Ny varning för Kundalini (i Kyrkan) – Mail och telefonsamtal

Den senaste tiden har vi upplevt att villfarelsens ande kommer att bli allt starkare och dra med sig många oförberedda. På våra möten med Parousia Mission har det senaste tiden kommit människor som har Herren varnat genom olika drömmar. Drömmarna har ofta handlat om att stark villfarelse är på gång och det är dags att göra sig i ordning för Jesu återkomst.

Den 11/11 – 15 mailade en kille ifrån Skåne följande:

CITAT: Hej ! Jag läste om Toronto välsignelsen på er hemsida, då jag själv blivit indragen i en nystartad församling från USA som kommit med den så kallade Torontovälsignelsen. De håller till i Malmö. Jag reagerade en hel del på skakningarna som jag upplevde alla fick som de la händerna på och ljuden ooou öö hoo , skrik, sprattel på golven, sist kände jag mig helt förstenad, mycket märklig upplevelse. Innan jag blev frälst och Andedöpt , hade jag ,en Kundalini initiering från en guru i Indien som jag fick och var inne i allt nästan i New age under en lång period.

Men den Kundalini anden försvann när jag blev andedöpt och frälst. Personerna som driver denna församling är mycket, mycket trevliga och kärleksfulla, men sist jag var där så blev jag helt dränerad och hade mardrömmar på natten och kände mig väldigt orolig och oren. Jag fick kontakta en kristen broder och fick bön och det lugnade ner sig. Har också en vän som har varit i New age innan vi blev frälsta, som är där mer än jag i den församlingen jag nyss tagit upp. Han har påpekad detta för ledaren att detta är snarlikt med det vi höll på med, innan, New age Kundalini, men han säger titta på frukten? – SLUT CITAT

OHLINS: Han ringde upp senare och vi fick be tillsammans i telefon att Jesus skulle komma över honom med sanningens ande och att han skall få uppleva befrielse från det här betrycket han upplever och att Herren skulle leda honom och hela hans familj in i frihet fortsättningsvis. Herren hörde tydligen de här bönerna för efter nån timme kom ett underbart SMS som löd: ”Hej igen jag känner mig så lättad och glad o tacksam! Jag känner mig mycket bättre nu ja precis som om jag var nyfrälst. (Vi blev så tacksamma till Herren att han grep in)

Herren har sagt åt oss att den här tiden kommer, när människor spolas med i de andliga vattenmassorna och håller på att drunkna.
Elvors 2 drömmar: >> / >> / Ur de här väldiga villfarelsens floder kommer det att räckas upp händer och vädjas om hjälp, men Herren har sagt att bara de med ärliga motiv skall bli uppdragna. ”Ni får inte dra förrän jag säger Dra!”

Det blev så tydligt att smutsfloderna håller på att flyta samman till en enda stor smutsflod som kommer att dra med sig allt i dess väg. Vi länkade till Kundalinivarning – för det verkar som om det verkligen är Kundalini-anden som nu invaderar många kyrkor. De som har varit i New Age känner känner igen den.

Kundalini Varning Del 1 – Del 2Del 3Del 4Del 5

OBS! Personen som mailade och ringde vill vara anonym och det måste vi respektera. Men tack o lov för att han ringde det bekräftar bara varningarna vi känt en längre tid och som människor nu börjar bli varnade för av Herren i framför allt drömmar.
Janne: Det kommer annan Jesus del 1del 2 / Det kommer en annan ande del 1 / del 2 / Kolla in den här Videon om Bill Johnson mfl >> / >> / >> /

99

Är du själv indragen eller fångad i något du vill ha befrielse ifrån så är våra möten med Parousia Misson öppen för alla. Här finns människor med, som själva har erfarenhet från New Age och här ges möjlighet till förbön. Du kan även sända ett mail till oss direkt.

ohlinjanne@gmail.com
ohlinelvor@gmail.com