Det här kom via mail till oss.
Kristian har tidigare delat med sig av en annan profetisk dröm. Han skriver:

En dröm morgonen den 17/1-2011

Det var ett rum med 4-6 personer som jag kom in i.
De satt ner och det fanns en ledare där.
 
Ledaren talade om gud.
Han verkade helt ok.
Det var helt avspänt, ingen fruktan eller hot.
Det var ganska avslappnat.
Ledaren var korrekt och inte oförskämd på något vis.
 
Men jag undrade vilken gud det var frågan om.
 
Därför tänkte jag fråga följande:
 
-Har denna guden någon son?
-Vad heter den sonen i så fall?
 
Jag försökte om och om igen uttala frågorna, men det var mycket stora problem.
Det var otroligt svårt. Orden stockade sig och det blev inte ordning på någonting i mitt uttalande av frågorna.
 
Ja ja, jag försökte därför skriva ner frågorna i ett block och kommunicera skriftligt i stället.
Men det visade sig vara otroligt svårt.
Att hitta utrymme i blocket var mycket svårt, och när man väl hittat en plats, så var det som om utrymmet minskade.
 
Formulering av orden var mycket svårt, när man väl fått ihop en fråga och man tittade upp en sekund och ner igen, hade orden hoppat runt och det var ingen ordning på något där heller. Är det magi, tänkte jag i drömmen.
 
Jag gjorde massor av försök men det verkade stört omöjligt att kommunicera muntligt eller skriftligt med ledaren/gruppen.
Mitt tungotal gick obehindrat och lätt. Bön till Gud och Jesus Kristus gick bra.
 
Stämningen i gruppen var oförändrad, och som i början.
 
I drömmen kom jag att tänka på ett bibelord:
Upp 13:7. ”Och åt vilddjuret gavs makt att strida mot de heliga och att besegra dem…”
 
Drömmen pågick en bra stund, jag vaknade flera gånger, men drömmen fortsatte när jag somnat om.
Jag strävade efter att hitta ett sätt att ställa frågorna.
 
Ett parallellt bibelställe: Dan 7:21 ”Det hornet hade jag också sett föra krig mot de heliga och besegra dem.”
/Kristian Andersson
Stavanger

Kristian beskrev själv att det viktiga i drömmen var tydligheten, att reda ut vilken gud man talade om. Men det var svårt att nå dem och det gick inte att kommunicera. Det är många som talar om ”gud” idag men det betyder inte att det är Bibelns Gud, man menar. 2 Tess 2 beskriver villfarelsens makt, alltså en andemakt som påverkar människor som förkastar sanningen och väljer att tro lögnen. Desto starkare inflytande av den, desto svårare blir det att nå en människa. Det är bara Gud som kan befria från förvirring och mörker.

Mvh
Ohlins