Profetiska drömmar år 2013 om avfall, (rysk) invasion och räddningen

Denna dröm som jag upplever är dags att förmedla på maning av Herren, är följande:

Jag brukar inte drömma ofta och jag kommer i princip aldrig ihåg vad jag drömmer när jag väl vaknar, därför blev dessa drömmar verkligen omskakande för mig och min man och vi förstod att det var från Herren.

I drömmen åker jag en slingrande byväg fram, i ett landskap som är ganska kuperat. På ett backkrön ser jag längre fram att det kommer en stor vit lastbil. Inget ovanligt på denna väg med lastbilar då man har tagit ner skog så det går att komma fram med stora timmertransporter.

Jag tänker att det är nog bäst att stanna på en mötesficka och släppa fram lastbilen. Det gör jag och väntar på att den ska passera mig, men ju närmare den kommer desto större blir lastbilen och till sist uppfyller den hela vägen och jag känner att jag behöver flytta på mig för att inte gå under, jag kände fruktan och visste att detta inte kommer att gå bra, det fanns också en ondska i atmosfären.

Jag har klivit ur bilen och precis framför min bil kör lastbilen i diket, chauffören kliver ur bilen och öppnar ett stort tanklock och en tjock vit dimma kommer ur tankbilen. Jag börjar springa in i dimman mot gården som jag nyss passerade på backkrönet, den ligger nämligen på en klippa och jag gömmer mig där.

Medan jag ligger gömd där, ser jag hur tanks kommer fram ur dimman på vägen och soldater som går fram från hus till hus, även precis där jag har gömt mig. Jag hör dem prata och tycker att det låter som ryska.

När dessa sedan dragit vidare och dimman lättat kommer jag fram och tittar ut över landskapet. Det är fullständigt nedbränt, bara förkolnade rester kvar.

Jag vaknade och var helt förvirrad jag hade ingen aning om att det var Herren som talade till oss på detta sätt och jag visste inte att det var fler som har fått drömmar om liknande saker.

Jag fick en sådan nöd för vårt land och vårt folk att det ligger över mitt hjärta varje dag.
Min man och jag fortsatte be över detta och bad Herren om att visa oss vad menar du med detta, vi förstår inte.

Det gick några nätter och då fick både jag och min man flera drömmar.
Jag drömde att jag satt och skulle leda lovsång vid en flygel, och helt plötsligt förflyttades jag till Bjärka Säby, och sedan gick drömmen över in i en annan kyrkolokal.
Där stod jag i bakre delen och hade en person ett par bänkrader framför mig som såg helt vanlig ut, som vilken kristen som helst.
Helt plötsligt vänder denna person sig om och börjar svälla upp, och så rämnar kroppen isär och det som kommer fram ur människokroppen är en stor demon.

Jag frågade Herren ”Hur är detta möjligt”. Svaret kom omedelbart ”Ni har själva släppt in det”.

Bekräftelsen kom sedan på detta genom några rader i en bok som Lewi Pethrus skrivit, där han säger att vi har släppt in liberalteologin och att vi inte längre talar om Korsets Kraft.

Min man drömde också under dessa dagar att han kom till en plats som heter Shangri Lha som man inom meditationen kommer till, vilket är en plats inom den ockulta andevärlden där han upplevde att han hade svårt att ta sig ut ur. Ska tilläggas att den platsen han uppfattade låg där Bjärka Säby ligger, men också att han hade hamnat i ett kyrkligt sammanhang där det inte var sunt och när han skulle ta sig ut därifrån fanns det inte längre några vägar ut, utan han fick krypa genom en leråker. Platsen Shangri Lha låg precis där Bjärka Säby ligger i verkligheten.

Jag började söka på nätet om ändetiden och kom till Elvor och Jannes sida, vilket jag idag vet att det var Herrens sätt att leda oss på den rätta vägen precis som det står i Jes. 30:21 tror jag det är, fritt citerat ”ni ska då höra inom er, här är vägen vandra på den”.

Först kunde jag inte ta till mig undervisningen om ändetiden då jag var präglad av undervisningen om uppryckandet av församlingen, och fick mer eller mindre en chock när jag började förstå att detta inte var vad som verkligen står i Bibeln. Men Herren lyfte bort slöjan och jag har personligen upplevt att om du verkligen söker sanningen av hela ditt hjärta så kommer du att finna den för att, för den ”som bultar ska dörren öppnas”!

När denna slöja togs bort av Herren fick jag en helt ny Helig Skrift, Bibeln, den Helige Ande la pusselbit efter pusselbit på plats och jag började se ett mönster format av JHWH, Elohim.

Uttolkning:
Vi förstod, min man och jag, att drömmarna visar först på ett stort avfall, avgrundens brunn öppnades och röken och förvillelse väller ut och kommer att bränna av ALLT som inte är byggt på klippan JESUS KRISTUS. Det som står i Upp.9:2
Det kommer också en invasion av främmande ockupationsmakt och eftersom det är mer än 1 år sedan dessa drömmar kom till oss så har vi idag också fått bekräftat genom vad som sker med Ryssland att detta är en varning från Herren. Joel 2.

Tolkningen för oss innebär att huset på klippan är Jesus Kristus den enda trygghet vi har under kommande tider av svårigheter, och att när vi är i klippan Kristus är vi beskyddade. Att också bara följa Jesus Kristus och att INTE blanda in någonting annat i våra liv än Guds Son, Jesus Kristus.

Jag uppmanar alla att Ropa till Herren ur djupet av våra hjärtan för vårt land och vårt folk, att komma inför Herren som tiggare, tomma i oss själva, i ödmjukhet för vårt land och vårt folk. Vi står inför en katastrof.

Mvh:
Markus och Kerstin Wirf

——————————

Det här är ännu ett profetiskt tilltal från Herren. Vi har ju följt Rysslands agerande så gott som dagligen på nyheterna som vi lägger ut (Hemsidan: Just nu >> ), inte minst för att vi själva fick varningar från Gud på 90-talet HÄR >> och flera har fått liknande tilltal, varav några finns HÄR >> . Den vita lastbilen i Kerstins dröm leder ofrånkomligt tankarna till den ”vita hästen” i Bibelns profetior (Upp 6, Sak 1, 6). Den talar om en falsk ekumenisk rörelse som leder till den världskyrka/världsreligion, som Bibeln varnar oss för att ta del av (Upp 17; 18:4). Det är kompromissens breda väg som leder bort från Jesus och istället in i avgudadyrkan, förfall och död religion. Det är tydligt att Bjärka Säby är ett särskilt fäste för dess spridning i Sverige i dagsläget (katolsk mystik bl a).

Gud kallar oss till helhjärtad bön för Sverige. Inte hur som helst men i ödmjukhet. Kerstin skriver att vi ska komma som tiggare och det är helt bibliskt. Det vanligaste grekiska ordet för bön i NT – förutom när det gäller Jesus – är aiteo, som betyder ”en (ut)fattig tiggare kommer inför en rik och generös person för att få hjälp”.
Ps 123:2
beskriver ordet aiteo:

Ps 123:2 Som en tjänares ögon ser på sin herres hand, som en tjänarinnas ögon på sin frus hand, så ser våra ögon upp till HERREN, vår Gud, till dess att han ger oss sin nåd.

När vi läser att Jesus ber, står däremot ordet erotao (grek), som betyder att han ber till en ”på samma nivå, en jämlik”. Det markerar skillnaden att Jesus är Guds Son och vi får komma till Fadern på grund av vad Jesus har gjort för oss och den han är. (Om Joels armé HÄR >> Ohlins fundering 18/1-2010)

Elvor Ohlin