Detta är ett utskick från Jerry Goldens nyhetsbrev. Jerry Golden är en Messians Jude med hemsida här >>

Citat:

Snälla förlåt mig för att jag sänder ut detta, Jag har verkligen haft en kamp över det här i flera dagar. Du kan kalla det här för en dröm eller vision eller bara min inbillning. Men jag måste bara få berätta om en dröm jag hade för bara några dagar sedan. Jag har inte haft modet innan idag att ens berätta om den.

Jag är gammal nog för att ha drömmar och jag är fortfarande ung nog till att se syner. Och jag kan försäkra er om att Gud idag talar till både män och kvinnor på jorden.

Jag fick först se någonting som såg ut att vara en väldig orkan. Men när jag såg närmare så såg jag att det var som en gigantisk storm som täckte alla oceaner. Det täckte hela Nord och Sydamerikas kontinenter jag tror till och med att stormen täckte hela jordklotet. Det fanns mycket tydliga cirklar den ena större än den andra. Mellan varje cirkel så brann det många eldar och varje eld representerade ett land.

Deras namn såg jag och kände väl till. Det var Egypten, Libyen, Tunisien, Bahrain, Jordanien, Syrien, och jag såg att det var även andra länder också. Sedan kom det ett ljud och något som tycktes vara som ett skratt och det var ett elakt skratt. Det kom liksom inifrån förvirringen, som nu har fått formen av en cyklon och såg ut att vara en avbild av någonting. Jag kunde inte förstå vad det var men jag fick en känsla av att det var en mycket stor ondska som kom emot mig.

Mitt i centrum av dessa cirklar mitt i den här stormens öga låg Saudi Arabien. Precis som på ett kommando så började varenda en av de här dussintals eldarna att mycket snabbt röra sig och övertäcka Saudi Arabien. Efter det var det som om ett mycket stort mörker började sprida sig ifrån SaudiArabien och sedan ut över över hela världen.

Jag såg att inuti mörkret så var det ett mycket stort lidande och hunger. En misär grep tag i hjärtat på människor överallt. Jag fick se att människorna inte hade något förbarmande eller medlidande alls med andra. De såg inte ens ut att vara mänskliga utan bara på ytan. Deras ögon var glaserade och deras hjärtan var förhärdade. De visste bara hur de skulle mörda och de halshögg alla som de kunde finna på deras väg.

Jag fortsatte att höra det där vansinnesskrattet men jag kunde inte se ansiktet på den som skrattade bara själva smilet på den som skrattade. Jag såg kyrkor som antingen blev moskéer eller brändes ner. Det var ett enormt lidande. Mitt i allt detta tänkte jag på lilla Israel. Där var också ett stort lidande men som genom ett stort mirakel så överlevde de. Och jag såg att de som kunde tog sig till Israels stränder” .. Sedan slutade drömmen.