Vi fick ett mail från en vän som berättade om en profetisk dröm. Vår första reaktion var att innebörden är samma som Camillas dröm.
/Elvor Ohlin

Jag hade en märklig dröm här om natten. Jag gick på en stig i en kohage (bor ju på landet) och bredvid mig var en tät skog. Det var lite halvskumt, kvällsskymning kan man säga. Rätt vad det var lyste det upp ovanifrån med starkt ljus på korna som började råma och bete sig underligt.

Jag tittar upp för att se varifrån det starka ljuset kom och ser då ett väldigt stort tefat komma upp över skogen. Kände mig paralyserad när jag tittade på detta spektakulära och nästan som hypnotiserad. Då hörde jag en röst som sa ”Följ mig” och en hand tog tag i min och förde mig mot närmsta träd.

Där kröp jag in i en lite trång port och jag kände hur det stängdes bakom mig. Det var som ett hölje omkring mig och därinne fanns det fler troende människor. Den första tanke som slog mig när jag satt därinne var att nu är jag i säkerhet tills detta dragit över.

Jag bad och frågade Herren varför han visar mig bilder från New Age, och upplevde att svaret är att det kommer att komma något mycket spektakulärt och om vi tittar eller följer detta kommer vi att hypnotiseras och våra ögon blir förmörkade så att vi inte ser och förstår vad som kommer att ske.
/Kerstin