 7,5 har inträffat i Mexiko, skriver Reuters enligt Dagbladet. Jordbävningen har skakat den mexikanska huvudstaden – samma dag som landet tidigare drabbats av två förödande jordbävningar, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Det varnas för att jordbävningen kan orsaka tsunamis.

This One Chart Proves Their Plan Is Evil

Biden: USA hjälper Taiwan vid eventuell attack

The US MILITARY is doing THIS in SAUDI ARABIA!!!

‘My Carbon’: An approach for inclusive and sustainable cities

9 av 10 covidsjuka är ”vaccinerade”
”Vaccinerade” fortsätter dominera statistiken bland nya fall, intensivvårdade samt avlidna med covid, enligt Folkhälsomyndighetens veckorapport.
OHLINS: Många läkare vågade varna för att covidvaccinet bryter ner immunförsvaret. Det är troligen det som vi ser nu men detta uppmärksammas inte av vanlig massmedia.

Insändare: Missnöjet växer mot World Economic Forums planer
Det förefaller som om människans naturliga och jordnära förhållande till livet kan upphöra om dessa idéer framskrider. Kan människans enastående potential tillvaratas under en dylik regim? Klaus Schwabs nära medarbetare och högra hand, Yuval Noah Harari, författare till böckerna Homo Sapiens och Homo Deus, har utvecklat intressanta framtidsutsikter, där han för fram människan som en onödig varelse. Varför har det inte förts en öppen diskussion om dessa världsomvälvande scenarier och om deras direkta och indirekta följder – demokratins nedmontering och upphörandet av länders nuvarande suveränitet? Eftersom det tänkta systemet för mången ter sig som tyranniskt och dystopiskt måste vi kritiskt och öppet nu diskutera vad mänskligheten i framtiden på gott och ont står inför i det praktiska livet. Det handlar om fullständig kontroll av människor. Ingenting ska längre vara personligt. (Anne-Charlotte Söderström, Anna-Maria Niskanen, Lasse Örsäter, Peter Danielsson)
OHLINS: Artikelförfattarna skriver att motståndet ökar och att WEF:s mål inte kan hållas hemligt längre. Men inget har varit hemligt. Allt har sagts öppet i WEF. Problemet är nog snarare att folkmängden har matats med att alltihop är ”konspirationsteorier”. Därmed har man vägrat att se det som sker framför våra ögon. Det är ungefär samma reaktion som när nazismen växte fram – man vill inte tro att människor kan vara så onda.

Janne: New Wine och lite annat smått och gott

Declaration Of VII Congress Of the Leaders Of World And Traditional Religions
OHLINS: Religionerna kommer samman, precis som det är förutsagt i Upp 13.

CHRISLAM CONFIRMED: Led By Pope Francis, Leaders Of The World’s Religions Formally Adopt Human Fraternity Document At 7th Congress

Tyfon tvingar miljoner från sina hem i Kina

Prophecy Update: The Real Purpose for Electric Cars

Amerikanska augustiinflationen högre än förväntat. Kommentatorerna på ekonomikanalen Bloombergs betecknade siffrorna som häpnadsväckande negativa. Majoriteten av inflationssiffrorna är betydligt sämre än förväntat. Kärninflationen steg från juli månads 5,9 procent till augusti månads 6,3 procent vilket var mer än förväntat. Livsmedelspriserna ökade med 11,4 procent, den högsta siffran sedan 1979. Än mer oroande är livsmedel för inköp till egna hushållet vilka steg med 16,7 procent!!! Problemen hopar sig för den amerikanska ekonomin och nya trippelhöjningar av räntan väntar med all säkerhet. Räntehöjningar som även kommer att driva upp den svenska styrräntan. /Rune

George HW Bush admits to explosives during the 9/11 attacks

LIVE Update with Monkey Werx & Curt Reed

Därför kan mänskligheten inte ha existerat mer än några tusen år
Lågt räknat ansamlas 60–100 mutationer från en generation till nästa, varav en försvinnande liten andel är fördelaktig i någon begränsad mening. Därför kan mänskligheten inte ha existerat längre än några tusen år, och flera andra genetiska evidenslinjer understryker det. (Göran Schmidt)

LIGHTHOUSE TRAIL NEWS – SEPTEMBER

NTEB PROPHECY NEWS PODCAST: Joe Biden Has Stocked His Administration With Extreme And Open Sex Perverts In Stunning Days Of Lot Preview

VIDEO: Dessa 32 svenskar har utbildats i World Economic Forum (WEF)
VIDEO: Makthavarna du aldrig valde
”Om covid 19 hade skett före år 2009, hade det aldrig kallats en pandemi”.

Flera döda efter jätteskalv i Papua Nya Guinea

This Is What They Did | Special Update with Tom Hughes

James Kaddis: ”The EU is FALLING APART! What’s coming NEXT is CRAZY!!!”

Larm om kolerautbrott i Syrien

Ny Runes Hörna! – Shemitafinal i en värld i turbulens

Poliovirus i New Yorks avloppsvatten – undantagstillstånd utlyses

Ny forskning: Elbilar ger sämre luft

Innan allt blev svart vände sig Jonathan till Gud
Vittnesbörd: – Världen är ett ständigt jagande efter att tjäna pengar och göra karriär, men i slutändan får man ändå inte ta med sig något när man dör. Den fina bilen rostar. All den yttre skönheten försvinner. Vi åldras och blir skrynkliga. – Men när man har en tro finns det ett evighetsperspektiv. Det finns ett liv efter detta – en himmel som väntar – och det väger så mycket starkare än det korta liv vi har här på jorden. Att Jesus har dött och uppstått och att jag en dag kommer att uppstå med honom – det är större än allt, avslutar Jonathan.
OHLINS: Låt det här vittnesbördet bli en stark uppmuntran för oss alla som ber för släktingar och alla andra som Herren lägger på våra hjärtan. Gud hör bön och han är mäktig att gripa in och förvandla en människas liv.

Elpriserna kan leda till att kyrkor stängs

Poliserna: Här är de viktigaste förslagen mot kriminaliteten

Queen Elizabeth Is Dead, Prince Charles Who Called For ‘Trillions’ To Be At The Disposal Of Antichrist Will Now Be England’s First King In A Generation

Citat Bill Johnson: “The anointing is what linked Jesus, the man, to the divine, enabling Him to destroy the works of the devil. These miraculous ways helped to set something in motion that mankind could inherit once we were redeemed. Heaven—that supernatural realm—was to become mankind’s daily bread.” Bill Johnson. A Life of Miracles.
Bill Johnsons – Jesus är definitivt en New Age Kristus utan minsta tvekan! Bara så ni vet vart New Vine hämtar mycket av sin sin inspiration ifrån som tränger in överallt i kyrkorna. Jesus är 100 % människa och 100 % Gud från sitt människoblivande för all evighet säger skriften.
1Joh 4:1 Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen. 2 Så känner ni igen Guds Ande: varje ande, som bekänner att Jesus är Kristus, som kommit i köttet, han är från Gud, 3 och varje ande som inte bekänner Jesus, han är inte från Gud. Det är Antikrists ande, som ni har hört skulle komma och som redan nu är i världen.
Vakna upp! Det är omöjligt att förena bibelns Jesus Kristus med den Jesus som Bill Johnson predikar. Bill Johnson har lyckats med vad bibeln varnade oss för kommer i den sista tiden. Han har lyckats snickra ihop en teologi som höjer honom själv till en högre auktoritet än Jesus Kristus. Han skäms dessutom inte för att direkt motsäga skriften. Vet du varför? De är inriktade på att tjäna för egen ära och finansiell vinning. Han fortsätter att söka efter nya gravar som han kan dra kraft ifrån men det kan inte bli annat än demonisk aktivitet. Han tar dessutom bra betalt för personliga samtal och handpåläggning den kraft som överförs på samma sätt som den i Toronto är demonisk. Jesus är den som ger Anden åt alla som är honom lydiga (Apg 5) Anden tar endast ifrån det Jesus själv äger och för in det i de lydigas liv inte för att kunna ägas av oss. Den sant troende kristne kan aldrig bli ägare av någonting i sin ande vi är bara förvaltare. De här reser land och rike runt och tjänar grova pengar på den ofattbart dåliga bibelkunskap som råder idag. De upphöjer sig som medlare mellan Människor och Gud istället för Jesus. De förmedlar något som de kallar smörjelse och förvillar en hel kristenhet att tro att korset bara är en språngbräda och en möjlighet. Det är inte försoningsblodet Bill Johnsons evangelium handlar om 2 Kor 5. Nej Korset blir i denna teologi istället en stor möjlighet inte att dö ner från dig själv som Paulus säger. Nej istället skall du jaga efter mantlar och söka få tag i nya smörjelser kära vänner är det ingen som ser att den som följer hans läror riskerar att gå i fördärvet. Försök hålla ett vakande öga på vilken väg  New Vine väljer att följa för här är det många inspirerade från Betel Church och Bill Johnson.

Flera döda i tyfon i Sydkorea

Ökad risk när regn faller efter skalv i Kina

Bombay High Court Issues Legal Notice To Bill Gates After Indian Man’s Daughter Died Immediately After Being Forced To Take The Covishield Injection

Profetiskt syn gällande Sverige – John Thomas 
OHLINS: Det han beskriver här har vi istället fått se som Antikrists ande, i profetiska drömmar. De följer Bill Johnsons lära, så Guds Ande kan det omöjligt vara. Kom ihåg att vi har varnat i flera år nu för att detta kommer.
Bill Johnson och Kenosisläran: Jesus använde bara sin mänskliga natur så det var bara genom Anden han gjorde alla mirakler. Fil 2:7 säger BJ menas att han tömde sig på sin egen Gudomlighet (Guds Son) innan han dog och uppstod. Genom detta påstående så kan hans lära omöjligt vara sann. Bibelns Jesus Kristus måste vara Guds ”Enfödde” Son och Människosonen i en och samma person från sitt människoblivande och för all framtid.  Bill J: Därför att vi har access till Anden så kan vi göra allt som Jesus gjorde fast ännu större mirakler. Bob Deway: Bill Johnsons teologi reducerar Jesus Kristus som den enfödde Sonen till en ”Upplyst mästare” precis lik den New Age undervisar om. Detta har inneburit att massor av människor bedras följa ”Den upplyste Mästaren” istället för bibelns Jesus Kristus. Före detta New Age lärjungen Warren B. Smith beskriver: Expecting only revival and the return of the true Christ, will the Church be deceived by the one who will come in the name of Christ and pretend to be Him? Caught unawares, will the Church mistake the counterfeit Christ’s “Planetary Pentecost” for the great ‘move of God’ they had been told to expect?
(Precis det jag tog upp i senaste predikan /Janne)

VIDEO: WEF är globalisternas viktigaste redskap

Kommunen vill flytta svårt sjuke Holger timmar från familjen
36-åringen är ständigt utmattad och helt sängliggande – nu vill Vaggeryds kommun flytta honom till en annan kommun …– Det som står på lapparna hör till grundläggande kristen tro som miljarder kristna tror på. Det är anmärkningsvärt att man kan bli bedömd som “allvarligt psykiskt störd” på grund av sådana budskap.
OHLINS: Namninsamling för den som vill skriva under för att stoppa detta inhumana agerandet –HÄR

Dödsiffran fortsätter att stiga i översvämmade Pakistan

Kanada: Tio dödade och minst 15 skadade efter knivdåd

Rapstjärnan Eminem hyllade Jesus och Bibeln
Rapartisten Eminem har under åren omgivits av mörka och destruktiva rubriker. Nyligen väckte stjärnartisten uppmärksamhet genom att förmedla budskapet om tro på Jesus.

This DEAL is OUTRAGEOUS!!! SERIOUSLY???

Prophecy Update Top News Headlines – 9/2/22

Dr. Michael Yeadon: The Most Important Single Message I’ve Ever Written
OHLINS: Alla som är involverade är inte nödvändigtvis direkt ondsinta. Dessvärre är det just den här världsvida kontrollen som Bibelns profetior beskriver kommer att ske och ondskan som styr. De uttalanden som görs på WEF i Davos, kan däremot ingen förneka, när det talas öppet om att medvetet minska världens befolkning.
Ledaren 200 – Kanske handlar det ändå bara om pengar WEF:s plan att svälta ihjäl halva jordens befolkning.

Attack i Somalia dödar minst 19 – barn bland offren

Fler än 100 hem förstörda i Kalifornienbrand

Did You Know That Today Is The Start Of The Five First Saturdays Devotion Of Reparation To The Immaculate Heart Of The Blessed Virgin Mary? And It’s Blasphemy!

Bill Gates finansierar Aadhaar-projektet – Världens största digitala ID-databas med 1,4 miljarder indier Endast den mest medvetet trubbiga kan hävda att han eller hon inte kan se de mardrömslika konsekvenserna av denna typ av allseende, allomfattande samhälle, där varje transaktion och varje rörelse av varje medborgare övervakas, analyseras och databaseras i realtid av regeringen och Bill Gates är en av dessa avsiktligt obetydliga personer. …Nej, denna Gates-drivna agenda handlar inte om pengar. Den handlar om kontroll. Kontroll över varje aspekt av vårt dagliga liv, från var vi går, till vem vi träffar, till vad vi köper, vad vi tänker och vad vi gör i realtid övervakat via satelliter. Det ironiska är att denna miljardär och “filantrop”, som så ofta framställs som en superhjälte i tecknade serier på grund av sin bländande “generositet”, i själva verket mer liknar något så mycket som en superskurk i en serietidning, ända ner till användandet av hans enorma förmögenhet för att sponsra forskning vid Harvarduniversitetet. (Lennart Fröderberg)

Ukrainska pingstledaren: Tusentals icke-troende kommer till kyrkorna
Mitt i de dagliga raketanfallen samlas 1 500 personer, varav många icke-troende, till kvällsgudstjänst i hamnstaden Mykolaivs pingstkyrka. Pingstbiskopen Michail Panochko i Kiev besöker just nu Sverige – och berättar om “ondskans imperium” och församlingarnas mathjälp till 100 000 krigsdrabbade varje dag. (Dagen)

Apkoppor är kopplade till MRNA-vaccinskador enligt professor Shmuel Shapira israelisk vaccinforskare
Professor Shmuel Shapira som är doktor i medicin och har en magisterexamen i allmän hälsa har gjort en hel del uttalanden som riktar väldigt stark kritik mot MRNA-vaccinerna. …Det intressanta med Shapira är att han själv var med och utvecklade Israels covidvaccin och han var generaldirektör för den ansedda israeliska organisationen Hebrew University Haddassah School of Public Health. Han är även överste inom israels försvarsmakt.

P1-gudstjänst hade fel om hur Jesus såg på historien
Jesus såg alltså inte framför sig att världen snart skulle gå under: Hela världen och alla folk nås ju inte under en generation. För det andra finns det bättre tolkningar av de två märkliga texterna än de som Albert Schweitzer gör. (Stefan Gustavsson)
OHLINS: Varför ska dessa självutnämnda ”förstå-sig-på-are” ens prata om bibeltexten, när de ändå inget förstår?!

Israeli Strike in Syria Ignites Stash of Iranian Missiles: Report

Warren B Smith – ’Another Jesus’ Calling: Paving The Way For Antichrist

Prophecy Update: Is This Babylon the Great?

HEZBOLLAH Wants a WAR between ISRAEL and LEBANON!!!

NTEB RADIO BIBLE STUDY: Israel Is Holy Ground, But A Deadly Piece Of Dirt Because It’s The LORD’s Land And The Jews His Chosen Elect

Eurozonens inflation fortsatt stigande. Inflationen i euroländerna steg preliminärt med 0.2 procentenheter från juli månades 8,9 procent till augusti månades 9,1 procent.  Livsmedelspriserna ökade i augusti med 0,8 procentenheter till 10,6 procent. Gårdagens tyska inflationssiffror visade även de på en fortsatt uppgång. Oroande är inflationsökningen för de tyska livsmedlen som steg från juli månads14,8 procent till augusti månads 16,6 procent. ECB:s räntebesked i nästa vecka kommer sannolikt att sluta på minst en så kallad dubbelhöjning av räntan dvs med 0,5 procentenheter. /Rune