Idag fick vi meddelande från en vän om en dröm som hon hade inatt. Den kan ses som ett tillägg och ännu en bekräftelse på den profetiska drömmen som Janne hade igår (15/11-2020) ”Gud skakade om mig…” och min (Elvor) dröm ”Harmagedon” i oktober 2009.

Marguerites dröm 16 november 2020:
Vilken stark dröm jag har haft i natt! Jag drömde att ”spelare” placerades ut på en plan och att det var bråttom att få dom på plats och sedan stod alla spelarna och bara väntade på signalen för avspark. Spelplanen (som var rund) låg mitt i en skogsdunge och det var strålkastare som lyste med dimljus över planen. Det var precis som dimma eller lätt rök över planen, så spelarna syntes inte riktigt klart och tydligt.

Känslan i drömmen var allvar och alla spelarna var spända och helskärpta och väntade bara spänt på startsignalen.
Jag upplevde att det var så bråttom och att det var viktigt att spelarna stod på EXAKT rätt plats på spelplanen. Något som också var väldigt tydligt var att spelarna var så extremt fokuserade i blicken (tänk Zlatans blick när han ska lägga en straff)!!
Mvh
Marguerite Malmborg Axelsson

Först och främst måste man ge utrymme för den som får en profetisk dröm, att själv tala om uttolkningen eller hur han/hon uppfattade innebörden.
När jag fick drömmen som jag har kallat Harmagedon, visste jag innan jag vaknade vad den betydde men ibland kan det klarna efter hand. Här ger vi vår tolkning av Marguerites dröm och vi kommer att korrigera om det behöver ändras eller läggas till något.

Den här drömmen tror vi är ungefär samma innebörd som övriga varningar (vi reagerade likadant). En global (rund) plan eller Agenda kommer att sättas igång med full kraft på en bestämd tidpunkt. Allt är noga planerat och kallas inte längre ”konspirationsteorier” eftersom det mesta är avslöjat. Dimma och dimridåer för att dölja och ge falska förespeglingar, är typiskt för Satans tillvägagångssätt. Bibeln beskriver att ”det onda kallas gott och det goda kallas ont”. De invigda är otroligt fokuserade (förhäxade, besatta?) av Planen. Är det ”de tio hornen” som väntar på klartecken (Upp 13)? Skogen kan stå för folk och nationer i det profetiska ordet (Bibeln). Strålkastare är troligen Guds ljus som avslöjar och lyser för att vi ska förstå tiden och det som är på gång.

Uppenbarelseboken 13 beskriver en global superdiktatur med en världsledare (antikrist) och världsregering (en superrik elit), påhejad av ”den falske profeten” som samlar religionerna (läs påven) till en världsreligion, en ”godhetsreligion” som förnekar synd och Jesu frälsning som den enda sanna räddningen. Man tror sig kunna rädda planeten och få världsfred utan Gud men med en panteistisk världsbild. Redan nu talas det om vaccin som lätt kan användas till total kontroll och ett pass (för den som tagit vaccin) som är villkoret för att kunna resa. Allt sker med hjälp av pandemin och med ständig propaganda.

Kina är ett föregångsland när det gäller total kontroll av medborgarna på bekostnad av all frihet. Förföljelse mot oliktänkande pågår, medan de som lyder staten får pluspoäng och fördelar. Det är inte svårt att se att alltihop kommer att mynna ut i ett ”märke”, som krävs för att köpa och sälja. Dvs. om man är en världsmedborgare som accepterar den Nya världsordningen.

Man talar allt oftare om ”THE GLOBAL RESET”.

Härom natten fick en pastor orden: ”Dags att vakna upp, det kommer ett tåg!”. Det kan man säga är en annan bild av samma skeende. Vi behöver vara vakna och redo, framför allt ska vi vara förberedda i bön och med Guds ord och löften. Himlens Gud har varnat för detta och vi förstår att det inte är långt borta. Det ”tåget” ska vi inte hoppa på, för det leder till fel destination.

Ps 56:11 Med Guds hjälp skall jag prisa hans ord, med HERRENS hjälp skall jag prisa hans ord. 12 På Gud förtröstar jag och fruktar inte. Vad kan människor göra mig? 13 Jag har löften att infria till dig, Gud, jag vill ge dig lovoffer. 14 Ty du har räddat min själ från döden (den eviga döden) och mina fötter från fall, så att jag kan vandra inför Gud i de levandes ljus.

Luk 21:26 Människor skall ge upp andan av skräck, i väntan på det som skall komma över världen. Ty himlens krafter skall skakas.27 Då skall man se Människosonen komma i ett moln med stor makt och härlighet.28 Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning.”

Gud har sista ordet och han är trofast. Om vi ska kunna hjälpa andra att vakna och ta emot Jesus som sin personlige Frälsare, gäller att vi själva står på Guds sida och förstår var vägarna leder.

Uppdatering 20 november 2020:
Marguerite berättar att hon hade ytterligare en dröm denna natt och den här drömmen bekräftar tolkningen ovan.

Marguerites dröm natten till 18 november 2020:
Längst bak var en tät granskog i en lätt svängd båge. Framför granskogen låg ett enkelt (tråkigt) ljusgult enplanshus som hade en väldigt låg husgrund. I fönstren var alla persienner nerdragna, trots att det var gråtrist ute. Fodren runt fönstren hade en gång varit vita, men var nu smutsvita och hade flagnat. Huset hade en trädgård som bara bestod av gräs (en ovårdad gräsmatta), inga blommor eller buskar och runtomkring trädgården var ett stängsel i stål (tänk Gunnebostängsel) I drömmen vet jag att jag reagerade på att trädgården såg så tråkig ut och över hela stället fanns en stor dysterhet. Det fanns inget liv runtomkring, ingen människa, inga fåglar, fjärilar eller insekter utan allt var så dött.
Utanför trädgården och stängslet fanns en åker och på den åkern var det kanske ett knappt 100 tals nygrävda gravar. Gravarna låg inte i fina raka rader, utan utspridda lite här o där. Det var inte heller något ”snyggt” utfört arbete för att täcka gravarna, utan jorden var ganska så bucklig, och där växte en del ogräs. Bakom varje grav stod exakt likadana kors. Korset var i grå betong, ca någon meter högt och ca 10 cm brett.
Jag vet inte om det är rätt, men jag upplever de smutsvita fodren runtomkring fönstren med de nerdragna persiennerna så här: Fönsterfodren har en gång för länge sedan varit vita och välvårdade. Nu omger dom ett fönster med nerdragna persienner, för där finns något som ska döljas

Tankarna gick till Jes 65:1-5.

Läs exempel på min (Elvor) tolkning av det profetiska bildspråket i Jes 65:
Ohlins fundering 27/6-2014 (punkt 5)